Review militèr

AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina

156
Edisi Jerman Deutsche Wirtschafts Nachrichten ngrembug babagan HR 5859 Presiden AS Barack Obama, sing (antara liya) nyedhiyakake "dhukungan kanggo privatisasi sektor energi Ukraina." Penulis materi ing koran Jerman nyebut hukum iki "pranyatan perang ing Rusia."

AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina


Undhang-undhang kasebut, sing didhukung kanthi bulat dening anggota parlemen Amerika, nyatakake yen Amerika Serikat "ngewangi Ukraina dadi independen saka sumber energi saka Rusia." Angger-anggering Toret nyedhiyakake dhukungan kanggo transisi transmisi gas Ukraina lan sistem produksi gas menyang tangan pribadi. Ing wektu sing padha, ditambahake yen Amerika Serikat bakal "mbantu privatisasi" nggunakake "kerjasama" ing kerangka Bank Dunia, IMF, lan Bank Investasi Eropa. Nyatane, iki nuduhake yen Amerika Serikat wis ngirim dokumen sing mbukak dalan langsung menyang sistem energi Ukraina. Akses menyang sektor energi "alun-alun" bakal diwènèhaké marang perusahaan-perusahaan Amérika, bagéan saka bathi saka aktivitas sing ora bakal pindhah menyang anggaran Ukrainia.

Edisi Jerman nulis manawa Washington ngetungake Ms. Yaresko, sing mentas dadi kepala Departemen Keuangan Ukraina, kanggo ningkatake kapentingan ing sektor energi Ukraina. Ing sawijining wektu, Jaresko minangka karyawan salah sawijining bank investasi sing kasebut ing dokumen Amerika. Diwakili dening Ibu Jaresko lan Departemen Luar Negeri AS. Apa mung kebetulan?..
156 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ambek FERTHER
    Ambek FERTHER 7 Februari 2015 09:15
    + 78
    Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.
    1. a52333
      a52333 7 Februari 2015 09:19
      + 16
      Quote: Evil FERREN
      Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

      Lha, pinten sampeyan saged mbantu bespontovo???
      Sedina wingi maneh LIMA BELAS JUTA!!!! digawa... nglirik
      Iku wektu kanggo monetize syaraf ngginakaken
      1. Sid.74
        Sid.74 7 Februari 2015 09:24
        +8
        "Loro batalyon Ukrainia murub ing saben liyane!" - sensasi ing televisi Eropah Kulon.


        Plotnitsky babagan Chernukhino
        1. warta
          warta 7 Februari 2015 09:31
          -48
          -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?
          - Deleng, bubar, maneh "diatur" ing Moskow ...
          1. Malaikat Neraka
            Malaikat Neraka 7 Februari 2015 09:36
            -59
            Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.
            1. Hariva
              Hariva 7 Februari 2015 09:46
              -23
              Quote: malaikat neraka
              Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.

              Ya, sampeyan dadi categorically banjur? Wong-wong ing kene kanthi tulus percaya yen wong-wong mau owah. Lan wong sing mbalikke lembaran Al Qur'an ing ngarepe mullah dumadakan nyelehake Kitab Suci ing desktop.
              Hehe. Dina liyane, padha mung palu minuses. Saiki dheweke bakal terus.
              1. Malaikat Neraka
                Malaikat Neraka 7 Februari 2015 09:53
                -8
                Sing nggumunake, bakal ana penyelidikan babagan pembantaian populasi sing nganggo basa Rusia ing Chechnya 91 nganti 2000?
                1. BOB044
                  BOB044 7 Februari 2015 10:18
                  + 21
                  Sapa sing mangsuli lan mangsuli kanthi tegas. Lan sapa sing mlayu saka jawaban, wektune bakal teka lan kabeh wong bakal mangsuli kanthi lengkap. hi
                  1. Malaikat Neraka
                    Malaikat Neraka 7 Februari 2015 12:10
                    -12
                    Apa sampeyan yakin babagan iki?
                    1. Dart2027
                      Dart2027 7 Februari 2015 13:00
                      + 10
                      Bubar, salah sawijining "pahlawan" sing paling misuwur wis mangsuli.
                    2. mung eksploitasi
                      mung eksploitasi 7 Februari 2015 13:03
                      + 13
                      lan sampeyan menyang sanak-sedulure (wong sing kerja) lan takon carane penumpang iki ilang, lan carane wong-wong sing nyoba ora nyerah, dibusak ing siji swoop, lan Chechens piyambak, sing manut Kadyrov, dibusak saka pembela tengen. , lolongan kasebut yen Kadyrov nglanggar kabeh kabebasan lan liya-liyane, wong-wong ilang (militan digawa metu lan ora katon ing ngendi wae), sedulure diancam, lan liya-liyane.
                    3. berenika
                      berenika 8 Februari 2015 01:18
                      +5
                      iku ala kanggo nyoba kanggo padudon bangsa beda-beda, durjana utama wis ana ing neraka, liyane bakal nyekel ing saben wong ana malaekat lan setan;
                2. Geisenberg
                  Geisenberg 7 Februari 2015 11:29
                  +5
                  Quote: malaikat neraka
                  Sing nggumunake, bakal ana penyelidikan babagan pembantaian populasi sing nganggo basa Rusia ing Chechnya 91 nganti 2000?


                  Mesthi!
                3. Nick
                  Nick 7 Februari 2015 17:11
                  +2
                  Quote: malaikat neraka
                  Sing nggumunake, bakal ana penyelidikan babagan pembantaian populasi sing nganggo basa Rusia ing Chechnya 91 nganti 2000?

                  Wis ... Lan ukara kanggo akeh wis suwe ditindakake
              2. GRF
                GRF 7 Februari 2015 10:06
                + 10
                Gusti Yesus pracaya iki, menehi kita kesempatan, kesempatan, lan nimbali kita kanggo iki ... Lan yen wong kene tulus pracaya iki, banjur aku ana ing panggonan kang bener ...
              3. Hariva
                Hariva 7 Februari 2015 10:34
                -26
                Wong, saka ngendi plus? Aku ndhukung malaikat karo lonovila yen. )))
            2. rasputin17
              rasputin17 7 Februari 2015 09:51
              + 32
              Quote: malaikat neraka
              Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.

              Sampeyan ora bisa urip kabeh karo angkara ing atimu! Sing kuwat iku dudu wong sing males dendam lan nandhang duraka ing atine, ngracun jiwane nganggo racun iki, nanging wong sing ngerti carane ngapura lan ngulurake tangan kekancan lan sepotong roti malah marang mungsuh sing wis sumpah! Dendam ora tau nggawa rasa seneng utawa entuk manfaat kanggo sapa wae! Aku ngerti yen akeh luwih gampang nesu lan ngenteni wayahe kanggo nusuk lan mbales dendam, amarga sing paling angel yaiku ngucapake "Salam maleikum" - "TENANG ING OMAHMU"!
              1. Hariva
                Hariva 7 Februari 2015 10:14
                -1
                Kutipan saka: rasputin17
                Quote: malaikat neraka
                Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.

                Sampeyan ora bisa urip kabeh karo angkara ing atimu! Sing kuwat iku dudu wong sing males dendam lan nandhang duraka ing atine, ngracun jiwane nganggo racun iki, nanging wong sing ngerti carane ngapura lan ngulurake tangan kekancan lan sepotong roti malah marang mungsuh sing wis sumpah! Dendam ora tau nggawa rasa seneng utawa entuk manfaat kanggo sapa wae! Aku ngerti yen akeh luwih gampang nesu lan ngenteni wayahe kanggo nusuk lan mbales dendam, amarga sing paling angel yaiku ngucapake "Salam maleikum" - "TENANG ING OMAHMU"!

                Apa sampeyan nggedhekake? Ing endi sampeyan ndeleng telpon kanggo mbales dendam? Nanging ngelingi tumindake sing sampeyan pasang ing panggonan mesias anyar pancen perlu.
                Lan contone lali kuwi, ing kene, jejer. Mung 50 kilometer saka omahku.
                1. rasputin17
                  rasputin17 7 Februari 2015 11:10
                  +6
                  Aku ora nggawe sapa wae dadi mesias anyar, aku mung pengin menehi sampeyan bebener sing gampang dingerteni lan cerdas.
                  1. Hariva
                    Hariva 7 Februari 2015 11:59
                    + 11
                    Matur nuwun dikirim.
                    Nanging aku bakal tetep karo mine. Eling-eling sejarahe nggawe masa depane dhewe.
                    Pira Rusia mbayar deviden saka kebecikan dheweke? Ya, saben jaran cilik-cilik ngetokaké lèpèn-lèpèn, kanggo wewelak sing asalé saka palem. Lan kabeh amarga padha ora wedi. Amarga Rusia, kaya biasane, bakal ngapura kabeh lan mbantu yen ana.
                    Sampeyan perlu kanggo ngobong Paris bali ing 812, mung ing retaliation kanggo Moscow. Mung kanggo dieling-eling. Kanggo abad ngarep, padha eling yen Rusia kudu diajeni lan wedi.
                    Ngapura kabeh? Apa iki dudu manifestasi toleransi sing paling dhuwur? Apa ora saka dheweke yen kita sing nyerang Jerman, yen Ukrainia sing mbebasake Auschwitz, nanging apa sing dakkandhakake. Kowe ngerti.
                    1. Yakut
                      Yakut 7 Februari 2015 15:56
                      +7
                      Apa sampeyan nggedhekake? Ing endi sampeyan ndeleng telpon kanggo mbales dendam? Nanging ngelingi tumindake sing sampeyan pasang ing panggonan mesias anyar pancen perlu.
                      Lan contone lali kuwi, ing kene, jejer. Mung 50 kilometer saka omahku.

                      Apik banget ngomong !!! Tren sing padha (kaya ing Ukraina) diamati ing nat kita. republik. Ing Yakutia, contone, aksesi Yakutia menyang Rusia cukup resmi diakoni. Dina iki resmi lan dirayakake ing tingkat republik???!!! Aku isin takon apologists kanggo sajarah Yakutia ngendi Yakuts wis negara ing abad kaping 15, kang bisa ditulis ing gabung Rusia. Yerofey Khabarov karo Cossacks teka lan mbangun bèntèng, mbikak dhasar kanggo ibukutha saiki saka republik, Yakutsk. Apa STATEHOOD, saka sudut pandang sejarah, bisa duwe suku sing beda karo sistem komunal-suku? Nanging sejarawan Yakut lokal, ing tingkat akademisi, kanthi ketekunan sing luar biasa mbuktekake manawa sistem komunal-suku kasebut nyedhiyakake status negara kanggo suku-suku sing kasebar. Kasunyatane ora ana basa tulis, malah jenenge wong Yakut ora penting, ora ana tandha-tandha dhasar negara, kayata wilayah umum, panguwasa siji ing kabeh suku, tentara umum, lsp. lan ing, iki ora penting kanggo sejarawan lokal! Negara Yakutia gabung karo negara Rusia, iku kabeh !!! Sawise kabeh, ing tembung iki, kaya ing perayaan "EVENT" kuwi, bom wektu nyata dilebokake, persis padha, jeblugan sing kita deleng ing Ukraina! Ing kene dheweke bakal ngerti kepiye carane duwe lemah kanggo ngolah "demokrasi Yakut anyar" !!!???
                      Iku njijiki yen panguwasa federal ndeleng iki minangka "seneng-seneng saka princelings lokal", ndeleng apa-apa nanging entuk manfaat sedhela, nanging ing Ukraina kabeh uga wiwit cilik, banjur basa iki dikenali minangka ROOT saka Aryan, banjur segara ireng ana. digoleki.......
                2. zzz
                  zzz 7 Februari 2015 11:35
                  +7
                  Kita kabeh ngerti babagan Chechnya. Nanging mung bubar, kita ghoul-Kristen nembak kabeh kulawarga ing Armenia. Sampeyan ora bisa ngadili saben wong kanthi standar sing padha.
                  1. oleg2363
                    oleg2363 7 Februari 2015 18:50
                    +1
                    oligophrenics direkrut menyang tentara, lan banjur skandal internasional.
                  2. Paragraf 4
                    Paragraf 4 8 Februari 2015 00:35
                    +1
                    Nanging bubar, ghoul-Kristen kita nembak kabeh kulawarga ing Armenia

                    1. Sapa sing ngomong yen kulawarga iki ditembak dening prajurit? kanyatan lan logika ngomong yen dheweke mung ngganti senapan mesin kanggo sandhangan. Nanging dheweke dijupuk saka bedhil mesin.
                    2. Prajurit Rusia ora ateges Kristen, bisa uga Yahudi lan Buddha.
                    3. Apa sampeyan setan? Aku panginten wong ...
                3. Yakut
                  Yakut 7 Februari 2015 15:38
                  +2
                  Kutipan saka: rasputin17
                  Quote: malaikat neraka
                  Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.

                  Sampeyan ora bisa urip kabeh karo angkara ing atimu! Sing kuwat iku dudu wong sing males dendam lan nandhang duraka ing atine, ngracun jiwane nganggo racun iki, nanging wong sing ngerti carane ngapura lan ngulurake tangan kekancan lan sepotong roti malah marang mungsuh sing wis sumpah! Dendam ora tau nggawa rasa seneng utawa entuk manfaat kanggo sapa wae! Aku ngerti yen akeh luwih gampang nesu lan ngenteni wayahe kanggo nusuk lan mbales dendam, amarga sing paling angel yaiku ngucapake "Salam maleikum" - "TENANG ING OMAHMU"!

                  Apa sampeyan nggedhekake? Ing endi sampeyan ndeleng telpon kanggo mbales dendam? Nanging ngelingi tumindake sing sampeyan pasang ing panggonan mesias anyar pancen perlu.
                  Lan contone lali kuwi, ing kene, jejer. Mung 50 kilometer saka omahku.

                  Apik banget ngomong !!! Tren sing padha (kaya ing Ukraina) diamati ing nat kita. republik. Ing Yakutia, contone, aksesi Yakutia menyang Rusia cukup resmi diakoni. Denb iki resmi lan dirayakake ing tingkat republik???!!! Aku isin takon apologists kanggo sajarah Yakutia ngendi Yakuts wis negara ing abad kaping 15, kang bisa ditulis ing gabung Rusia. Nanging sejarawan Yakut lokal, ing tingkat akademisi, kanthi ketekunan sing luar biasa mbuktekake manawa sistem komunal-suku kasebut nyedhiyakake status negara kanggo suku-suku sing kasebar. Kasunyatan bilih ora ana basa tulis, malah jeneng Yakuts ora penting. Ing kene dheweke bakal ngerti kepiye carane duwe lemah kanggo ngolah "demokrasi Yakut anyar" !!!???
                  Iku njijiki yen panguwasa federal ndeleng iki minangka "seneng-seneng saka princelings lokal", ndeleng apa-apa nanging entuk manfaat sedhela, nanging ing Ukraina kabeh uga wiwit cilik, banjur basa iki dikenali minangka ROOT saka Aryan, banjur segara ireng ana. digoleki.......
              2. panggang
                panggang 7 Februari 2015 14:42
                +8
                Pitakonan angel - ngapura mungsuhmu!
                Kita ngomong "salaam alaikum", padha ketemu kita, diwutahake teh, lan bocah cilik saka "Kalash" "mowed mudhun" detasemen! apik kanggo mamah snot, mungsuh iku mungsuh!
                1. Komentar wis dibusak.
              3. sergi-i
                sergi-i 8 Februari 2015 08:37
                0
                Sampeyan ora bisa urip kanthi nesu ing atimu. Nanging bales dendam iku dudu ala, nanging perkara wajib. Yen sampeyan ora ngukum kekejeman, bakal diulang kanthi rutinitas sing nyenengake. Pay manungsa waé kanggo carane sopan mayoritas Kazakhs ing komunikasi. Mungkin amarga wis biasa kanggo abad sing ngenyek utawa kekejeman mesthi bakal diukum, i.e. mbales dendam.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. Oleg NSK
              Oleg NSK 7 Februari 2015 09:54
              + 14
              -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?

              Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung.


              ... ykry ... sampeyan konyol ora cukup ... wong brengsek iki, katon kaya ... "Dypak piyambak"
              ... sampeyan maca warta .... nalika sampeyan nindakake telek, negara sampeyan dicolong lan dibagi ... lan kanthi resmi ing Kongres AS diakoni, diumumake lan dilegalake ...
              ... kabeh ... "plum menyang Ukraina !!!" ... mlumpat ing Censor ... lan numpak ing
            5. yushh
              yushh 7 Februari 2015 10:25
              +8
              Nalika nindakake apa-apa kanggo kabecikan negara, padha diajeni lan dialem, yen wiwit nandhang sangsara saka Mui Ne, ora ana sing bakal nglindhungi, ora mung putih ireng ing urip.
              Mungkin sampeyan ora ngerti, nanging bagean flat Chechnya ndhukung Rusia ing taun 90-an, sanajan dheweke banjur dicopot dening kanca-kancane saka wilayah pegunungan negara kasebut, sawise dibuwang dening pimpinan Federasi Rusia. ing pertengahan 90-an.
              1. Malaikat Neraka
                Malaikat Neraka 7 Februari 2015 11:30
                0
                Aku ngerti sapa sing ndhukung. Saka 95 Januari nganti Oktober 2003, aku ora didilat.
            6. Komentar wis dibusak.
              1. Tatanka Yotanka
                Tatanka Yotanka 7 Februari 2015 11:08
                +4
                Kutipan saka dimasialyt
                Nalika sampeyan ngeklik +, skor sampeyan mudhun -2! Iki carane matématika berkembang ing situs ...

                Ana atusan pratelan kasebut ing kene, yen ana wong sing ora minus, lan sampeyan nambah, asil kasebut mung sawise Panjenengan kang nganyari - maca aturan
              2. NordUral
                NordUral 7 Februari 2015 12:57
                0
                Ngapusi, kanca, aku menet + lan dadi -12, nanging -14. Mekaten.
                1. viktorR
                  viktorR 7 Februari 2015 21:48
                  +2
                  Ora, dheweke ora ngapusi, kaca html dirancang kanthi cara sing bisa nganyari data kanthi panyuwunan utawa ing wektu, nanging yen kabeh data ing kabeh komentar ing saben kaca dianyari saben detik, banjur njaluk menyang server saka siji. pangguna bakal pindhah menyang neraka per detik, kang ora ala server iki bakal break. Miturut acara iki, kanggo nganyari data ing rating komentar ing kaca mbukak YOUR, sampeyan klik ing +/-. Dadi, wiwit sampeyan mbukak kaca iki, wektu sing wis dipilih wong liya kanggo komentar iki wis liwati, nanging data iki ora ditampilake ing kaca sampeyan ing wektu nyata, nanging ditampilake mung sawise sampeyan milih utawa mung refresh kaca kabeh.
                  Yen sampeyan ora ngandel, banjur mung mbukak kaca komentar lan ngenteni enem jam ndeleng siji komentar, aku sumpah dening Motherland)), sampeyan ora bakal weruh yen rating komentar iki bakal diganti nganti sampeyan milih utawa refresh kaca. .
                2. DrShan
                  DrShan 9 Februari 2015 15:20
                  0
                  Lan pisanan sampeyan nuding kursor ing nomer kasebut. Lan sampeyan bakal weruh pinten + lan - durung dibayangke kanggo sampeyan. Sampeyan kudu luwih ati-ati, lan ora babakan ing ora dingerteni.
              3. Malaikat Neraka
                Malaikat Neraka 10 Februari 2015 10:58
                0
                Didhukung? Uga entuk cons. Carane akeh iki kene?
                Aku ora Care babagan cons. Iku mung dadi isin kanggo "VO". Komentar skeptis minus, lan saka kategori "kita bakal luh everyone" langsung pluses, marshal ing tali bahu lan "nghormati universal." Kanthi pangecualian langka, komentator mindhah slogan lan ora liya. Lan wektu lawas "VO" meh ora bisa dirungokake akhir-akhir iki. Aku wedi yen bakal ana ing sensor. Mung nglarang pendapat sing beda saka kabeh bakal diwiwiti.
            7. Geisenberg
              Geisenberg 7 Februari 2015 11:28
              +5
              Quote: malaikat neraka
              Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.


              Kiss dhewe ana.
            8. wasjasibirjac
              wasjasibirjac 7 Februari 2015 11:33
              +3
              ya, padha nggawa wong - Kadyrov dadi nasionalis Rusia. kaget.
              1. NordUral
                NordUral 7 Februari 2015 12:58
                +1
                Ing trifle, bedane yaiku Rusia ...
            9. NordUral
              NordUral 7 Februari 2015 12:54
              +1
              Aja kleru, setan saka guo.
            10. astronom1973n
              astronom1973n 7 Februari 2015 15:46
              +7
              Lan sampeyan pengin takon, apa sampeyan wis njabat ing Federasi Rusia? Apa sampeyan patriot? Apa sampeyan bisa ngomong babagan politik? Utawa troll liyane sing golek bathi kanggo ngapusi tumindak apa wae saka panguwasa.
            11. Nick
              Nick 7 Februari 2015 17:16
              +7
              Quote: malaikat neraka
              Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung.

              Mungkin sampeyan bisa nuduhake carane wong Kiss ing virtual. Aku yakin ora ana wong liya sing nindakake iki ing VO kajaba sampeyan.
              Quote: malaikat neraka
              Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.

              Lan dheweke mbuktekake kanthi tumindak yen dheweke minangka patriot Rusia, ora kaya sampeyan.
              1. Malaikat Neraka
                Malaikat Neraka 9 Februari 2015 04:44
                0
                Beda karo aku? Apa sampeyan ngerti aku pribadi? Nyatane, wiwit umur 89, aku kudu "mbuktèkaké"!
            12. Alexander 3
              Alexander 3 7 Februari 2015 23:16
              0
              Ya, sampeyan mung asu wadon
            13. Malaikat Neraka
              Malaikat Neraka 9 Februari 2015 07:04
              0
              Kanggo wong! Minus macet, diturunake dadi kolonel. Aku lungguh nangis.
              Aku mung duwe memori apik. Lan aku ora bakal lali apa aku weruh ana.
              "Boom gedhe" wis nyedhak, lan nalika padha miwiti njupuk kita ing mburi, elinga tembung sandi.
          2. GRAy
            GRAy 7 Februari 2015 09:45
            +5
            Kutipan saka lonovila
            - Deleng, bubar, maneh "diatur" ing Moskow ...

            Apa padha ngatur? Aku mung ora ngerti.
            1. warta
              warta 7 Februari 2015 10:14
              -8
              - Iki kanggo sampeyan pribadi ... - ing cendhak ...
              - Temokake rincian dhewe - ing mesin telusuran apa wae, ketik ...
              +++++++++++++++++++++++++++

              Ing Moscow, kasus pidana dibukak ing kasunyatan saka ontran-ontran sing njupuk Panggonan ing sisih wétan ibukutha. Luwih saka 30 pribumi Chechnya karo senjata nyoba kanggo badai bangunan dumunung ing kono, wong tatu.

              Minangka salah sawijining saksi marang Rosbalt, kira-kira jam 9:00 tanggal 3 Februari, karyawan salah sawijining firma hukum mriksa dokumentasi perusahaan sing duwe kompleks bangunan ing Jalan Andreevo-Zabelinskaya 35. Ana stasiun layanan lan bangunan kantor. Saiki ing saubengé papan, sing ana jaminan, ana tuntutan hukum ing pengadilan arbitrase. Nanging kedadean-kedadeyan kang dumadi iku adoh saka fikih. "Ujug-ujug, puluhan nom-noman (paling ora 30 wong) wiwit menek pager saka kabeh sisih, nganggo bat, rebar lan pistol," ujare saksi mata. Sawise ing wilayah kasebut, preman kasebut mlayu menyang karyawan perusahaan keamanan swasta. Sing siji ditabuh ing sirah nganggo bat baseball, liyane digebugi. Ing wektu sing padha, para panyerang nyoba mlebu ing bangunan kasebut, nanging lawange ditutup. Banjur padha mbukak geni ing jendhela lan lawang. Serangan nyata diwiwiti. "Kabeh sing kedaden kaya operasi militer, peluru secara harfiah whistled nang endi wae, ana tatu," cathetan saksi. Perang terus nganti

              Waca kanthi lengkap: http://dmirix.ru/russia/v-moskve-chechency-so-strelboj-shturmovali-ofis/
              1. GRAy
                GRAy 7 Februari 2015 10:41
                + 11
                Kutipan saka lonovila
                - Iki kanggo sampeyan pribadi ... - ing cendhak ...

                Wis cetha. Nanging, aku isih pengin nyelehake rong senku:
                Rong klompok penggemar bal-balan nganakake tawuran massal ing Chistye Prudy ing Moskow dina Jumuah, 6 Februari. Miturut lembaga penegak hukum, nganti 40 wong saka loro-lorone melu tawuran massa penggemar bal-balan ing Chistye Prudy ing ibukutha.
                Akibat konflik kasebut, salah sawijining peserta ditusuk ing rongga weteng. Tim ambulans nggawa dheweke menyang Institut Sklifosovsky, ing ngendi dheweke nampa bantuan medis.
                Polisi ora nahan para peserta perang, amarga bisa ndhelikake ing subway metropolitan sadurunge tekane regu penegak hukum. Polisi nindakake kegiyatan nggoleki kanggo nahan kabeh peserta tawuran massal lan ngerteni rincian kedadeyan kasebut.

                Apike, kabeh Rusia. Katon kaya "pertandingan" Spartak - Zenith.
                Miturut logika sampeyan, kabeh wong Rusia lan Putin pribadi kudu disalahake amarga kedadeyan kasebut.
                1. warta
                  warta 7 Februari 2015 11:19
                  -12
                  - Sampeyan ora ngerti .. apa sing diwaca ..? - Sampeyan ngerteni kabeh kanthi akurasi "sabalikna" ...
                  - Piye kabarmu babagan "cukup" ... - "Apa kabeh wong ing omah" ..?
                  - Utawa iki "kabeh omah" supaya ing stands "cocog Spartak - Zenit" lan "tetep" ..?
                  -Hai... -lan "iki lan iku"...
                  1. Dali
                    Dali 7 Februari 2015 19:48
                    +8
                    Lan ing kene katon kaya provokator mapan ...

                    Apa sampeyan mutusake kanggo nyelehake kabeh wong ing sikat sing padha? Apa sampeyan mikir mung siji sing weruh Chechen "kaya" ...?!

                    Dadi, ana macem-macem ... carane padha digedhekake, padha urip - lan perang ora kanggo ibu-ing-hukum ing pancakes ... anak nganggep alien minangka mungsuh luwih cepet saka wong liya, padha ora malah. kudu dibujuk banget. Lan yen ibu utawa bapak mati ...

                    Ing taun 90-an sing mulya, aku duwe kasus:

                    Dheweke teka ing halte bis, ing wayah sore, lan kita padha ngadeg dhewe karo bojoku.
                    Wong lanang umure kira-kira 25 taun, ternyata Chechen, nyedhaki kita (ora ana sing narik, aku ora nggatekake sapa wae sing ngadeg ing halte bis).

                    - Lan dheweke dhewe wiwit ngomong karo kita - dheweke ujar manawa bojoku ayu lan pengin aku pirang-pirang taun ...
                    - Lan banjur njaluk ngapura kanggo Dudayev, lan kanggo wong-wong sing perang, dheweké ngandika sing padha ora perlu iki ..., dening cara, Chechen biasa, mesthi (ora intelektual, amarga ora ngandika ". sastra Rusia").

                    Kasunyatan sing ana akeh scumbags ing antarane wong-wong mau, nanging ing ngendi ora - katon ing Ukraina, apa kabeh wong Western murni mlumpat ana? Bebek, nalika sampeyan munggah, dheweke bakal mlumpat ... apa sampeyan mikir iki ora ditrapake kanggo wong Chechen?!

                    Dheweke bakal ngajari babagan Rusia, sejarah, wong, lan conto, contone, bakal nyritakake kanthi rinci babagan "Serangan Mati" (feat prajurit Rusia ing taun 1915), lan ana akeh. conto ... sing Chechens piyambak bakal Cut scoundrels lan reptil nang wong-wong mau ( bakal Cut metu, lagi painfully panas, kadhangkala kakehan).
                    1. Malaikat Neraka
                      Malaikat Neraka 9 Februari 2015 04:45
                      -1
                      Ing ngisor iki juru crita!
                2. Nick
                  Nick 8 Februari 2015 11:19
                  +2
                  Kutipan saka GREY
                  Apike, kabeh Rusia. Katon kaya "pertandingan" Spartak - Zenith.
                  Miturut logika sampeyan, kabeh wong Rusia lan Putin pribadi kudu disalahake amarga kedadeyan kasebut.

                  Aja katon kanggo logika, ngendi tinimbang iku ana kapentingan mercantile ... IMHO, comrade ing VO mung bisa metu. Ora ana gunane kanggo ngobrol karo wong-wong kuwi, sampeyan ora bisa ngyakinake wong-wong mau kanthi tembung, amarga kapercayan gumantung saka jumlah pembayaran ...
                  Ikhlas.
          3. RUS
            RUS 7 Februari 2015 10:29
            +1
            Kutipan saka lonovila
            -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?
            - Deleng, bubar, maneh "diatur" ing Moskow ...

            OVD "Bogorodskoe" mbukak kasus pidana ing ontran-ontran sing njupuk Panggonan ing sisih wétan ibukutha. Luwih saka 30 pribumi Chechnya karo gaman nyoba nyerang bangunan sing ana ing kono. Sajrone shooting ana tatu. Sewelas tahanan nganti saiki mung digawa menyang tanggung jawab administratif.
            1. GRAy
              GRAy 7 Februari 2015 10:53
              +4
              Kutipan: RUSS
              Departemen Dalam Negeri "Bogorodskoe"

              Kula "pribumi", kula mangertos wonten pundi kipish, piyambakipun sami adu-adu.
          4. Geisenberg
            Geisenberg 7 Februari 2015 11:28
            +3
            Kutipan saka lonovila
            -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?


            Kasunyatan bilih Muscovites manggon ing Moscow. Kasunyatan sing padha ora Cut tentrem ing Chernukhino. Ora cukup kanggo sampeyan?
          5. finch
            finch 7 Februari 2015 11:55
            +8
            Wong lanang, ing saben warga negara ana wedhus ireng! Sayange, ing Moskow, lan ing kutha-kutha liyane ing Rusia, utamane teka sing ora pengin kerja ing Chechnya lan ora pengin kerja! bangsa!
          6. Manul
            Manul 7 Februari 2015 12:35
            +9
            Kutipan saka lonovila
            -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?
            - Deleng, bubar, maneh "diatur" ing Moskow ...

            Quote: malaikat neraka
            Shh! Ing kene (ing "VO") saiki meh diambung. Lan raja, ing patriot utama Rusia, direkam.

            Lha piye, putune petugas? "Rusia kanggo Rusia", "mandheg dipakani Kaukasus ??? Apa kita berjuang kanggo kemurnian bangsa? Siji bangsa, siji wong? Koper, stasiun sepur - ..? Sapa maneh sampeyan duwe klaim marang wong Yahudi? , Tatar? Ya, sampeyan ngomong, aja isin. Aku pengin krungu pendapat sampeyan babagan bangsa liya.
            1. berenika
              berenika 8 Februari 2015 01:25
              +2
              ojo nganti gela marang wong bodho kang suci, wis padha diukum, Gusti Allah ora maringi akal.
              1. Nick
                Nick 8 Februari 2015 11:26
                0
                Kutipan saka berenika
                ojo nganti gela marang wong bodho kang suci, wis padha diukum, Gusti Allah ora maringi akal.

                Kowe bener. Mung iki ora bodho suci, iki mungsuh sadar.
          7. warta
            warta 7 Februari 2015 14:57
            -11
            -Wah, pira minus sing dibuwang ... "Situs Chechens" ...
            -Gusti tulungana wong bodho...
            1. finch
              finch 7 Februari 2015 15:05
              +7
              Kamrad, pisanan, "boobs" ora cocok ing kene, lan kapindho, "boobs", iki dudu argumentasi! Ketoke sampeyan ora duwe apa-apa ...
              1. Hariva
                Hariva 7 Februari 2015 16:03
                +1
                Kutipan: Zyablitsev
                Kamrad, pisanan, "boobs" ora cocok ing kene, lan kapindho, "boobs", iki dudu argumentasi! Ketoke sampeyan ora duwe apa-apa ...

                Mesthi, ora bantahan, nanging ora bantahan lan minus sepi. Lan ngitung jumlah minus lan wong-wong sing piye wae nerangake posisine.
                Panemune wong sing ngomong, paling ora bisa diajeni, sanajan sampeyan ora setuju. Lan carane njawab wong sepi? Umumé, aku ndhukung. + kanca.
                1. ora utama
                  ora utama 7 Februari 2015 19:07
                  +5
                  Kutipan saka Hariva
                  Mesthi, ora bantahan, nanging ora bantahan lan minus sepi. Lan ngitung jumlah minus lan wong-wong sing piye wae nerangake posisine.

                  Ya, aku kadhangkala menehi minus utawa plus tanpa menehi komentar, nanging iki yen sudut pandangku wis disuaraake (biasane luwih apik tinimbang sing dakkandhakake). Dadi kenapa clog situs kanthi tembung yen pikirane disuarakake lan aku ora bisa nambah apa-apa? Miturut cara, apa-apa kanggo sampeyan. Ora plus, nanging akeh minus.
                2. viktorR
                  viktorR 7 Februari 2015 22:36
                  +1
                  Lan aku mikir yen sampeyan ora duwe akeh minus). Kanca kasebut kanthi bener ing ndhuwur, babagan pikirane sing wis ditulis lan pengulangan sing ora perlu, lan bisik-bisik sampeyan babagan minus "dikirim", paman diwasa mikir babagan minus / plus)).
                3. talSedih
                  talSedih 8 Februari 2015 16:23
                  0
                  Aja kringet. Ninggalake salju ing pekarangan, chop kayu bakar.
              2. warta
                warta 7 Februari 2015 19:17
                -3
                - Aku wis nyatakake cukup akeh ing situs kasebut lan ... - Aku tansah nyoba objektif ... - Nanging iki mung ora bisa ditemokake ing kene ...
                -Akeh sing mung diumpamakake tanpa endhas, kabeh padha Ukropov Maidanovites ... -Mung ... -padha galloping, lan iki "jongkok" ...
                - "Squat" miturut "mratelakake panemume umum" ... - proses pamikiran kanggo "sing" lan "iki" dadi meh padha ...
                - Umumé, manajemen situs - admin sing dihormati, sampeyan bakal paling ora mriksa pangguna sampeyan, utawa luwih ... - bakal nggawe paling ora sawetara "pilihan", paling ora bakal nemtokake IQ, utawa soko . .. - sadurunge menehi wong hak kanggo ngomong metu ... -Iku mung dadi isin kanggo Rusia - kuwi primitif ngalangi "creeps" ...
                -Sampeyan bisa dideleng manawa ing stadion otak pungkasan disemprotake karo bir utawa ing sofa ing mburi TV .., kabeh "sisa otak" sing padha "disederhanakake" dening infus bir sing ora bisa luwih gampang .. .lan dheweke isih siaran ing kene ...
                -Ana perang, lan dheweke wis nyiyapake "penembak sing nyenengake" ing kene ing sofa ... -"Penggemar kurang ajar" lungguh ing kono lan nonton "penembak" lan uga ngegungake kanthi sembrono .. kaya penggemar nalika dolanan .., padha ngomong .. - "Ayo, ayo .., karo Kyiv" .., "Ayo, ayo, push wong, Motorola .." , "Ayo, ayo ... - takon wong, Givi . .."...
                - Nemu sawetara dolanan ... - Penggemar kurang ajar ...
                - Aku dhewe pancen ana ing sisih milisi lan nuduhake kepinginan kanggo mbela kamardikan ...
                -Nanging nalika bab vulgar kuwi wiwit grunt .., iku mung dadi surem ...
                -Ayo, grunters ... -go ahead ... -Kabeh sing bisa dilakoni mung bodho "minus" ... -sampeyan ora perlu akeh pikiran kanggo iki ...
                1. finch
                  finch 7 Februari 2015 19:25
                  +1
                  Dadi sampeyan wong wadon?
                  Kula hormati lan nyuwun pangapunten bilih rada kasar! hi
                2. viktorR
                  viktorR 7 Februari 2015 22:39
                  +1
                  -Akeh sing mung dianggep tanpa sirah, kabeh padha Ukropov Maidanovites
                  Dheweke ora ngira yen wong bisa ora setuju karo sudut pandang sampeyan, pracaya marang aku, sampeyan adoh saka mesthi bener, iki ora bisa.
                  Tenang, "obyektivitas" sampeyan ora mesthi objektif kaya sing sampeyan pikirake.
                3. ngumbara987
                  ngumbara987 7 Februari 2015 23:13
                  +3
                  Lan ing kene ing VO ora ana sing nyopir kanthi paksa sampeyan ora seneng ??? Ya, dudu kelinci coklat sing wis kumpul ing kene!
                4. DrShan
                  DrShan 9 Februari 2015 15:37
                  0
                  Sampeyan jenis ngelingake kula asu. Aplomb padha ing tingkat IQ padha.
              3. Nick
                Nick 8 Februari 2015 11:31
                +1
                Kutipan: Zyablitsev
                Kamrad, pisanan, "boobs" ora cocok ing kene, lan kapindho, "boobs", iki dudu argumentasi! Ketoke sampeyan ora duwe apa-apa ...

                Apik ngandika! Iki tegese tentara intelijensia. Sedulurku uga dadi tukang sinyal.
            2. Nick
              Nick 8 Februari 2015 11:28
              +4
              Kutipan saka lonovila
              -Wah, pira minus sing dibuwang ... "Situs Chechens" ...
              -Gusti tulungana wong bodho...

              Lan syaraf nyerah.
            3. DrShan
              DrShan 9 Februari 2015 15:32
              0
              Lan sampeyan, pisanan kabeh, aja kasar!
          8. Aku wong Rusia
            Aku wong Rusia 7 Februari 2015 23:18
            +1
            Kutipan saka lonovila
            -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?


            Dadi akeh kontra !!!

            Dakkandhani kenapa?
        2. Kunar
          Kunar 7 Februari 2015 15:55
          +1
          Dear Sid! Lan apa, nyuwun pangapunten, (jancok) apa Chechens lan dill gila ana hubungane karo topik artikel? keprungu
      2. Ambek FERTHER
        Ambek FERTHER 7 Februari 2015 09:29
        +6
        Kutipan: a52333
        Sedina wingi maneh LIMA BELAS JUTA!!!! digawa.

        Iku katon kaya simpenan kanggo GTS nglirik Sanajan ing transit 2 taun pungkasan bakal entuk bathi nangis ngguyu
        1. a52333
          a52333 7 Februari 2015 09:36
          +7
          Quote: Evil FERREN
          Iku katon kaya simpenan kanggo GTS. Sanajan bakal entuk bathi saka transit sajrone 2 taun kepungkur

          Aku ora ngerti, padha tuku kanggo kethokan?

          Kacilakan sing kerep banget ing GTS Ukrainia ing taun-taun pungkasan minangka bukti sing jelas babagan masalah rusak lan safety. Lan iki ora nggumunake, amarga pipa kasebut dibangun maneh ing jaman Soviet, mula kudu dijaga kanthi tetep ing kahanan kerja, sing mbutuhake dhuwit lan kepinginan, nanging iki durung rampung nganti pirang-pirang dekade, lan ana keraguan gedhe babagan apa sing bakal ditindakake. rampung ing telung taun sabanjure.

          "Kahanan kasebut kuwatir, amarga Ukraina nindakake apa wae, nanging ora ndandani GTS. Kanggo meh 20 taun, ora ana investasi utama ing infrastruktur. Ana wates safety, saiki wis entek - lan bakal wiwit njeblug ing endi wae, "ujare Konstantin Simonov, direktur umum Dana Keamanan Energi Nasional.

          Miturut prakiraan ahli, paling sethithik $ 3 milyar dibutuhake kanggo ndandani pipa kasebut. Ndandani lan modernisasi GTS minangka tanggung jawab Naftogaz, nanging perusahaan kasebut bangkrut amarga utang. "Tanpa Naftogaz, utang Ukraina kira-kira 70% saka PDB, sing wis akeh. Nanging yen kita uga ngetung defisit perusahaan iki, total utang umum bakal ngluwihi 1,4 triliun hryvnia. Lan iki 103% saka PDB. Lan ora ana sing ngerti apa sing kudu dilakoni karo dheweke. Utang kasebut nggumunake, "ujare Oleksandr Okhrimenko, Presiden Pusat Analisis Ukrainia.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Oleg NSK
          Oleg NSK 7 Februari 2015 09:38
          + 23
          Penulis materi ing koran Jerman nyebut hukum iki "pranyatan perang ing Rusia"

          ...Ya? ... lan aku rumangsa yen iki minangka hukum yen Ukraina ora ana maneh minangka entitas negara ...
          ... muni banget "demokratis" nganti konyol .... negara siji nglakokake hukum babagan properti negara liya ... absurd ...
          1. GRAy
            GRAy 7 Februari 2015 12:27
            + 10
            Kutipan: Oleg NSK
            negara siji ngliwati hukum babagan properti negara liya ... absurd ...

            Kartun ing topik:
            1. Manul
              Manul 7 Februari 2015 13:23
              +4
              Kutipan saka GREY
              Kartun ing topik:

              Bravo! apik Matur nuwun - supermulti!
      3. Bykov.
        Bykov. 7 Februari 2015 10:08
        + 10
        Kutipan: a52333
        Penulis materi ing koran Jerman nyebut hukum iki "pranyatan perang ing Rusia."

        Iku katon luwih kaya rampokan saka Ukraina, lan ora kaya deklarasi sawetara jinis perang. Tikus-tikus Amerika ora tahan, lan lali babagan kabeh kesopanan, kesusu mangan wong Ukrainia.
        1. neobranet
          neobranet 7 Februari 2015 16:39
          +2
          Kutipan: Bykov.
          Luwih kaya rampokan saka Ukraina

          Langkah liyane sing bisa ditebak. Saka sudut pandang sampeyan, iki minangka rampokan, lan kasur diarani bisnis. Sawise industri penting lan utama "diprivatisasi", rega layanan, tarif sarana, bahan bakar, listrik, kabeh bakal munggah. Khokhlov, kaya hares ing kartun, bakal degreased lan bakal nyusup menyang Rusia, chattering untu (yen padha tetep) lan whining "lemak kanggo Ukraina." Lan, pracaya kula, Rusia bakal mbantu maneh, lan maneh tetep guilty. Senajan kasunyatane ana wong sing ora duwe otak ing sirahe. Sawise kabeh, sampeyan ora perlu duwe pitung jengkal ing bathuk kanggo prédhiksi sing kasur mung ora ndhukung sapa, lan yen padha nindakake, padha bakal bali karo kapentingan, karo kapentingan apik banget.
      4. yushh
        yushh 7 Februari 2015 10:18
        +6
        Ya, kabeh iku prasaja, iku wektu kanggo njupuk maneh limang lemak nandur modhal ing "revolusi", lan malah karo kapentingan.
        Deleng carane akeh gerakane ahead kepemimpinan kita planning, kaputusan ing pipa gas kanggo Turki bisa break mati kasur ing nggayuh gesheft saka sistem transportasi gas saka Ukraina.
      5. Kosyar
        Kosyar 7 Februari 2015 10:28
        +3
        Ana ing kono, umume, kewan jahat sing bajingan ...?!
        Nuduhake kulit bruwang sing ora dipateni?! Ya, cepet-cepet, sadurunge beruang dadi sadar !!! Nah, iki wis super-impudence, bajingan Amérika! Iku wis kanggo sampeyan, kutu kayu, sing kesel urip ing umum, crumbs, lan tenan, sawise kabeh, sampeyan bakal ngedol ibune dhewe, kanggo dolar !!!
        1. neobranet
          neobranet 7 Februari 2015 16:49
          0
          Quote: Kostyara
          tenan, sawise kabeh, sampeyan bakal ngedol ibumu dhewe, kanggo dolar sampeyan !!!

          Dheweke wis nindakake iki kanggo wektu sing suwe. Sampeyan mbokmenawa ora nggatekake jumlah panti jompo sing ana ing kasur. Anak-anak sing tresna, tanpa mangu-mangu, ngirim wong tuwa sing wis tuwa, supaya ora ngatasi masalah sing ora perlu, ora nyegah dheweke entuk rampasan, lan Gusti Allah ngalang-alangi, dheweke kudu mbuwang dhuwit kanggo wong tuwa sing lara. . Dadi dheweke nyepak dheweke luwih akeh, menehi motivasi kanthi ujar manawa ing hospice "bakal luwih apik." Mesthi, luwih adoh saka bocah-bocah kuwi, luwih apik.
          1. ngumbara987
            ngumbara987 7 Februari 2015 20:14
            0
            Lha piye carane bocah-bocah digedhekake nganti ketemu tuwa karo suruping urip ing kasur negara, ing kos-kosan, sing dijaluk diganggu, jebule dhewe-dhewe duwe cita-cita iki, ”anak-anake minangka pangilon. wong tuwa"!!!
            1. neobranet
              neobranet 7 Februari 2015 21:07
              0
              Ora gumun wong-wong padha kandha, "Sinau awakmu dhéwé, amarga anak-anakmu bakal kaya kowé."
      6. Komentar wis dibusak.
      7. Aleksander
        Aleksander 7 Februari 2015 10:56
        +1
        Kutipan: a52333
        Iku wektu kanggo monetize syaraf ngginakaken


        Kajaba iku, kabeh aset kanthi cepet nyusut. Dolar wis regane 25 UAH! Telung kaping ing setahun!
      8. Hronyaka
        Hronyaka 7 Februari 2015 17:13
        +1
        Kutipan: a52333
        Lha, pinten sampeyan saged mbantu bespontovo???

        Kanggo peck ing Rusia, kekacoan diwiwiti ing Ukraina. Lan pasukan dill ** mat *** mati piyambak kanggo kapentingan Amérika lan numpes wong amarga saka wong-wong mau. bajingan.
    2. Vladimirets
      Vladimirets 7 Februari 2015 09:24
      + 15
      Quote: Evil FERREN
      Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

      Undhang-undhang kasebut nganggo jeneng "Rob the loot." Lan Svidomo isih bakal njerit yen dheweke dudu budak? Nanging. wong bodho
      1. Sid.74
        Sid.74 7 Februari 2015 09:34
        + 13
        NATO: Rusia ora ngancam salah sawijining negara aliansi!





        Opo kuwi?! opo

        Giornale: Rencana Yunani kanggo ninggalake NATO minangka bom sing siap njeblug ing EU

        MOSCOW, 7 Februari - RIA Novosti. Rencana rahasia saka Perdhana Mentri Yunani anyar Alexis Tsipras kanggo ninggalake Alliance Atlantik Utara ngancam kanggo ngganti dalan saka game geopolitik internasional, nyerat koran Italia Il Giornale.

        Kaya sing kacathet ing artikel kasebut, pangkalan NATO sing ana ing Yunani nduweni kepentingan militer lan strategis kanggo aliansi kasebut, lan Yunani minangka mitra utama NATO ing Mediterania.

        Kangge, koran kasebut nandheske, program partai SYRIZA nyedhiyakake penutupan kabeh pangkalan militer asing ing Yunani lan mundur saka NATO. "Rencana iki minangka bom sing siap njeblug ing game geopolitik internasional," ujare koran kasebut.

        "Yen Tsipras sregep, kemungkinan kita bakal entuk Kuba cilik ing njaba lawang," ujare artikel kasebut.

        Miturut publikasi kasebut, program Tsipras kalebu "tindakan resiko" liyane: mundurake pasukan Yunani saka Afghanistan lan Balkan, penghapusan perjanjian kerjasama militer karo Israel, promosi nggawe negara Palestina ing wates 1967, lan rembugan perjanjian langgeng karo Turki.

        "Ing jumlah, kabeh tumindak tiba-tiba iki nuduhake kepinginan Yunani kanggo pindhah adoh saka Kulon," nyerat Il Giornale, nyatet sing podo karo, sumbu anyar kerjasama antarane Yunani lan Rusia wis muncul.
        RIA Novosti http://ria.ru/world/20150207/1046412050.html#ixzz3R2TUFTOu
        1. neobranet
          neobranet 7 Februari 2015 17:06
          +2
          Nah, saiki kita ngenteni statement Departemen Luar Negeri babagan pelanggaran hak asasi manungsa ing Yunani.
    3. 41 KAB
      41 KAB 7 Februari 2015 09:35
      +7
      Quote: Evil FERREN
      Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

      Ora suwe Ukrainia saka Kulon bakal mlayu njaluk manggon ing Novorossia aran
    4. Komentar wis dibusak.
    5. siberalt
      siberalt 7 Februari 2015 09:38
      +2
      Properti sing paling larang yaiku pipa gas. Aku wonder sing bakal tuku dheweke yen dheweke urip kanggo maksud apa-apa ngguyu Lan apa babagan pelabuhan Mariupol lan perusahaan ing wilayah sing dikuwasani Donbass?
      1. Malaikat Neraka
        Malaikat Neraka 7 Februari 2015 09:50
        -1
        Ora let suwe pipa iki mung besi tua. Minangka pipa batubara Kuzbass - Novosibirsk.
        1. Oleg NSK
          Oleg NSK 7 Februari 2015 10:13
          +3
          pipa batubara Kuzbass - Novosibirsk.

          ngguyu
          ... lan dijaga dening bruwang nganggo palu nuklir ...
          1. Malaikat Neraka
            Malaikat Neraka 7 Februari 2015 11:51
            +2
            Pipa batubara Kuzbass-Novosibirsk pancen ana. Pipa ing ngendi dheweke bakal nyuplai batu bara sing dicampur karo banyu menyang siji pembangkit listrik termal anyar. Bubar, pipa iki digali lan paling mungkin dilebokake ing logam.
            1. neobranet
              neobranet 7 Februari 2015 17:11
              +1
              Ya, aku uga krungu babagan proyek iki, batu bara sing diremuk dadi pecahan tartamtu digawa banyu liwat pipa. Mesthine nyimpen dhuwit sing apik. ing kutha kita, slag dibusak saka pembangkit listrik termal menyang mbucal awu kanthi cara iki.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. serega.fedotov
        serega.fedotov 7 Februari 2015 10:38
        +1
        Quote: siberalt
        Properti sing paling larang yaiku pipa gas. Aku wonder sing bakal tuku dheweke yen dheweke urip kanggo maksud apa-apa ngguyu Lan apa babagan pelabuhan Mariupol lan perusahaan ing wilayah sing dikuwasani Donbass?

        Kanggo pipa, sampeyan pancen bener !!! Nanging perusahaan liyane ing WILAYAH Donbass bisa uga dituku dening Yusovites kanthi biaya nominal (de jure, Kyiv bisa ngedol, amarga Amerika Serikat ora ngakoni Novorossia) Lan iki wis, sanajan tipis, nanging INTERVENSI JUSTIFIKASI HUKUM ING KONFLIK
        Menapa malih, yen Amerika Serikat pengin, padha bakal nyedhiyani senjata kanggo dill, ngandika kita bakal nutup kapentingan financial kita, yen padha pengin, padha ora nindakake apa-apa, padha meh ora mbayar luwih saka dolar kanggo perusahaan Donbass!
        Ya, lan dheweke bakal duwe kertu trump politik tambahan - nalika rubah teka ing dill, dheweke bisa ngganti Ukraina kanggo pangenalan propertie!
        1. semi-boss
          semi-boss 7 Februari 2015 12:47
          +2
          Sah, iku ambruk! Ngerti manawa hukum internasional saiki "ngaso", kanggo NATO lan Amerika Serikat, acara kasebut cukup. Dheweke sadurunge ngluncurake "bebek" ing lemah sing luwih dhuwur, nanging saiki ... Sapa sing bakal mandheg?
    6. figwam
      figwam 7 Februari 2015 09:39
      +6
      Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

      ya wis! Saiki pelacur iki bakal duwe akeh.
      1. ngumbara987
        ngumbara987 7 Februari 2015 20:22
        +1
        ya wis! Saiki pelacur iki bakal duwe akeh.

        Sampeyan pengin ujar manawa dheweke bakal ngeculake bunder amarga Ukraina dhewe pengin, apa sampeyan ndeleng kepiye lintang-lintang kasebut ana ing bendera EU ??? dadi opo maneh nek cah wedok takon nolak kene "ngubengi cah.!. tresno" !!! lo loh loh... aran
        1. Kasym
          Kasym 7 Februari 2015 22:25
          +1
          Wong lanang, artikel babagan privatisasi sektor energi ing Ukraina. Dadi, apa sing kudu diprivatisasi? Pipa tanpa gas utawa pembangkit listrik tenaga nuklir tanpa rod bahan bakar Rusia? Donbass bener bubar, Federasi Rusia wis nyuplai listrik lan batu bara. Dadi apa sing kudu diprivatisasi? Kethokan kabeh iki, yen tanpa partisipasi kita. Ora ana sing bakal nandur modal ing RUIN kaya ngono - sing butuh masalah kaya ngono, dudu komunis !!!
    7. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 7 Februari 2015 09:39
      +2
      Hyena Amerika wiwit ngrusak ekonomi Ukraina.
      1. Axis
        Axis 7 Februari 2015 09:43
        +6
        Quote: Raksasa Pikiran
        Hyena Amerika wiwit ngrusak ekonomi Ukraina.

        Sejarah ora ngajari dheweke apa-apa ...
    8. Max_Bauder
      Max_Bauder 7 Februari 2015 09:46
      +6
      Kene sampeyan lunga! Urip munggah! uga banjur, menehi sistem railroad kanggo Amerika lan mbokmenawa sijine mripat ing tambang Donbass, mung organ kelamin lanang kanggo wong-wong mau lan ora tambang, padha rampung dumbfounded, lagi ngedol tanah air. Ing pungkasan, Angkatan Bersenjata Ukraina teka ing yurisdiksi Pentagon ... kanthi sukarela!
      1. Max111
        Max111 7 Februari 2015 10:20
        +4
        terusno! Urip munggah! uga banjur, menehi sistem railroad kanggo Amerika lan mbokmenawa sijine mripat ing tambang Donbass, mung organ kelamin lanang kanggo wong-wong mau lan ora tambang, padha rampung dumbfounded, lagi ngedol tanah air. Ing pungkasan, Angkatan Bersenjata Ukraina teka ing yurisdiksi Pentagon ... kanthi sukarela!
        Iku mung dodolan tanah air kita. Sapa sing lali, aku bisa ngelingake yen Kyiv minangka ibu kutha Rusia, ora ana wong Ukrainia sacara genetis, lan kuburan leluhur kita dumunung ing wilayah Ukraina.
    9. ngumbara987
      ngumbara987 7 Februari 2015 09:47
      +8
      Iki minangka asil saka pakaryan para menteri Ukraina sing anyar sing ditunjuk saka mburi bukit kanggo nglindhungi apa sing dudu duweke sampeyan, nanging Amerika kudu mikir babagan kasunyatan sing bisa uga ora duwe pencernaan weteng, amarga ora kabeh wong ing Dill bisa kaya iki nalika padha dadi brazenly malih dadi koloni, lan Amerika wis sugih pengalaman ing perang pribumi, conto nyata iki India, supaya Dill ora bisa ngetung apa-apa sing apik yen dilebokake ing palung karo turahan, lan kanggo nyelehake dhuwit, dheweke bakal njupuk sing ora duwe, tegese asu seumur hidup, yaiku budak, mula didol. awake dhewe dadi budhak lan menehi dhuwit marang bendarane !!!
      Lan uga ing Rusia padha ngomong babagan wong kaya Amerika Serikat "Mlaku-mlaku kanthi lebar bakal nyuwek celonone" utawa liya-liyane!
    10. Alekseir162
      Alekseir162 7 Februari 2015 10:09
      +7
      Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

      Lan sing mangu-mangu. Apa wae sing bakal diwenehake dening "Amerika" kanthi gratis, kanggo sawetara "nilai demokrasi" dheweke menehi ati. Iku apik yen dheweke durung entuk Crimea, nanging kabeh Maidan iki disusun kanthi teliti karo Crimea. Putus.
    11. RUS
      RUS 7 Februari 2015 10:11
      +2
      Quote: Evil FERREN
      Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.


      Lan uga kanggo alasan iki, DPR lan LPR mlayu saka Ukraina "kaya neraka saka menyan."
      1. ngumbara987
        ngumbara987 7 Februari 2015 10:31
        +3

        RUS
        Lan uga kanggo alasan iki, DPR lan LPR mlayu saka Ukraina "kaya neraka saka menyan."


        Enggal-enggal, margi saking pawartos punika, saperanganing tlatah malih badhe ndherek, pranyata kawontenan ingkang kados longsoran, saha ingkang kasêbut, inggih punika tlatah Bandera Kilèn, botên kenging, mila. dheweke bakal dadi penerus hukum Ukraina kanggo dheweke lan dheweke kudu mbayar utang! Umumé, "alun wis mati" sijine lilin ing!
      2. Penelope
        Penelope 7 Februari 2015 10:36
        +4
        Ukraina Merdeka ora ana.
      3. Komentar wis dibusak.
    12. APASUS
      APASUS 7 Februari 2015 10:41
      +3
      Quote: Evil FERREN
      Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

      Persis, Ukrainians mikir sing padha bakal bisa kanggo ngedol remnants saka industri, lan Amerika mung bakal njupuk wong-wong mau adoh kanggo apa-apa, presenting kabeh iku mung minangka: Ing panjalukan saka comrades!
      Ukraina sawise iku ora bakal dadi bagéan saka EU, nanging bagéan saka Honduras!
      1. Manul
        Manul 7 Februari 2015 12:56
        +2
        Kutipan saka APAS
        Persis, Ukrainians mikir sing padha bakal bisa kanggo ngedol remnants saka industri, lan Amerika mung bakal njupuk wong-wong mau adoh kanggo apa-apa, presenting kabeh iku mung minangka: Ing panjalukan saka comrades!

        Lan considering sing negara ora menehi dhuwit kanggo sapa wae (padha ora duwe dhewe), Ukrainians bakal nampa diskon multi-yuta dolar ing silihan anyar kanggo aset. Tegese, ora sepeser, malah utang anyar.
        1. APASUS
          APASUS 7 Februari 2015 14:26
          0
          Kutipan saka manul
          Lan considering sing negara ora menehi dhuwit kanggo sapa wae (padha ora duwe dhewe), Ukrainians bakal nampa diskon multi-yuta dolar ing silihan anyar kanggo aset. Tegese, ora sepeser, malah utang anyar.

          Aku mikir dheweke ora bakal entuk diskon, mung janji bakal ngakoni Ukraina minangka negara paling demokratis ing tilas USSR, miturut pola karo Georgia. bisa kanggo njaluk maneh, kajaba 200% saka regane nyata.
    13. Sipil
      Sipil 7 Februari 2015 11:10
      0
      Kaya sing ditindakake ing taun 90-an
    14. gla172
      gla172 7 Februari 2015 11:22
      0
      _____________________---
    15. vtnsk
      vtnsk 7 Februari 2015 11:23
      +3
      Quote: Evil FERREN
      Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran

      Nanging ana siji rinci menarik kene. Wiwit saiki diarani. "pamarentah Ukraina" entuk kekuwatan kanthi cara sing ora sah (kudeta militer), banjur kabeh tumindak sakteruse ana ing kategori - "ora sah", lan bisa diakoni minangka batal lan ora sah lan dibatalake kanthi kahanan bali menyang sadurunge. negara. Aku pracaya yen karo tekane saka "anyar" pamaréntah (saka Kidul-Wétan) kanggo Kyiv, iku bakal nindakake mung, lan wong kudu "break off" banget ... hi
    16. chunga-changa
      chunga-changa 7 Februari 2015 12:42
      0
      Nyatane, ana luwih akeh babagan hukum, babagan pasokan senjata menyang Ukraina lan babagan partisipasi PMC ing "proteksi privatisasi", umume, iki minangka respon kanggo negosiasi karo Hollande lan Merkelikh lan , nyatane, eskalasi lan bisa uga wiwitan perang gedhe.
    17. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 7 Februari 2015 13:00
      0
      nanging kakly pracaya yen kabeh iku kanggo kabecikan.
      uga, padha ora bodho?
    18. Alexius
      Alexius 7 Februari 2015 14:25
      0
      Ya ... VO (ing kasus apa wae, moderator manggon ing radio) nyoba nampilake minangka sumber "analitis" sing serius. Kanthi jumlah kunjungan sing luar biasa lan jumlah komentar sing padha saben dina. Dheweke uga ujar manawa VO "dikutip" ing endi wae. Where padha "kutipan", padha, ing semangat Rogozin, mesthi, ora ngomong.
      Saiki ayo deleng wong-wong sing wis sukses ing sumber daya iki lan apa sing kudu ditindakake. Ambek FERTHER ayo njupuk contone. Dadi:
      Wong sing ndhaptar tanggal 25 Januari taun kepungkur. Kurang saka 1,5 sasi, aku bisa ngirim 528 komentar, paling akeh ing siji utawa rong baris. Mesthi, ing semangat: "Hurrah, kita bakal menang!". Kanggo iki, dheweke diwenehi kaluwihan nganti bisa dadi generalissimo sabanjure. Komentare, luwih saka rong baris, katon kaya iki:
      "Aku mung menehi saran kanggo nggayuh level strategis anyar. Lan aku takon sampeyan babagan Kerry. Apa sampeyan mikir komunitas VO bisa mengaruhi keputusan KAB MIN kita? Apa sing kita mutusake? SAPA KITA? Apa sing bisa ditindakake sumber daya VO liyane. sukarela? Awake dewe iki KUASA UTAWA MUNG RESEM? Terus KENAPA? JAWAB, Lho kok? Ikhlas"
      utawa
      "Dear Alexander saka Vlad eseman aku Ussuri (nanging ora Matter) apa sampeyan mikir Napa LA-La_la iki bakal teka ing Rusia ing 4. 02. 2005? PITAKONAN: Kepiye tumindak kabijakan luar negeri kita gabung karo domestik. tumindak politik Amerika Serikat, sing ngakoni kita minangka agresor de facto. Ngomong ngendi kanggo ngeluh babagan OSCE, PBB, PACE, .... daftar kasebut dawa .. rampung karo Liga Reformasi Seksual ( miturut Gaidai :)) Apa sampeyan bisa menehi katrangan langsung? Sawise kabeh, IN minangka situs sing apik banget, lan mayuta-yuta wong ing saindenging jagad maca kita? Mungkin iki wektu kanggo pindhah menyang tingkat sing luwih gedhe? IMHO. "

      Klitschko nglawan latar mburi penulis iki - gugup ngrokok ing pinggir.

      Sing. ing sumber iki (uga ing Censor. Ora, kang ora ditresnani dening moderator), iku ora Matter ing kabeh: sampeyan wis diwasa utawa sekolah sing kapitunan, apa sampeyan cukup, utawa zombified dening REN -Saluran TV lan liya-liyane, apa sampeyan ngerti carane mbenerake posisi sampeyan utawa mung bisa downvote kanthi bodho ... Indikator 6000 komentar, mesthi, nyengsemaken.
      Moderator. Mung, sayangé, tingkat komentar kuwi "ora bisa" kanggo "kutipan" ing sumber daya liyane utawa kurang serius ing mangsa cedhak.
      Ing VO ("Censor. Ora" ora beda banget karo wong-wong mau), sawise kabeh, apa sing penting?
      Kirim kiriman singkat. Bengok: "Kamulyan kanggo Ukraina" (nyebrang) "Kamulyan kanggo Rusia!", "Hurrah, kita bakal menang!", "Kita ora peduli karo sanksi sampeyan!" lan sampeyan bisa ngenteni pangkat militèr sing luar biasa.
      Sayange, iku kabeh. Kanggo kula, tho.
    19. Alexius
      Alexius 7 Februari 2015 14:42
      -2
      Kutipan saka Alexius
      Ya ... VO (ing kasus apa wae, moderator manggon ing radio) nyoba nampilake minangka sumber "analitis" sing serius. Kanthi jumlah kunjungan sing luar biasa lan jumlah komentar sing padha saben dina. Dheweke uga ujar manawa VO "dikutip" ing endi wae. Where padha "kutipan", padha, ing semangat Rogozin, mesthi, ora ngomong.
      Saiki ayo deleng wong-wong sing wis sukses ing sumber daya iki lan apa sing kudu ditindakake. Ambek FERTHER ayo njupuk contone. Dadi:
      Wong sing ndhaptar tanggal 25 Januari taun kepungkur. Kurang saka 1,5 sasi, aku bisa ngirim 528 komentar, paling akeh ing siji utawa rong baris. Mesthi, ing semangat: "Hurrah, kita bakal menang!". Kanggo iki, dheweke diwenehi kaluwihan nganti bisa dadi generalissimo sabanjure. Komentare, luwih saka rong baris, katon kaya iki:
      "Aku mung menehi saran kanggo nggayuh level strategis anyar. Lan aku takon sampeyan babagan Kerry. Apa sampeyan mikir komunitas VO bisa mengaruhi keputusan KAB MIN kita? Apa sing kita mutusake? SAPA KITA? Apa sing bisa ditindakake sumber daya VO liyane. sukarela? Awake dewe iki KUASA UTAWA MUNG RESEM? Terus KENAPA? JAWAB, Lho kok? Ikhlas"
      utawa
      "Dear Alexander saka Vlad eseman aku Ussuri (nanging ora Matter) apa sampeyan mikir Napa LA-La_la iki bakal teka ing Rusia ing 4. 02. 2005? PITAKONAN: Kepiye tumindak kabijakan luar negeri kita gabung karo domestik. tumindak politik Amerika Serikat, sing ngakoni kita minangka agresor de facto. Ngomong ngendi kanggo ngeluh babagan OSCE, PBB, PACE, .... daftar kasebut dawa .. rampung karo Liga Reformasi Seksual ( miturut Gaidai :)) Apa sampeyan bisa menehi katrangan langsung? Sawise kabeh, IN minangka situs sing apik banget, lan mayuta-yuta wong ing saindenging jagad maca kita? Mungkin iki wektu kanggo pindhah menyang tingkat sing luwih gedhe? IMHO. "

      Klitschko nglawan latar mburi penulis iki - gugup ngrokok ing pinggir.

      Sing. ing sumber iki (uga ing Censor. Ora, kang ora ditresnani dening moderator), iku ora Matter ing kabeh: sampeyan wis diwasa utawa sekolah sing kapitunan, apa sampeyan cukup, utawa zombified dening REN -Saluran TV lan liya-liyane, apa sampeyan ngerti carane mbenerake posisi sampeyan utawa mung bisa downvote kanthi bodho ... Indikator 6000 komentar, mesthi, nyengsemaken.
      Moderator. Mung, sayangé, tingkat komentar kuwi "ora bisa" kanggo "kutipan" ing sumber daya liyane utawa kurang serius ing mangsa cedhak.
      Ing VO ("Censor. Ora" ora beda banget karo wong-wong mau), sawise kabeh, apa sing penting?
      Kirim kiriman singkat. Bengok: "Kamulyan kanggo Ukraina" (nyebrang) "Kamulyan kanggo Rusia!", "Hurrah, kita bakal menang!", "Kita ora peduli karo sanksi sampeyan!" lan sampeyan bisa ngenteni pangkat militèr sing luar biasa.
      Sayange, iku kabeh. Kanggo kula, tho.
    20. Kunar
      Kunar 7 Februari 2015 15:14
      0
      Topi ora kanggo Senka! Aja mbukak cangkeme ing roti wong liya! Ora mesthine sampeyan, ora dijupuk dening sampeyan. Tangan saka Ukraina!
      1. Alexius
        Alexius 7 Februari 2015 16:23
        -1
        Sapa sing ora mlumpat - sing dill!
    21. shershen
      shershen 7 Februari 2015 22:41
      0
      Tanpa guna, dheweke cepet-cepet ngrayakake kamenangan lan mbagi barang rampasan nganti pungkasan perang. Pertanda buruk...
  2. ImperialColorad
    ImperialColorad 7 Februari 2015 09:17
    +4
    Ya, malah sadurunge koloni dicekel kanthi paksa. Lan saiki dheweke dhewe, malah mlayu, ngupayakake nguncalake rakit ing gulu.
    1. SVAROGE
      SVAROGE 7 Februari 2015 10:25
      +1
      ..."AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina"...


      Ora ana sing takon maneh wong Khokhol-Papua iki...! ))
  3. silver169
    silver169 7 Februari 2015 09:17
    +2
    Inggih, ora suwe, sisa-sisa reruntuhan sing pungkasan bakal ditarik.
  4. Jovanni
    Jovanni 7 Februari 2015 09:17
    +8
    Inggih Duc kanggo apa iku diwiwiti! Iku mung ora banget awal. Utawa mungkin wis telat...
    1. vdtomsk
      vdtomsk 7 Februari 2015 09:37
      + 10
      Kutipan saka Jovanni
      Inggih Duc kanggo apa iku diwiwiti! Iku mung ora banget awal. Utawa mungkin wis telat...
  5. igordok
    igordok 7 Februari 2015 09:19
    +4
    Apa sing kowe iso. Yen sing duwe ngandika iku perlu, banjur iku perlu. Ukraina Merdeka, ngendi sampeyan?
    1. DEZINTO
      DEZINTO 7 Februari 2015 09:35
      + 11
      Ukraina Merdeka, ngendi sampeyan?


      Lan kanggo nanggepi gema - sampeyan ing endi .. ngendi .. ngendi? ...

      Ing ora ana.
  6. SRC P-15
    SRC P-15 7 Februari 2015 09:21
    +2
    Padha cepet-cepet, nalika ana gas ing pipa, kanggo ngrebut sistem transportasi gas saka Ukraina.
    Sampeyan kudu mbangun Aliran Turki kanthi cepet!
  7. BOB044
    BOB044 7 Februari 2015 09:21
    +1
    Ukraina tindak ing palu. Ku-ku mandiri. hi
  8. andrei332809
    andrei332809 7 Februari 2015 09:21
    + 13
    didol Nenko
    1. lola 63
      lola 63 7 Februari 2015 10:06
      +4
      Babagan carane poop pooped kabeh ngguyu
  9. kz0974
    kz0974 7 Februari 2015 09:21
    +1
    Natalie Ann njabat ing Departemen Luar Negeri AS, ing ngendi dheweke koordinasi kegiatan Departemen Luar Negeri, Departemen Perdagangan, Keuangan, Perwakilan Perdagangan Amerika Serikat, lan Overseas Private Investment Corporation (OPIC) ing babagan hubungan ekonomi karo Uni Soviet lan negara-negara ing ruang pasca-Soviet. Minangka bagéan saka karyane, dheweke sesambungan karo Dana Moneter Internasional, Bank Dunia lan Bank Eropa kanggo Rekonstruksi lan Pembangunan. Kanthi rekaman trek kasebut, ora angel milih dheweke dadi Menteri Keuangan Ukraina. Kewarganegaraan uga ditanggepi tanpa kangelan.

    Kamentrian Keuangan Ukraina ngatur aliran distribusi bantuan Eropa sing teka ing negara kasebut. Kanthi cara sing padha ora pindhah menyang kono, nanging disebarake ing antarane akun macem-macem struktur sing ana gandhengane karo Vanguard. Luwih tepate, Kementerian Keuangan diatur. Salah sawijining langkah pisanan Angela Merkel kanggo ngrampungake krisis Ukrainia wis ditindakake. Langkah sing luwih efektif tinimbang ngirim rong divisi panzer ing kana.

    Saiki, loro auditor saka Kamar Audit Federal Jerman wis ditugasake kanggo Ms. Jaresko kanthi permanen. Natalie Ann gumun: nanging awake dhewe nglawan korupsi ing kene! Jerman nerangake yen korupsi Ukraina kapentingan wong ora luwih saka salju taun kepungkur. Dadi apa sing menehi hasil? Nanging nyatane yen wiwit saiki siji sen saka bantuan Eropah menyang Amerika, banjur Ukraina ora bakal nampa siji sen maneh saka Eropah. Lan wong bakal tanggung jawab. Europol, lembaga penegak hukum nasional Jerman lan kanca-kancane. http://pravosudija.net/article/ukrainskiy-vopros-dela-i-razgovory
  10. tolyasik0577
    tolyasik0577 7 Februari 2015 09:22
    +1
    wah! Lan apa, biaya transit gas Rusia bakal munggah? Inggih, biaya gas bakal mundhak. Sabar Eropa, enggal gas bakal ngliwati pipa Amerika ing pinggir. Ketoke, para pekerja gas kita wis weruh lan mula tiba-tiba pindhah menyang Turki. Good luck kanggo sampeyan, borjuis Amerovskie!
  11. zzz
    zzz 7 Februari 2015 09:23
    +1
    Pancen angel dimangerteni yen Rusia kelangan negara gedhe, muga-muga ora langgeng. Lan sawise kabeh, kabeh wong ngerti apa sing kedadeyan. Spesialis kita ana ing Lviv nalika pita St. George pisanan dicopot ing kono. Dadi apa?
  12. _Alexi_
    _Alexi_ 7 Februari 2015 09:25
    +3
    hukum iki mlebu ing usa, kok kudu bungah yen hukum wis mlebu ing negara
  13. demo_mag
    demo_mag 7 Februari 2015 09:26
    +2
    Ora gupuh. We lungguh sepi. Ora suwe bakal ana bagean kaping 2 saka balet Marlezon.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Jaros81
        Jaros81 7 Februari 2015 09:46
        0
        Mantap Mbah!! Gloriously "svidomityuyu" rampung.
  14. ORTODOX
    ORTODOX 7 Februari 2015 09:28
    0
    Lha ngono wae!AMIN!
  15. gridasov
    gridasov 7 Februari 2015 09:29
    +4
    Oke, aja gupuh. Kurang dhuwit Rusia bakal pindhah menyang rekonstruksi negara. Wilayah lan wong ora menyang ngendi wae. Kabeh padha, donya tetep Slavic. Kajaba iku, negara ora bakal duwe sumber energi maneh. Dadi sampeyan bakal perdagangan gas ora karo Ukrainians, nanging karo Amerika. Putin lan Dadi nindakake perkara sing bener. Sing sabar ya pak! Sabar!
  16. pahom54
    pahom54 7 Februari 2015 09:31
    + 12
    Mikir babagan swarane:

    "AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina" ...

    Apa ora nganggo hukum kasebut ing Rusia? Lan ora mung babagan sektor energi Ukraina??? Kita isih luwih cedhak, lan WE nggawe sektor energi iki ... Ora mung Ukraina, umume, dheweke dirampok ... Sawetara jinis madhouse ....
    1. anfil
      anfil 7 Februari 2015 09:43
      0
      Undhang-undhang kasebut, sing didhukung kanthi bulat dening anggota parlemen Amerika, nyatakake yen Amerika Serikat "ngewangi Ukraina dadi bebas saka sumber energi saka Rusia."


      Pitakonan yaiku CARA, kanthi nyedhiyakake gas dhewe?

      ... Ing wektu sing padha, ditambahake yen Amerika Serikat bakal "mbantu privatisasi" nggunakake "kerjasama" ing kerangka Bank Dunia, IMF, Bank Investasi Eropa ...


      Apa sing bakal dadi bantuan kanggo meksa Uni Eropa tuku pipa teyeng sing ora ana sing gelem?
  17. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 7 Februari 2015 09:32
    +2
    Aku panginten padha wis privatized kabeh? Ketoke padha ora duwe wektu kanggo digest, kuwi volume! McCain kudu ngedol pipa lan ora ngomong yen ing 16 gas ora bakal mili liwat!
    1. anfil
      anfil 7 Februari 2015 12:43
      0
      Aku panginten padha wis privatized kabeh? Ketoke padha ora duwe wektu kanggo digest, kuwi volume! McCain kudu ngedol pipa lan ora ngomong yen ing 16 gas ora bakal mili liwat!


      Nanging sapa sing butuh sampah iki!
      Pipa iki dibangun maneh ing jaman Soviet, perlu terus-terusan dijaga supaya bisa digunakake, sing mbutuhake dhuwit lan kepinginan, nanging iki durung rampung nganti pirang-pirang dekade, lan ana keraguan gedhe babagan apa sing bakal ditindakake sajrone telung taun sabanjure.
      Ukraina nindakake kabeh, apa wae, nanging ora ndandani GTS. Wis meh 20 taun, ora ana investasi gedhe ing infrastruktur. Ana wates safety, saiki wis entek - lan bakal wiwit bledosan ing endi wae.

      "Proposal Rusia kanggo nyuplai gas menyang tapel wates Turki-Yunani lan, wiwit 2019, nolak nggunakake pipa gas liwat Ukraina minangka rute transit utama menyang Eropa nglanggar perjanjian sing sah sadurunge," ujare Maros Sefcovic, Wakil Presiden Komisi Eropa kanggo Persatuan Energi. Miturut dheweke, perjanjian kasebut, antara liya, ngemot klausa sing nemtokake panggonan khusus transportasi lan pangiriman gas.

      Nanging, ngganti titik akses menyang gas Rusia mung mbutuhake nyetel kontrak jangka panjang antarane Eropa lan Gazprom. Iki soko kanggo ditanggulangi liwat rembugan, ngandika Grivach.

      Nanging, isih angel curiga Gazprom nglanggar perjanjian. Pratelan Komisioner Eropa ora ana dhasar, amarga nganti saiki ora ana owah-owahan kanggo Eropa Kidul. Gas saka Rusia ing sisih kidul dadi cara sing padha. Masalah iki bakal relevan ing 2019, nalika Aliran Turki wiwit beroperasi.

      Nanging banjur pitakonan iki dadi murni technical. Amarga mung ing 2019, perjanjian transit antarane Rusia lan Ukraina rampung. Lan EC wis ngerti babagan iki wiwit Januari 2009, wiwit kontrak ditandatangani. Iki tegese wiwit 2020, Gazprom ora bakal duwe hak kanggo nyedhiyakake gas liwat wilayah Ukraina, Oleksiy Grivach nuduhake. Iki mbatalake kabeh tuntutan hukum EC marang Gazprom kanggo ngganti panggonan dodolan gas. Kebutuhan kanggo nulis ulang papan pangiriman gas bakal dadi teknis.
  18. guznorodov
    guznorodov 7 Februari 2015 09:39
    0
    Sing perlu dibuktekake. Mung kasep kanggo ngombe Borjomi yen ginjel wis tiba mati. Vovan wis hammered pucuk pungkasan menyang coffin saka sistem transportasi gas Ukraina. Sapa sing bakal nggawe privatisasi logam?
  19. Moscow
    Moscow 7 Februari 2015 09:39
    +1
    Inggih, imperialisme wis nuduhake grin bestial sawijining. Tujuan saka "Maidan" wiwit diwujudake. Dhuwit kudu bisa. Kanggo iki, kabeh wis diwiwiti. sad Kawula nyuwun pangapunten dhateng warga ingkang manggen ing tlatah punika. Buta lan diapusi. Matur nuwun Gusti sing paling "maju" bagean saka proletariat (penambang) ora pengin nggawe bodho. Opo regane larang....
  20. Apik
    Apik 7 Februari 2015 09:40
    +3
    AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina

    Kok seneng judule?! Napa Ukraina mbutuhake konstitusi. presiden lan bungah yen hukum kanggo dheweke diadopsi ing jaban rangkah? Isin kanggo Ukraina!!! am
  21. DYMYCH
    DYMYCH 7 Februari 2015 09:41
    +2
    AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina belay Apa dheweke nikah karo aku tanpa aku?
  22. Dokter Anyar
    Dokter Anyar 7 Februari 2015 09:42
    +1
    Mreneo. Amerika Serikat wis kaklov kanggo cookie lan saiki padha bakal terus duwe mung kakly padha bakal mbayar ekstra kanggo
  23. Kombitor
    Kombitor 7 Februari 2015 09:46
    +1
    Ukraina wis climbing luwih lan luwih menyang "kamardikan". Mung iki "kamardikan" ing jero bokong Obama.
  24. petr28
    petr28 7 Februari 2015 09:46
    +2
    negara kita anyar? Apa ora akeh. Apa solder bakal retak?
    1. kotvov
      kotvov 7 Februari 2015 11:25
      +1
      negara apa ana? Politik Sasha - padha dipenjara wayang lan nyuwek negara. Deleng, nang endi wae. Ing ngendi Sasha menek, skenario sing padha. Biyen diarani koloni, lan saiki demokratisasi.
  25. Kazak Bo
    Kazak Bo 7 Februari 2015 09:51
    +2
    Quote: Evil FERREN
    Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

    Ora ana sing nggumunake ... iki wis samesthine ...
    Liyane sing menarik - Endi sampeyan bisa ndeleng DAFTAR HARGA ... POROSHENKO ... YATSENYUK ... YAROSH ... lan "pilar" liyane saka margin fallow? Mungkin salah siji saka oligarki Rusia bisa tuku paling ora salah siji saka pemimpin iki "pinggir deriban?" Utawa ringkih... Pak Abramovichi... Deripasko... lan liya-liyane?
  26. Leonidich
    Leonidich 7 Februari 2015 09:55
    +2
    pembagian pie wis mulai...
  27. bagram108
    bagram108 7 Februari 2015 09:57
    +3
    Ing wulan April, Khokhols kemungkinan bakal berubah-ubah lan ora gelem nganyarake kontrak gas, tegese kudu ngumumake penegakan perdamaian lan ngebom infrastruktur energi kanthi kamanungsan, kaya sing saiki ditindakake ing Donbass menyang tapel wates Yunani-Turki. .
  28. kaa1977
    kaa1977 7 Februari 2015 09:58
    +2
    Kutipan saka: petr28
    negara kita anyar? Apa ora akeh. Apa solder bakal retak?


    Ora, dudu staf, dheweke mung bakal njupuk apa sing dibutuhake lan mbuwang apa sing ora dibutuhake ing kana.
  29. EvakuatorBobGrey666
    EvakuatorBobGrey666 7 Februari 2015 09:59
    0
    mbok bebek maneh? Ayo ngenteni rebuttal
  30. pensiunan
    pensiunan 7 Februari 2015 10:07
    +1
    Inggih, kabeh. Selokan kabeh pembangkit listrik tenaga nuklir ing Ukraina.
    1. DYMYCH
      DYMYCH 7 Februari 2015 10:17
      +4
      Yur! hi Aja nesu. Kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir ing pinggir kali, kabeh saiki apik. Nanging ana masalah. Nanging njeblug blok kasebut ora bakal nyebabake apa-apa. Chernobyl wis kepungkur. Iku menang Ora bisa digunakake maneh. Paling ora, ayo padha munggah menyang zona aktif kanthi bahan peledak. Masalahe bisa mateni.
      1. pensiunan
        pensiunan 7 Februari 2015 10:20
        +4
        Sugeng dalu! ombenan
        Ya, aku ora ngomong babagan ngrusak. Aku ngomong babagan bahan bakar. Yen padha ngganti kabeh karo Westinghouse, banjur padha bakal matèni iku tho. Ora langsung, nanging bakal.
        1. DYMYCH
          DYMYCH 7 Februari 2015 10:38
          +3
          Nanging sampeyan bener babagan iki. Dheweke wis nyoba. Saluran muntah-muntah. Nanging dheweke isih ora ngerti yen bakal bledosan. Reaktor lan rakitan Barat ora kompatibel.
      2. talSedih
        talSedih 8 Februari 2015 16:58
        0
        Shelling saka switchgear ruangan (switchgear mbukak) karo machine-gun, grenade nguripake geni lan mateni cahya. Masalah diwenehake. Kanggo dangu.
  31. Wadim12
    Wadim12 7 Februari 2015 10:12
    +1
    Aku malah ing Kulon omong kosong dheweke bakal njalari mung chuckles. Dadi, apa maneh sing kudu ditindakake kanggo mangan dasi ing wektu luang, kajaba mung ngoyak ing Rusia. Asu uga ngoyak wong saka kadohan, iki normal.
  32. pvv113
    pvv113 7 Februari 2015 10:18
    +3
    Angger-anggering Toret nyedhiyakake dhukungan kanggo transisi transmisi gas Ukraina lan sistem produksi gas menyang tangan pribadi.

    Ing tembung - intervensi negatif
    1. ngumbara987
      ngumbara987 7 Februari 2015 10:55
      +2
      Ing kana, ora mung pipa gas sing dikubur, aja lali babagan pembangkit listrik tenaga nuklir, iki bakal luwih serius, lan tabung kasebut wis suwe dikubur, yen ana darurat ing reaktor, Amerika. bakal pisanan tiba mudhun, nanging kabeh "" nuwun, bakal pindhah menyang arah kita bebarengan karo populasi sing wis dadi!
  33. olf
    olf 7 Februari 2015 10:19
    +1
    Ya, supaya wong-wong mau privatisasi, tho, sawise kamenangan, kita bakal njupuk maneh.
    1. ngumbara987
      ngumbara987 7 Februari 2015 10:57
      +1
      Ora mungkin bisa ngilangi kabeh "apa sing ora dipangan, dicokot" amarga iki minangka inti saka jenise!
  34. 34 wilayah
    34 wilayah 7 Februari 2015 10:20
    +3
    Oh, aku curiga yen kanthi nggawe pipa pribadi, dheweke bisa nggawa pasukan NATO kanthi sah. Kanggo nglindhungi properti pribadi saka teroris!
    1. ngumbara987
      ngumbara987 7 Februari 2015 10:50
      +1
      Lan ing kasus iki, kita uga duwe apa-apa sing kudu dilindhungi, mula ayo ndeleng sapa sing bakal mabur mabur kasebut!
  35. Stinger
    Stinger 7 Februari 2015 10:29
    +3
    Punika goal bener saka Maidan. EU, aja kuwatir.
  36. Anconsha
    Anconsha 7 Februari 2015 10:40
    +2
    Ha-ha-ha, kita mulih kanthi mardika. Lan katon kaya geyropa bakal tetep metu saka akses menyang "kotak" pie ing wangun infrastruktur energi, Pakdhe Sam pengin njupuk kabeh kanggo awake dhewe karo bantuan saka Yaresko mentri. Laba-laba wis wiwit nguwuh ing Kulon, nanging dill ora weruh iki utawa wis pasrah marang sing duwe, nanging isih bakal njerit babagan kamardikan saka Rusia. nyoba kanggo meksa pemenang ing perang, ing Kiev Banderists, kanggo tetep bagéan saka Ukraina? Sapa sing pengin perbudakan iki saka kidul-wétan Ukraina?
  37. Komentar wis dibusak.
  38. Pengamat 33
    Pengamat 33 7 Februari 2015 10:47
    +3
    Aku ora ngerti apa-apa, nanging kenapa ..., pipa iki, yen telung taun, bakal biaya perusahaan swasta persis kaya biaya pipo baja kethokan ..? Utawa isih ngarep-arep produksi shale ing sisih kidul-wétan..?
  39. VladimirS
    VladimirS 7 Februari 2015 10:50
    +1
    Diwiwiti...!
    Ing musim semi dheweke bakal miwiti njupuk lemah ireng.
  40. klavyr
    klavyr 7 Februari 2015 10:51
    +1
    Akses menyang sektor energi "alun-alun" bakal diwenehake marang perusahaan Amerika ...

    apa sing kudu kelakon. mung saiki karo batu bara Donbass force majeure metu
  41. ilya_oz
    ilya_oz 7 Februari 2015 10:59
    +2
    Awaké déwé, babu, ora ngerti kamardikan ngguyu
  42. Kelevra
    Kelevra 7 Februari 2015 10:59
    +3
    Saiki wis jelas kenapa Amerika Serikat pancen clinging ing dill, bodho mbutuhake sumber daya.
  43. vetlan19
    vetlan19 7 Februari 2015 10:59
    +1
    Kutipan saka yush
    Deleng carane akeh gerakane sing direncanakake manajemen kita

    Sing lungguh dhuwur katon adoh, lan sing mabur dhuwur kaya-kaya ngerti kabeh!
  44. dhasar
    dhasar 7 Februari 2015 11:01
    +1
    AS nandatangani undang-undang babagan akses menyang privatisasi sektor energi Ukraina

    Apophigee kamardikan Ukrainia.
  45. Landwarrior
    Landwarrior 7 Februari 2015 11:06
    +1
    N-kamardikan, unsustainable ngguyu
    A mol chewed-munggah, lan saiki padha bakal ngomong sing Amerika Serikat wis boten apa karo? ngguyu
  46. DEZINTO
    DEZINTO 7 Februari 2015 11:14
    +7
    Ora ana owah-owahan..........
  47. Normal ok
    Normal ok 7 Februari 2015 11:33
    0
    Kutipan saka lonovila
    -Lan luwih "Moscow Chechens" ..?
    - Deleng, bubar, maneh "diatur" ing Moskow ...

    "Samosa mesthi bajingan, nanging dheweke bajingan kita!"
  48. valentina makanalina
    valentina makanalina 7 Februari 2015 11:58
    0
    Nalika junta ing kuwasane, iku perlu kanggo cepet ngedol kabeh lan nggawe dhuwit ing Advertisement saka Ukraina, lan banjur mlayu. Wong Ukraina, kaya komplotan sing bisu, kanthi tenang ndeleng persiapan kanggo panguburan. Lan Eropa, sawise iku, bakal gumantung banget marang Amerika Serikat yen padha lungguh ing pipa gas sing mlaku liwat Ukraina.
    1. renik
      renik 7 Februari 2015 12:40
      +1
      Aja ana sing ngganggu, mung gas ing 2019 bakal diblokir menyang Ukraina. Lan sawise iku bakal ngliwati Turki, Bulgaria lan Rumania, sumber energi Rusia bakal dipompa ing mode mbalikke saka sisih kulon, nanging ora menyang pipa negara Ukraina, nanging menyang pipa sing wis diduweni dening TNK saka AS. Lan pinten gas bakal biaya ing rega ing mode iki bisa diwilang dina.
    2. Kunar
      Kunar 7 Februari 2015 16:31
      0
      Nuwun sewu, sapa sing butuh pipa tanpa bensin utawa apa sing lagi ditindakake?
  49. Makarych
    Makarych 7 Februari 2015 12:09
    +3
    Quote: Evil FERREN
    Kabeh. Ingkang dipun paringaken deriban tinggalan pinggiran.

    Kabeh teka menyang kesimpulan logis ....
  50. eztaeznii
    eztaeznii 7 Februari 2015 12:20
    0
    Apike, apa ana cara kanggo nantang keputusan iki? Apa hubungane karo hukum Amer, apa iku negara berdaulat de jure?
    1. Aku wong Rusia
      Aku wong Rusia 7 Februari 2015 15:22
      0
      Istilah "kedaulatan" tegese pangaturan sing berdaulat, yaiku. frs usa. Lan istilah "sosial", ing siji, nuduhake implementasine dening negara kondisi minimal kanggo warga (kayata upah minimum, pensiun).