Tentara Korea Selatan lan Amerika Serikat wis miwiti latihan gabungan utama. Negara tetangga Korea Utara ngancam bakal nglakokake serangan preemptive "tanpa ampun" marang militer.

24
Korea Selatan lan Amerika Serikat wis ngluncurake maneuver Ulchi Freedom Guardian gabungan taunan sing tujuane nguji kesiapan angkatan bersenjata kanggo kemungkinan invasi Korea Utara. RIA News kanthi referensi menyang agensi Yonhap.



Korea Utara miwiti latihan kasebut kanthi negatif, diarani latihan perang nuklir. Pernyataan sing dirilis Pyongyang maca:
"Kita ujar maneh manawa kita bakal mbukak serangan sing paling kuat ... preemptive kapan wae miturut kabijaksanaan kita."
Uga nyathet yen tentara Korea Utara siap "ngubah benteng agresi dadi segara geni lan awu."

Ketegangan ing semenanjung saya tambah kaping pirang-pirang sawise sawetara tes rudal sing ditindakake ing DPRK. Pyongyang, senadyan resolusi PBB nglarang saka nglakokake peluncuran rudal balistik, ujar manawa bakal terus nyoba, nggunakake hak sing sah kanggo mbela diri.

Korea Utara ngukum rencana latihan AS-Korea Selatan ing awal Agustus. Komite Perdamaian Nasional DPRK banjur ujar manawa manuver kasebut "nglirwakake upaya DPRK kanggo ningkatake hubungan karo Korea Selatan lan nggayuh perdamaian lan minangka provokasi militer serius marang DPRK." Perwakilan Korea Utara uga ngancam yen ing acara latihan kasebut, "markas militer Korea Selatan, Gedung Putih, Pentagon, omah Presiden Korea Selatan bakal dadi target misil strategis lan taktis Angkatan Bersenjata DPRK. ."

Miturut Yonhap, udakara 50 Korea Selatan lan udakara 30 personel militer Amerika melu latihan kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    24 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      18 Agustus 2014 12:51
      Apa wektu sing salah! Usaha patungan kita karo China rampung ing kana, sing sayang banget! am
      1. +6
        18 Agustus 2014 12:54
        Kutipan saka Paradox
        Apa wektu sing salah! Usaha patungan kita karo China rampung ing kana, sing sayang banget! am



        Ora angel kanggo miwiti. angel rampung. Amerika wiwit ing akeh panggonan. Mung saiki padha ora bisa rampung .... Utawa padha ora pengin. Dheweke mesthi seneng nalika ana perang ing bumi ...., lan padha golek bathi ....
        1. +4
          18 Agustus 2014 13:10
          "Lan mangy iku kabeh babagan adus" :)

          Milisi rampung ngubengi brigade mekanis kapisah kaping 80 saka angkatan bersenjata Ukraina
          dina iki • 12:45


          Milisi rampung ngubengi brigade mekanis kapisah kaping 80 saka angkatan bersenjata Ukraina

          Milisi rampung ngubengi brigade mekanis kapisah kaping 80 saka angkatan bersenjata Ukraina ing wilayah pemukiman Faschevka saka Republik Rakyat Luhansk.

          Kabeh upaya kanggo metu saka kuburan digagalake. Ing mangsa cedhak, siji bisa nyana salah siji nyerah saka pejuang unit minangka tawanan, utawa karusakan lengkap. Para militan saka batalyon punitive Aidar uga diblokir. Minangka kanggo Yasinovataya, dijupuk kang Petro Poroshenko announced dina sadurunge, kutha tetep ing kontrol milisi. Bentrokan terus ing wilayah Ilovaisk, ing ngendi para punishers ilang 4 tank, 6 unit kendaraan lapis baja liyane lan sawetara truk. Kajaba iku, 6 kendaraan lapis baja dirusak ing cedhak Novosvetlovka
          1. Luzhichanin
            +2
            18 Agustus 2014 13:26
            iki metu topik!
            lan topik ing kene:
            amarga kasunyatane manawa panguwasa Korea Lor, Eun, minangka wong sing pro-Kulon sing nduweni peran minangka diktator, aku ora ngilangi kemungkinan ngluncurake perang liwat negara iki supaya bisa melu negara-negara tetangga ing konflik kasebut, ing paling ora nggawe hotbed kahanan kang ora tetep cedhak watese.
            lan kita elinga dina iki ana kawicaksanan kanggo netepake kanthong kahanan kang ora tetep ing saindhenging planet, kajaba sawetara "pulau".
          2. +2
            18 Agustus 2014 13:26
            Geografi kerugian para pengikut Styopka Pender saya tambah lan berkembang !!! Dijogo!
          3. +4
            18 Agustus 2014 13:29
            Kabar apik, mesthine, nanging prajurit iki bakal maneh menyang tapel wates Rusia, ing ngendi dheweke bakal diwenehi panganan lan dikirim menyang Ukraina ...
        2. 0
          18 Agustus 2014 13:32
          Iku kabungahan kanggo wong-wong mau mung amarga tangane durung tekan. Mapan adoh, bajingan. Dheweke kudu ditekan saka njero. Feed kerusuhan ing kutha-kutha.
      2. 0
        18 Agustus 2014 13:14
        Hmm ... Nanggepi, DPRK bakal nganakake uji coba nuklir maneh ... Sial, sawise saben iklim omong kosong ... !!!
      3. +2
        18 Agustus 2014 13:18
        Sarung kasur terus nggodha DPRK, ana sing gotong royong, nanging mbesuk ana sing gugup ora tahan, banjur ana alangan gedhe.
        1. 0
          18 Agustus 2014 15:22
          Quote: Raksasa Pikiran
          Kasur tutup terus nggodha DPRK

          Piwulang biyasa. Kita uga dianakake kanthi rutin - apa dheweke nggodha wong? Lan nalika Pakta Warsawa nindakake latihan, kabeh Eropa ngadeg ing kuping lan ora ana apa-apa - kabeh wong urip lan sehat.
      4. +1
        18 Agustus 2014 13:43
        Iki dudu sing sepisanan Korea Lor ngancam bakal nyirnakake kabeh mungsuh saka bumi.
      5. 0
        18 Agustus 2014 13:46
        Kira-kira sewu militer Rusia teka ing China kanggo latihan Peace Mission-2014
        Ditambahake dening: RusStil | Tanggal: 18.08.2014/51/XNUMX | Sumber | XNUMX
        Militer Rusia teka ing papan latihan Zhuzhihe (China) kanggo melu latihan anti-teroris militer gabungan negara-negara anggota Organisasi Kerjasama Shanghai (SCO) "Misi Perdamaian-2014", ujare kepala layanan pers. Distrik Militer Wétan (VVO) Alexander Gordeev.

        "Secara total, kira-kira 1 prajurit saka formasi senapan bermotor Angkatan Udara sing ditugasake ing kutha Borzya, Wilayah Transbaikal, teka ing wilayah salah sawijining papan latihan gabungan senjata paling gedhe ing Asia Tengah minangka bagean saka papat eselon, ” Gordeev dipetik dening ITAR-TASS.

        Sanalika sawise teka, personel militer Angkatan Pertahanan Udara wiwit nyiapake peralatan kanggo tumindak sing bakal teka lan nganakake latihan bareng, dheweke nambah.

        Kajaba iku, wolung helikopter Mi-8 AMTSh saka pangkalan udara sing dipasang ing Wilayah Primorsky teka ing lapangan terbang militer cedhak papan latihan Zhuzhihe kanggo melu latihan kasebut, ujare wakil distrik.

        "Sajrone latihan, helikopter bakal nindakake tugas dhukungan geni kanggo grup taktis batalion Rusia sajrone tahap praktis manuver," jelas Gordeev.

        Latihan militer gabungan saka angkatan bersenjata negara anggota SCO "Misi Damai-2014" bakal dianakake saka 24 nganti 29 Agustus.

        Kontingen militer saka Federasi Rusia, China, Kazakhstan, Tajikistan lan Republik Kyrgyz bakal melu ing maneuver.

        Secara total, udakara 100 unit senjata lan peralatan militer bakal melu latihan saka sisih Rusia, kalebu papat pesawat serangan tentara Su-25, 8 helikopter Mi-8 AMTSh.
    2. +4
      18 Agustus 2014 12:51
      ... Miturut Yonhap, udakara 50 ewu Korea Selatan lan udakara 30 ewu personel militer Amerika melu latihan kasebut ....


      Amerika mutusake kanggo nyedhot geni liyane. Utawa ing paling jotosan coals. Asu jancok...
      1. +5
        18 Agustus 2014 13:01
        Kutipan: SS68SS
        Amerika mutusake kanggo nyedhot geni liyane. Utawa ing paling jotosan coals. Asu jancok...



        China wis suwe nyatakake yen ora bakal mikir kanthi meneng-meneng kepiye DPRK bakal wagu ... Latihan iki luwih kanggo Beijing. muter ing syaraf lan nggawe cetha kanggo pemilik ing wilayah.
        1. +1
          18 Agustus 2014 13:25
          Kutipan saka vorobey
          vorobey

          Sho Sanya, sawise kabeh mudhun ngreset menyang nul ngguyu
          1. +2
            18 Agustus 2014 13:40
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka vorobey
            vorobey

            Sho Sanya, sawise kabeh mudhun ngreset menyang nul ngguyu


            Kanggo kula, dheweke bisa uga nggawe pengecualian yen kabeh pancen ketat. ngguyu
        2. +1
          18 Agustus 2014 13:28
          Jago jago daerah, ha ha, ojo dumeh! Ayo padha seneng-seneng!
          1. +1
            18 Agustus 2014 13:51
            Kutipan saka fktrcfylhn61
            Ayo padha seneng-seneng!


            Yen ora kanggo pyromania elek saka cockerels iki, iku ora bakal elek, nanging ... sayangé ...
    3. +3
      18 Agustus 2014 12:55
      ing acara latihan, "basis militer Korea Selatan, Gedung Putih, Pentagon, panggonan Presiden Korea Selatan bakal dadi target kanggo misil strategis lan taktis Angkatan Bersenjata DPRK."
      100% ing antrian supermarket AS bakal diwiwiti
      1. 0
        18 Agustus 2014 13:29
        Luwih!!!
      2. 0
        18 Agustus 2014 15:24
        Kutipan saka vitaz
        ing acara latihan, "basis militer Korea Selatan, Gedung Putih, Pentagon, panggonan Presiden Korea Selatan bakal dadi target kanggo misil strategis lan taktis Angkatan Bersenjata DPRK."
        100% ing antrian supermarket AS bakal diwiwiti

        Iki sawetara jinis humor? Ngguyu ati!
    4. +3
      18 Agustus 2014 12:55
      Amerika! Lan sampeyan, sial, ora bakal "ngikat" pusar saka "semangat" kuwi?!
      wong bodo! Mungkin luwih becik sampeyan menyang "tanah kelairan sejarah"? ngguyu
      Sampeyan bakal nyopir gibon ing kana, kabeh padha - luwih nyenengake lan jagad iki luwih tenang! ngguyu
      1. +2
        18 Agustus 2014 13:09
        Kutipan saka asar
        wong bodo! Mungkin luwih becik sampeyan menyang "tanah kelairan sejarah"? ngguyu
        Sampeyan bakal nyopir gibon ing kana, kabeh padha - luwih nyenengake lan jagad iki luwih tenang! ngguyu


        Ya, apa sing bakal menehi? Ana liyane lan ora ana sing luwih apik. Iku ora babagan presiden - iki babagan kabijakan negara lan wong-wong sing ana ing mburi kebijakan kasebut.
        1. Ham
          0
          18 Agustus 2014 13:21
          Ing, ing-Clinton ing ... ambruk, lan siji iki malah Samsaya Awon.
    5. Mishanya84
      +2
      18 Agustus 2014 12:57
      Yaiku, Anggota Kim Eun bisa miwiti Perang Dunia 3?
      1. +3
        18 Agustus 2014 13:00
        Ora mungkin. China ora bakal nglilani Amerika! Ora ana sing butuh perang ing tangane. Kajaba iku, Eun bisa uga duwe ace ing lengen klambi ing wangun bom nuklir.
      2. APS
        -1
        18 Agustus 2014 13:04
        Sampeyan bisa rampung langsung ... SSH.P bakal dirusak ...
    6. MSA
      MSA
      +2
      18 Agustus 2014 12:58
      Dadi aku bakal lucu yen dheweke ngluncurake roket menyang Fashington ...
      1. +1
        18 Agustus 2014 13:24
        Lan Khan banjur menyang Timur
      2. +1
        18 Agustus 2014 13:37
        Bener, bakal mabur maksimal 1000 km. Sanajan wis mabur, siji ora bakal cukup kanggo ngatasi tameng kasebut. We kudu Welasan karo warheads dipisahake. DPRK kudu tuku operator rudal saka China utawa Rusia. Dadi luwih kemungkinan asor.
    7. 0
      18 Agustus 2014 13:00
      Perlu kanggo narik perhatian Amerika Serikat babagan eskalasi ketegangan ing Semenanjung Korea ing pihake lan nuntut supaya pasukan ditarik langsung saka tapel wates karo DPRK!
    8. +3
      18 Agustus 2014 13:04
      tanpa panik. latihan sing dianakaké ana saben taun lan reaksi tugas kanggo wong-wong mau
    9. P-38
      -1
      18 Agustus 2014 13:07
      Perwakilan Korea Utara uga ngancam yen ing acara latihan kasebut, "markas militer Korea Selatan, Gedung Putih, Pentagon, omah Presiden Korea Selatan bakal dadi target misil strategis lan taktis Angkatan Bersenjata DPRK. ."

      Nanging DPRK bisa ngeculake senjata nuklir, bisa uga pimpinane edan. Lan otak presiden Korea Selatan uga ora bisa, kenapa ngidini Amerika?
      1. +2
        18 Agustus 2014 13:42
        Ora ana sing bakal miwiti apa-apa, iki game, lan pimpinane ora edan, saben taun kedadeyan kasebut.
    10. +1
      18 Agustus 2014 13:07
      Ora ana papan kanggo nyelehake dhuwit, kabeh diukur nganggo peeps ....
    11. 0
      18 Agustus 2014 13:07
      Aku ora ngerti siji bab: apa sing dilalekake AS ing Korea Lor? Ana misale jek ora ana lenga ana, nanging padha pump kabeh munggah lan pump munggah. Apa padha duwe sawetara mungsuh?
    12. +1
      18 Agustus 2014 13:11
      Kita kudu cepet ngerteni apa sing direncanakake ing antarane kita lan China, lan kelangan tingkat panas ...
      1. Komentar wis dibusak.
    13. 0
      18 Agustus 2014 13:14
      Wong lor sing nggegirisi ing ancaman ... am
    14. 0
      18 Agustus 2014 13:26
      Ora mungkin udhara biasa saka DPRK, sanajan akeh Tentara Rakyat Korea, senjatane wis ketinggalan jaman, utamane Angkatan Laut lan Angkatan Udara, lan pasukan darat utamane nganggo senjata taun 70-an, paling apik. 80s.
      Angkatan Laut DPRK:




      bisa diklik
      1. 0
        18 Agustus 2014 13:31
        Angkatan Udara lan KPA Pertahanan Udara:




        1. +1
          18 Agustus 2014 13:51
          Pasukan darat:
          Cacahé wadyabala darat ing taun 2012 udakara 1 jiwa. Periode dinas militèr ing wadyabala darat yaiku 020-000 taun.
          Komposisi tempur pasukan darat kalebu 20 korps (12 infanteri, 4 mekanis, lapis baja, 2 artileri, pertahanan ibukutha), 27 divisi infantri, 15 tank lan 14 brigade mekanis, brigade rudal operasional-taktis, 21 brigade artileri. , 9 brigade sistem roket salvo murub, resimen rudal misil taktis.
          Ing layanan kalebu:
          udakara 3500 tank perang medium lan utama. Tank utama minangka versi lisensi saka T-62-"Chongmaho", sing diprodhuksi wiwit taun 1980, luwih saka 1200 tank diprodhuksi total, 150 tank dikirim menyang Iran ing 1982-1985.

          Tank kasebut diprodhuksi ing 5 modifikasi, modifikasi paling anyar "Songun-915", kanthi salah diarani "Pokphunho", nduweni menara anyar, ing ngendi bedhil 125-mm kanthi loading otomatis dipasang, padha karo sing dipasang ing T- 72 lan bedhil dipasang ing ndhuwur topeng loro peluncur Bulsae-3 ATGM, sing diklaim minangka analog saka Kornet ATGM lan nduweni jarak tembak nganti 5,5 km. Turret uga dilengkapi peluncur MANPADS Hwa'Seong Chong sing dipasangake.
          Dianggep, DPRK duwe 200 tank saka modifikasi iki.

          Kira-kira 800 T-55: 300 T-55 dikirim saka USSR, 500 T-55 utawa Tipe 59 dibangun ing lisensi antarane 1975 lan 1979.

          Nanging, ana uga T-34s, malah T-34-76s, paling kamungkinan ing warehouses.

          lan luwih saka 560 tank ringan, luwih saka 2500 operator personel lapis baja,
          luwih saka 10400 artileri (kalebu 3500 ditarik lan 4400 didorong dhewe),
          luwih saka 7500 mortir,
          luwih saka 2500 MLRS,
          sekitar 2000 instalasi ATGM,
          34 peluncur rudal taktis,
          30 instalasi rudal taktis operasional,
          11000 bedhil anti-pesawat (kang udakara 3000 ing posisi stasioner), udakara 10000 MANPADS.
          1. 0
            18 Agustus 2014 20:04
            Tentara sacara numerik luwih unggul tinimbang Rusia ... Umume, wong kidul duwe sing kudu diwedeni.
    15. -2
      18 Agustus 2014 13:26
      Imbeciles Korea Utara dhewe provokasi karo diluncurake - ora cukup ... wassat
    16. 0
      18 Agustus 2014 13:33
      Kaya macem-macem kekacoan, dadi tutup kasur ana ing kono. Iki tutkaktuty ragu-ragu.
    17. 0
      18 Agustus 2014 21:53
      Ya bener, Amerika butuh geni perang kanggo ngobong ing saindenging jagad, kanggo ngobong ing Korea kanggo ngrampungake gambar kasebut.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"