Review militèr

Tandha telpon "Stirlitz": sukarelawan saka Jerman teka kanggo mbantu milisi Donbass

85
Wong enom, dikenal ing milisi Donbass ing tandha telpon "Stirlitz", marang RT apa njalari dheweke ninggalake urip makmur ing Eropah lan teka ing wilayah perang-suwek. Nalika umur 9 taun, dheweke ninggalake Astana karo kulawargane menyang Jerman lan manggon ing kono suwene 10 taun, lan saiki, minangka sukarelawan, dheweke teka ing Slavyansk kanggo mbantu milisi, sanajan dheweke ora tau dadi tentara sadurunge. Miturut dheweke, sanajan ana kangelan, para pejuang pertahanan diri yakin ing kamenangan.



"Aku sengaja nyopir menyang Slavyansk," ujare Stirlitz, 19 taun. - Aku ndeleng pesen Pasha Gubarev lan Strelkov, lan ngerti yen ora bisa njagong maneh. Aku kaget amarga ing kene akeh wong lokal sing dadi tentara lan latihan militer, lungguh ing omah lan sore-sore kanggo ngombe bir ... "

"Ing siji, lucu banget yen dheweke ora bisa njupuk kutha kaya Slavyansk nganti suwe. Ing sisih liya, tentara minangka tentara, lan angel kanggo milisi kanggo saingan, "ujare Stirlitz. "Nanging kita duwe prentah sing luwih apik, kita duwe wong sing luwih apik. Lan amarga kita duwe sukarelawan, semangat juang luwih apik - atmosfer sing beda, - pejuang enom yakin. Kabeh bakal mungkasi ing sih kita. Dadi kepiye carane bisa kalah?

Pasukan keamanan Ukrainia, minangka bagéan saka operasi punitive ing sisih wétan negara, nyoba kanggo nyerang posisi milisi Donbas saka telung sisih bebarengan. Para milisi nganti saiki bisa nahan serangan. Moskow terus ngundang Kyiv kanggo mungkasi operasi militer marang wargane dhewe lan ngrampungake konflik ing negara kasebut liwat negosiasi.
Sumber asli:
http://russian.rt.com
85 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. subbtin.725
    subbtin.725 26 Juli 2014 05:57
    + 47
    Wong lanang, mung nggantheng, jelas yen dheweke ora munggah pangkat, nanging nyata. Respect lan respect!
    1. armageddon
      armageddon 26 Juli 2014 08:01
      + 14
      Good luck lan firmness ing perang nglawan Nazi kanggo sampeyan prajurit !!! Ngalahake mungsuh kaya mbah kakungmu!!! Nazisme ora bakal lulus !!!
      1. 290980
        290980 26 Juli 2014 15:36
        -5
        Quote: armageddon
        Good luck lan firmness ing perang nglawan Nazi kanggo sampeyan prajurit !!! Ngalahake mungsuh kaya mbah kakungmu!!! Nazisme ora bakal lulus !!!



        mbah kakungipun ngubengi kémah lan tentara buruh mung amarga padha Jerman.
        1. Fedya
          Fedya 26 Juli 2014 21:11
          +2
          Lan ing wektu iku, ora mung wong Jerman sing ngumbara ngubengi kemah, lan ing antarane wong Jerman, wong Jerman ing kemah kasebut minangka narapidana pisanan.
    2. Nick
      Nick 26 Juli 2014 10:30
      + 10
      Kutipan saka: subbtin.725
      Wong lanang, mung nggantheng, jelas yen dheweke ora munggah pangkat, nanging nyata. Respect lan respect!

      Wong lanang duwe semangat Rusia. Lan pira, yen sampeyan ngelingi, Jerman, Walanda, Italia, sing nyerep semangat Rusia, kanthi setya nglayani Rusia ...
      1. landak
        landak 26 Juli 2014 13:25
        +8
        Kutipan saka Nick
        Wong lanang duwe semangat Rusia.

        Dianggep yen dheweke digawa dening wong tuwane, sing bisa uga duwe akar Jerman. Nanging wong-wong mau lan leluhuré manggon ing Rusia, ing USSR lan ana bab Russian wis tetep ing bocah.
        Dhuh Gusti, paringana kesempatan kanggo wong iki supaya bisa urip. Uga kanca-kancane.
      2. Sasha1979
        Sasha1979 26 Juli 2014 20:25
        0
        Ora akeh. Ana uga marshal.
    3. kaluganew
      kaluganew 26 Juli 2014 12:41
      + 11
      Ganteng tenan! Ing tutugan saka tema wong sing asem bir. Aku duwe kontak saka chela ngisor saka Donetsk, Aku nyabrang dalan karo wong ing karya. Aku nulis kanggo dheweke dina liyane, apa lan kepiye? Pranyata dheweke wis lunga menyang Rostov, ing wektu sing padha !!!! Ninggalake wong tuwa ing Dombas. Mangkono uga akeh kenalane (wong lanang umur 20 nganti 30 taun) Aku mung kaget nalika ngerti. Aku takon marang dheweke, kenapa dheweke ora ana ing milisi? Aku ngutip jawaban verbatim: "Iku prasaja, saiki Ukraina dadi medan perang kanggo kepentingan Rusia lan Kulon, lan aku duwe cukup otak ora kanggo resiko urip kanggo kepentingan wong liya."

      Dadi, wong pinter sing kaya apa, lan sayangé akeh. Mesakake kanggo wong lanang kita sing glethakaken sirah ing kono. Ora kabeh wong siap menghargai.
      1. DPZ
        DPZ 26 Juli 2014 15:19
        +4
        scoundrels piyambak incorrigible, ngidoni wong-wong mau, pseudo-pengungsi. Aku ora ngerti carane sampeyan bisa ninggalake wong tuwamu ana! kepriye anggone padha turu lan mangan ing kene, ing sangisore langit kang ayem tentrem, ing wektu uripe wong tuwa kang sepuh tansah bebaya?
        1. Kadet787
          Kadet787 26 Juli 2014 22:31
          0
          Iki minangka kategori kewan sing bakal ngladeni pamrentah apa wae, anggere dheweke mbayar, dheweke ora duwe prinsip urip.
      2. Sandov
        Sandov 26 Juli 2014 15:32
        +3
        Kutipan saka Kaluganew
        Aku takon marang dheweke, kenapa dheweke ora ana ing milisi? Aku ngutip jawaban verbatim: "Iku prasaja, saiki Ukraina dadi medan perang kanggo kepentingan Rusia lan Kulon, lan aku duwe cukup otak ora kanggo resiko urip kanggo kepentingan wong liya."

        Wirang ing Slavs. Sampeyan perlu kanggo Pethel asuh Amer, lan ora njagong ing kompor.
        Miturut cara, ora pasukan keamanan Ukraina, nanging punishers junta. Iki luwih bener lan luwih akurat.
        1. Nick
          Nick 26 Juli 2014 17:22
          +3
          Kutipan saka Sandov
          Miturut cara, ora pasukan keamanan Ukraina, nanging punishers junta.

          KOWE BENAR! Iku uga jars kula nalika ing media kita ukro-punishers disebut pasukan keamanan! Banjur diarani pemerkosa, yen tembung "punishers" ora cocog ...
        2. Kadet787
          Kadet787 26 Juli 2014 22:33
          0
          Aku ndhukung kanthi lengkap "punishers fasis".
      3. RUS
        RUS 26 Juli 2014 17:07
        +3
        Kutipan saka Kaluganew
        Aku takon marang dheweke, kenapa dheweke ora ana ing milisi? Aku ngutip jawaban verbatim: "Iku prasaja, saiki Ukraina dadi medan perang kanggo kepentingan Rusia lan Kulon, lan aku duwe cukup otak ora kanggo resiko urip kanggo kepentingan wong liya."


        Kabeh husks bakal weeded metu lan sawise kamenangan padha bakal tetep Ing Novorossia, paling terus-terusan lan setya, lan wong-wong sing mlumpat menyang Rusia (wong sehat) bakal bisa ing dachas lan situs construction lan banjur, kaya asu diantemi, bakal. ditarik mulih.
      4. mbiyen
        mbiyen 27 Juli 2014 21:50
        0
        Saiki ngerti kenapa Putin njaluk supaya ora cepet-cepet referendum? Lan kenapa dheweke ora ngirim pasukan, ora kaya Ossetia Kidul? ora ana wong sing bisa ngalang-alangi dill - Mazepa lan Bandera dudu sedulur kita. Sing paling bener yaiku ditinggal karo junta, supaya padha mangan.
        Intelijen ora nguciwani kita, dikecewakake dening wong-wong sing giat sing ngira yen geni sing mbebasake bakal murub saka cemlorot ... Masalahe yaiku dheweke ora pengin dibebasake, dheweke pengin urip kaya sing dikarepake. Inggih, supaya padha bosok luwih karo impen masa depan Eropah padhang.
    4. danperevera
      danperevera 26 Juli 2014 22:00
      0
      Kazakh tenan! Sayange akeh wong Jerman sing ninggal Kz, wong hebat ... lan pekerja keras!
  2. kanca74
    kanca74 26 Juli 2014 05:59
    + 73
    Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.
    1. Buran
      Buran 26 Juli 2014 06:05
      + 50
      Apa ora wektu kanggo ngelingi babagan pajak saka perwakilan musik pop. Sampeyan mung bisa udan karo dhuwit, mung ngerti basa adonan. Kabeh PR bakal crumble kaya sekam.
      1. Stypor23
        Stypor23 26 Juli 2014 06:12
        + 29
        Kutipan saka Buran
        mesin wektu ddt Pugachev, etc ditulis support kanggo ATO

        B..t, kepiye. Aku tansah seneng DDT, Shevchuk dhewe munggah ing kutha rusak 18 taun kepungkur lan ngatur konser kanggo lanang. Kanggo mashka lan scarecrow, iki ora nggumunake, kabeh kaya sing dikarepake.
        Aku kaget amarga ing kene akeh wong lokal sing dadi tentara lan latihan militer, lungguh ing omah lan mlaku-mlaku ing wayah sore kanggo ngombe bir.

        Wigati kanggo wong-wong sing njaluk supaya prajurit kita ing thresher.
        1. Buran
          Buran 26 Juli 2014 07:07
          + 14
          Aku ngrungokake musisi yurka iki ing Grozny ing taun 95, saiki aku lungguh lan mikir, yen aku ngerti ...
          1. 2224460
            2224460 26 Juli 2014 08:42
            +7
            Ya, "tangan setya saka cipratan bajingan ora bakal goyah"
            1. Buran
              Buran 26 Juli 2014 09:37
              +2
              Padha mangan karo tangan, lan padha ora kekacoan watara ing perang sipil, mung karo sikil.
        2. g1v2
          g1v2 26 Juli 2014 11:48
          +4
          Inggih, Aku uga oke karo DDT, nanging, yen wong ora ngerti, kang uga dianakaké konser kanggo Chechens sethitik mengko. Dheweke mung nganggep awake dhewe minangka tukang damai lan ngarep-arep yen saiki dheweke bakal maju lan ngrampungake kabeh wong. Aku uga wis siyap tampil ing Donetsk. Inggih, setengah Ukrainia, kalebu konflik, dheweke uga ora miring.
      2. RONIN-HS
        RONIN-HS 26 Juli 2014 14:29
        +4
        Sampeyan mung kudu MEKSA KABEH BATANG INI NANGGIH SING ORA NANDHI "KAYU LAPIS" miturut hukum...!!! Kaya ing Kulon sing ditresnani. Masyarakat seneng, lan hadiah gratis bakal langsung rampung ... apik
        Lan iku - ora ana sing bakal ngrungokake swara wedhus kaya ngono kanggo mbah-mbah. Banjur bakal bali menyang ngendi asale - menyang panel! ya
    2. subbtin.725
      subbtin.725 26 Juli 2014 06:23
      + 24
      Kutipan saka: rekan74
      comrad74 (6) Dina iki, 05:59
      Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.


      Aku mikir yen populasi kudu milih karo ruble, kanthi boikot ing konser, sawise kabeh, iki minangka pukulan nyata kanggo dheweke.
      1. sgazeev
        sgazeev 26 Juli 2014 08:16
        + 13
        Kutipan saka: subbtin.725
        Kutipan saka: rekan74
        comrad74 (6) Dina iki, 05:59
        Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.


        Aku mikir yen populasi kudu milih karo ruble, kanthi boikot ing konser, sawise kabeh, iki minangka pukulan nyata kanggo dheweke.

        Dadi, mesthine apik, wong tuwa ora lunga menyang bl .... ora menyang Alka, dilebokake ing Alka ing perestroika, sawise konser lan ngremehake tembung "kanca" . Nyebut para saksi "Tuan-tuan" umume ilang rasa hormat.
        1. subbtin.725
          subbtin.725 26 Juli 2014 08:58
          +9
          Kutipan saka: sgazeev
          .Dompet lawas pancen edan, Galkin umume ilang rasa hormat. Amarga bosok sawayah-wayah, tetep


          Ing tembung - pasangan Pugalkin.
      2. Rostislav
        Rostislav 26 Juli 2014 09:39
        +9
        Setuju. Ora mung sikapku marang Makarevich sing wis owah. Konser ing Minsk ora digatekake ora mung aku, nanging uga akeh kanca-kancaku.
    3. Wayahe
      Wayahe 26 Juli 2014 06:23
      + 11
      Mbokmenawa film sing paling disenengi yaiku "Seventeen Moments of Spring"
      1. Baloo
        Baloo 26 Juli 2014 07:05
        + 10
        Aku uga, ditambah tameng lan pedhang. Nanging film sing paling apik tenan kanggo aku yaiku bom Torpedo lan The Living and the Dead.
        1. Buran
          Buran 26 Juli 2014 07:22
          +4
          "Turun saka Swarga" direvisi kaping sepuluh.
      2. subbtin.725
        subbtin.725 26 Juli 2014 11:28
        +1
        Quote: wayahe
        Wayahe Dina iki, 06:23 ↑
        Mbokmenawa film sing paling disenengi yaiku "Seventeen Moments of Spring"


        Lan ora mung karo dheweke, tulisake aku ing perusahaan sing padha; sawise kabeh, pira patriot sing tuwuh ing sangisore dheweke.
    4. Federal
      Federal 26 Juli 2014 06:29
      + 27
      Ora mung iku, mongrels iki, i.e. penyanyi pop saka tembung imam, amarga lagi laying dalan ana karo Panggonan banget alus iki, wingi ing kompetisi gelombang anyar gelaran flash mob karo gendéra Ukraina. najis rampung,
      matur nuwun kanggo wong-wong mau padha wungu, lan langsung trampled prinsip ing ngisor plinth.

      Pengarang: Igor Silkin.
      Lintang Rusia ing ombak anyar nganakake FLASH MOB Ndhukung UKRAINE
      Saka kula pisanan:

      Aku wis nulis kanggo dangu sing wektu kanggo mindhah ibukutha menyang Urals, Siberia utawa Volga. Kabeh sing diarani elit, kalebu kreatif, minangka wakil sing padhang saka kolom 5. Bisa uga kaya ing Kiev - klompok cilik (dibandhingake karo Rusia liyane) bakal nggawe kudeta lan kita, kaya wedhus, uga kudu nepaki kekarepane. Kanggo aku, aku wis suwe ora nonton utawa melu konser, njijiki lan aku wis entuk kabeh raja lan ratu POP palsu iki. Dheweke ngremehake wong Rusia, lan wong-wong mau menyang konser, saengga dheweke luwih sugih. Ing kekacoan pisanan, elit iki bakal mundur lan mabur ing luar negeri - dheweke duwe villa ing saindenging jagad. Oke, ayo deleng maneh sikape marang kita, marang wong RUSIA ...

      Lintang Rusia ing New Wave nganakake flash mob kanggo ndhukung Ukraina
      Iki minangka flash mob sing ndhukung Ukraina saka bintang pop Rusia ing kontes lagu New Wave ing Jurmala.
      2 jam kepungkur, ing kaca twitter dheweke, Alla Pugacheva ngirim foto karo penyanyi Timur Rodriguez lan caption: "Dina kapindho # gelombang anyar 2014 - Rodriguez kanthi hormat njupuk alih."
      Elinga yen tanggal 4 Juli, dheweke ngirim tweet ing ngisor iki: "Rusia, sing wis perang sajrone 23 taun, pengin nggambarake Ukraina, sing durung perang, minangka negara sing mateni wargane dhewe. Absurdity saka prasetya iku ketok kanggo kabeh donya "lan ndhukung penyanyi Andrei Makarevich, kang dibandhingake karo Andrei Sakharov, ing siji wektu nentang entri saka pasukan Soviet menyang Afghanistan.

      Kontes New Wave katon banget politis ing taun iki
      Penampil populer ing kalangan wong enom, Ivan Dorn, nyanyi lagu ing Ukrainia, munggah panggung nganggo kaos nganggo lambang Ukraina.
      Lintang Rusia ing New Wave nganakake flash mob kanggo ndhukung Ukraina
      Waca liyane >>>

      Potap lan Nastya Kamensky difoto nganggo gendéra Ukrainia
      Nastya lan Potap ngrangkul gendéra Ukraina nalika mbukak Gelombang Anyar ing Jurmala
      Waca liyane>>>
      1. finch
        finch 26 Juli 2014 06:50
        + 25
        Aku ing ngisor meja!
        Apa Sakharov saka Makarevich??? Sakharov, kanggo kabeh frills liberal, ana ilmuwan pinunjul lan salah siji saka ngedegaken saka bom hidrogen, basis saka tameng nuklir kita!
        Ya, lan kabeh musik pop kita, makhluk sing korupsi, dheweke ora nate duwe rasa Tanah Air, mung duwe rasa dhuwit, lan uga ora akeh sing bakat ing antarane!
        1. sgazeev
          sgazeev 26 Juli 2014 08:22
          + 11
          Kutipan: Zyablitsev
          Aku ing ngisor meja!
          Apa Sakharov saka Makarevich??? Sakharov, kanggo kabeh frills liberal, ana ilmuwan pinunjul lan salah siji saka ngedegaken saka bom hidrogen, basis saka tameng nuklir kita!
          Ya, lan kabeh musik pop kita, makhluk sing korupsi, dheweke ora nate duwe rasa Tanah Air, mung duwe rasa dhuwit, lan uga ora akeh sing bakat ing antarane!

          Ana usul supaya gelombang iki ora ana ing Jurmala, nanging ing Anadyr tanpa pedhot, wong-wong ing kono wis suwe ora weruh lan bisa mbenerake otak. wong bodho
      2. papas-57
        papas-57 26 Juli 2014 09:28
        +6
        ''Lintang Rusia ing New Wave nganakake flash mob kanggo ndhukung Ukraina''. Ing lingkungan iki, dhuwit iku kabeh, dadi edan lan sampeyan bakal entuk asil sing dikarepake.
      3. Andrew K
        Andrew K 26 Juli 2014 09:33
        +2
        Quote: Federal
        Pengarang: Igor Silkin.
        Lintang Rusia ing ombak anyar nganakake FLASH MOB Ndhukung UKRAINE


        Padha ngomong iku palsu. Kaya, Pugacheva ora tweet, lan foto umume digunakake taun kepungkur. Kajaba iku, sumber kasebut yaiku portal Ukrainia: http://viva.ua/view/28285
      4. panggang
        panggang 26 Juli 2014 09:57
        +1
        Apa angel ngatur "urip sing nyenengake" kanggo sampah iki ing Rusia?! Kanggo ngobong soko, seret ...!
      5. ldimon
        ldimon 26 Juli 2014 10:05
        +1
        Fu-akeh rasane, kaca jendelane dhewe-dhewe iki boikot "ngorek". Wong G.. TAPI aja hawala, G.. tapi mangan dewe.
      6. Vasia1
        Vasia1 26 Juli 2014 10:24
        +2
        Kabeh wis jelas, sing bakal nentang lan ora ngidini nistha iki - Kobzon
        , Valeria, Gazmanov ora diidini. Ora ana apa-apa - supaya padha ngomong lan negara bakal ngerti "pahlawane." Lan perbandingan Makarevich karo Academician Sakharov, uga, iki ora ana cara.
      7. derik1970
        derik1970 26 Juli 2014 20:04
        0
        Alla su ... nanging padhang. Mesthine kolom kaping lima. https://twitter.com/allo4ka_ru/status/491945144481234944 lan http://russkayavesna.su/blog/43100522056/Milonov-hochet-zapretit-v-Rossii-Ivana-

        Dorna
    5. finch
      finch 26 Juli 2014 06:36
      + 11
      Sayange, ing kabeh wektu ing sajarah negara Rusia, sentimen Russophobic kuwat antarane intelligentsia kreatif! Sanajan apa jenis DDT, Makarevich lan Pugocheva minangka inteligensia kreatif ?? Musik pop sing didol lan ora liya!
      Apa sing paling awon, amarga ing Rusia bakal ngumpulake maneh omah-omahé lengkap, bakal diputer ing TV, ing radio ..., kita bakal ngrungokake iki, mangkono, kosong lan ora sadar, nanging ora langsung kita bakal nyedhiyani support, kanthi mangkono ngyakinake makhluk kasebut yen dheweke pancen bener!
      Lan uga A.S. Pushkin nyathet masalah masyarakat iki, menehi pitunjuk marang para kontemporer lan kita turunane yen "pemfitnah Rusia" ora kudu diapura!
      1. Buran
        Buran 26 Juli 2014 06:47
        + 10
        Babagan aula lengkap, sampeyan bener. Nanging wong-wong scarecrow dadi snickering lan opremadonized sing iku wektu kanggo dheweke kanggo pindhah menyang bumi dosa, dheweke pasuryan menyang kasunyatan. Sakharov nindakake luwih akeh kanggo negara tinimbang kabeh musik pop irung kotor iki, mula dheweke bisa diapura. Lan kanggo mbandhingake dheweke karo wong sing mendem, kecanduan narkoba lan scammer makarka, iki minangka otak sing ana ing ngisor garis banyu.
      2. VNP1958PVN
        VNP1958PVN 26 Juli 2014 09:49
        +2
        Wong-wong Yahudi, kenapa kudu tresna marang wong Rusia?
        1. suomi76
          suomi76 26 Juli 2014 14:19
          0
          Lan Shevchuk, sampeyan ora ngerti sampeyan ndeleng pakar sing luar biasa ing bidang nalar.
      3. Dali
        Dali 26 Juli 2014 14:37
        0
        Aku ngerti babagan Makarevich (aku ora pengin nulis nganggo huruf kapital) ... nanging babagan DDT lan scarecrow ing wiwitan ...

        Mbuwang saperangan pranala, please ... digunakake kadhangkala sampeyan kudu mbuktekaken, ora karo tembung kosong, kanggo "sawetara" apa lan carane ...
        1. Makosha
          Makosha 26 Juli 2014 18:55
          +1
          Kutipan saka Dali
          Aku ngerti babagan Makarevich (aku ora pengin nulis nganggo huruf kapital) ... nanging babagan DDT lan scarecrow ing wiwitan ...
          Mbuwang saperangan pranala, please ... digunakake kadhangkala sampeyan kudu mbuktekaken, ora karo tembung kosong, kanggo "sawetara" apa lan carane ...

          Pugachikha - seprapat, liwat mbah putri. Sisi endi, aku ora kelingan. Tautan kasebut cepet banget ditimpa. Mungkin kanggo ibuku. Ana sethithik banget babagan asal-usule. Punika mung ing sisih bapa:
          http://www.kievrus.com.ua/a-biografii/153853-alla-pugachyova-byografyya.html
          Konfirmasi ora langsung - lelungan sing kerep menyang Israel: kanggo kosmetik, karo konser - lan aku dhawuh panggonan ing kuburan kanggo aku ing Moskow lan Israel.

          Kajaba iku, dheweke dadi anggota organisasi gaib. Luwih tepate, ing setan, dideleng saka ritus. Adventist 7 dina - ngaso. Miturut cara, dheweke dudu salah sawijining wakil pertunjukan. Nanging informasi babagan subyek iki mung bisa ditemokake ing situs Ortodoks sing paling "kelangan".
          Aku tau ngunjungi situs kasebut, nanging saiki aku ora ngelingi sing aku weruh. Wis suwe banget, 2005. Liwat Yandex lan Google ora bisa ditemokake.

          Gething kanggo Rusia lan Ortodoks cukup dingerteni. Nanging buku pandonga Rusia Anyar, hieromonk V., ngandika yen perang iki ora kaya wong liya. Dheweke kanggo Iman, kanggo kesadaran diri saka wong Rusia.
    6. Alexei
      Alexei 26 Juli 2014 06:44
      +7
      Kutipan saka: rekan74
      .Apa kowe keji
      Yagene padha kelet kanggo wong? Dhuwite kasebar ing bank-bank Kulon, lan malah real estate wis dituku ing kana. Yagene saiki dheweke pengin nyerah kabeh? Dheweke pancen ngurmati "nilai" Kulon. Aku ironic, yen Che.
      1. finch
        finch 26 Juli 2014 06:54
        +4
        Banjur, nalika balung mati, bumi mbokmenawa ora bakal dibuahi ing kuburan Arlington, nanging kita ing Novodevichy! Ing ngendi dheweke ora duwe!
      2. sgazeev
        sgazeev 26 Juli 2014 08:24
        0
        Kutipan saka Alexey
        Kutipan saka: rekan74
        .Apa kowe keji
        Yagene padha kelet kanggo wong? Dhuwite kasebar ing bank-bank Kulon, lan malah real estate wis dituku ing kana. Yagene saiki dheweke pengin nyerah kabeh? Dheweke pancen ngurmati "nilai" Kulon. Aku ironic, yen Che.

        Kirimi prau menyang Alaska! hi
    7. Andreitas
      Andreitas 26 Juli 2014 07:20
      +2
      Ya, scarecrow bakal didol marang sapa wae sing mbayar paling akeh. Wis suwe dikenal.
    8. Pendaftar
      Pendaftar 26 Juli 2014 09:13
      0
      Kabeh wong ngerti babagan Makarevich, nanging Alla?????
      Minangka Arnold ngandika, "Apa bukti sampeyan?"
    9. panggang
      panggang 26 Juli 2014 09:53
      +2
      Sade Makhluk! Kanggo "ijo" padha siap "nyerah" kanggo wong pisanan sing ketemu!
    10. rodevaan
      rodevaan 26 Juli 2014 10:32
      +4
      1 / legiun pengkhianat, bajingan lan Russophobes sing kondhang. Sayange, iki mung bagean cilik saka wong-wong mau.
      1. Gaddafi
        Gaddafi 27 Juli 2014 11:06
        0
        "Wajah sing njijiki." (c)
    11. Nick
      Nick 26 Juli 2014 10:33
      +1
      Kutipan saka: rekan74
      Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.

      Padha uga kelalen nambah Arbenin kene, profurset iki saka tataran.
    12. DPZ
      DPZ 26 Juli 2014 15:20
      +2
      wong gemblung scarecrow lawas ora ngerti langkah apa kanggo ningkataké dhéwé
    13. INVESTOR
      INVESTOR 26 Juli 2014 16:27
      +2
      Kutipan saka: rekan74
      Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.


      Babagan Pugacheva. Nistha iki tuku awake dhewe bayi, (ibu pengganti)
      lan popopolis dheweke Galkin sing ngedol nyawane kanggo setan kanggo dhuwit. Tansah ngremehake iki lan liya-liyane kaya dheweke.
  3. Alexei
    Alexei 26 Juli 2014 06:00
    + 14
    Lan iku tandha telpon! ngguyu Kanthi rasa humor, kabeh apik, langsung jelas yen Rusia perang. apik
  4. papont64
    papont64 26 Juli 2014 06:02
    +6
    Dadi Rusia ditarik metu saka Fatherland kanthi semangat !!!)))
    1. Buran
      Buran 26 Juli 2014 07:12
      + 12
      Wis dikirim, nanging aku bakal mbaleni. Siji-sijine sendi sing macarka cacing dalane duka
      1. S-17
        S-17 26 Juli 2014 08:22
        +1
        Ana gosip yen kanggo video iki, Sib.Koona ngedol salah sawijining tanduran ... nglirik
      2. AVA77
        AVA77 26 Juli 2014 08:32
        +3
        Awal sing apik, akhir sing ala!
  5. Tigrus
    Tigrus 26 Juli 2014 06:07
    +9
    Sugeng Stirlitz!
  6. Predator
    Predator 26 Juli 2014 06:08
    0
    Wayahe bebener. Rusia ing semangat karo Novorossiya. Scum karo junta. Nanging ing panggonan pamaréntahan kanggo bab kuwi, nyabut pangkat, nyabut kewarganegaraan lan ngusir kabeh kaya wong-wong mau menyang Geyevropa, yen padha luwih seneng ana!
    1. suomi76
      suomi76 26 Juli 2014 14:21
      -1
      Ya, ya, iku ngirim menyang geyrop, supaya presiden menehi conto kanggo kita, kita kudu ngirim Masha menyang Holland, supaya bajingan nandhang sangsara ana, lan wong-wong sing padha utamané guilty, sing kanggo Amerika, kaya putri Lavrov. apik
  7. el.baya
    el.baya 26 Juli 2014 06:10
    +8
    Kutipan saka papont64
    Dadi Rusia ditarik metu saka Fatherland kanthi semangat !!!)))

    ya wong rusia nyedhak .. lan warga lokal isih ngombe bir .. apik tenan wong! Aku ora wedi, nanging kabeh uripku maju .. ALLAH paring kesehatan lan rejeki sing apik!
  8. andrey
    andrey 26 Juli 2014 06:13
    + 18
    pindhah menyang Donbass, kanca Stirlitz ... nglirik
    1. pensiunan
      pensiunan 26 Juli 2014 06:48
      +4
      Quote: Andrey Yurievich
      pindhah menyang Donbass, kanca Stirlitz ...

      Sampeyan mung Pastor Shlag sadurunge ngirim dheweke menyang Ukraina, sinau carane ski ...
      Halo para pemetik jamur lan nelayan! hi
  9. mamont5
    mamont5 26 Juli 2014 06:32
    +9
    "Aku kaget amarga ing kene akeh wong lokal sing dadi tentara lan latihan militer, lungguh ing omah lan mlaku-mlaku ing wayah sore kanggo ngombe bir ... ""

    Isin wong lanang. Jerman nuduh sampeyan pengecut.
    Lan wong lanang iku nyata.
    1. Lelek
      Lelek 26 Juli 2014 11:40
      +3
      Koresponden takon marang pengungsi Ukraina saka SE: "... ing ngendi wong-wong sampeyan, ing milisi?" Punika squiggle kuwi. keprungu
  10. siberalt
    siberalt 26 Juli 2014 06:34
    +5
    Carane akeh Slavyansk ora bom, nanging bir ora bakal mungkasi! ngguyu
  11. silver169
    silver169 26 Juli 2014 06:48
    +7
    Wong lanang sing apik. Mung 19 taun, nanging dheweke nggawe keputusan, nemokake kekuwatan ing awake dhewe. Sayange warga lokal ora nindakake.
  12. Papania
    Papania 26 Juli 2014 06:52
    +6
    Rahasia karo "lintang lan lintang" kita dicethakaké mung; sepisanan - real estate liwat gunung, lan sareh - apa yen padha ora bakal diijini liwat gunung (sanajan ana ing ... ora ana kang perlu wong - padha Cut loot kene). Dadi sampeyan kudu numpes wong aneh ... uh ... m ...
  13. Federal
    Federal 26 Juli 2014 07:00
    +4
    Stirlitz uga rampung, wong Rusia ing semangat lan kapercayan.
  14. sv68
    sv68 26 Juli 2014 07:19
    +5
    urip dhewe nuduhake sapa sing lan apa iku worth! Kabeh rabble kaya scarecrow lan rabble kaya makarevach liyane kudu nyerahke passports kita, lan supaya scum tiba metu saka negara adoh lan ing salawas-lawase! ora bocah isin, thanks nggo kae!
  15. vonWolfenstein
    vonWolfenstein 26 Juli 2014 07:23
    +6
    Wong lanang iku sejatine prajurit internasionalis!
  16. Aibolit
    Aibolit 26 Juli 2014 07:23
    +4
    Sampeyan kudu nggawe kaca kanthi dhaptar kolom kaping lima supaya negara ngerti para pahlawan lan ing wektu sing tepat bisa langsung ngirim wong akeh kanggo mbangun sepur menyang Yakutsk ....
  17. irat
    irat 26 Juli 2014 07:24
    + 20
    layang saka wong wadon saka UKRAINE.
    AKU REKOMENDASI ​​Krungu BENER.
    POST (tegese layang iku dudu duwekku)

    Carane sampeyan kudu nyoba supaya wong dadi massively sengit karo saben serat nyawa kabeh (Aku nandheske EVERYTHING - saka shirts bordir kanggo gendéra karo jas saka lengen) Ukrainia? Iki medeni.
    Kita wis ilang Ukraina.
    Lan ora salah Putin.
    Lan Russophobes sing ora dingerteni saka memori kudu disalahake. Kita kudu nyalahke iki. Kita, wong Ukrainia saka Poltava, Cherkassy, ​​​​Kyiv, Khmelnytsky, Zhytomyr, Chernigov saka kabeh wilayah tengah Ukraina, sing ngidini wong bodho saka Galych kanggo netepake pesenan Nazi ing kabeh Ukraina.
    Kowe eling! Elingi carane, nalika riyaya, kita ngangkat lagu-lagu Bandera, kepiye kita ngguyu karo guyon "Muga-muga edan, aku bledug", kita nutup mripat kanggo mangling basa Ukrainia kanggo kabeh "shpytali" iki. , "narazi", " letovishcha" lan "peta" liyane kanthi "militia" lan "cathedras".
    Kita padha indifferent kanggo panyiapan ing kutha lan desa monumen kanggo wong-wong sing nembak ing mburi mbah kakung kita ing Perang Donya II.
    Banjur padha "sengaja" wiwit masang potret Bandera lan
    Shukhechiv. Banjur mbukak kanthi mbukak, pisanan dhewe, banjur
    lan ing kutha-kutha kita kanthi gendéra SS lan slogan fasis.
    Kita sengaja nutup mripat iki: "Inggih, dheweke duwe sejarah dhewe, sampeyan kudu ngerti ...".
    Lan iki - monumen dheweke wiwit katon karo kita .....
    Padha disebut kita "skhidnyaks", kabeh South-East - "budak", "scoops" lan "keturunan saka Stalin kang, Aku muzzle Nazi, algojo", lan penambang "Bunch saka bandit. Manggen karo Bunch padha. saka" Angelica ".. Lan kita , mesthi, sadhar yen iki ora dadi, padha patted ing Pundhak ing cara loropaken: "Ayo, ana wong normal ana uga ..." (http: // www. .youtube.com/watch?v=ekhjUsI29w4)
    Kita sing nglilani dheweke menyang Kiev. Lan Kyiv, Kyiv! meneng nyawang
    Ngunjungi Galicians lan siswa saka ZU Maret karo obor kanggo pakurmatan dina
    lair Bandera ing sadawane Khreshchatyk lan pawai iki saya tambah akeh
    taun kanggo taun.
    Dheweke nulis maneh kabeh sejarah kita.
    Leluhur kita, miturut crita iki, dadi ora ana gunane "poturakams saka kekaisaran Rusia", lan kolaborator, raguli lan nonentities - pahlawan anyar Ukraina.
    Kita uga mangan.
    Nalika ing Kyiv, sak Maidan, padha wiwit ngalahake ing subway
    kanggo wicara Rusian (lan iki ing Kyiv sing nganggo basa Rusia) dening basa Rusia
    iku rumiyin ing sisih kanggo wong Kiev, ing "anizedeti" frolic, padha nglawan
    Yanukovych piye wae ora trep kanggo nyelehake ing panggonane.
    Dheweke ngrusak lan ngrusak kabeh pusat Kyiv, lan ing kene kita meneng. Saiki kita entuk tanggapan.
    Kanggo indifference kita, kanggo cowardice kita lan kanggo bodho kita! - We - UKRAINE ilang.
    Ora bakal ana maneh, ora mung ing wates mantan, wis diganti
    wong.
    Cangkir sabar ing sisih kidul wetan wis kebak.
    Ukraina dadi ibu tiri ala kanggo wong-wong mau, karo kumis ing irung lan swastika ing lengen klambi.
    Aku ora duwe bantahan siji kanggo Crimeans marang mung gething iki setengah witted ibu tiri - Ukraina.

    Dhuh Yehuwah, SELAMAT UKRAINE SAKA SETAN!!!

    Slavyanka
    1. dima-fesko
      dima-fesko 26 Juli 2014 11:03
      +3
      Martin Müller 1933

      Nalika padha teka kanggo komunis, aku meneng.
      Nalika padha teka kanggo wong Yahudi, aku meneng.
      Nalika padha teka kanggo serikat pekerja, aku meneng.
      Nalika padha teka kanggo Katolik, aku meneng, amarga aku Protestan.
      Nalika padha teka kanggo kula, aku ora tahan.

      Ora ngelingake aku apa-apa ...

      Mulai entuk..
  18. 1304
    1304 26 Juli 2014 07:30
    +2
    Babagan pop lampu kilat mobs, padha kanggo kasunyatan sing padha diijini kanggo bisa metu ing Jurmala.
    1. ArMax
      ArMax 26 Juli 2014 10:21
      +1
      Ya, lan apa jenis flash mob (tembung reged) padha siap kanggo ngatur yen padha ora diijini menyang Geyropa?
      1. Alex 72
        Alex 72 26 Juli 2014 20:44
        0
        Iku bakal perlu kanggo pengawal tapel wates kita kanggo nyekeli flash mob dhewe nalika rawuh saka Yudas iki, ngrampas passport Russian, ngetokake zhevtoblakit, tas saka 30 kopecks lan saka kirzach ing kabeh papat sisih, ing bandara, mesthi, ayo. padha numpak dhewe. Akun, real estate kanggo mbatalake ing sih saka panti asuhan.
  19. azbukin77
    azbukin77 26 Juli 2014 07:59
    +5
    Aku tansah kaget carane umur Pugacheva nangis amarga mlarat, paling ora metu menyang teras!
    1. Kerzhak
      Kerzhak 26 Juli 2014 09:26
      +7
      Apa Magadan disalahake kanggo Rusia?
      Ayo dheweke pindhah menyang Lvov, ing kono dheweke nyanyi ing ngarepe banderlog. Dheweke bakal ngajari dheweke maca gerakan.
  20. Loner_53
    Loner_53 26 Juli 2014 08:12
    +5
    Sampeyan ana ing dalan sing bener, kanca "SHTIRLITS"
    apik luck lan Gusti mberkahi sampeyan!
  21. Alex74
    Alex74 26 Juli 2014 08:18
    +4
    Kita ing Ufa tansah bangga yen Shevchuk minangka warga negara kita. Lan saiki, ing obrolan karo kanca-kanca, mung nyebutake jeneng mburi, langsung ana akeh ulasan "sanjung" babagan YUDAS iki! Sampeyan ora kudu teka ing Ufa. , malah kanggo ngunjungi sanak keluarga, sampeyan wis mati kanggo kabeh sing tresna sampeyan lan bangga karo sampeyan!
  22. duwung
    duwung 26 Juli 2014 08:18
    +2
    apa surprise sampeyan banget? yen putu pambarep Pugacheva isih manggon ing Amerika Serikat kabeh urip, dheweke entuk pendidikan, saiki dheweke mangan mbah sing didol ing kene tanpa mbayar pajeg. Aku Upaminipun Makarevich salah siji wis kewarganegaraan utawa akun nang endi wae ing sisih kulon banget, supaya wong loro iki mung bisa mati dhuwit .... sing perek kene, supaya iki Yurik Shevchuk mbokmenawa pengin metu saka lalen ing cara iki, uga, wektu bakal ngomong
  23. S-17
    S-17 26 Juli 2014 08:22
    +3
    "Aku kaget amarga ing kene akeh wong lokal sing dadi tentara lan latihan militer, lungguh ing omah lan mlaku-mlaku ing wayah sore kanggo ngombe bir"
    Iku uga kaget ...
  24. shishakova
    shishakova 26 Juli 2014 08:23
    +1
    Thanks kanggo tujuan manungsa, wong enom!
    Lan padha ngomong sing belligerents ora duwe idea.
    Apa dudu urip tentrem sing seneng ing tanah asalmu sing cerah minangka ide sing kudu diperjuangake?!
    Mbokmenawa, yen sampeyan yakin yen ana perang nglawan "teroris Muscovite", sampeyan ora bakal bisa ngrampungake prestasi kasebut -
    nglindhungi wong sing pantes.
  25. Heru-Si-Atet
    Heru-Si-Atet 26 Juli 2014 08:30
    +3
    Jujur aku wedi karo wong lanang. Dheweke mung weruh perang ing "Counter" lan "Flashpoint". Muga-muga ana kelas 6 lan "Sfera" kanggo dheweke. Kepribadian iku mung lambang. Sampeyan ora bisa ilang iki.
    PS. Lan ora ana bali menyang Deutschland, dheweke bakal nemokake luwih saka siji artikel kanggo jahitan.
  26. Loner_53
    Loner_53 26 Juli 2014 08:42
    +1
    Comrades, klompok Komite Investigasi Federasi Rusia dipecat wingi, sapa ngerti yen kita malah nyithak cathetan protes utawa wis salah? Aku malah ora kejawab topik iki ing warta. nglirik
  27. AlexGS
    AlexGS 26 Juli 2014 08:48
    +2
    http://www.imperiya.by/news.html?id=139328

    TOP Turchinov mecat karyawan kantor registrasi lan pendaftaran militer amarga nimbali putrane menyang tentara


    Kanggo Kamardikan, mung b_ydlo sing kudu mati! Dadi, tuan-tuan, patriot Ukraina.
  28. Cossack Ermak
    Cossack Ermak 26 Juli 2014 08:52
    +4
    Mung 19, lan wis dadi wong nyata!
    1. Pendaftar
      Pendaftar 26 Juli 2014 09:20
      0
      Tuladha sing kudu digatekake! Pahlawan!
  29. yana532912
    yana532912 26 Juli 2014 09:03
    +1
    Prajurit Fortune. Romantis. Gusti Allah mberkahi dheweke bisa urip ing gilingan daging iki. aran
  30. MAIGOR
    MAIGOR 26 Juli 2014 09:14
    +1
    WONG KITA!!!
  31. Kerzhak
    Kerzhak 26 Juli 2014 09:23
    +5
    Pugachikha mutusake kanggo njupuk alih saka Novodvorskaya?
    Nanging saiki kita ngerti mungsuh kanthi pandeleng.
  32. Darth revan
    Darth revan 26 Juli 2014 09:34
    0
    Isih ana wong normal ing Eropa lan ing antarane wong enom! hi

    Kutipan saka: rekan74
    Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.


    Aku setuju kanggo nyedhiakke jumlah kanggo tiket kanggo London ... siji cara! am Lan ing pesawat tambang karo pilot Mujahidin! am Umumé, musik pop dudu musik, nanging minangka keguguran saka konsumerisme. Musik iku rock metal!

    Kutipan saka Stypor23
    Aku kaget amarga ing kene akeh wong lokal sing dadi tentara lan latihan militer, lungguh ing omah lan mlaku-mlaku ing wayah sore kanggo ngombe bir.


    Lan kanggo prajurit Rusia iki kudu mati? Ora, gendéra ana ing tangan sampeyan - lan ing Kyiv, tuan-tuan!
  33. spek
    spek 26 Juli 2014 09:43
    -2
    iku pangiriman!
    PS jancok umur 14-16 taun
  34. A1L9E4K9S
    A1L9E4K9S 26 Juli 2014 09:48
    +1
    Lintang-lintang bisnis pertunjukan nggawe iklan sing luar biasa kanggo awake dhewe, iku sing ditindakake dening wong tresna, nanging ora ana gunane, ora ngerti apa sing ditindakake dening gething wong.
  35. KUOLEMA
    KUOLEMA 26 Juli 2014 09:58
    +1
    Kutipan saka: rekan74
    Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.

    dadi wong Yahudi kabeh
    1. Slavianin_37
      Slavianin_37 26 Juli 2014 10:45
      +1
      Aja ndemek DDT, aku ngerti Yura Shevchuk! Sampeyan temenan ora ngerti apa jenis wong iki! Dheweke pancen patriot sejati! Dheweke bisa uga ora tansah kerja bareng karo panguwasa, nanging dheweke minangka saraf lan nurani negara kita, aja padha karo Makarevich! Sapa sing sampeyan kenal saiki, sing ukurane padha karo Vizbor, Okudzhava utawa Vysotsky? Dadi ojo ndemek Yura!
      1. Buran
        Buran 26 Juli 2014 13:58
        +4
        Ing Agustus 1995, Okudzhava dadi tamu saka program Over the Barriers ing Radio Liberty <...> Dheweke ditakokake dening Mark Deutsch, Marina Timasheva lan penulis garis kasebut. Obrolan kasebut menyang Shamil Basayev, sing ing Mei 1995 [bener ing wulan Juni, rong wulan sadurunge siaran. - SK.] ngrebut rumah sakit ing Budyonnovsk lan nyekel wanita ngandhut lan staf medis nganti dheweke nampa jaminan kanggo mungkasi perang ing Chechnya.
        - Miturut pendapat sampeyan, sapa Shamil Basayev: Robin Hood anyar utawa teroris sing mateni? Deutsch takon.
        - Apa sing ditindakake, mesthi sedih lan tragis. Nanging aku mikir yen ing sawijining dina bakal ana tugu gedhe kanggo dheweke. Amarga mung dheweke sing bisa nyegah pembantaian.
        - Nanging warga sipil tiwas ing rumah sakit.
        - Nanging sadurunge iku, sèket ewu warga sipil mati.
        - Nanging kabeh wong ngerti yen Shamil Basayev dadi konco akeh aksi teroris...
        - Apa sampeyan ngadili Shamil Basayev ing umum utawa sampeyan ngomong babagan tumindak tartamtu iki? Yen kita ngomong babagan Shamil Basayev ing umum, aku ora pengacara, aku ora ngerti ... Yen kita ngomong babagan kedadeyan ing Budyonnovsk, iku sedih lan tragis, nanging perang luwih tragis tinimbang tumindak iki. Dadi aku mikir yen ing sawijining dina bakal ana tugu kanggo dheweke.

        Iki babagan Okudzhava, lan Yurik sampeyan, mu..ak ing salawas-lawase gelo. Dhèwèké mèmper karo makarka nalika mèlu wong Jerman.
  36. Komentar wis dibusak.
  37. mivmim
    mivmim 26 Juli 2014 10:31
    0
    Callsign "Stirlitz"

    Ganteng, apik. Apa dheweke njupuk operator radio Kat? (Joke) eseman
  38. svp67
    svp67 26 Juli 2014 10:33
    +1
    Wong enom dikenal ing milisi Donbass ing tandha telpon "Stirlitz"
    Sugeng enjang, GENOSSE
  39. Slavianin_37
    Slavianin_37 26 Juli 2014 10:41
    +2
    Inggih cah lanang! Jogo awakmu!
  40. Nikitich
    Nikitich 26 Juli 2014 11:05
    0
    IKI dudu Max Otto von Stierlitz (Jerman: Max Otto von Stierlitz) alias Maxim Maksimovich Isaev, jeneng asli Vsevolod Vladimirovich Vladimirov) Wong lanang iki sejatine pejabat intelijen Rusia!
  41. cewek gipsi
    cewek gipsi 26 Juli 2014 11:58
    0
    Wong lanang - wis rampung, hormat! Lan dheweke bener babagan "wong" lokal! Ana sing mangan bir, lan ana sing dadi pengungsi!!! Ugh am
  42. basa Turki
    basa Turki 26 Juli 2014 13:39
    0
    Kutipan saka Kaluganew
    "Iku prasaja, saiki Ukraina dadi medan perang kanggo kepentingan Rusia lan Kulon, lan aku duwe cukup otak ora kanggo resiko urip kanggo kapentingan wong liya."

    Apa sampeyan dioyak Putin?, ... apa dheweke perang karo sampeyan?, ... apa dheweke nuthuk jendela sampeyan? !! Perawatan psikiatri kanggo korban Russophobia ...
  43. Dali
    Dali 26 Juli 2014 14:49
    0
    Kutipan saka: rekan74
    Ing sawetoro wektu, mesin wektu ddt Pugachev, lan liya-liyane, nyatakake dhukungan kanggo ATO.


    Aku ngerti babagan Makarevich ... nanging babagan liyane ... ngirim pranala menyang sumber informasi iki! Yen iki nyata, banjur wektune kanggo "milih karo ruble" marang karakter "liyane" iki.

    Lan sing smacks saka provokasi palsu.
  44. Andron_by
    Andron_by 26 Juli 2014 16:34
    +5

    Milisi mlebu perang, ngalahake Nazi 25.07.2014/XNUMX/XNUMX
    1. Ermak
      Ermak 27 Juli 2014 10:51
      +1
      Wis apik !!!
  45. FREGAT
    FREGAT 26 Juli 2014 17:33
    +5
    Kasunyatan manawa wong Jerman duwe semangat Rusia ora nggumunake! Jêrman mapan wontên ing Rusia ing jaman rumiyin, dene botên dangu sadèrèngipun perestroika, lajêng wiwit dipun rêrêg saking nagari. FG nindakake sing paling apik, nambah kuota, nggodha kanthi macem-macem tumindak - Perang Dingin ana ing puncak. Ing taun 80-an, nalika Olimpiade kita, eksodus gedhe yaiku Jerman kita menyang Kulon. Aku kelakon kanggo ndeleng mati akeh kenalan, saka Volga, saka Kazakhstan ... Aku nyawang wong-wong mau lan ora bisa pracaya sing padha Jerman: pasuryan petani kasar, tata krama lan dialek saka desa Russian lokal, etc. Lan, apa aku elinga: akeh wong nggawa reels Magnetik karo songs saka V.S. Vysotsky - mung, kang tilar donya ing wektu sing (mberkahi memori!), Lan pejabat pabean njupuk adoh kabeh film. Lan akeh sing ninggalake tanah air karo nangis ... Aku wong tuwane wong iki tetep Rusian lan wungu putra kang pantes! Gusti Allah maringi kabungahan lan umur dawa, supaya anak lan putu bangga dheweke perang kanggo Rusia!
  46. zakidon73
    zakidon73 26 Juli 2014 22:37
    +1
    Simbah, salahku. Iku salahku.
    Ana ing 9 Mei Mung sip saka anggur.
    Aku tansah kesusu nang endi wae, aku lunga menyang barbecue,
    Simbah, kita lali perang, Kita urip kaya wong bodho.
    Simbah, salahku, Ora ana sing nyalahake.
    Aku lali babagan fasisme kanggo bengok-bengok marang anak-anakku,
    Sujud marang para veteran saka Kamenangan Padhang kasebut
    Lan mèngeti wong-wong mau ing pasamuwan-pasamuwan Sadurunge lambang suci.
    Simbah, salahku - aku ora nutup lawang
    Kanggo wong-wong sing poisoned ing Ukraina Tales babagan dheweke.
    Dheweke winced, nanging meneng. Aku ora muni weker,
    Aku ora bengok-bengok marang kabeh wong, Yen Slav iku sedulurku.
    Simbah, salahku Sing maling kuwasa.
    Kasunyatan manawa kewan neo-Nazi metu saka caches.
    Aku nutup kuping. Dheweke nglirik.
    Aku ora peduli ... Wektu kanggo pindhah menyang salib.
    Simbah, kula nyuwun pangapunten. Aku ngerti sampeyan ana ing Swarga.
    Aku bakal urip - ing Dina Kamenangan aku bakal ngadeg ing pandonga kanthi nangis.
    Aku ora bakal bosen anak putu kanggo nindakake Bebener saka tembung.
    Aku ngadeg nglawan fasisme. Simbah, yen ana apa-apa.

    Irina Viazova. Dnepropetrovsk.
  47. wong nomad74
    wong nomad74 26 Juli 2014 23:28
    0
    Kutipan saka Kaluganew
    Aku takon marang dheweke, kenapa dheweke ora ana ing milisi? Aku ngutip jawaban verbatim: "Iku prasaja, saiki Ukraina dadi medan perang kanggo kepentingan Rusia lan Kulon, lan aku duwe cukup otak ora kanggo resiko urip kanggo kepentingan wong liya."


    Mbuwang wong tuwa marang pengawal nasional kanggo disembelih! Ninggalake bumi sing dikuburake para leluhur! Wirang ing petani pengungsi Donbass!
  48. Papa Sasha
    Papa Sasha 27 Juli 2014 06:04
    0
    Aku wonder carane enom "Stirlitz" entuk saka Jerman menyang SEU? Bisa liwat Rusia?
    Bakal luwih akeh wong iki, lan bisa dadi tenang kanggo DPR lan LPR.
    Good luck, wani lan kesehatan apik, Stirlitz!
  49. ABA
    ABA 27 Juli 2014 14:49
    +1
    Kutipan saka danperevera
    Kazakh tenan! Sayange akeh wong Jerman sing ninggal Kz, wong hebat ... lan pekerja keras!

    Saka 2 yuta wong Jerman sing manggon ing USSR, meh 900 ewu manggon ing Kazakhstan (nalika aku sekolah menengah saka 32 siswa, 19 wong Jerman - aku ora bisa ngomong ala babagan wong-wong mau, lan salah sijine kanca kelasku Jerman. minangka katresnan sekolah sing bakal dakkarepake) lan sawise ambruk USSR, mayoritas lunga menyang Jerman, sing njanjeni kabeh keuntungan lan dhukungan. Nanging sing paling aneh yaiku wong Rusia, Ukrainia lan liya-liyane sing nikah karo Jerman utawa Jerman ninggalake Jerman, iki critane sedih.
  50. Ignatius
    Ignatius 28 Juli 2014 00:08
    -1
    Kutipan: 290980
    Quote: armageddon
    Good luck lan firmness ing perang nglawan Nazi kanggo sampeyan prajurit !!! Ngalahake mungsuh kaya mbah kakungmu!!! Nazisme ora bakal lulus !!!



    mbah kakungipun ngubengi kémah lan tentara buruh mung amarga padha Jerman.


    Dheweke wong Jerman saka Kazakhstan. Wacanen artikel kasebut kanthi teliti!
    1. 290980
      290980 28 Juli 2014 00:51
      0
      Kutipan: Ignatius


      Dheweke wong Jerman saka Kazakhstan. Wacanen artikel kasebut kanthi teliti!

      Aku uga manggon ing Astana, marang kula carane Jerman tekan Kazakhstan?