Review militèr

Alexander Zakharchenko ngumumake niat pasukan milisi DPR lan LPR kanggo nyawiji kanggo level garis ngarep

87
Kepala Republik Rakyat Donetsk, Alexander Zakharchenko, sing bubar dibedakake kanthi aktivitas informasi sing dhuwur, ujar manawa unit DPR duwe tujuan kanggo nyawiji karo unit LPR lan level garis ngarep. Ing wektu sing padha, Zakharchenko nambahake yen tumindak kasebut bakal ngidini brigade dibebasake, lan paling ora.

Alexander Zakharchenko ngumumake niat pasukan milisi DPR lan LPR kanggo nyawiji kanggo level garis ngarep


Alexander Zakharchenko nyathet yen saiki ana pertempuran ing kabeh baris ngarep ing DPR.

Badan Informasi Interfax ngutip pangandikane Zakharchenko, njlentrehake perlune serangan pasukan DPR. Kepala republik rakyat ujar manawa serangan kasebut mung penting kanggo detasemen hukuman Ukrainia supaya kelangan kesempatan kanggo nyerang kutha-kutha gedhe ing Republik Rakyat Donetsk. Saka statement Zakharchenko:

Sampeyan perlu kanggo maju supaya Gorlovka lan kutha-kutha liyane ora shelled.


Ing wektu sing padha, pimpinan DPR nglapurake yen Kyiv terus ngetutake dalan blokade Donbass, ora ngidini bantuan kamanungsan mlebu ing wilayah kasebut lan nyingkirake pedunung ing wilayah kasebut kesempatan kanggo nampa panganan lan obat-obatan.
Foto sing digunakake:
http://www.dni.ru
87 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ronin
    Ronin 26 Januari 2015 15:48
    + 46
    Iku wektu dhuwur!
    1. _Lexa_
      _Lexa_ 26 Januari 2015 15:58
      + 36
      Kaya sing diomongake mbah putri - sedulur bebarengan iku kekuatan, nanging ora ana siji-sijine! Ayo sedulur!
      1. Alex_Rarog
        Alex_Rarog 26 Januari 2015 16:00
        + 14
        Anggere kita manunggal, kita ora bisa dikalahake!
        1. gilarom
          gilarom 27 Januari 2015 00:39
          -1
          Nah, bubar ana kabar yen kawah ing sekitar Debaltseve ditutup (diubengi), saiki bakal "dicerna", lan sawise iku bakal tenang menyang wates republik utawa malah luwih, mula ora ana sing bakal nahan wong lanang. .
      2. igor1981
        igor1981 26 Januari 2015 16:01
        + 11
        Mbahmu kuwi bener, kowe kudu nggugu marang wong tuwa.
      3. Wayahe
        Wayahe 26 Januari 2015 16:05
        + 10
        Dadi wis wayahe manunggal, yen markas siji, ora meri dill.
        1. Gsh-18
          Gsh-18 26 Januari 2015 16:45
          +4
          Quote: wayahe
          Dadi wis wayahe manunggal, yen markas siji, ora meri dill.

          Crumble dill .. kanggo salad! apik lol
          1. Lance
            Lance 26 Januari 2015 17:17
            +1
            Ingkang utama yaiku perintah pemotong salad kudu dibagi tanpa gangguan.
        2. ORTODOX
          ORTODOX 26 Januari 2015 16:52
          +4
          Mesthi, ora bakal ana markas siji, bakal akeh banget bos, nanging luwih apik kanggo koordinasi tumindak!
        3. Iline
          Iline 26 Januari 2015 18:22
          +1
          Markas siji, mesthi, apik. Luwih becik duwe pimpinan siji kanggo wilayah kasebut. Banjur kabeh wong narik kemul ing awake dhewe.
      4. Pikirane Raksasa
        Pikirane Raksasa 26 Januari 2015 16:09
        +6
        Kaputusan tengen, lagi ngomong ing paribasan, luwih gampang kanggo ngalahake bebarengan lan rama, kita pengin NAF apik luck ing pertempuran lan awal kamenangan liwat fasis Ukrainia.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. wong ispaniard
        wong ispaniard 26 Januari 2015 16:32
        + 14
        Kutipan saka: _Lexa_
        Kaya sing diomongake mbah putri - sedulur bebarengan iku kekuatan, nanging ora ana siji-sijine! Ayo sedulur!

        Kabar apik yaiku kanthi wiwitan basis data, Cossacks, Plotnitsky lan Mozgovoi mandheg gelut. Ana akeh masalah sing ora bisa dirampungake, nanging kabeh wong ngerti kanthi becik ing endi mungsuh umum lan apa sing ditunggu kabeh yen menang ...

        Ana akeh pitakonan kanggo Zakharchenko, nanging saiki wong iki dipromosikake (Minangka sampeyan bisa ndeleng saka video paling anyar), lan aku kudu ngomong yen dheweke dipromosekake kanthi apik. Ing kasus apa wae, wong ngomong kanthi cetha, ora kethul lan ora mow. Ana pangarep-arep banget yen dheweke ora bakal "ninggalake" dheweke, kaya sing ditindakake "Strelka", muga-muga dheweke ora bakal nggawe kesalahan sing kaping pindho ...

        P.S. Ing Debaltseve, kaya sing wis dingerteni sadurunge, wis wektune kanggo mbusak huruf -D- ing ngarep lan nutup kawah iki kanthi nyambungake tentara LPR lan DPR. Muga-muga juru kamera bakal nangkep patemon loro ngarep kaya biyen cedhak Stalingrad;)?
        1. Xeueys
          Xeueys 26 Januari 2015 19:50
          -1
          Nutup kuali lan ora njupuk tawanan. Pasrahake likuidasi boiler marang dewa perang. Banjur terus ing semangat sing padha. Dadi akeh asu wis digantung ing "separatis" sing ora bakal muter peran penting.
          Kajaba iku, kekurangan pangarep-arep kanggo slamet bakal duwe pengaruh sing jelas, utamane ing tentara bayaran lan sukarelawan.
          1. Drunya
            Drunya 26 Januari 2015 21:44
            +1
            Kutipan saka Xeueys
            Nutup kuali lan ora njupuk tawanan. Pasrahake likuidasi boiler marang dewa perang.

            ana kira-kira 4 (wong) lan sampeyan pengin "remuk" kabeh? babagan mercenaries lan "ideologis" - Aku meneng.
            supaya padha lay mudhun senjata, kick wong ing F * PU lan nggawa menyang ngarep, padha bakal nggawa keuntungan liyane kanggo Novorossia ing ngarep saka balung.
            ayo padha lunga lan nyritakake apa sing dideleng.

            prajurit
      7. Komentar wis dibusak.
    2. siberalt
      siberalt 26 Januari 2015 16:00
      + 12
      Kabeh iki apik. Where "alignment" bakal pindhah? ngguyu Ing Dnieper, iku.
      1. FACKtoREAL
        FACKtoREAL 26 Januari 2015 16:08
        +1
        Paling bebarengan Dnieper

        Sampeyan kudu nyelarasake miturut Tis ...
        (wates antarane Rusia lan Uni Eropa kudu ngliwati ing kana)
        nanging, wektu Putin wis ilang, lan milisi isih ora cukup kekuatan
      2. Lelek
        Lelek 26 Januari 2015 16:44
        +3
        Quote: siberalt
        Ing Dnieper, iku.


        Sadawane wates geografis LPR lan DPR, banjur, minangka peta tiba. Yen wilayah kidul gabung, banjur drive fasis nganti mardika lengkap Little Rusia. prajurit
      3. Siberia1303
        Siberia1303 26 Januari 2015 19:55
        0
        "Nyopir ing gulu menyang Atlantik banget" am
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Akvadra
      Akvadra 26 Januari 2015 16:18
      + 55
      Kutipan saka ronin
      Iku wektu dhuwur!
      1. ORTODOX
        ORTODOX 26 Januari 2015 16:55
        +2
        Langsung menyang "wit Natal" ngandika!
    5. Rusia gedhe
      Rusia gedhe 26 Januari 2015 18:22
      +1
      Kutipan saka ronin
      Iku wektu dhuwur!

      Paling ora wiwit musim panas, nalika para kurator nyegah para petani mbuwang dill saka Novorossia. am Sepira akeh korban sing ora duwe akal amarga politisi sing korupsi!
      1. s1n7t
        s1n7t 26 Januari 2015 19:02
        0
        Quote: Great Russian
        Sepira akeh korban sing ora duwe akal amarga politisi sing korupsi!

        Negara kita sajrone 25 taun kepungkur wis dadi korban politisi sing korupsi. Kok kaget?
    6. sergei.zaxarov
      sergei.zaxarov 26 Januari 2015 19:20
      0
      Dheweke katon ora duwe kekuwatan akeh.
    7. sergei.zaxarov
      sergei.zaxarov 26 Januari 2015 19:20
      0
      Dheweke katon ora duwe kekuwatan akeh.
  2. _Alexi_
    _Alexi_ 26 Januari 2015 15:48
    + 11
    prentah sing dawa lan manunggal
    1. kunstkammer
      kunstkammer 26 Januari 2015 16:08
      + 13
      jenenge 1. Front Ukraina.
      Ing Odessa, nggawe Ukrainia kaping 2 ... lan sateruse.

      Lan umume, mesthine kudu ngonfirmasi omong kosong Kementerian Luar Negeri Polandia lan saiki pungkasane ngeculake kabeh wong Yahudi saka Auschwitz.
  3. Reks
    Reks 26 Januari 2015 15:48
    +9
    Mung kanthi cara iki !!! Mung karo pasukan gabungan kanggo kupas !!! prajurit
  4. Abbra
    Abbra 26 Januari 2015 15:49
    0
    Soko Zakharchenko ngandika akeh akhir-akhir iki. Kanggo njupuk Melitopol, utawa ora njupuk?
    1. igor1981
      igor1981 26 Januari 2015 15:55
      + 16
      Kutipan saka Abbra.
      Kanggo njupuk Melitopol, utawa ora njupuk?

      Sampeyan mbokmenawa tegese Mariupol? Melitopol uga kudu dibebasake.
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 26 Januari 2015 16:09
        +9
        Umumé, perlu kanggo mbebasake kabeh Ukraina, nanging ora ana gunane kanggo mbebasake sing wis kebak Euro-suci saiki. Dheweke kudu diwasa kanggo ngerti yen dheweke duwe dheweke. negatif
        1. Penelope
          Penelope 26 Januari 2015 16:17
          +4
          Nggabungke efforts, minangka aturan, tansah menehi asil positif.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. TEKNIK
          TEKNIK 26 Januari 2015 16:27
          +4
          Umumé, perlu kanggo mbebasake kabeh Ukraina Mbok menawa sampeyan bener, Viktor. Nanging, apa perlu kanggo milisi? .d-Aku ora mikir yen perlu. Pencet menyang tapel wates lan nutup kanthi kenceng. Milisi wis cukup kuwat kanggo iki. Kanggo shelling lan provokasi liyane saka dill, nanggapi asor lan DRG. Mbok ana rencana kanggo nggawe zona buffer.
        4. Xeueys
          Xeueys 26 Januari 2015 19:53
          0
          Sampeyan ora butuh kabeh Ukraina. Muga-muga sisih kulon luwih apik kanthi cara alami, bakal mungkasi masalah ekonomi. Lan yen Polandia ora rampung cretinO, padha ora bakal bantuan.
      2. Abbra
        Abbra 26 Januari 2015 16:10
        +1
        Mariupol lan Konstantinopel))))))
        1. svedsl777
          svedsl777 26 Januari 2015 16:28
          +1
          Ya, sampeyan duwe panjaluk, mula kita bisa menyang Lisbon?)))
          1. U-47
            U-47 26 Januari 2015 17:37
            0
            Kutipan saka: svedsl777
            Dadi sampeyan bisa menyang Lisbon?

            banjur menyang Stratford-upon-Avon...
    2. lis-ik
      lis-ik 26 Januari 2015 16:12
      +2
      Lan njupuk uga!
    3. Komentar wis dibusak.
    4. kunstkammer
      kunstkammer 26 Januari 2015 16:13
      +2
      Kanggo njupuk Melitopol, utawa ora njupuk?


      "- banjur ing reruntuhan Lvov ...
      - Ngapunten, apa aku uga ngrusak Lvov?" ombenan
      1. muhomor
        muhomor 26 Januari 2015 16:19
        0
        Lan sampeyan kucing ombenan !
    5. vezunchik
      vezunchik 26 Januari 2015 16:22
      +1
      njupuk, lan singa uga
  5. qqqq
    qqqq 26 Januari 2015 15:49
    +8
    Angkatan Bersenjata Ukraina wis dikuwatake cukup apik, lan ngarep cukup rame, kita kudu solusi non-standar, nanging gampang kanggo remet losses gedhe banget lan kanggo dangu.
    1. Siberia1303
      Siberia1303 26 Januari 2015 20:00
      0
      Apa sampeyan ngomong babagan solusi standar? Nanging yen detasemen partisan Belarusia, liwat Pripyat lan Kyiv, kayane ora standar. nglirik
  6. ratfly
    ratfly 26 Januari 2015 15:49
    + 23
    Wates sing cukup rata bakal metu ing Dnieper ...
    1. navara399
      navara399 26 Januari 2015 15:52
      +2
      Wates sing apik, kanca ing dalan sing bener!
    2. avt
      avt 26 Januari 2015 15:55
      + 31
      Kutipan saka ratfly
      Wates sing cukup rata bakal metu ing Dnieper ...

      Ya, nanging ana sing ngirim iki ing Musim Semi Rusia ----
      Vladimir Grichko
      +7
      Wis, kamulyan Ukraina, lan bakal wis mati ... Asshole kanggo kita, priyayi, ing Share wis nguripake. Iku ora apik kanggo kita saka Rusia, kaya embun ing Srengenge, Tilki hari Galician beacon ing pungkasan. Jiwa lan awak v_damo mi kanggo evrokrediti ... T_lki groschі tі, kaya zavzhd, njupuk bandit. Dadi, sadulur, karo kanker kanggo Uni Eropa, Povarnyakavshi quietly, sing pіdmivshi guza ... Ayo ora bantuan kula ora Donbas, ora Krim, Tai lan Kharkiv, lan Odessa liwat. Jiwa lan awak v_damo mi kanggo evrokrediti ... T_lki groschі tі, kaya zavzhd, njupuk bandit. Wis seda ing Ukraina aku kamulyan aku bakal. Wis, kita ngipat-ipati "sayap tengen" supaya ora entuk bagean. Ayo komandhan kita mati kaya babi tanpa oyod. Tse kanggo kasunyatan sing kita nesu saka pakurmatan negara kita. Ing NATO, kita adol jiwa kita marang wong-wong kita. Ing setan Bandera kita ndedonga freaks. Kita ora butuh AS utawa Gayropi kanggo sapa wae! Tse kanggo sing zavzhdi buli vsinyo-zhovtiy ZHOPI !!!
      1. STALGRAD76
        STALGRAD76 26 Januari 2015 16:00
        +2
        Aku ora ngerti, tolong terjemahake ...
        oh aku dadi letnan jenderal akhire prajurit
      2. Alex_Rarog
        Alex_Rarog 26 Januari 2015 16:05
        +3
        Damn, aku ngakoni, mesthine, dheweke ora akeh basa. Nanging makna lan teks luwih utawa kurang dipahami. Muga-muga sedulur kita padha tangi.
      3. Goblin111
        Goblin111 26 Januari 2015 16:22
        +2
        Sampeyan kudu ngirim menyang sensor. Ora.))) Ayo padha skip lagu kabangsan anyar)))
      4. TSINIK
        TSINIK 26 Januari 2015 16:29
        0
        Link please...
        Kanggo setengah didhelikake saka kene: http://stihi.ru/2014/06/17/7667
        1. avt
          avt 26 Januari 2015 17:50
          0
          Kutipan saka TSINIK
          Link please...

          Aku nulis -
          Kutipan saka avt
          , nanging iki ana ing Spring Rusia "siji dikirim ----
          Vladimir Grichko
          opo Senajan ana komentar ing rod - saiki aku ora bisa nemokake ngendi aku disalin saka Nyuwun nelpon.
          Kutipan: STALGRAD76
          Aku ora ngerti apa-apa, tulung diterjemahake.

          Apa sing kudu dingerteni?
          Kutipan saka avt
          . Asshole sadurunge kita, purun, Dolya nguripake.

          ngguyu Lan liyane, yen sampeyan ora kesusu, sampeyan bakal nemtokake dhewe.
          Kutipan saka avt
          . Tse kanggo kasunyatan sing kita nesu saka pakurmatan negara kita.

          Ora ana sing ora bisa diterjemahake, nanging sampeyan uga bisa dadi penerjemah Yandex utawa Google.
          Kutipan: Goblin111
          Sampeyan kudu ngirim menyang sensor. Ora.))) Ayo padha skip lagu kabangsan anyar)))

          ngguyu Komputere bakal ngidoni idu.
          1. TSINIK
            TSINIK 26 Januari 2015 20:44
            0
            Kanggo sawetara alasan aku takon: bagean pisanan karyaku. Saka Juni 2014, sampeyan bisa mriksa link sing kasedhiya. Liyane minangka upaya plaintive ing puisi ing Ukrainia.
            Padha nyolong, padha muntah, lan malah pass iku mati minangka duweke dhewe ... Inggih, padha nyolong iku, nanging apa jenis Ukrainia karo kasalahan?

            Ayo padha nyoba ing kene, maling:

            Asli:
            "Yak romantis bau cowbass...
            Lan tomat ing bants swarmed,
            Lan ing nari, kanthi tenang, kaya embun,
            Gorilochka krasan njupuk baptisan ...
            Aku lemak ngisor zvablyu kiltsom,
            Aku sijine roti ing mburi sunburn,
            Kepiye sampeyan bisa krungu aku,
            Napa sampeyan ora tresna marang Ukraina"?!!!

            Terjemahan gratisku:

            "Ambune sosis sing nggumunake,
            Lan tomat ing jar ndhelik ...
            Ing botol adhem kaya embun
            Setengah liter moonshine ditutupi ...
            Lan lemak alon-alon ngajak cokotan,
            Lan roti mbengkongaken mburi emas ...

            Apa sampeyan salivating? Kancaku, ndedonga
            Sampeyan mundhakaken nomer telu ... kanggo Ukraina "...
      5. Lelek
        Lelek 26 Januari 2015 16:55
        +2
        Kutipan saka avt
        Kita ora butuh sapa-sapa, ora AS utawa Gayropi


        Sing mesthi. Kaya duri ing driji Rusia. Lan ora ana sing bakal nulungi sampeyan bali. Wong Yunani mangertos iki lan pindhah saka chatter kanggo tumindak, nanging EU diwutahake 240 milyar euro menyang wong-wong mau, lan ora minangka handout saka $ 5 milyar kanggo endhog-paras, kang dicolong ing dina kapindho. negatif
        1. avt
          avt 26 Januari 2015 18:00
          +1
          Quote: Lelek
          . Lan ora ana sing bakal nulungi sampeyan bali.

          Inggih, saiki akeh - wong Yunani saka EU khusus ngetokake dhuwit! Yen padha ngalih menyang drachma - standar lan "kita ngapura kabeh sing duwe utang, bali mengko" lan Jerman lan Franks mabur menyang milyar euro, yaiku atusan yard euro sing sampeyan ora bakal weruh kapentingan ing. mangsa foreseeable Yen padha tetep, pour loot menyang maneh Yunani lan prospek saka Italia, Spanyol, etc. Sing, ana NO free dhuwit ing EU!Dadi Ukraina mung bisa ngimpi baris kredit coveted sing padha diterangno cukup. populer kanggo kampanye Piglet ing Davos, lan Coklat garang bakal temtunipun ora menehi, saka lan 2 meter ditanggepi minangka JAMINAN, lan ora ing awis!Lan kanggo nyimpen Ukraina, sampeyan kudu, uga, ora kurang saka 100 milyar euro, Aku tawar-menawar. kene gak cocok" ngguyu Ing kana, utang nasional wis ana ing sangisore 90, lan sampeyan isih kudu mbayar bunga lan sampeyan kudu urip. Dadi sing
          Kutipan saka avt
          ! Tse kanggo sing zavzhdi buli vsinyo-zhovtiy ZHOPI !!!
          Nyuwun Lan iki dudu guyonan lan humor ireng, iki minangka pratelan yen Yareska ing jaban rangkah ngandika banter ing parlemen. Ukraina ora bakal miwiti kerja nganti 2016, - Duta Besar Latvia " ngguyu
    3. citlstar
      citlstar 26 Januari 2015 16:05
      +2
      Miturut Bug kanggo njaluk ing!
      1. guru segara
        guru segara 26 Januari 2015 17:49
        +2
        Dear, kenapa sampeyan cocog karo fisiognomiku? Nerangke.
    4. Komentar wis dibusak.
  7. idric
    idric 26 Januari 2015 15:52
    +3
    Kalebu Kyiv, wektune munggah level!!
    1. misantrop
      misantrop 26 Januari 2015 16:03
      +3
      Insya Allah, lan nganti wates Pshek bakal didadekake siji. Mboko sithik, alon-alon ... Kita bakal mudhun gunung kanthi tenang ... (ya, kabeh komplotan!)
  8. citlstar
    citlstar 26 Januari 2015 15:53
    +1
    Miturut joints efforts kanggo tingkat garis ngarep kanggo Bug.
    1. guru segara
      guru segara 26 Januari 2015 17:50
      0
      Utawa sampeyan ora nemoni fotoku?
  9. Anisim1977
    Anisim1977 26 Januari 2015 15:53
    + 10
    Pancen bener. Wektu kanggo wong-wong mau nggawe Tentara Serikat Rusia Anyar lan nerusake "operasi penegakan perdamaian" kanthi tinju siji, kaya sing dikandhakake Nikonov wingi !!!!!
  10. pomegranate
    pomegranate 26 Januari 2015 15:53
    +7
    Sing bener ing UNITY POWER!!!
  11. Landwarrior
    Landwarrior 26 Januari 2015 15:54
    + 10
    Akhire! apik Artel apik kanggo ngalahake mungsuh. lol
  12. ovod84
    ovod84 26 Januari 2015 15:54
    +6
    iku wektu kanggo appease punishers, digunakake padha miwiti mlumpat dhuwur banget.
  13. andrei332809
    andrei332809 26 Januari 2015 15:54
    +3
    mesthi, aku exaggerating, nanging ... njaluk kula sawetara penasehat sehat lan milih kula komandan saka ngarep united - ing cepet aku ngatur aktivitas partisan lan subversif ing dill ing mburi. Kanca lan kenalan ana (Ivano-Frankivsk , Lviv) tetep.)
  14. Ruthless
    Ruthless 26 Januari 2015 15:55
    +7
    Ide apik! Good luck guys! prajurit
    1. zzz
      zzz 26 Januari 2015 15:56
      + 45
      Off topik:
      Prancis sing manteb ing ati lan wani kelangan kabeh sing wis diupayakake pirang-pirang taun. Liwat upaya Rusia, "kesepakatan abad iki" utama Prancis gagal.

      Isih, Mistrals metu gedhe ing sisih Prancis. Lan iki mung wiwitan. Pembayaran paukuman lan bali saka jumlah nandur modhal dening Rusia ing kontrak isih ahead. Nanging kabeh iki minangka sepele urip dibandhingake karo kegagalan "kontrak abad" utama, sing ditindakake dening Prancis kanthi dawa lan kanthi ati-ati.

      India ngumumake yen mbatalake kontrak kanggo tuku 126 pesawat tempur Rafale Prancis. Mesthi, kasus iki ora tanpa partisipasi Rusia. Delhi arep tuku tambahan pesawat tempur Su-30MKI Rusia kanggo ijol Rafale. Kanggo Prancis, iki tegese mung siji - penutupan final lan ora bisa dibatalake produksi pesawat kasebut, lan kanggo Moskow - kontrak sing janjeni lan nguntungake. Wigati dicathet yen pejuang Prancis Rafale dadi pemenang tender ing pungkasan 2012. Saliyane mobil Prancis, Lockheed Martin (USA), Boeing, SAAB (Swedia) karo Gripen lan pesawat tempur MiG-35 Rusia paling anyar melu. Nalika iku, India luwih milih Rafale Prancis.

      Alesan kanggo nolak Delhi saka kontrak karo Prancis ana sawetara faktor: Tambah loro ing biaya pejuang lan unwillingness kanggo nuduhake teknologi produksi mesin. Tinimbang pejuang Prancis, Delhi duwe niat kanggo ngrampungake kontrak karo Rusia kanggo tuku batch pesawat tempur Su-30MKI. Ing latihan militèr internasional, ing ngendi Su-30MKI ketemu karo F-15 lan F-16, Mirages lan Typhoons, padha tansah menang. Mula, India wis milih tanpa mangu-mangu.

      India arep tuku Su-30 Rusia tinimbang Rafale Prancis, video: http://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=Da46IvFqbj0&x-yt-ts=1421914688
      1. andrei332809
        andrei332809 26 Januari 2015 16:00
        + 12
        iki hasil dolan Segara Ireng?Treba, pinten-pinten pinten-pinten ganjaranipun kangge kita
      2. Ivan Awan
        Ivan Awan 26 Januari 2015 16:51
        +2
        katon kaya Prancis bakal elinga carane apik sikil kodhok
      3. wong ispaniard
        wong ispaniard 26 Januari 2015 16:58
        +5
        Oh, ora muspra yen Oland banjur sujud dhisik marang Nazarbayev lan banjur menyang Putin, oh, ora muspra ... Wong Prancis nyerah ing kontrak sing kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang biaya Mistral (Malah kanthi paukuman). ), kaya kanggo nyimpen pasuryan ing ngarepe Amerika Serikat, nanging iki mbayar mati karo Rusia dening draining kontrak kanggo pesawat kanggo India ... Aku ngerti kawicaksanan lawas Prancis apik "Gawe karo kabeh bolongan" ...

        Kanthi asil saka adol dana Dry for India, 10 Mistral bisa dibangun
        kanggo wong sing ora bakal bengkok ing Amerika ...
      4. s1n7t
        s1n7t 26 Januari 2015 19:08
        +4
        Kutipan saka zzz
        Pembayaran paukuman lan bali saka jumlah nandur modhal dening Rusia ing kontrak isih ahead.

        Aku padha bakal "ngapura" kita paukuman, etc - ing framework saka "sanksi adil", supaya ngomong. Aja lali yen sing paling kuat ndhikte aturan ing pasar modal, lan Federasi Rusia ora narik dheweke.
      5. asu perang
        asu perang 26 Januari 2015 21:06
        +2
        India ngumumake yen mbatalake kontrak kanggo tuku 126 pesawat tempur Rafale Prancis. Aku bisa njaluk link? Aku bakal bungah yen mengkono, nanging aku durung krungu statement sing kaya mengkono, mung kabeh jinis "mungkin", ya "yen".
      6. demel2
        demel2 27 Januari 2015 16:45
        0
        Kutipan saka zzz
        India arep tuku Su-30 Rusia tinimbang Rafale Prancis, video:

        Kodhok Hindu meres IMHO
  15. tol 100w
    tol 100w 26 Januari 2015 15:59
    +9
    "VIRIBUS UNITIS" - "Usaha Bersama" - Motto sing apik banget kanggo tentara gabungan Rusia Anyar! Mung bebarengan kita bisa mbusak cauldron Debaltsevo, lan mung BEBAS DRIVE lan CRUSH fasis luwih!
    1. Tatar 174
      Tatar 174 26 Januari 2015 16:23
      +2
      Igor Ivanovich ana kanggo mbantu Zakharchenko!
      1. TSINIK
        TSINIK 26 Januari 2015 21:47
        0
        "Ana alternatif sing Zakharchenko lan akeh liyane" komandan lapangan "saiki dileksanakake kanthi antusias. Iki diarani" pengayaan pribadi. Ukraina lan Pengawal Nasional saiki - ora luwih saka tentara bayaran AS lan kudu diobati.

        I.I. Strelkov

        http://colonelcassad.livejournal.com/1854607.html

        Lan sampeyan mikir bakal bisa?
  16. Balamyt
    Balamyt 26 Januari 2015 16:05
    +3
    Inggih, kanthi wiwitan! wong lanang! Iku wektu dhuwur kanggo nindakake! Luwih nyenengake ngalahake Nazi bebarengan!
  17. rata-rata
    rata-rata 26 Januari 2015 16:08
    +3
    Angkatan bersenjata DPR lan LPR tumindak kanthi ati-ati kanthi kerugian paling sithik ing kahanan sing trep, lan Mariupol bakal dibebasake. Provokasi dening Angkatan Bersenjata Ukraina nganti saiki nyepetake serangan marang Mariupol. .Ing tahap iki, dheweke bakal nyawiji pasukan Republik Rakyat, tingkat garis ngarep lan ngrampungake encirclement saka Angkatan Bersenjata Ukraina "ing kawah Debaltsev" bakal dadi bab manis.
  18. gla172
    gla172 26 Januari 2015 16:09
    +7
    palu Zakharchenko!!!
    1. TSINIK
      TSINIK 26 Januari 2015 21:50
      0
      Ya ... yen wis gedhe, dheweke bakal dadi sledgehammer.
  19. Sergey-8848
    Sergey-8848 26 Januari 2015 16:12
    +3
    Lumrahe, saben wong duwe kekarepan, pratelan lan pratelan dhewe-dhewe. Nanging, sadurunge ancaman pati sing nggegirisi, perlu kanggo nyingkirake ambisi politik lan nyingkirake (nganti, sayange, ngrampungake) mungsuh umum. Obah sing bener. Ana kekuwatan ing persatuan! Iku malah luwih trep kanggo ngalahake bapak bebarengan, nanging ing kene ana sawetara jenis bapa tiri karo karep Nazi-sadis.
  20. Vintcsent
    Vintcsent 26 Januari 2015 16:16
    0
    Maksudku, "ngeculake brigade" ?? Apa ora ukrov ??
    1. Djubal
      Djubal 26 Januari 2015 17:55
      +1
      garis ngarep dicekak - kurang pasukan sing dibutuhake kanggo nutupi sektor iki - pasukan sing dibebasake saka tugas iki mbantu ing sektor liyane utawa mbentuk tinju kejut
  21. Dave36
    Dave36 26 Januari 2015 16:16
    +1
    Kutipan saka gla172
    palu Zakharchenko!!!

    Lan minangka bagéan saka RUSIA, ing umum, bom))) !!!
  22. Wend
    Wend 26 Januari 2015 16:17
    +3
    Keputusan sing bener. Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo mungkasi lan nandheske ing rembugan supaya kabeh punishers ninggalake wilayah Donetsk lan Luhansk wilayah. Inggih, saenipun, iku bakal apik kanggo mungkasi ing tapel wates karo Polandia. Sugeng enjang.
  23. shimus
    shimus 26 Januari 2015 16:19
    +2
    Ora mundur selangkah,
    Ora langkah ing panggonan
    Nanging mung maju
    Lan mung ALL TOGETHER!
  24. bort4145
    bort4145 26 Januari 2015 16:19
    +3
    Aku uga mikir yen pancen bener, utamane amarga Yatsenyuk ujar manawa "rezim waspada dhuwur ditindakake ing saindenging Ukraina" - Nazi isih ora bisa ngucapake "hukum militer ing Ukraina" lan "perang sipil ing Ukraina."
  25. Alex16051978
    Alex16051978 26 Januari 2015 16:28
    +2
    Iku perlu kanggo baris kanggo Odessa kanggo Ismail, Aku ngerti lagi nunggu ana!
  26. wolf1968
    wolf1968 26 Januari 2015 16:29
    +4
    Gabung lan selarasake menyang wates wilayah. Lan supaya ora ana tiba ing wilayah wilayah !!!
  27. VezhChel
    VezhChel 26 Januari 2015 16:30
    +2
    Kanthi ngarep kesatuan, tentara Novorossiya bakal ngusir penjajah nganti tekan Polandia. prajurit prajurit prajurit prajurit prajurit
  28. Tribun
    Tribun 26 Januari 2015 16:42
    +1
    Posisi ing manunggalaken saka angkatan bersenjata loro republik kepala LPR, bangga Plotnitsky, ora dingerteni ...
    Gagasan Zakharchenko ora bakal bisa ditindakake yen kepala LPR nglawan ...
    Ah, Plotnitsky meneng!
  29. Kucing
    Kucing 26 Januari 2015 16:44
    -4
    Zakharchenko wiwit ngomong akeh. Lan barang-barang sing kudu ditinggalake. Aku duwe telung pilihan:
    1. Dimainake pimpinan lan wiwit ngomong akeh banget.
    2. Dampak psikologis ing sisih Ukraina. Kaya, wedi.
    3. Deza.
    1. Ivan Awan
      Ivan Awan 26 Januari 2015 16:57
      +2
      Umume DPR luwih aktif tinimbang LPR. Lan ing kabeh.
    2. ora bisa klelep
      ora bisa klelep 26 Januari 2015 18:24
      0
      Miturut paragraf 1, aku pancen ora setuju. Wektu bakal menehi jawaban kanggo poin 2 lan 3. Saben uwong, sanajan sing ora duwe bakat kepemimpinan militer (sing dadi milikku) ngerti yen persatuan iku perlu banget. Lan aku pengin ngerti. kok ora ana nganti saiki.
      1. s1n7t
        s1n7t 26 Januari 2015 19:28
        0
        Iku ora dadi penting kanggo nyawiji ing garis ngarep, nanging miturut gol lan dislametaké. Lan ing kene dheweke katon ana sing ilang. Bener, aku dudu spesialis ing DNR-LNR. ombenan
      2. Kucing
        Kucing 26 Januari 2015 22:38
        +1
        Dadi aku ora ngomong apa-apa sing bener. Aku mung mikir opsi bisa. Lan sawetara kanca gemeter wis mbuwang minus opo
  30. r.arkatov
    r.arkatov 26 Januari 2015 16:44
    +1
    Ya wis ngenteni!
  31. Hronyaka
    Hronyaka 26 Januari 2015 16:45
    +1
    Iki minangka sing paling apik sing bisa kedadeyan)) Kita ngenteni laporan saka ngarep babagan pembebasan Mariupal,
    Jam Yar, Soledar, Popasnoy, Kramatorsk, Slavyansk
    lan akeh kutha lan desa liyane
    Rusia anyar.
  32. v245721
    v245721 26 Januari 2015 17:03
    +2
    ora mung kanggo nyawiji, nanging uga prentah kudu umum. markas lan kabungahan tentara liyane. prajurit
  33. ORTODOX
    ORTODOX 26 Januari 2015 17:08
    +7
    Warga, moderat semangat foal Panjenengan! Wong kudu paling sethithik ngusir makhluk iki adoh saka kutha-kutha gedhe! Apa jenis Kyiv, apa Odessa lan liyane kaya wong-wong mau, padha lungguh ing opera persis lan ngenteni wong teka lan nindakake kabeh kanggo wong-wong mau. kuwi fitur sejatine sifate Ukrainia, iki ora bakal kelakon!
  34. lehalk
    lehalk 26 Januari 2015 17:43
    +2
    Aku ora nganggep kanggo ngadili (ahli strategi sing elek saka aku), nanging aku setuju kanggo ngresiki wilayah LPR lan DPR saka reged. Aku bisa, aku bakal nggambarake kanthi ukuran lengkap).
  35. ireng kuning putih
    ireng kuning putih 26 Januari 2015 17:43
    0
    Kanggo ORTODOX

    Iku bakal, kita kudu nuduhake wong sing daya iki sak wentoro, short-term, lan yen sampeyan ora bantuan dhewe, banjur wong Donbass bakal teka lan sijine iku supaya, nanging ..... warga bakal tetep metu. bisnis, ora posisi anyar, pesenan, ngethok (kaya tanpa wong). Umumé, perlu kanggo anget "saka njero", lan ing ngarep kanggo nuduhake yen kita arep ... apa sampeyan mikir "nyekel penyihir" mung diwiwiti ing Kharkov?
    1. jaket quilted
      jaket quilted 26 Januari 2015 18:07
      0
      Dadi manawa kanggo kempal, bebarengan Dnieper eseman
      Sisa "potongan" wilayah Kulon lan Tengah saka bekas wilayah sing diarani Ukraina, supaya dheweke bisa ngatasi "takdir".
  36. Baracuda
    Baracuda 26 Januari 2015 18:33
    +1
    Versi meh lengkap akibat saka serangan pungkasan ing Bandara Donetsk, sing durung weruh. Tegese! 18++.
    Ora kanggo plus ing situs, tinimbang kanggo minus, luwih becik ora ndeleng iki..
    1. Dembel77
      Dembel77 26 Januari 2015 19:50
      +1
      Kopets kebak, ora ana tembung maneh.
    2. s1n7t
      s1n7t 26 Januari 2015 19:54
      +1
      Saka sudut pandang "propaganda khusus" (elinga iki?), video kasebut ora ana gunane lan kadhangkala uga mbebayani. Lan chewing stripes minangka masterpiece! Apa iki kanggo nggawe citra positif saka "milisi" letnan kolonel? Pranyata suwalike. Lan film / foto-inti iki, syuting telung wanita nesu ing wong akeh - kenapa? Umume, pasukan DPR isih kudu sinau lan sinau, amarga. propaganda khusus sabenere tugas militèr (bebarengan karo liyane, mesthi).
      Lha iki aku, aku nggrundel karo aku dhewe.
  37. semuil
    semuil 26 Januari 2015 18:40
    0
    DShK Kula: operator waja personel ndamel metu menyang pinggiran, 60, ing mratelakake panemume. 500 meter RPGshkoy Nesis nyawa kanggo Paradise!
    1. TSINIK
      TSINIK 26 Januari 2015 21:55
      0
      Aja ngombe maneh, wis cukup! Amarga kiriman sampeyan ora bisa dingerteni ...
  38. Dembel77
    Dembel77 26 Januari 2015 19:38
    0
    Gabung pasukan - warta dawa-ngenteni, Gusti Allah ngalang-alangi sing kanggo apik sabab!
    "El pueblo unido jamas sera vencido! (Nalika kita nyawiji, kita ora bisa dikalahake - secara harfiah, "Sawijining wong ora bakal menang!") - slogan pasukan kiwa ing Chili (1973).
  39. Earnest
    Earnest 26 Januari 2015 19:59
    0
    Kutipan saka avt

    Ya, nanging ana sing ngirim iki ing Musim Semi Rusia ----
    Vladimir Grichko
    +7
    Wis, Ukraina mati aku kamulyan, aku bakal ...

    Lan aku seneng iki: "Shenya, urkaina seda"
    1. TSINIK
      TSINIK 26 Januari 2015 21:57
      +1
      Lan aku ora seneng ...

      Kanggo maling, aku bakal ngirim asliku:

      Ukraina wis mulih, karsane wis roamed ...
      Asshole sadurunge kita, purun, Dolya nguripake.
      Nema nulungi kita saka Rusia, kaya ebun ing Srengenge,
      Tіlki hari Galician tenun ing pungkasan.

      ngaso:
      Jiwa lan awak vіddamo kanggo Eurocredit...
      Mung sawetara dhuwit, kaya pimpinan, njupuk bandit.

      Dadi, sedulur, karo kanker menyang Uni Eropa,
      Povarnyakavshi kanthi tenang, angsa pіdmivshi ...
      Ayo ora peduli karo aku, Donbass, utawa Crimea,
      Sing lan Kharkiv, lan Odessa liwat.

      Resp.

      Lan zavzyattya, pratsya shira - banjur fata morgana ...
      Oh, sing Eropah wis diwenehi kanggo kita - shlondra otsya drana!
      Oh, padha ora krungu bapak ing wayah sore esuk,
      Dheweke nggawa kita menyang Eropa ora minangka kohanka, ora minangka kohanka!

      Resp.
  40. moskow
    moskow 26 Januari 2015 23:02
    0
    Kutipan saka ispaniard
    Ana pangarep-arep banget yen dheweke ora bakal "ninggalake" dheweke, kaya "Panah" ing sawijining wektu

    Bener, dheweke mung "teka" tinimbang Strelok ...
  41. fevg
    fevg 27 Januari 2015 07:45
    0
    Iki wektu kanggo mbangun negara kesatuan. Paling ora nalika perang? Lan banjur menyang Rusia.
  42. guznorodov
    guznorodov 27 Januari 2015 09:42
    0
    Kulon padha kuwat. Banjur kita bakal weruh.