Review militèr

Saru tinimbang Angela!

157
"Mrs. Merkel, ana sing sampeyan mikir luwih penting tinimbang kapentingan bisnis Jerman: kapentingan pemerintah Amerika lan bisnis Amerika." Iki tembung saka wakil saka Bundestag Sarah Wagenknecht. Analis nyebut wanita iki lokomotif masa depan politik Jerman. Bisa uga yen jaman Angela Merkel kanthi pengabdian marang cita-cita Amerika bakal dadi perkara sing kepungkur.



Ing politik, Sarah rumangsa yakin. Dheweke duwe akeh pengalaman politik. Malah "ing esuke pemuda pedhut", nalika manggon ing GDR, dheweke gabung karo Union of Free German Youth. Banjur, ing Maret 1989, dheweke dadi anggota SED kanthi tujuan radikal "ngrenovasi sistem saka njero".

Ora suwe, SED diowahi dadi Partai Sosialisme Demokratik. Ing taun 1991, Sarah kapilih dadi Komite Nasional PDS saka Platform Komunis. Sawetara analis Barat saiki ndeleng platform iki minangka kumpulan radikal sing saingan kanggo kekuwatan.

Ing taun 1999, Sarah Wagenknecht kapilih kanggo makili PDS ing Parlemen Eropa.

Sawetara taun sabanjure, PDS gabung karo Partai Buruh lan Keadilan Sosial - Partai Alternatif Pemilihan; iki carane Partai Kiri muncul (2007). Ing pemilihan federal 2009, Sarah menang ing North Rhine-Westphalia lan dadi juru bicara LPG kanggo kabijakan ekonomi. Ing 2010 dheweke kapilih dadi Wakil Ketua LPG ing 2011 - Wakil Ketua Pertama.

"Radical" Sarah diarani ing Jerman amarga dheweke ora bosen ngritik sistem kapitalis, malah nyerang partai sing dheweke melu. Sarah uga misuwur amarga ndhukung pamrentah sayap kiwa ing Amerika Latin.

Minangka kanggo Ukraina lan krisis Ukraina ing umum, posisi Comrade Wagenknecht ing kene cetha lan ora ambigu: "... ing pamaréntahan Kyiv ... kiriman kunci dikuwasani dening Nazi." Ukara iki malah mlebu ing Wikipedia.

Wakil ngandika bab banget karu bab Presiden Poroshenko - contone, kang nglawan wong dhewe.

Uga dikenal saka sumber terbuka yen Sarah sinau filsafat lan sastra ing Universitas Jena lan Berlin, nanging lulus saka Universitas Groningen. Ing taun 2005, dheweke wiwit nggarap disertasi "Batesan Kebebasan Memilih. Tabungan lan kabutuhan dhasar ing negara maju", sing mung dibela ing taun 2012, sawise nampa gelar ilmiah Doctor of Science. Ing taun kang padha, dheweke wiwit makarya ing kantor editor saka koran Neues Deutschland. Dadi, Sarah wis ora asing karo jurnalisme.

Ing pratelan sing ditindakake dening Sarah sajrone sawetara wulan kepungkur, ana kecenderungan sing jelas kanggo polemik karo sing duwe kuwasa. Utamane, pinggiran kritik saka Comrade Wagenknecht luwih saka sapisan pricked Frau Merkel, sing sacredly njaga kapentingan Amerika ing Jerman.

Kita nglacak pernyataan utama Sarah Wagenknecht wiwit musim panas pungkasan nganti Januari taun iki.

Ing Agustus 2014, Sarah rinci didhawuhi komunitas donya babagan kabijakan NATO lan sanksi Barat marang Rusia. Miturut dheweke, Presiden Poroshenko ngandelake solusi sing kuat, sing nyebabake perang "nglawan bangsane dhewe."

Babagan sanksi sing ditindakake dening Barat marang Rusia amarga krisis Ukraina, wakil ketua Partai Kiri Jerman ujar manawa larangan kasebut, uga perang dagang, "ora nyebabake apa-apa sing apik." Ing mratelakake panemume, "spiral konflik" mung unwinding, lan minangka asil, "loro ekonomi Jerman lan kabeh ekonomi Eropah minangka kabèh nandhang sangsara." Sanksi ngalangi resolusi konflik kanthi tentrem. Miturut Sarah, kabijakan larangan kasebut "mung kabijakan sing salah lan ora ana gunane." Konflik ora bisa dirampungake "kanthi sanksi; sanksi mung nggawe angel golek dalan metu."

Sarah Wagenknecht uga ngandika ing Agustus sing partai wis teka munggah karo proposal kanggo rembugan sing bakal melu "kabeh pihak, kalebu milisi." Negosiasi kasebut bakal ngidini "ngreksa Ukraina minangka negara liwat desentralisasi utawa federalisasi."

Bali menyang NATO, Sara ujar: "NATO wis ngupayakake supaya bisa nambah wiwit wiwitan konflik saiki. Pernyataan paling anyar Rasmussen ngganggu banget: misale jek eskalasi bisa uga ora mung tekanan ekonomi, nanging malah luwih elek. Iki minangka prospek sing surem, lan aku pengin Jerman dadi luwih tegas lan tegas nalika nyatakake oposisi kanggo kursus kasebut.

Ing pungkasan November 2014, Sarah Wagenknecht ngritik kebijakan Kanselir Jerman Angela Merkel marang Rusia. Menapa malih, wakil kepala fraksi sisih kiwa langsung dipuntudhuh kanselir nguber kabijakan saka kapentingan Amérika, kang Merkel nempatno ndhuwur kapentingan wong dhewe.

"Ms Merkel, ana sing luwih penting tinimbang kepentingan bisnis Jerman: kepentingan pamrentah Amerika lan bisnis Amerika." ngandika S. Wagenknecht. Lan dheweke nambahake: "Ing pidato sampeyan ing Sydney, Mrs. Merkel, sampeyan nesu banget amarga 25 taun sawise runtuh Tembok Berlin, pamikiran lawas babagan "lingkaran pengaruh", ngilangake hukum internasional, terus. kanggo ana. Kene sampeyan takon dhewe: Bu Merkel, ngendi sampeyan manggon?"

Salajengipun, wakil nesu ngembangake pikirane: "Lan sampeyan manggon ing ngendi suwene 25 taun kepungkur, ing ngendi sampeyan nalika AS ngidak-idak hukum internasional ing Irak supaya bisa nggedhekake pengaruhe babagan minyak Irak? Ing ngendi sampeyan nalika Libya dibom? Nalika oposisi Siria bersenjata, kalebu ISIS? Apa wis sesuai karo hukum internasional?”

Banjur Sarah ngangkat topik perang dingin sing anyar. Lan Sarah ngumumake Angela Merkel minangka ibu saka perang iki - ketoke, dheweke katon kaya malaikat.

"Sampeyan ndamel Jerman kanggo mbebasake maneh Perang Dingin karo Rusia, ngetokake perang ekonomi sing ora ana gunane sing ngrusak utamane ekonomi Jerman lan Eropa," ujare wakil kasebut. - Ing Ukraina, sampeyan kerja sama karo rezim ing ngendi fungsi polisi lan layanan keamanan ditindakake dening Nazi sing dibuktekake kanthi asli. Tinimbang melu karo scumbags iki, kita butuh kabijakan luar negeri sing bakal ngutamakake keamanan lan perdamaian ing Eropa tinimbang arahan saka Washington. Bali menyang dalan diplomasi, angkat sanksi. Mungkasi game iki nganggo geni!"

Mangkono, S. Wagenknecht ngritik banget marang kawicaksanan Angela Merkel lan kegagalan ekonomine, sing dibentuk amarga ditrapake sanksi marang Rusia. Tumindak pungkasan cilaka ora mung ekonomi Rusia, nanging uga Jerman. Lan iki bener-bener negesake kesimpulan Sarah yen Angela Merkel ngutamakake kepentingan pamrentah Amerika tinimbang kepentingan rakyat Jerman. Sawise kabeh, sanksi marang Rusia minangka gagasan murni Amerika; Eropa njupuk langkah-langkah kasebut kanthi paksa, kanthi tekanan saka bos luar negeri.

Ing Januari 2015, Sarah ngritik serangan UAV AS ing Afghanistan lan negara liya kanthi tenanan.

Wakil Ketua Fraksi Partai Kiri ing Bundestag dibandhingake Drone Amerika nyerang Afghanistan, Pakistan lan Yaman kanthi serangan anyar ing Paris: "Yen drone sing dikontrol Barat mateni kulawarga Arab utawa Afghan sing ora salah, mula iki minangka kejahatan sing nggegirisi kaya serangan ing Paris, lan kudu ngisi kita. kebingungan padha lan medeni padha.

Wakil kasebut nambahake: "Perang sing ditindakake dening Amerika Serikat, kalebu partisipasi Jerman, kanthi UAV, wis nyebabake pati ewonan wong sing ora salah lan nyebabake rasa ora duwe daya, nesu lan gething ing negara sing kena pengaruh. .” Lan kanthi mangkono "lemah wis disiapake kanggo teror, sing, minangka resmi nyatakake, padha arep perang ing Kulon."

Limang dina sabanjure, Sarah menehi komentar babagan penolakan Polandia ngundang V.V. Putin menyang Auschwitz.

Koran Junge Welt nerbitake surat terbuka saka organisasi publik ing Jerman, sing nesu banget karo penolakan Polandia kanggo ngundang presiden Rusia menyang upacara pengetan ing pengetan 70 taun pembebasan Auschwitz dening Tentara Abang.

"Iku keterlaluan yen Presiden Rusia Vladimir Putin ora resmi diundang kanggo pengetan ulang 70th saka mardika Auschwitz - preduli saka apa ana laku ngundang pemimpin, - ngandika ing statement dening Platform Komunis, kang bagéan saka fraksi Kiri ing Bundestag. "Tujuh puluh taun sawisé prestasi Uni Soviet, sing ora tau krungu pengorbanan kanggo ngalahake fasisme, rasa sengit marang Rusia saya tambah akeh. Ora bisa dibayangake yen ora ngundang wakil negara sing tentara nggawa kamardikan kanggo wong-wong sing slamet saka kamp pati iki ing acara pengetan. Iku cidra sejarah revisionisme".

Sarah Wagenknecht, bebarengan karo akeh tokoh masyarakat ing Jerman, mlebu statement iki.

Peneliti ing Institut Studi Strategis Rusia Pavel Gusterin ing koran kasebut "Tribune" diarani Sarah minangka "mesin politik Jerman".

Kita langganan tembung kasebut. Sampeyan menehi Sarah tinimbang Angela!

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
157 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ivan Tarasov
    Ivan Tarasov 2 Februari 2015 06:27
    + 51
    Amerika Serikat mutusake sapa sing bakal dadi Gauleiter ing wilayah sing dikuwasani, Jerman ora mutusake apa-apa.
    1. nebalagur
      nebalagur 2 Februari 2015 06:48
      + 88
      Conto Yunani ngomongake rada ngelawan, negara-negara kasebut ora dadi kue ...
      Sawise kasunyatan, dheweke bakal nyoba ngilangi akibat - politisi sing ora sopan lan wong liya. Ananging kawontenan ingkang kados makatên wau, untunipun sampun rêmên, sagêd cêkap, nanging botên mamah. Dadi, Lady duwe kasempatan apik kanggo dadi Kanselir Rakyat Jerman, luwih bener dheweke nunggang gelombang! eseman
      1. Vyacheslav 64
        Vyacheslav 64 2 Februari 2015 07:04
        + 30
        Ya, contone Yunani iku menarik, nanging aku wedi yen dheweke ora diijini nguwasani nganti suwe. Ngapunten sanget...
        1. Sailor Zheleznyak
          Sailor Zheleznyak 2 Februari 2015 15:17
          +9
          Ana sing curiga yen Syriza wis suwe kuwasa ing Yunani, jebul ana sing butuh. Yen ora, "kabeh komunitas internasional" wis suwe wis nggulung Yunani dadi blokade ekonomi utawa ing papan liya. Cukup kanggo ngelingi Haider ing Austria utawa Rama Li Pen ing Prancis. Paling kamungkinan, AS plans kanggo njaga EU ing suspense, supaya pimpinan kiwa saiki durung dibusak.
          1. OlegLex
            OlegLex 2 Februari 2015 20:35
            +4
            Sampeyan ngerti, pancen, Yunani saiki dadi hotbed saka tension lan kahanan kang ora tetep kanggo kabeh Uni Eropah, Aku asumsi sampeyan cedhak banget karo bebener.
          2. devastator
            devastator 2 Februari 2015 21:39
            + 14
            Kutipan: Sailor Zheleznyak
            Yen ora, "kabeh komunitas internasional" wis suwe wis nggulung Yunani dadi blokade ekonomi utawa ing papan liya. Cukup kanggo ngelingi Haider ing Austria utawa Rama Li Pen ing Prancis.

            Banyu nyandhang watu lan suket tuwuh liwat aspal.
            Ing Amerika Serikat, wong angel Kennedy tiwas, Nixon nyebul meh kabeh polimer, lan para pandherekipun mung sawetara jenis conveyor pilihan negatif kanonik. Kayane presiden "ditunjuk" ing kana kanthi cara sing ora nggawe gerakan dadakan lan ora ngancam "garis umum". Ketoke, presiden sing merdika, cerdas lan nemtokake minangka ancaman banget kanggo "cara urip Amerika." Nanging ana downside kanggo pendekatan iki - gumantung, obtuse lan manut presiden "garis umum" ora bisa kanggo ngrampungake masalah serius nyata sing saya urgent kanggo kekaisaran gedhe pungkasan.
            Lan ana kegagalan ing kabeh pinggiran - provinsi teladan ing Jerman, Prancis lan Inggris bisa dipriksa, nanging "wong barbar ing wates sing adoh" wis dadi liar, lan konsul lan utusan sing bisa ngatasi kanthi cepet lan efektif. masalah wis categorically kurang. The flattering goyang tangan saka "priyayi transatlantik" nyimpen anjir ing kanthong lan ndalang sing iku luwih penake kanggo dadi pemimpin independen, lan "metropolis" ora maneh bisa nelpon kanggo akun.
            Entropi ing tumindak ya
            1. Komentar wis dibusak.
            2. dsf324rdg
              dsf324rdg 4 Februari 2015 06:20
              -1
              Aku pengin menehi saran siji! Aku mandheg ngrokok 100 kaping, mbokmenawa ora ana gunane, nganti aku maca babagan cara iki, sawise seminggu aku wis lali apa iku rokok, kabeh dicet kanthi bener ing kene http://dimasmok.blogspot.com
        2. Vorlon
          Vorlon 2 Februari 2015 17:34
          +1
          Ya, contone Yunani iku menarik, nanging aku wedi yen dheweke ora diijini nguwasani nganti suwe.
          Aku pengin nambah. Amerika wis akeh pengalaman. Aku dilatih ing Kuba kanggo dangu.
          1. vtnsk
            vtnsk 4 Februari 2015 02:49
            0
            Kutipan saka Vorlon
            Amerika wis akeh pengalaman. Dilatih kanggo dangu ing Kuba

            Lan ing ngendi asil "latihan" kasebut? Kuba, amarga "merdika", tetep ... hi
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Moncyber
          Moncyber 2 Februari 2015 18:57
          +2
          Tsipras mesthi ora digebugi.
        5. HitMaster
          HitMaster 3 Februari 2015 00:29
          +4
          bab sing ora sopan iki yaiku politik. yen Angela Merkil duwe paling sethithik pakurmatan, dheweke mesthi wis nembak awake dhewe, uga, utawa mlumpat metu saka jendhela ing kana ...
          pikiran politisi mung sawise mundur katon. langsung pinter. rasane nalika lagi kuwasa, padha ngombe obat psikotropika. nanging banjur maneh, supaya tenang ngganti sudut pandang. minangka prakara. lan ora ana wong sing disiksa dening ati nurani ....
      2. landak ing kabut
        landak ing kabut 2 Februari 2015 07:16
        + 42
        wadon serius, Merkel ora cocog kanggo dheweke
        1. Ing bayonet
          Ing bayonet 2 Februari 2015 08:58
          + 33
          Sampeyan menehi Sarah tinimbang Angela!
          1. mik667
            mik667 2 Februari 2015 10:27
            +7
            Fasis ora bakal setuju.
            1. Scone
              Scone 2 Februari 2015 10:47
              + 15
              Kutipan saka: mik667
              Fasis ora bakal setuju.

              Ya, wong-wong jahat iki wis ngumbah otak kabeh wong ... lan Sarah pancen bener babagan substitusi konsep dening institusi Barat.
              Wakil ketua fraksi Partai Kiri ing Bundestag mbandhingake serangan drone AS ing Afghanistan, Pakistan lan Yaman karo serangan anyar ing Paris: "Yen drone sing dikontrol Barat mateni kulawarga Arab utawa Afghan sing ora salah, mula iki minangka kejahatan sing nggegirisi kaya serangan ing Paris, lan kudu ngisi kebingungan lan medeni sing padha."

              Nanging kanggo wong awam Kulon, iki minangka makhluk bestial sing adoh lan ora suwe sing mung ora beruntung lan mati kena pengaruh drone.
              nanging ing "Charly" pawai mayuta-yuta .... banjur video liyane sing dipentasake lan sing luwih keji.
          2. URAL72
            URAL72 2 Februari 2015 13:44
            + 28
            Yen Sara dadi kanselir, bakal dadi pungkasan saka Uni Eropa gay, lan banjur NATO, yen dheweke paling sethithik 2 istilah. Dheweke ora bakal diidini dadi kanselir, demokrasi minangka bungkus sing apik nanging palsu. Panguwasa milih ibukutha lan panguwasa dhewe, kanthi bantuan media sing dikontrol lan layanan khusus. Kawicaksanan Merkel dudu posisi pribadine, nanging minangka refleksi saka posisi Jerman ing jagad modern. Woh-wohan saka globalisasi ... Aku ora bakal mbaleni kesalahan Rusia iki - sawijining negara mung merdika nalika ekonomi merdika. Kaping pisanan, kita butuh bank-bank sing kuat kanthi utangan murah lan jangka panjang kanggo INTERNAL PRODUSEN. Impor substitusi malah luwih penting saka rearmament. Otonomi lengkap ora bisa ditindakake, nanging kudu diupayakake. Lan wiwit karo kita - ya, AvtoVAZ durung apik banget, nanging ora maneh. Sampeyan kudu tuku lokal!
          3. Luga
            Luga 2 Februari 2015 16:15
            + 14
            Quote: Ing Bayonet
            Sampeyan menehi Sarah tinimbang Angela!


            Aku ora tau mikir bakal ngomong iki, nanging ...
            Aku milih Sara! apik nglirik
            1. SveTok
              SveTok 3 Februari 2015 18:48
              0
              Kanggo Sarah apa wae sing luwih apik tinimbang Merkel, pandangan politik dheweke ing tataran saiki cocog karo Rusia.
        2. abrakadabre
          abrakadabre 2 Februari 2015 14:28
          +7
          wadon serius, Merkel ora cocog kanggo dheweke
          Aku wedi yen dheweke bakal ditembak. Utawa dumadakan sawetara jenis "penyakit ora bisa ditambani" dumadakan mati.
          Kanthi freaks iki bakal dadi.
          1. Veteran
            Veteran 2 Februari 2015 15:02
            +5
            "Manusia ngusulake, nanging Gusti Allah mbuwang!" Saka Kitab Suci, kita ngerti akeh conto nalika Gusti langsung menehi kamenangan marang wong-wong sing, kanthi tandha-tandha manungsa, ora bisa nindakake iki ... David nglawan Goliat, lsp. Yen ana karusakan. ing God's Providence Amerika Serikat, minangka negara, banjur pungkasane mesthi bakal, kaya sing kedadeyan karo Kekaisaran Romawi, Napoleon, Reich Katelu .... Aku ora bakal kaget yen Merkel ninggalake adegan politik kanthi isin bebarengan karo master jaban rangkah
          2. mihailow56
            mihailow56 2 Februari 2015 22:36
            +1
            Omonganmu ndadak dadi awu....
          3. Komentar wis dibusak.
          4. dhokter.75
            dhokter.75 3 Februari 2015 09:58
            +2
            Babar pisan ora perlu. Nggawe dheweke mangan bayi, master urutan sawetara benang penjual Kristus utawa Russophiles wassat etc., etc., uga bakal banget efektif. Sampeyan bisa mantunaken masalah ingkang guyub ing macem-macem cara - ing paling golek bab 80 "saksi" sing weruh karo mripate dhewe carane Frau padha ing sawetara taun wulunen mbuwang anak haram dheweke (ing Frost abot, luwih !!!) menyang gapura omah saka burghers unsuspecting.. Kuwi nglakoake munggah linen reged, supaya bisa uga - "comrades" lokal ora duwe skills ing prakara kuwi. Lan kampanye ing media banter, banjur karir lan pungkasan. Isin, sialan! Kayane bibi sing sehat, yen ora pura-pura, mesthi ...
        3. Syrdon
          Syrdon 3 Februari 2015 10:04
          +3
          Sarah, mesthi, uga rampung, nanging sakperangan alesan aku ora krungu jawaban saka Adolfine Merkel kanggo pitakonan takon Sarah.
      3. apro
        apro 2 Februari 2015 07:24
        +5
        Amers butuh Yunani ing Uni Eropa kanggo ngrusak, lan mlebune wong Yunani saka serikat kasebut bakal nambah masalah masalah kasebut, ora ana sing mbayar utang akeh lan ora pengin ngapura.
      4. iConst
        iConst 2 Februari 2015 11:07
        +4
        Kutipan saka: nebalagur
        Conto Yunani ngomongake rada ngelawan, negara-negara kasebut ora dadi kue ...

        Iku mung sing Yunani ing bokong lengkap lan padha ora duwe apa-apa kanggo ilang. Wong Jerman bakal wedi amarga urip sing kepenak. Senajan wis wiwit swell marang Islamisasi.
      5. Koyo
        Koyo 2 Februari 2015 18:21
        +5
        Yen Marine Le Pen menang ing 2017, banjur Sarah duwe kesempatan.
        Ingkang utama yaiku para pamimpin pasukan politik kiwa ora ngidini dheweke direkrut menyang klub "miliar emas" utawa dikompromi kanthi cara apa wae.
      6. s1n7t
        s1n7t 2 Februari 2015 18:53
        +4
        Kutipan saka: nebalagur
        duwe kesempatan apik kanggo dadi Kanselir Rakyat Jerman, luwih bener dheweke nunggang gelombang!

        Yen dheweke slamet (pah-pah-pah!)
      7. alexy garbuz
        alexy garbuz 2 Februari 2015 20:18
        +3
        Sampeyan perlu kanggo njupuk care saka wong needed dening Federasi Rusia - Erdogan iki meh diunekake munggah, sampeyan katon, lan wong wadon Jerman, normal ing syarat-syarat konsep, bakal dihukum. Iki ora bakal apik. Dimitrov diadili ing siji wektu, lan swings Sarah padha.
      8. Aspirin
        Aspirin 2 Februari 2015 22:53
        0
        Kutipan saka: nebalagur
        Conto Yunani ngomongake rada ngelawan, negara-negara kasebut ora dadi kue ...
        Sawise kasunyatan, dheweke bakal nyoba ngilangi akibat - politisi sing ora sopan lan wong liya. Ananging kawontenan ingkang kados makatên wau, untunipun sampun rêmên, sagêd cêkap, nanging botên mamah. Dadi, Lady duwe kasempatan apik kanggo dadi Kanselir Rakyat Jerman, luwih bener dheweke nunggang gelombang! eseman

        Saliyane Yunani, ana conto liyane saka Ottoman. Mung padha wanted kanggo ngidoni karo Eropah lan bledosan obana lan Maidans.
        Dadi wong Yunani kudu siyap-siyap.
      9. Yeah
        Yeah 3 Februari 2015 16:34
        0
        Conto Yunani nyritakake crita sing beda banget. Ana kahanan ora stabil sing stabil amarga masalah kredit. Lan Amerika Serikat ora bisa ngganti munggah ing karep bab "tightening" sabuk. Nanging bakal dadi salah yen mikir yen Amerika Serikat ora duwe pengaruh
      10. Victor123
        Victor123 4 Februari 2015 20:10
        0
        Wangsulan: Bab ingkang utama iku dheweke kudu prodynamize "kanselir-tumindak". Lan apa sing kedadeyan ing Jerman: dheweke kapilih dadi kanselir - lan dheweke arep menyang negara kanggo disetujoni !? Yaiku, kunjungan resmi pisanan sawise pemilihan - langsung menyang Washington! Nolak lunga utawa lunga?
    2. apro
      apro 2 Februari 2015 06:56
      +6
      Ya, dheweke ora mutusake, nanging sampeyan bakal entuk hak sampeyan ing perang.Penampilan para politisi kasebut lan popularitase ing Jerman lan Prancis ujar babagan perang nglawan pengaruh amer kanggo mbantu dheweke ing sabab suci iki.
      1. saag
        saag 2 Februari 2015 08:01
        +4
        Kutipan: apro
        nanging sampeyan bakal nemokake hak sampeyan ing perjuangan.

        "Iki minangka slogan Revolusioner Sosial" (C) "Pedet Emas" :-)
        1. Perse.
          Perse. 2 Februari 2015 13:45
          +3
          Kutipan saka saag
          "Iki minangka slogan Revolusioner Sosial" (C) "Pedet Emas" :-)
          Ing perjuangan sampeyan bakal nemokake hak sampeyan. "Penulis motto iki yaiku pengacara Jerman sing pinunjul Rudolf von Yehring (1812-1890), sing nerangake hukum minangka kepentingan praktis sing dilindhungi sacara sah saka wong, yaiku, dilindhungi kanthi cara legal. Nanging Sosialis-Revolusioner napsirake slogan iki ing cara dhewe lan digunakake kanggo tujuan sing ora duwe apa-apa apa karo makna sing penulis, Rudolf von Yehring, sijine menyang tembung iki. Kanggo Sarah, Gusti Allah mbantu dheweke, cah wadon pinter, atlet, anggota Komsomol, lan, mung, ayu.
      2. NoNick
        NoNick 2 Februari 2015 15:41
        0
        Kutipan: apro
        Ya, dheweke ora mutusake, nanging sampeyan bakal entuk hak sampeyan ing perang.Penampilan para politisi kasebut lan popularitase ing Jerman lan Prancis ujar babagan perang nglawan pengaruh amer kanggo mbantu dheweke ing sabab suci iki.

        Bisa uga dheweke bakal nyoba ngrusak dheweke karo Le Pen. Contone, pelecehan seksual marang bocah lanang / wadon disalahake. Utawa mung bisa mati amarga kacilakan mobil. Utawa dheweke mung bakal nggambar asil pemilu kanthi milih wayang Amerika. Ing AS, teknologi kasebut wis digarap - lan ora ana sing peduli. Ugh 3 kaping, yen mung pikiran surem ora kelakon.
    3. igorka357
      igorka357 2 Februari 2015 09:14
      +1
      Kanggo sementara...))))
    4. twviewer
      twviewer 2 Februari 2015 09:55
      + 34
      iku luwih apik kanggo ndeleng sapisan :) ing artikel, ora kabeh saka wicara paweling Sarah
      1. apro
        apro 2 Februari 2015 10:38
        +7
        Ya, Bismarck Jerman gedhe medhar wangsit karo Rusia kanthi jujur ​​utawa ora, kayane jaman Merkel wis tekan pungkasan.
      2. ejov1976
        ejov1976 2 Februari 2015 13:35
        +5
        Ya, iki wanita masa depan Eropa, pinter, adil lan wani.
        1. s1n7t
          s1n7t 2 Februari 2015 19:02
          +1
          Iku kelangan sing ing wektu sing padha "digawe" ing GDR (kaya, ing "sadurunge" Eropah). Apa Merkel uga ana ing SSNM, apa SED dadi anggota? Sanajan, dudu indikator - sing duwe label bongkok uga dadi anggota Komsomol. Nanging nyenengake carane kader SED saya tambah akeh! ombenan
      3. itr
        itr 2 Februari 2015 22:32
        0
        Sarah, mesthi, sings ayu, nanging kang menehi kritik dening keplok, dheweke ana ing minoritas
        Lan umume bisa dadi teater sing dipentasake kanthi apik kanthi demokrasi. Wong wadon lawas elek perang kanggo demokrasi karo wong wadon lancip lawas!
        Negara kudu dikuwasani wong lanang! Banjur bakal ana rasa lan ora ana emosi
        1. s1n7t
          s1n7t 3 Februari 2015 17:24
          0
          Kutipan saka itr
          Negara kudu dikuwasani wong lanang! Banjur bakal ana rasa lan ora ana emosi

          Negara kudu dikuwasani wong lanang! - iku emosi ngguyu
    5. Komentar wis dibusak.
    6. siberalt
      siberalt 2 Februari 2015 10:59
      +4
      Adik, Adik! ngguyu

      Kita kanggo Sarah, nanging Jerman ana ing pendhudhukan AS.
      Aku ngetutake pagelarane ing Bundestag - jiwa nyanyi!
      Sayange yen kanselir Jerman minangka nomenklatur Departemen Luar Negeri lan iki dudu rahasia kanggo sapa wae.
    7. waterdolaz
      waterdolaz 2 Februari 2015 12:58
      +3
      Nalika pisanan ngrungokake pidato Sarah ing Bundestag, dheweke ngerti yen dheweke duwe masa depan sing apik. Muga-muga dheweke milih dheweke dadi kanselir sabanjure, yen ora, bulldog sing sedih iki wis entuk.
    8. ing
      ing 2 Februari 2015 14:55
      +1
      Sarujuk banget
    9. NordUral
      NordUral 2 Februari 2015 17:23
      0
      Wektu ganti lan cepet. Aku mikir yen Merkel wis ana ing jaman kepungkur, sanajan isih bisa nindakake akeh trik kotor ing Eropah ing hubungan antarane Rusia lan Jerman. Nanging mung hubungan tetanggan sing apik ing antarane negara kita sing bakal ngidini Eropa lan kita urip kanthi tentrem lan harmoni.
      Lan iki bisa banget yen pimpinan kaya Sarah Wagenknecht dadi kuwasa. Ya, lan owah-owahan apik ana ing tetanggan Prancis kulon.
      1. kgbers
        kgbers 2 Februari 2015 22:12
        +1
        Aku mikir yen pimpinan Rusia kudu ndhukung lan nglindhungi politisi asing sing kita butuhake kanthi macem-macem cara. Kepiye carane wong Amerika nindakake?
    10. TEKNIK
      TEKNIK 2 Februari 2015 22:29
      0
      Berlin ora nyetujoni kepinginan Yunani kanggo hubungan sing luwih cedhak karo Rusia lan ora percaya yen bantuan Rusia bisa ngganti dhukungan saka Uni Eropa, ujare Menteri Keuangan Jerman Wolfgang Schäuble. Utawa Yunani wis mati? Kayane padha nyoba soko. janji Pemilu?
    11. mmk
      mmk 3 Februari 2015 01:26
      0
      Kajaba iku, carane mutusake, lan kanthi tembung kasebut, wong bakal nyusup menyang pamrentah utawa menyang kuburan.
    12. Vladimir K.
      Vladimir K. 4 Februari 2015 19:12
      +1
      Era iki alon-alon sirna ing jaman kepungkur - hegemoni "sewu taun" ing Amerika Serikat bakal ambruk sanajan ing kasus (luar biasa) yen saiki bisa ngalahake Rusia lan nyuwek. Kakaisaran ambruk nalika wiwit ngrusak saka njero - iki hukum. Lan sawetara wong bisa mbantah kanthi nyatane yen ing wangun saiki, negara gedhe sing biyen - Amerika Serikat - wis ngrusak kebijakan domestik lan manca.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 2 Februari 2015 06:29
    + 27
    Analis nyebut wanita iki lokomotif masa depan politik Jerman.

    Rusia mung bakal entuk manfaat saka janjian Sarah minangka Kanselir Republik Federal Jerman. Lan Jerman uga.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Yuri Ya.
      Yuri Ya. 2 Februari 2015 08:25
      + 12
      Kutipan: rotmistr60
      Rusia mung bakal entuk manfaat saka janjian Sarah minangka Kanselir Republik Federal Jerman. Lan Jerman uga.

      100%. Kita wareg karo politisi sing ngurmati kepentingan nasional ing negara Eropa.
    3. Lance
      Lance 2 Februari 2015 10:15
      +6
      Iki partai ing luar negeri sing kudu didhukung! Tembung lan ruble keprungu
  3. astronom1973n
    astronom1973n 2 Februari 2015 06:32
    +9
    Sarah Wagenknecht ngandika tembung sing bener. Nanging kasunyatane meh kabeh wong Kulon ora orientasi ing realita donya, lan wong-wong sing padha karo Sarah ora bisa diabaikan. Wong iki duwe pola pikir lan stereotip sing beda. Lan wong-wong iki pancen bener. ora menehi peduli bab kita lan kabeh sing kedaden karo kita. Wong-wong sing ngomong nglawan negara kita iku salah siji fanatik wangkal utawa adat-digawe kepala ngomong. Dadi pangarep-arep sing proletarians kabeh donya, etc. .d ora perlu! Sayange.....
    1. Tatar 174
      Tatar 174 2 Februari 2015 07:11
      +7
      Sanksi marang Rusia lan embargo retaliatory Rusia marang mung produk pangan wis kena pengaruh meh kabeh Eropah, mbokmenawa luwih akeh wong ana wiwit takon bab iki lan ngerti ngendi angin ndamu. Wong-wong sing urip kanthi gaji, ora kaya politisi lan pimpinan negara kasebut, kudu tangi, rusake hubungan ing Eropa pungkasane bakal mengaruhi kabeh wong. Ing ngisor krisis isih adoh. Nalika Eropa tekan ngisor, giliran Sarah Wagenknecht bakal teka.
    2. Poppy
      Poppy 2 Februari 2015 09:24
      +5
      nanging wong akeh banget dipandu dening kapentingan dhewe lan bisnis, kang kita menehi wong (wong) karya ... Merkel saiki depriving wong saka karya iki
  4. brassist
    brassist 2 Februari 2015 06:32
    +4
    Cepet padha ngganti Angel karo Sarah, sing kurang bakal tiba ing telenging, Jerman meh ora duwe tembung dhewe, kabeh diwaca miturut ndhikte "Paman Sam".
  5. andrey
    andrey 2 Februari 2015 06:35
    + 17
    Sarah, tinimbang malaekat! Marin, tinimbang holland! iki bakal dadi jawaban kanggo lesbian jaban rangkah militan! apik ya
    1. vlade99
      vlade99 2 Februari 2015 08:52
      + 18
      Quote: Andrey Yurievich
      Sarah, tinimbang malaekat!

      Yen Sarah dadi kanselir, banjur ... Kita ngenteni.
      1. fktrcfylhn61
        fktrcfylhn61 2 Februari 2015 15:59
        0
        Babence mlayu menyang, supaya tansah nalika gyrus salah gerakane !!!
    2. Komentar wis dibusak.
  6. SVAROGE
    SVAROGE 2 Februari 2015 06:37
    + 16
    Ketoke ing Eropa wis dadi ala banget karo "lokomotif politik" jinis lanang .... Conto iki yaiku Jerman lan Prancis ...
    Revolusi gay wis metokake woh! Wong lanang dadi wong wadon lan wong wadon dadi wong lanang....!
    Iki wohe toleransi....
    1. shasherin_pavel
      shasherin_pavel 2 Februari 2015 19:33
      0
      Yen wong lanang nganggo rok (aku ora ngomong babagan Skotlandia), mula wanita kepeksa njupuk kendali kekuwatan ing tangane dhewe. Lan Sarah, ketoke, kudu mlebu gubug kobong.
  7. nebalagur
    nebalagur 2 Februari 2015 06:39
    +3
    Aku ora bakal kaget yen Lady dadi kanselir sabanjure tinimbang sapi sing ora tau turu. Karisma cukup kanggo telung! apik
    Umumé, cool-woman!
    1. NEXUS
      NEXUS 2 Februari 2015 14:45
      +2
      Marie Le Pen uga bocah wadon sing duwe otak. Aku weruh ing Eropa ana kecenderungan partai sing ngatur kanggo pindhah menyang sosialisme ... kanthi cara, Yunani wis dadi sing pertama ing dhaptar iki. Kita ngenteni tambahan kanggo dhaptar sekutu. apik
  8. BecmepH
    BecmepH 2 Februari 2015 06:44
    +3
    Wong wedok!!!
  9. _Buryat_
    _Buryat_ 2 Februari 2015 06:49
    + 59
    Inggih Sara! Luwih ing semangat sing padha !!!
    1. shasherin_pavel
      shasherin_pavel 2 Februari 2015 19:38
      +1
      Kutub! Kita bisa ngelingi yen kemah ing wilayah sampeyan muncul ing taun 1935 kanggo "pembantah", lan ditutup mung ing taun 1946, kanthi transfer Jerman sipil pungkasan, sing dikirim menyang kemah sawise sampeyan dadi kuwasa sawise 1944. Cukup mbukak "Kamp Polandia" ing Inter lan ngelingi Letnan Malinovsky, sadis Polandia sing ora diadili amarga kekejaman marang warga Jerman sipil sing dikirim menyang kamp Nazi.
  10. MiG-29
    MiG-29 2 Februari 2015 06:53
    +3
    Saroo tinimbang Merkel kanthi dhukungan saka wong sing sopan. AS ora bakal lunga tanpa perang.
  11. ARES623
    ARES623 2 Februari 2015 07:00
    +3
    Agen rahasia CIA isih kerja ing Eropa. Sanajan ing taun 90-an, NATO resmi mandhegake Operasi Gladio, aku mikir yen para aktivis kasebut mung dilebokake ing cadangan yen ana penyimpangan kiwa ing politik negara-negara Eropa. Sarah, Marin, Yunani - bisa dadi alesan kanggo aktivasi CIA ing bawana Eropah. Ora ketompo carane Eropah disabetake dening sawetara pageblug ing antarane politisi "kiwa" (lan kadhangkala "tengen). Sindiran liyane uga bisa. Luwih akeh kegiatan bisa diarepake ing mangsa ngarep. Ora ketompo carane Sarah diijini miturut "pencet" utawa "meteorit".
  12. Vyacheslav 64
    Vyacheslav 64 2 Februari 2015 07:01
    +4
    Kutipan: Ivan Tarasov
    Amerika Serikat mutusake sapa sing bakal dadi Gauleiter ing wilayah sing dikuwasani, Jerman ora mutusake apa-apa.

    Sampeyan bener, sanajan dheweke pinter lan pragmatis, dheweke ora ngidini dheweke mlebu ...
    1. Poppy
      Poppy 2 Februari 2015 09:25
      +4
      lan luwih ayu tinimbang Merkel
  13. olhon
    olhon 2 Februari 2015 07:04
    +4
    Aku bakal mbaleni gagasan wong liya. Wong ayu duwe pikiran sing ayu. Lan kosok balene.
  14. aszz888
    aszz888 2 Februari 2015 07:05
    +5
    Kita langganan tembung kasebut. Sampeyan menehi Sarah tinimbang Angela!


    Rusia kudu ndhukung sekutu masa depan!
  15. arctidian
    arctidian 2 Februari 2015 07:10
    +3
    Sampeyan ana ing dalan sing bener, Comrade Wagenknecht!
  16. el.baya
    el.baya 2 Februari 2015 07:21
    + 17
    Sarah luwih ayu tinimbang Angela .. lan luwih pinter kaya .. Paklik VOVA kita minangka mitra sing apik kanggo ngomong nganggo basa Jerman .. ngguyu Angela leren .. utawa menyang dermaga .. Nuremberg ora adoh .. ngguyu
  17. Konar
    Konar 2 Februari 2015 07:22
    +4
    Iku performs banget padhang, lan ana akèh video ing YouTube. Nanging dheweke uga nyerang dheweke ing kana kanthi kuat. Kadhangkala ngeling-eling pagelaran Zhirinovsky nalika isih enom.
    1. Viktor Demchenko
      Viktor Demchenko 2 Februari 2015 12:06
      +7
      nanging ora kaya Vladimir Volfych, wanita iki serius banget, lan dheweke nulis pidato kanthi ati-ati lan argumentatif, lan mikir kanthi sirah lan ora ... Aku ora ngerti apa sing dipikirake Volfych, kanthi hormat marang dheweke! hi
  18. Bodho
    Bodho 2 Februari 2015 07:27
    +4
    Ora penting apa Sarah utawa Marin bakal diidini dadi pimpinan dhuwur,
    saiki. Sing penting wong-wong mau ngomong sing bener saka dhuwur,
    dirungokake lan jumlah panyengkuyung saya tambah akeh. Wong duwe kuping lan mangan
    kebanggaan nasional, uga kekarepan kanggo nggawe kesimpulan sing migunani.
  19. 3vs
    3vs 2 Februari 2015 07:36
    +2
    Sarah saka hardening kita, Angela - pengkhianat, pensiun dheweke, dear kanggo Sarah!
  20. Optimis waja
    Optimis waja 2 Februari 2015 07:44
    +4
    Kaya malah mung minangka wong wadon. Imut lan pinter.
    1. Lukas
      Lukas 2 Februari 2015 12:02
      +6
      kanca VVP! Delengen kanthi tliti - penganten bisa uga ing mangsa ngarep karo mas kawin ...
    2. Komentar wis dibusak.
  21. Ricardo
    Ricardo 2 Februari 2015 07:57
    +2
    Nyatane, sanksi migunani kanggo Kulon, amarga bisa nyebabake rega murah kanggo bahan mentah lan ngilangi pesaing sing kuat ing pasar.
  22. saag
    saag 2 Februari 2015 08:03
    -5
    Iki kabeh omong kosong - Sarah, Angela, sapa wae sing teka, dheweke bakal dadi konduktor kepentingan bisnis global, lan bakal nyiarake perkara sing padha.
    1. Viktor Demchenko
      Viktor Demchenko 2 Februari 2015 12:08
      +2
      Aku ora setuju yen dheweke teka, mesthine mesthi bakal diganti, mung amarga pencalonan dheweke dibela dening klompok kantong dhuwit sing ngelawan, lan iki minangka perkara sing ing Kulon ngerti carane ngetung kanthi apik! hi
      1. basa Rusia063
        basa Rusia063 3 Februari 2015 03:17
        0
        Coba bayangake sedhela kamar sing kebak "kantong dhuwit". Umumé, violet ing arah sing bakal katon ing kanselir Jerman. Pandangan isih bakal ngaso ing apa? Sing bener, ing "kantong dhuwit". Lan nalika kapentingan gedhe lan oligarki dilobi dening panguwasa, rakyat biasa mung bisa nyoba kanggo urip. Aku setuju yen ing kahanan tartamtu kapentingan saka bigwigs bisa pas karo kapentingan bigwigs Rusia. Apa sampeyan ngomong babagan "owah-owahan mesthi"? Ya, supaya diobong - mesthi wae sing diganti.
  23. Jaket sing digawe panas
    Jaket sing digawe panas 2 Februari 2015 08:10
    +4
    Sarah iku wong kita
  24. EvakuatorBobGrey666
    EvakuatorBobGrey666 2 Februari 2015 08:29
    0
    mbak agung))
  25. pensiunan
    pensiunan 2 Februari 2015 08:48
    +1
    Sampeyan menehi Sarah tinimbang Angela!
    Slogan kasebut nggodho, mesthine, nanging apa kemungkinan partai kasebut? Sapa sing ngerti?
  26. Michael m
    Michael m 2 Februari 2015 08:57
    +5
    Kabeh bocah wadon iku apik, saka ngendi asale wong wadon ala. Ngomong ora padha karo nindakake. Retorika bisa gampang owah sawise dadi kuwasa, nalika kudu didhukung dening tumindak lan manuver ing karang politik. Aku iki banget awal kanggo surak kanggo Sarah.
  27. Volka
    Volka 2 Februari 2015 08:58
    0
    kabeh iki isih ditulis ing banyu karo pitchfork ...
  28. Gardamir
    Gardamir 2 Februari 2015 09:01
    +2
    Sing nggumunake, ing Kulon, sosialis, patriot, lan komunis menang. Lan nalika "Rusia oligarki" bakal dipindhah ing negara kita?
    1. saag
      saag 2 Februari 2015 09:32
      +2
      Kutipan: Gardamir
      Lan nalika "Rusia oligarki" bakal dipindhah ing negara kita?

      kaya biasane :-)
  29. kalodhangan
    kalodhangan 2 Februari 2015 09:02
    +3
    Sing kudu kita dukung kanthi terbuka ing Jerman! Lan Marie Lee Pen ing Prancis ...
  30. MrCerber
    MrCerber 2 Februari 2015 09:02
    +2
    Aku setuju karo penulis artikel iki, Sarah Wagenknecht minangka Kanselir Kabeh Jerman
  31. Claudob
    Claudob 2 Februari 2015 09:02
    +2
    Kutipan saka Ricardo
    Nyatane, sanksi migunani kanggo Kulon, amarga bisa nyebabake rega murah kanggo bahan mentah lan ngilangi pesaing sing kuat ing pasar.

    Apa iku? Kenging punapa, ekonominipun nandhang sanksi?
    1. pambungkus13
      pambungkus13 2 Februari 2015 12:36
      0
      yen padha * mbusak * V.W.P. BAKAL Lungguh *lebirala* (kaya Bori) KABEH bakal mbayar (loro Ukraina lan Moscow Maidan ing mangsa ngarep) duka
  32. Donskoy
    Donskoy 2 Februari 2015 09:11
    +5
    Wanita sing apik banget lan pinter. Sawijining dina bakal teka kanggo Sarah, lan Marine Le Pen, lan wong waras liyane.
  33. panambang
    panambang 2 Februari 2015 09:15
    +6
    Aku wis ngetutake tembung dheweke nganti suwe - Frau sing menarik. Kayane dheweke kanca karo sirah.

    Ayo katon luwih.

    Banjur apa wae bisa kedadeyan - metu, Mogherini uga mikir lan nyatakake awake dhewe kanthi bener, lan nalika dheweke entuk posisi, dheweke langsung diganti kaya! :(

    Lan dheweke wiwit ngomong macem-macem ...
  34. PValery53
    PValery53 2 Februari 2015 09:15
    +3
    Sarah, sanajan "kiwa", nanging, nyatane, rampung "tengen", yaiku, tengen.
  35. igorka357
    igorka357 2 Februari 2015 09:17
    +3
    Kita pengin Sarku lan Mariyka .... lan Eropa bakal dadi Eropa, lan ora, kaya saiki, sampah bokong Amerika)))!!!
  36. Averias
    Averias 2 Februari 2015 09:28
    +4
    .... Atlet, anggota Komsomol, lan mung wanita ayu (aku ngomong babagan Sarah).
    1. begemot20091
      begemot20091 2 Februari 2015 09:49
      +2
      Aku pengin padha wis kebungkus Eropah ing sungu ram kang wiwit abad.
      kabeh p...." manuk hantu marang V.V. Zhirinovsky kanggo wawancara - dheweke wis menehi pondokan musim panas cilik ing cedhak Magadan.
      1. basa Rusia063
        basa Rusia063 3 Februari 2015 03:22
        0
        Enteni, miturut pendapatku, ora mung V.V. Zhirinovsky nggodha pondokan musim panas ing cedhak Magadan kanggo kabeh wong .... GRATIS ..... lol
    2. basa Rusia063
      basa Rusia063 3 Februari 2015 03:21
      0
      ...aja laku jina ing atimu... ngguyu ngguyu
  37. rubah
    rubah 2 Februari 2015 09:50
    +2
    Dadi kapan kita arep menyang jajak pendapat?
  38. Wend
    Wend 2 Februari 2015 10:01
    +5
    Bravo Mbak Sarah Wagenknecht. Iki dudu sepisanan sampeyan mbuktekake manawa sampeyan duwe nilai populer lan sipil ing Jerman, lan dudu nilai Amerika Serikat. Good luck kanggo sampeyan
  39. saag
    saag 2 Februari 2015 10:06
    +1
    Frederica Mogherini uga nyurung pidato sing bener nganti dheweke kapilih ing jabatan tartamtu, banjur pidato diwiwiti rada beda.
    1. twviewer
      twviewer 2 Februari 2015 10:10
      0
      pramila panganggenipun panganggit kangge ngethok-ngethok sakedhik nalika ngandharaken pamanggihipun politisi punika boten cetha.
      digunakake iku ora artikel, nanging informasi politik liyane.
    2. dimasialyt
      dimasialyt 3 Februari 2015 10:45
      0
      Kutipan saka saag
      saag

      hi Inggih, wong anyar ing kuwasa tansah "jaran peteng". Nanging "mbah Anya" mesthi wektu kanggo ngganti! Edan + menopause mateni mbah! Sarah uga dudu bocah wadon. aran ! Aku ngomong babagan politik tresna Nanging dheweke tetep karo pandangane nganti suwe, sing penting! Ya, aku lucu ...
  40. pts-m
    pts-m 2 Februari 2015 10:06
    +4
    Kok muni sing dibuwang bab wakil saka Bundestag. Ora MP, nanging MP. Yen diarani wartawan ... wartawan, mesthine bakal mbengkongake pasuryane.
    1. gorsten79
      gorsten79 2 Februari 2015 17:23
      0
      Aku uga narik kawigaten babagan iki. Luwih hormat, sampeyan bisa. Dadi, babagan Sarah, minangka kanselir. Ya, aku uga seneng dheweke minangka politisi lan minangka wanita. Nanging Partai Kiri ing parlemen Jerman ora akeh banget. . Sayange.
      1. Yeah
        Yeah 3 Februari 2015 16:41
        0
        Jerman wis suwe ora dikuwasani dening partai, nanging dening koalisi kompleks partai lan kelompok cilik. Dadi ukuran partai judhul ora kabeh.
  41. Thompson
    Thompson 2 Februari 2015 10:12
    +3
    Kutipan: Vyacheslav 64
    Ya, contone Yunani iku menarik, nanging aku wedi yen dheweke ora diijini nguwasani nganti suwe. Ngapunten sanget...

    Dheweke ora bakal menehi ...
    Lan kenapa kita ora, kaya Yankees saiki, kaya ing jaman USSR, ndhukung proses sing kita butuhake ???
    1. basa Rusia063
      basa Rusia063 3 Februari 2015 03:25
      0
      Bakal migunani kanggo ndhukung pangembangan proses produksi ing negara sampeyan, lan ora "bash" kanggo tembung sing dibutuhake ing Bundestag. tembung mung tembung. Dheweke meh ora tau dadi masalah politik lan dhuwit gedhe.
  42. RusDV
    RusDV 2 Februari 2015 10:30
    0
    Sarah aku tresno karo kowe....
    1. basa Rusia063
      basa Rusia063 3 Februari 2015 03:26
      0
      Oleg, ora ana wong liya?
  43. Uzzy
    Uzzy 2 Februari 2015 10:40
    +1
    Sarah Wagenknecht ngandika tembung sing bener. Nanging kasunyatane meh kabeh wong Kulon ora orientasi ing realita donya, lan wong-wong sing padha karo Sarah ora bisa diabaikan. Wong iki duwe pola pikir lan stereotip sing beda. Lan wong-wong iki pancen bener. ora menehi peduli bab kita lan kabeh sing kedaden karo kita. Wong-wong sing ngomong nglawan negara kita iku salah siji fanatik wangkal utawa adat-digawe kepala ngomong. Dadi pangarep-arep sing proletarians kabeh donya, etc. .d ora perlu! Sayange.....

    Aku setuju banget! Alas, nanging meh ora bisa ngetung terobosan kanggo kekuwatane wong iki. Sarah wis ngumumake awake dhewe! Lan aku luwih yakin manawa ana wong sing ngrawat dheweke ... lan ing kasus iki, dheweke bakal cepet ngilangi udhara. Nanging wiwitan wis digawe, thanks kanggo wong kaya Sarah! Muga-muga iki bakal ngasilake woh (lan aku pengin kaya longsor!)
  44. vovan089
    vovan089 2 Februari 2015 10:42
    +1
    Nanging, wong wadon sing nyenengake lan cerdas, ora adoh saka Merkel - lahudra sing langgeng.
  45. Kelabu 43
    Kelabu 43 2 Februari 2015 10:49
    +2
    Yen dheweke didhukung dening serikat pekerja lan bisnis, ing tembung, sing nandhang sangsara luwih saka imposition saka sanksi lan "squeezing" pasar dening anggota Staff, banjur Sarah bakal gampang uncalan Angela mudhun slope sajarah.
  46. silver_roman
    silver_roman 2 Februari 2015 11:03
    +2
    iki "frolen" ora bakal ing kepala Jerman. ora bakal nglilani dheweke mlebu. ora sopan tumindak kaya ngono, ngupayakake jabatan kepala Jerman lan lokomotif Uni Eropa. Cetha yen kabeh Atlantik (lan mayoritas saka pasukan) bakal nglawan ing kabeh cara. Yen pancene pengin ngganti vektor, sampeyan kudu quietly nggawe dalan menyang dhampar, narik tali perlu, banjur mundhakaken angin topan. Yen ora, Sarah bakal nemokake sawetara jinis kanker utawa kacilakan (Ya Allah, mesthi). Dheweke ora diijini dadi kuwasa. Sampeyan kudu luwih pinter, lan ora nyurung tank kanthi weteng sing mbukak.

    ps Aja mikir yen aku nglawan wong kaya ngono ing kepala FRG, aku mung realis.
    1. basa Rusia063
      basa Rusia063 3 Februari 2015 03:29
      +1
      iki diarani "dadi oposisi kanggo partai sing ngatur". Kita uga duwe karakter sing padha. Cuts "kayekten uterus" preduli saka CASH. Kita kabeh ngerti dheweke banget. Lan kita ngerti kemungkinan nyata kanggo presiden. Jerman uga ora ana ing Mars.
  47. hun
    hun 2 Februari 2015 11:09
    +6
    Ana wanita ing desa Jerman.
  48. slizhov
    slizhov 2 Februari 2015 11:39
    +4
    Ayo Sarah!
    Suwene sampeyan bisa tahan Frau korup iki kanthi pasuryan milancholic ???
    1. iConst
      iConst 2 Februari 2015 11:42
      +2
      Kutipan saka slizhov
      Ayo Sarah!
      Suwene sampeyan bisa tahan Frau korupsi iki karo pasuryan milancholic???

      Banjur "milonholika", saka tembung "cute" ... eseman

      Tembung sing mbentuk melankolis.
    2. basa Rusia063
      basa Rusia063 3 Februari 2015 03:30
      0
      Kepengin "menehi" piye wae.... ambigu.. NO?
  49. Heinrich Ruppert
    Heinrich Ruppert 2 Februari 2015 11:53
    +1
    Oleg sobat hello!!! ombenan

    Aku pengin nambah moncongku kanggo analisis apik sampeyan.
    Wiwit dheweke iku anggota saka partai PDS, lan partai iki sijine nerusake program liyane apik.
    Miturut statistik, saben wong Jerman duwe utang luwih saka 25000 euro. Nanging ing wektu sing padha, 1% saka populasi duwe luwih saka 480000000000 euro. Kanggo sing pajak durung dibayar. Lan partai PDS pengin njupuk pajak 5% saka wong-wong mau kanggo 10 taun, iki bakal cukup kanggo mbayar kabeh utang njaba. Prizkom, iki 1% saka sugih ora malah sok dong mirsani utawa aran iki "mundhut".
    Dadi ora, bodho lan srakah manungsa ora ana watese.
    1. kucing 23
      kucing 23 4 Februari 2015 15:14
      0
      Ya, njupuk saka sugih lan dibagi antarane wong miskin, iki wis ngajokaken dening V.I. Lenin ing panuntun dhumateng ketat saka Jerman padha. Iku wektu kanggo wong-wong mau kanggo mudhun kanggo bisnis. ngguyu
  50. Dan Slav
    Dan Slav 2 Februari 2015 11:53
    +3
    Cah pinter! )
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku anggota Staff winates piyambak kanggo penyadapan telpon, lan ora kontribusi kanggo ilang Lady iki.