Review militèr

Klitschko bali ing Jerman lan njaluk dhuwit maneh

104
Apa Klitschko pancen walikota Kyiv, lan dudu walikota Berlin utawa Leipzig? - wong Kiev nguwuh sawise mantan petinju maneh tindak menyang Jerman. Dina sadurunge, Vitali Klitschko dirungokake dening wakil saka Bundestag lan wakil saka Masyarakat Kebijakan Luar Negeri Jerman. edisi Jerman Deutsche Welle nglapurake menawa kasengsem ing wicarane Pak Klitschko banget, lan kabeh kursi ing bale wis diisi. Dheweke mesthi wis ngenteni "imperishables" ing wangun "dicet dhewe ing werna sing padha dicet piyambak" lan "ora mung saben wong" ...

Klitschko bali ing Jerman lan njaluk dhuwit maneh


Ing Course saka laporan kang, Klitschko predictably wiwit pirembagan bab kasunyatan sing Rusia sing ngalangi Ukraina saka kebak berkembang, lan presented sesanti saka carane mungkasi perang ing Donbass.

Tembung Klitschko dikutip dening pers Jerman:
Kita kudu meksa Rusia kanggo mungkasi ndhukung separatis. tanpa gaman, propaganda lan ruble saka tanggi wetan ing wilayah kita ora bakal ana perang.


Ing kasus iki, Klitschko kudu konsisten lan ngumumake yen tanpa senjata, propaganda lan dolar saka Kulon, mesthi ora bakal ana perang, nanging Klitschko ora ngomong, amarga dheweke teka ing Jerman kanggo senjata, propaganda lan dolar. (euro), kang ora nyoba kanggo ndhelikake.

Sawise maneh, Klitschko nyoba nerangake marang Kulon apa sing dibutuhake Ukraina:
We need know-how, teknologi lan, Aku bakal sijine iku bluntly, kita kudu bantuan financial EU.


Wartawan DW ngelingake Klitschko yen Uni Eropa (minangka organisasi) nolak nyuplai peralatan militer lan senjata menyang Ukraina, walikota Kyiv mangsuli:
Kita duwe akeh alat liyane kanggo menehi tekanan ing Moskow. Ukraina nduweni potensi gedhe.


Lan yen ana piranti lan potensial, banjur apa banjur lelungan ngubengi "Eropa" karo tangan ulur lan slogan-slogans konyol.
104 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rubah licik
    rubah licik 31 Januari 2015 11:59
    + 55
    Para penerjemah mesthi trampil banget ing Bundestag amarga nerjemahake pidato petinju kanthi waras. Dheweke diwenehi teks sadurunge lan wis disetel menyang Klitschko. Ora mungkin Klitschko dhewe nemokke tembung babagan potensial lan piranti.
    1. milan
      milan 31 Januari 2015 12:10
      + 24
      Apes banget dheweke ora njaluk sirahe. Dheweke minangka makhluk bocah sing dipateni ing sisih wétan. Fasis, mesthi, tetep fasis, apa SS utawa eSS. Lan padha ngerti mung daya. prajurit
      1. herruvim
        herruvim 31 Januari 2015 12:33
        +5

        Ukraina wis mlebu Eropa kanthi sikil siji, lan saiki bakal gabung karo NATO kanthi sikil liyane.
        1. rubah licik
          rubah licik 31 Januari 2015 14:09
          +4
          Ukraina wis mlebu Eropa kanthi sikil siji, lan saiki bakal gabung karo NATO kanthi sikil liyane

          lan ing antarane dheweke duwe kahanan sing angel banget!
          1. Natalia
            Natalia 31 Januari 2015 18:55
            +5
            Kutipan: Klitschko
            Kita kudu meksa Rusia kanggo mungkasi ndhukung separatis. Tanpa senjata, propaganda lan ruble saka pepadhamu wetan, ora bakal ana perang ing wilayah kita.

            Klitschko: Dina iki, ora kabeh wong bisa meksa Rusia supaya ora nulungi milisi. Utawa, ora mung saben wong, sawetara wong bisa nindakake.
        2. AVG
          AVG 31 Januari 2015 14:23
          +5
          Kutipan saka herruvim
          Ukraina wis mlebu Eropa kanthi sikil siji, lan saiki bakal gabung karo NATO kanthi sikil liyane.

          Lan dheweke mesthi wis mlebu, nanging ana kedadeyan sing nggegirisi ing antarane sikile. nangis
        3. Viktor Kudinov
          Viktor Kudinov 31 Januari 2015 16:16
          +4
          herruvim (4) SU Dina iki, 12:33 ↑


          Ukraina wis mlebu Eropa kanthi sikil siji, lan saiki bakal gabung karo NATO kanthi sikil liyane.


          Apa sing dikarepake ing kasus iki? opo Kaki maju, ta? wassat
        4. nat wong
          nat wong 31 Januari 2015 19:03
          +2
          Kaya sing diucapake, "Aku bakal ngindhari siji, sod kanggo liyane" lan kaya ngono ...
        5. Kucing
          Kucing 31 Januari 2015 22:07
          +2
          Kutipan saka herruvim
          Ukraina wis mlebu Eropa kanthi sikil siji, lan saiki bakal gabung karo NATO kanthi sikil liyane


          Aku malah bisa ngomong apa sing diarani ing basa Rusia, uga, ing ngendi dheweke mlaku kanthi sikil ...
      2. tilovaykrisa
        tilovaykrisa 31 Januari 2015 12:48
        +3
        dheweke mung diantemi mati, ora bisa nyambung rong tembung.
        1. vtnsk
          vtnsk 31 Januari 2015 13:15
          +4
          Kutipan saka tilovaykrisa
          dheweke ora bisa nyambung rong tembung

          Apa sing "loro"? Ana kabeh "enem" saka "papat" ... ngguyu
      3. Pikirane Raksasa
        Pikirane Raksasa 31 Januari 2015 13:38
        +5
        Kabeh iku maneh sejatine sifate karo mentality Ukrainia: Feed Angkatan Bersenjata Ukraina, digunakake reged Rusia ora pengin bantuan ing iki, iku mbantu milisi, nanging ora kita. A boxer karo otak bruised ora bisa digunakake.
        1. Lelek
          Lelek 31 Januari 2015 19:54
          +6
          Quote: Raksasa Pikiran
          Kabeh iku maneh murni karo mentalitas Ukrainia: Feed Angkatan Bersenjata Ukraina, yen Rusia reged ora pengin bantuan karo iki.


          Inggih, inggih - wenehi dhuwit, Zin ...
      4. pamangsa.3
        pamangsa.3 31 Januari 2015 13:42
        +8


        menehi kanggo Kristus ...
        1. GRAy
          GRAy 31 Januari 2015 14:14
          + 17
          Kutipan saka predator.3
          menehi kanggo Kristus ...

          Dina iki aku ndeleng film liyane lan swelled jujur.
          Che Poroshenko direndhem ing Australia (dheweke bakal ngambung kangguru ing _opu):
          1. wuta
            wuta 31 Januari 2015 15:34
            +7
            dheweke isih ngambung panggonan sing salah kanggo mbah
          2. milisi
            milisi 31 Januari 2015 17:40
            +7
            Dheweke nglatih carane ngalahake busur lan petisi kanggo dhuwit kudu diajukake. Perwira konvoi meh ngeculake saber amarga kaget.
            Lan kanggo sawetara lards, Piglet dhewe bakal push gulungan ing ngarepe kangguru, lan ora mung Kiss.
          3. ssla
            ssla 31 Januari 2015 20:18
            0
            Kutipan saka GREY
            Che Poroshenko direndhem ing Australia

            Apa sampeyan mikir carane budak kudu tumindak ing ngarepe sing duwe??
    2. turis langit soviet
      turis langit soviet 31 Januari 2015 12:13
      + 37
      ahli ana scrap
    3. wong Samaria
      wong Samaria 31 Januari 2015 12:18
      + 30
      Walikota teka njaluk dhuwit??? Kanggo Kyiv? Ora, kanggo negara, yaiku, kudu mlebu kertas, nanging kepiye kekuwatane? ... Ing cendhak, Vitalka ngliwati "Rada Jerman", supaya dheweke mikir, aku bakal mlebu, pipis)))
      1. Genur
        Genur 31 Januari 2015 18:23
        +1
        Kanggo McCain ... Dheweke ora supplier, iku provokator.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. petik
      petik 31 Januari 2015 12:23
      +6
      Penerjemah bisa uga trampil banget ing Bundestag sing nerjemahake wicara petinju kanthi waras
      Nanging wong-wong biasa ora ngerti sapa sing kudu "kekancan" pamrentah sing dipimpin dening wong tuwa, yen ora, "Deutsche Maidan" bakal diamanake.
    6. waterdolaz
      waterdolaz 31 Januari 2015 12:28
      +7
      Dadi ayo dheweke main ing majalah gay karo sedulure maneh))))
      1. Altona
        Altona 31 Januari 2015 13:09
        +3
        Kutipan saka vodolaz
        Dadi ayo dheweke main ing majalah gay karo sedulure maneh))))

        --------------------------------
        Dheweke ana ing ring karo kiwa metu ... Dheweke bisa duwe seri gelut amal karo sedulure ... Jerman tresna Klichkov ... ngguyu
        1. SSR
          SSR 31 Januari 2015 13:16
          +3
          Kutipan saka Altona
          Kutipan saka vodolaz
          Dadi ayo dheweke main ing majalah gay karo sedulure maneh))))

          --------------------------------
          Dheweke ana ing ring karo kiwa metu ... Dheweke bisa duwe seri gelut amal karo sedulure ... Jerman tresna Klichkov ... ngguyu

          Nanging Klitschko katon lara banget, mula dheweke kepengin weruh apa sing dikarepake saka Kulon takon.

          We need know-how, teknologi lan, Aku bakal sijine iku bluntly, kita kudu bantuan financial EU

          Katon kaya dheweke pengin njaluk gambar blaster lan gravitap lan dhuwit kanggo mbukak produksi ing Kyiv. Pengemis ara))
      2. dmi.pris
        dmi.pris 31 Januari 2015 17:20
        +2
        Utawa pindhah menyang ring kanggo nemen .. Mungkin padha bakal ndandani wong schnobel a
    7. Komentar wis dibusak.
    8. Alexas
      Alexas 31 Januari 2015 13:03
      +7
      mung pindos bodho lan Inggris bisa ngangkat kuwi, kanggo sijine iku mildly, wong ciut-minded minangka walikota Kyiv, lan Jerman menehi penghargaan minangka walikota paling apik ing Eropah ing 2014. ngguyu
      1. POMAH
        POMAH 31 Januari 2015 18:57
        +2
        Iki minangka titik kanggo milih ukuran kasebut ...
    9. alexy bukin
      alexy bukin 31 Januari 2015 13:40
      +2
      Ya, wektune kanggo menehi kunci menyang Bank Nasional Jerman. Utawa durung takon wong-wong mau?
    10. imigran
      imigran 31 Januari 2015 14:01
      + 21
      Rama Nick muter ing kuburane!!!
      1. andrey
        andrey 31 Januari 2015 17:52
        +3
        ya ... meh jam 1.00, digosok kaya mlaku .... lol
    11. Felix-A
      Felix-A 31 Januari 2015 14:07
      +6
      .. tembung kunci yaiku "Know-How", taun latihan ngguyu
    12. APASUS
      APASUS 31 Januari 2015 14:48
      +4
      Quote: rubah licik
      Para penerjemah mesthi trampil banget ing Bundestag amarga nerjemahake pidato petinju kanthi waras. Dheweke diwenehi teks sadurunge lan wis disetel menyang Klitschko. Ora mungkin Klitschko dhewe nemokke tembung babagan potensial lan piranti.

      Aku padha entuk teks sing Jerman kudu krungu, lan Klitschko mung bisa mumble kanggo owah-owahan.
      Jerman, mesthi, wong lanang apik lan bakal ngrungokake marang, nanging mung anggere iku ora kanggo dhuwit, ing bab iki, iki pirsawan rampung ungrateful.
    13. gla172
      gla172 1 Februari 2015 16:00
      0
      Ya, mungkin aku maca ing selembar kertas (yen mesthi ngerti carane) wassat
  2. POMAH
    POMAH 31 Januari 2015 11:59
    +9
    Ngemis lan nyolong minangka puncak karir politik ing dill.
    1. turis langit soviet
      turis langit soviet 31 Januari 2015 12:08
      + 31
      sampeyan bisa njaluk rampokan, mung bakal ngidini sampeyan, sampeyan ora bisa duwe otak lan pikiran sing sithik, sanajan kanthi kepinginan sing kuat.
      1. klavyr
        klavyr 31 Januari 2015 13:22
        +7
        sampeyan bisa njaluk loot, nanging bakal padha nglilani sampeyan
        Mesthine bakal lan bakal katon kaya iki:
        1. Simon
          Simon 31 Januari 2015 17:16
          +3
          Klitschko ngemis maneh, salawas-lawase luwe, iku wektu kanggo Feed wong karo slop! Gambar apik. ngguyu
    2. Akvadra
      Akvadra 31 Januari 2015 12:13
      + 36
      Kutipan saka POMAH
      Ngemis lan nyolong minangka puncak karir politik ing dill.

      Kabeh iku sedulur kembar. Tujuan lan tugas padha. Sami-sami sanès-sanèsipun.
    3. Penelope
      Penelope 31 Januari 2015 13:52
      +6
      Gauleiter Jerman saka Kyiv, Klitschko, maneh menyang para pemilik kanggo njaluk adonan.
      1. Karabanov
        Karabanov 31 Januari 2015 15:58
        +5
        Quote: Penelope
        Gauleiter Jerman saka Kyiv, Klitschko, maneh menyang para pemilik kanggo njaluk adonan.
    4. Komentar wis dibusak.
  3. Dazdranagon
    Dazdranagon 31 Januari 2015 12:00
    + 18
    iku Rusia sing ngalangi Ukraina saka kanthi berkembang
    - Damn, kita wis 23 taun merdika, nanging kita isih ngganggu ... Mungkin iku ora ing Rusia? ngguyu
    1. Tersky
      Tersky 31 Januari 2015 12:19
      +9
      Kutipan saka Dazdranagon
      - Damn, kita wis 23 taun merdika, nanging kita isih ngganggu ... Mungkin iku ora ing Rusia?

      Mesthine ora ana ing Rusia, dudu kabar yen Yatsenyuks ngganggu penari sing ala ... utamane sing mlumpat ...
    2. Altona
      Altona 31 Januari 2015 13:11
      +4
      Kutipan saka Dazdranagon
      - Damn, kita wis 23 taun merdika, nanging kita isih ngganggu ... Mungkin iku ora ing Rusia?

      --------------------------
      Stalin wis ilang meh 60 taun, lan akeh sing isih turu karo ngipi elek ... ngguyu
    3. Simon
      Simon 31 Januari 2015 17:21
      +1
      Kasus kasebut ana ing Eropa. Saiki dheweke ora bakal takon Rusia kanggo trik kotor. Eropah janji, nanging terus rebab konco sawijining. ngguyu
      1. klavyr
        klavyr 31 Januari 2015 17:35
        +2
        ... Eropah janji, nanging terus rebab konco sawijining
        Wong Eropa kaya ngono - ngerti ngitung dhuwit, lan entuk dhuwit!.. ora kaya Banderlo
  4. FACKtoREAL
    FACKtoREAL 31 Januari 2015 12:02
    + 11
    Menehi kula yuta!
    1. Panikovsky
      Panikovsky 31 Januari 2015 19:56
      +1
      uv.Alexander FACKtoREAL, humor sampeyan wis dirating 5 plus, lan saiki aku kasengsem ngerti carane akeh nakal sugih Eropah Kulon bakal nyedhiakke kanggo rogue miskin, pengemis lan wong sing ora duwe omah ing Ukraina non-merdika diwakili dening speaker-tribune Vitalik.
  5. sniffer
    sniffer 31 Januari 2015 12:03
    +6
    kita kudu ngerti-ngerti, nanging ora perlu ngerti-ngerti, iku pancene amoeba disentri.
  6. Dart Weyder
    Dart Weyder 31 Januari 2015 12:03
    +8
    Wong lanang ora bisa ngatasi)))) ora ana utawa ing IMF (kanthi panyuwunan Kerry) dheweke ora cepet-cepet menehi dhuwit, aku wis meneng babagan senjata, bubur wis diseduh, lan iki bisa uga. cukup kanggo negara kanggo mbangun kabeh ing Donbass - luwih saka setahun lan milyar dibutuhake .... Inggih, Kyiv circus isih bakal nyenengake ibukutha donya karo nuduhake sawijining))))
  7. kush62
    kush62 31 Januari 2015 12:04
    + 10
    Dheweke duwe ijin panggonan ing Jerman, lan kewarganegaraan AS. Ana sing ora mulih njaluk bantuan.
    Wektu kanggo wong-wong Kiev metu karo poster "go hom"
  8. Loner_53
    Loner_53 31 Januari 2015 12:04
    + 10
    Klitschko bali ing Jerman lan njaluk dhuwit manehPituturku marang dheweke, metu ing tengah wengi ing lapangan wong bodho, ndhudhuk bolongan lan nyelehake dhuwit saperangan ing kono, ing wayah esuk wit bakal tuwuh tinimbang godhong, ijo Amerika Serikat. wassat
  9. sv68
    sv68 31 Januari 2015 12:05
    +4
    Slogan Klitschko - ora dina tanpa statement bodho utawa antics - wis kasil dileksanakake! wassat Miturut cara, lagu favorit Klitschko yaiku "kepalaku bodho, tanpa sikil, tanpa tangan" - Vitalik ngrungokake fragmen iki kaping rolas dina - kudu nulis lagu sing bener babagan dheweke. wassat
  10. iku-ai00
    iku-ai00 31 Januari 2015 12:05
    +3
    lan, Aku bakal ngomong langsungkita butuh bantuan finansial EU.

    Lha bener, ana apa YULIT...
    Nanging ... walikota Kiev (kaya dear Egoza "affectionately" disebut wong) ora curiga yen masyarakat wis kumpul ora kanggo bantuan, nanging metu saka kapentingan "olahraga" ...
  11. basa Turki
    basa Turki 31 Januari 2015 12:06
    +3
    Ukraina duweni potensi gedhe kanggo ngubengi "Eropa" kanthi tangan sing ulet lan slogan-slogan sing konyol.?????
  12. Rusian Uzbek
    Rusian Uzbek 31 Januari 2015 12:06
    +6
    """ nglaporake yen kapentingan ing pidato Pak Klitschko gedhe, lan kabeh kursi ing bale wis diisi"""
    Lho, kapan maneh tenda kaya ngono;)
    1. ORTODOX
      ORTODOX 31 Januari 2015 12:55
      +2
      Kabeh wong teka tinju saka memori lawas, ing pungkasan padha kuciwa ...
  13. MoOH
    MoOH 31 Januari 2015 12:06
    +3
    Kanthi cara iki, bakal enggal njaluk pangan lan cartridges.
    1. turis langit soviet
      turis langit soviet 31 Januari 2015 12:51
      +5
      Aku mikir Paronov bakal diwènèhaké marang dheweke, mitra tansah seneng nalika wong Rusia mateni saben liyane dhewe. Ing Republik Ceko ing Verbetice
      u-bylo-13-tun-min-a-granatu/] warehouses karo materi militer diobong mudhun, ngendi granat sing diobong, aku mikir kabeh wong ngerti.
  14. gryaznov.igor.
    gryaznov.igor. 31 Januari 2015 12:07
    +3
    Padha ketemu wong kanggo ngirim kanggo loot, kang ora bakal bisa kanggo nambah munggah 2 + 2 bêsik kertas.
    1. turis langit soviet
      turis langit soviet 31 Januari 2015 12:28
      + 21
      Koyone dadi atlit sing apik, ora ana utek, nanging apa sing direbut maneh. Lha kok ........ dheweke mlebu karo wong sing lara mental lan tukang mateni. , lan ora accomplice saka geng sadis
      1. ORTODOX
        ORTODOX 31 Januari 2015 12:58
        +2
        Lan ing endi foto profil? Ora supaya! Cepet ngilangi! (Yang pungkasan ambigu!)
  15. setan1978
    setan1978 31 Januari 2015 12:07
    +3
    Lan yen ana piranti lan potensial, banjur apa banjur lelungan ngubengi "Eropa" karo tangan ulur lan slogan-slogans konyol.

    Kabeh "potensial" kasebut kalebu maidun fasis sayap tengen lan tentara bayaran. ya Lan luwih elek tinimbang pendeta cinta sing paling anyar: Tanpa dhuwit, luwih becik mbayar dhuwit, dheweke ora "kalebu" ing sembarang !!! Nyuwun Punika Vitalka kanggo "Viagra" ijo lan nguber wong-wong mau kabeh wektu!!!! sedulur
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Bykov.
    Bykov. 31 Januari 2015 12:07
    +3
    Sajrone laporan kasebut, Klitschko bisa diprediksi wiwit ngomong babagan kasunyatan manawa Rusia sing nyegah Ukraina ora berkembang kanthi lengkap ...

    Ya, dheweke dhewe, wiwit esuk nganti sore, wis setaun suwene ngandhani awake dhewe.
  18. Nokia51177
    Nokia51177 31 Januari 2015 12:08
    +5
    Klitschko duwe paspor Amerika, saiki Amerika bakal ngempet kanggo kepentingane dhewe lan mbuwang.
  19. mamont5
    mamont5 31 Januari 2015 12:09
    + 11
    Iku ing jadwal sing, Aku guess. Sapa sing sabanjure kanthi tangan ulur ing saindenging jagad?
    Ndelok aksi iki, aku kelingan novel abadi "12 kursi".
    "- Um ... Kita kudu operate ing watesan kasebut. Apa sampeyan bisa ngomong ing basa Prancis tembung ing ngisor iki: "Tuan-tuan, aku wis nem dina ora mangan"?

    "Monsieur," Ippolit Matveyevich wiwit, stammering, "monsieur, hm, hm ... ora iku, iku ora mange pas ... enem, carane iku, en, de, trois, quatre, senck, mbak ... mbak ... zhur. Dadi - iku ora mange pa sis jour!

    Inggih, sampeyan duwe pronunciation. Kitty! Nanging, apa sing dikarepake saka pengemis. Mesthine, wong ngemis ing Rusia Eropa nganggo basa Prancis luwih ala tinimbang Millerand. Inggih, Kisulya, pinten sampeyan ngerti basa Jerman?

    Napa aku butuh kabeh iki? seru Ippolit Matveyevich.

    "Banjur," ujare Ostap kanthi bobot, "saiki sampeyan bakal pindhah menyang Taman Kembang, ngadeg ing iyub-iyub lan nyuwun ing basa Prancis, Jerman lan Rusia, nandheske yen sampeyan mantan anggota Duma Negara saka fraksi Kadet. Ragad net kabeh bakal menyang fitter Mechnikov. Ngerti?

    Ippolit Matveyevich langsung diganti. Dhadhane mlengkung kaya Jembatan Kraton ing Leningrad, mripate murub geni, lan kumelun kandel, kaya sing dikira Ostap, metu saka irunge. Kumis alon-alon wiwit munggah.

    - Ay-yai-yai, - ngandika ahli strategi gedhe, ora wedi banget. - Delengen dheweke. Ora wong, nanging sawetara jaran humpbacked

    "Ora tau," Ippolit Matveyevich dumadakan wiwit ventriloquize, "ora tau Vorobyaninov ngetokake tangane ...

    "Dadi, sikilmu lungo, bodho!" bengok Ostap. - Sampeyan ora sijine metu tangan?

    - Ora mulur.

    Kok senengane gigolo iki? Telung sasi urip ing akun! Telung sasi aku menehi panganan, nyanyi lan ngajari dheweke, lan gigolo iki saiki ana ing posisi kaping telu lan nyatakake yen dheweke ... Inggih! Cukup, kanca! Salah siji saka rong perkara: sampeyan langsung menyang "Taman Kembang" lan nggawa sepuluh rubel ing wayah sore, utawa aku kanthi otomatis ngilangi sampeyan saka jumlah konsesi. Aku ngetung nganti limang. Ya apa ora? Sepisan…

    "Iya," gumam pimpinan.

    "Yen ngono, baleni mantra kasebut.

    “Tuan, ora mange pa sis jour. Mugi-mugi katentreman saged dipun lampahi.

    - Maneh. Luwih pathetic.

    Ippolit Matveyevich bola-bali.

    - OK banjur. Sampeyan duwe bakat ngemis wiwit cilik. Tindak. Janjian ing sumber ing tengah wengi. Iki, mbudidaya, ora kanggo romansa, nanging luwih dilayani ing wayah sore.
  20. surovts.valery
    surovts.valery 31 Januari 2015 12:10
    +4
    Apa Klitschko pancen walikota Kyiv, lan dudu walikota Berlin utawa Leipzig? - wong Kiev nguwuh sawise mantan petinju maneh tindak menyang Jerman.

    Dadi dheweke kaleksanan kepinginan saka wong-wong ing Kiev (kayane para demonstran Kiev dikirim menyang kono). Utawa Mungkin dheweke ngaco munggah saka mobilisasi?
  21. djqnbdjqnb
    djqnbdjqnb 31 Januari 2015 12:13
    +4
    kapentingan ing wicara Pak Klitschko gedhe, lan kabeh kursi ing bale wis kapenuhan


    Isih, fisiognomi ing tingkat foto! Aku dhewe bakal lunga lan ndeleng apa rai sing misuwur bakal katon ing Bundestag?
  22. crambol
    crambol 31 Januari 2015 12:14
    +3
    Aku bakal langsung, kita butuh bantuan finansial EU.


    Dheweke dadi jiwa pujangga
    Dadi wenehana welas asih...

  23. kembang srengenge
    kembang srengenge 31 Januari 2015 12:15
    +1
    Tanpa senjata, propaganda lan dolar saka sponsor Kulon ing Ukraina, ora bakal ana Maidan, utawa perang, utawa sampeyan lan Parashenka.
  24. Hronyaka
    Hronyaka 31 Januari 2015 12:15
    +1
    Kirimi Vital menyang Jerman kanggo panggonan permanen, mung pati sing ngisin-isini nunggu sampeyan ing kene ...
  25. Stinger
    Stinger 31 Januari 2015 12:15
    +1
    Lan yen ana piranti lan potensial, banjur apa banjur lelungan ngubengi "Eropa" karo tangan ulur lan slogan-slogans konyol.


    Cetha kok. Lan alat ora banget, lan karo potency. Kanthi alat lan potensial, dheweke pindhah menyang wanita, lan ora menyang Jerman kanggo dhuwit.
  26. Federal
    Federal 31 Januari 2015 12:17
    + 14
    Kita kudu meksa Rusia kanggo mungkasi ndhukung separatis. Tanpa senjata, propaganda lan ruble saka pepadhamu wetan, ora bakal ana perang ing wilayah kita.

    Sajrone Vitalik, sampeyan wiwit lara kanthi penyakit profesional petinju, kabeh gejala ana ing pasuryan sampeyan.
  27. klavyr
    klavyr 31 Januari 2015 12:17
    +3
    Klitschko bali ing Jerman lan njaluk dhuwit maneh
    Jerman lan kabeh wong Eropa sing duwe dhuwit saiki kudu "kerjasama" karo independen ya
  28. pts-m
    pts-m 31 Januari 2015 12:20
    +3
    kakly, minangka padha pengemis, padha tetep supaya preduli saka wektu sajarah, apa Khmelnitsky utawa Klychko, ora ana bedane.
  29. siberalt
    siberalt 31 Januari 2015 12:20
    + 11
    Ngerti-carane kanggo Klitschko duwe dhuwit biasanipun? Oh nggih. Kepiye carane dheweke ngerti?

    1. Gleb
      Gleb 31 Januari 2015 13:20
      +9
      sanajan twitter iku palsu, nanging bisa nambah swasana ati)
  30. Knight Rider
    Knight Rider 31 Januari 2015 12:21
    + 15
    Sithik humor ngguyu
  31. AID.S
    AID.S 31 Januari 2015 12:21
    +5
    Geben zi donya bitte etvas kopeck... Kisa Vorobyaninov.
  32. Komentar wis dibusak.
  33. YasonDinAlt
    YasonDinAlt 31 Januari 2015 12:25
    +2
    Yen mung dheweke ora bakal ngeculake titik bolongan ing geyropa. Nah, sampeyan ora bisa, pira, sampeyan bisa? Kamangka "negara" iki dudu sing sepisanan sing dihina.
  34. wuta
    wuta 31 Januari 2015 12:26
    + 10
    iki sing diomongake Klitschko marang masyarakat sing dihormati
    1. klavyr
      klavyr 31 Januari 2015 13:29
      0
      umum sing dihormati

      Matur nuwun, aku ngguyu banter! ngguyu
  35. KAPITANUS
    KAPITANUS 31 Januari 2015 12:29
    +4
    Ngemis lan isin ora ngalami. Saw dhuwit antusias.
  36. chelovektapok
    chelovektapok 31 Januari 2015 12:29
    +1
    Lan iku bener! Apa "potensial dill"! Apa "martabat"! Iku dadi "terhormat" kanggo menehi hasil karo kuwi! Padha tanduk murah, lan padha tetep. Ing kono dheweke duwe rekor, mula dheweke duwe ambisi kanthi dhasar. Lan uga madness rampant mindless sing mung ilang sawise dosis apik saka muncrat. Breed, Pak!
  37. asu ajag
    asu ajag 31 Januari 2015 12:29
    +2
    Bolongan donat kanggo dheweke, dudu Sharapova!
  38. Abbra
    Abbra 31 Januari 2015 12:45
    +2
    Akhire aku ngerti yen aku ora bakal ngirim anakku menyang bagean tinju. Otak bakal bajingan.
    1. Gleb
      Gleb 31 Januari 2015 13:18
      -3
      sepisanan, sampeyan bisa melu tinju ing tingkat amatir lan pendekatan sparring lan kompetisi "karo sirah".
      Inggih, sareh, aja ngarep-arep yen ana wong sing bakal mbela kamulyan kanggo sampeyan lan putrane. Iki bisa uga dibutuhake ing endi wae, lan kanthi cara, ing tentara uga, ing tentara, video sing asring dikirim ing kene, ing ngendi wong Rusia sing lemah. gelo dening Kaukasia Saperangan wong gelo perusahaan lan kabeh amarga bapak wanted kanggo mundhakaken putrane sehat, minangka misale jek wong, nanging sampeyan isih bisa argue.
      1. Abbra
        Abbra 31 Januari 2015 16:05
        -1
        Ya, sampeyan, kanca, aku weruh, apa sampeyan uga melu tinju? Ndhuwur iku guyonku.
        1. Gleb
          Gleb 31 Januari 2015 16:15
          +1
          Lan kepiye sampeyan ngerti yen iki guyon? nanging yen saiki aku serius arep nulis bab sing padha karo sampeyan, kepiye carane aku kudu nulis supaya tegese kosok balene?jelasake ing kurung yen aku cukup serius?
          Aku rumangsa yen thread iki mung dadi guyonan
  39. chunga-changa
    chunga-changa 31 Januari 2015 12:46
    +3
    Ing basa Jerman, Vitalya ngomong kanthi wicaksana lan cetha. Iki nalika dheweke nyoba nerjemahake ing pikirane saka basa Jerman asli menyang Rusia, lan banjur uga ngomong apa sing ditampa ing Rochland, ana sing diwiwiti ora mung saben wong.
    1. Riperbahn
      Riperbahn 31 Januari 2015 13:12
      +1
      Pedalik Jerman iku asli?! Aku panginten Yiddish utawa Ibrani ...
  40. DV69
    DV69 31 Januari 2015 12:50
    +2
    Kita duwe akeh alat liyane kanggo menehi tekanan ing Moskow. Ukraina nduweni potensi gedhe.


    Kanthi palu, kapak, obeng, lsp. wong Ukrainia bakal nguwasani proyek konstruksi sing ora ana telas ing Rusia. Dheweke bakal ngganggu campuran bangunan, beton, ubin remuk ing tembok. Mbok malah ing Moscow.
    Aku kaya kanggo menehi saran atlet-ukuran iki, supaya wong, bebarengan karo fellow warga liyane, Pick munggah alat construction lan pindhah kanggo entuk dhuwit kanggo Ukraina. Dheweke ora pengin menyang Rusia, ayo pindhah menyang EU, njupuk roti saka tukang pipa Polandia ing kana. Dheweke ora bakal menehi dhuwit yen ora.
  41. arctidian
    arctidian 31 Januari 2015 12:55
    +1
    Ukraina nduweni potensi gedhe - potensial kanggo kegilaan.
  42. Moscow
    Moscow 31 Januari 2015 12:56
    +1
    Ayo dheweke nganggo celana jero ing acara olahraga. Sampeyan bisa ngalahake karo kangaroo, sampeyan bisa bokong karo bantheng, ana sawetara opsi kanggo "politisi bakat", bisa uga ana wong teka, bakal ngumpulake soko kanggo mlarat. Intelligence kanggo tumindak kuwi cukup cukup. duka sedulur
  43. vch 72019
    vch 72019 31 Januari 2015 12:59
    +8
    Kita duwe akeh alat liyane kanggo menehi tekanan ing Moskow. Ukraina nduweni potensi gedhe.
    Kocak maca paribasan kebo iki
  44. kulkas
    kulkas 31 Januari 2015 13:02
    +2
    Pedalik nganggo basa Rusia kanthi cara sing ora bakal ngerti apa-apa, nanging ing basa Jerman, umume, sawetara tembung sing ora cocog. Sirah ora mung kanggo mangan ing kono, nanging uga kanggo nampa. ngguyu
  45. ORTODOX
    ORTODOX 31 Januari 2015 13:03
    +2
    Lan kanggo sing kapindho saka peti mati, kanggo Vovik, apa ora ana sing ora krungu? Kayane dheweke uga melu politik, utawa dheweke duwe otak sithik, ganti pikiran?
  46. Riperbahn
    Riperbahn 31 Januari 2015 13:10
    +2
    Sawise ujare Ukroina yen dheweke dadi peminjam sing apik, ana sing menehi komentar babagan Politicus. Karya Agung! Padha apik nyilih - menehi x ... s !!!
  47. vtnsk
    vtnsk 31 Januari 2015 13:13
    +1
    Ing foto kasebut, Klitschko katon kaya babon lanang sing sibuk ... ngguyu
  48. Zam
    Zam 31 Januari 2015 13:14
    +1
    kesrakat.
  49. vgfedorenko
    vgfedorenko 31 Januari 2015 13:16
    +1
    Lagu-lagu kasebut wis liwati, nanging dheweke isih nyanyi, lan malah karo crita-crita horor-ancaman:
    “Kolyad-kolyad-kolyadnytsia!
    Apik kanggo ngidoni madu,
    Ora kaya tanpa madu!
    Menehi dhuwit, pakdhe!
    Yak ora menehi dhuwit
    Aku bakal njupuk sapi ing sungu
    Lan kuda betina kanggo chuprynka,
    Aku bakal nggawa sampeyan menyang kuburan.
    Kabeh carol saka sampeyan:
    Cowbass metu, yen ora aku bakal mecah gubug ... "
  50. Ulay
    Ulay 31 Januari 2015 13:23
    +1
    Klitschko minangka politisi sing misuwur banget. Tansah ngumpulake omah lengkap. Dheweke dibebasake nalika kapentingan ing junta wiwit sirna. Sawise pidato ing blogosphere tansah ana gelombang emosi positif. Kaya biasane ngalahake kabeh anti-rating. Iki pasuryan saka "junta" uga "otak" sawijining.
    1. wuta
      wuta 31 Januari 2015 15:37
      0
      meh ora bisa diarani otak