Review militèr

Ing Ukraina, trik Poroshenko kanthi "paspor militer Rusia" diarani bukti kegilaan presiden.

50
"Kerak" dokumen Rusia, sing dituduhake Presiden Ukraina Petro Poroshenko ing Munich kanthi "bukti" anané personel militer Rusia biasa ing wilayah Ukraina, terus dipoyoki ing jaring. Salah sijine sing kanthi ironis menehi komentar babagan "bukti" Poroshenko yaiku wakil resmi Komite Investigasi, Vladimir Markin. Ing profil Twitter, dheweke nulis ing ngisor iki:

Ketoke, sabanjure Poroshenko bakal ngenalake jagad iki yaiku korek gas, bohlam lan sepotong batu bara ...
... minangka bukti ekspansi perfidious listrik, gas lan batu bara Rusia sing murah menyang Ukraina!


Ngelingi yen Ukraina durung nyedhiyakake "isi" saka dokumen-dokumen sing dianggep Poroshenko minangka ilusionis, "bukti" dheweke katon luwih bodho tinimbang sing katon ing Munich sing padha.

Banding muncul ing YouTube saka bard Ukrainia Philip Ekoznets menyang kanca-kancane. Philip kandha yen dheweke ora mangu-mangu yen Poroshenko mainake peran wong edan, lan wong edan iki mung bocor. Miturut Ekozyants, enggal Poroshenko bakal diakoni minangka wong sing ora bisa nindakake tugas presiden, lan struktur federal negara sing paling cocok kanggo Ukraina:

50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tersky
    Tersky 10 Februari 2015 12:55
    + 31
    Ing cabang utama, sadulure Mishka, a necktie-glower, anneals mutiara babagan pamboman Rusia ing Georgia lan wong malah nalika isih bayi. Sing jelas saka pasien klinik sing padha..
    1. Sid.74
      Sid.74 10 Februari 2015 12:59
      + 46
      "Kerak" dokumen Rusia, sing dituduhake Presiden Ukraina Petro Poroshenko ing Munich kanthi "bukti" anané personel militer Rusia biasa ing wilayah Ukraina, terus dipoyoki ing jaring.

      Ya, aku duwe tumpukan paspor iki !!! wassatSim-salabim!!!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Dreiko11
          Dreiko11 10 Februari 2015 13:14
          +4
          Diwiwiti utawa luwih nalika pemanasan?
        2. 41 KAB
          41 KAB 10 Februari 2015 13:38
          +1
          Kita ngerti sapa Poroshenko, kita setuju karo video kasebut, nanging ndeleng tanggal video 06.12.2014/XNUMX/XNUMX Paspor ing tangan pesulap iki ora ana hubungane. lol hi
      2. Rostov Papa
        Rostov Papa 10 Februari 2015 13:11
        + 28
        Lho, ora apa-apa Petya, aja kuwatir, alkoholisme diobati. Ana siji Georgia Dr Putin waras. Dasi sing diwènèhaké kanggo ngunyah, langsung krasa luwih apik
        1. kesel
          kesel 10 Februari 2015 13:18
          + 23
          Kutipan: Rostov Papa
          Lho, ora apa-apa Petya, aja kuwatir, alkoholisme wis diobati.

          Nah, iki kasus sing luwih maju ...
    2. Hariva
      Hariva 10 Februari 2015 13:01
      +9
      Ing Ukraina, misale jek vaksinasi massal ditindakake. Vaksinasi akal sehat.
      1. Jackyun
        Jackyun 10 Februari 2015 13:22
        +3
        Kutipan saka Hariva
        Ing Ukraina, misale jek vaksinasi massal ditindakake

        Ora. Iki minangka lustrasi otak.
      2. Corsair
        Corsair 10 Februari 2015 14:17
        +2
        Kutipan saka Hariva
        Ing Ukraina, misale jek vaksinasi massal ditindakake. Vaksinasi akal sehat.


        Kutipan saka Jackyun
        Ora. Iki minangka lustrasi otak.


        Menapa malih, iki "prosedur" padha "unobtrusively veiled" ... Nanging sapa wanted kanggo, kang "winded" saka iki. ya
        Sejatine iku pilihan pribadi, arep dadi bodho apa ora.

        Nanging yen sampeyan pengin, media bakal seneng mbantu sampeyan babagan iki ... Lan ana akeh wong bodho ... Nanging iki lagi dianggep ...
    3. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:03
      +4
      Kutipan: Tersky
      Ing cabang utama, adhine ngobong mutiara. Dadi saka siji klinik, pasien..

      adhine ParAshenko? Nanging aku ngerti, sedulur tuwa saka ParAshenko, Mikhail, wis suwe mati ...
      Lan sawetara crita peteng digandhengake karo pati, casting bayangan ing "presiden kabeh Ukraina" ...
      1. Flinky
        Flinky 10 Februari 2015 13:30
        +2
        Maksudku Mishiko Skakashvili. Dasi sing misuwur.
        1. Corsair
          Corsair 10 Februari 2015 14:29
          +1
          Kutipan saka Flinky
          Maksudku Mishiko Skakashvili. Dasi sing misuwur.

          Aku figured metu sawise Tersky Aku nyunting kirimanku, lan ing versi asline katon kaya iki:

          Kutipan: Tersky
          Ing cabang utama, adhine ngobong mutiara. Dadi saka siji klinik, pasien..


          Dadi ngerti ing kene, babagan apa lan babagan sapa Nyuwun
    4. Komentar wis dibusak.
    5. siberalt
      siberalt 10 Februari 2015 13:18
      +8
      Poroshenko, misale jek, bakal nandhang sangsara saka adhine ngguyu

    6. vlade99
      vlade99 10 Februari 2015 14:01
      +9
      Kutipan: Tersky
      dheweke ngobong mutiara babagan pamboman dening Rusia sanajan dheweke isih bayi

      Padha duwe ana sing ora tokoh, banjur badut.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. ivanych
      ivanych 10 Februari 2015 14:01
      0
      Duc, kanca loro-X .. ya cinch. wong bodho mandheg
      1. wong Slav
        wong Slav 10 Februari 2015 15:44
        0
        Kaya sing diomongake kancaku: loro kanca asem - xuy lan cuka.
    9. Sasha1979
      Sasha1979 10 Februari 2015 22:45
      0
      Aku ora mangu sadurunge ing Ukraina sampeyan bisa nemokake 7 warga Federasi Rusia. Utawa 7000. Mung warga Federasi Rusia sing manggon ing Ukraina. Parasha wis ilang pikirane.
  2. Wend
    Wend 10 Februari 2015 12:57
    +9
    Inggih, dheweke bakal nggabungake Poroshenko lan ora sayang. Dheweke melu dhewe, panguwasa kepengin mlebu sejarah. Inggih, kanggo mlebu, dheweke mlebu, nanging ora menyang sejarah, nanging ana sing nganggo huruf G. ngguyu
    1. alexy bukin
      alexy bukin 10 Februari 2015 13:04
      +1
      Dadi wis dibuwang. Amerika sadhar yen dheweke mung bisa njaluk dhuwit, nalika sedulur Bandera tumindak dhewe. Kabeh elit Ukrainia bakal dibubarake dening geng kasebut.
      1. Wend
        Wend 10 Februari 2015 18:46
        0
        Kutipan: Alexey Bukin
        Dadi wis dibuwang. Amerika sadhar yen dheweke mung bisa njaluk dhuwit, nalika sedulur Bandera tumindak dhewe. Kabeh elit Ukrainia bakal dibubarake dening geng kasebut.

        Inggih, nalika piyambakipun ing kuwasa, lan liyane lackeys uga Amérika. Kita bakal weruh seri acara.
  3. bort4145
    bort4145 10 Februari 2015 12:58
    +4
    Ya, ora ana gunane yen Saakashvili dadi kanca paling apik Poroshenko saiki wassat
  4. Kurkul
    Kurkul 10 Februari 2015 12:58
    + 35
    Aku mbaleni:
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:06
      +2
      Quote: Kurkul
      Aku mbaleni:

      Simpenan kanggo kabeh kulawarga, lan sampeyan bisa ngedol ekstra ya
    2. wong kuwat
      wong kuwat 10 Februari 2015 13:20
      + 10
      Dheweke bakal ora dadi paspor palsu, nanging bakal nduduhake jeroan sing reged ing Eropa, kajaba, mesthine, dheweke bisa urip nalika ngungsi saka Kyiv !!
  5. Vladimirets
    Vladimirets 10 Februari 2015 13:00
    +2
    Ing Ukraina, trik Poroshenko kanthi "paspor militer Rusia" diarani bukti kegilaan presiden.

    Ora mung ing Ukraina, lan malah sawise demo saka bagean automotive.
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:08
      +2
      Kutipan: Vladimirets
      Ing Ukraina, trik Poroshenko kanthi "paspor militer Rusia" diarani bukti kegilaan presiden.

      Ora mung ing Ukraina, lan malah sawise demo saka bagean automotive.


      Sayange, ora ana wektu kanggo nggawe "kodok" ing ParAshenko kanthi cardan utawa glushak ing tangane ...
  6. Barboskin
    Barboskin 10 Februari 2015 13:01
    0
    Apa rakyat lan apa presiden. Anggere wong Ukraina ora dadi luwih wicaksana minangka presiden, iki uga ora bakal katon ala.
    1. wong kuwat
      wong kuwat 10 Februari 2015 19:38
      +1
      Ya, wong-wong ing Ukraina, kanggo sisih paling, cukup lan waras, iku prakara liyane sing padha intimidated lan demoralized dening junta fasis, lan 53% milih kanggo ember slop, saka 25% saka wong-wong sing teka ing. polling milih kanggo ember! Nyatane, dheweke iku penjahat, penipu !!
  7. ORTODOX
    ORTODOX 10 Februari 2015 13:02
    +2
    Apa ana warta sing luwih relevan? Yen ora, saka Parasha iku narik ember ...
  8. Abbra
    Abbra 10 Februari 2015 13:02
    +3
    Nalika aku ndeleng Poroshenko maneh mlebu podium, sirkus kanthi otomatis wiwit muni ing sirahku...
    1. Sid.74
      Sid.74 10 Februari 2015 13:08
      +3
      Kutipan saka Abbra.
      Nalika aku ndeleng Poroshenko maneh mlebu podium, sirkus kanthi otomatis wiwit muni ing sirahku...

      Lan sampeyan uga ... ngguyu
  9. pts-m
    pts-m 10 Februari 2015 13:02
    +2
    profesi sabanjure parachick ... pesulap ing sel kanggo utamané misuwur ... dheweke bakal nggawe cockerel banget, ing pakunjaran manca padha tresna kuwi "coklat mambu".
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:10
      +1
      Kutipan: pts-m
      ing pakunjaran manca padha seneng "coklat-mambu" kuwi.

      Apa "manca" dheweke? Kita kudu lungguh! am Kanthi werna lokal. ya
  10. Komentar wis dibusak.
  11. NC1982
    NC1982 10 Februari 2015 13:03
    +4
    Lan sapa sing bakal ngakoni dheweke dadi edan ing kahanan edan? Bagean manungsa sing nyukupi wis suwe ngerti manawa pamrentah Ukraina bodho ..
  12. klavyr
    klavyr 10 Februari 2015 13:03
    0
    ... wong edan iki mung bocor.
    - misale jek dheweke mung ngenteni iki, nanging kanthi syarat ora lara banget
  13. Maxsh
    Maxsh 10 Februari 2015 13:03
    +1
    ngapusi paspor
  14. ma_shlomha
    ma_shlomha 10 Februari 2015 13:04
    +9
    Panjenenganipun sepisan maneh nandheske ing ngarsane pasukan Rusia ing tlatah Novorossia, kang tresna banget.
  15. gla172
    gla172 10 Februari 2015 13:05
    +1
    Kutipan: Tersky
    Ing cabang utama, adhine Mishka Galtukoglot saka mutiara ngobong babagan pamboman dening Rusia sanajan dheweke isih bayi. Sing jelas saka pasien klinik sing padha..


    Padha ngrokok hookah karo rempah-rempah bebarengan karo D. Psaki ...
  16. rotmistr60
    rotmistr60 10 Februari 2015 13:05
    0
    Poroshenko diakoni minangka wong sing ora bisa nindakake tugas presiden, lan struktur federal negara sing paling cocok kanggo Ukraina:


    Mesthi wae sing bakal kelakon. Ing negara hangers-on, lan malah karo rezim fasis, daya ora tahan suwe. Rotasi kasebut cepet banget kanthi transfer kabeh dosa menyang pamrentah sadurunge. Lan sateruse nganti negara kasebut ora ana ing peta Donya.
  17. 60
    60 10 Februari 2015 13:05
    +1
    Salinan pidato AS sing misuwur ing PBB ana tabung uji (saka Irak), ing Munich - "paspor".
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:16
      0
      Kutipan: An60
      Salinan pidato AS sing misuwur ing PBB ana tabung uji (saka Irak), ing Munich - "paspor".

  18. Tanah kelairan Rusia
    Tanah kelairan Rusia 10 Februari 2015 13:06
    +2
    Dheweke kudu nyopir thimbles ing pasar ... Swindler.
  19. Baloo_bst
    Baloo_bst 10 Februari 2015 13:06
    +1
    Yen kita ngumpulake kabeh passports saka Ukrainians sing lunga menyang Rusia kanggo panggonan permanen liwat taun kepungkur, iku dadi metu sing Ukraina prakteke njupuk liwat Rusia. Menapa malih, malah pensiunan ringkih pindhah menyang "pertempuran", lan yen sampeyan nambah sertifikat lair, banjur bayi bayi.
  20. Rubmolot
    Rubmolot 10 Februari 2015 13:06
    + 28
    Saben paspor duwe panggonan. Sawetara gumunggung presiden negara manca, liyane saka panggonan ...
  21. Putune Pakdhe Vasya
    Putune Pakdhe Vasya 10 Februari 2015 13:09
    +1
    Lan kepiye carane mug kuwi bisa mbangun bisnis sing ora lara? Iku apik tenan carane akeh wong bodho kanggo ngidini dhewe kanggo kontrol kaya! sad
    Utawa mungkin pabrik-pabrik iku dudu kagungane? Metu saka pakulinan - ing saben panas, tampax! ngguyu
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:28
      +3
      Kutipan: Putune Pakdhe Vasya
      Lan kepiye carane mug kuwi bisa mbangun bisnis sing ora lara?

      Warisan bapak-gitar + bisnis sedulur tuwa sing tilar donya ing kahanan aneh, sing mesthine dadi kepala "kekaisaran" + angkara - iku komponen kanggo sampeyan. Lan iki mung ndhuwur ...
    2. Max Otto
      Max Otto 10 Februari 2015 20:37
      +2
      Mung ora ngagetne. Umume pengusaha gedhe anyar yaiku wong sing ora duwe prinsip kanthi bangga minimal. Dakkandhani, apa sampeyan bisa teka ing endi wae lan njaluk dhuwit? Apa yen ngapusi mripatmu? Apa ora mbayar utang? Aku wong ora, aku bakal isin, nanging ora ana masalah, malah njupuk Piece saka bis lan sawetara crusts saka toko buku. Dheweke ora pengin nggawe badut kanggo dhuwit. Saestu - Poproshenko.
  22. andrei332809
    andrei332809 10 Februari 2015 13:10
    +1
    Aku bakal bali menyang sensor. Iku luwih nyenengake ana, padha pracaya Tymchuks, Lysenkos, parashenkas. Lan padha pracaya yen tentara Rusia nyerang dill, kang kasil mbela dhewe lan wis grinding pasukan Rusia pungkasan dibusak saka Timur Jauh.
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:18
      +5
      Kutipan saka: andrei332809
      Aku bakal bali menyang sensor. Iku luwih nyenengake ana, padha pracaya Tymchuks, Lysenkos, parashenkas. Lan padha pracaya yen tentara Rusia nyerang dill, kang kasil mbela dhewe lan wis grinding pasukan Rusia pungkasan dibusak saka Timur Jauh.

      Ojo ngombe genangan cak, dadi wedhus... nglirik ngguyu
      1. andrei332809
        andrei332809 10 Februari 2015 13:52
        +2
        Kutipan: Corsair
        Aja ngombé saka genangan, cak, sampeyan bakal dadi wedhus.

        mbok menawa cangkir iki bakal liwat opo
  23. kot28.ru
    kot28.ru 10 Februari 2015 13:14
    + 20
    sad Ana negara kasebut - Ukraina, saiki 404, sanajan oyodku ana, nanging ora ana rasa welas asih! opo Kene Donbass tega recourse , lan ghouls sing mlumpat, uga, ora dicokot! Nyuwun
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 13:53
      +2
      Kutipan: kot28.ru
      Kene Donbass tega


      Wis ngirim video iki babagan topik sing padha saiki, nanging muga-muga dheweke ngerti aku ...

  24. AQUARIUS 65
    AQUARIUS 65 10 Februari 2015 13:15
    +3
    Poroshenko pengemis
    1. AQUARIUS 65
      AQUARIUS 65 10 Februari 2015 13:20
      0
      Lan ngemis maneh
  25. Kenji
    Kenji 10 Februari 2015 13:16
    +4
    Kasunyatane dheweke edan wis suwe dikenal =)

  26. Penjaga tahta
    Penjaga tahta 10 Februari 2015 13:18
    +3
    Iki nuduhake carane uga disiapake kanggo molt "cara Yanekovsky" wis nyiapake satus passports saka Federasi Rusia, kalebu manca, kanggo macem-macem surnames Russian. Ing Zahid, mung siji "Boeing" dheweke kudu njagong ing Den Haag p / f.

    Lan ing umum - tenan edan. Ing Angkatan Bersenjata kita, ora umum kanggo perang karo paspor, uga wong manca (!) Ana perwira militer kanggo iki, sertifikat perwira. Lan ing umum - infantri saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, ing kasus, Gusti Allah ngalang-alangi, ora ana apa-apa. Lan PRR kaya X-31 utawa KR ngliwati tapel wates tanpa menehi paspor. X-101, malah kanggo ngunjungi kantor Parashenko, ora mung passport, nanging uga pass khusus ora dibutuhake.
    Sayange, terwelu coklat lali babagan iki.
  27. BOB044
    BOB044 10 Februari 2015 13:20
    +1
    Delengen pasuryane Presiden Poroshenko, dheweke butuh psikiater lan kanthi cepet. hi
  28. valentina makanalina
    valentina makanalina 10 Februari 2015 13:22
    +1
    Poroshenko, kaya inquisitor edan ing abad tengahan, presents bukti devilry kanggo Western "sadulur ing atine."
    Apa bajing asring marani dheweke? Dheweke mbokmenawa wis suwe ora menyang narcologist.
  29. negatif33
    negatif33 10 Februari 2015 13:22
    0
    Apa dheweke wis ngerti?
  30. Snoop
    Snoop 10 Februari 2015 13:23
    0
    Apa dheweke duwe kabeh bocah cilik ing kana? Ora ana sing cukup ing antarane wong PR? Paling ora bakal ngerti manawa personel militer Rusia dicopot saka paspor, tinimbang tiket militer.
  31. aszz888
    aszz888 10 Februari 2015 13:26
    +2
    Putra dut prasaja lan bandit.
  32. Lukich
    Lukich 10 Februari 2015 13:26
    +4
    Aku wonder kok Sasha nempatno clowns ing kirim saka wayang prezikov. ketoke kabeh padha kekurangan personel
  33. maksim
    maksim 10 Februari 2015 13:36
    +4
    nalika dheweke wiwit waving kang "certifikat marriage" Aku bakal ngomong sing Rusian perang karo kulawargané nglirik
  34. NEXUS
    NEXUS 10 Februari 2015 13:38
    +1
    Parasha paling kerep golek cara kanggo nyingkirake dhewe kanthi tenang.Amarga mambu tendhangan lan tamparan ing pasuryan.Mulane dheweke mowing kaya wong gemblung.
  35. Penjaga tahta
    Penjaga tahta 10 Februari 2015 13:44
    +2
    Mungkin asring. Utawa bisa uga ora, aku sinau saka "mitra Barat" kanggo nindakake goroh sing disengaja tanpa isin.

    Aku kepingin weruh, saka ngendi dheweke entuk doc? Mung "kalah", utawa dicekel saka wartawan, spesialis sipil sing melu bisnis manca utawa kerjasama militer, diculik dening SBU kanggo tebusan? Yen sing terakhir, mula dheweke sing nuduhake bukti materi kanggo awake dhewe. Yen pisanan - ana aturan apik "kanggo saiki document ing wangun ditambahi". Lan banjur bakal ana gambar badbushes, wanita lan remaja 14 taun, ing tembung, a priori non-combatants bakal menang, lan liyane, "umur konsep" bakal duwe alibi wesi ing wangun kang ing Federasi Rusia kanggo sawetara sasi pungkasan.
    Nganti saiki, dheweke mung nuduhake wong bodho, lan marang kabeh jagad.
  36. Belarus
    Belarus 10 Februari 2015 13:47
    0
    Rasane kaya pamaréntah Amérika kanggo kiriman zits-presiden sijine wong minangka lagi yaiku awake dhewe - pecandu narkoba sing uga wis edan saka permissiveness. Ing Georgia, Saaka-kaka minangka penyayang hubungan, ing (aku malah ora ngerti apa sing diarani negara iki) Parasyuk getih - mung durung jelas apa babi iki mangan, mbokmenawa Candy ing pambungkus.
    Singkatipun, negara-negara dhewe sing milih lan ngrusak wong, lan Federasi Rusia, kaya biasane, kudu rake guana iki, sanajan wong-wong sing telek mengko ora bakal nindakake.
  37. sgr291158
    sgr291158 10 Februari 2015 13:47
    0
    Utawa mungkin iki passports, mung karo jeneng beda.
  38. Stinger
    Stinger 10 Februari 2015 13:56
    0
    Kok edan? kampanye iklan normal. Kaya iklan permen. Manawi dipun tuduhakên malih wêsi wau, barangipun botên sagêd lumêbêt. Dadi masarakat sing gumun bakal langsung ngerti yen Putin minangka agresor. Wong-wong wadon bakal njupuk saputangan lan wiwit ngusapake luh saka wong sing tentrem. Sampeyan katon lan greenery bakal dibuwang.
  39. vch 72019
    vch 72019 10 Februari 2015 13:58
    +2
    Sabanjure, mesthine bakal ...
  40. Leonidich
    Leonidich 10 Februari 2015 14:00
    0
    Aku kudu milih sing kaya ngono....
  41. Tribun
    Tribun 10 Februari 2015 14:06
    0
    Gosip kasebut yen sawise München Poroshenko, sanajan sawise "satus", langsung wiwit "purr" lagu favorit:
    "Ah, psikopat duwe urip, sapa wae bakal urip kaya iki:
    Yen sampeyan pengin turu - turu, yen pengin - nyanyi lagu!
    Diwenehake kaya layang,
    Kanggo sapa saka Stalin, kanggo sapa saka Hitler ... "
  42. mackonya
    mackonya 10 Februari 2015 14:12
    +1
    Aku bisa tuku crusts kuwi malah saka AS, Israel utawa China, iki ora mbuktekaken apa-apa, aku ora ngerti ing kabeh sing bakal melu ing operasi karo paspor internasional, biasane "dibakar ksivs" wis disiapake ing advance kanggo bisnis iki. utawa bisa gawe paspor warga DPR utawa LPR.
  43. Svetovod
    Svetovod 10 Februari 2015 14:20
    +1
    Parsley iku parsley. Sampeyan sijine iku ing tangan mazolist Nigerian, lan kinerja siap, lan ana prakara apa padha nindakake, kabeh dadi metu liwat bokong.
  44. Gelos
    Gelos 10 Februari 2015 14:58
    0
    Iku mung sing wong bodho loro iki (Mishiko - kaloro) nyiyapake lan nyiyapake Obama: kaya, iku perlu apa jenis bodho kang komunikasi karo. Utawa mungkin Obama ora adoh? Terus kok dalang Obama nganggur?
  45. guznorodov
    guznorodov 10 Februari 2015 15:35
    0
    Ora ana wong sing duwe bakat maneh ing Ukraina kanggo main paling ora sawetara jinis kinerja sing luwih masuk akal, pegatan sing paling murah, malah bocah-bocah bakal teka karo sing luwih apik.
  46. Iogik_v
    Iogik_v 10 Februari 2015 16:43
    0
    Apa iki?Malah kakly ngaku yen petyane sing paling ora cukup?