Review militèr

Dermaga kapal "Sevastopol" kadhaptar ing AIS

44
Peralatan on-board saka operator helikopter Sevastopol kapindho sing dibangun kanggo Federasi Rusia wiwit ngirim sinyal kanggo sistem identifikasi AIS (Sistem Identifikasi Otomatis) wingi, laporan. TASS.

Dermaga kapal "Sevastopol" kadhaptar ing AIS


Kapal kasebut diidentifikasi ing sistem miturut gendéra Prancis, lokasine yaiku Saint-Nazaire, kacepetan 0, dawane 199 m, jembaré 32 m.

"Sevastopol" glethakaken mudhun ing Juni 2013, bagean buritan diprodhuksi ing galangan kapal Baltik. Diluncurake ing November 2014. Gawan peralatan transmisi nuduhake kesiapan prau kanggo nyoba segara ing segara dhuwur.

"Panggunaan peralatan AIS wajib kanggo kapal luwih saka 300 tonase reged sing melu pelayaran internasional lan kapal luwih saka 500 tonase reged sing ora melu pelayaran kasebut. Wajib kanggo kabeh kapal penumpang dilengkapi, "ujare agensi kasebut.

Система AIS в УКВ-диапазоне передаёт о корабле 4 группы данных: идентификационную информацию, информацию о состоянии судна, географическо-временные данные по GPS, а также информацию, вводимую экипажем вручную.

Foto sing digunakake:
tass.ru
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ohtsistem
    ohtsistem 13 Februari 2015 09:23
    + 12
    Inggih, iku conveys apa? Warta "ora"? Sampeyan kudu "Sevastopol" ing Sevastopol ing roadstead ...
    1. Telakh
      Telakh 13 Februari 2015 09:24
      + 40
      Yen kapal iki entuk, mula pilihan sing paling apik yaiku ngatur omah bordil sing ngambang lan ngluncurake pelayaran ing saindenging jagad miturut gendéra Prancis. Ing wektu sing padha, bakal mbayar.

      Lan ganti jeneng dadi "Mess of Deception".
      1. Komentar wis dibusak.
      2. ohtsistem
        ohtsistem 13 Februari 2015 09:27
        +3
        Apa wae, dhuwit dibayar kanggo dheweke ... lan oh, ora bakal gampang nuntut maneh.
      3. dobrjak
        dobrjak 13 Februari 2015 09:34
        +5
        Kapan dhuwite dibalekake? Iku wektu kanggo pangeling.
        1. Tashkent
          Tashkent 13 Februari 2015 09:59
          -9
          lan kupinge saka kuldi mati?
          1. Jovanni
            Jovanni 13 Februari 2015 10:08
            +5
            Dheweke ora duwe kuldi kanggo nenek iki. Kita kudu menehi olande sing beda karo kuping. Lan supaya wong ireng lop-kuping ora lali sijine ...
          2. Komentar wis dibusak.
      4. Komentar wis dibusak.
    2. Yohanes_f
      Yohanes_f 13 Februari 2015 09:40
      +5
      duwe gambar ing tangan lan kabeh dokumentasi sing dibutuhake kanggo mistral, luwih gampang kita njaluk dhuwit saka Prancis, mesthine kanthi paukuman, luwih-luwih kita duwe hak kanggo nindakake ... wis nggawe operator helikopter dhewe ....
      1. XYZ
        XYZ 13 Februari 2015 09:49
        +4
        Iki ora babagan hardware, nanging babagan elektronik. Alami, ora ana dokumentasi kanggo sistem kontrol pertempuran sing ngidini supaya bisa disalin. Iki mung pitakonan, nanging yen ana transfer kapal, apa spesialis bisa 100% ngenali kabeh tetenger hipotetis?
        1. PSih2097
          PSih2097 13 Februari 2015 15:33
          0
          Kutipan saka XYZ
          Iki mung pitakonan, nanging yen ana transfer kapal, apa spesialis bisa 100% ngenali kabeh tetenger hipotetis?

          percaya yen dheweke bisa ...
      2. Tashkent
        Tashkent 13 Februari 2015 10:02
        -8
        Aku bakal mangsuli apa sing sampeyan duwe hak ing Eropah, ya, censorship ora ngidini jawaban
      3. Komentar wis dibusak.
    3. anfil
      anfil 13 Februari 2015 11:04
      +1
      Ya, lan Vladivostok uga ngirim
      http://www.marinetraffic.com/ru/ais/home?centerx=30¢ery=25&zoom=2&level1=140


    4. waterdolaz
      waterdolaz 13 Februari 2015 13:02
      0
      Sistem Vladivostok wis suwe diuripake, otak Hollande mesthi diuripake wong liya.
  2. andrey
    andrey 13 Februari 2015 09:25
    +3
    Dermaga kapal "Sevastopol" kadhaptar ing AIS
    Kapal kasebut diidentifikasi ing sistem miturut gendéra Prancis, lokasine yaiku St
    dadi "kabar"..
  3. nemec55
    nemec55 13 Februari 2015 09:28
    +6
    Pitakonan iku prasaja KENAPA KITA NDUWE LOSHAR? APA KITA Rusia utawa Zimbabwe?
    1. andrey
      andrey 13 Februari 2015 09:38
      +8
      Kutipan saka: nemec55
      ? APA KITA Rusia utawa Zimbabwe?

      kita percaya yen Rusia, lan negara-negara percaya yen Zimbabwe ... Nyuwun
      1. mateni
        mateni 13 Februari 2015 10:23
        +3
        Praktek nuduhake yen ora mung negara sing mikir.
        1. Alexander 72
          Alexander 72 14 Februari 2015 06:07
          0
          Yen Rusia, sawise ambruk USSR, dipanggonke dhewe minangka Zimbabwe nganti pirang-pirang taun, mlengkung sadurunge Kulon. Apa sampeyan mikir yen jagad bakal nambani dheweke?!? - Many thanks kanggo EBN. Saiki Rusia wis pungkasanipun wiwit mundhakaken sirah, lan alamiah kanggo kabeh sing dianggep kaya sampah ing mbucal sampah sajarah lan politik urip (seneng banget bab iki), proses iki ora kesenengan ing kabeh. Mulane sanksi "internasional" (diatur dening kita), lan Crimea lan acara ing Donbass mung alesan trep.
  4. kapit
    kapit 13 Februari 2015 09:31
    +1
    Wis wektune kanggo ngajokake tuntutan hukum lan mbalekake dhuwit, nanging lali babagan kapal kasebut eseman lan bisa terus ad infinitum
    1. Moore
      Moore 13 Februari 2015 10:06
      0
      Apa sampeyan mikir yen sampeyan ngajokake tuntutan hukum, kabeh bakal kaya jam?
      Sing chicaners arbitrase "internasional" ora bakal nemokake alasan kanggo ngurangi jumlah pratelan, utawa bakal padha ora nolak ing kabeh sawise sawetara taun telat?
  5. Dembel77
    Dembel77 13 Februari 2015 09:32
    +2
    Paris wis nundha transfer operator helikopter menyang sisih Rusia kanggo wektu sing ora ditemtokake, nyatakake kahanan ing Ukraina minangka alasan kanggo keputusane. Nganti saiki, DVKD "Vladivostok" tetep ana ing berth ing Saint-Nazaire.
    N-ya! ! 1.12 milyar euro, Nanging, piye wae tega kanggo dhuwit kuwi. Lan yen perang ing Ukraina ora rampung kanggo taun liyane, sing bakal menehi kita Mistrals? Apa tenan maneh liwat pengadilan, uga, ora ana owah-owahan ing donya iki, maneh padha njaluk menyang crooks! Lan ing crooks politik.
  6. Georgy USSR
    Georgy USSR 13 Februari 2015 09:41
    0
    Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?
    1. Dreiko11
      Dreiko11 13 Februari 2015 09:47
      +1
      sawetara scum narik swastika Nazi ...... dheweke kudu ngalahake metu ing bathuk
      1. Moore
        Moore 13 Februari 2015 10:02
        + 13
        Apa ora apa-apa yen iki minangka sebutan sing ditampa ing saindenging jagad kanggo thruster tambahan?
    2. f4b2
      f4b2 13 Februari 2015 10:04
      +8
      Ora perlu fluff.
      Iki minangka standar nemtokake penempatan
      thrusters lan propellers utamané.
      1. Georgy USSR
        Georgy USSR 13 Februari 2015 11:09
        -1
        Kutipan saka: f4b2
        Ora perlu fluff.
        Iki minangka standar nemtokake penempatan
        thrusters lan propellers utamané.

        Nanging, "sebutan internasional" sing aneh banget - ing wangun swastika
        1. f4b2
          f4b2 13 Februari 2015 11:22
          +4
          Lha, kadang yo ngono...
        2. Komentar wis dibusak.
  7. INGVVAR
    INGVVAR 13 Februari 2015 09:42
    -1
    SITUS http://www.marinetraffic.com/ ora nampilake sing diklaim
    1. EgGor
      EgGor 13 Februari 2015 09:51
      +2
      Quote: INGVVAR
      SITUS http://www.marinetraffic.com/ ora nampilake sing diklaim

      Iku sampurna nampilake:



      MMSI - 228140600
      1. DEZINTO
        DEZINTO 13 Februari 2015 11:27
        +1
        Apa gambar sing dilebokake? Kabeh misale jek bener, nanging pasudina ing foto kaya ora katon 199x32 meter.
        1. EgGor
          EgGor 13 Februari 2015 12:21
          +2
          Kutipan saka DEZINTO
          Apa gambar sing dilebokake?

          Jancok ngerti ... Ing foto, kapal patroli KEDOUGOU kanggo Senegal:

    2. Komentar wis dibusak.
  8. T486
    T486 13 Februari 2015 09:45
    +1
    Hei wong Prancis, sampeyan duwe utang marang aku duka
  9. mehmeh
    mehmeh 13 Februari 2015 09:47
    0
    Ya nggoleki perusahaan Prancis
  10. EgGor
    EgGor 13 Februari 2015 09:49
    +5
    Kajaba iku, pisanan saka rong kapal pendarat saka jinis EDA-R kanggo Sevastopol uga diluncurake.
    1. Glavmec
      Glavmec 13 Februari 2015 10:03
      +2
      Kampanye, dheweke ora duwe wektu kanggo mbangun prau, mulane Mistral pisanan ditahan wassat
  11. Stirbjorn
    Stirbjorn 13 Februari 2015 09:57
    +5
    Ketoke, yen padha nransfer Mistrals, banjur loro-lorone bebarengan - supaya ana masalah kurang ing bagean saka "komunitas donya"
  12. Penjaga tahta
    Penjaga tahta 13 Februari 2015 09:58
    +2
    Luwih apik, mesthi, dhuwit.
    Kanggo paraphrase Lenin "Kanggo sue, sue lan sue."
    Pengadilan internasional sing paling bias bakal ngukum "Dhuwit utawa kursi." Kontrak sing dibayar ora bisa kena sanksi. Lan penylametan "Sevastopol", sebagéyan Rusia-digawe, wis saka lapangan sejatine sifate arbitrase, hukum ekonomi, dadi tindak pidana. Cukup, pembajakan, penculikan kapal Rusia.
    Aku rumangsa ora ana apa-apa saka pertahanan udara saka "Broadswords" nganti detail sing paling cilik, apamaneh "Kaliber", nanging kabeh padha, R&D minangka gabungan, diwiwiti kanthi ngganti dimensi dek kanggo Ka-52 + Ka-62 tinimbang " Tigers" karo "Dophens", lan pungkasan karo tambang "Kaliber" kasebut ing ndhuwur, lan liya-liyane. Dadi + pembajakan ing tali bahu.
    Kasunyatan iku Oland bakal pindhah lan menehi bali. Lan paukuman isih bakal dibayar. Bokonge panguwasa ireng kudu diambung.
    Yen aku ora bodho, aku bakal ngasilake "produk gabungan" karo sistem pertahanan rudal Rusia lan universal kanggo operasi lan rudal anti-kapal lan misil torpedo anti-kapal selam lan rudal kanthi jarak nganti 650 km.
    Langsung saka peti mati sing ngambang kanggo kebangkrutan, dadi unit serangan serius, kaping pindho regane.
    Lan supaya wong India bakal keling. Utawa wong Mesir. Nganyari Rusia, bisa uga nganggo "Onyx" lan, paling ora - mung "Polyment" saliyane.
    Lan sing nyedhot mung bakal mbayar paukuman.
    1. Tashkent
      Tashkent 13 Februari 2015 10:06
      -5
      amerikopudel mbuwang GDP lan perdyukov karo somersaults wanita
    2. Tashkent
      Tashkent 13 Februari 2015 10:06
      -3
      amerikopudel mbuwang GDP lan perdyukov karo somersaults wanita
  13. sedulur ora gelem
    sedulur ora gelem 13 Februari 2015 10:07
    +2
    Apa gunane yen ora ana sing menehi. Ora dheweke utawa dhuwite. Aku panginten sing paling padha "tawar" iki ing Minsk. Ana INFA sing padha bakal pass. Lan ora. Dheweke uga bakal nambah sanksi wiwit tanggal 16. Umumé, kanthi urutan iki, kaya kabeh kabijakan sadurunge, persiyapan lengkap. A analogi sedih - padha menehi cheater kabeh SIM lan lungguh mudhun kanggo muter karo wong ing apartemen. Nonton carane kita dituntun karo miSRals iki kaya kuldi kanggo wortel, ana godaan kuwat kanggo sinau soko saka partners Svidomo. Marshal Taburetkin ora lungguh - supaya dheweke ngapusi ing tong sampah. Iku bakal luwih apik karo sirah rusak. Dadi kabeh ngimpi ...
  14. mehmeh
    mehmeh 13 Februari 2015 10:10
    +1
    Ya, Dima karo iPhone menehi blunder
    Tapi piye toh (((
    1. mitya24
      mitya24 13 Februari 2015 10:21
      +1
      Aku mikir yen misrali minangka rollback saka Sarkozy kanggo Ossetia Kidul. Kaya dene anggone nglipur marang wong Eropa, lan kita menehi kontrak 1,2 milyar, ora ana katrangan liyane sing sah, mung pidana, yaiku negara. pengkhianatan, yaiku, ngiyanati taburetych. Kepiye carane nerangake bedane antarane rega lan kualitas. Saka wong Korea sing padha bisa pesen 3 label sing padha kanggo dhuwit kasebut
  15. ma_shlomha
    ma_shlomha 13 Februari 2015 10:24
    +1
    Yen kapal kasebut dijenengi sawise teluk utawa watu ing pesisir Segara Belarusia, mula Prancis, mesthi, bakal menehi Rusia kanthi cepet. ing tekanan saka Departemen Luar Negeri AS.
    Padha kudu piye wae nuduhake pengaruh ing donya lan ora kelangan pasuryan kanggo konfirmasi sepisan maneh bener J. Psaki.
  16. bvi1965
    bvi1965 13 Februari 2015 10:29
    +1
    Kutipan saka ohtsistem
    Inggih, iku conveys apa? Warta "ora"? Sampeyan kudu "Sevastopol" ing Sevastopol ing roadstead ...


    Utawa menehi kita feed lan dhuwit. ngguyu
  17. twincam
    twincam 13 Februari 2015 10:58
    +1
    Kutipan saka ohtsistem
    Apa wae, dhuwit dibayar kanggo dheweke ... lan oh, ora bakal gampang nuntut maneh.

    sampeyan ngilangke negara pabrik saka lumahing bumi - lan sampeyan urip tentrem.
    Utang apik giliran pantes liyane.
  18. twincam
    twincam 13 Februari 2015 11:01
    0
    suwene sampeyan bisa ngenteni?
    rembugan ing format Normandia "Minsk-717"
  19. DEZINTO
    DEZINTO 13 Februari 2015 11:30
    +1
    Muga-muga Putin ing Minsk menehi sawetara tembung marang Holland babagan kasus iki ...
  20. DEZINTO
    DEZINTO 13 Februari 2015 12:21
    +1
    Punika warta:

    "Prentah kanggo mindhah Mistral bisa diwenehake saka Istana Elysee wiwit awal minggu ngarep, supaya ing separo pisanan Maret kapal kasebut siap ditransfer menyang sisih Rusia," ujare sumber agensi kasebut.

    Miturut panemune, sukses rapat Minsk format Normandia ngidini Paris "nyimpen pasuryan ing ngarep sekutu" lan ing wektu sing padha "konfirmasi reputasi minangka pemasok senjata sing bisa dipercaya."
  21. SDouglas
    SDouglas 13 Februari 2015 13:03
    0
    Ya isin yen dheweke narik kucing kanggo .... karo transfer Mistral.
    Nanging artikel iki mung babagan kasunyatan manawa daya ditrapake kanggo transponder AIS.
    Ora ana REGISTRASI ING SISTEM AIS - iki omong kosong.
    Ana tampilan AIS sing digunakake ing VTS utawa ing kabeh lalu lintas laut.
    Kanthi sethithik kawruh lan kepinginan, ing 10 menit sampeyan bisa nyelehake Mistral ing Vladivostok (utawa ing Red Square).
    Sing mung saka kapal iki ora bakal kita.