Review militèr

Ing Distrik Militer Wétan, latihan praktis roket ing kompleks Iskander-M diwiwiti

19
Personil militèr saka tatanan rudal Distrik Wétan wiwit latihan ing kompleks Iskander-M, laporan TASS pesen saka layanan pers saka BVO.

Ing Distrik Militer Wétan, latihan praktis roket ing kompleks Iskander-M diwiwiti


"Para kru bakal nggarap prosedur kanggo nggarap peluncur, nganakake latihan latihan ing kompleks kontrol, kendaraan pendukung urip kanggo personel," ujare Alexander Gordeev, kepala layanan pers.

“Kelas pelatihan teknis lan khusus dianakake minangka bagian saka kunjungan lapangan sing wis diwiwiti. Perjalanan lapangan bakal dipungkasi kanthi latihan taktik ing salah sawijining lapangan latihan ing wilayah Amur. Sajrone latihan kasebut, personel militer bakal nggawe pawai multi-kilometer menyang wilayah tartamtu lan nindakake peluncuran rudal tempur, "tambah dheweke.

Informasi Referensi: "Iskander-M minangka sistem rudal taktis operasional sing dirancang kanggo ngrusak target cilik lan area ing jarak nganti 500 km - sistem rudal, sistem roket peluncuran macem-macem, artileri jarak jauh, pesawat lan helikopter ing lapangan udara, pos komando lan pusat komunikasi. "
Foto sing digunakake:
tass.ru
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. REXSTORZ
    REXSTORZ 10 Februari 2015 16:12
    +5
    Iki warta apik, bisa nindakake latihan karo dill diluncurake kanggo nanggepi poin y ((
    ana artikel dening dill sing gunner kita njupuk ujian kanggo wong-wong mau))
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Baikal
        Baikal 10 Februari 2015 16:30
        +4
        Iki bisa uga minangka salah sawijining "praktik" sing paling larang sing diomongake - anggaran taunan sampeyan wis mabur lol
        Good luck ilmuwan roket ing kelas!)
        1. navara399
          navara399 10 Februari 2015 16:40
          +6
          Lan apa sing kudu ditindakake, sapa sing saiki gampang ...
          Sapa sing butuh teknik iki yen tujuan fungsional langsung ora ditindakake. Pancen larang kanggo parade, nanging turu kanthi tentrem iku sing paling penting.
          1. gilarom
            gilarom 10 Februari 2015 17:52
            0
            Iku apik, nanging sampeyan uga kudu njupuk watara wong Eropah luwih kerep supaya padha ora ngendhokke ing kono.
          2. gilarom
            gilarom 10 Februari 2015 17:52
            0
            Iku apik, nanging sampeyan uga kudu njupuk watara wong Eropah luwih kerep supaya padha ora ngendhokke ing kono.
            1. Kolonel Ireng
              Kolonel Ireng 10 Februari 2015 18:09
              +2
              Ora perlu medeni Eropa lawas. Mung sawise ditembak langsung, gabungke informasi sing, nalika nembak, rudal nyimpang kanthi jumlah kilometer tartamtu saka titik impact sing diwenehake. Lan sawise tembak kasebut, kabeh kru karo peluncur bakal ditugasake maneh kanggo latihan sing wis ana ing wilayah Kaliningrad utawa ing Belarus kanggo latihan sing padha karo peluncuran rudal langsung. Wiwit iku, tindakake panjaluk popok ing negara tanggane. belay
              1. Dormidont2
                Dormidont2 10 Februari 2015 18:27
                0
                perlu kanggo nuduhake ing RT carane Iskanders lan Klub murub saka truk)
                1. Alex Kruglov
                  Alex Kruglov 10 Februari 2015 22:31
                  0
                  iku perlu kanggo nyoba ing latihan tempur REAL ing Donbass ing baterei artileri saka ukrovermacht, kang murub ing wilayah omah Donetsk lan Gorlovka!
  2. ded100
    ded100 10 Februari 2015 16:13
    0
    Susah sinau, gampang berjuang! apik
    1. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 10 Februari 2015 16:24
      -1
      Inggih, pinten sampeyan bisa sinau! Mungsuh ana ing saubengé - dheweke uga pengin diajari! wassat
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 10 Februari 2015 16:55
        0
        Ing, mungsuh wis nandur ing kula! belay
  3. Nevsky_ZU
    Nevsky_ZU 10 Februari 2015 16:13
    0
    Personil militèr saka tatanan rudal Distrik Wétan wis miwiti latihan ing kompleks Iskander-M, TASS nglaporake pesen saka layanan pers Distrik Militer Wétan.


    Ukraina, sing diwakili dening Poroshenko, durung nyatakake protes? Iku isih negara tetanggan.
    1. vitaliy.rnd
      vitaliy.rnd 10 Februari 2015 16:45
      +2
      Iku isih negara tetanggan.


      Tetangga apa? ngguyu
  4. DEZINTO
    DEZINTO 10 Februari 2015 16:14
    +4
    "Mitra Barat" ora duwe wektu kanggo ngganti popok .....

    Saiki Tu-95 kita bakal mabur ing Jepang lan Jepang bakal njupuk paduan suara umum ....
  5. Teberii
    Teberii 10 Februari 2015 16:14
    0
    Sayange sampeyan ora bisa njupuk, yen ora, kita siyap nanggapi agresi ing wektu.
  6. cerbuk6155
    cerbuk6155 10 Februari 2015 16:15
    +1
    Kutipan saka REXSTORZ
    Iki warta gedhe bisa nindakake latihan karo dill diluncurake kanggo nanggepi titik-y

    Iku ora bisa, nanging perlu, supaya wong-wong mau mangan lan ngerti sing padha bakal duwe gravy karo sauce saka kita kanggo tantangan sing. ngguyu prajurit
  7. DYMYCH
    DYMYCH 10 Februari 2015 16:35
    0
    Lan persis ing wilayah Amur? opo
    1. Srengenge 122
      Srengenge 122 10 Februari 2015 16:49
      + 10
      Kutipan...
      Lan persis ing wilayah Amur?

      Nang endi wae...
  8. DYMYCH
    DYMYCH 10 Februari 2015 16:40
    +3
    ...............
  9. navara399
    navara399 10 Februari 2015 16:41
    0
    Utawa mungkin dheweke wis kerja (lapangan udara Kramatorsk) nglirik
    1. Denshik34
      Denshik34 10 Februari 2015 18:20
      0
      Ing kasus iki, Kramatorsk bakal ilang bebarengan karo lapangan udara saka lumahing bumi. eseman iskander non-nuklir konvensional ing syarat-syarat daya minangka daya nuklir taktis banget
  10. vitaliy.rnd
    vitaliy.rnd 10 Februari 2015 16:46
    0
    Napa sampeyan ora ngidini NATE santai? nglirik
  11. chingis1981
    chingis1981 10 Februari 2015 21:38
    0
    Jarak nganti 500 km apik, nanging ing sepi sampeyan kudu nindakake 2000-5000!
  12. SanSeich
    SanSeich 10 Februari 2015 22:07
    0
    Mungkin dheweke bisa mabur ing wilayah netral cedhak Negara Baltik? ... Mabur ing wayah sore - dheweke bakal poop ing wayah wengi ... Ing wayah esuk - bakal teka "taam someone-too leetaaal ..."
  13. Bèntèng
    Bèntèng 10 Februari 2015 22:48
    0
    Sehat kabeh.
    Bapak-bapak sekalian! Nyuwun pangapunten. Kawruhku babagan artileri diwatesi kanggo nggunakake mortir 120mm. Yen ora, aku mung mesin gunner. Enlighten!
    Aku menyang posisi karo Czech PRAM poto-propelled mortir utawa Finnish AMOS. Aku nggunakake sistem kontrol geni modern. Baterei saya tembak ing target tartamtu, lan ora ing wilayah (saben mortir) 12 menit ing 7000 meter, bisa uga ing 10 meter, dudu titik kasebut. Baterei saya kasebar ing area sing amba. Sawise 000 menit, sawise dijupuk pisanan, lan aku rampung kesed, kita dibusak saka posisi lan ninggalake. Aku ngira yen ISKANDER, sing mesthine ngilangake aku, bakal mabur menyang papan sing ora ana maneh. Iki tegese iskander mung efektif nalika nembak ing pangkalan mungsuh, sadurunge nampa sinyal weker (sing tegese serangan preemptive lan, mulane, agresi), ing fasilitas industri (ing kutha-kutha?) Lan ing konsentrasi peralatan militer ing sangisore printah komandan bodho sing ora ngerti apa maneuver lan ora ngerti carane peralatan kudu buyar (isih ana?)? Utawa bakal efek mung nalika nggunakake warheads atom? Sampeyan bisa, mesthi, bombard Eropah karo cangkang atom, nanging katon ing geografi, siklon lan anticyclones, gunung-gunung ing kono, beda-beda, lembah, angin saka ngendi lan ing ngendi ngunekke. Lan ternyata Eropa ora bisa dipateni, nanging ing wektu sing padha cilaka dhewe.
    1. Rusich ora saka Kiev
      Rusich ora saka Kiev 11 Februari 2015 00:11
      0
      Apa du.r.a.k.. bakal dadi rudal taktis kanggo njupuk ing mortir?) Sejatine serangan preemptive, mesthi, nanging iki ora agresi. Tank, umpamane, ora digawe kanggo pertahanan, nanging iki ora ateges yen ana, mula perlu kanggo nyerang.

      Miturut cara, iku ing insistence saka Amerika sing "mripat" Cut, kanggo kuwi ombone padha wedi iku. Bener, barang iki mobile banget, aku isih ora ngerti kenapa Iskander ora digawe adhedhasar Oka.
  14. LVMI1980
    LVMI1980 11 Februari 2015 08:55
    0
    Dots-U iku kita, padha digawe dening KBM. lan menehi katrangan saka dill, "titik" lawas, amarga Tochka-U mabur ing 120 km, lan titik kasebut mung 80 km.