Review militèr

RPG-7: Peluncur granat Amérika asal Rusia

91


Sawise organisasi produksi senapan serbu AK-47, produksi peluncur granat RPG-7 Soviet-Rusia diadegake ing Amerika Serikat. Kaya ing kasus Kalash, Amerika kepincut karo rasio rega / kinerja saka Rusia gaman

Produksi skala lengkap peluncur granat anti-tank RPG-7 sing bisa digunakake maneh, sing dikembangake ing Uni Soviet ing taun 60-an pungkasan abad kepungkur lan wiwit saiki dadi jinis peluncur granat tangan sing paling populer ing saindenging jagad. ing AS. Iki dilaporake dening portal Defense Aerospace.

Yen sampeyan ora pindhah menyang rincian, RPG-7, kaya peluncur granat liyane, kasusun saka rong bagéan - awak saka peluncur granat lan dijupuk (grenade) menyang, kang dilebokake ing awak, lan banjur mabur. metu saka iku lan serangan ing kadohan saka 250-500 meter tank, mobil utawa bangunan. Miturut Defense Aerospace, RPG-7 hulls wis diprodhuksi ing AS dening AirTronic wiwit taun kepungkur. Pengujian peluncur granat iki ditindakake ing wulan Agustus-November 2014 minangka bagean saka program Spiral J Angkatan Darat AS, lan ing awal Desember, Aberdeen Proving Ground menehi sertifikasi RPG-7 Made in USA lan ngidini dikirim menyang militer AS. . Mulane, ing pungkasan minggu kepungkur, AirTronic lan perusahaan Amerika liyane, Chemring Ordnance, ngumumake nggawe joint venture kanggo nggawe babak kanggo peluncur granat RPG-7.

Produksi serial granat-propelled roket anyar kanggo RPG-7, sing bakal diwenehake utamane kanggo Angkatan Darat AS, dijadwalake ing awal 2016. Nanging, musim semi iki, minangka bagéan saka Program Dhukungan Pasukan Ekspedisi Angkatan Darat AS, peluncur granat RPG-7 buatan AS bakal melu latihan tentara, nalika militer AS bakal nindakake metode operasi tempur anyar karo mungsuh sing bersenjata karo Soviet- Senjata cilik Rusia ..

Iki minangka kasus kaping pindho ing sasi pungkasan nalika produksi senjata cilik Soviet-Rusia diatur ing Amerika Serikat. Ayo kula ngelingake yen rong minggu kepungkur, dealer utama Amerika saka keprihatinan senjata Kalashnikov Rusia, RWC, ngumumake yen ing kuartal kaping pindho taun iki bakal ngluncurake pabrik ing Amerika Serikat kanggo produksi produk Mikhail Timofeevich Kalashnikov sing paling populer. ing donya - senapan serbu AK-47. Alesan kanggo iki, kepala RWC, Thomas McCrosin, nyebat permintaan rush kanggo Kalash ing Amerika Utara, sing muncul sawise Amerika Serikat, minangka bagéan saka sanksi anti-Rusia, nglarang penjualan senjata cilik saka Rusia ing wilayahe. . Malah tanpa iki, iku owahan - miturut persetujuan rampung ing Januari 2014 antarane RWC lan Kalashnikov, bakul Amérika saka gunsmiths Russian samesthine kanggo saben taun ngedol nganti 200 ewu produk saka Izhevsk ing pasar Amérika Lor.

Nanging, sanksi administrasi AS saiki mungkasi rencana kasebut, sanajan sauntara, nanging pungkasane, sing nyebabake, miturut Thomas McCrosin, RWC kanggo mbangun pabrik dhewe kanggo produksi Kalash ing Amerika. Salajengipun. Dadi mengko, RWC ndhaptar Kalashnikov USA LLC ing Amerika Serikat ing awal taun iki lan ngajokake aplikasi kanggo registrasi merek dagang Kalashnikov ing Amerika Serikat kanggo kelas sing ana hubungane karo senjata, amunisi, amunisi, ndandani lan pangopènan senjata. Mesthine, sacara lahiriah, tumindak RWC iki katon ora ramah marang Rusia lan masalah Kalashnikov Rusia. Nanging, pimpinan badhan senjata Rusia ing kahanan iki nuduhake pengendalian apik tenan. "Produk saka Kalashnikov Concern kanthi tradisional njaga posisi utama ing pasar Amerika. Sanksi dileksanakake wis Ngartekno tambah kapentingan ing produk badhan, lan langkah kuwi ing bagean RWC misale jek cukup logis kanggo kita ing kahanan saiki. Perlu dicathet yen proyek iki maneh nandheske popularitas senapan serbu Kalashnikov sing legendaris, "komentar resmi saka badhan Kalashnikov nyathet babagan peluncuran RWC produksi AK-47 ing Amerika Serikat. Lan reaksi saka pihak Rusia iki nyebabake sawetara analis nyatakake yen bisnis senjata Amerika lan Rusia wis nemokake cara kanggo nyingkirake larangan resmi babagan pasokan senjata cilik Rusia menyang Amerika Serikat.

Ing kasus organisasi produksi ing Amerika Serikat saka peluncur granat Soviet-Rusia RPG-7, motivasi, mesthi, beda. Militer AS, sing entuk manfaat AirTronic lan Chemring Ordnance bakal ngasilake produk iki ing tlatah negara iki, wis kenal karo RPG-7 wiwit Perang Vietnam. GSKB-47 (saiki - "Basalt") ngembangake peluncur granat iki, pisanan, kanggo pertempuran tank lan kendaraan waja entheng. Nanging ternyata uga bisa uga nglawan target udara sing mabur kurang. Tentara Vietnam Lor, contone, nembak meh 1968 helikopter Amerika ing antarane taun 1975 lan 130. Keandalan, biaya murah, gampang digunakake, macem-macem granat, kekurangan mundur nalika dipecat nyebabake kasunyatan manawa senjata Soviet anyar, uga senapan serbu AK-47, secara harfiah nyebar ing saindenging jagad. setengah abad pungkasan.

Mung resmi, macem-macem modifikasi saka RPG-7 saiki ing layanan karo meh sèket negara ing donya - saka Finlandia kanggo Republik Afrika Kidul. Miturut ahli militer, peluncur granat iki wis melu ALL perang lan konflik lokal sing kedadeyan ing planet kita sajrone setengah abad kepungkur. Sajrone wektu iki, ing lisensi (Bulgaria, China, lan sapiturute) lan tanpa wong-wong mau, udakara 9 yuta RPG-7 saka macem-macem modifikasi diprodhuksi ing donya. Ing wektu sing padha, "pipa" dhewe tetep ora owah (kajaba opsi landing "lipat". Nanging pemandangan lan granat dhewe wis apik. Saiki RPG-7 nggunakake granat saka macem-macem jinis: anti-tank kumulatif, kalebu tandem, dhuwur-mbledhos anti-personil, thermobaric (volumetrik detonating), incendiary, latihan, etc. Mulane, sak perang ing Irak, RPG-7 nembak gampang pierced ora mung ing Hummers kang militèr Amérika dipindhah, nanging uga mbuktekaken efektif marang nawakke Amérika M1 Abrams (yen padha kenek sisih utawa buritan). Tren sing padha diamati nalika perang pungkasan ing Afghanistan, ing ngendi Taliban kasil mburu karo RPG-7 ora mung target darat tentara AS lan sekutu, nanging helikopter.

Mulane, ketoke, tujuan langsung sing Amerika Serikat ngatur produksi RPG-7 dhewe yaiku kanggo ngajar militer Amerika ing lapangan latihan supaya bisa ditindakake dening peluncur granat kasebut. Paling ora, iki carane wong bisa nganggep maneuvers musim semi saka Pasukan Ekspedisi Angkatan Darat Angkatan Darat AS, ing ngendi "lawan" bakal bersenjata RPG-7 buatan Amerika kanggo pisanan. Nanging, pangareping AirTronic USA Richard Vandiver ngarep-arep ora rampung ing kono. "Kanthi kolaborasi karo Chemring Ordnance, sing keahlian ing manufaktur lan riset amunisi 40mm ora ana tandhingane, kita bakal nggawa menyang pasar peluncur granat tangan anti-tank sing kita yakin bakal ngluwihi kabeh mitra sing ana ing saindenging jagad," ujare. ing minggu iki. Pernyataan kasebut, mesthi, samesthine. Nanging, saiki, yen kita mbandhingake foto sing kasedhiya ing topik iki, versi Amerika RPG-7 beda karo mitra Rusia mung amarga duwe saham saka senapan serbu M4, grip pistol saka AR-15, lan ril Picatinny. Umumé, kit awak sing ora ngganti inti. Ayo ndeleng apa granat kasebut ...
Pengarang:
Sumber asli:
http://expert.ru/2015/01/31/strelnut-po-russki/
91 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lan Kita Host
    Lan Kita Host 7 Februari 2015 06:51
    + 35
    Kabar sing padha kanggo kula, padha wis riveting RPG-7 kanggo ekspor kanggo dangu, Klone punika kaping pindho luwih entheng tinimbang asli ing bobot, thanks kanggo nggunakake komposit.
    Pembeli utama yaiku negara-negara sing duwe tong sampah kanggo piranti iki wiwit jaman Soviet "mbantu wong-wong sedulur", utawa nembak nganggo / tanpa lisensi (lan ana sawetara).

    1. Alexander V
      Alexander V 7 Februari 2015 06:58
      + 11
      Tuladha kok?
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 7 Februari 2015 07:17
        + 13
        Kutipan: Alexander V
        Tuladha kok?


        Modernizers dianggep, ketoke, sing bakal luwih trep. Aku mung dijupuk saka asli (trofi, Déwan Soviet), iku hard kanggo kula kanggo ngadili carane sabdho inovasi iki. Nyuwun
      2. Bayonet
        Bayonet 7 Februari 2015 07:28
        +5
        Kutipan: Alexander V
        Tuladha kok?

        Kanggo gampang ngarahake!
        1. Lan Kita Host
          Lan Kita Host 7 Februari 2015 07:36
          + 11
          Quote: Bayonet
          Kutipan: Alexander V
          Tuladha kok?

          Kanggo gampang ngarahake!

          Ya, kaya ngono, pipa kayu kasebut duwe fitur sing ora nyenengake - nyusup ing pundhak lan geser saka tali unloading ing sisih. Lan bokong, ing teori, kudu menehi ganti rugi kanggo iki.
          Panjenenganipun dipencet Pundhak - lan njupuk mati bagéan saka mbukak wawas saka tangan, utamané yen sampeyan njupuk ing amba munggah utawa mudhun. ya
          Iku bakal menarik kanggo njupuk saka anyar kanggo mbandhingaké. opo
          1. enot73
            enot73 7 Februari 2015 08:14
            +4
            RPG-7 sing digawe AS bakal melu latihan militer nalika militer AS bakal nindakake cara anyar kanggo nglawan mungsuh sing bersenjata senjata cilik Soviet-Rusia.
            Apa Yankees pancen bakal main trik kotor ing pertempuran? Yen ora, apa gunane nggunakake senjata alami "Soviet-Rusia" ing latihan? ngguyu Ora liya . khusus kanggo aran.
            1. GRAy
              GRAy 7 Februari 2015 10:28
              +3
              Kutipan saka: enot73
              Apa Yankees pancen bakal main trik kotor ing pertempuran?

              Dheweke bakal kenek karo granat karet (paling ora aku ngarep-arep eseman ).
              1. nosgoth
                nosgoth 7 Februari 2015 16:59
                +3
                Kutipan saka GREY
                Kutipan saka: enot73
                Apa Yankees pancen bakal main trik kotor ing pertempuran?

                Dheweke bakal kenek karo granat karet (paling ora aku ngarep-arep eseman ).


                GayArmy piye wae ternyata :-))
            2. ACKiPaPa,
              ACKiPaPa, 7 Februari 2015 17:02
              +7
              Yen ora, apa gunane nggunakake senjata alami "Soviet-Rusia" ing latihan?

              Padha nalika nyewa Bundes MIG-29 kanggo "top gun" latihan luwih akurat saka skills ing dealing karo "mungsuh kamungkinan" plus kemampuan kanggo nggunakake piala.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Hronyaka
          Hronyaka 7 Februari 2015 17:02
          +5
          Quote: Bayonet
          Ya, kaya ngono, pipa kayu kasebut duwe fitur sing ora nyenengake - nyusup ing pundhak lan geser saka tali unloading ing sisih. Lan bokong, ing teori, kudu menehi ganti rugi kanggo iki.

          Aku krungu sing thanks kanggo bokong, persentasi hit tambah.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. enot73
        enot73 7 Februari 2015 16:48
        +5
        Kutipan: Alexander V
        Tuladha kok?
        IMHO Amerika, pisanan. padha arep kanggo nuduhake yen lagi ngeculake pembangunan, lan sareh, padha banget tresnani saka tuning beda. Iki , contone , foto AKM Amer . Nanging ora jelas carane njupuk kanthi bokong kaya ngono. Priksa manawa pipa RPG biasa ana ing pundhak lan kira-kira kepiye katon kaya bokong kasebut. Ora tengah, nanging mburi "pipa" bakal ana ing pundhak. ngguyu Ing foto ing header, prajurit Amerika murub saka RPG "biasa".
        1. Hronyaka
          Hronyaka 7 Februari 2015 17:09
          +2
          Kutipan saka: enot73
          Ora tengah nanging mburi "pipa" bakal dumunung ing Pundhak

          Kajaba iku, pilihan kebangkrutan ana ing foto. Aku ora ngerti ngendi kanggo nyelehake bokong iki.
          1. pimply
            pimply 7 Februari 2015 23:27
            +5
            Kutipan saka Hronyaka
            Kajaba iku, pilihan kebangkrutan ana ing foto. Aku ora ngerti ngendi kanggo nyelehake bokong iki.


            Mung amarga sampeyan ora ngerti, iku ora ngganti apa-apa.
        2. decanter
          decanter 8 Februari 2015 01:59
          +1
          ngisor PUS lan ora RPG ora menehi metu rahasia militèr
        3. saygon66
          saygon66 8 Februari 2015 20:35
          0
          - Ngapunten, nanging ing foto screensaver - wong Australia ... nglirik
      5. opus
        opus 8 Februari 2015 11:02
        +1
        Kutipan: Alexander V
        Tuladha kok?

        Fiksasi nalika ngarahake, njupuk
      6. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
  2. yurich
    yurich 7 Februari 2015 06:55
    +5
    Wong Amerika paling nangis yen produke ditiru. Muga-muga ora ana sing metu saka kualitas sing padha karo kita.
    1. tronin.maxim
      tronin.maxim 7 Februari 2015 06:59
      +6
      Oke, wong Tionghoa, nanging kepiye carane nutupi kasur? Sawise kabeh, padha gawé f-22s, Cut budget kanggo f-35s? Sawetara pitakonan. opo
      1. Bayonet
        Bayonet 7 Februari 2015 07:31
        + 11
        Kutipan saka tronin.maxim
        Oke, wong Tionghoa, nanging kepiye carane nutupi kasur?

        Iku mung padha ora nandhang sangsara marga saka Komplek, gegaman apik - kok ora nggawe dhewe?
        1. GRAy
          GRAy 7 Februari 2015 08:09
          + 14
          Quote: Bayonet
          Iku mung padha ora nandhang sangsara marga saka Komplek, gegaman apik - kok ora nggawe dhewe?

          Ayo, kanggo awake dhewe, dakkira padha kumpul kanggo nyedhiyakake janggut nganggo senjata sing wis dikenal.
          1. Alex_Popovson
            Alex_Popovson 7 Februari 2015 08:42
            +8
            Lan kanggo dhewe ing tong sampah ing wektu sing padha. Amerika wis tau bodho, padha ngormati senjata apik.
    2. pimply
      pimply 7 Februari 2015 11:03
      +1
      Kutipan saka yurikh
      Wong Amerika paling nangis yen produke ditiru. Muga-muga ora ana sing metu saka kualitas sing padha karo kita.
      Paten duwe tanggal kadaluwarsa winates wektu
    3. nosgoth
      nosgoth 7 Februari 2015 17:04
      +6
      Lan aku ngarep-arep yen kita uga bakal miwiti nyalin soko kanthi terang-terangan saka wong-wong mau (soko penting).
      Kanggo seneng-seneng, ayo ngomong "Saiga-AR15" ing rega "Saiga-MK" :-))) lan, sing paling Jahwéh, rampung diprodhuksi dening kita, lan ora ana royalties lan bagean manca. Amarga akeh ora bakal pikiran duwe arch ing aman, nanging ora ing rega 100-150 ewu rubles.
      1. pimply
        pimply 7 Februari 2015 23:18
        +2
        Kutipan saka Nosgoth
        Kanggo seneng-seneng, ayo ngomong "Saiga-AR15" ing rega "Saiga-MK" :-))) lan, sing paling Jahwéh, rampung diprodhuksi dening kita, lan ora ana royalties lan bagean manca.

        Dadi apa sing ngalangi sampeyan? Paten lan gambar wis dawa wis luwih utawa kurang mbukak akses
      2. ngakak
        ngakak 8 Februari 2015 15:40
        0
        AR-15 ing Rusia diprodhuksi dening paling ora 3 perusahaan.
      3. pajak reged
        pajak reged 24 Februari 2015 15:06
        0
        Pethel wis digawe kanggo dangu - VPO-140.
  3. Bort Radist
    Bort Radist 7 Februari 2015 07:03
    +1
    Tu - 95 wektu kanggo nyalin, mesin roket ora bisa. Ak, RPG lan Tu-95 minangka apotheosis.
    1. Bayonet
      Bayonet 7 Februari 2015 07:32
      +2
      Kutipan saka Bort Radist
      Tu - 95 iku wektu kanggo nyalin

      Cukup kabecikanmu eseman
  4. DYMYCH
    DYMYCH 7 Februari 2015 07:10
    +8
    Kabeh sing potensial wis suwe ngakoni keunggulan anti-tank Soviet. Iki yen sampeyan ora nyathet pejuang, tank, sistem pertahanan udara, lsp, lsp. Nanging dheweke ora ngiklanake.
    1. pimply
      pimply 7 Februari 2015 11:04
      0
      Kutipan: DYMYCH
      Kabeh sing potensial wis suwe ngakoni keunggulan anti-tank Soviet. Iki yen sampeyan ora nyathet pejuang, tank, sistem pertahanan udara, lsp, lsp. Nanging dheweke ora ngiklanake.

      Ing kene, prevalensi jinis tartamtu kanthi indikator sing bisa ditampa
      1. fennekRUS
        fennekRUS 7 Februari 2015 11:15
        + 13
        Quote: Pimply
        Ing kene, prevalensi jinis tartamtu kanthi indikator sing bisa ditampa

        Ing kene, indikator sing rada bisa ditampa, kanthi keluwesan aplikasi sing apik banget. Tandem, fragmentasi, thermobaric, kumulatif - lan kabeh diluncurake saka siji pipa. Plus ngganti tembakan karo "siji-loro-telu"
        Tas karo granat isih luwih kompak tinimbang "bundel" peluncur granat sing bisa digunakake.
        1. pimply
          pimply 7 Februari 2015 23:16
          +1
          Kutipan: fennekRUS
          Tas karo granat isih luwih kompak tinimbang "bundel" peluncur granat sing bisa digunakake.

          Kanggo wiwitan, ana akeh peluncur granat sing bisa digunakake maneh ing sisih kulon. Sareh, ora tenan, yen padha urusan karo loro.
          Iki minangka peluncur granat sing apik, nanging ... ana akeh banget nanging.
          1. fennekRUS
            fennekRUS 8 Februari 2015 23:26
            +2
            Quote: Pimply
            Kanggo wiwitan, ana akeh peluncur granat sing bisa digunakake maneh ing sisih kulon.

            "Armbust", "Bazooka" lan "Karl Gustav" - tenan akeh. Lan uga teka saka 56-60s.
            Babagan tas karo nembak, sing aku, sawise. Aku dhewe kaget karo produksi maneh - sing kapitu, miturut pendapatku, minangka senjata partisan. Owah-owahan cepet saka jinis dijupuk, kemampuan kanggo cepet ngisi-muat maneh tanpa partisipasi nomer kaloro. Ing padha "Gustav" ana akeh obahe liyane, liyane saka treasury sing dikenani biaya.
            1. pimply
              pimply 9 Februari 2015 00:04
              0
              Kutipan: fennekRUS
              "Armbust", "Bazooka" lan "Karl Gustav" - tenan akeh. Lan uga teka saka 56-60s.

              Bener, luwih apik.
              1. fennekRUS
                fennekRUS 9 Februari 2015 15:35
                0
                Nah, iki klon saka bazooka sing padha. Nanging, aku ora weruh alesan kanggo mbantah. Aku wis nulis ing ndhuwur, aku dhewe sing rugi. Mung nyuarake sesanti saka alesan.
  5. DYMYCH
    DYMYCH 7 Februari 2015 07:15
    + 16
    Tu - 95 iku wektu kanggo nyalinWong Tionghoa durung duwe kesempatan kanggo nyalin dvigun. Iki masalah utama lan video kasebut mung kanggo ngurmati Bear.
    1. decanter
      decanter 8 Februari 2015 02:07
      -3
      Tu-95 umume Junkers ??? kaya wong tawanan
      1. wk
        wk 8 Februari 2015 05:08
        -4
        ing umum, mayoritas aviation Soviet, loro militèr lan sipil, sawise perang ora digawe tawanan (terlantar dening Jerman), padha ora manggon kanti awon cedhak Moscow .... nanging ora ana sing langgeng, mboko sithik, kanggo alasan alam, padha wiwit mangkat menyang donya liyane .... bebarengan karo penerbangan domestik.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. decanter
        decanter 13 Februari 2015 23:45
        0
        ahli strategi Soviet pisanan kanggo senjata nuklir TU-4 yaiku B-29
        rudal balistik pisanan R-5 yaiku V-2
        Pokryshkin miber Air Cobra R-39
        lan ora ana apa-apa kanggo nyelehake minus, kita nyuwek saka wektu-wektu saka kita,
        pabrik gas minangka ford
        pabrik Vaz - Fiat
  6. wwff
    wwff 7 Februari 2015 07:22
    + 16
    Iku tetep kanggo amers kanggo nyuwek topi karo earflaps, jaket empuk, balalaika! Lan padha bakal seneng!
    1. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 7 Februari 2015 07:43
      + 40
      Kutipan saka wswff
      Iku tetep kanggo amers kanggo nyuwek topi karo earflaps.balalaika...


      Balalaikas dilarang ing AS! sedulur
      Franklin Roosevelt nandatangani dekrit rahasia sing nglarang balalaikas ing negara kasebut suwene 10 taun ing taun 1940, wiwit iku dekrit kasebut terus dilanjutake.
      Wiwit 2000, dening pesenan eksekutif Clinton, larangan wis lengkap kanggo Alaska, kang mung panggonan ngendi Advertisement diijini, amarga. balalaika ing Alaska dianggep minangka alat musik rakyat. Ing wektu Roosevelt, tanah iki durung duwe status negara, supaya larangan iki circumvented thanks kanggo loopholes ing hukum.

      Alasan resmi larangan kasebut yaiku kasunyatane balalaika dilarang ing Tsarist Rusia dening Gréja Ortodoks lan negara kanggo "iku ngijini sampeyan kanggo moyoki panguwasa." Mesthine, ing USSR larangan kasebut dicabut, nanging ing AS alat ekstremis iki tetep dilarang.

      Dina iki, larangan kasebut disimpen ing wangun sing ora lengkap. Dolanan balalaika ora dilarang sampeyan butuh lisensi khusus kanggo iki. Penjualan massal alat iki lan produksi industri ora diidini. Penjualan pribadi tunggal diidini.

      Kaya mangkono iku opo
      1. pimply
        pimply 7 Februari 2015 11:22
        +2
        Quote: Lan Kita Tikus
        dhawuh rahsa nglarang balalaikas

        wolung)))
      2. SSeT
        SSeT 7 Februari 2015 22:19
        +3
        Aku lying ngisor meja! Ora ngerti, matur nuwun, matur nuwun! apik
    2. fif21
      fif21 7 Februari 2015 07:59
      +4
      Kutipan saka wswff
      balalaika
      Aja ndemek balalaika! suci!
      1. Kasym
        Kasym 7 Februari 2015 17:57
        +6
        Apa serius iki, babagan balalaika ing AS (utawa guyonan) ??? belay . Lan endi kamardikan lan hak asasi manungsa??? Aku maca sing ing negara kabeh wis diatur lan ditulis metu, nanging apa alat musik kudu apa karo ???
        Aku ora bakal kaget yen sesuk ing negara Grad (utamané amunisi - padha ngomong carane roti panas fly), Mi-8 (17) utawa T-72 bakal miwiti digawe. Lan kepiye para Dewa Barat sing duwe peradaban, sombong, lan seneng nyalin Scoop sing ala? Lan ana mung siji kesimpulan - kanggo bali sistem pendidikan Soviet, njupuk menyang akun saperangan saka kesalahane. hi
        1. pimply
          pimply 7 Februari 2015 23:17
          +2
          Quote: Kasym
          Apa serius iki, babagan balalaika ing AS (utawa guyonan) ???

          banter. Bebas didol. Saben uwong mbukak tembung pisanan: "ketetapan rahasia"
    3. Komentar wis dibusak.
    4. taram taramych
      taram taramych 7 Februari 2015 21:47
      0
      Prezika-mabuk, karo Bunch saka kanca, padha cukup bodho dhewe, nanging apa karo dalan sing?
  7. Raider
    Raider 7 Februari 2015 07:47
    + 12
    Kadhangkala kita kerep ngrembug karakteristik kinerja senjata kanthi cara iki lan lali yen kesederhanaan, linuwih ing kabeh kondisi cuaca lan zona alam, lan sinau gampang penting kanggo prajurit. IMHO mesthi. Baterei bakal njagong lan .... Biaya senjata, amunisi, wektu produksi, panyiapan produksi ing produksi anyar, lan liya-liyane. Yen senjata iki wis nyebar dadi wiyar ing saindhenging donya, rasio kabeh pertempuran lan ekonomi pratondho ing tingkat paling dhuwur. Dadi, kaya ing pariwara, kok mbayar luwih ... Ana sing luwih tepat, luwih kuat lan luwih larang. Nanging iki ora ateges luwih apik.
  8. Cossack Ermak
    Cossack Ermak 7 Februari 2015 07:56
    +4
    Ya, sistem Amerika larang banget. Sanajan padha unggul ing sawetara babagan RPG-7. Tembakan saka RPG-7 regane udakara $300. Utawa aku salah?
  9. Raider
    Raider 7 Februari 2015 08:01
    +2
    Conto liyane yaiku MI-17 ing Afghanistan, sing padha ditindakake dening Amerika. Reliabilitas minangka indikator sing penting banget.
    1. LeeDer
      LeeDer 7 Februari 2015 10:29
      +4
      Aku ora mikir iku faktor panentu. Mung ing Afghanistan ana pilot helikopter sing dilatih kanggo turntable kita. Lan kanggo nglatih sing anyar paling sethithik setaun utawa rong taun ...
      1. Profesor
        Profesor 7 Februari 2015 12:05
        +7
        IMHO, faktor sing nemtokake yaiku Amerika pengin metu saka Afghanistan lan ngalih dhukungan menyang pundhak tanggane sisih lor. Anane teknologi Rusia bakal nggampangake proses "stalling".
        1. tchoni
          tchoni 8 Februari 2015 10:19
          0
          Quote: profesor
          Anane teknologi Rusia bakal nggampangake proses "stalling".

          Gak paham tenan...
          1. Profesor
            Profesor 8 Februari 2015 10:56
            0
            Kutipan saka tchoni
            Gak paham tenan...

            Dheweke bakal nyedhiyakake wong Afghan, ujare, Black Hawks, tegese spare parts uga kudu diwenehake kanthi biaya dhewe ing 20 taun sabanjure, spesialis, lsp. Kanggo dhukungan teknis saka Mi-8, sampeyan dhewe ngerti ngendi kanggo hubungi.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Maclukha-MacLeod
    Maclukha-MacLeod 7 Februari 2015 08:58
    +3
    Aku ora ngerti. Lan apa, upaya babagan properti intelektual ora dadi saluran maneh?
    1. nebrat
      nebrat 7 Februari 2015 09:36
      + 10
      Ora saluran, validitas paten kanggo AK-47 lan RPG-7 wis suwe ora ana. Bisa sapa nyalin lan gawé
  12. Sanya Russian
    Sanya Russian 7 Februari 2015 09:39
    0
    Dheweke bodho mikir yen luwih gampang ngalahake kita, kanthi gaman kita, kabeh padha, Amerika bakal dikalahake lan dibuwang saka bumi ...
  13. Jack B
    Jack B 7 Februari 2015 09:43
    +5
    Aku mikir yen tujuan utama yaiku nyedhiyakake tembakan menyang zona konflik. Kaya militan ing Suriah utawa punishers ing Ukraina.
    1. LeeDer
      LeeDer 7 Februari 2015 10:33
      +4
      Luwih gampang tuku ing sisih kanggo tujuan kasebut tinimbang nggawe produksi. Produksi mung kanggo bathi yaiku wong Amerika sing padha, ora nindakake apa-apa ...
      1. NordUral
        NordUral 7 Februari 2015 17:56
        +1
        Dadi ora kanggo apa-apa sing padha sijine munggah, pluck kaya goose kanggo Natal. Kyiv durung ngerti iki utawa pura-pura ora ngerti.
    2. NordUral
      NordUral 7 Februari 2015 17:54
      0
      Lan pikiran iki teka ing pikiranku.
  14. Militer
    Militer 7 Februari 2015 09:56
    +1
    Hmmm ... Kayane ora pinter golek dhuwit nganggo gaman ... Lan iki misale jek RPG-7 utawa Kalash, nanging dheweke wis nyedhiyakake pin menyang kemah ... Yen terus, banjur T-90 bakal teka ing kono.
    1. Bort Radist
      Bort Radist 7 Februari 2015 17:19
      0
      Quote: Military
      Hmm ... Katon kaya wong-wong mau ora bisa entuk dhuwit kanthi senjata ...

      Iku apik banget ora ana sing njupuk.
      1. Militer
        Militer 8 Februari 2015 10:15
        0
        Mungkin apik, nanging larang !!!
  15. vetlan19
    vetlan19 7 Februari 2015 10:19
    -1
    Kutipan saka: enot73
    Apa Yankees pancen bakal main trik kotor ing pertempuran?

    Mung bisnis, aku kira.
  16. umka_
    umka_ 7 Februari 2015 10:36
    +1
    Kaya biasane, wong Amerika duwe standar ganda; dheweke bisa nyalin apa wae tanpa lisensi, liyane ora. Wong Cina, sanajan padha nyalin, banjur meneng.
    1. Profesor
      Profesor 7 Februari 2015 12:07
      0
      Kutipan saka umka_
      Kaya biasane, wong Amerika duwe standar ganda; dheweke bisa nyalin apa wae tanpa lisensi, liyane ora.

      Apa nomer paten kanggo AK lan RPG?
      1. andreitk20
        andreitk20 7 Februari 2015 15:13
        +5
        Profesor bakal mangsuli cara sing padha wingi kanggo siji pitakonan saka Vatnik, kesed kanggo pitutur marang kowe goleki dhewe, lan AK lan RPGs diprodhuksi ing lisensi (Romania, Republik Ceko, China, contone,). Iki minangka negara sing mirsani utawa nyoba kanggo mirsani hak cipta, nanging ora ana gunane kanggo nerangake iki kanggo sampeyan. sampeyan duwe logika prasaja: "Kita bisa nyolong, nanging wong liya ora bisa."
        1. pimply
          pimply 7 Februari 2015 23:30
          -3
          Kutipan saka andreitk20
          Profesor bakal mangsuli cara sing padha wingi kanggo siji pitakonan saka Vatnik, kesed kanggo pitutur marang kowe goleki dhewe, lan AK lan RPGs diprodhuksi ing lisensi (Romania, Republik Ceko, China, contone,). Iki minangka negara sing mirsani utawa nyoba kanggo mirsani hak cipta, nanging ora ana gunane kanggo nerangake iki kanggo sampeyan. sampeyan duwe logika prasaja: "Kita bisa nyolong, nanging wong liya ora bisa."

          Kancaku, apa sampeyan ngerti babagan hak cipta lan lisensi?
          Vladimir Ivanov, Direktur Umum Federal State Unitary Enterprise Central Research Institute of Precision Engineering (TsNIITochmash), nerangake manawa saka luwih saka sepuluh negara sing saiki ngasilake bedhil serbu Kalashnikov, mung Venezuela sing duwe lisensi kanggo nggawe senjata iki. Negara liya, utamane China, Mesir, Rumania lan Bulgaria, ngasilake Kalashnikov kanthi ilegal utawa ing lisensi sing kadaluwarsa.

          Ing taun 1950-an, lisensi kanggo produksi senapan serbu Kalashnikov (AK) ditransfer dening USSR menyang wolulas negara, biasane sekutu Pakta Warsawa. Ing wektu sing padha, sewelas negara liyane ngluncurake produksi AK tanpa lisensi. Jumlah negara ing ngendi AK diprodhuksi tanpa lisensi ing kelompok cilik, lan luwih akeh kerajinan, ora bisa diitung. Nganti saiki, miturut Rosoboronexport, lisensi kabeh negara sing sadurunge nampa dheweke wis kadaluwarsa, nanging produksi terus, amarga kabeh wektu perlindungan paten kanggo AK asli (1949) lan AKM (1959) wis kadaluwarsa. cipta).
          1. andreitk20
            andreitk20 8 Februari 2015 19:40
            +2
            Sepisanan, aku dudu kancamu, ojo kasar!!! Lan aku duwe gagasan sethithik babagan hak cipta, lan babagan carane Israel lan Amerika nglindhungi hak cipta, ora kaya sampeyan, sampeyan pancen boorish.
            1. Profesor
              Profesor 8 Februari 2015 20:23
              0
              Kutipan saka andreitk20
              Lan aku duwe gagasan sethithik babagan hak cipta, lan babagan carane Israel lan Amerika nglindhungi hak cipta, ora kaya sampeyan, sampeyan pancen boorish.

              Dadi pencerahan, aja isin. nglirik
            2. pimply
              pimply 9 Februari 2015 00:06
              0
              Kutipan saka andreitk20
              Sepisanan, aku dudu kancamu, ojo kasar!!! Lan aku duwe gagasan sethithik babagan hak cipta, lan babagan carane Israel lan Amerika nglindhungi hak cipta, ora kaya sampeyan, sampeyan pancen boorish.

              Kanca, apa sampeyan pancene mikir mung sampeyan sing duwe hak ora sopan? Lan nalika njaluk duwit receh padha dumadakan outraged? Inggih, inggih 8)))
  17. okknyay82
    okknyay82 7 Februari 2015 10:37
    +3
    Aku ora ngerti carane bisa bantuan mungsuh nyalin senjata kita, sanajan ora paling modern? Sapa sing bakal ditembak? Gudang kita uga kebak tembakan kanggo RPG 7. Apa Stalin bisa mbantu Jerman kloning T-34, PPSh, PPS? Dheweke nyoba kloning senjata kita, nanging paling ora tanpa bantuan kompleks industri militer Soviet!
    1. Bayonet
      Bayonet 7 Februari 2015 16:27
      +1
      Kutipan: okknyay82
      Aku ora ngerti carane sampeyan bisa nulungi mungsuh nyalin senjata kita,

      Lan sing mbantu kanggo nyalin mungsuh? Daftar ing studio! am
  18. mopkovka
    mopkovka 7 Februari 2015 11:42
    +4
    Saben uwong wis mesthi "nyalin" senjata. Ora ana sing nggegirisi lan luwih anyar babagan iki.
  19. Valkh
    Valkh 7 Februari 2015 11:46
    0
    Kutipan: Alexander V
    Tuladha kok?

    Kanggo ndeleng menyang pipa, saka mburi !!!))) ngguyu
    1. jaket quilted
      jaket quilted 7 Februari 2015 11:55
      0
      Kaya Kalashnikov, sing sadurunge ditetepake, AS bakal nyengkuyung teroris lan fanatik kabeh garis saka macem-macem geng sing diatur ing saindenging jagad nganggo peluncur granat iki.
  20. Profesor
    Profesor 7 Februari 2015 11:54
    -1
    Produksi serial granat-propelled roket anyar kanggo RPG-7, sing bakal diwenehake utamane kanggo Angkatan Darat AS, dijadwalake ing awal 2016.

    omong kosong. Ora ana dhuwit kanggo tuku.
  21. Komentar wis dibusak.
    1. Bayonet
      Bayonet 7 Februari 2015 16:30
      +3
      Kutipan saka FIREMAN
      P.i.n.d.o.s.s.s.s ora bakal nindakake iki, padha sangsoro saka pikiran.

      Inggih, njupuk celaka, yen ora ana panggonan kanggo nyelehake sampeyan ... ngguyu
    2. kroso
      kroso 7 Februari 2015 20:22
      +1
      ora newsstroybat? apik
  22. dibusak
    dibusak 7 Februari 2015 12:09
    0
    Aku ora ngerti jinis, nanging padha duwe lisensi utawa padha impudently nguripake kabeh paten lan lisensi ing X?
  23. Angin bebas
    Angin bebas 7 Februari 2015 13:13
    +2
    Ora ana paten kanggo AK, mula sapa wae bisa nyalin. iku uga bisa kanggo nyalin lan gawé M-16, ana paten kanggo AR-15, nanging dituku metu dening pamaréntah AS lan sijine menyang free circulation. Dheweke ora bakal nggawe AK-47. lan AKM. Saka mesin tempur, bakal dibedakake kanthi ora bisa murub ing bledosan, miturut hukum Amerika.
  24. gla172
    gla172 7 Februari 2015 13:23
    +5
    "Pengujian peluncur granat iki ditindakake ing Agustus-November 2014 minangka bagéan saka program Spiral J Angkatan Darat AS,"

    Warga kapitalis, uji coba wis 50 taun !!!
    Lan carane sampeyan ora ngerti!
    Carane akeh merkavoks lan babroms burned mudhun!
  25. Dokter Anyar
    Dokter Anyar 7 Februari 2015 13:41
    +2
    Ora nang endi wae ketoke kudu supermegadevaysy. Lan RPG murah lan nyenengake.
  26. NEXUS
    NEXUS 7 Februari 2015 13:44
    0
    ana siji bab liyane ... Saliyane pangiriman kanggo Taliban, senjata saka mantan negara kamp sosialis, ana siji liyane nuansa - Familiarization saka prajurit US karo jinis Russian senjata lan nggunakake.
  27. sedulur 2
    sedulur 2 7 Februari 2015 13:51
    +2
    Apa lisènsi lan paten ing donya sing ora ana hukum lan standar ganda.
    1. Gazelwagen
      Gazelwagen 7 Februari 2015 19:15
      +2
      Aku malah bakal ngomong ora standar pindho, nanging multi-tiered, kita uga ora slurp sepatu bast, ana ing glades Vyatka ing Molot AR-15 padha spank for sale kanggo warga (dadi ngomong, supaya ora mung familiarization militèr njupuk Panggonan nglirik ) nalika iku bener ing lisensi, nanging ing cahya saka acara anyar, Aku ora bakal kaget yen iki mundur.
  28. gawe tentrem
    gawe tentrem 7 Februari 2015 14:10
    -4
    Sajrone Perang Patriotik Agung, wong Jerman, sing nemoni T 34, kesengsem banget, mula disalin kanthi cara dhewe. Iki carane Panther teka. Amerika uga kesengsem, Abrams wiwit mikir ing faktor wangun T 34. Desainer overdid karo nyalin wangun tank. Yen Panther ana, sanadyan karo waja sloped, nanging digawe karo sudhut disigar. Amerika nggawe model salinan meh lengkap T 34. Militer Amerika duwe pitakonan: Kepiye carane bisa ngenali tank sing identik, milik kita utawa wong liya? Ora ketompo carane njupuk mudhun dhewe ... Kita mutusaké kanggo nggawe Abrams cara kang. Gedhe, disigar, abot. Crita sing padha karo AK lan RPG. Salinan biasane luwih elek tinimbang asline. Lan ing versi Amerika, mesthine bakal luwih elek, nanging mesthi luwih larang.
    1. pimply
      pimply 7 Februari 2015 23:32
      +3
      Quote: Peacemaker
      Sajrone Perang Patriotik Agung, wong Jerman, sing nemoni T 34, kesengsem banget, mula disalin kanthi cara dhewe. Iki carane Panther teka. Amerika uga kesengsem, Abrams wiwit mikir ing faktor wangun T 34. Desainer overdid karo nyalin wangun tank. Yen Panther ana, sanadyan karo waja sloped, nanging digawe karo sudhut disigar. Amerika nggawe model salinan meh lengkap T 34. Militer Amerika duwe pitakonan: Kepiye carane bisa ngenali tank sing identik, milik kita utawa wong liya? Ora ketompo carane njupuk mudhun dhewe ... Kita mutusaké kanggo nggawe Abrams cara kang. Gedhe, disigar, abot.

      APA????
  29. Marconi41
    Marconi41 7 Februari 2015 14:28
    +1
    Mekaten tegesipun. Shaitan-pipe durung mati! Ya, supaya padha rivet, ing Angkatan Darat AS, RPG paling kamungkinan bakal ngawula ing cara sing padha karo pesawat Soviet padha duwe. Sajrone latihan, bagéan saka infanteri bakal bersenjata karo senjata Soviet, lan bagéan saka wong-wong mau bakal perang karo dhewe, looking for kelemahane loro tentara. menurutku ngono...
  30. pinacet
    pinacet 7 Februari 2015 14:35
    0
    ak 47, rpg7 ... banjur apa? mi-24, t-72 lan instan 29 .. ???
    1. Bayonet
      Bayonet 7 Februari 2015 16:33
      +5
      Kutipan saka pinachet
      ak 47, rpg7 ... banjur apa? mi-24, t-72 lan instan 29 .. ???

      Ora, GAZ-M1, GAZ-AA, AMO-F15...
  31. alicante11
    alicante11 7 Februari 2015 15:13
    0
    Ya, siji saka loro. Salah siji Amerika wis siyap kanggo nyedhiyani wong karo nomer akeh senjata lan peralatan militèr saka conto kita, utawa padha arep dadi tuan rumah GV 2.0 lan procure akeh senjata massa kanggo ireng lan non-ferrous "sedulur", kanggo kang arming karo usas bakal angel. Bener, isih ana asumsi sing rada bodho babagan sewa anyar. Nanging sing mbokmenawa mung paranoia sandi.
  32. Denis-Skif M2.0
    Denis-Skif M2.0 7 Februari 2015 16:02
    +1
    Amerika ketoke disenengi carane Abramovichs burned saka RPGs kita
  33. Komentar wis dibusak.
  34. NordUral
    NordUral 7 Februari 2015 17:44
    0
    Masalah kita yaiku nggunakake barang-barang sing paling ala saka Amerika Serikat lan nilar apa sing dadi apik. Muga-muga iki owah-owahan. Iki minangka conto kolaborasi teknologi modern:

    Tanggepan Rusia wis nyebabake sawetara analis kanggo spekulasi manawa bisnis senjata AS lan Rusia nemokake cara kanggo ngatasi larangan resmi babagan pasokan senjata cilik Rusia menyang AS.


    Nanging kanthi RPG-7, iki ora kedadeyan, nanging nyolong Amerika.
    Nanging, dheweke ora asing karo nyolong utawa nyolong pikiran lan teknologi.
  35. Gazelwagen
    Gazelwagen 7 Februari 2015 19:10
    +1
    Quote: Dokter anyar
    Ora nang endi wae ketoke kudu supermegadevaysy. Lan RPG murah lan nyenengake.

    Ya, iku ora bisa kanggo wong-wong mau murah lan nyenengake. Pipa sing digawe saka komposit, bokong, penenun ing bunder, mung wadhah cangkir sing ilang. Lan ing kahanan perang gedhe, ing ngendi dheweke bakal nggoleki kabeh iki? Lan kita, mbokmenawa karo refinement minimal saka conveyor canning, bisa spank atusan saben shift.
  36. TOP2
    TOP2 7 Februari 2015 19:43
    +3
    Penjualan senapan Kalashnikov tanpa lisensi bisa uga minangka conto pembajakan sing paling nggumunake ing industri militer. Saliyane pemalsuan senapan mesin, salinan bajakan saka RPG-7 lan cangkang 122-milimeter kanggo howitzer D-30 dipamerake ing papan sing padha.
    http://warinform.ru/News-view-175.html
  37. vfck
    vfck 7 Februari 2015 22:37
    -1
    kabeh pet modernisasi Amérika iku nyumerepi, ora ngerti apa, nanging ing bab utama iku apa bakal njupuk, nggawe wong bodho ndedonga marang Gusti Allah lan bakal babras bathuk.
  38. tikus 1970
    tikus 1970 8 Februari 2015 09:11
    +1
    biaya tembakan Javelin FGM-148 yaiku $ 80 ewu (saliyane, sawise digawa menyang kondisi kerja, tembakan kasebut kudu dibuwang sajrone sawetara menit. Yen ora, produk kasebut bakal digunakake tanpa preduli saka tembakan kasebut utawa ora) lan kanggo RPG 7 - $ 300 ngguyu
    1. Profesor
      Profesor 8 Februari 2015 09:40
      0
      Kutipan saka: mous1970
      biaya tembakan Javelin FGM-148 yaiku $ 80 ewu (saliyane, sawise digawa menyang kondisi kerja, tembakan kasebut kudu dibuwang sajrone sawetara menit. Yen ora, produk kasebut bakal digunakake tanpa preduli saka tembakan kasebut utawa ora) lan kanggo RPG 7 - $ 300 ngguyu

      Ora bener. Ganti baterei lan miwiti perang maneh.
  39. IrbenWolf
    IrbenWolf 8 Februari 2015 11:19
    +4
    Manungsa waé kanggo pitakonan ... Apa target sing bakal ditembak Amerika 50 taun sawise nggawe RPG-7 ...
  40. opus
    opus 8 Februari 2015 11:55
    +3
    Quote: profesor
    Ora bener.

    praktis bener (karo panyimpangan cilik), baterei "ora kudu diganti"
    1.




    2. Biaya RPG-32 Russian-Yordania $ 500 kanggo instalasi + $ 300 kanggo dijupuk.
    PM TBG-7V, PG-7VR lan OG-7V bisa uga luwih murah (ing endi wae aku ketemu $ 200 babagan informasi)
    Rega Bulgaria 2004, kanthi kiriman 10000 tembakan, regane $ 45 / potongan (basi, saka gudang). Aku ora ngerti yen padha adol lan kawujud tujuane


    3. Sawise nggawa menyang kondisi apa, dijupuk kudu murub ing sawetara menit. Yen ora, item dadi expended preduli saka njupuk dijupuk utawa ora.

    IR GOS, sembarang IR kudu digawe adhem sadurunge diperlokaké, "recharging" saka cooler ing lapangan ora digawa metu, logistik: nyeret bali lan kasebut, biaya padha karo anyar.

    ORA TEMBUNG - TEMBUNG wis ilang
    FPA kudu digawe adhem lan dikalibrasi. Detektor IR CLU digawe adhem nggunakake a Dewar Flask lan siklus tertutup Stirling engine. Nanging ora ana papan sing cukup ing rudal kanggo solusi sing padha. Dadi, sadurunge diluncurake, cooler sing dipasang ing njaba tabung peluncuran ngaktifake sistem listrik ing rudal lan pasokan. gas kadhemen saka a Joule-Thomson expander menyang perakitan detektor rudal nalika rudal isih ana ing tabung peluncuran. Nalika rudal dipecat, sambungan njaba iki rusak lan gas coolant diwenehake sacara internal dening botol gas argon onboard. Ing Gas dianakaké ing botol cilik ing dhuwur meksa lan ngandhut coolant cukup kanggo dadi penerbangan kira-kira 19 detik.

    uga platform
    sistem gimbal, accelerometers, spinning-mass gyros (utawa MEMS), lan motor kanggo drive owah-owahan ing posisi platform.
    1. Profesor
      Profesor 8 Februari 2015 12:22
      0
      Kutipan saka opus
      3. Sawise nggawa menyang kondisi apa, dijupuk kudu murub ing sawetara menit. Yen ora, item dadi expended preduli saka njupuk dijupuk utawa ora.

      Iki ora bener - yen ing 4 menit sawise ngaktifake sumber daya lan cooling unit dijupuk ora murub, iku mung perlu kanggo ngganti iki sumber daya lan cooling unit (BCU) lan bali menyang perang.
      INDIKATOR RED - ON (Solid)
      MAKNA- BCU ditambahi
      EFEK- Rudal ora duwe daya lan ora bisa diluncurake. Tampilan CLU bali menyang FOV sadurunge
      TINDAKAN KOREKTIF- Ganti BCU. Nerusake misi.

      1. Komentar wis dibusak.
      2. opus
        opus 8 Februari 2015 14:05
        +4
        Quote: profesor
        Sampeyan mung kudu ngganti Unit Daya lan Pendinginan (BCU) sing bisa digunakake lan sampeyan bali menyang perang.

        Ya, bener / 2-6. MULIH menyang mbeta KONFIGURASI, FIELD MANUAL Markas
        NO. 3-22.37 DEPARTEMEN TENTERA WASHINGTON, DC, 23 Januari 2003/
        Nanging katon karo Block1 , bebarengan karo 2 upgrade kritis?

        1. Yen sistem menehi kesalahan: CORRECTIVE ACTION - Ganti BCU. Nerusake misi.
        2. Nyisakke (dilengkapi) ing tas utawa chumadan

        Simpen lan nyerahake lawas (sampah mbebayani) IAW TM43-0003-44.
        3. Gambar sing ditampilake yaiku perakitan, sadurunge digunakake.
        4. Dadi panas
        Quote: profesor
        mung ngganti
        ora bakal bisa, sampeyan ora bisa njupuk karo tangan kosong, senadyan casing:
        Die BCU erhitzt sich stark und kann bei Berührung zu Verbrennungen führen. Batterien sind auf Grund der enthaltenen Stoffe, unter anderem Lithium, als Sondermüll zu entsorgen / JAVELIN MEDIUM ANTIARMOR WEAPON SYSTEM - FM 3-22.37, Markas Departemen Angkatan Darat, Washington DC, 23. Januari 2003, bis Apitel A-1. /

        ==================
        Nanging isih dhuwit.

        2014: Miturut perkiraan sale $55m, Estonia wis dijaluk 350 Javelin dipandu rudal, bebarengan karo 120 unit peluncuran printah kanthi tampilan dina / termal terpadu, 102 unit coolant baterei, 16 kinerja meningkat pelatih skills dhasar lan 102 rudal simulasi babak


        kita ngatasi persamaan sing paling gampang (Muga-muga syarat kontrak DAT Tallinn, PPN Estonia lan pajak kanggo Kementerian Pertahanan Estonia ora dibayar):
        $55 = 000 x $000 + 000 x $350 + 110 x BCU + 510 x $120 + 7381 x $102

        *Biaya unit EPBST fgm-148 javelin , US$194,000(FY2014) ? UTAWA KURANG? banjur BCU luwih larang

        BCU = $2500 - $3000
        KIRA-KIRA 100 RPG-7 babak kanggo 1(!) BCU!!!!!
        / utawa sampeyan bisa ngganti nomer sampeyan /

        Lan pira SPARE BCU (1 kg) kudu (sampeyan bisa) nyeret karo sampeyan
        + 5 lb BA5590 baterei lithium.

        Kalebu IrbenWolf"praktis bener"
        1. Profesor
          Profesor 8 Februari 2015 14:15
          -1
          Kutipan saka opus
          Nanging iki teka karo Block1, bebarengan karo 2 dandan kritis?

          Ora. Kemampuan kanggo ngganti BCU uga ana ing Javelin asli.

          Kutipan saka opus
          4. Dadi panas
          Quote: profesor
          mung ora bisa ngganti, sampeyan ora bisa njupuk nganggo tangan kosong, sanajan casing:

          Ora. Pandhuan Javelin kanggo nggunakake ora mbatesi panggantos BCU.
          http://www.scribd.com/doc/36176275/TM-91425-688-10-M98-Javelin-Weapon-System#scr
          ibd

          1. Komentar wis dibusak.
          2. opus
            opus 8 Februari 2015 16:25
            +3
            Quote: profesor
            Ora

            Ora ana ing asline. Saka ngendi asale "kesenangan"?
            Quote: profesor
            Pandhuan Javelin kanggo nggunakake ora mbatesi panggantos BCU.

            Apa tegese "ora diwatesi"?
            CATETAN TERTULIS (kita waca "lampiran" A):





            ========
            + marinir nyatakake kanthi cetha
            Bebaya nalika nangani...Unit Ekspedisi Marinir:Resiko liyane muncul saka baterei. BCU bisa dadi panas banget lan bisa nyebabake kobong yen disentuh.

            ----------------
            Sabanjure, kanggo biaya:
            - sensor IR seeker cools mudhun 19 (sampeyan isih kudu katon ing Tos, kanggo nggawe gambar kontras, iku kadhemen, sampeyan kudu maneh) detik, lan "terus" kaya iki kanggo 4 menit
            - ing kahanan pertempuran (ora nglawan penembak mesin Taliban sing lungguh dhewe ing gunung, nanging nglawan serangan MBT, utawa serangan MBT potensial) Aku sangsi sing konsumsi BCU bakal Cilik.

            uga, Marine ora bakal ngenteni serifs ing tank, banjur ngenteni 19 detik kanggo kelangan Papan (sak iki tank OF bakal muntahake saperangan saka kaping).
            Konsumsi IMHO BCU (senilai $2500-3000) bakal HUGE
            lan konco iku, mungguh, konsumsi BA5590

            Ora muspra yen saiki kabeh nyoba kanggo ngganti menyang kamar kontrol seluler (ing kono sampeyan bisa ngleksanakake cooling pancet lan sumber daya menyang database tanpa nggawa sawetara rolas BCU lan rolas BA5590) ing bongkok.
            1. Profesor
              Profesor 8 Februari 2015 20:14
              -3
              Kutipan saka opus
              Apa tegese "ora diwatesi"?
              CATETAN TERTULIS (kita waca "lampiran" A):

              Ya sampeyan bener. BCU bisa dadi panas lan mulane ditutup ing casing terisolasi termal. Nanging, iki ora ngganti kasunyatan sing yen ora dijupuk dijupuk ing 4 menit sawise aktifitas saka sumber daya lan cooling unit, iku mung perlu kanggo ngganti iki sumber daya lan cooling unit (BCU) lan bali menyang perang. Lan statement " sawise nggawa menyang kondisi apa, dijupuk kudu murub ing sawetara menit. Yen ora, item dadi expended preduli saka njupuk dijupuk utawa ora." ora bener.
  41. Marsik
    Marsik 8 Februari 2015 13:32
    0
    Airtoronic miwiti ngeculake dheweke ing taun 2011, dheweke nemokake kabar kasebut, jamb utamane yaiku jarak maksimal 200m lan zona mbebayani ing mburi 30m (3-5m dijamin mayat), seneng utawa ora, nanging sampeyan kudu ngowahi. target dhadha. Ora narik gerbong stasiun amarga jarake; ing lapangan, wates sing luwih abot bakal diblokir kaping 2. Iku dhuwur wektu kanggo kita ngalih menyang 32, lan ora kanggo numpak veteran 50 taun.
    1. pajak reged
      pajak reged 24 Februari 2015 17:15
      0
      Kutipan saka Marsik
      jamb utama sawijining jarak maksimum 200m

      Saka wedi apa? Kisaran maksimum ora ditemtokake dening pipa, nanging kanthi tembakan (granat) dhewe, lan Aitronics njupuk kabeh jinis granat kanggo RPG-7,
      padha bener kanggo zona bebaya konco - iku uga ditemtokake ora pipe, nanging grenade lan cocog karo RPG-7 25-30 meter.
  42. asu ajag
    asu ajag 8 Februari 2015 14:51
    +1
    Perlu teles kabeh bajingan, bajingan mesthi! hi
  43. oxotnuk86
    oxotnuk86 8 Februari 2015 16:09
    0
    RPG 7 Kesederhanaan, mobilitas, unpretentiousness lan macem-macem nembak ora bakal mati. Ing pertempuran nyata, iki worth akeh.
  44. hariton
    hariton 8 Februari 2015 18:27
    +1
    Lan pamrentah kita uga ujar manawa video / audio / pembajakan media ora becik, dheweke bakal maca pirang-pirang Bugatti lan Mercedes kelas S sing bisa dituku yen kita njupuk pajak saka hucksters iki ... PS ora mbebayani kanggo ngimpi.
  45. antikiller55
    antikiller55 9 Februari 2015 08:15
    0
    Sabanjure ing baris punika produksi UAZ tinimbang Hummers, Makarov pistol tinimbang Colts lan Berettas, T-90s tinimbang Abrams, etc. Che fooling kepala, padha bakal ngenali senjata sing luwih apik saka Rusia, tuku lisensi saka kita lan keling ngarep sepi.
  46. Dimon-chik-79
    Dimon-chik-79 9 Februari 2015 14:02
    +1
    Yen mung kaliber kita ora dadi wong sing sepi. Iki minangka pasar senjata, sawetara perusahaan ing negara NATO modernisasi T-72 kanggo didol. Amerika minangka progmat gedhe, kanggo dhuwit apa sing bakal ditindakake RPG-7 ora mung model sing dipercaya, efektif, murah, nanging uga "Merek", sing padha karo AK lan T-72, lan iku dosa. kanggo pedagang jaban rangkah ora dadi sugih iki
  47. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 28. mars 2015 09:42
    0
    ndelok granat...