Review militèr

Spiegel ujar yen NATO ora bisa nggawe pasukan reaksi cepet sing lengkap ing cedhak tapel wates Rusia kapan wae.

37
Wartawan saka publikasi Jerman sing berwibawa Spiegel nyiapake artikel sing nyatakake yen Barat wedi marang ancaman Rusia, lan saiki ora kabeh wong ing Kulon ngerti carane metu saka kahanan iki. Miturut wartawan Jerman, kabeh statement sing North Atlantic Alliance bakal nggawe grup reaksi cepet lengkap ing tapel wates karo Rusia minangka nggetak utawa overestimation saka pasukan aliansi dhewe.

Spiegel ujar yen NATO ora bisa nggawe pasukan reaksi cepet sing lengkap ing cedhak tapel wates Rusia kapan wae.


Spiegel nyerat manawa nggawe pasukan reaksi cepet sing kuat (saka Estonia menyang pesisir Segara Ireng) bakal mbutuhake dana gedhe banget, sing ora ana NATO kanggo tujuan kasebut. Mulane, NATO salah siji kudu nglirwaaken akeh proyèk liyane, utawa nelpon sawetara Unit, efektifitas kang mundhakaken mamang tartamtu, "pasukan reaksi cepet".

Ing wayahe, NATO ngomong babagan anané 5 pasukan minangka bagéan saka "pasukan reaksi cepet." Nanging, kacepetan reaksi saka unit kasebut, miturut analytics Spiegel, akeh sing dikarepake. Yen wiwitane direncanakake manawa klompok kasebut kudu nyebar lan tekan wilayah konfrontasi sajrone 48 jam, saiki, amarga kekurangan dana lan latihan sing ora apik, utamane kanggo kontingen wétan, miturut ramalan sing paling optimis, iki bakal njupuk udakara 5 dina. . "Spiegel" ironis, nyatakake yen ana hubungane karo wektu panyebaran limang ewu pasukan NATO, ora perlu ngomong babagan anané pasukan reaksi cepet NATO ing cedhak tapel wates Rusia.

Kajaba iku, ing artikel Spiegel ngandika sing statements saka pejabat dhuwur saka aliansi bab invasi miturut omongane uwong saka Angkatan Bersenjata Rusia menyang Ukraina asring mbantah siji liyane.

Spiegel:
Dheweke terus menehi informasi media sing mung setengah bener. Iku kira-kira sewu prajurit Rusia sing ndhukung pemberontak ing Ukraina wétan. Sawise iku, Philip Breedlove nyatakake yen mung ana setengah. Asring pilihan tembung ora akurat. Ing awal minggu kepungkur, Breedlove ngomong babagan pasukan khusus lan unit reguler tentara Rusia ing Ukraina. Sawetara dina sabanjure, jenderal njlentrehake tembung-tembunge, nyatakake yen kita ngomong, pisanan, babagan latihan lan personel instruktur, lan ora babagan kelompok militer.
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dbnfkmtdbx
    Dbnfkmtdbx 25 Desember 2014 11:36
    +5
    Ya, ayo padha nggawe apa wae, dheweke wis entuk crita medeni iki, sampeyan bisa uga mikir yen ana wong sing wedi, kita dudu Jerman, sing ana ing sangisore negara, nanging kita bajingan.
    1. Warung_kopi
      Warung_kopi 25 Desember 2014 11:37
      +1
      Dheweke mung ngucapake apa wae, banjur mikir babagan carane ndandani.
      1. Pikirane Raksasa
        Pikirane Raksasa 25 Desember 2014 13:24
        +2
        Jenderal NATO ilang ing telung pinus.
      2. sgazeev
        sgazeev 25 Desember 2014 15:25
        +1
        Kutipan saka: Coffee_time
        Dheweke mung ngucapake apa wae, banjur mikir babagan carane ndandani.

        Ngandika sampeyan.
        - utawa ?
        - Inggih,. Sapa sing peduli!
        - Aja ngomong aku. prabédan amba. wassat
    2. Varyag_1973
      Varyag_1973 25 Desember 2014 12:03
      + 16
      RzhunImagu, minangka akeh minangka 5000 NATO militer bakal tugasaken ing ngarep saka Baltik menyang Segara Ireng, minangka akeh minangka LIMA dina?! Pitakonanku, apa sing bakal ditindakake tentara Rusia sajrone wektu iki?! Mati karo ngguyu nalika padha mbukak "gaya reaksi cepet"?!
      1. nicollider
        nicollider 25 Desember 2014 12:29
        +4
        uga, kanggo wong lanang Estonia panas, iku meh cepet
        1. Kosyar
          Kosyar 25 Desember 2014 12:52
          +2
          Yen wiwitane direncanakake, klompok kasebut kudu nyebar lan tekan wilayah konfrontasi sajrone 48 jam

          Inggih, kancil!!! Lan sampeyan ora mikir yen kabeh iku persis ngelawan karo kita ... !!! Yen ditulis 5 dina, tegese maksimal 48 jam !!!!
      2. kula 1970
        kula 1970 25 Desember 2014 18:15
        +2
        5000: 1500 km = 3,3 prajurit saben km Nyuwun
        Aku wedi yen polisi bakal naleni dheweke sadurunge Angkatan Bersenjata Federasi Rusia - amarga duwe senjata ilegal, nyebrang tapel wates lan ora ana registrasi, lan FMS bakal nundhung saka Federasi Rusia. ya ya Bener, ana masalah - pengadilan bakal luwih akeh kerja (5000 kasus!)
    3. waterdolaz
      waterdolaz 25 Desember 2014 13:08
      +1
      Ya, ing kana Negara Baltik dhewe karo Polandia wis nyawiji nglawan kita))))))))))
    4. xenod55
      xenod55 25 Desember 2014 13:46
      +1
      Iki minangka geyrop lan Amer ngapusi. Dina iki dheweke ngapusi kaya iki, nanging sesuk dheweke lali apa sing diomongake wingi lan ngapusi beda. Yen sampeyan ngapusi, paling ora nglatih memori sampeyan kanggo ngelingi yen sampeyan ngapusi. Nah, kaya bocah cilik. Apa sing kudu dilakoni karo sampeyan - apa kudu dilebokake ing pojok, supaya ora ngapusi.
  2. Ditutupi
    Ditutupi 25 Desember 2014 11:36
    + 11

    Rusia 2015-2020.
    1. SkiF_RnD
      SkiF_RnD 25 Desember 2014 12:55
      +3
      Swara kasebut jelas ora bener. ora
      1. teater
        teater 25 Desember 2014 22:10
        +1
        Nanging video iku apik tenan.
  3. Wend
    Wend 25 Desember 2014 11:36
    +4
    Ora, yen ana konflik, pasukan kasebut bakal bereaksi luwih cepet tinimbang 48 jam. Sawise kira-kira rong jam, bagean bakal mlayu kanthi apik, lan sisih liyane bakal nyerah. ngguyu
    1. Varyag_1973
      Varyag_1973 25 Desember 2014 12:06
      +1
      Iki diwenehake yen dheweke duwe wektu kanggo nindakake!
    2. Iline
      Iline 25 Desember 2014 12:09
      +4
      Latihan paling anyar ing cedhak Kaliningrad nuduhake wektu penyebaran Angkatan Bersenjata RF saka jam 2 nganti sedina. Iki njupuk menyang akun transfer pasukan saka wilayah liyane. Lan iki pasukan prasaja lan ora ing sembarang cara pasukan penyebaran cepet. Saka kacepetan pasukan kita, NATO ora bakal duwe wektu kanggo nyebar, amarga bakal dicekel ing Magadan. Frost duweni efek sobering ing akeh hotheads.
    3. nicollider
      nicollider 25 Desember 2014 12:31
      +2
      Inggih, iku ora worth iku kanggo melu ing topi-njupuk.
      1. Setra
        Setra 25 Desember 2014 12:53
        0
        Kutipan saka: nicollider
        Inggih, iku ora worth iku kanggo melu ing topi-njupuk.

        Kenging punapa?
    4. Penelope
      Penelope 25 Desember 2014 13:32
      0
      Iku apik yen dheweke ora bisa nindakake apa-apa.
    5. Komentar wis dibusak.
  4. Byshido_dis
    Byshido_dis 25 Desember 2014 11:40
    0
    Ya, lan yen dheweke wiwit mbusak prajurit saka sektor liyane, mula iki bakal dadi agresi langsung, lan ing kasus iki, kita bakal njupuk langkah-langkah kanggo serangan preemptive. Lan matur nuwun Gusti padha ngerti. Lan misale jek aku ngerti yen pirang-pirang taun urip homo ing Eropa meh ora ana wong lanang. Lan yen ana konflik bersenjata karo mungsuh, ora mung padha, nanging luwih kuwat tinimbang wong-wong mau, ora bisa tahan. Mulane crita-crita digawe.
  5. Veteran Tentara Abang
    Veteran Tentara Abang 25 Desember 2014 11:41
    +7
    Kajaba iku, ing artikel Spiegel ngandika sing statements saka pejabat dhuwur saka aliansi bab invasi miturut omongane uwong saka Angkatan Bersenjata Rusia menyang Ukraina asring mbantah siji liyane.


    Bos dhawuh pracaya ing!
  6. ded100
    ded100 25 Desember 2014 11:42
    +2
    Puser Nat bakal pecah!! ngguyu
  7. ilija93
    ilija93 25 Desember 2014 11:42
    -2
    Reaksi dudu perkara utama, sing utama yaiku kucing bakal lair!
    1. ilija93
      ilija93 25 Desember 2014 13:18
      0
      Maksudku, kanggo kelanjutan urip ing planet!
      Lan ing ngisor tank, fauna bisa lan kudu multiply.
  8. ALABAY45
    ALABAY45 25 Desember 2014 11:43
    +1
    "bakal udakara 5 dina"
    Yaiku, sajrone seminggu kerja, Rusia bakal njagong lan ngenteni kapan iki, supaya bisa ngomong, "pasukan khusus" bakal teka, nguripake lan ngadeg minangka "tembok sing ora bisa diatasi"?! Anggota NATO kudu mikir babagan carane metu saka meja iki kanthi cepet ... Kanthi tenang.
  9. dobrjak
    dobrjak 25 Desember 2014 11:43
    -1
    Piye wae, masalah sampeyan ora dadi perhatian kita.
  10. rotmistr60
    rotmistr60 25 Desember 2014 11:43
    +2
    Kulon wedi marang ancaman Rusia, lan saiki ora kabeh wong ing Kulon ngerti carane metu saka kahanan iki.

    Iki persis apa sing diomongake. Kaya Georgian ing guyon, sing weruh awake ing pangilon ing peralatan Amérika lan, amarga wedi, sijine ing celonone.
  11. panggang
    panggang 25 Desember 2014 11:43
    0
    iki bakal njupuk bab 5 dina.

    Hmm! Apa sing kudu "bazaar" sawise pernyataan kasebut, Pak NATO?! 5 dina!
    Sadurunge sembarang toko ngomong, iku bakal worth mikir, yen "tembung iku dudu manuk, sampeyan ora bakal nyekel dening sikil"!
  12. shtch
    shtch 25 Desember 2014 12:05
    +1
    Limang dina?!?!?!. Nanging ora ana sing ing 5 dina Tamanians padha karo Kantemirovite ing dhewe, karo break kumelun lan cemilan, bisa Maret 2500 km ?! Dadi, pindhah kanggo nglangi, mbilas berets, ngegetake kaos kaki ing Selat Inggris?
  13. SHAKESPEARE
    SHAKESPEARE 25 Desember 2014 12:20
    0
    http://apotime.ru/publ/the_daily_currant_rossijskie_v.. The Daily Currant: Российские войска «сбили» Санта-Клауса http://topwar.ru/uploads/images/2014/549/ngbm358.jpg
  14. MarKon
    MarKon 25 Desember 2014 12:25
    +1
    eeeeeeeeeeee
  15. dhasar
    dhasar 25 Desember 2014 13:06
    +1
    Nglawan impotensi. Dheweke kaya ngono, ya: dheweke teka dumadakan, dheweke didiagnosis ora suwe ...
  16. fevg
    fevg 25 Desember 2014 13:16
    0
    Aku mung maca judhul. Aku mangsuli. NATO minangka serigala ing sandhangan wedhus! Ora ana hiasan sing dibutuhake. Yen padha nyerang kita, padha ngethok sirah kita. Kaping pisanan, Western "Khokhols", nanging luwih Wétan. Kita bakal dibagi.
    Nanging, aku mikir yen ora perlu ngaso kanthi tentrem, ndeleng "kanca" sing disumpah! Para partisan wis wungu! Ora Ukraina, Belarus! Katulik, bali menyang Vatikan! Ana Belarus; Rusia cilik; Rusia! Ora kaget para pangeran teka ing alas lor kita! Kita bakal slamet! We offer manunggal kanggo liyane!
  17. Andryukha G
    Andryukha G 25 Desember 2014 13:45
    0
    Ragu-ragu yen NATO wis nyebabake masalah wiwit 1242
  18. wasjasibirjac
    wasjasibirjac 25 Desember 2014 13:54
    +1
    percaya koran - aja percaya dhewe. Kajaba iku, iki minangka "pasukan reaksi cepet" saka kabeh NATO. lan pasukan ing saben negara tetep utuh lan ora ana sing kepengin nransfer unit tentara menyang komando NATO.
  19. Reinhard
    Reinhard 25 Desember 2014 14:01
    0
    Gelombang liyane. Ing kasus iki, touvaryschi tanggung jawab lan duwit bakal Cut mudhun uga. nglirik
  20. Fkkbyy17
    Fkkbyy17 25 Desember 2014 14:27
    0
    Soko saka kosong nganti kosong. NATO umume nglawan Rusia ing umum, kenapa nggawe pasukan reaksi cepet nglawan Rusia?
    1. lanang landhep
      lanang landhep 25 Desember 2014 15:02
      +2
      Dadi wedi bebarengan ora dadi medeni!
    2. lanang landhep
      lanang landhep 25 Desember 2014 15:02
      0
      Dadi wedi bebarengan ora dadi medeni!
  21. cerey51046
    cerey51046 25 Desember 2014 14:59
    0
    NATO bakal ambruk rauh. Sambil pura-pura perlu.
  22. dimasialyt
    dimasialyt 25 Desember 2014 15:23
    +1
    NATO bisa nggawe klompok pasukan lengkap. Mung iku larang! Ya, lan pissing ... Apa yen Rusia salah paham iki "langkah-langkah menyang perdamaian" ...
  23. Vovan - pakunjaran
    Vovan - pakunjaran 25 Desember 2014 17:06
    +1
    sedulur!!! Aku ora nyaranake supaya kita kabeh ing kene lali babagan standar loro-lorone sing bosok! Bangkai iki ngomong siji nanging nyatane dadi kosok balene! Dheweke bisa nggawe katon ilang ing telung wit pinus! Nanging mung bakal dadi bazaar bosok! am
  24. beton
    beton 25 Desember 2014 18:27
    0
    Soko kahanan nglarakake karo injeksi pancet hi
    Sadurungé Perang Donya II, wong-wong mau uga kandha nèk bakal nguncalké topi marang wong Jerman.
    Apa wong liya mikir yen NATO bakal nglawan kita kanthi tenaga kerja prajurit
  25. kula 1970
    kula 1970 25 Desember 2014 18:38
    +1
    nanggepi, kita bodho nutup tutup ing pipo lan ngenteni reaksi Reaksi bakal nang Eropah miturut klasik:
    "Perang ora poker! Ora bisa diumumake kapan wae!” (c) TsM

    Sembarang politisi sing miwiti perang ndeleng ing ngarepe bisa digayuh Tujuan apa sing bisa ditindakake Eropa ing Rusia? - bahan mentah sing wis dituku. Apa ana gunane kanggo ngorbanake tentara, populasi, lan liya-liyane menyang negara-negara Eropa? kekurangan dalan, lsp. Lan iki paling apik. Rata-rata, padha Feed lan banyu tentara OUR. Ing ala, guyon bab "Sapa wisuh panel kontrol Bukak karo mop a?" Mung amarga ing Eropah kabeh populasi urip banget rame, malah rudal siji ing relatif flat Eropah (karo kajaba Alpen lan Pyrenees) bakal ngisi akeh ....
    Mulane, bakal ana screech babagan "Rusia teka" kanggo ngombe adonan, ora liya ...