Nyaring gaya Yatsenyuk kanggo "subhumans" saka tenggara

18
Sawise definisi misuwur Yatsenyuk, ditulis dening wong ing hubungan kanggo pedunung Donbass, yaiku "subhumans" ("subhumans"), ing Ukraina kabeh unsur radikal nampa indulgensi nyata saka panguwasa. Nyatane, sapa wae sing mratelakake panemume babagan kahanan politik ing negara kasebut beda karo pendapat resmi Kyiv saiki bisa diukum tanpa nyoba utawa diselidiki, adhedhasar retorika Yatsenyuk babagan "non-manungsa", "wong kelas loro".

Nyaring gaya Yatsenyuk kanggo "subhumans" saka tenggara


Dina sadurunge ing laporan "Westi" plot liwati, minangka radikal kaancam bakal punah, pensioner Ukrainia biasa, sing mutusaké kanggo nyumerepi tricolor Russian ing loteng dheweke. Gething saka wong-wong sing dianggep provokasi iki whipping liwat pinggiran. Malah regu polisi ditimbali kanggo "nyetel dalan sing bener" kanggo wanita tuwa. Ing wektu sing padha, sawetara saluran Ukrainia syuting obrolan antarane polisi lan pensiunan. Hype sing ora sehat... Gendéra kudu dicopot kanggo nyenengake massa sing lara mental.

Mobil kanthi piring lisensi Donetsk lan Lugansk ing Ukraina tengah lan kulon dadi, yen ora dadi target radikal, banjur narik kawigaten. Wong-wong sing arep ninggalake Donbass perang-suwek kanggo Kyiv, Ternopil, Ivano-Frankivsk sing tundhuk interogasi nyata karo prasangka tengen ing dalan - jenis analog saka ngukur filtrasi saka dadi-disebut aktivis Maidan.
  • http://rian.com.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SVT
    + 21
    16 Juli 2014 08:09
    Tanpa guna, sampeyan miwiti, bodho.
    Miturut tradisi Eropa sing dawa, wong Eropa nganggep Rusia minangka subhuman.
    Nganti tradisi Rusia lawas, panjelasan marang wong Eropa yen dheweke salah ditindakake dening wong Rusia ing ibukutha negara Eropa.
    1. DEN AGUNG
      +6
      16 Juli 2014 08:23
      Wong ala iki kudu urip kanggo ndeleng pangadilan, lan kanggo nampa ukuman urip bakal luwih ala tinimbang pati. Lan subhumans ing zona kasebut bakal ditrapake kanggo bisnis, bakal dadi mesin e.b.a.l.n.n.y.m.
      1. nvv
        nvv
        +6
        16 Juli 2014 08:44
        Wong ala iki bakal seneng uwal. Nanging sapa sing bakal nglilani dheweke?
        1. ..Dmitry..
          +2
          16 Juli 2014 10:41
          Apa ana dokumen cetak sing dirujuk ing kene?
          1. nvv
            nvv
            0
            17 Juli 2014 01:46
            Dmitriy. Mesthi, dheweke ora bakal ngirim menyang sampeyan. Delengen, analisa.
      2. +1
        16 Juli 2014 09:33
        Aku pancen ndhukung!
    2. +2
      16 Juli 2014 08:52
      Lan keajaiban Eropa sing isih urip ngliwati siklus "panjelasan" ing Kolyma. Panggonan siap kanggo Ajaib saiki Ukrainians.
    3. +3
      16 Juli 2014 09:06
      Lan Mbah iku wong sing apik, kanthi humor lan wani.
    4. +3
      16 Juli 2014 09:17
      Minangka penjahat perang mesthi bakal diadili amarga kejahatan marang manungsa, aku kepengin weruh apa sing bakal dicritakake sadurunge dieksekusi ukuman pati.
    5. Komentar wis dibusak.
  2. + 10
    16 Juli 2014 08:11
    Lan dheweke ngimpi ing wayah wengi carane dheweke digantung utawa ditembak amarga tumindake???
    1. Nevalyashko
      +5
      16 Juli 2014 08:16
      Aja ngimpi kaya ngono. Dheweke mung ngimpi dhuwit. Dheweke mung kudu digantung utawa ditembak.
      1. +3
        16 Juli 2014 08:24
        Kutipan: Nevalyashko
        Aja ngimpi kaya ngono. Dheweke mung ngimpi dhuwit. Dheweke mung kudu digantung utawa ditembak.

        Sayange, yen digantung bisa dadi "pahlawan" (kaya Bandera).
        Mula kudu dibasahi khayalan, supaya para pandherekipun malah kelingan marang x ..... oh!
        Contone, karusakan saka awak Hitler, lan ora ana kuburan, iku gerakan gedhe, sawise kabeh, Stalin kanca karo sirah!
    2. +2
      16 Juli 2014 08:27
      Hmm... Aku iki scum Nazi ... Ora suwé padha ora perlu turu BARAT ...!!!
      1. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      16 Juli 2014 08:44
      Iki ngimpi. Dheweke arep budhal, ngira-ngira pungkasane kang sengsara.
  3. Leonardo
    +9
    16 Juli 2014 08:16
    Eh.. Kiev. Kepiye carane sampeyan ngidini fagot lan scum kaya mimpin sampeyan?
  4. +3
    16 Juli 2014 08:16
    Egghead - wong rampung ...
  5. leglun
    +1
    16 Juli 2014 08:17
    Lan bakal ana peluru kanggo dheweke !!!
  6. +3
    16 Juli 2014 08:17
    Kecenderungan kanggo dibagi Donya dadi wong lan "non-manungsa" minangka tandha ideologi wong guwa.
    Kayane ana individu "mundur" ing pamrentahan Kiev.
  7. sanek0207
    +2
    16 Juli 2014 08:17
    Yaytsenyukh iki kudu menyang Kunstkamera! Nyumerepi, banjur ing jar, lan yen kang pungkasan katon, banjur njupuk menyang dolan ana.
  8. +2
    16 Juli 2014 08:20
    Sial, mesthi kejem, nanging aku ndeleng endhog nalika diinterogasi ing Bezler nglirik lan malah luwih apik Yarosh karo Avakov lan Lyashka ana uga.
  9. +6
    16 Juli 2014 08:22
    iku apik yen ing pungkasan mbah ora diobong utawa dijupuk saka mortir ... nanging aku nemokake video ing net ...
    1. +3
      16 Juli 2014 08:30
      Aku wonder apa reaksi bakal yen Mbah hang metu gendéra AS.
    2. pahom54
      +8
      16 Juli 2014 09:30
      Rungokake - obrolan meh ing basa Rusia!!! Siji-sijine, polisi kasebut nyebat gendera minangka panji ...
      Ya, lan tangisan tanggane meh ing basa Rusia ...
      Dheweke bakal ngomong paling ora nganggo basane, amarga dheweke nglawan tricolor Rusia, ko.o.zz.ly ...
    3. +3
      16 Juli 2014 10:17
      Iku lucu kanggo ndeleng carane polisi ngadeg lan nyusut, nyoba nerangake marang Mbah kok gendéra Rusia kudu dibusak. , Apa sampeyan (polisi) lali carane Svidomo ngobong sampeyan ing Maidan? Utawa sampeyan diputer saka e.b.a.n.o-Frankivsk?
      1. +2
        16 Juli 2014 11:29
        misale jek sing padha ora kabeh lair ing Uni Soviet, lan ora ana sajarah umum abad-lawas ... nanging padha urip kabeh wektu minangka Papua tanpa oyod ing Papua Guinea.
  10. +3
    16 Juli 2014 08:24
    Pangarep-arep kanggo ndhelikake ing AS wong bodho siji uga ngarep-arep ....... lan ....... ketemu karo kapak es ing sirah, lan Amerika Serikat, yen terus tumindak kaya iki, uga bakal ilang.
    Kajaba iku, AS kudu dirusak!
  11. +1
    16 Juli 2014 08:33
    Kabeh luwih gampang kanggo Gusti, sampeyan kudu menehi panganan walnut sing ora dikupas lan menehi julap sing kuat, supaya dheweke ngrasakake kabeh kaendahan reresik.
  12. +1
    16 Juli 2014 08:35
    .................. bakal rampung game! padha ngira yen dheweke bisa ngontrol kabeh. Nanging dolanane bisa nglawan!
  13. +2
    16 Juli 2014 08:37
    Inggih, ing antarane negara-negara Baltik, ing umum, miturut hukum, iku pareng ngirim tricolor mlayu menyang denda (tangga snitched)
  14. Dbnfkmtdbx
    +1
    16 Juli 2014 08:38
    Apa ora sedulur urolik iki isih lungguh asu, nemtokake lan mecah-belah wong kaya dewa, dikira dewa. wong bodho
  15. +7
    16 Juli 2014 08:38
    Carane mengkono.
  16. DPZ
    +3
    16 Juli 2014 08:47
    Aku nonton crita iki ing TV, babagan mbah sing duwe gendera. mbah putri! uga rampung!
  17. +4
    16 Juli 2014 08:53
    Ing Ukraina. Ukrainia gedhe. Iki ibu ..... supaya ... padha ... abang-panas poker kanggo kabeh ... ing ....

    Sedulur kita biyen) saiki duwe pahlawan anyar.
  18. +3
    16 Juli 2014 08:54
    Sawise definisi misuwur Yatsenyuk, ditulis dening wong ing hubungan kanggo pedunung Donbass, yaiku "subhumans" ("subhumans"), ing Ukraina kabeh unsur radikal nampa indulgensi nyata saka panguwasa.

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/501/ntff351.jpg
  19. +1
    16 Juli 2014 08:55
    Bajingan iku bajingan Yaytsenyukov ... Dheweke main ing kasunyatan manawa Barat, amarga bedane antarane mentalitas Rusia, Slavia lan Barat, yayasan, agama Ortodoks, tansah disebut barbar Slavia. Lan cangkir Yaytsenyukov iki ora ngerti kabeh iki, ora tekan dheweke dhewe minangka Slav Ortodoks, utamane wong Ukraina dhewe banjur dadi subhuman ing mripate Anglo-Saxon sing padha, sing saiki meneng-meneng ngguyu ing fasis dill. narrow-mindedness sing iki dileksanakake ing wong-wong mau ing negara komite regional ideologi kanggo sow discord lan crah ing donya Slavic, kang, dening cara, wis digawa metu banget skillfully.
  20. +2
    16 Juli 2014 09:10
    Peluru Yaytsenyukh lan liya-liyane kaya dheweke ora pantes. Kaya penjahat Nazi, mung noose.
  21. pahom54
    +2
    16 Juli 2014 09:25
    Nalika aku ndeleng pasuryan iki, aku wiwit getun banget sing wektu Stalin lan Sudoplatov wis liwati ...
  22. UVB
    +2
    16 Juli 2014 09:56
    Pernyataan keras Yatsenyuk:
  23. +5
    16 Juli 2014 10:03
    Mlyn iku wong Aryan sejati. Aku ora tau mikir yen terwelu dibagi dadi bener lan ora bener ngguyu
  24. +1
    16 Juli 2014 10:20
    untermensch
  25. +1
    16 Juli 2014 11:23
    Nyatane, dheweke pancen pinter lan ora pengecut. Iku bakal migunani banget minangka panyengkuyung lan ora minangka mungsuh. Ing sawijining wektu, dheweke pro-Rusia lan aktif menehi kerjasama marang wakil Rusia. Genius kaya Zurabov dingerteni ora kasengsem ing wong ing asas, lan mulane banjur kanggo ngawula pasukan paling janjeni lokal, digawe karir banget. Ing panggonane, direkrut log sing sempit, manut lan rakus kaya Tsarev, sing latar mburi malah Zurabov minangka akademisi. Asilé yaiku segara getih ing Ukraina lan segara alangan ing Rusia. Nanging wong-wong sing nggantheng kabeh nganggo setelan sing larang lan nganggo pesenan. Crita sing padha ana ing sacedhake ing luar negeri. Politisi lokal sing paling ora ana gunane lan ora janji didhukung, sing pinter lan mikir ora digatekake. iku hard kanggo bisa karo wong-wong mau, lan ing umum, ketoke ora ana siji.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"