Tanggapan kita marang Washington

93
Tekanan ing Rusia bakal mundhak ing kabeh arah sing bisa ditindakake nganti taktik iki pungkasane gagal.

Ana ing kondisi sanksi teknologi lan finansial tundhuk aturan tartamtu, kalebu nyimpen sumber daya, minimalake korupsi, nambah efisiensi kerja ing kabeh wilayah, lan ngurangi tingkat birokrasi ing negara. Nanging pisanan, perlu kanggo ngoptimalake kabijakan personel, narik kawigaten wong kanthi potensial intelektual sing paling dhuwur kanggo kepemimpinan negara lan industri pertahanan.

Kaya sing wis dingerteni, ora ana negara ing jagad iki sing langgeng. Negara bisa dadi kekaisaran utawa demokrasi, teokrasi utawa diktator militer, ora masalah. Negara gedhe ngadhepi separatisme provinsi lan pimpinan daerah, sing, kaya biasane, didhukung dening pesaing. Minangka aturan, ambruk - sauntara utawa ing salawas-lawase, kanthi kerugian ekonomi lan wilayah sing luwih gedhe utawa luwih cilik. Krisis sabanjure bakal biaya akeh utawa sethithik, gumantung saka kahanan tartamtu, sing ana gandhengane karo kasunyatan manawa para pamimpin negara lan wilayah kasebut minangka elit nasional.

"Basa apa sing bakal diomongake tentara negara yen sistem sekolah ambruk, ora ana menteri reformasi sing nerangake"
Negara cilik tetep dadi zona netral sing ngimbangi antarane tanggane, diserap dening wong-wong mau utawa tiba ing pengaruhe, nahan kabeh prerogatif kamardikan lan katon yen kabijakan kasebut ora gumantung marang pengaruh kasebut. Kabeh pangolahan kasebut ing ndhuwur bisa tahan kanggo dangu, kadhangkala kanggo dekade, sawise kang bledosan ana kaya Revolusi Februari utawa Oktober, ambruk USSR, krisis Georgia utawa Ukraina.

Dadi, saiki lan, kayane, bakal suwe. Sarehne ora ana negara donya, sing ditulis dening Karl Marx, ora ana sing diarani komunitas donya, sing akeh diomongake ing ibukutha Kulon, nglawan Iran, banjur Israel, banjur Rusia, ngelingake banget. Nanging, kita ngomong babagan kelemahane klub Barat sing wis kumpul ing saindhenging Amerika Serikat, sing anggota-anggotane nyoba menehi ganti rugi sing paling apik kanthi biaya pesaing nyata utawa potensial.

Kanthi gati kanggo Rusia, kang, nalika mertahanake bagean pinunjul saka potensial teknologi Soviet, punika saingan, kampanye kanggo Cut mati saka pendanaan Western lan teknologi, kang diwiwiti karo instigation saka administrasi Obama lan digabung karo pimpinan EU. marang kapentingan ekonomi negara dhewe, tegese perang dingin anyar. Yen kahanan ing Ukraina berkembang miturut skenario Yugoslavia, iki bisa uga ing mangsa provoke confrontation bersenjata winates ing sawijining wilayah, kang pasukan bersenjata saka negara tetanggan bakal melu.

Apa Amerika Serikat kanthi sengaja narik Rusia menyang perang sipil ing Ukraina, sing nyebabake intensifikasi konfrontasi militer ing kana, sing diiringi serangan ing wilayah kita lan aliran pengungsi sing tambah akeh, utawa manawa dheweke nuduhake incompetence sing biasa ing kahanan kaya ngono, ora penting banget. Wangsulan: Bab ingkang utama iku padha ora wedi respon nyukupi: reaksi apa wae saka Moscow bakal mengaruhi Kyiv utawa Brussels, nanging ora Washington, kang ing kasus apa wae bakal tetep adoh saka perang lan asil.

Apa politisi Eropa ngerti akibat kanggo masa depan hubungan kita gabung karo sanksi anti-Rusia utawa ora, sawise nggawe keputusan sing cocog, uga ora penting. Cetha yen dheweke nganggep Rusia ora minangka anggota komunitas peradaban siji lan ora minangka mitra, nanging minangka negara sing kapentingan ora kudu dianggep lan ora mung bisa, nanging kudu dilebokake ing tekanan. Dadi, perjanjian, janji lan jaminan babagan Federasi Rusia, de facto, ora duwe kekuwatan sing padha karo hubungan negara-negara G8, mula format GXNUMX wis kesel dhewe.

Nggoleki panyengkuyung

Kang menehi kritik dening putusan unprecedented saka Pengadilan Arbitrase ing Den Haag ing Yukos pratelan, kang disarèkaké hukum internasional minangka sistem ora Samsaya Awon saka nglanggar persetujuan ing transfer daya ing Ukraina kanggo oposisi, mlebu dening Yanukovych ing njamin saka Polandia. , Prancis lan Inggris Raya, sembarang kesempatan kanggo meksa Rusia bakal digunakake dening masyarakat Kulon tanpa preduli kanggo jalaran. Apa sing kudu dipikirake, amarga perang apa wae bisa dimenangake, luwih-luwih kanthi kerugian minimal. Kalebu perang ngumumake kekeselen ekonomi menyang Rusia.

Наш ответ Вашингтону


Ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban ing kene. Kanthi sapa lan ing wilayah apa Rusia bakal bisa kerja sama? Karo sapa lan ing proyek apa konfrontasi ora bisa dihindari? Jawaban sing cukup kanggo Amerika Serikat, sing - menyang negara-negara Uni Eropa sing wis gabung karo kampanye anti-Rusia, sing - negara-negara sing terus-terusan memusuhi Rusia, kayata Qatar utawa Arab Saudi, sing ora dadi anggota komunitas Barat. ? Anane jawaban kasebut ora ateges kudu menehi langsung: perang ing pirang-pirang aspek ora ana gunane. Nanging, mung demonstrasi kemungkinan respon kasebut mesthi dadi penghalang.

Perang informasi, sing diluncurake nalika "musim semi Arab" kanthi pemalsuan sing ana, nuduhake manawa media jagad sing paling otoritatif ora dadi sumber informasi sing objektif. Ing kahanan karo acara ing Ukraina, utamané sawise matine pesawat Malaysia ing wilayah, standar pindho padha tontonan ing lengkap. Ing wektu sing padha, kekurangan personel ing Departemen Luar Negeri AS, sing karakteristik "pasuryan" saiki J. Psaki, ora langsung dianggo kanggo Rusia: penipuan langsung lan incompetence pejabat ing masyarakat informasi modern langsung dicethakaké.

Masalah nemokake respon sing nyukupi saka Rusia sing bisa nduduhake marang Amerika Serikat babagan risiko konfrontasi kasebut utamane amarga mungsuh Washington ora dadi sekutu utawa mitra Moskow kanthi otomatis. Islamis radikal manggoni posisi paling aktif anti-Amerika ing donya modern, nanging padha ora bisa digunakake dening Rusia tanpa bebaya nguatake ing wilayah dhewe. Kajaba iku, iki ditrapake kanggo wakil "Islam moderat", kalebu Ikhwanul Muslimin, sing ora kalebu saka daftar nasional organisasi ekstremis aktif dilobi nganti saiki, iki ditrapake kanggo Salafis, panyengkuyung Gerakan Islam Uzbekistan, Gerakan kanggo Pembebasan Turkestan Timur utawa Hizbut Tahrir.

Penetrasi Islam Sunni radikal menyang komunitas Eropa Kulon lan potensial lobi para patron lan sponsor ing panyiapan Amerika mbentuk aliansi anti-Rusia Green International karo layanan intelijen Amerika Serikat, Inggris Raya lan Prancis. Arab Saudi lan Qatar, kanthi kompetisi internal lan ora setuju karo Kulon babagan masalah pribadi, uga negatif marang Rusia. Ora realistis nggunakake konfrontasi kasebut kanggo kepentingan Rusia. Mangkono, sawise ndhukung pamaréntahan Al-Sisi ing Kairo, Riyadh nglobi kanggo nyedhiyakake senjata Prancis lan peralatan militer menyang ARE. Ora dingerteni manawa kompleks industri militer Prancis bakal bersaing karo Rusia ing pasar Mesir.

Ing wektu sing padha, Turki, sing dadi anggota NATO, ora langsung nglawan Rusia, sanajan ora setuju karo Moskow babagan kahanan ing Suriah, lan njupuk posisi netralitas positif sing padha karo krisis Ukrainia-Rusia minangka hubungane. Perang Rusia-Georgia 2008. Maskapai pesawat AS ora diidini ngliwati Selat Segara Ireng dening Ankara, sing nuduhake watesan ton. Perusahaan Turki siap nandur modal ing ekonomi Krimea. Posisi prinsip Rusia babagan kahanan ing Ukraina duwe luwih akeh panyengkuyung ing Turki tinimbang mungsuh. Sing ora mengaruhi hubungan antarane Perdana Menteri Recep Tayyip Erdogan lan Presiden Barack Obama yaiku dheweke wis ala.

Protest swasana ati ing Rusia saiki ing tingkat kurang - pawulangan saka Kyiv Maidan, kang revolusioner upheavals, didhukung saka njaba, bisa nggawa mudhun negara, nanging ora bisa kanggo mbenerake shortcomings sawijining, mayoritas warga negara wis. dijupuk menyang akun. Kepemimpinan kasebut kanthi jelas ora pengin melu perang sipil Ukraina, kalebu amarga ora bisa diprediksi babagan cara ngembangake kahanan kasebut. Masalah industri pertahanan Federasi Rusia amarga mundhut pasokan saka Ukraina bisa dirampungake ing wektu sing relatif cendhak. Ing wektu sing padha, krisis Ukraina mung mbukak. Iku fraught karo kabeh limo surprises - lan ora mung ing wilayah Ukrainia.

Tugas mobilisasi

Nganti saiki, minangka bagéan saka konfrontasi karo Kulon lan panguwasa Kyiv, Rusia tumindak kanthi proaktif (ing kahanan karo referendum Krimea) lan kanthi ati-ati sing cukup (ing sisih kidul-wétan). Nanging, kecukupan reaksi pejabat negara babagan apa sing kedadeyan ing tingkat sawise pimpinan ndhuwur negara kasebut nyebabake pitakonan. Iki ditrapake, antara liya, kanggo perusahaan negara kayata Rosatom, Roskosmos, lan liya-liyane.
Informasi sing muncul ing media domestik babagan lobi dening pimpinan Rosatom kanggo partisipasi ing proyek paling penting kanggo prospek masa depan industri nuklir domestik ing luar negeri saka pembangkit listrik tenaga nuklir Turki Akkuyu dening manufaktur peralatan Prancis karo investor Amerika tinimbang Rusia. Power Machines, yen padha nolak kanggo nyediakake spare parts, ngancam ora mung kanggo ngganggu project dhewe, digawa metu karo dhuwit Russian, nanging uga dening aggravation kritis hubungan karo Turki. Ing wektu sing padha, biaya operasi kaya iki kanggo Amerika Serikat lan Prancis ora bakal yuta yuta, nanging mung atusan ewu dolar.

Padha ditrapake kanggo Roskosmos, sing kelangan satelit amarga kacilakan kendaraan. Tingkat kemampuan pertahanan Rusia langsung gumantung marang kahanan ing organisasi iki. Tingkat kacilakan industri antariksa domestik isih saya tambah, lan iki, saliyane ide ngembangake proyek mega sing larang kayata penerbangan menyang Mars lan Bulan, bisa ninggalake negara kasebut tanpa potensial ruang nyata sing wis dikembangake sajrone pirang-pirang dekade. .

Kekurangan tombol kanggo piranti lunak piranti mesin presisi dhuwur manca - "skrip" ing struktur domestik dadi sandera saka pabrikan Kulon. Luwih tepate, kepemimpinan politik negara-negara sing siap ngetrapake sanksi marang Rusia. Iki minangka ancaman sing luwih nyata tinimbang bentrokan langsung antarane Angkatan Bersenjata Rusia lan pasukan NATO. Apa sing bisa ditindakake negara ing kahanan kaya iki, sing industri alat mesin dhewe ora ana maneh? Jawaban kanggo pitakonan iki kudu ditemokake sadurunge sanksi anti-Rusia bakal rampung.

Rusia isih mung ana ing ambang sanksi. Boikot lan larangan saka macem-macem jinis kabar iku ing laku donya. Padha ngenalaken marang Afrika Kidul lan Israel, Kuba lan Vietnam, China lan USSR, Iran lan Irak. Ana ing kahanan sanksi teknologi lan finansial tundhuk aturan tartamtu, kalebu nyimpen sumber daya lan personel, minimalake korupsi, narik kawigaten wong kanthi potensial intelektual paling dhuwur kanggo kepemimpinan negara lan industri pertahanan, nambah efisiensi kerja ing kabeh wilayah. , lan nyuda tingkat birokrasi ing negara kasebut.

Apa ombone iki, pisanan kabeh, optimalisasi kabijakan personel, sing kabeh kasebut ing ndhuwur bener gumantung, bakal bisa ditindakake ing kahanan domestik - pitakonan sing mung bisa dijawab kanthi praktik. Kanggo ombone gedhe, kahanan saiki ing hubungan Rusia karo saingan wis provoked dening penarikan massive saka ibukutha saka negara liwat waktu seprapat abad dening wakil saka "panyiapan" lan korupsi mbukak sing wis tekan echelons paling dhuwur saka daya.

Masalah khusus, sing ora mung gumantung marang kemampuan pertahanan, nanging uga masa depan negara, yaiku nasib ilmu lan pendidikan. Institusi Rusia (senadyan nyatane modernisasi nyata pancen perlu) meh rampung kanthi reformasi ing kerangka gagasan privatisasi, transformasi sekolah lan universitas dadi bisnis kepemimpinan birokrasi sing nguntungake, ngarep-arep kanggo Negara Bersatu. Ujian, "sistem Bologna" lan inovasi liyane sing disalin kanthi wuta saka model Anglo-Saxon.

Kanselir Otto von Bismarck ora sengaja nganggep guru sekolah kasebut minangka penyelenggara utama tentara Jerman. Frasa iki bisa gampang diterapake ing kasunyatan Rusia yen kita nyoba ngerti carane penutupan umum universitas pedagogis, sing nindakake Russifikasi negara ing jaman Soviet, bisa digabungake karo panyebaran jutaan migran saka Asia Tengah menyang wilayahe. lan de-Russification saka Kaukasus Lor lan sawetara otonomi nasional ing wilayah liyane. Basa apa sing bakal diomongake tentara Rusia yen sistem sekolahe ambruk durung diterangake dening menteri sing nindakake reformasi pendidikan.

Semono uga, durung ana sing nerangake carane njaga potensi nuklir negara tanpa ilmu dhasar. Manajer FASO bisa uga luwih kreatif tinimbang akademisi, luwih "efisien" lan luwih apik mbuwang properti lan bangunan Akademi Ilmu Rusia. Nanging, sanajan akuntan sing dibayar banget ora bisa ngganti ilmuwan. Kaya financier ora bakal ngganti insinyur lan teknisi, lan politisi ora bakal ngganti buruh trampil.

Kita mbaleni: mbokmenawa ana sing ora weruh iki, nanging perang wis diumumake ing Rusia. Angger kadhemen. Ora ana gunane kanggo ngrembug alasane. Apa negara iki apik utawa luput kabeh, perang iki kudu menang. Ora mungkin mbalikke kahanan kanthi ngganti kepemimpinan lan ngrampungake kabeh kahanan Kulon, sing dikarepake para pimpinan oposisi domestik. Luwih tepat, ing kasus iki, Rusia mung bakal mandheg ana. Sing ora mungkin nyenengake mayoritas populasi.

Tantangan Amerika

Kanggo wong-wong sing bisa kanggo extrapolate kahanan ing Ukraina kanggo kahanan Russian, iku cetha yen ing kasus iki ana bilai nunggu kita, ing comparison karo kang ambruk USSR - masalah cilik. Kajaba iku, iki minangka tenaga nuklir nomer loro sawise Amerika Serikat. Ora kanggo sebutno kahanan jenuh wilayah Rusia kanthi obyek sing tambah bebaya - industri kimia, biologi lan liyane kanthi tingkat risiko kacilakan industri utama.

Ujare Presiden Obama yen Vladimir Putin "ora dadi pimpinan sing mikir kanthi rasional" tegese, antara liya, dheweke lan rombongan yakin: bisa kerja bareng karo panguwasa Rusia kanthi cara suap, pemerasan, sing akrab karo dheweke ing post- papan Soviet, utawa kanggo apa-apa naleni tawaran kaya "restart" ora ana guna. Iki tegese nambah tekanan ing Rusia ing kabeh arah sing bisa ditindakake nganti taktik iki pungkasane gagal. Kepiye dheweke gagal ing endi wae lan tansah.

Iki ora ateges kabeh negara sing saiki utawa mbesuk kena tekanan AS, yaiku Iran, China, Israel, Pakistan utawa Vietnam, kanthi otomatis dadi sekutu Rusia. Negara apa wae mung dipandu dening kepentingane dhewe, sing ing pirang-pirang negara kalebu nyuda konflik karo mungsuh sing kuwat kaya Amerika Serikat.

Malah sing paling outspoken saka wong-wong sing bakal seneng kanggo tantangan Amerika yen weakened kanggo negara kuwi sing bakal pass karo impunity, luwih seneng ora nglawan iku mbukak, nanging, minangka sak Majelis Umum PBB voting ing Ukraina, ora kanggo ndhukung posisi Amerika Serikat - abstaining utawa ora voting. Lan tes iki nuduhake manawa Rusia bisa ngetung negara-negara sing penting banget sajrone konfrontasi karo Amerika Serikat.

Dhukungan konsisten dening pimpinan Rusia saka akeh pemimpin donya sing nyoba kanggo tumindak independen ing ajang internasional wis kasengsem lan Ngartekno ngiyataken wewenang negara lan presiden. Sawetara wong ing donya sing gelem nglirwakake sudut pandang Amerika bisa wani nindakake kaya sing ditindakake dening Vladimir Putin. Nanging, mayoritas "skeptis Amerika" bakal nyebut simpati kanggo Rusia, ndhukung lan sesambungan karo ora ing beyo saka hubungan karo Amerika Serikat.

Kajaba iku, dheweke bakal ngembangake hubungane karo Rusia, kaya sing ditindakake Iran lan China, kanthi nyatane saiki sejarah Ing wayahe, kerjasama karo wong-wong mau luwih penting kanggo Moskow tinimbang ing jaman kepungkur, amarga saka cooling hubungan karo Kulon, saka ngendi dheweke bakal nyoba ngekstrak keuntungan maksimal kanggo awake dhewe. Ora ana gunane yen dheweke bakal kanthi otomatis sisih karo Rusia ing kahanan apa wae ing mangsa ngarep, kaya sing ditindakake para panyengkuyung keterlibatan Iran ing SCO.

Ing kasus apa wae, SCO yaiku Organisasi Kerjasama Shanghai. Yen sistem mriksa lan imbangan sing ana ing Asia Tengah ambruk, bisa dadi penghalang kanggo transformasi republik pasca-Soviet sing ana ing wilayah kasebut dadi pos terdepan Islamisme radikal, sing padha mbebayani kanggo Rusia lan China. Nanging ora bakal dadi aliansi militer-politik sing lengkap. Yen kedadeyan kasebut, aliansi iki ora bakal fokus ing Rusia, nanging ing China, sing ora cocog karo Moskow.

Nanging, saka sudut pandang taktik, tekanan sing ditindakake dening pamrentah Obama marang Israel sajrone operasi militer ing Gaza, pendinginan hubungan Amerika karo Arab Saudi lan Mesir kanthi nguatake Qatar, kegagalan kebijakan Amerika ing Suriah lan Irak. , masalah karo pemilihan presiden ing Afghanistan , "perdamaian kadhemen" antarane Amerika Serikat lan Pakistan lan kabeh sing nambah potensial kanggo konflik antarane wong-wong mau lan China, weakening posisi Amerika ing Asia lan Timur Tengah, bisa digunakake. dening Rusia ing salah siji cara utawa liyane. Sacara langsung utawa ora langsung, yen Washington wis mbuktekake manawa ora siyap dadi sekutu utawa mitra Moskow, siji kudu ngerti manawa dheweke dadi mungsuh.

Nalika pimpinan domestik nolak langkah-langkah ceroboh kaya sing nyebabake mlebu tentara Soviet menyang Afghanistan nalika taun 80-an, risiko eksternal kanggo Rusia diwatesi kanggo nyoba nggunakake oposisi non-sistemik (kanthi kemungkinan minimal kanggo sukses. ), teroris Islamis (ing loro ibukutha, ing Kaukasus Lor utawa ing wilayah Volga) utawa ngembangake sentimen separatis ing otonomi.

Sing terakhir, saka sudut pandang perencanaan organisasi ing negara "revolusi warna", paling kamungkinan sawise mangkat saka arena politik presiden incumbent, sing dhukungan ing pemilih banget dhuwur. Nanging, saham ing konflik klompok saingan saka elit Rusia bisa diwujudake dening Amerika Serikat ora luwih awal tinimbang 30s abad saiki, nalika fase aktif krisis ing Ukraina wis suwe, sing menehi alasan kanggo Rusia. kanggo optimisme.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

93 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    13 Agustus 2014 14:58
    wektu kanggo ngatur "Ibu Kuzkin" part 2)
    1. + 20
      13 Agustus 2014 15:02
      Mung ana siji jawaban, kaya wong India: "AS kudu dirusak" (saka basa Latin sing tegese panggilan mendesak kanggo nglawan mungsuh)
      1. PRN
        + 33
        13 Agustus 2014 15:32
        Nyatane, rahasia "Kamaz" kanthi bantuan kamanungsan wis dicethakake wingi ... Nalika kabeh wong bingung babagan carane lan senjata apa sing diangkut Kamaz, jebule Kamaz dhewe sing dadi senjata ... menyang akun teknologi paling anyar saka Autobots lan Optimus Prime dhewe ... Sawise nyabrang tapel wates Rusia-Ukraina, invasi skala penuh bakal diwiwiti kanthi dhukungan saka Decepticons ... (repost).) + isi ing van
        1. + 51
          13 Agustus 2014 15:46
          Mung nalika krungu yen truk KAMAZ teka,
          Ukrainia saka rakus nguwuh bebarengan:
          Dadi akeh free pangan - lan Donbass!?
          Ora, kita ora bakal. Mung kanggo kita. Miturut dhawuh.

          Yen ing bal, banjur pangan saka mungsuh
          Ukrainia siap mangan nganti muntah.
          Petya, lali babagan diabetes,
          Looking nerusake kanggo nedha awan free.

          Senya mumet: "Kobis, wortel" -
          Leg substituting Avakov deftly.
          Dheweke wis cepet-cepet menyang truk KAMAZ karo tas.
          Siku kenek pandhita ing moncong.

          Tontonan nunggu - ora kanggo wong sing gemeter:
          kringet, rengeng-rengeng, kringet rahang,
          Kanthi belching, Heletey bakal nglaporake:
          "Putin dikalahake kanthi kolom."

          ora mine, Aku maca ing komentar ing RV, ngguyu)
          1. Mimo_Crocodile
            +1
            13 Agustus 2014 17:12
            Matur nuwun, jengkel.
        2. Kadet787
          +2
          13 Agustus 2014 22:14
          13.08.2014 - 18: 28
          Markas milisi: 15 pramuka sing diarani Pengawal Nasional dirusak ing Donetsk

          Markas Militia: 15 pramuka saka sing disebut Pengawal Nasional numpes ing Donetsk | musim semi Rusian
          "Ing Donetsk, 15 pramuka sing diarani Pengawal Nasional Ukraina dirusak. Antarane distrik Petrovsky Donetsk lan Oleksandrivka, milisi numpes klompok pengintaian sing disebut Pengawal Nasional Ukraina, sing ditemokake ing pos pemeriksaan cedhak pabrik Cargill.

          Ana kira-kira 15 wong ing grup kasebut, dheweke gagal mlebu kutha, dheweke dibuwang. Kajaba iku, milisi bisa nangkep sawetara wong.
    2. + 33
      13 Agustus 2014 15:04
      Punika jawaban sing ditunggu-tunggu.
      1. + 14
        13 Agustus 2014 15:14
        13.08.2014 - 14: 22

        Pesen saka markas Tentara Kidul-Wétan: kontrol wis ditetepake ing dalan Krasny Luch-Anthracite lan Donetsk-Gorlovka, klompok mungsuh wis dikepung ing cedhak Red Luch

        Sajrone perang sengit, ing 12.00 ing 13 Agustus, pasukan milisi nguwasani dalan Krasny Luch-Anthracite lan Donetsk-Gorlovka, sing penting banget strategis. bakal rampung ing mangsa ngarep. Miturut informasi sing ditampa saka warga lokal, sing digawa metu dening milisi saka wilayah permusuhan, para punishers nyegah metu saka populasi sipil saka Red Beam, ndhelikake ing mburi minangka tameng manungsa. .
        http://rusvesna.su/news/1407925358
      2. + 15
        13 Agustus 2014 15:16
        13.08.2014 - 14: 48

        Detasemen "Motorola" lan "Hutan" mbebasake Miusinsk

        Senadyan kasunyatan sing mungsuh wis paling tikel loro kauntungan ing tenaga lan sepuluh kaping kaluwihan ing peralatan lan tentara meriem, Motorola lan Les detasemen ngatur kanggo gain foothold ing tengah kutha Miusinsk ing Republik Rakyat Luhansk. pinggiran. Sajrone perang, 20 prajurit Ukraina tiwas, telu padha dicekel. Milisi ana loro pejuang sing ilang, lima liyane tatu.Anti-fasis nyerang karo 80 wong, karo siji pengangkut personel waja lan sawetara mortir. Ing punishers ing kutha wis nganti 30 Unit saka kendaraan wojo, kalebu telung instalasi Grad, paling limang tank, uga bedhil poto-propelled, sawetara kendaraan tempur infanteri lan operator personel wojo. Infanteri Angkatan Bersenjata Ukraina, sing dumadi saka unit Garda Nasional lan "Sektor Tengen", cacahe kira-kira wong 150. Wis ing salah siji saka shelling, milisi bisa ngalahake telung unit kendaraan lapis baja. Rong tank dirusak dina sadurunge. Saiki saperangan piranti buyar ing sawah lan jurang, sebageyan terus perang ing pinggiran pemukiman.Tugas utama milisi yaiku mulihake komunikasi sing lengkap antarane DPR lan LPR. Sajrone limang dina kepungkur, rute kasebut dicekal dening Pengawal Nasional, sawetara bagean dalan wis diblokir. Serangan ing Miusinsk mung minangka bagian saka operasi kanggo ngresiki "dalan persahabatan" sing nyambungake Donetsk lan Luhansk. Dalan gedhe kasebut minangka arteri kamanungsan utama ing Kidul-Wétan. Ing tanggal 11 Agustus, para pejuang saka unit Motorola ing wilayah kutha Miusinsk lan Krasny Luch nyegah pasukan Ukrainia kanggo ngontrol bagean dalan sing nyambungake. Snizhne karo wilayah Lugansk. Unit pengintaian tentara DPR, siji-siji, ngidentifikasi kelompok sabotase mungsuh.
        http://rusvesna.su/news/1407926897
        1. +3
          13 Agustus 2014 18:36
          Kanca Colorado. Wah dadi topik liyane sing dibahas ing kene? Ya, sampeyan bakal dadi marshal lapangan, tinggalake komentar babagan topik kasebut.
          Aku dhewe padha sumelang ing bab Ukraina, nanging iki mung keluwihan nalika warta padha pour metu saka saben wesi.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            13 Agustus 2014 22:22
            Saka endi iki?
      3. + 13
        13 Agustus 2014 15:30
        Quote: wayahe
        Punika jawaban sing ditunggu-tunggu.
        1. +6
          13 Agustus 2014 15:43
          Iki jawaban sing ditunggu kabeh.
        2. +5
          13 Agustus 2014 17:16
          Kilat: Poroshenko nganakake rapat darurat Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional | musim semi Rusian

          Ing Kyiv, rapat darurat Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional sing dipimpin dening Poroshenko bakal diwiwiti sawetara jam.

          Miturut sumber kita, "keputusan penting tartamtu" bakal ditindakake ing rapat darurat babagan tumindak militer Ukraina babagan konvoi kamanungsan Rusia, sing, miturut sawetara laporan, pindhah menyang pos pemeriksaan Izvarino, sing dikontrol dening milisi LPR.
      4. 0
        13 Agustus 2014 15:37
        Kita arep menyang ngendi Piglet? Rahasia gedhe banget! Lan kita ora bakal ngandhani babagan dheweke .... (WinnieThePoo) smile
      5. +7
        13 Agustus 2014 15:39
        Obamka ngenteni sampeyan ing omah.
    3. UFO
      + 57
      13 Agustus 2014 15:09
      Pisanan sampeyan kudu ngatasi pengkhianat lan hama internal, kayata FMS "kita"! Aku dhewe bakal nindakake yen kekacoan diwiwiti ing Rusia (Gusti Allah pareng). Lemak clurut njagong, perdagangan Motherland tengen lan kiwa, tarik munggah kekawin fiktif lan paten, ijin panggonan, etc., nanging padha ngatur akèh masalah kanggo dhewe, padha bisa discharge ibu saka 4! bocah cilik menyang ANY WHERE, ing dalan! Makhluk! Nanging Taliban dikurung ing komplotan.
      Lan pracaya kula, aku ora bakal peduli kabeh alesan sing iki uga "ibune wong utawa bojo", "sing saiki kabeh padha njupuk suap", etc.
      1. + 23
        13 Agustus 2014 15:31
        Kutipan: UFO
        Pisanan sampeyan kudu ngatasi pengkhianat lan hama internal, kayata FMS "kita"! Aku bakal nindakake dhewe

        Aku mikir akeh perkara sing bakal mbantu sampeyan. Elinga tembungku, perang sipil ing Federasi Rusia bisa diwiwiti karo migran ilegal. Lan mungsuh-mungsuh kita bakal nyoba nyedhiyakake kabeh sing perlu kanggo iki, Chechnya bakal katon kaya taman kanak-kanak.
        Muga-muga panguwasa bakal melu ngusir tamu lan ukuman pengkhianat. Luwih becik nindakake saka ndhuwur sadurunge telat tinimbang wong miwiti saka ngisor.
        1. UFO
          +6
          13 Agustus 2014 15:39
          Aku uga "pangarep-arep" iki, nanging conto Novorossiya mulang soko.
          Dadi, pranyata "Gusti Allah ora duwe tangan liyane kajaba tangan sampeyan."
          Lan "panguwasa" kita luwih prihatin babagan kepentingan dagang dhewe - peringkat, ekspor dhuwit, kulawarga menyang Kulon, lsp.
          Sedhih nanging bener. request
          Kanggo sing pengin mbantah, aku menehi saran supaya nonton wawancara paling anyar saka El Murid ing Neuroworld.
      2. + 13
        13 Agustus 2014 15:37
        Kutipan: UFO
        "Yen saiki kabeh njupuk suap"


        Korupsi ora bisa dikalahake, mung bisa dirusak.
        1. +4
          13 Agustus 2014 15:41
          Lan iki ora mungkin, nanging sampeyan bisa tresna! Sampeyan mung kudu pengin!
          1. Kadet787
            0
            13 Agustus 2014 22:26
            ussr1960. Korupsi ora bisa dikalahake, mung bisa dirusak. [/ Quote]
            Yen korupsi ora bisa dikalahake, kudu dipimpin, banjur dirusak.
        2. 11111mail.ru
          -5
          13 Agustus 2014 15:55
          Kutipan saka: ussr1960
          Ya mung bisa dirusak.

          Dadi kita ora 36 taun?
        3. +1
          13 Agustus 2014 21:56
          Kutipan saka: ussr1960
          Kutipan: UFO
          "Yen saiki kabeh njupuk suap"


          Korupsi ora bisa dikalahake, mung bisa dirusak.

          Pitakonan - carane? Wong Tionghoa padha ngrusak batch, nanging isih ana.
          Mungkin yen sampeyan ngukum (realistis, lan ora ngancam nganggo driji) ora mung wong-wong sing njupuk suap dhewe (kickbacks - nyatane, padha suap) utawa bonus unearned, kabeh liyane extorted lan kejiret, nanging uga kanca-kanca lan sederek, sing malah, yen padha dhewe ora langsung melu (ora bukti), nanging padha ngerti kabeh lan padha bisu, ora "sinyal", ora ngganggu, kanggo nggawe kabeh sing melu non-shake (preduli saka rangking, judhul lan "inviolable "status)?
          Nanging ing kene, taun sing kaping 37 ngetokaké panyalahaké lan curiga.
          Loro-lorone ala, aku ora ngerti sing luwih elek.
          Kepiye carane ora bisa nggunakake apa sing durung entuk, kalebu ing luar negeri?
          1. UFO
            +4
            13 Agustus 2014 22:37
            Kutipan saka: PENZYAC
            Pitakonan - carane? Wong Tionghoa padha ngrusak batch, nanging isih ana.

            Paling ora, ngenalake "Rampasan kabeh sing dipikolehi kanthi kerja keras" lan gawe "deoffshorization" nganti pungkasan! Pracayaa - asil bakal LANGSUNG !!!
            1. 0
              14 Agustus 2014 10:16
              Kabeh kudu pancen manungsa!
              1. Prosedur medis darurat kanggo reresik intensif saka karma saka beban tumindak ing wangun penyitaan lengkap "jujur ​​entuk" ing sih saka negara.
              2. Pangobatan jangka panjang ing dispensaries ing zona iklim sing cedhak utawa taiga, kanthi terapi kerja intensif.
              3. Kanggo ngindhari provokasi kedadeyan penyakit kasebut, ing pungkasan perawatan - penerbitan wajib larangan seumur hidup sing bakal ditunjuk kanggo posisi manajerial utawa tanggung jawab sing luwih utawa kurang, amarga ora cocog, kanthi entri wajib data pribadhi pasien menyang daftar negara gabungan sing ora cocog karo profesional. Amarga kleptomania ora bisa ditambani.
        4. 0
          14 Agustus 2014 15:42
          Kutipan saka: ussr1960
          Korupsi ora bisa dikalahake, mung bisa dirusak.
      3. + 14
        13 Agustus 2014 16:46
        Kutipan: UFO
        Pisanan sampeyan kudu ngatasi pengkhianat lan hama internal, kayata FMS "kita"!

        Ora gumun yen sampeyan nyebutake kantor iki ing wiwitan. Siji bab kanggo nggawe bir karo banyu, iku liyane kanggo legalize penjahat lan teroris saka kabeh ndonya Putih kanggo suap. Kabeh sing padha duwe luwih saka income resmi ora mung sita, nanging qualified minangka angkara - High treason (Artikel 275 saka Criminal Code saka Federasi Rusia). Lan Evgeny Satanovsky, paling kamungkinan, bener.
      4. +1
        13 Agustus 2014 18:26
        Tembung sampeyan Comrade Mauser!
      5. Taisiya
        0
        17 Agustus 2014 15:15
        angry Aku mikir sampeyan bakal duwe akeh sekutu ....
    4. +9
      13 Agustus 2014 15:20
      Saiki kita duwe kakebalan kanggo kabeh intrik kasur nglawan Rusia, mula ora ana sing sumunar ing perang nglawan Rusia.
      1. + 10
        13 Agustus 2014 18:25
        Iki kanggo ndhukung tembung sampeyan.
        Rusia sengit

        Sampeyan ora bisa ngerti Rusia karo pikiran, Sampeyan ora bisa ngukur karo yardstick umum: Wis dadi khusus - Ing Rusia, sampeyan mung bisa pracaya. (F.I. Tyutchev)

        Rusia ora bakal ilang, aja ngenteni,
        Sampeyan nyerang sing salah, tuan!
        Utawa mungkin sampeyan isih lolos?
        Sampeyan ora bakal ngrusak Rusia!

        Sampeyan ora bisa nyelehake dheweke ing dhengkul
        Sinau sejarah, ibumu!
        Kanggo akeh generasi
        Dheweke duwe "dadi khusus" -

        Sapa sing teka nganggo pedhang menyang Rusia Suci -
        Dheweke mati saka pedhang Rusia.
        Sing cepet-cepet menyang Rusia mesthi njupuk risiko
        Rasa akeh bream Rusia!

        Dheweke ora ngedol cookie
        Sampeyan, minangka Uni, ora bisa nyirnakake.
        Ora kelet, ora wortel, ora ngapusi, ora dhuwit
        Dheweke ora bakal nulungi sampeyan. Mulane tuang

        Wisuh kanggo daya gedhe
        Aja kesel, keroting untu,
        Panjenengan enem, vying kanggo kondhang,
        Nggawe Rusia, nanging bursting ing lapisan

        Spekulasi sing adoh, fitnah,
        Lan fitnah dijahit nganggo benang putih.
        Departemen Negara karo Uni Nenek-Eropa!
        Sampeyan ora bakal mbengkongake Rusia!

        Sampeyan dhewe ora ngerti sapa sing sampeyan hubungi,
        Sampeyan ngedhuk bolongan kanggo sapa? Adhuh!
        Kanthi Rusia wis kaping pirang-pirang kompetisi -
        Iku mung ora dibongkar sirah

        Lan sirna kanthi isin lan ora sopan
        Ksatria asu ing Lake Peipsi,
        Lan priyayi, lan wong Swedia cedhak Poltava,
        Osman Pasha, Mamai, Napoleon...

        Sampeyan bisa maca Bismarck
        Lan dheweke bakal ngresiki pikiranmu.
        Obama, aja dolanan geni
        Lan nyimpen bokong.

        Babagan rencana Hitler "Barbarossa"
        Sampeyan luwih eling lan tenang semangatmu,
        Lan aja meksa wong Rusia - ora bakal mudhun
        Sadurunge sampeyan Rusia. Nggawe aku ngguyu!

        Piye wae Rusia bakal ngatur,
        Tanpa pengawet GMO.
        Lan apa sampeyan, lara, kabeh gatel kanggo?
        Duwe tuku karcis, kanggo éwadéné kondektur

        Apa sampeyan mlaku? Dadi menyang alas!
        Sugeng ndalu, adios, bon voyage!
        Mlaku bebarengan ing langkah ... ing sak panggonan,
        Lan sampeyan bisa luwih maju!

        © Hak Cipta: Arina Zabavina, No. Sertifikat Penerbitan 2014 114080904492
        Pengarang Arina Zabavina • 09 Agustus 2014
        Saka situs http://www.inpearls.ru/
        1. +1
          14 Agustus 2014 00:02
          matur nuwun kanggo kirim ...
    5. +4
      13 Agustus 2014 15:38
      Kutipan saka bender8282
      wektu kanggo ngatur "Ibu Kuzkin" part 2)

      Salah sawijining pimpinan USSR, yaiku Khrushch, wis nuduhake ibune Kuz'kin menyang Amerika Serikat, kanthi sepatune ing podium. Sawise wicara sing misuwur, Amerika Serikat nyekel sirahe, sing nduwe pengaruh negatif marang layanan intelijen USSR nalika iku. Sing padha menehi Crimea menyang SSR Ukrainia, glethakaken tambang karo clockwork kanggo kita.
    6. sersan6776
      -15
      13 Agustus 2014 15:47
      tinimbang nuduhake marang kita. Kanca-kanca Cina bakal nyuplai senjata menyang Ukrainia, kanca Iran - gas menyang Eropa. etc. Kanca-Amerika Latin bakal nolak pasokan pangan kanggo Federasi Rusia
      1. +4
        14 Agustus 2014 00:01
        Kutipan saka: Sergant6776
        tinimbang nuduhake marang kita. Kanca-kanca Cina bakal nyuplai senjata menyang Ukrainia, kanca Iran - gas menyang Eropa. etc. Kanca-Amerika Latin bakal nolak pasokan pangan kanggo Federasi Rusia

        Ing panggonan "tikus" sampeyan bakal njupuk pitchfork ing tangan, utawa setir saka gabungan harvester, kanggo nemen, sampeyan bakal revive produksi daging lan susu, kaya iki ...
        Rusia wis mesthi lan saiki, lan bakal dadi negara mandhiri! Nyambut gawe, nanging aja ngarep-arep lan aja manthuk-manthuk marang pamane!
    7. +5
      13 Agustus 2014 15:49
      Hmm... Nolak dolar ing pemukiman bebarengan kanggo GAS lan OIL... Sing bakal dadi ibune Kuzkin ing negara-negara !!!
    8. +9
      13 Agustus 2014 15:54
      Kutipan saka bender8282
      wektu kanggo ngatur "Ibu Kuzkin" part 2)

      Nalika bagean pisanan wis siyap Ibune Kuzka smile
      1. +7
        13 Agustus 2014 16:11
        Nalika bagean pisanan wis siyap
        Video kredit mung Medvedev kudu dozing lan ing tangan saka iPhone utawa stasiun radio kudu laughing
    9. +2
      13 Agustus 2014 19:51
      Sampeyan kudu mangsuli kanthi kasar lan ora kanthi cara standar. Yen sampeyan kaget mungsuh, sampeyan menang! A. Suvorov.
      1. +1
        14 Agustus 2014 15:53
        Kutipan saka GradusHuK
        Sampeyan kudu njawab hard lan ora standar.
  2. +3
    13 Agustus 2014 15:00
    Taktik amers iki larut kaya gula olahan, dheweke ora ngerti sapa Rusia lan Rusia ...
    1. + 12
      13 Agustus 2014 16:06
      Aja padha ngerti dhewe, sing utama yaiku ngurmati; utawa ekstrem ...
    2. 0
      13 Agustus 2014 22:07
      Kutipan saka: mig31
      Taktik amers iki larut kaya gula olahan, dheweke ora ngerti sapa Rusia lan Rusia ...

      Ya, dheweke "luar biasa" ... fool
  3. Rubmolot
    + 18
    13 Agustus 2014 15:01
    Ora angel nyinggung bocah.
    1. Stypor23
      +6
      13 Agustus 2014 15:09
      Anak sing apik. Shmalyu bakal ngrokok lan ngrusak negara sing berdaulat ing ngarep. Dheweke duwe bar coklat kanggo dheweke.
    2. + 18
      13 Agustus 2014 15:47
      Dheweke duwe prekara menarik liyane.
  4. -15
    13 Agustus 2014 15:04
    Kutipan saka: mig31
    , dheweke ora diwenehi ngerti sapa Rusia lan Rusia ...

    Iki bisa dingerteni, Rusia minangka warga negara sing wis ngalami denazifikasi, kaya ing Amerika :-)
    1. +2
      13 Agustus 2014 22:14
      Kutipan saka saag
      Kutipan saka: mig31
      , dheweke ora diwenehi ngerti sapa Rusia lan Rusia ...

      Iki bisa dingerteni, Rusia minangka warga negara sing wis ngalami denazifikasi, kaya ing Amerika :-)

      Sadurunge sampeyan beku stupidity, mikir kanthi teliti, teh, ora "kopral." request
  5. -6
    13 Agustus 2014 15:04
    Libel liyane, Rusia, sampeyan ora bisa apa-apa, wedi karo Amerika Serikat. Lha, jujur ​​aku wis bosen karo tulisan-tulisan pro-Barat kuwi. Sampeyan ora seneng karo penulis, pindhah menyang AS utawa EU. Lan kita bakal ngerti tanpa bau sampeyan.
    1. + 12
      13 Agustus 2014 15:24
      Apa sampeyan wis maca "crita" iki? Utawa apa sampeyan ndeleng jeneng, gulung nganggo mouse, mbukak mata liwat huruf lan iku cukup?
    2. Underwood
      + 11
      13 Agustus 2014 15:29
      Quote: Wend
      Libel liyane

      Aku isin takon - apa sampeyan maca artikel kasebut?
      Miturut sapa, dening sapa, nanging nelpon Satanovsky libelous ...
      Quote: Wend
      Lha, jujur ​​aku wis bosen karo tulisan-tulisan pro-Barat kuwi.

      Mung pangandikane pimpinan redaksi koran sirkulasi gedhe pabrik Red Excavator.
      1. +5
        13 Agustus 2014 15:35
        Underwood, kenapa dheweke kudu maca artikel kasebut? Dheweke dadi jenderal utama! Ngasorake maca pangkate. Iku mung bisa kanggo nggawe paukuman bab wong sing durung tau krungu.
        1. Underwood
          +3
          13 Agustus 2014 15:40
          Kutipan: Colorado
          Apa sebabe dheweke kudu maca artikel kasebut? Dheweke dadi jenderal utama!

          opo maneh lelah...
      2. 0
        13 Agustus 2014 16:48
        Aku maca, mula aku nulis. Apa babagan Mayor Jenderal? Aku ora nggawe peringkat. Lan iri iku rasa ala, sampeyan kudu nglawan laughing Lan sampeyan penyayang ngedhunake Rusia, minus luwih lan kasebut kanthi teliti maneh maca artikel lan apa sing ditulis ing antarane baris.
        1. 0
          13 Agustus 2014 17:17
          Lan apa, miturut pendapat sampeyan, ora ngedhunake Rusia ing ngisor plinth?
    3. titik
      -32
      13 Agustus 2014 15:35
      Sapa sing kudu ditangani? Setengah saka kita lara !!! - lan ora ana sing bakal lunga !!!! meh ...
      1. + 12
        13 Agustus 2014 15:41
        Apa sampeyan ngerti apa sing ditindakake karo alarmis kasebut sajrone lan sadurunge Perang Dunia II?
        1. titik
          -22
          13 Agustus 2014 15:57
          apa sampeyan manggon ing WWII?
          1. +5
            13 Agustus 2014 17:03
            Paling ora ing kasunyatan podo kaya sampeyan.
          2. + 11
            13 Agustus 2014 17:17
            Dear Punkt, kita ora urip sajrone Perang Dunia II, nanging yen perlu, jaman Perang Dunia II bakal katon kaya swarga kanggo sampeyan lan kanca-kanca. bully
          3. 0
            13 Agustus 2014 17:17
            Dear Punkt, kita ora urip sajrone Perang Dunia II, nanging yen perlu, jaman Perang Dunia II bakal katon kaya swarga kanggo sampeyan lan kanca-kanca. bully
          4. +5
            13 Agustus 2014 19:49
            Inggih, paling ora kaya sampeyan bodho, kita manggon ing wektu isih kadhemen 3 MV, lan ora adoh lan panas. ora ana sing weruh "! Lan ora ana sing bisa ngrusak kabeh wong ing telekmu!
          5. +1
            13 Agustus 2014 22:50
            Kutipan saka Punkt.
            apa sampeyan manggon ing WWII?

            Kaping pisanan, dheweke ora ngombe persaudaraan karo sampeyan.
            Kapindho, sapa sing ngerti ing wayah wengi apa nix sing kita urip?
            Perang (ora "kadhemen", nanging banget "panas") wis ana ing lemah Rusia lan getih Rusia diwutahake. Sapa wae sing ngomong yen tanah iki lan wong-wong ing kana saiki ora Rusia, nanging Ukrainians mitos, iku mung salah siji disingenuous, utawa pengecut, utawa ora pinter (filter aneh, bans ora mung saru lan moyoki), ing paling apik, jujur ​​mistaken (ora bener). informasi sing bener). Ukrainia dudu wong siji-sijine, beda banget, saiki wis dipérang luwih saka siji: sawetara wong dadi bagéan saka wong Rusia, wong liya mantan Rusia (pengkhianat lan (utawa) keturunan pengkhianat), lan liyane (paling akeh). ) kalih kula lan panjenengan (gubug kula ing pinggir).
      2. + 13
        13 Agustus 2014 16:14
        Kutipan saka Punkt.
        Sapa sing kudu ditangani? Setengah saka kita lara !!! - lan ora ana sing bakal lunga !!!! meh ...
        Inggih, mlayu, nyerah ing Buchenwald kanggo wong-wong kuwi wis nyawiji kompor
      3. +5
        13 Agustus 2014 16:37
        Kutipan saka Punkt.
        kita duwe setengah saka conscription lara!!

        Ing setengah apa? Lan apa sing lara?
        Kutipan saka Punkt.
        lan ora ana sing bakal lunga !!!! meh ...

        Perlu - lan kita bakal nambani "lara" kanthi cara meh medis ...
      4. 0
        13 Agustus 2014 22:20
        Kutipan saka Punkt.
        Sapa sing kudu ditangani? Setengah saka kita lara !!! - lan ora ana sing bakal lunga !!!! meh ...

        Sajrone Perang Donya II, para alarm kasebut ditembak ...
  6. +7
    13 Agustus 2014 15:05
    "... ing Washington, sing ing kasus apa wae bakal tetep adoh saka perang lan asile."
    Aja lungguh ing mburi genangan gedhe!
    1. titik
      -24
      13 Agustus 2014 16:01
      njagong metu, pracaya kula, lan apa sing arep apa karo wong-wong mau? Dheweke duwe akeh pluru layaran sing bisa Pethel ing kita tirelessly kanggo saperangan sasi, apa sing arep ditembak? Kanthi telung waja?
      1. +8
        13 Agustus 2014 16:17
        njagong metu, pracaya kula, lan apa sing arep apa karo wong-wong mau? Dheweke duwe akeh pluru layaran sing bisa Pethel ing kita tirelessly kanggo saperangan sasi, apa sing arep ditembak? Kanthi telung waja?
        Kapan arep syuting?
        1. pahom54
          +1
          13 Agustus 2014 21:13
          kanggo Kazakh lan liya-liyane

          Panjenenganipun (Punkt) jerks sampeyan mati, lan mbayar manungsa waé ... Deleng ing profil - iku Cossack mishandled!
      2. +5
        13 Agustus 2014 17:04
        Handjob kanggo ngilangi stres, Punkt.
      3. +2
        13 Agustus 2014 18:20
        Warga, mateni awake dhewe ing tembok! Aja ngempet banyu.
      4. +3
        13 Agustus 2014 19:55
        Ya, iki ora ana maneh "perawatan" tradisional, mung "lotion timbal" ing antarane mripat! Minangka OI Bender nate takon: "... Ing resimen apa sampeyan ngawula? Ing luar negeri bakal nulungi kita ...". Bodho, sethitik "banderlog", padha njerit ing cara sing padha ing 1941-45. lan ana ing ngendi. Sampeyan kudu njupuk kabeh sing mabur lan crawls!
      5. +2
        13 Agustus 2014 20:08
        M.r.a.z.b. metu saka dalan.Lungguh ing .oper rata lan sprinkle awu ing sirah.
      6. +1
        13 Agustus 2014 22:59
        Kutipan saka Punkt.
        njagong metu, pracaya kula, lan apa sing arep apa karo wong-wong mau? Dheweke duwe akeh pluru layaran sing bisa Pethel ing kita tirelessly kanggo saperangan sasi, apa sing arep ditembak? Kanthi telung waja?

        Katz nawakake kanggo nyerah? Wedi duwe mripat gedhe. Yen sampeyan pengecut, ngomong, yen ora, kita bakal mikir yen sampeyan provokator ("putri perwira" utawa banderlog).
  7. FACKtoREAL
    +8
    13 Agustus 2014 15:07
    Satanovsky - kanthi kompeten ngirim materi kasebut. good
  8. + 10
    13 Agustus 2014 15:09
    Artikel sing apik. Aku maca ing VPK. E.Satanovsky ngematake kula. Kabeh iku tansah kanggo titik lan cetha. Ora ana "aliran lunyu" sing tajem lan masalah.
  9. +4
    13 Agustus 2014 15:11
    ... Sing utama yaiku dheweke ora wedi karo respon sing nyukupi: reaksi apa wae saka Moskow bakal mengaruhi Kyiv utawa Brussels, nanging ora Washington, sing ing kasus apa wae bakal tetep adoh saka perang lan asile ...


    Nanging ora saka asil. Apa iki bajingan wicaksana Sponsor junta, yen padha ora yakin ing untung ekstra saka acara iki. Ora kaget kabeh bubur iki diseduh. Amerika bakal dadi sing pertama ngobong krim kasebut .... Yen KITA ora ngganggu ... Kaya sing diomongake, sapa sing nggawe bir, ayo ngombe .... Cukup.
  10. + 14
    13 Agustus 2014 15:14
    Kolom kaping lima isih signifikan babagan jumlah. Dene undhang-undhange padha kacilakan lan mlayu menyang bolongan, nanging yen sampeyan nyerah, kabeh kutu sing kangen jamon lan parmesan iki mesthi bakal metu karo poster PTN PNKh! Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo kantun kita, yaiku kanggo kita, lan break menyang iki hamsters lintang tartamtu.yu.l.e.y! Kanggo lali sapa jenenge
  11. Vik Tor
    +7
    13 Agustus 2014 15:15
    Artikel sing konsisten, tanpa surak patriotisme, kabeh ditimbang.Politik ora mung slogan-slogan sing nggegirisi, nanging uga kerja keras lan golek kompromi.
    1. Underwood
      +5
      13 Agustus 2014 15:32
      Kutipan: Vik.Tor
      Artikel sing konsisten, tanpa semangat patriotisme, kabeh ditimbang.

      Urya bakal ana ing komentar. Minangka biasanipun - gumeter, padha ngomong, lan tricolor liwat Gedung Putih.
      Miturut subyek - Satanovsky pinter, dianjurake kanggo maca lan ngrungokake. Utamané sing kuwat yaiku Bl.Vostok karo saubengé.
      1. +3
        13 Agustus 2014 15:53
        Quote: Underwood
        Kutipan: Vik.Tor
        Artikel sing konsisten, tanpa semangat patriotisme, kabeh ditimbang.

        Urya bakal ana ing komentar. Minangka biasanipun - gumeter, padha ngomong, lan tricolor liwat Gedung Putih.
        Miturut subyek - Satanovsky pinter, dianjurake kanggo maca lan ngrungokake. Utamané sing kuwat yaiku Bl.Vostok karo saubengé.


        Iki ora forte kang, nanging Profesi. Dheweke dadi presiden Institut Timur Tengah.
        1. Underwood
          0
          13 Agustus 2014 16:27
          Quote: MAXIMUS
          Iki ora forte kang, nanging Profesi. Dheweke dadi presiden Institut Timur Tengah.

          Presiden dudu profesi.
  12. + 37
    13 Agustus 2014 15:17
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/704/fcal155.jpg
  13. + 19
    13 Agustus 2014 15:21
    Lan kesimpulane prasaja - nganti kolom kaping lima pejabat-oligarki-nasionalis dirusak ing Rusia, nganti potensial industri mundhak, nasibe kecoak sing remuk bakal ngancam Rusia.
  14. +4
    13 Agustus 2014 15:22
    Pengarang +. Politik domestik ing sawijining negara, negaraKU, nggawe pitakonan luwih akeh tinimbang sing dijawab.
  15. -1
    13 Agustus 2014 15:27
    Kutipan saka Stypor23
    Anak sing apik. Shmalyu bakal ngrokok lan ngrusak negara sing berdaulat ing ngarep. Dheweke duwe bar coklat kanggo dheweke.

    dudu sabuk Rusia, torpedo Rusia ing bokong
  16. + 15
    13 Agustus 2014 15:30
    ana pimpinan negara, mula kudu kemudi.. PAK VOVA mbuktekake yen dheweke bisa mbela kepentingan negara.. kabeh rekomendasi liyane saka sing jahat.. kanggo penulis + kanggo analitik lan wektu sing ditindakake. . laughing
  17. RUS
    + 15
    13 Agustus 2014 15:31
    Novorossiya milih tricolor kekaisaran minangka gendéra resmi


    Gendéra ireng-kuning-putih digunakake minangka simbol Kakaisaran Rusia wiwit taun 1858 nganti 1883 minangka gendéra nasional.


    DONETSK, 13 Agustus. Komisi kompetisi wis milih tricolor putih-kuning-ireng minangka gendéra resmi Uni Republik Rakyat Novorossiya, laporan pusat pers Novorossiya.

    "Bendera negara sing dipilih yaiku panel kanthi telung garis horisontal kanthi ambane padha: putih ing ndhuwur, kuning (emas) ing tengah lan ireng ing sisih ngisor," ujare siaran pers.

    Laporan kasebut nandheske yen Novorossia, sing wis milih gendéra kekaisaran, nggandhengake dhewe "karo sejarah dhewe sing cocog karo sejarah negara Rusia."
  18. DMB-88
    +7
    13 Agustus 2014 15:31
    ya akeh tenan pitakonane, sayange ora ana jawabane!
    everyone mangerténi sing ing Federasi Rusia ana Perdhana Mentri incompetent, lan kang lenggah, minangka kabinèt incompetent mentri lenggah ing panggonan, carane tightly clinging kanggo keuntungan, status, kesempatan kanggo lobi, ana pikirane, dumadi ing sawijining mayoritas dollar millionaires! Topik khusus, iki minangka "kamar ndhuwur" - awak iki wis suwe ora bisa digunakake sanajan saka "Viagra".
    1. UFO
      0
      13 Agustus 2014 17:34
      Kutipan: DMB-88
      ya akeh tenan pitakonane, sayange ora ana jawabane!

      Carane NO? Ana akeh patriot Hooray lan strategists kursi ing situs, padha bakal langsung njawab pitakonan, lan nuduhake teknologi. Padha liwat kaca tingal mawar-colored VSE VIDEY.
      Mung Novorossiya kalah sakperangan alesan, senadyan "nyerang ing kabeh arah", carane akeh bengok kene "yen penambang metu ...", lan apa padha metu? Kapitunan junta 1 banding 5, enggal-enggal nggegirisi, lan sapa sing enggal-enggal? Apa sing diarani Strelkov babagan kelanjutan perlawanan? Perang ora menang mung kanthi pertahanan. Kita bungah ing kene ing saben pengawal nasional sing tiwas, nanging pira milisi sing wis tiwas, sapa sing bisa ngomong lan apa prospek kerugian? Wilayah kasebut dikurangi kaping 3, masing-masing, lan sumber daya seluler Novorossia.
      Mikir sadurunge sampeyan "ngrameke kamenangan".
  19. titik
    0
    13 Agustus 2014 15:32
    USA ora duwe wektu nganti 30 taun - ora duwe wektu - senjata sing disiapake kanggo triliunan liwat taun - kudu digunakake lan digunakake.
  20. 0
    13 Agustus 2014 15:32
    Aku ora sijine minus, nanging malah sawetara artikel banget pesimis, iku ketoke kula
    1. Underwood
      +4
      13 Agustus 2014 15:53
      Kutipan: kostyan77708
      nanging malah sawetara artikel banget pesimis, ketoke kula

      Inggih, ora ana alesan kanggo optimisme unbridled durung, Aku. Slingshot lan alangan ...
    2. +2
      13 Agustus 2014 16:44
      Kutipan: kostyan77708
      Aku ora sijine minus, nanging malah sawetara artikel banget pesimis, iku ketoke kula

      Aku setuju, artikel kasebut pesimis. Mesthi, sampeyan kudu ngetung sing paling apik, nanging nyiapake sing paling awon.
      PS Kajaba iku, ana lelucon lawas babagan pesimis lan optimis:
      Pesimis: Kabeh ala banget! Dadi ala iku ora bisa dadi luwih elek!
      Optimis: Iku bakal! Bakal! Bakal!
  21. +6
    13 Agustus 2014 15:34
    metu saka WTO lan organisasi liya sing ora ana gunane .. ngembangake industrie .. kepiye urip sadurunge, sawise kabeh, tanpa omong kosong Barat lan urip kanthi becik ... padha mangan lan ora wedi keracunan .. amarga kabeh Soviet ana kualitas apik lan alami..
    1. Underwood
      +2
      13 Agustus 2014 15:49
      Kutipan: novel68rus
      metu saka WTO lan organisasi liya sing ora ana gunane .. ngembangake industrie .. kepiye urip sadurunge, sawise kabeh, tanpa omong kosong Barat lan urip kanthi becik ... padha mangan lan ora wedi keracunan .. amarga kabeh Soviet ana kualitas apik lan alami..

      sawetara jenis kekacoan. Kita miwiti karo industri, nanging suda kabeh kanggo grub.
      "... kampanye kanggo ngilangi ... teknologi ..." (c)
      Apa babagan spionase industri lawas sing apik?
  22. MSA
    MSA
    +1
    13 Agustus 2014 15:38
    Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane
  23. titik
    +1
    13 Agustus 2014 15:44
    Kabeh optimists kuwi, padha nyampur kita kabuka karo der. Padha nemtokke sanksi ing negara minangka siji lan ngomong bab carane, kaya Kanada, carane bakal nyuwek kita, nanging kita kabeh bakal nyuwek kabeh, iku wis nang endi wae, misale jek ing 41, aja break untu, padha ' maneh nindakake gerakan gesekan translasi karo Rusia ing sak panggonan lan kita kabeh swaggering!!! padha nggebug wilayah kita saka udan es!!! cangkang lan tambang tiba!!! tangi!!! - wiwit 44 iki wis ora kelakon lan kita iku kabeh cathetan protes !!!! - Iki NONSON !!! ! - nalika sawijining negara ngirim cangkang menyang wilayah liyane lan kita ngunyah snot !!!! - Iki ora tau kedadeyan ing kabeh sejarah perang !!! !!
    1. Underwood
      +1
      13 Agustus 2014 16:31
      Kutipan saka Punkt.
      Iki NONSONS!!!! - nalika sawijining negara ngirim cangkang menyang wilayah liyane lan kita ngunyah ingus !!!! - Iki ora tau kedadeyan ing kabeh sejarah perang !!!!

      Winter wiwit karo kedadean Mainilsky, misale jek, ora?
  24. +5
    13 Agustus 2014 15:46
    Aja nesu sampeyan. Ayo dadi break liwat.
  25. +4
    13 Agustus 2014 15:51
    Artikel sing apik, cerdas. Thanks kanggo Evgeny Yanovich.
  26. Sandhi
    +9
    13 Agustus 2014 15:57
    Paling ora ana siji kesimpulan sing bisa ditarik saka artikel kasebut: wektune kanggo sing kuwasa bener-bener ngrumat negarane dhewe, lan dudu kesejahteraan pribadine lan para oligarki. CREATE - kanggo ngembangake ekonomi, ilmu pengetahuan, budaya, ningkatake kualitas urip warga. Uripake negara sing sejatine adil sosial. Ora palsu, kaya saiki, nalika bunder oligarki lan pejabat sing sempit banget diperkaya, dene bagean penting saka populasi tetep mung mlarat.
  27. Tanechka-pinter
    +6
    13 Agustus 2014 15:58
    Thanks kanggo penulis kanggo artikel - ing tradhisi paling apik saka kaping Soviet. Kabeh masalah sing paling penting babagan kabijakan manca lan domestik disentuh. Artikel-artikel kasebut kudu katon luwih kerep, lan banjur ora bakal ana ruang kanggo obrolan sing ora aktif kaya saka "Echo ...." Washington. Ing negara apa wae, media minangka cangkem negara, lan AS wis kabukten dadi cangkem sing sukses yen dikelola kanthi bener.

    "Minangka kondhang, ora ana negara ing donya ana ing salawas-lawase" - setuju karo penulis.

    Nanging sapa wae saka negara kasebut nemtokake dhewe, utawa luwih, bagean lanang duwe tanggung jawab penuh kanggo iki - bisa dadi tatanan negara anyar, utawa ilang saka tataran sejarah. Sejarah ngerti kaya ngono nalika kabeh bangsa wis lali.

    Dina iki, acara-acara ing Ukraina nuduhake yen Perang Sipil ora cukup kanggo wong Rusia, lan dina iki, maneh, sedulur arep nglawan sedulur. Sejarah ora ngajari kita apa-apa. Bapak-bapak sing ala duwe anak sing ala yen dheweke mateni sedulure lan ora ngerti yen iki dudu tugas militer, nanging kejahatan lan pengkhianatan.

    Lan siji maneh .... ing tlatah Rusia, sinau basa Rusia ing kabeh sekolah kudu diwajibake yen kita negara siji, tegese basa kasebut kudu nyawiji supaya kita luwih ngerti siji lan sijine..

    Urip nuduhake yen "apik" dianggep minangka spineless, lan mung kekuwatan sing dihormati. Nanging kekuwatan bisa dadi "BAIK", lan ora ana urip tanpa perjuangan - perjuangan apa wae minangka konfrontasi lan ing kene ora bisa ditindakake tanpa manifestasi kekuwatan. Sing paling kuat menang ... lan USSR sing paling kuat menehi kamakmuran, perawatan kesehatan lan sekolah ing Afghanistan, dene Amerika Serikat sing paling kuat menehi karusakan, obat-obatan lan kemiskinan.
  28. panyilem
    + 11
    13 Agustus 2014 16:02
    Perlu ngelingi kabijakan personel Stalinis. Numpes nepotisme, ngenalake tanggung jawab pribadi, gumantung marang wong sing bisnis luwih penting tinimbang dhuwit. Yen ora, nasib Irak ngenteni - kabeh manajer sing efektif bakal dituku, sing seneng lelungan ing luar negeri bakal dituku, sing anak-anake sinau ing Harvard ora tresna marang tanah air bakal dicubit.
    1. +3
      13 Agustus 2014 16:08
      Kutipan: Diver
      gumantung marang wong sing bisnis luwih penting tinimbang dhuwit

      Apa ing masyarakat kapitalis? Ya, karo teknologi rolling?
      1. Tanechka-pinter
        +3
        13 Agustus 2014 17:39
        Kutipan saka saag
        Iki ana ing masyarakat kapitalis


        Ora dhuwit lan sistem nemtokake patriotisme - Saka sajarah, kita ngerti pahlawan Perang Donya I, nalika sawetara nuduhake kekuwatan ing mburi, dene liyane mati kanthi heroik ing ngarep. Uga para diplomat sing, ing jaman tsarist, mbebayani nyawane, tindak menyang rembugan. Utawa elinga para patriot ing Wektu Masalah sing janji rejeki kanggo nglengkapi milisi. Miturut cara, iki kedadeyan saiki ing Donbass lan ing Rusia. ... Nanging ... elinga komunis Gorbachev utawa Chubais ....
        Jiwa lan patriotisme Rusia ora diukur karo dhuwit ing dompet. Dhuwit minangka cara kanggo ngerteni apa sing ora bisa ditindakake tanpa dhuwit.
        Ing antarane polisi ana pengemis lan ora banget. Iki penting kanggo tansah elinga.
        Lan contone milisi ing Donbass mung mbuktekake yen ana pengusaha, prajurit, lan penambang sing padha pangkat, lan padha manunggal dening siji - PAIN FOR TANAH AIR lan PATRIOTISME.
    2. Underwood
      0
      13 Agustus 2014 16:41
      Kutipan: Diver
      Yen ora, nasib Irak ngenteni

      Nalika Mongol napuk khalifah ing Baghdad?
  29. interseptor
    +8
    13 Agustus 2014 16:06
    Cukup bubar, E. Stanovsky ora anggota biasa saka oposisi (kalima
    kolom) nanging, ketoke, epiphany teka. Luwih becik telat tinimbang ora nate. Nanging sakperangan alesan ora ana sing ngomong babagan kolom kaping lima ing taun-taun sadurunge perang ing USSR sing digawe dening Hitler lan oposisi internal. Yen ora dirusak dening Stalin, kita bisa uga ora ana saiki, yaiku Rusia.

    SEJARAH OJO LALI!!! Wong, sing pinter!!!
    1. Mimo_Crocodile
      +1
      13 Agustus 2014 17:20
      Lan apa kegiatan Satanovsky minangka "ora anggota biasa saka oposisi"? Lan "paling anyar" - apa iki ora kedadeyan ing wektu kasebut, apa EBN?
  30. sergeybulkin
    +2
    13 Agustus 2014 16:07
    Apa omong kosong, aku ora ngelingi yen ing Rusia tau ana sawetara jinis krisis.
    Pitakonan kok??? Lan kenapa??? Apa kita kudu kekancan karo wong (kerjasama)? Aku elinga ing dina USSR kita padha kanca karo saben wong ing saurutan, padha menehi silihan kanggo saben wong sing takon lan ora nuntut kanggo menehi bali! (saiki kabeh wis diapura). Padha ngirim bantuan kanggo saben wong ing saurutan, iku perlu lan ora perlu! Ana manfaat saka iki - 00. Endi "kanca" iki saiki ???
    Ora perlu ngirim bantuan kanggo dill, kabeh bakal dijarah - lan kabeh bakal didol! Sing butuh banget ora oleh apa-apa, ora apa-apa! Banjur kita bakal ditutupi telek, diarani penjajah lan luwih elek.
    Ora peduli karo sanksine. Kita bisa gampang ngatur tanpa dheweke, kita bakal urip kaping satus luwih apik, ayo padha nyoba tanpa kita ...
    1. panyilem
      0
      13 Agustus 2014 16:16
      Aku uga mikir yen kita ora bisa urip tanpa USSR, kita urip.
  31. +1
    13 Agustus 2014 16:08
    Artikel sing apik. Saka sampeyan kudu nggawe kesimpulan. Sing pertama sing dipikirake yaiku sinau lan kerja, kerja lan kerja. Babagan perang nglawan mungsuh internal ... Saben patriot kudu perang ing tingkat dhewe. Akeh patriot, sampeyan ora kudu nyerah lan ora peduli, mbantu wong sing ringkih. Ngomong babagan perang nglawan birokrasi, aku kerep krungu babagan Front Populer, kayane dudu partai politik, nanging sipil. Mungkin kuwi sing diatur? Mbok menawa ana akal kanggo saben wong sing ngadhepi kesewenang-wenangan kanggo ngubungi wakil daerah?
  32. +2
    13 Agustus 2014 16:09
    Artikel kanggo refleksi lan malah minangka rekomendasi kanggo wong-wong sing rooting tanah air. Ya, Presiden kita duwe tugas sing angel, kepiye carane nindakake perkara sing bener ing politik jagad, kepiye golek pejabat tingkat menengah sing bakal tumindak kanthi cerdas lan ngrampungake kabeh masalah lan tugas wilayah tanpa campur tangan pemerintah lan Presiden. Banjur kita mesthi bakal bisa ngalahake McCains lan Merkel. Mung banjur bisa ayem kanggo awake dhewe lan negara.
  33. + 12
    13 Agustus 2014 16:09
    Wis diatur, ing mratelakake panemume ing sih kita, lan ing wektu padha bakal ngerti.
  34. +7
    13 Agustus 2014 16:24
    Kutipan: PRN
    Nyatane, rahasia "Kamazov" kanthi bantuan kamanungsan dicethakaké wingi ...
  35. +4
    13 Agustus 2014 16:24
    Quote: dibusak
    Lan kesimpulane prasaja - nganti kolom kaping lima pejabat-oligarki-nasionalis dirusak ing Rusia, nganti potensial industri mundhak, nasibe kecoak sing remuk bakal ngancam Rusia.

    Artikel kasebut bener banget lan sayangé kanggo wektu sing suwe relevan.
  36. RUSLAT
    +3
    13 Agustus 2014 16:32
    Artikel sing dawa banget lan akeh banget komplikasi. Kabeh luwih gampang. Kanggo rong puluh lima taun, propaganda Amerika wis ngrusak cara urip Slavia, lan saiki wis nggawe tes liyane, sing pisanan ana ing Yugoslavia. Westerners padha rong atus persen yakin yen wong biasa bakal njagong ing ngarep lan bisu, minangka cara Western urip mulang, lan kanggo nglindhungi Donbass, padha kudu nggawa tentara Rusia. Lan yen tentara ora teka, NATO bakal ana ing tapel wates Federasi Rusia. Nanging kasunyatan manawa warga sipil biasa bakal nglawan junta dudu bagean saka rencana kasebut. Ora mung mantan warga sipil njupuk senjata lan ngobong tank, dheweke uga ngrusak detasemen tentara bayaran paling apik saka PMC CIA, sing dianggep ora bisa dikalahake ...... Lan sanksi, Uni Eropa wis histeris, kabeh wong nganggep kerugian lan nindakake. ora ngerti kenapa dheweke butuh ...
  37. Komentar wis dibusak.
  38. Komentar wis dibusak.
  39. +2
    13 Agustus 2014 16:38
    Tanggapan kita marang Washington
  40. maksimal1
    0
    13 Agustus 2014 16:43
    Kanthi ngleksanakake dalan sing ora dilarang, konvoi kamanungsan kudu njupuk kendaraan lapis baja sing cukup kanggo nglindhungi awake dhewe. Lan penerbangan.
    Lan liyane kaya Hurricanes.
  41. Lenar
    +1
    13 Agustus 2014 16:49
    "Dheweke" saiki bakal nggawe sanksi dhewe nganti watesan. Kanggo mundur kanggo "wong-wong mau" tegese omong kosong
    1. +2
      13 Agustus 2014 17:33
      Bener. Iku mung dudu "konflik ... kelompok" lan dudu "revolusi warna" sing bakal nemtokake hubungan internasional, nanging terobosan revolusioner ing fisika. Mbokmenawa, ing taun iki kita bakal weruh carane "flying saucer" diwiwiti tanpa gaweyan lan "luh mbledhos". Ora dolar, umume, bakal nggawa mudhun Amerika Serikat, nanging teknologi anyar. Produsen pesawat lan mobil bakal nandhang sangsara luwih akeh tinimbang liyane. Lan sapa sing?
  42. Mimo_Crocodile
    -2
    13 Agustus 2014 17:18
    Penulis bener kaping sewu - karo kanca kaya Iran lan S. Arabia, ora perlu mungsuh. Lan kita ngedol senjata kanggo wong-wong mau.
  43. + 11
    13 Agustus 2014 17:22
    Miturut Freud
    1. 0
      13 Agustus 2014 19:54
      Ora, ora miturut Freud. Miturut RT kita. ))
    2. 0
      14 Agustus 2014 16:22
      uga rampung wong lanang, marang bebener laughing
  44. +2
    13 Agustus 2014 17:33
    Apa yen game tangan siji? Inggih, kaya, ngrusak Eropah - nyimpen Amerika. Bisa uga Eropa, kanthi whining: "menehi emas kita maneh," entuk negara sing ora luwih lemah tinimbang kita kanthi "ajaran moral." Dadi, "pertunjukan" disusun kanggo mateni wong-wong miskin saka donya. Yen kita mbuwang lirik. Kita ora peduli babagan sanksi, kita bakal manggon ing jaket quilted sanajan ing mangsa. Lan Amerika ngerti. Jawaban kita menyang Amerika Serikat uga ora ngganggu. Lan, ing kene, Evrikam tanpa lenga lan gas, yen padha mateni dumadakan, lagi nutup pasokan produk tetanèn - kaput lengkap. Mungsuh komersial nyata AS dudu Rusia utawa China, nanging Eropa. Mbok menawa negara-negara numpes Eropa, bakal tahan maneh taun 50. Nanging generasi saiki ora butuh ...
  45. +2
    13 Agustus 2014 17:41
    Artikel E.Satanovsky tansah bobot. Nanging iki introduksi:
    Ana ing kondisi sanksi teknologi lan finansial tundhuk aturan tartamtu, kalebu nyimpen sumber daya, minimalake korupsi, nambah efisiensi kerja ing kabeh wilayah, lan ngurangi tingkat birokrasi ing negara. Nanging pisanan, perlu kanggo ngoptimalake kabijakan personel, narik kawigaten wong kanthi potensial intelektual sing paling dhuwur kanggo kepemimpinan negara lan industri pertahanan.
    - Aku iki sethitik puzzled. Pranyata tatanan ing omah sampeyan kudu dibalèkaké mung nalika jago panggang pecks?! Secara pribadi, kekacoan internal kita lan ora duwe kekarepan politik kanggo ngilangi aku tetep ana ing sisih liya "barricades" kursi. Lan mung sawise Crimea ana pangarep-arep kanggo mbalikke. Mulane aku dadi pembaca biasa sumber. Aku mikir akeh sing kaya aku ...
  46. +3
    13 Agustus 2014 17:57
    Kutipan: UFO
    Pisanan sampeyan kudu ngatasi pengkhianat lan hama internal, kayata FMS "kita"! Aku dhewe bakal nindakake yen kekacoan diwiwiti ing Rusia (Gusti Allah pareng). Lemak clurut njagong, perdagangan Motherland tengen lan kiwa, tarik munggah kekawin fiktif lan paten, ijin panggonan, etc., nanging padha ngatur akèh masalah kanggo dhewe, padha bisa discharge ibu saka 4!

    Aku bakal melu!!!
  47. +2
    13 Agustus 2014 18:02
    Jujur, nganalisa kahanan mung miturut pirang-pirang artikel, ora jelas kenapa ora bisa ngilangi kabeh Kabinet Menteri, Rada, Kolomoisky lan Yarosh liyane, bebarengan karo kabeh tentara bayaran Amerika lan pasukan keamanan ing wilayah kasebut. Gedung SBU?

    Ora, kanthi pendekatan sing wicaksana, jelas - klien kudu diwasa, nanging jujur, godaan kasebut minangka solusi sing gampang, prasaja, salah kanggo masalah kasebut ....
  48. 0
    13 Agustus 2014 18:06
    Aku wis suwe ora ndeleng artikel sing kuwat lan objektif. Respect kanggo penulis! Kerja apik!
  49. starmos
    0
    13 Agustus 2014 18:26
    Kutipan saka Alfizik
    Mbokmenawa, ing taun iki kita bakal weruh carane "flying saucer" diwiwiti tanpa gaweyan lan "luh mbledhos".

    Apa sampeyan serius? Nyelehake link, please. Lan "piring" iku kita, Russian? Horor, menarik banget ... kok media meneng?
    1. 0
      13 Agustus 2014 19:58
      Sampeyan bakal takon akeh pitakonan lan "link" bakal langsung tindakake - kanggo 10 taun tanpa hak kanggo cocog!
  50. +2
    13 Agustus 2014 18:54
    Kutipan saka bender8282
    wektu kanggo ngatur "Ibu Kuzkin" part 2)

    Ora, kita butuh wektu kanggo industrialisasi anyar, diatur kanggo komputerisasi lan robotisasi industri apa wae sing katon ora penting. Lan sing paling penting, iki minangka peluncuran industri sing bakal melu bangunan alat mesin presisi, ngembangake piranti lunak dhewe sing kompatibel karo Microsoft utawa sing bakal saingan, tanpa bisa ngasilake peralatan berteknologi tinggi. Kita nggawe utawa kalah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"