Sergei Shoigu dianugerahi Divisi Serangan Lintas Udara Pengawal kaping 76 kanthi Ordo Suvorov

24
Ing tanggal 22 Agustus, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu mènèhi Ordo Suvorov menyang Divisi Airborne Red Banner Pengawal 76th Chernigov.

Sergei Shoigu dianugerahi Divisi Serangan Lintas Udara Pengawal kaping 76 kanthi Ordo Suvorov


"Ing dina sing penting iki, aku pengin dicathet yen pirang-pirang taun para prajurit divisi wis dadi model layanan kanggo Tanah Air, nuduhake kesetiaan marang tradhisi paling apik saka tentara Rusia," ujare menteri kasebut. layanan pers saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.

Ing pidato kasebut, Shoigu ngelingi manawa para prajurit divisi kasebut mbantu ngatasi konflik etnis ing Armenia, Ossetia, Azerbaijan lan Kosovo. Kajaba iku, dheweke milih operasi kontra-teroris saka pasukan terjun payung ing Kaukasus Lor.

"Taun iki, sampeyan uga nindakake tugas khusus kanthi hormat kanggo mbalekake Republik Crimea menyang Rusia," ujare menteri kasebut.

Miturut dheweke, simbolis yen unit kasebut dianugerahi Ordo Suvorov.

"Layanan ing Angkatan Udara wiwitane nuduhake profesionalisme lan kesetiaan sing paling dhuwur marang ilmu Suvorov kanggo menang ora kanthi nomer, nanging kanthi skill. Latihan anyar wis jelas nuduhake yen Rusia bisa terus ngandelake sampeyan kanggo ngrampungake tugas sing tanggung jawab kanggo nglindhungi kepentingan nasional, "ujare Shoigu.

Jendral Tentara ngucapake matur nuwun marang para pengawal kanggo karya militer kanggo kabecikan Rusia, muga-muga kesehatan lan sukses anyar ing bidang ngladeni Tanah Air, lan nyelehake kembang ing tugu paratroopers.

Ing 76th Guards Chernigov Red Banner Division kawangun ing September 1, 1938 cedhak Novorossiysk. Kaping pisanan, iku 157 Rifle Division, kang personel tindak liwat kabeh perang: mbela Odessa, melu ing perang kanggo Crimea, Peperangan Stalingrad, liberated Ukraina, Polandia lan Belarus.

Tanggal 1 Maret 1943, Komisaris Pertahanan Rakyat Uni Soviet mrentahake supaya formasi kasebut diowahi dadi Divisi Senapan Pengawal kaping 76 amarga keberanian lan keberanian sing ditampilake.
  • http://function.mil.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    25 Agustus 2014 10:29
    Tentara kita diuripake maneh, tradisi diuripake maneh ... eseman
    1. 0
      25 Agustus 2014 10:30
      Ana alesan, ngawula luwih saka Rusia. Lan supaya mungsuh ora pinten kanggo kita.
    2. +4
      25 Agustus 2014 10:31
      Kutipan saka: nikrandel
      Tentara kita diuripake maneh, tradisi diuripake maneh ...


      Ora mung tentara sing diuripake maneh. Produksi mundhak. Kabar sing kaya ngono kuwi nyemangati banget.
    3. +1
      25 Agustus 2014 10:40
      Pantes - entuk ganjaran!
      1. 0
        25 Agustus 2014 11:08
        Ing dina sing padha Shamanov V.A. melu bukaan tugu Pahlawan Perang Dunia I ing Pskov.

    4. MSA
      MSA
      +3
      25 Agustus 2014 10:42
      Aku ngucapake selamat marang Divisi Serangan Lintas Udara Pengawal kaping 76 saka Angkatan Udara amarga nampa penghargaan sing dhuwur. Wong lanang pantes!
    5. 0
      25 Agustus 2014 10:55
      Penghargaan lan pengakuan sing pantes !!! Kamulyan kanggo Angkatan Udara !!! Kamulyan kanggo Margelov !!!
      1. -2
        25 Agustus 2014 11:02
        tresna Sugeng penghargaan! Terusake lan terusake!
    6. DMB-88
      0
      25 Agustus 2014 12:46
      Kutipan saka: nikrandel
      Tentara kita diuripake maneh, tradhisi diuripake maneh


      Sugeng kanggo paratroopers Pengawal!
      Aku getun siji bab, kok padha ngganti gendero perang, dijamin karo kamenangan gedhe, karo kang padha liwat kabeh perang, karo indistinct modern, standar Serdyukoff, ngendi tradhisi? Apa sing diwedeni para reformis "tuan-tuan" tentara, lagu sing sampeyan nari?
      1. 0
        25 Agustus 2014 14:11
        Pasukan Airborne minangka pasuryan saka Tentara Rusia! Wong-wong sing pantes dilayani. Aku yakin yen karo tekane senjata anyar lan pesawat komunikasi, Angkatan Udara bakal tambah akeh.
  2. +4
    25 Agustus 2014 10:29
    iki paratroopers nyata, lan ora kaya brigade airmobile .....
    1. 0
      25 Agustus 2014 11:42
      Yaiku, Kamyshin 56th Separate Guards Airborne Assault Order of the Patriotic War, Brigade Don Cossack, dudu paratroopers, nanging ...
      Ati-ati karo definisi.
      Yen dheweke ora nguwasani tapel wates Rusia-Georgia ing taun 1999, isih kudu dideleng kepiye Perang II bakal ditindakake. Lan padha mung siji-sijine pasukan payung Rusia sing digunakake kanggo tujuan sing dituju, minangka pasukan terjun payung, lan dudu infantri.
  3. +1
    25 Agustus 2014 10:29
    karo ganjaran sing pantes sedulur !!! ora ana wong liya kajaba kita! Gusti mberkahi sampeyan, lan luwih sukses ing urusan militer!
  4. +3
    25 Agustus 2014 10:30
    Seneng banget kanggo krungu lan seneng kanggo paratroopers eseman
  5. +1
    25 Agustus 2014 10:33
    pahlawan Ajaib Suvorov
  6. +2
    25 Agustus 2014 10:34
    Tambah ing pasukan udhara dening 2 kaping warta apik. prajurit ombenan apik
    1. 0
      25 Agustus 2014 11:45
      Wis luwih akeh ing Distrik Militer Kulon tinimbang senjata gabungan. Lan acara-acara ing Ukraina wis nuduhake yen pangembangan utama Angkatan Udara kanggo ngrugekake bedhil motor minangka buntu.
  7. +3
    25 Agustus 2014 10:36
    Aku pengin wong lanang mung menang tanpa kalah, kanthi penghargaan sampeyan, ngladeni Tanah Air kanthi jujur ​​!!! ombenan
  8. +4
    25 Agustus 2014 10:39
    ngenteni, ngenteni ... apa Tymchuk lan Lysenko durung ngalahake divisi iki? belay
    1. +3
      25 Agustus 2014 10:43
      Kutipan saka: andrei332809
      Apa Tymchuk lan Lysenko durung ngalahake divisi iki?

      Ora, padha mlayu, ninggalake BMD-2 lan akeh beret ing lapangan. eseman
      1. +3
        25 Agustus 2014 10:52
        Kutipan: Vladimirets
        Ora, padha mlayu.

        Apa tegese olahraga biasa? apik
    2. 0
      25 Agustus 2014 10:56
      ndilati tatune.) Ing latar, kira-kira, kabeh sing slamet saka peremoga padha kumpul. Saiki padha bakal mimpin kanggo mlebu persetujuan non-pambocoran kanggo 100 taun, lan banjur langsung menyang Gulag.
  9. +2
    25 Agustus 2014 10:40
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/221/ykdl641.jpg
  10. +5
    25 Agustus 2014 10:41
    Sorry kanggo off topik
    Laporan saka Biro Informasi Tentara Kidul-Wétan kanggo wengi 25 Agustus Sajrone perang cedhak Novoivanovka, kolom mungsuh dirusak lan sewidak siji prajurit Ukrainia ditawan, ana sewelas sing tatu.
    Ing perang kanggo Ilovaisk mungsuh ilang 110 wong tiwas lan 75 tatu. Mateni 28 unit peralatan militer, sawetara sing kudu didandani.http://rusvesna.su/news/1408947958
  11. +4
    25 Agustus 2014 10:48
    Sawetara sumber duwe kabar apik. prajurit
    Muga-muga kabar kasebut bener!
    Igor Ivanovich Strelkov bali saka vacation cendhak saka Federasi Rusia. Dheweke ora bali kanthi tangan kosong. Dheweke saiki duwe misi khusus. Dheweke bakal ngoordinasi serangan balik pasukan milisi LPR lan DPR minangka penasehat militer. Ing wayahe, ana operasi khusus gabungan saka pasukan milisi. Rauh sampeyan bakal weruh dhewe!
  12. +1
    25 Agustus 2014 10:50
    Anugrah - 2. RVVDKU pisanan ing 2013, dening cara, iku ora tanggung cetha kok (kanggo apa), "kanggo kontribusi umum"? Lan ing kene ora ana pitakonan. Sapa sing ngerti apa bagean kanggo penghargaan 888?
  13. Andrey Ulyanovsky
    +1
    25 Agustus 2014 11:11
    Warta liyane sing ana gandhengane karo situs kita (http://www.sdelanounas.ru/blogs/52252/):
    "Sistem rudal anti-pesawat portabel anyar "Verba" wiwit mlebu layanan karo tentara Rusia. Ketoke, volume lan jumlah panampa wis ngluwihi apa sing diumumake ing wulan Juli "Kira-kira 30 sistem rudal anti-pesawat portabel Verba paling anyar mlebu layanan kanthi unit bedhil motor saka Distrik Militer Wétan sing dipasang ing Wilayah Khabarovsk".
  14. 0
    25 Agustus 2014 11:47
    Sergei Shoigu dianugerahi Divisi Serangan Lintas Udara Pengawal kaping 76 kanthi Ordo Suvorov

    Shoigu, ing umum, ora ana siji negara. ora menehi penghargaan. Dheweke mung bisa menehi.
  15. 0
    25 Agustus 2014 11:48
    Pitakonan: Vladimir Vladimirovich, sampeyan bisa njlentrehake? Wong-wong sing nindakake blokade tentara Ukrainia ing Crimea - ing wangun sing meh padha karo seragam militer Rusia. Apa tentara Rusia, apa tentara Rusia?

    VLADIMIR PUTIN: Lan deleng ruang pasca-Soviet. Isine cetakan sing koyok seragam.. Tekan toko kita iso tuku cetakan opo wae neng kono.

    Pitakonan: Nanging apa padha prajurit Rusia utawa ora?

    VLADIMIR PUTIN: Iki minangka pasukan pertahanan diri lokal.

    __________________________________________
    "Taun iki, sampeyan uga nindakake tugas khusus kanthi hormat kanggo mbalekake Republik Crimea menyang Rusia," ujare menteri kasebut.


    saiki katon lucu
    1. 0
      25 Agustus 2014 11:52
      Malah Amerika padha meneng. Paling kamungkinan, padha isih ora tentara. Sing muncul mengko, ing tahap disarmament lan likuidasi garnisun Ukrainia. Bebarengan karo pasukan khusus lan marinir Rusia lokal.
  16. Vladimir
    0
    25 Agustus 2014 12:19
    Crimea mbebasake kanthi apik, kepiye carane ngirim menyang Kiev kanthi bantuan kamanungsan.
  17. 0
    25 Agustus 2014 15:03
    Sugeng, infantri bersayap!!!
  18. 0
    25 Agustus 2014 15:05
    paratroopers nyata
  19. 0
    25 Agustus 2014 15:52
    ayu. ngidoni wong Kulon. bravo warriors!
    Aku ora seneng slogan sadurunge .... Aku kudu!
  20. DONETS
    0
    26 Agustus 2014 18:10
    Penulis REVIEW MILITER ora kudu nyebut divisi kasebut dudu KONEKSI, nanging divisi. Kanggo iki kalebu regu, peleton, perusahaan lan batalyon sing ora kapisah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"