Kanggo sing menyang museum

44
Aku nemokake siji mréntahaké apik banget saka buruh Museum Pusat Perang Patriotik Agung ing Poklonnaya Hill (CMVOV) ing Internet. Mungkin iki ora format saka "Military Review", nanging aku dianggep sing topik iki kudu rembugan lan rembugan ing forum unambiguously. Tulisan penulis mutusake kanggo "sisir" sethithik, supaya admin ora sumpah. Senajan aku kudu lunga .... Aku menehi tandha panggonan sing "disisir" kanthi miring.

Hello babi! Luwih becik lara, lan supaya sikilmu tiba sing nggawa sampeyan menyang museum kita, lan tanganmu sing ngobong museum kita!

Sawise judhul kuwi, setengah wong ala bakal ngeculake lan bakal minus, nanging liyane, sing pinter, bakal ngerti posisiku.

Aku mutusake kanggo nulis postingan iki sawise topik babagan bocah enom sing munggah ing Victory Stele.

Kanggo sing menyang museum

Aku wis kerja ing musium ing Moskow lan wilayah Moskow luwih saka 7 taun (saiki dadi karyawan Museum Seni lan Pameran Pusat) lan sajrone wektu iki aku ora seneng karo klompok pengunjung tartamtu. Minangka laku nuduhake, freaks antarane pengunjung museum saka seprapat kanggo 20 persen, liyane saka institusi kita mung ora kasengsem. Ing ngisor iki aku bakal menehi sawetara conto sing ora nyenengake saka praktikku, lan sampeyan kudu nesu utawa ngerti.

1) Ing tanggal 8 Mei 2010, museum mutusake kanggo nutup eksposisi Angkatan Laut kanggo akses umum. Mung sijine munggah bagean pungkasan saka pager. Kita lunga karo kolega lan mriksa wilayah kanggo "jambs" buruh. Sajrone dina, dheweke bisa ngowahi babagan 10 bagean pager anyar sing disedhiyakake dening pengunjung (sampeyan, pengunjung, promosi). Aku weruh carane saperangan tahap mabuk 30 taun nyoba nyurung anak sing umur telung taun menyang kabin kapal selam, sapa sing ana ing Poklonka ngerti pameran iki. Sadurunge nyedhaki, penjaga kasebut bisa medeni dheweke nganggo megaphone. Sawise sawetara wektu, bapak mabuk sing padha nyerang kancaku kanthi ancaman lan ajiné. Aku begja sing aku ngatur kanggo mbukak munggah ing wektu lan, karo tampilan menacingly reged lan sledgehammer ing tangan, ndamel ... metu saka eksposisi.

2) Dina sing padha setengah jam sadurungé. Aku fiddling karo bagean untwisted lan ambruk sabanjuré saka pager, ing podo karo aku mirsani gambar: klompok 6 wong (loro wong ing 50s sing, loro wanita ing umur padha lan anak) unscrew bagean 30 meter saka kula. Aku mutusake ora kanggo medeni "insinyur" lan mirsani. Sawise mbukak "portal" gratis menyang museum, perusahaan kasebut pisanan ngidini bocah-bocah liwat, banjur salah sawijining bibi karo kursi mburi ukuran lapak. Aku mutusaké kanggo teka munggah lan takon apa jenis wong perlu: "Lha, apa kita climbing kene?" Bulik sing setengah metu saka pager, mangsuli kanthi wedi: "Nanging dudu kita, bocah-bocah sing mlayu!"

3) Musim Panas 2009. Mlaku-mlaku liwat eksposisi karo kolega, kita mirsani gambar: bocah lanang loro umur 3-12 taun munggah menyang bedhil TM-5-7 (google bab iki), lan saka ngisor iki bocah-bocah didorong dening tembung "Menak luwih dhuwur." , yen ora ana apa-apa" mbah dheweke ... Aku bisa ngerti ibu enom lan bisu, nanging mbah!!! Akibaté, kita syuting bocah-bocah saka tur ndhuwur kira-kira menit 15. Aku kaget karo reaksi nenek. Kaping pisanan, wong wadon tuwa iku nesu amarga putu-putune ora bisa njupuk gambar ing meriam, banjur dheweke tantrum: "Kepiye, wong-wong sing dikasihi, macet lan sapa sing bakal ngilangi?"

4) 9 Mei taun apa wae (saben taun) kita mbukak pameran terbuka lan nggawe film saka roket, pesawat, bedhil, tank, kita narik metu saka dugouts lan blumbang.

5) Apa sampeyan ngerti kenapa kita mutusake kanggo nutup eksposisi Angkatan Laut kanggo akses umum? Ya, amarga sampeyan bisa nyekel carp saka kolam sing dituku nganggo dhuwit dhewe lan diluncurake ing kana !! Iki ora malah carps diwasa, nanging cilik). Ya, amarga sampeyan, para pengunjung, sawise jogging liwat wilayah Victory Park saben dina ngumbah awak lan sirah nganggo sampo ing grojogan area banyu.

6) Apa sampeyan ngerti kenapa kita nutup akses menyang dugout ing Pameran Teknik? Ya, amarga nalika sampeyan nyolong cangkang casings lan teapots, kita keno nalika sampeyan miwiti nindakake sethithik ing dugout, kita wisuh, nanging yen sampeyan ngatur ing dugout tambah gede...

7) Apa sampeyan ngerti kenapa kita mbusak kendaraan lapis baja saka Kutuzovsky Prospekt, sing keren banget kanggo menek? Ya, amarga sampeyan bisa nyopot lan nyeret proteksi dinamis !! Kaya kenapa? Lan sing paling penting - apa!? We needed alat kanggo break bolts! Ya, amarga sampeyan nyuwek mati welding titik ing hatches ing setengah mobil, menek nang lan digawe gedhe! Inggih, jujur, ana sawetara grumbulan ing cedhak sampeyan? Utawa sampeyan mutusake nggawe gedhe ing posisi jabang bayi nang tank cramped?!.

Aku kacau, nuwun sewu. Nanging, pancen, sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan BABI, kanthi penekanan ing O. Saben dina aku ndeleng sikap babi sampeyan marang budaya sampeyan lan crita. Ing Internet, kabeh wong wis siyap nyebarake babagan patriotisme, nanging minangka wong sing ngaco, ora ana sing ekstrem. Sepisan maneh, nyuwun pangapunten kanggo emosi, serius, nggodhok. Begjanipun, paling sampeyan wong prayoga (aku seneng pracaya). Aja ngrusak imanku.

PS Ana kasus lucu banget ing karya, aku bisa nulis ... mung aja dadi babi.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

44 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    14 Agustus 2014 08:50
    Artikel nggawe akeh pangertèn.
    1. + 24
      14 Agustus 2014 08:57
      Apa, kene mikir!!!! Penuntut pidana, denda, flogging umum, apa wae kanggo kethek iki.
      1. +5
        14 Agustus 2014 09:02
        Aku setuju, aku maca, aku meh nangis.
        1. 0
          15 Agustus 2014 09:19
          Aku elinga kanak-kanak - Museum Artileri, Teknik lan Sinyal Corps - kita - cah lanang menek peralatan saben akhir minggu, ing panggonan ya - lan kalah spot welding. Nanging ngentut ing mobil ... angel mbayangno. Ya, kita padha ora utamané mimpin.
          Sampeyan bisa downvote, nanging aku sing ana perlu kanggo zona kanggo anak lan cah anom ngendi padha bisa ndemek peralatan militèr - njagong konco tuas saka drive mechanical tank, menek ing model liyane saka peralatan sing ana ing layanan. Mesthi wae - kanggo karusakan utawa vandalisme - kanggo tanggung jawab, denda, lsp. Kanggo bocah-bocah, iki minangka unsur pendidikan patriotik.
          Ancaman pungkasan, amarga kapentingan, aku munggah ing peralatan eksposisi ing Museum Artileri St. kuncine ora dikunci...
          1. 0
            15 Agustus 2014 09:25
            Aku maca forum ing ngisor iki lan mutusake kanggo nulis luwih akeh - supaya ora dicurigai minangka monumen sing ngina - eksposisi museum lan tank ing alas - rong prabédan gedhe - padha nggawa beban fungsional sing beda - mula aku ora bakal menek. menyang tank ing pedestal (sanajan aku ora weruh apa-apa ana ing kana?...) - mung nggawa kembang ing kana, nanging nalika mriksa peralatan ing eksposisi open-air - kanggo bocah enom, bocah cilik, kanggo ndemek trunks saka padha "Shilka" utawa njagong ing panggonan penembak BR-2 - kesan kanggo dangu ...
      2. + 18
        14 Agustus 2014 09:10
        Tingkat budaya, kawruh lan ngurmati sejarahe saya tambah saben taun. Kontribusi sing signifikan kanggo wutah iki ditambahake dening sistem pendhidhikan, utamane Ujian Negara Bersatu lan subyek ilmu sosial, sing mulang bocah-bocah yen wong sing mbatesi kabutuhane luwih murah lan saben wong duwe kesempatan kanggo ngetrapake hak-hak kasebut, sanajan ana hubungane. marang wong tuwane.
        Budaya minangka tembang sing kapisah! Utamane nyentuh yaiku macem-macem produk menopause mbah Pugacheva, ngisi udhara televisi saben dina lan saben jam.
        Dogmas saka Iman Ortodoks nemtokake konsep dosa, peninggalan jaman kepungkur lan anakronisme. Ora ana alangan liyane kajaba itsilop. KU! Planet Pflug.
        Merdika, paling ora isi bir! HORAY!
        Apa ora telek ing tugu?
        1. +4
          14 Agustus 2014 09:19
          Iku logis, nanging aku ora nonton sing kurang berkembang iki, aku kesel karo "wajah" iki.
        2. + 12
          14 Agustus 2014 10:03
          Kutipan saka Shveps
          Kontribusi sing signifikan kanggo wutah iki ditambahake dening sistem pendidikan, utamane Ujian Negara Bersatu lan subyek ilmu sosial, sing mulang bocah-bocah,

          Iki bisa nggawe wong bodho, lan bodho (karo-rushchim ing dugout) ndadekake upbringing ing kulawarga. Bapak sing apik ora duwe anak sing ala. Sampeyan ora kudu nyalahake kabeh guru lan pendhidhikan, pinten wektu sampeyan nyawisake kanggo anak-anak ing kulawarga lan apa sing sampeyan nandurake wiwit isih bayi ???
          1. +3
            14 Agustus 2014 10:57
            Bener! Ngalahake nemtokake eling! Bapakku nglawan aku ing jamane, mula aku dadi kolonel!
          2. +2
            14 Agustus 2014 12:16
            Solidaritas, bocah sinau apa sing dideleng ing omahe dhewe. Utawa guru-guru sing ngeterake bocah-bocah menyang TM-3-12?
          3. +1
            14 Agustus 2014 13:43
            Kulawarga minangka dhasar, nanging:
            Malah wis teka sekolah saka kulawarga sing paling dihormati, bocah kasebut kepeksa melu "kompetisi ponsel", utawa wis nyingkir, isih ngalami trauma psikologis mikro.
            Ora mungkin urip ing masyarakat lan bebas saka masyarakat.
            Ing sistem masyarakat setan sing ana, konsumsi kulawarga sing prayoga bakal saya sithik saben taun, manawa kita seneng utawa ora.
            Apa sabanjuré?
            Terus meneng-meneng mikirake Makarevich lan kanca-kancane saka sekte kahal?
        3. +4
          14 Agustus 2014 10:04
          Anak-anak kudu dididik dhewe, kaya sing dibutuhake, banjur kabeh bakal apik, yen ora ana sing nindakake apa-apa lan negara wiwit rewel yen ora dididik, hamyo tuwuh.
        4. magetan
          +6
          14 Agustus 2014 12:06
          Aku tau ngunjungi El Alamein ing museum sejarah militer. Ana eksposisi peralatan militer sing apik ing udara terbuka. Kalebu tank Sherman. Aku gumun nalika aku menek ing njero (iki diijini). Beda karo pameran-pameran sing reged, resik lan ora dijarah, kaya tank sing digunakake. Sikap masyarakat Arab nyebabake rasa hormat.
      3. +6
        14 Agustus 2014 10:27
        Ya, sampeyan kudu ngalahake dheweke ing pasuryan kanggo iki. Apa perlu kanggo mikir shitting ing pameran museum ???
        Degradasi lengkap.
        Kanggoku, ngunjungi papan-papan sing kaya ngono nyebabake rasa kagum, lan iki.
      4. Grumbler
        +2
        14 Agustus 2014 13:12
        Smack, lan ora liya. Ing umum lan preduli saka umur!
    2. +7
      14 Agustus 2014 10:47
      Iki kedadeyan ing endi-endi: ngrusak monumen, memorial lan malah kuburan ... Lan iki dudu sawetara banderlog Nazi, nanging bocah cilik sing ora duwe otak sing bodho, tanpa tandha moralitas utawa moralitas. Generasi sing ilang ... Ing kutha kita, bocah-bocah sing mabuk manggang ing geni sing langgeng, banjur mbuwang wreaths ing, defecate ... ... (Aku bakal nglakoni). Saiki kamera wis dipasang, durung ana pengulangan.
      Matur nuwun kanggo artikel. Topik kasebut cedhak, amarga dheweke ahli museolog.
    3. +4
      14 Agustus 2014 11:17
      Iki minangka kacilakan ing masyarakat kita lan wis dikenal kanggo dangu. "Devastation ing endhas" - Dr Preobrazhensky (Jantung asu). Ngomong asu (ilustrasi liyane babagan urip modern), kita durung sinau carane ngresiki sawise pets, chauvinism gedhe-daya utawa soko ora ngijini sampeyan kanggo njupuk scoop lan tas, melu kabeh munggah lan uncalan ing ngendi iku. kudu. Banjur awake dhewe mlaku liwat lapangan ranjau iki ... Dadi apa sing kudu ditindakake? Ora ana cara liya tinimbang sing dilewati "Abroad" - ngalahake karo hukum, ngalahake ing sirah sing bakal muni lan ngembangake hukum-abiding ing tingkat genetik. Iki carane wong digawa munggah liwat gunung, lan ora sawetara jinis budaya khusus.
      1. +3
        14 Agustus 2014 11:44
        Asu, asu ... Lan sampeyan dhewe? Ana guci rong langkah, dadi ora, sampeyan kudu mbuwang puntung rokok ing aspal.
    4. +2
      14 Agustus 2014 12:20
      Sapa sing nindakake iki dudu patriot!

      Aku ora bakal nindakake sing malah ing negara manca karo kasugihan. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku bakal dadi sukarelawan kanggo mbantu museumku, sing ana ing kutha kita, yen dheweke butuh bantuan kanggo nggawe eksposisi patriotik. Kaya ta nandur wit. Vandal ora ngurmati budayane dhewe utawa wong liya.
  2. + 18
    14 Agustus 2014 08:52
    saka Don.
    BABI ing antarane kita paling ora bisa! Sadawane dalan padha mbuwang kanthong sampah, setan mabur metu saka mobil, apa karo jamban? Sial, wong apa?
    1. + 14
      14 Agustus 2014 08:56
      Kutipan saka Borisjdin1957
      saka Don.
      BABI ing antarane kita paling ora bisa! Sadawane dalan padha mbuwang kanthong sampah, setan mabur metu saka mobil, apa karo jamban? Sial, wong apa?

      Ing Samara, ing Taman Gagarin, kendaraan lapis baja monumen bubar dibongkar. Lan wis suwe banget! Amarga teknik iki diisi sampah, kaya tong sampah.
      Aku uga weruh kendaraan turunan saka pesawat ruang angkasa nang endi wae, aku ora ngelingi ngendi, nalika isih cilik. Ana uwuh sing padha, uwuh sedheng.
      Truk - monumen kanggo sopir garis ngarep, uga najis. Wong-wong ngomong yen ing awak dheweke malah ana mayit sing ditemokake ing antarane sampah.

      Setengah wong kita ora pantes nyedhaki monumen kasebut!
      Padha bakal nyumerepi pita St. George, kelet "matur nuwun grandfatherzabedu!" menyang "baskom", nanging dheweke ora ngerti apa gunane ...
      1. +9
        14 Agustus 2014 09:02
        ,, bakal kelet "matur nuwun grandfatherzabedu!" menyang "baskom", nanging dheweke ora ngerti apa gunane ...


        ... Aku ora ngerti babagan liyane, nanging nalika aku ndeleng prasasti kasebut ing merek mobil saka Jerman, sakperangan alesan aku rumangsa isin ing ngarepe para veteran ,,
    2. +2
      14 Agustus 2014 09:17
      Kutipan saka Borisjdin1957
      saka Don.
      BABI ing antarane kita paling ora bisa! Sadawane dalan padha mbuwang kanthong sampah, setan mabur metu saka mobil, apa karo jamban? Sial, wong apa?

      Setuju banget!
    3. 0
      14 Agustus 2014 11:08
      Kutipan saka Borisjdin1957
      Sial, wong apa?
      Wong-wong iku normal, ora ana cukup spanking.
    4. +1
      14 Agustus 2014 11:51
      Sampeyan ngerti, aku mikir ora ana luwih saka 10% babi kasebut, mung 90% sing isih ana.
  3. +4
    14 Agustus 2014 08:53
    Kabeh bener! Penulis setuju karo sampeyan 100%.
  4. +3
    14 Agustus 2014 08:53
    Iki mergo ... dear kedhaftar forum karo pengalaman ngerti ngendi kanggo golek video bab morons kuwi .... pracaya kula, ana akèh wong .. kang ngandika bab budaya kurang lan upbringing, nanging apa aku bisa ngomong.
    1. +3
      14 Agustus 2014 08:59
      Quote: LYOKHA padha
      Iki mergo ... dear kedhaftar forum karo pengalaman ngerti ngendi kanggo golek video bab morons kuwi .... pracaya kula, ana akèh wong .. kang ngandika bab budaya kurang lan upbringing, nanging apa aku bisa ngomong.

      Inggih, inggih! Iki bener. Iki foto kanggo sampeyan!
      Padha nyelehake meh bayi menyang tank ing Poklonka. Carane akeh ing negara
    2. + 17
      14 Agustus 2014 09:08
      Miturut cara, udakara 25 taun kepungkur ing Singapura, dheweke ngrampungake masalah elevator sing ditutup. Sijine sensor sing nanggepi urin. Lift diblokir, polisi teka. Guilty ageng denda lan nuduhake kang "feat" ing TV.
    3. +5
      14 Agustus 2014 10:16
      Iki conto liyane kanggo sampeyan.
      Polisi Tomsk nutup kasus pidana babagan najisake monumen kanggo dokter sing tilar donya nalika Perang Patriotik Agung dening kickboxer Abakan, juara kickboxing Rusia Givi Sotsuk. Miturut Kamentrian Dalam Negeri Federasi Rusia kanggo Wilayah Tomsk, tuntutan pidana marang atlet kasebut diakhiri amarga kadaluwarsa statute watesan kanggo nggawa warga Abakan umur 26 taun menyang pengadilan.
      Kedadeyan kasebut kedadeyan ing Juli 2007, nanging dikenal ing wulan Februari taun iki, nalika para blogger ndeleng foto atlet sing mesem karo sikile ing monumen sing dikirim ing salah sawijining jaringan sosial lan nesu. Kantor jaksa Tomsk dadi kasengsem ing trick Sotsuk. Adhedhasar asil audit, panguwasa pengawas nuntut supaya kasus pidana dibukak miturut klausa "b" bagean 2 saka artikel 244 KUHP Federasi Rusia (najisake struktur patung sing dikhususake kanggo perang nglawan fasisme utawa korban. fasisme).
      Kantor jaksa ujar manawa Abakan, nalika ana ing Tomsk, difoto ing cedhak monumen kanthi pose nyerang.
      "Posing kanggo fotografer, wong nom-noman, mung nganggo jeroan olahraga, nuduhake otot lan ligamen sing nggedhekake, ngunggahake sikile sing meh jejeg ing lemah lan nyandhak ing endhas salah sawijining patung komposisi pengetan sing didedikasikan kanggo feat militèr saka Tomsk Doctors," kantor jaksa regional kacarita ing Februari. Ing wektu sing padha, bahan cek jaksa dikirim menyang polisi kanggo ngrampungake masalah miwiti kasus.
      Nanging, polisi nundha investigasi kedadeyan kasebut nganti statute watesan kanggo nggawa kickboxer menyang pengadilan wis kadaluwarsa. Butuh limang sasi kanggo Departemen Inquiry Departemen Kamentrian Dalam Negeri kanggo Tomsk kanggo netepake yen ing Juli 2007 atlit kasebut pancen nindakake tumindak sing ngrusak tugu kasebut marang para dokter militer sing tiba. Mung sawise pungkasan diselidiki polisi, statute watesan kanggo nggawa Sotsuk kanggo pidana tanggung jawab kadaluwarsa, lan kasus iki mecat.
      "Amarga luwih saka 6 taun wis liwati wiwit kejahatan ditindakake, penuntut pidana marang warga negara kasebut dihentikan amarga kadaluwarsa statute watesan kanggo tanggung jawab pidana ing kasus pidana iki," ujare Kementerian Dalam Negeri ing pratelan. dirilis ing 7 Agustus.
      Elinga yen Givi Sotsuk, 25 taun, lulusan klub olahraga Abakan "Arktika-Yermak", juara dunia ing antarane kickboxers amatir ing 2005, juara mutlak Rusia ing antarane para profesional ing 2007. Miturut pelatih klub olahraga Abakan "Arktika-Yermak" Alexander Berezkin, kang murid Sotsuk, Givi wanted kanggo nduduhake kekuatan fisik, nanging milih cara salah. Mentor kasebut nambahake manawa atlit kasebut "ora ana hubungane karo kickboxing lan tinju, dheweke mungkasi karir olahraga ing 2006."
      Monumen kanggo Doctors militèr, kang najis dening atlet, dumunung ing Tomsk jejere bangunan saka Siberian State Medical University. Monumen iki didegaké kanggo dokter, karyawan lan mahasiswa saka Siberian State Medical University sing tilar donya nalika Perang Patriotik Agung.
      Trik saka Abakan kasebut entuk tanggapan sing akeh ing media lan nyebabake nesu ing masarakat lan pangguna Runet, sing nyebabake akeh keluhan menyang kantor kejaksaan.
      Givi Sotsuk banjur njaluk ngapura amarga tumindake. Sawisé iku, atlet, sawise mbalekake akun ing jaringan sosial, nerbitaké foto tugu saka Liberator Bulgaria, dicet ing karakter saka komik Amérika, lan foto supporter Pussy Riot nempatno balaclava ing sirah. partisan Belarusian tembaga ing stasiun Belorusskaya ing metro Moskow, lan menehi komentar babagan gambar-gambar kasebut ing ngisor iki: "Ing kana asu kasebut tanpa wates. Lan saka aku kanggo sampeyan, apa sing dikarepake asu ???"
  5. +8
    14 Agustus 2014 08:55
    Ing Internet, kabeh wong wis siyap nyebarake babagan patriotisme, nanging minangka wong sing ngaco, ora ana sing ekstrem.
    Eh ... lan kabeh bener .. Kita duwe museum "Bukit Militer" sing mbukak .. peralatan saka Perang Dunia II .. lan mesthi ana sing kudu nyopot kacang. saka bedhil .. wah, ana panggonan kanggo udud .. lan guci ...
  6. +2
    14 Agustus 2014 08:55
    Ya, sawetara spesimen masyarakat kita jelas ora duwe budaya, ora ana sing kudu ditindakake, alam ibu ora nempatake pangerten iki ing otak, mula wong-wong iki urip ing tingkat refleks.
    1. +1
      14 Agustus 2014 09:31
      Quote: Raksasa Pikiran
      Ya, sawetara spesimen masyarakat kita jelas ora duwe budaya, ora ana sing kudu ditindakake, alam ibu ora nempatake pangerten iki ing otak, mula wong-wong iki urip ing tingkat refleks.

      Lan ala, lan ala, lan ala,
      Lan wedi yen sampeyan bakal kena infeksi babi,
      Lan.. idlo kesasar.
      Lan seneng kesatuan bestial.

      I. Huberman(C)
    2. +3
      14 Agustus 2014 09:45
      Iki ora masalah alam, nanging wong tuwa. Yen dheweke ora nandur modal budaya ing anak, yen dheweke, nyuwun pangapunten, telek ing perjalanan, menehi conto kanggo anak-anake, alam apa sing kita ucapake?
    3. +1
      14 Agustus 2014 11:53
      Ya, sawetara spesimen masyarakat kita jelas ora duwe budaya, ora ana sing kudu ditindakake, alam ibu ora nempatake pangerten iki ing otak, mula wong-wong iki urip ing tingkat refleks.

      Iki tegese kudu diwulang ing tingkat refleks - kanthi rod! Lan umum.
  7. +2
    14 Agustus 2014 08:55
    Minangka laku nuduhake, freaks antarane pengunjung museum sawetara saka seprapat kanggo 20 persen, liyane saka panyiapan kita mung uninteresting.

    Liyane - iki sapa? Freaks negara, utawa 75-80 persen pengunjung ora kasengsem?
    Apa ora kuwat banget?
    Aku setuju karo liyane.
  8. KOH
    +5
    14 Agustus 2014 08:59
    Akibate taun 90-an, bocah gerah, gerah...
  9. + 23
    14 Agustus 2014 08:59
    Paling apik!!! Inggih, pisanan, jamban kudu dipasang luwih murah lan luwih murah. Ora ana sing bakal telek ing tank (kajaba dheweke lara) nalika ana jedhing normal. Kapindho, ALL bocah pengin menek peralatan militer ing ALL wektu lan bangsa. Iki normal. Anak-anak ora bakal bisa mlaku-mlaku kanthi tenang ngubengi wilayah museum luwih saka 5 menit lan kanthi tenang ngrungokake siaran pandhuan sing nyenengake lan sedih. Reaksi (normal) iki kanggo rangsangan dikenal ora mung kanggo psikolog, nanging kabeh wong sing waras. Lan saiki - tinimbang mikir lan ngembangake wisata kanggo bocah-bocah ing museum kita, para menteri kanthi tenang sengit marang kabeh wong lan kabeh.
    Aku dhewe saka St. Petersburg lan ngginakaken kabeh kanak-kanak ing akeh museum (padha nyeret kita saka sekolah), aku isih elinga bisik-bisik serpentine caretakers nenek. - Aja gawe rame. Aja mlayu. Aja nyedhaki pameran. Aku duwe saran. Yen pameran dadi terkenal - nanging diselehake ing kaca (luwih apik nganggo waja). Lan ing kasus liyane - nggawe salinan lan supaya anak lan wong diwasa munggah ing isi ati. Yen rusak, sijine salinan liyane. Lan ndedonga kanggo sing asli ing gudang sampeyan lan aja nesu karo pengunjung. hi
    1. +2
      14 Agustus 2014 09:00
      sensibly, nanging sing bakal mbayar salinan lan kaca?
    2. 0
      14 Agustus 2014 09:18
      Aku setuju karo kancaku, lan aku bakal nambah sing pangayoman dibusak lan welding ambruk mati dening olahragawan nemen ing esuk utawa ing wayah wengi, uga, mesthi ora grandmas karo anak.
    3. +3
      14 Agustus 2014 09:43
      Quote: Archikakh
      Paling apik!!! Inggih, pisanan, jamban kudu dipasang luwih murah lan luwih murah. Ora ana sing bakal telek ing tank (kajaba dheweke lara) nalika ana jedhing normal sing kasedhiya. hi

      Ayo kula ora setuju.
      Anane jamban ora mesthi nuduhake kebersihan pameran.
      Ing Sokolniki, padha digawe tema kelangan ing taman - tata surya, dalan karo planèt, kabeh wis apik decorated, lan ing jejere iku werni kothong, kang lanterns nampilake langit starry. Seneng banget kanggo bocah-bocah. Dadi nalika sampeyan mlebu bal iki, sampeyan entuk kesan yen sampeyan ana ing jamban, ing sing duwe bolongan, umum, ing jaman Soviet ing stasiun kasebut. Lan mung satus meter saka bilik jamban. Ana sing mbayar lan gratis ...

      Apa iku jenis khusus olahraga? Mbalik ing pojok sepi ...
    4. elga5
      +5
      14 Agustus 2014 09:46
      Aja bingung museum karo taman hiburan Yen wong teka seneng-seneng - mlayu, mlumpat, menek - apa hubungane museum sejarah? - lan seneng-seneng. Lan musium sajarah minangka sentuhan sing lembut ing memori. Lan anane jamban sing akeh banget ora bakal mbantu - budaya bagean masyarakat nol lan ora ana sing nindakake iki ing tingkat negara. telek ora mung ing pameran museum, padha telek ing kabeh lan nang endi wae, nanging iki subyek banget perih kapisah ... ing ngarep (kabeh wong wis bejat dening bocah-bocah aktif), sanajan ana papan kanggo dolanan ageng cedhak, kothak layang, tembok ing ngleboke. , lsp.
  10. +9
    14 Agustus 2014 08:59
    pisanan padha telek ing museum, banjur padha mlumpat ing Maidan lan ngobong wong ...
    1. +4
      14 Agustus 2014 09:35
      Kutipan saka gmasterbit
      pisanan padha telek ing museum, banjur padha mlumpat ing Maidan lan ngobong wong ...

      Wong sing najisake Api Abadi ing Rzhev:
      Kita guyon, lan saiki dheweke janji bakal ngobong kita! .... (wong parkour seneng-seneng)
  11. -14
    14 Agustus 2014 09:04
    Bener, nanging wong sing duwe foto isih apik)) "bocah enom" iki duwe bal sing luwih kuwat tinimbang akeh "wong lanang ing wayah esuk kekuwatane"; \ Lan aku ora mikir yen dheweke pengin nyinggung sapa wae. Bakal luwih apik yen gopars karo wiji lan bir diusir saka monumen, nanging sakperangan alesan padha ora ndemek, ketoke padha wedi kanggo njaluk wong.
    1. +3
      14 Agustus 2014 09:15
      Aku ora setuju banget....
      lan yen sawetara nom-noman sing durung diwasa pengin mbaleni trik kasebut, yen mung nuduhake kelangan dheweke ..... nglumpukake otak ing trotoar minangka tugas sing ora nyenengake kanggo weteng.
      1. +3
        14 Agustus 2014 10:48
        Quote: LYOKHA padha
        Aku ora setuju banget....
        lan yen sawetara nom-noman sing durung diwasa pengin mbaleni trik kasebut, yen mung nuduhake kelangan dheweke ..... nglumpukake otak ing trotoar minangka tugas sing ora nyenengake kanggo weteng.

        Sing bener!Ana cukup iki "karo bal" .. Lan smeared ing gendheng saka Sepur ing subway, lan klelep ing quarries lan ulig ing situs construction. Iki dudu prestasi, nanging kebodohan remaja, lan ing kasus iki, uga pitenah.
    2. +8
      14 Agustus 2014 09:22
      Kutipan saka GROM
      Bener, nanging wong sing duwe foto isih apik)) "bocah enom" iki duwe bal sing luwih kuat tinimbang akeh "wong lanang ing wayah esuk banget"; \ .

      Ayo kula ora setuju!
      Lan kenapa dheweke gedhe?
      Kasunyatan bilih piyambakipun minggah ing Stella of Victory mung (!) Kanggo njupuk "selfie" newfangled lan sijine ing net kanggo konfirmasi "eksklusivitas"?
      Sampeyan, sayangku, kanggo komentar iki - minus!
    3. +6
      14 Agustus 2014 09:49
      bal apa? Dheweke mung ora wedi, ora amarga dheweke keren, nanging amarga otake isih ilang. Kaya umume bocah enom. "Kabeh wong enom iku abadi. Ora pracaya? Takon wong." (karo)
    4. +2
      14 Agustus 2014 10:14
      Lha iki.. salah sijine wis gelo
  12. +6
    14 Agustus 2014 09:04
    Minangka wong sing akeh lelungan nganggo mobil ... aku entuk "bocah pipis" ing pinggir dalan. Apa ora isin yen sampeyan santai ing ngarep kabeh wong? Ana sawetara jamban ing pom bensin lan kafe pinggir dalan? kenalan malah kanggo 3 dina, ing artikel administratif "Petty hooliganism" ditutup.
  13. +1
    14 Agustus 2014 09:06
    masyarakate sithik-sithik wis ngrusak martabate ... wis ngoceh ing museum ... sampeyan bisa dadi wong
  14. +2
    14 Agustus 2014 09:09
    Apa sing bisa dakkandhakake, aku dhewe ndeleng iki 6 dina seminggu, sanajan ora ana ing museum. Kadang aku nyoba kanggo piye wae pancing wong, kanggo mikir - arang, nanging dadi metu. Saiki, umume wong duwe sawetara prioritas cilik, entuk luwih akeh, mobil kelangan, istirahat sing adhem, kabeh, lan ing wektu sing padha ora bisa kerja.
  15. starmos
    +3
    14 Agustus 2014 09:09
    Aku ndhukung penulis, kabeh miturut Bulgakov, karusakan ana ing sirahe ...
    1. +3
      14 Agustus 2014 09:24
      Kutipan: Starmos
      Aku ndhukung penulis, kabeh miturut Bulgakov, karusakan ana ing sirahe ...

      "Karusakan ora ana ing lemari, nanging ing sirah."
      Mikhail Bulgakov, "Jantung asu"
  16. +5
    14 Agustus 2014 09:11
    Karya koreksi dibatalake utawa apa? Redneck bakal mbusak telek dhewe lan wong liya, mbesuk dheweke bakal mikir. Dheweke teka ing tanah air, kita ngadeg ngrokok ing pekarangan karo sedulurku, ngrembug mobil. Aku nyabrang pekarangan kanggo mbuwang bantheng menyang tong sampah - dheweke kaget, kenapa ora ana ing lemah ... Aku ngomong yen dheweke bakal menyang tentara, dheweke bakal ndeleng sampah sing beda ... ora ngerti, aku ngerti, ora.
  17. +6
    14 Agustus 2014 09:16
    Kamera video lan denda "gedhe". Ing TsMVOV wis bisa nyedhiyani. Minggu liyane lan pangerten bakal teka yen ora ana impunitas maneh.
  18. +4
    14 Agustus 2014 09:17
    Ya, mung kabeh ora peduli. Yen masyarakat ora nggawa babi sing kaya ngono, mula bakal saya tambah akeh. Ora nesu karo aku lan oke ...
  19. +7
    14 Agustus 2014 09:32
    Conto Singapura cetha, nanging adoh saka kita. Aku bisa menehi conto luwih cedhak (minangka pilihan kanggo tumindak). Ing Minsk, ing 80s abad pungkasan, aku disabetake dening kasunyatan ing ngisor iki - ing nyebrang, kabeh pejalan kaki ngadeg ing lampu abang, preduli saka ngarsane mobil ing dalan. Aku takon marang pakdheku apa sebabe. Wangsulane "Ya, kabeh gampang, ana penjaga ing saben lampu lalu lintas lan "mbusak" telu kanggo nyebrang "ora sah". Lan nalika wong-wong wis biasa, para pengawal dicopot. Nanging wong-wong wis biasa. pesen!” Sayange, kita ora bisa nindakake kanthi cara liya. Lan ora babagan ujian lan lonceng lan peluit liyane. Inggih, kita ora ngerti!
  20. +1
    14 Agustus 2014 09:39
    Nah, kabeh wong tiba dhewe! Maneh kita sing paling awon! Maneh mratobat lan self-flagellation!
    Sampeyan, sing ora ana siji wis kanggo Eropah, ora pindhah menyang museum lan dolan ing "Eropah beradab".
    Aku bisa ngomong kanthi tanggung jawab poop lan pipis nang endi wae, puntung rokok lan tong sampah nang endi wae. Ora mungkin mlebu sawetara panggonan, amarga amonia. Dadi ora mung sabangsane sing nindakake.
    Nanging perlu kanggo ngajari lan ngukum!
    1. +3
      14 Agustus 2014 10:05
      Quote: Baron Wrangel
      Nah, kabeh wong tiba dhewe! Maneh kita sing paling awon! Maneh mratobat lan self-flagellation!
      Sampeyan, sing ora ana siji wis kanggo Eropah, ora pindhah menyang museum lan dolan ing "Eropah beradab".
      Aku bisa ngomong kanthi tanggung jawab poop lan pipis nang endi wae, puntung rokok lan tong sampah nang endi wae. Ora mungkin mlebu sawetara panggonan, amarga amonia. Dadi ora mung sabangsane sing nindakake.
      Nanging perlu kanggo ngajari lan ngukum!

      Tembung sing bener!
      Nanging aku arep ngomong sing ora kabeh ilang.
      Aku crita babagan sampah, plataran kutha standar kanthi diameter 70 meter, aku manggon ing salah sawijining omah.
      Piye wae, wayah tengah wengi, aku metu menyang loteng kanggo nutup jendhela (dadi adhem), ora ana cahya kaya biasane, saka ngendi wae ing pojok plataran aku krungu obrolan, ora banter swarane.
      Bisa dingerteni yen perusahaan lagi ngaso, lungguh, ngomong, mula aku mikir yen dheweke bakal mendem lan mulai bengok-bengok. Aku ngadeg admiring lintang lan banjur aku weruh wong teka saka arah saka ngendi swara saka, enom banget, Mungkin 16 taun. Nyedhak urn, mbuwang sawetara botol lan tas saka macem-macem cemilan, lan bali!
      Dadi aku pengin supaya kita ora kaget karo tumindak kaya ngono! Jaga donya ing saubengé lan elinga - kita ora ninggalake alam kanggo anak lan putu minangka warisan, kita njupuk sewa gratis saka wong-wong mau!
      PS
      Ora ana ricks lan tawuran mendem, aku pengin pracaya yen generasi enom isih bakal luwih budaya!
  21. +2
    14 Agustus 2014 09:42
    Museum kanggo wong! Lan ora kanggo para punggawa, sabenere staf! Toilet, luwih becik gratis. sampah? Selehake guci lan copot ing wektu sing tepat. Rega kanggo tiket mlebu ora sithik. Ing St. Petersburg, ing museum artileri, dheweke ora ngganggu bocah-bocah sing nyusup ing teknik kasebut, lan iki normal. bagéan saka upbringing saka perang mangsa. Aku krungu carane salah siji saka pimpinan regional sambat kanggo pers babagan warga mangsa panas sing padha sampah melu ing pinggir dalan. Kene! Ora ana kepinginan kanggo ngatur wadhah sampah, nanging wong-wonge ala, mula penulis mbantah, sampeyan kudu kerja, lan ora sambat babagan kahanan kerja.
    1. +1
      14 Agustus 2014 09:50
      Kutipan saka Monge
      Museum kanggo wong! Lan ora kanggo personel layanan, yaiku personel! ..... Ing St. Petersburg, ing museum artileri, dheweke ora ngganggu bayi sing nyusup ing teknik kasebut, lan iki normal. Iki minangka bagean saka pendidikan perang masa depan...

      Lan ora ana sing ngomong yen sampeyan ora bisa menek. Lan penulis uga babagan iki.
      Intine, sampeyan ora kudu nyoba ngilangi barang kanggo oleh-oleh, lan telek! Sawise kabeh, wiwitane mesthine bisa mlebu ing blumbang (dheweke karo bocah-bocah), lan menek ing teknik kasebut.
      Nanging, nuwun sewu, tanpa fanatisme, supaya ora ana sing ambruk!
      Utawa sampeyan ngusulake kanggo nyelehake karyawan kanthi majalah safety briefing ing cedhak saben pameran?
  22. +5
    14 Agustus 2014 09:49
    Everyone wuwus supaya menarik ... Unknown babi, frostbitten nom, bodho mbah ... Lan sing padha - kita karo sampeyan, ora mabur saka Mars! Kabeh saka kulawarga teka, lan yen bapak mbuwang bungkus rokok saka mobil, ibu ngrokok ing papan dolanan lan mateni banteng meh ing kothak wedhi, guess apa sing bakal ditindakake bocah kasebut? Plus, total disrespect kanggo wong liya kanggo apa-apa, nanging YOUR! Kurang budaya internal. Aku lunga mancing ing loro utawa telu panggonan permanen, cukup adoh saka wilayah omah, sampeyan ora bisa tekan kono tanpa mobil, iku apik tenan apa nelayan ninggalake konco !!!! Apa pancen angel nggawa apa sing digawa, diombe, dipangan? Mbokmenawa perlu kanggo nggawe model sosial prilaku: ngormati wong, ora ngrusak watara sampeyan, bantuan, nglindhungi, ora pass dening rudeness lan bestialitas. Mulai karo dhewe!
  23. sregep
    0
    14 Agustus 2014 09:51
    Aku setuju karo akeh, nanging aku uga duwe sawetara pitakonan. Dheweke ora nyoba nginstal jamban gratis, banjur paling ora mbayar? Ana eksposisi, utamane ing njaba kutha, kanggo ndeleng sing sampeyan butuhake luwih saka sedina, nanging ora ana prasmanan utawa jamban !!! Oke, aku njupuk gambar lan aku duwe pengalaman kunjungan kasebut, lan sandwich karo aku, lan sawetara banyu, lan baterei cadangan, lan rags, lan tas, ana tong sampah apik. Nanging apa sing karo bocah-bocah, ing panas lan paling sethithik setengah dina ???
  24. + 11
    14 Agustus 2014 10:01
    Sepisan, bocah-bocah sing umure luwih saka 15-17 taun digawa menyang unit kanggo dina draftee utawa kaya ngono.
    Dadi siji ing panyimpenan peralatan militer tindak ing pojok. Pejuang Kalmyk, sing bener kejiret ing steppe lan sinau kanggo pindhah menyang jamban ing latihan, kejiret individu iki, mripate metu saka surprise ....
    Lan siji individu ... ya, ya, lungguh ... umume ... ing njero KShM R - 142. Kanggo sing ora ngerti - kabin karo akeh stasiun radio, adhedhasar GAZ. - 66. Iku rubah kutub, perwira kanca , iku disebut - padha nuduhake peralatan kanggo bocah-bocah, supaya padha lungguh ing jero lan katon, lan bokong, sapi, wiwit ngusapi nganggo sprei sing robek saka formulir kanggo kendaraan tempur. ana ing kompartemen ing kursi.
    Inggih, dheweke kelingan lelungan kasebut nganti suwe, nganti para pengiring lan komisaris militer teka, para pejuang nyeret dheweke ing produk urip manungsa kanthi moncong ...
  25. 0
    14 Agustus 2014 10:14
    Kutipan saka gmasterbit
    sensibly, nanging sing bakal mbayar salinan lan kaca?

    Kita mbayar mobil lan perabot sing sederhana saka "bapak-bapak rakyat", supaya ana dhuwit. Navlny bajingan, nanging proyek Rospil kadhangkala iwak iki metu (
  26. +2
    14 Agustus 2014 10:25
    Artikel punika plus. Dirasakake, penulis ora mung ngoyot karyane, nanging nyoba kanggo nerangake yen pameran museum, pisanan, MEMORY, pangeling-eling ing jaman kepungkur.
    Artikel kasebut bakal ana ing sawetara utas situs liberal, bakal migunani ing kana, nanging ing kene, miturut pendapatku, ora ana wong liya sing ditulis dening penulis.
  27. +6
    14 Agustus 2014 10:28
    Kutipan: Owl27
    Apa pancen angel nggawa apa sing digawa, diombe, dipangan?

    Aku njupuk sampah saka sak panggonan 11 (!) kaping dening mobil, bab 3 ton dadi kabeh limo gendul, kaleng, paket, etc. sampah saka vacationers. AKU GETHING!!!
  28. +2
    14 Agustus 2014 10:57
    Sampeyan ngerti sikap loro kanggo artikel kasebut. Ing sisih siji sampeyan bener, nanging ing sisih liyane. Nalika anak-anakku wadon teka ing Museum Smolensk Perang Patriotik Agung, ana akeh peralatan ing kana. Bocah-bocah padha mlayu marani dheweke, banjur lungguh ing kreta, banjur ing armor personel carrier, ing tank. Lan ing wektu sing padha padha mbombardir aku karo pitakonan, kok iki? lan apa iku? apa sing diarani? Lan aku, kanthi kabecikan saka pendhidhikan sejarah, nyritakake babagan dalan tempur mesin kasebut, nyentuh babagan kamenangan negara kita. Ternyata pendidikan informasi + game kasebut. Yen aku nglarang dheweke menek, dheweke ora bakal nampa informasi penting babagan sejarah kita. Pitakonan sampeyan wungu multifaceted.
  29. Komentar wis dibusak.
  30. +2
    14 Agustus 2014 11:25
    Aku maca babagan museum, lan conto klasik langsung teka ing pikiran - Arkady Raikin "Ing Hall Yunani".
    "Wektu wis telung, lan aku isih ora ing mripat siji, nanging wektu liwat ....". Delengen carane wong kita menyang museum. "Ngrungokake, mouse putih, dheweke ngadeg tanpa herring sajrone rong ewu taun, lan saiki, ayo ngadeg karo dheweke" .... Lan liya-liyane. "Dheweke nyuwek ksatria iki, lan ing jero dheweke duwe serbuk gergaji. Oh, padha ngapusi kita, oh padha ngapusi kita." Mesthine, siji kudu ngormati monumen lan sejarah, nanging saiki ora diwulangake. Kita duwe bab utama - "Sapa sing tangi dhisik, sing lan sandal." Lha piye carane.
  31. +3
    14 Agustus 2014 11:31
    Masalahe dudu wong-wong mau. Lan iku ora padha ora menehi peduli bab kabeh. Masalahe beda!
    Kita, wong diwasa, ing nguber umum "urip saben dina" wis lali yen bocah-bocah ora mung kudu GROW, nanging uga MANGGO!!! Sampeyan ndeleng kahanan "institusi kulawarga" modern? Anak dening 70 persen utawa luwih diwenehi kanggo kita ing sih saka pendidik, guru, lan ana malah Samsaya Awon ... Internet, ing "zomboyaschiku". Sapa sing ana ing otak saka umur dini kudu menehi konsep "Apik, padhang, langgeng"? Apa jeneng ing ndhuwur?
    Sayange, aku durung duwe anak dhewe. Nanging, aku ngerti informasi APA sing bakal dakwenehake ing anakku, supaya dheweke ngelingi "apa sing apik lan sing ala" sajrone urip. Lan yen dumadakan aku nemokake dheweke nindakake perkara sing "ala" ... 3,14 Aku bakal numpak kanthi cara kaya ngono ... supaya bekas bokonge tetep! Ibu lan Bapak mecut aku nganggo sabuk! Lan ora ana apa-apa! Aku mung THANK YOU kanggo wong-wong mau saiki aku tansah ngomong!
    prajurit
  32. 0
    14 Agustus 2014 11:55
    Apa saiki sampeyan kudu mbayar kanthi kapisah kanggo pindhah menyang eksposisi peralatan? Utawa museum kasebut, ngetutake kebon binatang Moskow, mudhun menyang huckstering?
  33. 0
    14 Agustus 2014 12:05
    Kita ora duwe menteri budaya. Kanggo kita kabeh, preduli saka umur. jinis lan warga negara kita pracaya ing siji Gusti Allah "BABLO". Iku bakal dadi Kamentrian Budaya, banjur bisa uga ana sing nerangake marang Bablovik yen leluhur kudu dihormati lan memori kudu diajeni!
  34. Lenar
    0
    14 Agustus 2014 12:42
    Apa sing dikarepake? Tingkat budaya, sistem pendidikan, olah raga kudu dijaga lan dikembangake kanggo ndhidhik para mudha, lan ora mbuwang bledug ing mripate warga kanthi macem-macem tokoh, indikator, milyar, abuh dadi proyek biasa apa wae.

    Saka aku bakal nambah yen aku kerep pindhah menyang museum. Bubar aku ngunjungi diorama ing Belgorod, aku setuju karo penulis artikel ing kabeh.
  35. +1
    14 Agustus 2014 12:42
    Kabeh nistha iki asalé saka impunity, nggawe denda, nanging apa wae, kaya ing Skandinavia, dibedakake, luwih akeh penghasilan, luwih gedhe denda. regalia.Lan supaya polisi ora wedi nyekel.
    PS lan sing sijine minus ing artikel, iku mung menarik kanggo ngerti apa?
  36. +2
    14 Agustus 2014 14:08
    Iki minangka sistem pendidikan umum. Kanggo sawetara alasan, bebarengan karo Kode Moral saka pembangun komunisme, moralitas ing umum, minangka peninggalan, lan Sepuluh Commandments lan kabeh liyane padha dibuwak.
    Kang, dening cara, Muslim lan Yahudi ora nindakake. Lan generasi sabanjure Babi tuwuh ing sangisore pengawasan pisanan.
    Miturut cara, sawise revolusi, saka "saiki kabeh bisa" padha cepet pindhah menyang kasunyatan sing "banget ora kabeh" bisa, lan malah sethitik mengko - "meh ora ana bisa."
    Lan kok: nyenengi aspirasi dhasar saka kelas ngisor, uga arus nasional-separatis ing pinggiran, perlu banget kanggo karakter massa ing rebutan kekuwatan. Lan sampeyan ora perlu sawise. Yen mung rebutan panguwasa ora ditindakake saka njaba - ya, "dibagi lan ngatur" saka wong Latin, ora ana sing mbantah.
  37. +1
    14 Agustus 2014 14:30
    Ya, dheweke dhewe minangka ghouls saka pisanan.
    Pira pamerane ing Poklonnaya Gora? Setengah sepur waja saka Museum Angkatan Bersenjata, lan mbokmenawa tuku Su-27 kanggo dhuwit sing digoleki.
    Padha masang pager, kasir, sawetara outcasts ing kamuflase.
    Aku njupuk tamu ibukutha ing dolan taun kepungkur, Aku kaget banget karo owah-owahan.
    Ana museum, dadi perusahaan komersial.
  38. 0
    14 Agustus 2014 16:52
    Ing bokong kuwi kudu diwenehi karo nettles!
  39. 0
    14 Agustus 2014 16:55
    Wong bodho sing duwe cerebellum tinimbang otak, lan liyane iku g ... o.
    Ing musim gugur taun 93, nalika pigura "bayonet" wis dipasang, lan, kanthi 30 persen ing sisih ndhuwur lan tengah, panel njaba dipasang, nanging pemasok lan tukang ora duwe wektu kanggo nginstal sistem keseimbangan stabilitas. , ana darurat, sing padha wedi banget.
    Esuk-esuk ana angin banter. Pigura "bayonet" gonjang-ganjing nganti dhuwure 10-15 meter. Kabeh staf galeri lan tukang bangunan ing lantai ndhuwur bangunan Museum dievakuasi. Iku bakal medeni kanggo katon saka ngisor, nanging luwih apik ora kanggo katon saka gendheng bangunan.
    Tukang bangunan mutusake kanggo nyelehake sawetara kawat kabel kanggo ndandani. Nanging kanggo ngrampungake karya, sawetara installer kudu munggah ing ndhuwur. Mung sukarelawan teka. Ngangkat ujung kabel lan ngamanake. Kabeh iki rampung ing "bayonet" wildly swinging. Banjur kabel kasebut dipasang ing winch sing dipasang ing pondasi sing dikuatake kanthi kuat ing pit sing disiapake sajrone wektu iki, banjur kabel kasebut ditarik.
    Iki minangka pahlawan, cukup adrenalin kanggo kabeh wong!
  40. serge
    0
    14 Agustus 2014 17:39
    Penulis nerusake saka kasunyatan manawa kabeh wong padha lan saben wong padha mikir, lan tumindak ala mung amarga kita duwe negara lan wong sing kaya ngono. Iki ora bener. 33 wong saka sewu ing negara endi wae ing donya (ing Rusia ora luwih saka ngendi wae) lara mental. Sing. kabeh jinis oligophrenics, patients karo halusinasi, kabeh limo omong kosong, utawa mung morally bodho. Wong-wong iki ing rezim Soviet, manawa ana wong sing seneng utawa ora, sajrone penyakit eksaserbasi, ana ing rumah sakit. Saiki akeh wong-wong mau roaming ing lurung-lurung, amarga ing Course saka perjuangan kanggo hak asasi manungsa, iku bisa kanggo njupuk kuwi bodho mbebayani kanggo rumah sakit mung liwat pengadilan. Iki minangka bagéan saka administrasi kabutuhan alam ing panggonan sing salah. Wong sing normal lan sehat mental ora bakal telek ing endi wae. Saliyane comrades kuwi, kang ana mung telung persen (lan iki siji saka telung puluh, dening cara), ana akèh wong kelainan karakter lan prilaku, ora tekan tingkat rumah sakit, nanging sing, tanpa implementasine saka aturan sing tepat, saged akeh. Sampeyan mung kudu strictly tindakake kode pidana. Sampeyan kudu ora nggawe alangan karo pengunjung museum, nanging nelpon polisi, lan padha kudu teka. Ora ana bantahan, mung polisi. Ing hukum apa wae, ora keruwetan sing penting, nanging paukuman sing ora bisa dihindari. Kanggo nuduhake ing televisi, digunakake ing program kaya "man lan hukum" mung maling, perampok lan matèni bisa katon, ora karya pendidikan lan nyegah. Banjur, sadurunge sampeyan nyalahke masyarakat, sampeyan kudu nglengkapi panggonan sampeyan kerja. Minangka sampeyan kanggo umum, uga kanggo sampeyan. Yen museum mbukak kudu duwe sistem pengawasan video kanggo pameran kasebut, mula kudu dipadhangi, mula ora bakal ana wong sing tumindak salah ing kana. Cedhak museum, lan umume, kudu ana akeh jamban umum (utawa kafe jinis McDonald, sing ora ana sing diusir metu saka jamban), kanthi gratis utawa kanthi biaya nominal. Banjur nggawe jamban kanthi lawang telung puluh nganti sèket rubel, banjur padha gumun, kenapa masyarakat sing kurang pendapatan iki nggoleki pojok sing peteng. Kita butuh hukum lan kahanan sing bisa (lan kudu) tumindak kanthi sopan. Ora ana apa-apa kanggo manthuk menyang Kulon, ana uga supaya ing panggonan wisata dhasar. Lan malah banjur ing tengah Paris, contone, sampeyan kudu katon ing aspal ing sikilmu, yen ora, sampeyan bisa njaluk menyang house asu, kang Perancis affectionately nelpon "le coklat". Iku apik ngendi kita ora.
  41. 0
    14 Agustus 2014 21:32
    Tulis ing tembok toilet
    pracaya kula, kanca, ora wonder
    antarane telek sampeyan kabeh pujangga
    ing antarane para pujangga
    Apa quatrain iki? Kanggo sing. sing kaya babi- "pujangga" ing macem-macem forum lan ing jaringan sosial kabeh putih-alus, pinter-ayu, lan uga jujur-mulia, nanging ing urip. Lan iki ora mung ditrapake kanggo musium (iki mung salah siji saka aspek) Metu ing kutha sampeyan menyang taman, perkebunan alas utawa mlaku-mlaku ing dalan sawise preian, nanging mung ngurus pesta apa wae ing monumen militer (ana tradhisi kaya ngono ing endi wae), deleng ing dalan apa sing bakal sampeyan deleng. Lan iki ora ditindakake dening wong saka Mars utawa Bulan. Mbok menawa kita wiwiti karo awake dhewe lan anak-anake - OJO MBULANG SAMPAH KANGEN TIKET, BERSIH-RESIH SAKIRA NGASO ING ALAM LAN LAIN-LAIN, umume tumindak kaya wong. Banjur kita ora bakal kaget kok ing El Alamein sampeyan bisa njaluk menyang tank lan ora tiba menyang, lan kok kabeh hatches mbukak ana, lan apa ora ana sing ngaco, ambruk utawa untwisted, digawa lunga. Ayo miwiti karo awake dhewe, wong sing ditresnani
  42. 0
    15 Agustus 2014 01:42
    Takvur. kelangan, saka ati lan kabeh iku bener, tanpa wagging. Lan nulis babagan sing apik. Kabeh kulawarga seneng museum. Anake sing mbarep umure 19 taun, isih nglebokake uwuh ing kanthonge yen ora ana tong sampah kanggo dibuwang ing ember ing omah. Sing luwih enom iku padha. Marang kita bab apik, uga, nalika ora Babi, nanging wong. Ngluwari aku, Gusti.
  43. 0
    15 Agustus 2014 13:46
    Jujur, aku isih cilik, aku uga kudu menek ing peralatan militer apa wae. Begjanipun, ing desa militèr kita wis cukup pesawat lawas. Banjur, nalika dheweke pindhah menyang kutha, dheweke uga menek bedhil lan tank. Iku menarik, peralatan militèr vsezh. Nanging padha ora ngrusak, kok, sawise kabeh, sampeyan bakal menek maneh lan langkah menyang muck dhewe, lan iku salah, ora sopan. Mulane, aku bisa ngerti nalika bocah-bocah menek (sanajan jaman wis owah, nanging piala bocah ora lunga menyang ngendi wae). Nanging nalika padha telek, aku ora ngerti iki, aku dhewe ngulungake slaps kanggo kanca-kanca lan kanca-kanca kanggo iki. lan malah saiki, yen aku weruh, aku ora liwat, utawa aku nyoba kanggo alesan karo tembung, lan yen padha ora ngerti, banjur, kaya ing paribasan, sampeyan kudu ngalahake ati. lan siji liyane: Matur nuwun kanggo terus bisa ing Museum lan Pustaka ing éwadéné kabeh. Iku angel, ora katon, lan asring kerja tanpa pamrih. Utamane yen ana babi kaya ngono
  44. 0
    15 Agustus 2014 14:27
    Artikel kasebut mesthi "+" !! Aku bakal sijine rolas mau ... Generasi 90+ ​​... -2000 lair. - iki pipa ing saben pangertèn - ilang tightly lan ing salawas-lawase. Ora utek, ora literasi, ora budaya, ora ana identitas nasional!
    ya wis! Kuwi wektu kita. Kabeh iku alam! Nanging uga depressing sing kontingen iki ndadekke munggah anak sing wis wektu kanggo lair ing roh padha!
    Carane nambani, aku ora ngerti. Nanging aku isin banget!
  45. +1
    16 Agustus 2014 11:37
    Nuwun sewu, mungkin aku salah, nanging saiki teknologi abad 21 maju lan aku mikir nggantung kamera ing papan sing angel digayuh lan njupuk insang nalika metu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"