Review militèr

Liyane media Ukraina palsu. Saiki babagan serangan rudal sing tepat saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing "eselon Rusia cedhak Ilovaisk"

65
Panguwasa media Ukraina saya mudhun lan mudhun saben dina, sanajan ing Ukraina dhewe. Publikasi palsu sing terus-terusan, sing diwenehake minangka laporan operasional saka ngarep "ATO", dadi umum kanggo UkroSMI. Palsu iki mung bisa nuwuhake kapercayan ing antarane para pamaca sing wis biasa pracaya marang omong kosong lan ajaran sesat, tanpa nyoba njlentrehake informasi ing sumber liyane (contone, saka senator AS ...). Salah siji saka palsu iki diterbitake cukup bubar ing sumber Ukrainia ELISE.COM.UA, lan banjur ditiru dening akeh media Ukraina, ora kanggo sebutno jaringan sosial.

Saka pesen khusus saka "koresponden khusus" Ukrainia:

Ing Ilovaisk, roket diluncurake ing sepur Katsaps. Aku malah ora bisa mbayangno carane akeh korban ana lan pinten peralatan wis numpes... Jeblugan iki daya luar biasa. Aku durung tau krungu iki. Aku mriksa saiki, njlentrehake, info. Aku bisa uga ora ana ing tutul, nanging piye wae aku bakal nyoba kanggo pitutur marang kowe rincian.


Sumber daya liyane nyatakake yen "Tochka-U".

"Koresponden khusus" wis njlentrehake informasi iki kanggo dina kaping lima, lan mung siji foto "kedadean" sing ditampilake.

Liyane media Ukraina palsu. Saiki babagan serangan rudal sing tepat saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing "eselon Rusia cedhak Ilovaisk"


Fungsi mesin telusur ngidini sampeyan nemokake foto sing padha minangka ilustrasi saka kedadeyan liyane ing railway ing macem-macem negara ing donya (saka Orenburg kanggo Sofia) lan ing macem-macem kaping. Analisis foto sing apik banget, sing umure pirang-pirang taun, lan ora ana hubungane karo Ilovaisk, ditampilake ing livejournal.

Cetha yen "laporan wartawan khusus Ukrainia" dirancang kanggo wong-wong sing ora keganggu nggoleki bukti informasi sing diwaca. Kanggo ukrozombi - cukup pilihan tolerable. Sayange, penulis ora nulis babagan kasunyatan manawa rudal balistik antarbenua jelas diangkut ing "eselon katsaps" tanpa gagal nganggo hulu ledak nuklir, sing diomongake Pak Geletei.
65 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ruthless
    Ruthless 18 Februari 2015 13:26
    + 18
    Oh, skunk iki ... wong bodho
    1. Manuk27
      Manuk27 18 Februari 2015 13:28
      + 16
      Wong lara, malah rada mesakake....
      Lara, wuta dening gething lan goroh, tenan melas kanggo wong-wong mau.
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 18 Februari 2015 13:34
        +4
        Ing wayah sore mangsa sing dawa, nalika ora ana apa-apa, dheweke njagong lan nggawe crita - siji luwih elek tinimbang liyane. belay
        1. shalim
          shalim 18 Februari 2015 13:42
          +7
          iki crita liyane:
          Para ahli ujar Rusia ngusir Ukraina saka wilayahe (The Guardian, UK)
          Kanthi bantuan gambar satelit, metode analisis digital lan bahan saka jaringan sosial, bukti sing paling ngyakinake ditemokake yen Rusia ngrusak wilayah negara tetangga saka wilayahe.
          Waca liyane: http://inosmi.ru/sngbaltia/20150218/226343931.html#ixzz3S5iMCgmC
          Tindakake kita: @inosmi ing Twitter | Inosmi ana ing Facebook
          Lan luwih:
          Ing Ukraina nglarang screening film "Brother-2"
          "Utamane, kita ngomong babagan film "Brother-2", sing dilarang kanggo bioskop, teater lan pemutaran televisi, video komersial umum lan video ngarep ing saindhenging Ukraina, amarga ngemot adegan sing ngremehake wong Ukrainia ing basis nasional. uga saka - kanggo demonstrasi sing ora bener saka film iki sajrone agresi ing sisih wétan negara," ujare Badan Film Negara ing statement sing dirilis ing Rebo. Uga, seri televisi "Saka Urip Kapten Chernyaev" lan " Web 8" ditolak sertifikat distribusi. Loro-lorone kaset, miturut lembaga negara, popularize struktur daya saka Federasi Rusia lan mbentuk gambar positif.
          --------------------
          pierced situs sing kabeh film ing lemah - Aku ora pengin katon))) ing cendhak, padha b.zdat maneh ...
          1. karang2
            karang2 18 Februari 2015 13:54
            +3
            Lan "Brother-2" ing Sasha wis suwe dilarang. Ora kaget, ana wong kanggo njupuk conto.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. tolyasik0577
            tolyasik0577 18 Februari 2015 14:11
            +3
            Dheweke bakal ngetrapake sanksi marang Bodrov.
            1. Paragraf 4
              Paragraf 4 18 Februari 2015 15:25
              0
              Dheweke bakal ngetrapake sanksi marang Bodrov.
              ora kluruk nglirik
        2. Sibom
          Sibom 18 Februari 2015 14:22
          +3
          Dheweke ora bisa "GET" menyang kabeh kutha (Donetsk), nanging ing kene ing TARGET MOVING, mung "Snipers sing kurang ajar".
      2. _ pendapatku
        _ pendapatku 18 Februari 2015 13:41
        +7
        Lara buta dening sengit lan goroh

        luwih tepat mabuk gething lan goroh ... sobering (breaking) bakal angel banget...
    2. fyvaprold
      fyvaprold 18 Februari 2015 13:34
      + 12
      Kutipan saka Ruthless
      ukroskazochniki

      Ya, dudu tukang crito, nanging makhluk cidra sing nambahi gething. Foto saka Polandia, dijupuk ing November 2010. Ikhlas.
      http://fishki.net/32005-vzryv-cistern-s-nefteproduktami-v-polshe-5-foto--video.h
      tml
      1. HF
        HF 18 Februari 2015 13:41
        +4
        Cool "celukan", painfully menowo ing driji. Tokma ngilangi rong huruf pungkasan saka baris "Zh, E". Abidna! ombenan
        1. fyvaprold
          fyvaprold 18 Februari 2015 13:47
          +2
          Kutipan: KV
          Tokma ora kejawab rong huruf pungkasan saka senar "F, E"

          Ora tekan. ngguyu ombenan Ikhlas.
    3. ChaffinchOFF
      ChaffinchOFF 18 Februari 2015 13:37
      +3
      Dongeng-dongeng iki ora becik dibandhingake karo apa sing diwenehake Petya Poroshenko saiki:

      "Pembubaran pasukan sing direncanakake diwiwiti esuk iki, militer lunga karo kabeh gaman. Aku lunga menyang ngarep, Aku bakal bali ing wayah sore lan melu rapat Dewan Keamanan Ukraina sing dijadwalake sore"
      1. fyvaprold
        fyvaprold 18 Februari 2015 13:55
        +2
        Kutipan: FinchOFF
        Dongeng-dongeng iki ora becik dibandhingake karo apa sing diwenehake Petya Poroshenko saiki:

        Mungkin nang endi wae ing Kyiv ana restoran kanthi jeneng "Ngarep" utawa "Ing Ngarep". Alesane bakal dadi wesi. ngguyu . Ikhlas.
    4. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 18 Februari 2015 13:39
      +2
      Lan wong ora malnutrisi kanggo nindakake omong kosong kuwi kanthi stabil nganti suwe.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. siberalt
      siberalt 18 Februari 2015 13:40
      +1
      Wis wektune kanggo media Ukrainia ngalih menyang komik. Cukup saka karakter sampeyan dhewe ngguyu
      1. APASUS
        APASUS 18 Februari 2015 13:53
        +6
        Malah ana video tragedi iki tanggal 8 Desember. 2010 Nonton saka 37 detik.
    8. dobrjak
      dobrjak 18 Februari 2015 13:45
      0
      Andersen ngaso!!!
    9. Komentar wis dibusak.
    10. YuGV-97219
      YuGV-97219 18 Februari 2015 13:56
      +1
      Sayange ana luwih saka siji yuta loshariks sing bakal pracaya iki lan bakal nindakake ing chain!
    11. Wend
      Wend 18 Februari 2015 13:58
      0
      Oh, iki ukroskazochki wong bodho
  2. lor.56
    lor.56 18 Februari 2015 13:26
    + 22
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/601/ishq706.jpg


    Sarapan koyo ngene iki wajibe kabeh karyawan, UkroSMI kabeh!!!
    1. GRAy
      GRAy 18 Februari 2015 14:13
      +1
      Kapethik saka: sever.56
      Sarapan koyo ngene iki wajibe kabeh karyawan, UkroSMI kabeh!!!

      Aliran zat ora bisa entek. Wartawan Ukrainia ana ing udhara. Kira-kira ing tanggal 8, karo dhuwit recehan, menit dheweke katon serius.

      Dheweke wiwit jongkok lan kedutan. ngguyu
      1. APASUS
        APASUS 18 Februari 2015 14:45
        +2
        Pavel Kanygin babagan Kramatorsk: Serangan ing wilayah pemukiman pancen gedhe banget

        Pakarti mbahmu...!
        Dheweke ana ing kahanan sing bisa gagak lan mabur metu saka jendhela, lan dheweke lagi diwawancarai !!!
        Top gedhe!!! ngguyu ngguyu sedulur
  3. Svetlana
    Svetlana 18 Februari 2015 13:28
    +7
    18.02.15. Pesen saka Artem Olkhin.

    "Sajrone mundur menyang Debaltseve, para punishers mateni warga sipil. Para punishers, nyerahake jabatane ing Debaltseve, wiwit brutal nyerang warga sipil kanthi nesu sing ora ana gunane: ora ana welas asih kanggo wong tuwa utawa bocah-bocah. , wong wis tiwas ing akeh omah. Tentara Ukraina nindakake sapuan sing angel ing kana. Wong-wong dipateni ing omah-omah, tembakan tandha ing sirah meh kabeh warga sipil sing ditemokake ing omah lan apartemen sing bobrok. Evakuasi warga sipil populasi saka Debaltseve iki dijadwal kanggo 18 Februari lan sebagian digawa metu, nanging iku arang banget angel lan mbebayani kanggo njupuk metu populasi sipil amarga saka gelut aktif.
    1. lor.56
      lor.56 18 Februari 2015 13:35
      +6
      Ya, aku ora ngerti, sawise kekejaman kasebut, para komandan kita sing menehi prentah: "feed, wisuh, menehi sandhangan anget" kanggo punishers dijupuk !!! Saiki kabeh - "mobilisasi", "dijupuk saka kerja", "masak", lsp!!! Punisher - punitive - pati !!! am am am
      1. alex-s
        alex-s 18 Februari 2015 13:36
        +3
        Ing kasus apa wae, sampeyan ora bisa langsung ngeculake! Kaping pisanan, saben tahanan dipriksa kanthi teliti. Nglibatake populasi lokal ing iki!
        1. ermak.sidorov
          ermak.sidorov 18 Februari 2015 14:13
          +2
          nyirnakake saksi saka ngarsane tentara bayaran asing?
          1. Simbah 70-72
            Simbah 70-72 18 Februari 2015 15:46
            0
            Bisa uga banget!
        2. Simbah 70-72
          Simbah 70-72 18 Februari 2015 15:44
          0
          Aku nyopot ilatku! Aku ora ngandel yen dheweke putih lan alus! Anakku ana ing Kiev lan Crimea telung taun kepungkur, dheweke kaget karo sikape ...
  4. asadov
    asadov 18 Februari 2015 13:28
    +2
    Njlentrehake sawetara dina sampeyan ngomong? Paling kamungkinan, dheweke ngombe ragad. lol
  5. HF
    HF 18 Februari 2015 13:29
    +3
    "LILIK!" (c). ngguyu
  6. Vladimirets
    Vladimirets 18 Februari 2015 13:30
    +7
    "Jeblugan kasebut nduweni kekuwatan sing luar biasa. Aku durung nate krungu kedadeyan kaya ngono. Saiki aku mriksa, njlentrehake, informasi."

    "Aku bakal njlentrehake, mungkin iki dudu bledosan sing luar biasa, nanging mung nutupi aku?" sedulur
  7. Penjaga tahta
    Penjaga tahta 18 Februari 2015 13:30
    +5
    Ya, iku perlu kanggo menehi redneck kursi positif, nalika ekonomi ambruk, gas bakal munggah ing rega dening 3,5 kaping, dill wis nggodhok liwat ing cauldron Debaltsevo lan mlaku ing kelompok kanggo "penjajah" kanggo nyerah, sing durung mateng...

    Apa ora bom nuklir saka Mishiko-tie-eater, iku ora cetha.
  8. Teberii
    Teberii 18 Februari 2015 13:31
    0
    Nalika sampeyan terus-terusan ngapusi, ngapusi, mula percaya. Sing titik kabeh iki goroh.
  9. Lukich
    Lukich 18 Februari 2015 13:31
    +6
    lan carane iki "jurnalis" bakal bisa luwih? amarga wis ilang pakulinan nulis bebener. kelalen carane iku rampung
  10. cerbuk6155
    cerbuk6155 18 Februari 2015 13:31
    +1
    Ukrozombi, sanalika padha dicekel, padha langsung dadi apik lan otak tiba ing panggonan. Lan ana sing ngomong yen iki mbutuhake taun 20. Ora, aku weruh pendidikan maneh menehi asil langsung. prajurit
  11. neobranet
    neobranet 18 Februari 2015 13:32
    +1
    Sapa sing ngarepake luwih akeh? Ukropsmi mung saged omong kosong, lan, obscenely, kualitas miskin.
    Lan nalika Zakharchenko tatu? Sial, kok dheweke munggah ing garis ngarep, sampeyan ora bisa nindakake. Panjenenganipun substitutes piyambak ing cara boyish, ora ngerti utawa soko banget gumantung ing wong. Dheweke mung ora duwe hak kanggo njupuk risiko kasebut.
  12. Pemanah Sihir
    Pemanah Sihir 18 Februari 2015 13:33
    +6
    Sampeyan ngerti apa sing paling lucu? censorship lol
    1. tasey
      tasey 18 Februari 2015 13:50
      0
      Aku wis suwe ora ngomong karo wong-wong mau ... Liyane, donya podo. Ora ana gunane golek logika lan akal sehat nalika ngobrol karo dheweke! ...
  13. Putune Pakdhe Vasya
    Putune Pakdhe Vasya 18 Februari 2015 13:35
    +2
    Pancen perlu Kohlov "matur nuwun"! Sampeyan ora bisa pindhah menyang arah dill !!!!!!!!!!! Ora bakal ala yen ana poster peringatan "Ati-ati-infèksi lan mbebayani kanggo eling!" wassat
    Rave! Iku elek kanggo mbayangno sing omong kosong kuwi bisa kelakon kanggo nomer ageng wong! sad
    1. lan 45
      lan 45 18 Februari 2015 14:10
      +1
      Aku mikir, mungkin isih akibat saka kacilakan ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl? Efek radiasi ing manungsa ora dimangerteni kanthi lengkap. Lan radiasi ditambah lemak - menehi efek kaya ngono ??? recourse
      1. neobranet
        neobranet 18 Februari 2015 14:14
        0
        Lan ing ngendi dheweke entuk lemak? Apa sumunar ing peteng?
  14. KBR109
    KBR109 18 Februari 2015 13:35
    +1
    Foto ing ndhuwur kanthi jelas nuduhake yen sepur sing pimpinan Ukrainia nyoba ninggalake negara kasebut bebarengan karo sisa-sisa cadangan emas dirusak. Doppelgänger tetep kuwasa. Para partisan ora nglilani rampog oncat. Pamrentah saiki ora sah. WEWE MAIDAN!!!
  15. vgfedorenko
    vgfedorenko 18 Februari 2015 13:36
    +2
    Ukrofascists nyoba kanggo tumindak miturut prinsip "Sing liyane monstrous ngapusi, liyane willingly padha pracaya ing." Nanging malah goroh iki ora bisa diencerke karo paling setengah bebener. Malah nyebar goroh isih mbutuhake kepinteran sethithik. Nanging ilang kabeh.
  16. Yun Klob
    Yun Klob 18 Februari 2015 13:37
    0
    Paling ora dheweke dhewe ngakoni nglanggar perjanjian Minsk. Bisa uga lan Novorossia saiki ora diamati.
  17. POMAH
    POMAH 18 Februari 2015 13:38
    0
    Iki ora bakal diobati nganti suwe ... kita wis ilang Ukraina ... format ulang lengkap populasi wilayah kasebut perlu liwat keluwen, kadhemen, nglanggar standar sing wis dikenal ...
  18. Bronik
    Bronik 18 Februari 2015 13:39
    +2
    Ya, sawise "Titik" mogok, kabeh cagak lan cagak listrik dipasang, kaping telu Ha-ha.
  19. Abbra
    Abbra 18 Februari 2015 13:39
    +1
    Sial, apa ora kita, kolega, kesel ngomentari ukrobredyatinu? Aku suggest sampeyan mung nglirwakake jinis pesen iki. Utawa pasang GIF saka "The Elusive Avengers": - Breahnyayaya ....
  20. mitya24
    mitya24 18 Februari 2015 13:40
    0
    Gencatan senjata paling akeh ing donya yaiku nalika rudal taktis ditembakake ing sepur sepur ....... wah, nyatane, omong kosong kanggo sensor lan liya-liyane.
  21. Rubmolot
    Rubmolot 18 Februari 2015 13:40
    +4
    Ing gisik Segara Azov, k @zel bersayap Rusia katon. Dipercaya manawa iki minangka intercessor saka komandan Angkatan Darat Federasi Rusia.

    Waca liyane ing UNIANDEBILS Company Corporation Complicated.
  22. navara399
    navara399 18 Februari 2015 13:41
    0
    Aku mbokmenawa nonton kartun anak "sepur saka Romashkino" lan inspirasi ... Padha ora ngerti kang driji kanggo nyedhot metu saka.
    PS Lan aku saiki ngerti saka kang "driji" padha nyedhot
  23. pts-m
    pts-m 18 Februari 2015 13:42
    0
    ora ana gunane kanggo ngyakinake kaklov. dhuwur percaya marang "media sing jujur". mung aja padha ngomong yen ... dheweke ngapusi kita ... lan kanggo sedekah ayo padha menyang tujuane gayropeism ...
  24. rus-5819
    rus-5819 18 Februari 2015 13:45
    0
    Kutipan saka novobranets
    Lan nalika Zakharchenko tatu? Sial, kok dheweke munggah ing garis ngarep, sampeyan ora bisa nindakake. Panjenenganipun substitutes piyambak ing cara boyish, ora ngerti utawa soko banget gumantung ing wong. Dheweke mung ora duwe hak kanggo njupuk risiko kasebut.

    Aku pancen setuju, Zakharchenko wis bola-bali mbuktekake yen dheweke dudu pengecut, nanging ing posisi sing tanggung jawab kanggo campur tangan ing garis ngarep yaiku tingkat kesembronoan! Kesehatan kanggo sampeyan, Alexander Vladimirovich, semangat sing apik! Alasan kita bener - kita bakal menang !!
  25. cobbs
    cobbs 18 Februari 2015 13:48
    0
    Dheweke kelangan masarakat, ketoke, lan saiki wektu kanggo "crita sing luar biasa" wis teka.
  26. falikreutov
    falikreutov 18 Februari 2015 13:51
    0
    Lan sampah nuklir, kaya biasane, sampeyan lan aku kudu nggawe !!! Moga ngono!!!
  27. dirik
    dirik 18 Februari 2015 13:55
    0
    Apa sebabe pilar-pilar iku ngadeg?
  28. INGVVAR
    INGVVAR 18 Februari 2015 13:58
    0
    Keasliane foto kasebut gampang dirusak liwat GOOGLE. Sepur iki wis kobong wis 7 taun ...... lan edan saya kuwat.
    http://ruscesar.livejournal.com/790457.html
  29. setan iku ana
    setan iku ana 18 Februari 2015 13:59
    +1
    Miturut cara, "otak burner" bisa mlaku ing cedhak Chernobyl belay ... Penembak (s) ora entuk lan numpes "pembakar" nganti ... kebetulan aneh ... ya ... keprungu
  30. twincam
    twincam 18 Februari 2015 14:02
    -1
    nang endi wae katon - nang endi wae jaket CUTTED))))
    sampeyan bisa nggawe jeneng PPN-NIK? lol
  31. PiP
    PiP 18 Februari 2015 14:03
    +2
    Lan kepiye supaya ora ngguyu? ...
  32. ChaffinchOFF
    ChaffinchOFF 18 Februari 2015 14:04
    0
    Liyane mutusake kanggo ngadeg metu:

    Layanan Keamanan Ukraina ngumumake likuidasi "jaringan agen DPR" ing Mariupol, sing ngumpulake lan ngirim intelijen kanggo artileri. Ngatur jaringan, layanan khusus Ukrainia ngomong, tartamtu "Mbah Lena" saka Donetsk, lan total limang wong ditahan, laporan koresponden REGNUM.

    Miturut layanan pers SBU, wong-wong "Baba Lena" ngandhani dheweke panggonan penyebaran lan gerakan unit pasukan Ukrainia ing wilayah Mariupol. "Wanita teroris Lena ngrekrut sawetara warga lokal, kalebu. sinis ngarahake remaja kanggo informasi. Informan ngumpulake informasi kanggo teroris babagan panggonan penyebaran lan gerakan unit lan peralatan militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah kutha Mariupol, "ujare pesen kasebut.

    "Baba Lena koordinasi karya informan Mariupol saka Donetsk. Malefactor nyedhiyakake accomplices karo komunikasi seluler. Informasi sing ditampa dikirim menyang "markas" para teroris, lan langsung militan ngluncurake artileri lan serangan roket ing posisi militer Ukraina lan pemukiman sing cedhak karo dheweke, "ujare SBU ing pratelan.

    Kacarita informan "wanita Lena" ditahan lan dicekel amarga dicurigai nggawe organisasi teroris (Bagian 1 saka Artikel 258-3 KUHP). Uga dicathet yen operasi SBU nindakake sawetara operasi khusus sing sukses sajrone dina kanggo nahan "accomplices teroris" - rincian kasebut ora diungkapake.
  33. Stinger
    Stinger 18 Februari 2015 14:10
    0
    Wektu, wektune kanggo ngandhani masarakat sing gumun babagan kamenangan kasebut. Banjur ketel kapindho wis nggawe bir, lan ora ana sing ngerti apa-apa babagan kamenangan. Iku ora kanggo apa-apa sing ing Minsk komandan-in-chief mlayu saben-saben kanggo mangerteni carane iku, apa ana cauldron utawa wis menang. Para komandan ing paduan suara yakin manawa kawah kasebut mung propaganda Kremlin. Dheweke mbanting Tochka-U ing lapangan terbuka lan kabeh teroris Putin mlayu.
  34. Konstantin Creek
    Konstantin Creek 18 Februari 2015 14:13
    +1
    Aku propose kanggo sumber Ukrainia bukti ing ngisor iki saka asor saka milisi cedhak Ilovaisk. Ing koleksi Senin. Ayo padha menehi menyang Kongres AS.
  35. Lukas
    Lukas 18 Februari 2015 14:16
    0
    ELISE.COM.UA,
    pesaing censor.no?!
  36. Bashkaus
    Bashkaus 18 Februari 2015 14:17
    +4
    Ing foto, mesthine lokomotif diesel M62 saka rilis pisanan (ing wangun lampu buffer), sing nyebar ing dalan CIS. Kapindho iku lokomotif shunting saka jinis ChME-3, Mungkin TGMK (sampeyan ora bisa nggawe metu ing geni) lan teori, padha uga lumaku ing dalan kita ing jumlah gedhe.
    Lan saiki saka seri "Aku ora pracaya!".
    Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing narik kawigaten sampeyan yaiku a) pewarnaan non-standar saka m-62, ing railways werna sepur lan lokomotif wis strictly diwènèhaké karo pilihan werna. Ora ana iklan ing taksi ing ngisor jendela Railway Rusia, kajaba prasasti Railway Rusia dhewe, utawa jalur reflektif. Mulane, iku ora RZD. Lokomotif uga ora kalebu Ukrzaliznytsia, amarga ana, werna khas biru-kuning utawa ijo-kuning. werna abang padhang kanggo bridles karo iklan ing jendhela uga ora khas, utamané tanpa Strip reflektif (Tamu, kaya ing Federasi Rusia, malah karo USSR).
    Titik kapindho luwih menarik. Handrails katon ing sangisore jendhela, ing lokomotif sing disedhiyakake menyang USSR, tinimbang pegangan tangan, ana aliran relief gedhe kanthi jalur reflektif. Istiméwa iku versi awal M62, kang wis dawa wis decommissioned utawa liwati KR karo owah-owahan ing lampu buffer. Rincian kapindho, lampu mburi abang dumunung ing njaba buffer, ing seri awal sing teka ing USSR padha dumunung ing lanterns, lan ora ing njaba - maneh, ora cocog.
    Mangkono, iki minangka salah sawijining versi M62 sing diwenehake menyang negara-negara wétan liyane lan ora bisa ditemokake ing wilayah CIS.
    Iku angel kanggo ngenali lokomotif moner, nanging maneh, padha ChME-3 digawe ing Cekoslowakia lan dilakokno ing saindhenging Eropah Wétan.
    Ingkang kaping tiga inggih menika menapa ingkang dipunlampahi lokomotif kekalih? Ora ana gunane kanggo mlebu, kenapa nyopir shunting "kadhemen", utamane ing zona pertempuran? Driving Shunting minangka booster tambahan kanggo nambah daya uga koyone idiocy mokal. M62 minangka lokomotif diesel utama, lan ChME-3 utawa liyane shunting, sing tegese sifat prilaku sing beda-beda sajrone gerakan (kacepetan, akselerasi, lsp.), Singkatipun, ora kompatibel.
    Foto kasebut nuduhake kacilakan ing salah sawijining dalan ing Eropa Wétan. pt.
  37. Kelevra
    Kelevra 18 Februari 2015 14:44
    +1
    Dill bodho! Apa bisa uga ana sing percaya karo kabodhoan kasebut!
  38. Lukich
    Lukich 18 Februari 2015 14:46
    + 11
    lan aku pracaya marang iku ngguyu
    1. Georgy USSR
      Georgy USSR 18 Februari 2015 16:01
      0
      Kegilaan tansaya kuwat, tukang ngebom PE-2 ing jagad kaping 2 ngguyu
    2. Gambit
      Gambit 18 Februari 2015 18:23
      0
      Kutipan: Lukich
      lan aku pracaya marang iku ngguyu

      PE-2??? Apa iki, laporan saka Perang Donya II?
  39. Xergey
    Xergey 18 Februari 2015 17:38
    0
    Sawise karusakan saka produksi, Ukrainians mutusaké kanggo entuk dhuwit ekstra kanggo Hollywood dening shooting ilmu fiction ing gaya Amerika lan aturan Ukraina.
  40. Kimster
    Kimster 18 Februari 2015 20:42
    0
    Aku bisa konfirmasi sing Tochka-U ndharat ing wilayah Ilovaisk, amarga aku manggon 15 km saka iku. Jeblugan ana ing endi wae ing 00.05 sawetara dina kepungkur. Where khusus miber ing, ora ana informasi, nanging mesthi ora ing stasiun sepur. Ana uga informasi yen sawetara rudal diluncurake, sing siji dicegat, sing uga ora dingerteni.