Review militèr

Anggota partai Svoboda Ukrainia ngaku manawa panguwasa pengin mbebasake dheweke kanthi bantuan gelombang mobilisasi liyane

46
Ing Ukraina, "fun" anyar wis entuk popularitas - partai politik diukur marang saben liyane dening nomer wakil sing tiba ing mobilisasi lan tindak menyang Donbass. Miturut wakil saka "Svoboda" Tyagnibokov, partai iki minangka "donor" sukarelawan utama. Posisi iki ing Koran.ua presented dening anggota saka Tyagnibokov "Freedom" Alexander Aronets.

Aronets nyatakake yen partai Svoboda, saka kabeh pasukan politik ing Ukraina, nyedhiyakake paling akeh wakil "kanggo ngarep". Miturut Aronts, kabeh wakil kasebut nyatakake kepinginan sukarela kanggo ngalami gelombang mobilisasi liyane. Svobodovets nyerat:

Sampeyan ngerti sing Svobodovites ora mung ora mow mudhun saka mobilisasi menyang tentara, nanging malah sadurunge gelombang pungkasan mobilisasi, luwih saka 400 Svobodovites ninggalake kanggo ngarep, utamané minangka sukarelawan. Ing gelombang iki, mantan wakil rakyat saka Svoboda gabung karo Angkatan Bersenjata Ukraina: deputi Oleg Tyagnibok lan mantan wakil speaker Rada Ruslan Koshulinsky. (...) Sebutna paling ora siji mantan wakil rakyat liyane sing dadi tentara?


Sawisé iku, Aronets ngumumake yen pamrentah saiki nyoba nyingkirake dheweke minangka pesaing politik kanthi nelpon anggota Svoboda.
Aronets:

Nanging misale jek sing panguwasa mutusaké kanggo mung liquidate fisik, ngilangke saka politik pesaing politik langsung sadurunge pemilihan lokal - kabeh partai. Ora regional, komunis, macem-macem bandit, pejabat korup saka wakil-nominasi piyambak ing kuwasa, nanging VO "Svoboda". Ora percoyo?


Miturut Aronets, panguwasa saiki "dhawuh" wakil saka partai Svoboda. Minangka "bukti" Aronets nampilake foto dokumen:

Anggota partai Svoboda Ukrainia ngaku manawa panguwasa pengin mbebasake dheweke kanthi bantuan gelombang mobilisasi liyane

46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lor.56
    lor.56 11 Februari 2015 14:10
    + 32
    Apa, intine dudu wesi??? Digunakake kaya wedhus bodho, lan saiki lagi dibuwang! Lan aja mikir babagan mlayu saka mobilisasi menyang kita, menyang Rusia! Tugas suci sampeyan yaiku fertilize tanah Novorossia kanggo kanthong Potroshenko lan Co.! Sala menyang Ukraina!!!
    1. nikrandel
      nikrandel 11 Februari 2015 14:13
      + 16
      Ya, sampeyan kudu dibasmi, Bandera b..dlo duka
      Carane nguwuh "Kamulyaning Pahlawan" - supaya paling banter-mouthed, nanging ing ngarep - supaya tengen ing stump
      1. lelikas
        lelikas 11 Februari 2015 14:29
        +3
        Butuh wektu suwe kanggo nggayuh dheweke, oh, suwe.
      2. Hronyaka
        Hronyaka 11 Februari 2015 15:35
        +1
        Kutipan saka: nikrandel
        Carane nguwuh "Kamulyaning Pahlawan" - supaya paling banter-mouthed, nanging ing ngarep - supaya tengen ing stump

        ora padha mung ora nuduhake lemak, iku kabeh kipish
    2. jawata volot
      jawata volot 11 Februari 2015 14:14
      +9
      Kapethik saka: sever.56
      Apa, intine dudu wesi???

      Gruzdev disebut awake njaluk ing awak. Kanthi tentara Novorossia, iku ora kanggo perang karo monumen, padha bisa menehi owah-owahan, lan iku ora lara. Sayange yen wong normal ana ing sangisore kediktatoran Kyiv.
      1. Wend
        Wend 11 Februari 2015 14:17
        +4
        Ya pancen, nanging sapa sing bakal mlumpat? Perlu kanggo nglindhungi kamardikan Nenki. Lan manawa kanggo tetep adoh saka panggonan kang njupuk. ngguyu
      2. lelikas
        lelikas 11 Februari 2015 14:30
        +1
        Kutipan saka volot-voin
        Gruzdev disebut awake njaluk ing awak

        Ing kene luwih kaya - "Disebut enema - mlebu * opu".
      3. Rosich333
        Rosich333 11 Februari 2015 14:31
        0
        Iku mung "... macem-macem bandit.." saka partai "Merdika" lan ora karu!
      4. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 11 Februari 2015 14:53
        +5
        saiki bakal tiba-tiba dadi angel dipahami minangka pamales.
        sapa maneh sing eling, video kasebut nuduhake tingkat nyata Ukraina, Angkatan Bersenjata Ukraina lan para pembales sing angel dipahami saka Partai Merdika.
    3. Metallurgist
      Metallurgist 11 Februari 2015 14:23
      +1
      Ayo padha mlayu menyang Rusia. Ing kene SC wis ngenteni dheweke. Dadi, dadi ...
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Sid.74
        Sid.74 11 Februari 2015 14:34
        +2
        Dadi kabeh kepahlawanan para pahlawan Banderva dicethakaké !!! ngguyu
    4. Lukich
      Lukich 11 Februari 2015 14:32
      + 13
      Kapethik saka: sever.56
      Digunakake kaya wedhus bodho, lan saiki lagi dibuwang

      kira-kira pratandha kasebut kudu dipasang ing sadawane kabeh wates Novorossia lan pinggiran
    5. Tukang nyekel 2000
      Tukang nyekel 2000 11 Februari 2015 14:37
      +2
      "Nah utilizirung! shnel shnel daffy!" am
  2. GRAy
    GRAy 11 Februari 2015 14:10
    + 13
    Yen digawa mudhun monumen - pindhah menyang registrasi militèr lan kantor enlistment.
    1. Egoza
      Egoza 11 Februari 2015 14:41
      +3
      Kutipan saka GREY
      Yen digawa mudhun monumen - pindhah menyang registrasi militèr lan kantor enlistment.

      Ing kono, ing Verkhovna Rada, dheweke ngusulake kanggo ngilangi kakebalan saka para wakil, ing pangertèn sing uga disebut kanggo mobilisasi. Saiki ora bisa ditimbali. Nanging piye wae kabeh tangan ora tekan hukum iki. nangis Lan supaya bisa ndeleng sapa saka wakil sing pengin didorong menyang zona ATO. wassat
      kamardikan diputer metu karo slogans Bandera ... Eropah ora seneng, padha mutusaké kanggo uncalan mati ballast. "Moor wis rampung tugase...." nglirik
  3. svp67
    svp67 11 Februari 2015 14:10
    +7
    kelas. Ora ana sing ngresiki pikiran kaya maca panggilan saka kantor registrasi lan pendaftaran militer ...
    Aku wonder ngendi padha bakal mbukak kanggo Polandia utawa Rusia?
    Lan luwih:
    Bubar, wilayah Kharkov ditinggal tanpa komisaris militer. Kolonel Dmitry Malitsky dicopot saka jabatane amarga kegagalan sing disebut gelombang mobilisasi kaping papat ing wilayah penting iki. Mêsthi ing tanggal 9 Fèbruari angka-angka ing ngriki makatên: 3500 rekrut badhe dipun kirim dhatêng wadyabala. Mung udakara 600 wong sing dikirim.

    Lan sanajan sadurunge
    Dadi, ing 22 Januari taun iki, situs Ukrainia Segodnya.ua kanthi bungah ngumumake marang donya: "Wilayah Kharkiv dadi juara ing jumlah wong sing pengin direncanakake dadi tentara Ukraina lan diwenehi kabar. saka draf, "ujare pejabat akting. Sekretaris Pers Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina Vladislav Seleznev. "Ing wilayah Kharkiv, kabeh commissariat militer distrik nyathet jumlah rekor lanang lan wadon sing teka ing agenda utawa kanthi sukarela. Ing 20 Januari, meh 2 conscripts ditrapake kanggo commissariat, "ujare ing briefing ing Kyiv.

    Nanging propaganda iku propaganda. Lan wong kudu perang ing Donbass. Mulane, ing ngadhepi kegagalan sing ora bisa dihindari saka "gelombang kaping papat", obrolan resmi sing diatur dening Kyiv kudu diredam. Tanggal 9 Februari, ing rapat bisnis, Wakil Walikota Kharkiv Igor Terekhov ngumumake bebener sing atos: "Saiki, wilayah kita ana ing posisi pungkasan ing Ukraina babagan produktivitas mobilisasi. Luwih saka limang ewu wong sing tanggung jawab kanggo dinas militer ora gelem nampa panggilan lan nutup lawang kanggo wakil saka kantor pendaftaran lan pendaftaran militer.

    http://warfiles.ru/show-80396-oni-misheni-a-ne-ohotniki.html
  4. Sith Gusti
    Sith Gusti 11 Februari 2015 14:11
    +5
    Yaiku, dheweke yakin sadurunge bakal gabung ing ngarep?
    1. svp67
      svp67 11 Februari 2015 14:15
      +2
      Quote: Gusti saka Sith
      Yaiku, dheweke yakin sadurunge bakal gabung ing ngarep?

      Dheweke malah ora mangu-mangu ...
    2. Lukich
      Lukich 11 Februari 2015 14:46
      + 10
      Quote: Gusti saka Sith
      Yaiku, dheweke yakin sadurunge bakal gabung ing ngarep?

      kaya iki
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 11 Februari 2015 15:40
        +1
        soko misale jek kula sing iki banter.
        sanajan aku maca sethitik freaked metu
        Ruslan Ruslanchenko @ru_988 10 Feb.
        Wayahe sing paling nyenengake yaiku penerbangan Ukraina ing markas #ATO ing #Kramatorsk digawa dening scum FSB-shnaya Elena Vasilyeva
  5. miasoman
    miasoman 11 Februari 2015 14:11
    +4
    Peluru ing bathuk - lan gratis! lol
  6. non-pejuang
    non-pejuang 11 Februari 2015 14:12
    +4
    Kutipan saka miasoman
    Peluru ing bathuk - lan gratis! lol

    bener, rowange: Kulya ing bathuk!
    1. miasoman
      miasoman 11 Februari 2015 14:16
      +1
      Ana "masak ing bathuk" prajurit ngidini kanggo nindakake?
      1. avt
        avt 11 Februari 2015 14:18
        +2
        Kutipan saka miasoman
        Apa ana "karung ing bathuk" ngidini aku nindakake?


        Coba ora kena infeksi! ngguyu
        1. miasoman
          miasoman 11 Februari 2015 14:22
          +2
          pikiran sampeyan! Aku ora butuh infeksi kaya sing wis ana .. sanajan, aku bisa uga duwe kekebalan .. warisan saka mbah kakungku saka 41-45 keprungu
  7. starhina01
    starhina01 11 Februari 2015 14:12
    +3
    bener, sampeyan seneng ngobrol? tresna lan mati kanggo negara am
  8. Drunya2
    Drunya2 11 Februari 2015 14:12
    +3
    kanggo gambar lengkap nglirik
    http://vz.ru/news/2015/2/11/729043.html
    Media: Saakashvili diangkat dadi kepala penasehat Presiden Ukraina babagan masalah internasional
    1. svp67
      svp67 11 Februari 2015 14:17
      +4
      Kutipan: Drunya2
      Media: Saakashvili diangkat dadi kepala penasehat Presiden Ukraina babagan masalah internasional

      Apa dheweke bakal menehi sangu "dasi"?
  9. Baracuda
    Baracuda 11 Februari 2015 14:13
    +1
    Kalash ing tangan. Ora ana liyane sing teka.
    Piss ing jamban ing Ivano-Frankivsk lan Lvov..
    1. Komentar wis dibusak.
    2. siberalt
      siberalt 11 Februari 2015 15:24
      0
      Iku bakal apik tenan. Poroshenko ngirim penasehat favorite Mishiko kanggo perang ing zona ATO. ngguyu
  10. finch
    finch 11 Februari 2015 14:14
    +2
    Dadi apa? Kabeh pancen bener! "Svoboda" nyuwek bokonge kanggo Reich Papat, saiki ayo padha pindhah menyang garis ngarep! Nanging kanggo nyuwek bokong ing Rada lan ing trenches iku beda, supaya padha smear piyambak minangka paling apik! 400 ditinggal minangka sukarelawan - goroh mutlak, ing Ukraina, nanging, kaya ing endi wae, Petro sing disenfranchised ngidoni ing garis ngarep amarga kebodohane, lan wong-wong iki biasane ngidoni wiski ing endi wae ing Davos ...
  11. Sergey-8848
    Sergey-8848 11 Februari 2015 14:14
    0
    Nalika mung Komite Pusat tetep dadi partai (yen sampeyan seneng, miturut Politbiro, kanthi cara sing lawas), mung banjur bakal ngerti tujuane. Liyane bakal ambruk mati saka kursi lan mimpin menyang ngarep (yen padha pantes, banjur bebarengan karo kursi). Luwih akeh wong sing wis weruh cahya kasebut sadurunge, lan sawetara wis tekan saiki. Nah, paling ora kaya ngono.
  12. Taltanbek
    Taltanbek 11 Februari 2015 14:17
    +2
    ... ora ketompo carane akeh tali twists, lan Gravitasi saka Rawuh END numpes roh-roh jahat.
  13. voveim
    voveim 11 Februari 2015 14:18
    +2
    Media: Saakashvili diangkat dadi kepala penasehat Presiden Ukraina babagan masalah internasional

    Kanggo pisanan aku krungu manawa psikopat dadi penasihat badut ...
    1. nizrum
      nizrum 11 Februari 2015 14:45
      0
      Konsultan Kerugian Wilayah.
  14. slizhov
    slizhov 11 Februari 2015 14:19
    +2
    Lan sampeyan CE pengin jaran !!!
    Kanggo "Kamulyane Ukraina" teka lan sampeyan menyang amben ing ditches!
    Kuwatir, Tarik ing sisih !!!
  15. Lukich
    Lukich 11 Februari 2015 14:21
    +5
    pesenan kanggo pembuangan teka saka ndhuwur banget. unmanaged ora tau dibutuhake dening sapa
  16. Aspirin
    Aspirin 11 Februari 2015 14:24
    +2
    Nanging kepiye perang? lol
    Sapa sing bakal perang karo polisi kavaleri lapis baja Altai?

    Iki mesthi kedadeyan karo bangsa sing ora bisa diarani amarga larangan kasebut amarga nyebutake (non-Yahudi). Kadospundi anggènipun ngêthok ingkang botên sanjata, enggal-enggal siyaga, nadyan sadaya, nadyan satunggal-satunggal, nanging kados pundi anggènipun nampi wangsulan makatên, sadaya karsa sirna. Cocog mung kanggo punishers saka sipil utawa pengawal camp konsentrasi. Pas sampurna, panggilan kanggo ngomong.
  17. Klapa Tima
    Klapa Tima 11 Februari 2015 14:24
    +3
    Ing Rada Verkhovna ana perjuangan kanggo kemurnian rangking!
  18. Nahum
    Nahum 11 Februari 2015 14:26
    +1
    Good Svidomo-mati Svidomo! Carane akeh reged iki wis dikembangke ing Dill kanggo waktu seprapat abad! Wis wayahe mbabat suket...
  19. kot28.ru
    kot28.ru 11 Februari 2015 14:26
    +1
    Ayo, SUKATAN ANGGOTA ngancam ngguyu utawa malah kuburan ngendi anggota wis ora ono gunane am , lan nyelehake sirahe wong liya ora medeni! opo
  20. vch 72019
    vch 72019 11 Februari 2015 14:27
    +5
    Anggota partai Svoboda Ukrainia ngaku manawa panguwasa pengin mbebasake dheweke kanthi bantuan gelombang mobilisasi liyane
    Ayo, iku bakal luwih menarik! Langsung menyang wétan lan sampeyan bakal menang
  21. semuil
    semuil 11 Februari 2015 14:28
    + 10
    Kita lagi perang lan kudu diukum.
    1. Siberia 9444
      Siberia 9444 11 Februari 2015 17:41
      0
      Iku dhadha saka sawetara jinis lan dudu video mréntahaké, kabeh iki sijine bebarengan ing numpuk + Mat! Kaya bocah Nyuwun
  22. memedi777
    memedi777 11 Februari 2015 14:32
    +5
    Ngenteni, dheweke bakal nyebar ing cache mbah))
  23. penembake gunung
    penembake gunung 11 Februari 2015 14:34
    +1
    Ya basane males dendam ora ngguling-ngguling. Apa iku medeni? Kabeh patriotisme langsung garing.
  24. balamut
    balamut 11 Februari 2015 14:35
    +1
    Lha, saktemene iki opo? Sapa sing paling mbengok lan paling banter babagan kelanjutan perang? Ya, kaya sing dikandhakake, gendera ing tangan sampeyan, drum ing gulu !!! Sampeyan ngajak perang - lunga menyang perang ....
  25. boozer
    boozer 11 Februari 2015 14:36
    +3
    Kangge, nang endi wae ing steppes Ukrainia ...
  26. Makarych
    Makarych 11 Februari 2015 14:39
    +1
    Kapethik saka: sever.56
    Apa, intine dudu wesi??? Sala menyang Ukraina!!!

    Ya, sampeyan ora duwe koktail ing Berkut tanpa senjata lan mbuwang wong ing Odessa. Where mouthpiece-dmitruchka, uga, dheweke ora bakal lair karo liyane "ayat patriotik". Kita hebat, ya. Lan bocah wadon sing ora mikir iki, perawat ing garis ngarep. Sampeyan kudu mangsuli kanggo bazaar, sampeyan "hebat" ... am
  27. saa
    saa 11 Februari 2015 14:41
    0
    Moor wis rampung tugase, saiki dheweke bisa menyang ATO.
  28. gla172
    gla172 11 Februari 2015 14:50
    0
    Iki minangka lustrasi ing alun-alun ... ngguyu
  29. maksimal-nol
    maksimal-nol 11 Februari 2015 15:18
    0
    Kabeh ing pot!!! ngguyu
  30. POMAH
    POMAH 11 Februari 2015 15:32
    0
    Tyagnibokovets aneh kanthi jeneng Harun...)))
  31. Abbra
    Abbra 11 Februari 2015 15:48
    0
    "Kabebasan" Ukrainia modern kudu disiram ing jamban dina sadurunge wingi.
  32. fevg
    fevg 11 Februari 2015 16:25
    0
    Svobodovites mung maca Review Militer. Ing kene dheweke "mundhak".
  33. chelovektapok
    chelovektapok 11 Februari 2015 16:27
    0
    Mung saiki wis wiwit tekan "sampah bedah" sapa sing duwe lan apa sing sumunar kanggo dheweke? "Koper-stasiun-ATO-jas kayu!" (karo)
  34. pvv113
    pvv113 11 Februari 2015 20:30
    +1
    sing Svobodovites ora mung ora mow mudhun saka mobilisasi menyang tentara

    Pithecanthropes iki malah ora duwe pikiran sing cukup wong bodho
  35. Thompson
    Thompson 11 Februari 2015 20:45
    0
    Quote: lelikas
    Butuh wektu suwe kanggo nggayuh dheweke, oh, suwe.

    Ya, saiki dudu Ukraina, dheweke nglindhungi awake dhewe !!! Dheweke ngerti yen Khan bakal teka, mula dheweke bingung
  36. romandostalo
    romandostalo 12 Februari 2015 02:16
    0
    Ora, nanging apa sing diowahi mikir babagan (ndeleng buku Pavel Kornev. Dheweke ora ngidini sampeyan nulis tembung kasebut langsung)? Apa sing bakal dibutuhake?