Luwih saka 400 prajurit Ukrainia njaluk suaka ing Rusia

720
Miturut RIA "Kabar" Kanthi referensi kanggo wakil departemen tapel wates Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia ing wilayah Rostov Vasily Malaev, ana luwih saka 400 prajurit Ukrainia nguripake menyang pengawal tapel wates Rusia, sing njaluk asylum. Koridor kamanungsan dibukak kanggo dheweke.

Luwih saka 400 prajurit Ukrainia njaluk suaka ing Rusia


"Ing wayah wengi, 438 prajurit Ukrainia pindhah menyang penjaga tapel wates Rusia kanthi panjaluk suaka. Miturut keputusan layanan tapel wates Federasi Rusia, karyawan departemen tapel wates wilayah mbukak koridor kamanungsan lan ngidini wong-wong sing mbutuhake suaka mlebu Rusia, "ujare Malayev, nyathet yen ana 164 karyawan Layanan Border Negara Ukraina. .
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

720 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 199
    4 Agustus 2014 12:08
    Kabar apik. Servicemen saka Angkatan Bersenjata reguler Ukraina, ing kontras kanggo batalyon teritorial saka pengawal nasional, wiwit nyoba kanggo ngerti kahanan saiki karo nggunakake otak. Ketoke kesel dadi pakan meriam para oligarki pro-Kulon. Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina sing paling sober-minded, nyadari yen Rusia ora perang karo wong Ukrainia, nyoba nylametake nyawa personel bawahan. Ora kaya wong bodho sing numpak Maidans Kyiv, Lvov lan Dnepropetrovsk, wong sing langsung melu permusuhan ngevaluasi kahanan kasebut kanthi beda. Lan personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina sing metu saka boiler liwat wilayah Rusia wis mikir beda, pikirane, "padha njaluk suaka!" Sawise kabeh, iki uga kamenangan informasi, mbok menawa luwih pinunjul saka sepasang operator personel lapis baja. Ngajeni lan memuji marang milisi DPR lan LPR, kanggo pangembangan lan tumindak operasi ing ngendi kamenangan bisa dipikolehi kanthi luwih sithik kerugian wong ing loro-lorone. Ora kanthi nomer, nanging kanthi skill! Dijogo!
    1. + 105
      4 Agustus 2014 12:12
      Padha dadi kagungane ... mangsa 2015
      1. + 35
        4 Agustus 2014 12:21
        Dadi wiwit tekan sethithik, Oh, ora bakal ana parade Ukraina ing Novorossia.
        1. avt
          + 143
          4 Agustus 2014 12:25
          Quote: wayahe
          Dadi, sithik-sithik teka.

          Kutipan: zeleznijdorojnik
          Ora ana sing luwih elek - dheweke ninggalake boiler - saiki kita bakal menehi panganan, ngeterake menyang pos pemeriksaan liyane lan nyerahake menyang Ukrainia - bakal dibentuk maneh ing kana lan sajrone sawetara minggu batalyon liyane bakal ngremukake Donbass.

          Wis ngono wae! Cara ngombe kanggo menehi - batalyon bakal ngliwati tapel wates, bakal nampa senjata lan ing papan liya milisi bakal nemoni prajurit sing wis ditembak. Sawise kabeh, ora ana sing bakal nginep, wis kedadeyan, lan ora bakal melu milisi, bisa uga wis suwe, paling ora bakal diganti kanggo wong-wong sing ana ing pakunjaran.
          1. + 161
            4 Agustus 2014 12:52
            Aku setuju. Iki freaks entek lan grub, ana apa-apa kanggo shell tentrem kutha karo
            , ana ancaman kanggo mangsuli tumindake sadurunge milisi. Kene pengecut lan kesusu menyang tlatah Rusia. Lan sampeyan ora lali sapa sing dipateni ing kana. Dheweke mateni wong Rusia!
            Transfer menyang milisi, pilihan sing paling keren.
            1. + 67
              4 Agustus 2014 13:17
              Kutipan: Siberian 1975
              Dheweke mateni wong Rusia!
              Transfer menyang milisi, pilihan sing paling keren.

              Rusia ora resmi melu konflik iki lan mulane kabeh personel militer sing nyabrang tapel wates Federasi Rusia kudu interned, i.e. dilucuti senjata lan diisolasi nganti pungkasan konflik. Pitakonan liyane yaiku apa kita bakal ngemot utawa bakal dipasrahake maneh liwat bagean tapel wates liyane.
              1. + 46
                4 Agustus 2014 15:40
                Ora mungkin kanggo menehi bali sadurunge pungkasan permusuhan, sebaliknya, kasus iki kudu diiklanake sabisane. Kasus kasebut kudu disengkuyung, iki bakal dadi dhukungan gedhe kanggo milisi. Sampeyan kudu luwih sinis, ora ketompo, sampeyan kudu numpes tentara Ukraina, ora ketompo cara apa wae. Kita bisa ngelingi pengalaman AS ing Irak.
                1. + 59
                  4 Agustus 2014 15:53
                  Quote: Mother Teresa
                  Ora mungkin kanggo menehi bali nganti pungkasaning permusuhan,

                  Nanging carane! Luwih saka 180 wong wis dikirim "menyang tanah air". Vagrants nyuwil metu saka ring, slamet lan maneh ing Dill bakal njupuk munggah senjata - namung saking "raos matur nuwun" kanggo kita. Nah, kegilaan apa?! Dheweke kudu interned nganti pungkasan permusuhan, lan kita mbantu fasis Kyiv, nylametake personel. Utawa apa aku ora ngerti?
                  1. Kadet787
                    +5
                    4 Agustus 2014 16:16
                    Menehi mrae iki kanggo milisi, padha bakal cepet golek nggunakake kanggo wong-wong mau.
                    1. + 34
                      4 Agustus 2014 16:33
                      wong lanang! Ana sing ing subyek?

                      Sampeyan bisa ngerti - padha njupuk kanggo alesan kamanungsan. Nanging carane ngerti sing padha langsung bali menyang Angkatan Bersenjata Ukraina?
                      Saka jumlah kasebut, miturut undang-undang ATO, bakal mbentuk unit, kaya "perusahaan penal".

                      Terangna, tanpa bengok-bengok, apa inti saka "rencana licik"?
                      1. 77 bob 1973
                        + 22
                        4 Agustus 2014 16:38
                        Aku kanggo kemah Filter ing wilayah kita lan mriksa kabeh banderlogs!
                      2. + 10
                        4 Agustus 2014 16:56
                        Internment - nganti pungkasan permusuhan - minangka tumindak logis. Kepiye carane bisa dianggep ... Nanging ana sing salah
                      3. +4
                        4 Agustus 2014 17:15
                        Kutipan saka Nayhas
                        disarmed lan diisolasi nganti pungkasan konflik.
                        Lan kabeh liya yaiku owah-owahan postur, proses sing ora mandheg ...

                        Kita uga bakal Feed sawetara ewu narapidana anyar ... Sampeyan katon, lan amarga wong-wong mau, iku bakal bisa kanggo mundhakaken "tingkat produksi ing situs logging" ...
                        Kayane manungsa lan moderat aman ...
                      4. +4
                        4 Agustus 2014 17:38
                        Ing lifenews, dheweke nulis manawa sawetara militer sing nyabrang tapel wates ora pengin bali, kita ngomong babagan kewarganegaraan Rusia - entuk kerja ...
                        Kita kudu mungkasi antimon iki.
                      5. Ataman
                        + 19
                        4 Agustus 2014 18:11
                        Donetsk ora Kyiv kanggo sampeyan
                      6. + 11
                        4 Agustus 2014 18:26
                        ? ...
                        pangembangan anyar insinyur Nikolaev kanggo ATO
                      7. gdv
                        gdv
                        + 14
                        4 Agustus 2014 19:18
                        Ilyich diperes metu ing dalan!
                      8. +3
                        4 Agustus 2014 21:24
                        Kutipan: Himalaya
                        pangembangan anyar insinyur Nikolaev kanggo ATO


                        Ora gerobak-panas, misale jek bangkekan dibusak saka peternakan babi! Bebarengan karo Hawk.
                      9. +5
                        4 Agustus 2014 21:53
                        Kutipan: Himalaya
                        ? ...
                        pangembangan anyar insinyur Nikolaev kanggo ATO

                        tanggane ing kebon duwe kreta sing padha, dheweke nggawa pupuk ...
                      10. Shoma-1970
                        +3
                        4 Agustus 2014 22:09
                        Oh, aku pengin nonton parade kamenangan Rusia Anyar ing Maidan!
                      11. Komentar wis dibusak.
                      12. + 20
                        4 Agustus 2014 18:57
                        Kutipan: Himalaya
                        Internment - nganti pungkasan permusuhan - minangka tumindak logis. Kepiye carane bisa dianggep ... Nanging ana sing salah

                        Secara resmi, Rusia ora melu konflik kasebut, mula ora bisa nahan "deserters" ing wilayah kasebut tanpa alasan legal, nanging uga ora bisa ditrima kanthi cepet bali. Perlu, kanthi pretext nindakake prosedur birokrasi, kanggo nahan wong-wong mau ing kamp tahanan sementara kanthi kondisi normal, nonton saluran televisi informasi Rusia lan komunikasi telpon karo sanak keluarga ing Ukraina, supaya padha ngrasakake bedane. Lan, mesthine, kabeh kudu ndhaptar kanthi foto ing ngarep lan profil, njupuk kuitansi sing sah sing cocog supaya ora bisa bali menyang tentara Ukraina kanthi aman. Sampeyan kudu nerangake kanthi jelas marang wong-wong mau yen ora ana kepentingane kanggo bali menyang Ukraina, paling ora nganti pungkasan operasi punitive junta Kyiv ing Novorossia, ujare, dheweke ora bakal bisa nulungi dheweke. kulawarga ing sembarang cara (yen padha bali saiki), nanging mung bakal Samsaya Awon. Inggih, lsp. lsp.
                        Ayo padha njupuk bagéyan ing perang informasi kanggo saiki, lan banjur ora babras duwe dhewe, pro-Rusia, kolom 5 "psikoterapis" wong ing negara lara.
                      13. +6
                        4 Agustus 2014 22:03
                        Kutipan saka: PENZYAC
                        Resmi, Rusia ora melu konflik kasebut, mula ora bisa nahan "para deserters" ing wilayah kasebut tanpa alasan legal,

                        Iku amarga Rusia ora resmi melu konflik, iku wis kabeh latar legal kanggo interniran saka Ukrainia servicemen. Ing kasus partisipasi Rusia ing acara-acara kasebut, bakal dadi TAWAN PERANG. Status legal wong interned lan tawanan perang beda.
                      14. +3
                        4 Agustus 2014 23:03
                        karantina paling apik yen dicurigai ana penyakit nular.
                      15. mad
                        +3
                        4 Agustus 2014 23:13
                        Apa sampeyan uga mikir yen dheweke duwe gejala Ebola? Busa ing tutuk lan mlumpat wassat
                      16. +1
                        5 Agustus 2014 01:10
                        iku omong kosong! Werna abu-abu BRED
                      17. serg papillon
                        +1
                        5 Agustus 2014 04:29
                        sawetara jenis mriyang mlumpat
                      18. 0
                        5 Agustus 2014 05:47
                        Cepet laporake alesan sampeyan sing bener menyang Kremlin sadurunge kasep. Mungkin dheweke bisa ndandani. Kepengin ngerti apa.
                      19. pasta
                        0
                        5 Agustus 2014 21:28
                        Ide paling pinter.
                      20. smolnuy
                        +9
                        4 Agustus 2014 17:48
                        ,, A rencana licik ,, kanggo bantuan wong wadon Abam wage perang kanggo Russian pungkasan ing Novorossia. Utawa ora?
                      21. smolnuy
                        +5
                        4 Agustus 2014 18:26
                        "bakal tetep
                        Sanadyan sampeyan nglilani HIM menyang Eropah
                        Endi tumindak kanthi pikiran,
                        Dheweke mung galur f * ny.

                        Lan mulane ing Rusia
                        Wis diwarisake dening Monomakh:
                        "Hubungi Gusti Allah!
                        Kanthi telu - wong Yahudi, lan Kutub."

                        Wong Yahudi iku licik, sanadyan wuta;
                        Puffy Lyakh - luwih elek bl ** lan,
                        nanging Panjenengané bakal mangan roti karo kowé,
                        Banjur dheweke bakal ngobong sampeyan ing sup "(c).

                        "X**" T.G. Shevchenko 1851
                        Ing Lugansk, cangkang nyerang panti jompo
                      22. Makosha
                        +2
                        4 Agustus 2014 18:18
                        Kutipan: Himalaya
                        Sampeyan bisa ngerti - padha njupuk kanggo alesan kamanungsan. Nanging carane ngerti sing padha langsung bali menyang Angkatan Bersenjata Ukraina?
                        Saka jumlah kasebut, miturut hukum ATO, dheweke bakal mbentuk unit, kaya "perusahaan penal".
                        Terangna, tanpa bengok-bengok, apa inti saka "rencana licik"?

                        Nuduhake Obama lan Merkel kasetyan lan ketaatan marang hukum, lan, ing wektu sing padha, detasemen saka Novorossia lan rencana kanggo nggawe sistem anyar sing ora cocog karo sistem imperialis. Iki minangka "lapisan" sing pertama lan entheng.
                        Sampeyan uga bisa uga yen pamindhahan wis direncanakake kanthi tujuan "jarak adoh" - kanggo nuduhake "kabecikan" Rusia lan para pendhudhuk kasebut, lan sabanjure - nambah jumlah Angkatan Bersenjata Rusia amarga dheweke. Tipe, cadangan kontingensi.
                        Secara teoritis, diidinake: basa umum, basis latihan, lan "murah", ora bakal dibuwang. Maneh, sisih dening sisih. Ana akeh kaluwihan, lan pilihan kasebut cukup nguntungake.
                        Nanging yen iki pancene mesthine, mula kita bakal ngipi elek lengkap. Uncalan mau mung kanggo pacify populasi. Senajan mbok menawa sing dimaksud.
                        Saiki FSB nggarap dheweke. Kontak bakal dibusak.
                      23. +7
                        4 Agustus 2014 19:00
                        Aku nerangake visiku babagan rencana licik:
                        Kabeh sing nyabrang ana ing sangisore "GRAD" ing lapangan sing mbukak - iki ora dilalekake.
                        Nggunakake metode tembung saka tutuk, informasi yen perang ora mlaku bakal luwih akeh wong sing kena dill kasebut.
                        Cauldron kasebut dadi mulia, otak wong sing slamet kudu diresiki saka propaganda dill lan ndeleng bokong sing nyata.
                        Kanthi tembung liyane, rong tugas ditindakake:
                        demoralisasi saka ukrovoysk lan
                        replenishment armada Novorossia (Aku ora yakin manawa dheweke bakal diijini lunga yen pancen ngrusak senjatane, kabeh wong bakal mbantah manawa ora kaya ngono, amarga kita isih butuh senjata saka tentara Ukrainia. .)
                      24. Makosha
                        +2
                        4 Agustus 2014 20:56
                        Kutipan: Anisim1977
                        replenishment armada Novorossia (Aku ora yakin manawa dheweke bakal diijini lunga yen pancen ngrusak senjatane, kabeh wong bakal mbantah manawa ora kaya ngono, amarga kita isih butuh senjata saka tentara Ukrainia. .)

                        Iku 50 kanggo 50. Iku cukup bisa sing padha nindakake, nanging kabeh wong meneng bab iku supaya ora kanggo discredit.
                      25. Komentar wis dibusak.
                      26. 0
                        4 Agustus 2014 21:05
                        Mergo aku uga ora ngerti. Infa slipped liwat sing bakal dipakani, warmed munggah lan diangkut kidul menyang dhewe. Aku sing iki isih ora cilik. Wong sing cerdas lan sopan bakal nyopir lan ora ngidini kita nindakake redeployment kanthi tangan kita.
                      27. +5
                        4 Agustus 2014 21:11
                        Kutipan: Himalaya
                        wong lanang! Ana sing ing subyek?

                        Sampeyan bisa ngerti - padha njupuk kanggo alesan kamanungsan. Nanging carane ngerti sing padha langsung bali menyang Angkatan Bersenjata Ukraina?
                        Saka jumlah kasebut, miturut undang-undang ATO, bakal mbentuk unit, kaya "perusahaan penal".

                        Terangna, tanpa bengok-bengok, apa inti saka "rencana licik"?

                        Aku ora pengin nulis sing bener, aku ora pengin ngapusi, nanging ana infa, miturut saran saka tokoh individu (mung ora ngrungokake dheweke), kabeh junta militer kudu dicekel, kasus kudu dibukak kanggo saben, miturut artikel saka Code Criminal Federasi Rusia 356,357 lan diurutake metu pungkasan konflik, guilty, ing zona. Lan ana urks bakal nerangake apa kamardikan, Nenko, etc. siap dikirim menyang Eropa.
                      28. +2
                        4 Agustus 2014 21:23
                        ora menyang Eropa, Geyrop ...
                      29. +5
                        4 Agustus 2014 22:07
                        dudu pikiranku, nanging argumen sing cukup wajar..........

                        Kabeh tahanan lan pengungsi lanang kudu ngalami pemeriksaan lengkap kanthi nyiapake file pribadi.Kanthi poin kanggo mriksa awak kanggo tato (utamane simbol sektor sing tepat) lan kanthi fiksasi foto, uga jejak panggunaan narkoba, sidik jari, foto lan profil lengkap, nyalin informasi saka ponsel lan yen ana minikomputer (dheweke kerep seneng nglacak kejahatane. Informasi rinci babagan lokasi unit utawa unit lan komandhane (supaya sinau saka sipil populasi babagan kejahatan sing ditindakake dening militer bersenjata ing panggonan kasebut kanthi presentasi foto-fotone), kabeh rincian pribadhi dibutuhake. sing ora setuju kudu diselehake ing kamp interniran lan ing pungkasan perang dikirim menyang front tenaga kerja kanggo mulihake wilayah sing rusak. Lan iki bakal adil banget. Dene sing tatu. Sawise nyedhiyakake perawatan medis. sisih Ukrainia kudu ngetokake invoice kanggo prepayment kanggo perawatan lan perawatan lan mriksa Kadurjanan marang wong Lan yen mriksa nuduhake yen ora melu apa-apa lan tagihan wis mbayar, banjur mung sawise iku kudu diwenehi kanggo Ukraina. Apa rumah sakit kudu nanggung karusakan?
                    2. +9
                      4 Agustus 2014 17:40
                      Ngimpi elek, ngendi PBB nggoleki, sawise kabeh, padha mlayu menyang "agresor" lan "agresor" ora mung ora ditembak, (sanajan sadurunge iku mung nindakake iki ing tanda kutip), nanging panganan lan nyedhiyakake pitulungan medis, kasus sing mencorong, bisa uga ana asu asu rambut abang lan ngomong yen dheweke lunga menyang mbah putri. eseman
                      1. +5
                        4 Agustus 2014 18:20
                        Kutipan saka vladstro
                        Ngimpi elek... psaki-saki sing rambute abang kudu nyembur maneh lan ngomong yen dheweke lunga menyang mbah putri. eseman

                        Iki mbokmenawa turis sing adus, ing dill banyu panas dipateni ... eseman
                    3. +3
                      4 Agustus 2014 23:16
                      Ing Donetsk Shakhtyorsk, ing ngendi perang sengit wis dumadi luwih saka seminggu, 702 prajurit Ukraina dicekel dening pejuang perlawanan. Iki dilaporake dening agensi "Novorossiya".

                      "Ana pesen saka milisi yen ing Shakhtyorsk, sing ditahan ing pertahanan dening unit milisi sing ramah, 702 wong saka tentara Ukraina wis nyerah," ujare agensi kasebut.

                      Ora ana rincian liyane. Durung bisa entuk konfirmasi informasi iki saka sumber liyane, laporan ITAR-TASS.

                      Kelingan, sadurunge dilaporake yen milisi Donetsk ditahan ing salah sawijining pos pemeriksaan lan diinterogasi kru instalasi Ukrainia "Grad". Pejabat keamanan sing dicekel ujar manawa komando kasebut diarani "pakan meriam" lan medeni karo hukuman penjara 30 taun amarga ora manut pesenan.

                      Waca liyane ing NTV.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1185016/#ixzz39S72L5kV
                  2. Komentar wis dibusak.
                  3. + 28
                    4 Agustus 2014 16:43
                    Bubar aku weruh wawancara karo defectors kuwi - padha sesambat sing padha diapusi. Ngomong, padha arep perang karo Rusia, nanging ternyata karo populasi sipil ing Donetsk lan Luhansk. Sing. yen padha perang karo kita, banjur kabeh iku apik, minangka padha janji?
                    Apa, banjur, padha lali ing Rusia? Utawa wedi kanggo kulit dhewe ndhuwur kabeh liyane?
                    Lan apa karo wong-wong mau? Dheweke dudu tawanan perang, Rusia ora dadi partai konflik. Lan supaya pindhah - piye wae ora wajar. Padha bakal ngaso lan maneh kanggo senjata. Yen kabeh wong pancen ngerti, mesthine bakal mlebu ing barisan milisi, nanging iki ora kedadeyan.
                    Yen mung ing pusat tahanan pra-sidang khusus, kanggo njlentrehake "eksploitasi" ing perang sipil.
                    1. + 14
                      4 Agustus 2014 16:46
                      Ayo sing rusak dibalèkaké!
                      1. angin topan7
                        +8
                        4 Agustus 2014 17:41
                        Informasi muncul ing Internet yen udakara 3000 prajurit Ukrainia pengin nyelehake tangane lan pindhah menyang wilayah Rusia supaya ora melu operasi punitive. http://ru.faktxber.com/news_h434073.htmi. Aku pancene pengin iki bener, wektu bakal ngomong.
                      2. +2
                        4 Agustus 2014 19:20
                        Kutipan: typhoon7
                        Informasi muncul ing Internet yen udakara 3000 prajurit Ukrainia pengin nyelehake tangane lan pindhah menyang wilayah Rusia supaya ora melu operasi punitive. http://ru.faktxber.com/news_h434073.htmi. Aku pancene pengin iki bener, wektu bakal ngomong.

                        Pasrahna marang Gusti Allah.
                      3. +3
                        5 Agustus 2014 00:01
                        Sing bener: tren dibutuhake. Wingi rolas, dina iki ana patang atus, sanajan telung ewu nyerah.
                        Lan kasunyatan orane mbantah omongan kosong Kyiv babagan partisipasi Rusia lan getihe.
                        Repressions marang wong-wong mau, uga, ora bakal plus kanggo Kyiv ing sembarang cara.
                        Lan kanggo nggawe batalyon penal saka wong-wong mau - supaya wong-wong sing wis nyerah rusak karohanen, lan padha kudu nyerah kaping pindho utawa langsung, utawa ora kanggo nyerah. Lan kanggo sing kapindho, motif moral sing paling kuat dibutuhake, utawa unit barrage punitive sing jumlahe padha, kanthi resiko entuk garis bali.
                        Nanging, likuidasi boiler, sing ngganggu pasukan milisi akeh, uga dadi tujuan, salah sawijining sing paling penting, lan cedhak banget.
                    2. Komentar wis dibusak.
                    3. Komentar wis dibusak.
                    4. +2
                      4 Agustus 2014 19:12
                      Quote: Petugas cadangan
                      Bubar aku weruh wawancara karo defectors kuwi - padha sesambat sing padha diapusi. ...
                      Lan apa karo wong-wong mau? Dheweke dudu tawanan perang, Rusia ora dadi partai konflik. Lan supaya pindhah - piye wae ora wajar. Padha bakal ngaso lan maneh kanggo senjata. Yen kabeh wong pancen ngerti, mesthine bakal mlebu ing barisan milisi, nanging iki ora kedadeyan.
                      ...

                      Ya, sanajan dheweke pindhah menyang deserters - malah tuft saka wool saka wedhus ireng.
                      Lan kanggo gabung karo milisi, padha agitated ing SBU, padha bakal diterangake kanggo wong-wong mau sing saiki mung ana rong cara kanggo wong-wong mau: penerbangan menyang Rusia nganti pungkasan perang lan gabung karo milisi nglawan junta, kaloro luwih disenengi. - iku ngidini wong kanggo males kabeh, digunakake, ing paling apik, cemlorot batalyon penal (maneh meriam fodder), utawa padha bisa langsung dijupuk kanggo "desertion".
                    5. +2
                      4 Agustus 2014 21:16
                      Inggih, minangka pretext - nglanggar prosedur kanggo nyebrang tapel wates aran
                    6. +2
                      5 Agustus 2014 02:18
                      "Ing Donbass, ijol-ijolan tawanan lan wong mati dumadi ing antarane milisi lan pasukan keamanan Ukraina. Miturut wakil milisi, ing mayat 3 saka 12 sing tiwas, jejak penyiksaan ditemokake. Kajaba iku, umume milisi sing ditawan wis patah balung lan rusak kabeh organ internal, "ujare pratelan kasebut.
                      Waca liyane: http://svpressa.ru/war21/news/94407/

                      Ora ana komentar
                  4. +4
                    4 Agustus 2014 19:18
                    Ya sampeyan bener, iku edan. Lan kita kabeh takon kepiye Rusia bisa mbantu milisi. Sedhih banget lan isin. Lan kesempatan kanggo nahan dheweke cukup. Dheweke nyerahake kabeh subpoena minangka saksi, banjur njupuk sidik jari, njupuk foto kabeh wong lan menehi kesaksian sawetara wulan menyang misi OSCE, lan ing wektu sing padha bisa direkrut.
                  5. +3
                    4 Agustus 2014 20:06
                    Oh, pira akeh wong ing kene "ora ngerti apa-apa"!
                  6. Komentar wis dibusak.
                2. vell.65mail.ru
                  +4
                  4 Agustus 2014 16:07
                  Aku setuju banget karo sampeyan, amarga perang informasi ana ing kabeh arah lan luwih becik ngobrol karo para prajurit kasebut karo wakil perusahaan televisi asing.
                  1. +4
                    4 Agustus 2014 16:54
                    Kutipan: vell.65mail.ru
                    luwih becik ngomong karo prajurit iki karo wakil perusahaan televisi asing.

                    Dheweke bisa ngomong ... nanging ing ngendi obrolan iki bakal ditampilake kajaba Rusia? Ya, lan mbebayani kanggo ngomong - sederek ana ing alun-alun.
                  2. +1
                    4 Agustus 2014 19:23
                    Kutipan: vell.65mail.ru
                    Aku setuju banget karo sampeyan, amarga perang informasi ana ing kabeh arah lan luwih becik ngobrol karo para prajurit kasebut karo wakil perusahaan televisi asing.

                    Kaping pisanan, supaya media sing bener nonton lan maca, lan ora bakal ala yen dheweke ngobrol karo para pengungsi yen setuju ora nglanggar.
                3. smolnuy
                  +9
                  4 Agustus 2014 17:44
                  Migunani kanggo mulihake kabeh sing diunekake.
                4. Makosha
                  +4
                  4 Agustus 2014 17:46
                  Quote: Mother Teresa
                  Ora mungkin kanggo menehi bali nganti pungkasaning permusuhan,

                  Apa ana sing duwe hak nahan? Dheweke ora melu perang. Dadi interning ora mungkin.

                  Quote: Mother Teresa
                  Kosok baline, kasus iki kudu diiklanake sabisane. Kasus kasebut kudu disengkuyung, iki bakal dadi dhukungan gedhe kanggo milisi. Sampeyan kudu luwih sinis, ora ketompo, sampeyan kudu numpes tentara Ukraina, ora ketompo cara apa wae.

                  Internment ing Rusia mung cynicism ing hubungan karo milisi lan Rusia ing Rusia. Dheweke dadi pembunuh, teroris, koloni "nangis" kanggo dheweke.

                  Kabeh Ruin ora bisa diselehake ing Rusia. Padha wis mobilisasi meh universal announced. Sampeyan kudu nyiapake kanggo nampa kabeh tentara - udakara 1/5 saka jumlah total, yaiku, 8 yuta prajurit kanthi pengalaman ing pertempuran karo mungsuh bersenjata. Apa sampeyan siap kanggo iki? Lan, ya, sampeyan ora ana ing Rusia. Apa sing dikarepake!...

                  Lan padha, aku, ora bakal pikiran: padha bakal njagong metu mangsa ing grubs Russian-diduweni negara, anget munggah, ing wektu sing padha bakal nyimpen gas dicolong, padha bakal menehi keuangan kanggo Sam ing kapentingan, maneh, padha bakal entuk dhuwit ekstra, lan ing spring padha bakal ngatur liyane "Drang nah Osten" ing Donbass. Kanthi energi seger. Lan ora ana masalah karo EU utawa FSA.
                  1. +7
                    4 Agustus 2014 18:19
                    Quote: Makosha
                    Kabeh Ruin ora bisa diselehake ing Rusia

                    Sarujuk banget. Ana luwih saka 2 pengungsi malah ing Kola, lan iki luwih saka rong ewu kilometer. saka Ukraina. Aku ora ngerti sing sijine minuses, nanging temenan ora normal. Internment tegese nyedhiyakake panganan, anget, obat-obatan, lan kabeh kanthi biaya. Malah ing kene, sing ana 000 wong ing kutha, lan saben proyek sing apik dianggep penting, saiki kita kudu nyedhiyakake lapangan kerja kanggo 30 petani. Lan arep menyang ngendi? Kene siji, 000 taun, duwe anak lima, apa ditinggal tanpa gaji? Lan apa yen kabeh tentara Ukrainia bakal mlayu menyang kita kanggo mangsa panas! Lan carane intern wong, yen padha ora perang, nanging mung disassembly internal.
                    1. Makosha
                      +8
                      4 Agustus 2014 18:54
                      Kutipan saka: shasherin.pavel
                      Ana luwih saka 2 pengungsi malah ing Kola, lan iki luwih saka rong ewu kilometer. saka Ukraina.

                      Para pengungsi, mesthi, stres ekonomi. Nanging ora mbebayani. Senajan kahanan karo panentu saka panggonan paling apik kanggo wong-wong mau ora wajar. Alamiah, iku perlu kanggo nglengkapi, nanging ora ing beyo saka native, bapak saka akeh anak.
                      Kutipan saka: shasherin.pavel
                      Lan apa yen kabeh tentara Ukrainia bakal mlayu menyang kita kanggo mangsa panas! Lan carane intern wong, yen padha ora perang, nanging mung disassembly internal.

                      Ing kasunyatan saka prakara. Interning wong iku ilegal. Kene sampeyan ora bisa maneh mbukak menyang sanksi, nanging pranyatan perang kanggo mbebasake warga dijupuk lan dianakaké dening teroris Rusia. Lan ing wektu sing padha, rallying liyane saka wong Nezalezhnaya nglawan penjajah lan teroris. Dadi kanggo ngomong, nganyari saka idea inspirasi lan manunggalaken. Rally kanggo release saka Savchenko pindhah? Sanajan ora ana sing nyeret dheweke menyang Rusia. Lan ing kene ana luwih akeh.

                      Nanging, sanajan prajurit kasebut tetep ana ing kene, kita ora kudu lali yen:
                      - akeh sing dadi prajurit profesional,
                      - padha duwe getih sipil ing tangane, lan malah bocah-bocah,
                      - Dheweke sengit marang Rusia, lan ora bisa dirusak, amarga parasit sing kalah sengit marang buruh sugih sing sukses,
                      - dheweke ora bakal tresna karo Rusia lan bakal nganggep salah kabeh masalahe (lan Nenkin),
                      Dheweke uga sengit marang wong Rusia. Kanthi kabeh akibat.

                      Koktail apik?
                      1. +7
                        4 Agustus 2014 19:48
                        Yo, bener. Ora ana media kita sing bakal ngajari maneh, malah ora masuk akal. Sawise kabeh, nalika kita ngunjungi situs Ukrainia, kita ora sinau maneh, nanging mung gumun ing aliran reged sing nyebar ing Rusia. Lan wong-wong sing sengit marang kita, "jaket quilted", wis ana ing getih, ora bakal nambani kita luwih apik. Apa wae bisa diomongake ing kamera, lan nalika mulih, kabeh bakal normal maneh. Sapa wae, mbok menawa, bakal sinau kanggo awake dhewe lan paling ora bakal perang maneh, nanging sampeyan ora bisa nyana yen saben wong, utamane wong Kulon. Ora ketompo carane sampeyan menehi pakan asu ajag, dheweke tetep nggoleki ing alas. Sing liyane yaiku wong-wong sing ora pengin gabung karo milisi utawa tetep ing Federasi Rusia bisa dikirim menyang publik (kanthi liputan media), lan separo (ing tlatah Novorossia) bakal dihentikan dening milisi lan ngobrol karo dheweke. awake dhewe.
                      2. 0
                        5 Agustus 2014 08:45
                        Kutipan: Svetlana
                        Ora ana media kita sing bakal ngajari maneh, malah ora masuk akal. Sawise kabeh, nalika ngunjungi situs Ukrainia, kita ora sinau maneh,


                        Dheweke kudu ngatur rapat-rapat karo para pengungsi, supaya wong-wong mau bisa ngomong menyang mripate lan ndeleng mata saben liyane.
                      3. +1
                        4 Agustus 2014 20:54
                        Aku setuju banget, kenapa Rusia kudu ndhukung akeh pengungsi, sing banjur ora mung matur nuwun, nanging uga ngapusi Rusia saka sirah nganti sikil.
                      4. Shoma-1970
                        +3
                        4 Agustus 2014 22:11
                        Dheweke dadi wong Rusia, dadi duweke kita, mulane!
                    2. +4
                      4 Agustus 2014 19:32
                      Kutipan saka: shasherin.pavel
                      Lan carane bisa interned yen padha ora duwe perang, nanging mung disassembly internal.

                      Ya, Prancis ngintervensi Republikan, sanajan ing Spanyol ana, kaya sing sampeyan ucapake, "mung pertikaian internal"
                    3. 0
                      4 Agustus 2014 19:56
                      Lan wong Uzbek, Tajik, lan Asia Tengah liyane ora ngganggu sampeyan, dheweke uga duwe anak akeh. Distribusi pengungsi sing tepat yaiku kekurangane.
                      1. Makosha
                        + 10
                        4 Agustus 2014 21:31
                        Quote: Mother Teresa
                        Lan wong Uzbek, Tajik, lan Asia Tengah liyane ora ngganggu sampeyan, dheweke uga duwe anak akeh. Distribusi pengungsi sing tepat yaiku kekurangane.

                        "Uzbeks, Tajiks lan liyane. Asia Tengah" supaya padha njagong ing ngarep, ing imam persis. Lan padha ngrungokake Rama Karimov.

                        Aku elinga banget padha "Maidans" ing Tashkent lan Samarkand. Aku kelingan Navoi, dikepung dening Nazi saka kabeh Uzbekistan. Aku elinga kepiye dheweke ora nglilani kita kerja, ngalahake kita, lan ing Navoiazot tungku bisa mandheg utawa operator sing wis kerja pirang-pirang dina berturut-turut bisa ilang kesadaran. Lan aku elinga Gornostaev, sekretaris panitia regional, ing teras gedung administrasi, ing ngendi dheweke nyebut bandit kasebut. Ing dina iku, Navoi ana ing verge saka bilai digawe manungsa, kang mung bisa njupuk adoh, njupuk karo wong kidul wilayah lan setengah saka Samarkand lan Bukhara. Nanging padha ora ngerti. Dheweke mbutuhake bagean saka saben perusahaan ing wilayah kasebut, amarga dheweke Uzbek, dheweke dhewe dadi panguwasa, lan perusahaan kasebut dumunung ing Uzbekistan, dudu ing Rusia. Lan kita, wong Rusia, sing tuwane mbangun pabrik-pabrik kasebut, lan kabeh omah omah, lan kabeh infrastruktur, padha dadi penjajah.
                        Dadi, kabeh iki ora perlu ...
                    4. 0
                      4 Agustus 2014 20:23
                      Aku ngusulake bali menyang Ukraina liwat konsulat Afghanistan lan wilayah Afghanistan. Sawise kabeh, kita njupuk ing tapel wates ... Lan kita ora pengin komunikasi karo kabeh jinis ember ing kana ...
                    5. +1
                      4 Agustus 2014 22:21
                      Kutipan saka: shasherin.pavel
                      Quote: Makosha
                      Kabeh Ruin ora bisa diselehake ing Rusia

                      Sarujuk banget. Ana luwih saka 2 pengungsi malah ing Kola, lan iki luwih saka rong ewu kilometer. saka Ukraina. Aku ora ngerti sing sijine minuses, nanging temenan ora normal. Internment tegese nyedhiyakake panganan, anget, obat-obatan, lan kabeh kanthi biaya. Malah ing kene, sing ana 000 wong ing kutha, lan saben proyek sing apik dianggep penting, saiki kita kudu nyedhiyakake lapangan kerja kanggo 30 petani. Lan arep menyang ngendi? Kene siji, 000 taun, duwe anak lima, apa ditinggal tanpa gaji? Lan apa yen kabeh tentara Ukrainia bakal mlayu menyang kita kanggo mangsa panas! Lan carane intern wong, yen padha ora perang, nanging mung disassembly internal.

                      Apa sing sampeyan mundhak-mundhak? Kita bisa nyelehake kabeh Ukraina. Ana akeh papan ing sanjabane Lingkaran Arktik. Lan ana karya ing ndhuwur atap. Contone, mbangun dalan.
                      1. +1
                        4 Agustus 2014 22:55
                        We duwe tanah kosong dihormati saka Belgorod kanggo Vladivostok immeasurably. Dadi aja ngomong babagan lor lan Evenks.
                  2. +4
                    4 Agustus 2014 19:52
                    Lan apa alasan Rusia kudu nyelehake Yarosh lan liya-liyane ing dhaptar sing dikarepake, dheweke uga nemokake alasan kanggo nahan "pilot" iki. Amerika Serikat umume nahan sapa wae sing dikarepake. Njupuk sidik jari saka kabeh, motret kabeh wong, nganakake survey lan menehi menyang komisi OSCE. Sawise survey, ngenali scumbags lan menehi wong karo sembarang claims. Wiwit mateni warga sipil nganti tembak ing wilayah Rusia. Lan nganti Autumn nganti cuaca kadhemen, supaya padha manggon ing tarub, Palang Merah bakal Feed wong. Utawa kita ana ing produk kanthi umur rak sing kadaluwarsa, bakal luwih murah tinimbang biaya sing bisa ditindakake Rusia yen milisi kalah. Apa sampeyan pengin menang perang tanpa nindakake apa-apa? Apa sampeyan umume duwe ide kanggo mbantu para pemberontak utawa sawetara emosi. Malah ing WWII, USSR narik kawigaten wong Jerman sing ditawan kanggo tujuane dhewe. Sampeyan ora bisa drive clurut menyang sudhut, supaya padha duwe alternatif.
                5. +2
                  4 Agustus 2014 20:49
                  tengen, kanggo kasurung trip kanggo Salekamsk
                  1. +1
                    4 Agustus 2014 21:29
                    Kutipan: Vitaly72
                    tengen, kanggo kasurung trip kanggo Salekamsk

                    Apa kita butuh wong-wong mau ing kene?
                    Ora, Vitaly sing dikasihi, njupuk iki apik kanggo sampeyan!
                6. +1
                  4 Agustus 2014 22:05
                  Saben uwong kudu nggawe pesen video, kanthi tembung mratobat lan cahya saka junta Kyiv, mesthine kanggo censure jeneng Bandera. Kanggo penolakan - pengusiran paksa bali ngliwati tapel wates, mung ing kontrol milisi. Saka wong-wong sing tetep, 100% ngliwati poligraf, babagan partisipasi sukarela ing ATO lan kejahatan marang warga sipil.
                7. pasta
                  0
                  5 Agustus 2014 21:26
                  Niht ibu ... Sampeyan ora ngerti. padha arep mlayu saka paprangan. nanging kanggo melu ing propaganda sing ... butt press bench press. Ing kene dheweke langsung wedi marang wong sing ditresnani.
              2. +2
                4 Agustus 2014 16:06
                Kutipan saka Nayhas
                Pitakonan liyane yaiku apa kita bakal ngemot utawa bakal dipasrahake maneh liwat bagean tapel wates liyane.

                "Luwih saka 180 prajurit Ukrainia saka ing antarane wong-wong sing nyabrang tapel wates Rusia-Ukraina ing wayah wengi dikirim menyang omah ing dina Senin," Vasily Malaev, juru wicoro departemen perbatasan Layanan Keamanan Federal Rusia ing wilayah Rostov, marang RIA Novosti.
                Saiki, kendaraan karo personel militer wis ninggalake kemah ing wilayah Rostov menyang pos papriksan Matveev Kurgan, ing ngendi dheweke bakal dipasrahake menyang sisih Ukraina.
                Sumber: http://ria.ru/world/20140804/1018742501.html
                1. Geo
                  Geo
                  +4
                  4 Agustus 2014 17:28
                  Luwih saka setengah tetep ing Federasi Rusia. Apa sebabe lan apa sing bakal ditindakake saiki isih dadi misteri. Lan wong-wong sing bali menyang tanah air, pira sing bakal bali menyang perang uga dadi pitakonan. Nanging ora kabeh 180 wong, iku mesthi.
                  1. +4
                    4 Agustus 2014 18:22
                    Kutipan saka Geo
                    Nanging ora kabeh 180 wong, iku mesthi.

                    Wong pisanan sing oncat saka kuburan liwat Rusia wis diadili ing Dnepropetrovsk. Saiki pitakonane: apa dheweke bakal dihukum penjara amarga ditinggal, utawa bakal dikirim menyang perusahaan penal?
                    1. 0
                      5 Agustus 2014 06:14
                      Kutipan saka: shasherin.pavel
                      Pisanan sing mlayu liwat Rusia saka encirclement wis nyoba ing Dnepropetrovsk

                      Voot, nanging ing Rusia ora ana sing diadili, ora ana sing dipateni, lan malah diobati.
                      Propaganda ing wangun murni.
                      Ukrovoyeny bakal ngeruk turnips sing, sapa duwe lan aku ngarep-arep padha bakal ngomong "Ya, ing ara perang kuwi - salah siji milisi bakal bang, utawa padha bakal dikunjara dhewe"
                      Lan padha bakal mbukak ing arah tartamtu, lan bakal njagong ana quietly nganti pungkasan perang.
                  2. 0
                    4 Agustus 2014 19:37
                    Kutipan saka Geo
                    Luwih saka setengah tetep ing Federasi Rusia. Apa sebabe lan apa sing bakal ditindakake saiki isih dadi misteri. Lan wong-wong sing bali menyang tanah air, pira sing bakal bali menyang perang uga dadi pitakonan. Nanging ora kabeh 180 wong, iku mesthi.

                    Lan pira saka wong-wong mau lan ing wangun apa sing bakal dibebasake saka guo SBU lan apa sing bakal dilapurake lan bakal padha ndeleng kulawargane, lan wong-wong mau bakal menehi ganti rugi ora ing bentuk represi saka junta (kulawargane saiki isih deserters, ora bisa dipercaya)?
                    Sing perlu kanggo ngelekake sing arep bali menyang dill, kepinginan iki banjur bakal suda, lan bisa uga bakal ilang kabeh.
                    Wiwit padha teka kanggo kita, kita kudu agitate wong, lan ora nyakot snot karo wong-wong mau. Apa, apa agitators pindhah menyang FSB?
                  3. +2
                    4 Agustus 2014 20:08
                    Nanging ora kabeh 180 wong, iku mesthi.

                    sawetara - ing nyoba kanggo desertion. Yen padha ora arep menyang ngarep.
                    Sampeyan ora bisa nglilani wong-wong mau lunga!
                    INTERN!
                2. Makosha
                  +2
                  4 Agustus 2014 19:03
                  Quote: Kurkul
                  "Luwih saka 180 prajurit Ukrainia sing nyabrang tapel wates Rusia-Ukraina ing wayah wengi dikirim mulih ing dina Senin."
                  Saiki, kendaraan karo personel militer wis ninggalake kemah ing wilayah Rostov menyang pos papriksan Matveev Kurgan, ing ngendi dheweke bakal dipasrahake menyang sisih Ukraina.

                  Q.E.D. Dheweke mung pengin tekan titik kasebut. Dheweke bakal ngaso, lengen lan - maneh menyang perang.
                  Apa iki ora padha "rencana Poroshenko sing ora dikarepke"?
              3. + 10
                4 Agustus 2014 16:09
                Ora perlu dicritakake, akeh sing wis pindhah menyang dill, liwat pos papriksan Matveev Kurgan padha dikabarake babagan kabar kasebut, milisi kudu mudhun tanpa saksi.
                1. +1
                  4 Agustus 2014 19:51
                  Kutipan: pts-m
                  Ora perlu dicritakake, akeh sing wis pindhah menyang dill, liwat pos papriksan Matveev Kurgan padha dikabarake babagan kabar kasebut, milisi kudu mudhun tanpa saksi.

                  Kok kudu reged karo wong-wong mau tinimbang SBU, enggal-enggal dheweke dhewe bakal getun bali.
                  Sanadyan melas, ora perlu nglilani dheweke kanthi cepet. Aku bakal nulis maneh yen sampeyan kudu ngerteni Nazi lan sadis ing antarane wong-wong mau (yen, dumadakan, loro-lorone ana ing antarane) lan miwiti kasus pidana marang wong-wong mau (ora ana pitakonan babagan transfer nonhumans iki), lan karo liyane kanggo nindakake karya panjelasan aktif, supaya padha mutusaké mengko apa padha kudu bali saiki, carane lan ngendi utawa ora.
              4. Kadet787
                + 15
                4 Agustus 2014 16:10
                04.08.2014 - 14: 02
                Ringkesan Departemen Politik Markas Besar Kementerian Pertahanan DPR: Mungsuh nyopir kru sing kurang dilatih ing komando buta huruf menyang perang | musim semi Rusian
                Wingi, ing 3 Agustus 2014, mungsuh nyoba kanggo nindakake serangan utamané ing rong sektor ngarep - lor Shakhtyorsk lan kidul-kulon Donetsk.
                Ing Agustus 2, Unit kita mbelo Shakhtersk numpes 2 Nona poto-propelled tentara meriem gunung, 2 wojo operator personel, 1 infantri tempur kendaraan, numpes sawetara kru mortir mungsuh ... Nanging punishers, gerah losses ageng, wis stubbornly terus serangan ing iki. arah kanggo sawetara dina, bejat bab pertahanan kita.
                Ing wilayah Orlovo-Ivanovka, unit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang posisi kita kanthi pasukan 25 tank lan akeh operator personel lapis baja, didhukung dening artileri. Nanging, serangan iki ditanggulangi wingi, mungsuh ilang 3 tank, 3 kendaraan tempur infanteri, 1 pengangkut personel lapis baja, 1 Kamaz. Tank liyane sing rusak bisa lolos saka perang kasebut kanthi kekuwatane dhewe, nanging ana alesan kanggo percaya yen njeblug sawise mundur. Kita mundhut ing perang cedhak Orlovo-Ivanovka - 5 tatu. Kerugian sing ora proporsional kasebut diterangake kanthi kasunyatan manawa mungsuh nyopir kru sing kurang dilatih menyang perang ing sangisore prentah sing buta huruf, kanthi wuta ngetung kaunggulan nomer lan teknis, dene milisi wis duwe pengalaman ekstensif kanggo nglawan kendaraan lapis baja mungsuh.
                Ing arah kidul-kulon mungsuh wedged menyang Staro-Mikhailovka, njupuk Maryinka lan Aleksandrovka kanggo wektu cendhak, nanging kalah metu saka rong TCTerms pungkasan, ilang 2 tank lan 2 armored personel operator ana.
                Ana informasi babagan nyerahake klompok prajurit liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nyelehake senjata lan mangkat menyang wilayah Rusia (jumlah wong sing nyerah wis ditemtokake).
                Umumé, wingi mungsuh ora bisa sukses ing nyoba kanggo nyerang.

                Dinas Informasi Departemen Politik Markas Besar Kementerian Pertahanan DPR
                1. +3
                  4 Agustus 2014 16:59
                  Kutipan: Kadet787
                  Nanging punishers, nandhang kapitunan ageng, wis stubbornly terus serangan ing arah iki kanggo sawetara dina, breaking marang pertahanan kita.
                  Serangan psikis
                2. +1
                  4 Agustus 2014 19:26
                  ing perang, lan iki kedaden ??? "Lan gambar aneh katon ing mripat saka milisi: tokoh pancen ireng metu saka lawang ngisor saka armored operator personel lan, mencet ing lemah, wiwit pindhah adoh ing sisih ngisor. saka kanal.
                  - Mungkasi geni, njupuk urip! komandhan bengok-bengok.
                  Milisi, whistling lan hooting, padha ngoyak. Ora let suwe siluet ireng dicekel. Ternyata Negro telanjang saka sawijining suku ... Dheweke ora tau ngarani sukune, ngrujuk marang ora ngerti basa Rusia. Mung "faks" sing dikenal saka film impor sing mabur saka lambe sing kandel.
                  http://zagopod.com/blog/43774232560/Opolchentsyi-vzyali-v-plen-gologo-negra.-Pyi
                  tayas-skryitsya-v-te?utm_campaign=transit
              5. Kadet787
                + 10
                4 Agustus 2014 16:20
                Elingi karo apa bravado iki duraka Ukrainia-fasis tindak kanggo matèni sipil ing Novorossia, ora ana tega utawa pangapunten kanggo reptil iki lan sampeyan ora perlu kanggo nambani wong-wong mau ing Rusia, Rusia ora dikirim menyang perang, lan nampa wong-wong mau. ing wilayah kita dadi accomplices ing angkara rezim fasis Kyiv, padha ora bakal nyisakke kita. Iku ora adil kanggo milisi.
                1. 0
                  4 Agustus 2014 20:02
                  Kutipan: Kadet787
                  Elingi karo apa bravado iki duraka Ukrainia-fasis tindak kanggo matèni sipil ing Novorossia, ora ana tega utawa pangapunten kanggo reptil iki lan sampeyan ora perlu kanggo nambani wong-wong mau ing Rusia, Rusia ora dikirim menyang perang, lan nampa wong-wong mau. ing wilayah kita dadi accomplices ing angkara rezim fasis Kyiv, padha ora bakal nyisakke kita. Iku ora adil kanggo milisi.

                  Inggih, saka titik fooled saka tampilan - padha lunga kanggo mbebasake sipil saka "separatis", "teroris" lan "penjajah", aja lali apa padha ndeleng lan maca ing "media" sing.
                  Akeh banget supaya bisa mikir maneh (kanggo sawetara, utamane kanggo mahasiswa Bander Youth kanggo pisanan) kudu entuk bintang sing apik.
                  Dheweke wis entuk lintang ...
                  1. 0
                    4 Agustus 2014 21:48
                    Aku ora ngandel yen informasi bisa diblokir kabeh, dheweke dhewe pengin diapusi, amarga iki cocog karo konsep uripe.
              6. Tur
                +7
                4 Agustus 2014 16:36
                Dheweke, 180 wong, digawa menyang pos papriksan Matveev Kurgan.
                Apa ora bisa njaluk pesawat saka Kyiv?
                Ayo padha njupuk iku luwih.
                Apa bisa, katon ing pasuryan saka prajurit iki, karo unregulated rekmo, jenggot, mangu sing iki prajurit kontrak.
                Sing. sukarelawan.
                Ora jelas.
                1. + 14
                  4 Agustus 2014 17:27
                  Tur
                  Dheweke, 180 wong, digawa menyang pos papriksan Matveev Kurgan.
                  ...
                  Ora jelas.


                  Dadi, wangsulana pitakon: kanggo sapa pamrentah Rusia? Ing Rusia nglawan fasis Bandera, utawa wong-wong Bandera iki sing teka kanthi cara sing pinter kanggo metu saka pangubengan milisi Novorossiya, liwat Rusia, sing kanthi bebas ngliwati wilayahe kanggo pembunuhan Rusia sabanjure ing Novorossiya?
                  Lan apa, wong saiki bakal ngomong babagan "Rencana licik Putin."
                  Apa pancene angel kanggo mutusake masalah internment wong-wong iki ing tlatah Rusia nganti pungkasan perang sipil ing Ukraina? Sawise kabeh, iki minangka praktik donya sing nyumbang kanggo mbayar maneh konflik militer.
                  1. +2
                    4 Agustus 2014 17:32
                    Kutipan saka vladimirz
                    Dadi, wangsulana pitakon dhewe: kanggo sapa pamrentah Rusia?

                    Khusus kanggo wong sing ditresnani. Kanggo dheweke, sing utama ora ngganggu, luwih becik nongkrong ing luar negeri ...
                    1. 0
                      4 Agustus 2014 20:08
                      Kutipan: russ69
                      Kutipan saka vladimirz
                      Dadi, wangsulana pitakon dhewe: kanggo sapa pamrentah Rusia?

                      Khusus kanggo wong sing ditresnani. Kanggo dheweke, sing utama ora ngganggu, luwih becik nongkrong ing luar negeri ...

                      Mugi sing salah, paling karo gati kanggo mayoritas, sing padha ora kabeh lan ora rampung ilang wong kanggo wong.
                  2. 0
                    4 Agustus 2014 18:26
                    Kutipan saka vladimirz
                    nganti pungkasan perang sipil ing Ukraina?

                    Dadi ora ana perang resmi!
              7. +5
                4 Agustus 2014 17:07
                Kutipan saka Nayhas
                Rusia ora resmi melu konflik iki lan mulane kabeh personel militer sing nyabrang tapel wates Federasi Rusia kudu interned, i.e. dilucuti senjata lan diisolasi nganti pungkasan konflik.

                Nganti saiki wis kaya iki ing ngendi wae. Sampeyan ora bisa nransfer menyang junta Kyiv. Sing bakal diadili, sing maneh ing trenches. Luwih becik supaya dheweke bisa kerja ing ekonomi nasional. Umumé, para prajurit nindakake perkara sing bener. Prajurit sejati ora nglawan bangsane dhewe.
              8. Komentar wis dibusak.
              9. Lankrus
                +3
                4 Agustus 2014 17:44
                Kutipan saka Nayhas
                Pitakonan liyane yaiku apa kita bakal ngemot utawa bakal dipasrahake maneh liwat bagean tapel wates liyane.

                Sayange, sing pengin dirilis http://www.gazeta.ru/social/news/2014/08/04/n_6366829.shtml
                Ing teori, dheweke kudu diisolasi lan dicuci otak, yen ora bakal dirilis dina iki, sesuk bakal dikirim nganggo bedhil mesin kanggo mateni Rusia.
              10. +5
                4 Agustus 2014 19:49
                Laporan saka milisi Novorossiya
                04.08.2014/0/35 XNUMX:XNUMX Pesen saka milisi Donetsk.

                "Postmodern ... bengi iki aku weruh carane, ing kepinginan kanggo nyekel milisi, dheweke ngoyak dill mundur ing mancal ... ing wektu sing padha, dheweke murub saka bedhil mesin, ngipat-ipati banter, lan ing antarane iki. dheweke nyanyi lagu babagan VARYAG! .. yen ana topi, dheweke bakal nyopot sadurunge dheweke ... adegan aksi Marinka ".
              11. 0
                4 Agustus 2014 20:01
                Dadi sawise kabeh wis setuju! Kepiye sampeyan bakal cepet nggabungake prajurit kasebut (ing sedina, luwih becik ...).
              12. Syur
                -7
                5 Agustus 2014 01:22
                Rusia dudu negara Rusia. Iki arang banget ora adil, nanging uga.
                1. 0
                  5 Agustus 2014 09:39
                  Ngantuk kaya gini...
                  1. Syur
                    0
                    5 Agustus 2014 22:12
                    Aku bakal oversleep, lan malah karo kabeh pratondho, sampeyan ora bakal ngerti apa-apa nganti pungkasan dina. Lan elinga, bakal ana owah-owahan liyane, lan banjur bisa ngomong babagan Rusia minangka negara Rusia. Lan saiki kita mung manggon ing wilayah adoh saka witjaksono. Iku ora babagan status nasional, nanging babagan negara bangsa. Ya, lan supaya ora cepet-cepet nggawe kesimpulan, ngunjungi republik.
            2. + 38
              4 Agustus 2014 13:48
              Gelar cilik utamane SAKIT kanthi diagnosis "SalaUkraine" ora dikecualekake .....
              Dijupuk saka Shrek:
              "Halo, kanca!

              ! ! !
              Minangka luck bakal duwe, telpon lungguh mudhun. Nalika perlu ora ana sambungan. Sampeyan, aku weruh, wis ngerti pasrah militer?;)

              , sampeyan kudune wis weruh !!! Telpon sialan.

              Karoch, parade kamenangan Heletey pancen ditindakake;))))))

              Aku ora tau mikir yen 450 wong iku akeh banget. Dheweke teka ing kolom kira-kira rong puluh menit. Sampeyan ngerti perasaanku babagan dheweke, nanging ...
              nyatane, kira-kira limalas menit, dheweke rumangsa melas;))

              Saiki para pelacak lagi nggarap dheweke.

              Babagan penerbitan. Kowe eling yen bapak iku petugas?;))
              "Ora kabeh cetha banget karo kita." Maksimal rong puluh wong sing arep bali, ana saperangan greyhounds nindakake agitasi ing kana, nanging amarga lokasi ing kemah, dheweke dibuwang dening wong-wonge dhewe, mula karya dokter kita ditambahake.

              Sugeng ndalu, mas!

              ps Aku mlaku-mlaku nggoleki sapa sing ngrekam parade kamenangan iki, amarga parade gay dilarang ing Rusia;)))"
              1. avt
                +5
                4 Agustus 2014 15:28
                Kutipan: 341712
                Maksimal rong puluh wong sing arep bali,

                Aha! Saiki, miturut ticker Life News - 180 wong wis bali!
                1. +3
                  4 Agustus 2014 16:09
                  Kutipan saka avt
                  Kutipan: 341712
                  Maksimal rong puluh wong sing arep bali,

                  Aha! Saiki, miturut ticker Life News - 180 wong wis bali!


                  Ya sayangé. Liyane isih mikir.
                  "180 prajurit Ukrainia lunga menyang tanah air saka wilayah Rostov, ing ngendi dheweke teka sawise nyabrang tapel wates. Iki dilaporake menyang ITAR-TASS dening kepala layanan pers departemen tapel wates regional saka Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia Vasily Malaev ...

                  Prajurit Ukrainia digawa metu ing bis lan kendaraan lapis baja. Dianggep yen transfer menyang sisih Ukrainia bakal ditindakake ing dina Senin liwat pos papriksan "Matveev-Kurgan" (papriksan tapel wates Ukrainia - "Uspenka").

                  Miturut sawetara laporan, liyane saka luwih saka 400 prajurit durung nggawe keputusan lan tetep ing tlatah Federasi Rusia.
                  http://itar-tass.com/obschestvo/1358887
            3. + 10
              4 Agustus 2014 13:57
              Kutipan: Siberian 1975
              Transfer menyang milisi, pilihan sing paling keren.


              Iki liyane, feed milisi iki.
              Ya, lan ngganggu para pejuang kanggo nglindhungi, supaya bisa nyingkiri.
              Ora, luwih becik njagong karo kita nganti perang rampung. Senajan ora trep kanggo kita kanggo Feed wong-wong mau uga ... Ngendi wae sampeyan ngidoni, ana wedge nang endi wae: sampeyan ora bisa menehi kanggo Ukrainians, sampeyan ora bisa menehi kanggo milisi, iku larang kanggo nyimpen ing ngarep . ..
              1. + 34
                4 Agustus 2014 14:21
                Kutipan saka WarLock_r
                . Ing endi wae sampeyan ngidoni, ana irisan ing endi wae: sampeyan ora bisa menehi wong Ukrainia, sampeyan ora bisa menehi milisi, larang kanggo nyimpen ing omah ...

                Wangsulan Kutipan

                Kanggo kita, kanggo kita ... kita kudu mbangun jembatan menyang Crimea, ngresiki terusan, ana karya ...
              2. +3
                4 Agustus 2014 15:50
                Lan sampeyan kudu kurang liberal, bisa uga dheweke ora bakal mlayu menyang sampeyan! Lan iki katon kaya pengkhianatan - Nazi bakal nyedhaki sampeyan kaya sanatorium militèr. Dadi kanggo ngomong - kanggo mulihake kekuatan! Inggih, ngirim menyang Crimea kanggo ngrampungake gambar "kemanusiaan" sampeyan.
              3. mazhnikof.Niko
                +7
                4 Agustus 2014 16:06
                Kutipan saka WarLock_r
                Ora, luwih becik njagong karo kita nganti perang rampung. Senajan ora trep kanggo kita kanggo Feed wong-wong mau uga ... Ngendi wae sampeyan ngidoni, ana wedge nang endi wae: sampeyan ora bisa menehi kanggo Ukrainians, sampeyan ora bisa menehi kanggo milisi, iku larang kanggo nyimpen ing ngarep . ..


                Ya, kanggo neraka karo wong-wong mau, iku luwih apik kanggo njaga kita. Kita bakal nglampahi dhuwit, Nanging ing paling kita bakal bantuan milisi. Ayo padha njagong metu karo kita, saka padha babble ing "hordes alam bébas" ing Novorossia!
            4. + 16
              4 Agustus 2014 14:11
              Transfer menyang milisi, pilihan sing paling keren.

              Milisi cangkeme kebak rasa kuwatir... pakan iki luwih.. ya jaga!
              Mung ana siji cara metu - INTERNING! LAN KAMPUNG KERJA! Kita kudu kerja keras ... ayo padha nyambut gawe lan nyedhiyakake papan kanggo urip .... keamanan ... Ingkang utama yaiku apa sing tetep urip lan bakal bisa bali menyang kulawargane .... Sampeyan katon ... lan dheweke bakal dadi wong!
              KERJA - MENINGKATKAN!!!!
            5. +3
              4 Agustus 2014 14:53
              FSB Federasi Rusia: 438 prajurit Ukrainia njaluk suaka ing Rusia
              1. + 11
                4 Agustus 2014 15:32
                Stsu-uki Svidomo lan maneh njupuk senjata. Pokoke (sikap) ora ana. Punika bajingan, mesthine bakal nampa peluru saka milisi, nanging ing Rusia cemilan lan padusan gratis. Ing BAM-2, kubise digulung.
              2. 0
                4 Agustus 2014 20:18
                Apa tegese "Iki video pribadi"?
            6. + 12
              4 Agustus 2014 15:13
              Dheweke kudu menyang kamp filtrasi supaya departemen khusus bisa ngomong karo dheweke. Lan banjur, uga, "hemorrhoids" ing sirah kita.
            7. vell.65mail.ru
              +2
              4 Agustus 2014 16:02
              Mungkin sadurunge dipasrahake, dheweke bakal diinterogasi kanthi lengkap, amarga ana informasi saka Slavkov, nanging nyatane dheweke bakal nyabrang koridor menyang wilayah Ukrainia lan bakal dikirim maneh kanthi gegeran, ora ana keraguan manawa wong lanang mung entek pangan karo cartridges lan ora "pengin" diajak ibu ing ngarep.
            8. +8
              4 Agustus 2014 16:34
              Nggih mboten. Kita bakal nambani wong-wong mau saiki, Feed wong lan ngirim menyang ngarep supaya padha bali menyang stand maneh lan terus matèni kita.
            9. +2
              4 Agustus 2014 18:09
              Luwih saka 400 militèr Ukrainia ing dina Senin pindhah menyang pengawal tapel wates Rusia ing wilayah Rostov kanthi panjaluk suaka. Iki dudu kasus sing sepisanan, nanging durung nate ana klompok sing kaya ngono. Ing Kyiv, kasunyatan transisi pasukan keamanan wis dikonfirmasi. Lan ana informasi manawa klompok prajurit Ukrainia liyane pengin golek asylum.
              Militer Ukrainia wis mlayu saka zona sing disebut operasi anti-teroris sadurunge, nanging kasus saiki wis unprecedented, paling massive - 438 prajurit lan perwira njaluk asylum ing Rusia, kang diwenehake dening kaputusan saka pimpinan. layanan wates FSB. Motivasi para prajurit Ukrainia cukup dingerteni, dheweke ora pengin nglawan bangsane maneh.
              "Sajrone transisi, dheweke ngumumake yen dheweke pindhah amarga ora pengin perang, dheweke kesel perang. Nganti dheweke mutusake apa sing bakal ditindakake, saiki dheweke njaluk suaka. Dheweke wis diwenehake pitulungan sing dibutuhake. Padha diwenehake karo sing perlu Iki panganan. Dheweke nampa jinis tunjangan liyane lan saiki ana ing wilayah Federasi Rusia, "ujare Vasily Malaev, kepala layanan pers departemen tapel wates Layanan Keamanan Federal Rusia. Federasi kanggo wilayah Rostov.
              Liyane ing topik: Crimea bakal bantuan Ukrainians sing ora pengin perang ing Donbass
              Saka 438 wong, 164 minangka pengawal tapel wates, liyane minangka prajurit saka Brigade Bermotor Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 72. Unit iki diubengi, siji bagéan saka iku wiwit break liwat ring, liyane mutusaké kanggo mungkasi perang iki. Amunisi wis entek kabeh, lan peralatan militer sing isih ana dibuwang.
              "Dingerteni manawa nalika lunga menyang wilayah Federasi Rusia, dheweke ngrusak senjata, depot amunisi, lan saiki ana informasi manawa sawetara personel militer isih tetep ana ing wilayah Ukraina, sing arep nyabrang menyang wilayah kasebut. wilayah Federasi Rusia," kepala pers nandheske. - layanan departemen tapel wates FSB Federasi Rusia ing wilayah Rostov Vasily Malaev.
              Kasus iki luar biasa, uga amarga ing Kyiv transfer massa militer diakoni. Saiki prajurite ana ing kutha tarub. Padha banget nandhang sungkowo. Ing antarane wong-wong sing nyabrang, siji tatu parah. Saiki dheweke dirawat ing rumah sakit kutha Gukovo, operasi sing dibutuhake wis ditindakake. Sederek lan kanca-kanca prajurit lan perwira ora ngerti apa-apa ing ngendi dheweke lan apa sing kedadeyan.
              "Ora ana jaringan ing ngendi kita padha. Kita ajeg macet. Ora ana jaringan. Menara, aku ora ngerti apa sing ditindakake, padha jeblugan, ora njeblug. Ora ana papan kanggo nelpon, ora ana papan kanggo ngisi daya. telpon. prajurit.
              Sedina sadurunge, 12 prajurit Ukrainia liyane nyelehake senjata lan nyabrang menyang wilayah Rusia. Tanggal 7 Juli, layanan tapel wates Ukrainia nglaporake ilang puluhan prajurit. Tanggal 28 Juli, luwih saka 50 prajurit saka brigade airmobile kaping 79 ninggalake papan penyebaran, lan dina sadurunge, luwih saka 40 prajurit lan perwira njaluk bantuan Rusia lan nyabrang tapel wates. Bener, saiki ing Zaporizhzhya nyoba nyoba. Tuduhan kasebut yaiku desertion lan ora patuh marang prentah. Paukuman sing ditemtokake dening hukum Ukrainia nganti 10 taun penjara. Dadi, ora kabeh wong sing dadi pembelot saiki pengin bali menyang tanah air.
              Liyane babagan topik: militer Ukrainia cedhak Lugansk wiwit negosiasi babagan nyerah
              Alexander Ogorodnikov. Pusat TV.
              1. waisson
                +4
                4 Agustus 2014 18:48
                Ing sambungan karo transisi massa saka militèr Ukrainia menyang wilayah Rusia ing wilayah Rostov, kamp sauntara dibukak kanggo wong-wong mau, kang bisa nampung nganti 500 wong. Miturut LifeNews, prajurit Rusia bakal njamin supaya ing kutha kasebut.
                Rusia miwiti latihan gedhe-gedhe ing cedhak tapel wates karo Ukraina
                Ing Distrik Militer Kulon, sesi latihan dianakake karo warga sing ana ing cadangan
                1. +3
                  4 Agustus 2014 22:15
                  sial iku kaya tawanan Romania
                  1. Saniadrokov
                    0
                    5 Agustus 2014 10:17
                    Mula diparingi lurus, amarga warnane gendera “biru”, ora becik yen lungguh ing parit karo wong-wong kuwi.
                2. waisson
                  +3
                  4 Agustus 2014 23:15
                  3000 prajurit Ukrainia liyane sing siap nyerah marang Rusia
                  Miturut sumber ing Novorossiya, sawetara ewu prajurit Ukrainia sing dibuwang menyang Donbass kanggo nindakake sing disebut. "Operasi anti-teroris" (ATO), siyap kanggo mungkasi permusuhan lan pindhah menyang sisih Rusia - siji-sijine penjamin kanggo nylametake nyawane lan ora nganiaya.
                  "Perwakilan Rusia dikontak dening sawetara perwira tentara Ukrainia kanthi pangkat sing luwih dhuwur lan luwih murah, sing ujar manawa dheweke ora weruh titik lan prospek kanggo nerusake perang fratricidal lan wis siyap mandheg tumindak kanggo rezim lan kurator Kyiv. saka Amerika Serikat," ujare sumber marang Segodnya.ru. Kajaba iku, kita ngomong ora mung babagan pengawal militer lan tapel wates sing kepepet ing "kuali kidul" ing tapel wates karo Rusia, nanging uga babagan para komandan lan pejuang biasa saka pasukan Ukrainia sing ditugasake ing cedhak Donetsk lan Lugansk.
                  1. +2
                    5 Agustus 2014 04:00
                    Padha ora bisa nyerah kanggo Rusia, nanging kita ora teka perang karo wong-wong mau, kita mbokmenawa kelalen.
              2. +2
                4 Agustus 2014 22:13
                ora, ayu banget! amunisi ditembak, peralatan diobong, kesel perang lan menyang Rusia
            10. +1
              4 Agustus 2014 20:38
              Pilihan sing paling apik yaiku tetep ing area Checkpoint nganti tembakan saka wilayah jejer diwiwiti:
              - kanggo wong-wong sing njupuk ilmu, dheweke ngrusak dhewe - mula dheweke uga bakal mikir apa sing bakal kelakon nalika dheweke uga nyoba cepet-cepet.
              - OSCE minangka bukti karo korban, loro shelling lan matèni dill karo dhewe.
              - uga, minangka ngandika Jerman nalika tawanan kita padha mimpin menyang minefields: "Ora kanggo sampeyan prajurit, utawa kanggo kita tahanan."
            11. MKPU 73-77
              -1
              5 Agustus 2014 02:44
              Kok wong-wong mau padha menyang milisi? Feed, ngombe, nglindhungi? Pengawal tapel wates FSB kita bisa interogasi, interogasi iki. Wong-wong mau bakal manthuk-manthuk marang para panguwasa sing ndhawuhi, lan banjur padha sumpah, banjur nindakake apa sing didhawuhake. Langsung luwih wicaksana - ora becik mateni kanca-kancane.
              Padha ngalahake peralatan lan cepet oncat saka milisi ora bisa - supaya padha kesusu menyang Rusia (sanajan komandan batalyon padha karo remnants saka alesan). Aku wonder apa padha ngubur senjata entheng, nilar utawa numpes?
              Dadi Milisi mesthi ngirim kabeh menyang omahe. Dadi ora perlu ngguyu karo wong-wong mau.
              Mangkene (kabar paling anyar) lan wis ngirim batch pisanan bali menyang omah. Ayo Nazi dhewe ngatasi prajurite. Mung saiki iki "agitators-peacemakers sing urip" bakal ana ing kemah junta.
          2. +3
            4 Agustus 2014 12:52
            Kutipan saka avt
            Wis ngono wae! Carane menehi ngombe - batalyon bakal ngliwati tapel wates

            Omonganmu omong opo? Batch pisanan, dikirim bali menyang Ukraina, ora dijupuk menyang ditahan kanggo nyoba cilik. Malah miturut data resmi lan media Ukraina, INFA wis bola-bali liwati yen wong-wong sing bisa metu saka kuburan ora liwat Rusia diakoni minangka ora bisa dipercaya lan demobilisasi.
            Cukup saka Fantasi wis lara kanggo nguripake lan mikir soko.
            1. + 19
              4 Agustus 2014 13:12
              mbok menawa sampeyan ora kudu naif.
              1. + 22
                4 Agustus 2014 13:30
                Oh, lan sampeyan kudu ati-ati karo iki. Priksa kudu tliti. Yen dheweke ora nglawan lan ninggalake panguwasa Ukrainia kanggo Rusia, bisa dingerteni yen para pengungsi kudu ditampa. Yen padha perang lan oncat saka ancaman pati ing tangan milisi, iku sapa, nanging ora pengungsi ...
                1. 0
                  4 Agustus 2014 13:50
                  Inggih, aku ora mikir sampeyan kudu kuwatir babagan mriksa. Bakal terus. Nanging carane ngerti "sapa wae" iku sapa?
                  1. +1
                    4 Agustus 2014 16:16
                    Inggih, aku ora mikir sampeyan kudu kuwatir babagan mriksa. Bakal terus. Nanging carane ngerti "sapa wae" iku sapa?

                    Pilihan:
                    1. Pelanggar tapel wates negara (tindak pidana dituntut);
                    2. Dicurigai nindakake kejahatan lan kejahatan perang, kanthi sukarela katon ing tangan kaadilan;
                    3. Wong sing ilegal ninggalake panggonan penyebarané cedhak Donetsk, tanpa ijin saka Strelkov, lan tundhuk bali menyang pembuangan saka terakhir.
                    1. 0
                      4 Agustus 2014 17:47
                      Kaping pisanan, prajurit Ukrainia ora nglanggar tapel wates negara, nanging metu ing koridor sing diwenehake dening panguwasa Rusia. Kapindho, ora ana sing nggawa tuduhan marang wong-wong mau, ora ana Avakov utawa Kalomoisky sing ngliwati tapel wates. Lan pungkasanipun, padha ora manut Strelkov.
                      Kabeh sing sampeyan tulis yaiku emosi. Sebutake alasan nyata kanggo nahan prajurit Ukrainia sing nyabrang tapel wates. Kita, ora kaya akeh liyane, netepi hukum.
                      1. +4
                        4 Agustus 2014 18:33
                        Kutipan: DV69
                        Sebutake alasan nyata kanggo nahan prajurit Ukrainia sing nyabrang tapel wates. Kita, ora kaya akeh liyane, netepi hukum.


                        Dadi interning miturut hukum. Dheweke mung ngeculake prajurit saka pihak sing ramah. Lan ora grapyak (kaya ing kasus iki) dirilis sawise mburi konflik. Pramila kita nglilani wong-wong mau. Bakal ana pengungkit liyane tekanan ing Kyiv.
                      2. 0
                        4 Agustus 2014 18:43
                        Ora ana perang ing Ukraina. Hukum militer durung diumumake. Tuas tekanan ing Kyiv ora 4 atus pejuang, dheweke ora peduli karo para pejuang.
                      3. 0
                        4 Agustus 2014 22:20
                        apa tuas tekanan? Kyiv ing drum sadurunge iki pangan kaleng
                      4. 0
                        4 Agustus 2014 20:44
                        Dokumen kasebut ora cocog utawa ilang kabeh ... Ora ana panjaluk, surat resmi saka panguwasa Ukro ... Mbok menawa ing antarane tahanan ana wong sing dikarepake Interpol, kita ora ngerti, ora mbayar. layanan penerjemah...
                  2. Tur
                    + 10
                    4 Agustus 2014 16:43
                    Apa mriksa kanggo 5-6 jam.
                    Iki supaya - pengawasan.
                    Ing kene kita duwe kekuwatan.
                    Kita bakal tetep ing kunjara kanggo setahun.
                    Lan iki langsung ing bis lan omah. Dhumateng ibu.
                2. +4
                  4 Agustus 2014 14:27
                  Kutipan saka RusDV

                  Oh, lan sampeyan kudu ati-ati karo iki. Priksa kudu tliti. Yen dheweke ora nglawan lan ninggalake panguwasa Ukrainia kanggo Rusia, bisa dingerteni yen para pengungsi kudu ditampa. Yen padha perang lan oncat saka ancaman pati ing tangan milisi, iku sapa, nanging ora pengungsi ...

                  Lan iki, lan dudu pengungsi, saka ngendi sampeyan entuk, dheweke ujar kanthi jelas yen dheweke minangka prajurit biasa, lan butuh koridor ing sisihe, kaya iki, sampeyan ndeleng kepiye gampang kabeh kanggo dheweke.
                  1. + 17
                    4 Agustus 2014 14:50
                    Sampeyan ora bisa bali menyang U.Kropia. Iki minangka pengkhianatan milisi, nyimpang saka kawah kanthi istirahat lan perawatan. Lengan lan perang maneh. Mung intern, kanggo neraka karo wong, feed wong.
                    1. Tur
                      + 10
                      4 Agustus 2014 16:46
                      "Cauldron" utama bakal ilang.
                      Tangan lan senjata gratis.
                      Moral prilaku kanca ngrusak liyane.
                      Kaya biru, dheweke lungguh ing omah karo ibune, lan aku ana ing peluru lan cangkang.
                      Sampeyan katon lan ana proses bakal pindhah. Ing arah sing bener.
                      Luwih apik nalika dheweke numpak tank lan udan es menyang Kyiv.
                      Oh, iku bakal apik!
                    2. Kanca Mauser
                      +4
                      4 Agustus 2014 18:28
                      Kutipan saka mitrich
                      Iki minangka pengkhianatan milisi


                      Milisi njupuk peran utama ing disarmament. Lan ing rembugan uga. Dadi kabeh apik ing kono. Miturut persetujuan, minangka padha ngomong eseman
                    3. 0
                      4 Agustus 2014 18:40
                      Yagene, milisi Donetsk dhewe nelpon ibune lan menehi tawaran kanggo njupuk prajurit Ukrainia sing ditawan. tentara. Ana uga video babagan topik iki, nalika ibu-ibu nyerahake putrane ing lurung-lurung ing Donetsk. Dadi apa sing bisa dadi pengkhianatan?
                  2. +6
                    4 Agustus 2014 15:20
                    Aku nonton video ing TV. Sampeyan bener. Iki dudu pengungsi. Iku bakal ora maneh bisa kanggo internine wong, amarga. wis padha ora nganggo gegaman. Temokake persis apa 70 unit peralatan pancen diunekake. Yen mangkono, wenehi masa depan sing "nyenengake". Yen ana kesepakatan - apa sing disepakati. Kang menehi kritik mung dening video saka TV ora sakabehe bener. Aku ana akeh ing kontrol. Aja lali yen Strelkov nduweni posisi dhewe ing kasus iki lan kita ora ngerti (mbok menawa kita ora bakal ngerti ing mangsa ngarep).
                    1. 0
                      4 Agustus 2014 16:39
                      Kutipan saka RusDV
                      Temokake persis apa 70 unit peralatan pancen diunekake. Yen mangkono, wenehi masa depan sing "nyenengake".

                      yen dheweke pancen nyebul - masa depan "nyenengake" wis kasedhiya kanggo dheweke ... ing omah ...
                      1. +4
                        4 Agustus 2014 17:05
                        Quote: militèr
                        yen pancen njeblug - mangsa sing "nyenengake" wis kasedhiya kanggo dheweke ... d


                        Iku ora mungkin.
                        Dheweke njaluk ijin saka Milisi kanggo nyirnakake peralatan kasebut lan dibebasake. Para milisi nuntut supaya peralatan kasebut ditinggalake lan mung dibebasake.
                        Kita ndeleng asil negosiasi: kita menyang Rusia (kayata, kita mati, nanging ora nyerah) Yagene ngukum wong-wong mau ing omah, yen dheweke ora nyerahake peralatan menyang mungsuh?
                        Nyatane, yen dideleng saka pasuryan sing ora peduli ing TV, kemungkinan ana sawetara kesepakatan.
                3. 0
                  4 Agustus 2014 14:40
                  RusDV SU Dina iki, 13:30 ↑
                  Yo kudu ngati-ati iki.."
                  Marat Musin 3 Agustus 2014 karo mripatku dhewe..
                  http://www.youtube.com/watch?v=lbNZXgiRpRA&feature=youtu.be
                  1. +7
                    4 Agustus 2014 18:07
                    Merpati tiba!)
                    [04.08.14/XNUMX/XNUMX.] Panglima instalasi "Grad" ditawan. Padha murub ing Donetsk.

                    Milisi nangkep peserta langsung ing kejahatan junta sing elek. Iki kru sing shelled wilayah omah saka Grad.

                    Ing salah sawijining papan papriksan, 2 prajurit tentara Ukrainia ditahan lan ditawan. Padha lunga numpak taksi, amarga printah lali bab wong-wong mau. Apa kabungahan milisi nalika dadi salah siji saka wong-wong mau dadi komandan sistem Grad. Dadi metu, iku MLRS sing makarya ing Donetsk. Dheweke nyoba nolak, nanging angel percaya yen kru komandan sing dicekel mung siji-sijine sing ora nembak ing wilayah omah.

                    Apa TV bakal metu saiki kanggo mbenerake dhewe?

                    1. +6
                      4 Agustus 2014 18:59
                      wong mlarat, apes... Kabeh padha ngomel. Lan nalika AK ing dodo, ana pahlawan. Aku weruh dhewe. Makhluk.
                    2. +7
                      4 Agustus 2014 21:39
                      Nah, iki liyane:

                      Cepet! Milisi kasebut nyekel 702 prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina
                      dina iki • 21:17

                      Setengah jam kepungkur, saka komandan D.O.L.G.: pesen ditampa saka milisi sing ing Shakhtyorsk, sing ditahan ing pertahanan dening unit loropaken DOLG, OPLOT, Vostok, RPA lan Strelkovtsy, 702 wong saka tentara Ukraina wis nyerah. .

                      http://novorosinform.org
                      1. +3
                        4 Agustus 2014 23:00
                        Proses wis diwiwiti!

                        3000 prajurit Ukraina wis siyap nyabrang tapel wates karo Rusia
                        dina iki • 22:30

                        http://www.novorosinform.org/news/id/5166

                        Pasukan Republik nyerang Popasnoye - saka Lugansk lan Pervomaisk, ing Dzerzhinsk - saka Gorlovka lan ing Artyomovsk saka Alchevsk. Ana uga informasi babagan panangkepan Bandara Lugansk - kita ngenteni konfirmasi kasebut
                        dina iki • 22:46

                        dianiaya
                      2. +1
                        4 Agustus 2014 23:08
                        Kutipan saka Paradox
                        3000 prajurit Ukraina wis siyap nyabrang tapel wates karo Rusia
                        dina iki • 22:30

                        Dheweke bakal liwat, banjur kita bakal ngrayakake ...
                        Kutipan saka Paradox
                        Ana uga informasi babagan panangkepan Bandara Lugansk - kita ngenteni konfirmasi kasebut

                        Ayo ngenteni konfirmasi, yen ora, dheweke njupuk kaping sepuluh, yen ora luwih ...
                      3. +2
                        4 Agustus 2014 23:57
                        Ketidakpuasan ing antarane militer Ukrainia akeh banget lan saya tambah saben dina. Ing sawetara unit sing nandhang kerugian lan ngalami kekurangan pangan lan bahan bakar akut, ana bentrok karo nasionalis.

                        tentara apik, malah ora bisa ngrampungake karo Nazi. Mungkin wektu kanggo Ukrainians normal mangertos sing mung piyambak bisa mungkasi perang isin iki.
                      4. 0
                        5 Agustus 2014 20:49
                        Apik, oh apik! ombenan
            2. +2
              4 Agustus 2014 13:16
              Dadi ing kasus iki, media Bandera ngomong sing bener, amarga wis trep kanggo kita? Lan ngerti bebener ...
            3. + 64
              4 Agustus 2014 13:21
              Rostov
              1. Watch basa sampeyan
              2. Personil militèr saka negara perang sing nemokake dhewe ing wilayah negara sing ora melu konflik, minangka aturan, tundhuk interniran. Yen ora, status netral (sing mesthine) bisa dibuwang menyang tong sampah. Nyatane, Rusia ora mung mbantu prajurit Ukrop supaya ora pati utawa panangkaran, nanging uga menehi kesempatan kanggo terus melu ing perjuangan bersenjata nglawan Novorossia.
              3. Katentreman ing ambang Tolstoyanisme saka pamrentah kita wiwit nyebabake kebingungan lan jengkel sanajan ing antarane para pendukung sing tulus.
              PS Iku bakal menarik kanggo ngerti apa milisi lan warga Donbass mikir bab iki "tumindak kamanungsan" ...
              1. +5
                4 Agustus 2014 13:31
                Ukraina ora resmi negara perang, hukum militer durung diumumake, perang padha
                1. + 18
                  4 Agustus 2014 14:07
                  Kutipan: Saratovets
                  Ukraina ora resmi perang

                  Prajurit non-perang sing resmi saka negara sing ora perang ngungsi saka perang menyang Rusia sing ora perang, supaya mengko bisa bali menyang negara sing ora perang lan terus resmi ora nglawan ... Apa luwih apik?
                  1. +6
                    4 Agustus 2014 14:33
                    ing kasus iki, layang saka hukum penting kanggo mbenerake interniran, lan statements banter minangka lolongan bodho.
                    1. + 18
                      4 Agustus 2014 15:00
                      Kanggo "Saratovets" saka Rostov. Lan miturut hukum apa kasunyatan manawa amunisi nyata mabur menyang tlatah wilayahku teka saka dill "non-belligerent"?! Kayane aku ora ana sing nyatakake perang, utawa aku ora kejawab?!
                      1. Tur
                        +1
                        4 Agustus 2014 16:49
                        Ya, aku ora kejawab.
                        Kerang lan tambang.
                      2. +9
                        4 Agustus 2014 17:02
                        Iki minangka pitakonan liyane, kita isih kudu mbuktekake manawa iki sengaja ditindakake ... supaya ora menehi Jepang pretext kanggo perang, kita ngidinke provokasi, ana kahanan kaya ngono.
                        Sajrone setengah taun, dheweke nandhang provokasi saka Jerman ...
                        Aku ngerti nesu sampeyan minangka wong. Nanging sayangé saiki perlu kanggo ndeleng kabeh iki saka sudut pandang negara !!!Lan bisa njupuk langkah-langkah sing kejem banget kanggo kita lan nggawe kesimpulan sing ora nyenengake - SURVIVAL negara kanthi sakabehe luwih penting tinimbang kaslametan. warga individu ((sayangé.
                        Sanajan, jujur, aku pengin Putin njaluk ngapura kanthi umum marang rakyate amarga ora tumindak lan amarga ora ana ucapan belasungkawa kanggo para sederek almarhum lan sing kena pengaruh saka serangan ing wilayah kita ...
                    2. +9
                      4 Agustus 2014 15:40
                      Aku mikir kanggo mbenerake internment, kita bisa njupuk minangka basis resolusi PBB ngenali acara ing Wetan Ukraina minangka konflik bersenjata.
                      1. 0
                        4 Agustus 2014 19:28
                        Nyuwun pangapunten, apa ana resolusi kaya ngono?
                2. +2
                  4 Agustus 2014 22:38
                  Lan kepiye perang sipil bisa diumumake kanthi resmi ing sawijining negara?
                  1. 0
                    5 Agustus 2014 06:34
                    Negara darurat, hukum militer sing ana hubungane karo tumindak para separatis, lsp. Mung awake dhewe sing wedi mlebu
              2. +3
                4 Agustus 2014 13:40
                Quote: matros
                . Katentreman ing ambang Tolstoyisme saka pamrentah kita wiwit nyebabake kebingungan lan gangguan sanajan ing antarane para panyengkuyung sing tulus.

                Ing kene, aku setuju banget karo sampeyan.
              3. +1
                4 Agustus 2014 13:52
                Quote: matros
                3. Katentreman ing ambang Tolstoyanisme saka pamrentah kita wiwit nyebabake kebingungan lan jengkel sanajan ing antarane para pendukung sing tulus.


                Penyidik ​​​​FSB dudu Tolstoyan kanthi definisi ....
              4. + 12
                4 Agustus 2014 14:46
                Quote: matros
                PS Iku bakal menarik kanggo ngerti apa milisi lan warga Donbass mikir bab iki "tumindak kamanungsan" ...

                Wingi kanca saka Donetsk teka kanggo ndeleng kula, supaya ngandika ing wusana sing kabeh mau kudu "diselehake" tengen ing tapel wates!
                1. michail51
                  +2
                  4 Agustus 2014 15:31
                  Lan apa sing kudu dipikirake - Rusia nemtokake awake dhewe minangka accomplice saka algojo Nazi ing guise sing disebut "humanisme" kanggo punishers.
              5. +1
                4 Agustus 2014 15:43
                Aku setuju! Nanging mungkin ana kesepakatan.
              6. + 10
                4 Agustus 2014 16:22
                Ora ana perang sing diumumake, tegese kita ora duwe hak kanggo intern. Milisi ngerti, dill padha rembugan lan pengin milisi supaya bisa liwat, lan padha ngandika mung liwat Federasi Rusia. Kauntungan kanggo milisi saka tumindak kasebut luwih akeh tinimbang kekurangane. Maneh, mesthine, ora kabeh wong bakal bali menyang dill, lan sapa sing bali bakal diadili. Iku angel kanggo overestimate efek propaganda saka tumindak iki lan corrupting kanggo kabèh. Inggih, lan sing paling Jahwéh, wektu, yen ora, padha bakal squeezed metu kanggo minggu, mbuwang sumber daya sing dibutuhake ing ngarep liyane. Lan pungkasane, aneh yen aku krungu wong-wong sing kuwatir yen 400 wong Rusia bakal bali menyang omah kanthi urip, lan ora ana ing peti mati. Ing mratelakake panemume, mung anggota NATO lan kabeh limo Jerman lan hogs bungah ing pati saka Rusia, uga, wong bingung game lan kasunyatan.
              7. Tur
                0
                4 Agustus 2014 16:48
                Luwih becik ora.
                Ora bakal disensor.
              8. +3
                4 Agustus 2014 18:10
                Quote: matros
                Rostov
                1. Watch basa sampeyan

                Apa masalahe?

                http://interfax.com.ua/news/general/216660.html

                kutipan saka artikel iki:
                Sidang kaping pindho para prajurit Brigade Mekanik Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 51 ditindakake ing Pengadilan Distrik Oktyabrsky ing kutha Zaporozhye, Sabtu, para aktivis kampanye Stop Repressions dilaporake dina Sabtu sore.
                Sadurungé, pengadilan mutusaké ing langkah saka restraint ing wangun "rilis nunggu diselidiki ing kewajiban pribadi" kanggo paling 7 saka 41 servicemen marang kang kantor jaksa militèr saka Zaporozhye miwiti kasus pidana miturut Part 3 saka Artikel 409 saka. Kriminal Code of Ukraina (nolak kanggo nindakake layanan militèr ing kahanan pertempuran) lan nuntut supaya pengadilan njupuk prajurit menyang ditahan kanggo duration saka diselidiki.

                Yen sampeyan minangka perwira militer utawa kaya ngono, sampeyan kudu ngerti manawa wong sing disalahake ora kena wajib militer.

                Sabanjure.http://prosport-ru.tsn.ua/politika/150-vozmuschennyh-desantnikov-trebuyut
                -obyasneniy-pochemu-minoborony-priznalo-ih-neblagonadezhnymi-378895.html

                http://www.politnavigator.net/zhitomirskikh-desantnikov-priznali-neblagonadezhny
                mi.html

                makna umum saka artikel iki yaiku paratroopers Zhytomyr saka brigade airmobile 95th diakoni minangka "ora bisa dipercaya": perintah kasebut ora dikirim maneh menyang zona ATO.

                Dadi, sadurunge nulis, pikirake lan priksa fakta. wektu iki.
                Aku ngunjungi Gukovo meh saben dina, luwih tepat sore-wengi-esuk. Aku ndeleng kabeh karo mripatku dhewe, lan komunikasi karo wong urip saka kana, iku loro.

                Lan telu - apa sing dakdeleng ing kasunyatan - aku seneng banget yen Angkatan Bersenjata saiki dadi komando nyata perwira, lan ora "conjectures virtual" kaya sawetara sing ana ing situs iki.
                1. +2
                  4 Agustus 2014 19:13
                  Kutipan: Rostov
                  Apa masalahe?

                  Apa sampeyan ngatasi masalah? Aku bakal ngirim dhaptar ...
                  Ungkapan "pikiran basa" nuduhake wujud, dudu isi. Yen sampeyan pengin dihormati ing situs - ngormati wong liya. Aku mikir kita ngerti saben liyane.
              9. VICTOR-61
                +1
                4 Agustus 2014 22:23
                Milisi luwih kamungkinan kanggo mbebasake tawanan tentara, aku maca Strelkov ngandika mangkono - uga, yen peralatan wis numpes, banjur ing pengadilan - supaya kita ngarep-arep peralatan dibangun lan iku ora kamungkinan sing pasukan bersenjata bakal terus perang panguwasa nilar wong-wong mau, ninggalake banyu lan barang-barang liyane tanpa pangan, paling kamungkinan antarane milisi karo Rusia persetujuan kanggo mbebasake tawanan yen ora njupuk operasi punitive marang sipil.
            4. + 47
              4 Agustus 2014 13:38
              Siberian ora nindakake omong kosong lan ora kalebu fantasi sing lara, pilih ekspresi! Dolzhansky lan Izvarino checkpoints, sing paling akeh kalebu ing unit militer penjaga nasional / sadurunge Pasukan Internal Kementerian Dalam Negeri Ukraina, penjaga perbatasan. ing Ukraina uga minangka bagéan saka Kamentrian Dalam Negeri / sing dumunung ing sektor paling mbebayani ing ngarep, supaya bisa ngomong, wisuh isin adoh karo getih Kasus pidana dibukak mung kanggo perwira. saka tatanan nasionalis sing kita nyedhiyani bantuan medis, supaya bisa ngomong, wis pulih ing omah lan bakal perang maneh, ora ana sing bakal miwiti kasus pidana marang wong-wong mau. SBU bakal nindakake pakaryan sing dibutuhake, bisa uga kasus pidana bakal dibukak marang para perwira, nanging para pejuang biasa bakal nemokake awake dhewe. Aku ing ngarep, aku ngerti kabeh, patrap kamanungsan sing apik, nanging piye wae ora ana ing jiwaku.
              1. +6
                4 Agustus 2014 14:37
                Kutipan: Kilo-11
                , nanging ing atiku piye wae ora banget

                Aku melu perasaanmu, posisi kita uga ora bisa dingerteni
              2. + 11
                4 Agustus 2014 15:15
                Kutipan: Kilo-11
                Siberian ora nindakake omong kosong lan ora kalebu fantasi sing lara, pilih ekspresi! Dolzhansky lan Izvarino checkpoints, sing paling akeh kalebu ing unit militer penjaga nasional / sadurunge Pasukan Internal Kementerian Dalam Negeri Ukraina, penjaga perbatasan. ing Ukraina uga minangka bagéan saka Kamentrian Dalam Negeri / sing dumunung ing sektor paling mbebayani ing ngarep, supaya bisa ngomong, wisuh isin adoh karo getih Kasus pidana dibukak mung kanggo perwira. saka tatanan nasionalis sing kita nyedhiyani bantuan medis, supaya bisa ngomong, wis pulih ing omah lan bakal perang maneh, ora ana sing bakal miwiti kasus pidana marang wong-wong mau. SBU bakal nindakake pakaryan sing dibutuhake, bisa uga kasus pidana bakal dibukak marang para perwira, nanging para pejuang biasa bakal nemokake awake dhewe. Aku ing ngarep, aku ngerti kabeh, patrap kamanungsan sing apik, nanging piye wae ora ana ing jiwaku.


                Lan, aku duwe rasa kuciwa, nesu, nesu lan nesu amarga ora adil ing jiwaku. Ukrovoyaks nemokake celah kanggo awake dhewe kanthi biaya (Rusia). Dheweke nembak warga sipil, perang karo milisi, lan kudu tanggung jawab kanggo urusane ...! Aku entek amunisi lan banyu. Apa yen ora entek? Kita bakal terus perang. Sifat bosok saka dill dicethakaké ana ing iki. Ora adil. Kita kudu nutup tapel wates.
                1. 0
                  5 Agustus 2014 21:00
                  Kita uga apik
                  sad
            5. + 13
              4 Agustus 2014 13:51
              Ya, sampeyan ngomong omong kosong!
              Kasunyatan manawa dheweke bakal bali lan sawise sawetara wektu dheweke bakal nembak maneh ing milisi wis jelas, ora ana pilihan liyane ing kene. Lan apa sing sampeyan tulis babagan ora bisa dipercaya iku omong kosong. Padha bakal diganjar minangka kanggo operasi licik ing Rusia.
              1. + 12
                4 Agustus 2014 14:01
                padha isih kudu menehi metu gaji ing tapel wates lan apologize sing ing rubles. Mungkin EU lan kabeh demokrasi Kulon bakal ngormati uga
              2. 0
                4 Agustus 2014 14:01
                Dheweke bakal dikunjara, istilah kasebut bisa "dibuwang" kanggo "semangat" ing SE!
            6. avt
              + 10
              4 Agustus 2014 14:25
              Kutipan: Rostov
              Batch pisanan, dikirim bali menyang Ukraina, ora dijupuk menyang ditahan kanggo nyoba cilik.

              ya wis. Lan sadurunge, padha ngedhunake "Berkut" lan "Alpha" kanthi cara sing padha sawise Maidan, nanging saiki katon ing statement Porosenko sing padha "nebus kaluputan karo getih." Punapa panjenengan kersa takon ngendi lan karo getih kang "padha?" adus”? Mangkono uga iki - saben wong sing bali, cepet utawa mengko bakal digandhengake karo bedhil, banjur bakal ngeluh - "Aku bakal duwe deadline yen ora."
            7. Alexanya
              +1
              4 Agustus 2014 14:29
              Apa minus wong-wong sing ragu-ragu babagan kesahihan informasi kasebut? Nanging iki carane iku: loro pihak saka ukrov diadili: sing 41 nuduhke kanggo televisi lan liyane, kang metu saka encirclement dhewe. Iki sing nunggu pungkasan.
          3. +8
            4 Agustus 2014 13:13
            Kutipan saka avt
            Ora ana sing bakal interne

            Apa sampeyan mikir kaya ngono? Ing teori, wong-wong mau kudu interned lan disimpen nganti pungkasan konflik miturut standar internasional. Mesthine, menehi panganan patang atus wong minangka bisnis sing larang ...
            1. +9
              4 Agustus 2014 13:31
              KARYA! Nganti pungkasan perang! ARCTIC kudu dikembangake maneh, akeh bangunan sing kudu ditindakake ing kana! Kene padha teka ing Handy. Ora tekan sirah - bakal tekan tangan. Omongane wong tuwa kuwi...
              1. +7
                4 Agustus 2014 13:55
                Ayo wong Yahudi mulihake Donetsk.
            2. +2
              4 Agustus 2014 13:45
              Nggawe dheweke kerja ora dilarang dening EMNIP.
            3. avt
              +2
              4 Agustus 2014 14:39
              Kutipan saka Nayhas
              Apa sampeyan mikir kaya ngono? Ing teori, wong-wong mau kudu interned lan disimpen nganti pungkasan konflik sesuai karo standar internasional.

              Yeee!? Lan menyang ngendi wong-wong sing diadili ing Zaporozhye? Lan sadurunge iku, pengawal tapel wates nyabrang karo tatu? Kabeh wong ditawani nginep lan lunga menyang milisi, nanging ora ana omongan babagan interniran nganti pungkasan perang, ujare ora ana perang resmi, wah, hukum militer ora ditepangake.
          4. + 32
            4 Agustus 2014 13:22
            Kutipan saka avt
            batalyon bakal ngliwati tapel wates, nampa senjata, lan ing panggonan liyane milisi bakal nemoni prajurit sing wis ana ing geni. Ora ana sing bakal nginep,

            Nalika brigade internasional Spanyol, ing serangan saka Franco, pindhah menyang Prancis, padha banget interned ing kono (diselehake ing tawanan perang camp), sanajan Prancis njupuk posisi netral babagan perang sipil ing Spanyol. Ing mratelakake panemume, panyaring angel militer Ukrainia ing Rusia dibutuhake. Wong-wong sing tulus nyadari tumindak pidana junta Kyiv kudu dikirim menyang Ukraina kanggo mbabarake kejahatan rezim Kyiv. Lan sembarang pengawal nasional, pravosekov lan banderlogs ideologi kudu interned ing Rusia nganti pungkasan konflik ing Donbass. Seleksi mbutuhake pakaryan spesialis saka FSB, GRU, lan psikolog militer.
            1. +6
              4 Agustus 2014 13:47
              Kutipan saka dedal
              Wong-wong sing tulus nyadari tumindak pidana junta Kyiv kudu dikirim menyang Ukraina kanggo mbabarake kejahatan rezim Kyiv. Lan sembarang pengawal nasional, pravosekov lan banderlogs ideologi kudu interned ing Rusia nganti pungkasan konflik ing Donbass.

              Iki wajar.
          5. + 34
            4 Agustus 2014 13:29
            Kutipan: zeleznijdorojnik
            saiki kita bakal Feed wong-wong mau, ngeterake wong-wong mau menyang pos papriksan liyane lan nyerahke menyang Ukrainians - ana bakal maneh kawangun lan ing sawetara minggu batalyon liyane bakal crush Donbass.


            Sadurunge pindhah menyang Rusia, padha numpes senjata lan depot amunisi, i.e. padha ora netepi syarat-syarat milisi, lan kita menehi panganan, dilebokake ing sangu .... Madhouse ..
          6. julukan 1 lan 2
            +4
            4 Agustus 2014 13:34
            Kutipan saka avt
            Cara menehi ngombe - batalyon bakal ngliwati tapel wates, bakal nampa senjata ing papan liya



            apa yen sampeyan menehi tandha? kaya tato.
            1. +5
              4 Agustus 2014 14:07
              Tato dada lengkap - "Milisi Novorosskoye" ..... Banjur ana kasempatan kanggo wong-wong iki .... Lan kanggo Feed, banjur ngirim wong sehat ngarep .... iku ora sakabehe cetha, jujur ​​... .
          7. + 17
            4 Agustus 2014 13:50
            Kutipan saka avt
            Quote: wayahe
            Dadi, sithik-sithik teka.

            Kutipan: zeleznijdorojnik
            Ora ana sing luwih elek - dheweke ninggalake boiler - saiki kita bakal menehi panganan, ngeterake menyang pos pemeriksaan liyane lan nyerahake menyang Ukrainia - bakal dibentuk maneh ing kana lan sajrone sawetara minggu batalyon liyane bakal ngremukake Donbass.

            Wis ngono wae! Cara ngombe kanggo menehi - batalyon bakal ngliwati tapel wates, bakal nampa senjata lan ing papan liya milisi bakal nemoni prajurit sing wis ditembak. Sawise kabeh, ora ana sing bakal nginep, wis kedadeyan, lan ora bakal melu milisi, bisa uga wis suwe, paling ora bakal diganti kanggo wong-wong sing ana ing pakunjaran.

            Lan kanggo iki, "Putin lan K" kudu tanggung jawab, sing nyatakake publik yen dheweke ora bakal ngidini pembunuhan wanita lan bocah-bocah Donbass sing ora dihukum dening Ukronazis.
            Wong eling kabeh.
          8. +3
            4 Agustus 2014 13:58
            Bisa prajurit iki, sadurunge bali menyang (ing) Ukraina, mbusak driji indeks? Utawa ngisi wong-wong mau kanggo evakuasi saka boiler kanthi gaman lan peralatan?
          9. + 11
            4 Agustus 2014 14:37
            Kutipan saka avt
            Cara ngombe kanggo menehi - batalyon bakal ngliwati tapel wates, bakal nampa senjata lan ing papan liya milisi bakal nemoni prajurit sing wis ditembak.

            Bisa uga banget. Kaputusan ana ing kita.
            Malah saiki wis ora "putih" lan "gembul". Senjata lan gaman ditinggal utawa dirusak, peralatan ora bisa digunakake. Yaiku, dheweke nedahake milisi lan "tutuk ekstra" metu, sisa-sisa bakal perang lan uga metu ...
            Dheweke ngidak-idak asu lan dalan, lan kita main tentrem lan humanisme ...
            Bajingan iki njupuk ing wilayah kita.
          10. angin topan7
            +5
            4 Agustus 2014 14:52
            Miturut cara, ing cedhak Lugansk, ukrobrigada tiba ing cauldron, nanging ora kaya patang atus iki, ora ana dalan metu menyang tapel wates, padha nyerah utawa ngrusak, rembugan ditindakake.
          11. 0
            4 Agustus 2014 15:07
            Ora ana sing bakal reformasi, Iku kabeh kanggo Ukraina, kabeh wong pengkhianat. Elinga wong-wong sing pisanan metu karo sing tatu, banjur ditransfer menyang "tanah kelairan"? - Kabeh wong wis ana ing kasus pengkhianatan. Dadi dheweke ora duwe pilihan akeh.
            1. Makosha
              +6
              4 Agustus 2014 15:39
              Kutipan: Ivan-Cloud
              Ora ana sing bakal reformasi, Iku kabeh kanggo Ukraina, kabeh wong pengkhianat. Elinga wong-wong sing pisanan metu karo sing tatu, banjur ditransfer menyang "tanah kelairan"? - Kabeh wong wis ana ing kasus pengkhianatan. Dadi dheweke ora duwe pilihan akeh.

              Nanging, pengadilan mbenerake dheweke, nggawe keputusan sing ora bisa ditindakake, lan menehi kesempatan kanggo nambah. Sing, ngliwati tapel wates karo Rusia, Ukrainia wis nggawe "nyebrang" terus-terusan kanggo metu saka encirclement ing wilayahe.

              http://rusvesna.su/news/1407018126

              "Uji coba kaping pindho para pejuang brigade mesin 51 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditindakake ing pengadilan distrik Oktyabrsky ing kutha Zaporozhye, Sabtu, Interfax Ukraina nglaporake ing dina Sabtu sore.

              "Dina iki, jaksa militer njaluk supaya hakim ninggalake 23 pejuang ing tahanan, nanging hakim mutusake kanggo mbebasake prajurit kanthi kewajiban pribadi", - pesen kasebut ujar.
              Saiki prajurit sing dibebasake ana ing sawijining unit ing Zaporozhye.
              Ing dina Senin, 4 Agustus, sidang pengadilan katelu bakal ditindakake, ing ngendi keputusan bakal ditindakake kanggo 18 pejuang liyane.

              Minangka kacarita, ing 28 Juli, 41 pejuang saka brigade 51 interned saka tlatah Federasi Rusia lan digawa menyang Zaporozhye "nganti alasan kanggo transfer menyang wilayah negara liya wis clarified."

              Lan apa sing apik? Pitakonan ora malah ing pangan, kita ora bakal bangkrut. Nanging iki wong-wong sing bisa diijolke dening milisi kanggo tawanan, yen pancene pengin bali menyang Ukraina. Ora ana sing nglarang dheweke nyerah liwat milisi.
              1. +4
                4 Agustus 2014 17:22
                Quote: Makosha
                Lan apa sing apik? Pitakonan ora malah ing pangan, kita ora bakal bangkrut. Nanging iki wong-wong sing bisa diijolke dening milisi kanggo tawanan, yen pancene pengin bali menyang Ukraina. Ora ana sing nglarang dheweke nyerah liwat milisi.

                Aku ana pengkhianatan nasional Rusia Anyar.
            2. Makosha
              +1
              4 Agustus 2014 15:57
              Kutipan: Ivan-Cloud
              Ora ana sing bakal reformasi, Iku kabeh kanggo Ukraina, kabeh wong pengkhianat. Elinga wong-wong sing pisanan metu karo sing tatu, banjur ditransfer menyang "tanah kelairan"? - Kabeh wong wis ana ing kasus pengkhianatan. Dadi dheweke ora duwe pilihan akeh.

              Nanging, pengadilan mbenerake dheweke, nggawe keputusan sing ora bisa ditindakake, lan menehi kesempatan kanggo nambah. Sing, ngliwati tapel wates karo Rusia, Ukrainia wis nggawe "nyebrang" terus-terusan kanggo metu saka encirclement ing wilayahe.

              http://rusvesna.su/news/1407018126
              "Uji coba kaping pindho para pejuang brigade mesin 51 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditindakake ing pengadilan distrik Oktyabrsky ing kutha Zaporozhye, Sabtu, Interfax Ukraina nglaporake ing dina Sabtu sore.

              "Dina iki, jaksa militer njaluk supaya hakim ninggalake 23 pejuang ing tahanan, nanging hakim mutusake kanggo mbebasake prajurit kanthi kewajiban pribadi", - pesen kasebut ujar.

              Saiki prajurit sing dibebasake ana ing sawijining unit ing Zaporozhye.

              Ing dina Senin, 4 Agustus, sidang pengadilan katelu bakal ditindakake, ing ngendi keputusan bakal ditindakake kanggo 18 pejuang liyane.

              Minangka kacarita, ing 28 Juli, 41 pejuang saka brigade 51 interned saka tlatah Federasi Rusia lan digawa menyang Zaporozhye "nganti alasan kanggo transfer menyang wilayah negara liya wis clarified."
          12. +6
            4 Agustus 2014 15:29
            Kabeh Khokhlovoyak sing nyabrang menyang Rusia kudu ditransfer menyang milisi!!!!!!!!!!! prajurit
            Malah yen diijolake, luwih migunani tinimbang ngeculake kaya ngono!
          13. +6
            4 Agustus 2014 16:30
            Kutipan saka avt
            Sawise kabeh, ora ana sing bakal ngganggu dheweke, wis kedadeyan, lan dheweke ora bakal melu milisi

            luwih saka 180 saka wong-wong mau wis "nyebutake kepinginan" kanggo bali ... perang sing menarik ana ing kana ... pengungsi sing nganggo basa Rusia sing nyoba tekan Rusia diwutahake kanthi geni saka kabeh cara improvisasi ... milisi wiwit nglebokake wong Ukrainia sing padha karo kanker, dheweke langsung njaluk ngapura lan kanthi cepet bendera putih menyang wilayah Rusia, sawise lungguh lan turu, dheweke "ngandika kepinginan" kanggo bali .. . malih, tanpa gagal - liwat checkpoint liyane, "bali" kang kontrol Eurohohlami ...
          14. +8
            4 Agustus 2014 16:49
            Ing Rusia, kanggo dhuwit kita, dheweke bakal diobati, dipakani, dikumbah, diganti lan dikirim kanggo perang maneh karo bocah lanang kita !!!
            Iku tetep nguwuh "Kamulyaning Ukraina lan pengkhianat Rusia"!
            Dheweke teka ing kene - supaya bisa kerja lan urip nganti pungkasan perang, banjur bakal katon ...
            1. UFO
              +7
              4 Agustus 2014 17:10
              Kutipan saka gav6757
              Iku tetep nguwuh "Kamulyaning Ukraina lan pengkhianat Rusia"!

              Ya persis kaya ngono Pak, aturan G.O.V.N.E.C.O. hi
          15. Komentar wis dibusak.
          16. Kanca Mauser
            0
            4 Agustus 2014 18:25
            Kutipan saka avt
            Cara menehi ngombe - batalyon bakal ngliwati tapel wates, bakal nampa gaman lan ing papan liya, milisi bakal nemoni prajurit sing wis ditembaki.


            Aku mangu-mangu. Lan mulane.
            Kanggo wong lanang sing wis ana (aku yakin ora kabeh wong Svidomo menyang sumsum balung), otak sing mboko sithik bali menyang Panggonan tengen. Pitakonan muncul: Sapa sing ngutus wong-wong mau menyang pembantaian? Sapa sing ora nulungi? Lan sing, ing nalisir, ora numpes, sanajan ana kesempatan, nanging miwiti rembugan? Sapa, pungkasane, diijini mulih liwat wilayah Rusia?
            Lan sawise neraka, nalika udan es dibom, ana sing kepengin bali lan terus nggodha nasib? Dheweke bakal ndhelikake. Lan sanajan ana uji coba. banjur padha dibebasake, ana preseden.
          17. +1
            4 Agustus 2014 20:17
            Lha iki
            wis. Mangan, ngumbah lan bali ...
          18. +2
            4 Agustus 2014 20:31
            Dadi isih perlu ngenteni sawetara interning - tetep 400 Bandera ing mburi, ing wilayah sing, iki meh batalyon murub, dilatih, irreconcilable lan nesu, lan tegese makhluk siap kanggo sembarang trick reged.
            Umumé, wong-wong mau kudu diusir bali ing tapel wates karo geni senapan mesin.
        2. +2
          4 Agustus 2014 12:30
          Namung sekedhik.
          Muga-muga ana sewu luwih akeh lan masalah bali "Ukrainized" menyang pangkone asli bakal ditanggulangi! hi
          1. +2
            4 Agustus 2014 12:47
            Kutipan saka Paradox
            Namung sekedhik.
            Muga-muga ana sewu luwih akeh lan masalah bali "Ukrainized" menyang pangkone asli bakal ditanggulangi! hi


            Ora kabeh dill duwe akses menyang tapel wates, yen ora, dheweke mesthi mlayu.
            1. + 34
              4 Agustus 2014 12:56
              Maksudku, tanpa kasebar, tanah-tanah Rusia cilik sing sajarah ora bisa dipisahake lan dadi duweke - Rusia!


              ora tahan!

              ngguyu keprungu ngguyu
              1. +7
                4 Agustus 2014 17:42
                Sejarah minangka prakara sing rumit. Nanging "pangenalan" de jure republik Novorossia lan Transnistria bakal dadi klik apik ing irung dawa sawetara, lan ing wektu sing padha faktor moral apik kanggo ndhukung populasi republik lan sinyal sing padha ora bakal. nilar. apik
                1. +3
                  4 Agustus 2014 18:24
                  Quote: Lelek
                  Sejarah minangka prakara sing rumit. Nanging "pangenalan" de jure republik Novorossia lan Transnistria bakal dadi klik apik ing irung dawa sawetara, lan ing wektu sing padha faktor moral apik kanggo ndhukung populasi republik lan sinyal sing padha ora bakal. nilar. apik

                  Iku wektu dhuwur. Wong Novorossiya butuh bantuan kita kanggo nglawan fasisme.
            2. Rayden
              +4
              4 Agustus 2014 13:21
              Oligarki scum iki ngeculake perang, kita mesthi dadi sedulur (mung dudu wong Barat) sing teka karo apa kanggo apa, saka iki lan iki.
              1. +1
                4 Agustus 2014 17:14
                Inggih, fasih banget! +
          2. +8
            4 Agustus 2014 14:48
            Nah, iki liyane ing wiwitan sing sithik ...
            Lan Strelkov negesake:
            Strelkov_info:
            04.08.2014/XNUMX/XNUMX. Informasi operasional saka Cauldron.

            Dina iki, Sisa saka 72nd kapisah mechanized brigade ing jumlah 438 wong mlebu ing tlatah Federasi Rusia.
            Durung bisa disepakati pasrah sakabehe wadyabala kinubeng (rembugan lagi lumaku), mula kawah wiwit ambruk. Brigade 72 meh ora ana amarga rilis lengkap amunisi lan jatah panganan. Padha dianakaké metu anggere ana sumber daya, lan banjur padha wiwit mlebu ing tlatah Federasi Rusia, pisanan ing kelompok kapisah, lan banjur remnants saka brigade sapisan lengkap-blooded.
            Peralatan kasebut kabeh ditinggal ing posisi sing terus dikuwasani dening pasukan junta sing durung nyerah. Milisi nyopir ing tank menyang posisi junta ing 400 meter, bali geni ora mbukak - ana mung apa-apa. Ing brigade kaping 72, nalika nyerah, sawetara prajurit ora duwe kartrid babar pisan, ana sing duwe 1-2 majalah saben senapan mesin.

            Ana uga informasi yen ing antarane wong-wong sing ora nyerah, ana tentara bayaran Polandia, sing, nyatane, nerangake stubbornness saka resistance (skandal internasional serius bisa).
            A kondisi iki sijine nerusake kanggo wong-wong sing tetep ing bagean cauldron iki - kanggo nyerah lan pindhah menyang Rusia, lan ora kanggo numpes peralatan, digunakake Grads bakal miwiti maneh. Saiki ana perselisihan sing kuat, para komandan militer mbantah manawa kemungkinan perlawanan wis entek lan kita kudu nyerah supaya ora nyirnakake wong kanthi sia-sia. Pravoseki, mercenaries lan politik wangkal njaluk terus resistance ing sembarang biaya. Mulane, ana mbokmenawa ora bakal nyerah lengkap - paling saka wong tentara, ketoke, bakal nyerah, liyane bakal leveled, utamané amarga padha ora duwe apa-apa khusus kanggo njawab karo. Bisa dianggep yen klompok iki bakal mandheg ana ing 2-3 dina, sawise boiler bakal nyusut kanthi faktor 2, lan milisi bakal njupuk sisa-sisa brigade 24 lan 79.

            Kanggo nggawe luwih cetha, sisa-sisa brigade 72 nyerah, sing diusir saka Izvarino lan Sverdlovsk menyang tapel wates karo Federasi Rusia. Ing wektu sing padha, cauldron disimpen ing celah antarane Marinovka lan Biryukovo, ing ngendi sisa-sisa brigade airmobile kapisah kaping 79 lan brigade mekanis kapisah kaping 24, ditambah karo macem-macem unit penguatan lan formasi punitive, nyekel pertahanan.

            Umumé, Cauldron Kidul saiki wis bener-bener mlebu ing tahap pungkasan., sangsara saka bagean sangsoro saka Penyetor wiwit.

            Dina iki dilaporake manawa klompok prajurit Ukrainia liyane arep menyang Rusia nyusul meh 440 prajurit lan perwira angkatan bersenjata Ukraina, sing nyabrang menyang tlatah negara tetanggan ing wayah wengi 4 Agustus. Jumlah pas prajurit sing arep pindhah menyang Federasi Rusia isih durung dingerteni, laporan ITAR-TASS kanthi referensi menyang kepala layanan pers kontrol tapel wates FSB ing wilayah Rostov. Iki mung babagan sing bakal ngalih ing mangsa ngarep. Masalah ing kana padha karo OMBR kaping 72.
            1. +6
              4 Agustus 2014 15:51
              Lan Yang kira-kira padha:

              Agustus 4th, 2014
              Ringkesan, Novorossia, dina pitung puluh loro 04.08

              Ketegangan terus ing wayah wengi. Ing Donetsk, junta, kira-kira jam siji esuk (lokal), Shiroky diserang nganggo MLRS (BM-21) kanthi telung paket lengkap lan kaping pindho kanthi bagean (setengah paket). Kita nggarap drone ing wayah wengi. Watara jam pitu esuk (lokal) uga ana tembakan.
              Ing wayah esuk pesawat liwat Donetsk, kolom gedhe saka kendaraan lapis baja maju saka Kramatorsk.
              Ing Lugansk, Krasnodon, ketegangan tetep, ana pesawat ing langit. Miturut data sing ora ditemtokake, bandara Luhansk (apa sing isih ana) ana ing kontrol milisi.
              Babagan transisi saka dill, sing saiki kita "rolling in oil", aku ngerti - politik lan kabeh sing (mbokmenawa bener), aku duwe pendapat sing beda. Aku pancene ngarep-arep yen iki ..... bakal diekstradisi lan kantor jaksa militer Ukropov bakal dilebokake ing kunjara paling sethithik limang taun (kanggo ngrusak lan mundhut senjata sing dipercaya), supaya layanan kasebut ora katon kaya madu; digunakake padha elinga sing padha kesel matèni liwat nem sasi kepungkur. Ing Kharkov, sajrone XNUMX jam kepungkur, bangunan manajemen pabrik tank Kharkov rada tetep lan bangunan kantor registrasi lan pendaftaran militer dilurusake nganti mati.

              UPD: 13:35 (Waktu Moskow) Tembakan keprungu ing arah Marinka.
              UPD 1: 13:55 (wektu Moscow) Ing arah Donetsk, link dryers saka Kramatorsk.
              UPD 2: 14:05 (wektu Moscow) Miturut informasi sing ora ditemtokake, "rook" ditembak mudhun ing Krasnodon.
            2. +2
              4 Agustus 2014 17:53
              Mesthine kudu ditampa, nanging mung nganggo senjata lan peralatan (militias bakal migunani), nanging apa sing kudu ditindakake sabanjure yaiku pitakonan gedhe lan gedhe. Ora ana wangsulan ing tengkorakku. Siji-sijine: sampeyan ora bisa ngirim maneh - wong lanang bakal mati. Kajaba iku - mriksa, mriksa lan nyaring. Iku misale jek kanggo kula. ora
        3. + 26
          4 Agustus 2014 12:40
          Quote: wayahe
          Dadi wiwit tekan sethithik, Oh, ora bakal ana parade Ukraina ing Novorossia

          Neraka, dheweke ora ngerti! Bodho zhrachka entek amunisi. Saiki dheweke bakal mangan karo kita, dheweke bakal nggawa menyang panggonane ing nezalezhnaya, lan kita, ing kana dheweke bakal ngganti sandhangan, lengen lan mburi!
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            4 Agustus 2014 21:15
            Kita kudu nyiyapake kamp filtrasi. Ngenali mungsuh potensial lan nyuntikake sawetara jinis omong kosong supaya ing 1-3 sasi bakal mati utawa dadi ora layak kanggo layanan (kayata polio lan skizofrenia). Kirimi maneh, utawa luwih, sing nular, bakteriologis, supaya ing wektu sing padha kabeh wong ing kono bakal mati.
        4. + 16
          4 Agustus 2014 12:42
          Off topik, TAPI wong Georgia entuk ...

          1. + 14
            4 Agustus 2014 13:07
            Nanging kepiye maneh, kanggo 08.08.2008/XNUMX/XNUMX, kepiye carane mbales dendam marang dheweke?
            Lan paling kamungkinan ora piyambak!
            Ing sisih milisi ana wong Rusia lan Abkhazia lan Ossetians 1.17-pembawa personel kanthi gendéra Ossetia.
          2. Shoma-1970
            + 28
            4 Agustus 2014 13:12
            Doberman sampeyan njupuk salah, sampeyan sijine ing show, iku cetha kanggo wong bodho sing padha ora Chechens nanging e..nye kolega! Wedhus, sampeyan kontol ing sel, kita isih weruh sampeyan ing sisih kidul, sampeyan ora bakal ngandel yen ora ana sing luwih pengecut tinimbang militer Georgia, dheweke meh klelep ing ireng amarga wedi, dheweke mlayu ora ngerti ngendi. Doberman wis teka!
            1. +8
              4 Agustus 2014 13:34
              looking nerusake kanggo wong ing panangkaran! lan padha bakal menehi wong kanggo pigura sing kanggo Chechen.
          3. Rayden
            +3
            4 Agustus 2014 13:41
            Salo kanggo Ukraina, lard kanggo pahlawan, kelalen 08.08.08
          4. +4
            4 Agustus 2014 14:20
            Georgians bengok-bengok kamulyan kanggo Ukraina, ana ing Ukraina kabeh wong edan, Yahudi Kolomoisky ndhukung Nazisme
            1. +2
              4 Agustus 2014 14:37
              Kutipan saka maxxdesign
              Georgians bengok-bengok kamulyan kanggo Ukraina, ana ing Ukraina kabeh wong edan, Yahudi Kolomoisky ndhukung Nazisme

              Ngomong babagan "Dnepr" Kolomoisky!

              Ing Zaporozhye, sabotase kelompok milisi saka Republik Rakyat Donetsk (DPR) rampung ngilangi salah sawijining unit batalyon Dnepr, laporan agensi Novorossiya, nyatakake komandan unit sukarelawan DRN D.O.L.G.

              "Kabeh komandan tempur wis diilangi," ujare pesen kasebut.

              Kaya sing sampeyan ngerteni, "Dnepr" minangka subordinate saka pimpinan "Sektor Tengen" Dmitry Yarosh lan dibiayai dening oligarki odious asal Eropa Igor Kolomoisky.

              Kajaba iku, miturut agensi kasebut, "ing Gorlovka, milisi kita ngalahake konvoi punishers. Kerugian Nazi ing tenaga kerja: udakara 15 tatu, sawetara 200."
              Ing wayahe, kahanan ing wilayah Donetsk tetep geger. Ing Donetsk dhewe, 70 stasiun trafo tetep de-energized. Kangge, sistem dhukungan urip lan transportasi umum beroperasi kanthi normal, lapor layanan pers Dewan Kota.
              Ing pungkasan minggu kepungkur, konvoi militer Ukraina diserang ing kutha Shakhtersk cedhak Donetsk. Miturut tokoh resmi, antarane 10 lan 14 prajurit tiwas. Nanging, nyatane, jumlah tiwas paling ora tikel kaping pindho.
              1. Makosha
                +3
                4 Agustus 2014 17:06
                Njupuk iki saka "Dnepr", lan iku. Dheweke nembak wong ing Dokuchaevsk, luwih saka 18 wong. Ing kene, ora jelas, apa hubungane Dokuchaevsk? Iku wis mesthi wis dikuwasani dening wong-wong mau.

                http://warfiles.ru/show-65366-svodki-ot-opolcheniya-novorossii-za-4-avgusta-2014
                .html


                04.08.2014/0/45 XNUMX:XNUMX News Agency "Novorossiya"

                "Ing Dokuchaevsk, dikuwasani Ukraina, wong-wong nganggo seragam ireng lan nganggo armband abang nembak warga 18. Iki dilaporake menyang Komite Komunikasi Sosial (CSC) DPR dening warga lokal.
                Miturut wong-wong mau, wiwit wingi sore, wong-wong bersenjata nganggo seragam ireng, balaclava, nganggo perban abang ing lengene wis nembak warga sipil. Iku wis dikenal bab 18 tiwas, nomer pas wong ilang ora dingerteni.
                Kajaba iku, padha nglapurake yen ing Dokuchaevsk (ing State Farm) padha nginstal 2 instalasi "Grad" lan siji instalasi ing kuburan. Lan antarane Starobeshevo lan Dokuchaevsk, kira-kira 50 peralatan lan 4 instalasi "Grad" diterusake.

                "Wingi udakara 20:15 saka Debaltseve, ngliwati dalan Rostov-Lugansk - murub bom fosfor menyang Yenakiyevo", ujare saksi mata.


                Aja nalar karo wong-wong mau, aja sinau maneh.
                Psikologi klasik nyatakake yen wong wis nyambut gawe nganti 6 taun, banjur bakal bareng karo dheweke menyang kuburan.
          5. +1
            4 Agustus 2014 21:24
            Saiki kita kudu ngenteni final. Ing wektu sing padha, isi kabeh batalion
        5. +6
          4 Agustus 2014 12:45
          Ya, lan karo parade ing kutha, pahlawan Sevastopol katon banget rusak, ndhuwur Kyiv kudu njupuk piwulang saka Saakashvili ing hubungan mangan. Lan wektu iku teka, rauh mburi daya. ombenan
        6. +8
          4 Agustus 2014 12:46
          Dadi sapa sing ndhudhuk selokan ing pinggir tapel wates!!!
          1. Rayden
            +4
            4 Agustus 2014 13:43
            Iki kanggo ngeduk kuburan massal
        7. Kadet787
          + 11
          4 Agustus 2014 13:10
          Prajurit lan perwira Ukrainia, panguwasa Kyiv ngeksploitasi perasaan patriotik sampeyan, nggusah sampeyan perang kanggo Ukraina, nanging nyatane sampeyan berjuang kanggo njaga kulit sing ala, padha ngwutahake getih akeh, dheweke kudu mangsuli sadurunge pengadilan. saka sajarah lan wong, padha wedi iki karo wedi kewan. AWAL KITA IS RIGHT Kamenangan bakal kanggo kita!
        8. +1
          4 Agustus 2014 13:38
          Quote: wayahe
          Dadi wiwit tekan sethithik, Oh, ora bakal ana parade Ukraina ing Novorossia.

          Pasrahna marang Gusti Allah! Nanging kudu eling yen ing tentara reguler lan ing layanan tapel wates ana macem-macem "woh-wohan". Apa sing ditindakake ing tlatah Donbass sadurunge dikepung? - Gusti ngerti. Iku salah kanggo nransfer menyang Ukraina langsung. Aja muter banget ing "humanisme". Iku isih ora cukup kanggo ketemu ing tapel wates Gelets, Nalyvaychenkos lan Avaks karo penghargaan kanggo presentation. Ya, lan para prajurit sing durung siyap nglawan rezim junta, ngenteni lan bali kanthi aman, bakal entuk manfaat. Sapa wae - lan gabung karo Milisi Rakyat.
        9. Nina Zima
          +1
          4 Agustus 2014 14:01
          bakal ana parade, mung ing Kyiv!!! Igor Ivanovich bakal nampa !!!
        10. 0
          4 Agustus 2014 14:38
          Klompok prajurit Ukrainia liyane arep nyabrang menyang Rusia sawise meh 440 prajurit lan perwira angkatan bersenjata Ukraina, sing nyabrang menyang tlatah negara tanggane ing wayah wengi tanggal 4 Agustus. Jumlah pas prajurit sing arep pindhah menyang Federasi Rusia isih durung dingerteni, laporan ITAR-TASS kanthi referensi menyang kepala layanan pers kontrol tapel wates FSB ing wilayah Rostov.
          04:2014, 12 Agustus 11

          Artikel asli: http://russian.rt.com/article/43799#ixzz39Q0ehnR8
        11. +1
          4 Agustus 2014 14:48
          Quote: wayahe
          Oh, ora bakal ana Ukrparade ing Rusia Anyar.

          Ya, dheweke bakal nganakake parade dill, umpamane, ing Sevastopol ... lan ing kesempatan iki kedadeyan ing sirahku:
          Yarosh nyopir menyang Crimea ing tank-
          Off the track, gantung ing sisa-sisa ...
          Lan nggulung wrasse
          Dimka malah menyang Kuban ...
        12. Kadet787
          0
          4 Agustus 2014 15:32
          Junta Ukrofascist ora siyap kanggo operasi militer jangka panjang. Cacahé wong sing ngusir terus saya tambah. Saiki ana akeh "pesta" anyar: wong-wong sing ora pengin keluwen, beku ing mangsa, nampa mayat anak dipatèni - kabeh iki obyektif bakal mungkasi Ukraina saka perang dawa.
        13. + 11
          4 Agustus 2014 15:38
          Quote: wayahe
          Dadi wiwit tekan sethithik, Oh, ora bakal ana parade Ukraina ing Novorossia.

          Nanging ora tekan kabeh .. sensor terus nyalahake Mongol-ka.tsa.pov kanggo kabeh, nanging wong-wong, sanajan dilarang, bisa ninggalake mutiara)))
          Bantalan
          Warga desa tapel wates Ukrainia terus treacherously
          dig metu kiriman tapel wates lan push tapel wates Ukraina konco sing
          pamukiman. Penggabungan creeping menyang Rusia iku anyar sing ora dingerteni ing
          donya taktik gabung tanpa referendum lan tanpa tembak.

          04.08.2014 13: 36
          jawaban
          Aku seneng 17
          1. +1
            4 Agustus 2014 16:24
            Ayo, ayo, pindhah menyang wates Novorossiya!
        14. 0
          4 Agustus 2014 15:47
          Quote: wayahe
          Dadi wiwit tekan sethithik, Oh, ora bakal ana parade Ukraina ing Novorossia.

          Ing kene maneh, Rusia miwiti latihan gedhe-gedhe ing cedhak tapel wates karo Ukraina. Mungkin ora bakal adhem banget, utawa bakal njerit maneh?
        15. 0
          4 Agustus 2014 15:56
          Penduduk Belarus Alexander Lukashenko lan Presiden Ukraina Petro Poroshenko sajrone obrolan telpon ngrembug babagan pasokan produk minyak bumi saka Belarus menyang Ukraina. Informasi kasebut ana ing pesen sing dikirim ing situs web resmi Presiden Republik Belarus.

          Laporan kasebut nyathet yen pihak Belarusia mangerteni urgensi masalah iki, utamane amarga kampanye panen ing pertanian. Mulane, senadyan kabutuhan internal, Belarus bakal mbantu Ukraina nyedhiyakake ekonomi karo produk minyak. Umumé, rembugan presiden dikhususake kanggo hubungan perdagangan antarane Ukraina lan Belarus lan interaksi ing kerangka Uni Pabean.

          http://lenta.ru/news/2014/08/04/belorusneft/
        16. +3
          4 Agustus 2014 15:58
          Quote: wayahe
          Dadi, sithik-sithik teka.


          Aku ora weruh apa-apa kanggo keplok.
          Iki pancen sinis, nanging 400 rong atus Krajina bakal dilebokake sadurunge kabutuhan DUNIA.
          Sedina utawa rong dina, dheweke bakal menehi panganan, bakal ngusapake snot, lan bakal dibebasake kanthi pakurmatan bali menyang Nenka .... Dheweke bakal nampa senjata lan, kanthi pengalaman lan piala sing dipikolehi, dheweke bakal perang. maneh.

          IMHO .... iki mesthi Sikep ... nanging saka kekirangan kita.
        17. Kadet787
          +7
          4 Agustus 2014 16:55
          Brigade 24 ing zona ATO njaluk dhukungan geni, yen ora kabeh wong bakal mati - Walikota Yavorovo
          Miturut kepala administrasi kutha Yavorov (wilayah Lviv) Stepan Vengerak, dheweke bisa mlebu menyang prajurit batalyon kaping 3 saka brigade wesi mekanik kapisah kaping 24 sing dijenengi sawise Danylo Galitsky (lokasi permanen - kutha Yavorov. ), sing, miturut wong-wong mau, saiki lagi dikepung, ing geni mungsuh sing abot.
          Miturut Walikota Yavorov, "pekerja wesi" dijaluk ngirim menyang markas ATO sing kudu langsung didhukung dening geni, yen ora kabeh wong bakal mati.


          Sing paling sedhih yaiku yen brigade iki dadi pewaris kamulyan militer saka Divisi Besi Samara-Ulyanovsk Pengawal kaping 24 sing misuwur, dibentuk nalika perang sipil lan ditembangake dening Sirafimovich ing buku Iron Stream, lan divisi kasebut ditutupi kamulyan paling gedhe sajrone Perang Patriotik Agung dadi Pengawal. Dina iki, kamulyan militer Zheleznaya wis najis dening layanan Nazi, kudu dikalahake lan bendera perang dicekel, dipasrahake menyang brigade Vostok saka Kementerian Pertahanan DPR, sing perang ing pengawal. Yen ora, kita bakal mbuwang kamulyan militer sing diwarisake dening mbah kakung lan bapak, amarga ing spanduk Pengawal Besi, ana tulisan MATI TO THE OCCUPANTS Jerman!
        18. 0
          4 Agustus 2014 18:36
          Quote: wayahe
          Dadi, sithik-sithik teka.

          Malah pasien sing angel duwe sertifikat lan sabuk ireng ing hopak tempur kanthi cepet dadi luwih pinter! ngguyu

          Media: Kepala Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Andriy Parubiy mundur

          Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Andriy Parubiy wis ngirim mundur amarga ora setuju karo Presiden Petro Poroshenko babagan kebijakan informasi, lapor media Ukraina. Dheweke nulis pratelan tanggal 25 Juli, nanging presiden ora nampa mundur, amarga ora ana calon pengganti sing ditemokake. Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional bisa uga dipimpin dening ketua SBU Valentin Nalyvaychenko utawa wakil Verkhovna Rada Yuriy Stets, ujare media.

          Artikel asli: http://russian.rt.com/article/43862#ixzz39QxOoqFk


          200 peserta liyane ing perang ing Ukraina bisa nyabrang menyang wilayah Rusia ing wayah wengi

          Kanggo 438 prajurit Ukrainia sing wis nyabrang tapel wates Rusia-Ukraina, 200 wong liyane bisa ditambahake ing wayah wengi, ujare gubernur wilayah Rostov Vasily Golubev. Mangkono, mung sedina, luwih saka 600 wakil saka konflik bersenjata Ukrainia bakal nyebrang checkpoints tapel wates ing wilayah kasebut, dheweke negesake.

          Artikel asli: http://russian.rt.com/article/43859#ixzz39QyAy8kG
        19. +1
          4 Agustus 2014 22:21
          Dadi, sithik-sithik teka.

          Dina iki ana ing Odessa. Aku krungu obrolan ing dalan. Wong siji mbantah wong liya yen ora bisa 400 wong nyerah. Wong Rusia ngapusi, ujare. Aku takon - Lan carane akeh bener nyerah? Dheweke netes, nanging ora ngomong apa-apa. Dadi propaganda Junta nindakake tugase.
        20. WKS
          0
          4 Agustus 2014 22:27
          Ora jelas kenapa dheweke cepet-cepet diangkut menyang wilayah Ukrainia. Antarane wong-wong mau (aku weruh ing laporan video) ana akeh shaggy, ketok Bandera. Padha kudu diadili amarga kejahatan perang, amarga mateni wong sing ora salah. Ora ana kasus sing kudu dibebasake, sesuk bakal mateni maneh.
          1. 0
            5 Agustus 2014 21:21
            Ya koyone ditarik metu saka boiler, katon kaya iki opo
      2. KUKLA
        0
        4 Agustus 2014 15:11
        iki foto lawas... tapi aku seneng! nglirik
      3. +1
        4 Agustus 2014 16:16
        ngguyu Nazi minangka profil kita!
      4. -2
        4 Agustus 2014 16:37
        Luwih saka 180 dikirim bali. Aku ora ngerti soko. Lan kenapa banjur nyabrang menyang sisih Rusia ing wayah wengi kanggo mangkat menyang Dill ing wayah awan? Iki salah siji jenis gerakan taktik utawa soko dill nganti. Mungkin provokasi. Aku mikir kita bakal ngerti babagan prajurit dill sing ora salah sing dipateni ing tapel wates dening para pengawal tapel wates Rusia. Lan carane padha dilecehke ing tlatah Rusia ala.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Stalker
        +1
        4 Agustus 2014 21:46
        - Sawetara taun kepungkur ana lelucon ing Internet: pisanan Yushchenko bakal dadi presiden, banjur Yanukovych, lan iku: ora bakal ana presiden maneh ing Ukraina - alfabet bakal rampung.
        - Kene, sial, padha guyon ... padha rampung ing ember. ngguyu
        1. gdv
          gdv
          0
          4 Agustus 2014 22:11
          Sadawane dalan, mung kolektor kalen! lan zona pengecualian
    2. + 28
      4 Agustus 2014 12:12
      Durung cetha apa kabar iki. Ana informasi sing bakal bali dina iki, uga, ing panggonan sing beda, mesthi, ora bali menyang ketel lan terus matèni ... In total, tinimbang 400 tawanan perang, sing bisa diijolke kanggo dhewe. milisi bakal nampa .. wah, sampeyan dhewe ngerti apa..
      Muga-muga iki ora bener.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Valshestyna
        + 21
        4 Agustus 2014 12:32
        Persis. Kahanane mamang. Njupuk menyang akun immorality Absolute Ukrofascists, sembarang surprises bisa samesthine. Mugi sing specialists qualified saka FSB komunikasi karo wong-wong mau. Kajaba iku, padha mbokmenawa "mbusak" data pribadhi. Nanging, iku ora owah akeh. Aku iki wektu kanggo mungkasi amal iki.
      3. +3
        4 Agustus 2014 12:35
        Kutipan saka serrrgo
        Durung cetha apa kabar iki.

        Kabeh wis jelas ... Dheweke nulis menyang Vesti.ru!

        Kontrol tapel wates FSB wilayah Rostov ora ngilangi klompok militer Ukrainia liyane saka nyebrang tapel wates menyang Federasi Rusia. Ing wektu sing padha, "jumlah pas prajurit sing arep nyabrang saka Ukraina menyang Rusia isih durung dingerteni," Vasily Malaev, kepala layanan pers departemen tapel wates FSB Rusia ing wilayah Rostov, marang Interfax.

        Dheweke uga ujar manawa prajurit Ukrainia, sing nyabrang menyang wilayah Rostov ing wayah wengi tanggal 4 Agustus, sadurunge ngrusak gudang senjata lan amunisi.Mesakaké..

        Kajaba iku, miturut ITAR-TASS, ing antarane prajurit Ukrainia sing lunga menyang Rusia, ana siji sing tatu parah.

        "Ana siji sing tatu ing antarane militer, sing kondisine dianggep serius. Dheweke digawa menyang Rumah Sakit Klinik Pusat Gukovo, ing ngendi dheweke ngalami operasi, "ujare Malaev.

        Sadurunge, dheweke ujar manawa 438 prajurit Ukraina nyabrang tapel wates menyang Rusia, kalebu 164 penjaga perbatasan. "Dheweke ujar yen wis kesel perang lan ora pengin perang maneh," ujare Malayev.

        Miturut dheweke, dheweke ora ngerti apa sing bakal ditindakake sabanjure lan bakal mutusake babagan iki ing mangsa ngarep. Prajurit Ukrainia ujar manawa dheweke njabat ing brigade mekanis kaping 72.

        RT nyerat babagan band liyane bisa!
        FSB: Klompok militer Ukrainia liyane arep menyang Rusia
        Klompok prajurit Ukrainia liyane arep nyabrang menyang Rusia sawise meh 440 prajurit lan perwira angkatan bersenjata Ukraina, sing nyabrang menyang tlatah negara tanggane ing wayah wengi tanggal 4 Agustus. Jumlah pas prajurit sing arep pindhah menyang Federasi Rusia isih durung dingerteni, laporan ITAR-TASS kanthi referensi menyang kepala layanan pers kontrol tapel wates FSB ing wilayah Rostov.

        Artikel asli: http://russian.rt.com/article/43799#ixzz39PWDbcNv
        1. +7
          4 Agustus 2014 12:57
          Total, milisi, tinimbang 400 tawanan, sing bisa diijolake dhewe, bakal nampa .. wah, sampeyan dhewe ngerti..

          Rusia ora perang karo Ukraina. Mulane, dheweke ora bisa nampa status tahanan. Apa sing diputusake kanggo awake dhewe, Federasi Rusia kudu menehi, ora duwe hak kanggo nahan.
          1. +4
            4 Agustus 2014 13:09
            Kutipan saka: nahalenok911
            Total, milisi, tinimbang 400 tawanan, sing bisa diijolake dhewe, bakal nampa .. wah, sampeyan dhewe ngerti..

            Lan sapa sing bakal menehi panganan lan nglindhungi? 400 wong iku guyon!

            Tulis ing LiveJournal!
            Halo, kanca!
            Minangka luck bakal duwe, telpon lungguh mudhun. Nalika perlu ora ana sambungan. Sampeyan, aku weruh, wis ngerti pasrah militer?;)

            M..t, sampeyan kudune wis weruh!!! Telpon sialan.
            Karoch, parade kamenangan Heletey pancen ditindakake;))))))

            Aku ora tau mikir yen 450 wong iku akeh banget. Dheweke teka ing kolom kira-kira rong puluh menit. Sampeyan ngerti perasaanku babagan dheweke, nanging ...
            nyatane, kira-kira limalas menit, dheweke rumangsa melas;))

            Saiki para pelacak lagi nggarap dheweke.

            Babagan penerbitan. Kowe eling yen bapak iku petugas?;))
            "Ora kabeh cetha banget karo kita." Maksimal rong puluh wong sing arep bali, ana saperangan asu greyhounds nganakake agitasi ing kana, nanging amarga lokasi ing kemah kasebut, dheweke dibuwang dening wong-wonge dhewe, mula dokter kita kudu nindakake luwih akeh.

            Sugeng ndalu, mas!

            ps Aku mlaku-mlaku nggoleki sapa sing ngrekam parade kamenangan iki, amarga parade gay dilarang ing Rusia;)))


            Lan liyane LJ!
            Halo kanca!
            Lan aku duwe kabar ala maneh.

            Kanggo alasan sing ora dingerteni, APU wiwit kelangan sambungan. Kalebu seluler. Lan cirine, bajingan iku ilang kanthi licik, nalika ana serangan utawa kekacoan liyane, ora ana, nanging carane nelpon omah, ngomong yen sampeyan kecekel, kaya ngono. Ora ana komunikasi radio tentara.

            Wong wicaksana kita ngomong yen iki amarga fenomena alam sing ora bisa dingerteni, bisa uga sumunar ing srengenge. Miturut pikiran, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nggunakake kabel, nanging tangan-tangan para personel katon apik ...

            Siji pleases ora nang endi wae karo komunikasi nalika ana masalah. Senadyan prakiraan cuaca nyatakake yen ing mangsa ngarep, aktivitas srengenge bakal tambah akeh.

            Punika! nglirik
            1. 0
              4 Agustus 2014 13:54
              asu! Saiki padha duwe srengenge kanggo nyalahke! apa bodho!
            2. +1
              4 Agustus 2014 16:29
              Maneh, Putin sing kudu disalahake.
          2. +1
            4 Agustus 2014 13:34
            Kutipan saka: nahalenok911
            Federasi Rusia kudu nyedhiyakake, ora duwe hak kanggo nahan.
            Wangsulan Kutipan

            omong kosong! Militer Ukraina kanthi ilegal nyabrang tapel wates negara lan kudu ditahan nganti kahanan kasebut dijlentrehake. Yen ora, iki dudu wates, nanging pekarangan. Deleng komentar ing ndhuwur babagan nyaring.
            1. Geo
              Geo
              +7
              4 Agustus 2014 14:42
              Kenapa "ilegal"? Iki disepakati karo layanan tapel wates Federasi Rusia, sadurunge dilapurake yen rembugan ditindakake kanggo nransfer menyang sisih kita, kemah tarub khusus disiapake kanggo wong-wong mau, senjata, peralatan lan amunisi dilarang ditransfer (malah ana ora ana waja lan helm, pikiran sampeyan). Lan "wong sing relevan" wis kerja bareng karo dheweke. Apa sampeyan mikir yen kanthi kabeh perhatian marang kahanan ing tapel wates karo Ukraina lan pribadi marang presiden dhewe, wong bodho saka FSB ngumpul ing kono? Yen padha moyoki prajurit iki, miwiti kasus pidana, lan liya-liyane, banjur apa sing bakal dadi sikap kanggo panguwasa negara kita? Ing kasus iki, ora ana sing bakal ngliwati tapel wates maneh, mbuwang senjata sing isih ana ing milisi (aku ora ngandel yen dheweke numpes, kudu dikandhakake supaya ing Ukraina ora bakal diadili amarga mbantu "separatis. ”), nanging dheweke bakal perang nganti pungkasan karo milisi, nuntut luwih akeh nyawa, kalebu warga sipil. Kabeh mlaku miturut rencana lan spektakuler. Saka acara kasebut ing kepala bubur "Svidomo" dibentuk - "kepiye sampeyan bisa perang karo" Muscovites "sing menehi panganan, nambani sampeyan lan ngirim sampeyan mulih urip?" Iku ora perlu kanggo numpes, nanging kanggo ngganti eling saka militèr, padha uga dhewe, wong Rusia, mayoritas ora Bandera lan fasis. Padha dikandhakake yen Rusia minangka mungsuh sing arep nyerang "alun-alun", lan padha wedi. Lan saiki, cetha yen ora ana mungsuh njaba. Lan "rezim getih Putin" ora dadi agresif. Sampeyan lali babagan 16 ewu personel Angkatan Bersenjata Ukraina ing Crimea. Ora ana sing mateni wong-wong mau, nanging apa asil saka sawetara obrolan "sopan" worth?!
          3. +1
            4 Agustus 2014 13:38
            Dheweke bakal ditawani pilihan, bali menyang papan penyebaran, utawa menyang milisi. Aku rumangsa. Utawa sing ora dikarepake yaiku transfer menyang panguwasa resmi Ukraina. .
          4. +3
            4 Agustus 2014 14:29
            Apa sing diputusake kanggo awake dhewe, Federasi Rusia kudu menehi, ora duwe hak kanggo nahan.

            Dear, njupuk KUHP Federasi Rusia lan maca ... apa sing kedadeyan nalika padha nyabrang tapel wates tanpa dokumen sing cocog ... lan luwih akeh minangka klompok (apa 438 klompok? Utawa ora?) ... Ing paling apik ... ing kahanan paling extenuating - - EXPULSION Mbalik ing Pengadilan !!!
            Ora ana kahanan extenuating kene ... dening definisi. Kanggo iki padha kudu pindhah menyang pengadilan! Lan pengadilan (Pengadilan RUSIA - PENGADILAN PALING Adil!!!) bakal nemtokake nasibe.
            Iki minangka wakil saka organisasi militer ... melu memungsuhan ... supaya padha ndedonga marang Gusti Allah sing bakal ditemtokake dening pengadilan - interniran.
            Iki hukum RUSIA kudu nyedhiyani!!!!
          5. 0
            4 Agustus 2014 15:02
            Kutipan saka: nahalenok911
            Rusia ora perang karo Ukraina. Mulane, dheweke ora bisa nampa status tahanan. Apa sing diputusake kanggo awake dhewe, Federasi Rusia kudu menehi, ora duwe hak kanggo nahan.

            Ya, nanging kita bisa uga ora gelem pindhah, minangka wong sing ora bisa dipercaya, lan supaya padha nyerah marang milisi, lan supaya dheweke mutusake dhewe.
          6. sspd
            0
            4 Agustus 2014 15:02
            Padha njaluk asylum. Dadi, kita wis mutusake. Kabar iku cetha.
        2. +3
          4 Agustus 2014 13:04
          Padha ora njaluk asylum, nanging padha mimpin metu dening geni kuat sak dina saka tlatah Federasi Rusia, Grads lan artileri abot. Kajaba iku, pahlawan-pahlawan sing nutupi terobosan saka sedulur-sedulure saka geni teroris ing Ukarin lan accomplices ing Rusia.

          Iki minangka posisi resmi dill.
        3. +1
          4 Agustus 2014 13:43
          Bosen perang, dheweke ora pengin perang, dheweke ora bakal ngandhani sampeyan.
      4. + 37
        4 Agustus 2014 12:46
        Tinimbang sewing ing mburi, kang iku perlu kanggo luh mati sumber daya penting, kang militia ora duwe dadi luwih, padha nampa liquidation saka bagean boiler iki, kendaraan wojo {kita ngomong bab 70 Unit sing urks. pengin ngrusak, nanging kita ora setuju kanggo ngeculake wong-wong mau banjur}, senjata kanggo batalyon, paling ora. Lha kok ana sing nganggep menawa 400 prajurit bakal nyerah marang milisi, xs?. Saka bunderan kasebut, sawetara bakal tetep ana ing Federasi Rusia, lan liyane bakal diadili ing dill. Temenan padha ora ngrasa tresna marang dhawuh, sing nyatakake yen ora ana dill sing isih ana ing kuali, tegese dicathet minangka biaya, tegese bakal ana kerusuhan ing tentara. Lan sing paling penting, saiki dill ora bakal perang nganti pungkasan, amarga dheweke bakal ngerti yen bisa ngliwati tapel wates Federasi Rusia lan kabeh bakal rampung, mula dheweke bakal luwih seneng nyerahake senjata lan ninggalake jabatane. Inggih, kanggo wong-wong sing pracaya milisi kudu nglampahi wektu lan sumber daya kanggo matèni meh 500 lanang Russian, aku arep ngomong - pindhah liwat alas lan muter game komputer. Iki minangka perang sipil, ing ngendi Rusia perang ing loro-lorone, lan milisi utawa prajurit sing tiwas mung nyenengake NATO. Mbok menawa sesuk prajurit sing isih urip iki bakal ndandani kanggo sampeyan utawa mbangun omah, utawa bisa uga manggon ing tetanggan utawa ngabdi ing tentara kita. Ana kira-kira 4 yuta kita ing 200 negara kanthi total, malah luwih akeh Jepang ing pulo kasebut tinimbang kita ing sepernem tanah, lan kita ora mbutuhake pati tambahan.
        1. +4
          4 Agustus 2014 13:05
          Nanging aku tetep ora pengin dheweke manggon ing jejerku. Ayo dheweke urip karo awake dhewe lan karo dheweke. Aku ora yakin manawa dheweke bakal lali lan ngapura yen kita wis nylametake dheweke saka wong Rusia.
        2. +4
          4 Agustus 2014 13:32
          ..... dadi manawa kanggo mateni meh 500 bocah lanang Rusia, ....
          .... Ora ana wong Rusia ing kana .... Yen sampeyan ora ngadili kanthi jeneng mburi .... Ing babagan mental, dheweke luwih elek tinimbang wong Ukrainia ..... Paling ora dheweke ora nyamar ... duka
          1. + 10
            4 Agustus 2014 13:45
            Ana luwih saka 42 yuta wong Rusia ing kana. Saka rong cabang wong kita. Sawetara perang kanggo Reds, sawetara kanggo Putih lan numpes saben liyane karo passion. Ambalan meh lengkap saka perang sipil ing Ukraina. Putih, Abang, Petliurists, Makhnovists, Greens lan, kanggo cemilan, campur tangan Entente-NATO. Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? Ana laporan ing media Ukrainia - siji sadulur perang kanggo Kyiv, lan liyane kanggo Donbass, kabeh kaya sipil. Dadi iki sipil nomer loro lan ora liya, lan aku mikir bakal mungkasi kanthi cara sing padha.
        3. +2
          4 Agustus 2014 13:58
          500 cah lanang Rusia, menarik yen dheweke nganggep awake dhewe wong Rusia, nanging kepiye perasaane babagan negara kita, marang kita, warga negara iki lan ora mung wong Rusia? Secara pribadi, aku ora butuh tangga-tanggane sing kaya ngono, lan luwih-luwih kanca-kanca! Dheweke bakal perang maneh yen tekan Ukraina.
          1. +9
            4 Agustus 2014 14:23
            Iki minangka perang sipil, lan umpamane, aku ora mikir kanggo ngadili sapa mayoritas pengunjung ing situs iki bakal perang. Aku sing akeh ora bakal wis perang ing sisih Donbass yen padha lair lan manggon ing dill. Sing luwih banter wong nguwuh-uwuh yen perlu ngilangi dill, luwih katon kaya sedulur kembar saka sensor. Perang informasi raging karo kuat lan utama lan Ukrainians digunakake kanggo kebekan, nanging luwih saka sapisan padha wis glethakaken metu carane wong-wong sing bengok-bengok jaket quilted lan colorados langsung wiwit ndeleng cetha nalika padha nampa panggilan. Otak diprogram lan diobati, sampeyan mung kudu ngupayakake. Wong-wong sing mlumpat ing alun-alun ora dadi dhewe, nanging akeh organisasi sing disponsori dening Kulon lan para petinggi lokal nggarap. Sawetara wulan kepungkur, wawancara karo Korban dikirim - iki minangka mitra Kolomoisky, ing ngendi dheweke ngomong kanthi jujur ​​babagan kabeh. Sing dheweke sengaja nggedhekake nasionalisme supaya Ukraina ora nyedhaki Federasi Rusia lan dheweke ngrancang nggawe dill dadi Latvia gedhe, ing ngendi kabeh wong sengit karo Federasi Rusia. Ing wektu sing padha, dheweke lan Benya dudu nasionalis, nanging sinis bokong biasa sing nyoba ngontrol swasana ati lan nasibe wong akeh. Interview menarik lan diterangake akeh, nanging liwati meh unnoticed, amarga wong luwih kasengsem ing maca bab perang lan tank wrecked saka bab apa iki kedaden.
            1. +4
              4 Agustus 2014 15:04
              Setuju Letnan Jenderal! Kanggo ngisi (Yen ana wong sing pengin) bisa / perlu duwe 1000 wong bajingan ing Maidan ing wulan Februari, sing ora ditindakake Yanek ... Lan kabeh bakal rampung, nanging saiki luwih sithik wong sing mati, luwih apik ( KECUALI JUNTA LAN STRUKTUR UMUM) dikongkon nyembelih, diprentahake mateni ... Oh iya, uga "Batalion Bocor" karo sponsor.
              Ora ana sing bakal ngapura pembunuh "Gorlovskaya Madonna" lan anak-anak Slavyansk, nanging sampeyan kudu takon marang pembunuh lan ora saka "Daging" sing dikirim menyang perang karo Novorossia ...
            2. 0
              4 Agustus 2014 15:42
              ... nanging internment sadurunge mangsa bakal luwih apik kanggo kabeh wong!
              Supaya para juru tulis-sledak nggarap ALL nomenklatur dokumen. Kanggo pesenan! ngguyu
      5. +8
        4 Agustus 2014 13:16
        Iki, pahit nanging bener. yen dideleng, ora metu lan ora nyerahake senjatane, mung dirusak, dirusak supaya DPR ora entuk. lan metu saka cauldrons sing digawe lan dikelola dening getih patriot sejati.
      6. + 11
        4 Agustus 2014 13:26
        ..... Repost cilik ing topik ....:
        Kabar paling anyar saka tapel wates Rusia nuduhake manawa panguwasa Rusia wis mbukak siji resort bintang lima gratis sing gedhe kanggo fasis Ukraina ing wilayah Rostov. Dheweke ketemu ing tapel wates, digawa menyang rumah sakit militer Rostov, dipakani, dirawat. Padha ana, mbalekake lan uga-panganan, willingly menehi pitakonan sing, sawise bali menyang Ukraina, dheweke bakal matèni maneh, jaket quilted lan Colorados.
        Ing wektu sing padha, ora ana papan ing rumah sakit militer Rostov tengah kanggo milisi saka Novorossiya, lan lagi dirawat ing rumah sakit kutha, regional lan distrik.
        Kayane praktik iki kudu langsung mandheg. Kaping pisanan, perlu kanggo nutup tapel wates Rusia kanthi aman. Ing jaman Soviet, para pengawal tapel wates nembak saben wong sing nglanggar tapel wates. Pasukan pertahanan udara Soviet nembak pesawat penyusup.
        Iki persis apa sing kudu ditindakake nalika militer Ukraina nyedhaki tapel wates Rusia - kanggo nyegah wong-wong mau ora nglanggar tapel wates negara Rusia, tembakan peringatan geni dhisik, banjur tembak kanggo mateni, supaya ora ana sing bisa mikir nglanggar negara Rusia. wates.
        Mikhail Osherov
      7. -1
        4 Agustus 2014 16:38
        Sing amarga INFA iki dikonfirmasi. 180 wong wis oncat
    3. + 68
      4 Agustus 2014 12:12
      Ora ana sing luwih elek - dheweke ninggalake boiler - saiki kita bakal menehi panganan, ngeterake menyang pos pemeriksaan liyane lan nyerahake menyang Ukrainia - bakal dibentuk maneh ing kana lan sajrone sawetara minggu batalyon liyane bakal ngremukake Donbass. Intern wong-wong mau, uga, utawa ngethok driji saka saben wong - dheweke ora kudu ditawan nalika ngepung kaping pindho ...
      Kenging punapa kula, tiyang ingkang wajib pajak, kedah mbayar pangan, perawatan kesehatan lan transportasi dhateng tiyang-tiyang Bendera ingkang mateni sadherek kula piyambak ing Donbas???
      1. + 15
        4 Agustus 2014 12:26
        wis ora ana batalyon maneh ... kawitane ora mateni sapa wae, ora gelem, yen ora nyabrang tapel wates, ora bisa dipeksa.. paling kemungkinan dheweke bakal mbukak kasus pidana desertion lan uga nuduh dheweke kerja sama karo FSB utawa dheweke dhewe dadi agen layanan iki .. nanging nalika gedhe banget .. banjur eksekusi bakal diwiwiti .. lan nggawe layanan Gestapo ing basis saka SBU .... pikiran Nazi bisa ditebak ...
      2. + 16
        4 Agustus 2014 12:28
        Aku ndeleng peta saiki - wong Ukrainia duwe kesempatan kanggo mabur menyang ketel liyane - nalika milisi ngluncurake serangan konvergen saka wilayah Gorlovka-Yenakiyevo lan Popasnaya-Bryanka menyang Artemovsk - mula ora ana sing bisa mlaku.
        1. +8
          4 Agustus 2014 12:34
          yen iki kedaden .... banjur bakal ana massive nyerah .. iku wajar ... ana demoralisasi ing Angkatan Bersenjata Ukraina .. iki kasunyatan karo sing malah ukrosmi setuju ... Aku terus ngomong open resistance ora ana gunane marang Ukronazis .. padha ngamuk lan ora nyisihake sapa-sapa utawa wong liya utawa wong liya ... mung karya partisan sing bakal meksa rezim iki ora menyang ngendi wae ..
          1. +1
            4 Agustus 2014 13:22
            Malah karya partisan - miturut pengalaman Perang Donya II lan Perang Donya II - mung karusakan lengkap - Nazi dhewe ora lunga saka ngendi wae - siji-sijine conto yaiku Spanyol lan Portugal, nanging rezim iki tetep ana nganti taun 70-an.
            1. +2
              4 Agustus 2014 13:43
              sampeyan ora mbandhingake wong Jerman sing dicekel karo wong Rusia sing meh padha, sampeyan kudu mikir apa sing sampeyan tulis!
              1. Geo
                Geo
                0
                4 Agustus 2014 14:58
                Aku setuju. Sampeyan kudu bisa karo wong. Agitation, propaganda, sijine utek ing panggonane.. lan sapa sing lara terminal karo Banderofascism, ayo padha bali menyang perang kanggo mati kaya pahlawan, lan akeh sing padha karo kita, wong biasa. Kaya sing diucapake, "kekerasan nyebabake kekerasan."
              2. 0
                4 Agustus 2014 16:49
                sampeyan ora mbandhingake wong Jerman sing dicekel karo wong Rusia sing meh padha, sampeyan kudu mikir apa sing sampeyan tulis!

                Kaping pisanan, aku ora ngoyak sampeyan karo kolega. Kapindho - kirimanku ora mbandhingake hjkhlov karo wong Jerman, nanging jawaban kanggo pernyataan
                sirip surem (1) UA Dina iki, 12:34 ↑... padha ngamuk lan ora ngeman sapa-sapa utawa wong liya utawa wong liya... mung karya partisan sing bakal meksa rezim iki ora menyang ngendi wae ..
                - babagan kasunyatan manawa rezim bisa dipeksa ninggalake mung kanthi karusakan lengkap.
                1. 0
                  4 Agustus 2014 20:10
                  Inggih punika ingkang kula rembugan ing enjing:
                  Luwih saka 180 prajurit Ukrainia ninggalake wilayah Rusia
                  04.08.2014 14: 58
                  VKontakte
                  Facebook
                  LiveJournal

                  Luwih saka 180 prajurit Ukrainia ninggalake wilayah Rusia, ing ngendi dheweke dipeksa mundur ing dina sadurunge minangka akibat saka pertempuran karo milisi ing Ukraina wétan. Iki diumumake dening wakil saka FSB ing wilayah Rostov.

                  Prajurit Ukraina digawa metu numpak bis, uga kendaraan lapis baja, menyang salah sawijining pos pemeriksaan ing tapel wates Rusia-Ukraina. Dikarepake yen transfer militer menyang tanah air bakal ditindakake ing dina iki.
        2. ed65b
          +2
          4 Agustus 2014 13:12
          Kutipan: zeleznijdorojnik
          Aku ndeleng peta saiki - wong Ukrainia duwe kesempatan kanggo mabur menyang ketel liyane - nalika milisi ngluncurake serangan konvergen saka wilayah Gorlovka-Yenakiyevo lan Popasnaya-Bryanka menyang Artemovsk - mula ora ana sing bisa mlaku.

          Mungkin padha sepi digawa menyang iki?
      3. + 13
        4 Agustus 2014 12:31
        Muga-muga iku omong kosong. Iku bakal apik kanggo tujuan propaganda ninggalake wong-wong mau ing Rusia, menehi status pengungsi politik, kanggo Feed, ngombe lan ngurus ing kabeh cara) Duwe janji bakal bali menyang Ukraina sawise perang pungkasan. Inggih, nyebar gosip babagan iki ing ngendi wae.
        Dadi sampeyan ndeleng, lan umume tentara, sing kalebu para rekrut sing ora ngerti apa sing ditindakake ing kene, bakal mlayu nyerah menyang Rusia.
        Inggih, kajaba kanggo Pengawal Nasional paling kondhang, lan milisi dhewe bakal ngatasi.
        1. +2
          4 Agustus 2014 13:06
          Aku setuju karo sampeyan Serrrgio, Sayange, utawa mbok menawa bok manawa, sedulur kita ing loro-lorone. Ora cukup, nanging ... Penyerahan massive kuwi kudu nuduhake kabeh wong Ukrainia sing padha perang ora karo Rusia, nanging karo awake dhewe. Ora ana informasi ing UkrSMI, mula bakal dikirimake dening sederek-sederek populer lan sederek sing nyerah.
          1. +4
            4 Agustus 2014 13:32
            Ya, lan rong faktor liyane.
            Sing pertama yaiku 40 prajurit sing durung suwe uga nyabrang menyang wilayah Federasi Rusia saiki diadili amarga khianat lan desersi ...
            Sareh, aku wis maca ukrosites saiki, ketoke ana akeh gagal Cithakan ana. Dheweke uga wangkal yen Ukraina perang karo Rusia, lan saiki dumadakan pejabat pers resmi ngumumake yen brigade 72nd wis mundur menyang wilayah Federasi Rusia ... Inggih, kepiye sampeyan bisa mundur menyang wilayah negara kanthi sing sampeyan gelut))
            Umume, ndhuwur dill sing wani dhewe bakal nindakake kabeh supaya para prajurit bakal mlayu menyang Rusia lan bali mung sawise owah-owahan ing ndhuwur iki.
        2. +2
          4 Agustus 2014 13:25
          Aku melu, sampeyan ora bisa nglilani wong-wong mau, nahan wong-wong mau: supaya kita bakal nylametake nyawane lan mbantu milisi. nanging sing takon pendapat kita?
          1. Geo
            Geo
            0
            4 Agustus 2014 15:01
            Aku mikir dheweke bakal nggarap psikologis, lan dheweke dhewe bakal nulis petisi kanggo menehi sawetara status. Suaka politik utawa pengungsi.. wah, sah bisa diformalkan miturut kabeh undang-undang. lan iki bakal dadi pendapate dhewe
        3. +1
          4 Agustus 2014 18:03
          Kanggo ninggalake utawa ora ninggalake iku titik moot lan, muga-muga, dheweke bakal mutusake tanpa "yen mung". Nanging bakal migunani banget kanggo njupuk kesaksian ing kamera (retouching pasuryan) lan nduduhake bahan kasebut menyang PBB saliyane "BUKU PUTIH" babagan kejahatan junta Kyiv. prajurit
      4. +7
        4 Agustus 2014 12:58
        Kutipan: zeleznijdorojnik
        Ora ana sing luwih elek - dheweke ninggalake boiler - saiki kita bakal menehi panganan, ngeterake menyang pos pemeriksaan liyane lan nyerahake menyang Ukrainia - bakal dibentuk maneh ing kana lan sajrone sawetara minggu batalyon liyane bakal ngremukake Donbass. Intern wong-wong mau, uga, utawa ngethok driji saka saben wong - padha ora kudu dijupuk tawanan sak encirclement kaping pindho ... Yagene aku, wong sing mbayar pajeg, mbayar kanggo dipakani, medical care lan transportasi kanggo wong Bendera sing matèni sedulurku dhewe. ing Donbas???

        Lan aku bakal ngomong iku mung apik tenan.
        Iki minangka kamenangan, sanajan cilik, kanggo nglucutake senjata lan kanggo wektu (2-3 minggu) kanggo nggawe meh sewu prajurit sing dipecat ora cocog kanggo pertempuran.
        Wilayah kasebut saiki bakal diresiki lan bagean saka pasukan Milisi bakal dikirim menyang papan liya kanggo nguatake lan mbebasake luwih lanjut.
        Sampeyan ora kaya kabeh cara iki lan, lan sampeyan ora seneng malah cilik kamenangan , nanging sampeyan pengin kabeh bebarengan, nanging ora kelakon.
        Aku yakin manawa akeh wong sing wis lunga ora pengin melu maneh ing pembantaian lan mung njagong ing Rusia ing feeder, lan iki luwih apik tinimbang bali menyang perang, lan Rusia mung bakal nulungi Milisi. iki lan liyane iku tetep luwih apik. Dheweke bakal nonton TV, Internet lan nemtokake dhewe sing perang lan sing dadi kanca lan sing mungsuh.
      5. +6
        4 Agustus 2014 14:02
        Kutipan: zeleznijdorojnik
        saiki kita bakal Feed wong-wong mau, ngeterake wong-wong mau menyang pos papriksan liyane lan nyerahke menyang Ukrainians - ana bakal maneh kawangun lan ing sawetara minggu batalyon liyane bakal crush Donbass.

        Nanging, aneh piye wae Rusia mbantu Novorossiya lan milisi.
        Para punishers nampa "asylum" ing Rusia. Banjur, sawise mangan lan nambani piyambak ing beyo saka wajib pajak Russian, padha diangkut bali menyang Dill, ngendi padha maneh bersenjata lan dikirim marang Novorossia. Utawa Mungkin Rusia, metu saka kebecikan jiwane, nyedhiyakake kekuwatan sing dikumpulake saka punishers dill karo jatah garing kanggo dalan, seragam anyar lan amunisi? Dadi, ing trek, mung ing cilik saka geni.
        Ing wektu sing padha, Rusia malah menehi punishers karo koridor kamanungsan kanggo wacana menyang wilayah sawijining. Lan ora ana sing pengin ngelingi yen Dill isih ora setuju karo koridor kamanungsan kanggo ngilangi bocah saka wilayah permusuhan? Apa Rusia pengin nuduhake karo sikap marang punishers?
        Mungkin iki wektu kanggo Rusia nimbang maneh sikap marang defectors? Kajaba iku, iki minangka paukuman saka tentara negara, sing nindakake perang sing ora dideklarasi marang kita. Ya, padha ora perlu kanggo nyedhiyani "koridor kamanungsan", nanging barak kayu, gruel lan ngarep karya kanggo 14 jam dina!
        Dill arep mangan pai lan lungguh ing x ... e. Miturut angger-anggering jaman perang, sawise dijupuk tawanan, padha kudu diselehake ing institusi cocok, ngendi tawanan perang mesthine. Sawise iku, langkah-langkah investigasi tartamtu kudu ditindakake, ing ngendi tingkat partisipasi "getih" saben dill nyerah ing pelanggaran Ukrainia, diwiwiti karo Maidan lan pungkasane saiki, bakal ditemtokake. Ora ana rahasia manawa akeh militan sayap tengen sing aktif lan liya-liyane kaya dheweke pengin nylametake nyawane lan uwal saka retribusi, njagong metu, mangan awake dhewe lan nampa perawatan medis ing mburi milisi, banjur bali menyang dill asli lan wiwit mateni. semangat gawe anyar. Sampeyan ora bisa njupuk langganan saka wong-wong mau. Hedgehog mangertos - aja Feed punisher, dheweke isih bakal nempel piso ing mburi lan nggawe kontrol ing sirah.
        Wong-wong mau sing nalika dicekel, nangis baya lan "nyanyi" ora ngerti yen dheweke wis diapusi. Lan sanalika padha golek piyambak antarane dhewe, maneh kanggo lawas. Humpbacked mung kuburan bakal ndandani. Dheweke ngebom lan ngebom panti asuhan lan rumah sakit, mateni bocah-bocah, wong tuwa lan wanita. Dadi, apa sebabe dheweke kudu nuwun? Dheweke dadi penjahat perang.
        Inggih, kasunyatan bilih peralatan lan senjata kudu dipasrahake kanthi aman lan sehat marang milisi nalika nyerah, ora ana keraguan. dianggep minangka kahanan sing nyuda.
    4. +7
      4 Agustus 2014 12:14
      Perdhana Mentri Republik Rakyat Donetsk Oleksandr Borodai bali menyang Donetsk lan bakal nganakake konferensi pers dina Senin, lapor layanan pers republik kasebut.

      "Dina iki, jam 13:00, konferensi pers bakal ditindakake," ujare layanan pers. Ing rapat karo wartawan, rencana langsung lan kahanan umum ing republik bakal dibahas.


      Ing Moscow jam 14:00
    5. +4
      4 Agustus 2014 12:15
      Nyatane, dheweke kudu dipimpin liwat Moskow kaya wong Jerman ... demoralisasi lengkap.
      1. +1
        4 Agustus 2014 12:21
        Luwih, bebarengan Khreshchatyk, minangka dikalahaké, lan dibandhingke ing numpuk simbol Bendera!
        1. 0
          4 Agustus 2014 15:56
          Ora, luwih apik liwat kamp pengungsi! Menehi wong wadon ngamuk, supaya padha nerangake marang wong-wong mau, yen padha duwe wektu, sadurunge padha miwiti ngalahake!
      2. 0
        4 Agustus 2014 16:03
        Kutipan: Skandinavia
        Nyatane, dheweke kudu dipimpin liwat Moskow kaya wong Jerman ... demoralisasi lengkap.

        Kanggo nginep ing Donetsk, dheweke bakal dicuci otak ing kana.............
    6. +5
      4 Agustus 2014 12:17
      Proses wis diwiwiti. Prajurit lan perwira Ukrainia liyane lan liyane ngerti futility perang sing diwiwiti dening junta fasis, lan mulane nggawe keputusan kasebut.
    7. +1
      4 Agustus 2014 12:18
      Hmm... Lingkungan... Aku rumangsa layanan khusus kita wis KERJA !!!
    8. +5
      4 Agustus 2014 12:18
      Penyair lan penasihat Poroshenko sing kondhang, Yuriy Lutsenko, ujar manawa ana rencana kanggo njupuk Donetsk, sing bakal dadi kejutan kanggo milisi.

      Iki dilaporake dening layanan pers partai "Republik Ukrainia Katelu".

      "Yen kita ngleksanakake, lan iki mbutuhake gaweyan maksimal kabeh pasukan negara, bakal bisa katon luwih yakin menyang masa depan Ukraina," Lutsenko njamin.

      Miturut dheweke, "capture ibukutha Donbass bakal tegese 90 persen kamenangan," sawise iku ora bisa ngomong babagan "sawetara republik lokal" nalika ibukutha wilayah kasebut ana ing tangan panguwasa Ukraina.


      Tulis dongeng lan aja goyang-goyang ing ngendi sampeyan ora kudu!
      1. + 12
        4 Agustus 2014 12:24
        Lutsenko jenis apa iki, mantan mentri internal ing Yushchenko, sing mabuk ing Düsseldorf lan digebugi dening polisi Jerman, mabuk mbuwang ponsel ing wong-wong mau bengok-bengok: "Entuk granat fasis"?


        Inggih, iki alkohol lan crito misuwur, sing ora bisa ngomong nalika dhuwur, malah saperangan nembak bakal njupuk Moscow !!! wassat

        1. +1
          4 Agustus 2014 20:39
          ya iku, amarga padha kelingan marang ing kene.
          nanging ana ing Frankfurt
          1. Shoma-1970
            +1
            4 Agustus 2014 22:34
            Iki TV nyata utawa parodi klub komedi?
      2. +2
        4 Agustus 2014 13:06
        Kutipan saka: nikrandel
        "Yen kita ngleksanakake, lan iki mbutuhake gaweyan maksimal kabeh pasukan negara, bakal bisa katon luwih yakin menyang masa depan Ukraina," Lutsenko njamin.


        Kanthi caveat iki, kabeh luwih jelas. Sing. yen ora bisa, banjur padha ora bisa ketegangan kabeh pasukan negara, kang, malah tanpa iki, wis siyap kanggo break ing beban unbearable.
        1. +2
          4 Agustus 2014 18:22
          Saka akeh tension bisa kedadeyan prolaps saka rektum - bab nglarani lan ora bisa dibalèkaké, malah mambu ... keprungu
      3. +2
        4 Agustus 2014 18:17
        Bisa uga metu saka topik. Nanging aku maca komentar sampeyan lan sakperangan alesan aku kelingan:
        - Poddubny lan Musyu gelut. Ing menit kapindho, Musyu kelangan eling. Nalika dheweke ngerti, dheweke nerangake: "Apa sampeyan ndeleng carane aku nyuwil Rusia iki? Aku muter, bengkong, aku katon - bokongku ana ing ngarepku, uga, aku digigit karo kabeh kekuatanku - nguripake. dadi milikku lan ilang kesadaran." Dadi dongeng saka juru crita Lutsenko bisa rampung ing cara sing padha. matur nuwun. keprungu
    9. + 11
      4 Agustus 2014 12:26
      Padha mlaku apik.
      1. + 15
        4 Agustus 2014 12:38
        aja nganti padha lunga sadurunge pungkasane konflik.
    10. + 14
      4 Agustus 2014 12:42
      RUSIA INVINCIBLE!
      04.08.2014/0/35 XNUMX:XNUMX Pesen saka milisi Donetsk.

      "Postmodern ... bengi iki aku weruh carane, ing kepinginan kanggo nyekel milisi, dheweke ngoyak dill mundur ing mancal ... ing wektu sing padha, dheweke murub saka bedhil mesin, ngipat-ipati banter, lan ing antarane iki. dheweke nyanyi lagu babagan VARYAG! .. yen ana topi, dheweke bakal nyopot sadurunge dheweke ... adegan aksi Marinka ".
    11. +8
      4 Agustus 2014 13:02
      Ora ana sing ngerti apa-apa, mung ing panangkaran padha squeak - "dheweke meksa aku, kayane ora ..." - lan wong-wong sing nyerah yaiku ngubengi, sing wis 10 dina tanpa banyu lan pangan-72br.
      Sapa sing nawani nyebul peralatane -70 unit lan nyerah marang milisi - milisi - ujare - salah sijine nyerahake kabeh - utawa ora ana apa-apa.
      1. +8
        4 Agustus 2014 13:52
        Hmm, lan peralatan sing diunekake difoto kaya biasane??? ora?
        Nganti ana bukti, sampeyan bisa nganggep akeh perkara.
        Contone, minangka pilihan kasebut. Encirclement saka Angkatan Bersenjata Ukraina sarujuk karo milisi, stipulating syarat sing peralatan lan amunisi ora bakal resmi kawentar, lan padha bakal pindhah menyang Rusia kanggo nyerah (3 minggu tanpa perang, liyane padha), utamané wiwit paling. frostbitten padha diantemi metu. Opsi kasebut nduweni hak kanggo ana - AFU sing dikubengi nutupi bokonge yen bali maneh menyang Ukraina (interniran ora kaya prosedur sing prasaja, penahanan uga kudu disiapake kanthi cekap), sawise kabeh, padha perang, numpes peralatan, lan tindak menyang Federasi Rusia lan ora liwat milisi. Milisi kanthi tenang ngisi MTB tanpa mbuang sumber daya lan nyawa para pejuang. Federasi Rusia nampa informasi lan titik ing tingkat internasional, Angkatan Bersenjata Ukraina ngerti kabeh, gnash untu, nanging ora bisa nindakake apa-apa karo wong-wong sing diubengi ing tlatah Federasi Rusia utawa karo peralatan milisi kiwa utuh lan aman.
        Kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki?
        1. +1
          4 Agustus 2014 16:07
          Ing kabeh kemungkinan, iki minangka "pahlawan" sing rembugan nyerah karo milisi, nanging ana syarat, kanggo nyerahke peralatan abot utuh. ing transit, supaya pejabat Rusia ora keganggu karo makalah, maneh menyang Ukraina lan maneh menyang perang.
    12. +3
      4 Agustus 2014 13:10
      Aku ora bakal bungah ing warta iki supaya padha nyabrang menyang tlatah Rusia - iki mesthi apik, nanging iki apa sabanjuré karo wong-wong mau. sesuk utawa siji dina iki, padha bakal calmly refresh piyambak lan mangkat menyang Ukraina, lan sawise wektu cendhak, njupuk senjata maneh, padha bakal nerusake perang "mung sabab" kanggo "kamardikan", i.e. patènana bangsamu manèh. nalika ngandhani kabeh wong carane pinter lan mung dikembangke bajingan Rusia. lan saiki sampeyan bisa bungah amarga para pengawal tapel wates kita ngrusak wong-wong sing saiki nglawan fasisme.
      1. 0
        4 Agustus 2014 13:55
        kok ora ngatur rapat umum ing Moscow babagan iki? suwene suwene Rusia bakal nggawe mitra sing ramah? rauh PS karo tangan nganti sikut ing getih bakal mbukak kanggo mangan lan ngombe ing Rusia! Luwih adoh, luwih cetha kanggo aku yen Rusia, kanthi kabecikan, bakal ngrusak wong-wong sing disesali. ing kono, wong-wong iki ora mungkin yen ana sing weruh urip.
      2. +1
        4 Agustus 2014 14:48
        Kutipan saka: gor530
        dheweke bakal nyegerake awake dhewe kanthi tenang lan lunga menyang Ukraina,

        Sampeyan ndeleng, ing mangsa cedhak, punishers dill bakal nulis ing kontrak: "Sawise sasi musuhan marang milisi - minggu istirahat ing Rusia. Banjur - departure kanggo Ukraina kanggo reorganisasi."
    13. +4
      4 Agustus 2014 13:12
      nalika wong lanang iki adoh saka sing disebut ATO, lan cf. Ali ukroSMI sing kabeh ora ana apa-apa ing panggonan musuhan, padha ora aran kaya perang sethitik ... Nanging nalika padha dipped pasuryan menyang kabeh getih iki, guts lan idu lengkap - sing nalika padha njaluk pangayoman saka mungsuh. - RUSSIA ... Interned kabeh sing wis musna kanggo nyoba lengkap hu saka hu!!! Isi ing kamp !!! kanthi sikap sing bener!
    14. +4
      4 Agustus 2014 13:12
      Kamulyan, kamulyan, nanging ing endi paling ora ana jaminan yen sawise bali menyang Ukraina, dheweke ora bakal njupuk senjata lan terus perang karo MILISI? pencerahan otak.
    15. + 12
      4 Agustus 2014 13:18
      Kutipan: USSR 1971
      Sawise kabeh, iki uga kamenangan informasi, mbok menawa luwih pinunjul saka pasangan operator personel wojo empuk.

      Kamenangan informasi sing ora ana sing ngerti dudu kamenangan. Aku elinga yen sawise partai pisanan sing "njaluk suaka," media Ukrainia kanthi suara bulat takon: apa para prajurit bakal diidini bali menyang Ukraina? Banjur ora ana tembung matur nuwun kanggo sing tatu sing ditulungi! Ora ana sing bakal ngandhani para prajurit iki saiki? Ora mungkin yen dheweke nyekel rok ibune. Luwih, dheweke ana ing ngarep ...
      Lan jumlah 400 pejuang kasebut "ing telpon saka ati lan swara akal" ora bakal golek kawilujengan ing Rusia. Iki kabeh minangka operasi sing direncanakake kanggo mundurake pasukan tanpa getih saka kuburan.
      Lan supaya wong nyoba kanggo gawe uwong yakin kula iki.
      1. Geo
        Geo
        +5
        4 Agustus 2014 15:35
        Aku bakal nyoba:
        pisanan, aku ora yakin manawa kabeh 400 wong bakal bali menyang Ukraina kanthi sukarela,
        Ing sawetoro wektu, sing sing bali bakal perang, Mungkin iku luwih apik kanggo njaluk ing artikel?
        sawetara obrolan tulus karo spesialis kita, nelpon menyang omah kanggo garwane, ibu lan anak, manggon sethithik ing antarane para pengungsi (kanthi cara, kemah kasebut ora adoh saka kamp pengungsi)
        asil:
        - 400 wong saka Angkatan Bersenjata Ukraina praktis saka mburi milisi dipatèni (sauntara utawa ora, nanging mundur)
        -wilayah sing dikuwasani Angkatan Bersenjata Ukraina dibebasake
        -kendaraan lapis baja, peralatan, gaman, sisa-sisa amunisi ditransfer menyang milisi (aku ora percaya karusakan, aku setuju)
        - bagean sing ora diblokir saka tapel wates Novorossia karo Federasi Rusia
        - precedent wis digawe unprecedented ing skala kanggo personel militèr liyane (mung sembrono Banderlog "dikutuk Moskals" ora bakal nyerah.
        - indikator sikap Rusia kanggo konflik ing Ukraina lan militèr Ukrainia, kanggo warga Ukraina lan wilayah liyane ing donya.
        -asor umum saka Kepemimpinan ing Kyiv, kanggo kang Moscow aggressor
        - nggawe "bledosan otak" yakin yen Rusia perang karo Ukraina (proses lempitan "teka-teki" sing ora kompatibel ing sirah wis diwiwiti)
        lan babagan pangadilan potensial negatif, wong sing ora seneng apa-apa, aku arep takon: apa sing bakal kedadeyan yen dheweke ora nyabrang menyang wilayah Federasi Rusia? Paling apik, dheweke bakal dirusak, lan dheweke bakal nyalahake kita (kaya sing diomongake ing UkoSMI terus-terusan yen shelling ditindakake saka wilayah Rusia).
    16. +1
      4 Agustus 2014 13:20
      Paling kamungkinan, "kaurmatan lan pujian" kanggo tim "Poroshenko lan K" luwih ditrima ing kene. Kanggo nggawa malah tentara menyang titik sing luwih apik kanggo nyerah saka perang kanggo Ukraina.
      1. +1
        4 Agustus 2014 13:58
        Lah, kok mati, yen wis weruh saka contone wong-wong sing mlayu pisanan, Rusia bakal nampa kabeh wong, Feed lan supaya padha maju perang. Iki carane Rusia nglawan fasisme, nambani luwih, feed, lan pensiunan sampeyan ora duwe apa-apa!
    17. +8
      4 Agustus 2014 13:22
      Dheweke ora njaluk suaka! Bodho, dening crest pinter-bokong, padha nyimpen kulit, lan banjur padha bakal bali maneh kanggo matèni South East!
    18. 0
      4 Agustus 2014 13:36
      Kutipan: USSR 1971
      Kabar apik. Servicemen saka Angkatan Bersenjata reguler Ukraina, ing kontras kanggo batalyon teritorial saka pengawal nasional, wiwit nyoba kanggo ngerti kahanan saiki karo nggunakake otak. Ketoke kesel dadi pakan meriam para oligarki pro-Kulon.

      Sayange mung padha numpes senjata sadurunge nyabrang tapel wates. Kanggo milisi, senjatane bakal dadi titik ...
    19. Ujin61
      0
      4 Agustus 2014 14:27
      Pejuang 483 iki nyabrang nganggo gaman lan bakal diijini ngliwati wilayah Federasi Rusia menyang persimpangan wates sing dikontrol dill. Lha, apa sing sampeyan seneng? Apa sampeyan ora bakal perang maneh?
    20. Komentar wis dibusak.
    21. +1
      4 Agustus 2014 14:53
      Sampeyan optimis. "Nyuwun asylum sementara" minangka tembung sing ngidini sampeyan ndhelikake ing tlatah Rusia saka retribusi. Nyatane, iki mung gerakan taktik. Ora ana wong sing arep mratobat apa-apa. Saiki dheweke bakal nampa pitulung medis saka kita, mangan, lan mulih kanthi pesawat. Reorganisasi maneh, lan karo pasukan anyar menyang perang. Kanthi pasukan anyar lan pengalaman anyar. Dadi iki dudu kamenangan informasi. Fasis ora ana ing bajingan nggunakake trik apa wae kanggo nggayuh tujuan kasebut. Iki carane kita bantuan Novorossiya.
    22. +5
      4 Agustus 2014 15:19
      Ora ana topik, sayang, nanging aku ora bisa nuduhake kabungahanku: "Sberbank Rusia wis wiwit nerbitake kertu bank adhedhasar sistem pembayaran Rusia PRO100, sing minangka alternatif kanggo Visa lan MasterCard. Iki nyatakake ing pesen saka organisasi resmi federal Universal Electronic Card kertu PRO100 , miturut pesen kasebut, ditanggepi ing kategori "Pribadi" lan "Gaji" lan ditampa ing saindhenging jaringan Sberbank, uga ing bank-bank liyane sing melu sistem pembayaran. Dina iki, padha akun luwih saka setengah saka kabeh pasar ndarbeni Rusia.
      WIWITAN WILUJENG MERDEKA. Punapa mawon, nuwun kanggo silliness.
    23. +4
      4 Agustus 2014 15:24
      Ayo kula ora setuju karo sampeyan! Ora ana gunane tumindak militer Angkatan Bersenjata Ukraina iki! Dheweke mung ngerti yen amba wis teka lan mlayu mlayu saka pati - ngelak dhasar kanggo urip lan naluri kanggo njaga diri! Saiki, ing ngarep kamera TV, dheweke bakal nyanyi Lagu Kabangsaan Federasi Rusia bebarengan lan nyebut kita sedulur! Lan sesuk bakal bali menyang Donbass lan terus mateni!
      Kabijakan non-intervensi pimpinan kita nesu lan aku terus nulis babagan iki!
      Dadi kita kudu nampa pengungsi, Feed, nambani lan menehi karya! Kita kudu nampa militèr, sing wis matèni sawetara sasi, feed, nambani lan, ing beyo saka wajib pajak, ngirim wong biasa saka Rusia bali, nanging kita, sakperangan alesan, ora bisa bantuan Novorossia !!!! Padha ngomong iki bakal nimbulaké reaksi undesirable saka masyarakat donya!
      Ya kabeh padha menyang sumur.. bali!
      Nyuwun pangapunten, nanging posisi sampeyan katon naif kanggo aku! Aku bakal ngomong maneh, iku padha karo cedhak Stalingrad, Jerman njaluk koridor kamanungsan! Ora, padha kudu nyerah marang milisi, lan kita duwe wates, kanggo punishers lan pembunuh, padha ditutup!
      Umumé, aku meh ora ngerti apa sing digawe dening Frontier Service FSB Federasi Rusia ing tapel wates Ukrainia kanthi pekarangan !!!
    24. +2
      4 Agustus 2014 15:28
      Padha numpes, lan ora pindhah menyang milisi, 70 lembar peralatan (tank, kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, bedhil self-propelled, mortir), padha uga numpes senjata pribadi lan amunisi isih ... migunani kanggo milisi ... Lan apa sampeyan mikir iki normal ??? Saiki padha nyabrang tapel wates, bakal menehi banyu, feed, turu ... Banjur bakal nyerahke menyang Ukraina, nglengkapi, lan kok mateni warga sipil maneh ???
    25. 0
      4 Agustus 2014 15:33
      Kabeh iku bakal dadi, yen ora kanggo siji TAPI: ing kawitan padha nembak lan matèni sipil lan uga ditembak ing wilayah kita, lan saiki nalika padha "dipencet" supaya telek crawled liwat kuping, padha crawled menyang Rusia kanggo kawilujengan. Apa kita duwe cabang Courchevel, resort kanggo nyimpen lan nambani wong sing sengit marang kita? Dadi, "wong-wong sing apik", apa sampeyan ora mlumpat ing peluru prajurit biasa, dheweke nindakake apa-apa hoo! Nutup tapel wates lan supaya wong-wong mau mlumpat menyang Kyiv lan sijine ing urutan ing kono. Lan ing wektu sing padha, ngirim sawetara kita "banget welas asih" ana uga! ing kemah khusus, lan ora dikirim menyang Ukraina!
    26. +1
      4 Agustus 2014 15:49
      160 ukrovoyak wis dikirim maneh.
    27. +1
      4 Agustus 2014 16:13
      Ya, dheweke ora nyerah marang milisi yen ndeleng cahya! Dheweke kudu bali menyang Ukraina, menyang milisi. Dheweke bakal ngurutake dhewe, tanpa snot "manusia".
      1. +5
        4 Agustus 2014 16:39
        Maca media Ukraina seneng banget:
        Paratroopers Nikolaev saka brigade 79, sing isih tetep ing tapel wates karo Rusia, terus dipecat, wartawan Ukraina Andriy Tsaplienko kacarita ing jaringan sosial.

        "Wengi sing angel. Esuk sing surem. Unit saka brigade 79 sing isih ana ing tapel wates wis nyerang saka Rusia nganti pirang-pirang jam saiki. Mortir, artileri, Grad. Ana sing tatu lan mati. Dheweke ora bisa mangsuli. lemah lan dipercaya ing Moho kuwoso Lan lemah ana stony, hard, lan pejuang kudu secara harfiah cokotan menyang lemah iki. Mung saiki aku ngomong karo pejabat saka XNUMX, lan dumadakan obrolan diselani masalah komunikasi Aku ndedonga sing "timchasovo" ...", - ngandika Tsaplienko.

        Banjur wartawan nambahake warta babagan brigade 72nd. Dadi, miturut wong, pejuang saka brigade di-push bali menyang tlatah Rusia.

        "Kabar liyane sing angel esuk iki. Para pejuang kanthi geni saka tank lan artileri meksa metu bagean saka unit brigade ke-XNUMX lan kira-kira satus seket pengawal tapel wates menyang wilayah Rusia. Serangan ing wayah wengi suwene patang jam. Saiki para pejuang kita wis mlebu. wilayah Gukovo lan rembugan karo pengamat saka "OSCE. Checkpoint "Chervonopartizansk" rampung numpes. Ana apa-apa kanggo njawab geni saka nawakke. Amunisi wis entek. "We perang nganti pungkasan karo tangan meh gundhul," siji saka perwira penjaga tapel wates ngandika liwat telpon. Kaya biasane, TV Rusia teka ing wektu, wis ngatur kanggo nggawe laporan bab miturut omongane uwong sing kita tindak menyang sisih Rusia. Nanging iki ora dadi. Padha bener mimpin ana. taktik anyar saka Rusia: kanggo push unit siap-tempur menyang Rusia lan, kanthi bantuan televisi, nggawe efek ngiyanati lan nglanggar sumpah.

        Sampeyan ndeleng, awake dhewe meksa wong-wong mau nyabrang tapel wates, nembak saka kabeh jinis gaman! Aku ing ngisor meja! nglirik
        pranala: http://novosti-n.org/news/read/74230.html
        1. Geo
          Geo
          +3
          4 Agustus 2014 18:00
          Pranyata menarik .. Padha ngalahake saka sisih Federasi Rusia, nyurung menyang Federasi Rusia. Sampeyan ora bisa nanggapi shelling saka Federasi Rusia, lan ora ana apa-apa ing arah milisi. Unit-unit kasebut siap tempur, nanging gampang dipeksa, yaiku, nyelehake senjata lan menyang "mungsuh". TV Rusia minangka propaganda Goebels, kabeh ngapusi. Nanging ing umum, kabeh wong patriotik, morale ing sawijining paling apik, padha siyap kanggo perang kanggo pangan ing Ukraina, ing umum, kamulyan kanggo Ukraina, kita menang rauh, Moska-Lak kanggo Gilyak, uga, bab Putin obscenely, miturut tradisi. . Apa omong kosong iki isih "nyalurake" ing sing ora bisa dipercaya?
      2. +2
        4 Agustus 2014 16:48
        Bajingan kasebut murub howitzer ing populasi sipil, banjur kehabisan persediaan sing digunakake, milisi licik ngubengi dheweke, wiwit nyelehake dheweke ing posisi sing ora nyenengake lan dheweke mlayu menyang kita ... sakperangan alesan kita nampa dheweke, menehi panganan lan ngidini dheweke. tindak. Saperangan batalyon liyane bakal teka, apa kita uga bakal menehi panganan lan ngeculake? Banjur saperangan liyane, lan liyane ... Ya, iku luwih apik kanggo Feed wong sing ora duwe omah, Aku ora ngomong bab kita anak sing perlu bantuan. Aku ora pengin sampah pengecut iki dipakani kanthi biaya. Apa sing bakal dipikirake para pendatang anyar?
    28. +6
      4 Agustus 2014 16:47
      Laporan lokal...
      "Miturut tanggal 72, dheweke ngrampungake syarat-syarat ultimatum milisi. Dheweke nyerahake udakara 60 lembar kendaraan lapis baja, materiel lan senjata (kalebu pribadi) lan nyabrang koridor menyang Rusia. Saben uwong mung apik saka iki "
    29. +1
      4 Agustus 2014 16:54
      Mung wong lanang sing disimpen saka pati tartamtu. Iku ala sing kabeh padha, sawetara wong (gedhe utawa cilik) bakal pindhah bali menyang Outskirts lan carane bakal nindakake luwih ora dingerteni.
    30. rmt63
      +1
      4 Agustus 2014 17:01
      Iki dudu pemahaman, nanging upaya kanggo nyegah zh.py sing bakal nutupi dheweke nalika ketemu karo Angkatan Bersenjata DPR lan LPR. Makhluk-makhluk iki ora lunga karo gendéra putih menyang milisi. Tumindak kasebut minangka upaya kanggo nylametake kulit, banjur bali nganggo batang saka dalang.
    31. +8
      4 Agustus 2014 17:03


      respon progresif.
    32. polinomov
      -3
      4 Agustus 2014 17:06
      ing umum, iki instigators potensial saka kerusuhan.
    33. KIRON
      +4
      4 Agustus 2014 17:21
      Alexander Romanov. Lan kabeh wong! Alex 241 hi .
    34. Makosha
      +1
      4 Agustus 2014 17:24
      Prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina reguler, beda karo batalyon teritorial pengawal nasional, wiwit nyoba ngerteni kahanan saiki nggunakake otak ... Lan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing wis ninggalake boiler. liwat wilayah Rusia wis mikir beda, pikiran sampeyan, "nyuwun asylum!".


      Uh-huh, "sadar", saiki ... ora Padha bengkong rebab kanggo kita kabeh - padha ngobong senjata lan amunisi, lan saiki padha kudu pindhah menyang Nenka. Ngaso lan miwiti maneh.

      Mangkene ringkesan paling anyar:
      Ing wengi Agustus 3-4, 438 prajurit Ukraina nguripake menyang Rusia karo panjalukan kanggo suaka.

      Sadurunge nyabrang menyang wilayah Rusia, padha numpes gegaman lan depot amunisi. Iki diumumake dening Vasily Malaev, wakil departemen tapel wates FSB Federasi Rusia ing wilayah Rostov. Dheweke nyathet yen ing antarane sing nyabrang - 164 pengawal tapel wates Ukraina. Miturut dheweke, ana informasi manawa sawetara personel militer sing isih ana ing Ukraina uga arep nyabrang menyang wilayah Rusia. Sadurungé dilapurake yen tanggal 3 Agustus, sekelompok prajurit saka brigade bermotor kaping 72 dipeksa nyabrang menyang wilayah Rusia.

      http://warfiles.ru/show-65390-v-zakarpate-razgoraetsya-vosstanie-protiv-kieva.ht

      ml



      Wangsulake reptil menyang milisi! am Ayo padha ngganti kanggo dhewe.
    35. +2
      4 Agustus 2014 17:53
      miwiti nyoba kanggo tokoh metu

      Dheweke ora miwiti apa-apa! Ngaso lan bali menyang trek.
      Kudu magang!
    36. alex 241
      +2
      4 Agustus 2014 18:17
      04.08.2014/0/35 XNUMX:XNUMX Pesen saka milisi Donetsk.
      "Postmodern ... bengi iki aku weruh carane, ing kepinginan kanggo nyekel milisi, dheweke ngoyak dill mundur ing mancal ... ing wektu sing padha, dheweke murub saka bedhil mesin, ngipat-ipati banter, lan ing antarane iki. dheweke nyanyi lagu babagan VARYAG! .. yen ana topi, dheweke bakal nyopot sadurunge dheweke ... adegan aksi Marinka ".
    37. +9
      4 Agustus 2014 18:25

      A dill mati ngadeg ing awak lan mikir: yen dheweke ngerti yen dheweke bakal ngremuk tengkorakku kaya ngono, neraka bakal pindhah menyang kene.
    38. KIRON
      +3
      4 Agustus 2014 19:09
      Kita ora tau kalah. Mung wong Rusia sing ngerti dolanan, wong liya nyedot, utawa bakal dirusak.
    39. gdv
      gdv
      +1
      4 Agustus 2014 19:32
      Aku ora bisa nemokake monolog Ivan Okhlobystin ing situs. kirim link please!
    40. +1
      4 Agustus 2014 20:22
      padha wiwit mangertos nalika padha entuk loro ing buntut lan ing mane, lan sadurunge sing "dheweke ndeleng, padha dropped lemak"
    41. +2
      4 Agustus 2014 20:56
      Nalika Slavyansk ditembak meh tanpa hukuman, ora ana prajurit dissident saka Angkatan Bersenjata Ukraina, utamane ing antarane tentara meriem, lan saiki ana sawetara atus. Pira sing wis ditindakake.
    42. +1
      4 Agustus 2014 21:12
      Ora nggumunake. Ing tentara, intelijen luwih dhuwur tinimbang ing "Black Corps" lan "Ragged Sphincters" iki.
    43. +2
      4 Agustus 2014 21:13
      Kutipan: USSR 1971
      Kabar apik. Servicemen saka Angkatan Bersenjata reguler Ukraina, ing kontras kanggo batalyon teritorial saka pengawal nasional, wiwit nyoba kanggo ngerti kahanan saiki karo nggunakake otak. Ketoke kesel dadi pakan meriam para oligarki pro-Kulon. Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina sing paling sober-minded, nyadari yen Rusia ora perang karo wong Ukrainia, nyoba nylametake nyawa personel bawahan. Ora kaya wong bodho sing numpak Maidans Kyiv, Lvov lan Dnepropetrovsk, wong sing langsung melu permusuhan ngevaluasi kahanan kasebut kanthi beda. Lan personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina sing metu saka boiler liwat wilayah Rusia wis mikir beda, pikirane, "padha njaluk suaka!" Sawise kabeh, iki uga kamenangan informasi, mbok menawa luwih pinunjul saka sepasang operator personel lapis baja. Ngajeni lan memuji marang milisi DPR lan LPR, kanggo pangembangan lan tumindak operasi ing ngendi kamenangan bisa dipikolehi kanthi luwih sithik kerugian wong ing loro-lorone. Ora kanthi nomer, nanging kanthi skill! Dijogo!


      Wis terlalu awal kanggo muntahake bra ... Sampeyan bisa uga mikir nganti padha mimpin menyang cauldron padha putih lan alus.
      Iki bodho banget ... Donetsk lan Luhansk wong drive freaks iki menyang boiler supaya numpes wong-wong mau, lan banjur paman welas asih saka njaga tapel wates nyedhiyani karo koridor kamanungsan supaya freaks iki metu saka boiler iki. Lan menehi kritik saka tumindak kamanungsan sadurunge: bakal nambani tatu, menehi panganan / banyu lan ngirim bali menyang Ukraina ing arah kidul (kaya sadurunge). supaya wong-wong mau bakal ngangkat senjata lan mateni warga sipil.
      Lan nganti suwene idiocy iki bakal terus???
      Piye kok iso??? Dadi idiot kaya ngono???
    44. Kadet787
      +2
      4 Agustus 2014 21:22
      200 prajurit Ukraina liyane wis siyap nyabrang menyang Rusia

      200 prajurit Ukraina liyane siap pindhah menyang wilayah Rusia | musim semi Rusian
      Kira-kira 438 wong liyane bakal ditambahake menyang 200 personel militer sing wis ana ing Rusia, sing teka tanggal XNUMX Agustus ing pos pemeriksaan Gukovo ing wilayah Rostov. Miturut gubernur, iki ora mung prajurit tentara Ukrainia, nanging uga milisi, laporan Interfax.
      Prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina wis bola-bali teka ing checkpoints tapel wates Rusia ing kelompok lan njaluk bantuan, ora gelem nglawan warga sipil lan milisi ing Ukraina kidul-wétan. Tanggal 72 Agustus, rolas prajurit lan perwira saka brigade bermotor kaping 26 saka Angkatan Bersenjata Ukraina njaluk suaka saka pengawal tapel wates Rusia. Sadurungé, tanggal 40 Juli, kira-kira XNUMX prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina teka ing pos papriksan Izvarino.
    45. +2
      4 Agustus 2014 21:50
      Cuplikan nggegirisi
      18++ aja nonton kanggo semaput, amarga aku ngerti video saka "penulis"
      http://www.novorosinform.org/news/id/5158
      1. +2
        4 Agustus 2014 22:40
        kabeh tas bakal nuduhake ing steppe salah! paus minke lan dill
    46. +1
      4 Agustus 2014 21:51
      Kutipan: USSR 1971
      Ora kanthi nomer, nanging kanthi skill! Dijogo!

      Ya, mbah Suvorov ngajar kaya ngono ... apik
    47. +1
      4 Agustus 2014 22:32
      Umume! Stunned! Diluncurake batalyon. Apa bisa liwat BATTALION BACK?
    48. Gachek
      +2
      4 Agustus 2014 23:22
      Akhire nguripake rekan
    49. +1
      5 Agustus 2014 00:23
      salah siji kelompok sabotase lan pengintaian (DRG) sing dikuatake saka Milisi Rakyat Donbass nindakake serangan ing mburi mungsuh. Sajrone operasi kasebut, jeblugan ditindakake marang mungsuh sing ora bisa ditindakake ing jagad Rusia, Bandera D. Yarosh.

      Cedhak desa Zaporozhye sing dikuwasani junta ing distrik Krasnoarmeisky DPR, udakara 45 km saka Donetsk (ing persimpangan wates wilayah DPR, Zaporozhye lan Dnepropetrovsk), milisi nyerang salah sawijining unit batalyon punitive Dnepr. .

      Rincian lagi ditemtokake. Punika dikenal sing printah lan pangkat lan file punishers nandhang losses serius. Miturut sawetara lapuran, nalika perang, kondhang nasionalis radikal Dmitry Yarosh, pimpinan lan inspirasi ideologi saka klompok punitive iki tatu.
    50. chizhik
      0
      5 Agustus 2014 01:34
      Aku maca setengah saka komentar, apik serem, siji bisa ngomong serem ayu, maca ing ... Aku ora pengin, kabeh partai sampeyan omong kosong. skill pancake Panjenengan tega ora kanggo kelangan titik, kok lan kanggo sapa kabeh janji, ora disgrace Rusia We duwe roso kesengsem kuwi sing ukrozhopye.
    51. +3
      5 Agustus 2014 03:45
      Ing kene posisi komandan rampung aku. Perwira ora umur 18-20 taun, dheweke ora percaya yen ing Ukraina bisa dadi perwira. menyang Rusia lan ora gabung karo milisi. Padha draping lan ora bla bla yen padha nylametake prajurite, padha nylametake kulite dhewe. Aku, mantan prajurit distrik Transkaukasia, ora bisa mbayangake yen komandan perusahaanku menehi prentah kanggo nyelehake senjata lan drape, ngumbah. , mlayu menyang Turki utawa Iran. , lan pengawal tapel wates Soviet ing 41 ora mlayu ing Domanskoye. Iki sing tentara kudu diuripake Kanggo drape menyang wilayah negara liya.
    52. Ural45
      0
      5 Agustus 2014 04:54
      VVP duwe rong pilihan: kanggo periode presiden pisanan, dheweke ana ing klub Dzerzhinsky (kanggo sing ngerti ngendi, nanging ora kanggo "NEMTSOVS"), dheweke, kira-kira, ujar, sampeyan pengin aku dadi Presiden, mula aku dadi siji. Ing sacedhake ana bocah lanang Dimon, iki bocah normal, nanging saka jagad pro-Kulon. Iki dudu bocah lanang kita. Iki siji saka donya Novodvorskaya. Sing luwih cepet padha menyang mrana, luwih cepet kabeh bakal rampung. Pilihan kapindho yaiku mbuwang NOVOROSSIYA, banjur kabeh getih ing sasi sadurunge bakal tiba ing pundhake, lan kolom kaping lima bakal entuk dheweke. Ing posisi, kita kudu terus ing semangat sing padha, kita kudu wong persaudaraan Ukraina, lan ora Donbass (mung).
    53. Papa Sasha
      +1
      5 Agustus 2014 05:01
      Lan aku duwe kapercayan sing jelas yen ukro-punishers nemokake cara sing efektif kanggo metu saka kahanan sing ora duwe pengarep-arep: dheweke ngempet ing boiler, amunisi entek, ora ana sing bisa dipangan - kita mlayu menyang Rusia! Dheweke bakal Feed, anget, ngirim bali menyang Kyiv, lan maneh menyang perang! Kamulyan kanggo Ukraina!
      Aku kepengin percaya yen ora kabeh wong kaya ngono, lan sawetara wong pancen ora pengin nglawan bangsane.
      Aja nglintasi tapel wates karo Rusia! Nguripake senjata sampeyan nglawan Nazi! Nglindhungi kulawargané, ora Bunch saka snickering politisi wayang US! Mung kanthi cara iki sampeyan bisa ngresiki dosa kanggo urip sing sampeyan lakoni kanthi ora salah.
    54. +1
      5 Agustus 2014 05:37
      Ya, sober-minded. Aja nggulung lambe, ing endi wae lan tansah wong sober-minded kuwi diarani pengkhianat. Iki gampang dimangerteni yen prajurit Rusia ing sawetara konflik tindak menyang sisih sing salah. Yen padha kuciwa ing regime, padha ora ngalih, nanging nyoba kanggo ngganti soko ing tanah kelairan! Ora nggumunake statistik nyatakake yen kabeh pengkhianat ing Perang Donya II, mayoritas crests. Mental Ukrainia ora owah.
    55. EvgTan
      +1
      5 Agustus 2014 07:24
      Nanging wong-wong mau sing ngetokake es ing pos pemeriksaan, sing padha mlayu
    56. SAVA555.IVANOV
      0
      5 Agustus 2014 15:43
      Lan pelatuk Rusia nampa dheweke. KENAPA KOWE MERDEKA OTAK KARANG ??????????????????? Wong percaya karo kowe, ora mung nguncalake DPR lan LPR, malah nglilani mungsuhmu, banjur njerit-njerit kaya babi sing kerang mabur menyang wilayahmu, kowe mbantah dhewe.
    57. Atanda
      -2
      6 Agustus 2014 09:28
      Gusti Allah, ngluwari kita saka kanca lan karo mungsuh kita dhewe bakal disimpen!
      1. SAVA555.IVANOV
        +2
        6 Agustus 2014 11:38
        Sampeyan ora akurat ing pengadilan sampeyan.
  2. + 10
    4 Agustus 2014 12:10
    Lha wong-wong mau mlayu saka paprangan...Nanging kok bali?
    "Ing mangsa ngarep, militer bakal ditransfer menyang pos papriksan Matveev Kurgan kanggo transfer menyang sisih Ukraina," ujare Malaev.
    1. KIRON
      +2
      4 Agustus 2014 19:33
      Sial. Komputer iku buggy. Utawa aku overdone? Yura! Dhukungan!
  3. + 14
    4 Agustus 2014 12:10
    Apa dheweke bakal intern? Utawa, kaya biasane, bakal ditambani, diwenehi panganan lan dibebasake supaya terus mateni warga sipil saka Donbass?
    1. Geo
      Geo
      +4
      4 Agustus 2014 12:22
      Muga-muga para "dinas sing relevan" duwe obrolan sing rasional supaya bali menyang medan perang terus mateni. Ing sisih liya, yen dheweke bali menyang omah, dheweke bisa uga dihukum pengadilan militer amarga ditinggal, utawa apa wae sing dakkira kanggo dheweke. Luwih aman kanggo dheweke lungguh ing Rusia. Luwih aman kanggo urip lan urip akeh milisi lan warga sipil Donbass. Aku rumangsa luwih murah, mung kanthi ekonomi, kanggo njaga dheweke sawetara wektu tinimbang menehi pitulung marang milisi sing oposisi bersenjata. Ayo nylametake luwih akeh nyawa.
  4. +8
    4 Agustus 2014 12:11
    Dheweke bakal bali, mobilisasi maneh, lan kabeh bakal ana ing bunder kapindho. Milisi kudu piye wae mungkasi praktik iki.
    1. +4
      4 Agustus 2014 12:35
      Kutipan saka skylar
      Dheweke bakal bali, mobilisasi maneh, lan kabeh bakal ana ing bunder kapindho. Milisi kudu piye wae mungkasi praktik iki.

      Aku setuju. Aja njupuk tawanan nganti shelling saka pemukiman tentrem mandheg, supaya marang wong-wong mau. Yen ora, ora ana sing nembak utawa matèni, sawetara jenis TK. Lan banjur sapa?
  5. den pelindung
    +7
    4 Agustus 2014 12:11
    Sampeyan mung ora perlu nglilani wong-wong mau bali supaya ora gabung maneh karo tentara dill. Ing kasus sing abot, mung sing tatu serius. Ora ana sing bakal ngurmati humanisme Rusia ...
  6. +4
    4 Agustus 2014 12:11
    Dheweke ora perlu nglawan milisi. Ayo padha lungguh ing Rusia, mikir, lan njaluk kewarganegaraan.
    Yen dill licik mangkono mutusaké kanggo mbatalake pasukan saka cauldron, iku ora kamungkinan kanggo kasil. Warriors ninggalake encirclement, nilar dening komandhan lan negara, luwih mbebayani kanggo negara iki saka mungsuh bisa.
  7. + 14
    4 Agustus 2014 12:11
    Aku ora seneng. Ing tangan siji, iku apik, tentara mlaku munggah. Nanging ing sisih liya, bocah-bocah iki kudu dipasrahake menyang tangane paman sing apik saka FSB kanggo verifikasi, obrolan sing tulus lan terus terang babagan keterlibatan ing sawetara acara sing menarik.
    1. ren1999
      +9
      4 Agustus 2014 12:17
      Lan obrolan sing ditindakake sajrone 180 dina kaya iki, ngencerake karo karya sing migunani kanggo sosial.
  8. +3
    4 Agustus 2014 12:11
    Miturut jaminan menteri pertahanan kryand sing bodho lan "Kemenangan wis cedhak!" Bebener tanpa nemtokake sapa.
  9. +7
    4 Agustus 2014 12:12
    Kamp filtrasi. Saluran Russia24 nonton kabeh 24 jam ngguyu
    1. +4
      4 Agustus 2014 12:20
      ..... isin sejarah Amerika..
      Tanggal 19 Fèbruari 1942, Présidhèn AS Franklin Roosevelt nandatangani Perintah Eksekutif Darurat No. 9066, sing menehi wewenang Departemen Pertahanan kanggo magang kabeh Jepang saka pesisir kulon daratan.Udakara 110 ewu wong diselehake ing kemah, sing pungkasan yaiku diijini mulih mung ing Maret 1946 taun "
      http://rusplt.ru/world/v-yaponskoy-krovi-vinovatyie-8161.html

      lan malah gema Shaggy nuduhake http://echo.msk.ru/blog/shir_okov/1341764-echo/
      1. +3
        4 Agustus 2014 12:41
        Kutipan: 222222
        intern kabeh Jepang saka pesisir kulon daratan.

        Saben uwong sing duwe getih Jepang 1/16. Dadi ing SK.
  10. +3
    4 Agustus 2014 12:12
    Sing utama yaiku dheweke ora bakal bali menyang sirkulasi. Kita saiki bakal diitung lan dirilis.
  11. + 18
    4 Agustus 2014 12:12
    Pilihan dill...

    Ringkesan liyane saka Igor Ivanovich Strelkov
    1. +2
      4 Agustus 2014 12:19
      marang humor ireng, nanging ing kene ternyata "lucu ora sengaja"
  12. + 10
    4 Agustus 2014 12:12
    Saiki, yen padha interned ... Lan supaya - padha bakal bali ing dalan aman - terus perang, pahlawan.
    Iki ngganggu aku ...
    1. +3
      4 Agustus 2014 12:17
      Lan ora mung kanggo sampeyan!
    2. +3
      4 Agustus 2014 13:10
      Kutipan saka Gormonix
      Saiki, yen padha interned ... Lan supaya - padha bakal bali ing dalan aman - terus perang, pahlawan.
      Iki ngganggu aku ...


      Ora ono. Secara resmi, dheweke ora gelut lan cara hubungan negara netral karo partai konflik ora bisa ditrapake.
  13. Iva58
    +2
    4 Agustus 2014 12:13
    Inggih, ing ngendi iku diwiwiti. Nice sanadyan. Wong lanang saka boiler kidul.
  14. +3
    4 Agustus 2014 12:13
    500 pisanan lunga. Kapindho...
  15. + 29
    4 Agustus 2014 12:13
    Dadi apa? Apa kita mundur maneh prajurit "negara ramah" saka kubenge? Apa kita bakal Feed, nambani, ngirim menyang bagean biasa saka Ukraina?
    Kenapa???
    Ayo padha nyerah marang milisi! Lan padha ngganti wong kanggo tawanan!
    Iki Ukrainia licik ... wis entuk kiriman! Milisi sing ditawan bosok ing pakunjaran, lan tawanan "penjajah" Svidomo iki mlaku ing tatanan! Lan banjur padha ngguyu ing jaket quilted bodho!
    Sawetara jenis kegilaan ...
    1. +6
      4 Agustus 2014 12:21
      Bebener Panjenengan. Apik tenan!!!!!
      1. + 13
        4 Agustus 2014 12:27
        Iki ngiyanati, ora foppishness ... Lan padha kudu kasedhiya karo koridor mung ing ijol-ijolan kanggo koridor kanggo aman saka anak lara saka Lugansk lan Donetsk! Lan - ing dhuwit esuk (koridor kanggo bocah-bocah), ing kursi sore (koridor kanggo ukrovoyaks)! Cara mung!
  16. +3
    4 Agustus 2014 12:14
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku nalika teka ing Ukraina padha ora kudu maneh njupuk senjata, sanajan ing duress.
    1. +2
      4 Agustus 2014 14:07
      supaya padha ngadeg lan perang ing shrafbat! 100% kanthi gething kaping telu. Pakdhe Vova, sampeyan salah!
    2. Tygyps
      +3
      4 Agustus 2014 14:25
      Sayange, ing kabeh kemungkinan, dheweke bakal bali menyang barisan, lan dheweke bakal perang luwih apik !!
      Kabeh iki katon kaya pengkhianatan!
      Myamliki duwe kita ing tapel wates!
      Sing ngalangi kanggo mine bagean saka tapel wates jejer kanggo punishers diubengi!

      sektor tengen lan punishers disimpen!!! koridor cocog karo wong-wong mau "kemanusiaan" - lan kabeh diwenehi kanggo kita minangka - "asylum" - kanggo Nazi !!
      Flirting karo ukrofascists ora bakal mimpin kanggo apa-apa.
      Kita kudu nyebut jeneng sing tepat - ora ana "tentara Ukraina". Ana punishers - sing perang karo populasi sipil, sing ora bisa dijupuk tawanan.
      Lugansk ora cepet-cepet nyedhiyakake koridor kamanungsan!!
      Penghukum kudu digawa menyang ladang ranjau !!!!
      Panemu Strelkov babagan iki menarik !!
      1. +1
        4 Agustus 2014 16:53
        "Flirting karo Ukrofascists ora bakal nyebabake apa-apa" - Ya, mungkin dheweke bakal janji bakal mbayar utang gas
  17. +9
    4 Agustus 2014 12:14
    Aku pengin rincian:
    1. Apa sing ditindakake karo peralatan lan gaman?
    2. Papan perlindungan utawa koridor (menurutku iki beda-beda)?
    3. Apa ora koridor kamanungsan diwenehake kanggo militer sing tatu?
    1. Nevalyashko
      +4
      4 Agustus 2014 13:12
      Aku ora mikir sing padha diijini kanggo numpes peralatan lan senjata.
      Luwih becik njaga wong-wong kaya ngono ing Rusia, tinimbang, kaya tikus sing diburu, mateni warga sipil lan milisi.
      Yen sawetara glethakaken mudhun tangan lan kiwa tanpa tatu, pracaya kula, liyane bakal pengin.
      Aku uga ngerti yen dheweke mateni warga sipil lan milisi, nanging sampeyan kudu mikir kanthi sirah sing sehat. Umumé, ora ala kanggo nglebokake otak maneh lan ngirim senjata menyang Kyiv lan Lvov.
      1. +1
        4 Agustus 2014 14:13
        Padha numpes teknologi.
      2. +1
        4 Agustus 2014 19:37
        Aku mikir kanthi biaya senjata sing padha numpes palsu iki. Kanggo panguwasa Ukrainia, dongeng. Senjata kasebut dipasrahake menyang milisi minangka ijol-ijolan supaya diidini mlebu ing Rusia. Lan ing Kiev, ayo padha mikir yen kita ora nyerah, kita mung nyimpen personel lan numpes senjata. Kabeh diputer kaya ing film.
  18. +1
    4 Agustus 2014 12:14
    Aku ngerti yen dheweke njaluk asylum! Lan ora mung ngliwati wilayah Federasi Rusia menyang Ruin!
  19. +4
    4 Agustus 2014 12:14
    Muga-muga peralatan milisi wis ana!Aku mikir sawise kalah boiler sing disimpen APU, akeh pejuang lan senjata bakal dibebasake kanggo menehi perang marang junta, ora suwe APU bakal mundur saka DPR LPR, maju menyang Kharkov!
    1. +1
      4 Agustus 2014 13:38
      peralatan wis numpes. lan dheweke dhewe bakal enggal mulih ing riko lan bali menyang ngarep. iki carane Rusia lenggah ing loro kursi.
  20. +4
    4 Agustus 2014 12:15
    Apa bokong licik.. Sampeyan kudu paling sethithik nyaring kabeh pengawal nasional lan kabel bali menyang milisi.
  21. +4
    4 Agustus 2014 12:15
    Inggih, kita Feed para pengungsi, saiki kita bakal Feed tentara sing. Inggih, Rusia punika jiwa loman. Paling ora ana 400 sing mati ing garis ngarep. Bali nyedhaki mangsa, nalika Ukrainians ora bakal munggah kanggo perang.
  22. +5
    4 Agustus 2014 12:16
    kareben padha mbalekake samubarang kang rusak
  23. megadeth
    + 10
    4 Agustus 2014 12:17
    Tuan-tuan, iku wong Amerika sing menehi saran marang dill cara anyar kanggo muter pasukan.
  24. +2
    4 Agustus 2014 12:17
    Kutipan saka den-protector
    Sampeyan mung ora perlu nglilani wong-wong mau bali supaya ora gabung maneh karo tentara dill. Ing kasus sing abot, mung sing tatu serius. Ora ana sing bakal ngurmati humanisme Rusia ...

    Sampeyan uga bisa ngganti milisi sing ditawan. Koridor kamanungsan kudu dadi lalu lintas loro-lorone!
    1. +2
      4 Agustus 2014 12:19
      Nizya ... kethek jaban rangkah mung bakal bungah. Intervensi langsung wae.
  25. +3
    4 Agustus 2014 12:17
    logika apa iki, kanggo ndhelikake lan njaluk pangayoman saka penjajah? dill, wuh!
    1. +6
      4 Agustus 2014 12:23
      Iki hakekate, saiki lagi ngombe saka sumur sing diombe. Iki mung ngomong babagan siji, babagan kebejatan lan kekasaran.
  26. +4
    4 Agustus 2014 12:18
    Dheweke katon wis nyatakake dill deserters. perwira ora pengin bali menyang dill - ana pengadilan. nanging ing umum, mesthi, sampeyan ora bisa langsung nransfer bali. 100% bakal dibuwang menyang perang maneh "kanggo nebus kesalahan." lan kita kudu muter ing kasunyatan iki.
  27. + 14
    4 Agustus 2014 12:18
    Saka adegan ...

    Kutipan: http://shrek1.livejournal.com/711436.html
    Halo, kanca!

    Minangka luck bakal duwe, telpon lungguh mudhun. Nalika perlu ora ana sambungan. Sampeyan, aku weruh, wis ngerti pasrah militer?;)

    , sampeyan kudune wis weruh !!! Telpon sialan.

    Karoch, parade kamenangan Heletey pancen ditindakake;))))))

    Aku ora tau mikir yen 450 wong iku akeh banget. Dheweke teka ing kolom kira-kira rong puluh menit. Sampeyan ngerti perasaanku babagan dheweke, nanging ...
    nyatane, kira-kira limalas menit, dheweke rumangsa melas;))

    Saiki para pelacak lagi nggarap dheweke.

    Babagan penerbitan. Kenang apa bapak iku petugas?;))
    "Ora kabeh cetha banget karo kita." Maksimal rong puluh wong sing arep bali, ana pasangan greyhounds canvassing anjog, nanging, miturut lokasi ing kamp, padha menehi dhewe supaya dokter kita duwe karya liyane.

    Sugeng ndalu, mas!

    ps Aku mlaku-mlaku nggoleki sapa sing ngrekam parade kamenangan iki, amarga parade gay dilarang ing Rusia;)))
    1. +3
      4 Agustus 2014 13:14
      Yen ing wong akeh sing nyabrang tapel wates iki ana hak kanggo seki, wah, roh jahat sing kaya ngono kudu mandheg ing pengadilan! Ana segara getih, aku mikir prajurit lan perwira saiki bakal menehi kesaksian. apa lan kepriye perange, mula sapa sing ngukum sing kudu dicekel.Inggih, kanthi Ayo negara menehi papan perlindungan marang Angkatan Bersenjata Ukraina, apa gunane ngeculake wong-wong mau ing kono bakal dibuwang ing perang maneh kaya baht sing apik. !
  28. +2
    4 Agustus 2014 12:18
    Baatyr EN
    Ya, dheweke mlayu saka medan perang ...

    Utawa Mungkin padha ora mlayu, nanging padha ora pengin siram tangan ing getih sedulur? - PENGEN BANGET NGAREP!
    Kanggo wong-wong sing bener-bener ngerti apa sing kedadeyan ing negara kasebut, sing nyopir wong menyang perang sipil, lan kanggo apa, dheweke kudu nyawiji, lan Mbusak Kaev Junta saka tahta, nyekel, ngadili, lan nglakokne sing tanggung jawab kanggo ngeculake iki. perang.
    1. +1
      4 Agustus 2014 12:29
      Utawa Mungkin padha ora mlayu, nanging padha ora pengin siram tangan ing getih sedulur? - PENGEN BANGET NGAREP! Apa sampeyan mikir: perang tansah medeni!
    2. +4
      4 Agustus 2014 13:29
      Kutipan saka ia-ai00
      Utawa Mungkin padha ora mlayu, nanging padha ora pengin siram tangan ing getih sedulur?

      Yen dheweke ora pengin adus tangane ... dheweke ora bakal lungguh ing ketel, nanging langsung lunga.
  29. +2
    4 Agustus 2014 12:19
    Apa sing wis diwiwiti?

    vorobey SU Dina iki, 10:55 | Kamar Sipil Federasi Rusia: Wajib Ukrainia ing umur 19 kudu diwenehi hak ninggalake zona perang
    kok kuwatir, ya ... utamane kanggo para pengawal nasional ... dheweke ora narik kuping ...

    para prajurit wis nemokake celah carane bisa lolos .... Aku ora bakal kaget yen padha mbentang ing tapel wates ing kolom ..
    1. Geo
      Geo
      0
      4 Agustus 2014 15:39
      padha ora narik ing natsigadas, nanging wis ketoke rampung. kita ngomong bab conscripts, sing, sing dijupuk adoh ing agenda. kanthi pilihan - perang utawa pakunjaran
  30. frcdkfl047
    +5
    4 Agustus 2014 12:19
    Kita kudu mriksa prajurit kasebut kanthi becik. Wong-wong sing tanpa dipikirake lunga, supaya ora njupuk senjata maneh lan ngeculake, lan sapa wae sing fasis sing jelas, kanggo ngadili lan ngirim menyang Novorossia kanggo pemugaran.
    1. +2
      4 Agustus 2014 13:24
      Kasunyatan ing tembung sampeyan, sayang, mung buruh koreksi sing bisa nggawe wong metu maneh, ayo padha nyambut gawe lan mulihake kabeh sing dirusak kanggo roti, sawise 45g kabeh negara dibangun lan k.a.z.l.s iki ngrusak kabeh! Kanggo 23g kamardikan, saora-orane apa sing digawe wis lungse sawise ambruk, lan sing gedhe wis rusak.
  31. +5
    4 Agustus 2014 12:19
    Mangga ora ngirim wong bali. Bodho!
  32. Don Barbosa
    +7
    4 Agustus 2014 12:19
    Luwih becik aku meneng wae supaya ora nulis sing ora sopan.
  33. crimea-nyash
    + 13
    4 Agustus 2014 12:20
    kanggo manggon, iku tegese padha wanted kanggo, padha mlayu nalika padha felt sing pungkasan. lan perwira sing diselidiki lan dipasrahake marang milisi, supaya padha ngerti sapa sing.
    1. MBA78
      0
      4 Agustus 2014 14:30
      sampeyan kudu nambani, menehi panganan lan bali menyang wong tuwa ... nah, yen sampeyan duwe tato fasis utawa belang, terus
  34. +3
    4 Agustus 2014 12:21
    Miturut atine, perlu kanthi ati-ati nyaring, nindakake tumindak investigasi lan pindhah menyang kamp tenaga kerja nganti pungkasan konflik, supaya panganan lan pangopènan bisa metu, lan sawise pengadilan mutusake, miturut merit, sing berjuang kanggo pinten, sing perang kanggo daur ulang lan sing kanggo 5-10 taun, mulihake Donbass numpes.
    1. +3
      4 Agustus 2014 13:27
      FSB sibuk karo iki saiki, aku ora duwe wong bodho, kabeh wong ngerti kabeh!
      1. 0
        4 Agustus 2014 17:47
        Iki asil pisanan ...
        Ing dina Senin wengi, 438 prajurit Ukrainia, kalebu 164 pengawal tapel wates Ukrainia, nuli menyang penjaga tapel wates Rusia kanthi panyuwunan kanggo menehi suaka. Koridor kamanungsan dibukak kanggo wong-wong mau, padha nyabrang menyang tlatah Federasi Rusia. Ing wilayah Rostov, kanggo wong-wong mau padha dibangun camp tarub, ngendi padha diwenehi kabeh jinis tunjangan.

        "Luwih saka 180 prajurit Ukrainia sing wis nyatakake kepinginan kanggo bali menyang tanah air bakal dipasrahake menyang sisih Ukraina dina iki," ujare sumber kasebut.

        Saiki, kendaraan karo personel militer wis ninggalake kemah ing wilayah Rostov menyang pos papriksan Matveev Kurgan, ing ngendi dheweke bakal dipasrahake menyang sisih Ukraina.
        Kaya iki..
  35. +2
    4 Agustus 2014 12:22
    Kyiv nelpon teroris milisi, nanging padha ora matèni "mungsuh".
  36. Bombardier
    +6
    4 Agustus 2014 12:22
    ROSTOV-ON-DON, 4 Agustus - RIA Novosti. Prajurit Ukrainia sing nyabrang menyang wilayah Rusia ing wayah wengi ngrusak gudang senjata lan amunisi sadurunge, Vasily Malaev, wakil departemen tapel wates Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia ing wilayah Rostov, marang RIA Novosti.
    Dina Senin wengi, 438 prajurit Ukrainia pindhah menyang Rusia kanthi panjaluk suaka. Koridor kamanungsan dibukak kanggo wong-wong mau, liwat kang padha nyabrang menyang tlatah Rusia.
    "Nalika mangkat menyang wilayah Rusia, dheweke ngrusak senjata, depot amunisi," ujare sumber kasebut.
    Miturut dheweke, ana informasi manawa sawetara personel militer sing isih ana ing Ukraina uga arep nyabrang menyang wilayah Rusia.


    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140804/1018715932.html#ixzz39PUPBaPW
    1. + 11
      4 Agustus 2014 12:26
      Pesen ngenani karusakan senjata/peralatan bisa dadi salah informasi sing disengaja, supaya jenderal ora duwe alesan yen peralatan kasebut dipasrahake. Banjur dheweke bakal munggah kabeh lan gelut ... dheweke mesthi bakal munggah. nglirik
      1. +2
        4 Agustus 2014 13:27
        Ing-in, lan padha mesthi ora duwe amunisi. Iku wis ngandika sadurunge.
  37. Don Barbosa
    +2
    4 Agustus 2014 12:22
    Yagene para prajurit iki ora diijolke karo milisi sing ditawan?
    1. +1
      4 Agustus 2014 13:09
      Kita ora perang karo Ukraina. Kita ndhukung milisi mung kanthi politik (paling ora resmi). Ing basis apa kita bisa njaluk ijol-ijolan kanggo milisi sing ditawan? Ing basis apa kita ora ngidini prajurit Ukrainia tanpa senjata sing nyabrang tapel wates saka tlatah Rusia?
      Kepemimpinan negara kasebut nindakake sing paling apik kanggo nyegah Rusia supaya ora ditarik menyang konflik kasebut. Lan sampeyan ora ngeculake.
  38. +6
    4 Agustus 2014 12:23
    Maneh "koridor kamanungsan" kanggo pembunuh, lan ora kanggo populasi sipil! Saiki dheweke bakal waras, menyang Dill lan maneh kanggo senjata, mateni wong. Kita kudu menehi wong-wong mau menyang milisi lan nggali parit. Sampeyan ora bisa dadi apik kanggo wong-wong mau. Dadi dheweke bakal nembak kita, yen ana amunisi lan ora ditekan menyang tapel wates!