Wawancara eksklusif Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov menyang saluran TV Rossiya 24, Moskow, 18 Juli 2014

27


Pitakonan: Aku ora bisa takon sampeyan babagan masalah sing paling topikal - kejatuhan pesawat Malaysia ing wilayah Ukrainia. Kepiye carane bisa mengaruhi Rusia? Saka Kyiv, tuduhan langsung wiwit muni marang negara kita sing, padha ngomong, nyedhiyakake sistem pertahanan udara kanggo milisi. Kepiye sampeyan nanggapi tuduhan kasebut?

S.V. Lavrov:
Posisi kita kasebut kanthi cetha banget dening Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin, sing wiwit wiwitan nuntut penyelidikan internasional independen. Kita nindakake pisanan. Wingi, ing obrolan telpon karo Presiden AS Barack Obama, Vladimir Putin sing ngandhani pimpinan Amerika babagan pesawat Malaysia sing mung mudhun. Kita bakal negesake investigasi sing objektif, terbuka, mandiri lan kita bakal siap nyumbang. Nanging kita percaya yen inisiatif kasebut kudu ditindakake dening panguwasa negara ing ngendi tragedi iki kedadeyan.

Minangka kanggo statements teka saka Kyiv sing meh Rusia dhewe nindakake, ing sasi anyar aku ora krungu statements bener saka wakil saka panguwasa Kyiv. Padha ngomong apa wae. Contone, Presiden P.A. Poroshenko nyatakake yen tentara Ukraina ora bakal nampa prentah kanggo nindakake apa wae sing bisa nyebabake ancaman marang warga sipil, yen kutha-kutha ora bakal dibuwang, lan, kaya sing diucapake kanthi sombong, yaiku titik "dhuwur. tradhisi tentara Ukrainia bangsawan". Apa sing kedadeyan karo pemukiman ing sisih kidul-wétan Ukraina, kanthi kutha-kutha, infrastruktur lan warga sipil, sampeyan wis ndeleng kanthi mripatmu dhewe. Thanks kanggo sampeyan, kabeh donya weruh.

Ana akeh conto liyane uga. A stream saka untruths bab apa wis kedados mung pour metu saka Kyiv - padha nyalahke everyone lan kabeh, kajaba piyambak. Jujur, aku nganggep yen bilai iki isih bakal ngrasakake wong-wong sing, kanthi jelas, wis melu perang, nolak kabeh komitmen kanggo proses politik lan telpon saka Eropa supaya ngerti lan ngarep-arep dhukungan Washington. Kita nyebat spade a spade - kita ngomong babagan iki langsung karo kolega Amerika. Kita ora rumangsa kepinginan Amerika Serikat ngirim sinyal menyang Kyiv kanggo menehi solusi sing dirundingake.

Apa sing kedadeyan ing pesawat kasebut, mesthine kudu mandheg, katon lan mikir. Milisi nawakake gencatan senjata sajrone investigasi internasional. We are ing sih saka ahli internasional teka ing situs kacilakan sanalika bisa, langsung nampa "kothak ireng", kang kita, nalisir apa muni saka Kyiv maneh, ora bakal njupuk adoh lan nglanggar norma ana ing masyarakat donya. kanggo kasus kaya mengkono. Iki minangka bisnis IKAO lan negara-negara sing ana hubungane langsung karo tragedi kasebut lan wargane ing kapal - Walanda, Malaysia, uga Ukraina lan liya-liyane. komisi internasional. Iki kudu ditindakake, lan kanthi cara sing ora ana sing mangu-mangu babagan ketulusan lan kesiapan kanggo nindakake penyelidikan lengkap.

Pitakonan: Babagan investigasi lan statement dening Pyotr Poroshenko. Secara harfiah sawetara jam sawise dadi dikenal bab bilai, ngandika iku serangan teroris. Aku ora bakal takon sampeyan ngendi dheweke entuk informasi iki mung sawetara jam sawise bilai - tanpa diselidiki. Cetha yen ana politik luwih akeh tinimbang pendapat ahli. Apa sampeyan mikir yen pernyataan sing muncul kanthi cepet bisa dadi tekanan kanggo tim investigasi sing bakal nindakake penyelidikan? Apa iki bisa dadi indikasi langsung babagan apa sing bisa ditemokake lan apa ora?

S.V. Lavrov:
Iki minangka tatanan politik. Mulane aku ngomong yen aku nampani statement P.A Poroshenko babagan nggawe komisi langsung. Nanging, kudu digawe langsung, langsung.

Mesthine, upaya kanggo ngumumake yen iki minangka serangan teroris kanggo menehi sinyal marang penyidik ​​​​Ukrainia supaya dipandu ing karya kasebut minangka tekanan sing ora bisa ditampa ing aktivitas komisi kasebut.

Aku bisa ngutip akeh kuotasi sing nuduhake unwillingness Absolute malah ngakoni yen soko wis rampung salah utawa insufficiently ing bagean saka panguwasa Ukrainia. Wangsulan: Bab ingkang utama - lan iki sepisan maneh nandheske dening V.V.. Putin ing obrolan karo B. Obama wingi - ora kanggo nyoba kanggo terus-terusan mbaleni sing Rusia kudu nindakake soko, nanging kanggo katon ing inti saka masalah, kang unwillingness mutlak. saka panguwasa Ukrainia kanggo njagong mudhun kanggo meja rembugan karo wong-wong sing ora nampa kudeta militèr sing njupuk Panggonan ing Februari lan nyoba kanggo ngomong karo Rusia-speaking South-East saka posisi kekuatan, lan entuk mung siji bab - sing hak legal dihormati, sing padha njagong mudhun ing meja rembugan karo wong-wong mau lan wiwiti setuju apa bakal struktur negara Ukrainia, apa hak bakal njamin kanggo kabeh warga. Iki dudu karep, lan, umume, iki minangka syarat kanggo panguwasa Kyiv kanggo nepaki apa sing ditandatangani tanggal 21 Februari, dadi oposisi.

Ayo kula ngelingake sampeyan yen paragraf pisanan saka Persetujuan kasebut, disekseni dening menteri luar negeri Polandia, Jerman lan Prancis, yaiku nggawe pamrentahan persatuan nasional. Lan iki minangka titik utama. Sawisé iku, pamaréntahan kuwi bakal nindakake reformasi konstitusi, ing basis saka pemilu bakal dianakaké. Kabeh iku cetha, logis, dingerteni lan mbangun. Sayange, Persetujuan kasebut dilanggar kanthi sesambungan karo wong Eropa, utawa, paling ora, kanthi ora gelem ngeyel, yen apa sing ditandatangani dihormati dening para oposisi, lan saiki dening pamrentah saiki.

Sawisé iku, upaya liya ditindakake kanggo mbalekake kahanan kasebut dadi mainstream dialog sing konstruktif. Tanggal 17 April, Menteri Luar Negeri Rusia, Ukraina, Amerika Serikat lan Perwakilan Tinggi Uni Eropa ketemu ing Jenewa. Ing Pranyatan sawise rapat kasebut, ditulis: penghentian kabeh kekerasan lan wiwitan, aku ngutip, "proses konstitusional sing inklusif, transparan, mbukak kanthi partisipasi kabeh wilayah Ukraina."

Nalika kita nggawa dokumen iki menyang Dewan Keamanan PBB lan OSCE, njaluk disetujoni, amarga ditandatangani dening kepala departemen urusan luar negeri ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Rusia lan Ukraina dhewe, kita ora nemokake dhukungan. . Kita dikandhani - "ayo nyetujoni rencana perdamaian P.A. Poroshenko", sing nyatane ora nggatekake Pernyataan Jenewa lan prinsip keterbukaan proses konstitusional lan partisipasi wilayah sing padha. Rencana kasebut mbutuhake pasrah gamanlan sing sapa ora nglakoni mangkono iku bakal tumpes. Lan luwih - yen sampeyan nyerah, kita bakal mutusake apa bakal menehi amnesti utawa ora. Wong-wong sing, miturut pendapat kita, wis nglakoni kejahatan serius, ora bakal diampuni. Kanggo kekuwatan, kita dhewe bakal menehi pitutur marang kowe apa, kepiye lan kapan bakal desentralisasi sampeyan.

Kepemimpinan Ukrainia ora nindakake reformasi konstitusi. Dheweke nggawe sawetara proyek, teks kasebut dikirim menyang Verkhovna Rada. Durung diumumake ing endi wae, dhaerah-dhaerah ora kenal. Ing wektu sing padha, padha nyoba kanggo ngirim menyang Dewan Eropah, nyoba kanggo njaluk mratelakake panemume saka struktur iki, supaya mengko padha ndhelikake konco lan ngomong sing padha ora perlu konsultasi sembarang, amarga "komunitas Eropah enlightened" dikonfirmasi. kabeh lan kabeh iku apik. Iki inti saka masalah. Vladimir Putin ora mandheg ngomong babagan iki karo A. Merkel, B. Obama, F. Hollande lan kanca-kanca liyane. Wektu pungkasan ing Rio de Janeiro, ing ngendi Presiden Rusia duwe obrolan sing padha babagan perkara iki karo Kanselir Jerman.

Kita nandheske yen ora mung kita sing bisa dituntut kanggo meksa milisi, malah mundur kanthi nyatane yen bakal rampung utawa bakal nyerah marang welas asih sing menang. Aku ngomong babagan iki karo Sekretaris Negara AS John Kerry lan bakal terus golek jawaban.

Pemilu dianakaké ing Irak, sing ndadékaké kamenangan partai sing dipimpin déning Perdana Menteri negara, N. al-Maliki (dheweke ngonfirmasi panguwasa kanthi dadi Perdana Menteri). Apa sebabe ing Irak Amerika Serikat bisa mbujuk dheweke supaya nuduhake kekuwatan karo wong-wong sing ora nampa asil pemilu? Apa Amerika Serikat rekonsiliasi utawa nyoba kanggo reconcile everyone nang endi wae, preduli saka apa Pemilu dianakaké utawa ora (minangka, ngomong, ing Republik Sudan Kidul, kanggo nggawe kang Washington digawe akèh gaweyan lan, kaya iku, langsung dadi inisiator utama proses iki)? Ing kana, dheweke secara harfiah meksa presiden supaya bisa ngalahake mungsuh utama.

Ana akeh conto kaya ing Afrika lan Timur Tengah. Lan ing Ukraina - ora dialog karo oposisi. Posisi resmi Amerika Serikat, sing padha nyebar ing saindhenging donya, iku mokal kanggo ngomong karo separatis, iku mokal kanggo ndhukung inisiatif Rusia ing Dewan Keamanan PBB ing sih saka gencatan senjata lan dialog, amarga iku mokal. kanggo nyelehake pamrentah lan separatis ing tingkat sing padha. Iki minangka standar dobel sing aku mung ora perlu mbuktekake manawa pungkasane pendekatan iki. Ora ana jawaban kanggo pitakonan iki. Bias tegese mung siji - Washington mutusake kanggo menehi pitunjuk marang Presiden Ukraina P.A. Poroshenko kanggo penindasan militer sing ora setuju karo dheweke. Iki minangka keputusan pidana, lan aku ngarep-arep banget yen bakal dideleng maneh. Ing tingkat Presiden lan Kamentrian Luar Negeri Rusia, kita nerangake marang mitra yen iki tegese Kulon wis tanggung jawab gedhe kanggo nasib negara Ukrainia.

Pitakonan: Dewan Keamanan PBB bakal nganakake rapat darurat dina iki babagan pesawat Malaysia sing ambruk. Apa sing dikarepake saka rapat iki? Mungkin Rusia bakal nerusake sawetara proposal kanggo resolusi?

S.V. Lavrov:
Kadhangkala ana acara sing wis dijadwalake kanggo wektu sing suwe, banjur ana sawetara acara, lan saben wong nganggep acara kasebut ing konteks. Iki minangka rapat sing dijadwalake Dewan Keamanan PBB, sing disepakati minggu kepungkur, nalika ora ana sing bisa mbayangake yen tragedi kasebut bakal kelakon.

Pitakonan: Nanging saiki topik bakal diganti?

S.V. Lavrov:
Topik bakal diganti, utawa luwih, bakal ditambah karo masalah iki. Kita nyengkuyung nyetujoni pratelan sing, mesthi, bela sungkawa sing paling jero kanggo kabeh sing kelangan sanak keluarga lan kanca-kanca kudu diucapake marang pemerintah Malaysia. Aku yakin manawa iki bakal ditindakake. Mbokmenawa tugas Dewan Keamanan kanggo ngomong babagan investigasi sing independen, ora medhot, bebas lan mbukak. Kita ngadeg kanthi inisiatif lan keputusan sing padha ing OSCE, ing ngendi rapat Dewan Permanen uga bakal dianakake dina iki.

Pitakonan: Apa bencana iki bakal mengaruhi rapat Grup Kontak, sing kudune wis suwe ditindakake lan nyetel tanggal anyar kanggo gencatan senjata? Iki disepakati ing awal Juli ing Berlin. Grup kontak ora bakal ketemu. Katon yen malapetaka bakal nundha maneh rapat dheweke. Apa sing ngalangi sampeyan?

S.V. Lavrov:
Ana konferensi video wingi. Kanggo alasan sing jelas, iki dikhususake kanggo kahanan pesawat sing mudhun. Sampeyan perlu kanggo mutusake masalah sing paling rumit saka akses kanggo ahli internasional, identifikasi lan transportasi badan kanggo negara asal - masalah sing sejatine sifate logistically mokal kanggo mutusake masalah tanpa kerjasama cedhak antarane milisi lan panguwasa Kyiv.

Pitakonan: Apa ana dialog?

S.V. Lavrov:
Yen ana sing dibutuhake saka Federasi Rusia kanthi logis, kita nyatakake kesiapan kanggo nyedhiyakake kabeh pitulung sing bisa ditindakake. Ana alesan kanggo nyana yen konferensi video liyane bakal dianakake ing mangsa ngarep, ing ngendi masalah gencatan senjata bakal dibahas. Saiki, gencatan senjata iki kaping telu, perlu kaping papat, amarga investigasi sing isih ditindakake, sing kudu nutupi wilayah sing cukup gedhe - kaya sing dingerteni, sisa-sisa kasebut kasebar. Aku ngarep-arep banget yen tragedi sing kedadeyan mung bakal bisa nglalekake ambisi politik lan nyawiji kabeh wong ing babagan tugas mbangun dialog lan mulihake hubungan antarane Kidul-Wétan lan Kyiv ing prinsip sing disepakati ing Pernyataan Jenewa babagan kudu miwiti proses konstitusional sing padha.

Pitakonan: Apa gencatan senjata durung diarani? Ing tanggal 2 Juli, sampeyan, kolega Ukrainia Pak K.A. Klimkin, para menteri luar negeri Jerman lan Prancis sarujuk lan nandhatangani surat kabar yen tanggal gencatan senjata kudu ditetepake sadurunge tanggal 5 Juli. Apa iki ora rampung?

S.V. Lavrov:
Hard kanggo ngomong. Gencatan senjata iki dimaksudaké kanggo disepakati. Kanggo iki kedadeyan ing praktik, papat menteri luar negeri ora cukup. Penting wong-wong sing pancene nglawan saben liyane, pencet pemicu lan tombol, setuju tanggal wiwitan gencatan senjata lan paramèter. Relatif ngomong, kabeh wong beku ing panggonane, sawise 24 jam ana wong sing pindhah kilometer adoh, wong setengah kilometer, etc. Penting yen wong "ing lemah" rumangsa aman sajrone proses kasebut lan ora nglucutake senjata kanthi sepihak. Nanging kanggo getun gedhe (aku maneh bali menyang topik rembugan saka kolega Ukrainia kita), sawise sarujuk ing Pernyataan Berlin, voices wiwit muni saka Kyiv sing, miturut document iki, milisi kapekso kanggo nampa " rencana perdamaian Presiden P.A. Poroshenko", yaiku cara kanggo gencatan senjata. Iki pancen ora bener. Pranyatan kasebut ora nyebutake "rencana perdamaian P.A. Poroshenko". Dheweke uga ujar manawa sadurunge gencatan senjata, kudu ijol-ijolan sandera. Iki uga ora bener.

Ing Pernyataan sing diadopsi ing Berlin tanggal 2 Juli taun iki, ana tembung sing kita njaluk supaya cepet dibebasake para sandera, nanging iki dudu syarat kanggo gencatan senjata. Aku ora mikir yen kudu ana kahanan kanggo nylametake nyawa manungsa lan mandheg njupuk. Ing obrolan telpon karo Menteri Luar Negeri Ukraina, aku takon kepiye interpretasi Pernyataan Berlin kasebut bisa dingerteni. PA Klimkin njamin kula sing Pranyatan Berlin ora tundhuk interpretasi. Sampeyan kudu tansah mriksa kabeh.

Sawise Pernyataan Berlin diadopsi, sajrone rapat ing Rio de Janeiro, Kanselir Jerman Angela Merkel nguripake Presiden Rusia V.V. Putin kanthi panjaluk kanggo nindakake tambahan kanggo nyurung proses konstruktif ing Ukraina ing "lemah" . Banjur kita nggawe pangaturan sing signifikan kanggo posisi kita. Posisi kasebut, sing dibayangke ing Pernyataan Berlin saka papat menteri luar negeri Rusia, Jerman, Prancis lan Ukraina, ujar manawa sawise nggawe gencatan senjata, bakal bisa dilebokake pengamat OSCE ing sisih Rusia saka lintasan tapel wates kasebut, Ukrainia. bagean kang tiba ing tangan saka milisi. Sampeyan bisa uga ngajak para pengawal tapel wates Ukraina menyang papan papriksan sing padha, supaya padha, bebarengan karo para pengamat OSCE, nonton carane petugas pabean lan penjaga tapel wates Rusia ngoperasikake checkpoints kasebut, lan ora ana sing dilarang liwat checkpoints kasebut.

Sawise pacelathon karo A. Merkel ing Rio de Janeiro, Presiden Rusia Vladimir Putin, minangka patrap sing apik, mutusake ora ngenteni nganti gencatan senjata digawe, nanging langsung ngajak para pengamat OSCE menyang papan papriksan sing dimaksud. Kita nggawe proposal kasebut ing Markas OSCE ing Wina lan, terus terang, kita ngira yen dheweke bakal ngrebut lan langsung nggawe keputusan sing cocog - masalah kasebut bakal dirampungake, para pengamat bakal ndeleng kepiye fungsi titik kasebut, lan ora ana sing nglewati sing dilarang. Kanggo kaget, kita wiwit ditakoni kenapa iki mung dadi pengamat OSCE lan kenapa ora ana wong Ukrainia ing kana. Kita nerangake manawa proposal iki bakal ditindakake sawise rampung gencatan senjata, lan kita wis nindakake sadurunge. Sawetara mitra kita banget ora marem karo "muttering" sing "ayo ditambahake manawa undhangan kasebut ora mung ing rong titik kasebut, nanging umume ing kabeh wates." Kita pengin kabeh wong sopan. Mitra Barat kita, mesthi, wis nyia-nyiakake tata krama sing biasane mbedakake warga Eropa, lan nyoba kanthi ora sopan ningkatake pendekatan sing mung siji-sisi, kanggo nindakake kabeh supaya kaya sing dikarepake. Saka sisih Rusia ana akeh gerakan apik, sing padha nyoba ora sok dong mirsani.

Ing wektu sing padha, sajrone wektu iki, ora ana sing nate ngandhani kanthi umum marang Presiden Ukraina P.A. Poroshenko yen dheweke kudu ngetutake kewajiban sing ditindakake Ukraina - kanggo miwiti dialog konstitusional sing ora bakal dadi parodi lan imitasi, nanging negosiasi nyata. proses ngarahke ing ngiyataken negara Ukrainia ing prinsip sing ditrima kanggo kabeh wilayah lan warga.

Pitakonan: Ora suwe, pemukiman Rusia dadi korban konflik ing Wetan Ukraina, ditembak saka artileri Ukraina. Kepiye Federasi Rusia bakal nanggepi iki, amarga serangan kasebut bisa diulang maneh? Kita ngerti yen tambang bisa mabur maneh.

S.V. Lavrov:
Kaping pisanan, kita wis ngelingake yen iki terus, kita bakal njupuk langkah-langkah sing dibutuhake. Aku yakin, yen dimangerteni yen iki ditindakake kanthi sengaja, titik kasebut kudu ditindhes kanthi cara siji-sijine. Nganti saiki, miturut prakiraan kita, iki isih minangka asil saka karya karyawan sing ora profesional ing instalasi kasebut, utawa kacilakan sing uga kedadeyan ing perang. We akeh dielingake kita kolega Ukraina.

Ing istilah praktis, ing mangsa ngarep sing cedhak banget, kita ngupayakake manawa para pengamat OSCE sing diundang menyang pos papriksan ora mung mirsani pakaryan para penjaga tapel wates Rusia lan petugas bea cukai, nanging uga ngevaluasi lan nglaporake menyang Wina babagan apa sing kedadeyan. watara checkpoints, kalebu ing syarat-syarat ancaman lan keamanan digawe minangka asil saka musuhan ing wilayah Ukrainia. Iki uga bakal kontribusi kanggo disiplin luwih saka wong-wong sing ing sisih liyane tapel wates tetep driji ing pemicu.

Pitakonan: Apa keputusan wis digawe babagan komisi OSCE iki?

S.V. Lavrov:
Telung wakil OSCE dikirim menyang checkpoints ing Rostov "Donetsk" lan "Gukovo", sing kudu cepet netepake carane kabeh katon ing laku, carane akeh pengamat dibutuhake supaya padha bisa ana watara jam (contone, telung saben shift). . Muga-muga ing pungkasan minggu keputusan OSCE sing cocog bakal diadopsi, lan para pengamat bakal teka. Kita mung bakal seneng. Alamiah, sisih Rusia njupuk tanggung jawab kanggo safety ing wilayah kita, nanging ora ing cilik saka shelling saka Ukrainia. Iki bakal dibayangke ing amanat para pengamat lan ing komitmen kita.

Pitakonan: Kita kabeh ngerti apa sing nyebabake operasi militer darat sing diluncurake dening militer Israel ing Jalur Gaza, lan amarga wong sipil sing manggon ing kono nandhang sangsara. Apa posisi Rusia?

S.V. Lavrov:
Wingi Presiden Rusia VVPutin lan USA B.Obama mbahas topik iki. Iki kena pengaruh VV Putin. Sawetara jam sadurunge budhal menyang Amerika Latin, Presiden Rusia ngomong karo Perdana Menteri Israel Bennett Netanyahu. Ing kabeh kontak kasebut, kita negesake maneh pangerten Israel babagan masalah keamanan minangka akibat saka serangan sing ora ana target, nyatane, roket gawean. Roket tiba ing wilayah pemukiman, kalebu sawetara roket sing tiba ing kilometer saka Kedutaan Besar kita ing Tel Aviv. Nalika sadhar carane serius iki kanggo Israel, kita uga ngerti carane penting iku kanggo nyegah spiral saka tit-kanggo-tat panganiaya saka unwinding.

Sisih Rusia kanthi aktif ndhukung inisiatif Mesir, sing diluncurake sawetara dina kepungkur lan didhukung dening Israel. Kita pitados bilih Hamas lan kelompok radikal sanesipun boten kasep (lan wonten ing Jalur Gaza) nanggapi inisiatif punika. Miwiti operasi lemah nuwuhake keprihatinan sing paling jero babagan carane Hamas bakal nanggapi lan apa sing bakal kelakon sabanjure.

Ayo kula negesake maneh yen kita ngarepake peran utama Mesir. We welcome ing asas bali saka Kairo menyang ajang politik wilayah, kang negara iki kurang ing wektu nalika ambruk dening kontradiksi internal. Kanthi gati kanggo calming kahanan sak Lurung Gaza lan kamungkinan saka mediasi Mesir antarane wilayah iki lan Israel, ing umum, Mesir partisipasi ing reunification saka kemah Palestina ing basis saka Arab Peace Initiative, nanging ora ing basis saka confrontation. karo Israel, nanging ing basis saka dialog karo negara iki, kita nimbang banget migunani lan We arep aktif ndhukung iki.

Ana wektu nalika AS di-push bali dadi-disebut "quartet" saka mediator internasional kanggo kabèh taun, ngandika sing padha piyambak bakal reconcile Israel lan Palestina dening miwiti rembugan status final. Ora bisa ditindakake - angel ditindakake dhewe, sanajan kita ndhukung misi Sekretaris Negara AS John Kerry.

Saiki, nalika akeh sing ngomong babagan perlu kanggo nerusake format multilateral Quartet (Rusia, Amerika Serikat, PBB, EU), misale jek aku wis wektune kanggo bali menyang gagasan sing wis suwe iki. format kudu replenished karo wakil saka Liga Negara Arab - lan ora mung minangka digunakake kanggo mutusaké soko ing bunder kang, lan banjur ngajak wong Arab lan marang wong-wong mau apa "quartet" wis sarujuk ing, lan wiwit bisa bebarengan karo wong Arab. , utamane karo Mesir, kanggo ngembangake solusi. Wong Arab kudu dadi bagian saka proses ngembangake inisiatif. Ing mratelakake panemume, saiki kesadaran saka dikarepake kanggo langkah kuwi wis diakoni akeh.

Pitakonan: Sergey Viktorovich, kunjungan Presiden Rusia Vladimir Putin menyang sawetara negara Amerika Latin wis rampung. Ana akeh kunjungan iki kanggo pisanan - utamane, iki minangka trip pertama pimpinan Rusia menyang Nikaragua lan Argentina. Sawise runtuh USSR, Amerika Latin nemokake dhewe, nyatane, ing pinggiran kabijakan luar negeri Rusia. Dideleng saka kunjungan lan jumlah perjanjian sing ditandatangani, apa ana owah-owahan kanthi radikal saiki?

S.V. Lavrov:
Aku sing owah-owahan akeh, nanging ora ing siji lungguh. Sawise kabeh, iki minangka proses sing diwiwiti ing 10-12 taun kepungkur, nalika kita wiwit ngevaluasi maneh apa sing kedadeyan sawise runtuh Uni Soviet. Umumé, banjur kita ora duwe, umume, ora sarana utawa wektu kanggo tetep sesambungan karo kanca-kanca ing saindhenging donya - kita padha sibuk karo masalah internal kita. Kita ngelingi carane serius kabeh.

Ing 10 taun kepungkur, kita wis aktif bali menyang Amerika Latin, Afrika, Asia - menyang wilayah sing kita duwe kanca lawas sing ngelingi solidaritas karo negara kita sajrone perjuangan negara-negara kasebut kanggo kamardikan. Aku mikir yen ibukutha, sing uga diukur ing hubungan manungsa, saiki akeh dikarepake, luwih-luwih saka loro-lorone.

Aku bakal nyathet titik sing menarik. Akeh media Barat (lan ing sawetara negara tanggane, utamane ing Ukraina) wiwit nganggep kunjungan Presiden Vladimir Putin menyang Amerika Latin minangka upaya kanggo mbuktekake manawa Rusia ora terisolasi. Ana subteks kaya ngono, ujare, kita wiwit bingung goleki menyang ngendi. Aku mikir kabeh wong ngerti yen KTT BRICS dudu acara dadakan, nanging wis suwe (setaun kepungkur ing puncak sadurunge) acara taunan sing disepakati sing disiapake kanthi serius.

Kita duwe mekanisme ekstensif sing njamin karya struktur iki - kira-kira rong rolas format, kalebu menteri sektoral lan wakil departemen liyane, interaksi kebijakan manca.

Minangka Presiden Rusia V.V. Putin ngandika ing konferensi pers pungkasan, isi utama KTT BRICS yaiku koordinasi perjanjian babagan nggawe Bank Pembangunan anyar kanthi modal nganti $ 100 milyar (ibukutha sing sah rada kurang, nanging ing pungkasan negara-negara nindakake kewajiban kanggo nggawa menyang 100 milyar dolar). Kolam mata uang cadangan digawe kanthi jumlah sing padha.

Présidhèn mbiji persetujuan-persetujuan kasebut minangka mujudake apa sing wis direncanakake sadurungé. Kasunyatan manawa kedadeyan kasebut nandheske kapentingan kabeh negara BRICS ing kamardikan sing luwih gedhe, nggawe alat sing bakal ngidini dheweke gumantung ing proses objektif, kabutuhan lan kapentingan gotong royong dhewe, lan dudu aturan sing ana ing jaman nalika negara iki ora duwe bobot ekonomi lan financial cukup.

Pitakonan: Sergey Viktorovich, kita mesthi bakal bali menyang topik BRICS, nanging aku pengin luwih rinci babagan Amerika Latin, sing ing Amerika Utara, yaiku Amerika Serikat, diarani "latar mburi". Istilah kasebut kontroversial lan malah, mbok menawa, nyerang. Nanging, cetha yen pengaruh Amerika Serikat banget kuwat ing kene. Dakkandhani, apa sampeyan nemoni oposisi saka Amerika Serikat babagan pangembangan hubungan Rusia-Amerika Latin? Contone, nalika aku ana ing Nikaragua, L. Ortega (putra saka Presiden negara iki, D. Ortega) marang kula sing Amerika Serikat banget ora marem karo kepinginan Rusia kanggo masang pangkalan ngisi militèr ing Nikaragua. Mungkin ana conto liyane?

S.V. Lavrov:
KTT BRICS diiringi kunjungan bilateral Presiden Rusia V.V. Putin menyang Kuba, Nikaragua lan Argentina, uga acara sing diarani penjangkauan, sing, bebarengan karo kepala negara asosiasi iki, wong Brasil ngundang kabeh negara Amerika Selatan. sing dadi anggota organisasi UNASUR (Union of South American Nations). Ana obrolan, acara protokol, sajrone aku, paling ora, ngobrol karo kabeh kolega - menteri luar negeri negara kasebut, sing ngiringi presiden. Meh kabeh wong ngandhani kanthi rahasia yen ing wayah wengi rapat kasebut, Amerika ngirim sinyal liwat macem-macem saluran, ujar kenapa lan apa sebabe sampeyan kudu lunga. Padha njupuk filosofis lan karo kamulyan Amérika Latin mangsuli sing bisnis, lan padha bakal berkembang sesambetan karo wong-wong sing padha weruh pas.

Rusia minangka mitra sing njanjeni sing nawakake proyek sing saling migunani. Negara-negara Amerika Latin duwe akeh usulan kanggo negara kita. Dadi apa langkah ing driji sikil dhewe lan ngempet kapentingan alam?

Pitakonan: Umumé, dudu "lataran mburi".

S.V. Lavrov:
Contone, mabur saka New York menyang Brasilia meh padha karo mabur saka New York menyang Moskow. Saka Moscow kanggo Brasilia - siji lan setengah kaping maneh. Malah saka sudut pandang aritmetika lan geografi, kabeh iku relatif. Wilayah iki dudu "latar mburi", nanging kabeh jagad, kabeh bawana kanthi budaya sing dibentuk kanthi tegas dening wong Spanyol, Portugis, nanging uga budaya sing ing pirang-pirang negara njaga tradhisi wong sing urip. ing kono sadurunge tekane wong Eropa.

Pitakonan: Ya, lan ana akeh wong Rusia, contone, ing Argentina.

S.V. Lavrov:
Ora mung ing Argentina. Ana panggonan ing Uruguay, kutha cilik kang akèh-akèhé saka populasi minangka sabangsa kita. Iki minangka siji-sijine titik ing Amerika Latin. Nalika aku ana ing Paraguay, Uruguay, Argentina, aku ketemu wong-wong iki. Dheweke dibedakake kanthi kasunyatan manawa iki minangka diaspora sing cukup makmur, duwe kahanan sosial-ekonomi sing normal, lan urip sing mapan. Nanging padha ngreksa budaya Russian, mulang anak. Saiki kita ngewangi nggawe piwulang basa Rusia sing luwih efektif lan luwih jembar, nyedhiyakake literatur.

Dadi, Amerika Latin minangka bawana kabeh, lan bisa uga diarani "latar mburi" Amerika Serikat ing jaman nalika ora ana kesempatan komunikasi sing amba. Nanging sing paling penting yaiku swasana ati ora kena ing definisi "penduduk latar mburi".

Ing patemon tingkat dhuwur, sing wis dianakake kanthi partisipasi kabeh negara Amerika Selatan sing melu UNASUR, kahanan ekonomi lan keuangan donya dirembug kanthi aktif. Présidhèn Argentina, Ms. K. Kirchner, ningkataké gagasan ngembangake aturan universal sing bisa ditampa sacara umum ing pasar finansial, kalebu sing ana hubungane karo standar. Sampeyan ngerti yen negara iki ngadhepi kahanan sing ora biasa, nalika negosiasi restrukturisasi utang karo kabeh, nanging persentase kreditur sing cilik, dheweke ngadhepi serangan saka minoritas sing mlebu pengadilan AS, sing mutusake yen Argentina duwe utang marang para kreditur kasebut. mbayar "kanthi lengkap", i.e. luwih akeh tinimbang dhuwit sing padha tuku sekuritase Argentina. Aku ora bakal rinci.

Pitakonan: Menapa malih, kaputusan pengadilan digawe dina iki.

S.V. Lavrov:
Ya, ing wayah wengi KTT BRICS. Topik iki relevan ing acara penjangkauan kanthi partisipasi negara BRICS lan UNASUR. Argentina, kanthi dhukungan solidaritas mutlak saka negara liya, metu kanggo nggawe tatanan ing wilayah iki, lan uga kanggo mesthekake yen keputusan kaya restrukturisasi utang negara-negara berdaulat ora kudu dadi sandera sistem peradilan nasional lan ora bakal ditindakake. sih, nanging mutusaké adhedhasar aturan umum sarujuk.

Pitakonan: Utawa paling ora ing kerangka organisasi internasional.

S.V. Lavrov: Iki bakal dadi topik sing panas banget ing KTT GXNUMX sing dijadwalake bakal dianakake ing Australia ing Nopember iki. Kabeh anggota UNASUR lan anggota BRICS ndhukung inisiatif iki kanggo nyetujui pendekatan sing bisa ditampa kanthi umum.
Sedhela maneh. Ing rapat karo presiden negara-negara BRICS, peserta UNASUR nampani Deklarasi sing diadopsi ing Fortoleza, sing, saliyane bagean finansial lan ekonomi sing dirumusake kanthi semangat sing wis dakcritakake, ngemot materi ekstensif babagan urusan internasional. Nyatane, ora ana konflik serius sing ora kasebut ing dokumen iki. Iki ora mung enumerasi - teks kasebut dirumusake ing konteks panelusuran solusi lan pemukiman ing Afrika, Timur Tengah lan Afrika Lor, Afghanistan lan wilayah liyane.
Présidhèn BRICS mrentahake para menteri luar negeri lan menteri luar negeri kanthi sakabehe, ing kerangka interaksi ing PBB lan struktur internasional liyane, kanggo netepake koordinasi tumindak lan penilaian ijol-ijolan reguler, lan, yen bisa, ngembangake inisiatif bebarengan. Iki uga minangka langkah maju. Kita uga sarujuk manawa para duta besar negara BRICS ing luar negeri bakal ketemu kanthi rutin lan ngganti pandangan babagan kahanan ing negara-negara sing diakreditasi. Iki uga bakal dadi kemajuan serius lan kualitatif ing bidang kerjasama kabijakan luar negeri kita.

Pitakonan: Apa iki tegese BRICS, sing wiwit, nyatane, ora minangka struktur resmi, nanging minangka klub informal negara, pisanan dadi asosiasi finansial lan ekonomi, lan saiki uga dadi politik?

S.V. Lavrov: Kanggo ombone tartamtu, ya. Kajaba iku, kualitatif "maturing", "thukul" lan "maturing" saka BRICS njupuk Panggonan ing kabeh arah. Ing bidang finansial lan ekonomi, iki diwujudake ing kegiatan GXNUMX.

Ora ana rahasia manawa sawise mitra kita ing G2010 mutusake ora ketemu ing format iki, dheweke urip maneh GXNUMX, sing, umume, sapisan mutusake "takdir donya" ing bidang keuangan lan ekonomi, lan saiki, kanthi penciptaan. saka GXNUMX, wis ilang peran nemtokake sawijining, kang liwati menyang GXNUMX lan ing kang partners Western kita kudu rembugan karo kita, anggota BRICS liyane lan negara liyane sing dadi anggota saka asosiasi iki lan mujudake sakumpulan pusat anjog saka wutah ekonomi. lan peninggalan finansial. Negara-negara GXNUMX ing format GXNUMX aktif nyoba "narik kemul iki ing awake dhewe", utamane, kanggo nyiapake puncak ing Australia ing Brisbane. Nanging, anggota BRICS ing GXNUMX duwe akeh sekutu. Contone, negara kayata Argentina, Meksiko, Indonesia pancen solidaritas karo anggota BRICS ing babagan reformasi pasar internasional lan sistem finansial. Miturut cara, salah siji saka item tengah ing agenda KTT sabanjuré ing November taun iki ing Australia bakal dikarepake sing persetujuan ing reformasi sistem kuota ing International Monetary Fund (padha tekan bali ing tiba saka XNUMX, lan saiki mitra Barat kita wis rampung) isih ditindakake . Ing kahanan iki, BRICS, bebarengan karo wong-wong sing padha-minded, kang aku wis kadhaptar (ana negara liyane ngandika saka posisi padha), bakal ngupaya kanggo mesthekake yen partners kita saged rembugan.

Pitakonan: Apa aku ngerti yen GXNUMX wis dipérang dadi rong kamp, ​​loro intine - GXNUMX lan BRICS?

S.V. Lavrov: Wiwit awal kegiatane, G4, ing tangan siji, makili ekonomi tradisional Kulon, sing nduweni posisi sing nemtokake ing sistem finansial internasional, ing IMF lan Bank Dunia. Ing sisih liya, ana ekonomi enom sing tuwuh, negara-negara sing nglumpukake kekuwatan finansial, sing ana pengaruh politik. Iki minangka kahanan alami nalika kompromi kudu ditemokake. Reformasi, sing disepakati XNUMX taun kepungkur, ngarahake kanthi bertahap nambah peran pasar berkembang enom anyar ing pamrentahan IMF lan Bank Dunia. Wong-wong sing isih duwe mayoritas nyoba nolak iki, sanajan ora duwe alasan ekonomi lan ora ana bantahan babagan iki. Baleni maneh, keputusan wis digawe lan kudu ditindakake.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    25 Juli 2014 05:55
    Kabeh kaya biasane ing diplomasi ..... frase streamlined, getun, nesu, sanksi marang RUSIA lan banjur.

    Umumé, kita nunggu mangsa.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +5
        25 Juli 2014 06:22
        Kutipan: Sid.74
        AS nyalahke Rusia

        Kutipan: Sid.74
        , panguwasa AS "duwe data

        Kutipan: Sid.74
        Departemen Luar Negeri uga "duwe bukti anyar

        Kutipan: Sid.74
        Washington nganggep

        Kutipan: Sid.74
        Panguwasa Amerika uga nimbang

        Lan iki ukara utama ...
        Kutipan: Sid.74

        Miturut Marie Harf

        Argumentasi utama kabeh pernyataan AS.
        Hi Zhenya hi
        1. +4
          25 Juli 2014 06:39
          Kutipan: Alexander Romanov
          Argumentasi utama kabeh pernyataan AS.
          Hi Zhenya hi

          Bener! Sugeng enjing Alexander! hi
        2. 0
          25 Juli 2014 07:59
          Aku duwe kesan yen pimpinan kita durung ngerti yen Amerika Serikat wis suwe ngluncurake perang gedhe-gedhe nglawan Rusia kanthi cara "non-militer", lan isih ora nindakake tumindak kasebut.
          1. 0
            25 Juli 2014 08:32
            Kutipan saka Blonde
            Aku duwe kesan yen pimpinan kita durung ngerti yen Amerika Serikat wis suwe ngluncurake perang gedhe-gedhe nglawan Rusia kanthi cara "non-militer", lan isih ora nindakake tumindak kasebut.

            Ya, Kakaisaran Rusia utawa Uni Soviet ora ngidini wong manca tumindak kaya ngono marang awake dhewe. Ketoke, Federasi Rusia banget banget ing dhengkul sing malah ora bisa ngadeg dhewe ing tembung, nanging kabeh iku sabdho lan ngarep-arep kanggo akal sehat antarane mungsuh. Sedhih.
    2. +1
      25 Juli 2014 06:20
      Lan sampeyan kudu ora nyana apa-apa liya saka diplomat apik, kang misale jek wis ngandika akeh, lan dheweke ora koyone ngomong apa tartamtu.
      1. nvv
        nvv
        +3
        25 Juli 2014 06:34
        Pangorbanan penerbangan, minangka salah perhitungan lengkap ing Washington. http://cont.ws/post/36500
      2. +1
        25 Juli 2014 08:05
        Hmm ... Wangsulan: Bab ingkang utama ana kanggo nggawe cetha kanggo Kulon sing Rusia wis sesanti dhewe saka kahanan ing WORLD ... Lan iku ora bakal menehi ing kapentingan sawijining !!!
      3. 225 teh
        0
        25 Juli 2014 10:07
        Kutipan saka Dimy4
        kaya ngandika akeh, lan dheweke ora koyone ngomong apa-apa tartamtu.


        Wewayangan ing pager wattle, saka kosong nganti kosong, iku mesthi ...
    3. +4
      25 Juli 2014 07:12
      Kerja kaya ngono. Lavrov ujar, Shoigu meneng, nanging dheweke nindakake manuver ...
  2. +9
    25 Juli 2014 06:05
    "Sampeyan ngerti yen negara iki ngadhepi kahanan sing ora biasa, nalika negosiasi restrukturisasi utange karo kabeh nanging persentase kreditur sing cilik banget, dheweke nemoni serangan saka minoritas sing nguripake. pengadilan amerika, kang mrentah sing Argentina kudu mbayar kreditur iki "ing lengkap", i.e. luwih akeh tinimbang dhuwit sing padha tuku sekuritas Argentina. "- misale jek sing iki" kaadilan tentrem "kanggo donya kabèh wis kesel, negara wiwiti nguber kawicaksanan dhewe lan milih kanca dhewe, lan negara, maneh ing kahanan iki, duwe cara tradisional metu sawetara jinis perang ...
  3. +3
    25 Juli 2014 06:12
    Maneh, Departemen Luar Negeri nampa intelijen saka jaringan sosial: "Kita duwe bukti anyar yen Rusia bakal nyedhiyakake sistem roket peluncuran sing luwih kuat lan luwih abot kanggo para separatis ing Ukraina. Ana uga bukti yen Rusia nyerang posisi militer Ukraina kanthi artileri, " ngandika Wakil kepala pers US Departemen Negara Service Mary Harf. wassat
  4. -3
    25 Juli 2014 06:15
    Pancen, dheweke entuk frasa sing wis disederhanakake. Apa durung wayahe, Pak, kanggo njupuk ...?
    1. +3
      25 Juli 2014 06:49
      Pindhah menyang kisaran, tembak!
      1. +1
        25 Juli 2014 12:52
        Kutipan saka: nahalenok911
        Pindhah menyang kisaran, tembak!

        alamat galeri shooting ing tapel wates karo Ukraina, banjur bakal bantuan ...
    2. LanSkobka
      +3
      25 Juli 2014 06:52
      Apa Rusia pengin perang?
      Takon meneng
      Ing sadhuwure tanah lan sawah sing subur,
      Lan birches, lan poplars,
      Takon marang para prajurit mau
      Apa sing ana ing sangisore birches
      Lan anak-anake bakal mangsuli sampeyan
      Apa Rusia pengin, apa Rusia pengin
      Apa Rusia pengin perang.

      Ora mung kanggo negaraku
      Prajurit mati ing perang kasebut
      Lan supaya wong kabeh bumi
      Padha bisa turu tentrem ing wayah wengi.
      Takon sing perang
      Sapa sing ngrangkul sampeyan ing Elbe,
      Kita setya karo memori iki.
      Apa Rusia pengin, apa Rusia pengin
      Apa Rusia pengin perang?

      Ya, kita bisa perang
      Nanging kita ora pengin maneh
      Prajurit gugur ing paprangan
      Kanggo tanah pait sampeyan.
      Sampeyan takon ibu
      Takon bojoku
      Banjur sampeyan kudu ngerti
      Apa Rusia pengin, apa Rusia pengin
      Apa Rusia pengin perang.

      Wong docker lan nelayan bakal ngerti,
      Sing buruh lan buruh bakal ngerti,
      Bakal ngerti wong saka negara apa wae
      Apa Rusia pengin, apa Rusia pengin
      Apa Rusia pengin perang.
      Apa Rusia pengin, apa Rusia pengin
      Apa Rusia pengin perang.
    3. +2
      25 Juli 2014 06:53
      Apa sing ngelak getih sampeyan medeni bener. Ing kana, dheweke mung ngenteni kita teka lan mbanyoni tanah Rusia Cilik kanthi getih, maneh.
  5. +3
    25 Juli 2014 06:19
    Ukrospets "sengaja" murub ing wilayah kita saka wilayah pedunung. Wangsulan para pengawal tapel wates Rusia bakal ngrusak sawetara pemukiman. Sawise kabeh, kita duwe tapel wates ghostly ing bagean: bagean saka desa iku Rusia, liyane Ukraina. Kita ora duwe kepinginan kanggo palu wong lan kebone (IMHO)
  6. +2
    25 Juli 2014 06:29
    Kutipan: Siberian
    Ukrospets "sengaja" murub ing wilayah kita saka wilayah pedunung. Wangsulan para pengawal tapel wates Rusia bakal ngrusak sawetara pemukiman. Sawise kabeh, kita duwe tapel wates ghostly ing bagean: bagean saka desa iku Rusia, liyane Ukraina. Kita ora duwe kepinginan kanggo palu wong lan kebone (IMHO)

    ya wis. Lungguh ing ngisor sapu lan ora tancep ... Dheweke wis wiwit ngguyu kita
  7. +1
    25 Juli 2014 06:33
    Otak Maidan terus: "wakil pusat informasi Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Andriy Lysenko ujar manawa 2 Sushki ditembak ing dina liyane ing wilayah Dmitrovka ora bisa ditembak dening milisi amarga ketinggian penerbangan. 5200 meter. Dheweke uga nyatakake yen dhuwur iki mung pasukan rudal sing kuat. Dadi, miturut data awal, pesawat kasebut ora ditembak dening milisi, amarga sistem rudal anti-pesawat portabel wong ora duwe tingkat karusakan kaya ngono. ." Utawa bisa uga dill dhewe nuli mabuk, amarga pengintaian kasur saka gambar satelit ndeleng akeh obyek sing meh padha karo botol sing cedhak karo baterei BUK. wassat
    1. +4
      25 Juli 2014 07:06
      Quote: Anggara
      Utawa mungkin dill dhewe ngalahake dheweke mabuk

      utawa Mungkin padha tabrakan sirah-on saka wedi ngguyu
  8. 0
    25 Juli 2014 06:48
    Wawancara sing apik, nanging kenapa (digambar) wartawan kasebut duwe sepatu reged?
    1. +4
      25 Juli 2014 07:08
      Kutipan saka Tim
      nanging kok (gambar) wartawan duwe sepatu reged?

      Aku ora duwe wektu kanggo ngresiki, aku cepet-cepet kanggo wawancara ngguyu
  9. 0
    25 Juli 2014 06:48
    Apa sampeyan ngerti kabeh iki, akeh tembung, ayu lan pinter, nanging ing mburi toko omong kosong sampeyan ora bisa ndeleng tumindak pemerintah. ngrokok ana - kang bisa mbukak karo music
  10. +3
    25 Juli 2014 06:48
    Warta utama: "Penghasilan kuartal kaping pindho Facebook 2014 mundhak 138% saka 2013 dadi $791 yuta, lapor Agence France-Presse, nyatakake laporan perusahaan ing Rebo.
    "Kuartal kaping pindho taun wis sukses banget kanggo kita. Komunitas kita terus berkembang, lan kita ndeleng akeh kesempatan ing ngarep nalika umat manungsa liyane gabung karo kita, "ujare CEO Facebook Mark Zuckerberg. pSAKE wassat
    1. +4
      25 Juli 2014 07:09
      Quote: Anggara
      ." Isih, kanthi bantuan pasuryan karo dill, intelijen dikirim menyang Departemen Luar Negeri lan PSAK

      Ya, pasukan keamanan menehi prentah marang dheweke ngguyu
  11. +2
    25 Juli 2014 06:56
    Inggih, yen diplomat impeccable Sergei Lavrov nyatakake yen panguwasa Kyiv ngapusi, banjur iku, sayangé.
    Ngapusi ora bisa suwe.
  12. +1
    25 Juli 2014 07:01
    Para Saxon sing ora sopan bakal beku ing kursi yen Lavrov njupuk lan maca "memo rekrut" (Ditemokake ing salah sawijining forum milisi), kutipan:

    nalika ngerti yen sanak keluarga sampeyan menyang Novorossia, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

    1. Kanthi swara sing tenang lan tenang, ucapake kabeh bantahan sampeyan ing perjalanan iki. Sabisane tanpa emosi, garing lan rasional.
    2. Ngerti yen iki dudu dorongan sedhela, nanging keputusan sing serius, mandheg mbantah lan menehi berkah. Tulung prajurit kasebut ngumpulake lan atur barang, yen bisa, tuku peralatan sing langka kaya kaca tingal wengi.
    3. Atur perpisahan kanthi khusuk, njupuk prasetyane priya kang ajeg srawung. Aja manawa kanggo njaluk dheweke kanggo menehi kontak kanggo milisi yen dheweke lara.

    Yen sederek sampeyan wis ana ing Novorossia lan sampeyan ngubungi dheweke (utawa luwih, dheweke ngubungi sampeyan), banjur:

    1. Marang dheweke yen sampeyan nampa pilihane, ndhukung dheweke ing kabeh cara sing bisa lan njaluk supaya kontak biasa, lan uga ngirim kontak menyang milisi.
    2. Ngerteni yen dheweke butuh piranti apa wae, banjur coba tuku lan kirim. Sawise nampa drone saka omah, sing kabeh baterei artileri bakal ngormati dheweke, wong sampeyan bakal ngerti yen dheweke duwe kulawarga nyata sing bisa dipercaya.
    1. +7
      25 Juli 2014 07:12
      Kutipan saka RusDV
      Sawise nampa drone saka omah, sing kabeh baterei artileri bakal ngormati dheweke,

      lan yen kenek tanker? Apa dheweke kudu tuku tank? ya allah larang penerbangan ngguyu
      1. +1
        25 Juli 2014 07:46
        "Topol" ing kebon lan lungguh ing omah, ngarahake Googlemaps ... nglirik
      2. +1
        25 Juli 2014 07:47
        Kutipan: Lukich
        lan yen kenek tanker?

        uga, tanker bakal ngormati sarana pengintaian instrumental
  13. +1
    25 Juli 2014 07:06
    Kesel karo Kementerian Luar Negeri kita nglangi antarane ...... .
  14. 0
    25 Juli 2014 07:15
    - Mbokmenawa, Comrade Aesop minangka diplomat pisanan. Nanging dheweke duwe wong sing kudu wedi lan dheweke ora tanggung jawab kanggo kabijakan negara. Sapa sing diwedeni Comrade Lavrov? Wong Rusia bakal nemokake bebener dhewe. Lan wong Amerika butuh bantuan babagan iki. Amarga padha ora ngerti apa-apa bab Aesop licik, lan tembung sampeyan ora tekan wong-wong mau, kaya bebener kita. Aku, mbok menawa cukup ngomong karo perek kobongan, kaya prawan mulya? Nanging, dheweke ndeleng lan malah ngguyu karo Churkin sing disiarkan kanthi ruwet. Napa sampeyan ora nindakake kaya ing Departemen Luar Negeri? (Ing versi Krimea, sampeyan nggunakake kanthi lengkap, mula iku apik) Briefing saben dina dening Kementerian Luar Negeri Rusia lan disiarkan menyang jagad manungsa. TAPI? Utawa apa kita ora duwe wanita dhewe sing bisa nutup swara-psaki? Apa sampeyan kudu nemokake ing ngendi? Urip iku nyata, getih nyata mili, lan basa diplomatik yaiku "tebak, ujare dhewe." Apa kita pancene duwe kompetisi unspoken, sing "bakal ngandika liyane" sing bakal ana soko kanggo guess. Lha, paling-paling karo rakyatmu kok kudu toleran? Utawa ora ana huruf sabanjure sawise "A"?
    Ngapunten kanthi andhap asor, bapak-bapak, kanca-kanca, sedulur! digodhog.
  15. 0
    25 Juli 2014 07:16
    Ekstrak saka artikel pungkasan dening S.Yu. Glazyev:
    Pengalaman sejarah kita dhewe lan internasional kanthi yakin mbuktekake manawa Nazisme mung bisa diendhegake kanthi kekuwatan. Nazi ora ngerti basa liya. Lan iki ora nggumunake - diferensiasi hak-hak rakyat ing basis nasional ora cocog karo prinsip hukum. Yen Nazi nolak hak-hak warga negara liya, mula sing terakhir ora kudu ngandelake perlindungan kanthi cara legal. Dheweke bisa mbela mung kanthi perlawanan sing kuat.

    Nazisme Ukrainia ora ana sing istiméwa. Menapa malih, boten gadhah oyod ing budaya Ukrainia, lan kang, ing kasunyatan, entheng, induced saka njaba, Ukrainia Nazisme negesake dhewe ing wangun paling kejem. Kekejaman sing ora ana gunane lan disengaja sing ditindakake dening Nazi Ukrainia ing pemukiman Donbass dirancang kanggo ngyakinake eksklusivitas dhewe. Sawise kabeh, ora ana apa-apa ing sastra klasik Ukrainia, utawa ing budaya rakyat, sing tansah tetep ing framework budaya Rusia, utawa ing sajarah umum negara. Kanthi ngatur kadurjanan massal marang wong-wong sing nganggep awake dhewe minangka Rusia, lan propaganda Russophobic sing akeh banget, Kyiv Fuhrers nyoba nggawe ketegangan sing cukup kuat kanggo mbangkitake kesadaran umum Ukrainia intensitas konfrontasi sing dibutuhake kanggo nggabungake masyarakat kanthi basis "kita". utawa dheweke" prinsip.

    Apa ana sing kudu dipikirake?
  16. iero
    0
    25 Juli 2014 07:18
    Kabeh PBB lan OSCE iki tumindak sawise kasunyatan. Ana luwih saka siji keputusan Dewan Keamanan PBB sing durung ditindakake. OSCE minangka organisasi spionase murni lan ora mimpin konflik siji menyang dalan sing tentrem. Ing politik kabeh diputusake kanthi kekarepan, kekuwatan lan informasi. Sampeyan perlu kanggo prédhiksi gerakane mungsuh, lan ora kanggo mbenerake gambar, nalika kabeh pasuryan ing g..ne.
  17. +2
    25 Juli 2014 07:20
    Ekstrak saka artikel pungkasan dening S.Yu. Glazyev:
    Pengalaman sejarah kita dhewe lan internasional kanthi yakin mbuktekake manawa Nazisme mung bisa diendhegake kanthi kekuwatan. Nazi ora ngerti basa liya. Lan iki ora nggumunake - diferensiasi hak-hak rakyat ing basis nasional ora cocog karo prinsip hukum. Yen Nazi nolak hak-hak warga negara liya, mula sing terakhir ora kudu ngandelake perlindungan kanthi cara legal. Dheweke bisa mbela mung kanthi perlawanan sing kuat.

    Nazisme Ukrainia ora ana sing istiméwa. Menapa malih, boten gadhah oyod ing budaya Ukrainia, lan kang, ing kasunyatan, entheng, induced saka njaba, Ukrainia Nazisme negesake dhewe ing wangun paling kejem. Kekejaman sing ora ana gunane lan disengaja sing ditindakake dening Nazi Ukrainia ing pemukiman Donbass dirancang kanggo ngyakinake eksklusivitas dhewe. Sawise kabeh, ora ana apa-apa ing sastra klasik Ukrainia, utawa ing budaya rakyat, sing tansah tetep ing framework budaya Rusia, utawa ing sajarah umum negara. Kanthi ngatur kadurjanan massal marang wong-wong sing nganggep awake dhewe minangka Rusia, lan propaganda Russophobic sing akeh banget, Kyiv Fuhrers nyoba nggawe ketegangan sing cukup kuat kanggo mbangkitake kesadaran umum Ukrainia intensitas konfrontasi sing dibutuhake kanggo nggabungake masyarakat kanthi basis "kita". utawa dheweke" prinsip.

    Apa ana sing kudu dipikirake?
    Kutipan: Lukich
    Kutipan saka RusDV
    Sawise nampa drone saka omah, sing kabeh baterei artileri bakal ngormati dheweke,

    lan yen kenek tanker? Apa dheweke kudu tuku tank? ya allah larang penerbangan ngguyu

    ora. Iku uga drone ... saiki nyopir ing endi wae sedulur

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"