Ex-Duta Besar Georgia kanggo Rusia ditemokake mati ing Tbilisi

21
Ex-Duta Besar Georgia kanggo Rusia lan mantan co-pemilik perusahaan televisi Rustavi-2, Erosi Kitsmarishvili, ditemokake mati ing 15 Juli ing garasi cedhak omahe ing Tbilisi, laporan Layanan Rusia. Angkatan udara kanthi referensi kanggo layanan pers kantor jaksa Georgia.

Ex-Duta Besar Georgia kanggo Rusia ditemokake mati ing Tbilisi


Layanan pers kasebut nyatakake yen awak Kitsmarishvili ditemokake ing mobil kanthi tatu peluru ing sirahe.

"Sawijining bedhil sing didaftar ing jenenge tanggal 15 Juli uga ditemokake. gaman, saka sing, mbok menawa, tembakan kasebut ditembakake "
dituduhake ing pesen.

Kantor kejaksaan nyathet yen kasus kasebut diwiwiti miturut artikel babagan nyopir korban bunuh diri, nanging versi liyane uga digarap.

"Amarga pentinge kedadeyan kasebut, uga kanggo nindakake penyelidikan lengkap, cepet lan efektif, tim investigasi digawe sing kalebu karyawan Kementerian Dalam Negeri lan kantor kejaksaan. Penyelidikan intensif lagi ditindakake ing tahap iki.
jaksa ngandika.

Versi bunuh diri Kitsmarishvili langsung ditakoni kanca-kancane. Salah sijine, Badri Nanetashvili, ujar manawa dheweke ketemu karo korban sedina sadurunge mati lan ora weruh apa-apa sing ora biasa. Kosok baline, Erosi ngomong babagan rencana kanggo masa depan, kalebu nggawe saluran anyar.

Para sederek durung menehi komentar babagan kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, kepala Kementerian Kehakiman Georgia, Teya Tsulukiani, njaluk media supaya ora spekulasi babagan mati Kitsmarishvili, ujar:
"Iki minangka kacilakan paling gedhe sing bisa kedadeyan ing wong yen, kaya sing dikandhakake, bunuh diri. Ing wayahe, sawayah-wayah aku ngerti, investigasi lagi ditindakake. Aku bakal menehi saran marang kabeh wong supaya ora spekulasi awal, amarga kabeh wong kepengin nemtokake sabab sing bener.


Kitsmarishvili tau dianggep minangka rekan sing cukup cedhak karo mantan Presiden Mikheil Saakashvili, lan perusahaan televisie Rustavi-2 malah diarani tenaga pendorong Revolusi Mawar, sing nyebabake kudeta ing taun 2003.

Ing 2008, sakcepete sadurunge break ing hubungan diplomatik, Kitsmarishvili diangkat dadi duta kanggo Rusia. Nanging, sawise perang Agustus ing taun kang padha ana discord antarane wong lan Saakashvili. Diplomat kasebut nyalahake panguwasa banjur ngupayakake kabijakan sing ora bener lan malah menehi kesaksian marang Saakashvili ing rapat komisi parlementer sing didegake kanggo nyinaoni panyebab lan akibat saka konflik Ossetia Kidul.

Sawise dadi oposisi, Kitsmarishvili ora bisa entuk sukses gedhe ing bidang politik. Mlaku ing wulan Juni taun iki kanggo jabatan walikota ing kutha asale Rustavi, dheweke mung bisa ngumpulake udakara 12% swara lan metu saka perjuangan ing babak pisanan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 19
      16 Juli 2014 16:07
      Iku tansah tega kanggo wong ... ketoke, dheweke ngerti banget ... Nyuwun
      1. +7
        16 Juli 2014 16:13
        Ya, sing ngerti akeh, minangka aturan, ora urip dawa.
        1. +1
          16 Juli 2014 16:17
          Quote: Raksasa Pikiran
          Ya, sing ngerti akeh, minangka aturan, ora urip dawa.


          Lan iki ing wayah wengi pemugaran lalu lintas udhara antarane Moscow lan Tbilisi.
        2. +7
          16 Juli 2014 17:00
          Bunuh diri dening para leluhur suci padha karo pembunuhan. Mulane, penebusan dileksanakake marang wong-wong sing nyoba nglalu, nanging slamet, kaya wong sing mateni.

          Kudu wani urip. Sapa wae bisa mati
          Robert Cody
          Kabeh bisa dialami kajaba pati
          Oscar Wilde
          Bunuh diri: wong sing mati nalika arep uwal saka awake dhewe
          Wiesław Brudzinski


          ... Ing negara sing tenang, pikirake apa sing dadi peteng saka jiwa sing kudu sampeyan lakoni supaya bisa mlebu ing siksa sing langgeng lan paling nggegirisi amarga sedhih cilik. Senajan abot banget, senajan wis ewonan taun urip ing bumi nandhang sangsara sing abot, nanging isih bakal rampung. Lan ing neraka ora ana pungkasane siksa.
          hegumen Nikon (Vorobiev)
          1. 0
            16 Juli 2014 20:18
            Kutipan saka herruvim
            Bunuh diri dening para leluhur suci padha karo pembunuhan. Mulane, penebusan dileksanakake marang wong-wong sing nyoba nglalu, nanging slamet, kaya wong sing mateni.

            Kudu wani urip. Sapa wae bisa mati
            Robert Cody
            Kabeh bisa dialami kajaba pati
            Oscar Wilde
            Bunuh diri: wong sing mati nalika arep uwal saka awake dhewe


            Wiesław Brudzinski


            ... Ing negara sing tenang, pikirake apa sing dadi peteng saka jiwa sing kudu sampeyan lakoni supaya bisa mlebu ing siksa sing langgeng lan paling nggegirisi amarga sedhih cilik. Senajan abot banget, senajan wis ewonan taun urip ing bumi nandhang sangsara sing abot, nanging isih bakal rampung. Lan ing neraka ora ana pungkasane siksa.
            hegumen Nikon (Vorobiev)


            Saiki pikirake kolonel kaya Angkatan Laut sing nandhang kanker lan ora diwenehi obat. Dheweke nembak awake nganggo senjata premium. Dadi ing ngendi Gusti bakal nyelehake dheweke? Kita kudu mbangun bagean katelu ing dalan ..
          2. 0
            17 Juli 2014 06:23
            Wong-wong iki ora lunga! maca bener - tindak menyang oposisi kanggo Saakakashvili - iku cukup
          3. 0
            17 Juli 2014 09:33
            lampus ing pasamuwan iku awon tinimbang rajapati, kang matèni bisa tobat, kang matèni loro disarèkaké lan disarèkaké ing kuburan, ora ana pangapura kanggo lampus saka Gusti Allah, ora dikubur lan dilarang disimpen ing kuburan. mung mlebu neraka.
        3. +1
          16 Juli 2014 17:52
          Quote: Raksasa Pikiran
          Ya, sing ngerti akeh, minangka aturan, ora urip dawa.

          Utamané ing Georgia ... Iku utamané cendhak. ya
        4. +2
          16 Juli 2014 18:37
          Gorbachev, Brzezinski, utawa sampeyan mikir Putin ngerti sethithik?
        5. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        16 Juli 2014 20:03
        Shaw? Apa Putin kudu disalahake maneh?
      3. 0
        16 Juli 2014 22:38
        apa-apa kanggo melas badhak
      4. 0
        17 Juli 2014 02:45
        Ketoke... YA!!!
    2. +6
      16 Juli 2014 16:07
      Wong wadon Prancis dipenjara sangang sasi amarga mbandhingake menteri karo kethek
      Mantan calon Front Nasional Anne-Sophie Leclerc wis dihukum penjara sangang wulan amarga mbandhingake menteri kehakiman Prancis kulit ireng Christiane Tobira karo kethek.

      lan iki ing Prancis demokratis ngendi paukuman saka psaki
    3. +1
      16 Juli 2014 16:13
      Pas maca judule, aku langsung mikir: "bunuh diri." Terus maca lan ya, pancen bunuh diri! Ahli patologi kudu ndeleng anané bruises lan jejak tali ing bangkekan, dumadakan dheweke uga diikat lan ngalahake awake sadurunge mati.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Stalker
        0
        16 Juli 2014 16:53
        Pas maca judule, aku langsung mikir: "bunuh diri."

        ya wis!! Aku kesandhung ing garasi lan tiba ing piso. Lan dadi 12 kaping ... . Mung jaksa sing bakal percaya karo informasi sing salah iki ... wong bodho
      3. 0
        16 Juli 2014 19:39
        Lan arah saluran peluru. Iki bab banget subtle. Yen ana sing nganggep kabeh gampang. Dheweke salah banget.
    4. +7
      16 Juli 2014 16:16
      Ketoke, Misha uga bakal ditemokake. Lan dheweke bakal diagnosa - Dheweke keselak dasi!)
      1. 0
        17 Juli 2014 09:35
        yen salah siji saka wong-wong iki mung dibusak, banjur iki tegese karya saka CIA, kita nyoba kanggo merekrut, padha ora dipatèni. ana ing sangisore USSR ana tim likuidasi, lan dheweke ora bisa kaya topik artikel kasebut, ing kene kemungkinan kaya BAB, dheweke mutusake kanggo pisah saka "kulawarga" lan dheweke ngilangi dheweke. ora bakal blurt metu kakehan ngendi wae, lan conto liyane.
    5. +4
      16 Juli 2014 16:20
      Kutipan saka Fingolfin
      Iku tansah tega kanggo wong ... ketoke, dheweke ngerti banget ... Nyuwun
      utawa njupuk kakehan .. dhuwit .. rodo biasa angkara .. RIP
    6. Drunya
      +6
      16 Juli 2014 16:22
      lan ora ana sing bisa ngluwihi Sasha White.
      pisanan ing sikil supaya ora mbukak, lan banjur ing sirah - sing lampus, supaya lampus.
      lan ora ana sing seneng kabeh wong ngguyu lol
      1. +4
        16 Juli 2014 16:27
        lan ora ana sing bisa ngluwihi Sasha White.
        pisanan ing sikil supaya ora mbukak, lan banjur ing sirah - sing lampus, supaya lampus.
        lan kabeh wong seneng kabeh ngguyu lol

        Sampeyan salah, ing Ukraina, dheweke ora bisa nindakake sadurunge Shurik putih - yen aku ora salah, salah sawijining pejabat tinggi Kementerian Dalam Negeri Ukraina bisa nembak awake dhewe kaping pindho ing sirahe (ndeleng karo "kontrol")
        1. +3
          16 Juli 2014 17:02
          Aku kabeh wong bubar dadi yakin yen otak politisi Ukrainia ora ana ing sirahe! Dadi ping pindho ing sirah iku gampang..
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        16 Juli 2014 23:15
        Drunya
        lan ora ana sing bisa ngluwihi Sasha White.
        pisanan ing sikil supaya ora mlayu, banjur ing sirah

        Kanggo "ora ngluwihi" ora ana sing setuju, nanging babagan "banjur ing sirah" - ana wong sing salah ngerti sampeyan. Sadurunge nulis, sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan tulis.
        Miturut versi resmi, dheweke diduga nembak kaping telu ing wilayah jantung (http://www.mk.ru/politics/sng/article/2014/03/25/1003675-sashko-bilyiy-ubil-seb
        ya-sam-tri-raza.html). Kabeh liyane saka kang ala.
    7. +1
      16 Juli 2014 16:25
      Yen kanca saka Sahak melu organisasi "revolusi mawar", banjur aja menyang peramal - dheweke mung ngerti akeh. Nyalahke ing lampus mung ridiculous.
    8. +1
      16 Juli 2014 16:27
      Nanging, sawise perang Agustus ing taun kang padha ana discord antarane wong lan Saakashvili.

      Wiwit Saakashvili minangka mungsuh, tegese dheweke dadi wong sing apik. Bumi ayem tentrem marang Panjenengane.
    9. 0
      16 Juli 2014 16:28
      Lan Psaki karo wong.
      Kutipan: Sergey-72
      Yen kanca saka Sahak melu organisasi "revolusi mawar", banjur aja menyang peramal - dheweke mung ngerti akeh. Nyalahke ing lampus mung ridiculous.

      Lan asu karo dheweke.
    10. 0
      16 Juli 2014 16:34
      Ora mung penyakit lan tuwa sing nyebabake pati ...
      Frasa: - "Dheweke ngerti akeh banget." asring banget diiringi pop saka dijupuk muffled lan tinkle saka kasus cartridge ngginakaken tiba ing lantai.
      Mbok menawa bakal tambah akeh wong wuta... ngerti sapa sing mateni dheweke ... ngerti sing ngerti sing mateni iki ...
    11. +4
      16 Juli 2014 16:35
      Dheweke ngerti banget! Sabanjure iki ...
      1. +2
        16 Juli 2014 20:09
        cepet wis! ngenteni-Pak.
    12. +1
      16 Juli 2014 16:46
      Bank karo laba-laba. "Kerjasama" kuwi ora bisa mungkasi apa-apa. Apa sampeyan wis ngerti?
    13. rmt63
      0
      16 Juli 2014 16:51
      Mung dadi ora perlu
    14. 0
      16 Juli 2014 16:59
      Mbokmenawa ana wong sing ngganggu, mula banjur dipateni
    15. 0
      16 Juli 2014 17:19
      Kohl ing garasi, meh padha karo lampus. Ana rong alasan utama: padu ing kulawarga utawa "mbuwang" kanggo dhuwit. Ayo urip lan ngerteni.
    16. 0
      16 Juli 2014 17:29
      Kutipan: VNP1958PVN
      Nanging, sawise perang Agustus ing taun kang padha ana discord antarane wong lan Saakashvili.

      Wiwit Saakashvili minangka mungsuh, tegese dheweke dadi wong sing apik. Bumi ayem tentrem marang Panjenengane.

      Kaya, mungsuh mungsuhku kancaku.
    17. 0
      16 Juli 2014 17:43
      yen Ukrainians ora corak dhewe, aku ora pengin krungu apa-apa bab Georgia, ngalangi mlebu kene, supaya padha mlaku
    18. +1
      16 Juli 2014 17:47
      Muga-muga Putin ora bakal disalahake (kaya biasane))) keprungu Paling kamungkinan padha matèni amarga dhuwit .. Senajan Sakashvili squealed kanggo kabeh donya sing korupsi wis dikalahaké .. Georgian biasane criminalized (ana akeh maling ing hukum)
    19. +2
      16 Juli 2014 17:53
      Quote: MIKHAN
      Wong Georgia biasane dikriminalisasi (pira maling ing hukum)
      ..yaiku, mung meh kabeh padha manggon ing Rusia, nanging kudu dikirim menyang tanah air.
      1. 0
        16 Juli 2014 18:28
        Kutipan saka persei
        Quote: MIKHAN
        Wong Georgia biasane dikriminalisasi (pira maling ing hukum)
        ..yaiku, mung meh kabeh padha manggon ing Rusia, nanging kudu dikirim menyang tanah air.

        Ing taun 2008 (sawise Agustus), iki sing diwiwiti Sakashvili, dumadakan meneng (histeria anti-Rusia, lan liya-liyane) Miturut mafia dill, aku uga perlu (sanajan luwih angel) ..
    20. +1
      16 Juli 2014 18:23
      tangan Sukashvili. am
    21. 0
      16 Juli 2014 19:13
      Off topik.
      Mangkene sawetara integrasi pra-Eropa liyane.
      "Rusia bisa ngenalake tugas ing anggur Moldova lan produk tetanèn. Draf keputusan sing cocog saka pamaréntahan Rusia diterbitake dina iki, 16 Juli, dening portal siji informasi legal. Iku mestine kanggo nemtokke tugas ing anggur, daging, gandum, woh-wohan, sayuran lan gula."
      http://www.regnum.ru/news/polit/1826312.html
    22. +1
      16 Juli 2014 19:38
      Saiki dheweke bakal miwiti nggoleki tangane Moskow, lan mbokmenawa kabeh iku trite, dheweke mung ora nuduhake!
      Georgia, minangka urip, isih urip ing panuntun dhumateng ketat maling ing hukum! Mung elit politik kanggo mbangun saka awake dhewe ngerti apa! Dadi padha manggon ing Universe beda - wong prasaja lan kepemimpinan!
    23. 0
      16 Juli 2014 19:53
      Kutipan saka Fingolfin
      Iku tansah tega kanggo wong ... ketoke, dheweke ngerti banget ... Nyuwun

      Lan isih ora bisa mikir kaya sing dituduhake. wong bodho
    24. 0
      16 Juli 2014 20:06
      Pira wong sing mati mung amarga ing sawijining dina takdir nggawa dheweke luwih cedhak karo politisi sing ora sopan utawa pimpinan kriminal negara. Iki uga dialami mantan duta besar. Kajaba iku, dheweke ngadeg ing asal-usul penyelenggara kudeta ing Georgia sing diarani "Revolusi Mawar". Sapa sing ngerti akeh, dheweke ora suwe.
    25. djtyysq
      0
      16 Juli 2014 20:52
      Mugi Gusti ngapura kula, nanging asu iku pati asu!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"