Operasi kanggo netralake "ekstremis" bakal dianakake ing latihan ing Asia Tengah

8
Ing dina Kamis, operasi latihan bakal ditindakake ing Asia Tengah, ing ngendi unit militer Rusia lan negara liya saka Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO) mblokir lan ngrusak klompok ekstremis internasional. Dilaporake dening RIA "Kabar" kanthi referensi kanggo Kolonel Yaroslav Roshchupkin, Asisten Panglima Distrik Militer Tengah.

Operasi kanggo netralake "ekstremis" bakal dianakake ing latihan ing Asia Tengah


Operasi iki bakal ditindakake minangka bagéan saka maneuver skala gedhe "Frontier-2014", sing diwiwiti dina Senin. Pengamat saka Belarus lan Armenia diundang menyang latihan.

"Miturut rencana latihan ing salah sawijining wilayah, intelijen nemokake kegiatan aktif organisasi ekstremis internasional sing nyoba medeni lan merekrut penduduk lokal, organisasi kamp pangkalan, depot amunisi, gaman lan obat-obatan. Komando kasebut nggawe keputusan kanggo nindakake operasi gabungan kanggo mblokir lan ngrusak formasi ilegal nggunakake artileri lan tentara penerbangan", - ngandika Roshchupkin.

Kajaba iku, dheweke nyathet yen gagasan operasi kasebut narik kawigaten para kolega saka Asia Tengah, amarga saiki ana kahanan tegang ing wilayah kasebut lan tingkat keamanan mudhun.


"Perbatasan, pisanan kabeh, pengalaman sing penting kanggo para prajurit. Sajrone limalas taun kepungkur, negara kita kudu ngadhepi tantangan lan ancaman sing nyebabake kahanan ing wilayah kasebut, "ujare Menteri Pertahanan Kyrgyzstan Alexander Kim.

Kepala Armenia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Rusia, Uzbekistan lan Tajikistan nandatangani perjanjian keamanan kolektif tanggal 15 Mei 1992. Salajengipun, Georgia, Azerbaijan lan Belarus gabung.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    17 Juli 2014 11:47
    kuotasi-Operasi iki bakal ditindakake minangka bagéan saka maneuver skala gedhe "Frontier-2014", sing diwiwiti dina Senin.

    Video babagan subyek.
    1. 0
      17 Juli 2014 11:59
      Mesthine, kudu nglatih tumindak ing kahanan kaya ngono, utamane ing kahanan Asia Tengah, supaya ana pengalaman kanggo ngrampungake kedadeyan kasebut.
    2. 0
      17 Juli 2014 12:25
      Ing artikel kasebut, Alexander Kim diarani Menteri Pertahanan, ing video kasebut, asisten ...
  2. +1
    17 Juli 2014 11:57
    Kabeh negara saka tilas USSR kudu, nggunakake conto Ukraina, ngerti apa agresor diwakili dening Amerika Serikat bisa nindakake karo wong-wong mau, mung ngurangi katergantungan ing wrappers ijo, mbangun institusi non-korup saka daya ing negara, ndhukung bersenjata dhewe. pasukan, bisa nylametaké saka tiba ing "lingkuan pengaruh" donya "hegemon".
  3. 0
    17 Juli 2014 12:13
    Perlindhungan marang ekstremis minangka prelu - saiki kaya rereget ing endi wae sampeyan ngidoni.
  4. KIRON
    -1
    17 Juli 2014 12:50
    Eh! Luwih becik yen padha ngresiki paukuman Khokhlyatsky. Ayo. Persiapan uga ora berlebihan.
  5. 0
    17 Juli 2014 12:52
    Mesthi wae, piwulang kasebut minangka prelu!
  6. 0
    17 Juli 2014 12:57
    Bener. Bubuk kudu tetep garing. Ing kasus aggravation saka kahanan ing Asia Tengah sawise mundur total pasukan NATO saka Afghanistan.
  7. +1
    17 Juli 2014 12:59
    Sampeyan kudu sinau kanggo nip "maidans" ing Bud, supaya padha sinau luwih apik.
    1. 0
      17 Juli 2014 13:31
      Sawetara taun kepungkur, ana latihan "ANTI-TERORISME" Rusia-Cina skala gedhe, kanthi pendaratan amfibi, tembak roket, lsp. Banjur ana wawancara karo peserta latihan, komandan Tu-95 (142?), Sapa sing ngandhakake yen dheweke lagi nindakake latihan nggoleki lan ngrusak AIR CARRIER STRIKE GROUP! ngguyu
      Dadi "ekstremis", "narkoba" - iki minangka tembung sing apik, kita wis duwe mungsuh kanggo dangu, mung teater operasi bisa beda.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"