Review militèr

Sappers bakal nyoba robot multifungsi "Uranus" ing Chechnya

37
Sappers ngresiki tambang Republik Chechnya lan persenjataan sing ora njeblug lagi nyiapake kanggo nguji kompleks robot multifungsi Uran-6 anyar, lapor Rkoran Rusia.

Sappers bakal nyoba robot multifungsi "Uranus" ing Chechnya


Panggonan kanggo tes bakal dadi pagunungan ing distrik Vedensky ing republik, ing ngendi reresik tambang kanthi cara teknik konvensional angel banget.

Uran-6 bobote meh 6 ton, mula helikopter Mi-26 sing abot bakal ngangkat menyang gunung. pacoban robot- sapper bakal njupuk Panggonan ing dhuwur 1,6 ewu meter. Ing wektu sing padha, telung kompleks liyane sing padha bakal diuji, nanging wis ana ing lapangan latihan militer Distrik Kidul. Yen unit kerja ing macem-macem kahanan ora gagal, pimpinan Departemen Pertahanan bakal mutusake produksi massal.

Senadyan bobot prayoga, "Uranus" gampang dikontrol saka kadohan sing njamin safety operator nalika detonating amunisi dideteksi. Robot kasebut bisa nindakake operasi saka jarak jauh nggunakake senjata khusus, sing nyedhiyakake umur layanan sing cukup suwe.

Komplek dilengkapi karo sawetara modifikasi saka sweeps tambang, nanging fitur utama - peralatan khusus sing ngidini ora mung kanggo nemokake lan numpes meh kabeh jinis amunisi, nanging uga kanggo ngenali mau ing advance. Yaiku, robot kasebut bisa mbedakake tambang sing padha karo cangkang utawa bom artileri. Miturut militèr, ora ana sing kaya mangkene ing tentara sadurunge.

Iki ora mung anyar sing dikembangake kanggo departemen militer. Contone, pesawat anti-kapal selam Il-38N sing dimodernisasi pisanan ing seri kasebut, jenenge Radiy Papkovsky, sawise pencipta, salah sawijining perancang Biro Desain Ilyushin, wis disiapake kanggo transfer menyang aviator angkatan laut. Titik utama ing modernisasi yaiku sistem telusuran lan penampakan anyar sing dipasang ing kokpit. Dheweke Ngartekno ditambahi Kapabilitas mesin lan orane katrangan saka tugas dileksanakake dening kru. Maritim penerbangan kudu diisi maneh karo limang pesawat kasebut.

Owah-owahan uga ditindakake ing taman Airborne Forces. BMD-2 direncanakake kanggo ngganti senjata sing ora ana gunane. Utamane, kendaraan lapis baja dilengkapi bedhil 30-mm 2A42 otomatis anyar. Ing pungkasan taun, nganti 800 unit bakal dikirim menyang Angkatan Udara.
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Adipati
    Adipati 15 Juli 2014 16:13
    +8
    Sappers ngresiki tambang Republik Chechnya lan persenjataan sing ora njeblug lagi nyiapake kanggo nguji kompleks robot multifungsi Uran-6 anyar,

    Ora ana bocah maneh sing bakal cilaka.
    1. Marsik
      Marsik 15 Juli 2014 16:27
      +6
      Aku ragu yen colossus 6 ton bakal numpak ing ngarep saben VPShG lan grup pengintaian, banjur kabeh aktivitas telusuran lan siluman bakal muspra)
      1. serega.fedotov
        serega.fedotov 15 Juli 2014 17:55
        +2
        Kutipan saka Marsik
        Aku ragu yen colossus 6 ton bakal numpak ing ngarep saben VPShG lan grup pengintaian, banjur kabeh aktivitas telusuran lan siluman bakal muspra)

        Iku isih ngganggu kula: mbayangno "milih" tambang lan makarya sapisan! Manipulator alamiah ing tong sampah, lan optik banget! Carane ndandani? Kanggo pabrikan? Utawa ngenteni nganti spesialis teka?
        Mungkin iku ndadekake pangertèn kanggo nggawe "disposable" (banget cilik lan mirah) robot - iku diunekake munggah lan x ... karo wong, liyane vulgar!
        Contone, aku njupuk anakku excavator sing dikontrol radio - regane 850 rubel, helikopter karo kamera - 1300 r, yaiku, miturut pendapatku, bisa ketemu 1500-2000 ewu! urip manungsa, regane ora ana apa-apa!
        1. herruvim
          herruvim 15 Juli 2014 18:42
          +1
          Iki adoh saka mung inovasi teknis sing bakal mlebu ing arsenal militer. Contone, sesuk industri kudu nyerahake pesawat anti-kapal selam Il-38N sing dimodernisasi masal marang aviator angkatan laut. Dheweke dijenengi sawise Radiy Papkovsky, desainer ing Biro Desain Ilyushin, salah sawijining pencipta "telung puluh wolu". Secara total, direncanakake nyedhiyakake limang pesawat anti-kapal selam canggih kanggo penerbangan angkatan laut. Titik kunci ing modernisasi yaiku instalasi ing kokpit saka sistem telusuran lan ndeleng Novella-P-38 anyar, sing sacara signifikan ngembangake kemampuan tempur kendaraan lan ruang lingkup tugas sing ditindakake dening kru.
        2. wong mati
          wong mati 15 Juli 2014 19:11
          +1
          lan carane sampeyan arep nindakake reresik tambang karo dolanan iki? dendeng-dendeng lan landhep, kanggo dhuwit sing kaya ngono, sampeyan bisa njaluk wong mendem karo watu supaya metu saka ndhelikake))
          1. serega.fedotov
            serega.fedotov 15 Juli 2014 19:31
            0
            Kutipan saka Deadmen
            lan carane sampeyan arep nindakake reresik tambang karo dolanan iki? dendeng-dendeng lan landhep, kanggo dhuwit sing kaya ngono, sampeyan bisa njaluk wong mendem karo watu supaya metu saka ndhelikake))

            Iku gampang kanggo raznin (yen ora ing kutha), Aku ketemu tambang sijine 200 gram saber ing, ndamel mati, spun mesin lan wis siyap! robot, malah bisa karo kemampuan kanggo "kenek tambang kanggo nutupi. saka pecahan, nanging iki luwih saka FSB tinimbang tentara)
            Kajaba iku, bisa uga nggawe kasus sing tahan lama kanthi rincian sing penting lan larang, lan "halangan" wis bisa digunakake kanthi kamungkinan panggantos dening wajib militer apa wae (banget disederhanakake).
            Senajan, jujur, sanajan aku sapper, aku ora nyamar dadi pendapat ing kasus pungkasan. Sistem kaya ngono mung bisa "dilat" kanthi latihan! 6 nada bakal nyebabake omong kosong!!!!
            1. wong mati
              wong mati 15 Juli 2014 20:38
              0
              uga, yen padha njeblug sapisan saben 5 taun, robot iki ora omong kosong gedhe
        3. Marsik
          Marsik 15 Juli 2014 19:25
          +1
          Iku mung ora ana masalah ing iki, yen sampeyan ora ngrusak centner saka bahan peledak (sing saiki wis langka) Spare triplex karo saluran optik, bagean saka hydraulics lan manipulator kudu ditempelake. Kajaba iku, mesin iki kanggo reresik residual nalika ora cepet-cepet. Ditilik dening
          Komplek kasebut dilengkapi sawetara modifikasi trawl tambang
          karya utama iku poto-detonation saka tambang lan IEDs, lan karya subtle (yen wis mestine ing kabeh) mung ing kasus darurat.
          1. serega.fedotov
            serega.fedotov 15 Juli 2014 20:59
            0
            Kutipan saka Marsik
            karya utama iku poto-detonation saka tambang lan IEDs, lan karya subtle (yen wis mestine ing kabeh) mung ing kasus darurat.

            Iki sing dakkandhakake! Sayange, sing paling mbebayani yaiku mriksa dalan ing ngarep "kolom" lan ngresiki langsung wilayah sing mentas dibebasake, bisa uga nalika perang!
            Lan wiwit trik reged kayata "kejutan" lan "anti-sapper" tambang (reacting induksi, lan tusukan karo shovel) lan uga "unearthly" tambang, ana akeh banget, sampeyan pengin soko sing bisa nemokake tambang. , adoh saka awakmu !
            Lan sappers unit AUXILIARY lan kudu tumindak orientated menyang unit tentara, lan ora kosok balene, kang ora bisa ngrambah karo "mastadon"!
            Yaiku, "uranium" duwe niche dhewe, nanging aku pengin duwe luwih akeh!
        4. YUBORG
          YUBORG 15 Juli 2014 21:14
          0
          Kanthi rega murah kuwi kanggo 1500 re, tentara ora bakal melu, iku ora ono gunane ekonomi kanggo maling ing seragam lan maling saka industri. Menehi wong yuta, bakal ana soko lan carane nyolong.
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 15 Juli 2014 16:45
      +2
      Panggunaan robot bisa nylametake nyawa para sappers.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. armageddon
      armageddon 15 Juli 2014 16:48
      0
      Hmm...Kabeh sing nggawe Rusia KUWAT ndadekake AS luwih percaya diri!!! Dijogo!!!
    5. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 15 Juli 2014 16:53
      +2
      Sanya SPARROW -AU ... Sampeyan ora takon babagan mobil iki ing dina liyane, sing ana ing panyimpenan sajrone layanan sampeyan?
      Sawise tank katon
      1. vorobey
        vorobey 15 Juli 2014 17:28
        +2
        [quote = Alexander Romanov] Sanya SPARROW -AU ... Sampeyan ora takon dina liyane babagan mobil-mobil iki sing disimpen sajrone layanan sampeyan?
        Sawise tank katon

        Ora Sanya, sayangé, mobil kita ing sisih ukrov satus persen ....

        Nanging aku seneng banget karo video ing pungkasan ... karo cangkang ... kanggo anyelir saka Holland ...
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 15 Juli 2014 17:32
          +1
          Kutipan saka vorobey
          ... kanggo anyelir saka Holland ...

          Ora suwe ana wong sing seneng aroma

          Kanthi cara sing andhap asor, banjur ing sak panggonan ana 4-5 tank, banjur ing liyane, lan kita ora ana hubungane karo iki. nglirik
          1. PathFinder_II
            PathFinder_II 15 Juli 2014 22:04
            0
            saka tentara meriem gedhe, Aku wis dietung telung 100-mm BS-3 lan telung 120-mm Carnations saka milisi. eseman
      2. PathFinder_II
        PathFinder_II 15 Juli 2014 22:00
        0
        Anyelir muncul. eseman
      3. nizrum
        nizrum 15 Juli 2014 22:01
        0
        Lan apa mesin iki? Aku dudu ahli mohon pencerahane aran
        Kang menehi kritik dening trunks - mobil apik banget.
    6. rubah21h
      rubah21h 15 Juli 2014 20:04
      0
      Artikel kasebut menarik, nanging aku pengin ndeleng unit iki
  2. MSA
    MSA 15 Juli 2014 16:14
    +7
    Iku apik nalika tentara saya kuwat, sampeyan rumangsa dilindhungi.
    1. wong mati
      wong mati 15 Juli 2014 16:44
      +7
      Aku ngerti yen dheweke bakal ditolak, nanging wong-wong ing wilayah Rostov uga rumangsa dilindhungi nganti mabur menyang omah.
  3. jawata volot
    jawata volot 15 Juli 2014 16:19
    +4
    Kutipan saka M.S.A.
    Owah-owahan uga ditindakake ing taman Airborne Forces. BMD-2 direncanakake kanggo ngganti senjata sing ora ana gunane.

    Iku apik sing pungkasanipun njupuk munggah tentara serius, lan senjata outdated bisa dikirim menyang Novorossia, lan amunisi kanggo iku. Iku ora bakal keluwih.
  4. Anconsha
    Anconsha 15 Juli 2014 16:23
    +3
    Iki apik, saiki dheweke ora bakal nyopir sappers menyang wilayah sing mbebayani kanggo ngresiki tambang
  5. serega.fedotov
    serega.fedotov 15 Juli 2014 16:25
    +3
    " narik "utawa ing cara lawas, narik checker ing ari!
    1. YUBORG
      YUBORG 15 Juli 2014 21:23
      0
      Ana, konsep demining relatif relatif, ngandika ing artikel sing saliyane trawl, ana senjata, mbokmenawa iki ngerti-carane, deteksi lan eksekusi.
  6. KIRON
    KIRON 15 Juli 2014 16:42
    +1
    Ora Piece pasuryan saka wesi! 6 ton! Sawise Chechnya, kanggo demining dill kothak. Ing zona tumindak specialists kita. Ngapunten! Luwih tepaté, ing zona pengecualian saka Ukraina.
  7. el.baya
    el.baya 15 Juli 2014 16:46
    0
    uga, iku becik .. iku wektu kanggo nyimpen pejuang. keprungu gelut .. lan kita dudu lorong .. kita ngira-ngira .. ngenteni, Pak.. ombenan
  8. Tigrus
    Tigrus 15 Juli 2014 16:51
    +1
    Artikel sing menarik, murni militer, matur nuwun eseman !
  9. cerbuk6155
    cerbuk6155 15 Juli 2014 16:53
    +1
    Iku bakal menarik kanggo ndeleng foto iku. apik
  10. mig31
    mig31 15 Juli 2014 16:53
    +1
    Sedhih, nanging reresik tambang Novorossia bakal teka, semoga sukses, tanpa darurat ...
  11. Solpocha
    Solpocha 15 Juli 2014 17:03
    +1
    Iku apik yen kita wiwit adaptasi robot kanggo bisnis iki, urip manungsa ora worth iku.
  12. Mama_Cholli
    Mama_Cholli 15 Juli 2014 17:24
    +1
    Pemimpin geng Kyiv kudu melu ing karya kuwi. Menehi 6 ton rod uranium lan supaya padha kringet ing "kesehatan". Lan wong bisa disimpen lan 100% demining bisa rampung.
  13. penguin
    penguin 15 Juli 2014 18:15
    0
    anyar otomatis 30-mm bedhil 2A42
    Suwene wis anyar? Aku njabat 10 taun kepungkur, sanajan dheweke ora dianggep anyar
  14. Angin bebas
    Angin bebas 15 Juli 2014 18:31
    0
    Ngobrol maneh. nggih, nindakaken, uga, nyoba, uga, nggarap kekurangan. uga, sabisane, bisa uga ... bakal ditindakake ... senjata anyar sing ora ana analog. entuk balabol. endi rahasiane?
  15. Lyoshka
    Lyoshka 15 Juli 2014 18:51
    +1
    ayo dideleng carane dheweke nindakake
  16. cakcak
    cakcak 15 Juli 2014 19:02
    +1
    Nerangake, iki dudu pisanan aku ndeleng warta:
    "Owah-owahan uga dumadi ing armada Angkatan Udara. Senjata lawas direncanakake bakal diganti ing BMD-2. Utamane, kendaraan lapis baja dilengkapi meriam 30-mm 2A42 otomatis anyar. Nganti 800 unit bakal dikirim menyang Angkatan Udara ing pungkasan taun."

    Apa ing warta iki? Mriem lawas sing wis lawas diganti karo sing anyar sing padha. Dheweke uga diganti kanthi periodik, iki umume. Utawa mungkin aku salah paham???
  17. propolsky
    propolsky 15 Juli 2014 19:15
    +1
    Sing bener, wong kudu direksa.
  18. Mityai76
    Mityai76 15 Juli 2014 19:15
    +1
    Kutipan saka M.S.A.
    Iku apik nalika tentara saya kuwat, sampeyan rumangsa dilindhungi.

    Kutipan saka volot-voin
    Kutipan saka M.S.A.
    Owah-owahan uga ditindakake ing taman Airborne Forces. BMD-2 direncanakake kanggo ngganti senjata sing ora ana gunane.

    Iku apik sing pungkasanipun njupuk munggah tentara serius, lan senjata outdated bisa dikirim menyang Novorossia, lan amunisi kanggo iku. Iku ora bakal keluwih.


    Lan apa sing apik banget? Senjata 2A42 iki ana ing BMD-2
  19. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 15 Juli 2014 19:56
    0
    Ya ... akeh perkara lan sing dialami ing Chechnya ... Ana perang kejam ...
  20. YUBORG
    YUBORG 15 Juli 2014 21:20
    +1
    Kutipan saka volot-voin
    Kutipan saka M.S.A.
    Owah-owahan uga ditindakake ing taman Airborne Forces. BMD-2 direncanakake kanggo ngganti senjata sing ora ana gunane.

    Iku apik sing pungkasanipun njupuk munggah tentara serius, lan senjata outdated bisa dikirim menyang Novorossia, lan amunisi kanggo iku. Iku ora bakal keluwih.

    BMD-2, WAKTUNYA ORA MODERNIS LAN ORA MELENGKAPI, NANGING SING MUTUS. WAH MESIN WIS LUKAS LAN FISIK LAN MORAL!!!
  21. Angkatan Laut
    Angkatan Laut 15 Juli 2014 21:47
    0
    Tentara wis pulih banget sawise pamaréntahan Taburetkin lan batalyon wanita. Nanging aku bungah amarga proses kasebut wis diwiwiti, kaya sing diucapake Yudas.
  22. bmv04636
    bmv04636 15 Juli 2014 22:08
    +2
    Batch pisanan kendaraan Ural-4320VV dipasrahake menyang pelanggan - Komando Tinggi Pasukan Internal Kementerian Dalam Negeri. Menehi kunci mobil menyang Wakil Menteri Pertama - Panglima Pasukan Internal Kementerian Dalam Negeri Federasi Rusia, Kolonel Jenderal Viktor Zolotov, ditindakake ing Pabrik Otomotif Ural minangka bagéan saka perayaan kasebut. mengeti 70th saka produksi mobil Ural pisanan. Tombol kanggo mobil Ural-4320VV dipasrahake marang pimpinan Pasukan Internal Departemen Dalam Negeri dening direktur ngatur pabrik mobil Ural Viktor Kadylkin.
    1. russ69
      russ69 15 Juli 2014 22:21
      0
      Kutipan saka bmv04636
      Batch pisanan kendaraan Ural-4320VV dipasrahake menyang pelanggan

      Lan pesta apa? Kaya 10 potongan total, wis dipesen.
  23. PathFinder_II
    PathFinder_II 15 Juli 2014 22:11
    -3
    enem ton. sad electronics mbokmenawa nimbang sing akeh .. sawise sanksi, lagi obah ing jangkah digawe cepet kanggo domestik mikro-ngguyu (c) karo Bunch saka kewan omo, kasus logam-keramik ageng lan sikil unshaped.
  24. Volka
    Volka 16 Juli 2014 05:33
    0
    Sayange nganti saiki mung tembung ... mandheg
  25. Figvam
    Figvam 16 Juli 2014 09:19
    0
    endi foto komplek?