Review militèr

Yatsenyuk nutup tambang Ukrainia lan menehi tandha persetujuan babagan pasokan batu bara saka Polandia

109
Blogger Ukrainia Mikhail Pavliv nyerat manawa Perdana Menteri Ukraina arep "modernisasi" pembangkit listrik termal. Blogger nulis yen Yatsenyuk nganakake negosiasi karo pihak Polandia, sing nyebabake kasunyatan manawa batu bara Polandia bakal dituku kanggo pembangkit listrik termal Ukraina. Merek batubara iki ora cocok kanggo panggunaan efisien ing stasiun panas lan pembangkit listrik Ukrainia, nanging iki ora nyegah Yatsenyuk nyimpulake persetujuan.
Ngenalke materi blogger ing Facebook kanthi lengkap (gaya sing diawetake):

Kabeh rahasia dadi jelas, utamane yen dheweke ora ndhelikake lan ndhelikake.
Scratch akeh patriot jingoistic uga lan bobot "kuping" ngiyanati kapentingan nasional, ngiyanati wong metu.
Ing ngarep gelombang jingoistic muddy yaiku Arseniy Svet Petrovich, wali lan bek tanah Ukrainia.
Nanging, supaya "kuping" sing padha metu, ora perlu ngeruk, lan scraper ora dibutuhake.
Ing sawetara minggu kepungkur, Yatsenyuk nglaporake manawa pembangkit listrik termal Ukraina ngenteni modernisasi. Dina iki, CHPPs beroperasi ing "antrasit" (A) lan "lean" (T). Lan bakal diowahi dadi bahan batubara "G".
Kita ora bakal nemtokake tembung endi sing diwiwiti nganggo huruf "G", lan dadi jelas sing endi.
Lan banjur teka kabar iku saka perdana menteri Polandia - Eva Kopacz: "Polandia siap ngutangi modernisasi iki kanggo 100 yuta euro."
Napa loman kaya ngono, sampeyan takon?
Ah, peti mati mung mbukak. Polandia duwe surplus ing batu bara kelas G 9 yuta ton saben taun. Batu bara iki ora cocok kanggo pembangkit listrik termal Polandia, padha banget "reged". Nanging kok ora push menyang "sadulur" Ukraina?
Clap, sapi bakal tahan kabeh saka panci. Uga, pidpunks bakal rattle karo dhuwit ing usus.
Lan iki ing wayahe nalika para penambang Volyn lagi mogok nuntut kanggo nutup tunggakan upah lan ora mandheg mbiayai pertambangan dhewe ing Volyn, uga ngrampungake tambang No.
Sing kaya patriot.
Sing padha - Arseniy lan patriotisme.


Nanging babagan "kelangan ing bathuk"?

109 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. portoss
    portoss 10 Februari 2015 18:09
    + 21
    Dheweke ngethok oksigen kanggo terwelu ..... Saiki negara kasebut bakal tenggelam karo batu bara Polandia sing reged, tinimbang antrasit sing ayu saka Donbass ...
    1. Polovec
      Polovec 10 Februari 2015 18:12
      + 14
      Apa pancene ana wong ing Ukraina sing isih percaya yen "Offal lan Kampanye" ditindakake kanggo nggawa Nenka menyang kamakmuran?
      1. Orel
        Orel 10 Februari 2015 18:17
        -60
        Bebener urip iku batu bara Donbass ekonomi arang banget nguntungake kanggo tambang. Iki dijupuk saka ambane gedhe lan larang banget. Kabeh industri batu bara Ukraina didhukung dening subsidi ageng saka budget. Iki dalane ora ono. Kahanan kasebut wis tekan titik sing batu bara manca mung luwih murah tinimbang sing diprodhuksi ing Donbass. Sampeyan ora bisa mbantah babagan ekonomi, kita kudu ngembangake sawetara industri anyar.
        1. bort4145
          bort4145 10 Februari 2015 18:23
          + 10
          Mung sampeyan ora bisa njupuk, sampeyan kudu nandur modal - lan ing Ukraina wis suwe ora nandur modal ing tambang. Relatif
          Kabeh industri batu bara Ukraina didhukung dening subsidi ageng saka budget.
          Ora kabeh gampang ing kene, ora kabeh tambang padha ing babagan biaya.
          sing batu bara manca mung luwih murah
          dheweke uga beda.
          1. jj
            jj 10 Februari 2015 20:28
            +8
            Aku bakal menehi conto. Ing Severodvinsk, CHPP-1 minangka bahan bakar batu bara. Batu bara sacara tradisional digawa saka Vorkuta. Banjur dumadakan wiwit tuku batu bara larang saka Kuzbass. Iku bakal koyone mismanagement lengkap. Nanging ternyata akeh kurang dibutuhake kanggo ngasilake jumlah listrik lan panas sing padha saka batubara Kuzbass. Lan batu bara sing berkualitas nanging larang dadi luwih nguntungake, saéngga bisa ngirit
            1. Orel
              Orel 10 Februari 2015 20:35
              -12
              Aku bakal menehi conto. Ing Severodvinsk, CHPP-1 minangka bahan bakar batu bara. Batu bara sacara tradisional digawa saka Vorkuta. Banjur dumadakan wiwit tuku batu bara larang saka Kuzbass. Iku bakal koyone mismanagement lengkap. Nanging ternyata akeh kurang dibutuhake kanggo ngasilake jumlah listrik lan panas sing padha saka batubara Kuzbass. Lan batu bara sing berkualitas nanging larang dadi luwih nguntungake, saéngga bisa ngirit


              Pitakonan yaiku bathi produksi, lan dudu panggunaan bahan mentah sing didol. Yen pabrikan mbuwang luwih akeh kanggo batu bara "kualitas" sampeyan tinimbang sing ditampa saka adol, mula apa hubungane ngobong.
              1. Prilaku
                Prilaku 11 Februari 2015 07:31
                0
                Dear, apa sampeyan ngerti ing paling soko ing sudhut?
            2. siberalt
              siberalt 10 Februari 2015 21:37
              +5
              Ing Kuzbass, batu bara wiwit diresiki saka banyu lan impurities. Wis dadi luwih larang, nanging ana tabungan gedhe ing sepur. tarif lan ing beyo saka kalori, iku bener.
        2. Hronyaka
          Hronyaka 10 Februari 2015 18:28
          + 25
          Kutipan saka Orel
          Bebener urip iku batu bara Donbass ekonomi arang banget nguntungake kanggo tambang. Iki dijupuk saka ambane gedhe lan larang banget. Kabeh industri batu bara Ukraina didhukung dening subsidi ageng saka budget. Iki dalane ora ono. Kahanan kasebut wis tekan titik sing batu bara manca mung luwih murah tinimbang sing diprodhuksi ing Donbass. Sampeyan ora bisa mbantah babagan ekonomi, kita kudu ngembangake sawetara industri anyar.

          Bebener urip yaiku nalika Donbass mandheg ngirim batu bara menyang dill, gudang ing Kyiv kosong sajrone seminggu. Lan padha ora bisa nemokake alternatif kanggo setahun saiki. Mungkasi percaya liberal lan apolog pasar bebas. Kopanki, sampeyan ndeleng, duwe bathi, nanging tambang ora. ngguyu Takon Natasha Korolevskaya. Dheweke wis ngerti babagan kopanki lan babagan tambang.
          Sampeyan luwih becik mikir babagan pirang-pirang industri, peternakan, perusahaan farmasi sing wis dirusak (apa sampeyan ngerti yen masalah obat-obatan diwiwiti ing Rusia?) Lan kabeh ana ing sangisore naungan perang nglawan "kekurangan ekonomi". Sugeng. Sampeyan isih nutup mripat. Mesakaké. Wektu kanggo miwiti mikir ...
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 18:36
            -18
            Bebener urip yaiku nalika Donbass mandheg ngirim batu bara menyang dill, gudang ing Kyiv kosong sajrone seminggu. Lan padha ora bisa nemokake alternatif kanggo setahun saiki. Mungkasi percaya liberal lan apolog pasar bebas. Kopanki, sampeyan ndeleng, duwe bathi, nanging tambang ora. ngguyu Takon Natasha Korolevskaya. Dheweke wis ngerti babagan kopanki lan babagan tambang.


            Yen sampeyan minangka "spesialis", banjur waca pirang-pirang tambang sing ditutup ing Ukraina lan wilayah Rostov ing Rusia sajrone 20 taun kepungkur lan bisa uga dadi jelas yen ana wong sing ngapusi otak sampeyan. nglirik
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Polovec
              Polovec 10 Februari 2015 18:59
              + 36
              Sepur listrik menyang pinggiran kutha uga ora duwe bathi. Lan tetanèn, miturut definisi, disubsidi. Lan ilmu ora menehi bathi cepet. Pendidikan umume minangka bolongan finansial! Mung kabeh iki MERDEKA lan KEDAULATAN! Mikir babagan biaya tentara lan krungu jawaban banal babagan mangan tentara dhewe lan wong liya. Liberal wis mlebu Rusia menyang ekonomi donya. Kita isih tuku panganan liwat gunung, lan Amerika nutup USAHA FARMAKOLOGIS ing negara kita!
              Elang, sial... Spesialis-ekonom... Menyang Gaidar!
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 19:57
                -20
                Sampeyan duwe kekacoan ing sirah lan ora ana logika. Sampeyan mikir kanthi cara sing aneh. Ing kene, ayo luwih gampang. Mungkin sing bakal nggawe sampeyan luwih cetha. Bayangna sampeyan duwe sepur listrik. Putin ngandhani sampeyan: "Sampeyan kudu menyang kana saben dina." Sampeyan ngomong, oke, aku siyap, nanging tiket kudu ora 10 rubel. banjur, lan 100 digunakake aku mung bakal nyuwil lan ora ana siji bakal numpak ing kabeh. Apa padha pitutur marang kowe, sampeyan bakal drive kanggo 10. Carane iki bisa ing ekonomi pasar?
                1. Hronyaka
                  Hronyaka 10 Februari 2015 20:30
                  +6
                  Kutipan saka Orel
                  Bayangna sampeyan duwe sepur listrik. Putin ngandhani sampeyan: "Sampeyan kudu menyang kana saben dina." Sampeyan ngomong, oke, aku siyap, nanging tiket kudu ora 10 rubel. banjur, lan 100 digunakake aku mung bakal nyuwil lan ora ana siji bakal numpak ing kabeh. Apa padha pitutur marang kowe, sampeyan bakal drive kanggo 10. Carane iki bisa ing ekonomi pasar?

                  Aku bakal takon sampeyan kanthi cara sing padha karo pemilik kita sing bubar ditakoni ing Donbass, sawise jotosan ing rahang:
                  -Wangsulan dhisik, kepiye carane sampeyan dadi pemilik sepur listrik ing negara kita?
                  Lan sepisan maneh ing ekonomi apa?
                  1. Orel
                    Orel 10 Februari 2015 20:38
                    -9
                    -Wangsulan dhisik, kepiye carane sampeyan dadi pemilik sepur listrik ing negara kita?


                    Aku wis nulis ing ngendi wae babagan Sharikov lan prinsipe: "Njupuk kabeh, lan dibagi ..." Banjur sampeyan bisa nggawe kesimpulan dhewe.
                    1. Hronyaka
                      Hronyaka 10 Februari 2015 20:45
                      +6
                      Kutipan saka Orel
                      Aku wis nulis ing ngendi wae babagan Sharikov lan prinsipe: "Njupuk kabeh, lan dibagi ..." Banjur sampeyan bisa nggawe kesimpulan dhewe.

                      Aku durung njupuk apa-apa saka sampeyan, nanging yen sampeyan ora mangsuli pitakonku saiki: Kepiye sampeyan dadi pemilik sah sepur listrik ing negara kita?
                      Aku bakal miwiti curiga yen sampeyan maling.

                      то, что иронизирую писать или поймете?
                      1. Orel
                        Orel 10 Februari 2015 20:54
                        -9
                        Aku durung njupuk apa-apa saka sampeyan, nanging yen sampeyan ora mangsuli pitakonku saiki: Kepiye sampeyan dadi pemilik sah sepur listrik ing negara kita?
                        Aku bakal miwiti curiga yen sampeyan maling.


                        Iku mung conto. Yen sampeyan ora ngerti iki, banjur ditulis ana "mbayangno" ... Sepur listrik pancen ora ana hubungane, titik apa pendekatan kita duwe daya kanggo ekonomi.
                      2. Prilaku
                        Prilaku 11 Februari 2015 07:36
                        0
                        Conto sampeyan ora cocog karo kahanan karo batu bara ing Donbass.
                  2. Tanari
                    Tanari 11 Februari 2015 02:27
                    0
                    Kapitalisme yaiku nalika sawijining klompok wong ngeksploitasi liyane. Nanging ing komunisme, kosok balene.
                2. aran
                  aran 10 Februari 2015 21:11
                  + 10
                  Plus kanggo pendapat sampeyan! Kanggo sepur, kabeh luwih gampang! Enggo bareng saka Russian Railways diduweni dening negara! Ya, sepur listrik ora nguntungake, nanging nduweni makna sosial sing kuwat! Railway Rusia dudu perusahaan sing rugi, lan umume duwe penghasilan sing apik! Katon yen ing 13-14 taun perusahaan duwe anggaran negatif, nanging iki amarga celengan investasi gedhe, sing normal! Intine, ora duwe bathi saka sepur listrik dibayar dening warga negara, amarga biaya transportasi sepur (sepur jarak jauh, transportasi barang) kalebu wektu iki, lan kabeh upaya kanggo ngapusi arah iki ora liya licik!
                3. Polovec
                  Polovec 10 Februari 2015 22:33
                  + 12
                  Bubur ing sirah! Negara tanggung jawab marang wargane. Warga kerja lan mbayar pajeg. Negara wajib mbangun dalan, rumah sakit, sekolah, lsp. Lan negara uga wajib njamin operasi sepur listrik. Lan yen sawetara mrico dadi pemilik Railway Rusia lan nyatakake yen mung transportasi barang sing duwe bathi, lan supaya sepur listrik ngliwati alas, mula kantor jaksa kudu melu kerja lan ngerteni kenapa kita duwe manajer sing wicaksana ing jalur sepur strategis. .
                  Kira-kira padha uga ana ing daftar wilayah strategis urip negara, kalebu tetanèn, pendidikan, obat-obatan, tentara, lsp.
                  Lan urusane wong awam mung mbayar pajeg.
                  Utawa dagang lenga, gas, kayu, lsp. tujuane ora kanggo ngunggahake kesejahteraan warga?
                  Apa sampeyan ora setuju? Lan apa bab bubur ing sirah?
                4. surem242
                  surem242 10 Februari 2015 23:08
                  +1
                  lan kanggo iki ana subsidi lan negara mbayar, ora kabeh diputusake kanthi bathi, kabeh jagad menehi subsidi pertanian nanging ora nolak.
                5. Komentar wis dibusak.
                6. Prilaku
                  Prilaku 11 Februari 2015 07:33
                  0
                  Aku dhewe bakal mangsuli pitakon sing sampeyan tulis ing ndhuwur. Sampeyan ora ngerti arang - nuduhake. Nanging ing sales, ya, sampeyan bisa ndeleng langsung ...
            3. gispanec
              gispanec 10 Februari 2015 19:12
              +4
              Kutipan saka Orel
              pinten tambang ditutup ing 20 taun pungkasan ing Ukraina lan wilayah Rostov ing Rusia

              pira lan sing paling penting - kok ???... sampeyan bisa duwe layar sing bangkrut ..... lan kabeh bakal daklebokake ing rak ... nggih pak .... ngenteni...
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 20:02
                -7
                pira lan sing paling penting - kok ???... sampeyan bisa duwe layar sing bangkrut ..... lan kabeh bakal daklebokake ing rak ... nggih pak .... ngenteni...


                Apa sampeyan njaluk aku mikir kanggo sampeyan? Situs web badan negara wilayah Rostov kanggo mbantu sampeyan. Iki maksimal sing bisa dak lakoni kanggo wong sing "kesed". Luwih, yen sampeyan ora kesel utawa topik wis dadi ora menarik lan rumit kanggo sampeyan.
            4. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:25
              + 14
              Kutipan saka Orel
              Yen sampeyan minangka "spesialis", banjur waca pirang-pirang tambang sing ditutup ing Ukraina lan wilayah Rostov ing Rusia sajrone 20 taun kepungkur lan bisa uga dadi jelas yen ana wong sing ngapusi otak sampeyan.

              AKU NULIS LAGI. Apa sampeyan maca kanthi ati-ati apa sing daktulis? Apa sampeyan mikir yen bisa tuku insulin kanthi setengah rega ing India kanthi otomatis tegese nutup fasilitas produksi insulin ing negara sampeyan? Utawa sampeyan pancen naif ora ngira yen saiki kita dikuwasani dening bajingan sing pisanan bangkrut lan banjur ngethok pabrik, kapal uap lan peternakan sing diduga ora duwe bathi kanthi kabeh peralatan mekanik kanggo nyogok. Lan elinga, tambang lan sumur duwe properti bakal entek. dadi apa masalahe? Kasunyatan yen direktur korup ninggalake modernisasi ing taun 90-an lan mung nyolong? Maca kurang omong kosong, nanging coba nandur kentang 20 hektar dhisik. Pikiran resik...
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 20:46
                -8
                AKU NULIS LAGI. Apa sampeyan maca kanthi ati-ati apa sing daktulis? Apa sampeyan mikir yen bisa tuku insulin kanthi setengah rega ing India kanthi otomatis tegese nutup fasilitas produksi insulin ing negara sampeyan?


                Apa kita bakal duwe pabrik yen ngono? Aku bakal menehi conto prasaja. Tanduran Medsintez, Novouralsk, wilayah Sverdlovsk. Dheweke ngasilake insulin nggunakake teknologi Jerman lan peralatan Barat. Insulin luwih murah tinimbang manca. Nanging tanduran kasebut dibangun mung nalika dadi PROFITABLE lan KOMPETITIF. Apa sampeyan setuju tuku kabeh barang ing Rusia kaping pirang-pirang luwih larang tinimbang sing didol ing donya kanggo pabrik ing negara sampeyan? Sampeyan siyap tuku jeruk saka omah kaca Rusia sing digawe panas kanggo 1000 rubel. saben kilo? Daftar iki terus. Kita kudu nindakake apa sing duwe bathi, lan apa sing ora duwe bathi - tuku. Iki carane kabeh donya beradab urip lan urip kanthi apik, kanthi cara.
                1. Polovec
                  Polovec 10 Februari 2015 22:52
                  +3
                  Omong kosong komplit!!! Jeruk dudu insulin! Lan ana tembung DOTATION! Lan ing Jerman, contone, produksi akeh obat-obatan disubsidi dening negara. Aku pancene duwe vinaigrette ing sirah.
          2. U-47
            U-47 10 Februari 2015 19:10
            -15
            Kutipan saka Hronyaka
            Bebener urip yaiku nalika Donbass mandheg ngirim batu bara menyang dill, gudang ing Kyiv kosong sajrone seminggu.

            ora. Miturut statistik Ukrenergo: "Stok batubara ing gudang pembangkit listrik termal Ukraina saka 30 Januari nganti 2 Februari tambah 4,7% - nganti 1,468 yuta ton saka 1,402 yuta ton"

            Kutipan saka Hronyaka
            Lan padha ora bisa nemokake alternatif kanggo setahun

            Xoxly, kanthi bantuan saka Jepang, nggoleki kemungkinan nransfer pembangkit listrik termal saka arang batu bara antrasit sing langka menyang gas, ing ngendi Nenka ora kekurangan. Lan dheweke bakal nemokake.
            Kutipan saka Hronyaka
            Sugeng. Sampeyan isih nutup mripat.

            Ya ... Perban sialan ... Paling ora ngomong apa sejatine, nanging .... Kita ora weruh hepa ....
            1. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:41
              +9
              Kutipan: U-47
              ora. Miturut statistik Ukrenergo: "Stok batubara ing gudang pembangkit listrik termal Ukraina saka 30 Januari nganti 2 Februari tambah 4,7% - nganti 1,468 yuta ton saka 1,402 yuta ton"

              Mesthi, iki diisi karo batu bara saka Afrika Kidul. Mung konsumsie ping pindho, mula stok gudang dibagi loro. Info saka Darnitskaya CHPP (luwih becik ora mbantah, aku bakal nindakake, bakal dadi isin, aku ngomong karo kepala insinyur).
              Xoxly, kanthi bantuan saka Jepang, nggoleki kemungkinan nransfer pembangkit listrik termal saka arang batu bara antrasit sing langka menyang gas, ing ngendi Nenka ora kekurangan. Lan dheweke bakal nemokake.

              iku ora crests sing looking for, nanging Japanese nyepakaké pancing kanggo ukrov. Apa sampeyan ndeleng rega sing dijaluk?
              Ya ... Perban sialan ... Paling ora ngomong apa sejatine, nanging .... Kita ora weruh hepa ....

              Aku ora nyewa troll kanggo mbusak tutup mripate. Sampeyan rampung metu saka tutul karo Jeksa Agung bisa ngetokake. Nanging kepiye sampeyan bisa ngerti manawa ana wong ing kene sing dadi bagean saka klompok wong sing tanggung jawab kanggo keamanan energi dill, sanajan ora langsung?
        3. Kunar
          Kunar 10 Februari 2015 18:30
          +6
          Informasi iki saka ngendi?
          1. Komentar wis dibusak.
        4. pangurang
          pangurang 10 Februari 2015 18:39
          +3
          Kutipan saka Orel
          ... Sampeyan ora bisa mbantah ekonomi, kita kudu ngembangake sawetara industri anyar.

          Omong kosong! Energi minangka unsur dhasar ekonomi negara apa wae, kudu dikontrol dening negara. Dolanan sing luwih larang-murah saka pialang saham lan monopoli donya. Batu bara! Deleng lenga - ing rong taun saka 160 nganti 40! Kuwi sing kudu dijaga negara duweke ekonomi.
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 18:48
            -21
            Kuwi negara kanggo nglindhungi ekonomi dhewe.


            Kabeh duwe watesan sing cukup. Simpen mung sregep. Ekonomi kaya rumah sakit sing ora cukup obat, sampeyan bisa nggunakake kabeh wong (ora Matter yen bakal urip utawa mati mesthi) utawa mung kanggo wong sing duwe kesempatan kanggo urip. Sampeyan nawakake kanggo nglampahi ing kabeh. Sampeyan bisa uga katon ayu, nanging ing rumah sakit sampeyan bakal ana luwih sithik wong sing slamet tinimbang sing bisa disimpen mung sing duwe kesempatan.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Polovec
              Polovec 10 Februari 2015 19:04
              + 12
              Ekonomi dudu rumah sakit! Ekonomi iku produksi! Sing ngowahi ekonomi dadi rumah sakit kudu ditembak!
              Rusia minangka negara sing mandhiri lan pengkhianat, maling lan amatir nggawe produk kasebut minangka tambahan saka produksi wong liya!
              Perdhana Mentri Dimon kita minangka conto sing jelas saka kabeh telung perwakilan.
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 19:18
                -15
                kudu tembak!


                Iku kabeh sing ana ing Rusia. Durung nembak? Apa sampeyan ngerti carane Stalin ngandika: "Apa sampeyan ora wedi yen kita bakal njupuk sampeyan pisanan?"
                1. Orel
                  Orel 10 Februari 2015 19:39
                  -9
                  Ekonomi dudu rumah sakit! Ekonomi iku produksi! Sing ngowahi ekonomi dadi rumah sakit kudu ditembak!


                  Aku luwih seneng golek wong sing nggawe wong Rusia sing cerdas, melek, kreatif dadi rumah sakit gedhe ...
                  1. Hronyaka
                    Hronyaka 10 Februari 2015 20:50
                    +5
                    Kutipan saka Orel
                    Aku luwih seneng golek wong sing nggawe wong Rusia sing cerdas, melek, kreatif dadi rumah sakit gedhe ...

                    iki carane liberal biasane wiwit lolong babagan kita ...
                    1. Orel
                      Orel 10 Februari 2015 20:59
                      -6
                      iki carane liberal biasane wiwit lolong babagan kita ...


                      Aku ngenteni wong sing nyalahake aku dadi pengkhianat. Banjur ana kedadeyan sing spesifik lan aneh ing masarakat. Kayane aku nulis setahun kepungkur, kabeh wong wis cukup, nanging banjur kabeh owah-owahan dramatis ...
                      1. Polovec
                        Polovec 10 Februari 2015 22:40
                        +1
                        Lan apa sing ora cukup kanggo nulis kanggo sampeyan? Ora ana penghinaan. Lan panemune akeh pas amarga kabeh katon jelas.
                        Wong-wong mung sengit kabeh liberalisme iki nganti lara ing ginjel, lan sampeyan langsung dadi konduktor gagasan pasar! Dheweke ora setuju karo sampeyan!
                      2. Ural45
                        Ural45 11 Februari 2015 07:09
                        0
                        Musim semi liyane, sampeyan ngerti, wektu kanggo pemeriksaan medis. Mungkin exacerbation?
                  2. Polovec
                    Polovec 10 Februari 2015 22:37
                    +2
                    Lan apa sing kudu digoleki? Surname wis dikenal! Gaidarka dikubur, lan Kudrin lan liya-liyane kaya dheweke lemak lan menehi saran!
                2. Polovec
                  Polovec 10 Februari 2015 22:36
                  0
                  Kanthi tembakan, aku nolak. Aku ngakoni.
                  Cukup urip kanthi tenaga kerja wajib 12-14 jam saben dina. Iki jenenge kerja keras. Efisien banget!
            3. pangurang
              pangurang 10 Februari 2015 19:20
              +7
              Apa sampeyan pengin ekonomi?
              Sapa sing ngalangi sampeyan ngunggahake bea ing impor batu bara?
              Sampeyan uga bakal nransfer metalurgi menyang batu bara "G"?????
              Lan produksi kimia batubara?????
              Antrasit ora duwe saingan.
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 19:28
                -10
                Apa sampeyan pengin ekonomi?
                Sapa sing ngalangi sampeyan ngunggahake bea ing impor batu bara?


                Aku mbokmenawa bakal pitutur marang kowe rahasia, nanging ana aturan perdagangan internasional, aturan WTO, Watesan internasional ing hukum anti-mbucal. Mulane, yen Rusia pengin manggon ing mburi pager lan mungkasi dagang karo kabeh wong, banjur "tugas protèktif" ing kabeh lan kabeh wong, iki cara metu kanggo kita. Kita bakal tuku kabeh saka awake dhewe lan ngedol kabeh kanggo awake dhewe ngguyu
                1. Tankguns
                  Tankguns 10 Februari 2015 20:08
                  +1
                  Aturan WTO dilewati. Iki rampung banget prasaja. Carane statistik digambar. Babagan apa Kyiv, lan Moscow minangka donor. Apa sampeyan ngerti negara sing duwe armada pedagang paling gedhe. Kekuwatan sing kuat, aku kudu ngomong. Mangkono uga karo batu bara. Batu bara ora duwe bathi, goleki sing entuk manfaat.
                2. Gambit
                  Gambit 10 Februari 2015 20:50
                  +8
                  Kutipan saka Orel

                  Aku mbokmenawa bakal pitutur marang kowe rahasia, nanging ana aturan perdagangan internasional, aturan WTO, Watesan internasional ing hukum anti-mbucal. Mulane, yen Rusia pengin manggon ing mburi pager lan mungkasi dagang karo kabeh wong, banjur "tugas protèktif" ing kabeh lan kabeh wong, iki cara metu kanggo kita. Kita bakal tuku kabeh saka awake dhewe lan ngedol kabeh kanggo awake dhewe ngguyu


                  Mangga mandheg, aku ora bisa njupuk maneh omong kosong ekonomi sampeyan. Sampeyan ketoke lulus ekonomi ing universitas ... dening kantor.
                3. Komentar wis dibusak.
                4. surem242
                  surem242 10 Februari 2015 23:20
                  +1
                  mulane, Polandia ora bisa ngidoni apel menyang Amerika amarga ana aturan, aturan iki kanggo wong sing ringkih
                5. pangurang
                  pangurang 11 Februari 2015 06:30
                  0
                  Aku bakal ngandhani rahasia, nanging kita duwe indikator ekonomi sing paling apik ing perdagangan manca lan produksi domestik sajrone wektu kita ora dadi anggota WTO. Lan padha mlebu kontrak langsung tartamtu.
                  Nah, saiki kahanan sing cocog karo sampeyan nalika kita bodho adol bahan mentah lan tuku barang saka bahan mentah?
            4. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:49
              +3
              Kutipan saka Orel
              . Sampeyan nawakake kanggo nglampahi ing kabeh. Sampeyan bisa uga katon ayu, nanging ing rumah sakit sampeyan bakal ana luwih sithik wong sing slamet tinimbang sing bisa disimpen mung sing duwe kesempatan.

              marang wong kaya sampeyan, Novorossiya mung gelut. Contone, sampeyan ora duwe kesempatan kanggo lolos, dheweke bodho banget. Nyuwun pangapunten yen aku gelo. Aku mung biasa karo bebener. Nanging sampeyan ngrokok ing tanah iki? Senajan ... Ana wong kang Motherland punika donya kabeh .. Go.
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 21:50
                -6
                marang wong kaya sampeyan, Novorossiya mung gelut. Contone, sampeyan ora duwe kesempatan kanggo lolos, dheweke bodho banget. Nyuwun pangapunten yen aku gelo. Aku mung biasa karo bebener. Nanging sampeyan ngrokok ing tanah iki? Senajan ... Ana wong kang Motherland punika donya kabeh .. Go.


                Langsung jelas yen perang mung tembung kosong kanggo sampeyan lan pilihan sing angel lan tanggung jawab durung nate digawe kanggo sampeyan. Kadhangkala sampeyan kudu nggawe keputusan sing angel kanggo entuk manfaat luwih akeh wong.
                1. Hronyaka
                  Hronyaka 10 Februari 2015 23:00
                  +2
                  Kutipan saka Orel
                  Langsung jelas yen perang mung tembung kosong kanggo sampeyan lan pilihan sing angel lan tanggung jawab durung nate digawe kanggo sampeyan. Kadhangkala sampeyan kudu nggawe keputusan sing angel kanggo entuk manfaat luwih akeh wong.

                  Aku njaluk sampeyan, misale jek sing bubar janji kanggo Cut tenggorokan karo dill, lan ora aku. Lan wong tuwamu ana ing zona pertempuran lan dheweke ora pengin ngungsi ... Nanging ya. Perang minangka frasa kosong kanggo aku. Aku mung sengit. Nanging aku "urip" karo dheweke lan ora ngeluh.
                  1. Orel
                    Orel 11 Februari 2015 05:56
                    0
                    Sejarah ora mulang apa-apa. Sampeyan wis nulis aku minangka "mungsuh rakyat" ... Hmm ... Negaraku miskin
        5. APASUS
          APASUS 10 Februari 2015 18:45
          +6
          Kutipan saka Orel
          Bebener urip iku batu bara Donbass ekonomi arang banget nguntungake kanggo tambang. Iki dijupuk saka ambane gedhe lan larang banget. Kabeh industri batu bara Ukraina didhukung dening subsidi ageng saka budget. Iki dalane ora ono. Kahanan kasebut wis tekan titik sing batu bara manca mung luwih murah tinimbang sing diprodhuksi ing Donbass. Sampeyan ora bisa mbantah babagan ekonomi, kita kudu ngembangake sawetara industri anyar.

          Lan yen Polandia saiki wiwit ngirim batu bara menyang Ukraina kanthi gratis???
          Utawa nang endi wae Yaytsenyukh nemokake sumber dhuwit ???
          Omonganmu kok nggiling, supaya tambang bisa entuk bathi, kudu tuku peralatan modern, lan ora tambang kanthi cara sing lawas, modernisasi peralatan tambang kanthi lokalisasi produksi ing negara, iku cara metu
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 18:58
            -11
            Lan yen Polandia saiki wiwit ngirim batu bara menyang Ukraina kanthi gratis???
            Utawa nang endi wae Yaytsenyukh nemokake sumber dhuwit ???
            Omonganmu kok nggiling, supaya tambang bisa entuk bathi, kudu tuku peralatan modern, lan ora tambang kanthi cara sing lawas, modernisasi peralatan tambang kanthi lokalisasi produksi ing negara, iku cara metu


            Aku ora bisa nggawe wong mikir. Iki kudu ditindakake kanthi individu. Waca liyane babagan, nanging ora warta, nanging statistik ekonomi. Pinten ditambang, ing endi, rasio miturut taun. Lan sampeyan bakal weruh manawa tambang ditutup ing Donbass sanajan isih ana batu bara sing isih ana, nanging ora nguntungake kanggo ngekstrak lan tambang ditutup, lan cadangan batu bara kalebu ing kategori "hard-to-recovery". " utawa "ora bisa dibalekake".
            1. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:54
              +6
              Kutipan saka Orel
              Aku ora bisa nggawe wong mikir

              nanging aku bisa nggawe sampeyan dig kentang)) Cara paling apik kanggo ngerti sing ora ekonomi pasar feed negara!
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 21:12
                -4
                nanging aku bisa nggawe sampeyan dig kentang)) Cara paling apik kanggo ngerti sing ora ekonomi pasar feed negara!


                Lan sing feed dheweke?
                1. Hronyaka
                  Hronyaka 10 Februari 2015 21:43
                  +4

                  Lan sing feed dheweke?
                  Ingkang astanipun kalesan pedamelan utawi bathukipun keriput saking panaliten ilmiah kangge kabecikaning nagari. Sing mikir ora mung kanggo awake dhewe, sing urip kanggo kulawarga, kanggo anak. Wong sing nyoba urip lan kerja kanthi jujur.
                  1. Orel
                    Orel 10 Februari 2015 21:56
                    -2
                    Ingkang astanipun kalesan pedamelan utawi bathukipun keriput saking panaliten ilmiah kangge kabecikaning nagari. Sing mikir ora mung kanggo awake dhewe, sing urip kanggo kulawarga, kanggo anak. Wong sing nyoba urip lan kerja kanthi jujur.


                    Dadi aku mikir kita ngomong babagan sing padha. Utawa kabeh ing ndhuwur sampeyan ora cocog karo ekonomi pasar?
                    1. Hronyaka
                      Hronyaka 10 Februari 2015 23:06
                      +2
                      Kutipan saka Orel
                      Dadi aku mikir kita ngomong babagan sing padha. Utawa kabeh ing ndhuwur sampeyan ora cocog karo ekonomi pasar?

                      Apa sampeyan ngerti yen pancen ora ana pasar bebas? Realistis ora. maneh. Pasar bebas iku mitos, pasar bebas mung kanggo elit. Lan sing utama yaiku spekulasi. Lan spekulasi mung nuduhake anane tumpukan freeloader ing pundhak wong kerja.
            2. APASUS
              APASUS 10 Februari 2015 21:52
              +3
              Kutipan saka Orel
              Aku ora bisa nggawe wong mikir. Iki kudu ditindakake kanthi individu. Waca liyane babagan, nanging ora warta, nanging statistik ekonomi. Pinten ditambang, ing endi, rasio miturut taun. Lan sampeyan bakal weruh manawa tambang ditutup ing Donbass sanajan isih ana batu bara sing isih ana, nanging ora nguntungake kanggo ngekstrak lan tambang ditutup, lan cadangan batu bara kalebu ing kategori "hard-to-recovery". " utawa "ora bisa dibalekake".

              Temokake statistik babagan modernisasi tambang ing Donbass. (Aku mesthi bakal nemokake alamat kasebut)
              Ing kana, mung siji tambang ing kabeh Donbass sing diakoni minangka tundhuk karo syarat modern kanggo peralatan teknis. Kabeh 23 taun saka shah padha ngompa rampokan tanpa nandur modal sepeser pun, apa sampeyan ngomong babagan ???
        6. erseer
          erseer 10 Februari 2015 19:01
          +3
          Apa Yatsenyuk nyanyi kanggo sampeyan? Aku isin takon, nanging tanggal pira, iki "juru basa" sing sampeyan gunakake karo statement?
          Kesimpulan babagan untung operator energi beda-beda saka tanggal nganti saiki, lan malah ngelawan.
          Shari kanggo bantuan.
        7. K-50
          K-50 10 Februari 2015 19:03
          +6
          Kutipan saka Orel
          Kahanan wis tekan titik sing batu bara asing mung murah

          Ora kabeh gumantung ing rega Produksi dhewe (apa wae) utamané Employment saka populasi, koleksi tax, nambah daya beli saka populasi lan, maneh, tax koleksi (wis saka perusahaan dagang) lan, pungkasanipun, mung ngurangi tension sosial lan swasembada lan kamardikan saka negara pihak katelu.
          Malah produksi sing ora larang regane ing kahanan kasebut bisa dadi hadiah saka swarga.
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 19:24
            -5
            Ora kabeh gumantung ing rega, produksi dhewe (kabeh) utamané Employment saka populasi, koleksi tax, nambah daya beli saka populasi lan, maneh, tax koleksi (wis saka perusahaan dagang) lan, pungkasanipun, mung ngurangi tension sosial lan swasembada lan kamardikan saka negara pihak katelu.Malah produksi sing ora biaya-efektif ing kahanan iki bisa dadi hadiah saka swarga.


            Kabeh mung dadi dhuwit. Kita duwe ekonomi pasar. Lan mung ana ing kana. Ora nguntungake ing tingkat ekonomi sing paling murah (produksi), tegese ing tingkat sabanjure (konsumsi) bakal luwih ora nguntungake, ing tingkat sabanjure (fiskal) luwih akeh. Yen sampeyan ngusulake kanggo "mbangun komunisme" maneh, mula sudut pandang sampeyan bisa dingerteni, nanging ora ing kahanan saiki.
            1. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:55
              +4
              Kutipan saka Orel
              Yen sampeyan ngusulake kanggo "mbangun komunisme" maneh, mula sudut pandang sampeyan bisa dingerteni, nanging ora ing kahanan saiki.

              padha ngandika ing Departemen Negara?
        8. mihasik
          mihasik 10 Februari 2015 19:09
          +6
          Kutipan saka Orel
          Sampeyan ora bisa mbantah babagan ekonomi, kita kudu ngembangake sawetara industri anyar.

          Contone, rantai hypermarket kanthi modal asing 100% karo produk impor. Tetanen dhewe uga ora nguntungake, ta? Lan umume, luwih becik manggon ing Eropa, ing ngendi, umume, Rabbit and Co. usaha. Dadi miturut sampeyan?
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 19:32
            -10
            Contone, rantai hypermarket kanthi modal asing 100% karo produk impor. Tetanen dhewe uga ora nguntungake, ta?


            Ya, aku ndhukung tetanèn kita karo tangan loro. Nanging aku kepengin weruh carane sampeyan bakal nandur gedhang, lemon, jeruk lan liya-liyane ing Rusia??? Padha eling babagan jagung ing Far North utawa soko. Wong-wongku ora bakal urip apik, amarga ora ngerti apa ekonomi lan cara kerjane. Saben uwong mung mangerténi kaya ing Bulgakov: "Njupuk kabeh, lan dibagi munggah ..." Kita pager dhéwé karo pager lan kabeh bakal dadi dhewe. Kuwi ora kelakon. Ora ana produksi, utawa ora bakal cukup kanggo kabeh wong. Nah, durung suwe iki ana kekurangan. Wis lali kabeh???
            1. Pavel Sinko
              Pavel Sinko 10 Februari 2015 19:45
              +2
              defisit apa sampeyan ngomong babagan defisit buatan manungsa ing pungkasan taun 80-an
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 19:50
                -9
                defisit apa sampeyan ngomong babagan defisit buatan manungsa ing pungkasan taun 80-an


                Esuk diwiwiti ing peternakan kolektif ... Kabeh sing paling apik, bapak-bapak ...
            2. mihasik
              mihasik 10 Februari 2015 20:20
              +2
              Kutipan saka Orel
              Ya, aku ndhukung tetanèn kita karo tangan loro. Nanging aku kepengin weruh carane sampeyan bakal nandur gedhang, lemon, jeruk lan liya-liyane ing Rusia???

              Sampeyan ora exaggerate bab pisang, oke?) Lan lemons tuwuh apik ing greenhouses malah ing Yakutia. Utamane ing musim dingin, nalika ora ana kiriman saka daratan. Yen sampeyan bali menyang Ukraina, banjur yen ora ana energi lan sumber daya, tambang batu bara sampeyan paling sethithik metu saka bokong sampeyan. Lan yen sampeyan nggawe modernisasi produksi batu bara, mula bisa nguntungake. Conto yaiku Kuzbass kita.
            3. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:56
              +3
              Kutipan saka Orel
              Nanging aku kepengin weruh carane sampeyan bakal nandur gedhang, lemon, jeruk lan liya-liyane ing Rusia???

              Sampeyan isih ngerti babagan parmesan lan aku bisa ngira persis sapa sampeyan.
              Tenan Ksyusha Sobchak??? Mung wingi padha ngipat-ipati kabeh situs ...
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 21:08
                -2
                Sampeyan isih ngerti babagan parmesan lan aku bisa ngira persis sapa sampeyan.
                Tenan Ksyusha Sobchak??? Mung wingi padha ngipat-ipati kabeh situs ...


                У меня только один вопрос. Что случилось? Год назад я находил на этом сайте адекватных людей, с разными мнениями, обоснованными цифрами. Теперь их здесь стало значительно меньше. Хорошо, что еще есть. Может Вы мне ответите, что происходит?
                1. Hronyaka
                  Hronyaka 10 Februari 2015 21:24
                  +4
                  Kutipan saka Orel
                  У меня только один вопрос. Что случилось? Год назад я находил на этом сайте адекватных людей, с разными мнениями, обоснованными цифрами. Теперь их здесь стало значительно меньше. Хорошо, что еще есть. Может Вы мне ответите, что происходит?

                  Lan kita wis perang meh setaun saiki ... Lan mung karo apologists ekonomi pasar.
                  1. Orel
                    Orel 10 Februari 2015 21:41
                    -3
                    Lan kita wis perang meh setaun saiki ... Lan mung karo apologists ekonomi pasar.


                    Lan apa sing sampeyan kurban ing bali. Sampeyan ora seneng ekonomi pasar. Dadi mangga nyaranake pilihan liyane. Aku bakal ngrungokake sampeyan kanthi kapentingan. Lan yen sampeyan mung nglawan, break, copot, tembak, njupuk, ngukum, banjur iki ora menarik kanggo kula. Ora nggawe apa-apa. Apa jenis ekonomi sing arep digawe tinimbang pasar?
                    1. Hronyaka
                      Hronyaka 10 Februari 2015 23:26
                      +2
                      Kutipan saka Orel
                      Apa jenis ekonomi sing arep digawe tinimbang ekonomi pasar?

                      Amerika utawa Soviet, minangka trep. Ing wong umum - swasembada. Preduli saka apa lan sapa sing ora gelem ngedol kita ...
                      1. Orel
                        Orel 11 Februari 2015 06:07
                        0

                        Amerika utawa Soviet, minangka trep. Ing wong umum - swasembada. Merdeka saka apa lan sing ora gelem ngedol kita.


                        Lan sapa sing ngandhani yen ekonomi AS merdika??? Cukup deleng struktur impor ing AS lan sampeyan bakal ngerti kabeh. Aku wonder ngendi sampeyan njaluk mratelakake panemume sing AS nindakake kabeh dhewe??? Apa ana sing ngomong iki??? Utawa sampeyan krungu ing warta? Sampeyan dhewe njupuk statistik, lungguh karo kamus, ana sumber utami. Sampeyan kudu mikir karo sirah, lan ora karo Piece saka wesi, kang ngganti helem ing sirah. Ing perang iki, sampeyan kabeh wis edan.
        9. Alekseev
          Alekseev 10 Februari 2015 19:10
          +3
          Kutipan saka Orel
          Kabeh industri batu bara Ukraina didhukung dening subsidi ageng saka budget.

          Apa anggaran kasebut adhedhasar?
          Sawise kabeh, kanthi bantuan batu bara Donetsk, dheweke nglebur baja lan didol ing luar negeri, lan pembangkit listrik termal paling gedhe ing cedhak tambang. Ayo produksi luwih larang, nanging ora ana biaya transportasi.
          Yen sampeyan nggunakake tambang sing paling apik kanthi maksimal, batu bara dhewe mesthi bakal luwih murah kanggo ngetrapake inovasi sing digawa liwat ewonan kilometer.
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 19:45
            -2
            Apa anggaran kasebut adhedhasar?
            Sawise kabeh, kanthi bantuan batu bara Donetsk, dheweke nglebur baja lan didol ing luar negeri, lan pembangkit listrik termal paling gedhe ing cedhak tambang. Ayo produksi luwih larang, nanging ora ana biaya transportasi.


            Ana logika iki. Nanging aku mung ora bisa ngetung rantai produksi sing kompleks kasebut lan ngerti manawa pancen duwe bathi. Iki minangka karya titanic sing ora setaun. Ing saindenging jagad, kabeh sing ora mbayar dhewe ditutup. Aku mikir kita ora bisa dadi "luar biasa" ing kene.
            1. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 20:58
              +1
              Kutipan saka Orel
              Ana logika iki. Nanging aku mung ora bisa ngetung rantai produksi sing kompleks kasebut lan ngerti manawa pancen duwe bathi. Iki minangka karya titanic sing ora setaun. Ing saindenging jagad, kabeh sing ora mbayar dhewe ditutup. Aku mikir kita ora bisa dadi "luar biasa" ing kene.

              ngguyu ngguyu Ksyusha persis sampeyan, mikir pancen ora diwenehake marang kabeh wong ngguyu
        10. dmi.pris
          dmi.pris 10 Februari 2015 19:20
          +2
          Sampeyan perlu kanggo ngembangake omong kosong saka wong akeh dadi energi murni, mula bocah-bocah bakal sibuk karo bisnis ...
          Kutipan saka Orel
          Bebener urip iku batu bara Donbass ekonomi arang banget nguntungake kanggo tambang. Iki dijupuk saka ambane gedhe lan larang banget. Kabeh industri batu bara Ukraina didhukung dening subsidi ageng saka budget. Iki dalane ora ono. Kahanan kasebut wis tekan titik sing batu bara manca mung luwih murah tinimbang sing diprodhuksi ing Donbass. Sampeyan ora bisa mbantah babagan ekonomi, kita kudu ngembangake sawetara industri anyar.
        11. nadezhiva
          nadezhiva 10 Februari 2015 19:59
          +2
          Lan larang regane kanggo njaga tentara sing siap tempur .... Horror. Lan senjata nuklir ... Omong kosong, apa kanggo nyegah, nanging rega masalah kasebut ...
          Salah siji sing manggon ing negara dhewe, nanging karo tentara lan gaman, utawa ing koloni. Mergo iki.
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 20:11
            -5
            Lan larang regane kanggo njaga tentara sing siap tempur .... Horror. Lan senjata nuklir ... Omong kosong, apa kanggo nyegah, nanging rega masalah kasebut ...
            Salah siji sing manggon ing negara dhewe, nanging karo tentara lan gaman, utawa ing koloni. Mergo iki.


            Kabeh dicampur ing omah Oblonsky ... Aku iki minangka jawaban sing lengkap
          2. Orel
            Orel 10 Februari 2015 20:22
            +1
            Mula aku rembugan karo kowe kabeh lan ngerti yen wong bodho iku becike... Dadi luwih ayem. Ora ana sing ngganggu lan kabeh sing ana ing sekitar jelas: sapa, kenapa, kepiye. Kabeh pitakonan duwe jawaban ...
        12. separatist_lnr
          separatist_lnr 10 Februari 2015 20:34
          +7
          Aku bakal mangsuli sampeyan minangka penambang Donbass kanthi pengalaman 20 taun - sanajan ing premiership Tymoshenko, Sverdlovanthracite lan Rovenkianthracite dilarang diprivatisasi dening hukum, amarga iki minangka perusahaan sing nguntungake. Khusus, ing tambang Dolzhanskaya-Kapitalnaya ana antrasit paling murni, sing ora ana analog ing donya babagan isi kalori. Tambang kasebut dudu tambang gas, kahanan gunung sing ana minimal tambahan kerja kanggo njaga kerja, yaiku biaya. Ing Yanukovych, asosiasi kasebut, ngliwati hukum, nyewa Akhmetov kanggo 50 taun. Mikir dhewe, ngendi sudagar pribadi bakal nindakake soko ing mundhut
          1. Orel
            Orel 10 Februari 2015 21:01
            -3
            Mungkin sampeyan bener, nanging kenapa banjur ana subsidi gedhe saka anggaran Ukraina kanggo industri batu bara?
            1. Hronyaka
              Hronyaka 10 Februari 2015 21:30
              +4
              Kutipan saka Orel
              Mungkin sampeyan bener, nanging kenapa banjur ana subsidi gedhe saka anggaran Ukraina kanggo industri batu bara?

              Lan sampeyan kanthi ati-ati ndeleng carane subsidi iki disebarake. Cut biasanipun saka budget.
              1. Orel
                Orel 10 Februari 2015 21:46
                -2
                Lan sampeyan kanthi ati-ati ndeleng carane subsidi iki disebarake. Cut biasanipun saka budget.


                Banjur kenapa para penambang cepet-cepet menyang Yatsenyuk ora suwe kanthi pitakonan "ngendi subsidi saka anggaran kanggo industri batu bara ngusir kita saka kerja?" Sampeyan mbandhingake kasunyatan sethithik lan MIKIR Dhewe. Aja ngrungokake sapa lan aku uga, njupuk lan melu gambar dhewe.
                1. Hronyaka
                  Hronyaka 10 Februari 2015 23:34
                  +2
                  Kutipan saka Orel
                  Banjur kenapa para penambang cepet-cepet menyang Yatsenyuk ora suwe kanthi pitakonan "ngendi subsidi saka anggaran kanggo industri batu bara ngusir kita saka kerja?" Sampeyan mbandhingake kasunyatan sethithik lan MIKIR Dhewe. Aja ngrungokake sapa lan aku uga, njupuk lan melu gambar dhewe.

                  Yatsenyuk disetel kanggo numpes apa sing isih ana ing Ukraina, sing sukses ditindakake. Lan aku banget nyaranake sampeyan hubungi pusat kasebut lan njaluk panggantos utawa ngirim kursus pelatihan lanjutan ...
            2. surem242
              surem242 10 Februari 2015 23:27
              +2
              uuuu ana rencana kuwi nglereni sampeyan bakal swing maca aku maringi pitutur
            3. Komentar wis dibusak.
        13. Xergey
          Xergey 10 Februari 2015 21:56
          +3
          wong, Aku sampeyan kudu berkembang dhewe kanggo wiwitan, lan banjur nyebut pikirane kuwi, Donbass wis pertambangan batu bara kabeh urip lan saiki dumadakan wis dadi larang.
        14. vladimir_krm
          vladimir_krm 10 Februari 2015 22:58
          +2
          ya wis. Mung oligarki sakperangan alesan ora ninggalake tambang ing sih saka negara. Lan kanggo nransfer boiler menyang kelas liyane saka batu bara yaiku rekonstruksi kanthi rega megabucks. Yen ketel dirancang kanggo ASh, mula ora bakal diobong ing G. Malah karo gas backlighting larang. Slagging lan nyenengake liyane ...
        15. Komentar wis dibusak.
      2. Wend
        Wend 10 Februari 2015 18:21
        +9
        Kutipan saka Polovec
        Apa pancene ana wong ing Ukraina sing isih percaya yen "Offal lan Kampanye" ditindakake kanggo nggawa Nenka menyang kamakmuran?

        Gerbong lan kreta cilik. Elinga apa sing diuwuhake wanita ing rapat umum? rotasi dituntut, ora mungkasi perang, nanging ngganti putra lan bojone karo wong liya. Pembayaran saka gaji prajanji punishers sak perang setya ing Donbass.
      3. landak ing kabut
        landak ing kabut 10 Februari 2015 18:22
        +5
        Kutipan saka Polovec
        Apa pancene ana wong ing Ukraina sing isih percaya yen "Offal lan Kampanye" ditindakake kanggo nggawa Nenka menyang kamakmuran?


        pracaya, pracaya kula, akeh banget, aku dhewe duwe sederek ing Belgorod, Dnestrovsky, misale jek sing ing hipnosis, kabeh ora nyukupi, ana sawetara wong sehat kiwa.
      4. g1v2
        g1v2 10 Februari 2015 18:29
        +4
        Aku mbaleni maneh, nanging miturut pendapatku, ing 10 taun, babi lan wanita Turki karo terwelu bakal mlaku kanthi pesenan Rusia, amarga ora ana sing bisa nindakake luwih akeh kanggo numpes negara dill, sing mungsuh kita, lan ngunggahake. Russian Federation. Lan saben keputusane negesake iki.
      5. avt
        avt 10 Februari 2015 18:32
        +7
        Kutipan saka Polovec
        Apa pancene ana wong ing Ukraina sing isih percaya yen "Offal lan Kampanye" ditindakake kanggo nggawa Nenka menyang kamakmuran?

        Nyuwun Apa sampeyan mangu-mangu? Ya, kabeh sing mlumpat kanggo rasa seneng - "Ukraina iku Eropah!" Mesthi, ora ana Yaytsenyukh pribadi, nanging ing umum padha njagong lan ngenteni wong kanggo bantuan wong. Yen sampeyan mung mbusak penet media lan malah ora tumindak counter- propaganda, banjur jumlah lampus ing Ukraina bakal catastrophic Inggih, mungkin alkohol lan mabuk tamba bakal tundha sethitik ... Ana tenan, tanpa banter, negara catastrophic kesehatan mental!Ora ana coven kuwi saka macem-macem sekte sing thinned otak malah ing Rusia ing 90s! semi-lemah, nanging ora kesel nganti pungkasan. Iki kabeh serius banget lan lagi dianggep ing lingkungan relatif tenang, lan ora ing perang full-ukuran aggravated saiki. , nanging kuwi lokal - teritorial, looking ing kabeh iki ..... Aku elinga Gaidar karo kang "80 yuta wong cukup kanggo Rusia." Kampanye lan minangka pengalaman taun-taun kepungkur ing negara-negara Baltik, dheweke mutusake ninggalake kira-kira 10 yuta iklan ing Ukraina kanggo nglayani pipa, plowmen lan babi kanggo nyedhiyakake pangan kanggo Fatherland, sing wis diomongake dening liberalis saka Jerman kanthi jujur. lan mutusake kanggo nggabungake "bisnis kanthi kesenengan" - kanggo gelut karo Rusia kanggo Eropa lan nyuda ternak ykrov kanthi tangan Banderlogus Rogulis dhewe, lan ing wektu sing padha ndandani urusan finansial ing bursa saham ing New York - kanggo jotosan mati gelembung financial sethitik. Banjur Putin lan Crimea dadi ngrusak wong sing goal liyane wis katon - kanggo mbusak wong, lan supaya publicly, nanging ora bisa kaya Gaddafi.
        1. SanSeich
          SanSeich 10 Februari 2015 18:52
          +5
          bab sekte - bebener lengkap, aku wong meh tak kanggo wong-wong mau sak lara.
          Lan Balts, mbokmenawa, mung kuburan bakal ndandani.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. ikas
      ikas 10 Februari 2015 18:35
      +3
      Coklat batu bara Polandia ora diobong, nanging smolders, panas ora menehi. Polandia tuku 40% saka kabutuhan batu bara ing Federasi Rusia, i.e. Awu Polandia bakal pindhah menyang Ukraina, nanging ora batu bara.
    4. Prochoqiy
      Prochoqiy 10 Februari 2015 18:45
      +2
      Ya, lan ora bakal panas kanggo dangu. Dheweke dhewe bakal enggal-enggal ngilangi oksigen. Dheweke bakal nyedeki awake dhewe.
    5. DYMYCH
      DYMYCH 10 Februari 2015 18:52
      +3
      Apa aku bisa ngirim kartrid marang dheweke? Amarga aku ora ngerti kaliber sing ditresnani, aku bisa ngirim Beretta 5-45 bebarengan karo kartrid. Aku bakal ninggalake Stechkin karo aku, dumadakan parasit bakal urip.
    6. Veteran Tentara Abang
      Veteran Tentara Abang 10 Februari 2015 18:53
      +7
      Mratelakake panemume wong Kiev ditulis ing seni rakyat:

      Ing Kyiv, ing macet, wong lungguh ing mobil.
      Dumadakan ana thothok-thothok ing jendela sisih, dheweke mudhun:
      - Apa sing sampeyan butuhake?
      -Teroris wis ngrebut Perdana Menteri Yatsenyuk lan njaluk tebusan 10 yuta dolar. Yen ora, dheweke bakal disiram bensin lan diobong. We mutusaké kanggo pindhah liwat mobil, sing bakal menehi pinten.
      - Nuuu ... Aku bisa menehi 5 liter ...
    7. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 10 Februari 2015 19:16
      +1
      Aku mung kepingin weruh, apa jenis moron sampeyan kudu dadi kanggo tuku soko ing Ukraina saiki? Kulon arep nyekel sektor energi. ana sing arep nyekel pipa gas kono.
      alangan iku sanajan sampeyan nyekel, sampeyan isih perlu akèh dhuwit (kanggo budget negara iku zilch, nanging kanggo kantor lan dhuwit lyam, lan atusan dhuwit lyam pindho), lan diwenehi sing ora dina iki, sesuk, bisa uga ora ana apa-apa, banjur dhuwit iki bakal dibuwang ing angin. utawa padha yakin yen Ukraina fasis tetep lan milisi ora bakal menang? ngendi kapercayan kuwi? Utawa apa dheweke ora mulang sejarah ing kana? Bismarck ujar manawa wong Rusia tansah teka kanggo dhuwit (sumur, utawa properti), lan nalika teka, ana wong sing cilaka.
    8. Ural45
      Ural45 11 Februari 2015 05:36
      0
      Iku ora bisa metu kanggo anget paws ing batu bara Donbass, bakal dadi panas ing batu bara Polandia, malah luwih gampang: dheweke bakal nemokake accomplices ing Polandia, nanging karo dhuwit iku malah luwih gampang. Iki minangka dhuwit nyata saka anggaran (pembayar pajak), ora perlu mbangun skema apa wae. Aku tuku, nggawa, pinched, lan saiki padha, dear gedhe-gedhe, wis ing kanthong (ing akun tengen ing bank manca tartamtu, liyane rincian). Menapa malih, ana wong kanggo sinau saka - iki pengalaman sugih saka Rusia disebut. elit bisnis.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. turis langit soviet
      turis langit soviet 10 Februari 2015 18:16
      +3
      Apa sing sampeyan tunggu?
      Aku ngarep-arep yen setan bakal njupuk, nanging nganti saiki enem klan perbankan iki urip lan sehat, lan getih puluhan ewu wong wis ana ing tangane.
  3. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 10 Februari 2015 18:11
    +6
    Nanging kepiye babagan batu bara saka Afrika Kidul? Nalika aku ngerti, dheweke lagi ngubengi lan bakal tuku ing Donbass .. keprungu Senya wis cukup metu..! Ditambahi wae, nyiapake koper kelinci...
    1. DYMYCH
      DYMYCH 10 Februari 2015 19:16
      +1
      Siapke kopermu... Ora mungkin dheweke bakal teka ing wektu. Mungkin dheweke bisa tuku peti mati nganggo ruffles?
  4. vladstro
    vladstro 10 Februari 2015 18:11
    +1
    Slavs iku am
  5. MiG-29
    MiG-29 10 Februari 2015 18:12
    +2
    putri Yatsenyuk nyanyi. Hakim kompetisi Potap saiki lagi dirobek-robek.
    1. vladstro
      vladstro 10 Februari 2015 18:21
      + 12
      Nalika anak-anake nyoba munggah panggung kanggo dhuwit getih, bocah-bocah Donbass ndhelik ing ruang paling ngisor lan mati ing bledosan, lan kabeh padha sinis lan sycophants. lan juri uga.
      1. MiG-29
        MiG-29 10 Februari 2015 18:54
        +3
        Nalika anak-anake nyoba munggah panggung kanggo dhuwit getih, bocah-bocah Donbass ndhelik ing ruang paling ngisor lan mati ing bledosan, lan kabeh padha sinis lan sycophants. lan juri uga.

        Video kasebut nyatakake gagasan iki. Kanggo dheweke, dheweke menehi aku kontra duka ? Aku ndeleng penggemar Sofia Yatsenyuk ngumpul ing kene!
        1. Kovlad
          Kovlad 10 Februari 2015 19:28
          +2
          Aku ngguyu lan ngguyu.
        2. VALERIK_097
          VALERIK_097 10 Februari 2015 20:07
          +1
          yen bakal bisa kanggo nyelehake +10 kanggo video, ngguyu heartily, banjur break iklan - popok anjog diganti.
    2. pangurang
      pangurang 10 Februari 2015 18:53
      +1
      9: 50
      -Bapak! Aku pengin padha nguripake watara!
      - Ora ana apa-apa!
      ngguyu
    3. Des10
      Des10 10 Februari 2015 22:40
      0
      prawan miskin. Dolanan iki dudu kanggo bocah-bocah, utamane bocah-bocah politisi. Lan dheweke - putri Yatsenyuk - mung apik. Wong tuwa ora dipilih.
    4. Komentar wis dibusak.
  6. 11111mail.ru
    11111mail.ru 10 Februari 2015 18:12
    +2
    Penjualan "nezalzhnaya" ing eceran lan grosir. Kantor "Yaytsenyukh & Sº".
    1. Komentar wis dibusak.
    2. vladstro
      vladstro 10 Februari 2015 18:35
      + 11
      MUNG IKI LAGU IKI SING KUDU 24 JAM, MUNGKIN:
  7. atk44849
    atk44849 10 Februari 2015 18:12
    +3
    psheks, siap! padha isih (dill) bakal takon sampeyan mindhah tapel wates.
  8. Tukang nyekel 2000
    Tukang nyekel 2000 10 Februari 2015 18:12
    +3
    sampeyan menehi Ukraina free lan free jeruk saka Greenland, salju saka Afrika, wedhi saka Australia! wong bodho
  9. asadov
    asadov 10 Februari 2015 18:12
    +1
    dalan kang bener iku .... menyang kuburan. Sayange yen kabeh negara ngiringan dheweke ing kana.
  10. Hubun
    Hubun 10 Februari 2015 18:13
    +2
    Ya, supaya padha nindakake apa sing dikarepake, dheweke ora duwe kekuwatan kanggo kuwatir
  11. Revolver
    Revolver 10 Februari 2015 18:13
    +2
    Nanging babagan "kelangan ing bathuk"?
    apik
    Bantuan ora dibutuhake? Banjur aku duwe pengalaman, wis wiwit taun 1895. ya

    1. Revolver
      Revolver 10 Februari 2015 18:18
      +4
      Sanajan ora, yen sampeyan mikir babagan iki, luwih cocok kanggo dheweke ora "karung ing bathuk", nanging saham ing Ж sak panggonan.
  12. REXSTORZ
    REXSTORZ 10 Februari 2015 18:13
    +1
    Ya, nanging apa sing bakal dikarepake saka makhluk korup sing bakal dibuwang))
    ngrusak negara
    ora perduli, akun ing luar negeri bakal dibuwang amarga ambune kaya terwelu goreng _)))
  13. ded100
    ded100 10 Februari 2015 18:15
    +4
    Penambang nyekel terwelu iki lan ngalahake nganggo helm !! am
  14. DEZINTO
    DEZINTO 10 Februari 2015 18:15
    +5
    Ing mangsa ngarep, lungguh ing jet pribadi, Senya bakal bengok-bengok - "Aku bakal nuruti perjuanganmu!, kamulyan kanggo negara"! vZZZZHZHSHIIUUU ... lan kaya ngono ...

    1. DEZINTO
      DEZINTO 10 Februari 2015 18:24
      0
      Mbenerake minus! Ora kaya ngono aku seneng. Ayo padha rembugan ... ana sing yakin bakal digantung? Lan ur.odes Nazi ora urip nganti 90 taun ing negara?
    2. alexy bukin
      alexy bukin 10 Februari 2015 18:39
      +1
      Sampeyan kudu mabur saiki. Jam X wis teka, banjur bakal kasep, padha bakal dijupuk ing ambulans ing straitjacket.
  15. Federal
    Federal 10 Februari 2015 18:16
    + 16
    Padha siap mangan kotoran babi yen mung ngganggu Novorossia DPR lan LPR.
  16. bort4145
    bort4145 10 Februari 2015 18:16
    +5
    Polandia duwe surplus ing batu bara kelas G 9 yuta ton saben taun. Batu bara iki ora cocok kanggo pembangkit listrik termal Polandia, padha banget "reged". Nanging kok ora push menyang "sadulur" Ukraina?

    Ukrainians dikembangke "kaya lo.hov" lan uga matur nuwun lan sujud ing sikil.
    Kanggo pembangkit listrik termal - batu bara Polandia "kotor", kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir - teknologi lan bahan bakar Amerika sing durung dikembangake. Lan telek kabeh iki bakal kanggo kabeh Eropah.
  17. Karasik
    Karasik 10 Februari 2015 18:18
    +3
    Kabeh junta Kyiv minangka agen pengaruh lan pengkhianat. Ora let suwe bakal padha suwèk. Miturut tradhisi lawas sing apik - "Maidan" diarani. Yatsenyuk minangka asu wadon, ing Donbass padha ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo batu bara, lan iki f ... homoseksual tuku ing rega exorbitant ing luar negeri, lan malah modernisasi saka pembangkit listrik termal dibutuhake! Apa jenis kickback sing ditampa Senya?
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 10 Februari 2015 21:27
      +2
      uga, padha bakal rake kabeh iki, padha wanted, padha mlumpat kanggo lan mlebu munggah kanggo satus swarga, iki negara sing, supaya padha nindakake apa padha arep, lan bab utama kanggo kita kanggo nglindhungi Donbass lan wilayah Luhansk, kanggo ombone bisa, njupuk wilayah Kharkiv, ana paling kita wong, uga, sampeyan bisa uga Odessa, sanajan iku pitakonan, supaya liyane mati metu, iki pilihan alam, bodho lan pengkhianat mati pisanan, kita kudu mbebasake tanah kanggo wong normal.
      bab utama ora kanggo miwiti Westinghouse ana, digunakake padha bakal nggawe tanah iki ora cocog kanggo wong normal kanggo manggon.
  18. andrei332809
    andrei332809 10 Februari 2015 18:19
    +2
    hay, sampeyan ora bisa nyolong kabeh dhuwit ora "jaga tanganmu (dupu), senya"
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 10 Februari 2015 21:28
      0
      Padha ora mung kasengsem ing dhuwit.
      ana liyane ing kene.
  19. Stinger
    Stinger 10 Februari 2015 18:22
    +3
    Batu bara bisa uga ora cocok, nanging rollback katon normal. Kamulyan kanggo terwelu!
  20. Anisim1977
    Anisim1977 10 Februari 2015 18:22
    + 15
    Malah menarik - apa liyane sing ora becik sing kudu ditindakake kanggo "kelinci" supaya wong-wong Benderites dhewe strung dheweke ing garpu?
    Ngubur sampah radioaktif - ya!
    Batu bara, negara penghasil batu bara, tuku liwat bukit - ya!
    Dheweke narik wong manca menyang pamrentah - ya!
    Industri rusak - ya!
    Panjenenganipun plans kanggo njupuk celengan saka warga - ya!
    Ngunggahake sewa - ya!
    Z / P diturunake - ya!
    Hryvnia ambruk - ya!
    Dheweke ngirim coffins seng grosir gedhe kanggo kulawarga - ya!
    Apa iki Maidan kurang ajar lan wong Kulon? Iki opo to?!!!"
    1. EvaFerrari
      EvaFerrari 10 Februari 2015 19:29
      +2
      Aku bakal nambah sawetara baris liyane menyang dhaptar iki, kayata:
      Ngilangi dhukungan sosial saka populasi
      Ngenalake censorship ing endi wae lan kabeh
      Katutup negara karo silihan

      PS: sanajan dhaptar iki bisa ditambah lan ditambah
  21. Leonidich
    Leonidich 10 Februari 2015 18:23
    +3
    kene dheweke! bengkok gaidar....
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 10 Februari 2015 21:29
      +1
      saben bangsa duwe pamrentah sing pantes.
  22. Dreiko11
    Dreiko11 10 Februari 2015 18:27
    +2
    Punika saboteur, kanggo Ukraina dhewe. Saben boiler dirancang kanggo merek tartamtu saka batu bara (nilai kalori lan ing), departure saka sing. Karakteristik nyebabake kemungkinan nyandhang peralatan lan kegagalan kamar ketel. Ing kene sampeyan duwe wayah sore
  23. iku-ai00
    iku-ai00 10 Februari 2015 18:29
    +1
    Merek batubara iki ora cocok kanggo panggunaan efisien ing stasiun panas lan pembangkit listrik Ukrainia, nanging iki ora nyegah Yatsenyuk nyimpulake persetujuan.

    ... - TEMPORARY, kang ora Care sing iki bakal entail biaya tambahan kanggo negara wis mlarat, kanggo "adaptasi" kanggo batu bara iki. wong bodho
  24. ORTODOX
    ORTODOX 10 Februari 2015 18:29
    +2
    EGG, sampeyan pancen keren minangka pemasok! Batu bara ing Polandia lan Afrika Kidul, roti mesthi ing Kanada, listrik, gas saka Aggressor, pejuang lan gaman saka sak ndonya, dhuwit uga dudu duweke! Mung sawetara jinis krisis manager, ora EGG!
  25. maksim
    maksim 10 Februari 2015 18:32
    +2
    Pan Yatsenyuk ujar manawa dheweke ngethok, dheweke bakal duwe Mishiko Saakashvili minangka wakil lan banjur Ukraina bakal miwiti urip kanthi cara anyar, kaya ing sirkus.
  26. greshnik80
    greshnik80 10 Februari 2015 18:38
    +3
    Kangge, Polandia dhewe tuku batu bara saka Rusia. Punika pasar.
  27. eztaeznii
    eztaeznii 10 Februari 2015 18:38
    +2
    Iku thrashes babagan kaya tikus.
  28. sereginaleks
    sereginaleks 10 Februari 2015 18:51
    +2
    Ana penambang ing ATO, ana daging cilik.
  29. Yuri saka Volgograd
    Yuri saka Volgograd 10 Februari 2015 19:43
    +2
    Ayo gas ditarik saka Polandia uga)
  30. ivanych
    ivanych 10 Februari 2015 19:44
    +2
    Egghead iku Egghead ... kok kaget?
  31. Denis Tatar
    Denis Tatar 10 Februari 2015 19:44
    +1
    herooso iki wis ngandika sing Ukraina mrodhuksi gas luwih saka iku perlu. Gas ngendi iki? Herosos, iku Herosos, dheweke bakal mlayu menyang Amerika Serikat ing pungkasan, lan sampeyan ora bakal ngukum dheweke, negara bakal nutupi dheweke. kuwi kudu digawa mudhun nalika lair
  32. gelembung5
    gelembung5 10 Februari 2015 19:54
    +2
    Iki minangka paradoks krisis Rusia, lenga ambruk kaping 2, ekspor rampokan mundhak kaping pirang-pirang.
  33. NordUral
    NordUral 10 Februari 2015 19:59
    +2
    "Skotina" mbujuk kanca-kancane supaya nyedhiyakake batu bara Bandera kanthi gratis?
  34. Mindaugas
    Mindaugas 10 Februari 2015 20:09
    +3
    Senya piyambak mangertos bilih piyambakipun punika sanes saha asmanipun boten. Sawise kabeh, dheweke lan junta kabeh iki dilebokake ing kursi kasebut supaya bisa nindakake apa sing dibutuhake. Yen ora, kabeh bakal ora seneng. Ing kene dheweke ora bakal mudhun karo pengadilan Den Haag, ing kene dadi pengadilan rakyat. Aku ora ngerti siji bab - kamardikan iku bye-bye. Apa Ukrainians isih ora weruh iki? Nanging dudu wong bodho nganti saiki ...
  35. fa2998
    fa2998 10 Februari 2015 20:14
    +3
    Yen sampeyan minangka "spesialis", banjur waca pirang-pirang tambang sing ditutup ing Ukraina lan wilayah Rostov ing Rusia sajrone 20 taun kepungkur lan bisa uga dadi jelas yen ana wong sing ngapusi otak sampeyan. nglirik[/ Quote]
    Apa "pemasar" kita luwih apik? Ana 10 tambang ing kutha (Novoshakhtinsk), 0 tetep. hi
  36. vdovinab
    vdovinab 10 Februari 2015 20:17
    +2
    Pole mirsani lan mirsani carane Ukraina lan Rusia padha mbayar utang lan mutusaké kanggo ngutangi 100 yuta. wong bodho wong bodho wong bodho
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 10 Februari 2015 21:30
      0
      ana, mung Advertisement saka batu bara bakal nutupi kabeh.
  37. Komentar wis dibusak.
  38. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 10 Februari 2015 20:33
    +1
    Kutipan saka Orel
    Ora kabeh gumantung ing rega, produksi dhewe (kabeh) utamané Employment saka populasi, koleksi tax, nambah daya beli saka populasi lan, maneh, tax koleksi (wis saka perusahaan dagang) lan, pungkasanipun, mung ngurangi tension sosial lan swasembada lan kamardikan saka negara pihak katelu.Malah produksi sing ora biaya-efektif ing kahanan iki bisa dadi hadiah saka swarga.


    Kabeh mung dadi dhuwit. Kita duwe ekonomi pasar. Lan mung ana ing kana. Ora nguntungake ing tingkat ekonomi sing paling murah (produksi), tegese ing tingkat sabanjure (konsumsi) bakal luwih ora nguntungake, ing tingkat sabanjure (fiskal) luwih akeh. Yen sampeyan ngusulake kanggo "mbangun komunisme" maneh, mula sudut pandang sampeyan bisa dingerteni, nanging ora ing kahanan saiki.

    Iku kabeh gumantung carane akeh wong Polandia sijine dhuwit ing kanthong kanggo tuku batu bara.
  39. Yuri 17
    Yuri 17 10 Februari 2015 21:31
    +2
    Egghead minangka nyolong ing Janek lan terus. ZhidoBandera ora peduli karo Dill
  40. kovalik
    kovalik 10 Februari 2015 22:21
    +4
    Aku kerja ing LPR ing tambang!
    Aku wis ora nampa gaji kanggo 9 sasi! Aku ora ngerti ngendi iku pindhah, Aku bosen bolong bolongan ing sabuk, lan panguwasa lunga karo sopir pribadi, senadyan kasunyatan sing tambang iku milik negara.
    ana akeh penggali ing saubengé, kucing bisa ngedol batu bara, nanging sakperangan alesan kita ora dodolan, mung truk Kamaz menyang ngendi wae karo batu bara kita!
    kahanan kaya mengkono!
    kesimpulan - ora ana sing diganti, kanthong tetep padha!
  41. Kolonel Manuk
    Kolonel Manuk 10 Februari 2015 22:32
    +2
    "Janus rong pasuryan" - lan ora liya. Rama tresna - lan kanibal ing wong siji.
  42. pvv113
    pvv113 10 Februari 2015 22:52
    +4
    Lan iki ing wayahe nalika para penambang Volyn lagi mogok nuntut kanggo nutup tunggakan upah

    Dadi katon, lan detasemen partisan bakal miwiti nglawan junta ing Volhynia
  43. norgees
    norgees 10 Februari 2015 23:32
    +3
    sampeyan ndeleng kabeh iki pasuryan Poroshenko, Yatsenyuk, Turchinov, lan padha nguripake tengen maneh, carane wong ing Ukraina pracaya wong ???? Sepira perlu kanggo zombify populasi supaya, ndeleng pasuryan kasebut, bisa dipercaya ???
  44. sedulur 2
    sedulur 2 10 Februari 2015 23:52
    +1
    Iku udan Kelinci Ngalahake wong dhewe supaya wong liyo wedi Kita isih kudu nutup tanduran metalurgi Dneproges kanggo njeblug jancok iku perlu Wong-wong dhewe mlayu, apa bisa dibuwang. lan banjur bakal ana Front Kulon.
  45. Volka
    Volka 11 Februari 2015 06:05
    0
    Aku kesel, aku ora melas iki, terwelu lan kabeh camarilla ing nah ...
  46. Ural45
    Ural45 11 Februari 2015 07:05
    0
    Para moderator, aja nganti kakehan. Yen ing ekspresi "ing x ...", lsp. Aku malah ora ngasilake tembung "jancok" ing ngisor titik, iki ora ateges aku duwe maksud liya karo titik, nanging apa tegese?
  47. Jahat 55
    Jahat 55 11 Februari 2015 08:21
    0
    Bokong Senya lara saka Obama .. Kutub luwih cedhak, duwe sing luwih cilik ... Apa sing bisa disebarake nganti musim semi, ndhelikake lan adol, ing kana, panguwasa Slavia-Soviet bakal nemtokake apa aspen sing kudu dibusuk ..
  48. Siberia 9444
    Siberia 9444 11 Februari 2015 08:22
    0
    Skema kasebut menarik, wong Polandia dhewe tuku batu bara ing Kuzbass, luwih murah tinimbang diekstrak dhewe, malah ana serangan penambang lan adol batu bara sing ora murah kanggo dill. Nyuwun
  49. koralvit
    koralvit 11 Februari 2015 11:23
    0
    Pak nindakake perkara sing bener. Yatsenyuk, ing ngendi dheweke kudu mlayu nalika diusir? Sawise kabeh, ora ana sing mikir babagan iki, nanging dheweke wicaksana, mbukak dalan kanggo kanca-kanca ing Polandia. Aku nulungi kowe, tampa aku, aja nganti aku mati kaliren. Nanging dheweke ora mikir urip ing negarane dhewe, mula dheweke ngrusak produksi lan pertambangan batu bara, nandur modal dhuwit Ukraina ing pangembangan industri batu bara ing Polandia.