Review militèr

Militer Rusia nampa 5 pesawat latihan tempur paling anyar Yak-130

37
Perwakilan resmi Angkatan Udara Rusia, Kolonel Igor Klimov, ujar manawa Angkatan Udara Rusia nampa 5 pesawat latihan tempur Yak-130 paling anyar, sing bakal ditampa dening pusat pelatihan militer Armavir.

Militer Rusia nampa 5 pesawat latihan tempur paling anyar Yak-130


"Spesialis Pusat Latihan lan Riset Militer Angkatan Udara wis rampung nampa limang pesawat Yak-130 ing pabrik manufaktur. Ing telung dina sabanjure, kru pesawat bakal mabur menyang Armavir, "ujare. TASS.

Klimov nyathet yen minggu ngarep spesialis pusat bakal nampa 4 pesawat liyane, sing bakal pindhah menyang armada pangkalan udara latihan Armavir.

Tujuan utama pesawat Yak-130 yaiku latihan lan latihan tempur pilot. Kinerja penerbangan lan kemampuan maneuvere cedhak karo pejuang modern 4+ lan 5 generasi.
Foto sing digunakake:
http://itar-tass.com/
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Barboskin
    Barboskin 2 Februari 2015 09:39
    +4
    Eaglets sinau mabur!
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 2 Februari 2015 09:58
      +2
      Saka kasunyatan sing kaping pirang-pirang nerbitake materi babagan panrimo limang Yak-130s ing Armavir ATC, nomer pesawat ing tengah ora nambah, lan moderator kudu luwih enten.
      1. Ustin
        Ustin 2 Februari 2015 10:00
        +4
        Materi kasebut "seger" Sampeyan ora kudu dadi moderator.
        1. waf
          waf 2 Februari 2015 10:06
          +1
          Quote: Ustin
          Materi kasebut "seger" Sampeyan ora kudu dadi moderator.


          Halo kancaku!!!! Esuk-esuk (sanajan sampeyan wis nedha awan ombenan ) lan tema sampeyan prajurit
          1. Rus2012
            Rus2012 2 Februari 2015 12:31
            +2
            Kutipan saka waf
            Esuk-esuk

            sauntara iku, Novorossia entuk sayap" :)
            Su-25 saka Angkatan Udara LPR nggawe sortie pisanan lan kasil nyerang konvoi punishers

            02.02.2015 08:30, LPR
            Informasi muncul ing jaringan sosial yen pesawat serangan Su-25 saka Angkatan Udara LPR nggawe urutan pertama dina sadurunge lan sukses nyerang konvoi cadangan ing mburi garis musuh ing dalan Artyomovsk-Debaltsevo. Ing sisih pesawat kasebut ana tulisan retribusi: "Kanggo Odessa!"

            Miturut saksi mata lan data intersepsi radio, para punishers ora nyana serangan udara. Kapitunan Junta amargi serangan udara punika cacahipun 4 kendaraan lapis baja lan 2 kendaraan Ural ngangkut tenaga kerja. Ora ana data babagan kerugian junta ing personel.

            Rincian liyane - http://warfiles.ru/show-79529-aviaciya-lnr-razbila-tylovuyu-kolonnu-ukrainskoy-a
            rmii.html
        2. EgGor
          EgGor 2 Februari 2015 11:23
          +1
          bmpd:
          Tanggal 31 Januari 2015, feri saka Irkutsk menyang pangkalan penerbangan latihan kaping 200 saka Institut Penerbangan Militer Krasnodar dijenengi sawise A.K. Serov, cabang saka Pusat Pendidikan lan Ilmiah Militer Angkatan Udara "Akademi Angkatan Udara dijenengi Profesor N.E. Zhukovsky lan Yu.A. Gagarin" ing Armavir (Wilayah Krasnodar) saka limang pesawat latihan tempur Yak-130 sabanjure dibangun dening Pabrik Penerbangan Irkutsk saka Irkut Corporation OJSC miturut program 2014 lan ditampa dening Angkatan Udara Rusia ing pungkasan Desember. Saka Irkutsk nganti Armavir karo pendaratan penengah ing Novosibirsk, Chelyabinsk lan Borisoglebsk njupuk pesawat Yak-130 kanthi nomer buntut abang "58" (nomer seri 1203), "62" (nomer seri 1207), "63" (nomer seri 1208), "66" (nomer seri 1211). nomer 67) lan "1212" (nomer seri XNUMX).

          Iki wis dadi kumpulan nomer loro saka program Yak-130 2014, sing bubar disuling saka Irkutsk menyang Armavir. Minangka blog kita sadurunge dilaporake, ing 23 Januari 2015, limang pesawat Yak-130 pisanan mabur saka Irkutsk menyang Armavir kanthi pendaratan perantara - pesawat kanthi nomer buntut abang "56" (nomer seri 1201), "57" (nomer seri 1202) , "59" (S/N 1204), "60" (S/N 1205) lan "65" (S/N 1210).

          Kaya sing wis dilaporake ing blog kita, pangiriman pesawat Yak-130 saka program 2014 menyang Angkatan Udara Rusia ditundha kanthi serius amarga kacilakan tanggal 15 April 2014 ing Akhtubinsk saka pesawat tempur jinis iki lan penundaan pesawat kasebut. penerbangan. Akibaté, kumpulan pisanan Yak-130s sing dibangun ing 2014 ditampa dening Angkatan Udara Rusia mung ing 29 Agustus (telung pesawat), lan sing sabanjure ing 14 November (telung pesawat). Enem kendaraan sing ditransfer duwe nomer buntut abang saka "51" nganti "55" lan "65", lan dikirim ing November-Desember menyang pangkalan udara latihan kaping 200 ing Armavir, menehi tandha wiwitan peralatan maneh kanggo jinis iki.

          Miturut data sing dikawruhi, paling ora 14 pesawat Yak-130 liyane kanggo Angkatan Udara Rusia, sing diprodhuksi miturut program 2014 (nomer seri saka 1201 nganti 1214), diterbangake ing Irkutsk sadurunge pungkasan taun, sing ketoke, 12. dikirim ing pungkasan Desember (nomer sisih abang dikenal ing sawetara saka "56" kanggo "70"). Transfer pesawat sing dipasrahake iki menyang Armavir diwiwiti mung ing separo kapindho Januari 2015 - kaya sing wis kasebut, lima pisanan pesawat sing dipasrahake menyang kana ing 23 Januari, lan saiki ing 31 Januari - limang liyane.
      2. Fregate
        Fregate 2 Februari 2015 11:47
        0
        Quote: Raksasa Pikiran
        Saka kasunyatan sing kaping pirang-pirang nerbitake materi babagan panrimo limang Yak-130s ing Armavir ATC, jumlah pesawat ing tengah ora bakal nambah.

        Pancen, kadhangkala sampeyan ora bakal ngerti apa iki pesawat sing padha utawa ora. Lan ternyata kaya karo dacent:
        "Siji .... loro .... lan ing kana, ing negara, sing katelu dumunung" (c)
        Ing kene kita "suwene kita nyerahake, luwih apik" (c) hi
    2. Byshido_dis
      Byshido_dis 2 Februari 2015 09:58
      +1
      "Latihan pertempuran", tegese manuk iki bisa nggawa lan nggunakake senjata nyata. Lan saiki pitakonan: -Napa, bubar, tinimbang pesawat tempur, akeh pesawat "latihan tempur" kanthi wektu latihan kru minimal wis diwenehake? Apa kita siyap perang, amarga kita butuh pilot?
      1. Santa Fe
        Santa Fe 2 Februari 2015 10:04
        0
        Kutipan saka Byshido_dis
        iki tegese manuk iki bisa nggawa lan nggunakake senjata nyata

        Yak-130 malah ora duwe radar

        Maksimum - tembak wong Papua ing wilayah sing mbukak
        1. clidon
          clidon 2 Februari 2015 17:21
          0
          Iku uga dipanggonke kanggo ekspor minangka pesawat serangan entheng kanggo Papuans padha ing umum.
      2. muhomor
        muhomor 2 Februari 2015 10:17
        +1
        Bener, tentara sing sopan mung bisa duwe rong negara. Dheweke lagi perang utawa nyiapake perang!
      3. menet
        menet 2 Februari 2015 11:36
        0
        gelut? Kayane ya. Amerika ora bisa mandheg yen ora. ayo padha sinau.
      4. clidon
        clidon 2 Februari 2015 17:20
        +1
        Senjata iki pisanan kanggo latihan pilot ing nggunakake senjata, kapindho kanggo latihan pilot ing nggunakake senjata, lan katelu kanggo padha. Inggih, ing ora dingerteni "mung ing kasus." )
  2. Hubun
    Hubun 2 Februari 2015 09:40
    +1
    Seneng krungu kabar liyane lan liyane kaya saiki.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 2 Februari 2015 09:40
    0
    Guys, iki kaping telune topik iki dikirim ing sawetara dina kepungkur.
    Mesthine, kabeh kanggo nganyari armada Angkatan Udara.
    1. Ustin
      Ustin 2 Februari 2015 09:58
      +3
      Mung wae kabare padha, lan kanggo "kaping telu". Dadi kabeh tertib...
  4. Yohanes_f
    Yohanes_f 2 Februari 2015 09:41
    0
    hmm .. aneh, nanging aku yakin yen aku weruh 130s ing nomer 2 bêsik ing Kuba ing TsPAT lokal bali ing 2010 ...
  5. RusDV
    RusDV 2 Februari 2015 09:41
    +1
    manuk cilik nanging mbebayani.... Lan migunani.... kanggo sing duwe.... Pira ace sing bakal disiapake? recourse
    1. Yohanes_f
      Yohanes_f 2 Februari 2015 09:43
      +1
      ombenan lan nyiyapake lan nglatih maneh)) mesin sing cerdas))) prajurit
      1. waf
        waf 2 Februari 2015 10:37
        +1
        Kutipan saka John_f
        lan nyiapake lan nglatih maneh akeh


        Bakal nyiapake YA, nanging babagan kasunyatan sing "REPARE" belay Kepiye lan saka "apa" dadi "apa" Nyuwun
  6. Decathlon
    Decathlon 2 Februari 2015 09:43
    +2
    Panjaluk aviator ing situs kasebut! Marang kula, ing pertempuran nggunakake mesin iki, iku luwih cedhak apa: fighter utawa pesawat serangan? Matur nuwun sadurunge, juragan.
    1. Lenivets
      Lenivets 2 Februari 2015 09:54
      +1
      Kanggo stormtrooper.
    2. waf
      waf 2 Februari 2015 10:01
      +2
      Kutipan saka Decathlon
      Marang kula, ing pertempuran nggunakake mesin iki, iku luwih cedhak apa: fighter utawa pesawat serangan?


      1. Ing wayahe (produksi serial) mung ing versi TCB prajurit Nanging karya lagi ditindakake keprungu



      2. Kanggo nggunakake versi "pejuang", sampeyan kudu paling sethithik "locator" nglirik
      3. Pesawat serangan cahya (ing versi "serangan") cukup REAL prajurit (luwih becik, mesthi, "motor sing luwih kuat")
      4. Lan kanggo latihan pilot IBA lan FBA .. paling IT prajurit
      5. Foto saka LII'ev ... ndeleng kabeh dhewe nglirik (foto-tambahan kanggo item 1 keprungu )

      1. waf
        waf 2 Februari 2015 10:11
        +3
        Kutipan saka waf
        (foto-tambahan kanggo item 1


        "Tambahan" liyane nglirik

        1. TSOOBER
          TSOOBER 2 Februari 2015 17:43
          +1
          Halo Sergey! Miturut foto:
          - ing ngisor fuselage ana wadhah gantung utawa meriam (Aku cenderung versi kapindho)
          1. waf
            waf 2 Februari 2015 18:54
            0
            Kutipan saka TSOOBER
            - ing ngisor fuselage ana wadhah gantung utawa meriam (Aku cenderung versi kapindho)


            Versi kapindho sing paling bener ombenan
            Lan supaya bisa tekan sing pertama.. wacanen jaran ing ndhuwur, ing endi foto 2 keprungu
            1. TSOOBER
              TSOOBER 2 Februari 2015 19:30
              0
              Sergey irung saka Yak-130 dicet putih, nanging minangka adoh aku ngerti Paint iki digunakake minangka radio-transparan, supaya apa radar?
    3. waf
      waf 2 Februari 2015 10:05
      0
      Kutipan saka Decathlon
      Panjaluk aviator ing situs kasebut!


      Ing situs kasebut Kang Ustin wis ana! prajurit

      Dheweke duwe kabeh "pitakonan"! ombenan

      Sampeyan bakal ngerti kabeh (ing watesan apa sing diidini) keprungu ) kanthi jaminan 100% REALITY lan BENER!!! prajurit
    4. Penelope
      Penelope 2 Februari 2015 11:21
      +1
      Kabar iki dudu kabar maneh.
    5. Komentar wis dibusak.
  7. aszz888
    aszz888 2 Februari 2015 09:45
    +1
    Nanging apik!
    Aku pengin siji kanggo putune.
  8. gormih
    gormih 2 Februari 2015 09:46
    +7
    Pesawat latihan kita mabur sanajan buntute suwek.

  9. gormih
    gormih 2 Februari 2015 09:56
    +1
    Sayange yen Pabrik Penerbangan Saratov dirusak ...
    Iki miwiti produksi pesawat kasebut. Saiki mung ana ing Ulyanovsk Yaks.
  10. iku-ai00
    iku-ai00 2 Februari 2015 09:58
    +1
    Inggih, sanalika taburEtkina "ngiwa" saka BADAN ..., dadi meh saben minggu, utawa malah kaping pirang-pirang minggu, ana laporan sing militèr Rusia ditampa maneh, banjur pesawat, banjur kapal, banjur sawetara technique strategis liyane. ! apik
    Lan karo dheweke, dheweke mung krungu: - ana sing dibubarake, ana sing dibubarake, ana sing "dipotong" ... belay
    1. clidon
      clidon 2 Februari 2015 17:24
      0
      Kontrak kasebut, miturut "pesen katon saben minggu," biasane rampung ing wektu Serdyukov. Ing dhuwit sing disimpen saka ngethok lan disbandments ing umum. Ora ana mukjijat ing kene.
  11. Abbra
    Abbra 2 Februari 2015 10:06
    0
    Shoigu wis dadi tokoh sejarah. Gusti Allah mberkahi dheweke!
  12. el.baya
    el.baya 2 Februari 2015 10:15
    +1
    kabar seneng banget..positif ngguyu
  13. tukang sihir
    tukang sihir 2 Februari 2015 11:11
    +3
    Aku foto ing Tolmachevo, nalika padha lungguh ing penengah.
    http://wizarden.livejournal.com/80025.html
  14. Hronyaka
    Hronyaka 2 Februari 2015 14:19
    0
    pesawat anyar lan latihan terus-terusan minangka jaminan langit sing tentrem!
  15. Linkor9s21
    Linkor9s21 2 Februari 2015 16:10
    0
    Apa ayu yak130)) cuteness eseman
  16. Knight Rider
    Knight Rider 2 Februari 2015 18:19
    +1
    6 kendaraan ditransfer menyang Armavir ing 2014, b / n 51,52,53,54,55,65
    5 kendaraan ditransfer menyang Armavir ing 23.01.15 b/n 56,57,59,60,65
    5 kendaraan ditransfer menyang Armavir ing 31.01.15 b/n 58,62,63,66,67
    Gunggunge 16 pesawat. Confuses mung loro pesawat karo b padha / n 65. Mungkin sawetara kesalahan?