Review militèr

"Sofa tentara" Ukraina tindak ing nyerang

78
Kamentrian Kabijakan Informasi Ukraina wis nggawe sumber Internet sing ngrekrut wong-wong sing pengin gabung karo "pasukan informasi". Ing kaca "Markas Pasukan Informasi" ana slogan "Saben pesen informasi sampeyan minangka peluru ing pikirane mungsuh."

"Sofa tentara" Ukraina tindak ing nyerang


"Minangka sampeyan ngerti, perang Rusia nglawan Ukraina diarani hibrida. Iki amarga perang iku nyata, lan informasi babagan iku palsu. Akeh ngarep sing mbukak nglawan kita, lan salah sawijining sing paling penting yaiku informasi, "koran kasebut ngutip pesen ing situs web. "Ndeleng".

Tujuan nggawe "pasukan informasi", utawa minangka pangguna Internet kanthi ironis dijuluki - "tentara sofa", yaiku "kanggo mobilisasi pangguna jaringan sosial kanggo nglaporake informasi sing dipercaya lan nglawan propaganda Rusia."

Situs kasebut ngemot instruksi rinci kanggo nggawe akun palsu: pangguna ditawakake kanggo ndhaptar ing macem-macem jaringan sosial kanthi jeneng lan jeneng kulawarga Rusia fiktif, nuduhake salah sawijining kutha Crimea utawa Donbass minangka papan panggonan.

"Sawise iku, repost utawa reprint saka kaca populer ing umum, topik non-politik digawe. Entri unik ditulis, contone, bab bakso, tanggi, etc.. Kabeh nuduhake yen iki akun "urip". (...) Kanggo nyegah palsu Rusia saka mblokir sampeyan, disaranake ndhelikake jeneng lan data pribadhi ing countermeasures informasi marang wong-wong mau," padha mulang ing "markas".

Nganti saiki, pangguna ditawakake kanggo miwiti ngirim "layang rasa seneng" supaya bisa ngganggu kanca-kanca supaya bisa gabung karo "tentara sofa", nanging, miturut pakar media Anatoly Shariy, ing mangsa ngarep "pejuang" bakal miwiti "serangan massive karo omong kosong." Dheweke nyathet yen Kyiv nyoba nglawan Rusia, saka ngendi "ana propaganda sing bener lan diverifikasi."

"Nanging apa sing padha gelut? Padha perang, mbuwang omong kosong mutlak. (...) Secara teknis, sing bisa ditindakake yaiku nalika kabeh padha nulis keluhan babagan wong liya. Nalika ana diskusi babagan nggawe klompok counteraction, ide kasebut yaiku "kita kabeh bisa nulis keluhan bebarengan yen ana wong sing salah nulis ing jaringan sosial." Siji-sijine perkara sing bakal ditindakake yaiku nulis denunciation, ”ahli kasebut yakin.

Vladimir Skachko, editor-in-chief koran Kyiv Telegraph, mratelakake panemume sing padha, nyatakake yen, paling apik, "iki bakal nyebabake cuci otak, alangan lan mbuwang dhuwit sing akeh banget kanggo pangembangan demokrasi."

"Dhuwit bakal mangan woh. Amarga, kanthi umum, trik kanthi ngapusi populasi sing akeh banget sukses. Pengalaman 2004 lan 2014 ing babagan pangolahan, ngrusak stereotip lan mitos yaiku langit lan bumi, "ujare.
Foto sing digunakake:
http://rushor.su/
78 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ndalan
    ndalan 25 Februari 2015 09:07
    + 33
    Kita ngenteni ukroflud. Wis ing komentar padha miwiti omong kosong. Fantasi rampung ilang.
    1. Mitek
      Mitek 25 Februari 2015 09:11
      + 23
      Padha nyolong saka kita ..., bangga Ukrainians. Sing gas kanggo nyolong, sing Internet iku guyon. Wis pirang-pirang taun ngubengi Runet kanthi chevron, gambar, demo. Apa scumbags iki nyanyi petugas? Lagu Arina Kramer "Spetsnaz" Iku ora lucu maneh, nanging njijiki lan njijiki nyebabake iki sengsara.
      1. DEZINTO
        DEZINTO 25 Februari 2015 09:14
        + 19
        Sawise kabeh, malah logo chevron, lan guyon iki bab sofas. Sialan ... padha bodho nyalin kabeh ...

        Lan carane njijiki iku kanggo ngrungokake lagu-lagu Soviet sung ing pamindhahan ... mmm ... apa sampeyan ndeleng fasis orest galak?. Yen sampeyan ora pengin mbanting monitor, aja nonton. Rot.

        Cacat ing siji tembung.
        1. skeptis2999
          skeptis2999 25 Februari 2015 09:49
          +4
          Katutup lagu Soviet ing Ukrainia - iku apik banget. Ya, padha kleru, nglebokake omong kosong. Nanging ora. Sing penting, dheweke ora nggawe apa-apa sing pantes kanggo awake dhewe sajrone 24 (lan luwih taun). Dheweke mung bisa numpes lan mateni.
        2. meriem1
          meriem1 25 Februari 2015 10:05
          +3
          Carane sampeyan ora bisa nyalin? Wong sing ora duwe masa lalu lan sejarah ora bakal duwe memori.
        3. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 25 Februari 2015 10:39
          +2
          Kutipan saka DEZINTO
          Sawise kabeh, malah logo chevron, lan guyon iki bab sofas. Sialan ... padha bodho nyalin kabeh ...

          Ahem ... bener, kita adoh saka pisanan babagan "pasukan sofa". Iku kabeh diwiwiti karo pasukan chairborne.
      2. Wayahe
        Wayahe 25 Februari 2015 09:16
        +7
        Ya, utopia-dill. Aku mung siji pitakonan sing muncul ing Ukraina, sing ing Ukraina iku mokal kanggo nolak pasukan Rusian, nulis lan mikir ing Rusian, kanggo kabeh iki pakunjaran. dateng). Gambar menarik dijupuk.
        1. lanang landhep
          lanang landhep 25 Februari 2015 14:09
          0
          Kabeh telpon lan upaya iki saka pegawe licik saka registrasi militer lan kantor enlistment! Dheweke bakal ndeteksi wong-wong sing percaya marang kita, nggawe kasus ora patriotisme lan ngukum wong-wong mau nganti rong, telung taun kanthi istilah ing ATO !!! Cukup, nyekel bajingan ing wong-wong mau! ngguyu
        2. lanang landhep
          lanang landhep 25 Februari 2015 14:09
          0
          Kabeh telpon lan upaya iki saka pegawe licik saka registrasi militer lan kantor enlistment! Dheweke bakal ndeteksi wong-wong sing percaya marang kita, nggawe kasus ora patriotisme lan ngukum wong-wong mau nganti rong, telung taun kanthi istilah ing ATO !!! Cukup, nyekel bajingan ing wong-wong mau! ngguyu
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 25 Februari 2015 09:14
      +2
      Kaya sing sampeyan ngerteni, wong sing klelep nyekel jerami, lan uga wong Ukrainia ing kasus iki.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. siberalt
      siberalt 25 Februari 2015 09:20
      +1
      Dadi apa? Apa dheweke bakal gelut karo siji liyane, kaya "batalyon apik" karo Angkatan Bersenjata Ukraina? Saka dill, lan ing internet kaleksanane nang endi wae. Ya, lan Cyberberkut bakal seneng-seneng! ngguyu
    6. Angara
      Angara 25 Februari 2015 09:24
      0
      Kutipan saka stalfal
      fantasi wis rampung.

      Fantasi apa? Ukrainians malah ora ngerti tembung kuwi! wassat Iki minangka delirium demam pasien ing sirah wassat
    7. comprochikos
      comprochikos 25 Februari 2015 09:25
      +2
      Mung sampah ing jaring bakal nambah, sing kudu di resiki. Kabeh palsu dirancang kanggo wong kutha sing bisu sing ora mbedakake telek karo permen. Wong sing duwe otak mesthi mbedakake isi bodho saka sing jelas.
    8. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 25 Februari 2015 09:27
      + 18
      Mungkin kita kabeh bakal gabung bebarengan lan carane kita bakal jancok bebener bab kahanan nyata ing Ukraina wassat
      1. RusDV
        RusDV 25 Februari 2015 09:35
        +6
        hi
        Kutipan: Alexander Romanov
        Mungkin kita kabeh bakal gabung bebarengan lan carane kita bakal jancok bebener bab kahanan nyata ing Ukraina wassat

        Duc ... kita kerja, Alexander .... Akeh sing kerja ora mung ing ruang informasi, nanging uga nggabungake .... bisnis kanthi seneng. Ing forum iki, contone, Svidomo wedi katon. Dheweke maca kanthi aktif, nanging tetep nganggo omong kosong Svidomo ... Aku wis ndeleng tengkorak ing kene ... sedulur
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 25 Februari 2015 09:54
          + 12
          Kutipan saka RusDV
          Aku tau weruh tengkorak nang kene..

          Yen sampeyan wis ndhaptar setaun sadurunge, sampeyan bakal weruh carane dheweke mabur menyang tengkorak sajrone jam.
          Umumé - Kamulyan kanggo Ukraina, mung siji taun wis liwati ngguyu
          1. sergn
            sergn 25 Februari 2015 10:03
            +2
            Bulike bojoku duwe pensiun kurang saka $40. Ing wektu sing padha, sawise acara pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl, dheweke munggah ing atap, diobati karo solusi khusus ing wilayah kasebut, dheweke duwe cacat.
          2. RusDV
            RusDV 25 Februari 2015 10:17
            +4
            Kutipan: Alexander Romanov
            Yen sampeyan wis ndhaptar setaun sadurunge, sampeyan bakal weruh carane dheweke mabur menyang tengkorak sajrone jam.

            Ora .... ing jam ... dadi ora menarik .... Svidomo ngirim ora "mati" kene supaya cepet, tanpa wektu kanggo aran ... sampeyan kudu luwih ati-ati .... karo wong miskin . .. Ing kene padha medeni lan wedi mlebu. Sampeyan kudu ngiklanake: "holodranci saka pinggir usih ukraine nganti pirang-pirang gop! Liburan sing ora bisa dilalekake nunggu sampeyan ing Topvar ...."
      2. Wend
        Wend 25 Februari 2015 09:36
        +7
        Supaya para pejuang kasebut bisa efektif, dheweke kudu sinau informasi saka media Rusia. Lan bebener saka media Rusia yaiku pati kanggo patriot Svidomo. ngguyu
        1. comprochikos
          comprochikos 25 Februari 2015 09:42
          +3
          Dheweke butuh luwih akeh Shariyev, lan luwih akeh Cyberberkuts.
          1. Komentar wis dibusak.
        2. sergn
          sergn 25 Februari 2015 10:04
          +1
          Quote: Wend
          pati kanggo patriot Svidomo



          Kanggo otak Svidomo, kaya ngono dheweke entuk nir. Bangkai kasebut katon ana, nanging ora ana otak. ngguyu
    9. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 25 Februari 2015 09:45
      +2
      Kutipan saka stalfal
      Kita ngenteni ukroflud

      kok ngenteni wong, siji censor worth soko, lan malah ing Kazakhstan ana pandherekipun, ora kanggo sebutno Rusia
      1. RusDV
        RusDV 25 Februari 2015 09:56
        +1
        Kutipan: Vladimir Vasilenko
        Kutipan saka stalfal
        Kita ngenteni ukroflud

        kok ngenteni wong, siji censor worth soko, lan malah ing Kazakhstan ana pandherekipun, ora kanggo sebutno Rusia

        Kanggo sensor - ya, bener. Mung padha ora gelem gelut maneh ... padha ndhelik ing jero lemah lan saka ing kono padha siaran muffled .... Saka wektu kanggo wektu aku menyang kono kanggo hooligan .... tfu, kanggo rembugan, nanging ana sedulur kita dilarang. , spammed enggal-enggal lan ora ana sing mbantah karo wong-wong mau ing kana ... Padha stewing ing jus dhewe .... Mayoritas wedi menyang baris ngarep.
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 25 Februari 2015 10:45
          +2
          Aku ora hooligan maneh, aku wis nggodho, Aku duwe rekaman setengah jam, minangka aturan, padha dicekal ing 5-10 menit pisanan, lan tegese 0.00000000 (0)
    10. dobrjak
      dobrjak 25 Februari 2015 09:57
      +1
      Yen ora, dheweke ora ngerti carane!
      1. Rostov Papa
        Rostov Papa 25 Februari 2015 10:06
        +5
        Entri unik ditulis, contone, bab bakso, tanggi, etc.
        Blaine meh tiba saka kursine. Aku ora bakal kaget yen kiriman isi iki katon rauh - "Aku nggoreng bakso karo pepadhamu ing Crimea kanggo 50 taun, aku putri saka perwira lan ora kabeh prasaja ...". ngguyu
    11. Komentar wis dibusak.
    12. mandhiri
      mandhiri 25 Februari 2015 10:20
      + 14
      anyar industri pertahanan. utamané kanggo pasukan sofa eseman
      1. Komentar wis dibusak.
    13. waterdolaz
      waterdolaz 25 Februari 2015 10:55
      +2
      Ukrotrolls iku bab elek. Lan nalika mobilisasi sabanjure diumumake, dheweke bakal mlaku maneh ing luar negeri.
  2. Sergey Sitnikov
    Sergey Sitnikov 25 Februari 2015 09:08
    +4
    A (((apa wae sing nyenengake bocah - yen ora ana ing celana!
  3. Stiletto
    Stiletto 25 Februari 2015 09:09
    +7
    Boten, rauh iki "tentara" agenda bakal teka - kanggo defend Kyiv. Ingkang utama yaiku duwe wektu kanggo nutup tapel wates karo Rostov ing wektu - supaya wong "sofa" ora duwe wektu kanggo uwal saka mobilisasi ing "negara agresor".
  4. Yohanes_f
    Yohanes_f 25 Februari 2015 09:09
    +7
    yen kabeh Ukrainians njaluk menyang komputer, banjur "Separatis" bakal njupuk Kyiv tanpa dijupuk siji nalika lagi nulis palsu ing Internet ...
    1. Varyag_1973
      Varyag_1973 25 Februari 2015 10:21
      +3
      Iki carane aku ndeleng gambar iki:
      patriot uk * ro * lenggah lan nulis palsu babagan carane cyborg cilik nanging bangga ngrusak brigade pasukan khusus GRU pungkasan ing bandara Donetsk kaping 100500, lan ing ngisor jendela ana kolom tank tentara DNR, LNR. , KhNR, ONR, ZNR pass lsp! Sala kanggo pahlawan!
  5. pahom54
    pahom54 25 Februari 2015 09:10
    + 13
    Inggih, uga ... Kanthi nom-noman, utawa luwih - kanthi bagean - ana sing bisa lan bakal ditindakake ... Lan karo mammoths lawas kaya aku - log menyang sampeyan ing sak panggonan, pasukan kursi Ukraina !! !
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Kelabu 43
    Kelabu 43 25 Februari 2015 09:13
    + 11
    Oooh, rekrutmen kanggo brigade "Putri Perwira" ???)))))
  8. Venzim
    Venzim 25 Februari 2015 09:13
    +4
    Kutipan saka stalfal
    Kita ngenteni ukroflud. Wis ing komentar padha miwiti omong kosong. Fantasi rampung ilang.

    Lan ya! Punika pilihan saka standar "la la la la" "* utler * u * lo", sampeyan babu lan kita Ukrainians gedhe. Inggih, lsp.
  9. Alkohol
    Alkohol 25 Februari 2015 09:14
    +3
    Nggih :)))
    Wah...
    Iki mu...iya..yo malah ora paham yen dietung manut "jaman"e wassat
  10. apolenkov
    apolenkov 25 Februari 2015 09:14
    +3
    Kita uga kudu tumindak kanthi cepet! Wenehana SOFA ANTI UTAWA PASUKAN SOFA SUPER!!!!!
    1. Angara
      Angara 25 Februari 2015 09:29
      +1
      Kutipan saka apolenkov
      Sampeyan menehi ANTI SOFA UTAWA SUPPORT TROOPS!!!!!

      Kita bakal duwe ing endi wae ing meja lan ing sofa. wassat
      1. lanang landhep
        lanang landhep 25 Februari 2015 15:35
        0
        Napa kita mbuwang wektu kanggo wong-wong mau? Ayo wong-wong mau seneng-seneng, anggere padha ora ngegungake tangane!
  11. RU-Petugas
    RU-Petugas 25 Februari 2015 09:14
    +5
    Ora ana sing ala. nglirik
    Ayo, banderlogs, ayo ndeleng sofa sing luwih kuwat ... duka
    Kabeh kekuwatan ora ana ing propaganda, nanging ing bebener. hi
  12. Decathlon
    Decathlon 25 Februari 2015 09:14
    +3
    Padha menehi! Padha arep Cut mati gas ing dina, lan padha dumadakan mutusaké kanggo kawentar karo "intelligence". Inggih, uga, sampeyan bakal nuthuk ing "clave" kathah karo bokong beku kanggo sofa! Pasukan sing disebarake ...
  13. Ambek FERTHER
    Ambek FERTHER 25 Februari 2015 09:15
    +2
    Katon kaya server manca bakal langsung njeblug amarga kakehan ngguyu Hello geyropa!
  14. Sergey Sitnikov
    Sergey Sitnikov 25 Februari 2015 09:17
    +3
    Kutipan saka pahom54
    Inggih, uga ... Kanthi nom-noman, utawa luwih - kanthi bagean - ana sing bisa lan bakal ditindakake ... Lan karo mammoths lawas kaya aku - log menyang sampeyan ing sak panggonan, pasukan kursi Ukraina !! !

    Aja nganggep wong enom dadi wedhus))), Kajaba iku, luwih gampang kanggo sing paling tuwa kanggo nyelehake ing saindenging Ukraina lan ngadeg ing jejere, ngapusi lan mambu!
  15. boa constrictor19
    boa constrictor19 25 Februari 2015 09:17
    +3
    Lan bakal ana akeh "dolbobeev" kanggo acara iki !! Aja dumeh!! Lan yen padha uga menehi keuntungan kanggo "pejuang" iki saka ngarep kahuripan, banjur iku total tryndets!! Mobilisasi sing kaya ngono bakal dibuwang !!! sedulur keprungu
  16. Igarr
    Igarr 25 Februari 2015 09:18
    +3
    "Kelompok respon manut" ...
    Damn, paling ora ngethok aku, aku ora bisa ngilangi perasaan sing ora normal.
    Aku ngerti papat basa. Aku krungu saperangan liyane.
    Nanging omong kosong iki ...
    1. sannych
      sannych 25 Februari 2015 09:36
      +1
      Dadi basa Ukrainia minangka basa buatan. Yen sampeyan maca Lord of the Rings, ana basa para orc, sing uga digawe sacara artifisial, kanthi nyimpang lan nulis maneh basa para elf. Ing kene uga - dheweke njupuk basa Rusia (dialek Rusia Kidul), kanthi sengaja kleru, ditambahake Polandia lan entuk basa. Nanging wingi, salah sijine wakil saka Verkhovna Rada ngumumake yen basa Rusia minangka dialek lor Ukrainia sing kleru!
  17. teron
    teron 25 Februari 2015 09:19
    +2
    Dheweke ora ngerti carane ngucapake rasa sengit marang Rusia. Dheweke ora bakal perang, nanging bakal ngilangi umpluk beracun saka awake dhewe.
  18. a.hamster55
    a.hamster55 25 Februari 2015 09:19
    + 19
    Inggih, putri kula bakal bisa kanggo menehi hasil karo wong-wong mau!
    1. RJN
      RJN 25 Februari 2015 12:07
      +2
      Sugeng gadhah putri ingkang kados mekaten. Nanging aku arep menehi katrangan: nalika njeblug, bedhil mesin ora dicekel ing lengen kaya bedhil. Kanggo iki, potongan digawe ing bokong, sing nganggo tangan kiwa sampeyan mencet bokong luwih cedhak karo sampeyan, lan kanthi tangan tengen, kanthi gagang, sampeyan nyoba mencet bipod luwih kenceng ing lemah. Akibaté, target "machine gun" ing 300 meter glethakaken ing siji bledosan kanggo telung babak, lan ing wayah wengi ngatur kanggo mencet lampu latar ing target. Ngapunten kanggo bragging sethitik. Nanging, senapan mesin dudu mesin otomatis.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. a.hamster55
        a.hamster55 25 Februari 2015 12:57
        0
        Matur nuwun kanggo saran! Mung aku sinau saka PM kanggo mencet beda saka everyone menehi saran. Mungkin iku fitur saka awak.
        1. RJN
          RJN 25 Februari 2015 14:09
          +2
          Ya, ing prinsip, nalika njupuk, asil final penting.
  19. ratfly
    ratfly 25 Februari 2015 09:27
    +2
    Ukraina nduweni tentara kursi paling kuat ing donya. Saben uwong sing duwe internet.
    1. chesttak
      chesttak 25 Februari 2015 10:51
      +1
      yen junti nganakake mobilisasi informasi ya wis ana milisi informasi. lan kita bakal weruh sing menang. sabab kita adil, mungsuh bakal dikalahaké.
    2. Komentar wis dibusak.
  20. Zomanus
    Zomanus 25 Februari 2015 09:27
    +1
    ya wis. Lan kanggo mobilize stumps ing pasukan iki sawise ATO.
  21. burmundia
    burmundia 25 Februari 2015 09:29
    -1
    Lucune, mung wong anyar sing unsubscribe, njijiki wong tuwo sing komen, ora gelem dadi sofa.
  22. haustyn
    haustyn 25 Februari 2015 09:30
    +2
    Saiki dheweke bakal mlumpat nganggo tablet, nanging ora trep ngguyu
  23. 3 asep
    3 asep 25 Februari 2015 09:32
    +4
    Para kolega Forum sing ditresnani, kenapa kita wedi karo dheweke? hi
    1. Dali
      Dali 25 Februari 2015 10:00
      +1
      Kutipan saka 3axap
      Para kolega Forum sing ditresnani, kenapa kita wedi karo dheweke?



      Nggih mboten ngguyu senajan mung guyon utawa guyon, yoiku rada mitenah, nanging nganti saiki karo guyonan lan sarkasme, ditujokake marang wong-wong mau...dadi ngomong-ngomong, awake dhewe anget-anget sadurunge metu... ngguyu
      1. ROD VDVshny
        ROD VDVshny 25 Februari 2015 13:47
        0
        Kutipan saka Dali
        Ayo dadi anget sadurunge metu.

        Mbokmenawa, akeh wong ngelingi isi alam bébas babagan "mati massal paratroopers saka Divisi Airborne 76th", lan padha "kuburan massal ing kuburan desa ing Vybuty".
        AKU TEMONG Endi ILMU SAKA KAKLOTROLLS!!!
        1. Ing persimpangan salah sawijining dalan tengah kutha Yubileinaya karo Generala Margelov Street, ana tandha gedhe - kuburan OUT ... lan jarake ana ing km.
        2. Dalan saka arah Riga menyang Moskow mung ngliwati Yubileinaya, lan saben wong sing lelungan menyang negara Baltik menyang titik papriksan Kunichin Gora lan Shumilkino, lan kosok balene, ndeleng.
        3. Dheweke mandheg suwe, nanging aku ora weruh dheweke sadurunge ...
        Ing foto - panggonan sajarah, gréja Vybuty. Miturut legenda - lair saka Putri Olga. Kabeh rincian ana ing brosur perjalanan.
    2. Komentar wis dibusak.
  24. nthvbyfnjh2015
    nthvbyfnjh2015 25 Februari 2015 09:42
    +2
    Ora suwe tentara Ukrainia sing gagah nganggo tablet bakal nyerang serangan "psikis". Kita bakal ketemu kanthi modestly - kanthi senapan mesin Kalashnikov.
  25. tahanan
    tahanan 25 Februari 2015 09:46
    +2
    Wong Maidan wis kentekan senapan mesin, padha ngalih dadi tukang bajingan.
    1. chesttak
      chesttak 25 Februari 2015 10:56
      +1
      "Pelempar telek" wis dadi senjata utama kanggo pirang-pirang taun.
    2. Komentar wis dibusak.
  26. sanyajan
    sanyajan 25 Februari 2015 09:47
    +1
    oh, kowe kaya ngono?! - Saiki, aku bakal nyetel sofa! Fas!
  27. ARES623
    ARES623 25 Februari 2015 09:48
    +6
    Aku bakal ngomong sing ora kabeh iku minangka prasaja minangka misale jek ing kawitan. Pasukan sofa, mesthi, konyol, nanging yen dipikir-pikir, kudu dicritakake yen wong dill wis sukses banget ing babagan ngapusi populasi. Delengen carane akeh sing ngumbara ing Ukraina kanthi mripate kuning lan biru. Mesthine, dheweke ora bisa ngajar maneh, sing umure luwih saka 40 taun. Nanging aku bakal banget mikir babagan pemuda. Lan sing paling dhisik kudu ditindakake yaiku menehi perhatian marang anak-anak sampeyan. Apa padha ambegan, apa padha mikir bab kobong topik? Kita kudu mesthekake yen pambiji sejarah negara asale cocog karo kita. Dadi kanthi jelas nggambarake apa sing kudu diperjuangake, lan apa lan karo sapa sing kudu dilawan. Lan iki dudu proyek sofa maneh ...
    1. Nissa-on
      Nissa-on 25 Februari 2015 09:55
      +1
      Ing Vo, padha njupuk langsung saka ilat. Dheweke ora keganggu ing kene, ora menarik. Nanging ana akeh jaringan sosial. Ing kene dheweke wis wiwit mbukak: saiki ana gelombang langsung pesen video saka seniman, siswa, lan malah Lyashko wis dicathet (sanajan Kirkorov durung mangsuli). Padha bener ngeweruhi bab anak - "tabula rasa", ana lan bakal ngarep ideologi
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Dali
      Dali 25 Februari 2015 10:05
      0
      Dadi iki kudu rampung tansah, supaya ngomong, saka wayahe lair ... sawise umur tartamtu padha mung ora bisa krungu!
      1. Nissa-on
        Nissa-on 25 Februari 2015 10:13
        +1
        Aku setuju. Kita lagi nggarap iki saiki.
        Cukup aja lali yen Internet minangka siji-sijine papan ing ngendi crests wis dilengkapi negara lan mlebu EU, etc., etc. Dheweke mung nyebul ing kuping kaya iki ....
  28. Rusian Uzbek
    Rusian Uzbek 25 Februari 2015 09:49
    +1
    Mesthi bakal menang kamenangan resounding! mung virtual .... ing urip nyata kabeh bakal ala banget, nanging ing jaringan kita bakal weruh akèh iku menarik! lan reruntuhan Kremlin lan penaklukan Siberia ...
  29. guznorodov
    guznorodov 25 Februari 2015 09:49
    +2
    Ayo padha melu marem dhewe, anggere wis cukup, wong normal cepet bosen karo goroh lan edan iki mung ora bakal diwaca.
  30. den3080
    den3080 25 Februari 2015 10:01
    +1
    Aha! Lan ganjaran kanggo ukrodivans paling aktif ngirim menyang Donbass, menyang cauldron liyane.
  31. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 25 Februari 2015 10:10
    +2
    Ing Polandia, tanggal 2 lan 9 Fèbruari, polisi nembaki para penambang sing protes, lan cilaka luwih saka 20 wong. Serikat buruh njaluk panjelasan babagan panggunaan senjata marang buruh sing ora bersenjata.

    Ayo Svidomo saiki nyoba mlumpat, sanajan nganggo tablet, sanajan tanpa. Saiki dheweke duwe Eropa!
  32. tuks
    tuks 25 Februari 2015 10:10
    0
    Sampeyan bisa nindakake kanthi clumsily, nanging cukup efektif - kanggo nglarang akses menyang jaringan sosial saka jaringan panyedhiya Ukrainia, kalebu operator seluler. Aja nganti selawase, nanging sajrone perang.
  33. kvampaku
    kvampaku 25 Februari 2015 10:10
    +1
    Ukroflud wis suwe saya suwe, sanajan iki dudu dill, nanging sing duwe. Ing jejaring sosial kayata google + utawa facebook, wong sing sopan terus-terusan njaluk kanca, nanging nyatane troll
    1. Referensi
      Referensi 25 Februari 2015 18:02
      0
      ya wis! Coba bukak situs web Novaya Gazeta lan waca komentar ing artikel kasebut!Aku tau nyoba melu kontroversi ing kana lan dheweke mateni aku ing kana !!! Lan iki minangka bagéan saka media Rusia! A werni saka ula hissing teeming ana (maca - sing ngendi "grenade" bakal!).
  34. Bangga.
    Bangga. 25 Februari 2015 10:12
    + 11
    "... Kyiv nyoba nglawan Rusia, saka ngendi" ana propaganda sing bener lan diverifikasi "..."-Inggih, ayo miwiti propagandise kanthi bener lan akurat.Atlet Amerika, bintang MMA Jeff Monson, 23 Februari, mbayar pajeg marang para prajurit perusahaan 6 legendaris, sing tilar donya 15 taun kepungkur sajrone operasi kontra-teroris ing Kaukasus Lor. Nalika REGNUM dilaporake ing layanan pers administrasi wilayah Pskov, Jeff Monson nyelehake kembang ing sikil monumèn, dipasang ing lawang mlebu ing ngarep pos papriksan saka Orde Banner Merah Chernigov Pengawal 76th saka Divisi Suvorov. ... Iki dudu tangisan histeris "Amerika karo kita", prajurit Ukrainia saka garnisun "Belbek", ing Maret taun kepungkur. Iki minangka wong Amerika, Warrior, menehi upeti marang Warriors:
  35. Kitrouve
    Kitrouve 25 Februari 2015 10:12
    +1
    ayo padha gelut! yen padha nggawe ireng metu saka putih, padha kudu golek putih, kang tegese cepet utawa mengko padha bakal ngerti ngendi sing apik lan ngendi goroh lan rereget - iki armchairs militèr minangka bom wektu, supaya bisa ngomong. sekolah moral bakal bisa nglawan wong-wong mau! ora ana sing mbatalake faktor manungsa - kita kudu bungah yen zombie saiki mlebu sekolah kanggo cuci otak !!!
  36. YasonDinAlt
    YasonDinAlt 25 Februari 2015 10:18
    +7
    Kene lagi! Ing kene dheweke bakal perang. Carane sukses iku prakara liyane. Ora ana ing zona nuklir
  37. Dejavu
    Dejavu 25 Februari 2015 10:19
    +1
    Ya, ing kene paling ora 10 batalyon info pasukan sijine menyang operasi, Debaltseve ilang ora bisa didhelikake.
  38. Jaket quilted Rusia
    Jaket quilted Rusia 25 Februari 2015 10:24
    0
    Sawise iku, para separatis bakal nyerah ing brigade kanggo welas asih hamster perang ... Apa senjata Svidomo sing elek ... Aku wedi. ngguyu
  39. Predator
    Predator 25 Februari 2015 10:24
    +1
    Kajaba iku, kita duwe sekutu Cina ......... pesen siji dina lan bakal ambruk! apik
  40. flSergius
    flSergius 25 Februari 2015 10:26
    0
    Lan kepiye kegiatan sumber daya iki beda karo sensor utawa kasar ing komentar ing Spring Rusia? Kadhang-kadhang aku lunga menyang sing pertama kanggo nyenggol, sing nomer loro mung dakgulung. Nanging wingi padha ngomong yen ukroGoebbels anyar iku relatif saka Chocolate Babi, supaya dheweke bakal muter taksiran kanggo nggawe departemen anyar - Maclaren kanggo awake dhewe, anak kanggo Porshe /
  41. petugas pers
    petugas pers 25 Februari 2015 10:27
    +3
    Kutipan saka stalfal
    Kita ngenteni ukroflud. Wis ing komentar padha miwiti omong kosong. Fantasi rampung ilang.


    Ya, dheweke wis kerja! Dheweke lungguh ing VKontakte lan heh ....... dheweke nulis yen rambute ngadeg! Biasane dheweke nulis yen Rusia lan mesthi saka Moskow (padha ora ngerti kutha-kutha liyane!) Lan padha weruh kabeh dhewe, lan mesthine mbah putri mati keluwen, amarga. kita duwe kabeh ing Kupon, etc. Omong kosong sing luwih cendhek tinimbang Svidomo katon saka kadohan! Lan sing paling penting, ana akeh kesalahan utawa tembung sing kleru ... mung bisa! lol Luwih angel karo sing kerja kanggo pamirsa sing akeh. Aku ora sengaja teka ing situs "komite ibu-ibu prajurit" - kabeh ana ing kono, foto, hukum, lsp. lan aku ndeleng komentar, miturut jinis, please, apa mengkono ing tentara, kita bakal bantuan. Aku maca .... ora contone: wong wadon nyedhaki sing duwe masalah karo putrane lan dheweke dijupuk saka tentara menyang rumah sakit jiwa, lagi nyiapake kanggo decommissioning ... dheweke njaluk bantuan kanggo hubungi komandan unit lan nemokake kabeh luwih khusus. Wangsulan: Apa sing sampeyan tindakake? Anak sampeyan wis nandhang sangsara, lan sampeyan pengin nggawa dheweke menyang gagang! saka saben wong sing nglamar .. banjur aku weruh komentar saka pamane sing nulis yen ora perlu nulis babagan 15 ewu militèr sing tiwas ing Ukraina! Wangsulan: Aku bakal nuntut sampeyan amarga ngina kejaksaan, aku pancen apik, lan sampeyan kabeh ngapusi ing kene! Banjur ternyata situs web LIPA! Foto lan dokumen bodho diundhuh saka situs iki, lan lik kaya Elena Vasilyeva lenggah ana, lan ngandhani saben wong sing nglamar sing kabeh conscripts dijupuk kanggo Donbass ing tutup wengi, malah prajurit kontrak! Silcom mung! Ing gerbong, wuda lan luwe (lan misale jek sing mangsa uga ing Donbass ..)! Lan sapa wae sing nglawan utawa nyoba nglaporake, dheweke janji bakal ngubur dheweke ing papan kasebut! Lan, mesthi, banjur ngubur kabeh wong tanpa jeneng .... Malah ing situs iki ana pitakonan kaya ngono (anonim, mesthi) "kepiye. kanggo mbusak awak prajurit Rusia saka Donbass, ing ngendi dheweke dikubur tanpa jeneng?" ..Lan ing endi wae bibi iki menehi komentar marang Rain lan RBC lan kabeh saluran sing padha ... Posing minangka ketua gerakan iki! Nanging kok sing asli meneng wae? Aneh. Sanajan ing situs iki isih ana gambar sing padha, informasi luwih lengkap mesthi seger, uga, jeneng manajemen saka badan. liyane .... Lha, ketua iki bisa maju lan ngomong yen dheweke iku, lan sing nyamar dadi dheweke iku scammer! Wong salah nguripake situs palsu lan menehi data kebak anak-anake! Banjur bocah-bocah sing urip iki bakal "dikubur"! Ora sepisanan iki kedadeyan!
  42. Jahat 55
    Jahat 55 25 Februari 2015 10:32
    0
    Ukroeds ing ukrodivans karo dill lan ukrosal padha bisa teka munggah karo apa-apa liyane saka "Sala-Ukraine" lan "Heh .. lard" ..
  43. Tatarus
    Tatarus 25 Februari 2015 10:37
    +2
    Lara, sungkawa
    Ora ana sing bisa diobati
    Sofa ngomong
    Madly tresna

    Padha ngomong kita gedhe
    Kanggo abad, invincible
    Kaya dubur rai loro
    Didorong dening kabeh pikiran

    Kirim menyang sensor iki minangka ayat pisanan saka lagu kabangsan sing anyar
  44. Batia
    Batia 25 Februari 2015 10:46
    0
    Aku setuju karo speaker. Bakal ana akeh omong kosong. Aku ngetung kanthi kabodhoan komunikasi lan jumlah kosakata non-normatif, frasa stereotyped.
  45. Tatarus
    Tatarus 25 Februari 2015 10:57
    0
    Pandhuan kanggo pejuang divan divan

    Iki minangka cithakan kanggo sampeyan nggarap

    Shaw apa pola jancok

    Sing ilang nalika sampeyan ngrancang slurp sampeyan.

    Ukrotrol kanggo sisih paling bodho lan gampang kanggo ngetung. Bisa kanthi teks utawa kanthi pola ngguyu
  46. GEMODOT
    GEMODOT 25 Februari 2015 10:58
    0
    Dill "pasukan sofa" - padha uga ngatur kanggo please sawetara jenis BOILER - tradisi, Nanging.
  47. Bugor
    Bugor 25 Februari 2015 11:01
    +2
    Luwih saka njagong kene, ing VO, lan stupidly ngguyu ing Ukrainians, njaluk mudhun kanggo bisnis - sawise kabeh, iku ora dadi angel kanggo ndhaftar ing Censor. Lan nyoba ngomong sing bener. Paling ora sing sampeyan ngerti. Sing ora ana kupon, kabeh ana ing toko, negara urip lan malah ngedol senjata menyang Emirat.
    Aku dicekal kaping pindho ing Sensor, nanging bisa ditanggulangi - IP liyane lan sing.
    Sampeyan ora bisa, kaya Banshee sing dihormati (tanpa ngguyu), nggawa bantuan kamanungsan - bantuan karo WORD. Aku uga ora looking for petualangan ing bokong - nanging aku nyoba piye wae alesan karo ukrii. Apa yen ana ewonan kita?
    Ora usah ngapusi, cukup ngomong sing bener. Contone, ing Moscow karo karya - timah, nanging yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nemokake iku. Sing ing toko Kerch ana barang sing luwih sithik, nanging ora ana rak sing kosong. Crimean buruh hard ing Rusia cukup warga.
    Aja ngapusi mung kanggo wong-wong mau, lan Svidomo bakal liwati. Lan sawise iku kita bakal hangover bebarengan, minangka ngirim.
    1. Referensi
      Referensi 25 Februari 2015 18:41
      0
      Uga kadhaptar karo sensor. Kita nggawa menyang massa (tembung) sing bener lan langgeng!
  48. Wong Neraka
    Wong Neraka 25 Februari 2015 11:14
    0
    Kutipan saka Stiletto
    Boten, rauh iki "tentara" agenda bakal teka - kanggo defend Kyiv. Ingkang utama yaiku duwe wektu kanggo nutup tapel wates karo Rostov ing wektu - supaya wong "sofa" ora duwe wektu kanggo uwal saka mobilisasi ing "negara agresor".

    ya ngono wae. Kaping pisanan, padha bengok-bengok lan lungguh "menyang yak ing gilyak", banjur mlayu menyang Rusia, kaya-kaya ora ana apa-apa. Sialan. Kanggo nyekel lan stigmatize karo Paint indelible (Aku kanggo djalmo manungso) ing bathuk, kanggo ngerti sapa sing ana ing ngarepe, lan iku luwih apik kanggo introduce rezim visa lan nutup tapel wates.
  49. postoronim V
    postoronim V 25 Februari 2015 11:20
    0
    Iki minangka pasukan bunuh diri massal, nalika listrik dipateni, miturut instruksi, mouse lan keyboard kudu njagong).
  50. Janych
    Janych 25 Februari 2015 11:43
    0
    Pancen, apa bab pasukan informasi lan bebener - padha ora guyon! Iki link kanggo sing pengin gabung:
    http://i-army.org/