Review militèr

Analis Amerika: "Wong sing angel" saka Washington ora mikir babagan akibat saka sanksi

43
Analis politik independen Jonathan Marshall nerbitake artikel ing portal kasebut Konsorsiumnews, sing nyatakake yen elit politik Amerika ora pengin nganggep konsekuensi mbebayani saka kebijakan "wong sing angel", utamane ing hubungane karo Federasi Rusia.

Analis Amerika: "Wong sing angel" saka Washington ora mikir babagan akibat saka sanksi


Miturut Marshall, pamindhahan pamrentah AS kanggo nyebabake kekacauan ekonomi lan politik ing Rusia bersenjata nuklir minangka strategi sing mbebayani banget.

Analis nyathet yen sanajan panguwasa Amerika bisa nyebabake karusakan serius ing ekonomi Rusia, iki ora bisa nggawa asil sing dikarepake, amarga Rusia dudu DPRK utawa Kuba, lan bencana ekonomi sing serius bisa ngrusak kabeh Eropa.

"Masalah Rusia ora becik kanggo wong Rusia, nanging iki ora ateges apik kanggo kita. Ing donya modern, kabeh saling gegandhengan lan saling gumantung, lan minangka asil kita bakal mbalikke strategis - bali kanggo kita saka piala sing wis kita sown. Masalah ekonomi ing negara-negara kuat kaya Rusia lan China bisa nyebabake kahanan sing ora stabil ing saindenging jagad, "kutipan saka artikel RIA. "Kabar".

Miturut Marshall, pimpinan Eropa bola-bali nyatakake keprihatinan babagan kebijakan sanksi marang Federasi Rusia, nanging Gedung Putih ora nggatekake. Kangge, iku perlu kanggo mikir bab jalaran saka meksa anti-Rusia lan apa bali nyata saka Perang Dingin wis kasil.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
43 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 20 Januari 2015 08:36
    + 17
    "Masalah Rusia ora becik kanggo wong Rusia, nanging iki ora ateges apik kanggo kita. Ing donya modern, kabeh saling gegandhengan lan saling gumantung, lan minangka asil kita bakal mbalikke strategis - bali kanggo kita saka piala sing wis kita sown.


    Dadi bakal ... nyebar angin, panen prahara.
    1. wong Samaria
      wong Samaria 20 Januari 2015 09:14
      +5
      Rusia dudu DPRK utawa Kuba, lan bencana ekonomi sing serius bisa nutupi kabeh Eropa ... lan iki persis sing diupayakake Amerika Serikat, padha putih, lan para budak liyane mulang babagan iki wiwit cilik!
      1. Veteran Tentara Abang
        Veteran Tentara Abang 20 Januari 2015 09:41
        +5
        Miturut Marshall, pamindhahan pamrentah AS kanggo nyebabake kekacauan ekonomi lan politik ing Rusia bersenjata nuklir minangka strategi sing mbebayani banget.


        Nanging, siji ilmuwan politik sing paling misuwur ngandika luwih khusus:

      2. Byshido_dis
        Byshido_dis 20 Januari 2015 09:49
        +3
        Rusia slamet saka Perang Donya I, Perang Donya II, banjur 90s, sawise iku kita ora wedi apa maneh ...
      3. jktu66
        jktu66 20 Januari 2015 10:07
        +1
        bencana ekonomi bisa nutupi kabeh Eropa ... lan iki persis sing diupayakake Amerika Serikat,
        Wedhus Eropah dutifully menyang rojo pati. Mokal ora kaget
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 20 Januari 2015 10:08
      +1
      Gedung Putih urip ing donya khayalan dhewe, diciptakake dhewe, lan ora nanggepi kasunyatan urip, sing pungkasane bakal nyebabake ambruk.
    3. waterdolaz
      waterdolaz 20 Januari 2015 10:15
      +3
      Amerika utamane bisa ngetokake perang lan menangake kamenangan lokal. Nanging padha ora tau menang perang siji.
    4. ngumbara987
      ngumbara987 20 Januari 2015 10:40
      +2
      Utawa sampeyan bisa nindakake iku beda "Loro salah giliran lan wedhus f ** t Fedot" nanging "wong lanang angel" ora bakal ngerti iki kanggo wong iku angel banget! Mung ing proses kasebut dhewe bakal mulai ngira yen ana sing ora ana ing kene!
      1. afire2015
        afire2015 20 Januari 2015 10:49
        +2
        Yen wis nandur modhal dhuwit gedhe ing negara, lan ora ing perang, padha bakal lumaku ing emas. boobies
    5. alexy bukin
      alexy bukin 20 Januari 2015 10:50
      0
      Negara-negara Eropa sing pertama nandhang sanksi, dudu Amerika. Nganti Eropa mandheg urip miturut naskah sing ditulis kanggo wong-wong mau dening "wong lanang sing angel", bakal nyepetake siksa kasebut. Lan pancen sing dikarepake para panulis.
    6. steak
      steak 20 Januari 2015 16:22
      0
      Quote: LYOKHA padha
      Dadi bakal ... nyebar angin, panen prahara.

      Columbus bodho nemokake Amerika ... lan kita kudu nutup.
  2. Balamyt
    Balamyt 20 Januari 2015 08:38
    + 14
    "Wong sing angel" Washington ora mikir babagan akibat saka sanksi kasebut ....

    Mung gunung lan endhog sing kelangan! Lan bab wong lanang saka Fashington, sampeyan bisa ngomong sing padha lancip ing dhengkul, lan padha ora cemlorot karo atine, wus kanggo njagong ing jaban rangkah dening segara! wassat
    1. Drunya
      Drunya 20 Januari 2015 08:40
      + 23
      Kutipan saka Balamyt
      Lan bab wong lanang saka Fashington, sampeyan bisa ngomong sing padha lancip ing dhengkul, lan padha ora cemlorot karo atine.

      lol
    2. Wayahe
      Wayahe 20 Januari 2015 08:48
      +4
      Amerika Serikat lan Rusia mungkasi kerjasama kanggo njamin keamanan fasilitas nuklir.Moskow nolak pitulungan Washington kanggo njamin keamanan fasilitas nuklir ing Rusia.

      Bener, "endhog keren" ora mesthi seger.
  3. Vladimirets
    Vladimirets 20 Januari 2015 08:38
    +4
    "Pimpinan Eropa wis bola-bali nyatakake keprihatinan babagan kebijakan sanksi marang Federasi Rusia, nanging Gedung Putih ora nggatekake."

    Para pamimpin Éropah “mangku”, nyuwil-nyuwil bangku, lan ora preduli carane wong-wong kacukan nindakake dhawuh “pasuryan”. Nyuwun
    1. Penelope
      Penelope 20 Januari 2015 11:20
      +1
      Ora suwe, hegemoni kasur bakal rampung.
    2. Komentar wis dibusak.
  4. rata-rata
    rata-rata 20 Januari 2015 08:40
    +5
    Wong ngomong langsung, USA main "geni", dheweke uga bakal ngobong. Kita ora mangu-mangu yen Rusia dudu DPRK lan Kuba, kabeh wong bakal metu ing sisih kulon.
    1. Serzh73
      Serzh73 20 Januari 2015 09:36
      +6
      Kutipan saka avvg
      Wong lanang ngomong langsung, AS main "karo geni"
      iku sing dakkandhakake.
  5. Vasily Ivashov
    Vasily Ivashov 20 Januari 2015 08:42
    +1
    Iki tegese gelombang mbalikke sanksi dhewe marang Rusia wis tekan Amerika, lan padha, kaya biasane, pengin supaya "dikurangi" kanggo entuk manfaat dhewe lan entuk manfaat khayalan, utawa malah mbebayani banget kanggo Rusia. Apa ... wong sing isih ala - wong sing tangguh saka Washington iki ...
    1. vtnsk
      vtnsk 20 Januari 2015 09:06
      +1
      Kutipan: Vasily Ivashov
      Iki tegese gelombang mbalikke sanksi dhewe marang Rusia wis tekan Amerika.

      Durung, nanging kabeh wis maju. Saiki ana pamindahan bertahap $$$ saka pemukiman finansial internasional. Proses iki bakal terus suwe banget (paling ora 5-8 taun), nanging pungkasane bakal sedhih banget kanggo Amerika Serikat, amarga mung "percetakan FRS" sing apik. Nalika negara liya minangka pimpinan donya ing komponen penting ekonomi liyane - China ing "produksi" lan Rusia ing "cadangan sumber daya" (ora mung lenga lan gas, nanging uga banget, banget). Lan amarga $$$ mung didhukung dening kertas sing dicithak, mula kudu diragukan "stabilitas" mata uang iki ... hi
  6. Biron
    Biron 20 Januari 2015 08:43
    +2
    Kutipan saka Balamyt
    "Wong sing angel" Washington ora mikir babagan akibat saka sanksi kasebut ....

    Mung gunung lan endhog sing kelangan! Lan bab wong lanang saka Fashington, sampeyan bisa ngomong sing padha lancip ing dhengkul, lan padha ora cemlorot karo atine, wus kanggo njagong ing jaban rangkah dening segara! wassat

    Padha ngguyu karo burger sing beda-beda, otake nglangi lemak, ora ana konvolusi, mula ora ana sing kudu dipikirake. wassat
  7. Teberii
    Teberii 20 Januari 2015 08:43
    +2
    Dheweke ngatur sanksi, lan saiki ora ngerti carane mbatalake.
  8. skyyl
    skyyl 20 Januari 2015 08:43
    +1
    Kaping pirang-pirang Lavrov ngandhani yen boomerang mesthi bali lan ora becik kanggo wong-wong sing ora ngenteni, lan "endhog keren" ora ngenteni. keprungu hi
  9. rotmistr60
    rotmistr60 20 Januari 2015 08:48
    +3
    iku perlu kanggo mikir bab jalaran saka meksa anti-Rusia lan apa bali nyata saka Perang Dingin wis asil ing.

    Masalahe yaiku ora ana wong ing Washington sing mikir babagan akibate. Dheweke saiki dibutakan dening gagasan kanggo nggawa Rusia menyang dhengkul. Lan dheweke bakal fanatik kanggo nggayuh tujuan apa wae.
    1. vtnsk
      vtnsk 20 Januari 2015 09:09
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      Dheweke saiki dibutakan dening gagasan kanggo nggawa Rusia menyang dhengkul

      Lan dheweke ora ngelingi yen kita mung ngikat berets kaya ngono ... ngguyu
  10. aszz888
    aszz888 20 Januari 2015 08:50
    +1
    Yen Meriatos "wong lanang" mangertos, kabeh bakal beda.
    Nanging Nazi lan henchmen sing duwe otak temen beda, lan padha muter mung ing arah padha dhewe nyetel.
  11. tol 100w
    tol 100w 20 Januari 2015 08:50
    +1
    Kanthi nemtokke sanksi, Merikos matèni loro manuk karo siji watu: padha nggawa mudhun pasar perdagangan Eropah lan sebagian diisolasi Rusia, kang ora kritis. Pengasingan USSR luwih serius, nanging negara kasebut slamet! Lan wektu iki kita bakal slamet!
  12. dobrjak
    dobrjak 20 Januari 2015 08:52
    +3
    Minangka rawuh watara, supaya bakal nanggapi. Sinau paribasan rakyat Rusia. Wong wicaksana!
    1. ora bisa klelep
      ora bisa klelep 20 Januari 2015 14:28
      0
      A petani Rusia harnesses kanggo dangu, nanging drive cepet.
  13. Taltanbek
    Taltanbek 20 Januari 2015 08:58
    +1
    ....""Analis nyathet yen sanajan panguwasa Amerika bisa nyebabake karusakan serius ing ekonomi Rusia, mesthine ... ""

    1. Iku bakal cilaka ONLY aligarches Russian sing wis didol sampeyan, amarga padha duwe saham kertas utama saka derivatif dollar. Sumber ekstraktif utama dudu wong RUSIA, nanging kanggo wong-wong mau.
    2. Ora ana sing bakal kelakon ing "ekonomi" RUSIA!, amarga "kolonial pseudo-ekonomi" sing ana ora ana hubungane karo EKONOMI (malah USSR).
    3. Wong RUSIA dhasare DEEP ing rebana, kanthi ajaib mbentuk rega minyak lan hubungan misterius karo turunan dolar, ruble.
    4. Kanggo bagean cilik saka wong Rusia ing RUSIA, sing mlayu-mlayu lan tuku TV, radio, silet lan pengecut - ing asas, BISA GO (luwih apik) menyang kulon!

    Kita kanthi tulus ngenteni asil saka sanksi bluffer Anglo-Saxon marang warga dhewe ing RUSSIA lan sistem finansial sing mambu ing jagad Anglo-Saxon dhewe ..
    Infèksi wis CUT OUT karo scalpel saka USSR-BRZHDK "SCALPEL" model, nalika kita padha dipeksa kanggo numpes wong rauh RUSSIA bakal maneh nggawe SCALPEL, terus dhokter teka.
  14. qqqq
    qqqq 20 Januari 2015 09:00
    +1
    Babama ngira yen dheweke iku wong sing tangguh, nanging dheweke ambruk nganti tingkat bocah sing gelo ing kothak wedhi. Nanging ing wektu sing padha, ora bisa dipungkiri yen sajrone pirang-pirang taun "greasing" kita ora ngganti struktur industri kanthi radikal. Saiki kabeh iki kudu ditindakake kanthi mode defisit, sing paling penting, teknologi, masarakat bakal kelangan penghasilan. Kabeh eksistensi kita minangka bangsa bakal gumantung apa kita terus metu utawa geser mudhun menyang tingkat Ukraina karo Maidans langgeng sawijining. Kanggo ringkesan: sanksi dibutuhake kanggo provokasi kudeta ing Rusia kanthi kekacauan sakteruse, lan bakal dibatalake mung nalika asil wis diraih utawa yen kita ngadeg lan wiwit berkembang kanthi progresif.
  15. Lyton
    Lyton 20 Januari 2015 09:01
    +1
    Lan wong lanang saka administrasi ora peduli karo Eropa, PDB ujar manawa perdagangan karo negara-negara wis berkembang, apa bisa entuk iki?
  16. Mahan
    Mahan 20 Januari 2015 09:02
    +2
    Padha ngomong, padha ngomong. apa gunane? Amerika isih menang sawise sanksi! Padha nemtokke sanksi ing teknologi strategis penting, Eropah ora bali mistral, kang Amerika mlebu kontrak kanggo mesin roket. Loro-lorone lan tansah.
  17. agis
    agis 20 Januari 2015 09:10
    0
    Ing kasus apa wae, negara-negara bakal nandhang kerugian, utamane, posisi ing jagad iki bakal saya ringkih.
  18. vtnsk
    vtnsk 20 Januari 2015 09:12
    0
    Dadi Rusia (USSR) kabeh wektu orane urip ing sawetara jenis "sanksi", lan apa? Kita wis biasa, amarga ora ngalami kaya ngono ... eseman
  19. sgr291158
    sgr291158 20 Januari 2015 09:15
    +1
    Ya, Gedhung Putih ora peduli apa-apa, iku bends garis dhewe, nanging kasunyatan sing kabeh sanksi iki kenek Eropah lan ora kenek kanti awon, padha ora peduli. Ing gething wuta kanggo Rusia, padha mung liwat sirah.
  20. roket abang
    roket abang 20 Januari 2015 09:25
    0
    Rusia dudu republik gedhang, sanksi ora dadi masalah kanggo kita! basa
  21. 1 angsa3
    1 angsa3 20 Januari 2015 09:36
    +1
    Pimpinan Eropa wis bola-bali nyatakake keprihatinan babagan kebijakan sanksi marang Federasi Rusia, nanging Gedung Putih ora nggatekake.

    Lan sapa sing peduli karo pendapat "enem"? Tembung "pemimpin Eropa" ing bahan cetak kudu dilebokake ing tanda petik, amarga ora. Pemimpin minangka pimpinan, lan "pemimpin Eropa" minangka pengikut.
  22. mamont5
    mamont5 20 Januari 2015 09:46
    0
    Kutipan saka Balamyt
    "Wong sing angel" Washington ora mikir babagan akibat saka sanksi kasebut ....

    Mung gunung lan endhog sing kelangan! Lan bab wong lanang saka Fashington, sampeyan bisa ngomong sing padha lancip ing dhengkul, lan padha ora cemlorot karo atine, wus kanggo njagong ing jaban rangkah dening segara! wassat

    Mangkono uga sing wis ditindakake, lan dheweke ngira yen bakal kaya ngono. Dheweke disenengi kanthi geografis. Mula kudu dilebokake sumber rasa kuwatir ing ngisor irung, supaya bisa mikirake masalahe, lan ora nyolong irunge menyang urusane wong liya.
  23. uge.garik
    uge.garik 20 Januari 2015 10:06
    0
    ... uga, wiwit subuh yen We ngidinke wong-wong mau - "minangka deterrent saka liyane saka donya," uga, iku ora kanggo kita kanggo menehi hasil karo nistha sing Amerika nindakake ing donya, Kita duwe adil sabab! ... nanging kudu - BALANCE ... lan durung ana alternatif kanggo wong-wong mau ... nanging bakal ngubur piyambak - iku bakal kaya karo Nazi ... dialektika sajarah, Nanging ...
  24. Victor-M
    Victor-M 20 Januari 2015 10:51
    0
    "Masalah Rusia ora becik kanggo wong Rusia, nanging iki ora ateges apik kanggo kita. Ing donya modern, kabeh saling gegandhengan lan saling gumantung, lan minangka asil kita bakal mbalikke strategis - bali kanggo kita saka piala sing wis kita sown. Masalah ekonomi ing negara-negara kuat kaya Rusia lan China bisa nyebabake kahanan sing ora stabil ing saindenging jagad., - nyebutake kutipan saka artikel RIA Novosti.


    Iku Rusia lan China sing njupuk langkah-langkah kanggo nyuda kahanan kang ora tetep ing donya, supaya bisa ngomong, padha ora njupuk linen reged metu saka umum, ora kaya Amerika Serikat, kang mindhah masalah menyang wong liya, ngrampungake karo beyo liyane, ora malah nyingkiri dalan ngrusak negara liya.
  25. Hronyaka
    Hronyaka 20 Januari 2015 11:57
    +2
    Solusi becik.
    1. wladimir
      wladimir 20 Januari 2015 12:16
      0
      bab keren. wis diundhuh
  26. wladimir
    wladimir 20 Januari 2015 12:15
    +1
    amarga Rusia dudu DPRK lan dudu Kuba, lan bencana ekonomi sing serius bisa nutupi kabeh Eropa.
    Lan barak pengin persis iki, nanging dheweke ngarep-arep bisa lungguh ing luar negeri
  27. guznorodov
    guznorodov 20 Januari 2015 12:15
    0
    Amerika mikir sing kontrol omah, nanging iku mokal kanggo foresee kabeh. Lan masalah sing dianggep sepele dadi banget, banget masalah, lan saiki ora ana sing ngerti apa sing kudu dilakoni. Ora ana negara sing pengin ilang pasuryan. lan minangka ing kabeh kaping, paling saka Aglo-Saxon njagong lan ngenteni dandan ing kahanan.
  28. Pupon63
    Pupon63 20 Januari 2015 13:22
    0
    Kutipan saka: mamont5
    Mula kudu dilebokake ing njero irung supaya bisa mikirake masalahe, lan ora nyusupake irunge marang urusane wong liya.

    Aha! Bom cilik sing kuat banget menyang tengah Taman Nasional Yellowstone! wassat
  29. v245721
    v245721 20 Januari 2015 14:31
    0
    "Cool guys" saka Washington, mung ing basa ​kelangan. Nanging ing Delhi ing aran "empuk."
  30. ru73
    ru73 20 Januari 2015 14:32
    0
    Amerika nggawe kekacauan, dadi panas lan lungguh ing samodra. Nanging dina iki umur kacepetan lan jarak, iku dipercaya kanggo sukses. Bakal mabur maneh, muga-muga.