Review militèr

Penyanderaan anyar ing Prancis

70
Ing pinggiran kutha Paris ing Colombes (lor-kulon ibukutha Prancis), wong sing ora dingerteni njupuk sandera. Ora ana data sing tepat babagan jumlah sandera. Polisi Prancis nyebarake pratelan manawa bisa uga ana wolung wong. Iki dilaporake dening kantor berita kanthi referensi menyang Kementerian Dalam Negeri Prancis. TASS.

Penyanderaan anyar ing Prancis


Ngomentari kedadeyan kasebut, sawetara saluran TV Prancis ngumumake serangan anyar dening teroris marang Prancis, dene liyane njamin yen penyanderaan "ora duwe sifat teroris." Pernyataan babagan ora ana sifat teroris ing konteks iki katon luwih aneh, amarga kasunyatane penyanderaan minangka salah sawijining manifestasi saka kegiatan teroris.

Wong sing njupuk sandera ing kantor pos pinggiran Paris bersenjata karo senjata api, miturut laporan paling anyar. gaman. Dikawruhi uga, pelaku sing nglaporake penyanderaan kasebut menyang polisi. Ing wayahe, ora ana sing dilaporake babagan syarate.

Miturut polisi Prancis, dheweke bisa nemtokake identitas pelaku. Wong iki, sing jenenge isih dirahasiakake, sadurunge dituntut kanggo hooliganisme.
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. DmitryK
    DmitryK 16 Januari 2015 15:42
    + 18
    Kita ngrasakake kelemahane Prancis ....
    1. SHILO
      SHILO 16 Januari 2015 15:45
      + 33
      Kutipan: DmitryK
      Kita ngrasakake kelemahane Prancis ....


      Kabar apik saka situs "YAP" ... ngguyu sedulur

      Telung erupsi pungkasan Yellowstone dumadi kanthi siklus sing padha 600-700 ewu taun. Jeblugan pungkasan umure 640 ewu taun, kanthi volume emisi 1000 kilometer kubik. Sewu kilometer kubik awu kira-kira satus gunung geni Pinatubo.

      Musim semi pungkasan, kemungkinan erupsi Yellowstone aktif dibahas ing Internet. Elinga video bison ninggalake Taman Nasional Yellowstone?

      Ing wiwitan abad iki, para ilmuwan nyatakake yen supervolcano bakal tangi ing taun 2075. Banjur, miturut data sing dianyari ing taun 2003, tenggat wektu dipindhah menyang 2017. Banjur ... banjur topik kasebut ditutupi. Wis ing Mei taun kepungkur, kabeh publikasi penting mandheg nerbitake informasi babagan supervolcano.

      Informasi babagan dheweke saiki bisa ditemokake ing situs ngendi, bebarengan karo Yellowstone, padha ngrembug UFO lan Atlantis. Umume gunung geni wis ora diomongake maneh ing masyarakat sing sopan. Nanging bebaya durung ilang. Mungkasi jangkoan masalah ora ateges solusi. Ora ana sing mbantah ramalan sadurunge. Deadline durung diganti.

      Gunung geni mung ora katon. Nyoba nglalekake. Dadi, ing supervolcano. Tambah acara liwat wektu.

      Ing Mei 2001, Observatorium Vulkanik Yellowstone diadegaké. Antarane tugase yaiku evaluasi bebaya sing ana gandhengane karo kegiatan Yellowstone.

      Ing taun 2003, akses turis menyang Basin Geyser Norris meh ditutup. Alesan: tambah aktivitas lan suhu banyu dhuwur ing sawetara geyser cekungan.

      Ing taun 2006, ditemokake yen lemah ing rong panggonan ing taman kasebut mundhak kanthi tingkat 4-6 sentimeter saben taun. Sajrone rong puluh taun kepungkur, lemah mung wungu 20 sentimeter.

      Wiwit taun 2007 nganti 2011, lemah wis munggah 178 sentimeter. Iki minangka data paling anyar sing ditemokake ing Internet. Katon informasi sing luwih anyar lagi ditindakake.

      Maret 2014. Bison wis ninggalake taman. Video iki wis ana ing internet. Versi resmi yaiku migrasi musiman. Kasunyatan sing kurang dikenal: moose wis ninggalake taman. Uga, mbokmenawa, ing musim semi dheweke pindhah menyang kidul kanggo migrasi.

      April 2014 suhu ing tlaga kasebut tekan 20 derajat Celsius. Seismologists nyathet tambah aktivitas seismik, tremor tekan 4.8 TCTerms.

      Kabeh. Ora ana kabar maneh. Kandhutan kasebut kanthi seneng ditanggulangi, kaldera kasebut katon beton, lan bisa uga ora kejawab nganggo sealant. Kanggo nyenyet. Keane ora bakal.

      Kaya ing isyarat, dheweke lali babagan Yellowstone. Kita bisa nemokake mung siji warta, tanggal 20 Agustus 2014. Ing kene

      Tembung sparing: "Miturut laporan US Geological Survey, kemungkinan lindhu ing sacedhake gunung geni Yellowstone, ing negara Wyoming, Idaho lan Montana, luwih dhuwur tinimbang sing dikira sadurunge."

      Diterjemahake dadi manungsa prasaja. Wong lanang, ora preduli apa sing sampeyan pikirake, bakal njeblug, lan bakal njeblug sadurunge 2017.

      Lha, saiki kepriye. Ing ngisor iki ana model komputer saka letusan sing digawe dening American Geological Survey. Sawise jeblugan, pemukiman sing ana ing cedhak gunung geni bakal ditutupi lapisan abu sing dawane meter. Midwest lan ngluwihi - sawetara sentimeter awu. A maya gedhe bakal dadi payung, sing bakal nutupi kabeh wilayah Amerika.
      1. vadson
        vadson 16 Januari 2015 15:50
        +5
        Ya, ora bakal cukup kanggo sapa wae, ora mung Amerika. wis wayahe kanggo nyimpen uyah, cocog lan godhok
        1. Viktor Kudinov
          Viktor Kudinov 16 Januari 2015 16:05
          +2
          Aku rumangsa kaya mammoth! Sawise jeblugan kuwi, umume angel mbayangno apa sing bakal tetep ana ing peradaban. Nanging mangsa sawise iku bakal dawa! Isin yen ora ana sing ditindakake kanggo nyegah bencana iki. Utawa Amerika dhewe ora ngarep-arep apa-apa maneh ... recourse
          1. PN
            PN 16 Januari 2015 16:33
            +4
            Yen sampeyan seneng, apa sing bisa ditindakake nalika nerangake gunung berapi super?
            1. Viktor Kudinov
              Viktor Kudinov 16 Januari 2015 17:10
              +1
              Ana pasemon sing kondhang: tikus loro mlebu ing gelas susu. Salah siji saka wong-wong mau mutusaké dheweke bakal drown tho - dheweke lempitan paws lan klelep. Lan kaloro - floundered. Dheweke ngalahake lenga, lan saka iku dheweke mlumpat metu saka krinka. Ana versi liyane sing padha, nanging iki ora dadi titik. Wangsulan: Bab ingkang utama iku sampeyan kudu nindakake soko kanggo nyimpen dhewe, lan banjur ana kasempatan . Yen ora ana apa-apa, mesthi mati.
              1. tanit
                tanit 16 Januari 2015 17:15
                +4
                Kutipan: Viktor Kudinov
                Ana pasemon sing kondhang: tikus loro mlebu ing gelas susu. Salah siji saka wong-wong mau mutusaké dheweke bakal drown tho - dheweke lempitan paws lan klelep. Lan kaloro - floundered. Dheweke ngalahake lenga, lan saka iku dheweke mlumpat metu saka krinka. Ana versi liyane sing padha, nanging iki ora dadi titik. Wangsulan: Bab ingkang utama iku sampeyan kudu nindakake soko kanggo nyimpen dhewe, lan banjur ana kasempatan . Yen ora ana apa-apa, mesthi mati.

                Nanging mbayangno sedhela ... A mouse ngalahake butter - banjur pemilik krinka teka. Mbok mouse klelep - mati pati gampang. ngguyu
              2. oke
                oke 16 Januari 2015 17:37
                +7
                Amerika wis nglakoni - lagi ngresiki wilayah Ukraina, banjur bakal pindhah menyang. Iki wis dirembug setahun kepungkur, ing pangertèn kanggo resettlement menyang bawana kita
            2. Komentar wis dibusak.
            3. portoss
              portoss 16 Januari 2015 17:24
              +3
              Anggere mayuta-yuta salinan kartun Nabi diterbitake ing Prancis, lan pejabat umum nyatakake yen dheweke ora bakal nyerah, sandera ora bakal mandheg. Koyone sarang wis suwek (apa wae sing diarani). Iki mung kembang. Ora suwe, serangan teroris sing serius bakal ditindakake ing Prancis sing wangkal. Lan ora mung wong-wong mau. Burp demokrasi Prancis lan kebebasan ngomong bakal dadi lara sing ora bisa ditambani.
              1. jj
                jj 16 Januari 2015 17:57
                +4
                Sauntara kuwi, mantan "penasehat" ekonomi Putin - Illarionov - nuduh presiden Rusia yen teror Islam ing Eropah sabenere serangan Putin ing donya free.
                Kajaba iku, telpon wiwit keprungu ing negara-negara Muslim kanggo boikot barang Prancis. Ngerteni struktur ekspor Prancis, kita bisa nyimpulake yen senjata utamane kena embargo.
          2. UREC
            UREC 16 Januari 2015 20:57
            +1
            PIYE!!! Nyegah letusan gunung geni! ?????
          3. varov14
            varov14 17 Januari 2015 22:18
            0
            Ya, ora ana sing ditindakake kanggo kita, lan kutha-kutha ing njero lemah saiki muter kaya puncak, nyiapake kanggo nampa "elit". Mung bakal ana penurunan alamiah ing populasi, lan tanpa perang, sampeyan ora kudu noda tangan karo getih ing ngarsane Gusti Allah.
      2. vallex8888
        vallex8888 16 Januari 2015 15:58
        +2
        Ing kono lemah mundhak nganti 1,70m.
      3. sv68
        sv68 16 Januari 2015 16:01
        +2
        SHILO, mbok menawa perlu nyepetake proses awakening - kanthi nggawe lindhu buatan - kanthi njeblug muatan termonuklir kanthi daya megaton? am
        1. SHILO
          SHILO 16 Januari 2015 16:11
          + 17
          Kutipan saka: sv68
          SHILO, mbok menawa perlu nyepetake proses awakening - kanthi nggawe lindhu buatan - kanthi njeblug muatan termonuklir kanthi daya megaton? am


          Ayo padha bungah-bungah yen wong-wong bodho kaya aku wassat koper nuklir ora dipercaya ... am
          1. a52333
            a52333 16 Januari 2015 16:14
            +4
            Kutipan saka SHILO
            sing kanggo wong bodho kaya aku

            Hello Konstantin. hi
            Aja nglarani pikiran, yen ora bakal mogok ... wassat
            1. SHILO
              SHILO 16 Januari 2015 16:30
              +4
              Hello Alexey! ombenan Verish - ora!? Tulisan iki nggawe aku bali maneh ... wassat
              1. a52333
                a52333 16 Januari 2015 16:43
                +1
                Jahat kowe. ngguyu nglirik guyon.....
                1. SHILO
                  SHILO 16 Januari 2015 17:15
                  +2
                  Wong jahat apa sing mbok maksud...!? nglirik
                2. sabakina
                  sabakina 16 Januari 2015 22:58
                  +4
                  Aneh, aku bali ...
                  1. DRA-88
                    DRA-88 16 Januari 2015 23:05
                    +1
                    Kutipan saka: sabakina
                    Aneh, aku bali ...

                    Jaga dheweke, dheweke apik! apik
        2. tol 100w
          tol 100w 16 Januari 2015 16:35
          0
          Iku kaya respon invarian kanggo ancaman NATO!
        3. wanya
          wanya 16 Januari 2015 20:21
          0
          jeblugan durung wayahe bakal kurang pasukan, Aku rodo ngenteni, nanging supaya iku bang harder.
      4. Oleg14774
        Oleg14774 16 Januari 2015 16:03
        + 10
        Kutipan saka SHILO
        ing cendhak: "Miturut laporan saka US Geological Survey, kamungkinan saka lindhu ing n sekitare gunung geni Yellowstone, ing negara Wyoming, Idaho lan Montana, luwih dhuwur tinimbang sadurunge panginten."

        Aku pengin Amerika Serikat bakal numpes tanpa konsekuensi kanggo planet lan kabeh manungsa, uga lingkungan, flora lan fauna! Maksudku, padha mung ilang!
        1. tol 100w
          tol 100w 16 Januari 2015 16:41
          +3
          Kutipan: Oleg147741
          Aku pengin Amerika Serikat bakal numpes tanpa konsekuensi kanggo planet lan kabeh manungsa, uga lingkungan, flora lan fauna! Maksudku, padha mung ilang!

          Nanging ora mungkin iki bisa kedadeyan tanpa bantuan saka njaba! Pangeran Yehuwah, Panjenengane mirsani kabeh!
        2. varov14
          varov14 17 Januari 2015 22:30
          0
          Inggih, iki kanggo Gusti Allah, supaya ing wiwitan mbledhos, lan banjur hydro-cyclone liwat sisa Amerika, supaya awu padha dipaku ing lemah, tanpa nyebar.
      5. iner
        iner 16 Januari 2015 16:40
        +1
        Yen memoriku bener, video babagan bison diakoni minangka palsu.
      6. Alkohol
        Alkohol 16 Januari 2015 16:52
        0
        )))) Omongane apik..
      7. Petergut
        Petergut 16 Januari 2015 18:05
        0
        Kutipan saka SHILO


        Kabar apik saka situs "YAP" ... ngguyu sedulur


        Optimisme sing luar biasa.
        Yen supervolcano Yellowstone, banjur 3,14 galak kuwi bakal teka sing pancen saben wong ora peduli apa kedaden ing bawana sethitik kulon Eurasia, ora kanggo sebutno kedadean lucu kaya Amerika Serikat. Ing agenda bakal dadi masalah kanggo njaga manungsa, ora kaya peradaban, nanging minangka langkah evolusi.
        Miturut ilmuwan, udakara 75 ewu taun kepungkur, supervolcano Toba (miturut ramalan kira-kira 80% saka potensial Yellowstone) nggawe exterminatus sing abot sing numpes kabeh urip ing bal sing rada kurang saka rampung.
        Sapa sing peduli: http://www.proza.ru/2012/03/26/1629
        1. SHILO
          SHILO 16 Januari 2015 18:21
          +1
          Kutipan saka Petergut
          Optimisme sing luar biasa.


          Ngageti lack of pangertèn saka banyolan sad Aku ngerti Alkohol ana - mabuk nyuda lingkungan emosional ... Nyuwun , nanging sampeyan ora ... Mugi sampeyan nyiksa nglirik ... Utawa ... opo ?
          1. Petergut
            Petergut 16 Januari 2015 18:43
            +2
            Kutipan saka SHILO
            Kutipan saka Petergut
            Optimisme sing luar biasa.


            Ngageti lack of pangertèn saka banyolan sad Aku ngerti Alkohol ana - mabuk nyuda lingkungan emosional ... Nyuwun , nanging sampeyan ora ... Mugi sampeyan nyiksa nglirik ... Utawa ... opo ?


            Roso geguyon? ilang. Saka tembung "ora". ((
            Siji-sijine sing bisa daklakoni yaiku nganggo topi nganggo tutup kuping lan nyanyi ditties ... ing balalaika ... karo bearku ... ing Putin ... ing pesisir Segara Belarusia ....
      8. Thesoll
        Thesoll 16 Januari 2015 18:27
        -1
        Kutipan saka SHILO
        Kabar apik saka situs "YAP" ...

        Telung erupsi pungkasan Yellowstone dumadi kanthi siklus sing padha 600-700 ewu taun. Jeblugan pungkasan umure 640 ewu taun, kanthi volume emisi 1000 kilometer kubik. Sewu kilometer kubik awu kira-kira satus gunung geni Pinatubo.



        Aku tulus ora ngerti kabungahan informasi iki, lan nomer plus wis nguwatirake.
        Sampeyan seneng banget yen mayuta-yuta warga AS bakal ana ing ancaman pati saka bledosan gunung berapi, lan iki mung yen kita nganggep yen bencana kasebut mung bakal mengaruhi wilayah Amerika Utara, lan sawayah-wayah aku ngerti, bencana gedhene iki ora bakal koyone cukup malah kanggo kita. Dadi yen kabar iki nyenengake sampeyan, apa bedane sampeyan karo M.U.D.A.s sing saiki nyetrika Donbass? Lan yen sampeyan nganggep manawa kabeh makhluk sing mati bakal nyebabake relief bakal dibuwang sajrone sawetara jam sawise bledosan, lan mung wong Amerika biasa sing bakal nandhang sangsara, kabungahan sampeyan mung nyebabake rasa jijik.
        1. iner
          iner 16 Januari 2015 19:18
          +6
          muspra sampeyan dadi ing wong lan pluses. Yen kedadeyan ing Uganda utawa ing papan liya, percayaa, wong bakal ngrasa lan ngrembug kepiye carane bisa mbantu warga. Nanging kita ngomong bab negara sing, ing wektu sajarah cendhak, wis nggawa liyane sungkowo, misfortune, lan gething menyang donya iki saka negara liyane sing wis siklus sajarah luwih dawa.
        2. SHILO
          SHILO 16 Januari 2015 20:11
          +2
          Kutipan saka Thesol
          Dadi yen kabar iki nyenengake sampeyan, apa bedane sampeyan karo M.U.D.A.s sing saiki nyetrika Donbass?


          Bentenipun mung ing Donbass padha wesi kula! ngguyu
      9. pvv113
        pvv113 16 Januari 2015 19:48
        +2
        Punika gambar ayu liyane sing inspirasi pangarep-arep
      10. Komentar wis dibusak.
      11. varov14
        varov14 17 Januari 2015 22:13
        0
        Inggih, punika sadaya lan nerangake apa liberal kita ora ngganti dalan ekonomi - kompas wis kesasar, padha ora ngerti apa kanggo sijine. Ing awal taun, padha mutusaké kanggo njupuk mati lan tuwuh bolder, sawetara panemu dhewe muncul, nanging ora, Obama ora bocor kanggo sederek ing Afrika. Padha mutusaké, apa yen intrik, sulih, excommunicate saka partners paling apik, padha meh nolak dollar, padha backpedaled, padha elinga forum Gaidar, maneh, perdagangan. Mesin roket, umpamane, bisa, ing kesempatan, mabur menyang Mars, supaya bisa digunakake. Aku nempelake sawetara langsung menyang Gedung Putih lan sampeyan ndeleng Mars.
    2. milan
      milan 16 Januari 2015 15:54
      +2
      Kutipan: DmitryK
      Kita ngrasakake kelemahane Prancis ....

      Mung kanggo teror demokrasi karikatur, Prancis nampa teror minangka imbalan.
      1. a52333
        a52333 16 Januari 2015 16:04
        +2
        Sing sandera iku wong edan. News 24 wis siaran. Ora ana hubungane karo wong Islam. Mungkin bajingan mung meneng supaya psikosis massa ora diwiwiti ...
      2. Galih Kos
        Galih Kos 16 Januari 2015 16:13
        -5
        Prancis nampa teror mbales


        Aku ngerti yen sampeyan nyetujoni penyanderaan, mateni wartawan lan non-jurnalis kanthi alasan agama ing Prancis? Apa sampeyan uga memuji serangan teroris lan mateni wakil saka lembaga penegak hukum sing ditindakake dening Wahabi ing Kaukasus? Saka ngendi asale rasa sengit marang wong? Kenging punapa bungahing kasangsaranipun tiyang sanes?
    3. ya.seliwerstov2013
      ya.seliwerstov2013 16 Januari 2015 15:56
      +1
      Ya, aku iki dudu saiki Prancis, kabeh geyropa kaancam, Prancis kaya latihan.
      1. vadson
        vadson 16 Januari 2015 16:02
        +2
        Aku duwe kepinginan, utawa luwih ngimpi, yen ing Inggris uga nyekel manure iki. mung ing konteks sejarah bakal adil yen 700-800 taun wis nandhang sangsara.
    4. warta 1
      warta 1 16 Januari 2015 15:59
      +1
      pikir Anglo-Saxon. Ayo padha kumpul kabeh presiden. lan ora bakal ana serangan teroris lan sandera maneh))) ing kene kita bakal ngeculake sirkulasi ing nabi. lan kabeh. kita bakal mandheg))) sampeyan salah moron)
    5. warta 1
      warta 1 16 Januari 2015 16:04
      +1
      Gambar saka prosesi bebarengan politisi lan warga biasa ing Paris pranyata dipentasake
      1. SRC P-15
        SRC P-15 16 Januari 2015 16:26
        +3
        Aku tambah kaget karo wong Prancis. Menawi pawartos bab panyanderaan punika leres, mila 5 yuta odar majalah karikatur nabi ingkang enggal, punapa gesangipun sandera punika prayogi? Prancis, elinga, sampeyan muter menyang jurang!
    6. Akvadra
      Akvadra 16 Januari 2015 16:21
      0
      Kutipan: DmitryK
      Kita ngrasakake kelemahane Prancis ....

      Apa sampeyan seneng narik kumis kucing? Asil bisa ditebak. Bakal lara.
    7. APASUS
      APASUS 16 Januari 2015 20:29
      0
      Kutipan: DmitryK
      Kita ngrasakake kelemahane Prancis ....

      Iki dudu akibat saka kelemahane, nanging saka standar ganda.
      Ing Suriah, warga Prancis minangka pejuang kamardikan, lan sawise perang lan bali menyang tanah air, dheweke dadi teroris, lan ora bakal ana pungkasane, amarga kudu ditindakake kanthi adil marang wargane.
  2. svp67
    svp67 16 Januari 2015 15:42
    +7
    Apa "kinerja" liyane? Ora, iki luwih kaya "reaksi berantai", sing diwiwiti dening invasi AS ing Irak ...
  3. Bykov.
    Bykov. 16 Januari 2015 15:42
    +7
    Kowe bajingan nyiksa mygrants miskin!!! Ha ha ha. Apa, pitik jago goreng ngethok Eurozad kabeh?!...
    1. wong Samaria
      wong Samaria 16 Januari 2015 17:25
      +1
      Padha nindhes, ngremehake lan moyoki kuil-kuil, banjur nggawe mata bunder lan maju!
  4. vadson
    vadson 16 Januari 2015 15:43
    +4
    lunga kanggo brondong, olanda hello liwat pihak katelu saka organizers lam donya
  5. warta 1
    warta 1 16 Januari 2015 15:43
    +5
    iku baleni. kanggo 3 yuta salinan. iku isih kembang. jagad Islam nesu banget marang pers Prancis
    1. Vovan - pakunjaran
      Vovan - pakunjaran 16 Januari 2015 16:04
      +4
      Yen jagad Islam ngumumake jihad, mula geyropa ora bakal nolak! Mesthi! keprungu
    2. Bort Radist
      Bort Radist 16 Januari 2015 16:19
      +1
      Kutipan: warta 1
      iku baleni. kanggo 3 yuta salinan. iku isih kembang. jagad Islam nesu banget marang pers Prancis

      Ana sing pengin niru serangan kasebut.
      1. tol 100w
        tol 100w 16 Januari 2015 16:50
        +1
        Kutipan saka Bort Radist
        Ana sing pengin niru serangan kasebut.

        Iki wong mikir ora bakal njaluk marang? Wong bakal dadi o-o-o-ch-e-e-e-n Putih, lan omahe Ireng!
  6. VezhChel
    VezhChel 16 Januari 2015 15:44
    +3
    Retribusi kanggo kekurangan kadhaulatan ... Sedhih, nanging bener.
  7. Ampere
    Ampere 16 Januari 2015 15:44
    +1
    Kayane lagi nyedhaki Oland, nglatih taktik ing lapangan. Sinau basa Rusia, Zema, kita nampa kabeh wong.
    1. vadson
      vadson 16 Januari 2015 15:51
      +1
      pidalurgy iki kanggo apa?
  8. warta 1
    warta 1 16 Januari 2015 15:44
    +5
    iku mung wiwitan. diputer metu. Aku ora kanggo manggon Louise. kang gawe karikatur nabi anyar.
  9. Lyton
    Lyton 16 Januari 2015 15:45
    +5
    Nah, wiwit, ora bakal nutup toko iki karo kartunis, supaya wong Muslim nesu.
  10. romashki74
    romashki74 16 Januari 2015 15:45
    +1
    Kesusu....
  11. Vasily Ivashov
    Vasily Ivashov 16 Januari 2015 15:48
    +4
    Ya, ora mung Muslim ing kana, kabeh luwih elek.
    Lan Holland kudu ditundukake lan lemah kanggo pambentukan rezim polisi fasis sing kudu disiapake ...
    Demokrasi totalitarian ing Eropa lagi mlaku.
  12. serega.fedotov
    serega.fedotov 16 Januari 2015 15:50
    +4
    Eropa Gay, nalika padha direkrut gastorbaitor saka Asia lan Afrika, panginten sahib putih kanggo kang "colored" wong bisa - sing, fascism, sanajan ing paket ayu multikulturalisme!
    Saiki padha reaping ganjaran!
  13. Ruthless
    Ruthless 16 Januari 2015 15:50
    +3
    Nalika wong-wong Paris lagi mlaku-mlaku lan nambah sirkulasi koran sing lumpur, sawetara pengganggu mutusake pindhah menyang tingkat liyane ing hirarki. keprungu
    1. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 16 Januari 2015 16:13
      +1
      Kamulyan wong liya ora menehi istirahat marang wong tani. Saiki kamulyan bakal anget ing bunk. wassat
  14. 31 rus
    31 rus 16 Januari 2015 15:51
    +1
    Dienteni, ayo dideleng, dheweke bakal ngomong "hooligan", supaya masyarakat ora ..
    lan popok ora cukup
  15. Palu 75
    Palu 75 16 Januari 2015 15:52
    +2
    Siji mung bisa simpati karo wong biasa sing menehi urip kanggo srakah lan venality saka wong sing kuwasa! Yagene sifat ala tansah berkembang luwih cepet ing wong???
    1. jaket quilted
      jaket quilted 16 Januari 2015 15:58
      +2
      Shaw maneh? belay
      Lan sing padha wektu iki, maneh wartawan utawa Yahudi?
      Utawa kabeh bebarengan?
  16. Viktor Kudinov
    Viktor Kudinov 16 Januari 2015 15:55
    0
    Miturut polisi Prancis, dheweke bisa nemtokake identitas pelaku. Wong iki, sing jenenge isih dirahasiakake, sadurunge dituntut kanggo hooliganisme.


    Inggih, nggawa Prancis! Wis hooligans prasaja wiwit njupuk hostages! negatif
  17. Landwarrior
    Landwarrior 16 Januari 2015 15:56
    0
    Iki ngendi padha ngendhokke! belay Sawise kabeh, misale jek sing bubar eksekusi iki uga rebutan janji, lan iki maneh. Sanajan, ing teori, polisi lan penjaga keamanan kudu ana ing kupinge Nyuwun
    1. serega.fedotov
      serega.fedotov 16 Januari 2015 16:35
      0
      Dheweke katon cepet-cepet tuku Vaseline sawise serangan teroris pungkasan ing toko, mula dheweke ora kejawab! Nanging saiki ora bakal lara banget !!!!
  18. Siberia13
    Siberia13 16 Januari 2015 15:56
    +1
    Apa iki bagéan kapindho saka ballet Marleson?
  19. astronom1973n
    astronom1973n 16 Januari 2015 15:57
    +1
    Wong Prancis sing gegandhengan karo agama iku kaya landak sing nyucuk awake dhewe, nangis, nanging terus nekad mangan kaktus!Utawa sing luwih prasaja, padha ngidak-idak ing garu sing padha !!
  20. KOH
    KOH 16 Januari 2015 15:59
    +1
    Mergo aku ora gumun, sakwise jutaan ebdo, aku ora kaget yen ephel ambruk ...
  21. U-47
    U-47 16 Januari 2015 16:00
    +1
    Kabeh ... Charlimania (suwene meh kaya "Charlemagne") utawa, yen sampeyan seneng, charliphobia - kasunyatan Eropa anyar.
    Kaya ing Paris ing Colombes
    Iku katon kaya pipa.
    Padha ngayunake bom
    Lan bengok "Charly Akbar!!!"
  22. karabin sks
    karabin sks 16 Januari 2015 16:06
    +1
    Prancis mung wis diobong ing banyu, padha nyebul susu ... Saiki malah hooligan cilik bakal dianggep minangka serangan teroris Islam.
    1. U-47
      U-47 16 Januari 2015 16:07
      +1
      Kutipan: karabin sks
      Prancis mung wis diobong ing banyu, padha nyebul susu ... Saiki malah hooligan cilik bakal dianggep minangka serangan teroris Islam.

      Iki tegese teror.
      Noir dening Hitchcock)
  23. sv68
    sv68 16 Januari 2015 16:06
    0
    mung garis ing kantor pos obah alon-alon, mula Monsieur mutusake kanggo nyepetake proses kasebut - dheweke tangi tanpa antri. wassat liyane padha marang, lan adoh kita lunga! duka
    1. U-47
      U-47 16 Januari 2015 17:12
      0
      Kutipan saka: sv68
      mung antri ing kantor pos alon-alon, mula Monsieur mutusake

      ... yaiku - alon-alon)
      utawa ora tau.
  24. tukang sinyal
    tukang sinyal 16 Januari 2015 16:06
    +5
    Secara pribadi, aku ora peduli babagan Prancis iki. Nalika kita duwe iki, carane akeh tembung "apik" kita krungu saka wong-wong mau. Ora ing dongeng ngomong, ora kanggo njlèntrèhaké karo pulpen. Ayo padha muter ing sepatu kita saiki. Gay luwih cedhak karo wong-wong mau tinimbang wong biasa.
  25. Kucing
    Kucing 16 Januari 2015 16:07
    0
    Ya, sawetara jenis psiko ... Aku wis cukup ndeleng warta ... Aku felt kaya pahlawan.
  26. Vovan - pakunjaran
    Vovan - pakunjaran 16 Januari 2015 16:08
    +2
    Lan kanggo nabi, amarga ora ana apa-apa, dheweke bisa ngumumake jihad! ya bakal tumindak kanthi nyatakake Jihad am geyrope! duka
    1. U-47
      U-47 16 Januari 2015 17:34
      0
      Quote: Vovan - pakunjaran
      Lan kanggo nabi, amarga ora ana apa-apa, dheweke bisa ngumumake jihad!

      iki ora perlu alesan khusus kanggo jihad. Aku kelingan, kira-kira rong taun kepungkur, wong-wong Islam Walanda ngumumake jihad marang asu. Padha wanted kanggo push liwat hukum ing introduksi saka paukuman pidana kanggo duwe asu. Lan Spanyol umume nuntut supaya panguwasa mbusak kewan "najis" (ibumu!) iki saka lurung-lurung supaya ora nyinggung perasaan para setya. Eropa....
      Lan sampeyan ngomong - kartun.
  27. Leonidich
    Leonidich 16 Januari 2015 16:08
    0
    ESwash fermentasi...
  28. gelembung5
    gelembung5 16 Januari 2015 16:10
    +2
    Aku setuju ing drum apa mengkono karo kodhok
  29. Vovan - pakunjaran
    Vovan - pakunjaran 16 Januari 2015 16:11
    0
    Kutipan saka Landwarrior
    Iki ngendi padha ngendhokke! belay Sawise kabeh, misale jek sing bubar eksekusi iki uga rebutan janji, lan iki maneh. Sanajan, ing teori, polisi lan penjaga keamanan kudu ana ing kupinge Nyuwun

    Ya, kabeh langkah kasebut pancen CRAP !!! Yen perlu, kabeh pancegahan kasebut bisa dilewati! Iku ora kakehan alangan! Ana akeh cara kanggo ngubengi langkah-langkah kasebut! Dheweke (pancegahan) ora bakal mbantu !!!
  30. slizhov
    slizhov 16 Januari 2015 16:13
    +1
    KOK BISA???!!!
    Nanging wong-wong mau padha mlaku kanthi tentrem lan nglumpukake luwih saka yuta wong!
    Yagene, apa ora jelas yen dheweke ora pengin wong liya?
    Tanpa guna, ketoke, Frau njupuk gambar, nuthuk Sorrow metu saka pasuryane!
  31. Vovan - pakunjaran
    Vovan - pakunjaran 16 Januari 2015 16:15
    0
    Sampeyan mung mokal kanggo mblokir kabeh kutha ing kutha lan kabeh pemukiman ing saindhenging Prancis, lan luwih-luwih kabeh geyroppa! ora Lan serangan bisa ditindakake ing ngendi wae ora dikarepake !!!
  32. Alex16051978
    Alex16051978 16 Januari 2015 16:15
    0
    Dadi bakal nyekel saben minggu yen ora mandheg ngece wong Islam lan liya-liyane ...
  33. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 16 Januari 2015 16:16
    +1
    Prancis wiwit "hiccup" saka bantuan kanggo Amerika ing Libya, Irak lan panggonan liyane. Saiki Amerika bakal nulungi Prancis? wassat
  34. Jovanny
    Jovanny 16 Januari 2015 16:24
    +4
    katon kaya kita ora butuh senjata nuklir) kaya tembung "Kepiye carane Bumi nganggo?" kanggo kasur bisa sunnat.
  35. agis
    agis 16 Januari 2015 16:56
    +1
    "Kanggo senajan mbah putri, aku bakal beku kuping" - padha dirilis 5 yuta salinan. Apa sing bakal luwih apik? Apa pawai perdamaian bakal mbantu? Kontradiksi kasebut adhedhasar sistem migrasi sing ora seimbang dhewe lan toleransi sing apik.
  36. brumgilda81
    brumgilda81 16 Januari 2015 17:05
    0
    Panemu saka wong awam sing ora ngerti. Hollande ditampilake: ora apik kanggo ngomong yen luwih becik dadi kanca karo Rusia lan bakal ana sanksi sing cukup. Ia ngandika: sanksi, banjur sanksi, aja nuwuhake demagog, yen ora bakal luwih ala.
  37. ALABAY45
    ALABAY45 16 Januari 2015 18:02
    +2
    Miturut foto kasebut, pasukan khusus Dana Pensiun Prancis mudhun menyang bisnis ?! Gusti nylametake Prancis! Nanging aku ora ngeyel ...
  38. Zomanus
    Zomanus 16 Januari 2015 18:50
    0
    Ya, jujur ​​ora peduli. Wiwitane wong-wong mau padha ngomong yen iki minangka pembalasan amers kanggo usul ngunggahake sanksi kasebut, banjur wong-wong Islam sing males marang nabi. Lan saiki kita ndeleng wiwitan kesenengan nasional "rock your country". Pedunung ing negara apa wae tundhuk karo kesenengan iki, ing ngendi negara mandheg mbukak pesisir kanggo wong-wong sing wis ilang. Dadi salah siji Molotov bakal enggal ana ing dalan, utawa kita bakal weruh purges gaya favela angel.
  39. Dembel77
    Dembel77 16 Januari 2015 20:03
    0
    Ing pinggiran kutha Paris ing Colombes (lor-kulon ibukutha Prancis), wong sing ora dingerteni njupuk sandera

    Dheweke mung edan!
  40. Mindaugas
    Mindaugas 16 Januari 2015 20:09
    0
    Aku mung bakal ngutip tembung Leonid Ivashov, Presiden Akademi Masalah Geopolitik, anggota Klub Izborsk, "Islam, mesthi, ora konco serangan teroris iki - paling kamungkinan, operasi iki ngrancang ing Amerika Serikat ing supaya numpes budaya Islam, tradisi Islam, kanggo nentang Islam kanggo Eropah.Mangkono, pelanggan nampa keuntungan bilateral.Nanging layanan khusus Israel sing paling kamungkinan uga melu apa kedaden.Kaya kita ndeleng, dina iki Eropah ngowahi marang Israel kanggo macem-macem alasan - kalebu amarga tumindake wong Israel ing Timur Tengah, bebarengan karo sekutune saka Amerika Serikat, ngarahake arus pengungsi menyang Eropa. Palestina minangka negara merdika, nyerang saka Amerika Serikat lan Israel, ana tentara bayaran sing prasaja. Golek tentara bayaran kanggo nindakake iki utawa sing tumindak lan Paint iku salah siji minangka Muslim utawa minangka Kristen bener ora masalah. Dadi Nazisme diuripake maneh ing Ukraina, Nazisme internasional sing padha diuripake maneh ing lingkungan Islam. Iki minangka pasukan sing digawe sacara artifisial - sawetara nganggep awake dhewe Kristen sejati, liyane nganggep awake dhewe minangka Muslim sejati, nanging iki minangka kekuwatan supranasional politik sing padha.
  41. Ignatius
    Ignatius 16 Januari 2015 20:51
    0
    Kutipan saka SHILO
    Kutipan: DmitryK
    Kita ngrasakake kelemahane Prancis ....


    Kabar apik saka situs "YAP" ... ngguyu sedulur

    Telung erupsi pungkasan Yellowstone dumadi kanthi siklus sing padha 600-700 ewu taun. Jeblugan pungkasan umure 640 ewu taun, kanthi volume emisi 1000 kilometer kubik. Sewu kilometer kubik awu kira-kira satus gunung geni Pinatubo.

    Musim semi pungkasan, kemungkinan erupsi Yellowstone aktif dibahas ing Internet. Elinga video bison ninggalake Taman Nasional Yellowstone?

    Ing wiwitan abad iki, para ilmuwan nyatakake yen supervolcano bakal tangi ing taun 2075. Banjur, miturut data sing dianyari ing taun 2003, tenggat wektu dipindhah menyang 2017. Banjur ... banjur topik kasebut ditutupi. Wis ing Mei taun kepungkur, kabeh publikasi penting mandheg nerbitake informasi babagan supervolcano.

    Informasi babagan dheweke saiki bisa ditemokake ing situs ngendi, bebarengan karo Yellowstone, padha ngrembug UFO lan Atlantis. Umume gunung geni wis ora diomongake maneh ing masyarakat sing sopan. Nanging bebaya durung ilang. Mungkasi jangkoan masalah ora ateges solusi. Ora ana sing mbantah ramalan sadurunge. Deadline durung diganti.

    Gunung geni mung ora katon. Nyoba nglalekake. Dadi, ing supervolcano. Tambah acara liwat wektu.

    Ing Mei 2001, Observatorium Vulkanik Yellowstone diadegaké. Antarane tugase yaiku evaluasi bebaya sing ana gandhengane karo kegiatan Yellowstone.

    Ing taun 2003, akses turis menyang Basin Geyser Norris meh ditutup. Alesan: tambah aktivitas lan suhu banyu dhuwur ing sawetara geyser cekungan.

    Ing taun 2006, ditemokake yen lemah ing rong panggonan ing taman kasebut mundhak kanthi tingkat 4-6 sentimeter saben taun. Sajrone rong puluh taun kepungkur, lemah mung wungu 20 sentimeter.

    Wiwit taun 2007 nganti 2011, lemah wis munggah 178 sentimeter. Iki minangka data paling anyar sing ditemokake ing Internet. Katon informasi sing luwih anyar lagi ditindakake.

    Maret 2014. Bison wis ninggalake taman. Video iki wis ana ing internet. Versi resmi yaiku migrasi musiman. Kasunyatan sing kurang dikenal: moose wis ninggalake taman. Uga, mbokmenawa, ing musim semi dheweke pindhah menyang kidul kanggo migrasi.

    April 2014 suhu ing tlaga kasebut tekan 20 derajat Celsius. Seismologists nyathet tambah aktivitas seismik, tremor tekan 4.8 TCTerms.


    Sampeyan bisa nonton pangembangan acara ing Yellowstone liwat webcam sing diinstal langsung ing situs bilai samesthine ing link http://mir-ved.ru/webcam-yellowstone.html
  42. Belarus
    Belarus 16 Januari 2015 21:04
    +1
    Sawetara edan njupuk sandera ing kantor pos lan dilapurake marang panguwasa!?Menurutku, iki ora ana hubungane karo teroris, nanging bakal diwenehi kanggo umum sabenere kaya terorisme.
    Paling kamungkinan, wong kasebut ora dibayar pensiun utawa tunjangan ngguyu
  43. TEKNIK
    TEKNIK 16 Januari 2015 22:03
    0
    Nyatane, kabeh digambar ing cabang sabanjure.
  44. SAVA555.IVANOV
    SAVA555.IVANOV 16 Januari 2015 23:59
    0
    Kutipan saka SHILO
    Kutipan saka Petergut
    Optimisme sing luar biasa.


    Ngageti lack of pangertèn saka banyolan sad Aku ngerti Alkohol ana - mabuk nyuda lingkungan emosional ... Nyuwun , nanging sampeyan ora ... Mugi sampeyan nyiksa nglirik ... Utawa ... opo ?

    TA-dah!! Wong-wong ing topik gunung geni nempel kaya kutu ing casing ngguyu Sampeyan ora bisa urip tanpa lelucon.