Review militèr

Markas "ATO" nyatakake yen "ora kabeh dadi tragis" ing kanthong Debaltseve, minangka wakil saka laporan batalyon Kryvbas

95
Wakil komandan batalyon Kryvbas, Yuriy Sinkovsky, njaluk bantuan darurat saka markas sing disebut "ATO" liwat media Ukrainia. Tembung Sinkovsky babagan bantuan, sing dikirim liwat telpon, diterbitake dening portal informasi Ukraina Lb.ua:

Urgent, 40 mbutuhake bantuan. Utamane desa Oktyabrskoye, utamane "Tombak", "Moisha" (tandha telpon). Padha ngerti ana. Dheweke mung kandha: "Ya, bantuan wis ilang," nanging bocah-bocah ora weruh. Wis meh tangan-kanggo-tangan padha ana, gelut werna wiwit. Penting kanggo tumindak ing 40-ke, ing Debaltseve. Mangga, yen ana kesempatan, swarane saiki lan kanthi cepet, aku nuthuk kabeh lawang saiki kanggo nulungi bocah-bocah.


Markas "ATO" nyatakake yen "ora kabeh dadi tragis" ing kanthong Debaltseve, minangka wakil saka laporan batalyon Kryvbas


Militan Kryvbas nglaporake manawa milisi menehi ultimatum: yen ing pungkasan dina iki (16 Februari) dheweke ora mandheg nembak lan mudhun. gaman, padha bakal numpes ing cauldron ing pemukiman Debaltseve.

"40-ka" sing kasebut ing teks kasebut minangka versi basa saka jeneng lengkap batalyon - batalyon 40th saka pertahanan teritorial "Kryvbas", iku uga batalyon infanteri motorized 40th kapisah).

Markas "ATO" wis nanggapi panjaluk bantuan saka perintah "Kryvbas". Speaker ATO Lysenko ujar manawa kahanan kasebut ora rumit kaya sing digambarake dening perwakilan terbatalion. Pak Lysenko:

Aku mung duwe kontak karo markas ATO lan komandan batalyon Kryvbas, sing dumunung ing pinggiran Debaltseve. Kahanan kaya mangkene: pancen, para militan ngumumake ultimatum yen para pejuang kudu nyerahake senjata lan posisi sadurunge jam 23:00 lan lunga. Nanging informasi liyane ora bener.


Miturut Lysenko, ora ana gelut werna, lan markas kasebut, ternyata nduweni kemampuan kanggo ngirim amunisi lan panganan menyang posisi Kryvbas. Underground utawa ing udhara? - Lysenko ora nemtokake ...

Lysenko:
Kahanan ing kana wis dikontrol, ora ana sing lunga menyang ngendi wae. Kita duwe kemampuan kanggo ngirim amunisi lan panganan menyang posisi kasebut.


Ing jaringan sosial, sawise statement kasebut dening Lysenko, pangguna Ukrainia ngetrapake epithets kasebut menyang speaker ATO sing (amarga alasan larangan publikasi basa saru ing media) Voyennoye Obozreniye ora bisa mbayangake.
95 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. RBLip
    RBLip 16 Februari 2015 14:06
    + 37
    tren dill anyar: yen ora, marquise ayu, kabeh iku nggoleki, kabeh iku ho-ro-sho!!!!!!
    1. herruvim
      herruvim 16 Februari 2015 14:07
      + 154
      Kyiv. Ana wong mlaku menyang restoran lan ngomong marang pelayan:
      - Aku bakal duwe segelas bir.
      - 20 hryvnia! waiter njawab.
      - Nanging kenapa? Bir wis mesthi 10 hryvnia saben kaca!
      - Saiki kaya iki: 10 hryvnias kanggo bir lan 10 hryvnias tax "kanggo ATO"! Wong, rada nesu, menehi 20 hryvnias lan nampa 10 hryvnia ing owah-owahan.
      - ???
      - Ora bir!
      1. Telakh
        Telakh 16 Februari 2015 14:08
        + 25
        Ana kamungkinan kanggo ngirim. Nanging ora ana sing bisa dikirim.
        Kabeh apik, ana kothak kayu sing cukup saka ngisor cangkang kanggo kabeh wong!

        Kene aku katon ing krivbass iki, lan aku elinga "Kings lan Gobis", utawa rodo crita "Rare Flag"

        Nanging gendéra iki, Pak, sampeyan ngerti gendera apa? Sampeyan ndeleng: salib layung ing lapangan putih lan biru. Apa sampeyan durung tau weruh dheweke? Seguramente, ora![45] Iki gendéra maritim tanah air. Mire! Bak bosok iki kita lagi ing sapunika iku armada dheweke; cockatoo mati iki pangareping armada; swing iki pedhang lan mung dijupuk saka revolver iku perang angkatan laut. Bodho, omong kosong, nanging kuwi urip! Ora tau ana gendéra liya lan ora bakal ana. Iki unik. Coba apa tegese iki kanggo kolektor gendera. Apa sampeyan ngerti, Kolonel, pirang-pirang mahkota emas sing bakal diwenehake Herr Grünitz kanggo gendera iki? Sepuluh ewu, ora kurang. Nanging aku ora bakal nyerah kanggo satus. Gendéra aneh! Gendéra mung! Gendéra ora wajar, sialan!
        1. Wend
          Wend 16 Februari 2015 14:10
          + 26
          Ya, supaya padha mikir yen ora ana ketel lan kabeh ing Debaltseve wis rapi. Banjur bakal ana kejutan lan parade tawanan liyane, ing antarane aku ngarep-arep bakal ana akeh militer NATO.
          1. buntelan
            buntelan 16 Februari 2015 14:32
            +4
            rada metu saka topik


            ana kabar sing India nilar Rafale lan looking menyang sisih
            SU-30


            http://lenta.ru/news/2015/02/16/rafale/


            1. alex-s
              alex-s 16 Februari 2015 14:42
              +8
              Miturut Lysenko, ora ana gelut werna, lan markas kasebut, ternyata nduweni kemampuan kanggo ngirim amunisi lan panganan menyang posisi Kryvbas.

              Ketoke shelling bandara Donetsk minangka pangiriman amunisi! Cukup, kaya biasane, ora kejawab!
              1. abrakadabre
                abrakadabre 19 Februari 2015 10:38
                +1
                Underground utawa ing udhara? - Lysenko ora nemtokake ...
                Unggah ungguh...
            2. beefrost
              beefrost 19 Februari 2015 12:42
              0
              30s banget lemak kanggo wong-wong mau, utamané tinimbang rafales, lan warta iki wis liwati minggu kepungkur
          2. wae09
            wae09 16 Februari 2015 14:39
            +6
            Ora bakal ana militer NATO ing kana, "mantan" sing gelut ing Novorossia, mung tentara bayaran - "geese perang liar." Nangkep wong-wong sing kaya ngono kuwi biaya tambahan, kudu dirusak langsung, nalika bukti kejahatan ora diragukan. "Sapa sing bakal teka karo kita karo pedhang..."
        2. pensiunan
          pensiunan 16 Februari 2015 14:44
          +1
          Vladimir! hi
          Allegory sing akurat banget! Siji kanggo siji. Aku langsung njagong lan maca maneh "Kings and Cabbage"! hi
          1. Ruslan67
            Ruslan67 16 Februari 2015 15:14
            +3
            Quote: pensiunan
            . Aku langsung njagong lan maca maneh "Kings and Cabbage"!

            Aku durung weruh kowe lungguh ngguyu
            1. pensiunan
              pensiunan 16 Februari 2015 15:48
              +2
              Kutipan: Ruslan67
              Aku durung weruh kowe lungguh

              Lan matur nuwun Gusti ya sampeyan ora bakal weruh maneh nglirik! Dana Pensiun wis ngilangi kekuwatan sampeyan Nyuwun . Abyss, huh? nglirik
              1. Ruslan67
                Ruslan67 16 Februari 2015 15:52
                +2
                Quote: pensiunan
                Dana Pensiun wis ngilangi kekuwatan sampeyan

                Apa sampeyan mikir sing kabeh sob..kolega keprungu Apa sampeyan pensiun bebarengan? Aja ninggalake kliring ing ngendi wae - dheweke bakal teka kanggo sampeyan am wassat
                1. pensiunan
                  pensiunan 16 Februari 2015 21:21
                  +1
                  Kutipan: Ruslan67
                  Aja ninggalake kliring ing ngendi wae - dheweke bakal teka kanggo sampeyan

                  Goleki aku dhisik. ya Padha kanggo kula: crita medeni karton, bajak Arktik jero ...
        3. wong ispaniard
          wong ispaniard 16 Februari 2015 15:00
          +7
          Kryvbasovtsy sing ora ngucapke matur nuwun, merengek lan merengek...
          Njupuk conto saka putrane Valtsman, dheweke umume mangan semangka ing ngarep!

          P.S. Ing gambar- Miturut Lysenko, ora ana gelut werna, lan markas kasebut, ternyata nduweni kemampuan kanggo ngirim amunisi lan panganan menyang posisi Kryvbas. Underground utawa ing udhara? - Lysenko ora nemtokake ...
          ...
          Mesthi, kanthi udhara, kaya tentara Paulus kaping 6, dheweke metu kanthi heroik saka kuali Stalingrad ...
          1. Wezen
            Wezen 16 Februari 2015 20:08
            0
            Dheweke dibombardir karo pesenan penghargaan lan Iron Cross ... nuwun sewu, tridents kanggo heroisme ing rampokan lan mateni warga sipil. Sworo.......
        4. Komentar wis dibusak.
      2. Jajak Pendapat_0
        Jajak Pendapat_0 16 Februari 2015 14:42
        +2
        Miturut cara, iku kasunyatan, lan sampeyan ora bakal mbayar neraka, saben sasi aku milih jalmo kanggo matèni fellow countrymen.
      3. Pikirane Raksasa
        Pikirane Raksasa 16 Februari 2015 14:44
        +2
        Lan Poroshenko umume nyatakake yen ora ana boiler, nanging juntas wis ngapusi kabeh.
      4. Komentar wis dibusak.
    2. Sergey-8848
      Sergey-8848 16 Februari 2015 14:20
      +3
      Taun kepungkur, tembung-tembung kasebut rada beda: "... ora kabeh gampang banget ...". Tembung-tembung kasebut rada owah, nanging swarane padha!
    3. imigran
      imigran 16 Februari 2015 14:27
      +4
      Copperfield nyedhiyakake sirah sing berminyak !!!!! Iki minangka beban amunisi, ditutupi karo lembaran, diangkat - kosong, nanging wis ana ing Debaltseve !!! Fantasi sialan!!! Padha nguras dhewe - asu !!!! Kabeh ing konsumsi lan lali!!!!! wong bodho
      1. jj
        jj 16 Februari 2015 14:50
        +3
        Pranyatan sing kabeh iku supaya karo sumber junta cedhak Debaltseve diwilang ing kasunyatan sing yen diubengi nyerah, sampeyan mung bisa nuduh wong cowardice. Ing wektu sing padha, pratelan babagan pangiriman, lan nindakake miturut dokumen, sampeyan bisa ngilangi akeh perkara ...
    4. bobrb1281
      bobrb1281 16 Februari 2015 15:05
      +4
      Ana mung kamenangan ing sensor. nggegirisi.
      1. Vasyav
        Vasyav 19 Februari 2015 10:26
        0
        Moskow mbokmenawa wis nyerah marang sensor, lan London lan Berlin ... kabeh wong gumeter saka kekuwatan Ukraina)
    5. papas-57
      papas-57 16 Februari 2015 17:37
      0
      Saka Kyiv sampeyan bisa ndeleng luwih apik ing Debaltseve.
    6. Komentar wis dibusak.
  2. bocah cilik
    bocah cilik 16 Februari 2015 14:06
    +3
    Proses wis diwiwiti
    1. DEZINTO
      DEZINTO 16 Februari 2015 17:06
      +2
      Jendral nulis kanggo wong lanang saka Kryvbas - "wong lanang ora duwe ketel! Kabeh katon sampeyan! Ora ana boiler, amunisi teka kanthi rutin, sampeyan duwe akeh panganan lan amunisi, bentrokan lan gelut dalan amarga sampeyan maju, sampeyan pahlawan lan DEBORGI, sukses, pungkasan komunikasi.
  3. Bonesetter
    Bonesetter 16 Februari 2015 14:06
    +9
    ing Baghdad (nyebrang) Debaltseve kabeh tenang ..... padha mati miturut rencana ...
    1. Rosich333
      Rosich333 16 Februari 2015 14:16
      +4
      Bakal menarik kanggo nonton histeria dill sawise 23-00!
      1. Batia
        Batia 16 Februari 2015 14:20
        +6
        Ora bakal ana histeris. Kuev bakal ngumumake yen dheweke duwe strategi kasebut lan ora ana wong sing ana ing kawah. Lan kabeh iki propaganda Rusia.
    2. PEMBADAN
      PEMBADAN 16 Februari 2015 15:00
      +1
      Iku bakal perlu kanggo wong-wong mau kanggo uncalan liyane amunisi "ing udara": M-21OF kanggo BM-21, 53-OF-540 kanggo 2S3. Wangsulan: Bab ingkang utama iku padha menehi koordinat piyambak - ngendi kanggo mbucal.
  4. RusDV
    RusDV 16 Februari 2015 14:07
    +8
    Markas "ATO" nyatakake yen "ora kabeh dadi tragis" ing kawah Debaltsevo

    Bebener nyata.... ora dadi tragis.... amarga iku mung bokong lengkap kanggo dill
  5. ermak.sidorov
    ermak.sidorov 16 Februari 2015 14:07
    + 16
    ... mundhut - ora! ... perang - ora! ... uga, "krivbass" - uga NO =)
    1. lenamir
      lenamir 16 Februari 2015 14:19
      + 13
      Ora ana Crimea, ora ana Donbass, ora ana gas, ora ana otak, ...ora ana kerugian!...ora ana perang! ?.ora ana boiler! Kamulyan kanggo Ukraina!
  6. Alez
    Alez 16 Februari 2015 14:07
    +6
    Rendhem ing jamban, masak Banderlog ing kawah.
  7. pevjav2
    pevjav2 16 Februari 2015 14:07
    +4
    Ayo saling ngethok...
  8. Tukang kebon91
    Tukang kebon91 16 Februari 2015 14:08
    +5
    Dheweke duwe lumbung kebak garu. Deja vu?
    1. BMP-2
      BMP-2 16 Februari 2015 15:21
      +3
      Ya, yen mung ngeculaké! Garu wis suwe angker ing papan sing beda banget !!!
  9. Dimkin
    Dimkin 16 Februari 2015 14:08
    +8
    Iku ora kabeh ala, sampeyan ngomong? Inggih, deleng apa sing kedadeyan ing sawetara dina! Kepiye sampeyan pengin ndeleng parade para pemenang ing Kyiv! Lan kabeh shushara iki ing pengadilan!
    1. meridbt
      meridbt 16 Februari 2015 14:29
      +2
      ya wis! Nganti 9 Mei, sijine remet lan wektu kamenangan liwat banderlogs kanggo mengeti 70th saka Great Victory!
      1. Corsair
        Corsair 16 Februari 2015 14:53
        +1
        Kutipan saka meridbt
        ya wis! Nganti 9 Mei, sijine remet lan wektu kamenangan liwat banderlogs kanggo mengeti 70th saka Great Victory!

        Eh, piye maneh...
  10. lelikas
    lelikas 16 Februari 2015 14:08
    +6
    "Ora kabeh dadi tragis" - Nari terus-terusan, nyenengake lan persaudaraan, mbok menawa?
    Lan gendéra iku sejatine sifate pirate Roger.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Corsair
      Corsair 16 Februari 2015 14:24
      +4
      Quote: lelikas
      "Ora kabeh dadi tragis" - Nari terus-terusan, nyenengake lan persaudaraan, mbok menawa?
      Lan gendéra iku sejatine sifate pirate Roger.

      Kanthi "Roger" iku kanggo kula ngguyu
      Lan kanggo bagean pisanan komentar sampeyan ana ilustrasi klasik sing nuduhake dhewe kanthi harfiah ...

  11. ZKB
    ZKB 16 Februari 2015 14:08
    + 21
    anekdot ing subyek: India ngoyak koboi, padha ndamel wong menyang pojok jurang.
    - P..zdets kula - panginten cowboy.
    - Ora! Iki dudu p..zdets!!! Jupuk lan mateni pimpinan !!! - wangsulane swara batin koboi.
    Cowboy narik metu colt lan shoots pimpinan Indian titik-blank. Swara batin:
    - Lan saiki bebener iku P..ZDETS!!!
  12. mojohed2012
    mojohed2012 16 Februari 2015 14:08
    +5
    Wong lanang (milisi) aja nganti U.K.R.A.M ngangkat sirah.
    Yen "kamungkinan ngirim amunisi" pigura iki tegese minangka - pangiriman nyata, banjur apa kita weruh ing laporan saka pinggiran Logvinovo.
  13. Tukang nyekel 2000
    Tukang nyekel 2000 16 Februari 2015 14:09
    +3
    Tentrem, mung tentrem! Patang puluh nach utilizirung ilang!
    Aku nulis maneh ing Agustus yen terbats bakal dibuwang .. bali ing Agustus ..
  14. chelovektapok
    chelovektapok 16 Februari 2015 14:09
    +1
    Dheweke uga diwenehi "ultimatum" ... Ayo padha laporan babagan "ora kabeh dadi tragis", minangka "pembela cyborg saka DAP" - ing wangun sesi komunikasi spritistic setan. Kanggo kabeh sing wis rampung ing Donbass!
  15. Abbra
    Abbra 16 Februari 2015 14:10
    +4
    Poroshenko tetep kanggo nemtokake pangkat marshal lapangan kanggo kepala ukrov sing ketemu piyambak ing boiler, minangka Hitler sapisan dianugerahi gelar kuwi kanggo Paulus, wara-wara Debaltseve beteng impregnable lan ngirim pasukan Manstein (ugh, Kolomoisky) kanggo break liwat. ketel. Disaranake nelpon petani jagung lokal kanggo nyelehake parcel ucapan selamat menyang kuali ing tanggal 23 Februari.
    1. Corsair
      Corsair 16 Februari 2015 17:21
      0
      Kutipan saka Abbra.
      Poroshenko tetep kanggo nemtokake pangkat marshal lapangan kanggo kepala ukrov

      Panglima junior (petugas nelpon basa ora nguripake), kanggo FIELD MARSHAL?!?
      Senior, banjur, TOGO aran
  16. dobrjak
    dobrjak 16 Februari 2015 14:10
    +1
    Usul sing cukup manungsa - nyerahake gaman lan tetep URIP!
  17. Angro Magno
    Angro Magno 16 Februari 2015 14:11
    +3
    Kabeh iku logis. Iku ora kabeh sing ala.
    Miturut Lysenko, ora ana gelut ing dalan
    Lan yen mangkono, banjur amunisi ora perlu.
    1. Baloo
      Baloo 16 Februari 2015 14:16
      +2
      Lysenko dikubur, nanging padha ngarep-arep soko? keprungu
      1. Lelek
        Lelek 16 Februari 2015 20:04
        +2
        Quote: Baloo
        Lysenko dikubur, nanging padha ngarep-arep soko?


        Sawise "rampung" cauldron, Kyiv bakal ngumumake yen cedhak Debaltseve, milisi mabuk ditembak saben liyane, lan Angkatan Bersenjata Ukraina ilang 2 wong (amarga alasan - padha nguyuh lan beku - bocah-bocah), nanging liya. "Marquise ayu, kabeh apik ...". keprungu
  18. Ruthless
    Ruthless 16 Februari 2015 14:11
    +2
    Ya, amarga "ora ana masalah", mula sampeyan bisa ngreset banderlogs ... prajurit
  19. peter-tank
    peter-tank 16 Februari 2015 14:12
    +1
    Wakil komandan batalyon njaluk tulung, nanging komandan batalyon ora. Mbokmenawa, padha dumunung ing pinggiran beda Debaltsovo. Lan umume, kajaba tangisan histeris njaluk bantuan, peran staf komandan (tangane ora munggah diarani perwira) ing organisasi database ora dirasakake.
    1. Nikoha.2010
      Nikoha.2010 16 Februari 2015 14:15
      + 17
      Kutipan saka: peter-tank
      Mbokmenawa, padha dumunung ing pinggiran beda Debaltsovo.
    2. demel2
      demel2 16 Februari 2015 14:45
      +2
      Kutipan saka: peter-tank
      Wakil komandan batalyon njaluk tulung, nanging komandan batalyon ora.

      Komandan batalyon wis nggawe lard karo vodka nang endi wae ing Zhmerinka, amarga ana informasi sing komando wis dibuwang saka boiler.
  20. ORTODOX
    ORTODOX 16 Februari 2015 14:12
    0
    Nalika aku ngerti, Sema terus nulis pidato kanggo Lysenko?!Dadi, pancen, kabeh normal ing Debaltseve!
  21. Barboskin
    Barboskin 16 Februari 2015 14:13
    0
    Lha, iki dudu warta ing markas tentara Ukraina, karo perawatan tragis ing militer, dheweke wis biasa ngomong kabeh apik, lan dheweke uga nglaporake yen lagi nyebar gupuh, ora ngurmati pakurmatan seragam. Aku elinga Marine sing ditegur minangka bocah nalika Crimea gabung. Banjur kabeh mung diwiwiti, saiki wis bisa digunakake.
  22. STOP VOINE 2014
    STOP VOINE 2014 16 Februari 2015 14:14
    +1
    Ora ana sing krungu tangisanmu, Poroshenko langsung ngandhani kabeh wong _ Ora ana kuali Debaltsevo ...
  23. ratfly
    ratfly 16 Februari 2015 14:15
    0
    Saka tragedi apa wae, markas ATO nggawe komedi. Nanging pasangan crests ora ngguyu, nanging kosok balene.
    1. Serzh73
      Serzh73 16 Februari 2015 14:19
      +9
      Kutipan saka ratfly
      Nanging pasangan crests ora ngguyu
  24. Oladushkin
    Oladushkin 16 Februari 2015 14:17
    +4
    Ora ana rembugan karo Sonderkommandos iki - iki scum, SS wong dening alam! Yagene ditawan - dheweke bakal metu saka panangkaran lan isih mateni!
    Ngalahake sedulur-sedulur, dadi pupuk!
    Gendéra endi sing diangkat lan bakal mati, Nazi durung rampung.
    Kanthi kabeh penolakan saka SS Nazi, badut iki mung kacang polong dibandhingake karo dheweke.
    1. demel2
      demel2 16 Februari 2015 14:51
      0
      Kutipan saka Oladushkin
      Ora ana rembugan karo Sonderkommandos iki - iki scum, SS wong dening alam!

      Sonderkommandos punika bangsanipun piyambak, kados pundi scum iki ora numpes, dadi iki luwih ala, padha nyirnakake anak tuwa dhewe, supaya Bandera bakal ala.
  25. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 16 Februari 2015 14:18
    +1
    kabeh apik banget - kita lungguh ing boiler)))))) kaya tentara Paulus))))
  26. tongilguk
    tongilguk 16 Februari 2015 14:20
    0
    Inggih, apa sing bisa dadi tragis yen panguwasa resmi ora ngakoni anané boiler. Malah statement Lysenko ngandika ora "Debaltsevo cauldron", nanging "ing pinggiran Debaltsevo". Lan amarga ora ana boiler, banjur amunisi diwenehake. Inggih, bala bantuan wis siyap lan arep mangkat kanggo "njupuk tatu" saka wilayah "dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina". Dadi, kaya ing bandara Donetsk.
  27. lenamir
    lenamir 16 Februari 2015 14:23
    +1
    Padha miwiti karo kasunyatan sing padha ora duwe apa-apa .... Ora ana Crimea, ora Donbass, ora gas, ora boiler, misale jek sing ora ana otak salah siji ... kamulyan kanggo Ukraina!
  28. sazhka4
    sazhka4 16 Februari 2015 14:23
    0
    Kabeh iku logis. Nazi janji bakal teka ing Kyiv, dadi luwih apik yen kabeh padha manggon ing Dobass. Maneh, kanthi biaya lan proxy wong liya ngatasi masalahe.
  29. Tabunov
    Tabunov 16 Februari 2015 14:23
    +1
    Mbok menawa dheweke ngarep-arep solusi politik ... Nanging sampeyan kudu dadi bodho lengkap ora ngerti yen ora ana sing metu saka boiler kanthi peralatan !!!!
  30. Batia
    Batia 16 Februari 2015 14:25
    +1
    Menehi Dill prajurite kanggo sinetron. Carane njijiki. Aku ora ngajeni mungsuh sing kaya ngono. Scum lan makhluk. Kanthi parashka akeh sabun bakal metu, sanajan mambu.
  31. svd-73
    svd-73 16 Februari 2015 14:28
    + 16
    "Sapa sing butuh perang kaya iki"

    Ibu, aku iki tahanan, nanging aja nangis.
    Darned, saiki kaya anyar.
    Aku diobati dening dokter Donetsk sing kesel, ketat lan keras.
    Dianggep aku.
    Apa sampeyan krungu, ibu: Aku tekan kutha saka "Gradov",
    Lan setengah rumah sakit mung ana ing tong sampah,
    Nanging dheweke nambani aku: "Dadi perlu".
    Ibu, kula monster, nyuwun pangapunten.
    Ing aliran goroh kita kesasar.
    Sakabehing uripku kudu manggul salib iki.
    Saiki mripatku mbukak.
    Kita digawa menyang panggonan
    Kerang-kerangan mau menyang ngendi?
    Lan kita ora bisa pracaya mripat kita: Apa wis kita rampung karo Donbass!
    Rumah sakit kebak tatu.
    Kene saben Kyiv ipat-ipat.
    Bapak, luwih putih tinimbang selembar,
    Bocah mati goyang-goyang.
    Ibu, aku monster, algojo.
    Lan ora ana teroris ing kene, ibu.
    Anane manungsa mung nggresah lan nangis,
    Lan kita luwih elek kanggo wong-wong mau tinimbang Nazi.
    Kita, para ibu, diutus kanggo nyembelih,
    Komandan batalyon ora melas marang kita.
    Wong milisi kuwi bengok-bengok marang aku: “Sampun!
    Turu, brat!", - lan luwih saru.
    Dheweke ora gelem nembak aku.
    Dheweke iku Manungsa lan aku dadi pembunuh.
    Dijupuk saka perang! Apa sampeyan krungu, ibu,
    Aku, Donbas getihen!
    Ibu, aku iki tahanan, nanging aja nangis.
    Darned, saiki kaya anyar.
    Aku diobati dening dokter Donetsk sing kesel, ketat lan keras.
    Dheweke nindakake tugas medis
    Lan aku, kobong karo isin,
    Kanggo pisanan aku bisa mikir:
    Sapa sing butuh perang kaya iki?

    Sergey Gusev.
    1. Terminal
      Terminal 16 Februari 2015 14:40
      0
      Kuat banget! Matur nuwun kena!
  32. Decathlon
    Decathlon 16 Februari 2015 14:28
    +1
    "Ora ana wong menyang ngendi wae"
    Kabeh ... "Kryvbas" ing dokumen resmi Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina dadi ing prangko "GUNA"!
  33. Riperbahn
    Riperbahn 16 Februari 2015 14:29
    +9
    Aku dhewe saka Debaltseve. putri Semenchenko. Percayaa, ora kabeh tragis ... :)))
  34. GRAy
    GRAy 16 Februari 2015 14:30
    +8
    Aku setuju banget karo markas ATO - aku uga ora weruh tragedi.
  35. mpzss
    mpzss 16 Februari 2015 14:30
    0
    padha paling ora setuju ing antarane awake dhewe, yen ora ana sing nyanyi siji, liyane ... http://korrespondent.net/ukraine/3480031-baloha-predlozhyl-poroshenko-sdat-debal
    tresno
  36. _ pendapatku
    _ pendapatku 16 Februari 2015 14:33
    0
    Miturut Lysenko, ora ana gelut werna, lan markas kasebut, ternyata nduweni kemampuan kanggo ngirim amunisi lan panganan menyang posisi Kryvbas. Underground utawa ing udhara?

    teleportasi ngguyu
  37. penembake gunung
    penembake gunung 16 Februari 2015 14:33
    0
    Boiler ora bisa apik. Digodhog ing wajan, ora disimpen. Kasihan para prajurit. Bakal mati kanggo ambisi raja coklat. Ora kanggo ngenali sing jelas yaiku kasunyatan saka kekuwatan dill.
    1. lenamir
      lenamir 16 Februari 2015 16:35
      +1
      Ya ing kono, jarene dudu prajurit ..... pasukan khusus asing tetep ana .... prajurit kasebut mesthine metu ing dalan ing wayah wengi ...
  38. olegkrava
    olegkrava 16 Februari 2015 14:38
    +1
    Kutipan saka tongilguk
    Inggih, apa sing bisa dadi tragis yen panguwasa resmi ora ngakoni anané boiler. Malah statement Lysenko ngandika ora "Debaltsevo cauldron", nanging "ing pinggiran Debaltsevo". Lan amarga ora ana boiler, banjur amunisi diwenehake. Inggih, bala bantuan wis siyap lan arep mangkat kanggo "njupuk tatu" saka wilayah "dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina". Dadi, kaya ing bandara Donetsk.

    Amunisi dikirim kanthi udhara. Tengen ing trenches ukram. Bala bantuan siap kanggo pindhah menyang Kiev. Wong-wong sing tatu bakal ditindakake kanthi amunisi sing mlebu ing udara lan kasebar ing Debaltseve lan wilayah sekitar. Salo kanggo pahlawan.
  39. Bronik
    Bronik 16 Februari 2015 14:39
    0
    Ana desas-desus yen Parashenko njupuk kulawargane metu saka negara - adoh-adoh, dheweke kuwatir karo bangsane dhewe, nanging ora getun marang wong liyo.
    1. umka_
      umka_ 16 Februari 2015 14:53
      0
      Iki nyenengke, tegese dheweke rumangsa yen dheweke dhewe kudu ngeculake, mula dheweke ora percaya karo kamenangan.
  40. S-17
    S-17 16 Februari 2015 14:39
    0
    Pupuk kelas "Kryvbas" siap digunakake ...
  41. pensiunan
    pensiunan 16 Februari 2015 14:40
    +1
    Aku mung kontak karo markas ATO lan karo komandan batalyon Kryvbas.
    Karo kabeh bebarengan, ta??belay
    Mesthi, aku guessed sing padha multi-stationers ana. Nanging apa bebarengan karo kabeh markas? opo Lyashko Podika iri ...
  42. Temnozor
    Temnozor 16 Februari 2015 14:41
    +9
    15.02 Batalyon "Kryvbas" njaluk bantuan.
    16.02 Perusahaan Kryvbas njaluk dhukungan geni.
    17.02 Peleton Kryvbas njaluk supaya dievakuasi saka Debaltseve.
    18.02 Departemen "Kryvbas" nyuwun kanggo ngevakuasi mayit.
    19.02 Komandan batalion Kryvbas njaluk ngombe kanggo tentrem.
    1. BMP-2
      BMP-2 16 Februari 2015 15:39
      +6
      "Apa ana lanang?" Ora ana boiler amarga:
      1) Kryvbas ing Donbass - saka sudut pandang geografi, pancen mokal!
      2) duwe "cauldron" - pasukan dibutuhake. Ukraina ora duwe pasukan ing Donbass, mung rabble;
      3) jawata nyata ora takon. prajurit nyata - perang;
      4) pasukan nggunakake komunikasi, nanging ora duwe;
      5) lan umume: ora ana sing bakal lunga! Kanggo ora ana wong.
  43. guznorodov
    guznorodov 16 Februari 2015 14:46
    0
    Sampeyan perlu kanggo ngumpulake kabeh Maydanuts lan transportasi menyang boiler lan proses kanggo pupuk. Banjur sijine kabeh dewan ing bis lan ngirim nang endi wae kanthi gaya sing padha. Lan Potroshenko bakal ambegan kanthi lega.
  44. umka_
    umka_ 16 Februari 2015 14:50
    0
    Iki bener, ana cukup Maidanuts kanggo luwih saka siji ketel, Aku ora bakal kaget yen rencana asline kaya.
  45. falikreutov
    falikreutov 16 Februari 2015 14:53
    +3
    Inggih, bumi AJA ngaso tentrem kanggo wong-wong mau!
  46. Nicoloo
    Nicoloo 16 Februari 2015 14:58
    0
    Dheweke wis mudhun, lan dheweke isih nanggapi ... lan njaluk tulung.
  47. Bondik05
    Bondik05 16 Februari 2015 15:04
    +1
    Nanging para pedagang ing Kyiv ora perlu ngobong ban lan ngrusak lawang MO! Saiki jinis Svidomo iki dibuwang.Monumen nasional "Sampah bedah" wis didegake lan dill liyane bakal digawa, negara iki gedhe - cukup kanggo kabeh boiler!
  48. Zomanus
    Zomanus 16 Februari 2015 15:14
    0
    Nanging sapa sing butuh batalyon iki saiki? Dheweke janji seneng-seneng ing dina Minggu persis ing tengah Kueva. Ing kene kita bakal weruh kepiye Maidan bakal nganggo senjata api kanthi jumlah lan kaliber tanpa watesan. Ya muga-muga ...
  49. Mityai76
    Mityai76 16 Februari 2015 15:16
    0
    Ora ono gunane kanggo markas yen batalyon kaping 40 bakal metu saka kono kanthi urip - resonansi menyang Kyiv bakal babagan "Ora ana boiler", batalyon teritorial lagi lemes.
  50. trampil.
    trampil. 16 Februari 2015 15:16
    +2
    Lan iki dudu putu saka agraris negara ing 40s. Sawise kabeh, Lysenko uga dadi obscurantist lan iki padha.
    1. BMP-2
      BMP-2 16 Februari 2015 16:10
      +4
      Kaya pirang-pirang taun kepungkur, Lysenko isih ngirim!
    2. saber
      saber 16 Februari 2015 19:40
      +1
      Lysenko ngasilake macem-macem jinis sing digunakake ing tetanèn lan nggawa keuntungan nyata kanggo negara kasebut