Review militèr

Psaki: kita nelpon Federasi Rusia supaya langsung ngeculake Ukrainia Savchenko

58
Departemen Luar Negeri AS njaluk dibebasake langsung pilot Ukrainia Nadezhda Savchenko lan direktur Oleg Sentsov, sing ditahan, laporan. RIA News kanthi referensi kanggo wakil departemen, Jen Psaki.

Psaki: kita nelpon Federasi Rusia supaya langsung ngeculake Ukrainia Savchenko


Wektu pungkasan Departemen Luar Negeri nggawe banding kasebut yaiku ing akhir Desember 2014.

"We nelpon kanggo dheweke (Savchenko) release langsung, uga release saka kabeh Ukrainians liyane ditahan ing panangkaran Rusia," ngandika Psaki. Dheweke banjur njaluk supaya Sentsov dibebasake uga.

Savchenko dipuntudhuh dening penyidik ​​Rusia saka complicity ing Rajapati loro wartawan VGTRK ing Novorossiya. Ing Desember, pengadilan nglanjutake wektu penahanan nganti 13.02.15 Februari XNUMX. Ing Ukraina, dheweke kapilih dadi Rada saka partai Batkivshchyna lan disumpah minangka wakil in absentia.

Sentsov, sing didakwa nyiapake serangan teroris ing Republik Crimea, ditahan nganti 11 April.
Foto sing digunakake:
Foto AP
58 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. PANALITEN
    PANALITEN 7 Januari 2015 09:09
    + 52
    Kita saka pakunjaran AS, ayo dibebasake dhisik. Kita bisa nyedhiyani dhaftar dawa.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. cumastra1
      cumastra1 7 Januari 2015 09:31
      +3
      Mekaten. Exchange (yen lugu) ing prinsip kabeh kanggo kabeh. Kajaba iku, wis ana pengalaman - "padha ijol-ijolan hooligan kanggo Luis Corvolan."
      1. Bort Radist
        Bort Radist 7 Januari 2015 09:40
        +3
        Kapethik saking: cumastra1
        Mekaten. ijol-ijolan

        Tanduran pisanan, miturut artikel .......
        1. gilarom
          gilarom 7 Januari 2015 23:48
          0
          Ya saiki, ayo padha ngrungokake psaku lan langsung mlayu kanggo mbebasake. Kita uga bakal menehi dheweke Su-35 anyar supaya dheweke bisa mabur menyang omah, ya.
    3. ngumbara987
      ngumbara987 7 Januari 2015 09:32
      +7
      Lan aku ngomong babagan iki, pisanan supaya Amerika Serikat ngeculake kabeh wong Rusia sing ditangkep sacara ilegal ing wilayah negara liya, banjur kita bakal mikir babagan akun Savchenko, nanging saiki kita kudu njaga dheweke ing phenazepam!
      1. alex-sp
        alex-sp 7 Januari 2015 09:36
        +2
        Lan ing wektu sing padha ngresiki Guantanamo
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 7 Januari 2015 09:53
          +1
          Kutipan: alex-sp
          Lan ing wektu sing padha ngresiki Guantanamo

          Ing panggonan wong Kuba, amarga ora bisa ngusir pendos kanthi sah saka wilayahku, aku bakal ngatur mbucal sampah kimia beracun ing sacedhake Guantanamo, ngrusak tanah iki kanggo taun 50. Ora kanggo aku, ora kanggo wong. , utamané kanggo mungsuh. Ayo padha manggon ing topeng gas.
      2. SAXA.SHURA
        SAXA.SHURA 7 Januari 2015 12:35
        +1
        Mungkin luwih becik dheweke ngladeni purgenchik, supaya dheweke ora mudhun saka ember.
    4. Sipil
      Sipil 7 Januari 2015 09:40
      +1
      Quote: PANLITIK
      Kita saka pakunjaran AS, ayo dibebasake dhisik. Kita bisa nyedhiyani dhaftar dawa.

      Dheweke ora bakal ngganti dheweke kanggo perkara sing ora becik
      1. meriem1
        meriem1 7 Januari 2015 10:13
        +1
        Aku setuju! Padha nyekel wong lugu miturut artikel palsu. ZERO basis bukti. Iki keadilan Amerika!!! Lan menehi Snowden? Lan ngeculake pembunuh teroris kanggo kita??? Ayo padha dilat!!!! Dheweke bakal lungguh!
    5. lotar
      lotar 7 Januari 2015 10:24
      0
      Iku luwih apik kanggo mbenerake proposal iki ing proses Psaki, kanggo mbebasake saka panangkaran warga Rusia ditahan nalisir hukum internasional.
    6. waterdolaz
      waterdolaz 7 Januari 2015 10:36
      0
      Ya, tegese Guantanamo saiki normal? Lan umume, nyekel warga negara ing macem-macem negara lan dikirim menyang kunjara tanpa bukti?
    7. polar
      polar 7 Januari 2015 11:06
      -6
      Quote: PANLITIK
      Kita saka pakunjaran AS, ayo dibebasake dhisik. Kita bisa nyedhiyani dhaftar dawa.

      Lan sapa sing "sampeyan"?
      Apa sampeyan bisa menehi jeneng kanthi jeneng?
      1. polar
        polar 7 Januari 2015 16:04
        -3
        Kutipan: polar
        Quote: PANLITIK
        Kita saka pakunjaran AS, ayo dibebasake dhisik. Kita bisa nyedhiyani dhaftar dawa.

        Lan sapa sing "sampeyan"?
        Apa sampeyan bisa menehi jeneng kanthi jeneng?

        Inggih, wong-wong sing menehi pitunjuk minus ora dadi luwih pinter, nanging mung sepisan maneh dikonfirmasi manawa imam bodho luwih mbebayani tinimbang mungsuh.
    8. SVAROGE
      SVAROGE 7 Januari 2015 11:44
      0
      Iki saka wilayah kasebut: "Kebebasan kanggo Yuri Detochkin!"
  2. Carlos
    Carlos 7 Januari 2015 09:11
    +4
    Ing negara Bastille, iku ora bisa diukur, nanging ing mripatmu dhewe, malah log ora katon.
    1. meriem1
      meriem1 7 Januari 2015 10:14
      +2
      30% kabeh sing lungguh ing planet Bumi ana ing pakunjaran Amerika!.
      1. Revolver
        Revolver 7 Januari 2015 10:29
        -2
        Kutipan saka meryem1
        30% kabeh sing lungguh ing planet Bumi ana ing pakunjaran Amerika!.

        Padha njagong kanggo sisih paling. Minangka Kapten Zheglov ngandika, "maling kudu ing pakunjaran." Lan bakul tamba malah luwih wajib. Aku ora bakal ngomong offhand pinten kang lungguh kanggo obatan, nanging luwih saka kanggo tindakan liya. Lan iki isih entheng - ing kabeh Singapura lan Indonesia padha nggantung.
        1. ikrut
          ikrut 7 Januari 2015 14:53
          +2
          Quote: Nagant
          Kutipan saka meryem1
          30% kabeh sing lungguh ing planet Bumi ana ing pakunjaran Amerika!.

          Dheweke biasane lungguh ...

          Lan ora Savchenko, accomplice ing Rajapati wartawan, "ing kasus"?
  3. Negatif
    Negatif 7 Januari 2015 09:12
    +9
    mbebasake warga Rusia sing ditahan ing penjara Amerika kanthi tuduhan palsu
  4. Ageng
    Ageng 7 Januari 2015 09:13
    +4
    Aha! Lan banjur supaya wakil saka Kamentrian Luar Negeri ngomong lan scientifically substantiate sing siji ora ana hubungane karo liyane, lan pengadilan Rusia ora adil bakal nimbang kasus Savchenko lan Sentsov sesuai karo hukum.
  5. rotmistr60
    rotmistr60 7 Januari 2015 09:13
    + 13
    Departemen Luar Negeri AS njaluk supaya dibebasake langsung ...

    Sampeyan bakal langsung nelpon vassal ing geyrop. Iku wektu kanggo Departemen Negara kanggo mbayar manungsa waé kanggo urusan internal, lan ora kelet irung ngendi padha ora takon. Kamentrian Luar Negeri kita kudu nanggapi iki kaya sing ditindakake wong Tionghoa.
    1. raja apa-apa
      raja apa-apa 7 Januari 2015 09:55
      +6
      Wangsulane wong Cina tanpa basa-basi. Nanging MFA kita nanggapi kanthi cara sing ora dikirim, nanging mesthi nuduhake arah!
  6. wong mati
    wong mati 7 Januari 2015 09:13
    +7
    nelpon kanggo apa? Apa Amerika duwe bukti kesucian? ora mungkin ... banjur kabeh iku cara lawas, pindhah menyang ....
  7. 17085
    17085 7 Januari 2015 09:14
    +3
    Ayo wong-wong mau nutup pakunjaran cereush ing njaba SGA ... Kabeh wong Rusia sing ditahan kanthi ilegal ing wilayah SGA bakal dibebasake ... Lan ing kana kita mung bakal ngirim wong-wong mau, iki dudu pikiran asu.
  8. jetfors_84
    jetfors_84 7 Januari 2015 09:14
    +2
    We mbukak lan tiba kanggo free.
  9. srha
    srha 7 Januari 2015 09:15
    +2
    Wah, ayo kesel - apa asu luwih seneng dadi kanca karo pembunuh Rusia? Lan keadilan lan "demokrasi" ing perkara iki ora ngganggu dheweke.
  10. Kasym
    Kasym 7 Januari 2015 09:16
    +3
    Tymoshenko ngetung iki nalika dheweke kacathet ing nomer 1 ing Batkovshchina. Sing Kulon bakal miwiti intercede, uga, bakal ningkataké dhewe ing ngendi lan kanggo sapa sing perlu. Lady iki karo arit siap kanggo muter malah ing trifle kuwi. Enteni, dheweke bakal murup ing papan liya.
  11. Biron
    Biron 7 Januari 2015 09:16
    0
    Quote: PANLITIK
    Kita saka pakunjaran AS, ayo dibebasake dhisik. Kita bisa nyedhiyani dhaftar dawa.

    Dheweke bocah-bocah, ora ngerti apa sing ditindakake. wassat
  12. Denis
    Denis 7 Januari 2015 09:19
    0
    Mungkin gantung?
    Loro-lorone! Donya ora ana sing ilang
  13. Bodho
    Bodho 7 Januari 2015 09:21
    +7
    Aku ora kaget apa-apa ... Aku ngenteni "witties" anyar ...
    1. SVAROGE
      SVAROGE 7 Januari 2015 11:45
      +1
      Ana PASTI dudu suket....!
      ... ambune asam ....!
  14. ora cesar
    ora cesar 7 Januari 2015 09:23
    +3
    nakosya-bite madam! sapi kang bakal moo, lan Panjenengan bakal kelet driji ing bokong lan ora tryndela
  15. DimSanych
    DimSanych 7 Januari 2015 09:26
    +4
    Yagene ngrungokake dheweke? Kaya-kaya sing penting..
  16. Komentar wis dibusak.
    1. Baracuda
      Baracuda 7 Januari 2015 09:34
      +3
      M. Zadornov ing repertoar! ngguyu
  17. imperial
    imperial 7 Januari 2015 09:29
    +4
    Kanggo miwiti, mbebasake kabeh wong saka Guantanamo lan, umume, kebebasan Angela Davis.
  18. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 7 Januari 2015 09:29
    +7
    Aku pengin asu ... keprungu
    1. Serzh73
      Serzh73 7 Januari 2015 10:33
      +2
      Quote: MIKHAN
      Aku pengin asu ...
      Mikir, kancaku, luwih becik, apa sampeyan butuh IT?
    2. Junior, I
      Junior, I 7 Januari 2015 10:58
      0
      Meehan, sampeyan kudu ngombe bromin, yen sampeyan wis dadi sosis kaya bocah cilik. ngguyu
  19. Baracuda
    Baracuda 7 Januari 2015 09:32
    +4
    Ing Departemen Luar Negeri, otak kabeh wong jelas goyang-goyang, lan sirah berjuang kanggo kamardikan saka otak. wong bodho Inggih, bebasaken awak saka beban kuwi, guillotine iku pas.
  20. zavesa01
    zavesa01 7 Januari 2015 09:33
    +2
    mbebasake kabeh sing dipenjara sacara ilegal, sing dikunjara tanpa biaya, bocah cilik, ngilangi torture. Banjur kita bakal ngomong.
  21. wong mati
    wong mati 7 Januari 2015 09:33
    + 15
    Dheweke ora bakal nuduhake ing Amerika lan Ukraina.

    1. raja apa-apa
      raja apa-apa 7 Januari 2015 10:00
      + 14
      Simbah, BAPAK - KITA UTANG, TERIMA KASIH!!!
      1. SVAROGE
        SVAROGE 7 Januari 2015 11:52
        +1
        Sawise tembung kaya Eyang kakung, dheweke bakal bisa njupuk Crimea saka kita mung nganggo kulit lan balung !!!
  22. SNG01
    SNG01 7 Januari 2015 09:33
    +3
    Keprigelan sing ora bisa dingerteni, kaya-kaya warga AS! Ayo Amerika angonan ing dharatane!
  23. sv68
    sv68 7 Januari 2015 09:34
    +2
    psaka ora ngomong apa-apa - mbebasake Savchenko saka urip fana lan ngirim dheweke menyang donya liyane - kaya sing ditulis ing teks kasebut. wong bodho
  24. spesialis
    spesialis 7 Januari 2015 09:35
    +1
    Merdika kanggo kabeh wong ireng ing Amerika! Booth Gratis! Banjur kita bisa ngomong babagan Savchenko ... Banjur ... Mungkin ... belay
  25. wong mati
    wong mati 7 Januari 2015 09:36
    +2
    Aku kepengin weruh apa jenis wawancara sing bakal diwenehake psaki yen dheweke uga dilebokake ing pusat tahanan Rusia.
  26. Dimkin
    Dimkin 7 Januari 2015 09:36
    +2
    Apa sampeyan butuh liyane? Ganti Savchenko kanggo Alaska!
  27. wuta
    wuta 7 Januari 2015 09:37
    +3
    lan kita njaluk supaya Amerika dibebasake kabeh teroris sing nglawan Amerika
  28. askort154
    askort154 7 Januari 2015 09:40
    +3
    Aku soko ora katon Seagulls? Lan dheweke, wong miskin, wedi karo Psaki, mlayu, sanajan liburan, kanggo mbebasake Savchenko. Ya, Psaki keren!
  29. neobranet
    neobranet 7 Januari 2015 09:41
    +5
    "Kita njaluk supaya dheweke (Savchenko) dibebasake langsung, uga mbebasake kabeh wong Ukraina liyane sing ditahan ing panangkaran Rusia"
    Yen ora, apa? Kabeh padha wedi lan kesusu mbebasake.
  30. brassist
    brassist 7 Januari 2015 09:41
    +6
    Durung dibutuhake nanging wis nelpon recourse lan nyatane yen dheweke dhewe ora nahan kanthi sah iku sah, miturut wong-wong mau, mangan gedhang, tuan-tuan, omong kosong ... hi
  31. ilichstar
    ilichstar 7 Januari 2015 09:42
    +2
    lan Mungkin ngganti Savchenko kanggo Bout?
  32. novel68rus
    novel68rus 7 Januari 2015 09:43
    +2
    dhuwur saka impudence kanggo dheweke kanggo mbukak cangkeme babagan iki ing kabeh duka
  33. basa Rusia063
    basa Rusia063 7 Januari 2015 09:43
    +3
    Lan kabeh cangkang lan kartrid dipecat ing arah kita, ora bisa dibalekake? ing mata uang sing bisa diowahi kanthi bebas ... wow. mangan wae. Penjahat perang - supaya dheweke njagong lan masak bathuk ... njebadi ijo
  34. Imyarek
    Imyarek 7 Januari 2015 09:44
    +3
    Alasan anyar kanggo nambah sanksi, ketoke ... ngguyu
  35. Vasily
    Vasily 7 Januari 2015 09:46
    +3
    paling ing ijol-ijolan kanggo Igor Bout
  36. gozmos
    gozmos 7 Januari 2015 09:48
    +5
    Maneh, "hamburgers" metu saka bisnis ... Lan dill meneng?
  37. seregatara1969
    seregatara1969 7 Januari 2015 09:50
    +3
    ora ana sing lali Guantanamo, lan kita lungguh ing Amerika kanthi urutan
  38. agis
    agis 7 Januari 2015 09:55
    +3
    Usaha liyane dening Departemen Luar Negeri kanggo campur tangan ing yurisdiksi negara liya.
  39. Aleksander
    Aleksander 7 Januari 2015 10:00
    +3
    "Kita njaluk supaya dheweke (Savchenko) dibebasake langsung, uga dibebasake kabeh wong liya sing ditahan panangkaran Rusia Ukrainia," ujare Psaki


    Apa PEN?! G.nida iki ditahan ing wilayah Rusia, nanging ora ana perang karo Ruina lan, kanthi mangkono, ora ana panangkaran! Kabeh Ukrainians tegese sembarang rudo pekso lan pembunuh karo kewarganegaraan Ukraina? Sbrendil
  40. Loner_53
    Loner_53 7 Januari 2015 10:09
    +3
    Quote: Jeneng
    Alasan anyar kanggo nambah sanksi, ketoke ... ngguyu

    Kanca! Ya, sampeyan lan aku, ketoke, ora nggatekake babagan sanksi, aku bakal mbuwang satus gram kanggo Natal, salmon wis ngenteni. nglirik Lan aku nggusah sampeyan nglirik ombenan
    Kamulyan kanggo Rusia !!!
  41. midshipman
    midshipman 7 Januari 2015 10:18
    +2
    Iki pecandu narkoba lan accomplice ing Rajapati bocah-bocah, sipil lan warga Rusia kudu dijupuk utawa digantung. Dheweke ora pantes ukuman urip. Pilot Su25 buntut nomer 08, sing nembak pesawat Walanda, kudu diukum sing padha. Pembaca ngelingi teknik langkah teknisi lapangan udara Belbek, ing antarane yaiku Mayor Shapovalov. Dheweke nguwuh: "Amerika bakal nulungi kita." Lan iki Mayor. Apa wong Ukrainia, sing diobong dening limang presiden negarane, bakal ngerti? Aku duwe pakurmatan.
  42. iku-ai00
    iku-ai00 7 Januari 2015 10:24
    +1
    Oborzela!
    Rusia kudu mbebasake penjahat perang, lan ing AS, warga Rusia wis pirang-pirang dekade ing pakunjaran kanthi tuduhan palsu.
    Kekerasan, ora ana watesan ...
  43. Byordovvv1
    Byordovvv1 7 Januari 2015 10:33
    +1
    Peskov ngumumake bali langsung saka Amerika Serikat saka Alaska menyang Rusia! Setara karo pangandikane Psaki. Amerika tumindak kaya bocah cilik ing kothak wedhi. wong bodho
  44. Tanechka-pinter
    Tanechka-pinter 7 Januari 2015 10:52
    0
    Psaki nuntut mbebasake mata-mata Amerika Savchenko.

    Aku propose kanggo mindhah Savchenko adoh saka Ukraina, contone ngluwihi Urals lan pesisir Samudra Arktik - ngendi mung pesawat mabur.
  45. Kelevra
    Kelevra 7 Januari 2015 10:58
    +2
    Lan kita nggusah sampeyan langsung njupuk Obama ireng lan Psaka dhewe njupuk dhewe!
  46. miwah
    miwah 7 Januari 2015 11:11
    +1
    Quote: Nagant
    Padha njagong kanggo sisih paling. Minangka Kapten Zheglov ngandika, "maling kudu ing pakunjaran."
    Ya, utamane sing dibebasake sawise 20 taun penjara amarga keguguran keadilan. Guantanomo lagu individu saka wong mursid
    Kutipan: rotmistr60
    Iku wektu kanggo Departemen Negara kanggo mbayar manungsa waé kanggo urusan internal, lan ora kelet irung ngendi padha ora takon.
    Lha, wong-wong kuwi senengane nglebokké irungé wong liya. Padha perverts, psyche rusak, megalomania ngatasi. Ing tembung, padha lara, padha kudu melas.
    Kutipan saka DimSanych
    Yagene ngrungokake dheweke? Kaya-kaya sing penting..
    Ya, kudu dikirim dening alas. Lan supaya padha apal paribasan kita "Aja ngomong apa sing kudu ditindakake lan kita ora bakal ngandhani sampeyan menyang ngendi!"
  47. AtenON
    AtenON 7 Januari 2015 12:19
    0
    Ayo dheweke liwat alas, sapa sing njaluk?!
  48. Yuri saka Volgograd
    Yuri saka Volgograd 7 Januari 2015 12:32
    0
    Lan ana kabeneran logis utawa bodho perlu?
  49. Igor1978
    Igor1978 7 Januari 2015 13:00
    +1
    Ayo dadi luwih apik kanggo nelpon polisi ing Amerika kanggo njupuk kurang ing wong ora bersenjata. Bakal luwih migunani.. wong bodho
  50. vovan089
    vovan089 7 Januari 2015 13:18
    0
    Ayo dheweke nggonggong kaya asu sing ala, Departemen Luar Negeri ora bakal entuk apa-apa.