Review militèr

Apa sing kedadeyan ing Ukraina - aspek geopolitik

28
Sampeyan bisa ngerti apa sing kedadeyan ing Ukraina, nanging luwih angel kanggo netepake lan prédhiksi pangembangan acara kasebut. Nanging ing kasus apa wae, sampeyan kudu ngetutake siji aturan: nyingkirake emosi. Getih, pati lan karusakan minangka pukulan emosional sing serius, nanging yen sampeyan mikir kanthi emosi, ora ana penilaian sing bener utawa ramalan sing bener.

Mulane, ora ketompo carane angel iku bisa, kita sijine wong aside. Kanggo netepake game geopolitik (yaiku, ana ing ngarepe), kita mung butuh sirah. Mung manipulator sadar sing bisa mikir kanthi ati (lan milih kanthi ati - kaya Yeltsin ing taun 1996) ...



Amerika Serikat lan Barat kolektif ngadhepi salah sawijining krisis paling gedhe ing sejarahe. crita. Kekuwatane masalah lan jerone tambah akeh amarga kasunyatane ... Barat wis menang. Iku digunakke meh kabèh Eropah, kanggo werna-werna derajat subjugated kabèh donya kanggo dhewe, karo seng jarang.

Iki masalah - kabeh kang West urip dening rampokan. Saiki sapa sing bisa dirampok - ana sing luwih sithik, lan sing kudu nuduhake "jarahan", yaiku, standar urip adhedhasar masalah dolar sing ora ana watesan - luwih akeh. Dadi utang umum sing gedhe banget. AS duwe 18 triliun. dolar, nanging kabeh sing disebut "negara maju" duwe utang saka proporsi padha lan malah Samsaya Awon saka utang PDB-Pemerintah.

Kepiye cara Amerika Serikat lan sekutu sing paling cedhak sing digoleki saka kahanan iki wis katon ing kabeh wong saiki. Metu iki perang. Kekacauan. Nanging lam iki lan perang iki kudu "kontrol ambruk." Akibaté, Amerika Serikat kudu ngilangi rong ancaman kanggo kekuwatane - China lan Rusia. Pilihan becik kanggo push mau bebarengan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngganti daya ing salah sawijining negara kasebut. Temenan, misale jek wong Amerika ing Rusia iki minangka tugas sing luwih gampang.

Pitakonan yaiku carane entuk iki? Teknologi oranye ora bisa digunakake ing 2011, Putin dadi presiden maneh.

Nanging apa sing ditindakake Barat ing kahanan sing kalah ing wilayah apa wae yaiku sing paling penting kanggo mangerteni acara ing Ukraina. Nalika kita pirembagan bab mundhut saka Kulon, kita ateges Gagal plans lan mundhut saka kontrol ing wilayah tartamtu, lengkap utawa sebagean.

Kepiye para ahli strategi Barat tumindak ing kahanan kaya ngono?

1949 Inggris "ninggalake" India. Ninggalake, Inggris nggawe Anti-India - negara anyar Pakistan. Ketegangan luwih, konflik militer antarane negara. Ing tembung, Anglo-Saxon duwe akeh kesempatan.

1949 padha. Akibat perang sipil ing China, Mao Zedong pro-Soviet menang - Amerika Serikat ilang kontrol China. Apa sing lagi dilakoni? Nggawe Anti-China-Taiwan. Wong-wong mau ngungsi menyang tentara Chiang Kai-shek lan nutupi tentarane armada. Ketegangan, kamungkinan terus-terusan perang antarane China lan Anti-China. Lapangan Tiananmen, 1989, Beijing - sapa sing bisa mbedakake Cina daratan sing "didorong nganti putus asa" saka agen layanan khusus Taiwan?

Aku narik kawigaten sampeyan yen pangenalan diplomatik ing game geopolitik ngetutake kepentingan negara saiki lan ora liya. Kaping pisanan, AS ngakoni Taiwan minangka China. Kanggo sing ora ngerti, nganti taun 1973, Taiwan dadi wakil China ing PBB. Nanging banjur Washington ngganti posisi, ngenali Beijing lan mandheg ngenali Taipei. Ing wektu sing padha, ndhukung Taiwan ing kabeh cara lan nyegah sambungan saka loro "China".

Ayo ora adoh menyang sejarah. Nanging aturan saka strategi Anglo-Saxon pancet saka West ngandika: yen ilang kontrol wilayah, nggawe Antithesis.

Ing taun 2011, Barat kalah nguwasani Rusia - durung rampung, nanging rencana supaya Putin metu saka jabatan presiden liyane gagal. Pembongkaran Kolom Kalima diwiwiti, Rusia kanthi tegas mbela kepentingane ing jagad iki.

Apa sing kudu ditindakake Barat? Nggawe Antithesis. Yaiku, Anti-Rusia.

Lan Anglo-Saxon wiwit nindakake iki - lemah wis disiapake ing Ukraina. Propaganda wis lumaku wiwit taun 1991 lan malah sadurunge, militan dilatih, dhuwit wis dialokasikan, elit wis dituku lan dipangan.

Miturut rencana AS, Yanukovych kudu dicopot sajrone pemilihan 2015. Mbusak kanthi cara kaya kanggo miwiti histeria anti-Rusia lan miwiti nggawe Anti-Rusia saka Ukraina. Kahanan meksa kita miwiti luwih awal, nanging kanthi netepi aturan utama - ora perlu ninggalake Yanukovych kanthi tentrem, nanging nggulingake getih kanggo nyalahake Rusia.

Apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina ora liya mung nggawe Anti-Rusia. Propaganda, gething, kekarepan kanggo numpes lan mateni pihak nasionalis lan bagean saka warga biasa sing diapusi.

Apa sing mimpin AS? Kanggo perang antarane Ukraina lan Rusia. Ing "inisiatif" saka Ukraina. kapan? Nalika tentara Ukrainia dipompa, bersenjata, digawe, disiapake. Iki njupuk limang taun. Sawise iku, Amerika Serikat bakal nyoba nyurung rong bagean saka siji wong, nyetel Ukraina nglawan Rusia. Alesan - Crimea.

Ing wektu sing padha, aja nggabungake maneh Crimea karo Rusia, isih tetep dadi alesan. Anane tentara Rusia ing Crimea, populasi pro-Rusia sing manggon ing kono, bakal menehi akeh kesempatan kanggo ngatur konflik lan provokasi. Mulane, preduli saka tumindak Putin lan Crimeans, rencana saka Kulon tansah padha.

Apa bisa mungkasi pangembangan skenario elek iki ngusapake menyang perang gedhe antarane sedulur?

Dhukungan kanggo wong-wong sing ora setuju karo pangembangan acara kasebut ing Ukraina dhewe.

Kulon nggawe Anti-Rusia, Rusia kudu mbantu lan ndhukung Anti-anti-Rusia. Nalika wong wungu ing sisih kidul-wétan Ukraina, ora setuju karo putschists Kyiv, sawetara wong cetha mbayangno apa skenario elek padha "nyebrang dalan". Ing ngarsane Anti-anti-Rusia ing wangun bagean saka Ukraina federalized, kang ora pengin lengen dhewe kanggo Kulon, utawa kanggo nyeret chestnuts metu saka geni kanggo iku, sijine alangi kanggo plans West kanggo unleash. perang Ukrainia-Rusia. Elinga akhir musim semi 2014? Telpon Moskow kanggo integritas teritorial Ukraina, kanggo federalisasi, kanggo negosiasi. Moscow mbutuhake Ukraina integral, ing ngendi bagean masyarakat pro-Rusia bakal "mengikat" tangan para militan lan tuku politisi lan ora bakal ngidini kabeh wong Ukraina ditarik menyang perang. Kulon ora butuh tentrem, dudu kamakmuran Ukraina. Dheweke butuh negara militer kanthi ideologi agresif ing bentuk gething sing diarahake marang Rusia.

Kyiv wiwit tumindak agresif marang Donbass. Sanalika, propaganda babagan "teroris" lan militer Rusia diwiwiti. Operasi pertempuran kanthi brutal marang warga sipil menehi rong pilihan kanggo Kulon:

• menang kanthi cara militèr lan banjur miwiti ambruk ekonomi Ukrainia sing direncanakake, minangka wiwitan persiapan kanggo perang karo Rusia. Wong sugih ora gelem gelut. Lan supaya Rusia disalahake kanggo kangelan lan kasusahan, lan layanan militèr menehi cilik, nanging kamakmuran;

• narik Rusia menyang perang, meksa dheweke ngirim pasukan menyang Ukraina. Kekalahan pasukan bersenjata Ukrainia ora nduweni peran apa wae kanggo Kulon. Dheweke ora butuh kamenangan, nanging perang. Lan luwih akeh warga Ukraina sing mati ing perang fratricidal, luwih apik kanggo Kulon - wong Slavia sing recalcitrant mbasmi awake dhewe. Lan minangka akibat saka perang karo Ukraina, Kulon bakal nyoba kanggo mbaleni 1917 lan "nggulingake rezim Kremlin getih." Kanggo njupuk mesthi wis ing preparation saka perang antarane Rusia lan China.

Banjur ana masalah. Sanadyan sukses militèr, utawa introduksi saka pasukan Rusia lan partisipasi ing konflik sipil wis ngrambah.

Apa sabanjure? Banjur iki apa.

Anane DPR lan LPR minangka Anti-anti-Rusia minangka kunci ora mungkinne Barat kanggo miwiti perang antarane Ukraina lan Rusia.

Bobot ing sikil ora ngidini Amerika Serikat ngirim Kyiv menyang perang gedhe nyata kanthi puluhan ewu, atusan ewu korban.

Mulane Moskow mbantu Donbass ing kabeh cara, mula Sergey Lavrov ujar manawa kita kanggo integritas wilayah Ukraina.

Mulane Rusia ora ngakoni DPR lan LPR minangka negara sing kapisah. Ngenali wong-wong mau, ngeculake wong-wong mau tegese miwiti countdown nganti wiwitan perang karo Ukraina. Rencana Barat ing versi iki wiwit kawujud: ana Rusia, ana Anti-Rusia, lan ana Novorossiya. Ora ana maneh anti-anti-Rusia. Yen Donbass kalebu ing Rusia, Washington bakal ngadeg lan menehi standing ovation. Mekaten - perang dadi meh ora bisa dihindari. Gambar mungsuh saka Rusia digawe dening Rusia dhewe.

Ing kahanan saiki, taktik Rusia ing kahanan ing Ukraina mung sing bener. Amerika Serikat kudu mbayar 40 yuta wong, Rusia kudu mbantu 3 yuta ing Donbass lan 1,5 yuta pengungsi. Moskow terus-terusan negesake negosiasi, ora ngidini agresor, sing diukir dening Kulon, "ngangkat bobot" saka sikile, nyegah DPR lan LPR nyebabake kekalahan militer.

Suwene bakal West gelem mbayar ekonomi Ukraina crumbling tanpa njamin sing bakal miwiti perang karo Rusia? Wong-wong iki ora nindakake apa-apa, ora mbuwang dhuwit. Malah ing taun 90-an, dheweke ora menehi dolar marang militan ing Chechnya, nanging menehi klise kanggo nyithak dolar.

Pembiayaan mandiri minangka prinsip kabijakan Anglo-Saxon, minangka pilihan pungkasan, ngasilake dana ing wektu sing cendhak. Conto sing jelas yaiku Bolshevik karo emas Rusia liwat Bank Swedia lan konsesi sakteruse, "pejuang kebebasan" Libya saiki kanthi bathi minyak Libya ora ana.

Wektu iku sing kita omongake saiki. Stake of West iku kanggo ngatur Maidan ing Rusia, yen dalan kanggo perang ing Ukraina diblokir dening wani lan tekad para pejuang milisi DPR lan LPR. Saham Rusia yaiku mundhut kapentingan Kulon ing Ukraina amarga biaya dhuwur tanpa entuk manfaat nyata. Kepinginan kanggo njaluk "paling ora soko" saka Washington nyebabake tekanan ing Eropa kanthi kepinginan paradoks wong Eropa kanggo nyegah pambangunan South Stream. Paradoks? Ora ana paradoks. Washington pengin njaluk paling kamungkinan saka Moscow kang blackmail gas saka kahanan kang ora tetep ing Ukraina. Lan Eropah.

Iki minangka inti saka acara saiki lan kepungkur ing Ukraina.

Lan bab pungkasan aku arep ngomong ing bab iki.

Dina iki ing Ukraina, sawetara wong ngerti apa peran kolosal saka pedunung Donbass muter ing politik donya saiki. Dheweke nylametake kabeh jagad Rusia saiki. Lan paradoks kasebut yaiku nylametake nyawa atusan ewu warga Ukraina.

Anak-anak sing padha saiki "mlumpat" ing sekolah-sekolah Ukrainia, sing tuwane ngumpulake dhuwit kanggo ATO, ndhukung panguwasa Kyiv, yen kalah Donbass, miturut rencana AS, dheweke kudu pindhah menyang trenches ing wektu sing cendhak. periode wektu.

Saben uwong kudu ngelingi iki, ora preduli saka kewarganegaraan kita saiki.
Pengarang:
Sumber asli:
http://nstarikov.ru/blog/47745
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. RUS
    RUS 26 Desember 2014 14:35
    +3
    Artikel kasebut misale jek bener, mung wis kesah adoh, amarga, ing asas, ora ana sing anyar ...
    1. 41 KAB
      41 KAB 26 Desember 2014 15:49
      + 13
      Kutipan: RUSS
      Artikel kasebut misale jek bener, mung wis kesah adoh, amarga, ing asas, ora ana sing anyar ...

      Luwih akeh artikel kaya ngono, luwih apik. Mungkin luwih akeh wong bakal ngerti apa sing kedadeyan, lan ora mung wong Rusia, nanging uga wong Ukrainia.
    2. 222222
      222222 26 Desember 2014 16:04
      -2
      Iku surprises kula Ing Starikov .... misale jek kaya mangertos uga .. lan akhir-akhir iki ing Ukraina, kaya ing "plywood", kabeh menehi metu ?????
      1. 11111mail.ru
        11111mail.ru 26 Desember 2014 16:46
        +2
        Kutipan: 222222
        kaya ing ngisor "plywood" kabeh menehi metu

        Abysmal, bener?
        1. 222222
          222222 26 Desember 2014 17:13
          -1
          11111mail.ru (9) RU Dina iki, 16:46 ↑ Anyar

          Abydno, huh?" .. Ya. lara ... ngguyu
    3. udincev
      udincev 26 Desember 2014 23:31
      +1
      Kutipan: RUSS
      Artikel kasebut misale jek bener, mung wis kesah adoh, amarga, ing asas, ora ana sing anyar ...


      Sampeyan tegese topik wis ditunggangi.

      1. Nanging bakal "didorong" dening pak, ana masalah, utamane sing penting.

      2. Apa "bebarengan lan tengen" bener: sing ing kapentingan profesional, sing ing kapentingan menarik liyane, akeh emosi. Bentenipun antarane artikel Starikov: dheweke bisa "ngetutake siji aturan: nyingkirake emosi."

      3. Apa sing anyar? Ora sethithik. Kanggo kula, iki minangka konfirmasi saka kapercayan sing bener. Lan ora tanpa dhasar, nanging kanthi fakta lan pangembangan sing yakin. Nerangake babagan politik Putin. Lan mbantu katon tanpa emosi.


      Thanks kanggo Nikolai Starikov kanggo artikel sing cetha.
      Ora bebener pokok, nanging bebener kanggo titik.
  2. Jilid 50
    Jilid 50 26 Desember 2014 14:42
    +7
    Ora ana sing isih ana ing Amerika Serikat kajaba perang, luwih disenengi dening proxy kaya biasane. Mantan karyawan Bank Dunia lan kepala ekonomi ing Blackhorse Asset Mgmt. Richard Duncan ujar manawa utang Amerika $ 16 triliun ana ing "puncak pati," ujare marang CNBC. bebaya bakal cedhak. . Pola iki meh padha karo skema piramida sing mundhak kanthi cepet sadurunge runtuh. Kita wis nemokake pola bencana sing padha ing sistem energi, panganan, lan banyu. Kabeh sistem kasebut bisa ambruk bebarengan. Pangan, banyu, energi, dhuwit. Kabeh".
  3. klavyr
    klavyr 26 Desember 2014 14:43
    0
    Bocah-bocah padha ... miturut rencana AS, padha kudu pindhah menyang trenches.
    - punika Maidan, meriam pakan
  4. DrMadfisher
    DrMadfisher 26 Desember 2014 14:50
    + 11
    Penghukum Kyiv muni weker - peacekeepers Rusia ing dalan
    Dadi luwih utawa kurang cetha apa Presiden Ukraina Petro Poroshenko dibujuk dening Belarusia (minggu kepungkur) lan Kazakh (wingi) kolega - Lukashenko lan Nazarbayev. Makna rapat-rapat iki cetha disepelekake dening para ahli - umume padha nyuworo weker sing, de, Minsk lan Astana, mbangun kreteg karo Kyiv, nguripake adoh saka Moscow. Ing kasunyatane, Lukashenka lan Nazarbayev nindakake bab sing padha karo para imam Kushakovsky lan Aloisy Moroshek ing "Pedhet Emas" sing langgeng - dheweke "ngapusi" Poroshenko-Kozlevich. Lan "bingung". kasil.
    Ing kene, ternyata, makna negosiasi kasebut: wiwit tanggal 28 Desember, patroli gabungan "zona kontak" ing tapel wates antara LPR lan DPR lan Ukraina bakal diwiwiti - penjaga perdamaian Rusia bakal patroli bebarengan karo Ukraina lan Novorossiysk. militèr. Nyatane, Rusia, kanthi mangkono, ndadekake donya sadurunge kasunyatan saka ngarsane ing republik sing ora diakoni - lan, luar biasa, lan ora sengaja, OSCE nyetujoni kasunyatan iki.
    Mung komandan lapangan saka punishers saka Garda Nasional Ukraina kaget. Iki minangka salah sawijining, Ruslan Forostyak, menehi komentar babagan warta: "Persetujuan kasebut ditandatangani dening pihak Ukrainia (Jenderal Razmazin), iki dikonfirmasi dening OSCE. Saiki, sawise mateni wong Rusia ing Debaltseve, sampeyan ora bakal mateni agresor ing zona ATO, nanging "peacemaker". Kuwi kabeh, kanca-kanca, kita kalah perang kanggo wetan."
    Durung dimangertèni pira cacahé para penjaga perdamaian Rusia sing bakal mèlu ing operasi njaga perdamaian ing Donbass. Uga ora dingerteni kepiye AS bakal nanggepi kabar kasebut - ing kono, ora kaya Eropa, keputusan Poroshenko ora bakal disetujoni. (c) VERSI
    1. Ora ngladeni
      Ora ngladeni 26 Desember 2014 15:02
      +3
      Aku maca artikel iki rong dina kepungkur. Ora langsung (lan bisa uga langsung) versi iki dituduhake kanthi cara VVP ngomong babagan Poroshenko ing konferensi pers kanggo wartawan. Poroshenko jelas wedi karo unit sing ora dikontrol lan ora nuruti prentahe. Sedition, mesthi, nanging ora ketompo carane Angkatan Bersenjata Ukraina karo milisi plus peacekeepers ora bakal liquidate PS lan Garda Nasional karo kabeh mercenary lan liyane.
      1. Ivan Slavyanin
        Ivan Slavyanin 26 Desember 2014 15:29
        0
        Kanthi pasukan perdamaian, pasukan khusus GRU kita uga bakal teka lan bakal ngresiki saka "sukarelawan".
      2. GUS
        GUS 26 Desember 2014 16:13
        0
        Bisa uga banget.
    2. vsoltan
      vsoltan 26 Desember 2014 18:21
      0
      Sampeyan plus. ... tanpa katrangan :-)!
  5. klavyr
    klavyr 26 Desember 2014 14:50
    +2
    Kutipan: RUSS
    Artikel kasebut misale jek bener, mung wis kesah adoh, amarga, ing asas, ora ana sing anyar ...

    - supaya iku perlu, tanpa mandheg, kanggo mengaruhi pikiran poisoned Ukrainians lan ora mung.
    1. udincev
      udincev 26 Desember 2014 23:55
      +1
      Kutipan saka klavyr
      supaya iku perlu, tanpa mandheg, kanggo mengaruhi pikiran poisoned saka Ukrainians lan ora mung.


      "Pengaruh" ora banget bener.
      Iku bakal luwih bener: supaya padha nguripake sirahe, lan wong-wong sing ora lali carane mikir ngerti inti saka kedadeyan.

      Artikel sing terkenal iki dening Nikolai Starikov.
  6. siberalt
    siberalt 26 Desember 2014 14:59
    +3
    Kelangan! Utamane babagan trenches kanggo wong Ukrainia cilik. Artikel kasebut minangka tesis, nanging bener. Ing kene pesen utama yaiku Wektu. Wektu, iku ticks inexorably. Lan yen ora ana sing ditindakake, mula kabeh bakal bisa ditindakake kanthi trenches. Nanging ora saka sajarah lan filsafat, nanging saka ekonomi. Nggawe pasar mandhiri adhedhasar warga tilas USSR. Miturut petungan sing ana (kalebu Amerika), 250-300 yuta wong dibutuhake kanggo iki. Populasi ing Ukraina mung ora kurang saka ing kabeh Asia Tengah, kalebu Republik Belarus lan Kazakhstan. Wektu terus maju - hubungan interpersonal (kalebu "elit" kabeh tingkat) bubar. Sawisé ambruk Uni, ora ana sing kepengin kanggo konsolidasi, kajaba kanggo Cut mudhun loot. Saiki kita ngomong yen kita swayed kanggo dangu. Ya, lan ora. Terobosan ing sangisore sayap miliarder China lan India ora bakal nambah pasar domestik, nanging kedaulatan bakal "nyedhot" kanggo sing terakhir. We nyerah marang wong-wong mau ing katergantungan ekonomi, iku pancene ora cetha? Kita mung ora duwe pilihan sajarah liyane, nanging kanggo mulihake wong-wong Rusia bersatu ing bekas wates. Mulane, kanggo menehi Ukraina iku kanggo ngiyanati wong ing loro-lorone. Pertempuran keras bakal ana ing ngarep kabeh kemungkinan. Nanging bakal ana cukup Wektu lan Negara Will kanggo iki? Wenehana tandha cetha lan bangsa-bangsa bakal munggah.
  7. fincaso5
    fincaso5 26 Desember 2014 15:03
    +2
    Thanks kanggo penulis kanggo artikel, dipikir seger ing kahanan geopolitik
  8. yermolai
    yermolai 26 Desember 2014 15:08
    0
    Yah, ana kasur ing Texas, ora sia-sia yen GDP nyebutake yen muspra yen dicincang saka Meksiko, ketoke versi Taiwan 3.14 lagi disiapake, aku pengin ngombe telek iki. karo sendok lengkap
  9. Andryukha G
    Andryukha G 26 Desember 2014 15:20
    +3
    Sayange, kabeh ora dadi prasaja saiki ing Ukraina, nalika aku weruh ana mantan jenderal Soviet sing wis plucked kaos bordir lan mantan perwira Soviet prasaja ngagem selendang biru-lan-kuning ing gulu lan loro ora weruh apa-apa isin ing. iki, nanging ing nalisir padha ndeleng lan mbayangno piyambak minangka pahlawan lan patriot Ukraina , Mungkin iki mung sawetara, Aku ora bakal ngomong for everyone ... nanging ana gaya.
  10. rodiy2007
    rodiy2007 26 Desember 2014 15:24
    +5
    Nikolai starikov, kaya biasane, persis lan ing rak!
    1. 222222
      222222 26 Desember 2014 19:07
      +3
      Ana pendapat liyane
      1. 222222
        222222 26 Desember 2014 19:15
        +2
        Lan ing kene ana Starikov ing kana
  11. Tribun
    Tribun 26 Desember 2014 16:01
    +1
    Kesimpulan penulis umume normal, nanging ana uga "masalah": "Ana DPR lan LPR ... bobot ing sikil ora ngidini Amerika Serikat ngirim Kyiv menyang perang gedhe sing nyata (nglawan Rusia, - ed.) Kanthi puluhan ewu, atusan ewu korban "...
    Apa penulis pancene mikir yen Rusia, sing luwih saka urutan gedhene luwih kuat tinimbang Ukraina ing dhukungan teknis, bakal nyerang mungsuh nganggo bayonet, ilang ewu wong sing mati ... Swara sepuluh taun perang ing Afghanistan, kita duwe ilang kira-kira sangang ewu pejuang, banjur dumadakan mbesuk losses mbadek atusan ewu ... Kabeh bakal mutusaké dening peralatan lan personel karo!

    Lan, panangkepan Kyiv ora kalebu ing rencana geopolitik kepemimpinan kita - tugas bakal disetel luwih sederhana: kanggo ngrampungake mesin militer Kyiv!
    1. udincev
      udincev 27 Desember 2014 00:30
      0
      Kutipan saka Tribuns
      ... ana uga "masalah"


      Ora ana beku kaya ngono.
      Korban kudu dingerteni ing Rusia lan ing Slavia Ukraina.

      Kutipan saka Tribuns
      Sajrone sepuluh taun perang ing Afghanistan, kita wis ilang watara sangang ewu pejuang,


      Minangka kanggo Afghanistan: minangka adoh aku elinga, miturut versi resmi saka USSR (resmi!) 14 ewu tiwas. Lan apa sing wis diraih, kajaba wong enom ing peti mati lan penarikan pasukan "upacara"?


      Kita mbokmenawa kudu luwih. Lan mbuwang topi lan "gop" nganti dheweke mlumpat wis bola-bali liwati, diwiwiti karo tsarist Rusia.
  12. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 26 Desember 2014 16:13
    +2
    Artikel kasebut bener, nanging, cocog karo kutipan penulis klasik, menehi semangat "rompi pique", yaiku, kabeh ana hubungane lan evaluasi para pimpinan. Faktor Makhno, sing kuwat banget ing Ukraina, ora dianggep. Aku mangu-mangu, yen Poroshenko, sanajan ing "ngapusi", bakal bisa nenangake batalyon Bandera, buktine pagelaran ing kutha-kutha Ukrainia, sing Poroshenko ora bisa nyegah, lan yen Rusia entuk proses pacification, banjur. Kulon bakal entuk asil sing dipengini saka keterlibatan Rusia ing perang, ing desirability kang penulis rightly nunjuk metu kanggo West. Pangarep-arep kanggo diplomasi kita ing roh kucing Leopold, terus-terusan ngirim bebener menyang donya, ora bisa ditindakake. kanggo bebener wis contraindicated kanggo West.
  13. 1536
    1536 26 Desember 2014 16:42
    +1
    Lan kepiye carane ngerti pernyataan pejabat pemerintah babagan "substitusi impor" komponen, barang, lan liya-liyane Ukrainia? Mungkin isih ora break sambungan? Alami, produksi kita ora bisa mandheg; siji utawa liyane, kita kudu nindakake sing paling apik. Nanging aku takon dhewe, ngendi bocah-bocah Ukrainia saiki bisa kerja? Pancen, dheweke bakal ana ing parit, amarga ora ana sing bisa dipangan lan ora ana papan kanggo nyambut gawe. Iku mokal kanggo break hubungan karo industri Ukraina. Dheweke kudu nggawe sawetara tawaran apik. Ora kabeh wong sing kriminal lan Kravcheks karo Kuchis, karo kang, mesthi, iku tanpa guna kanggo rembugan. Ana akeh pengusaha sing wicaksana lan industrialis sing mung kudu dibantu karo tawaran sing duwe bathi. Lan, sing paling penting, kanggo ngrampungake tanpa ngapusi lan nggetak.
  14. Nicoloo
    Nicoloo 26 Desember 2014 17:32
    0
    Negara-negara wis sinau kanggo ngati-ati. Dheweke seneng main konflik cilik. Padha wedi karo sing gedhe-gedhe. Bye...
  15. Taman Hutan 86
    Taman Hutan 86 26 Desember 2014 17:35
    +1
    Enteni saiki, Sobchak, Gudkov, lan kabeh jinis anal diaktifake. dhuwit bakal ngirim dhuwit. banjur kolom kaping lima bakal narik munggah. angel kanggo ndeleng tanpa jamon karo parmesan. hantu
  16. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 26 Desember 2014 17:50
    +1
    Quote: mikh-korsakov
    Pangarep-arep kanggo diplomasi kita ing roh kucing Leopold, terus-terusan ngirim bebener menyang donya, ora bisa ditindakake. kanggo bebener wis contraindicated kanggo West.

    Aku 200% yakin yen Putin duwe pilihan sing luwih angel tinimbang diplomasi kucing Leopold. Ana wektu kanggo kabeh.
  17. pomor
    pomor 26 Desember 2014 18:54
    0
    Perlu kanggo ngrampungake kompleks industri militer Ukrainia, supaya ora ana godaan kanggo nerusake perang.
  18. PATTIY
    PATTIY 26 Desember 2014 19:57
    +2
    ++ kanggo penulis Nikolai Starikov.
  19. hiperion121
    hiperion121 27 Desember 2014 00:44
    0
    Che ora katon kaya bebener, rencana super licik liyane kanggo tenang, utawa luwih nyumerepi mie kapasitas gedhe ing kuping masyarakat patriotik. Sauntara, wong mati, ora ana gencatan senjata, omah lan pabrik rusak. Ekonomi Ukrainia wis kasil ambruk, populasi yakin yen perang karo Rusia.
    Iki carane DPR lan LPR bakal dasi Ukraina metu saka perang karo Federasi Rusia? Ing biaya pati sampeyan dhewe? Inggih, banjur dheweke isih bakal pindhah menyang Federasi Rusia, miturut logika penulis. Apa ora luwih apik kanggo numpes mungsuh saiki, utamane nalika keunggulan teknis mutlak ana ing sisih kita?
    "Apa komandhan asing ora wani nyuwek seragame ing bayonet Rusia?"
    Kadospundi kawontenanipun para pemelihara perdamaian Rusia saged ajrih-ajrihi Ukraina supados nyerang lajeng rumiyin, manawi sampun dipun siagakaken Amerika Serikat kangge nyerang rusia?
    Nanging potensial ekonomi lan manungsa saka Rusia Anyar sing gedhe bisa ambegan urip kaping pindho menyang ekonomi kita, sanajan ana blokade total, kaya ing kasus DPRK.
    Iku mung oligarki sing dhuwit ing Kulon ora ana gunane.
    Aku ora ngerti sapa wong tuwa, aku ngerti babagan dheweke ing situs kasebut, nanging aku ngelingi video sing kondhang apa sing bakal kelakon yen Federasi Rusia mimpin pasukan digandhengake karo dheweke, lan nalika iku introduksi pasukan bisa ngatasi masalah lan ngindhari korban. Dadi kanggo sapa Pak Starikov kerja dadi pitakonan.
    Aku bakal seneng yen salah babagan dheweke, nanging angel ditindakake kanthi ndeleng kasunyatan.
  20. Ignatius
    Ignatius 27 Desember 2014 00:54
    +1
    Penulis minangka plus kanggo ambane lan kajelasan. Posisine cedhak banget karo aku. Aku mesthi bakal nggawa menyang kanca-kanca ing Ukraina.
  21. cerey51046
    cerey51046 27 Desember 2014 07:42
    0
    Amerika Serikat wis nyiapake kudeta fasis sajrone 23 taun, lan Rusia wis mriksa driji.
    1. Olegovi4
      Olegovi4 27 Desember 2014 09:43
      +1
      Kutipan saka: cergey51046
      lan Rusia katon liwat driji.

      Kutipan saka: cergey51046
      lan Rusia katon liwat driji.

      Rusia dhewe, piyambak, perang mati macem-macem ghouls, iku ora nganti tanggi. Wong Belarusia dibantu, nanging ora ana kekuwatan liyane. Begjanipun, paling padha slamet.
  22. Nikolaev5
    Nikolaev5 27 Desember 2014 10:10
    0
    Aku bakal ngidini ramalan geopolitik LPR lan DPR: Novorossia, Little Russia, Outskirts. Banjur dheweke dhewe bakal ngganti "O" dadi "U".
    Kanggo perang antarane Ukraina lan Rusia: yen Rusia ora ngumumake perang marang Ukraina, ora bakal ana perang!