Review militèr

Rada nyuwun marang Kulon kanthi panjaluk supaya tekanan marang Putin supaya pilot Savchenko lunga

92
The Verkhovna Rada diadopsi ing patemon mréntahaké kanggo PACE lan pemimpin donya karo panjalukan kanggo pengaruhe Presiden Federasi Rusia, supaya kang bakal mrentah release saka ditahan warga Ukrainia Nadezhda Savchenko, sing dipenjara kanggo complicity ing Rajapati. Wartawan Rusia, laporan PolitNavigator.



"Dina iki dheweke mogok keluwen sajrone 32 dina - kanggo Ukraina, dudu kanggo awake dhewe. Kanggo narik perhatian jagad iki kanggo mateni warga sipil, nglawan kita. Dheweke kanthi kurban menehi kesehatan lan urip. Ing dina kaping 32 mogok keluwen, gangguan kesehatan sistemik dumadi. Dheweke ana ing ambang pati.", - ngandika penulis mréntahaké, Yulia Tymoshenko.

"Dheweke ditawani kanggo mungkasi mogok keluwen dening para patriark, pimpinan kekuwatan utama ing jagad iki. Dheweke meh ora nyekel. Dheweke lagi kritis banget. Dheweke ujar manawa iki perang kanggo Ukraina., MP ngandika.

Miturut dheweke, banding kasebut dirancang kanggo mesthekake yen "kabeh pasukan donya sing duwe pengaruh marang Putin ngadeg kanggo nglindhungi Savchenko." "Iki minangka keputusan pribadine, dendam pribadi kanggo hak urip kanthi bebas ing negara EropaJulia terus. - Countdown ana ing jam. Dheweke nolak injeksi.

Ukrainians terus saiki Savchenko minangka conto resistance kanggo "invaders Rusia" lan fighter murub kanggo "kamardikan".

Sadurungé, Presiden Putin ujar manawa nasib Savchenko bakal ditemtokake dening pengadilan, sing bakal nemtokake tingkat kesalahane ing kejahatan sing diduga.
Foto sing digunakake:
www.gazeta.ru
92 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ivan 63
    Ivan 63 13 Januari 2015 17:47
    + 35
    Yen mung - ing gilyak.
    1. Varyag_1973
      Varyag_1973 13 Januari 2015 18:08
      + 27
      Inggih, kita dudu fasis, menyang Gilyak! Dheweke pengin supaya dheweke mati keluwen, nanging kanggo kula iku perlu kanggo meksa-feed dheweke supaya bisa urip kanggo ndeleng sidhang! Lan ing zona, wanita kita ora bakal nglilani dheweke urip nganti suwe!
      1. Siberia 9444
        Siberia 9444 13 Januari 2015 18:19
        -12
        Ya, sampeyan menehi kanca VARYAG1973 dudu fasis! Kepengin supaya mati keluwen Tegese, iki carane padha ditrapake kanggo Lubyanka, apa sampeyan ora pengin mati keluwen?! nanging kanggo kula iku perlu kanggo meksa-pangan meksa nyurung daging babi sing digodhog ing cangkeme apik Lan dheweke ora duwe pilihan. apik Lan ing zona, wanita kita ora bakal nglilani dheweke urip nganti suwe! apik Matur nuwun wis nggawe aku ngguyu nangis
        1. Vorlon
          Vorlon 13 Januari 2015 18:50
          +6
          Tegese, iki carane padha ditrapake kanggo Lubyanka, apa sampeyan ora pengin mati keluwen?! nanging kanggo kula iku perlu kanggo meksa-feed forcefully shove nggodhok daging babi menyang tutuk apik

          Ora ana sing bakal nyurung ham panggang dheweke. Iku isih bakal keselak. Nanging dheweke bakal diikat menyang gurney lan nempelake sistem kanthi solusi nutrisi. Inggih, nalika padha nandur, bakal katon ing kono.
          1. Siberia 9444
            Siberia 9444 13 Januari 2015 19:11
            +5
            Ya, dheweke wis pirang-pirang taun menyang Siberia kanggo kita ... dheweke mesthi ora ngrancang pendaratan kasebut.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Vorlon
              Vorlon 13 Januari 2015 19:22
              +1
              Aku ora mikir iku worth iku. Dumadakan seneng. Nanging ing ngendi wae ing wilayah Novaya Zemlya? Bisnis iki. Wis 30 taun kaya ngono, ana salju lan bruwang ing sakubenge. Lan ing wektu sing padha barak mbukak lan ora ana perlindungan. Mlayu menyang ngendi wae.
              1. Apologet.Ru
                Apologet.Ru 13 Januari 2015 19:39
                +3
                hi
                Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti dheweke ora pilot, nanging seni gunner-spotter. geni ing peran kang perang nglawan pedunung Donbass ...
                Pisanan "polling blitz" ing panggonan sing padha, ing checkpoint, sanalika sawise dijupuk tawanan - ndeleng ngisor.с 1 min 39 detik - sing aman "lali" ing Ukraina -


                Salah sawijining interogasi "resmi" pisanan -
                1. Lawas Lawas
                  Lawas Lawas 14 Januari 2015 00:33
                  0
                  Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti yen dheweke dudu pilot, nanging seni gunner-spotter. geni...

                  Sawise bali saka Irak, dheweke mlebu Universitas Angkatan Udara Kharkiv, lan dheweke entuk ijin pribadi saka Menteri Pertahanan Ukraina Anatoly Gritsenko[6]. Kaping pindho dheweke diusir saka universitas amarga "ora layak mabur dadi pilot", nanging dheweke kaping pindho pulih lan ing taun 2009 lulus dadi navigator. Minangka navigator, dheweke dilatih ing kelas ngebom garis ngarep Su-24, nanging ing pungkasan latihan dheweke dikirim menyang mesin liyane - helikopter Mi-24. Sawise lulus saka universitas, dheweke dadi navigator-operator Mi-24 saka resimen kapisah 3rd saka aviation tentara Angkatan Udhara Ukraina ing kutha Brody. (Wikipedia)
                  Sing, gunner-operator dudu tanker ing sampeyan?
            3. Siberian
              Siberian 13 Januari 2015 20:56
              +1
              Lan kita wis duwe OSCE kene, lan Rada karo timbalane, ana akeh, akeh liyane menarik.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. bir yowes
          bir yowes 13 Januari 2015 18:51
          +1
          Ora daging babi nggodhok lan ora ing tutuk, nanging F-1 ing bolongan liyane!
          1. landak
            landak 13 Januari 2015 19:16
            +1
            Kutipan saka: beer-youk
            Ora daging babi nggodhok lan ora ing tutuk, nanging F-1 ing bolongan liyane!

            Mung sawise nyoba. Dheweke lan pengacara dheweke nindakake kabeh kanggo nundha wiwitan sidang. Ayo padha cepet-cepet yen pengin keadilan. Pengadilan bakal mutusake!
        4. sergeysergey69
          sergeysergey69 14 Januari 2015 03:19
          +1
          Ya, dheweke ora perlu kurang ajar - sampeyan kudu nyepak dheweke ing wulan Agustus - iku kabeh!
      2. neri73-r
        neri73-r 13 Januari 2015 18:34
        0
        Dheweke pengin supaya dheweke mati keluwen, nanging kanggo kula iku perlu kanggo meksa-feed dheweke supaya bisa urip kanggo ndeleng sidhang!


        Ing zona kita (kalebu ing pusat tahanan pra-sidang) dheweke ora bakal ngidini sampeyan mati keluwen! hi Pisanan, pengadilan, banjur koloni rezim umum, kaya wong wadon, ora preduli apa sing dakkandhakake ndeleng dheweke! Banjur sampeyan bisa nyang-nyangan kanggo soko politik!
      3. yo-mine
        yo-mine 13 Januari 2015 19:11
        +1
        Kanthi turnip kuwi, dheweke ora mati keluwen, nanging urip kanthi seneng (yen duwe wektu).
      4. al-qazaz
        al-qazaz 13 Januari 2015 22:08
        +1
        Sampeyan bisa menehi wong Arab, perwira Irak saka tentara Saadam, sing diburu ana ing kana (akeh ing ISIS saiki)
    2. Akvadra
      Akvadra 13 Januari 2015 18:12
      + 10
      Kutipan: Ivan 63
      Yen mung - ing gilyak.

      "Aja nonton, Nadia! Aku meksa Putin!"
      1. kode3001
        kode3001 13 Januari 2015 18:19
        +3
        Iki dudu perjuangane kanggo Ukraina, nanging pitungan sing bodho, luwih becik keluwen sawetara wektu tinimbang menehi panganan kutu kanggo mateni wong paling ora 10 taun!
      2. Patriot 1
        Patriot 1 13 Januari 2015 18:21
        +6
        Lha nek dikon ngeculke.... Lho kok. Saka pesawat langsung menyang bangunan Verkhovna Rada lan supaya pindhah
      3. landak
        landak 13 Januari 2015 19:17
        0
        Kutipan saka Aquadra
        Aja nonton, Nadia!

        Bener, sing paling penting ora bzdo lan nutrisi sing ditingkatake.
    3. lintang78
      lintang78 13 Januari 2015 20:39
      0
      Pati asu kanggo asu! Ayo mati keluwen! Siji makhluk bakal kurang!
    4. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 13 Januari 2015 21:47
      0
      Dheweke kudu ditransfer menyang zona, menyang barak menyang omah gedhong, ing ngendi dheweke mlaku-mlaku lan bali kanthi kanker, dheweke bakal langsung pulih.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. alexy bukin
      alexy bukin 13 Januari 2015 22:00
      0
      Kaping pisanan, dheweke dudu pilot, nanging gunner. Wong sing ora salah mati kanthi partisipasi langsung. Kanggo angkara iki, dheweke kudu nandhang sangsara, lan bakal nandhang sangsara, paukuman abot. Lan dheweke ora bakal medeni sapa wae kanthi mogok keluwen. Dheweke ora pengin mangan liwat cangkeme, dheweke bakal mangan liwat weteng.
    7. waterdolaz
      waterdolaz 14 Januari 2015 00:31
      +1
      32 dina mogok keluwen? Iku angel pracaya.
  2. Wend
    Wend 13 Januari 2015 17:47
    + 21
    Iku perlu kanggo siaran nyoba kanggo kabeh donya. Waca tuduhan babagan pirang-pirang nyawa sing dirusak dening gunner iki. Ayo Nazi Ukrainia lan penyihir iki karo arit terjun menyang lendhut maneh.
    1. Wayahe
      Wayahe 13 Januari 2015 18:09
      +2
      Lungguh ing kurungan dhewekan, kaliren (iku migunani kanggo dheweke), sayang yen dheweke ora ana ing sel umum, yen ora, wanita kita bakal nuduhake ibune Kuz'kin.
      1. Koshak
        Koshak 13 Januari 2015 18:18
        +4
        Quote: wayahe
        Lungguh ing kurungan dhewekan, kaliren (iku migunani kanggo dheweke), sayang yen dheweke ora ana ing sel umum, yen ora, wanita kita bakal nuduhake ibune Kuz'kin.

        Ya, yen dideleng saka pasuryane, dheweke ora keluwen. Yen mung dheweke diwenehi panganan saka ujung liyane, liwat enema.
      2. Egoza
        Egoza 13 Januari 2015 18:36
        +6
        Quote: wayahe
        Lungguh ing kurungan dhewekan, kaliren

        Dadi wicara Tymoshenko ditulis. Dina iki dheweke sobbed ing VR: "Bocah cilik, rapuh, lancip sing keluwen! Meh mati!"
        Ketoke, Yulia kelingan dheweke "mogok keluwen. Nanging apa masalahe? Kebebasan milih ing Rusia. Yen wong pengin "keluwen", ayo "keluwen"
        1. APASUS
          APASUS 13 Januari 2015 18:56
          0
          Quote: Egoza
          Ketoke, Yulia kelingan dheweke "mogok keluwen. Nanging apa masalahe? Kebebasan milih ing Rusia. Yen wong pengin "keluwen", ayo "keluwen"

          Dheweke dhewe sing kudu disalahake, yen pancen ana bukti - iki wektune kanggo negor alas nganti suwe, banjur ora ngerti apa sing ditindakake.
          1. landak
            landak 13 Januari 2015 19:21
            0
            Kutipan saka APAS
            yen pancen ana basis bukti, wektune kanggo negor alas nganti suwe.

            Bener, nanging pengacara ngapusi muter ing ngisor sikil, kaya Feygin, lan mbalikke.
            Ing kono ana rêmbug karo pengacara, ing kono didakwa nulungi para durjana, banjur diwangsuli: Adhuh, iya iku.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 13 Januari 2015 18:30
      +1
      Padha ora kasengsem ing iki, nanging yen pitik lempitan paws, wong Western bakal katon ing kabeh kamulyan.
      Quote: Wend
      Iku perlu kanggo siaran nyoba kanggo kabeh donya. Waca tuduhan babagan pirang-pirang nyawa sing dirusak dening gunner iki. Ayo Nazi Ukrainia lan penyihir iki karo arit terjun menyang lendhut maneh.
  3. Ivan Mokhovikov
    Ivan Mokhovikov 13 Januari 2015 17:49
    +7
    Sampeyan ora kudu ngeculake telek
    1. enot73
      enot73 13 Januari 2015 18:02
      +5
      Kutipan: Ivan Mokhovikov
      Sampeyan ora kudu ngeculake telek
      Perlu kanggo ngenali sawetara wakil saka Verkhovna Rada menyang Savchenko ing pusat tahanan pra-sidang. Banjur sawise kabeh, padha mangan piyambak ing jatah wakil
  4. stas-21127
    stas-21127 13 Januari 2015 17:50
    +8
    "MISKIN" dheweke keluwen S.UKA ....
  5. alien50
    alien50 13 Januari 2015 17:50
    +7
    Nanging babi ora pengin melu dheweke? Sampeyan katon, lan bakal padha mati bebarengan .... Utawa padha mangan saben liyane! wassat
    1. RU-Petugas
      RU-Petugas 13 Januari 2015 18:11
      +9
      Uga ngandika Lyubava saka "Alyosha Popovich ...": apik
      "... Lan supaya padha mati keluwen ing kana ....... Nah ... utawa lemes ... " aran
  6. Ruslan67
    Ruslan67 13 Januari 2015 17:52
    + 15
    Apa padha bengok-bengok babagan integritas teritorial? Dadi Donbass iku Ukraina - menyang kono lan ngetokake
    1. tol 100w
      tol 100w 13 Januari 2015 19:23
      +2
      Kutipan: Ruslan67
      - ana lan masalah

      Masalah kanggo kulawargane wong-wong sing tilar donya amarga pangaturan geni sing berkualitas tinggi. Lan ora bakal keluwen!
  7. Dazdranagon
    Dazdranagon 13 Januari 2015 17:52
    + 10
    Miturut dheweke, banding kasebut dirancang kanggo mesthekake yen "kabeh pasukan donya sing duwe pengaruh marang Putin ngadeg kanggo nglindhungi Savchenko"
    Apa dheweke ngerti apa sing diomongake? ngguyu
  8. Altona
    Altona 13 Januari 2015 17:52
    + 16
    Ing 32 dina, organisme normal bakal mati, ora liya, ing endi wae lemak dikubur.
    1. Sma 11
      Sma 11 13 Januari 2015 18:00
      +3
      Dene mogok keluwen, iki tembung sing kuwat. Praktek pakan ing Rusia wis digarap. Nyelidiki menyang weteng lan campuran nutrisi liwat corong.
    2. GUS
      GUS 13 Januari 2015 18:12
      +1
      Kutipan saka Altona
      Ing 32 dina, organisme normal bakal mati, ora liya, ing endi wae lemak dikubur.

      Timoshenko, aku elinga, uga kaliren ing pakunjaran, lan ora bisa mlaku, wong miskin. Nanging, dheweke langsung waras sanalika dheweke leaned maneh. Punika Savchenko, korban padha saka "Holodomor".
      Ya, saiki dheweke ora urip mlarat, dheweke katon ora kesel.
    3. tukang kayu
      tukang kayu 13 Januari 2015 18:50
      +2
      Kutipan saka Altona
      Ing 32 dina, organisme normal bakal mati, ora liya, ing endi wae lemak dikubur.

      ya, ora - dheweke ana ing diet khusus - diarani "susu manuk" - elang mabur saka sel lanang ngguyu
  9. Stiletto
    Stiletto 13 Januari 2015 17:53
    + 12
    Ya, aku ora bakal ngomong, miturut foto, dheweke wis ilang bobote. Ing kene ing wong Donbass, bocah-bocah lan wong tuwa padha keluwen - ya. Lan iki mung ora pengin mangan - uga, iki masalah pribadine, lan mesthi dudu Putin.
  10. Oganes
    Oganes 13 Januari 2015 17:55
    +3
    Dheweke ora katon keluwen ing foto kasebut ...
  11. Kelevra
    Kelevra 13 Januari 2015 17:56
    +3
    Sing kasengsem ngrungokake dill, ora ana sing peduli!
  12. Babai34rus
    Babai34rus 13 Januari 2015 17:56
    +7
    Mesthi dheweke bakal ngeculake!!!!Lan dheweke bakal mbalekake Crimea. YE!!!!!!!!!
  13. pahom54
    pahom54 13 Januari 2015 17:57
    +4
    Dheweke minangka pejuang ideologi karo Rusia lan Rusia. Lan dheweke keluwen, mesthine, kaya Yulia ing jamane ... Pengadilan, pengadilan lan mung pengadilan! Siapke kanthi basis sing apik lan siaran ing TV ...
  14. dirik
    dirik 13 Januari 2015 17:57
    +4
    Pancen, sijine kabeh bahan ing domain umum: ngendi, nalika, carane akeh wong dheweke matèni ... Lan supaya kabeh limo "aktivis hak asasi manungsa" nyoba kanggo meksa Putin.
  15. Ruthless
    Ruthless 13 Januari 2015 17:58
    +5
    Kepiye carane ngeculake dheweke? Nalika lagi "lungguh", karir politik dheweke berkembang kanthi cepet lan sukses ... ngguyu
  16. OML
    OML 13 Januari 2015 17:58
    +4
    Lan pira dheweke ninggalake tanpa pencari nafkah???
  17. Balamyt
    Balamyt 13 Januari 2015 17:59
    +3
    kabeh pasukan donya sing duwe pengaruh marang Putin.................................

    Omong kosong (lan pancen abu-abu)! Mung rakyat negara iki sing duwe pengaruh marang presiden negara sing MERDEKA lan TERHEBAT ing donya!
    Iku ing prezikov Western lan liyane kaya wong-wong mau, ana pasukan pengaruh liyane. Lan kita ngerti banget!
  18. OML
    OML 13 Januari 2015 18:00
    +6
    Aku ndhukung Putin!
  19. staryivoin
    staryivoin 13 Januari 2015 18:01
    +3
    Iku kanggo West iku pilot lan wakil saka Verkhovna Rada. Sesuai karo norma-norma hukum internasional, kang, cukup aneh, ora nemokke ing Rusia, iku pidana perang. Ayo Barat menehi tekanan marang Pak Poroshenko, sing ngakoni pati 19 warga Prancis ing tangan teroris "dipakani" dening Kulon, nanging ora bisa ngakoni pati meh 5 ewu warga negara sing pancen tentrem minangka asil. saka "ATO" sing ora bisa dimangerteni, sing sakperangan alesan dadi luwih akeh bentuk operasi teroris nyata marang wong Ukrainia ... Utawa "zapadlo" kanggo Messrs Hollande, Merkel, Cameron kanggo ngenali iki??? Nanging banjur dheweke dhewe dadi teroris, ngerteni teror donya
    1. Egoza
      Egoza 13 Januari 2015 18:41
      0
      Kutipan saka staryivoin
      nanging dheweke ora bisa ngakoni pati meh 5 ewu wargane sing pancen tentrem amarga "ATO" sing ora bisa dingerteni, sing sakperangan alesan saya tambah akeh bentuk operasi teroris nyata marang wong Ukrainia.

      BP EU kanthi terang-terangan ujar manawa iki "negara pendhudhukan, Rusia lagi perang nglawan Ukraina" Ora ana Ukrainia ing kana - mung penjajah. Ya, lan siji liyane mung saiki - "para penjajah padha nyerang Debaltseve, lan ana wartawan, kalebu Rusia." Iki supaya ora ana sing bisa menehi klaim mengko. Padha dijupuk piyambak!
  20. Penarik
    Penarik 13 Januari 2015 18:02
    +2
    ngirim scum ing jejere Sasha sing diantemi ... nggantung awake ing sel ing sabuk lan sateruse kaping telu ...
  21. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 13 Januari 2015 18:02
    +1
    Amarga dheweke minangka salah sawijining pilot pungkasan lan isih ana siji helikopter maneh. Nyuwun
  22. AlNikolaich
    AlNikolaich 13 Januari 2015 18:03
    +4
    Isih, dheweke ora ana ing kondhisi sing serius ... Dheweke rusak! Sing awake dhewe meneng, dheweke dadi pecandu narkoba?
    Carane kudu brainwash kanggo pindhah menyang Rusia karo dokumen palsu kanggo sabotase? lan
    ngerti sing lagi looking for sampeyan kanggo Kadurjanan, lan pribadine wis dadi menowo ing Internet lan ing penet!
    Julia Zechka wis nemokake kolega sing pantes! Penjahat, pecandu narkoba... Lan yen Yulia ilegal
    dirilis saka pakunjaran, banjur iki ora cilik!
    1. kress42rus
      kress42rus 13 Januari 2015 18:09
      0
      kondisi sing padha karo Tymoshenko
    2. Komentar wis dibusak.
  23. kress42rus
    kress42rus 13 Januari 2015 18:03
    -6
    bisa jancok dheweke !!!
  24. konvalval
    konvalval 13 Januari 2015 18:04
    +1
    Putin wis wedi. Dheweke mesthi bakal nglilani dheweke lunga, yen ora, dheweke bakal ngetrapake sanksi.
  25. v245721
    v245721 13 Januari 2015 18:04
    +1
    scum iki menyang zona, lan paling adoh lan paling limitless negatif . ing kono dheweke bakal nanem rasa tresna marang Rusia.
  26. Vitek
    Vitek 13 Januari 2015 18:04
    +1
    Paukuman, pangadilan lan mung PENGADILAN !! Kabeh kudu dijawab! am
  27. kress42rus
    kress42rus 13 Januari 2015 18:05
    -3
    ora kelet ketemu, Aku kudu jancok karo Papan
  28. Komentar wis dibusak.
  29. Bodho
    Bodho 13 Januari 2015 18:05
    +4
    Iku bakal weaken, - padha bakal Feed liwat bokong ... nanging bakal katon ing pengadilan, aphids.
  30. Vladimir71
    Vladimir71 13 Januari 2015 18:06
    +2
    Korban khas Holodomor.
  31. lyokha lor
    lyokha lor 13 Januari 2015 18:06
    0
    Aku kepengin weruh apa sing bakal dijawab "kemanusiaan progresif", kanthi latar mburi histeria babagan Charlie? Apa dheweke bakal nuduhake esensi sejatine ing kabeh kamulyan?
  32. izGOI
    izGOI 13 Januari 2015 18:06
    +4
    Aku wis nulis, uga, wong wadon mutusake kanggo njagong ing diet, ilang bobot, supaya apa dheweke kudu nerjemahake kabeh menyang politik lan shamelessly ngapusi. Kajaba iku, obat modern ora bakal ngidini dheweke mati, sanajan dheweke pancene pengin banget (sing aku ragu-ragu). Lan Ruin kudu bungah yen sampeyan ora kudu mbayar salah siji wakil - feed Rusia. Lan luwih. Minangka kabeh wong ngerti, madam iki (chi, mamzel) ditahan ing Voronezh. Dadi layanan khusus saka Federasi Rusia bisa uga duwe pitakonan, lan ora sawetara, kanggo wakil iki. Utamane babagan tujuan sing ana ing Federasi Rusia. Utawa iki minangka conto pisanan saka wong militer Zrobitchanin.
  33. kress42rus
    kress42rus 13 Januari 2015 18:07
    0
    uranium bakal ditambang cedhak Novosib kanggo urip
  34. pryaniku
    pryaniku 13 Januari 2015 18:08
    0
    ing rak kabeh ukrovs dheweke ing rak tengen ing parlemen sing am
  35. ireng
    ireng 13 Januari 2015 18:11
    0
    Lha kok... ditakoni... diedhunke, diturunake....
  36. sv68
    sv68 13 Januari 2015 18:11
    +1
    ya, supaya dheweke lunga - karo tangane diikat lan ditutup mripat ing wayah wengi ing lapangan ranjau - ayo dheweke lunga am
  37. barclay
    barclay 13 Januari 2015 18:12
    +1
    PENGADILAN, lan mung PENGADILAN! Pengadilan paling manungsa ing donya! Banjur, laporan périodik saka panggonan ngladeni ukara ing Kalyma iki "pahlawan" karo Pick ing tangané.
  38. mehmeh
    mehmeh 13 Januari 2015 18:13
    +1
    Paceklik langsung ing pusat tahanan pra-sidang)))
    Kewan lurus)))
  39. pryaniku
    pryaniku 13 Januari 2015 18:14
    0
    sampeyan bisa bali ing bingkisan karo spare parts am
  40. agis
    agis 13 Januari 2015 18:16
    0
    Sampeyan kudu tanggung jawab kanggo kejahatan sampeyan!
  41. Vovan - pakunjaran
    Vovan - pakunjaran 13 Januari 2015 18:16
    0
    Ya, supaya garing. Keluwen sing lara! Dheweke nandhatangani ukumane dhewe lan nindakake dhewe!
  42. neobranet
    neobranet 13 Januari 2015 18:16
    0
    Complicity ing Rajapati minangka pelanggaran pidana. Tymoshonka nyeluk para pamimpin Kulon kanggo ngadeg kanggo pidana, supaya dheweke njupuk Panggonan ing Rada? Bakal menarik, paling ora, kanggo wong-wong sing wani intercede babagan iki. Pigtail ora ngerti iki, dheweke dhewe wis suwe ilang kabeh isin. Wong puffs munggah, sawetara jinis movers convulsive. Pancen isih durung ngerti yen dipingkelake nol. Nyuwun
  43. navara399
    navara399 13 Januari 2015 18:18
    +1
    HER mesthi dibebasake, minangka patrap muhibah utawa ijol-ijolan kanggo sawetara tawanan, yen ora ana basis bukti sing cukup. Nanging aku ora mikir yen dheweke mung ditarik metu saka dill tanpa bantahan wesi ing tangane. Iku misale jek kula sing pengadilan sengaja pindhah kanggo tekan titik tartamtu (ing kasus wunguné Julia karo arit). Dadi asu iki bakal menyang pengadilan, njaluk ukuman urip, lan ing sawetara taun, gagal jantung bakal mungkasi urip.
  44. Vovan - pakunjaran
    Vovan - pakunjaran 13 Januari 2015 18:19
    0
    Ora ana sing bakal nglilani dheweke menyang ngendi wae! am
  45. mamont5
    mamont5 13 Januari 2015 18:20
    +1
    Quote: wayahe
    iku tega sing ora ing sel umum, digunakake wanita kita bakal nuduhake dheweke


    Dadi, mungkin dheweke kudu diselehake ing sel umum. Kabeh bakal diterangake kanggo dheweke ana.
  46. PWG
    PWG 13 Januari 2015 18:23
    +1
    Menehi reptil iki kanggo wanita ing gubug penet, supaya padha pamer kanggo wiwitan, lan banjur strangle ing kotang!
  47. Yarik
    Yarik 13 Januari 2015 18:25
    +1
    Letnan Jenderal
    GUS (3) SU Dina iki, 18:12 ↑ Anyar
    Kutipan saka Altona
    Ing 32 dina, organisme normal bakal mati, ora liya, ing endi wae lemak dikubur.
    Timoshenko, aku elinga, uga kaliren ing pakunjaran, lan ora bisa mlaku, wong miskin. Nanging, dheweke langsung waras sanalika dheweke leaned maneh. Punika Savchenko, korban padha saka "Holodomor".
    Ya, saiki dheweke ora urip mlarat, dheweke katon ora kesel.

    Ya ora ..., nyatane, "mosk @ damn it" khusus dilemu kanggo kamera sauntara, banjur bakal nyebar bosok maneh, kita kabeh ngerti ing kene ... ngguyu
  48. panambang
    panambang 13 Januari 2015 18:26
    +1
    Woh - kaliren!

    Mbandhingake foto pasuryane "ing alam bébas" lan sing diwenehi ing cathetan iki, yaiku "ing panangkaran", kanthi mripat langsung sampeyan bisa ndeleng carane nyebar menyang papan.

    Utawa foto iki dijupuk sadurunge "mogok keluwen"?
  49. muhomor
    muhomor 13 Januari 2015 18:26
    +2
    Yen PDB mrentah supaya dheweke dibebasake, mula minangka pimpinan negara, dheweke bakal ilang! Pilot Bout ditutup kanggo 20 taun mung kanggo tembung babagan niat, apa maneh kanggo tembung sing diprovokasi! Yen wanita jambon iki kudu disalahake amarga matine koresponden, banjur gulungake dheweke kanthi lengkap! Yen dheweke metu karo kitchi, ora ana sing bakal ngelingi dheweke, minangka wong wadon, dheweke ora bakal kelakon - ora duwe anak, bojo, putu. Kamulyan kanggo Ukraina! wassat
  50. rus-5819
    rus-5819 13 Januari 2015 18:37
    +3
    "Dheweke ditawani kanggo mungkasi mogok keluwen dening para patriark, pimpinan kekuwatan utama ing jagad iki.
    Ing kene, yen memoriku bener, siji Patriarch of All Russia, lan babagan para pamimpin kakuwasan ing donya, banjur apa sing padha preduli karo Rusia, luwih apik kanggo ngumpulake sampah ing negara sampeyan dhewe. Lan omong-omong, aku ora krungu manawa media nyebarake babagan iki. Ketoke, sawise lungguh, hadiah telepati Yulia mbukak! Banjur aku kudu mikir babagan awakku dhewe, yen ora ana jam ing jejere Nadia lan lungguh. (Kita ora nggunakake paukuman pati kanggo wanita, kadhangkala sayangé).