Review militèr

Yunani mbusak gendera EU saka bangunan administratif lan nyiapake kanggo ngumumake mundur saka NATO

257
koran Italia Il Giornale metu karo artikel sensasional sing plans saka kabinèt anyar saka mentri Yunani, dipimpin déning Alexis Tsipras, kalebu metu negara saka Alliance Atlantik Utara. Wartawan Italia ngrujuk marang program partai SYRIZA, sing (partai) menang ing pemilihan parlemen anyar ing Yunani. Program kasebut ujar manawa kabeh pangkalan militer NATO sing ana ing Yunani kudu ditutup ing 3-4 taun sabanjure, lan sawise periode kasebut, Yunani kudu mutusake masalah mundur saka NATO sapisan lan kanggo kabeh.

Yunani mbusak gendera EU saka bangunan administratif lan nyiapake kanggo ngumumake mundur saka NATO


Saka artikel:
Yen Perdana Menteri Yunani Tsipras tetep, kita bisa uga duwe Kuba ing lawang kita.


Koran kasebut mbahas kontak antarane menteri pertahanan Yunani lan Rusia, sajrone persetujuan kasebut ditindakake babagan investasi saka Federasi Rusia ing pelabuhan Yunani, uga babagan kasunyatan manawa warga Yunani bakal bisa sinau ing universitas militer ing Federasi Rusia. . Wartawan Italia uga nyebutake yen Rusia aktif kontak karo Yunani, mbiayai sawetara proyek Gréja Ortodoks Yunani.

Dina iki, pesen teka saka kutha Patras Yunani, ujar manawa panguwasa kutha wis mutusake kanggo mbusak gendera Uni Eropa saka bangunan administrasi lokal.

Wakil saka layanan pers kantor walikota kuotasi RIA News:
Gendéra wis dicopot wiwit pamaréntahan kutha saiki dadi jabatan. Iki minangka tumindak nglawan Uni Eropa minangka serikat transnasional reaksioner sing tetep musuhan karo rakyat.


Perlu dicathet menawa wakil Partai Komunis Yunani Kostas Peletidis, sing didhukung dening SYRIZA sing ngatur, dadi walikota Patras.
257 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MEHT
    MEHT 7 Februari 2015 10:18
    + 175
    Es wis pecah. Banjur sampeyan katon lan liyane bakal nyekel.
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 7 Februari 2015 10:19
      + 213
      Kene iku uga rampung Yunani! Iku misale jek sing proses dismantling EU lan NATO wiwit, saiki kita kudu nglindhungi Tsipras.
      1. Sid.74
        Sid.74 7 Februari 2015 10:31
        + 170
        Kanggo wektu iki, kita kudu ngati-ati babagan laporan kasebut, jelas yen Yunani wis digawa menyang pegangan!Nanging bendera EU wis diobong ana ing kono nganti 5-6 taun!
        Nanging babagan NATO, menarik! Nanging banjur Rusia lan Turki kudu njamin keamanan Yunani, mbok menawa CSTO. Maneh, kabeh ana ing pipa gas. opo
        Taruhan ing game geopolitik saya tambah akeh. Saiki, akeh wong sing pengin kewan sing duwe wulu teka ing Amerika! keprungu
        1. pahom54
          pahom54 7 Februari 2015 10:35
          + 25
          Kutipan: Sid.74
          Nanging keamanan Yunani banjur kudu dijamin dening Rusia lan Turki,bisa uga CSTO


          ??? Turki dudu anggota NATO???
          1. Viktor Kudinov
            Viktor Kudinov 7 Februari 2015 10:40
            + 80
            Anggota. Nanging anggota saka regejegan! wassat
            1. alexng
              alexng 7 Februari 2015 10:46
              + 16
              Mung anggota NATO kanggo saiki, lan sesuk .. sing ngerti ...
              1. w23gdg
                w23gdg 8 Februari 2015 04:50
                0
                Mungkasi ngrokok sajrone seminggu, sampeyan ujar ora nyata? Wiwitane aku uga mikir, nanging nalika nyoba, sawise sawetara dina aku lali babagan rokok lan aku tau ngrokok. Dheweke mbalekake dhewe, saiki aku menehi saran. Kabeh wis bener dicet kene - http://nosov-dima.blogspot.com
              2. gilarom
                gilarom 10 Februari 2015 01:42
                +2
                Sawise kabeh, dheweke ora mung metu saka Nata, dheweke bakal ngajak kita menyang pangkalan kasebut! Lan deleng peta, Yunani minangka Crimea ing Segara Mediterania, kapal induk sing ora bisa dicelupake ing tengah!
            2. Geisenberg
              Geisenberg 7 Februari 2015 11:01
              +6
              Kutipan: Viktor Kudinov
              Anggota. Nanging anggota saka regejegan! wassat


              Inggih, ya ... kaya Rocco Sifredi, contone, lan Bruce Willis. Aku setuju yen anggota beda ...
              1. Arberes
                Arberes 7 Februari 2015 11:20
                + 17
                Kutipan saka Geisenberg
                Inggih, ya ... kaya Rocco Sifredi, contone, lan Bruce Willis.

                Lan apa, Bruce uga tumindak porno, utawa sampeyan njupuk adus uap karo wong ing sauna padha? Ngendi sampeyan entuk kawruh kaya ngono, sayang Geisenberg (3) hi ombenan
                1. Himalaya
                  Himalaya 7 Februari 2015 11:50
                  + 14
                  Kepiye yen ing AS ...
                  http://levoradikal.ru/archives/11310


                  ... Eksodus kaya ngono saka "swarga kapitalis" ora dikarepake dening para panguwasa ing Washington, lan "sarana sing luar biasa" dibutuhake kanggo mungkasi proses sing maju iki ... Pembantaian ing Jonestown minangka bagean saka langkah-langkah gedhe sing ditindakake dening Panguwasa paukuman AS, tujuane kanggo ngilangi gerakan protes politik: "Black Panthers", "Weathermen", "New Lefts", lan liya-liyane ... Anggota Black Panthers lan Weathermen nyatakake organisasi "teroris" dipateni langsung ing lurung-lurung lan ing apartemen, mbukak geni tanpa bebaya. Mangkono gerakan protes politik radikal padha remuk.
                  1. tkhonov66
                    tkhonov66 9 Februari 2015 10:49
                    +2
                    "... Anggota Black Panthers lan Weathermen ngumumake organisasi "teroris" tiwas langsung ing dalan lan ing apartemen, mbukak geni tanpa peringatan.
                    ... "
                    .
                    SHAME ing negara polisi - USA - TERORIS INTERNATIONAL utama, GANG-MURDER-RAP paling gedhe ing donya, total SPY-INSTITATION-PROVOCATOR, LIAR profesional lan FRAUD !!
                    - PO-ZORRRRR....
                    wolung-((
                2. Baracuda
                  Baracuda 7 Februari 2015 20:12
                  +3
                  Bruce, ing muda, mbintangi sawetara film, Aku ora ngelingi jeneng, kang splashing wuda ing blumbang ana. nglirik
                  1. Alex
                    Alex 7 Februari 2015 23:10
                    +5
                    EMNIP, "Moonlight Detective Agency" diceluk, nanging wis suwe, mungkin aku lali.
            3. pahom54
              pahom54 7 Februari 2015 11:30
              +3
              Kutipan: Viktor Kudinov
              kontol anggota regejegan!


              Hmm ... Nanging umume aku setuju ...
            4. FREGATENKAPITAN
              FREGATENKAPITAN 7 Februari 2015 11:33
              +7
              Ya, Yunani lan Turki duwe masalah gedhe banget amarga Siprus lan sawetara pulo, kanthi periodik tekan pertunjukan kekuwatan ..... Iki minangka anggota ....... NATO
              1. Hronyaka
                Hronyaka 7 Februari 2015 19:15
                +4
                Quote: FREGATENKAPITAN
                Ya, Yunani lan Turki duwe masalah gedhe banget amarga Siprus lan sawetara pulo, kanthi periodik tekan pertunjukan kekuwatan ..... Iki minangka anggota ....... NATO

                Ing kene dheweke bakal dadi kanca karo Rusia lan Siprus pungkasane bakal dibagi. Kita ora Amerika, kita ora bakal ngganggu!
                1. alexy garbuz
                  alexy garbuz 7 Februari 2015 21:55
                  +5
                  Kenapa nuduhake? Menehi menyang pihak katelu ing akun diskon rega gas.)))
              2. Dimka off
                Dimka off 8 Februari 2015 14:13
                0
                Rusia butuh sawetara pangkalan militer ing Yunani - lan aku mikir yen wong Turki bakal kehabisan klaim.
            5. Komentar wis dibusak.
            6. Corsair
              Corsair 7 Februari 2015 12:15
              + 13
              Kutipan: Viktor Kudinov
              Anggota. Nanging anggota saka regejegan!

              Lan minangka praktik (politik), pranyata wong ora mung nglarani nalika ana anggota "mlebu", nanging uga nalika "ninggalake" ...

              Iki minangka "KAMASUTRA"
            7. Starik72
              Starik72 7 Februari 2015 16:11
              +3
              Victor Ya, apa jenis anggota NATO, padha bunderan saka anggota iki, lan anggota adoh ing USA.
              1. jj
                jj 7 Februari 2015 17:08
                +1
                Ana uga arthropoda
            8. Komentar wis dibusak.
            9. vladstro
              vladstro 7 Februari 2015 17:41
              + 29
              Ing tembung liyane, kita ora bakal setuju maneh
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Arberes
            Arberes 7 Februari 2015 10:47
            + 24
            Kutipan saka pahom54
            Kita kudu ati-ati karo kiriman kaya iki.

            Ya, artikel kasebut cipratan karo optimisme rosy babagan masa depan Hellas.
            Dadi aku pengin nambah - ngenteni lan ndeleng.
            Secara pribadi, panemuku, dheweke ora bakal lunga menyang ngendi wae saka Kulon. Wong-wong mau bakal nggegirisi lan nyenengi pemerasan cilik, kayata yen ana sing salah, banjur kita bakal pindhah menyang Rusia!
            Kutipan saka pahom54
            ??? Turki dudu anggota NATO???

            Turki minangka anggota NATO! Nanging Turki dhewe uga duwe hubungan sing angel banget karo Yunani. Iki minangka vinaigrette politik!
            1. MATURNUWUN KABEH
              MATURNUWUN KABEH 7 Februari 2015 12:44
              +4
              Kutipan: Arberes
              Secara pribadi, mratelakake panemume, dheweke ora bakal pindhah menyang ngendi wae saka Kulon. Wong-wong mau bakal mbuwang dhuwit lan nyenengi pemerasan cilik, kayata yen ana sing salah, banjur kita bakal pindhah menyang Rusia!

              Aku setuju banget.
              Yunani kanggo EU kaya wong tuwa Belarusia kanggo Rusia, lan padha ngupayakake lungguh ing kursi loro. hi
              1. RUS
                RUS 7 Februari 2015 13:19
                +3
                Quote: MATUR NUWUN SEMUA
                Yunani kanggo EU kaya wong tuwa Belarusia kanggo Rusia, lan padha ngupayakake lungguh ing kursi loro.


                Nanging nganti saiki, Yunani ora duwe kursi kapindho, nanging mung siji kursi "EU".
                1. vtnsk
                  vtnsk 7 Februari 2015 13:35
                  +3
                  Kutipan: RUSS
                  Nanging nganti saiki, Yunani ora duwe kursi kapindho, nanging mung siji kursi "EU".

                  EU kanggo Yunani wis dadi sikil saka kursi ... eseman
                  1. RUS
                    RUS 7 Februari 2015 13:39
                    +4
                    Kutipan saka vtnsk
                    EU kanggo Yunani wis dadi sikil saka kursi ...


                    Ayo ora mlaku ing ngarep lokomotif, utamane wiwit
                    Alexis Tsipras dudu politisi profesional, lan ora ketompo carane populis dheweke, wektu bakal ngomong saiki isih awal banget kanggo nggawe kesimpulan.
                    1. Sid.74
                      Sid.74 7 Februari 2015 14:02
                      +8
                      Kutipan: RUSS
                      Alexis Tsipras dudu politisi profesional, lan ora ketompo carane populis dheweke, wektu bakal ngomong saiki isih awal banget kanggo nggawe kesimpulan.

                      Sing paling penting, sawetara skeptis nyebutake Cerizu minangka proyek EU sayap kiwa, amarga karusakane sakteruse ing ngarepe kabeh EU, minangka sawetara alternatif konyol kanggo proyek global AS. Dadi, nuduhake kabeh revolusioner geni ing EU. Ibune Kuzkin lan sing dadi bos ing omah!
                      Iki bakal dadi babi khusus kanggo kabeh pasukan Kiri ing EU. Aku pengin percaya yen Syriza bakal sukses. Lan aku ngarep-arep banget yen China bakal ndhukung revolusi ing Yunani, lan ing endi wae.
                      1. RUS
                        RUS 7 Februari 2015 14:09
                        0
                        Kutipan: Sid.74
                        Lan aku pancene ngarep-arep yen China bakal ndhukung revolusi ing Yunani, lan ing ngendi wae.


                        Apa keuntungan saka China? Dheweke ora duwe alesan kanggo padu karo EU, utamane amarga komunis China lan sisih kiwa Yunani yaiku langit lan bumi.
                      2. DV69
                        DV69 7 Februari 2015 14:20
                        +2
                        Kutipan: RUSS
                        Apa keuntungan saka China?


                        Transit barang liwat Yunani menyang Eropah. Kaping pisanan, liwat tlatah Rusia kanthi transportasi sepur, banjur liwat pelabuhan Segara Ireng menyang Yunani.
                        Lengan pangiriman suda kaping pirang-pirang.
                      3. RUS
                        RUS 7 Februari 2015 15:53
                        +2
                        Kutipan: DV69

                        Transit barang liwat Yunani menyang Eropah. Kaping pisanan, liwat tlatah Rusia kanthi transportasi sepur, banjur liwat pelabuhan Segara Ireng menyang Yunani.
                        Lengan pangiriman suda kaping pirang-pirang.


                        Logistik sing rumit ternyata, apa sing ngalangi sampeyan ngirim kargo kanthi rel, ngliwati rute segara?
                      4. DV69
                        DV69 7 Februari 2015 16:06
                        +4
                        Kutipan: RUSS
                        Logistik sing rumit ternyata, apa sing ngalangi sampeyan ngirim kargo kanthi rel, ngliwati rute segara?


                        Inggih, pisanan, segara luwih murah. Lan kapindho, aja ngirim liwat Ukraina. Lan jumlah negara transit saya suda.
              2. Alexander 1959
                Alexander 1959 7 Februari 2015 19:48
                +4
                A comparison banget akurat. Mung beda karo Belarusians, wong buruh, Yunani, sanajan isih gratis.
            2. vtnsk
              vtnsk 7 Februari 2015 13:34
              +5
              Kutipan: Arberes
              Secara pribadi, panemuku, dheweke ora bakal lunga menyang ngendi wae saka Kulon

              Lan sing diarani. "kulon" - iku kabeh alam semesta? Utawa ing "cahya teka bebarengan kaya wedge"? Kanggo umume negara ing donya, orientasi menyang iku umume nganti sak panggonan, lan ora ana - padha manggon kanggo awake dhewe, lan sawetara malah ora ala ... hi
              1. Arberes
                Arberes 7 Februari 2015 14:44
                +2
                Kutipan saka vtnsk
                Lan sing diarani. "kulon" - iku kabeh alam semesta? Utawa ing "cahya teka bebarengan kaya wedge"?

                Setengah donya iku alam semesta kulon. Kanthi nilai lan budaya.
                Kutipan saka vtnsk
                Umume negara ing donya fokus ing umum ing sak panggonan, lan ora ana - padha manggon kanggo awake dhewe, lan sawetara malah ora ala ..

                Inggih, mungkin sampeyan luwih ngerti, mayoritas utawa minoritas, nanging ing kasus iki kita ngomong babagan negara sing dumunung ing Eropah Kulon. Kaya sing dikandhakake, urip karo asu ajag, nguwuh kaya asu ajag! Iku naif kanggo pracaya Yunani bakal ngirim tanggi sing paling cedhak lan wiwit mbangun hubungan ekonomi lan militer karo China, India???
                Inggih, mesthi, Rusia bakal luwih cedhak, nanging ora ateges apa-apa. hi
            3. zennon
              zennon 7 Februari 2015 14:11
              +6
              Kutipan: Arberes
              Turki minangka anggota NATO! Nanging Turki dhewe uga duwe hubungan sing angel banget karo Yunani. Iki minangka vinaigrette politik!

              Ayo kula njlentrehake masalah kasebut. Ing Juli 1974, nalika pimpinan Turki mutusake kanggo nampa kontingen militer sing kuat 37 ing pulo Siprus, 1974% wilayahe isih ana ing kontrol Turki, masyarakat Yunani lan pandangan babagan keanggotaan NATO dibalik. . Piquancy kahanan kasebut yaiku Turki uga dadi anggota NATO. Ing taun 1980 sing padha, Presiden Yunani K. Karamanlis ngumumake mundur negarane saka blok militer NATO. Negara kasebut ana ing puncak sentimen anti-Amerika, sing mboko sithik ilang, lan ing taun 1983 Yunani bali menyang organisasi militer aliansi maneh. Ing taun 120, pamaréntahan sing dipimpin A. Papandreou nglanjutake perjanjian militer karo Amerika Serikat lan setuju. bantuan militèr kanggo tentara Yunani. Saiki, hubungan Yunani-Turki tetep ora bisa dirampungake ing sawetara masalah sing ana hubungane karo Segara Aegea lan Siprus, senadyan intensifikasi aktivitas ing loro-lorone sing ngarahake kanggo ngrampungake masalah kasebut. Sisih Yunani wis bola-bali nuding pimpinan NATO tumindak sing ora bisa ditampa saka angkatan bersenjata Turki, sing terus-terusan nglanggar wates udara lan segara Yunani. amba ing sadawane wates tanah karo Turki. Konstruksi, sing janji bakal dadi salah siji sing paling muluk ing sajarah negara, kudu nglayani rong tujuan bebarengan: kanggo ngalangi maju pasukan Turki nalika ana perang lan kanggo mungkasi aliran imigran ilegal nyabrang Yunani. wewatesan ing dalan saka Turki menyang negara EU Nanging iki kabeh plans .Defisit pembayaran edan ora kontribusi kanggo implementasine.
            4. tkhonov66
              tkhonov66 9 Februari 2015 10:59
              0
              "...
              Ya, artikel kasebut cipratan karo optimisme rosy babagan masa depan Hellas.
              ... "
              .
              - Aku mikir yen nalika 30% -40% gas Rusia ngliwati Yunani, sing penting kanggo Geiropa kanggo panas zad.n.c.y sing ditresnani (sing diarani aliran Turki) - mula optimisme wong Yunani ora bisa duwe warna liyane. - kajaba sing paling "pelangi" ...
              wolung-))
              - nggih, d-d-duum-mrs. dada ... dear ...
              wolung-)))
          4. Sid.74
            Sid.74 7 Februari 2015 10:53
            + 16
            Kutipan saka pahom54
            ??? Turki dudu anggota NATO???

            Dadi Yunani uga dadi anggota NATO.
            Masalah ing NATO karo Turki kanggo Amerika Serikat wiwit dangu kepungkur, masalah escalated saka wayahe Amerika, kanggo medeni elit ngatur, mutusaké kanggo ngatur Maidan lokal ana.Sampeyan ngerti Twitter-schmiter, spies saka media barat.
            Pamisahan ing rangking tertib EU lan NATO lumaku ing kabeh bidang, ing ekonomi, lan kapentingan negara, lan prioritas militer, sanajan ing masalah kamanungsan.
            AS wis mandheg dadi panyedhiya demokrasi sing dipercaya, dhuwit lan tujuan sing ditugasake ora bisa digayuh ing papan liya. AS mung nggawe masalah luwih akeh kanggo para pengikute. Iki minangka migrasi saka BV, sing ora ditarik Uni Eropa maneh. Lan mbuwang militèr mundhak. EU ora duwe kepinginan gedhe kanggo perang. Kanggo ibune Kuz'kin!
          5. Oleg NSK
            Oleg NSK 7 Februari 2015 10:55
            +7
            ??? Turki dudu anggota NATO???

            ... Aku padha uga sabanjuré ing baris ... lan uga Spanyol ora adoh ...
            ... omah kertu ambruk ... kabeh wong wiwit ngerti yen Parlemen Eropa dudu pelaksana kepentingan bangsa Eropa ... nanging dadi pengawas sing ditunjuk ... nanging kaya NATO .. .
          6. Komentar wis dibusak.
          7. K-50
            K-50 7 Februari 2015 11:19
            +5
            Kutipan saka pahom54
            ??? Turki dudu anggota NATO???

            padha ana kaya ing lelucon: "anggota bunder" ngguyu
          8. Komentar wis dibusak.
          9. pamburu cyber
            pamburu cyber 7 Februari 2015 12:02
            +2
            Anggota sing asring nglawan kepentingan NATO, pitakonan ing kene ora dadi anggota NATO, nanging mungsuh lawas karo Yunani lan Turki wis nguwasani bagean saka "donya Yunani" - Siprus lor
          10. landak ing kabut
            landak ing kabut 7 Februari 2015 12:13
            +4
            Kutipan saka pahom54
            ??? Turki dudu anggota NATO???


            Turki uga ora bakal njagong ing NATO nganti suwe
            1. RUS
              RUS 7 Februari 2015 12:20
              +4
              Quote: landak ing kabut
              Turki uga ora bakal njagong ing NATO nganti suwe


              Turki ora perlu EU, nanging kasengsem ing NATO, amarga wong Arab frostbitten lan ora mung ing tangan, plus Iran.
          11. SveTok
            SveTok 7 Februari 2015 15:32
            +1
            Inggih, yen padha ngumpulake wani, padha bakal sukses.
          12. viktorR
            viktorR 7 Februari 2015 20:05
            0
            Kajaba iku, sampeyan ora kudu lali babagan Siprus.
          13. OlegLex
            OlegLex 9 Februari 2015 11:53
            0
            Nanging wacana iki menarik, kasunyatan sing wong Turki tindak menyang NATO kanggo nglawan USSR bisa dingerteni, nanging saiki kahanan wis beda, saiki kanggo wong-wong mau ana ancaman nyata saka Amerika Serikat, sing pracaya Turki ngontrol lalu lintas maritim. rampung ilegal. kaya, Nanging, Rusia ndarbeni sumber daya ageng
        2. RUS
          RUS 7 Februari 2015 10:43
          +5
          Kutipan: Sid.74
          Nanging keamanan Yunani banjur kudu dijamin dening Rusia lan Turki,


          Apa sampeyan ngerti hubungan antarane Turki lan Yunani?
          1. Mikhalych 70
            Mikhalych 70 7 Februari 2015 11:09
            +9
            Banget optimistis. dadi bener. Yen ing basis saka katresnan kanggo hub gas Turki lan Yunani wiwit nggawe kanca, iku dadi metu sing masalah Siprus uga ditanggulangi? Lan dadi metu sing? Sing GDP "ngrampungake" konflik, sing nyeret ing wektu sing suwe?!
        3. Tersky
          Tersky 7 Februari 2015 10:51
          +5
          Kutipan: Sid.74
          keamanan Yunani banjur kudu dijamin dening Rusia lan Turki

          Turki? ... sandhungan ing hubungan antarane negara loro iki yaiku Siprus, wiwit taun 1960 ...... Eugene, hi !
          1. Sid.74
            Sid.74 7 Februari 2015 11:06
            +7
            Kutipan: Tersky
            Turki? ... sandhungan ing hubungan antarane negara loro iki yaiku Siprus, wiwit taun 1960 ...... Eugene, hi !

            Victor. hi Dadi bayangake yen Rusia nggawe sawetara serikat ekonomi politik karo Turki lan Jerman!
            Sing utama yaiku nglawan kepentingan Amerika Serikat, sing kanthi terang-terangan ngrusak kabeh wong, bakal bisa ngrampungake akeh masalah ing wilayah sing jembar tanpa nggunakake pasukan militer, nanging mung kanthi nguatake hubungan ekonomi.
            Aku ngerti yen impen sampeyan manis banget! Nanging, apa ora guyon! Setuju babagan masalah kontroversial karo mungsuh lawas Turki lan Jerman, iki bakal dadi nomer! nglirik
            1. Tersky
              Tersky 7 Februari 2015 11:22
              +8
              Kutipan: Sid.74
              Setuju babagan masalah kontroversial karo mungsuh lawas Turki lan Jerman, iki bakal dadi nomer kasebut

              Nalika Frau Markel mrentah ing Jerman, sing dikuwasani dening "ngrokok" ... ora bisa ditindakake .. ora ... ora ... lan ing ambush padha uga dicukur cilik .. wassat
              1. Sid.74
                Sid.74 7 Februari 2015 11:41
                +2
                Kutipan: Tersky
                ... lan ing ambush padha uga dicukur cilik ..

                Wong Inggris dhewe bakal nggawe sikil dhewe metu saka EU ing setahun, dheweke wis duwe jawaban kanggo referendum iki sing disiapake.
                Kutipan: Tersky
                Nalika Frau Markel mrentah ing Jerman

                Ya, nanging dheweke uga ora duwe pengarep-arep, bisnis wis wiwit mbales dendam marang dheweke kanggo sanksi kasebut.
                Pimpinan anyar FRG bakal dadi Kiri.
                Kutipan: U-47
                Apa whims saka davalka mangu-mangu kanggo kita banjur - everyone ngelingi, Mugi.

                Bakal ana barter! Ora ana sing gratis. Bisa uga ana diskon minyak lan gas.
                1. SlavaP
                  SlavaP 7 Februari 2015 17:02
                  +2
                  Nanging tenan, kita slipping metu saka EU ing th .... Paling ora mayoritas Britons sing duwe otak mikir bebarengan garis iki.
            2. U-47
              U-47 7 Februari 2015 11:32
              +7
              Kutipan: Sid.74
              bayangake yen Rusia nggawe sawetara serikat ekonomi politik karo Turki lan Jerman!

              Kita kabeh nemokake awake dhewe ing virtualitas sing nyaman. "Sampeyan ora bisa nggunakake siji gerobak ..." (c)
              Malah lackeys patologi xoxly wis rattling soko marang NATO. Maidan dreamers metu, ing crunch saka cookie, wis mikir bab sawetara jenis blok karo pusat ing Kyiv. Inggih, kaya ngumpulake kabeh sing gelo (nglawan Rusia lan Rusia) ing shkonka Maidan. Wong-wong Yunani, kaya Rumania nalika Perang Dunia I, ora ngerti janjine sing luwih disenengi. Apa whims saka davalka mangu-mangu kanggo kita banjur - everyone ngelingi, Mugi. Sekutu saiki lagi dituku. Logika punika prasaja: "Yen ramalan al-Badri babagan $ 200 saben tong minyak kayektenan paling ora setengah, kabeh bakal apik, Rusia bakal bisa mbayar wong wadon liyane"
            3. Mityasha
              Mityasha 7 Februari 2015 12:22
              +4
              Nanging kenapa nglawan Amerika Serikat, dheweke dhewe bakal mbengkongake, kita kudu golek mitra ing kamp mungsuh kanggo pertumbuhan ekonomi lan ningkatake standar urip. Kita butuh kekancan karo sing pengin kekancan karo kita lan "persahabatan" sing angel karo sing ora pengin berkembang normal lan tentrem.
        4. setan1666
          setan1666 7 Februari 2015 10:57
          + 17
          Kutipan: Sid.74
          Saiki, akeh wong sing pengin kewan sing duwe wulu teka ing Amerika! keprungu

          Luwih dudu kewan, nanging KANGGO)))))
        5. Geisenberg
          Geisenberg 7 Februari 2015 11:00
          +5
          Kutipan: Sid.74
          Kanggo wektu iki, kita kudu ngati-ati babagan laporan kasebut, jelas yen Yunani wis digawa menyang pegangan!Nanging bendera EU wis diobong ana ing kono nganti 5-6 taun!
          Nanging babagan NATO, menarik! Nanging banjur Rusia lan Turki kudu njamin keamanan Yunani, mbok menawa CSTO. Maneh, kabeh ana ing pipa gas. opo
          Taruhan ing game geopolitik saya tambah akeh. Saiki, akeh wong sing pengin kewan sing duwe wulu teka ing Amerika! keprungu


          Abah?? Ayo padha kobong. Saka gendera nganti ban, jarake kaya Srengenge nganti Alpha Centauri. Supaya protes bisa dadi revolusi, anggaran acara kudu sebanding karo anggaran negara, paling ora miturut urutan angka.

          Babagan pangayoman Yunani - lan sing ngancam dheweke ??? Napa Yunani dumadakan butuh jaminan keamanan? Ing guise saka hub gas, padha umume bisa buyar tentara. Banjur Eropa bakal nglindhungi wong-wong Turki lan Turki saka Eropa)))
          1. Sid.74
            Sid.74 7 Februari 2015 11:12
            +3
            Kutipan saka Geisenberg
            Babagan pangayoman Yunani - lan sing ngancam dheweke ???

            Pitakonan karo Turki durung ilang! Lan apa sing bisa dicoba, mung kapentingan ekonomi bebarengan. Iki gas, lan perdagangan karo Rusia lan China.
            Patut, Turki kudu menehi jaminan kanggo Yunani, lan Rusia bakal tumindak minangka penjamin non-agresi siji marang liyane lan consolidate persetujuan antarane negara.
        6. Dejavu
          Dejavu 7 Februari 2015 11:48
          +3
          Burning iku salah siji bab, nanging njupuk mati saka bangunan administratif temen beda, nanging ora kurang penake. :)
        7. unggas banyu
          unggas banyu 7 Februari 2015 11:49
          +2
          Kutipan: Sid.74
          Kanggo wektu iki, kita kudu ngati-ati babagan laporan kasebut, jelas yen Yunani wis digawa menyang pegangan!Nanging bendera EU wis diobong ana ing kono nganti 5-6 taun!
          Nanging babagan NATO, menarik! Nanging banjur Rusia lan Turki kudu njamin keamanan Yunani, mbok menawa CSTO. Maneh, kabeh ana ing pipa gas. opo
          Taruhan ing game geopolitik saya tambah akeh. Saiki, akeh wong sing pengin kewan sing duwe wulu teka ing Amerika! keprungu


          Aku setuju banget karo sampeyan. Secara teoritis, dheweke bisa mundur saka NATO. Kanggo tujuan apa? Aku ora ngerti yen NATO mbayar Yunani kanggo pangkalan militer, paling ora utawa simbolis. Yen dheweke ninggalake NATO, mula bisa entuk dhuwit sing layak kanggo pangkalan militer.
        8. Moksha
          Moksha 7 Februari 2015 12:06
          +1
          Pendhudhukan ora suwe.
        9. imigran
          imigran 7 Februari 2015 12:07
          +7
          Sugeng rawuh!!!! hi
        10. svp67
          svp67 7 Februari 2015 12:36
          +3
          Kutipan: Sid.74
          Kita kudu ati-ati babagan pesen kasebut kanggo wektu iki, jelas yen Yunani wis digawa menyang gagang!
          Bener. Saiki dheweke bakal setuju babagan "rega" lan kabeh bakal bali menyang "bunderan lengkap". Yunani ora bakal ninggalake EU ing ngendi wae, nanging thanks kanggo dheweke kanggo ngalihake manungsa waé, lan sing paling Jahwéh, awis mili saka "masalah Ukraina". Ing wektu sing padha, kanggo ngatasi masalah financial Yunani, lan banjur Spanyol, kang kahanan rada luwih apik, nanging ing pungkasan taun deterioration samesthine, Siprus ... sing, negara EU lan negara non-EU - Ukraina, EU ora bisa maneh. Thanks kanggo "dhukungan wicaksana saka Amerika Serikat", posisi EU, sing adoh saka rosy ...
        11. DanSabaka
          DanSabaka 7 Februari 2015 13:20
          0
          Turki turu lan ndeleng carane nyingkirake Siprus saka Yunani ....
          Sanajan ana lineup sing menarik ...
          Sawise ninggalake NATO, Yunani kalah Siprus .... Sawise nampa Siprus, Turki wiwit aktif kerja sama karo Suriah lan mbangun pipa gas gabungan menyang Geyropa, saliyane kanggo Aliran Turki ....
          1. RUS
            RUS 7 Februari 2015 13:41
            -1
            Quote: DanSabaka
            Turki turu lan ndeleng carane nyingkirake Siprus saka Yunani ....


            Turki Siprus mung bisa dipotong saka Siprus dhewe, amarga Siprus minangka negara merdika, apa sampeyan bisa bingung karo Kreta?
            1. DanSabaka
              DanSabaka 7 Februari 2015 18:23
              +1
              ora. yaiku Siprus, saiki wis mandiri banget. Dipérang dadi rong bagéan sing dikontrol déning Turki lan Yunani....
              Lan yen Yunani ninggalake NATO, mula ora ana sing bakal nyegah wong-wong Turki supaya ora nglebokake paw ing separo kapindho pulo kasebut. Inggih, kanggo mindhah pipa gas saka Suriah menyang Geyropa ing saindhenging pulo.
        12. vtnsk
          vtnsk 7 Februari 2015 13:27
          +1
          Kutipan: Sid.74
          Nanging keamanan Yunani kudu dijamin dening Rusia lan Turki, mbok menawa CSTO

          "Kapindho" ora mungkin miturut definisi, amarga kahanan karo Siprus Lor (wilayah sing dikuwasani pasukan Turki) durung rampung ing antarane Yunani lan Turki. Nanging "pisanan" lan utamane "kaping telu" cukup mungkin. Nanging mung pitakonan: sapa sing kudu diwedeni Yunani "saka njaba"?... hi
        13. WKS
          WKS 7 Februari 2015 14:22
          0
          Kutipan: Sid.74
          Nanging babagan NATO, menarik! Nanging banjur Rusia lan Turki kudu njamin keamanan Yunani

          Turki lan Yunani duwe konflik beku ing Siprus. Lan yen Turki tetep ana ing NATO, konflik kasebut bakal ora beku kanggo Turki. Lan ing Yunani bakal ana junta anyar kolonel ireng.
        14. Nahum
          Nahum 7 Februari 2015 15:50
          +2
          Kutipan: Sid.74
          akeh sing pengin menyang Amerika

          Kutipan: Sid.74
          kewan wulune wis teka!

          Iku worth nambah: lor lan FULL! Paling lengkap! USA kudu dirusak!
          Anggere parasit donya insatiable lan merciless iki ana, ora bakal ana liyane ing bumi!
          1. cokolz
            cokolz 9 Februari 2015 12:55
            0
            Panggonan suci ora bakal kosong - yen Amerika Serikat mandheg dadi "gendarme jagad", wong liya bakal maju ing papan kasebut.
        15. alexy garbuz
          alexy garbuz 7 Februari 2015 21:53
          0
          Pipa gas - ara karo, ana peteng pulo - produksi bebarengan kanggo instalasi "iskanders" bisa diatur!
        16. 4 rodha
          4 rodha 8 Februari 2015 09:26
          +2
          Sawise wiwitan kaya ngono, saiki sing utama kanggo Yunani ora kesandhung lan ora katon maneh ...
      2. buntelan
        buntelan 7 Februari 2015 10:34
        +8
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kene iku uga rampung Yunani! Iku misale jek sing proses dismantling EU lan NATO wiwit, saiki kita kudu nglindhungi Tsipras.



        Mesthine, ana gunane kanggo Rusia nggawa perselisihan menyang EU, nanging ana pitakonan,

        Yunani ngarepake yen Rusia lan China bakal menehi panganan?
        Kayane lagi golek sponsor.


        Kepiye utange, ekonomi?

        Lan apa rencana kanggo mbangun hub gas ing tapel wates karo Turki.
        Yen dheweke ninggalake EU, negara kasebut bakal dadi negara transit liyane.
        Kanthi kahanan sing ora stabil ing Yunani, ternyata ngganti awl kanggo sabun, malah 2 sabun






        1. Sid.74
          Sid.74 7 Februari 2015 10:41
          + 11
          Kutipan saka bulvas
          Kepiye utange, ekonomi?

          Bakal bangkrut, nanging ekonomi wis ilang.
          Kutipan saka bulvas
          Kayane lagi golek sponsor.

          China siyap nyeponsori kanthi apik karo kertas Amerika pambangunan infrastruktur ing Yunani, pelabuhan lan liya-liyane.
          Bener, kabeh asale saka kepinginan kanggo ngrebut Eropa saka paws ulet saka Pakdhe Sam.
          Lan nggawe konglomerat negara lan jenis serikat pekerja sing saling migunani ing saindhenging Eurasia, nanging tanpa Amerika Serikat.
          1. DV69
            DV69 7 Februari 2015 11:48
            +4
            Kutipan: Sid.74
            China siyap nyeponsori kanthi apik karo kertas Amerika pambangunan infrastruktur ing Yunani, pelabuhan lan liya-liyane.


            Aku pengin nambah. Metu Yunani saka zona euro lan bali menyang drachma bakal mimpin kanggo boom pariwisata. Iki minangka faktor liya ing pertumbuhan ekonomi. Kajaba iku, yen mbatalake visa kanggo warga Rusia, Turki mung bakal ngrokok ing sela-selane.
            1. Sid.74
              Sid.74 7 Februari 2015 11:53
              +2
              Kutipan: DV69
              Kajaba iku, yen mbatalake visa kanggo warga Rusia, Turki mung bakal ngrokok ing sela-selane.

              Ing ijol-ijolan kanggo boom industri ing Turki. Mungkin. Nanging iki kabeh mung obrolan kanggo saiki.
              1. DV69
                DV69 7 Februari 2015 12:01
                +3
                Kutipan: Sid.74
                Ing ijol-ijolan kanggo boom industri ing Turki. Mungkin. Nanging iki kabeh mung obrolan kanggo saiki.


                Nalika Aliran Turki dadi kasunyatan, wong Turki kudu rembugan karo wong Yunani.
                Kajaba iku, kanthi ukuran Yunani, dhuwit sing ditampa kanggo transit gas bakal cukup kanggo modernisasi lan ningkatake ekonomi.
                Nanging, yen Yunani ninggalake Uni Eropa, paket energi katelu bakal ana ing sisih, pamrentahan uga bakal melu Gazprom ing pambangunan sistem transportasi gas.
                1. SlavaP
                  SlavaP 7 Februari 2015 17:04
                  +1
                  Wong Turki kudu rembugan ora mung karo wong Yunani, nanging uga karo wong Armenia.
        2. Arberes
          Arberes 7 Februari 2015 10:49
          +4
          Kutipan saka bulvas
          Kayane lagi golek sponsor.

          Kanggo sawetara alasan, misale jek kula uga, dear Bulva (1) hi
          Aja menehi dhuwit ing Kulon? Oke, ayo ndeleng ing sisih wetan, Rusia ngendi???
          1. U-47
            U-47 7 Februari 2015 11:48
            +6
            Kutipan: Arberes
            Aja menehi dhuwit ing Kulon? Oke, ayo ndeleng ing sisih wétan

            ora nggumunake. Iki modus operandi kabeh Eurolosers. Lan ora mung euro-.
        3. U-47
          U-47 7 Februari 2015 11:47
          +3
          Kutipan saka bulvas
          Mesthine, mupangat kanggo Rusia nggawa perselisihan menyang EU

          Apa sampeyan mikir yen destabilisasi ing Eropa migunani kanggo Rusia?
          1. Sid.74
            Sid.74 7 Februari 2015 11:57
            +4
            Kutipan: U-47
            Apa sampeyan mikir yen destabilisasi ing Eropa migunani kanggo Rusia?

            Perselisihan ing pro-NATO lan pro-Amérika Eropah iku ono gunane.Ing kasus liyane, ora.
        4. askort154
          askort154 7 Februari 2015 12:21
          +2
          bulvas.....Yunani ngarepake yen Rusia lan China bakal menehi panganan?
          Kayane lagi golek sponsor.

          Sadurunge runtuh USSR, donya iki "dipakani" dening rong negara. Saiki, kanthi mripat wuda, jelas yen wong ora bisa narik, nanging dheweke nekad ora pengin ngerti iki, dheweke kepengin dadi "luar biasa". Lan malah wong-wong sing cedhak karo wong-wong mau ora seneng "ngédap", ora kanggo sebutno
          merdika. Miturut pendapatku, saiki mung Rusia sing duwe hak kanggo nyebut awake dhewe merdika ing jaman saiki. Donya "isin" ndeleng iki, lan bakal tekan
          Rusia sing adil. Nanging sapa sing bakal menehi panganan? Kita kudu mikir saiki, ora
          babagan konfrontasi. Iki minangka kabijakan Rusia saiki.
          Yunani bisa dadi "Ukraina" - "susu" saben wong unscrupulously.
        5. tkhonov66
          tkhonov66 9 Februari 2015 11:36
          0
          "...
          Kanthi kahanan sing ora stabil ing Yunani, ternyata ngganti awl kanggo sabun, malah 2 sabun
          ... "
          .
          - lan WHO ngandhani sampeyan babagan "ketidakstabilan" Yunani?!! - Lik Psaki saka Fushington?
          wolung-))
          .
          Yunani bakal dadi negara pro-Rusia lan anti-Amerika sing STABLE banget.
          wolung-)))
      3. Kosyar
        Kosyar 7 Februari 2015 11:51
        +3
        Eh, ayu! Inggih rampung! Ing kono patriotisme ing pasuryan !!!
        Birokrat kita bakal duwe paling sethithik tetes bangsawan kasebut !!!
      4. boozer
        boozer 7 Februari 2015 12:16
        +6
        Sapa sing sabanjure?! Tumpukan kanggo wong Yunani! ombenan
      5. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 7 Februari 2015 12:29
        +7
        Iki minangka conto sing apik saka Yunani menyang kabeh negara - kanggo awaken rasa percaya diri. Nanging loro EU lan AS duwe akeh cara kanggo stifle kabeh iki. Dadi maneh, kabeh pangarep-arep mung ana ing Rusia.
      6. nemen
        nemen 7 Februari 2015 12:35
        +3
        Sayange, meh ora bisa disimpen. Kajaba, mesthi, dheweke mung badut liyane. Apa mung aku sing ngerteni sepira kerepe media Eropa wiwit nyebutake manawa dheweke seneng lelungan nganggo sepeda lan tanpa keamanan? ..
      7. Oleg14774
        Oleg14774 7 Februari 2015 14:02
        +1
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kene iku uga rampung Yunani! Iku misale jek sing proses dismantling EU lan NATO wiwit, saiki kita kudu nglindhungi Tsipras.

        EU lan NATO kanggo sampeyan kanggo Ukraina!
      8. subbtin.725
        subbtin.725 7 Februari 2015 14:06
        +2
        Quote: Raksasa Pikiran
        saiki kita kudu nglindhungi Tsipras.

        Marine Le Pen teka ing resimen .., gratifying.
      9. Tatar 174
        Tatar 174 7 Februari 2015 16:11
        +2
        Pahlawan Hellas!!! Tsipras-Hercules!
        1. tkhonov66
          tkhonov66 9 Februari 2015 11:41
          0
          "...
          Pahlawan Hellas!!! Tsipras-Hercules!
          ... "
          .
          Dadi-lan-dadi, iku pancene, iku mung tega kanggo petani - kang "kasur tutup" bakal "bang" ... yen padha ora tuku ...
          .
          - Iki "standar demokrasi" lan "pejuang hak asasi manungsa" lan "pejuang kanggo pasar bebas" - padha, uga, "muter miturut aturan" - mung yen - mung WIN ...
          wolung-((
          .
          .
          SHAME ing negara polisi - USA - utama TERORIS INTERNATIONAL, GANG-KILLER-RAPIST paling gedhe ing donya, total SPY-INSTITATION-PROVOCATOR, LIAR profesional lan FRAUD!!!
          - PO-ZORRRrrrr...
          8- (
      10. pangurang
        pangurang 7 Februari 2015 18:18
        +1
        Wong Yunani kudu ngelingi nasib ELAS! Lan aja mbaleni kedadeyan kasebut.
      11. wong adil
        wong adil 8 Februari 2015 22:17
        +1
        Siprus bakal nawakake Rusia kanggo nyelehake instalasi militer Rusia ing wilayahe, ujare Presiden Republik, Nikos Anastasiadis. Miturut pimpinan Siprus, dokumen kerjasama antarane negara loro bakal ditandatangani nalika kunjungan menyang Moskow tanggal 25 Februari 2015.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Mimo_Crocodile
      Mimo_Crocodile 7 Februari 2015 10:34
      +8
      Miwiti dagang. Umumé, iki kanggo kauntungan kita, nanging ora gumantung banget ing implementasine saka ngumumaké.
      1. tukang ngibul
        tukang ngibul 7 Februari 2015 11:01
        +3
        Kutipan: Mimo_Crocodile
        Miwiti dagang. Umumé, iki kanggo kauntungan kita, nanging ora gumantung banget ing implementasine saka ngumumaké.


        Kayane sampeyan bener. Saiki perdagangan convulsive bakal diwiwiti, kanggo pira milyar euro gendera iki bakal bali menyang panggonane. wong Yunani...
        1. tkhonov66
          tkhonov66 9 Februari 2015 11:47
          0
          "...
          Kayane sampeyan bener. Saiki perdagangan kejang bakal diwiwiti, nganti pirang-pirang milyar euro bendera iki bakal bali menyang panggonane.
          ... "
          .
          Pancen angel nyeret SAMBUTAN - Sanksi, Ukraina, Yunani, Suriah, ISIS ...
          8- (
      2. irokez
        irokez 7 Februari 2015 11:21
        +4
        Miwiti dagang. Umumé, iki kanggo kauntungan kita, nanging ora gumantung banget ing implementasine saka ngumumaké.

        Kanggo sawetara ombone, iki kanggo keuntungan kita (politik), nanging bisa uga kedadeyan yen kita bakal miwiti ngunggahake ekonomi negara liya kanthi biaya dhewe, kaya ing jaman kepungkur.
        Ing kene kabeh perlu miturut kejujuran lan miturut aturan dhewe, lan mung awake dhewe mung nyetujoni lan mbantu sethithik politik, militer lan sethithik kanthi utang sing bisa dibayar.
        Lan ing kana sampeyan katon, lan Makedonia bakal tangi lan bakal ana aliansi Balkan gedhe karo Serbia. Wong Bulgaria mesthi wis sadar.
        Ortodoks kaya balung ing tenggorokan Katolik.
        1. U-47
          U-47 7 Februari 2015 12:07
          +5
          Kutipan saka Irokez
          Wong Bulgaria mesthi wis sadar.

          ora mikir. Maca statements Mitov. Zombulgars.
          1. Sid.74
            Sid.74 7 Februari 2015 13:17
            0
            Kutipan: U-47
            Zombulgars.

            Kabeh elit politik.Aku ora mikir yen wong Bulgaria dhewe duwe aspirasi sing padha karo para politisi sing nyaman ing sangisore NATO, Departemen Luar Negeri AS lan Brussels.
    4. DYMYCH
      DYMYCH 7 Februari 2015 10:34
      +4
      Dina iki, pesen teka saka kutha Patras Yunani, ujar manawa panguwasa kutha wis mutusake kanggo mbusak gendera Uni Eropa saka bangunan administrasi lokal.
      Dadi apa masalah saiki kanggo nggantung gendera? Nah, TRICOLOUR Rusia cedhak. Lan kita cedhak. Cedhak. Kabeh iku hoki, lanang, wadon ...
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 7 Februari 2015 10:49
        +7
        Ora dadi prasaja. Yunani kudu nandhang tekanan gila kanggo nggayuh kamardikan sejati saka "Eropa bersatu". hi
        1. U-47
          U-47 7 Februari 2015 13:19
          +2
          Kutipan: Viktor Kudinov
          Yunani ngadhepi tekanan gila

          Apa jenis "tekanan gila" sing ana? Negara sing ana ing kabeh papat ora butuh tekanan khusus.
          Kutipan: Viktor Kudinov
          nggayuh kamardikan sejati saka "Eropah bersatu".

          Ing kasus Yunani, iki tegese ngganti siji kecanduan liyane. mung. Ora khayalan babagan "kemerdekaan"
          1. DV69
            DV69 7 Februari 2015 13:45
            +1
            Kutipan: U-47
            Ing kasus Yunani, iki tegese ngganti siji kecanduan liyane. mung. Ora khayalan babagan "kemerdekaan"


            Supaya negara ing donya modern bisa mardika kanthi lengkap, kudu dadi negara adidaya utawa sepi sing ora perlu. Ora ana sing katelu.
            Nanging ing kene ana pitakonan liyane, ambane katergantungan.
            Ing Uni Eropa, Yunani praktis ing posisi koloni.
            Sebutake paling ora siji conto sikap Rusia marang negara satelite?
            Miturut cara, Yunani ora dumunung ing ara-ara samun, supaya wong Yunani isih kudu nggawe pilihan karo kang bakal karo kita utawa Kulon.
            1. U-47
              U-47 7 Februari 2015 14:00
              +1
              Kutipan: DV69
              Supaya negara ing donya modern bisa mardika kanthi lengkap, kudu dadi negara adidaya utawa sepi sing ora perlu. Ora ana sing katelu.

              mulane, aku propose kanggo mbusak Dina Kamardikan saka tanggalan preian tartamtu, hmm .., negara. Ayo padha ngrayakake preian saka juragan. Lan yen sampeyan ngelingi Pak Sikorsky, banjur jeneng kasebut teka dhewe - Dina Otcoca. Mesthine, saiki aku ora ngomong babagan wong Yunani.
              1. DV69
                DV69 7 Februari 2015 14:10
                0
                Kutipan: U-47
                mulane, aku propose kanggo mbusak Dina Kamardikan saka tanggalan preian tartamtu, hmm .., negara. Ayo padha ngrayakake preian saka juragan. Lan yen sampeyan ngelingi Pak Sikorsky, banjur jeneng kasebut teka dhewe - Dina Otcoca. Mesthine, saiki aku ora ngomong babagan wong Yunani.


                Iki prakara pribadi saka negara sing sampeyan gunakake.
                Lan mangga. ora perlu kakehan. Apa sampeyan ora ngerti bedane negara sekutu lan negara kolonial.
          2. tkhonov66
            tkhonov66 9 Februari 2015 11:58
            0
            "...
            Ing kasus Yunani, iki tegese ngganti siji kecanduan liyane. mung. Ora khayalan babagan "kemerdekaan"
            ... "
            .
            - YAAMPUN!!!
            Sawise kabeh, "kamardikan mutlak" - ITS SIMPLY NOT! - utawa minangka sedulur Strugatsky wrote "DOES NOT BE". Kabeh gumantung ing saben liyane. Lan malah AS.
            - Pitakonan mung - Saka sapa sing kudu gumantung luwih apik / luwih apik / luwih prospektif.
            .
            - Lan nalika EU sing Yunani diapusi, rusak, diudani, undressed lan fitnah - banjur Yunani wiwit mangertos - sing "kanggo cara iki" ora worth iku ... - sampeyan bakal wuda menyang Afrika ...
            .
            - lan iki kabeh liyane dadi wong melek - padha Elinga carane "terus groaning ing rakit kekaisaran saka Rusia" ing "apes" republik saka USSR - saka THE TANPA BACKGROUND AGRICULTURAL OUTSIDE - dadi negara INDUSTRI KUAT (Estonia, Lithuania). , Latvia, Ukraina, Belarus lan liya-liyane ...) - lan APA sing kedadeyan karo ekonomine, nalika, ing instigation saka "cunning-zh.o.p.y.h" USA-EU, dheweke kapisah saka "ing swiwi sing loman" saka US-EU-IMF.
            wolung-))
            .
            - Inggih D-DDDUUUM-Ms dada...
            .
            kene wong Yunani - padha - lan padha mikir!
            wolung-))
    5. vlade99
      vlade99 7 Februari 2015 10:45
      + 18
      Kutipan saka MEHT
      Es wis pecah.

      Luwih bakal luwih menarik.
      1. nadezhiva
        nadezhiva 7 Februari 2015 11:43
        +8
        Asil nyata gabung karo pinjaman EU lan IMF:

        Ing taun 2001, Yunani diakoni minangka negara maju.
        Ing taun 2013, Yunani dadi negara pisanan ing donya sing kelangan status negara maju.

        Wong Yunani ora mangu-mangu yen ekonomi Yunani diturunake sacara artifisial.
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 7 Februari 2015 14:15
          +1
          Kutipan saka: nadezhiva
          negara sing wis ilang status negara maju.

          Apa sing kedadeyan, negara-negara pasca-Soviet ing taun 90-an dikembangake?
          1. Komentar wis dibusak.
          2. RUS
            RUS 7 Februari 2015 14:24
            +1
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Apa sing kedadeyan, negara-negara pasca-Soviet ing taun 90-an dikembangake?


            Iku gumantung carane lan negara sing arep dievaluasi.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. Geisenberg
      Geisenberg 7 Februari 2015 10:53
      +2
      Kutipan saka MEHT
      Es wis pecah. Banjur sampeyan katon lan liyane bakal nyekel.


      Aku malah ora bisa pracaya ing Eropah wong liya duwe sirah kanggo mikir lan bal kanggo tumindak ... iku malah luwih aneh sing kabeh iki kawangun ing sak panggonan.
      1. shasherin_pavel
        shasherin_pavel 7 Februari 2015 11:06
        +3
        Kutipan saka Geisenberg
        malah luwih aneh sing kabeh kawangun ing sak panggonan.

        Yen sampeyan ngalahake krim kanggo wektu sing suwe, sampeyan bakal entuk mentega. Kene mung sabar perlu, kang Eropah wis cukup kanggo nggawa metu ing Yunani jenis padha wong sing wiwit mikir karo sirahe dhewe.
      2. tkhonov66
        tkhonov66 9 Februari 2015 12:19
        0
        "...
        Aku malah ora bisa pracaya ing Eropah wong liya duwe sirah kanggo mikir lan bal kanggo tumindak
        ... "
        .
        Iki "bodho kasur" "tumindak" butuh "endhog", lan wong Eropa butuh "ROH"!
        .
        dadi ojo bingung dewe lan liyan...
        wolung-))
    9. lelikas
      lelikas 7 Februari 2015 11:12
      +3
      Kutipan saka MEHT
      liyane bakal narik munggah.

      Aku wedi yen para penyayang minyak lan nilai-nilai donya bakal dadi sing pertama.
    10. Sergei S.
      Sergei S. 7 Februari 2015 11:21
      +3
      Kutipan saka MEHT
      Es wis pecah. Banjur sampeyan katon lan liyane bakal nyekel.

      Iki yen komunis uga bakal dadi kepala kutha liyane.

      Ing kasus apa wae, tekad dibutuhake, nganti ngobong jembatan ing jaman kepungkur lan tanpa nggatekake kesejahteraan pribadi lan uga keamanan pribadi.
      1. Sid.74
        Sid.74 7 Februari 2015 12:02
        +2
        Kutipan: Sergey S.
        Iki yen komunis uga bakal dadi kepala kutha liyane.

        Kok kudu komunis, kiwa, lan beda-beda. Lan nasionalis kaya Marie Le Pen. hi
    11. denis fj
      denis fj 7 Februari 2015 13:04
      +2
      Kita kudu ngunggahake gendera Uni Pabean!
    12. sv68
      sv68 7 Februari 2015 13:41
      0
      MENT-yen iki bener, banjur Obama temtunipun bakal pindhah, lan supaya liyane padha narik dhewe, Aku ora bakal kawentar.
    13. maksimal 1987
      maksimal 1987 7 Februari 2015 14:03
      0
      kanca, kanca!
      marang wong-wong mau bali
      Urip Rusia
      langgeng dewan
    14. Komentar wis dibusak.
    15. Yakut
      Yakut 7 Februari 2015 14:52
      0
      Oligarki kita kaya Abramovich jelas ora seneng karo rapprochement kasebut
    16. nosgoth
      nosgoth 7 Februari 2015 16:28
      +1
      Minangka salah siji karakter ngandika, "Iki giliran!" :-)
      Nanging nyatane, seneng krungu iki (posisi Yunani)
    17. tukang ngibul
      tukang ngibul 7 Februari 2015 18:14
      -1
      Aku ndeleng Inggris lan Prancis ing 10 taun, nyuwun supaya ditampa menyang Uni Pabean, pangkalan militer Rusia ing Skotlandia, Irlandia lan Pyrenees. Ing 15 taun aku ndeleng referendum nasional ing Alaska lan bali saka Alaska kanggo Mother Race
      1. SlavaP
        SlavaP 8 Februari 2015 20:50
        +1
        Sapa ngerti. Irlandia uga turu lan ndeleng carane ngusir saka Uni Eropa. Lan babagan acara sing luar biasa - apa sampeyan nyoba ngomong ing taun 83-84 yen kurang saka 10 taun Partai Komunis ora bakal dadi pimpinan lan USSR bakal ambruk kabeh - paling apik sampeyan ora bakal ngerti. ...
    18. alexy garbuz
      alexy garbuz 7 Februari 2015 21:51
      +2
      Lan ora ara kanggo nyebar rot ing turunane Hercules lan 300 Spartans. Westerners bakal njawab kanggo junta militèr saka 60s!
    19. Alexander 3
      Alexander 3 7 Februari 2015 22:55
      +1
      Nanging apa wong-wong Yunani ora pengin gabung karo RUSIA kanthi basis referendum?
    20. sersan1986
      sersan1986 8 Februari 2015 01:28
      +1
      Iki Sparta!!!! (lan mlaku ing obamka, Merkel lan reptil liyane)
  2. Kosta153
    Kosta153 7 Februari 2015 10:18
    + 17
    Ayo katon ing mangsa ngarep. Umumé, muga-muga sukses!
    1. Penelope
      Penelope 7 Februari 2015 10:41
      +8
      Intine yaiku supaya bisa numpes EU lan NATO tanpa aksi militer, sampeyan kudu nglampahi dhuwit kanggo bisnis iki, lan godhok ora njagong apa-apa.
      1. sandrmur76
        sandrmur76 7 Februari 2015 11:54
        +4
        Luwih becik ora ngapusi EU lan NATO. Nanging dibagi Amerika Serikat dadi negara sing kapisah! Mungkin kabeh bakal rampung ing Eropa. Kejahatan teka saka sebrang samodra. Lan padha manggon ing sisih wétan. Lan aku pengin Yunani padhang. trowongan peteng.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Jovanni
      Jovanni 7 Februari 2015 10:46
      +3
      Kita kabeh pengin wong apik luck! Yen wong Yunani sukses, EU bakal ambruk, lan ing kana, sampeyan ndeleng, NATO ...
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Maclukha-MacLeod
    Maclukha-MacLeod 7 Februari 2015 10:18
    +8
    Wiwitan saka Euromaidan. Uni Eropa iki bakal ambruk
    1. pahom54
      pahom54 7 Februari 2015 10:37
      +3
      Kutipan: McLuha-MacLeod
      Uni Eropa iki bakal ambruk


      Ing kana, Prancis lagi mlaku, yen Le Pen dadi kuwasa, lan Inggris gagap babagan ninggalake ...
      1. Igor Polovodov
        Igor Polovodov 7 Februari 2015 10:49
        +7
        Bangsa Anglo-Saxon sifate ganas ... tansah omong kosong ...
      2. zzz
        zzz 7 Februari 2015 11:16
        +6
        Kutipan saka pahom54
        lan Inggris gagap babagan metu ...


        Ora, Anglo-Saxon main biola pisanan ing kabeh prakara ing donya. Ora dikuwasani dening Amerika, padha mung nyamarake piyambak banget pinter saka wektu kanggo wektu, lan padha ngguyu kabeh. Rusia wis disengiti dening kamulyan kraton nganti pirang-pirang abad. Posisi wong Inggris minangka ujian lakmus kanggo para analis kita. Lha, sejatine kaya ngono.
        1. WildCat-731
          WildCat-731 7 Februari 2015 12:39
          +9
          Kutipan saka zzz
          Kutipan saka pahom54
          lan Inggris gagap babagan metu ...


          Ora, Anglo-Saxon main biola pisanan ing kabeh prakara ing donya. Ora dikuwasani dening Amerika, padha mung nyamarake piyambak banget pinter saka wektu kanggo wektu, lan padha ngguyu kabeh. Rusia wis disengiti dening kamulyan kraton nganti pirang-pirang abad. Posisi wong Inggris minangka ujian lakmus kanggo para analis kita. Lha, sejatine kaya ngono.

          Ya, iku babi sing ora ngucapke matur nuwun, iku apa! John IV Vasilievich (dheweke durung nggegirisi!) Moskow mbutuhake paling ora sawetara sekutu Eropa kanggo Perang Livonia, lan barang-barang Rusia sing apik banget menyang Naglia: madu, lilin (kanggo lilin) , hemp (kabeh Royal Navy diwenehake tali nganti 1555 taun), flax (ana sethitik ing Eropah), wulu (saudagar Hanseatic sadurunge wis monopolists ing Advertisement saka wulu Rusia ing Eropah), gandum (ana sethitik). Eropa, amarga perang tanpa wates; lan kualitas gandum Eropa luwih elek, sanajan regane luwih saka Rusia ) lsp. Wong-wong sing ora sopan dadi sugih marang kita! Lan dheweke ora seneng karo kita sawise laporan pisanan saka navigator Richard Chancellor (dheweke lan kapal Bonaventure minangka wong manca pisanan sing katon ing Kholmogory ing Agustus 1917). Ing resepsi ing Ratu Mary Tudor, dheweke ngandika. ing ngisor iki: iki negara apik tenan ngendi wong nglairake anak akeh, padha duwe kavaleri KALUBÈRAN lan meriam formidable, bener, padha ora ngerti apa kita ngerti, nanging kita ora ngerti apa sing padha ngerti, Rusia.YEN MOSCOW NGERTI KEKUASAAN, OPO SING INGKANG DUNIA SING SING KENE!"
          1. zzz
            zzz 7 Februari 2015 12:55
            +2
            Kutipan: WildCat-731
            .Ing resepsi ing Ratu Mary Tudor banjur ngandika ing ngisor iki: "Mratelakake panemume Eropah babagan Muscovy iku salah, iki negara apik tenan ngendi wong nglairake anak akeh, padha duwe kavaleri KALUBÈRAN lan bedhil formidable. Bener, padha ora ' t ngerti apa kita ngerti, nanging ing tangan liyane kita ora ngerti apa padha ngerti, ing Rusia.

            WildCat-731, thanks kanggo kasunyatan sajarah ++++++
  5. DEZINTO
    DEZINTO 7 Februari 2015 10:18
    +6
    Aku bakal menyang Yunani, kabeh ana, politisi sing wicaksana, lan wong-wong sing milih ...
    1. pensiunan
      pensiunan 7 Februari 2015 10:25
      +3
      Kutipan saka DEZINTO
      Aku bakal menyang Yunani, kabeh ana, politisi sing wicaksana, lan wong-wong sing milih ...

      mandheg
      Dumadakan kuciwa ing apa sing katon Nyuwun . Lan wis ana 9 bebaya ... sad
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Tersky
        Tersky 7 Februari 2015 10:59
        +4
        Quote: pensiunan
        . Lan wis ana 9 bebaya..

        Apa sampeyan ngomong yen pasien koma? ngguyu Yura, ombenan !
        1. pensiunan
          pensiunan 7 Februari 2015 11:41
          +3
          Kutipan: Tersky
          Apa sampeyan pengin ngomong

          Hello Vitya! ombenan
          Ya, ana sing ora kuwat banget, aku percaya karo gerakan Yunani iki menyang Rusia Nyuwun. Inggih, kajaba, mesthi, Syriza dudu proyek aran ... Lan kabeh liya dadi ... Taktik. Nanging, sing sejatine, dheweke mesthi ana ing layanan strategi. nglirik ...
          Lan babagan koma ... Kabeh kanca-kanca sing bubar ngunjungi Yunani lan Siprus kanthi suara bulat nyatakake yen ing 10-15 taun kepungkur wong Yunani wis mandheg kerja. Dheweke wis ngembangake psikologi kredit khusus ing kana ...
          1. Tersky
            Tersky 7 Februari 2015 13:16
            +2
            Quote: pensiunan
            Ya, ana sing ora kuwat banget, aku percaya karo gerakan Yunani iki menyang Rusia

            Nanging sapa sing percaya marang dheweke ... pamer wong sing kalah karo thimbler ...
            1. DV69
              DV69 7 Februari 2015 13:31
              +4
              Kutipan: Tersky
              Nanging sapa sing percaya marang dheweke ... pamer wong sing kalah karo thimbler ...


              Ponies sampeyan ngomong? Lan sampeyan ngerti ngendi Tsipros tindak setengah jam sawise woro-woro asil, menyang kedutaan Rusia.
              Lan kepiye posisi Yunani babagan sanksi Eropa marang Rusia?
              Lan matur nuwun kanggo kawilujengan saka Pontic Yunani sawise reunification karo Crimea?
              Wong-wong Yunani pancen dadi tukang nyedhot sing dirampok dening thimbler (EU). Aku mikir yen wong Yunani wis nggawe kesimpulan.
  6. Dave36
    Dave36 7 Februari 2015 10:19
    +9
    Wong ayu!!!!
  7. domokl
    domokl 7 Februari 2015 10:19
    + 13
    Detonator ... EU, minangka organisasi, retak. Iku mung amarga ora ana negara sing ngerti yen dheweke dudu sapa-sapa ... Kita ngenteni Spanyol, Portugal .. Lan luwih ngisor dhaptar ...
    1. lor.56
      lor.56 7 Februari 2015 10:41
      +5
      Alexander, kabeh iki apik, yen mung sawetara jenis kudeta ora bakal diatur maneh, karo teka kanggo daya sabanjuré "kolonel ireng".
      1. domokl
        domokl 7 Februari 2015 11:00
        +3
        Kapethik saka: sever.56
        sabanjure "kolonel ireng".

        Salam Valery ... Aku setuju. Ana rasa wedi. Nanging, miturut pendapatku, kudeta kasebut ora bakal ngrampungake apa wae babagan njaga keanggotaan Uni Eropa ... Saenipun, saiki kita kudu ngatur krisis pemerintah lan mung ngganti tokoh.
        Iku mung mamang.
  8. cerey51046
    cerey51046 7 Februari 2015 10:19
    +3
    Wong nggoleki sing paling apik.
  9. Federal
    Federal 7 Februari 2015 10:20
    +2
    Mesthi, siji bisa nyana kabeh saka Yunani, nanging kelangan!!! Ketoke ora ana sing bisa mbayangake keselarasan kasebut saka Yunani.
  10. Cossack Ermak
    Cossack Ermak 7 Februari 2015 10:22
    + 17
    Ora perlu sponsor Yunani!!!!!!!!!!!! Dheweke ora bakal mbayar utange. Ora akeh jeruk!

    Iku luwih apik kanggo nandur modal dhuwit iki ing bandar Crimean, lan ora ing Yunani.
    1. Igor39
      Igor39 7 Februari 2015 10:31
      +5
      Aku mikir kita kudu nindakake okehe kanggo break munggah EU.
      1. Cossack Ermak
        Cossack Ermak 7 Februari 2015 10:41
        0
        Sanajan kita nggunakake kabeh cadangan emas Rusia kanggo numpes EU, kita ora bakal numpes EU. nglirik Lan kita bisa ambruk. Yunani minangka negara bangkrut, sing duwe utang amarga ngasilake sethithik. Aku ora weruh keuntungan ekonomi saka bantuan Yunani, mung carane medeni Eropah. Wangsulan: Bab ingkang utama kene ora kanggo muter kakehan. Yunani minangka tong minyak tanpa wates $ 240 milyar kanggo negara cilik sing ora duwe ekonomi maju.
        1. shasherin_pavel
          shasherin_pavel 7 Februari 2015 11:13
          0
          Yen presiden anyar wis pinter ngeyel arep ngganti lagu kebangsaan, konstitusi lan pamarentah, ora ana masalah maneh ing kene, kabeh utange digantung ing pemerintah lawas. Iki sing ditindakake Islandia ing sawijining wektu, ing ngendi Amerika ngetrapake silihan lan nggawa persentase silihan kasebut menyang jumlah astronomi, kaping telu kabeh biaya Islandia. Ana conto, iku bakal dadi kepinginan kanggo nggunakake. Kajaba iku, utang $ 240 milyar dadi taruhan.
    2. DartWerter
      DartWerter 7 Februari 2015 10:39
      +8
      Pelabuhan Crimean ing Segara Ireng, lan Yunani - ing Mediterania. Yen strategis nguntungake kanggo nandur modal ing pelabuhan Yunani, kenapa ora? Apa wae luwih apik tinimbang ing koran Amerika lan Eropa.
    3. Dejavu
      Dejavu 7 Februari 2015 11:53
      +1
      Luwih apik saka salah siji. Nanging nyuwek potongan saka EU minangka usaha sing nggodha.
    4. U-47
      U-47 7 Februari 2015 12:52
      0
      Kutipan: Cossack Ermak
      dhuwit iki menyang pelabuhan Crimean,

      iki, mesthi, bener, nanging ing kahanan embargo padha durung populer. Investasi sing ragu-ragu.
      1. Cossack Ermak
        Cossack Ermak 8 Februari 2015 03:55
        0
        Dadi, kenapa wong Tionghoa kepengin banget tuku lan mbangun pelabuhan ing Crimea?
        Pelabuhan ing sisih kidul Eropah minangka kelanjutan saka Silk Road. Mbongkar barang saka transportasi sepur lan pangiriman liwat segara menyang kabeh negara Eropah. Ora Matter ngendi kanggo mbangun port kuwi. Negara bakal entuk manfaat saka transit. Praktis nyebar roti karo butter karo caviar ireng kanggo akèh taun teka.
        Wong Tionghoa pengin duwe saham pelabuhan lan ngontrol kabeh proses. Nanging dheweke ora menehi. Enggo bareng ngiket. Mbangun pelabuhan kasebut ing Yunani tegese ninggalake negara sampeyan tanpa apa-apa.
  11. bagatur
    bagatur 7 Februari 2015 10:22
    +9
    Wong Yunani luwih seneng dhuwit EU tinimbang Rusia! Kaya sing diucapake ing Bulgaria, sing mbayar, dheweke bakal pesen musik! Dadi kene uga! Yunani utang 240 milyar lan ora ana sing bakal ngapura dheweke kanggo iki ... Rusia siap mbayar milyar iki kanggo katresnan Yunani? Ragu-ragu... Keturunan Odysseus lagi main tari pemerasan favorit! Kaya, aja ngapura utang, ayo menyang Rusia lan ninggalake EU lan NATO. Ora bakal, ora!
    1. RUS
      RUS 7 Februari 2015 10:33
      -2
      Quote: Bagatur
      Rusia lan ninggalake EU lan NATO. Ora bakal, ora!


      Mesake langsung.
    2. Klim2011
      Klim2011 7 Februari 2015 10:34
      +6
      Bagatur, wong-wong Yunani mesthi meres Uni Eropa, nanging yen padha kasil, apa ora wong Bulgaria wiwit meres EU? nglirik
      Lan saliyane Odysseus, dheweke uga duwe Alexander Agung, dheweke ora disebut Agung kanggo nari. ombenan
      1. RUS
        RUS 7 Februari 2015 10:45
        +3
        Kutipan saka Klim2011
        Lan saliyane Odysseus, dheweke uga duwe Alexander Agung, dheweke ora disebut Agung kanggo nari.


        Makedonia ora nganggep awake dhewe dadi wong Yunani lan perang karo wong Yunani, utawa malah ora perang, nanging bisa ngalahake.
        1. Klim2011
          Klim2011 7 Februari 2015 11:08
          0
          Temtokake banjur kewarganegaraan Alexander, apa dheweke pancen wong Mongol?
          1. RUS
            RUS 7 Februari 2015 11:31
            +5
            Kutipan saka Klim2011
            Temtokake banjur kewarganegaraan Alexander, apa dheweke pancen wong Mongol?

            Wong Makedonia kuna dudu wong Yunani (Hellenes). Lan wong Yunani dhewe ing dina iku ora podho - padha wong (ing jaman kepungkur, suku), digabungake karo budaya linguistik cedhak, wilayah, etc. Asimilasi wong-wong sing cedhak-urip nglancarake beda suku saka wektu. Ayo kula ngelingake sampeyan yen ing abad kaping 4 SM - wektu urip Alexander Agung - wilayah Yunani gumantung ing Makedonia. Lan pancen, Makedonia nguwasani Semenanjung Balkan.
            Minangka kanggo werna Slavia: Makedonia saiki dianggep minangka negara Slavia. Nanging kepriye benere ujar manawa wong-wong sing manggon ing wilayah sing saiki dadi Makedonia nganggep awake dhewe minangka Slav iku titik sing ora bisa dingerteni. Macedonia resmi modern nandheske babagan akar Slavia saka negara Makedonia Kuna. Wong-wong Yunani ing sawijining wektu nyoba kanggo nyegah Alexander saka melu ing Olimpiade, argue sing Games iki kanggo Hellenes, lan ora kanggo wong barbar, amarga padha dianggep wong. Dadi pitakonan saka asal Slavic Alexander kudu dianggep mbukak. Mbok menawa luwih bener kanggo nganggep yen gagasan sing dikembangake ing wektu kasebut babagan wong barbar (kalebu Slavia) minangka wong sing ora beradab nyumbang kanggo nyoba Alexander piyambak kanggo mbuktekake asal-usule minangka Argive.
            1. Klim2011
              Klim2011 7 Februari 2015 11:50
              +1
              Krivichi, Vyatichi, pedunung Polissya uga dudu Rusia, proses nyawijikake pamrentahan Rusia ing tangan siji uga ngliwati perang internecine.
              Pitakonan, misale jek kula, kudu dianggep kanthi tambahan lingkungan budaya lan agama, lan adhedhasar iki, Alexander Yunani.
              1. RUS
                RUS 7 Februari 2015 11:58
                +1
                Kutipan saka Klim2011
                lan adhedhasar iki, Alexander wong Yunani.


                Banjur dudu kanggo sampeyan utawa kanggo aku - wong Hellenic Makedonia. ngguyu
                1. Klim2011
                  Klim2011 7 Februari 2015 12:07
                  +2
                  Maxim, ayo maju!
                  Inggih, kanggo Makedonia! ombenan , lan ya, kanggo Elina uga.
                  1. RUS
                    RUS 7 Februari 2015 12:11
                    +1
                    Kutipan saka Klim2011
                    Maxim, ayo maju!
                    Inggih, kanggo Makedonia! ombenan , lan ya, kanggo Elina uga.


                    Kesepakatan! ombenan
            2. bagatur
              bagatur 7 Februari 2015 18:28
              0
              Minangka kanggo werna Slavia: Makedonia saiki dianggep minangka negara Slavia.

              Iki wong Bulgaria. Sawisé dikuwasani Makedonia ing taun 1913, wong-wong Serbia ngakoni yèn dhèwèké minangka "Serbia nyata-nyata". Perdhana Mentri Serbia Nikola Pasic-sin piyambak, wong Bulgaria, asli saka kutha Gabrovo, manggon ing Serbia nganti kamardikan Bulgaria ing taun 1878. Sawise Perang Dunia I, Georges Clemenceau takon marang Pasic, apa sing ditindakake Serbia / Yugoslavia / karo 700 wong Bulgaria Makedonia? Pasic mangsuli yen sawise 000 taun dheweke bakal dadi Serbia ... ora! Ing taun 30, Tito lan timnya mbayangake bangsa Makedonia sing ajaib iki! Luwih saka 1944 guru elit, imam, lsp. Banjur padha ngumumake dialek kanggo ezik Bulgaria kanggo "ezik Makedonia" lan nulis. Banjur padha nyolong apa padha bisa saka sajarah Bulgaria saka abad kaping 20 kanggo tengah abad kaping 000 ... Bulgaria Tsar Samuil 998-1014 lan kulawarga, kabeh juara Bulgaria kanggo pasamuwan lan kamardikan nasional ... Lan pungkasanipun, ing 90s, sing disebut. "antiquisization" - dicocogake lan kuna Makedonia karo kabeh jalaran kadaluwarsa ... Ing cendhak, saiki Macedonia-denationalization saka Bulgaria. Bener, proses rebalancing saiki lagi ditindakake, nanging alon-alon ... turunane wong-wong sing nyembelih rakyate kanggo kepentingan Yugoslavia isih mrentah ing Skopje!
          2. bagatur
            bagatur 7 Februari 2015 18:13
            0
            Wong Makedonia kuna iku wong saka 3 konstituen - Iliri, Thracians mesthi Elin. Nanging wong Yunani dhewe - Aristoteles, nulis yen Alexander ora ngomong marang prajurite nganggo basa Yunani.
      2. serega.fedotov
        serega.fedotov 7 Februari 2015 11:19
        +5
        Kutipan saka Klim2011
        Bagatur, wong-wong Yunani mesthi meres Uni Eropa, nanging yen padha kasil, apa ora wong Bulgaria wiwit meres EU?

        Dadi YES!! Wong Yunani kudu dadi kanca karo negara Uni Eropa, amarga padha tetanggan! Lan Rusia adoh! Kanthi NATO, ana obrolan khusus, Yunani ora ana hubungane karo iki (elinga malah Siprus) lan dheweke mbayar iuran!
        Wong-wong Yunani kanthi brazenly lan mbukak "goyangake" EU lan mbantu wong-wong mau ing prakara sing angel iki, kanggo kepentingan KITA: luwih akeh Yunani goyangake saka EU, luwih akeh wong sing pengin mbaleni prestasi Yunani bakal katon! Lan wong Bulgaria ora bakal. dadi siji-sijine!
        Lan deleng carane pasar saham "nari" ing RUMORS ing sekitar Yunani - yen sesuk ana akeh "Yunani" cilik - EU ora bakal peduli karo kapentingan Amerika Serikat! Nanging Rusia bakal duwe kesempatan gedhe kanggo "nempatake tekanan" ing EU
        1. Klim2011
          Klim2011 7 Februari 2015 11:23
          +4
          Sampeyan ndeleng ing ROOT, kanca! Sawise seminggu kerja keras, aku kesed nulis komentar sing rinci hi
      3. bagatur
        bagatur 7 Februari 2015 18:10
        +1
        Amarga kita ora duwe apa-apa. Wong Yunani bisa nganggo mata uang Eropa, euro!Wong Yunani terus terang ngapusi babagan apa sing ditampa. Sawise kabeh, defisit ora luwih saka 3% dibutuhake ... Eurobank lan Departemen Keuangan zona euro nesu apa saben siswa taun 1 ngerti - ora ana mekanisme kanggo ninggalake zona euro, iki tiket siji-liner!Ekonomi -Greece negara sing salawas-lawase utang lan wis bangkrut paling 5 kaping ing 180 taun negara. Ing taun 1981, sawise rekonsiliasi junta dening "kolonel ireng", dheweke cepet-cepet digawa menyang Komunitas Ekonomi EIO-Eropa. Dhuwit diwutahake kaya udan saka langit - iku penting kanggo nggawe Yunani pasuryan kapitalisme ing Balkan! Kasunyatan bilih oligarki Yunani nyolong lan nyolong partners ora penting, ana perang kadhemen!Wong Yunani sakbenere ravratilis manggon ngluwihi standar apik, amarga Eropah lan utamané Jerman kudu tansah mbayar! Yen itungan Eropah ora ana ing ancaman. padha dikirim menyang .. Lan kasunyatan sing Alexander Agung Yunani uga ora kabeh bebener ora rahasia sing Makedonia kuna ora ngidini Olimpiade, Elins nyata ora nganggep wong ...
    3. Hagalaz
      Hagalaz 7 Februari 2015 10:42
      +3
      Aku setuju yen ana pilihan kasebut. Rusia ora bisa tanggung gumantung ing Yunani, nanging cukup bisa kanggo muter ing maksud. Ayo ndeleng langkah-langkah tartamtu, yen dheweke nindakake utang-utange, yen saluran pipa liwat, ayo ndeleng kepiye carane ngetrapake panjaluke. Kanggo nyopot gombal saka tembok minangka manfaat cilik. Umumé, luwih becik nempel ing bokong Eropa.
    4. Tersky
      Tersky 7 Februari 2015 11:04
      +5
      Quote: Bagatur
      Yunani tresna dhuwit EU luwih saka Rusia!

      Lan nalika Rusia njupuk dhuwit EU?
      Quote: Bagatur
      Keturunan Odysseus lagi main tari blackmail favorit!
      Lan apa wong Bulgaria "nari" nalika ngethok South Stream? Tari apa sing dipentasake ing taun 2003? kapan sampeyan gabung NATO? Nalika sampeyan gabung karo EU ing 2007? Aku ora mbela Yunani ing sembarang cara, nanging aku bisa ngomong siji bab, padha ora tau ngiyanati Rusia kanggo keuntungan sedhela.
      1. bagatur
        bagatur 7 Februari 2015 18:34
        0
        1. USSR, VD lan SIV ora dibubarake, apa aku kudu ngelingi sapa sing nindakake iki?
        2. Apa sing kudu ditindakake Bulgaria ... ngenteni Rusia ngelingi yen ana kapentingan ing Balkan?
        3. Gabung karo NATO disetel minangka syarat kanggo mlebu Uni Eropa, nuwun sewu, nanging kita ora duwe kasugihan alam Rusia lan rudal lan hulu ledak nuklir.
        4. Aliran Kidul mandheg dening Uni Eropa lan Amerika Serikat minangka akibat saka krisis ing Ukraina, padha mikir yen Bulgaria dhewe wis nggawe akeh pujian kanggo para panguwasa kita.
    5. shasherin_pavel
      shasherin_pavel 7 Februari 2015 11:37
      +3
      Nonton kartun Rusia "Golden Antelope", ing ngendi Golden Antelope nggulung emas akeh banget nganti dheweke nguwuh "cukup" lan kanthi tembung iki kabeh emas dadi pecahan lempung. Ing wiwitan, wong Yunani, kaya padishah, ujar: "Kewan bodho ... ora ana emas sing akeh banget!" Lan saiki dheweke wis ngomong "Cukup, Cukup!". Iku sampeyan wong Bulgaria sing ora gelem nerusake pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir, sing bisa ngasilake penghasilan jutaan euro saben jam, aku ngomong iki, adhedhasar program saluran H2O babagan ngganti reaktor nuklir, nalika ana. ngandika bab mundhut saka wektu nganggur saka TURBINE ing yuta saben jam. Sampeyan wis ora gelem mbangun pipa minyak ing wilayah sampeyan lan sampeyan ora gelem nggawe pipa gas ... Para Padishah Bulgaria, ati-ati yen ekonomi ora ngandhani sampeyan: "Lewih becik kita menyang Padishah liyane.
      Nuwun sewu, nanging saiki ora ana topik: saluran RBC nuduhake 11:32 7 Feb. kendaraan tempur rusak "Marder" ing Novorossia. Apa aku bakal bledosan, nanging trek lan sasis saka "Marder".
    6. DV69
      DV69 7 Februari 2015 12:05
      +3
      Quote: Bagatur
      Wong Yunani luwih seneng dhuwit EU tinimbang Rusia! Kaya sing diucapake ing Bulgaria, sing mbayar, dheweke bakal pesen musik! Dadi kene uga! Yunani utang 240 milyar lan ora ana sing bakal ngapura dheweke kanggo iki ... Rusia siap mbayar milyar iki kanggo katresnan Yunani? Ragu-ragu... Keturunan Odysseus lagi main tari pemerasan favorit! Kaya, aja ngapura utang, ayo menyang Rusia lan ninggalake EU lan NATO. Ora bakal, ora!


      Ya, wong Bulgaria wis rampung dolanane. South Stream bakal ngliwati Turki.
      1. bagatur
        bagatur 7 Februari 2015 18:37
        0
        Apa ana dhuwit? 40 milyar dolar akeh banget malah kanggo Rusia. Nyuwun pangapunten, nanging aja nyalahke negaraku, banget banget kanggo njupuk langkah kaya ngono.
  12. pensiunan
    pensiunan 7 Februari 2015 10:23
    +1
    Kanca-kanca Yunani! Sampeyan ana ing dalan sing bener, kanca-kanca! tresna
  13. Okeyoo
    Okeyoo 7 Februari 2015 10:24
    0
    Iku misale jek kula sing iki luwih cara kanggo remet dhuwit metu saka EU, mentri finance ngandika sing padha mesthi ora bakal njupuk dhuwit saka Rusia. Nanging sampeyan butuh dhuwit :)
    1. WildCat-731
      WildCat-731 7 Februari 2015 11:21
      +3
      Kutipan saka Okeyoo
      Iku misale jek kula sing iki luwih cara kanggo remet dhuwit metu saka EU, mentri finance ngandika sing padha mesthi ora bakal njupuk dhuwit saka Rusia. Nanging sampeyan butuh dhuwit :)

      Ing kene Tapericha Eureka bakal mulai gatel luwih kuat: kanggo sapa sing kudu menehi denyushka - menyang Hellenes utawa Piglet?
  14. slizhov
    slizhov 7 Februari 2015 10:24
    +5
    Kanggo Pengawal Presiden Hongaria lan Cekoslowakia TEKA!!!
    lan bakal ana prosesi negara liya sing Merkel wis rotted menyang EU!
  15. Abbra
    Abbra 7 Februari 2015 10:25
    +5
    Ya, ana sing salah ing kraton NATO lan EU. Toto mlayu Merkel lan Hollande. Kita ngenteni pangembangan acara, kanca-kanca!
  16. pascal309
    pascal309 7 Februari 2015 10:26
    +3
    Dheweke butuh keamanan sing apik saiki!! Atiku krasa bisa tiba ing undhak-undhakan lan patah gulu utawa kaya ngono. Dadi warta kasebut apik banget.
  17. pvv113
    pvv113 7 Februari 2015 10:29
    +2
    Yunani kudu mutusake masalah mundur saka NATO sapisan lan kanggo kabeh.

    Seneng kanggo wong Yunani! Teka, ing EAEU lan CSTO! apik
    1. bagatur
      bagatur 7 Februari 2015 18:38
      0
      Ngalamun apik lan gratis ngguyu
  18. St25310
    St25310 7 Februari 2015 10:30
    +4
    Ide kasebut apik, nanging ora ana sing ngidini Yunani ninggalake EU lan NATO kaya ngono. Bisa uga skenario Yugoslavia utawa Ukrainia.
    1. K-50
      K-50 7 Februari 2015 12:52
      +5
      Kutipan saka: st25310
      Bisa uga skenario Yugoslavia utawa Ukrainia.

      Apa gunane?
      Iku adoh saka Rusia lan geni iki ora bakal nyebar menyang kita. Industri kita karo Yunani ora cocog karo cara apa wae, ora ana industri sing saling gumantung. Cukup rusak kabeh pasugatan ing toko cina? Mula awake dhewe mbangun maneh.Remuk negara dadi daerah-daerah cilik, maneh, “Kenapa?”. Sampeyan ora krungu babagan perselisihan antar etnis khusus, apa sing kudu dibuwang ing tungku supaya tetep kobong?
      Ing kasus apa wae, wong Yunani ngirim kabeh wong ing rute erotis sing mlaku, nyatakake standar (bangkrut teknis) lan wiwit urip saka "slate resik", kanthi cara sing anyar.
      Mung wektu iki, dheweke ora bakal fokus ing toleransi, nanging nasionalisme (ora bakal bingung karo Nazisme), yaiku, keprihatinan normal kanggo negarane lan pembangunane bakal ana ing ngarep, lan ora ngganggu sapa wae.
  19. APASUS
    APASUS 7 Februari 2015 10:31
    +4
    Nalika iki mung bebek koran, apa sing kudu dibahas?
    Tsipras dèrèng wêruh saèstu bab tumindaking bisnis, kajawi slogan-slogan botên sagêd nindakaken punapa-punapa, kawiwitan, saora-orane rancangane pamarentah kudu diumumake kanthi resmi, banjur ana topik ngisep.
  20. Rusian Uzbek
    Rusian Uzbek 7 Februari 2015 10:31
    +5
    yaiku, wong Yunani dirampok nganti ora peduli karo EU lan NATO;) saiki wis jelas kenapa Miss Bock lan Mistral kesusu menyang Moskow "diisolasi saka saindenging jagad" kanthi cepet ... dadi ora nganti cacat Trypillia ...
  21. DYMYCH
    DYMYCH 7 Februari 2015 10:31
    +1
    Yunani kudu mutusake masalah mundur saka NATO sapisan lan kanggo kabeh.Ah, uh. Apa iku? Shorted 220 kanggo 380? Plus-menyang lemah? Aku arep njaluk sawetara port. Kabar apik.
  22. pemikir
    pemikir 7 Februari 2015 10:32
    +4
    Lan banjur Italia:
    Balai Kota Ceriano Laghetto ora gelem ngganti jeneng salah sawijining alun-alun "Martiri di Odessa" (Alun-alun Martir Odessa) senadyan panjaluk duta besar Ukrainia, laporan Monza Today. Jeneng iki diwènèhaké marang panggonan kasebut ing Nopember taun kepungkur kanggo ngeling-eling pembantaian Nazi marang penduduk Odessa nalika Perang Donya II ing taun 1941 lan puluhan wong sing diobong urip ing House of Trade Unions ing 2014.
  23. VD chauvinis
    VD chauvinis 7 Februari 2015 10:34
    0
    Yen kedadeyan kasebut, kahanan militer-politik ing Eropa bakal owah banget nganti sirahmu muter ... Iku apik banget yen dadi kasunyatan. Iku misale jek kula sing Yunani mutusaké kanggo ngatasi masalah karo macro blackmail.
  24. vol0773
    vol0773 7 Februari 2015 10:35
    0
    M-ya, pikirane ala teka, nanging kita bakal percaya yen kabeh bakal apik karo dheweke !!!!
  25. rasputin17
    rasputin17 7 Februari 2015 10:35
    0
    Dadi apa sing bakal kita deleng sabanjure? Miwiti "Kanggo kesehatan!" ayo padha ndeleng carane padha rampung! Akeh panguwasa arep Olympus janji lan ngandika kathah! Ayo ndeleng kepiye dheweke bisa slamet ing tes sing paling penting sing durung teka!
  26. Kazak Bo
    Kazak Bo 7 Februari 2015 10:36
    +5
    Kutipan saka MEHT
    Es wis pecah...

    Es wis pecah ... lan minangka klasik sing digunakake kanggo ngomong, "proses wis diwiwiti!" ... Nanging wedi yen ... sing ... Pitakonan beda - carane kita "liberal" lan paling kanca-kanca saka Komite Regional Washington saka sektor ekonomi saka pamaréntah D. Medvedev ora break kayu bakar. Pasukan keamanan, sing langsung bawahan PRESIDEN V. PUTIN, bakal ndhukung rapprochement kuwi karo Rusia ... nanging pimpinan financial lan ekonomi pamaréntah ... pandherekipun Gaidar, Chubais lan Kudrin ora mung sijine tongkat ing nanging bisa, kanthi idin Medvedev, mung sabotase langkah-langkah anti-Kulon Yunani iki ...
  27. wuwus71
    wuwus71 7 Februari 2015 10:38
    0
    Sadulur kita!!!! Tendang bokong kabeh!!! Aku sing iki ora bebek lan kabeh bakal bisa metu lan Yunani mung ora blackmailing EU, nanging kabeh ana ing urip nyata.
  28. biv61
    biv61 7 Februari 2015 10:38
    +5
    Kita bakal katon luwih. Ing Yunani, kekuwatan ana ing tangan "kiwa radikal", akeh sing dadi komunis lan saiki, nanging komunis Yunani, iki dudu Zyuganovite kanggo sampeyan, iki minangka kanca sing cedhak karo gambar 1917. nglirik
    Dadine bisa numpuk barang akeh... enteni, Pak. Minangka kanggo utang - padha uga bisa muter ing gawan - gampang, karo introduksi simultaneous saka itungan dhewe + sistem distribusi kanggo pisanan, supaya ora jalaran saka impoverishment cetha saka wong sawise standar ngumumaké. Bisa uga. Umumé, katon luwih))).
  29. kolobok59
    kolobok59 7 Februari 2015 10:42
    +3
    amerika ora bakal nglilani Yunani saka kutu, bakal cepet rendhem tsipras
  30. BOB044
    BOB044 7 Februari 2015 10:42
    +1
    Dadi bata pisanan saka tembok EU tiba karo kacilakan. Awal akhir EU EU kaya bocah cilik sing ora ngecor kabeh, jebule dadi bubur. hi
  31. sichevik
    sichevik 7 Februari 2015 10:43
    +1
    Nalika aku ngerti, GDP mutusake kanggo numpes Uni Eropa saka njero. Atur pamisah antarane anggota serikat iki. Pinter, pinter, ojo ngomong opo-opo...
  32. Felix-A
    Felix-A 7 Februari 2015 10:48
    0
    "Kanggo Lintang lan Belang sing Agung lan Elek" kaya arit ing "endhog", saiki wis jelas godhok banyu ss.. padha katon. ngguyu Yunani iku ayu!
  33. Holly Gremlin
    Holly Gremlin 7 Februari 2015 10:50
    +5
    Skema klasik Kakaisaran Romawi:
    1. Pusat urip saka tanah anyar sing dicaplok
    2. Tanah anyar mboko sithik entuk status sing utama, lan wiwit urip saka akuisisi kekaisaran paling anyar
    Dadi, supaya kabeh wong seneng, kekaisaran kudu terus berkembang.
    EU dibangun kira-kira miturut skema iki: kudu nambah ing mangsa ngarep, amarga peserta lawas pengin mangan, nanging masalahe ora ana sing mangan.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. patriot13.
    patriot13. 7 Februari 2015 10:54
    0
    Kabar apik, wong Yunani sing apik, sapa sing bakal ngobong gendéra EU anti-rakyat sabanjure?
  36. DYMYCH
    DYMYCH 7 Februari 2015 10:56
    +1
    Yunani-metu saka NATO? - mati topik.
    1. kuz363
      kuz363 7 Februari 2015 19:14
      0
      Umumé, dheweke menehi bantuan kanggo 300 milyar. Euro
  37. dhasar
    dhasar 7 Februari 2015 10:58
    +3
    Lan apa: iwak nggoleki endi sing luwih apik, lan wong Yunani ing endi iwak ...
  38. Alfizik
    Alfizik 7 Februari 2015 10:58
    +1
    Inggih, saiki para dewa Olympus kanggo kita.
  39. roket abang
    roket abang 7 Februari 2015 11:00
    +4
    Wong Yunani sing apik, kirim Geyropa iki ing bokong!
  40. Optimis waja
    Optimis waja 7 Februari 2015 11:01
    -1
    Aku rumangsa yen Soyuz 2.0 bakal dianyari banget lan malah digedhekake.
  41. shishakova
    shishakova 7 Februari 2015 11:01
    0
    Apik banget!
    Ing "Yunani, lan kabeh ana", kenapa dheweke butuh NATO?))
  42. Kelevra
    Kelevra 7 Februari 2015 11:02
    0
    Apik banget, dheweke ngerti sapa sing kudu dadi kanca! Kita ngerti kabeh wektu yen EU minangka pompa biasa; pompa sumber daya metu saka negara menyang Jerman, Prancis lan AS!
  43. tolmachiev51
    tolmachiev51 7 Februari 2015 11:02
    +1
    Zadolbayut sanksi lan mbayar utang!!! Ora kabeh urip iki sepele, senajan ana kepinginan......
  44. AVA77
    AVA77 7 Februari 2015 11:03
    +1
    Yen Gusti Allah ora nindakake kabeh kanggo luwih apik, lan papan suci ora bakal kosong, kita bakal weruh.
  45. embrio
    embrio 7 Februari 2015 11:03
    0
    Kayane Maidan sabanjure bakal ana ing Yunani.
  46. pochtavas2014
    pochtavas2014 7 Februari 2015 11:05
    0
    Yunani duwe kabeh. Utamane emosi lan temperamen kidul.
  47. Cossack1492
    Cossack1492 7 Februari 2015 11:06
    0
    Uni Eropa ora bisa gagal, amarga negara kasebut minangka negara buatan sing digawe mung kanggo keuntungan dening Jerman lan Amerika Serikat. Perampokan tanpa wates, karusakan saka industri lan tetanèn, transformasi negara menyang sawetara jinis leladen kanggo unterme kita iku kabeh sing digawa. Cetha yen wong Yunani ora tahan lan mbalela, nggawa sosialis lan komunis menyang daya (yaiku , wong sing paling nyukupi lan progresif ing planet). Ora kaya ukrov, ing Mediterania, dheweke wis ngerti iki. Saiki kita ngenteni giliran ngiwa ing Spanyol lan Portugal.
  48. guznorodov
    guznorodov 7 Februari 2015 11:07
    0
    Lan ing Geyrop, dheweke luwih akeh ngomong babagan kalangan bisnis Rusia lan Jerman sing kasengsem ing ngangkat sanksi ekonomi. Pernyataan kasebut digawe sajrone bagean sadurunge Forum Ekonomi Moskow "Interaksi antarane bisnis Rusia lan Jerman ing kahanan anyar: akibat ekonomi lan cara kanggo njaga kemitraan."
    "Nasib donya gumantung marang kita, yen sampeyan seneng. Tragedi Ukraina mbutuhake kerjasama sing cedhak banget antarane Jerman lan Rusia. Nalika wong mati saben dina, sampeyan kudu ketemu saben dina, negosiasi, nggawe kompromi. Nanging iki ora Saka wektu kanggo wektu, para pihak ngomong ing telpon, kabeh wong bakal mumble lan luwih maju, nanging mung ora sopan, "ujare ahli kasebut.
  49. eskanderRUS
    eskanderRUS 7 Februari 2015 11:20
    +1
    Sanalika pamrentah Yunani anyar wiwit mbatalake nilai euro kanggo mutusake hubungane karo Brussels, kanca-kancane ora bakal tahan suwe, dheweke bakal meksa supaya ora goyangake prau kanthi nyeri likuidasi fisik, ana akeh contone. Kuwat lan bebas yaiku wong sing duwe taring lan untu, karakter sing mandiri lan ora wedi.
  50. Kosmos1987
    Kosmos1987 7 Februari 2015 11:23
    0
    Rusia ngandika, lan China bakal nindakake, Yunani minangka springboard banget kanggo serangan ing Eropah ing syarat-syarat ekonomi. Nalika Rusia ngalihake perhatian, China bakal kenek mburi. Bener, bener!
    1. WildCat-731
      WildCat-731 7 Februari 2015 13:35
      +3
      Kutipan: Cosmos1987
      Rusia ngandika, lan China bakal nindakake, Yunani minangka springboard banget kanggo serangan ing Eropah ing syarat-syarat ekonomi. Nalika Rusia ngalihake perhatian, China bakal kenek mburi. Bener, bener!

      Pitakonan kabeh saiki bakal kaya mangkene: Apa China pancen pengin nyerang?
      1. kuz363
        kuz363 7 Februari 2015 19:11
        +2
        China duwe tujuan dhewe. Rusia sing kuwat uga ora dibutuhake.