Ring of fire shrinks watara Donetsk

44
Pasukan keamanan Ukrainia terus maju ing Donetsk, bentrokan kekerasan dumadi ing arah sing beda-beda. Khususé, militer nyoba ngrebut kutha Ilovaisk supaya bisa tekan wates aglomerasi Donetsk lan Makeyevka lan netepake kontrol dalan sing nyambungake DPR lan LPR, laporan RIA. "Kabar".

Ring of fire shrinks watara Donetsk


"Sawetara dina dheweke njupuk Ilovaisk. Dheweke njupuk dheweke "ing bathuk", lan uga ngliwati Ilovaisk saka sisih lor lan, kaya-kaya, ngubengi Ilovaisk. Nanging kasunyatane, sawise ngubengi Ilovaisk, dheweke dhewe diubengi. Asil kasebut minangka "kue lapis" - Ilovaisk dikepung, nanging mungsuh sing ngubengi uga dikepung, "ujare Igor Ivanov, wakil milisi, lan nambahake yen "kutha kasebut terus yakin."

Njupuk kauntungan saka kasunyatan sing pasukan utama milisi ditarik menyang Ilovaysk lan Krasny Luch, pasukan keamanan Ukrainia ngubengi Gorlovka, manggoni pemukiman Korsun, Monakhovo, Verkhnyaya Krynka lan Krinichnoye, uga desa Krasny Partizan. Ing wayahe, benteng pertahanan lagi dibangun ing kono. Usaha uga ditindakake kanggo mlebu ing Makiivka, nanging serangan kasebut ditolak dening milisi, sing numpes 2 tank lan dijupuk 1 BMP.

"Kahanan ing ngarep angel, nanging angel kanggo loro-lorone. Saged dipuntingali bilih wadyabala Ukrainia sapunika ngudi daya ingkang pungkasan. Dheweke katon maju, nanging kanthi kekuwatane pungkasan, "ujare Ivanov, lan nambahake yen militer Ukrainia" pancen ora nyisihake wong, iki minangka gilingan daging.

Kajaba iku, meriem shelling saka pinggiran Donetsk terus, ing tartamtu, ing kutha Yasinovataya ana jotosan kuat.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

44 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    13 Agustus 2014 08:48
    Sialan, kapan iki bakal rampung!
    1. + 14
      13 Agustus 2014 08:52
      Kabeh mung bisa dipungkasi kanthi kekalahan salah sawijining partai, kita ngarep-arep yen tentara junta fasis dadi pihak sing kalah.
      1. +1
        13 Agustus 2014 08:56
        Sapa sing menang bakal dadi ala kanggo kabeh wong. Junta, kaya bocah sing gumedhe, ora bisa nyerah lan menehi permen. Klenting untune, sing wis mabur siji-sijine, padha nyekeli, karo nggero lan ngrengek..
        Sawise konflik, bakal ana akeh utang lan reruntuhan.
        1. +2
          13 Agustus 2014 09:13
          Federicco SU  Dina iki, 08:56Sawise konflik, bakal akeh utang lan reruntuhan


          ,,, misale jek kabeh kahanan ing sisih kidul-wétan digawe kanggo ngresiki wilayah kasebut. Sebagéan gedhé infrastruktur kutha lan kutha wis dirusak, wong-wong padha mlayu, sadurunge wiwitan cuaca sing adhem, ora ana cara lan dhuwit kanggo mulihake kabeh sektor pendukung urip, lan ing September-Oktober, warga sing isih ana bakal ninggalake wilayah iki. Lan ora ana sing bakal mulihake, amarga rezim Poroshenko ngajak wong ninggalake papan panggonane, karusakan metodis pemukiman terus. Lan tujuan ATO ora kanggo njaga persatuan Ukraina, kaya sing bisa dideleng saka kabeh sing kedadeyan. Lan yen referendum ing Yu.V dianakake kanggo kedadeyan kaya ngono? (panemu pribadi)

          Apa kabeh iki kanggo? recourse
          1. Zenturion77
            +1
            13 Agustus 2014 09:37
            Yen kita pracaya laporan manawa perusahaan pertambangan ora nemokake simpenan gas / lenga ing Kidul-Wétan, banjur dadi: hotbed saka kahanan kang ora tetep tetep digawe ing tapel wates karo Federasi Rusia lan ing tengah EU, kang. ing tembe bisa dadi provokasi.
            Ing ngendi ora stabil, ana macem-macem kejahatan: senjata, perdagangan narkoba, perdagangan budak, sel teroris lan "pesona" liyane. Delengen ing Libya: negara sing makmur remuk, saiki wis dipérang dadi "kotak" dening macem-macem kelompok lokal, lan saben wong nindakake bisnis dhewe ing kana.
            1. 0
              13 Agustus 2014 10:54
              Kutipan saka Zenturion77
              Yen ora stabil, ana macem-macem jinis kejahatan: senjata, perdagangan narkoba, perdagangan budak, sel teroris lan "jimat" liyane. Delengen ing Libya: negara sing makmur remuk, saiki wis dipérang dadi "kotak" dening macem-macem kelompok lokal, lan saben wong nindakake bisnis dhewe ing kana.

              Sampeyan ora kudu lunga adoh, conto sing gampang yaiku Yugoslavia lan Kosovo, ing ngendi kabeh pesona sing wis kadhaptar "mekar lan mambu" ...
      2. 0
        13 Agustus 2014 09:00
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kabeh mung bisa dipungkasi kanthi kekalahan salah sawijining partai, kita ngarep-arep yen tentara junta fasis dadi pihak sing kalah.

        Iki mbutuhake pitulungan cepet lan dhukungan saka tentara Rusia Novorossiya, ora ana wong liya.
    2. +8
      13 Agustus 2014 08:55
      Ing topik liyane, dheweke mbuwang video saka komandan perusahaan milisi Makeyevka. Dheweke ngomong babagan kahanan cedhak Donetsk.
    3. +1
      13 Agustus 2014 09:09
      Nalika hryvnia bakal 25 saben dollar. Kanggo perang sampeyan kudu dhuwit, dhuwit lan dhuwit liyane - ngandika Napoleon. Lan dheweke ngerti akeh babagan perang.
    4. Alex-z84
      0
      13 Agustus 2014 12:24
      Nalika milisi malah nyoba kanggo nyerang! Nalika kita krungu mung janji kosong lan ancaman, yen taktik padha ngawula wektu ing pertahanan buntu lan ngarep-arep serangan junta terus, aku mikir yen ing September kabeh bakal rampung kanggo DPR lan LPR, sedih ora muni. ...
  2. master 84
    +2
    13 Agustus 2014 08:48
    Terus bantuan mung watara sudhut minangka mbah kita terus
    1. +2
      13 Agustus 2014 09:04
      Kutipan saka master 84
      Terus bantuan mung watara sudhut minangka mbah kita terus

      Bantuan kamanungsan?
      1. +1
        13 Agustus 2014 09:11
        Bantuan apa wae dibutuhake saiki!
    2. 0
      13 Agustus 2014 09:24
      Terus bantuan iku mung watara sudhut

      Bantuan kamanungsan Parashin ora luput. "Echo" metu saka cara, menehi saran kanggo netepake perdamaian ing planet: ngirim 270 truk Kamaz kosong lan njupuk kabeh gaman sing diwenehake dening Rusia. Pranyata manawa kanggo perdamaian sing lengkap, sampeyan mung kudu ninggalake Nazi kanthi gaman. Donya bakal teka lan meneng! Pisanan, dheweke bakal nembak kabeh wong sing ora nganggo senjata, banjur bakal padha udan. Katentreman pancen bakal teka lan kasepen!
      Donya ora butuh jagad sing kaya ngono. Tetep ana wong lanang ora ketompo!
  3. VICTOR-61
    +4
    13 Agustus 2014 08:48
    Terus sedulur-sedulur milisi, Gusti Allah nglarang sampeyan menang perang iki lan kalah karo Nazi kaya 1945
  4. 0
    13 Agustus 2014 08:55
    Para pengawal nasional pengin ngrayakake tanggal 24 Agustus kanthi bang, mula tekanan. Dheweke bakal mungkasi kampanye kaya kabeh leluhur Nazi - kanthi salib ora ana ing dhadha, nanging ing kuburan ...
  5. +3
    13 Agustus 2014 08:58
    Ana angel. Lan nyebrang pemukiman - junta narik senjata supaya bisa nembak kanthi ukuran gedhe - milisi mundur. Supaya prasarana ora gouged lan tentrem nganti pungkasan. (kajaba titik utama). pahlawan ngetik titik kosong, padha kalah metu sawise DRG. Ing sisih milisi, kerugian minimal, omah-omahé ngadeg, kapitunan junta maksimal (nalika konvoi nyedhak "kemenangan anyar" dibanting). Milisi sing apik.
  6. +3
    13 Agustus 2014 08:59
    Gusti, tulung kegilaan iki rampung!!!
    1. +2
      13 Agustus 2014 09:06
      Kutipan: Owl27
      Gusti, tulung kegilaan iki rampung!!!

      ..menyang SE lan miwiti ing Kyiv lan Lvov.
  7. +2
    13 Agustus 2014 08:59
    Lan apa bab counteroffensive saka milisi karo kabeh waja? Ingkang utama yaiku ana bahan bakar lan cangkang sing cukup.
  8. +2
    13 Agustus 2014 09:01
    iki ketoke rencana super kanggo dijupuk Donetsk
  9. +1
    13 Agustus 2014 09:05
    maca ing sensor babagan bis. ana siji dhaftar wong lanang sing tilar donya pisanan Maidan. ana yarosh ing dhaftar kang.
  10. +1
    13 Agustus 2014 09:08
    Wingi, media katon wis owah. Ora ana kabar babagan Donetsk, ora ana kabar babagan junta, ora ana kabar babagan sanksi ... Mungkin ana hubungane karo konvoi bantuan kamanungsan.
    Tangane kondektur dirasakake.
  11. +1
    13 Agustus 2014 09:10
    ora bakal nglilani wong-wong mau menyang jero kutha, nanging kanggo nutupi ukrov ing saubengé kutha saka njaba, malah luwih pasukan milisi dibutuhake, iku perlu kanggo Cut artel long-range saka ukrov, nanging carane, oh. , bakal flyers dikirim sing padha ulig artels saka ndhuwur watara Donetsk ...
  12. netwalker
    +1
    13 Agustus 2014 09:13
    Wingi aku ana ing "komentar" artikel "Tentara Ukrainia arep nyerang Donetsk" sing ora bakal bisa kanggo njupuk Donets lan pamukiman liyane "ing gallop", nanging padha nyoba dill - lan, lagi padha. dielingake, padha gagal banget eseman
  13. 0
    13 Agustus 2014 09:15
    denouement wis cedhak .... apa junta utawa milisi
  14. -1
    13 Agustus 2014 09:16
    Ing endi senjata tliti kita. Sawetara bom akurat nyerang pasukan Ukropov lan bakal mlaku kaya tikus saka kapal. Sawise kabeh, sampeyan kudu mbantu milisi. Lan nyatane yen bakal ana squeal saka rabble Parashenko yaiku carane dheweke njerit yen Rusia nyerang dheweke ... Lan uga, kabeh wong sing nyerah sing nyabrang menyang wilayah Federasi Rusia, Ukrsoldat, ora kudu diwenehi. menyang Ukraina, nanging kanggo milisi kanggo ijol-ijolan bebarengan lan "nalar" saka terakhir.
  15. +5
    13 Agustus 2014 09:20
    ... good luck wong lanang, Kanggo Donbass!
  16. +4
    13 Agustus 2014 09:22
    Aku ndeleng kabeh sing kedadeyan lan ora ngerti apa-apa: perang iku aneh.
    Ukrainians push maju, preduli saka losses. Milisi mundur, ora nyoba nglawan. Loro-lorone, miturut pendapatku, ora pinter banget. Sadawane dalan, kita kekurangan informasi lengkap ing kene (
    Utawa kabeh iki diwiwiti (lan cukup sukses) kanggo ngrusak kemampuan pertahanan Ukraina lan ekonomi sing wis mandheg. Sanajan Ukrainia menang ing SE, mesthine ora bakal duwe tentara. Mungkin iki sing dibutuhake?

    PS Miturut kasempatan, ora ana kang nyimpen cathetan saka bagean kalah saka ukrov? Kaya brigade 72 lan 25 bisa dibusak rampung? opo maneh?
    1. +2
      13 Agustus 2014 09:26
      alex56 EN  Dina iki, 09:22


      ,,, Sumber peringkat dhuwur ing Kementerian Pertahanan Ukraina nglaporake manawa udakara 3,5 ewu personel militer Ukraina, sing sadurunge diblokir ing tapel wates wilayah Donetsk lan Rusia, dilaporake ilang.
      Nanging, miturut sumber, prajurit iki paling kamungkinan ora urip, lan baris "ilang" ing laporan dimaksudaké kanggo ndhelikake saka masyarakat losses catastrophic antarane personel saka Angkatan Bersenjata Ukraina. "Ing 9.08.2014 Agustus 72, 467 wong tetep saka brigade mekanik kaping 24, 473 wong saka brigade mekanik kapisah kaping 51; brigade mekanik kaping 136 pancen wis ora ana: jumlah personel saiki ana 79 wong. 369- Aku, a brigade airmobile kapisah, nandhang kerugian paling abot - mung 3 wong bali urip. Mung batalyon tetep saka resimen XNUMXrd intelijen pasukan khusus, "ujare sumber marang RIA Novosti.


      "Kanggo periode saka 21 Juli nganti 5 Agustus 2014, punishers "menehi" milisi: tank - 22 Unit; kendaraan tempur infanteri (IFV) - 26 unit; armored personel operator (APCs) - 17 Unit; tunggangan artileri self-propelled (SAU) 2S9 "NONA" - 4 unit; SAU 2S1 "Carnation" - 4 unit; sawetara sistem roket peluncuran (MLRS) BM-21 "Grad" - 12 unit; howitzer D-30 - 5 unit; mortir kaliber 82 mm - 10 unit; instalasi anti-pesawat ZU-23-2 - 13 unit; traktor mobil (AT) - 75 unit. - padha nyathet ing Cyberberkut, nyebutake dokumen babagan penyitaan peralatan militer dening milisi.
      1. +1
        13 Agustus 2014 09:31
        Pranyata:
        Brigade tank kapisah 1 AK, kutha. wilayah Goncharovskoye Chernihiv;
        Brigade tank ka-17 saka AK 6, Krivoy Rog, wilayah Dnepropetrovsk;
        24 brigade mekanik kapisah 13 AK, Yavorov, wilayah Lviv; - diwetokke
        28. Brigade mekanik kapisah 6 AK, kutha. wilayah Chernomorskoye Odessa;
        Brigade mekanik kaping 30 saka Korps Tentara kaping 8, Novograd-Volynsky, wilayah Zhytomyr;
        Brigade Mekanik Pisah 51 saka Korps Tentara 13, Vladimir-Volynsky, Wilayah Volyn; - diwetokke
        72 brigade mekanik kapisah 8 AK, Belaya Tserkov, wilayah Kyiv; - diwetokke
        92 brigade mekanik kapisah 6 AK, p. wilayah Klugino-Bashkirovka Kharkiv;
        93. Brigade mekanik kapisah 6 AK, kutha. Cherkasy, wilayah Dnepropetrovsk;
        Gunung kapisah kaping 128 - brigade infantri 13 AK, Mukachevo, wilayah Transcarpathian;
        Pusat latihan 169 "Desna" saka Angkatan Darat, kutha. Desna, wilayah Chernihiv;
        25. Brigade udhara kapisah - kutha. Pengawal, wilayah Dnepropetrovsk; - diwetokke
        Brigade airmobile kapisah 79 - Nikolaev, Bolgrad; - diwetokke
        Brigade airmobile kapisah kaping 80 - Lviv, Chernivtsi;
        Brigade airmobile kapisah kaping 95 - Zhitomir;
        28 batalyon airmobile latihan kapisah 169 NTs - kutha. Desna, wilayah Chernihiv).

        Saka 16 brigade, 5 dropped metu, total nang endi wae watara 1/3 saka total?
    2. +1
      13 Agustus 2014 09:32
      Nganti brigade kalah. BTGs operate saka wong-wong mau ing 1, lan saka sawetara wis 2. Brigade 72nd cedhak karo reorganisasi nyata, nanging BTG saka 300+ prajurit lan perwira, sing nyerah, langsung bali lan wis ana ing PAP, perwira politik lan SBU lagi kerja bareng, banjur akhir minggu iki ana prei nganti September. Lan wiwit September, sawise nampa peralatan anyar lan replenishment, padha bakal miwiti kanggo mbentuk 1-2 BTG kanggo dikirim menyang Wétan. Heletey ngandika iki.

      Menapa malih, BTG bakal dicampur saka encirclement lan Svidomites sing metu ing Rusia karo Westerners. Orientasi bali saka BTG 72 kanggo Donbass awal Oktober.

      Iki bener. Padha karo brigade 25. Kanthi 79 lan mung dikalahake - unit sing paling demoralisasi ditarik ing kana lan sing anyar digawa saka brigade. Banjur psikolog, SBU, jaran nggarap demoralisasi, lan maneh menyang perang.

      Dheweke ngarep-arep yen kabeh sawise 2-3 BTG bodho. Kajaba iku, dheweke mangkat menyang Rusia lan bali menyang PPD kurang saka seminggu. Lan teknologi isih cukup kanggo donya.
      1. +1
        13 Agustus 2014 11:20
        donavi49, chachord kuwi karo pasukan mesthi bisa lan kudu dileksanakake. TAPI:
        - apa sing kudu dilakoni karo peralatan - jumlahe ora ana watesan, mesthi, ana ing gudang lan pangkalan, lan sing paling penting, "kanca" saka Eropa Timur duwe, nanging ing kahanan apa, ditambah kudu ditata, dilengkapi kru, Penyetor bahan bakar, iku saka Ukraina;
        - apa sing kudu ditindakake kanthi kerugian - ing tangan siji, milisi, mesthi nambah jumlahe, nanging panguwasa resmi ngremehake dheweke kanthi cara apa wae, manawa ana rekrut sing cukup, lan sing paling penting, wektu lan sumber daya kanggo latihan. (kalebu moral).

        Umumé, bakal menarik kanggo nglacak "path pertempuran" paling ora garing-experienced / unit aeromodile saka Angkatan Bersenjata Ukraina saka wayahe operasi wiwit ing SE. Sapa sing melu lan ing ngendi, kanthi pasukan apa lan apa kerugian miturut unit? Cetha yen informasi kasebut ditulis nganggo pitchfork ing banyu, nanging bisa uga ana sing mlebu?
    3. +1
      13 Agustus 2014 10:16
      PS Miturut kasempatan, ora ana kang nyimpen cathetan saka bagean kalah saka ukrov? Kaya brigade 72 lan 25 bisa dibusak rampung? opo maneh?


      Bagean bisa diatur maneh. Ing tanggal 25, komposisi wis rampung dianyari saka wong-wong sing cedhak Slavyansk.

      Loro-lorone, miturut pendapatku, ora pinter banget.


      Ora ana wong bodho ing loro-lorone. Padha perang sabisane, nggunakake kekuwatane.
  17. Tanechka-pinter
    +9
    13 Agustus 2014 09:24
    ".. militèr Ukrainia "pancen ora nyisakke wong, iki gilingan meat."
    Cerito nyoto. Elek saben dinten gesang Donbass. ringkesan saka milisi:
    .."FRAGMENT. Donetsk, jam 9 bengi.
    Ing pinggir dalan ana gazelle, sopir milisi lagi ngomong karo wong ing telpon.
    milisi:
    “... Aku ngomong karo sampeyan saka telpon ... Nanging ora ana sing teka ing tanah kita! Lan marang kabeh ibu supaya cepet njupuk anak-anake saka kene! Lan Poroshenko, nit iki, kandhanana supaya ora ngirim anak lanang menyang kene ... Lan anakmu, ibu, saiki bakal bosok ing kene ... "(Pateni telpon)
    Telpon.
    milisi:
    “... Lha wis tak kandhani: anakmu wis ora ana, aku duwe nomer telpon. Kabeh!.. (Ndelok komandan nyedhak mobil) Saiki aku bakal ngulungake tabung menyang komandan.
    Panglima:
    “... Apa kowe ngerti anakmu menyang ngendi?.. Dipejahi. Punika perang. Aja nelpon maneh nomer iki!"
    (mbalekake telpon menyang milisi)

    "... Cilaka duweke ... Nanging kita ora duwe sungkowo kene??" ..Donetsk, 12 Agustus".

    Minangka ibu, aku pengin nguripake kanggo ibu-ibu Ukrainaanak kang teka Donbass dina iki kanggo matèni pedunung Donbass - Sampeyan wis wungu anak-anake kurang yen iku luwih gampang kanggo wong-wong mau kanggo matèni anak saka Donbass lan wong lawas ora bersenjata utawa mati piyambak saka perang pendhudhukan Amérika njaba Ukraina. Lan dina iki YOU - ibune - sing kudu disalahake kanggo pati. Ibu sing tanggung jawab kanggo prinsip spiritual, nanging anak-anakmu ora duwe, amarga sampeyan ora mulang mbedakake sing apik lan sing ala. Anak-anak sampeyan dina iki ing Donbass minangka isin ing ngarep leluhur kita, sing tilar donya ing tanah iki lan mbela saka penjajah. Bojomu lan bapak-bapakmu sing kudu disalahake - sanajan aku ora duwe, amarga dheweke ninggal kowe nalika bocah-bocah isih cilik, kanggo golek urip sing luwih apik, angel kanggo KOWE, nanging saiki luwih angel. sampeyan - lanang favorit wis ilang. Nanging sampeyan sing ngirim anak-anak sampeyan menyang perang fratricidal - uga luwih gampang kanggo sampeyan nangisi putrane lan saiki dadi pembunuh, lan yen sampeyan beruntung, sampeyan bakal nampa sedekah sengsara saka junta kanggo sedane putra lan putrane. Rajapati ing Donbass. Dina iki, putra-putramu sing nyiapake lan ngresiki wilayah kanggo pangkalan militer Amerika lan ibu-ibu saka putra-putra kasebut bangga karo sampeyan - dudu APA, amarga dheweke dudu EAGLES, nanging sengsara "enem ing layanan Amerika. tentara POLISI saiki digedhekake dening para ibu lan bapak saka Ukraina.
    1. 242339
      +1
      13 Agustus 2014 10:13
      Punika ngandika banget kuwat. Sampeyan nyatakake apa sing dikarepake ibu-ibu ing Rusia.
  18. 0
    13 Agustus 2014 09:35
    "Kahanan ing ngarep angel, nanging angel kanggo loro-lorone. Saged dipuntingali bilih wadyabala Ukrainia sapunika ngudi daya ingkang pungkasan. Dheweke katon maju, nanging kanthi kekuwatane sing pungkasan.

    Apa sing angel dipercaya, aku duwe pejabat sing akrab sing njabat ing Ukraina babagan gudang. Dheweke ujar manawa cukup kanggo luwih saka siji perang patriotik

    cemas. Apa sing kudu ditindakake? Sapa sing mikir?
    1. 0
      13 Agustus 2014 10:20
      Dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake ing kana. Nanging apa "ora bakal ditindakake" aku bakal pitutur marang kowe - aja gupuh sadurunge.
    2. 0
      13 Agustus 2014 11:03
      Kutipan: Korvin1000
      Apa sing angel dipercaya, aku duwe pejabat sing akrab sing njabat ing Ukraina babagan gudang. Dheweke ngomong, sing ana cukup kanggo luwih saka siji perang domestik

      Pitakonan mung sapa sing bakal ngatur kabeh iki, sampeyan bisa sinau njupuk saka Kalash sajrone telung jam, nanging liwat koordinasi pertempuran lan latihan taktik ora mung seminggu, babagan peralatan, luwih saka siji wulan ...
  19. 0
    13 Agustus 2014 09:45
    Rusia kudu mbuwang atusan telung ewu AK lan amunisi sing cukup.(Anglo-Saxon saiki ora nglacak tong)
    Iki wektu kanggo pimpinan Novorossia kanggo nguatake populasi kanthi serius - paling ora 10 batang saben bangunan apartemen.
    Nalika senjata dadi umum, wong bakal ngerti yen iki perang lan serius.
    Lan Tentara Rusia Anyar ora kudu, amarga cabang sing rusak saka pengawal nasional, mbusak unit kanggo mblokir bolongan.
    Aja wedi karo bangsamu dhewe - saben bedhil mesin perang nglawan fasisme !!!!!!
    Kanggo saben mbah ing Berdanka !!!!!
    hi
  20. +2
    13 Agustus 2014 09:49
    Kutipan: Anisim1977
    Kanggo saben mbah ing Berdanka !!!!!


    Saben penambang bakal njupuk senapan mesin!
  21. MSA
    MSA
    -1
    13 Agustus 2014 10:32
    Tenang cah, suwe-suwe ora bakal kecukupan.
  22. 0
    13 Agustus 2014 10:37
    Kutipan: Korvin1000

    Apa sing angel dipercaya, aku duwe pejabat sing akrab sing njabat ing Ukraina babagan gudang. Dheweke ujar manawa cukup kanggo luwih saka siji perang patriotik


    Ana akeh senjata, nanging uga adol akeh sajrone 23 taun.
    1. Alexa77
      0
      13 Agustus 2014 10:47
      Pancen akeh gaman ing gudang
      1. 0
        13 Agustus 2014 11:23
        Nanging ing kahanan apa?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"