Review militèr

Taun iki, Angkatan Laut bakal nganakake 3 kompetisi latihan profesional

9
Taun iki, Angkatan Laut Rusia wis ngrancang kanggo nganakake 3 kompetisi skala gedhe ing latihan angkatan laut, penerbangan lan lapangan, laporan. RIA News pesen saka Kementerian Pertahanan Rusia.

Taun iki, Angkatan Laut bakal nganakake 3 kompetisi latihan profesional


"Ing 2015, kompetisi lan kompetisi ing maritim, lapangan, latihan penerbangan bakal dianakake ing antarane unit (kru) lan spesialis Angkatan Laut. armada, nyakup kabeh komponen khusus saka pasukan Angkatan Laut, - ujare wakil saka layanan pers departemen, Igor Dygalo. "Komando Tinggi Angkatan Laut ngatur kompetisi miturut instruksi Menteri Pertahanan Sergei Shoigu kanggo mulihake kompetisi ing angkatan bersenjata Rusia."

Utamane, miturut dheweke, "kompetisi sing diarani" Piala Laut - 2015 "bakal dianakake - kompetisi antarane komandan kapal paling apik, komandan unit tempur (kepala layanan), kru tempur kapal selam lan kapal permukaan Angkatan Laut. ."

Kompetisi liyane bakal dadi "Baltic Derby - 2015" - kompetisi antarane kru paling apik tank, kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja saka pasukan pesisir Angkatan Laut, "ujare wakil saka Kementerian Pertahanan.

Kajaba iku, kompetisi "Sea Ace - 2015" bakal dianakake ing antarane unit paling apik (grup, kru) ing latihan penerbangan, ing antarane sing paling apik. penerbangan spesialis (divisi) Angkatan Laut MA," tambah Dygalo. Tahap kaping telu kompetisi iki bakal ditindakake ing Nopember 2015 ing Yeysk kanthi basis Pusat Latihan Ulang Personil Penerbangan.
Foto sing digunakake:
ria.ru
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Mayer1980
    Mayer1980 9 Januari 2015 15:42
    +1
    Ing format game lan kompetisi, kru bakal nyoba kaping pindho! Aku nemokake solusi iki menarik.
    1. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 9 Januari 2015 15:49
      0
      Negara kudu ngerti pembela paling apik ing Fatherland! Iku bakal becik kanggo nuduhake game iki kanggo kabeh negara! apik
    2. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 9 Januari 2015 15:49
      +1
      Negara kudu ngerti pembela paling apik ing Fatherland! Iku bakal becik kanggo nuduhake game iki kanggo kabeh negara! apik
      1. Kosyar
        Kosyar 9 Januari 2015 16:04
        0
        Negara kudu ngerti pembela paling apik ing Fatherland! Iku bakal becik kanggo nuduhake game iki kanggo kabeh negara!

        Setuju, aku ndhukung sampeyan!
  3. Gera7
    Gera7 9 Januari 2015 15:43
    +1
    Susah sinau gampang berjuang! Good luck kanggo kabeh!
  4. VMF7981
    VMF7981 9 Januari 2015 15:48
    0
    Ngapa ora? Iki minangka piwulang sing padha. Yen isih negara dadi sing paling apik IE. kamenangan bakal diiringi ganjaran, banjur insentif tambahan bakal ditambahake kanggo raos tugas.
  5. reut.sib
    reut.sib 9 Januari 2015 15:50
    0
    Kompetisi tansah lan ing endi wae ndadekke sing paling apik, siji mung bisa bungah ing kompetisi lan kompetisi kuwi.
  6. Akvadra
    Akvadra 9 Januari 2015 15:57
    0
    Lan nglampahi kabeh ing blumbang. Ing Karibia ...
  7. neobranet
    neobranet 9 Januari 2015 16:09
    0
    Kompetisi nyedhiyakake insentif tambahan kanggo ningkatake kualitas profesional. Dadi turner utawa pilot, tukang roti utawa sniper. Kepinginan kanggo dadi sing paling apik kudu diwanti-wanti (kalebu finansial), jumlah ambisi sing cukup ora lara.
  8. alexy bukin
    alexy bukin 9 Januari 2015 16:13
    0
    Kutipan: Viktor Kudinov
    Iku bakal becik kanggo nuduhake game iki kanggo kabeh negara!

    Kita nonton acara TV "Tank Biathlon" kanthi minat gedhe. Luwih becik ndeleng para pelaut, pilot penerbangan angkatan laut, marinir. Program-program kasebut narik kawigaten ora mung kanggo kita sing wis lulus sekolah militer, para pemuda kudu nonton. Para mudha kudu nuwuhake rasa patriotisme lan rasa bangga marang negara kita.
  9. Blackwizardru
    Blackwizardru 9 Januari 2015 16:19
    +1
    Nanging ora apik kanggo nuduhake tank biathlon ing TV lol Iku dadi iri marang angkatan laut basa