Review militèr

Akhir Zaman Raksasa

16


Persis 80 taun kepungkur, tanggal 12 Februari 1935 ing pesisir California ambruk lan klelep kapal induk pesawat militer paling gedhe ing donya "Macon". Ing dina iku, dheweke bali saka maneuvers, pesawat njupuk Panggonan ing kondisi angin cukup kuwat, nanging ora badai. Jam 17.15 kru kapal udara krungu tabrakan banter ing kompartemen mburi. Salah siji unsur pigura aluminium bledosan saka angin lan pecahan pierced balonette mburi karo helium. Gas wiwit oncat lan airship mudhun karo trim menyang buritan.
Kapitan dhawuh supaya ballast mudhun, supaya mudhun mandheg lan kapal udara wiwit munggah maneh. Nanging, ing wayahe, balok daya liyane pecah karo nggero lan pierced balon buntut kapindho, lan longkangan dadi luwih gedhe tinimbang pisanan. Kapal udara kasebut ditarik maneh kanthi ora bisa ditolak menyang banyu. Mbuwang sisa ballast lan nguras bahan bakar mung bisa nyuda tingkat mudhun nganti kira-kira siji meter per detik. Kawontênakên dhawuh supados môngsa mêdal saking hanggar geladhak, nanging botên sagêd kaleksanan, awit saking rêrêngganipun ingkang santosa, ingkang anggêgana 25 drajat, tunggangan macet.

Ngerteni manawa kapal udara wis ditakoni, kapten dhawuh supaya nganggo jaket pelampung lan nyiyapake rakit kembung. Ing 17.39 "Macon" ndemek banyu lan wiwit alon nglelebke. Para kru bisa munggah ing rakit lan sawise telung jam ditulungi dening cruisers Richmond lan Concorde, sing nyedhaki lokasi kacilakan kasebut. Nanging, isih ana sawetara korban: operator radio tilar donya, sing panik lan mlumpat metu saka wheelhouse saka dhuwur 30 meter, lan juru masak ilang, sing sakperangan alesan ora ana ing antarane wong-wong mau.
Kematian "Macon" cetha nuduhake yen malah nggunakake helium inert tinimbang hidrogen mbledhos minangka gas pembawa ora nggawe airship pesawat dipercaya lan aman. Era cendhak "cerutu mabur" raksasa wis cedhak pungkasan, lan titik pungkasan yaiku bencana saka zeppelin penumpang Jerman "Gidenburg", sing njeblug tanggal 16 Mei 1937 saka sambaran petir utawa listrik statis. . Sawisé iku, kapal udara kaku multi-jog gedhe ora dibangun ing ngendi wae ing donya.
Nanging, ing memori saka wong-wong mau slamet lan setengah abad mengko iki diwujudake ing alam semesta fantasi dieselpunk Crimson Skies, digawe dening Jordan Weissman lan Dave McCoy, ing basis saka game mabur komputer pembunuh digawe ing 2000.



"Macon" ing potong. Unsur longitudinal lan transversal saka set daya katon kanthi jelas, uga tembok salah sawijining ballonet sing dikuatake nganggo braces.



"Macon" ing boathouse. Ing ngarep - mooring lan towing mast ing ril.



Kru "Macon" - 83 perwira lan pelaut.



Pos kontrol utama (kabin kapten).



Beda karo kapal udara hidrogen, mesin Macon dumunung ing njero awak, lan ora ana ing nacelles mesin. Ing gambar kiwa - salah siji saka wolung sirah baling-baling rotary, ing sisih tengen - mburi stasiun kontrol tambahan, dilengkapi ing pojok anjog saka stabilizer vertikal ngisor.



Fighter-reconnaissance "Sparrowhawk". Macon nggawa limang pesawat kasebut ing hangar, bisa ngasilake lan nampa pesawat kasebut.



Sparrowhawk sadurunge diluncurake saka trapeze Macon.



"Macon" ing pesawat demonstrasi liwat New York. Ing dawane 240 meter lan dhuwure kaya bangunan 20-lantai, colossus silvery iki kanthi cepet mujudake kekuwatan udara Amerika Serikat. Mung siji setengah taun liwati saka pesawat pisanan nganti pungkasan.

Pengarang:
Sumber asli:
http://vikond65.livejournal.com/294256.html
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gans1234
    Gans1234 28 Februari 2015 06:48
    + 11
    Ana wektu - dheweke ora nemokake saiki))
    1. gilarom
      gilarom 28 Februari 2015 07:20
      0
      Aku wonder carane padha arep "landratan" pesawat bali menyang airship?
      1. tasha
        tasha 28 Februari 2015 07:59
        + 10
        Trapezoid ing kapal udara minangka pancing sing dipasang ing pesawat.
  2. inkass_98
    inkass_98 28 Februari 2015 08:24
    + 11
    Isih, ide kasebut nyenengake. Banget ekonomi, kapasitas mbukak dhuwur ing biaya minimal. Ana uga gagasan saka intercontinental non-stop liners, komunikasi karo kang bakal digawa metu dening charter. A jenis cruise mabur kraton kanggo leisurely lelungan. Lan padha ngrancang nggunakake minangka lapangan terbang.
    1. Gardamir
      Gardamir 28 Februari 2015 08:51
      +7
      Aku setuju banget. Aku bakal nambah yen minangka akeh dhuwit iki nandur modhal ing pangembangan airships minangka nandur modhal ing construction pesawat, banjur iku ora ngerti apa jinis transportasi mangsa belongs kanggo.
      1. MoOH
        MoOH 28 Februari 2015 09:36
        +8
        Dheweke ora duwe arti militer, mula dheweke ora nandur modal dhuwit. Lan kanggo transportasi kargo lan penumpang, kapal udara minangka ide sing nggodha.
        1. Bonesetter
          Bonesetter 28 Februari 2015 11:32
          +3
          Wektu iku dhuwit, lan kapal udara kanthi struktur alon ...
          Penumpang lan kargo kudu teka sanalika bisa.

          Dadi, minangka tujuan wisata ...
          1. MoOH
            MoOH 28 Februari 2015 14:29
            +2
            Penumpang lan kargo kudu teka kanthi murah. Yen sampeyan ditawani pesawat 2 jam 300 euro lan pesawat 6 jam 100, sing luwih disenengi?
          2. Jon_Tenang
            Jon_Tenang 28 Februari 2015 14:56
            +3
            Inggih, ana, contone, wilayah tartamtu saka aplikasi ing wektu kita, ngendi sampeyan kudu nyumerepi ing titik tartamtu ing papan kanggo anggere bisa lan ing biaya minimal. Contone, imbuhan artileri padha lan sebutan target - njupuk menyang akun Kapabilitas sistem optoelektronik modern. Ing Donbass, iku bakal apik kanggo teka ing Handy ...
            Saiki ana proyek kanggo stasiun pemantauan lingkungan (pengamatan kewan ing taiga tanpa wedi, sekolah iwak utawa paus ing segara, ngawasi lingkungan remot pipa minyak lan gas), ana sing narik kawigaten ing pers Amerika babagan pengintaian jarak jauh. lapangan ranjau nalika kerja ranjau. Kanggo syuting, kanggo wartawan) kanggo penjaga tapel wates lan Kementerian Darurat - iku wae.
          3. Kassandra
            Kassandra 28 Februari 2015 17:09
            0
            iku? padha iso dibandhingke ing biaya kanggo transportasi segara (paling murah) lan, ora kaya iku, padha bisa mabur ngendi wae, malah liwat tanah, lan luwih cepet.
            iku mung kanggo ing paling 100 taun wong pancene ora pengin Siberia padha cepet nguwasani (kang kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang taiga Canadian lan tundra).

            LZ-127, sing ditugasake dening pamaréntahan Trotskyist Soviet, ing sawijine wektu mabur ing sadhuwure, lan Angkatan Bersenjata Jerman banjur duwe peta Lor Soviet sing luwih apik tinimbang USSR dhewe.
        2. Kassandra
          Kassandra 28 Februari 2015 17:05
          -1
          pungkasan jaman raksasa (militer, dening cara, semi-kaku) dumadi mung ing taun 1970-an, nalika pangkalan Lakehurst ditutup lan E-3 Sentry diganti ing NORAD AWACS.
        3. Pangeran
          Pangeran 1. mars 2015 23:35
          0
          Kutipan saka MooH
          Dheweke ora duwe arti militer, mula dheweke ora nandur modal dhuwit. Lan kanggo transportasi kargo lan penumpang, kapal udara minangka ide sing nggodha.


          Saiki dheweke duwe banget ...
  3. valokordin
    valokordin 28 Februari 2015 11:34
    +1
    Kutipan saka MooH
    Dheweke ora duwe arti militer, mula dheweke ora nandur modal dhuwit. Lan kanggo transportasi kargo lan penumpang, kapal udara minangka ide sing nggodha.

    Yen ora ana sanksi, Poghosyan bakal miwiti mbangun kapal udara tinimbang superjet.
    1. Kassandra
      Kassandra 28 Februari 2015 17:12
      +1
      wenehi pil...
  4. CTABEP
    CTABEP 28 Februari 2015 13:41
    0
    Babagan epik, sayangé mesthi ora ana nganti suwe.
  5. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 28 Februari 2015 15:18
    0
    cukup menarik :)
  6. gawe tentrem
    gawe tentrem 28 Februari 2015 15:20
    +1
    Kabeh padha, romansa mabur ora bisa diilangi! Aku munggah pesawat, whistling, roaring lan ora romance. Banjur sampeyan nglangi alon ing mega ... - Roman! Mulane padha mabur nganggo balon termal biasa? Angin sumilir, ora ana sing ngerti ngendi. Bebaya kebangkrutan sing ora kasil, silinder gas ing jejere kru. Napa sampeyan ora bisa nggawe kapal udara modern sing bisa dipercaya?
    1. Kassandra
      Kassandra 28 Februari 2015 17:15
      +1
      kok ora seneng LZ-127? iku normal malah kanggo jaman modern lan aman, senadyan kasunyatan sing hidrogen ...

      yen sampeyan pengin kurang - liyane, iku malah prasaja.
  7. ora utama
    ora utama 28 Februari 2015 18:01
    0
    Gagasan kapal udara banget nggodha amarga kapasitas angkut lan biaya murah saben ton-kilometer. Nanging, kaya nang endi wae, ana TAPI: perlu kanggo nggawe boathouses ageng kanggo panyimpenan lan pangopènan, lan katergantungan gedhe banget ing kahanan cuaca (angin)!
    1. Kassandra
      Kassandra 28 Februari 2015 18:20
      0
      layanan dileksanakake ing boathouses, padha disimpen (ora kanggo dangu) ing mooring masts. Mesin kasebut kudu digunakake lan ora disimpen.
      ing pelabuhan, kapal piye wae uga moor ing tembok dermaga, lan ora langsung lan kanggo dangu "nyeret" menyang dock garing.
      "hangar reguler" saka pesawat uga arang banget.

      angin beda-beda gumantung karo dhuwur, meh tansah nyekel siji adil.
  8. tasha
    tasha 28 Februari 2015 19:01
    +1
    Kita maca artikel lan komentar bebarengan
    http://topwar.ru/68033-s-tochki-zreniya-dirizhablya.html#
  9. Pangeran
    Pangeran 1. mars 2015 23:51
    -1
    Wis suwe jelas manawa kapal udara minangka masa depan, mung lobi pesawat ...
    1. Kassandra
      Kassandra 2. mars 2015 11:29
      -1
      lobi anti-Rusia - sawetara wong ora pengin Siberia cepet dikuasai, malah ngrusak pangembangan taiga Kanada sing luwih cilik.
  10. xomaNN
    xomaNN 2. mars 2015 17:22
    0
    Aku bisa mbayangno pemandangan sing apik banget ing langit - gelembung 200 meter ukuran omah nglirik
    Lan saiki kapal udara ing sistem pertahanan udara cukup nyata!