Review militèr

Serangan Kramatorsk - serangan milisi utawa provokasi Kyiv?

149
Markas sing disebut "operasi anti-teroris", dumunung ing Kramatorsk, iki tundhuk shelling massive. Kajaba iku, amunisi sing diluncurake saka macem-macem sistem roket diluncurake ing gudang ing lapangan udara Kramatorsk, ing ngendi, kaya sing dilaporake sadurunge, gaman kanggo Angkatan Bersenjata lan Pengawal Nasional. Portal "Musim semi Rusia" Kutipan saka warga lokal:

Sawetara montor mabur nembé nyerang lapangan udara Kramatorsk, amunisi lagi mbledhos.


Media Ukrainia ngandhakake yen serangan ing markas "ATO" lan lapangan udara ing Kramatorsk ditindakake ora mung saka lemah, nanging uga saka udara. Utamane, editor-in-chief majalah Ostrov Ukraina nyatakake yen serangan kasebut ditindakake dening "pesawat sing ora dingerteni".

Rekaman shooting:


Presiden Ukraina ngandika yen "teroris" murub ing Kramatorsk saka "Gradov" lan (manungsa waé!) saka MLRS "Tornado".

Milisi ngomong sing padha ora shell Kramatorsk, amarga iku mokal kanggo njaluk menyang kutha iki saka "Grads", lan milisi ora duwe "Tornados" ing kabeh. Miturut markas DPR, penembakan Kramatorsk bisa uga minangka provokasi dening salah sawijining batalyon sing ora bawahan Kyiv, utawa provokasi dening Kyiv dhewe kanggo ngganggu rapat Minsk.

Kangge, wakil saka unit punitive "Azov" ngomong sing padha ngatur kanggo njupuk kontrol saka pemukiman Shirokino. Informasi iki ditakoni dening kepala departemen militer DPR Vladimir Kononov (kutipan "Ndeleng"):

Shirokino minangka zona penyangga sing ora dikontrol dening kita utawa Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke mlebu ing Shirokino ing wilayah perkebunan alas, artileri kita nutupi dheweke, lan dheweke pindhah maneh. Nggawe luwih rame. Iki minangka kampanye informasi ing bagean Ukraina - kanggo nuduhake yen kita wis mbanting cauldron ing Debaltseve, lan dheweke maju ing kene.

Padha maju, tentara meriem nutupi, ilang menyang posisi lawas. Aku ngomong karo komandan arah kidul, aku ora duwe informasi liyane.
149 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Stalevar
    Stalevar 10 Februari 2015 15:52
    + 33
    Ing wayahe nalika kaputusan digawe kanggo nyuplai senjata matèni kanggo Nazi, sembarang informasi sing denigrates tentara Novorossiya bisa dadi appendage perlu sing bakal miring Eropah vacillating sisih Amerika Serikat. Mulane, provokasi banget kamungkinan.
    1. wong ispaniard
      wong ispaniard 10 Februari 2015 15:56
      + 54
      Aneh yen milisi ora ngluncurake "Serangan Nuklir Taktis" ... (Geletay Illovaisky - "Karya Lengkap Volume 1")
      1. Varyag_1973
        Varyag_1973 10 Februari 2015 16:02
        + 12
        Aku seneng babagan "Tornado"! Sanajan apa sing bakal dikarepake saka dheweke sawise "Cheburashka" ...!
        1. Enot_33
          Enot_33 10 Februari 2015 16:05
          +8
          Inggih, Tornado paling ora ana, ora kaya Cheburashka. Pranyata wektu iki Ukrainia isih repot ndeleng Wiki)
          1. pinter666
            pinter666 10 Februari 2015 16:16
            + 12
            Ana, nanging kanthi jarak dawa nganti saiki mung prototipe, nanging tornado, kayata: 9M525 utawa 9M55K utawa 9M55K5, mabur menyang Kramotorsk miturut foto lan video.
            1. Max Otto
              Max Otto 10 Februari 2015 20:21
              +1
              Kutipan saka adept666
              Ana, nanging kanthi jarak dawa nganti saiki mung prototipe, nanging tornado, kayata: 9M525 utawa 9M55K utawa 9M55K5, mabur menyang Kramotorsk miturut foto lan video.

              Sampeyan ngerti, aku dhewe curiga manawa terjemahan saka basa Inggris ora sukses. Penerjemah ora kudu ngerti peralatan militer, nanging ing basa Inggris apa tornado, apa tornado, apa angin topan iku siji konsep. Manual latihan liyane teka, terjemahan ora duwe wektu kanggo adaptasi. Aku mikir.
          2. Siwa83483
            Siwa83483 10 Februari 2015 18:17
            0
            Oalah, dina Minggu padha ngoceh-ngoceh maneh nang internet soale Vympel, lho ... iki GRU MO RF ... kerja keras, piye.... wassat
            1. green20181
              green20181 10 Februari 2015 21:48
              +1
              Nyatane, "Vympel" ora nate nuruti MO. bagean panitia.
          3. svp67
            svp67 10 Februari 2015 19:10
            0
            Kutipan: Enot_33
            Pranyata wektu iki Ukrainia isih repot ndeleng Wiki)

            Waca "Perjanjian Minsk" sadurunge ing ngendi "Tornados" kita ditandhani khusus ...
        2. sinis
          sinis 10 Februari 2015 16:45
          +4
          Kutipan: Varyag_1973
          Aku seneng babagan "Tornado"!

          Ya, 122 mm bisa diarani sapa wae, iki 300 mm ...

          Nanging apa sing dadi ciri saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kajaba Tornado, ana kabeh MLRS.
          hi
          1. Alekseev
            Alekseev 10 Februari 2015 17:16
            + 12
            Quote: Sinis
            Ya, 122 mm bisa diarani sapa wae, iki 300 mm ...

            Saiki padha nelpon Tornado-S, lan 122-mm - Tornado-G.
            Supaya ora ana sing ngira. nglirik
            Endhog sing padha (kaliber), nanging ... roket anyar lan piranti kontrol geni.
            Zelo bungah yen obyek ing cedhak Kramatorsk kenek.
            Iku wektu kanggo numpes long-range dill MLRS lan sistem artileri.
            Kajaba iku, ana conto sing apik - karusakan saka basecamp resimen artileri roket Sumy ing musim gugur. Lan yen "Lugansk aviation" tenan wiwit nyerang, banjur, ing umum, iku apik.
            A saperangan saka sukses diselehake KAB1500 ngganti dina rembugan karo Kuchmarik ing Minsk.
          2. Fёka
            Fёka 10 Februari 2015 21:19
            +1
            Quote: Sinis
            Nanging apa ciri

            ing video ing 0:32 logo Nyuwun
            Belarusian "Smerch" murub ing Kramatorsk belay
            Ing censor iku, urgent ora
            1. sinis
              sinis 11 Februari 2015 04:50
              0
              Kutipan: Fёka
              Belarusian "Tornados" murub ing

              Yen mung ing mangsa panas chichas ana kahanan cuaca sethitik ora sing.
              MLRS iki ngekspor udakara puluhan negara utawa luwih, dadi ...
        3. Jovanni
          Jovanni 10 Februari 2015 17:20
          +2
          Wektu iki, Cheburashka njupuk Gena kanggo kasus buaya ...
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 10 Februari 2015 16:09
        + 30
        Presiden Ukraina ngandika yen "teroris" murub ing Kramatorsk saka "Gradov" lan (manungsa waé!) saka MLRS "Tornado".
        Bener, iki Tornado. Kita teka, negosiasi sesuk, sialan. Saiki bubuk mesiu bakal goyangake roket ing kamera.
        1. Enot_33
          Enot_33 10 Februari 2015 16:19
          + 14
          supaya goyang ing paling soko saiki. saiki milisi wis ace munggah lengen klambi ing wangun sawetara ewu prajurit diubengi saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Rusia anyar saiki bakal nyetel kahanan.
          1. taram taramych
            taram taramych 10 Februari 2015 17:45
            +4
            Padha arep ngidoni iki diubengi. Iki dudu kertu trump!
        2. actanir
          actanir 10 Februari 2015 16:34
          +5
          iki diwulangake marang Presiden Poroshenko dening Amerika, yen salah sijine trik kasebut wis digunakake. Elinga trik kanthi goyangake tabung uji, sing ana bahan putih ing njero? Banjur amer nyerang Irak, mula Poroshenko nggunakake alat visual kanggo ngalahake preferensi sing dibutuhake, melas, lsp. Politisi kita kudu nganggo cara iki uga. Contone, kanggo goyangake ing tangan foto wong tuwa lan bocah-bocah sing tiwas nalika pamboman Donetsk lan Lugansk.
          1. ACKiPaPa,
            ACKiPaPa, 10 Februari 2015 18:00
            +5
            Contone, goyangake foto wong tuwa lan bocah-bocah sing tiwas nalika bom Donetsk lan Luhansk.

            Ing wektu sing padha, dheweke kesel goyang, lan Churkin, ing PBB, lan ing PACE (dadi salah). Pameran koresponden khusus ing Eropa diatur ... ORA NDELENG!!! THIS IS unfavorable kanggo wong-wong mau, utawa sing nunggu wong-wong mau ngomong, "ya, kita njamin kabeh iki, lan ing gesang Luhansk residents saka Donetsk, lan ing umum saka kabèh" hohland "kita s.at - kita kudu kanggo ngedhunake Rusia." Lan dheweke bakal nolak awake dhewe ing pakunjaran, kaya samurai. SHCHAZ!!! am
        3. kirieeleyson
          kirieeleyson 10 Februari 2015 17:22
          +1
          hi Sasha. Lan apa sing bakal diwenehi Petya? Program maksimum kanggo njaluk senjata saka Amerika Serikat lan ngedol ing wektu kanggo sisih, luwih ing dalan. Yen mung mangkono.
          1. vladkavkaz
            vladkavkaz 10 Februari 2015 19:16
            +2
            kirieeleyson (
            Ing Rada, masalah ngrusak hubungan karo Rusia lagi dipikirake.
            Apa tegese iki?
            Iki tegese WAR, persis karo syarat pamilik Amerika saka panguwasa ilegal Kyiv ..
            1. kirieeleyson
              kirieeleyson 10 Februari 2015 20:58
              +3
              Inggih, apa sing bisa dakkandhakake))) bakal luwih nyenengake. Ing topik iki, kanggo nyenengake sampeyan:
        4. sinis
          sinis 10 Februari 2015 17:22
          +1
          Kutipan: Alexander Romanov
          Sejatine iku Pati

          Ana varian saka Tornado-S, S saka Smerch.
          hi
        5. papas-57
          papas-57 10 Februari 2015 17:22
          +5
          '' Saiki Bubuk mesiu bakal goyangake roket ing kamera. Nyekel wong-wong mau ing tanganku.
        6. Komentar wis dibusak.
        7. maks197010
          maks197010 10 Februari 2015 18:56
          0
          Ora, Offal bakal goyangake sepotong dill saka lapangan terbang ngguyu
          1. Vadim237
            Vadim237 10 Februari 2015 19:09
            0
            Gunpowder bakal ngatur presentation saka slab beton saka landasan pacu bandara - padha ngomong, wong, katon, kita ngontrol bandara ana prakara apa.
        8. svp67
          svp67 10 Februari 2015 19:11
          0
          Kutipan: Alexander Romanov
          Bener, iku Pati.

          Tornado-S uga bisa nggunakake rudal Smerch
        9. svp67
          svp67 10 Februari 2015 20:35
          +1
          Kutipan: Alexander Romanov
          Saiki Gunpowder bakal goyangake roket ing kamera.

          Ora mesiu, nanging wis goyang..
        10. cadangan
          cadangan 10 Februari 2015 21:17
          0
          lan ing sadawane lintasan proyektil sing mlebu ing lemah, sampeyan bisa ngira jarak sing ditembakake?
          Dill kanthi alami nguwuh yen cangkang kasebut saka Gorlovka, nanging ngelingi kursus fisika sekolah, aku bakal nganggep yen proyektil kasebut kudu mabur ing lintasan sing luwih rata.
      3. lan j61
        lan j61 10 Februari 2015 17:14
        +2
        Paling kamungkinan, padha adol amunisi, lan saiki lagi nutupi trek sing. keprungu
      4. Komentar wis dibusak.
      5. a.hamster55
        a.hamster55 10 Februari 2015 17:33
        +1
        Cepet bali Heletey! Ato saiki ora keren! Lan apa wae sing nyenengake bocah kasebut, yen ora nganggo tangane ... lol
      6. Rus2012
        Rus2012 10 Februari 2015 18:39
        0
        Kutipan saka ispaniard
        Aneh yen milisi ora ngluncurake "serangan nuklir taktis"

        senajan markas padha pantes 100%, kaya personil SBU ing Kiev, kaya administrasi prezik, bebarengan karo getih Petya!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Wend
      Wend 10 Februari 2015 15:58
      + 28
      minangka kacarita sadurunge, senjata disimpen kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina lan National Guard

      Sing persis sing disimpen. Padha adol kabeh wis suwe, saiki tilas kudu ditutupi. Kabeh rusak, sogokan lancar. Dipikir apik maling.
    4. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 10 Februari 2015 16:00
      + 11
      Lan aku paling "disentak" karo cah wadon ing mburi layar (Gusti nyuwun pangapunten yen aku salah). Iku muni sinis saka kula, nanging kanthi cara aneh dheweke nanggepi shelling. Sapa saka zona ATO, konfirmasi, pengalaman "apik" cukup sedih ... Lan sapa sing "lanang" iki? Prajurit Ukrainia kanggo sapa dheweke kuwatir? Oh, wektune kanggo nurunake puncak kekuwatan Maidan.
      1. PN
        PN 10 Februari 2015 16:04
        + 13
        Mergo mateni aku. Ana bledosan cangkang / rudal, lan dheweke mamerake ing ngarep jendela. Ya, ora ana naluri njaga diri.
        1. Nevsky_ZU
          Nevsky_ZU 10 Februari 2015 16:06
          +7
          Kutipan saka PN
          Mergo mateni aku. Ana bledosan cangkang / rudal, lan dheweke mamerake ing ngarep jendela. Ya, ora ana naluri njaga diri.


          Ana uga bocah sing cedhak.
      2. patrap
        patrap 10 Februari 2015 16:33
        +3
        bocah-bocah. swarane bocah keprungu
      3. oke
        oke 10 Februari 2015 16:43
        +3
        Anak-anake sing padha nangis.
        1. DenBfrkas
          DenBfrkas 10 Februari 2015 16:58
          +1
          Quote: oke
          Anak-anake sing padha nangis.

          Ya, bayangake ing zona ATO sing kebak bocah-bocah lan uga padha mati.
      4. DenBfrkas
        DenBfrkas 10 Februari 2015 16:54
        0
        nanggepi normal.
      5. APS
        APS 10 Februari 2015 23:40
        0
        Ngapunten, dear, sawayah-wayah keprungu ing mburi layar ana tangisan bayi, lanang iku bocah ...
    5. serega.fedotov
      serega.fedotov 10 Februari 2015 16:04
      +4
      Kutipan saka Stalevar
      Ing wayahe nalika kaputusan digawe kanggo nyuplai senjata matèni kanggo Nazi, sembarang informasi sing denigrates tentara Novorossiya bisa dadi appendage perlu sing bakal miring Eropah vacillating sisih Amerika Serikat. Mulane, provokasi banget kamungkinan.

      Bandara Kromatorsk minangka fasilitas militer - penembake ora kaget sapa wae!
      Iki tegese salah siji milisi piye wae metu (contone, mbayar "koridor") utawa nyoba kanggo provokasi lan dill - padha wanted kanggo Nihan wilayah jejer kanggo bandara, nanging padha ora kejawab!
      1. zzz
        zzz 10 Februari 2015 16:50
        + 14
        Komentar sing menarik
        Kramatrik 10.02.2015 14:54-1+11+1Kenapa karantina ing sekolah Kramatorsk saiki? Napa kabeh peralatan dicopot saka administrasi kutha Kramatorsk seminggu kepungkur? Napa SBU ninggalake markas ATO ing Kramatorsk sawetara dina kepungkur? Akeh pitakonan langsung muncul.
        http://www.6264.com.ua/news/736126
    6. landak ing kabut
      landak ing kabut 10 Februari 2015 16:04
      +2
      padha pengin MANPADS Amerika dipasang bebarengan karo manuk,
    7. Rosich333
      Rosich333 10 Februari 2015 16:06
      + 10
      Lan kaya biasane, sedina utawa rong dina sadurunge rembugan perdamaian, ana kedadeyan sing ala. Ing wayah sore bakal ana akeh saksi mata babagan serangan wong sing ora dingerteni ing Budyonnovka kanthi lintang abang!
    8. bort4145
      bort4145 10 Februari 2015 16:13
      +1
      Ing Kramatorsk, voli teka ing wilayah bandara.
      Ukraina cepet-cepet nyalahake Rusia kanggo kabeh. Poroshenko langsung wiwit nggawe statement. Plot padha karo "Boeing" lan "Minibus".

      Elinga yen sesuk kudu ana rembugan babagan penyelesaian konflik lan salah sawijining titik yaiku pamisahan 70 km. Zona iki kalebu Kramatorsk lan Mariupol. Iki nuduhake kenapa Ukrainia saiki, militèr terus nyerang Novoazovsk.
    9. Tukang nyekel 2000
      Tukang nyekel 2000 10 Februari 2015 16:18
      +5
      Ya ngrampok gudang .. ojo marani tukang rejeki .. ngesak-esak arep nulis ..
    10. unggas banyu
      unggas banyu 10 Februari 2015 16:52
      +1
      Kutipan saka Stalevar
      Ing wayahe nalika kaputusan digawe kanggo nyuplai senjata matèni kanggo Nazi, sembarang informasi sing denigrates tentara Novorossiya bisa dadi appendage perlu sing bakal miring Eropah vacillating sisih Amerika Serikat. Mulane, provokasi banget kamungkinan.

      Aku nerusake saka kasunyatan sing milisi murub (padha pareng?). Yen iki tornado, banjur paling telung petungan. Salah sawijining petungan ora kejawab. Rating sakabèhé +4. Keep it up guys!
    11. bmv04636
      bmv04636 10 Februari 2015 17:43
      +3
      Aku elinga ing pungkasan taun 90 lan awal taun 2000, kita ngalami gelombang kebakaran ing gudang-gudang Kementerian Pertahanan lan, sing paling penting, kebakaran diwiwiti sadurunge mriksa (inventaris). Aku iki telek padha
    12. wong
      wong 10 Februari 2015 19:30
      0
      ya. video iki dadi-disebut "piano ing bushes".
      kaya kiye, bodho-bodho ngadeg lan motret dalan sing rame?ora ana sing kudu dilakoni? utawa ngerti, utawa diwenehi tugas kanggo njupuk lan ing arah iki!
      lan exclamations cetha digawe - palsu, temenan muter maneh.
      lan langsung dikirim ing vitabe ?! haha.
      yen biyen aku mamang iki tangane sapa, saiki aku yakin - provokasi liyane.
      padha pengin senjata, padha pengin dhuwit saka master Western.
      1. ACKiPaPa,
        ACKiPaPa, 10 Februari 2015 21:04
        +1
        Ing asas: "prakara iku cetha - sing prakara peteng" iku ora pisanan kanggo dill kanggo njupuk dhewe, elinga Volnovakha padha.
        Ya, lan babagan - kanggo nulis ... Aku elinga yen ing unit kita uga, MT-LBv diobong, ing "lapangan", dadi, kanggo iki, meh TWO KAMAZ !!!! properti wis dibusak. Siji BEDDING SETS (apa sih nalika padha turu ing technique) 150 bêsik, etc.
    13. EvgenSuslov
      EvgenSuslov 10 Februari 2015 21:17
      0
      Aku setuju, yen perlu, dheweke bakal nembak Boeing liyane. Miturut cara, tingkat penerbangan liwat dill diganti kanggo ngliwati Donbass, sapa ngerti?
  2. Enot_33
    Enot_33 10 Februari 2015 15:54
    +3
    ana kekacoan saiki sing neraka ngerti. dill dhewe bisa gampang bang.
    1. a52333
      a52333 10 Februari 2015 16:04
      +6
      Klompok pasukan keamanan Ukraina sing dipimpin dening wakil komandan batalyon infanteri bermotor kaping 40 saka Angkatan Bersenjata Ukraina Vladimir Sarychev kanthi sukarela nyerah menyang milisi DPR ing dalan Debaltseve-Artemovsk. Miturut perwira tawanan, komando tentara Ukrainia mrentahake detasemen kanggo nembak prajurit sing mundur ing wilayah pengepungan kelompok AFU ing "kantong Debaltseve". Mangkono, ing pain saka pati, militèr Ukraina sangsoro saka kesempatan kanggo lay mudhun tangan utawa mundur.

      Kajaba iku, miturut pasukan keamanan sing ditawan, komando Ukrainia ngirim udakara 500 prajurit AFU kanggo nyerang arah Debaltseve, tanpa menehi peralatan, amunisi utawa panganan. Prajurit kasebut ngakoni manawa dalan menyang garis kontak karo tentara DPR bisa dadi alangan sing ora bisa diatasi. - Kolom kasebut dawane 150 kilometer. Peralatan ninggalake kanggo eselon lan ora bisa ninggalake telung dina, mobil rusak sawise siji, lan ora ana cukup bahan bakar, - ngandika salah siji saka tawanan. Kanggo nembus ring cedhak Debaltsevo, prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina ora duwe kekuatan fisik utawa kemampuan teknis. Prajurit kasebut ujar manawa peralatan kasebut rusak ing ngarep mata. - Kabeh peralatan, gaman, mobil sing diwarisake saka USSR. Umume salinan sing langka saka 60-70s ing abad pungkasan. Nalika kita obah ing mobil kita, pedal gas kita tiba ing lantai, lan padha chip kanggo ndandani saka kanthong dhewe, nyadari yen sesuk transportasi iki bisa nylametake nyawa kita, "ujare prajurit senior Alexander Lazarenko....... ..


    2. NEXUS
      NEXUS 10 Februari 2015 16:31
      +3
      paling kamungkinan, amarga kualifikasi kurang lan latihan miskin, sawetara jinis baterei Ukrainia gasped ing dhewe. Lan utamané tokoh Ukrainia licik mutusaké kanggo entuk sawetara keuntungan liyane saka iki ing wangun "bukti" saka sumber senjata matèni kanggo milisi. .Lan mangkono terus kanggo extort dhuwit lan senjata saka kulon.
  3. surovts.valery
    surovts.valery 10 Februari 2015 15:55
    + 14
    yurasumy
    Nalika sampeyan bisa ndeleng, padha paling kamungkinan murub saka Kidul-Kidul-Kulon. Lan tegese persis APU. Jarak saka mripat kira-kira 30-40 km, yaiku, saka steppe antarane Druzhkovka lan Krasnoarmeysk. Miturut cara, titik kasebut cocog banget kanggo posisi MLRS "Smerch" junta. Iki ngidini sampeyan nyerang meh kabeh sisih lor saka Seversky Donets nganti Volnovakha. Sing uga ora langsung nuduhake wong-wong mau.

    Nalika ora ana data anyar, aku bakal mbangun iki. Apa sing kedadeyan ing bandara kasebut isih durung jelas lan apa iki uga dadi sebabe. Iku tetep mung kanggo ngenteni.

    P.S. Menapa malih, yen ternyata iki "Hurricane", banjur pitakonan saka IT iku umume dibusak.

    Kesimpulan kasebut dijupuk saka foto ing Kramatorsk Street babagan proyektil sing meh vertikal ing aspal, bisa uga "Tornado".
    1. Dreiko11
      Dreiko11 10 Februari 2015 16:31
      0
      Aku durung krungu yen milisi bakal duwe "tornado". APU jalmo sing mengkono.
      1. sinis
        sinis 10 Februari 2015 17:50
        +1
        Kutipan saka Dreiko11
        Aku durung krungu yen milisi bakal duwe "tornado"

        Lan Tornado-S?
        Kabeh iku rahasia, lan rahasia paling gedhe bakal mlebu ing arena _
    2. 23424636
      23424636 10 Februari 2015 16:38
      -2
      ora arah kidul-wétan kepiye cangkang sing ora njeblug dumunung ya yen ana tornado banjur bisa ditembak kira-kira 70 km ing garis lurus saka Gorlovka
      1. sinis
        sinis 10 Februari 2015 17:54
        0
        Kutipan: 23424636
        cukup nyata saka sisih

        Tornado-S misale jek narik 180 km, ngitung maneh wilayah sing bisa ditindakake saka MLRS iki.
        ya
    3. cadangan
      cadangan 11 Februari 2015 10:36
      0
      foto roket sing tiba antarane Palace 26 lan 34?
      yen sampeyan ndeleng jejak bumi sing kasebar, ora cocog karo arah "buntut" roket sing katon, sing kayane wis mbalik amarga nabrak saluran logam.
  4. avt
    avt 10 Februari 2015 15:55
    +5
    Dheweke uga bisa duwe DRG "Kastil Vietnam" saka pirang-pirang pipa "ganjari" para pahlawan kanthi kain kafan, uga, kanthi topeng tambang, ngaktifake, banjur, sawise detonasi, bisa mabur dhewe. Kabeh siji - rampung! apik Kanggo nyuda SM lan bahan bakar minangka sabab suci! Reply kanggo wong-wong mau kanggo pabrik kimia ing Donetsk!
    1. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 10 Februari 2015 16:51
      +1
      Ora cukup kanggo tanduran kimia! Kudu ditambahake! duka
      1. avt
        avt 10 Februari 2015 17:19
        0
        Kutipan: Viktor Kudinov
        Ora cukup kanggo tanduran kimia! Kudu ditambahake!

        Sampeyan bisa, nanging luwih apik kanggo njupuk piala, Dnepropetrovsk / Yekaterinodar ana, lan sawetara Melitopol liyane. ngguyu
  5. kirieeleyson
    kirieeleyson 10 Februari 2015 15:55
    + 18
    Aku mbaleni)) ana akeh perkara sing dibuwang ing kipas sing sirahe muter. Iku 4 gambar, ngendi kothong saka macem-macem sumber daya sing mimpin menyang lemah (alami, saka tornado lan angin topan). Aku ora ngerti, ing mratelakake panemume iku banget dipercaya Pethel menyang sak panggonan saka sistem beda, kudu ana liyane expansion. Padha ngomong yen saka sisih Slavyansk ana jotosan (karachun). Ana sing kudu diwedeni - Angkatan Bersenjata Ukraina pengin ninggalake Kram, nanging Nazi ngrampungake masalah kasebut kanthi cara iki. Ing cendhak, kaya biasane, bubur madu gomno lan tawon. Iku tetep ngenteni Petya kanthi tandha jusuiATO)))
  6. Bombardier
    Bombardier 10 Februari 2015 15:55
    + 19
    kutipan saka internet:
    Nalika padha ngaku yen milisi bisa murub ing awake dhewe, kita mikir dheweke "guyon"
    Nalika padha wiwit murub ing awake dhewe, dadi cetha yen ora ..
    1. Stinger
      Stinger 10 Februari 2015 17:50
      0
      Aku mung ora pengin pindhah menyang Minsk. Bos ngandika: - Aku karo sampeyan, cah emas. Panjenenganipun disenengi wong saka mbalang pisanan saka cocktail Molotov.
  7. mpzss
    mpzss 10 Februari 2015 15:55
    + 26
    Senjata iku murub!!! iku ora ngandhani apa-apa? misale jek mung minangka tansah kabeh dicolong, lan njupuk gegaman, apa apa? tengen, numpes gudhang, nyalahke milisi lan sing! lan nenek ing kanthong sampeyan.
    1. RUS
      RUS 10 Februari 2015 15:58
      +3
      Kutipan saka mpz
      tengen, numpes gudhang, nyalahke milisi lan sing! lan nenek ing kanthong sampeyan.


      Iku kamungkinan sing loro ends ing banyu lan hype sadurunge rembugan.
  8. Vostok35
    Vostok35 10 Februari 2015 15:56
    0
    sanalika rembugan ing PEACE, supaya shelling kutha-kutha, nah, carane rembugan karo kuwasa-junta iki ??
  9. Grigoryevich
    Grigoryevich 10 Februari 2015 15:57
    +4
    Ana sawetara bledosan frail ing rekaman, kayata saka mortir.
    1. Sigizbarn
      Sigizbarn 10 Februari 2015 16:15
      +7
      Aku uga duwe pendapat iki.
      Jarak saka panggonan njupuk kanggo panggonan impact nganti km, lan sawetara umume watara 300-400m malah kaca ora geter? aneh. Malah saka Gradov, dering kaca, lan luwih kerep mabur metu saka gelombang jeblugan.
      Saka pengalaman pribadi, 300m saka udan es (tunggal) - kabeh bangunan 8-lantai gumeter lan gegeran sing paling kuat. Banjur keplok-keplok, malah bocah-bocah ing latar keprungu luwih banter tinimbang bledosan.
      Kekuwatan jeblugan kasebut kaya NURS utawa mortir 82mm
      1. Anatole
        Anatole 10 Februari 2015 16:56
        +3
        Miturut "kekuwatane" jeblugan kasebut, uga katon "panen". Banjur bisa goyangake pesawat sing diduga "siluman" sing mabur.
        1. Byv
          Byv 10 Februari 2015 20:12
          0
          Minangka pilihan - kaset b / h.
  10. tongilguk
    tongilguk 10 Februari 2015 15:57
    +1
    Media Ukrainia ngaku yen serangan ing markas "ATO" lan lapangan udara ing Kramatorsk ditindakake ora mung saka lemah, nanging uga saka udara.

    Ya, yen sampeyan bisa nulis kanthi pesawat menyang LNR, nanging saka lemah, apa iku, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe partisan sing dilengkapi banget ing irung. Nanging misale jek kula iki mung gelaran antarane macem-macem unit pasukan punitive.
  11. Kelevra
    Kelevra 10 Februari 2015 15:58
    +2
    Scum reged. Kabeh wong seneng provokasi reged!
  12. Velizariy
    Velizariy 10 Februari 2015 15:58
    +8
    Azovets: padha njupuk Shirokino! Pavlopol! Oktober!
    svidomit: lemak dropped!
    Azov: Banjur, liwat longsoran tank saka polisi Altai, padha pecah menyang Novoazovsk!
    svidomit: wuh!
    Azov: banjur teka t-1 01 Finno-Ugrians! ewonan! iiiiii!
    svidomit: iiiii?
    Azov: kene kanggo sawetara alesan aku ngombe vodka
    svidomit: iiiii?
    Azov: apa iii? ayo...
  13. zzz
    zzz 10 Februari 2015 15:58
    +1
    Kaya ing Volnavakha lan Marika, Urkas lagi nibbling sadurunge rapat.
  14. gryaznov.igor.
    gryaznov.igor. 10 Februari 2015 15:59
    + 17
    Pati marang titah, ora ana kang suci, ora enggal-enggal kelakon, bakal oleh kabeh.****** KABEH BAKAL TANGGALKE DUNYA-NYA TERHADAP UMAT.
  15. kirieeleyson
    kirieeleyson 10 Februari 2015 15:59
    + 53
    Ana panemu
  16. Baloo_bst
    Baloo_bst 10 Februari 2015 15:59
    + 14
    Piye wae video sing obah banget. Iku misale jek sing ora ana shelling lan ngarep adoh, nanging wis ana sing tugas karo kamera. Lan banjur sijine iku ing Internet.
    Sampeyan ora sengaja mikir.
    Kira-kira kaya Boeing, montor mabur isih ambruk, lan para pelaku wis ditunjuk.
  17. kirieeleyson
    kirieeleyson 10 Februari 2015 16:00
    + 31
    Inggih, isih ana pitakonan saka populasi
    1. Anatole
      Anatole 10 Februari 2015 17:04
      +3
      Tukang jagal iki, ora mung ora getun marang bocah-bocah, malah diuncalake ing nalisir - yen mung gambar kanggo goyang ing ngarep kulon.
  18. Flinky
    Flinky 10 Februari 2015 16:00
    +4
    Pertunjukan Peter Babi terus.
  19. serg1970
    serg1970 10 Februari 2015 16:01
    +7
    Aku tansah rada kaget karo video kasebut, kanthi lensa ngarahake luwih dhisik ing papan bledosan. Lan kenapa sampeyan mung njupuk lanskap ing njaba jendhela?
    1. neobranet
      neobranet 10 Februari 2015 18:07
      0
      Kutipan: serg1970
      Lan kenapa sampeyan mung njupuk lanskap ing njaba jendhela?

      Aku panginten iku ketoke kanggo kula piyambak sing "operator kamera" ngerti ing advance ngendi lan nalika cangkang bakal tiba. Kamera diuripake lan ngarahake menyang papan sing diluncurake sanajan sadurunge jeblugan pisanan.
      1. lapotnik12
        lapotnik12 10 Februari 2015 22:59
        0
        Bisa dianggep yen ana tembakan penampakan sing dheweke reaksi. Utawa dipun damel film minangka lay mudhun seri kapindho. Sampeyan kudu takon ibu
  20. utama071
    utama071 10 Februari 2015 16:01
    +8
    Lulus "Tornado" liwat prajurit ATO
    Banjur liwat markas. Sawise liwat gudang
    Hohls kabungkus ing dodo, kita bakal mbales, digunakake!
    Singkate, kabeh dipungkasi nganggo tembung ...
    nglirik ombenan
    1. jaket quilted
      jaket quilted 10 Februari 2015 16:03
      +3
      Poroshenko: Tornado nutupi Staf Umum ATO ing Kramatorsk lol
      1. kirieeleyson
        kirieeleyson 10 Februari 2015 16:17
        +2
        lungguh karoch, mikir ... "Soooo, jusuiKramatorsk ... ora, iku ora bakal bisa, prajurit tiwas ana ... soooo Oh! ... bnya, Putin overlay! Panjenenganipun twists tangan!"
      2. Dreiko11
        Dreiko11 10 Februari 2015 16:35
        +1
        Abot dipikir apa sssss, ora ana sing suci. Inggih, ngenteni, njawab bebarengan karo Saakashvili. Sampeyan bakal ngadeg ing siji tembok
  21. kirieeleyson
    kirieeleyson 10 Februari 2015 16:02
    +2
    Yen ana prahara - banjur 2x2 = ....
    1. maximusxnumx
      maximusxnumx 10 Februari 2015 16:17
      +3
      Ora perlu kerut turnip ing kene. Yen ana pipa sing ora njeblug, sampeyan bisa langsung ngerti saka ngendi gudang kasebut.
    2. sinis
      sinis 10 Februari 2015 18:01
      +1
      Kutipan saka kirieeleyson
      Yen ana prahara - banjur 2x2 = ....

      Uh-huh, iki Hurricane-1M, apa wae _ bikaliber.
      Iku misale jek sing uga mung kita, ana ora katon kaya ing Urkain. Ana tornado, ana Hurricane, nanging 1M minangka pembangunan kita.
      hi
  22. Dreiko11
    Dreiko11 10 Februari 2015 16:02
    +3
    A provokasi, Paroshenko lan wong-wong ing Debaltseve sengaja nggabung kanggo nuduhake donya bab agresi saka milisi, penarikan punika sumber senjata saka Amerika Serikat, lan mbok menawa mobilisasi diaktifake. Dheweke pengin mbabarake milisi minangka teroris + sanksi tambahan marang Rusia
  23. Tribun
    Tribun 10 Februari 2015 16:05
    +3
    Kyiv minangka master provokasi ...

    Sajrone apa sing disebut ATO, kabeh jinis provokasi ditindakake dening "Svidomites": penembakan polisi ing Mariupol, "Odessa Khatyn", Boeing 777 Australia sing mudhun, jeblugan bis karo warga sipil ing cedhak Volnovakha ...
    Mung saka posisi kasebut kudu ana hubungane karo jangkoan Kyiv babagan serangan ukrovoyak ing Kramotorsk ...
  24. VKill
    VKill 10 Februari 2015 16:06
    0
    Yen mung ana sawetara jinis naleni - saka ngendi iki difilmkan? Banjur ana akeh pencakar langit ing peta, sampeyan ora bisa ngerti saka ngendi dheweke mabur ...
  25. Anatoly_1959
    Anatoly_1959 10 Februari 2015 16:07
    +4
    Pancen, salah siji mortir 82 mm, utawa biaya khusus, misale jek ora awan - geni gedhe, nanging ora ana pecahan (jeblugan ing jendhela nalika lagi syuting, lan kaca ora malah mabur metu. ).Omah-omah ora ana siji-sijia sing ketabrak, nanging ana ing papan pemukiman.
    1. Tukang nyekel 2000
      Tukang nyekel 2000 10 Februari 2015 16:23
      +1
      tembung test, letnan - "cangkang"! nglirik
    2. GLUK79
      GLUK79 10 Februari 2015 18:10
      0
      Iki minangka amunisi kluster, fragmentasi. dhasar granat gedhe. video karo wong wadon enom karo bocah-bocah syuting saka jendhela ora ateges dipentasake. kaya mengkono padha tiba. kaya ngono njeblug. iku mung siji bab kanggo nonton ing video, lan liyane urip, ngandika. sing lik begja.
      lan padha ora kenek wilayah omah, nanging bandara. paling ora situs web Administrasi Negara Daerah Donetsk, kanthi nyebutake data operasional Departemen Kesehatan (ing 16.00), nyatakake yen jumlah prajurit sing tatu nalika nyerang lapangan udara ing Kramatorsk yaiku 32 wong. lan kutha entuk pinggiran.
  26. Komentar wis dibusak.
  27. Tukang kembang
    Tukang kembang 10 Februari 2015 16:10
    0
    Punika foto. Apa iki? MLRS Tornado-S? Katon gedhe kanggo Hurricane.
    1. GLUK79
      GLUK79 10 Februari 2015 18:22
      0
      iki ngimpi. lan dill dhewe wis figured metu.
      "Militer njlentrehake manawa Kramatorsk dipecat ora saka Tornado, nanging saka Tornado.

      Para separatis murub ing Kramatorsk saka macem-macem sistem roket peluncuran Smerch, agensi akting Interfax-Ukraine marang Interfax-Ukraine. Speaker Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina Vladislav Seleznev.

      "Masalah iku ... padha murub ora mung ing fasilitas militer - lapangan udara, padha murub purposefully ing kutha. Lan ing wektu sing padha digunakake MLRS ora" Tornado ", nanging" Smerch ". Miturut lebu. tancep metu saka lemah ing kutha, cetha cetha yen kaliber ana luwih gedhe tinimbang kaliber roket saka Grad, iki Tornadoes, "ujare Seleznev.

      Dheweke uga nyathet yen kemampuan Smerch MLRS ngidini tembak saka kadohan, contone, saka Gorlovka.

      "Dheweke cukup jangkoan, ngidini kanggo nindakake geni jet saka wilayah Gorlovka lan daya dhuwur banget. Mulane, ana akeh korban ing antarane warga sipil Kramatorsk, "ujare Seleznev.
      Iki saka koresponden INFA.
      kabeh misfortune Ukraina iku militèr lan sing disebut guardsmen nasional ora ngerti apa-apa !! punika "log", nuwun iku kelet metu saka lemah, lan padha bengok-bengok sing "Grad", utawa Tornado-G. "Grad" iku "potlot" dibandhingake karo. karo kawruh, mung statements lan nggawe urip ing parlemen)))
      1. sinis
        sinis 10 Februari 2015 19:31
        0
        Kutipan: GLUK79
        punika "log", nuwun nempel metu saka lemah

        Persis apa tancep metu! Wis dicritakake dalan penerbangan apa sing kudu diduweni dening RS supaya RS sing ora bisa dikontrol bisa mlebu ing lemah kaya ngono!
        Temenan ora saka kadohan dijupuk!
        Malah ngapusi ora cukup!
        ya
        1. GLUK79
          GLUK79 10 Februari 2015 21:46
          0
          dudu kasunyatan. iki sisa tornado - pipa kothong (tataran ndhuwur). pemblokiran kaset dhewe ambruk menyang lokasi beda bebarengan lintasan beda. sawise misahake, tataran ndhuwur iki bisa tiba ing ngendi wae lan ing sembarang cara, nanging mung LANGSUNG, "sirah" mudhun, amarga saka stabilisator. informasi banget sethitik, nanging katon kaya ana loro volleys. siji dijamin bandara (ana informasi bab 200s lan 300s saka Angkatan Bersenjata Ukraina), lan liya, sakperangan alesan, kecanthol pinggiran kutha. ing kene ana sing mangu-mangu keasliane lan pementasan video cah wadon sing nggawe kesenjangan kasebut. padha ngomong yen dheweke ngenteni, utawa apa ?? paket mabur liwat lapangan udara, ana bledosan, soko kejiret geni. wong wadon iki miwiti syuting karo telpon. lan ing wektu iku uga ana jeblugan ing saindhenging kutha. nanging ing umum dheweke begja)), sethitik nyedhaki lan bisa njaluk shrapnel liwat jendhela pindho gilap ((((ing kasus, iki carane aku ndeleng gambar saiki. Ana video saka lapangan terbang ing koresponden Ukropov). . padha nuduhake, padha nuduhake bolongan ing taksi saka mobil lan shrapnel dhewe, nanging sing murub lan saka ngendi iku teka saka pitakonan liyane.
  28. Tukang kembang
    Tukang kembang 10 Februari 2015 16:12
    +2
    kene liyane. Sing fumbles? Iku katon kaya SMERCH
    1. GLUK79
      GLUK79 10 Februari 2015 19:46
      0
      Iki minangka proyektil sing padha karo ing foto pisanan sampeyan, dijupuk saka sisih liyane.
  29. srawung
    srawung 10 Februari 2015 16:12
    +5
    Lan kepiye Poroshenko ngerteni manawa dheweke ngapusi saka Tornado? Ora beda karo "Grad" sacara lahiriah. Utawa mata-mata ngadeg ing jejere Tornada lan njupuk gambar ing telpon, nanging mung baterei mati maneh.

    Tebak sing endi
    1. AlNikolaich
      AlNikolaich 10 Februari 2015 17:03
      +1
      Kutipan saka scarp.
      Tebak sing endi

      Grad kiwa, Tornado tengen!
      (Grad ing sasis Ural375 kuna, Tornado-G ing Ural 4320) nglirik
    2. TampaRU
      TampaRU 10 Februari 2015 17:25
      0
      Kutipan saka scarp.

      Lan kepiye Poroshenko ngerteni manawa dheweke ngapusi saka Tornado? Ora beda karo "Grad" sacara lahiriah. Utawa mata-mata ngadeg ing jejere Tornada lan njupuk gambar ing telpon, nanging mung baterei mati maneh.

      Tebak sing endi


      foto ing sisih kiwa, iki "Tornado" ... Aku bisa salah :-).. keprungu
    3. Komentar wis dibusak.
  30. Tukang kembang
    Tukang kembang 10 Februari 2015 16:12
    +2
    Iki kaset SMERCH?? katon kaya dheweke 100%
  31. Tukang kembang
    Tukang kembang 10 Februari 2015 16:13
    +1
    lan supaya. Arah gampang disetel
  32. Anisim1977
    Anisim1977 10 Februari 2015 16:13
    +2
    Ya, dina kejutan saka ukrov - Mugi sore bakal nambah kajelasan.
    Metu saka Mariupol, nyatane, menyang ketel?
    Jancok ing warehouses ing Kramatorsk?
    Boiler in Debaltseve gurgles......
  33. maximusxnumx
    maximusxnumx 10 Februari 2015 16:15
    +1
    lan (manungsa waé!) saka Tornado MLRS
    Aku kepengin weruh carane, tanpa ndeleng peluncur, dheweke mbedakake Tornado saka Grad?
    Kanggo kapentingan, aku nyawang gambar-gambar kasebut, aku meh nyuwil mripatku nyoba golek bedane.
    1. smith7
      smith7 10 Februari 2015 16:49
      0
      Iku mung bisa dibedakake dening sifat break. Kerang "Tornado-G" kanthi hulu ledak "luwih beda". Bener iki prabédan utama.
      1. sinis
        sinis 10 Februari 2015 17:29
        +2
        Kutipan: smith7
        Kerang "Tornado-G"

        Inggih, sabisane, Tornado-G iku Tornado-Grad! Lan Grad punika 122 mm! Tornado punika 300 mm, mungguh, Tornado-S.
        hi
  34. Rusin Dima
    Rusin Dima 10 Februari 2015 16:16
    0
    Nanging apa ana sing isih ana ing Kramatorsk sawise serangan musim panas saka Angkatan Bersenjata Ukraina?
    1. Dmitry Ukraina
      Dmitry Ukraina 10 Februari 2015 18:14
      0
      Banjur, Sejatine, "tak" Slavyansk. Ana mung sawetara bangunan ing Kramatorsk (utamané ing tengah). Saiki, Tornado wis teka, ing pirang-pirang panggonan buntute metu ing lemah.
  35. Tukang kembang
    Tukang kembang 10 Februari 2015 16:18
    0
    Kutipan saka scarp.
    Lan kepiye Poroshenko ngerteni manawa dheweke ngapusi saka Tornado? Ora beda karo "Grad" sacara lahiriah. Utawa mata-mata ngadeg ing jejere Tornada lan njupuk gambar ing telpon, nanging mung baterei mati maneh.

    Tebak sing endi

    dadi apa jenis tornado kita ngomong bab? Tornado-G utawa Tornado-S? Dideleng saka foto amunisi, iki Tornado-S utawa SMERCH
    1. sinis
      sinis 10 Februari 2015 17:42
      0
      Kutipan: Florist
      iku Tornado-S utawa SMERCH

      Mung Federasi Rusia duwe tornado (kayane ora ngekspor). Mulane, terus-terusan muni, kayata bukti pasokan MLRS paling anyar dening Rusia menyang Novorossia.
      Ya, ana sawetara Tornado ing Urkain, mung kira-kira satus, nanging ing Rusia ora ana apa-apa, uga, kanggo dheweke satus sing padha, ora ana apa-apa!
      Mulane, Tornado-S lan mung Tornado-S! Tilak Rusia supaya ngomong-a-ing!
      Dill, aku bisa ngomong apa! Ora pikiran, ora fantasi.
      1. sinis
        sinis 10 Februari 2015 18:24
        0
        Quote: Sinis
        Ora pikiran, ora fantasi.

        Hmm, minus, ana pelanggaran kanggo dill?
        Bapak-bapak Svidomo sing kaya ngono, dalan kanggo tentrem wis diaspal karo mayit mungsuh, elinga!
    2. GLUK79
      GLUK79 10 Februari 2015 18:29
      0
      nuwun sewu, nanging menehi kritik dening foto, iki mung roket saka Tornado. ora ana tornado. yen Rusia nyuplai amunisi lan senjata kanggo DPR lan LPR (durung dadi kasunyatan, luwih murah tuku kabeh saka Angkatan Bersenjata Ukraina tinimbang nyeret ing tapel wates), mula ora bakal diluncurake kaya ngono. nyediakke rudal anyar kanggo tornado. lan kabeh tangisan ukrov babagan "amunisi lan bintang Rusia paling anyar" iku omong kosong.
  36. Vitalka
    Vitalka 10 Februari 2015 16:18
    +2
    Apa wae pesenan sing diwenehake abamka marang Parashka, mesthine. Shelling saka Kramatorsk - preparation kanggo Minsk-2. Temenan. Nglambai soko ngarepe penonton. Yankees saka Departemen Analitik SBU bakal teka. Dadi ora bakal ana WORLD ing Minsk. Pangiriman menyang Ruin saka sembarang omong kosong saka Amerika bakal. Komplek industri militer wis ngetung bathi. Geyropa bakal mbayar (ndeleng Merkel). Endi dheweke bakal lunga?
  37. cerbuk6155
    cerbuk6155 10 Februari 2015 16:18
    0
    Wong gemblung, wong-wong Polandia sing padha latihan, lan dill dhewe ngirim data menyang ngendi kanggo njupuk, ketoke padha mistaken minangka tansah. prajurit ngguyu ngguyu
  38. Corsair
    Corsair 10 Februari 2015 16:21
    +2
    Serangan Kramatorsk - serangan milisi utawa provokasi Kyiv?


    Kaya ing tembang ...

  39. Sibom
    Sibom 10 Februari 2015 16:27
    +5
    LACK IN GUDANG CLEARED, sing nyolong (ATO HQ) uga CLEARED!
    1. jaket quilted
      jaket quilted 10 Februari 2015 16:37
      +3
      Aku njaluk ngapura yen wis.
      Nanging video sing apik banget eseman

  40. 27091965i
    27091965i 10 Februari 2015 16:31
    +4
    We nyoba ing Mariupol, West reacted sluggishly. Saiki Kramatorsk. Kutha apa sing kudu dibombardir supaya bisa ribut ing Kulon. Wong bakal nuwun.
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 10 Februari 2015 18:06
      +1
      apa jenis wong Rusia utawa Ukrainians kudu Anglo-Saxon Yahudi saka Amerika Serikat aran nuwun kanggo yen kita kabeh Rusia kanggo wong-wong mau, lan tundhuk unconditional salah siji karusakan utawa pangurangan kritis ing nomer minangka bagéan saka program "miliar emas" lan rampung. saka remnants saka USSR. hi
    2. Abbra
      Abbra 10 Februari 2015 19:42
      0
      Kyiv ... Lan umpluk ing tutuk kanggo mbuktekaken yen iki cangkang mabur anyar "Shapoklyak"
  41. Dwarfik
    Dwarfik 10 Februari 2015 16:35
    +1
    Kutipan saka scarp.
    Lan kepiye Poroshenko ngerteni manawa dheweke ngapusi saka Tornado? Ora beda karo "Grad" sacara lahiriah. Utawa mata-mata ngadeg ing jejere Tornada lan njupuk gambar ing telpon, nanging mung baterei mati maneh.

    Tebak sing endi

    Tebak minangka tugas tanpa matur nuwun), nanging coba asumsi babagan sasis roda Urals (ing model tengen luwih anyar), banjur Tornado ana ing sisih tengen), kanthi logis)
    1. Corsair
      Corsair 10 Februari 2015 16:51
      -3
      Kutipan saka Dwarfik
      Tebak minangka tugas tanpa matur nuwun), nanging coba asumsi babagan sasis roda Urals (ing model tengen luwih anyar), banjur Tornado ana ing sisih tengen), kanthi logis)

      Lan apa jenis modifikasi MLRS ing sasis Kamaz? Aku kudu ndeleng kolom kaya ...
  42. pascal309
    pascal309 10 Februari 2015 16:42
    +6
    Bener, ana sawetara omong kosong, ana perang sing ditindakake, dill nyerang warga sipil, milisi dill. Lan apa jenis gangguan bisa ana babagan shelling markas ?? Iku kaya, nang endi wae sampeyan bisa njupuk, nanging nang endi wae sampeyan ora bisa !! Nanging iki perang !! Ora ana aturane, sapa sing nembak dhisik, slamet!! Dill nembak wong sipil, bocah, wong tuwa, kaya-kaya bisa, miturut aturan !! Nanging yen milisi ana ing markas, iki ora miturut aturan, padha rame-rame. Dills pancen bodho lan bodho. Ya, malah Tornado, utawa Hurricane. Iki WAR, ora ana Aturan. Sing paling kuat menang!!!
    1. sinis
      sinis 10 Februari 2015 17:46
      +1
      Kutipan saka pascal309
      geni dill ing populasi sipil, milisi dill.

      Wis diposting, nang kono _
    2. Irbis5974
      Irbis5974 10 Februari 2015 18:02
      0
      Ya, ibune karo dheweke, karo markas iki! Kabeh alangan iku mabur menyang sektor omah lan stink Rising ing topik iki. Piglet bakal menehi tekanan. Ketik byadaa, milisi nembak warga sipil.
  43. R-118bm3
    R-118bm3 10 Februari 2015 16:48
    0
    Iki minangka provokasi kanggo ngganggu rembugan sesuk ing Minsk.
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 10 Februari 2015 18:11
      +1
      ngganggu rembugan iku gagasan banget. nanging tearfully njaluk dhuwit lan senjata NATO lan bisa uga pasukan - sing ngendi pulp bisa lan manis. prajurit
  44. Ryndabul
    Ryndabul 10 Februari 2015 16:51
    0
    Padha aran sing padha kudu drape, nanging padha nggawa setan ngerti carane akeh beda Pak kanggo Koamatorsk. Dadi kita mutusake kanthi cara iki kanggo ngatasi masalah kasebut supaya ora digawa bali. Kajaba iku, ing wektu sing padha, kanggo nutupi kekurangan ....
  45. Hronyaka
    Hronyaka 10 Februari 2015 16:54
    + 11
    Junta sengit marang Donbass, Donbass mbales. ana sing percaya yen panguwasa Kyiv bakal nemu penyesalan?? Ngilangke bumi - iku tugase. Numpes lan ngusir minangka akeh dissidents sabisa. Mesthi, aku pancen setuju kanggo nyeret Rusia menyang perang, dheweke uga pengin. Mung aku wis ora ngerti sapa sing dadi bajingan sing luwih gedhe, sing nggawe Rusia perang kanthi bantuan pati kita utawa roh-roh jahat liberal ing Rusia sing njerit kanthi emosi: Masalah sampeyan. Kita bakal nulungi sampeyan, nanging pikirake dhewe. Lan kanthi seneng nonton crita TV babagan atusan korban ing Donbass.
    Bubar iki, akeh bau sing wis ditulungi wong Serbia ing Balkan. matur nuwun. Serbs seneng krungu iki, lan utamané pleased kanggo kita, Rusia Donbass. Aku bisa ngomong siji bab. Rusian Rusia nalika sampeyan nyerahake tanah Rusia? Lan kenapa iki ora dilaporake sadurunge referendum ing Crimea?
    Aku pracaya mung alesan sing Kidul-Wétan isih ora bagéan saka Rusia iku ngiyanati Russian liberal lan oligarki bunderan. Sing ora Rusia maneh. Lan sampeyan bisa nolak Amerika mung kanthi mobilisasi kabeh pasukan sampeyan. Lan apa jenis mobilisasi pasukan, nalika siji dianggo kanggo pittance, lan liyane wanders watara Courchevel karo Ladies ... Vladimir Vladimirovich, aku nyuwun sampeyan, milih wong. Ora, ora, pemerintah, pejabat lan oligarki, iki dudu wong. Wong-wong iku sing, ora kaya wong-wong mau, milih lan ndhukung sampeyan, Pak Presiden. Lan mangga aja ngyakinake manawa ora ana 37 taun maneh. Sampeyan mung medeni kita. Kita ora wedi reprisals. Sing ngubengi kowé ya padha wedi. Nanging ora kaya wong-wong mau, kita ora ngrampok negara. Mikir dear Vladimir Vladimirovich. Pilih kapitalisme, sampeyan bisa ngemas tas. Pilih wong, lungguh ing Kremlin nganti tuwa. Aku pribadi ora mikir babagan kultus pribadine, angger Kepribadian kasebut cocog ...
  46. 1536
    1536 10 Februari 2015 16:58
    +2
    Sesuk, ana wong sing bandage, nganggo sandhangan getih, nganggo helm sing ditusuk lan topeng gas sing robek, bakal katon ing negosiasi ing format Normandia, lan bakal menehi "bukti sing ora bisa dibantah" babagan anané pasukan Rusia ing Ukraina, nalika niru "damai". National Guardsman patriotik"", nandhang serangan saka "teroris pro-Rusia" kanthi senjata nuklir-kimia sing disedhiyakake saka Rusia. Saiki aku ngerti sebabe GDP ngentekake sejam kanggo mbujuk A.G. Lukashenko kanggo njamin keamanan negosiasi sing bakal teka ing Minsk, kanthi jelas nglindhungi awake dhewe saka wong-wong edan. Minangka wong rumiyin prayoga Lukashenka ora bisa kanggo prédhiksi kabeh gerakane saka comrades Ukrainia.
    Nalika bakal mandheg mateni wong, pembunuh?!
  47. alex700
    alex700 10 Februari 2015 17:03
    0
    Lan apa bedane sing nembak? Hit utama!
  48. chelovektapok
    chelovektapok 10 Februari 2015 17:03
    +3
    Preduli saka sing nindakake. Apa asile? Nguatake histeria ing pengemis dill. Demotivator kanggo "patriot babi". Mateni, ngresiki kanthi impunity, dheweke bakal seneng. Nanging nalika buntut disetel ing geni malah ing mburi (Kramatorsk), "Nema bodho." Iku luwih apik kanggo numpak karo ban ing Kyiv. "Negosiasi ing Minsk" sesuk iku fiksi lan penampilan. Wis ana "gencatan senjata". Akibaté - shelling massive, karusakan saka kutha lan pati saka populasi sipil. Ing Agustus, iku perlu kanggo mindhah roh jahat Nazi adoh. Ing VSN lan residents mesthi wis kurang losses. diarani. "negosiasi" ora luwih saka pamindhahan ing game catur. Tegese apa-apa. Kabeh peserta ngerti iki. Nazi mung ngerti basa Zhukov lan Suvorov. Lan ana sing jelas: Yen dheweke ora nyerah, banjur ... bakal dibuwang. Surrenders uga ora "kethek suci ing India." Lagi dirilis, padha maneh kanggo dhewe. Apa gunane njupuk? Feed-nglindhungi sanajan padha ndalang kanggo bisa. Beria L.P. ana wong praktis. Dheweke bakal razrulit Bandera rabble.
  49. Аос
    Аос 10 Februari 2015 17:15
    +1
    Kutipan: Corsair
    Serangan Kramatorsk - serangan milisi utawa provokasi Kyiv?


    Kaya ing tembang ...


    Oh apik rampung, seneng! )
  50. Dokter Anyar
    Dokter Anyar 10 Februari 2015 17:16
    +3
    rudal mlebu meh vertikal. Dadi dheweke tekan lintasan "dhuwur", tegese MLRS cedhak karo kutha. Miturut slope ing gambar sampeyan ora bisa nemtokake arah ... Paling kamungkinan wilayah Druzhkovka - Konstantinovka. Senajan aku bisa uga salah
    1. Dmitry Ukraina
      Dmitry Ukraina 10 Februari 2015 18:21
      +2
      Aku konfirmasi sing jejere omah iku kelet metu meh vertikal - iku ora bisa kanggo njaluk dipikir nyedhaki, ana polisi lan sappers watara. Arah kasebut angel ditemtokake - saka kidul-wétan nganti kidul-kulon.