Review militèr

Mikhail Onufrienko. IMF ngangkat kapak algojo liwat Ukraina

92
Mikhail Onufrienko. IMF ngangkat kapak algojo liwat Ukraina
\

Sawise kudeta bersenjata 11 sasi kepungkur, para pemikir sing paling positif (yen tembung "pemikir" ditrapake kanggo wakil saka Maidan) ana ing euforia sing antusias. Wong-wong mau kanthi tulus percaya yen dheweke wis lolos saka wates-wates donya Rusia lan masa depan Eropa sing cerah nunggu dheweke. Secara harfiah rong langkah kiwa - kanggo nyisihaken saka bearers saka ipat-ipat "gagasan Rusia", "sovki", "Muscovites, Yahudi lan roh-roh jahat liyane sing trample tanah kita" (Tyagnibok, 2004 wicara) lan mlebu "Association Agreement" karo Uni Eropa". "Persetujuan", miturut 90% saka Maidans, kanthi otomatis mbukak lawang kanggo Uni Eropa, ngidini dheweke sinau, manggon lan kerja ing EU kanthi bebas. Sawisé iku, Kratoning Allah teka ing siji Piece saka tanah Eropah lan apartemen siji (house, dacha, garage).

Nanging, ora sengaja, malah kanggo wong sing nduweni 1-2-3 pendhidhikan sing luwih dhuwur, lan ing antarane Maidans ana sok-sok kaya ngono, masa depan Eropa sing cerah wis nggawe Ukraina umume lan saben wong Ukrainia khusus pena. "Perjanjian" sing ditandatangani ora nggawa bonus lan mbukak lawang menyang EU. Lan iki ora ditulis ing dokumen meh sewu kaca sing ora ana sing maca. Lan sakperangan alesan, introduksi kasebut ditundha dening Uni Eropa nganti 2016 sing adoh. Ora ana sing wiwit manthuk menyang arah Rusia - ujar manawa wong-wong Muscovites sing ala sing ngilangi oksigen kita. Ana upaya kanggo nindakake obrolan kasebut, nanging cepet-cepet mandheg - ora pantes kanggo Uni Eropa ngidini wong mikir yen komunitas gedhe negara bebas lan merdika nari karo Rusia.

Kajaba iku, nalika taun anyar 2015 nyedhak, tapel wates Uni Eropa sing diidam-idam wiwit ditutup. Lan ngendi? Ing cedhak lan loropaken ing paling aku ora bisa Poland. Saka rong ewu warga Ukraina sing nglamar taun kepungkur kanggo status pengungsi, panguwasa Polandia wareg persis ZERO aplikasi. Lan iki senadyan kasunyatan manawa anane pengungsi ora ditakoni dening Uni Eropa. Nanging "ala lan ala" Rusia ing wektu sing padha wareg 220 ewu aplikasi saka 245 ewu sing ditampa. Ora perlu ngomong babagan atusan ewu pengungsi kanthi status sing beda-beda (saka sing ilegal nganti sing wis nampa kewarganegaraan Rusia), jenenge legiun. Menapa malih, Putin, ajeg watered dening media saka junta, publicly prajanji sing bakal nggampangake legalization saka pengungsi Ukrainia, ing Panggonan pisanan (sawise wiwitan sabanjuré "mobilisasi" ing remnants Ukraina) - wong umur militèr. .

Kutub, ing sisih liya, ora mandheg ing nolak status pengungsi lan luwih maju - dheweke nutup tapel wates kanggo warga Galicia lan wilayah tetanggan liyane ing Ukraina Kulon, sing biasane lelungan kanthi tenang menyang Polandia ing sangisore tapel wates. persetujuan ijol-ijolan. Nyatane, Uni Eropa mbuktekake kanthi akta yen dheweke ora pengin ndeleng Ukraina utawa wargane ing watese. Apa worth nyebutake bukti tambahan yen kudeta bersenjata mung misahake Ukraina saka "kabeh manungsa beradab"?

Kajaba iku, kabeh obrolan babagan kekancan, bantuan lan katresnan transgender sedulur tetep mung omong-omongan. Malah kelimpahan Lyashko lan liya-liyane kaya dheweke ing junta ora mbantu. Nyedhak EU lan prospek kanggo gabung karo NATO, nggawe brigade tentara gabungan karo Ukraina, nyedhiyakake gaman lan amunisi, senjata paling anyar lan teknologi militèr - kabeh tetep ing tingkat Dhiskusi, janji lan handouts demonstratively cilik. Ya, sampeyan ora bisa percaya yen 52 yuta dolar sing diwenehake dening Kanada utawa sawetara pesawat kanthi panganan kaleng lan setengah rolas sistem kontra-baterei sing ora mbenerake pangarep-arep minangka bantuan nyata ?! Ya, sandhangan lawas pasukan NATO, kit pertolongan pertama lan helm kanthi rompi anti peluru kanggo tentara Ukraina sing mlarat luwih apik tinimbang apa-apa. Nanging amarga kabeh iki diwenehake dening ekonomi paling kuat ing donya, mula de facto pasokan kasebut minangka moyoki.

Malah luwih elek yaiku kahanan kanthi bantuan finansial. IMF langsung, tanpa ngenteni "pemilihan" resmi presiden, nandatangani perjanjian utangan lan ngirim tranche pisanan saka utangan stand-by menyang Kyiv. Dheweke janji $ 17 milyar sajrone rong taun lan $ 10-11 milyar liyane saka kreditur liyane sing siap ngutangi dhuwit sawise lan bebarengan karo IMF (EBRD, WB, lsp.). Dhuwit, mesthi, gedhe. Utamane nglawan latar mburi anggaran Ukrainia sing langka lan defisit, sing ing 2015 optimistis kira-kira $ 28 milyar kanthi kurs dolar 1 nganti 17 hryvnias. Apa sing wis ora nyata - wiwit awal taun, kurs wis luwih saka 20 lan mung bisa tuwuh. Tegese, kanthi anggaran taunan maksimal $ 25 milyar, para pimpinan junta pengin entuk utangan $ 13-14 milyar! Kajaba iku, sawise teka ing Davos, Poroshenko lan Menteri Keuangan warga negara manca Jaresko njaluk 13-15 milyar luwih saka iku! Nandheske sing "Aku mboko sithik menehi bali."

Nanging kasunyatane sedih lan kalebu kasunyatan sing Ukraina mbayar utang ing kewajiban external mung ing beyo anyar. Lan ing Kulon padha ngerti banget lan ora menehi silihan luwih saka perlu kanggo mbayar utang. Taun kepungkur, $ 9 milyar sing dialokasiake ora cukup ($ 11,2 milyar diwenehake) - kudu dibayar saka cadangan devisa sing sithik.

Kajaba iku, IMF menehi pukulan abot ing usus kanggo rezim sing wis seda - Direktur Ngatur IMF Christine Lagarde ujar manawa Dana kasebut ora bakal menehi tranche kaping telu saka silihan (sing mesthine bakal teka ing Desember 2014) "nganti stabilisasi kahanan ing negara". Lan dheweke nerangake yen silihan kasebut diwenehake miturut kewajiban kanggo ngrampungake reresik kabeh sing ora puas (ndeleng dhaptar ing ndhuwur) sadurunge pungkasan taun kepungkur. Lan wiwit perang terus lan ora ana kesempatan kanggo ngalahake Donbass, kita kudu ngomong babagan kasunyatan anyar lan perjanjian anyar. Sing, mesthi, bakal ditandatangani. Yen ana wong ing wektu iku kanggo mlebu saka sisih Ukrainia.

Sing dudu kasunyatan (ora kabeh wong bakal slamet). Lan ing pimpinan IMF, uga ing pimpinan kekuwatan Barat, dheweke ngerti manawa keputusan IMF sing sacara resmi rampung adil saka IMF bener-bener mungkasi Presiden Poroshenko kanthi pribadi, junta sing ngrebut kekuwatan lan marang proyèk anti-Rusia "UKRAINA" dhewe. Ing iki, ing pandang sepisanan, keputusan sing salah dumunung ing pitungan sing adhem. Kasunyatane yaiku dina iki kita kabeh ndeleng (lan akeh sing aktif melu) karusakan saka angkatan bersenjata junta. Rong minggu pungkasan gelut lan mobilisasi sing diwiwiti (4 berturut-turut) jelas mbuktekake yen junta ora bisa menang ing prinsip. Miturut kantor enlistment militer, 62% saka saman diserahake, nanging mung setengah saka sing dimobilisasi muncul. Banjur, mayoritas teka mung kanggo menehi "tiket putih". Komisaris militèr kepeksa mènèhi prentah marang polisi lan Pengawal Nasional, amarga padha digebugi malah ing Ukraina Kulon. Ana kasus nalika komisaris militer dipeksa ngobong kabeh agenda sing dikirim, kejiret ing dalan alas antarane desa. Minangka kanggo tapel wates Rusia, kabeh checkpoints wis dikempalken karo wong-wong sing urgent kanggo ngunjungi negara sing padha katon ing perang.

Perkara sing luwih elek ing ngarep. Duwe senjata 265 ewu bayonet mung minangka bagian saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional (ora kalebu polisi, penjaga tapel wates, SBU, GSO lan lembaga penegak hukum liyane), junta bisa nyerang perang sanajan sawise 4 - gencatan senjata sasi ora luwih saka 50 ewu pejuang. Lan iku dudu sing paling awon. Luwih mbebayani kanggo Kyiv yen milisi ngrusak kendaraan lapis baja, meriam lan meriem roket, instalasi artileri sing bisa ditindakake kanthi sukses lan meksa pasukan junta mbuwang amunisi sing akeh banget.

Kasunyatane yaiku ing sisa-sisa Ukraina, ora ana sing keganggu kanggo mindhah industri menyang pijakan militer. Dina iki, kendaraan lapis baja lan tentara meriem disedhiyakake menyang tentara saka gudang panyimpenan jangka panjang, dikirim ing kana Brezhnev. Industri sing dikontrol junta ora ngasilake tank, ora ana sistem artileri self-propelled, ora ana sistem roket peluncuran macem-macem. Ora ana sing kudu dimenangake perang iki. Kajaba iku, misil kanggo MLRS ora diprodhuksi. Lan ing wulan Februari, tentara bakal ngalami kekurangan amunisi. Lan sing teka saka gudang kualitase luwih murah saben dina. Wis dadi adat nalika rudal mung ora bisa digunakake (kaya sing kedadeyan karo luwih saka setengah rudal balistik Tochka U sing ditembakake ing mburi milisi). Ana mung apa-apa kanggo ijol kanggo losses ing kendaraan wojo. Pabrik tank mung dijenengi sawise Malyshev ing Kharkov meh ora bisa ngatasi perbaikan rata-rata tank sing teka saka gudang. Senajan gudhang-gudhang dikandhakake kanthi banter, tank-tanki sing dibongkar lagi mbukak.

Ing kahanan kasebut, milisi wis milih mung taktik sing bener lan paling ora ana getih - dheweke, tanpa nyerang sing nemtokake, terus-terusan nggiling kendaraan lapis baja lan sistem artileri saka mungsuh, lan ing wektu sing padha mbentuk basis tentara gabungan ing mburi lan (sing ora diiklanake) administrasi sipil kanggo wilayah mardika. Proses kasebut dawa lan angel - junta sing padha ora bisa ngatasi Makhnovshchina ing tentara - nanging ing wulan Mei proses kasebut bakal rampung, lan jumlah NAF lan struktur mburi bakal tekan ukuran minimal sing cukup. ngidini mbebasake ALL wilayah Ukraina saka macem-macem lokal fasis - Bandera.

Lan iki persis ing ngendi alesan sing bener kanggo nolak IMF kanggo ngetokake tranche sabanjure silihan, sing nutup pembiayaan junta ing umum kanggo wektu sing ora ditemtokake, bisa uga ndhelikake. Sawise kabeh, wis suwe ora rahasia manawa ahli waris sing sejatine kedadeyan ing reruntuhan Ukraina yaiku Amerika Serikat. Dheweke ora mung ngrusak Rusia, nanging uga nyegah sekutu lan pesaing utama ing jagad iki - Uni Eropa - kanggo mbangun kekuwatan ekonomi. Lan kanthi nyopir wedge antarane EU lan Rusia ing wangun reruntuhan Ukraina, padha uga nyegah tatanan saka dalan darat saka Jepang lan China menyang Inggris. Lan monster ekonomi iki langsung mbalang (mung karo kerjasama bebarengan ono gunane) Amerika Serikat menyang panggonan kuat, nanging negara pulo, lying tengen segara, kang dolar ora ana sing perlu.

Mulane, Amerika Serikat ora kasengsem ing asil dhewe, nanging ing proses. Weruh yen kalah junta ora bisa dihindari ing sasi ngarep, dheweke mandhegake dana. Ya, kanthi nyepetake ambruk proyek sampeyan. Nanging (!), Lan ing jaban rangkah ngerti banget: yen junta ambruk sadurunge NAF lan mburi milisi plus Rusia bisa ngatur lan nyiapake kanggo iki, lam bakal ensue. Durung duwe jumlah sing cukup kanggo ngontrol kabeh wilayah Ukraina, NAF isih bakal dipeksa alon-alon maju, ninggalake wilayah kulon (saenipun kanggo Amerika Serikat - kabeh Bank Kanan) ing tangan geng sing beda-beda lan interim. pamrentahan, saling memungsuhan lan ambruk dening kontradiksi internal. Lan mulihake tatanan ing wilayah kasebut bakal luwih angel, luwih suwe lan luwih larang. Sing, nyatane, minangka tujuan saka kekacauan sing dikontrol dening Amerika. Sing bakal nyuda kerjasama ekonomi antarane EU lan Rusia, lan ing wektu sing padha mbutuhake Rusia nglampahi puluhan milyar dolar lan sawetara taun kanggo mulihake apa sing wis dirusak.

Sampeyan ora bisa ngomong sing kabeh iki rahasia militèr elek, lan Kremlin ora ngerti apa Rusia di-push. Mulane, kanthi kemampuan sing paling apik, dheweke ndhukung Poroshenko lan proses negosiasi saiki. Sawetara wulan maneh negara "ora tentrem utawa perang" dibutuhake. Ing sawijine wektu, Bolsheviks ngleksanakake, ora tanpa sukses, ing kahanan sing luwih elek, kanthi menang ing Perang Sipil lan ngusir agresi 17 (yen aku ora salah) tentara intervensi asing. Sepira efektif (ora spektakuler) perang sing ditindakake kanggo kita bakal rampung bakal ditampilake ing minggu-minggu sing bakal teka. Ora, sampeyan ora kudu ngarep-arep kamenangan lengkap ing wulan Februari - nanging bakal jelas kepiye lan kepiye kabeh bakal rampung.

Ngerti iki lan Poroshenko. Iku ora muspra kang, karo kabeh pasukan cilik, hampered expansion saka kakuwasan saka Keamanan Nasional lan Dewan Pertahanan lan pribadi Sekretaris Dewan Keamanan, pastor Turchynov. Iku ora kanggo apa-apa kang nolak introduksi saka undhang-undhang bela dhiri karo kabeh kekuatan - malah putrane kanggo sawetara alesan ngandika metu ing topik iki. Lan ora kanggo apa-apa sing wis terus-terusan lelungan ing saindhenging donya kanggo minggu kepungkur, salah siji nekani panguburan raja Arab Saudi, kang ora kapentingan kanggo sapa kene, utawa ngunjungi tetanggan Polandia karo riko unplanned. Siji entuk kesan yen dheweke kepengin banget ketemu Maidan katelu ing ngendi wae, yen mung adoh saka Kyiv. Lan aku ngerti. Nanging aku ora simpati.
Pengarang:
Sumber asli:
http://www.regnum.ru/news/polit/1888992.html
92 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kenji
    Kenji 30 Januari 2015 21:38
    + 38
    Muga-muga babi iki (aku ora bisa nganggep dheweke minangka wong) Poroshenko bakal entuk apa sing pantes, ala tansah bali kanthi ala. Lan wong Ukraina maneh bakal dadi manunggal ing antarane awake dhewe lan sedulur kanggo wong Rusia.
    1. SHILO
      SHILO 30 Januari 2015 21:55
      + 12
      Quote: Kenji
      Lan wong Ukraina maneh bakal dadi manunggal ing antarane awake dhewe lan sedulur kanggo wong Rusia.

      Nanging iki ora rauh.

      Kajaba iku, kabeh obrolan babagan kekancan, bantuan lan katresnan transgender sedulur tetep mung omong-omongan.

      Lan ing kene penulis salah ... ngguyu Ota transgender katresnan bakal tetep wae!
      1. Moksha
        Moksha 30 Januari 2015 22:49
        +5
        Kutipan saka SHILO
        Quote: Kenji
        Lan wong Ukraina maneh bakal dadi manunggal ing antarane awake dhewe lan sedulur kanggo wong Rusia.
        Nanging iki ora rauh.

        uga Ukraina united.
        1. SveTok
          SveTok 31 Januari 2015 10:12
          0
          Ing kene, siji switchman ora cukup lan tong sampah dibutuhake ing ukuran liyane, bisa uga luwih gampang kanggo nindakake kabeh kanggo nyekel banderlog lan menyang Auschwitz kanggo urip minangka bantuan visual.
      2. Mikhalych 70
        Mikhalych 70 30 Januari 2015 23:32
        +1
        Katresnan kuwi?!
        1. Petr Timofeev
          Petr Timofeev 31 Januari 2015 00:13
          + 12
          Digunakake pinggiran lan ditinggalake.
      3. Muadipus
        Muadipus 30 Januari 2015 23:50
        +8
        Televisi tengah troll dill :)
      4. Blondy
        Blondy 31 Januari 2015 04:40
        -5
        katresnan transgender
        Aku edan karo wong Rusia iki. Katresnan transgender - kaya apa? liwat katresnan seksual? katresnan sementara?
        Ya, lan jender (eng. jender saka lat. genus - gender) - jender sosial. Kepiye carane? - Pasif-aktif?
        Sadurunge, jender iki mung ana hubungane karo lanang lan wadon ing sawetara basa, kayata Prancis, lan ing basa Rusia, nalika wong lanang lan wadon diterangake marang wong manca.
        1. i80186
          i80186 31 Januari 2015 06:23
          +4
          Kutipan saka Blonde
          katresnan transgender


          Transseksualitas minangka istilah medis kanggo kahanan sing ora cocog antarane jinis anatomi individu lan identitas jender (jender psikologis).

          +
          Gender minangka jender sosial sing nemtokake prilaku wong ing masyarakat lan carane prilaku iki dirasakake. Iki minangka prilaku peran jender sing nemtokake hubungan karo wong liya: kanca, kolega, kanca sekelas, wong tuwa, wong sing liwat kanthi acak, lsp.

          Muga-muga aku ora perlu nerangake liyane. Basa Rusia mesthi angel, nanging ora akeh. eseman
        2. Viktor Demchenko
          Viktor Demchenko 31 Januari 2015 18:39
          0
          Aku ora ngerti komentar lan sing paling keren yaiku kontra: FOR APA? Nyuwun MUNG PENJELASAN LAN... CONS?! Inggih Dhik paringi BARENG NEGARA! wong bodho
    2. sv68
      sv68 30 Januari 2015 22:00
      + 38
      Kenji, apa kita butuh sedulur Yudas? Dheweke siap nembak kita ing mburi, sanalika ana kesempatan. Dheweke butuh kabeh saka kita lan ora ana apa-apa. Kita ora bakal maneh Ayo dadi sedulur karo wong-wong mau! duka
      1. Vitaly Anisimov
        Vitaly Anisimov 30 Januari 2015 22:10
        + 25
        IMF ngangkat kapak algojo liwat Ukraina

        Iku padha ing 90s! Aku elinga uga apa silihan IMF .. Ing Putin, padha mung metu saka tentacles financial iki .. (utang tansaya banget, kaya padha lungguh ing counter) Padha entuk amba ing Rusia! Saiki lagi mikir ngrusak Ukraina lan mbusak rampokan saka Rusia.!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. rasane
        rasane 30 Januari 2015 23:39
        +3
        apa kita kudu Yudas sedulur

        Sederek ora dipilih. Lan yen kedadeyan yen Rusia lan Ukrainia minangka bangsa persaudaraan (lan iki bener), mula sampeyan kudu manggon bebarengan, ora preduli saka perselisihan sementara.

        Wektu bakal liwat, lan rasa sengit sing diobong dening slickers Barat bakal suda. Iku mung kudu ngenteni.
        1. AleksUkr
          AleksUkr 31 Januari 2015 12:07
          +1
          Kutipan saka Sensatus
          Iku mung kudu ngenteni.


          Kene, kene. Ngenteni! Suwene, ora ana sing bisa ngomong. Ya, iku perlu ora mung kanggo ngenteni, nanging kanggo njupuk langkah tartamtu menyang rapprochement. Lan gumantung ora mung ing sisih kita, nanging uga gumantung marang wong-wong sing pengin kita cedhak karo kita. Lan iki pitakonan sing beda banget ...
      4. WKS
        WKS 31 Januari 2015 00:00
        +2
        Kutipan saka: sv68
        Kenji, apa kita butuh sedulur Yudas? Dheweke siap nembak kita ing mburi, sanalika ana kesempatan. Dheweke butuh kabeh saka kita lan ora ana apa-apa. Kita ora bakal maneh Ayo dadi sedulur karo wong-wong mau! duka

        Ing USSR, apa Rusia, apa Ukrainia padha. Wong-wong iku fraternal lan superstructure managerial musuhan, dening cara, malah ing USSR iki felt mung piye wae ora serius. Kesimpulan - mbusak tambahan.
      5. Mimo_Crocodile
        Mimo_Crocodile 31 Januari 2015 00:16
        +2
        Apa sebabe mbuwang telek ing saben wong tanpa pandang bulu?
        1. revnagan
          revnagan 31 Januari 2015 10:25
          +4
          Kutipan: Mimo_Crocodile
          Apa sebabe mbuwang telek ing saben wong tanpa pandang bulu?

          Lan kanggo entuk dhuwit ekstra. Deleng, sampeyan durung tau ana ing situs kasebut sajrone setaun, nanging wis dadi "Fitmarshal"! Lan sing paling penting, dheweke kanthi sukarela menehi plus. s!", lan mangga, " anyar " mundhak". Sayange, jamane wong bisa ngrembug gegaman, sejarah militer, lan berita politik tanpa prejudis wis klelep. Saiki "Uryaya!" lan "Ora sedulur!".
          1. Mimo_Crocodile
            Mimo_Crocodile 1 Februari 2015 12:48
            +1
            Ing sisih liya, sawise kabeh, ora mung karo kulawarga pungkasan "ko", nanging saben wong lan ora saben wong ngerti bab Rajapati anak lan wong tuwa ing Donetsk.
      6. avia1991
        avia1991 31 Januari 2015 01:15
        +5
        Kutipan saka: sv68
        Apa kita butuh sedulur Yudas?

        .. lan sapa sing ngarani wong-wong mau sedulur? ..
        Ana wong siji sing manggon ing wilayah Kakaisaran Rusia. Banjur jebule wong-wong kuwi ora manunggal, “beda-beda”, nanging “sadulur”! Thanks kanggo Lenin, aku mikir kanggo nyelehake babi kaya ngono!
        Minangka kanggo hubungan INSIDE - supaya "ing kulawarga - ora tanpa uro.da" Nyuwun Lan isin yen DPR lan LPR sing ora diakoni melu ngunggahake sedulur sing wis metu saka rel, lan Rusia ana ing pinggir, katon ndhukung milisi - nanging saka wektu kanggo ngirim "isyarat persetujuan" kanggo pengkhianat ing Kyiv. ..
      7. Leonidich
        Leonidich 31 Januari 2015 01:27
        +2
        perlu, mung ngresiki saka Yudas ...
      8. PENZYAC
        PENZYAC 31 Januari 2015 01:45
        +3
        Kutipan saka: sv68
        Kenji, apa kita butuh sedulur Yudas? Dheweke siap nembak kita ing mburi, sanalika ana kesempatan. Dheweke butuh kabeh saka kita lan ora ana apa-apa. Kita ora bakal maneh Ayo dadi sedulur karo wong-wong mau! duka

        Dadi apa sing kudu ditindakake? Para leluhur kita (umum karo wong-wong mau, kanthi cara) ora nglumpukake kabeh tanah iki, manggoni lan nglengkapi wong-wong mau, supaya anak-turune padha buyar, wedi karo kangelan. Ya, mesthi, denazification saka keturunan zombi saka Rusia Cilik mesthi kudu ditindakake lan iki ora bakal dadi proses sing gampang utawa cepet, nanging ninggalake sedulur-sedulur sing wis kesasar lan lara kanthi penyakit mental sing ana ing cengkeraman. saka macem-macem sektarian lan Satanists sing wis dijupuk wong-wong mau ora cara paling apik metu, malah ora cara metu ing kabeh. Tumor kanker ing kasus lanjut (Ukraina, mung kasus kaya ngono) dibuwang kanthi bedah, banjur nglawan metastasis kanggo wektu sing suwe lan wangkal, lan ora nyerah lan ngirim pasien menyang hospice (paling apik), iki bab pungkasan, banjur mung pati lara, pati fisik, irrevocable. Mulane, aku ora setuju karo sampeyan, mesthine minangka solusi kaya sing sampeyan usulake yen mungsuh kabeh Rusia nyoba entuk. Kaya, dheweke (Ukrainia) ora Rusia maneh lan ninggalake wong-wong mau, menehi menyang Kulon ... am
        Apa sampeyan mikir Kulon bakal mandheg? Ing sawijining wektu, dheweke uga nyoba nyenengake Hitler kanthi konsesi, fu, malah dadi njijiki ... wong bodho
        1. avia1991
          avia1991 31 Januari 2015 23:09
          +1
          Kutipan saka: PENZYAC
          Tumor kanker ing kasus lanjut (Ukraina, mung kasus kasebut) dibuwang kanthi bedah, banjur nglawan metastasis kanggo wektu sing suwe lan wangkal, lan ora nyerah lan ngirim pasien menyang hospice (paling apik),

          KOWE NGERTI IKI?!!
          Yen sampeyan durung ngrasakake kanthi pribadi, aja ngomong nganggo frasa sing umum - aja nyinggung wong-wong sing wis cedhak karo penyakit lan obat sing wani! Iku luwih apik kanggo sampeyan ora ngerti carane kita "perang" karo iki ..
    3. lintang
      lintang 30 Januari 2015 22:18
      + 15
      Quote: Kenji
      Poroshenko bakal entuk apa sing pantes

      Mugi kabeh Kyiv "beau monde" ing Khreshchatyk bakal nampa tali sing !!
      1. Stalker
        Stalker 30 Januari 2015 23:14
        + 37
        Ngapunten off topik.... hi ngguyu ngguyu


        Gubernur Colorado John Hickenlooper nulis surat terbuka marang Presiden AS Barack Obama. John Hickenlooper njaluk presiden supaya pengaruhe panguwasa Kyiv supaya ora kalebu "colorado" saka sirkulasi ing media lan Internet.
        Kanthi tembung iki, panyengkuyung saka rezim Kyiv nelpon mungsuh. Miturut gubernur, perlu menehi instruksi marang SBU Ukraina kanggo mbatalake turnover iki saka panggunaan. Miturut gubernur, ana masalah sing ora dikarepake karo populasi negara bagian Colorado.
        60% pedunung negara kasebut percaya yen kanca-kancane wis sukses nglawan sawetara junta ing Afrika, utamane warga negara kasebut seneng karo laporan pesawat junta Soviet sing mudhun. 25% saka populasi lanang ing negara teka ing stasiun rekrutmen kanggo ndhaptar minangka sukarelawan kanggo ndhukung kanca-kancane.
        Organisasi veteran negara nggawe 2 detasemen pertahanan diri lan detasemen kasebut arep menyang sisih kidul-wétan negara kanggo nglindhungi pedunung negara saka fasis junta sing dipimpin dening diktator Porosenko.
        1. DV69
          DV69 30 Januari 2015 23:17
          + 11
          Quote: Stalker
          Ngapunten off topik.... hi ngguyu ngguyu


          Banget ing topik.
          Ngguyu kemekelen lol
        2. Aku
          Aku 31 Januari 2015 00:37
          +4
          Iki serius, ora guyon?
        3. STOP VOINE 2014
          STOP VOINE 2014 31 Januari 2015 01:09
          +3
          Matur nuwun, udakara telung menit aku ngguyu, umume, mesthi, pancen nggumunake apa sing bisa digawa dening absurditas Barat ....
          1. vtnsk
            vtnsk 31 Januari 2015 05:53
            +3
            Kutipan saka STOP VOINE 2014
            kanggo apa absurdity kulon bisa nggawa

            Kok kaget? Elinga carane ing Amerika Serikat ing 2008 warga negara iki wikan operasi "kanggo ngleksanakake tentrem" saka Angkatan Bersenjata Rusia ing Georgia. Dheweke yakin yen Rusia nyerang negara Georgia amarga ejaan sing padha (ing transkripsi Inggris) saka jeneng wilayah kasebut - Georgia. Lan iku ora guyon ". Kabeh mau nyatane, lan umume wong Amerika yakin yen "perang karo Rusia wis diwiwiti." Banjur mung sawetara "Colorados" ... ngguyu
        4. Viktor Demchenko
          Viktor Demchenko 31 Januari 2015 18:44
          +1
          maju sedulur - Colorado! urin hunyat lan malah ing jamban! hore! wassat
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Muadipus
        Muadipus 30 Januari 2015 23:52
        +1
        Kutipan saka stari
        Mugi kabeh Kyiv "beau monde" ing Khreshchatyk bakal nampa tali sing !!

        Nanging mung sawise padha ngandhani kabeh wong Ukrainia carane ngapusi wong-wong mau lan carane padha adol piyambak kanggo Amerika. Mung ing kasus iki gantung tali ing sisih.
        1. PENZYAC
          PENZYAC 31 Januari 2015 02:15
          +1
          Kutipan saka Muadipus
          Kutipan saka stari
          Mugi kabeh Kyiv "beau monde" ing Khreshchatyk bakal nampa tali sing !!

          Nanging mung sawise padha ngandhani kabeh wong Ukrainia carane ngapusi wong-wong mau lan carane padha adol piyambak kanggo Amerika. Mung ing kasus iki gantung tali ing sisih.

          Carane iku, ing sisih?
          Umumé, ing basa Rusia, pedhang ora ngethok sirah sing salah. Dheweke bakal mratobat, kita bakal ngukum, mesthi, nanging mungkin kita bakal ngapura. Kanggo mulihake sing rusak, tangan sing kerja ora bakal ngganggu, dheweke dhewe sing ngrusak (ora mbangun dhewe, ora sayang), dheweke bakal mulihake nganggo tangane dhewe (ing arti harfiah).
    4. waras
      waras 30 Januari 2015 22:20
      +6
      iki ora mungkin ... otak wis polusi kanggo dangu.
    5. Blondy
      Blondy 31 Januari 2015 04:02
      +1
      Mesthi, siji bisa ngomong sing iku foto simbolis, nanging mbayar manungsa waé kanggo siji liyane simbolisme modern saka Slavs saiki: RUSSIA lan UKRAINE ing Inggris. Biyen diarani ibadah barat.
    6. AleksUkr
      AleksUkr 31 Januari 2015 12:01
      +1
      Quote: Kenji
      Lan wong Ukraina maneh bakal dadi manunggal ing antarane awake dhewe lan sedulur kanggo wong Rusia.


      Lan aku pengin lan prick - kabeh iki, yen mengkono, iku ora bakal banget rauh. Mungkin malah ing saperangan generasi. 25 taun nir wis rampung tugas. Lan sampeyan kabeh ngerti sing ala wis instilled langsung utawa meh enggal, lan iku bakal dawa lan angel kanggo mulihake. Wong tuwa bisa uga golek hubungan, nanging wong enom ... dheweke seneng karo Eropa kanthi nilai sing ora bisa dingerteni, sanajan akeh sing luwih seneng ndhelikake ing Rusia saka wajib militer ...
  2. Abbra
    Abbra 30 Januari 2015 21:43
    +6
    Iki dudu kapak algojo. Mung kanggo wiwitan, Ukraina bakal ngilangi buntut. Sirah isih dibutuhake: dheweke isih ngarep-arep supaya ngerti.
    1. Alexas
      Alexas 30 Januari 2015 21:59
      +3
      ora ana sing bakal ngethok apa-apa: ora ana Taras Bulba ing kana. Mung bubuk mesiu nindakake apa wae, banjur bakal menehi ... lan bakal menehi liyane ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. AID.S
      AID.S 31 Januari 2015 00:04
      +2
      Kosok baline, kok dipotong yen dheweke ora ngerti apa-apa ... dheweke mung mangan lan ngombe, ngipat-ipati ... mbusak klambi ndhuwur, dheweke bakal mati.
  3. Hronyaka
    Hronyaka 30 Januari 2015 21:45
    +4
    Sing kene mangu-mangu?
  4. DMB-75
    DMB-75 30 Januari 2015 21:46
    + 17
    ...dilat bokong...
  5. den3080
    den3080 30 Januari 2015 21:47
    +9
    Mung pedhang sing diangkat dening algojo, lan wong-wong padha bengok huh ... ch nglirik (c)
  6. Pemanah Sihir
    Pemanah Sihir 30 Januari 2015 21:50
    +6
    Ukraina wis suwe dipérang antara oligarki lan negara kreditur.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Alexas
      Alexas 30 Januari 2015 22:17
      +7
      Ya, ora ana sing takon warga sajrone 20 taun babagan apa wae, lan kabeh pemilu sing ora apik iku fiksi. Babak kaping XNUMX nglanggar konstitusi miturut Yushchenko beekeeper, lan liya-liyane, diprediksi dening Perdana Menteri Inggris, menang bubuk mesiu lan petinju (dening walikota Kyiv), lan malah ing siji babak !!! iki wis ora kedaden ing Ukraina wiwit kaping Soviet! ngguyu
  7. torp
    torp 30 Januari 2015 21:52
    + 18
    Artikel kasebut apik, nanging aku pengin mungkasi luwih cepet. Dhek wingi ana kerang kenek TK sing dituju anak-anakku
  8. Baracuda
    Baracuda 30 Januari 2015 21:54
    + 16
    Ukraina minangka negara wis cranky, mung wong wuta ora weruh iki. Kabeh wong percaya marang paman sing apik - Sam, Benya, Parosh, Santa Claus .. Nanging dheweke isih ora teka, sanajan dheweke katon ing mburi trowongan, nanging dheweke isih ora mungkasi karo bajingan .. (Zhvanetsky ).
    Ya, lan ora bakal teka. Napa kita ana ing wasir ... kanthi refleks belalang lan njerit - GAY, GAY.
  9. arctidian
    arctidian 30 Januari 2015 22:00
    +3
    Aku setuju karo penulis, artikel plus
  10. f. lauren
    f. lauren 30 Januari 2015 22:02
    +4
    Ana panemu yen Poroshenko ora bakal ketemu 3 Maidan, nanging Maidan bakal ketemu karo tali lan sabun. hi
  11. REGULUS
    REGULUS 30 Januari 2015 22:05
    +8
    Minangka Zhirik ngandika: - Padha bakal nyusup ing dhengkul !!! Sayange uwong iku sejatine manungsa...
  12. Alexas
    Alexas 30 Januari 2015 22:07
    +5
    ana telung upaya kanggo mabur saka Ukraina bubuk-yaytsenyuk, nalika ana kedadeyan sing nyegah penerbangan kasebut: salah siji tank Rusia mlebu, banjur Volnovakha, nanging sing katelu, sing paling tuwa, aku ora ngelingi (apa iku pesawat ?). Dadi yen iki aku ... (malah disebut lara) menyang ngendi: isi reged liyane bisa. Teknologi kasebut ora ala, nanging wiwit mbaleni. Iku apik yen ora ana menara kembar ing Kiev keprungu
    1. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 02:29
      +1
      Kutipan saka Alexx
      ana telung upaya kanggo mabur saka Ukraina bubuk-yaytsenyuk, nalika ana kedadeyan sing nyegah penerbangan kasebut: salah siji tank Rusia mlebu, banjur Volnovakha, nanging sing katelu, sing paling tuwa, aku ora ngelingi (apa iku pesawat ?). Dadi yen iki aku ... (malah disebut lara) menyang ngendi: isi reged liyane bisa. Teknologi kasebut ora ala, nanging wiwit mbaleni. Iku apik yen ora ana menara kembar ing Kiev keprungu

      Sing nduwèni anak-anaké mung bakal dibebasake menyang donya sabanjuré. Nyata, ideologis (sanajan, apa sih, ideologis ...) toadies (sanajan wis korupsi) saiki, ketoke isih kurang, dadi apa jenis pemilik bakal ngidini wong (toadies) kanggo mbebasake piyambak? .
  13. gunter_lux
    gunter_lux 30 Januari 2015 22:08
    +4
    Analitik ing artikel kasebut menarik banget, uga ramalan acara luwih lanjut. Lan misale jek enggal kabeh camarilla Junta kudu golek panggonan kanggo panggonan permanen. Yen padha sukses, mesthi.
    1. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 02:32
      +3
      Kutipan saka gunter_laux
      Analitik ing artikel kasebut menarik banget, uga ramalan acara luwih lanjut. Lan misale jek enggal kabeh camarilla Junta kudu golek panggonan kanggo panggonan permanen. Yen padha sukses, mesthi.

      Napa goleki dheweke? Cedhak Dnipropetrovsk, akeh papan sing disedhiyakake kanggo omah permanen, nganti rong meter saben!...
  14. DV69
    DV69 30 Januari 2015 22:13
    +5
    Secara harfiah ana rong langkah - kanggo nyingkirake operator "gagasan Rusia", "scoops", "dheweke, wong Yahudi lan roh-roh jahat liyane sing ngidak-idak tanah kita" (Tyagnibok, wicara 2004)


    Sing paling penting, wong-wong kuwi nanggulangi wong-wong Yahudi lan tumindak jahat liyane. Aku terus-terusan arep takon: "Ukrainians! Svidomye! Apa sampeyan duwe paling siji Ukrainia ing kontrol? Utawa mung karo kang sampeyan perang?"
  15. penembake gunung
    penembake gunung 30 Januari 2015 22:13
    +5
    Kasunyatan bilih wayahe bebener teka ing dill katon malah kanggo wong wuta. Lan nasib Za.tsa Poroshenko, sakperangan alesan, kuwatir paling. Lan mayuta-yuta warga sing wis terang, ing ngendi saiki? Dheweke ora mung bisa mbusak otak lan reprogram maneh. Dheweke, diapusi, padu karo sedulure ing Rusia, ilang negarane - kepiye saiki? Maneh, Rusia kanggo njupuk rap - soko ora narik.
    1. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 02:36
      0
      Quote: penembak gunung
      Kasunyatan bilih wayahe bebener teka ing dill katon malah kanggo wong wuta. Lan nasib Za.tsa Poroshenko, sakperangan alesan, kuwatir paling. Lan mayuta-yuta warga sing wis terang, ing ngendi saiki? Dheweke ora mung bisa mbusak otak lan reprogram maneh. Dheweke, diapusi, padu karo sedulure ing Rusia, ilang negarane - kepiye saiki? Maneh, Rusia kanggo njupuk rap - soko ora narik.

      kepriye? Mboko sithik, sithik-sithik, iki ora bisa diatasi kanthi cepet, nanging aku mikir yen banyu ngilangi watu, lan wektu waras ...
  16. melnik
    melnik 30 Januari 2015 22:16
    +4
    Apa jinis! Yen sampeyan ora ngerti sajarah, karakter saka operetta. Nanging nyatane, wong serius banget.
  17. Kenji
    Kenji 30 Januari 2015 22:17
    +7
    Kutipan saka: sv68
    Kenji, apa kita butuh sedulur Yudas? Dheweke siap nembak kita ing mburi, sanalika ana kesempatan. Dheweke butuh kabeh saka kita lan ora ana apa-apa. Kita ora bakal maneh Ayo dadi sedulur karo wong-wong mau! duka

    Sampun kathah ingkang sami ngraosaken, lan susahing paprangan lan kabingahan kamenangan, kita sami manggen ing satunggiling nagari, negari ingkang satengahing jagad dipun ajrihi, ingkang separo kinurmatan, sapunika sami dipun adu, kula yakin. sing Belarusians bisa dijupuk supaya kita gnaw ing hiburan saka Amerika Serikat lan satelit.

    "Nanging ing ndhuwur kita uga ana srengenge sing sumunar kabeh taun
    Lan Slavs bakal bebarengan ing salawas-lawase maneh. (C) "
    1. DV69
      DV69 30 Januari 2015 22:37
      +5
      Quote: Kenji

      9 (25). Aja nglarani pepadhamu
      sampeyan manggon karo wong-wong mau kanthi tentrem lan rukun. . .
      Aja ngremehake martabate wong liya,
      lan muga-muga kamulyanmu ora diremehake. . .
      Aja gawe piala marang wong saka agama liya,
      awit Gusti Kang Akarya iku Tunggal ing salumahing bumi. . .
      lan liwat kabeh jagad. . .

      10 (26). Aja ngedol tanahmu nganggo emas lan salaka,
      kanggo ipat, sampeyan, bakal nelpon marang dhewe
      lan ora bakal ana pangapura kanggo sampeyan ing salawas-lawase tanpa tilas. . .
      Nglindhungi tanah lan
      sampeyan bakal ngalahake kabeh mungsuh nganggo senjata tengen
    2. aran
      aran 31 Januari 2015 00:50
      +4
      [quote=Kenji]
      Sampun kathah ingkang sami ngraosaken, lan susahing paprangan lan kabingahan kamenangan, kita sami manggen ing satunggiling nagari, negari ingkang satengahing jagad dipun ajrihi, ingkang separo kinurmatan, sapunika sami dipun adu, kula yakin. sing Belarusians bisa dijupuk supaya kita gnaw ing hiburan saka Amerika Serikat lan satelit.

      "Nanging ing ndhuwur kita uga ana srengenge sing sumunar kabeh taun
      Lan Slavs bakal bebarengan ing salawas-lawase maneh. (c) "[/

      Pranyata, sampeyan pancen wong apik, Kenji! Aku ora guyon! Ing kene ing pikiranku aku ora setuju karo sampeyan, nanging ing atiku aku pengin sampeyan bener!
  18. nikmara47
    nikmara47 30 Januari 2015 22:22
    +3
    Artikel sing apik!
  19. konvalval
    konvalval 30 Januari 2015 22:25
    +5
    Artikel plus. Lan wektune kanggo ngedhunake kapak iki ing endhas para pandhita getih lan roh-roh jahat liyane.
  20. Optimis waja
    Optimis waja 30 Januari 2015 22:36
    +7
    Aku mikir yen NAF ora bakal "njupuk" kabeh Ukraina. Ora perlu.
    Rebut wilayah sampeyan lan ngenteni sisa-sisa Reruntuhan kanggo njaluk bantuan lengkap Eropa lan Amerika lan kebebasan saka kalbu, pesenan, panganan lan sawetara jinis mata pencaharian. Ora ketompo carane kejem muni, saben wong ing negara kudu ngerti sapa sejatine kanca lan sing dadi mungsuh Ukraina.
    Banjur bakal dadi jelas kenapa Rusia terus-terusan ngaku yen dheweke nganggep DPR lan LPR minangka bagean saka Ukraina. Iki bakal luwih gampang kanggo wilayah anyar kanthi sukarela gabung. Lan ora perlu dijupuk. Kyiv, Galicia mung bakal tetep, lan kabeh Ukraina bakal dadi pro-Novorossiysk.
    1. POMAH
      POMAH 30 Januari 2015 23:58
      +1
      Lan padha ndamel pipo kanggo Turki, lan mulane iku bakal fisik mokal kanggo push gas liwat Bunch saka Ukrainians sawijining ing sisih kulon.
    2. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 02:45
      +1
      Quote: Optimis waja
      Aku mikir yen NAF ora bakal "njupuk" kabeh Ukraina. Ora perlu.
      Rebut wilayah sampeyan lan ngenteni sisa-sisa Reruntuhan kanggo njaluk bantuan lengkap Eropa lan Amerika lan kebebasan saka kalbu, pesenan, panganan lan sawetara jinis mata pencaharian. Ora ketompo carane kejem muni, saben wong ing negara kudu ngerti sapa sejatine kanca lan sing dadi mungsuh Ukraina.
      Banjur bakal dadi jelas kenapa Rusia terus-terusan ngaku yen dheweke nganggep DPR lan LPR minangka bagean saka Ukraina. Iki bakal luwih gampang kanggo wilayah anyar kanthi sukarela gabung. Lan ora perlu dijupuk. Kyiv, Galicia mung bakal tetep, lan kabeh Ukraina bakal dadi pro-Novorossiysk.

      Lan kenapa Kiev lan Galicia bakal tetep? Sampeyan ora bisa ninggalake apa-apa, sanajan kasus kasebut diabaikan, nanging aku ora duwe pengarep-arep, mung butuh wektu lan gaweyan liyane. Metastasis ora bisa ditinggalake, dheweke duwe sifat sing ora becik kanggo nyebar.
  21. Thompson
    Thompson 30 Januari 2015 22:48
    +4
    Quote: Kenji
    Muga-muga babi iki (aku ora bisa nganggep dheweke minangka wong) Poroshenko bakal entuk apa sing pantes, ala tansah bali kanthi ala. Lan wong Ukraina maneh bakal dadi manunggal ing antarane awake dhewe lan sedulur kanggo wong Rusia.

    Parashenko butted ing paling aku ora bisa! Aku ora ngerti apa sing dikira arep dadi presiden, nanging ora ana wong liya sing nangkep sampeyan lan nglanggar kekuwatan bakal ngidini dheweke mungkasi perang kanthi tentrem! Lha wonge karo ula....ngrubung-rubung, tapi nang wajan...!
  22. Mercenary
    Mercenary 30 Januari 2015 22:54
    +6
    Lan kenapa pilihan ora dianggep yen Novorossia ora bakal pindhah menyang Kyiv, mbatesi dhewe kanggo subjugating wilayah Kharkov, Kherson, lan Odessa? Kyiv cepet utawa mengko bakal dadi ora kompeten tanpa wong-wong mau. Sing bakal ngidini kita mulihake Ukraina kanthi bertahap - sajrone pirang-pirang taun, tanpa akeh karusakan ing bagean kita.
    1. Baracuda
      Baracuda 30 Januari 2015 23:05
      +6
      Iku banget awal kanggo ngomong babagan. Gumpalan getih. Gusti Allah ngalang-alangi tekan wates wilayah Donetsk, Lugansk. Ora ana wong ing pikirane sing nyengkuyung awake dhewe menyang Kiev, mung PERCAYA saiki! opo
      Ngendi aku, ing karya, loro asu ora cilik ing yard, ora ing kabeh ala Moscow watchdogs, + a French bulldog njero ruangan. rada ganti lokasi. Lan ing "EARNINGS" maneh kanggo pindhah rauh.
      Lan kanggo kita - kanggo sapa? Utawa kita nyuwek tenggorokan kita muspra? Kanggo kula, ana kesempatan kanggo "bocor" liwat checkpoints Ukrainia, mbokmenawa ora maneh.
  23. den3080
    den3080 30 Januari 2015 22:57
    +9
    Iku banget ngageti wong liya ngomong bab "Slav sedulur".

    Aku elinga banget carane siji saka kanca-kanca dipindhah kanggo manggon ing Ukraina, padha ngomong werna dheweke ana lan liya-liyane. Inggih, matur nuwun Gusti, pitakonan apa?
    Ing wektu iku, oranye wis kebak, Yusch kapilih ing upaya katelu lan sawise histeria dawa.
    Dadi dheweke pindhah, sawise sawetara sasi, dheweke marang kula, ing kabeh serius: Kita bakal rauh ing Eropah, lan sampeyan bakal tetep ing der ... kula!
    Baba urip meh kabeh urip ing Rusia. Lan dheweke ngomong iki kaya liwat, ing obrolan "salawas-lawase", tanpa alasan utawa provokasi ing pihakku.
    Rahangku ambruk.

    Ora ana sing bakal ngajari maneh. Sayange.
    1. AQUARIUS 65
      AQUARIUS 65 30 Januari 2015 23:12
      +9
      den3080
      Aku elinga banget uga carane siji saka kenalan dipindhah kanggo manggon ing Ukraina ... saperangan saka sasi mengko dheweke marang kula, ing kabeh seriousness: Kita bakal rauh ing Eropah, lan sampeyan bakal tetep ing der ... kula!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
    2. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 02:52
      0
      Kutipan saka: den3080
      Iku banget ngageti wong liya ngomong bab "Slav sedulur".

      Aku elinga banget carane siji saka kanca-kanca dipindhah kanggo manggon ing Ukraina, padha ngomong werna dheweke ana lan liya-liyane. Inggih, matur nuwun Gusti, pitakonan apa?
      Ing wektu iku, oranye wis kebak, Yusch kapilih ing upaya katelu lan sawise histeria dawa.
      Dadi dheweke pindhah, sawise sawetara sasi, dheweke marang kula, ing kabeh serius: Kita bakal rauh ing Eropah, lan sampeyan bakal tetep ing der ... kula!
      Baba urip meh kabeh urip ing Rusia. Lan dheweke ngomong iki kaya liwat, ing obrolan "salawas-lawase", tanpa alasan utawa provokasi ing pihakku.
      Rahangku ambruk.

      Ora ana sing bakal ngajari maneh. Sayange.

      Padha bakal maneh ngajari piyambak, karo Gusti Allah lan bantuan kita ... Padha wis ngombe Eropah, ing mratelakake panemume, kanggo tonsils banget, iku tetep kanggo ngganti media kanggo pro-Rusia lan banjur ngenteni 20 taun.
    3. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 05:59
      0
      Kutipan saka: den3080
      Ora ana sing bakal ngajari maneh. Sayange.

      Kasunyatan objektif minangka "dokter" sing paling apik ing kasus kasebut. Lan ora kaya "tamba" ... ngguyu
  24. gelo47
    gelo47 30 Januari 2015 23:04
    +8
    Oops! ... Kita mlumpat! ... Impen Eropa gedhe wis nguap ...
  25. miwah
    miwah 30 Januari 2015 23:08
    +3
    Quote: Kenji
    "Nanging ing ndhuwur kita uga ana srengenge sing sumunar kabeh taun
    Lan Slavs bakal bebarengan ing salawas-lawase maneh. (C) "
    Upvoted kanggo optimisme, nanging ora mungkin. Paling ora ing rong puluh taun sabanjure, sawise getih sing diwutahake Svidomo kanggo nggawe bangsa siji, lan kerugian sing dialami dening pedunung SE. Nanging umume pedunung Ukruina percaya yen dheweke lagi perang karo Rusia lan butuh luwih saka setaun kanggo nempatake otak, utamane amarga generasi remaja sing diwasa turu lan ndeleng Rusia rusak nganti rusak.
    1. POMAH
      POMAH 31 Januari 2015 00:01
      +2
      wilayah Belgorod. Kebak wong-wong sing bali ing jaman Soviet kanggo bisa lan Galicians isih ... Ora ONE normal, kabeh wong ala. Lan anak-anake sing pollinated weakly - padha Sejatine.

      20 taun ora cukup. Iku immutable.
  26. _umka_
    _umka_ 30 Januari 2015 23:08
    +2
    Kayane Poroshenko pancen ora pengin dadi kambing hitam lan nyoba sing paling apik supaya dheweke ora dikirim menyang kethokan mengko.
  27. Ivan Tarasov
    Ivan Tarasov 30 Januari 2015 23:21
    +2
    "Kapak Hangman"; "Ambruk ekonomi Ukrainia", lan liya-liyane, lan liya-liyane.
    Ana perang, negara kasebut utang, nanging rega panganan luwih murah tinimbang ing Rusia ...
    Iki Rusia metu saka kanthong dhewe, tuku produk karo pindho mark-up, apa padha mbayar komunisme ing Ukraina, utawa apa?
    1. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 06:02
      0
      Kutipan: Ivan Tarasov
      Ana perang, negara kasebut utang, nanging rega panganan luwih murah tinimbang ing Rusia ...

      Apa sampeyan nyoba mbandhingake upah (rata-rata) ing Rusia lan Ukraina? Apa sampeyan krungu bab "paritas daya beli" saka unit moneter negara? Utawa - "Aku krungu muni, nanging aku ora ngerti ngendi iku"?... hi
      1. Ivan Tarasov
        Ivan Tarasov 31 Januari 2015 06:09
        0
        Lan upah (rata-rata) ing Rusia lan Ukraina

        Apa gaji liyane sampeyan bisa ngomong babagan ing Ukraina - negara bangkrut.
  28. Kucing Jahat
    Kucing Jahat 30 Januari 2015 23:26
    +1
    Kasunyatane yaiku ing sisa-sisa Ukraina, ora ana sing keganggu kanggo mindhah industri menyang pijakan militer. Dina iki, tentara nampa kendaraan lapis baja lan artileri saka gudang panyimpenan jangka panjang,
    Apa sampeyan wong bodho? Apa gunane rel militer ing industri negara sing ora ana tentara?
    Lan babagan kapak IMF, aku mung ngguyu. Sapa sing bakal mbalekake dhuwit? Pamrentah Ukraina saiki? Ora serius? Yen sampeyan mikir kaya ngono, mula ora apik.
    1. Karasik
      Karasik 30 Januari 2015 23:45
      +1
      Lan dhuwit bakal bali menyang wong dening populasi, sing, kita karo sampeyan. Nalika sampeyan tuku karton susu ing supermarket, apa sing sampeyan deleng ing kuitansi kasebut? "Rega, kalebu PPN" Aku wani ngelingake sampeyan duwe 20% PPN. Lan panuku mbayar dhuwit. Prices mung bakal miwiti munggah (wis diwiwiti) kanggo kabeh, pancen kabeh! Lan kanthi cara iki, kabeh bebarengan, kita bakal alon-alon mbayar utang negara. Utawa apa sampeyan mikir yen ana bajingan ing IMF sing menehi dhuwit kaya ngono?
      1. PENZYAC
        PENZYAC 31 Januari 2015 03:02
        0
        Kutipan saka Karasik
        Lan dhuwit bakal bali menyang wong dening populasi, sing, kita karo sampeyan. Nalika sampeyan tuku karton susu ing supermarket, apa sing sampeyan deleng ing kuitansi kasebut? "Rega, kalebu PPN" Aku wani ngelingake sampeyan duwe 20% PPN. Lan panuku mbayar dhuwit. Prices mung bakal miwiti munggah (wis diwiwiti) kanggo kabeh, pancen kabeh! Lan kanthi cara iki, kabeh bebarengan, kita bakal alon-alon mbayar utang negara. Utawa apa sampeyan mikir yen ana bajingan ing IMF sing menehi dhuwit kaya ngono?

        Dhuwit kasebut bakal bali menyang IMF dening wong-wong sing isih ana ing negara Ukraina, lan yen ora ana negara kasebut, yen ora duwe penerus hukum, mula ora ana sing kudu dipulangake ...
    2. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 06:05
      0
      Kutipan saka EvilCat
      Sapa sing bakal mbalekake dhuwit?

      Lan ing ngendi ujar yen bali bakal dadi "dhuwit"? IMF ora naif wong lungguh. Padha sampurna ngerti kahanan, lan mulane Ukraina duwe kasempatan nyata kanggo kelangan kabeh property (tanah, pabrik, koran, kapal, etc.) Lan karo "bokong gundhul" babu ing backyards saka "donya beradab" ... hi
  29. Karasik
    Karasik 30 Januari 2015 23:31
    +1
    Quote: Optimis waja
    Aku mikir yen NAF ora bakal "njupuk" kabeh Ukraina. Ora perlu.
    Rebut wilayah sampeyan lan ngenteni sisa-sisa Reruntuhan kanggo njaluk bantuan lengkap Eropa lan Amerika lan kebebasan saka kalbu, pesenan, panganan lan sawetara jinis mata pencaharian. Ora ketompo carane kejem muni, saben wong ing negara kudu ngerti sapa sejatine kanca lan sing dadi mungsuh Ukraina.
    Banjur bakal dadi jelas kenapa Rusia terus-terusan ngaku yen dheweke nganggep DPR lan LPR minangka bagean saka Ukraina. Iki bakal luwih gampang kanggo wilayah anyar kanthi sukarela gabung. Lan ora perlu dijupuk. Kyiv, Galicia mung bakal tetep, lan kabeh Ukraina bakal dadi pro-Novorossiysk.


    Saiki Ukraina dikuwasani dening rezim fasis totalitarian. Ora ana sing nyebutake kebebasan ngomong. Wong wedi nyatakake pikirane sanajan ing antarane kanca. Sembarang dissident resiko urip lan kamardikan ing pangertèn harfiah. Penjamin saka Konstitusi sijine bolt amba ing Konstitusi padha.
    Kita butuh pemimpin sing bisa ngangkat rakyat. Utawa prastawa kang bakal nyingkirake panguwasane junti. Ana 2 acara kasebut ing mangsa ngarep: Cauldron Debaltsevo lan panangkepan Mariupol.
  30. vit
    vit 30 Januari 2015 23:31
    + 11
    1986 bapakku melu likuidasi bencana Chernobyl. ana sopir truk, nggawa barang menyang zona. Ing dalan mulih aku ngalami kacilakan sing nggegirisi. getih dibutuhake. kutha Yagotin (Yagodin?) 100 kilometer saka Kyiv. Ing wayah wengi, dheweke menehi pengumuman ing radio lokal, njaluk dheweke nyumbang getih. Akeh wong sing teka, mula dokter nyoba mbubarake wong-wong mau ing wayah esuk, nerangake yen wis cukup. perwira polisi lalu lintas, policemen, wong militèr, mung sipil ngadeg ing baris ing wayah wengi ing rumah sakit cilik kanggo nyumbang getih. padha mung wong Soviet. warga USSR. ana ngendi saiki? apa karo wong-wong mau? bapak seda 1,5 taun salajengipun. kanker, radiasi, nanging, banjur dokter lan wong nindakake sing ora mungkin, padha diklumpukake kanthi harfiah potongan-potongan. kedadean opo kowe??? Aku sumpah saben tembung kene bener. kanggo skeptics, Aku bisa ngirim gambar saka dokumen sing isih kiwa. Nyuwun pangapunten, postingan iki metu saka topik, aku ora kerep posting. Aku mung jujur ​​ora ngerti Nyuwun
  31. YasonDinAlt
    YasonDinAlt 30 Januari 2015 23:34
    +1
    Muga-muga kabeh sing melu ing pagelaran getih iki bakal nampa jerat, ing ngendi wae. Lan aku uga ngarep-arep yen jeneng buatan dhewe, Ukraina, bakal ilang, lan Little Russia bakal dibalekake maneh!
  32. tanker mad
    tanker mad 30 Januari 2015 23:42
    0
    sanajan akeh sing percaya yen Rusia nyerang
    1. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 03:06
      0
      Quote: tanker mad
      sanajan akeh sing percaya yen Rusia nyerang

      Ya, sawetara wong percaya marang wong ijo cilik (alien), lan uga ing Santa Claus utawa goblin ...
  33. sabakina
    sabakina 30 Januari 2015 23:48
    +6
    KENZHI ngarep-arep kanggo persaudaraan Slavia? Yen kita sedulur, mula ora ing abad iki ... Siji operator personel waja nerangake kabeh ...

  34. Shelva
    Shelva 30 Januari 2015 23:53
    +1
    Eropa kanthi bener nganggep yen junta bakal mati ing musim semi lan ora bakal ana sing njaluk utang.
  35. uralex
    uralex 30 Januari 2015 23:57
    +1
    Ukraina, ndeleng lintang ing ndhuwur sirahe, mikir sing ndeleng Eropah, nanging nyatane Amerika kenek hard ing sirah ...
  36. RUS33
    RUS33 31 Januari 2015 00:04
    +5
    "Rusia iku kurcaci, aku bakal nggawa dheweke dhengkul!" - Charles kaping 12 ing abad kaping XNUMX.
    Akibaté, Swedia salawas-lawase ilang status saka daya gedhe.

    "Aku bakal nelukake mundur Rusia!" - King Frederick ing tengah abad kaping XNUMX.
    Ing taun 1759 tentara Rusia mlebu ing Berlin.

    "Rusia minangka raksasa kanthi kaki lempung" - Napoleon.
    Ing taun 1814 tentara Rusia njupuk Paris.

    "Aku bakal nelukake USSR ing pungkasan taun" - Hitler.
    Ing taun 1945, dheweke nglalu nalika tentara Soviet mlebu ing Berlin.

    "Rusia mung kekuwatan regional" - Barack Obama 26 Maret 2014...
    1. DV69
      DV69 31 Januari 2015 00:06
      +1
      Kutipan: RUS33


      Tren Nanging.
    2. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 06:09
      0
      "Loro" kacilakan "wis dadi" fenomena "(C) ... pepatah Italia kuna hi
  37. Tribun
    Tribun 31 Januari 2015 00:08
    +2
    Oligarki Poroshenko paling pas kanggo peran "raja coklat"... Nanging arrogance manungsa, kepinginan kanggo kamulyan lan sih saka Amerika Serikat munggah pangkat kanggo jabatan presiden lan pidana perang nindakake pembantaian saka Rusia-speaking wong Donbass ...
    Poroshenko ora duwe dalan maneh - menyang nasib tenang "raja coklat"!
    Yen dheweke ora lunga ing wektu, mlayu menyang Kulon, banjur nasibe iku deplorable - bakal meri Yanukovych buronan!
    1. PENZYAC
      PENZYAC 31 Januari 2015 03:11
      0
      Kutipan saka Tribuns
      Oligarki Poroshenko paling pas kanggo peran "raja coklat"... Nanging arrogance manungsa, kepinginan kanggo kamulyan lan sih saka Amerika Serikat munggah pangkat kanggo jabatan presiden lan pidana perang nindakake pembantaian saka Rusia-speaking wong Donbass ...
      Poroshenko ora duwe dalan maneh - menyang nasib tenang "raja coklat"!
      Yen dheweke ora lunga ing wektu, mlayu menyang Kulon, banjur nasibe iku deplorable - bakal meri Yanukovych buronan!

      Sapa sing bakal ngidini dheweke mlumpat? Dheweke ora nyetel iku ...
  38. Tanechka-pinter
    Tanechka-pinter 31 Januari 2015 00:17
    0
    Bravo .... Mikhail Onufrienko.

    Ana sing "mangan" saka kranjang YOUR .... Kayane iki wektu kanggo Feed USA karo iki uga ....
  39. Optimis waja
    Optimis waja 31 Januari 2015 00:21
    +2
    Kutipan saka Karasik
    Quote: Optimis waja
    Aku mikir yen NAF ora bakal "njupuk" kabeh Ukraina. Ora perlu.
    Rebut wilayah sampeyan lan ngenteni sisa-sisa Reruntuhan kanggo njaluk bantuan lengkap Eropa lan Amerika lan kebebasan saka kalbu, pesenan, panganan lan sawetara jinis mata pencaharian. Ora ketompo carane kejem muni, saben wong ing negara kudu ngerti sapa sejatine kanca lan sing dadi mungsuh Ukraina.
    Banjur bakal dadi jelas kenapa Rusia terus-terusan ngaku yen dheweke nganggep DPR lan LPR minangka bagean saka Ukraina. Iki bakal luwih gampang kanggo wilayah anyar kanthi sukarela gabung. Lan ora perlu dijupuk. Kyiv, Galicia mung bakal tetep, lan kabeh Ukraina bakal dadi pro-Novorossiysk.


    Saiki Ukraina dikuwasani dening rezim fasis totalitarian. Ora ana sing nyebutake kebebasan ngomong. Wong wedi nyatakake pikirane sanajan ing antarane kanca. Sembarang dissident resiko urip lan kamardikan ing pangertèn harfiah. Penjamin saka Konstitusi sijine bolt amba ing Konstitusi padha.
    Kita butuh pemimpin sing bisa ngangkat rakyat. Utawa prastawa kang bakal nyingkirake panguwasane junti. Ana 2 acara kasebut ing mangsa ngarep: Cauldron Debaltsevo lan panangkepan Mariupol.


    Wong kudu weruh. Cara sinau iki diarani "muzzle on the table." Alas, paling efektif ing kasus iki. Pangukuran rakus lan geyropy kanggo mbantu ing perkara iki. Aku kerja ing konstruksi, aku ngadili kanthi owah-owahan bertahap ing komentar para pekerja Ukrainia. Ana kurang lan kurang optimisme pro-Eropa. Mboko sithik dadi kesadaran yen dheweke kepeksa nggawa kastanye saka geni kanggo Kulon lan oligarki. Ing wektu sing padha, padha janji ora bakal mbayar, mung kanggo menehi ointment kanggo Burns. Nanging dheweke uga ora bakal menehi.
  40. vovan1242
    vovan1242 31 Januari 2015 00:26
    +2
    Aku ora ngerti yen Ukrainians bakal ngerti sabenere Ukrainians, lan ora Rusia manggon ing Ukraina Aku ngerti mung siji bab, nganti 1971 ing kulon Ukraina, petugas kang mateni kobongan menyang geni karo senjata.
  41. bort4145
    bort4145 31 Januari 2015 00:54
    +2
    Poroshenko, sampeyan ndeleng, sinau banget ing sekolah.
    Kepiye Pushkin - "... wong tuwa bali menyang omah lan ndeleng wong wadon tuwa lungguh, lan ing ngarepe ana trough sing rusak ..."
    1. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 06:10
      0
      Lan "trough" ana uga bakal menyang kreditur ... ngguyu
  42. 71ss_wong
    71ss_wong 31 Januari 2015 01:15
    +3
    kapak dadi kapak kanggo apa sing padha lunga, mlumpat, banjur njaluk iku, nanging sampeyan ora perlu ngomong bab wong-wong mau, padha wuta, bisu, budheg, nanging padha ora menehi jancok dhewe sing mikir babagan masa depan, dheweke saiki ana ing sisih kidul-wétan karo Kalash
  43. Dreiko11
    Dreiko11 31 Januari 2015 04:11
    0
    Nasib kabeh Euro-Ukraine sing ora cocog http://youtu.be/8YzxdssDNTw
  44. Vladimir D
    Vladimir D 31 Januari 2015 05:13
    0
    wong lanang! Ora urusan kita kepiye carane Ukraina, AS lan Uni Eropa bakal ngrampungake masalah - nanging pendapat kita ora bakal dirungokake ing kana. Luwih becik ndeleng dhewe. Duma kita, bebarengan karo pemerintah, durung diadopsi program anti-krisis, prices saya mundhak ing latar mburi upah sing ora owah, PHK wis diwiwiti ing akeh perusahaan, mbuwang militèr mundhak banget (jumlah biaya iki, bebarengan karo pensiun, njupuk 60% saka budget), kang mimpin kanggo nyuda ing mbuwang ing sosial, pendidikan lan kesehatan. Tambah ing pajak lan extortions saka populasi bakal teka. Ing irung ana paningkatan umur pensiun, sing bakal nyebabake paningkatan pengangguran lan wabah sosial. Ngerti - pamaréntah saiki, sing wis sijine Rusia ing jarum lenga, ora saged reformasi positif. Mulane, aja ngandelake sapa wae kajaba Gusti Allah lan awake dhewe, sinau profesi anyar, mbukak bisnis sampeyan dhewe, mandheg ngenteni keputusan lan kiriman sing ora dikarepake saka pamrentah - sampeyan ora bakal entuk apa-apa kajaba obrolan sing ora aktif. Aja ngrungokake populis lan aja menyang barricades - conto Kyiv Maidan ketok. Elinga - banyu ora mili ing sangisore watu, supaya saben jam goleki ceruk dhewe ing pasar tenaga kerja, tiba, tangi lan miwiti maneh. Dalan mung bakal dikuwasani dening sing mlaku.
    1. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 06:11
      +1
      "Katz nawakake kanggo nyerah"? (Saka)... nglirik
  45. reut.sib
    reut.sib 31 Januari 2015 05:15
    0
    Ukraina-Amin!
    1. vtnsk
      vtnsk 31 Januari 2015 06:13
      0
      Aja cepet-cepet "ngubur" dheweke ...
      PS "Sang Prabu (Ukraina) wis mati! Urip Raja (Novorossia)! "(C)
      hi
  46. Moscow
    Moscow 31 Januari 2015 08:40
    0
    "Ngombe, mangan, seneng-seneng, ngitung, nangis!" . Yen, sayangé, wong sing ends munggah ing panti jompo ora aplikasi kanggo pensiun, iku pindhah menyang pangopènan umum saka omah. Lan bocah-bocah iki pengin Uni Eropa ndhukung, nglindhungi, nambani lan mulang, lan pensiun kanggo vodka lan "keluwihan liyane ora apik." Ora ing Uni Soviet, ora bakal bisa!.
  47. exalibor
    exalibor 31 Januari 2015 10:12
    0
    Kutipan saka: sv68
    Kenji, apa kita butuh sedulur Yudas? Dheweke siap nembak kita ing mburi, sanalika ana kesempatan. Dheweke butuh kabeh saka kita lan ora ana apa-apa. Kita ora bakal maneh Ayo dadi sedulur karo wong-wong mau! duka

    aja ngomong gop .... sawise perang Chechen, wong Chechen ora bakal dadi sedulur ... kabeh wong ngomong kaya ngono, nanging saiki kepiye? ... dheweke wis berjuang kanggo Rusia minangka sukarelawan ing reruntuhan ...
  48. Wend
    Wend 31 Januari 2015 11:53
    0
    Sakcepete Barat ngerti yen Rusia ora peduli apa Barat tetep pasuryan utawa ora, luwih cepet Ukraina bakal digabung. Lan ngipi elek iki bakal mungkasi. Rusia anyar bakal katon ing peta. Iku bakal angel, nanging kangelan bakal ditanggulangi luwih gampang yen ana tentrem.