Review militèr

Komando DPR: Milisi nyerahake Senjata Amerika Ditemokake ing Posisi Militer Ukraina menyang Pakar OSCE kanggo Keahlian

96
Eduard Basurin, wakil komandan milisi DPR, ujar manawa para pengamat OSCE diwenehi wong Amerika. gaman, sing ana ing pembuangan pasukan keamanan Ukrainia lan digunakake dening wong-wong mau. Kita ngomong babagan senapan serbu M-16, senapan mesin Amerika, uga pistol lan kartrid kanthi peluru mbledhos. Basurin nyatakake yen milisi nemokake kabeh senjata kasebut ing lantai siji terminal "anyar" ing bandara Donetsk, akses sing dipikolehi dening NAF.

Komando DPR: Milisi nyerahake Senjata Amerika Ditemokake ing Posisi Militer Ukraina menyang Pakar OSCE kanggo Keahlian


Basurina kutipan RIA News:
Senapan M-16 Amerika ditemokake ing kana, senapan mesin - kabeh ana ing siji salinan. Uga pistol, utamane Browning ... Paling kabeh, kartrid karo inti baja lan peluru mbledhos, sing dilarang dening kabeh konvensi, nguwatirake.


Kacarita senjata lan amunisi sing ditemokake dening milisi wis dipasrahake kanggo sinau kanggo spesialis OSCE sing kerja ing zona konflik bersenjata.

Mbongkar kapal Kanada ing pelabuhan Odessa kanthi rezim keamanan khusus bisa menehi kesaksian yen kanca-kanca Barat "ora mung nyedhiyakake obat-obatan, peralatan lan jatah pangan, nanging uga senjata menyang Ukraina kanggo pasukan keamanan-punishers, nanging uga senjata. Keamanan pelabuhan kasebut dikuatake kanthi serius nalika bongkar muat. Miturut sawetara laporan, kira-kira 47 kontaner dikirim saka Kanada, sing bisa ngemot senjata. Penutupan telung bandara Ukrainia uga katon aneh - apa ora kanggo mbongkar bantuan militer liyane saka "kanca" Kulon?

Perwakilan saka batalyon sukarelawan Ukraina uga menehi tandha manawa dheweke nampa senjata "mati" saka Kulon. Ing jaringan sosial, wong-wong iki nulis yen dheweke "ngetokake teroris kanthi senjata 'non-mati' sing ditampa saka 'kanca'." Ing wektu sing padha, istilah "non-mati" digunakake kanthi ironi sing jelas.

Bali menyang topik nransfer senjata Amerika sing ditemokake ing posisi Ukrainia menyang wakil saka misi OSSN, kudu dicathet yen staf OSCE durung mutusake kanggo menehi komentar babagan perkara iki.
96 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. KrSk
    KrSk 15 Januari 2015 15:18
    + 84
    Apa gunane? Sampeyan bisa uga mikir yen obesitas duwe bobot ...
    1. Byshido_dis
      Byshido_dis 15 Januari 2015 15:19
      + 32
      Aku kepengin weruh yen iki bakal ditampilake paling ora ing euronews? Dina iki aku bakal kasebut kanthi teliti, nonton ... Pangiriman barang non-mati, ngomong ... uga, uga, scum!
      1. alex-s
        alex-s 15 Januari 2015 15:20
        + 11
        Dina iki aku bakal ndeleng luwih cedhak ...

        Ora ana gunane!
        1. Wayahe
          Wayahe 15 Januari 2015 15:26
          +7
          OSCEs duwe wangun bunder streamlined, supaya padha bakal miwiti komentar saka kadohan, lan padha bakal mungkasi ngandika sing piye wae gegaman lan sing murub saka iku ora dingerteni, Mungkin supaya, utawa Mungkin ora.
        2. yushh
          yushh 15 Januari 2015 18:10
          +8
          Aku mung weruh foto bedhil iki. Conto sing menarik banget. Amerika saka bal ngembangake modifikasi adhedhasar M-16 kanthi panrima kanggo majalah saka AK lan, kanthi mangkono, kanggo kartrid saka iku, iki ditindakake kanggo pasukan khusus supaya ora ngalami masalah karo amunisi ing mburi garis musuh (Afghanistan lan negara liyane nggunakake senjata Soviet). Kene iki modelka lan surem munggah ing bandara.
          Ana spesialis Amerika ing kana, utawa Ukrainia nampa "senjata non-matih" kanggo mbantu.
      2. evgenii67
        evgenii67 15 Januari 2015 15:26
        +3
        Kutipan saka Byshido_dis
        Aku kepengin weruh yen iki bakal ditampilake paling ora ing euronews?

        Warta Eropa mung bisa nuduhake T-72B3 (utawa meh padha karo T-72B3) kanthi menara sing ambruk ing lapangan Donbass (iki bakal migunani kanggo wong-wong mau). Ngomong-ngomong, kenapa ora ana penolakan utawa artikel sing mamang ing VO babagan T-72B3, sing ditabrak / ditangkep?!
        1. GRAy
          GRAy 15 Januari 2015 17:10
          +1
          Kutipan saka: evgenii67
          Ngomong-ngomong, kenapa ora ana penolakan utawa artikel sing mamang ing VO babagan T-72B3, sing ditabrak / ditangkep?!

          Ana video, aku ora ngerti yen iki dikirim kene utawa ora, T-72 Ukrainia dijupuk.
          Katon akeh kaya.
          1. kaluganew
            kaluganew 15 Januari 2015 17:13
            +1
            carane aku bisa masang video?
          2. Kars
            Kars 15 Januari 2015 17:16
            +1
            Kutipan saka: evgenii67
            Ngomong-ngomong, kenapa ora ana penolakan utawa artikel sing mamang ing VO babagan T-72B3, sing ditabrak / ditangkep?!

            Ya, sampeyan mesthi menehi artikel)) sing mbukak topeng peniru-karton sing kotor))
      3. POMAH
        POMAH 15 Januari 2015 15:28
        +4
        Dheweke ora nuduhake owah-owahan ing transit gas saka Rusia ora liwat Ukraina.
      4. STALGRAD76
        STALGRAD76 15 Januari 2015 15:31
        + 20
        Ana review olahraga ing Vrunyuz, rapat umum ing Amerika Kidul, mung babagan pengendara motor lan SUV, ora ana tembung babagan truk, kaya-kaya ora ana, lan alesan kasebut mbokmenawa Kamaz kanthi yakin mimpin ......
        1. landak
          landak 15 Januari 2015 15:47
          +2
          Kutipan: STALGRAD76
          ora ana tembung babagan truk, kaya-kaya ora ana

          Alesane prasaja, Barat kalah, Iku bakal dadi cara liyane, mesthi bakal nuduhake. Senajan motor lan mobil luwih populer ing kana.
      5. sannych
        sannych 15 Januari 2015 15:50
        +7
        Lha kowe ngomong opo? Apa euronews liyane? Nalika warga sipil sing tentrem dirusak saka Grads, nalika bocah-bocah padha mati, lan luwih saka 12 kartunis Prancis tiwas, ing endi euronews iki? PBB ngendi, OSCE? Dheweke mung duwe siji jawaban - yaiku Rusia lan teroris pro-Rusia. Dheweke mung ora bakal nuduhake kabeh. Ya, ing kasus sing ekstrem, dheweke bakal ngumumake (bisa uga Psaka dhewe) yen iki minangka provokasi liya saka Rusia lan Putin.
      6. Andrey NM
        Andrey NM 15 Januari 2015 19:03
        +4
        Lan apa? Dheweke ora mabur, ta? Dadi ora mati ...
        Aku wis nulis ing kene sadurunge yen fasisme tansah didhukung dening negara-negara "demokratis" - Inggris, Prancis, Italia, Jerman, AS, lsp. Ing taun 1936, negara-negara sing padha ndhukung Jendral Franco ing Spanyol, "mbuwang" Cekoslowakia ing taun 1939, lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, Anglo-Saxon ing koloni dianggep populasi lokal malah adhem saka Adolf Schicklgruber nindakake karo "keluwihan", ing mratelakake panemume, populasi. Lan dheweke ora ngrusak unit SS supaya bisa digunakake maneh nglawan USSR ...
    2. Akvadra
      Akvadra 15 Januari 2015 15:20
      + 19
      Oalah, sampeyan kudu ora kantun kesempatan kanggo poke muncung menyang telek!
      1. neobranet
        neobranet 15 Januari 2015 15:36
        + 15
        Kutipan saka Aquadra
        nyopot moncong ing telek!

    3. subbtin.725
      subbtin.725 15 Januari 2015 15:21
      +2
      Kutipan saka KrSk
      Apa gunane? Sampeyan bisa uga mikir yen obesitas duwe bobot ...

      Mangkono - padha nembangake lagu-lagu karo Amer ..., isin.
    4. Sith Gusti
      Sith Gusti 15 Januari 2015 15:22
      + 37
      Kutipan saka KrSk
      Apa gunane? Sampeyan bisa uga mikir yen obesitas duwe bobot ...

      Apa pancene nggunakake OSCE iki? Apa maneh Boeing, yen sawise bledosan dheweke teka ing pekaranganku tanggal 4 Januari, saiki bis? Apa gunane OSCE iki, yen mung mirsani lan ngrekam lan iku - proyek apik!

      Laporan anyar saka LPR

      15.01.15/2/XNUMX Pesen saka kepala staf artileri saka brigade XNUMX tentara LPR ("Fomich")

      "Ing wayah wengi, kita ngremuk dill cukup akeh. Kita nyekel posisi kita lan saiki garis ngarep ora owah. Dill ngrancang serangan, miturut akumulasi peralatan lan tenaga kerja. Artileri kita nyerang posisi ing sisih tengen. kali, ing checkpoint 31, kang kita ngatur kanggo njupuk ing wayah sore, dibalèkaké kahanan lan dianakaké ngarep. Tentara Ukraina nandhang losses serius, lan miturut laporan Intelligence, padha wis akeh tiwas lan tatu. lan Slavyanoserbsk lan Zheltoe iku kita. Kabeh ing sisih kali iki kita kontrol. Tentara Ukraina ngebom Zheltoye, Slavyanoserbsk, Smeloe, Raevka, Vesela Gora. Dheweke nyoba nyabrang kali, ngedegake ponton kanggo nransfer peralatan ing wilayah Krymsky. . Nanging kabeh operasi iki ora kasil kanggo wong-wong mau. Garis ngarep tetep, kaya wingi, ing sadawane kali nganti Krymsky lan liwat checkpoint 31 kanggo Frunze.

      15.01.15/XNUMX/XNUMX Pesen saka milisi kanthi tandha telpon "Sych"

      "Ukrainians mandheg macet komunikasi, nalika kita nutupi salah siji saka kendaraan perang elektronik. Ana kabar apik lan ala. Apik - kita ngubengi Novotoshkovka ing wayah wengi lan dianakaké ing wayah wengi lan ing wayah esuk. Posisi ana nguatake - lan Armed. Pasukan Ukraina ora bisa nyerang wong-wong mau amarga sawise 4 "x dina pungkasan ora ana apa-apa. Saiki padha duwe peralatan kurang ing arah kita saka kita duwe. Kita duwe tank, operator personel wojo lan kendaraan tempur infanteri kebak - lan padha ngerti. Mulane padha ojo ribut-ribut. Nah, saiki duel artileri isih ana - unit kita nyerang Donensky "Orekhovo - serangan wis kedadeyan sajrone jam saka pos papriksan cedhak desa. Dheweke durung njupuk, nanging aku mikir. kita bakal njupuk iku ing dina kanggo manawa. Pertempuran ora suda ing kanthong Debaltsevo. Ana Ghost, Cossacks lan milisi Gorlovka perang. Cedhak Gorlovaya, sawise kabeh, padha njupuk Travnevoye. " "Saiki kabar ala. - eselon kaloro pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina wis dipindhah. Eselon kaloro nduweni pasukan luwih akeh tinimbang sing pertama kira-kira kaping 3. Wiwit eselon pisanan rusak banget, Ukrainia mutusake kanggo ngimbangi iki karo sing katelu. Unit kita uga ora turu, kita siyap nyerang lan awake dhewe wis siyap arit! Kita duwe kekuatan sing cukup kanggo nyerang."

      1. Nissa-on
        Nissa-on 15 Januari 2015 15:37
        +6
        Ngakak. Ya, kita uga duwe cadangan?
        "Kita duwe kekuatan sing cukup kanggo nyerang." - Gusti Allah pareng.
      2. Thunderbolt
        Thunderbolt 15 Januari 2015 16:05
        +1
        Antarane para pengamat uga ana wakil saka Rusia, sing menarik yen pihak Ukrainia banget negatif babagan anané pengamat kita ing zona konflik.
        Vasily Budik, penasihat Menteri Pertahanan babagan ijol-ijolan tawanan perang, ujar manawa 80% staf misi OSCE sing kerja ing wilayah kutha Mariupol (wilayah Donetsk) minangka warga Federasi Rusia. Apa wong Rusia, karyawan (mantan utawa saiki) FSB, GRU lan liya-liyane. Lan dheweke agresif banget marang militer kita. Kajaba iku, dheweke ngirim informasi babagan lokasi pasukan kita, secara harfiah mburu divisi artileri kita" ngguyu , - ngandika penasehat kanggo Menteri Pertahanan.
        Sauntara kuwi, pembicara misi kasebut nyatakake: "Ana mung siji monitor (OSCE) saka Federasi Rusia ing Mariupol. Kira-kira 80% saka Rusia (ing antarane pengamat OSCE) ora bener." lol .Aku dhewe ora ngarep-arep yen informasi babagan salinan siji-sijine senapan bisa mengaruhi pendapat umum, nyebabake penyelidikan internasional. Inggih, para birokrat Eropa bakal ngatasi kasus iki.
      3. revnagan
        revnagan 15 Januari 2015 18:37
        +4
        Yaiku, Ukrainians, ora entuk sukses, lan ora maju siji langkah, wiwit nggawa cadangan menyang perang, bakal kaya Fritz cedhak Kursk.
      4. Vorlon
        Vorlon 15 Januari 2015 18:49
        +1
        Tetep wong lanang. Cepet utawa mengko, "telek" sing didegake dening marmut bakal nembus bendungan.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Rosich333
        Rosich333 15 Januari 2015 18:50
        +1
        Wong lanang sing apik, numpes roh jahat iki!
    5. YUBORG
      YUBORG 15 Januari 2015 15:29
      +5
      Iki OSCE, kertas jamban ing tangan kanca-kanca ing jaban rangkah. Remuk, diusap, dibuwang lan meneng!
      1. Sid.74
        Sid.74 15 Januari 2015 15:33
        +6
        Dhaptar 120 ewu wong umur 35 nganti 57 wis diklumpukake kanggo dikirim menyang ATO: dheweke dhewe ora kesusu menyang ngarep.

        Kyiv, 15 Januari (PolitNavigator, Maxim Karpenko) - Nalika wajib militer mati ing perang ing Ukraina, profesional layanan rahasia sing ana ing cadangan malah ora nampa panggilan. Iki dicritakake dening mantan kepala Layanan Intelijen Asing Ukraina Mykola Malomuzh ing saluran TV 112.

        Miturut dheweke, Ukraina duwe luwih saka 100 prajurit profesional ing cadangan sing durung nampa panggilan.

        "Kita kudu nelpon profesional tingkat dhuwur sing durung ditimbali kanggo layanan. Iki minangka wakil saka layanan khusus, yaiku militer sing kerja ing macem-macem negara, saka Afghanistan nganti kontingen perdamaian, iki minangka wakil saka pasukan khusus. Padha ora disebut munggah kanggo macem-macem alasan - padha ora diundang menyang registrasi militèr lan kantor enlistment, amarga padha ngandika: "Ayo padha teka dhewe." Pendekatan iki ora bakal bisa. Kita, Dewan Koordinasi Perwira Militer, ngenali 120 wong sing ora ditugasake saka umur 35 nganti 57 taun, "ujare Malomuzh.

        Nda.. Pindos mutusake kanggo mbuwang kabeh wong lanang!Mulane mulih.
        1. landak
          landak 15 Januari 2015 15:50
          +3
          Kutipan: Sid.74
          Dhaptar 120 ewu wong umur 35 nganti 57 wis diklumpukake kanggo dikirim menyang ATO: dheweke dhewe ora kesusu menyang ngarep.

          Kabeh bener. Pinter, ing sangisore peluru, ora bakal menek. Ora ana gunane. Lan resmi ora ana perang ing Ukraina!!! Lan iki ATO sing biasane ora legalized.
        2. Riperbahn
          Riperbahn 15 Januari 2015 15:52
          +2
          Profesional iki bakal luwih pinter tinimbang Ukrotyrkov. Kirimi utawa aja ngirim subpoena - ora bakal mati kanggo Poroshenko lan Yachny.
          1. revnagan
            revnagan 15 Januari 2015 18:39
            0
            Kutipan saka Riperbahn
            Kirimi utawa aja ngirim subpoena - ora bakal mati kanggo Poroshenko lan Yachny.

            Lan wis nampa gegaman ing tangan, padha ora bakal langsung menyang bek Valtsman lan Co.
            1. Anatole
              Anatole 15 Januari 2015 18:55
              +1
              Iki kabeh nganti getih pisanan, banjur bakal diikat.
        3. papas-57
          papas-57 15 Januari 2015 16:51
          +4
          ''Nda..Pindos mutusake kanggo mbuwang kabeh wong! Seneng Ukraina ing Geyrop.
        4. Komentar wis dibusak.
    6. tilovaykrisa
      tilovaykrisa 15 Januari 2015 16:13
      +2
      Federasi Rusia uga kudu nyuplai senjata sing luwih aktif kayata TOS, Tochka U, Pzrk kanggo milisi, mabur saka tembung kasebut, lan ora saka tembung sing mateni. nglirik
      1. vit8180
        vit8180 15 Januari 2015 17:05
        0
        Sebutna "mabur" terus, ayo .....
      2. Anatole
        Anatole 15 Januari 2015 18:56
        +3
        Cepet kabeh Cheburashki ing operasi ngguyu
    7. wong Samaria
      wong Samaria 15 Januari 2015 16:14
      +2
      Rasa yen OSCE dibentuk ing negara NATO, kamardikane legendaris!
    8. alexy bukin
      alexy bukin 15 Januari 2015 16:27
      +1
      Pemantau OSCE diwenehi bukti sing ora bisa dibantah sing mbuktekake kesalahane UVS sing nembak Boeing. Terus piye?.. Ora krungu kesimpulane komisi sing nyelidiki aksi teroris iki. Dadi, pengamat Eropa minangka goblok sing ana kanggo ngalihake mata.
    9. Komentar wis dibusak.
    10. siberalt
      siberalt 15 Januari 2015 17:47
      +1
      Lan padha bakal nyerahke menyang Holland kanggo ujian, lan ing kana padha ngakoni yen iki telung panguwasa Mosin ngguyu
    11. Jovanni
      Jovanni 15 Januari 2015 18:47
      0
      Apa barel wis dibor? Banjur sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo kedhip mripat, amarga senjata iki bakal miwiti njupuk maneh ...
    12. teater
      teater 15 Januari 2015 19:11
      0
      Ayo kula guess. Apa asil investigasi bakal dikarepake ing 2017?
      1. Kasym
        Kasym 15 Januari 2015 21:48
        0
        Kasunyatan kasebut ngeculake tangan Rusia ing pasokan senjata lan amunisi.
        Aku isih percaya yen ana persetujuan antarane Federasi Rusia lan Amerika Serikat babagan pasokan senjata lan amunisi menyang zona konflik. Yen padha nglanggar, banjur kenapa Federasi Rusia kudu netepi. hi
  2. Rassama
    Rassama 15 Januari 2015 15:19
    + 17
    milisi nyerahake senjata Amerika menyang spesialis OSCE kanggo dipriksa
    sampeyan bisa lali
    1. Byshido_dis
      Byshido_dis 15 Januari 2015 15:24
      +2
      Mungkin kita kudu miwiti pangiriman non-mati? Kaya "Kompetisi" "Klub-k" (lan modifikasi), etc.?
      1. serega.fedotov
        serega.fedotov 15 Januari 2015 15:46
        +2
        Kutipan saka Byshido_dis
        Mungkin kita kudu miwiti pangiriman non-mati? Kaya "Kompetisi" "Klub-k" (lan modifikasi), etc.?

        Iku luwih apik kanggo nyedhiyani senjata kanggo Kyiv, karo pangiriman kanggo panggonan ing TU 22, tengen ing Rada!
        1. vit8180
          vit8180 15 Januari 2015 17:07
          +3
          Aku kanggo! Grosir luwih apik! Lan prabayar, yen ora, dheweke ora bakal nyekel .....
    2. jj
      jj 15 Januari 2015 15:27
      +3
      Kutipan saka Rassamaha
      sampeyan bisa lali

      Minangka ora
      1. ALABAY45
        ALABAY45 15 Januari 2015 15:35
        +4
        Iku ora malah warta. Dadi, debu informasi ...
    3. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 15 Januari 2015 15:32
      +1
      Tanpa guna, mesthine dheweke menehi piala. Banjur bakal bisa dipamerake ing museum Donetsk. sad
  3. Vasily Ivashov
    Vasily Ivashov 15 Januari 2015 15:20
    +1
    Katon kaya Amerika mlebu. Amerika bakal bengok-bengok, mesthi, nanging masyarakat donya isih bakal duwe aftertaste karu.
    1. Sinyal
      Sinyal 15 Januari 2015 15:25
      +5
      Ya, masyarakat donya ing massa sawijining ora ngerti bab iku.
  4. POMAH
    POMAH 15 Januari 2015 15:20
    +4
    Iki minangka senjata "pribadi" saka wong-wong Ukrainia Svidomo sing nganggo basa Inggris kulit ireng (menteri entuk kewarganegaraan sajrone telung menit, ora kaya pahlawan ... sampeyan bisa nindakake ing mburi), sing nyekel pertahanan ing kono.
    1. lis-ik
      lis-ik 15 Januari 2015 16:02
      +1
      Aku uga mikir sing iki dudu pangiriman, nanging gaman jujur ​​squeezed saka PMCs, iku ora kamungkinan sing wong ing pikiran tengen saka Ukraina bakal ngganti Kalash kanggo M-16.
    2. Komentar wis dibusak.
  5. wilayah46
    wilayah46 15 Januari 2015 15:20
    +3
    sing padha ngaturake yen padha mbuwang perkara sing padha.
  6. ZU-23
    ZU-23 15 Januari 2015 15:21
    0
    Amerika, mesthi, ngimpor senjata ing kana, nanging aku kepengin weruh yen kita ora tenang mbantu senjata kanggo Novorossia, sanajan ora ana wakil saka Novorossia miturut obrolan, nanging kepiye carane.
    1. wilayah46
      wilayah46 15 Januari 2015 16:19
      +3
      lan carane sampeyan mikir ngendi milisi, contone, duwe akeh MANPADS? ditangkep ing departemen polisi distrik?
  7. Xperia
    Xperia 15 Januari 2015 15:22
    +2
    Sayange, jagad iki ora bakal katon kaya biasane. Boten sajarah bakal sijine kabeh ing panggonan lan AS lan wayang sawijining, kanggo kabeh bacchanalia sing arep ing, bakal mbayar!
  8. 81 terus
    81 terus 15 Januari 2015 15:22
    +3
    Dadi salah Putin maneh!!!
  9. Yukon
    Yukon 15 Januari 2015 15:22
    +1
    Iki wis samesthine. Iku mung wiwitan?
  10. Gusti Kang Murka
    Gusti Kang Murka 15 Januari 2015 15:22
    +3
    Minus, amarga artikel kasebut adoh banget. "Peluru mbledhos" ing gaman kaliber cilik ??? omong kosong.
    "Peluru inti baja" dilarang????? babagan carane.
    Uga, aja lali yen senjata sing padha karo tentara didol ing toko mburu, sanajan iki ora bisa ditrapake kanggo bedhil mesin.

    Nanging iki sing bener. Pungkasane, kita kudu ngumpulake lan nampilake fakta-fakta supaya masyarakat donya bisa ndeleng kahanan karo Ukraina
  11. Belarus
    Belarus 15 Januari 2015 15:23
    +3
    Ing asas, iku ora dadi penting kene carane akeh padha ketemu lan nuduhake, sing penting kene iku banget kasunyatan sing senjata Amerika ana.Nanging kabeh alangan isih amer yen perang lagi ana ing tlatah negara pasca-Soviet, ing ngendi gegaman iku ateges ora beda karo modern (uga, meh) Lan sembarang kiriman senjata dening Amers langsung dikenal.
    Nanging ora bakal nulungi junta, uga, kajaba ngimpi kayektenan hunyat lan padha bisa njupuk, nanging saka senjata Amérika Ugh on ov lan dill, matèni dhewe karo sirah marang tembok.
  12. rotmistr60
    rotmistr60 15 Januari 2015 15:24
    0
    Kacarita senjata lan amunisi sing ditemokake dening milisi wis dipasrahake kanggo sinau kanggo spesialis OSCE sing kerja ing zona konflik bersenjata.

    Mugi sing padha liwati kaya samesthine, wis nyathet kabeh. Kothak ireng Boeing uga dipasrahake, nanging nganti saiki ora ana akal.
  13. Appius
    Appius 15 Januari 2015 15:24
    0
    Sawetara mercenary nggawa karo dheweke, partai cilik banget.
  14. TEKNIK
    TEKNIK 15 Januari 2015 15:25
    -1
    Luwih becik yen ditinggal dhewe-dhewe.. OSCE iku kacukan. Apa ana spesialis ing kana?
    1. Nissa-on
      Nissa-on 15 Januari 2015 15:39
      0
      Piye kanggo awake dhewe? ))) Iki bakal dadi break ing pola - Amerika mbantu Donbass. Ukrainians sing gelo)))
      Lan kenapa iku? Sa adoh aku ngerti, karo cartridges kanggo M16, ora banget
  15. Baracuda
    Baracuda 15 Januari 2015 15:25
    +5
    Kaya biasane, para dillites bakal ngumumake iki minangka provokasi saka "separatis", pasukan Putin wis mbuwang.
  16. Rum 1977
    Rum 1977 15 Januari 2015 15:27
    +9
    Komando DPR: Milisi nyerahake Senjata Amerika Ditemokake ing Posisi Militer Ukraina menyang Pakar OSCE kanggo Keahlian

    Lan iki "jawaban kanggo Chamberlain":
    Pesen resmi:
    "Ing wektu sing angel kanggo Republik Rakyat Lugansk, ing pungkasan Desember, komando Milisi Rakyat nggawe keputusan penting. Senadyan kondisi blokade dening pasukan lan batalyon nasional junta Kyiv, pendhudhukan wilayah kasebut. Republik enom, diputusake kanggo nggawe Angkatan Udara LPR. shelling inhuman dening tentara Ukrofascist saka kutha Luhansk ing mangsa panas 2014. Sawise rembugan dawa karo karyawan pabrik ndandani pesawat lan personel militer Rakyat. Militia, kaputusan unanimous pinunjul digawe kanggo Republik Rakyat Luhansk. Aviation bakal urip maneh kanggo nglindhungi wong multinasional saka LPR. , syarat-syarat dibalèkaké dening unit aviation L-29 "Dolphin" lan "SU-25" lan helikopter. saka macem-macem modifikasi.
    Ing macem-macem unit Militia Rakyat LPR, wis suwe ana prajurit sing sadurunge njabat ing Angkatan Udara USSR lan Ukraina, nanging nganti saiki durung bisa menehi pilot kita kendaraan tempur kanggo nglindhungi wates udara Republik kita.

    http://real-info.info/novorossiya/8579-sozdanie-voenno-vozdushnykh-sil-luganskoj
    -narodnoj-respubliki-i-vosstanovlenie-aviatekhniki


    Dina iki, Angkatan Udara Novorossia wis RESMI digawe, langit wis cetha kanggo wong-wong mau ... apik ombenan
    Mesthine, L-29, kanthi beban tempur 200kg lan radius tempur kanthi jumlah kilometer sing padha, ora Gusti Allah ngerti apa jenis unit tempur, sing paling mungkin yaiku helikopter Mi-2, sing bisa dideleng. entheng, uga adoh saka Ka-52. Ing Museum Penerbangan Lugansk ana sepasang Mi-24s, nanging aku mangu-mangu kemungkinan pemugaran (tanduran ndandani lokal kanggo mobil khusus, nanging apa karo airframe lan ana suku cadang?).
    Ing kasus apa wae, sanajan penerbangan tempur sing ringkih, kanthi kasunyatane, kudu ngganggu mungsuh.
    1. Bonesetter
      Bonesetter 15 Januari 2015 16:24
      +4
      Ana sing aku ragu yen pertahanan udara Angkatan Bersenjata Ukraina ditindhes, lan yen mangkono, warta iki mung kanggo nyenengake ....
      Utawa isi kaya babagan BUK sing dicekel sadurunge Boeing sing mudhun - kaya-kaya sesuk ana manuk sing mabur menyang Mariupol utawa Odessa .....
    2. avia12005
      avia12005 15 Januari 2015 17:46
      -1
      Ora ana apa-apa, Jerman uga pisanan giggled liwat U-2, banjur padha entuk kanggo kebekan. Gantung glider uga bisa dibom. Kajaba iku, radar ing horseradish cilik banget bakal katon sedulur
  17. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 15 Januari 2015 15:27
    +2
    Senjata Amerika ing kana, bisa uga saka jaman pra-profesor. Ana "Hammers" ing Angkatan Udhara Ukrainia.
  18. Acort
    Acort 15 Januari 2015 15:27
    0
    Kutipan: Vasily Ivashov
    Katon kaya Amerika mlebu. Amerika bakal bengok-bengok, mesthi, nanging masyarakat donya isih bakal duwe aftertaste karu.


    Komunitas donya nampa informasi "dipercaya" saka pssaki bajingan lan saka kaloro (padha). Ora ana wong saka OSCE sing bakal ngomong babagan batang apa wae.
  19. linggis
    linggis 15 Januari 2015 15:29
    0
    nanging aku ora ngerti artine pemberontak, panggedhene ing Donbass iku idiocy utawa munafik kanggo menehi mungsuh istirahat ing bandara kanggo menehi pasokan pangan seger replenishment prajurit banjur karo bays kanggo udan kanggo ngekspor batu bara kanggo mungsuh. gratis aku ora ngerti apa sing aku ora ngerti ing anggur iki, nuwun sewu wong sing ora lugu mati kanggo apa-apa.
  20. agis
    agis 15 Januari 2015 15:29
    0
    Amerika nuduh kita ora tundhuk karo perjanjian Minsk ... Kita uga kudu nyalahake dheweke nyedhiyakake senjata, sing ora nyumbang kanggo mungkasi permusuhan.
  21. slizhov
    slizhov 15 Januari 2015 15:29
    -2
    Iku apik sing Obama wis arming Donbass!
  22. Gusti Kang Murka
    Gusti Kang Murka 15 Januari 2015 15:37
    +3
    Padha nuduhake iki. Warta populis "marsekal" aja repot))
    Horn AKshny kamar kanggo 7.62/39
    1. wuh wuh
      wuh wuh 15 Januari 2015 15:59
      +4
      Iki Armalit M-16 saka toko senjata cilik Amerika.
      Opsi "ing patron Rusia".
      Ing Amerika Serikat, didol mung ing geni tunggal.
    2. tasey
      tasey 15 Januari 2015 16:00
      +2
      Tymchuk ujar manawa FSB nggawa salju menyang Ukraina nggunakake pesawat transportasi abot IL-76
    3. saygon66
      saygon66 15 Januari 2015 19:34
      0
      - Apa ora iki Zbroyar Z15 kanggo jam? Padha didol ing Ukraina ... Sampeyan ora bisa ndeleng stigma ing panrima ...
      1. saygon66
        saygon66 15 Januari 2015 20:09
        0
        - Kene! Iki Stoner SR47. Iki digawe minangka panggantos kanggo M16 \ M4, kanggo database ing Afghanistan ... Total 6 (!) Potongan diprodhuksi?
        1. saygon66
          saygon66 15 Januari 2015 20:25
          0
          - Sawetara jenis omong kosong ... Ora ana foto utawa video sing nganggo senjata sing dijupuk ... Lan gambar kasebut umume saka Kontak ...
  23. vch 72019
    vch 72019 15 Januari 2015 15:38
    +1
    Sikep goodwill DNR? Utawa apa iku
    1. TEKNIK
      TEKNIK 15 Januari 2015 16:14
      +2
      Nanging, kita apikan, kaya ngono, dheweke ora nanggapi kanthi nyemprot biasa ing wilayah sing turu.
    2. lis-ik
      lis-ik 15 Januari 2015 16:14
      +3
      Dosis pisanan gratis.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Vadim237
      Vadim237 15 Januari 2015 16:46
      0
      Batu bara mutusake kanggo ngilangi kualitas sing paling murah.
  24. bajingan90
    bajingan90 15 Januari 2015 15:39
    +1
    iku aku ngomong bab, sampeyan bisa ngomong bab bukti kanggo setahun, utawa sampeyan bisa gouge posisi mungsuh sapisan lan njupuk adoh bukti iki ... Amerika bakal mundur, nanging sampeyan uga kudu njawab presentations karo bata. pasuryan, padha ngomong padha ngankat bandara, kang bandara? lan ing Donetsk? Lan apa padha dills? Ya, ora ana perampok, kita nundhung
  25. Balamyt
    Balamyt 15 Januari 2015 15:45
    0
    ..........Senjata Amerika ditemokake ing posisi militèr Ukrainia..........

    Ing cahya saka perang informasi sing saiki dilakoni marang Rusia, aku ora bakal kaget yen diumumake yen senjata iki ditandur kanthi curang saka Moskow!
  26. navara399
    navara399 15 Januari 2015 15:47
    +1
    Ora cukup kanggo skandal, ala yen ora ana foto. Yen kabeh ing siji salinan. mung wong bayaran. Yen ana kiriman sing serius, kita bakal ngompa lan nyelehake ing wektu sing tepat lan ing wektu sing tepat. Tutup kasur ora bakal diganti kaya ngono. We ngenteni.
  27. Alex_Rarog
    Alex_Rarog 15 Januari 2015 15:54
    0
    Ya, ora ana gunane sanajan dheweke menehi platoon marinir kabeh, dheweke bakal lolos !!!
  28. dirik
    dirik 15 Januari 2015 15:57
    +1
    OSCE ora bakal ngomong apa-apa
  29. Bort Radist
    Bort Radist 15 Januari 2015 16:11
    +2
    Milisi bisa ngresiki terminal anyar bandara Donetsk, ing ngendi para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina diblokir. Ing wayahe, ora ana siji "cyborg" sing isih ana ing bangunan kasebut.
  30. NDR-791
    NDR-791 15 Januari 2015 16:12
    +3
    Yen kita pirembagan bab M-16 lan senapan mesin (paling kamungkinan M-60 - mantan MG-42), surprise umum kita ing "pangiriman senjata non-nyebabake" cukup dingerteni. Iku sethitik nguwatirake yen wakil komandhan nelpon pistol "browning" minangka senjata Amérika, amarga Browning Amérika iku colt, nanging mung Browning bisa apa-apa saka FN daya dhuwur kanggo aster Cina. Lan pancen omong kosong kanggo krungu saka pejabat babagan peluru kanthi inti baja minangka barang sing dilarang (iku ARMY BY DEFINITION). Aku ora bakal ngomong babagan anané sing ora diterusake, aku durung weruh, nanging sing ora diterusake digawe saka 5,45 biasa karo file - limang menit lan toko diasah maneh. Nanging OSCE, kaya biasane, ora bakal sok dong mirsani utawa bakal menehi penilaian - kita bakal ngenteni nganti brooms biru.
    1. Gusti Kang Murka
      Gusti Kang Murka 15 Januari 2015 16:44
      +2
      Matur nuwun kanggo mbukak mripatku))))) Lan saiki aku ngerti yen MG-42 lan M60 iku siji lan padha)
      Perusahaan Browning Arms iku sejatine Perusahaan Manufaktur Colt)))) Astra-Unceta y Cia SA wis ganti saka Spanyol dadi Cina.
      Lan peluru mbledhos kasebut digawe kanthi file saka sing biasa, yaiku peluru mbledhos kanthi muatan mbledhos lan ora ekspansif)))) Aku seneng karo komentator multi-bintang sing wis ngompa warta Donetsk)))
  31. russmensch
    russmensch 15 Januari 2015 16:35
    0
    Kutipan: Vasily Ivashov
    Katon kaya Amerika mlebu. Amerika bakal bengok-bengok, mesthi, nanging masyarakat donya isih bakal duwe aftertaste karu.

    Ayo ... wong Amerika bakal ngomong yen iki machinations Rusia - lan kabeh wong bakal miwiti kanggo mbaleni karo kesenengan.
  32. Marsik
    Marsik 15 Januari 2015 16:42
    +2
    1n otomatis ora serius lan stupidly lucu. Yen mung gudang seni bisa ngomong babagan, lan bedhil mesin .....
  33. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 15 Januari 2015 16:45
    0
    Pejabat OSCE durung mutusake kanggo menehi komentar babagan perkara iki.
    Lan dheweke ora bakal mutusake. Lan barang kasebut bakal ilang. Paling ora dheweke nggawe film ing video, kanggo pengadilan internasional sing bakal teka?
  34. Kucing
    Kucing 15 Januari 2015 16:46
    +1
    "Echelon kaloro saka pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina wis dipindhah ing. Ana liyane pasukan ing eselon kapindho saka pisanan dening bab 3 kaping."

    Iki carane akeh pasukan padha ing eselon pisanan, utawa carane cepet padha "kneaded", sampeyan wis kanggo introduce kaloro?

    Lan distribusi pasukan aneh. Ing eselon pisanan, biasane, senjata paling terlatih lan paling apik. Utawa mung bocor?
  35. chunga-changa
    chunga-changa 15 Januari 2015 16:47
    +1
    Apa iku, bali mundhut. Lan sawetara anggota misi wis ketoke mikir carane nulis mati.
  36. seregatara1969
    seregatara1969 15 Januari 2015 16:52
    0
    pengamat bakal mbuktekaken sing iki machinations saka Rusia
  37. Megatron
    Megatron 15 Januari 2015 16:59
    +3
    Kanthi kabeh hormat - ora bukti kuat. Saperangan, lan malah rolas bedhil ora ngomong apa-apa.
  38. Dembel77
    Dembel77 15 Januari 2015 17:07
    0
    Senapan M-16 Amerika ditemokake ing kana, senapan mesin - kabeh ana ing siji salinan. Uga pistol, utamane Browning ... Paling kabeh, kartrid karo inti baja lan peluru mbledhos, sing dilarang dening kabeh konvensi, nguwatirake.

    Kabeh gaman asal Amerika, saiki apa sampeyan ngomong Barack Obama? Padha kaya mbuwang ing kita!
  39. unggas banyu
    unggas banyu 15 Januari 2015 17:17
    0
    Kacarita senjata lan amunisi sing ditemokake dening milisi wis dipasrahake kanggo sinau kanggo spesialis OSCE sing kerja ing zona konflik bersenjata.

    Kenapa diwarisake? Apa sampeyan ngenteni OSCE mundhak dhuwur?
  40. unggas banyu
    unggas banyu 15 Januari 2015 17:20
    0
    Mbongkar kapal Kanada ing pelabuhan Odessa kanthi rezim keamanan khusus bisa menehi kesaksian yen kanca-kanca Barat "ora mung nyedhiyakake obat-obatan, peralatan lan jatah pangan, nanging uga senjata menyang Ukraina kanggo pasukan keamanan-punishers, nanging uga senjata. Keamanan pelabuhan kasebut dikuatake kanthi serius nalika bongkar muat. Miturut sawetara laporan, kira-kira 47 kontaner dikirim saka Kanada, sing bisa ngemot senjata. Penutupan telung bandara Ukrainia uga katon aneh - apa ora kanggo mbongkar bantuan militer liyane saka "kanca" Kulon?

    Apa sing ora dikarepke?
    Kulon mbantu, mbantu lan bakal mbantu UVS karo kabeh sing perlu.
    Lan Rusia ora ngerti babagan iki?
  41. Siberian
    Siberian 15 Januari 2015 17:28
    +2
    Ajaib dheweke ora bakal kelangan, lan, kaya biasane, dheweke bakal ngucapake sesuatu sing liberal babagan sing ora bisa ditetepake kanthi tepat ... etc. lsp.
  42. sw6513
    sw6513 15 Januari 2015 17:34
    0
    Asu kok durung nesu?
  43. rus-5819
    rus-5819 15 Januari 2015 17:48
    0
    Lan ora bakal ana komentar. "Misi OSCE! yaiku:" Sinau kanthi lengkap, priksa ....
    ilang lan bingung, ngapusi, lan liya-liyane, nanging ora ngarep-arep putusan sing jelas. Cukup conto:
    "Boeing", shelling saka Donetsk lan Luhansk, pati saka atusan warga sipil, kalebu (ora provokator-karyawan saka "Ebdo", nanging bayi !!!), Volnovakha lan liyane ...
  44. siberalt
    siberalt 15 Januari 2015 17:59
    0
    Dina iki, "malam karo Solovyov" ndadak diterusake, lan sawise iku "Proyek Ukraina" bakal ditampilake.
  45. Tribun
    Tribun 15 Januari 2015 19:02
    0
    OSCE ora nggumunake karo salinan siji senjata Amerika sing ditemokake ing bandara Donetsk ... Kene yen milisi "njupuk" gudang senjata kasebut utawa bakal nyekel tentara bayaran Amerika, paling ora saka lembaga keamanan sing kondhang ... Banjur "kasus" bakal dadi resonan!
    Nanging cepet utawa mengko prajurit Amerika ing Donbass bakal "pierce"!
  46. ABA
    ABA 15 Januari 2015 19:25
    0
    Kutipan saka sannych
    PBB ngendi, OSCE?

    Organisasi kasebut wis suwe ilang prestise internasional lan pinunjul internasional. Dina iki - siji profanation!
  47. YuGV-97219
    YuGV-97219 15 Januari 2015 20:03
    0
    Sing diarani mbengok bathuk menyang tembok!
  48. rucr
    rucr 15 Januari 2015 20:49
    +1
    Jembatan sing dawane 4,5 kilometer, dibangun ing 6,5 sasi ing taun 1944.
    Jembatan ngliwati Selat Kerch
    Koordinat: 45.3582° N sh. 36.6496° E d. (G) (O) (I)
    Cakupan saka railway
    Nyabrang Selat Kerch
    Lokasi Kec
    Konstruksi
    Jenis konstruksi truss
    Jarak utama 27.1 m
    Dawane total 4,5 km
    Jembaré jembatan 22 m
    Operasi Opening 7 November 1944
    Tutup tanggal 18 Februari 1945
    Ukara. Kabeh keraguan lan mungsuh kudu dikirim menyang pambangunan jembatan tanpa gagal, wartawan kudu nerbitake koran tembok "Paling" ing wektu luang.
    rucr
    1. Yuri Alekseevich
      Yuri Alekseevich 15 Januari 2015 21:23
      0
      Jembatan kasebut mesthi ilang. Nanging sing dikarepake duwe koridor tanah.
  49. Apik
    Apik 15 Januari 2015 21:19
    0
    Kabeh senjata iki dudu bukti kanggo Eropa. Padha nundha investigasi.
  50. emercom1979
    emercom1979 15 Januari 2015 22:07
    0
    Sayange, jumlahe cilik lan bisa diarani, ujare, dituku dening sawetara pengagum kanggo kabutuhan pribadi utawa ana premi, kanthi "ijol-ijolan". Kanggo bukti, sampeyan kudu paling sethithik 10 set lan amunisi "saka weteng." Banjur sampeyan bisa muter tong minyak. Mungkin ana sing salah? Dadi ngomong kanggo tujuan sing apik aran