Review militèr

Media Estonia mulang bocah-bocah carane komunikasi karo wong Rusia

139
Minangka persiapan kanggo tahap pungkasan kontes Lagu Estonia, sing ditindakake ing Tallinn tanggal 21 Februari, perusahaan televisi lan radio negara ERR ngrilis sawetara video sing nampilake aktor enom. Salah sijine yaiku bantuan visual babagan basa apa sing kudu diomongake karo wong Rusia: yen turis, basa Rusia uga bisa. Saluran laporan RT karo referensi kanggo BaltNews.



Adegan iki diputer dening lanang lan wadon. Bocah lanang - wong Rusia sing rampung ing Tallinn - nggoleki toko sing paling cedhak. Kanthi panjaluk kanggo nuduhake dalane, dheweke ngowahi basa Rusia menyang bocah wadon Estonia.

Ing wiwitan pacelathon, interlocutor nesu amarga dheweke ngomong nganggo basa Rusia lan menehi saran supaya wong kasebut sinau basa Estonia utawa menyang Rusia. Nanging banjur, sinau sing cah lanang iku dudu warga lokal, nanging turis saka Murmansk, dheweke ngganti nesu kanggo welas asih lan nerangake marang ing rusak Russian carane njaluk menyang toko. Ing perpisahan, nasionalis enom salaman tangan lanang lan menehi saran supaya ora ngrungokake propaganda Rusia bab Estonia ala.

139 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Fibrizio
    Fibrizio 25 Februari 2015 10:09
    +4
    Ayo dadi apa, soko.
    1. Venzim
      Venzim 25 Februari 2015 10:12
      + 18
      Inggih apa kontol
      1. Telakh
        Telakh 25 Februari 2015 10:15
        + 218
        Ing sekolah Estonia, werna gendéra nasional disinaoni ing pawulangan sejarah. Guru takon:
        - Bocah-bocah, apa tegese warna bendera kita? Tiitus, apa tegese warna biru?
        - Werna biru, Bu guru, tegese jembar segara Estonia, ing sadawane kapal sing manggoni Rusia.
        - Bener, Titus. Thomas, apa tegese ireng ing gendera kita?
        - Werna ireng, madam guru, tegese expanses jembar Estonia, sing diidak-idak dening penjajah Rusia.
        - Bener, Thomas! Vovochka, apa tegese warna putih ing gendera Estonia kita?
        - Werna putih ing gendera Estonia tegese jembar Siberia sing bakal diidak-idak Tiitus lan Tomas yen ora meneng!
        1. Yohanes_f
          Yohanes_f 25 Februari 2015 10:28
          + 24
          ngguyu nyetel swasana ati kanggo sedina muput)))
        2. comprochikos
          comprochikos 25 Februari 2015 10:37
          + 36
          Kanthi video bodho kasebut, dheweke dhewe nindakake propaganda anti-Estonia. Sapa wae sing nyukupi bakal langsung mangu-mangu marang kewarasane warga negara iki.
          1. Bykov.
            Bykov. 25 Februari 2015 10:44
            +3
            Kutipan saka comprochikos
            Kanthi video bodho kasebut, dheweke dhewe nindakake propaganda anti-Estonia. Sapa wae sing nyukupi bakal langsung mangu-mangu marang kewarasane warga negara iki.

            Ing pungkasan video kasebut, ujar manawa ora ana fasisme, nanging mung propaganda saka Kremlin.
            Ingkang paling apes yaiku yen iki dijupuk kanggo diwenehake ... kanthi cara, kalebu penutur Rusia sing manggon ing kono.
            1. zen-do.com
              zen-do.com 25 Februari 2015 11:56
              +1
              Lan bocah iku mangsuli:
              - Oh mesthi.
              Secara pribadi, aku panginten iku sarcasm. :)
              Kaya, wong Estonia iku normal, ora ana fasisme ... nanging padha nganggo basa Rusia ... mung kanggo propaganda! ngguyu
          2. alexy bukin
            alexy bukin 25 Februari 2015 10:48
            + 28
            Kanggo nuwuhake gething, kabeh cara iku apik. Nanging yen bocah-bocah melu tumindak nistha iki, mula dadi kejahatan.
        3. Gans1234
          Gans1234 25 Februari 2015 10:40
          +7
          ahhha, anekdot schikdosovsky, sampeyan kudu nambah menyang YouTube ing video!))))
        4. soaring
          soaring 25 Februari 2015 10:40
          + 14
          Kaya biasane, Vovochka kanthi siji frasa nempatake kabeh wong ing papan asline !!!! apik ngguyu
        5. Federicco
          Federicco 25 Februari 2015 11:04
          + 12
          A guyon ing subyek.
          Asrama Institut Persahabatan Rakyat. Ora ana hukum alkohol.
          Saperangan mahasiswa Rusia teka kanthi gagasan ngirim wong manca menyang toko kanggo bir. Lan ora bisa nyambung rong tembung ing basa Rusia. Padha menehi cathetan lan marang bakul maca.
          Pindhah menyang toko lan maca:
          - Apa dheweke mangan bir?
          Salesman:
          -Ora, hukum garing!
          Waca liyane:
          - Pilyayayat, aku ngerti.
        6. Max111
          Max111 25 Februari 2015 11:11
          +3
          Telakh (2)
          Aku bakal ninggalake guyonan sampeyan ing video iki ing YouTube, sampeyan ora keberatan, muga-muga.
          1. Telakh
            Telakh 25 Februari 2015 11:20
            +4
            Inggih, kula mboten nyerat. Cerita rakyat, sing umure wis 20 taun :)
        7. domokl
          domokl 25 Februari 2015 11:32
          +8
          Kutipan saka venzim
          Inggih apa kontol

          Rzhu ... Kita ora perlu nindakake apa-apa ... Iklan kuwi kudu muter ing TV kita lan ora ana apa-apa kanggo nggawe ...
          Wong sing nyenengake, nasionalis wiwit cilik .. Nanging persis nganti wayahe mambu mbah ... Langsung dadi antek ...
        8. levandos
          levandos 25 Februari 2015 12:26
          + 12
          Wong Estonia nyekel iwak mas, njupuk saka pancing, lan dheweke kandha marang dheweke:
          - Ayo kula lunga, aku bakal ngrampungake saben kepinginan sampeyan.
          Kanggo nanggepi iki, wong Estonia njupuk buntut lan, kanthi kabeh kabodhoan, ngalahake dheweke ing wit kanthi tembung:
          - Ora kanggo sepisan - go - wa - ri - wat karo kula ing Rusian.
        9. Enot-poloskun
          Enot-poloskun 25 Februari 2015 13:07
          +3
          Utawa mungkin "wong sopan" dibutuhake ing Reval kanggo nuduhake dalan menyang turis?
        10. Rostovchanin
          Rostovchanin 25 Februari 2015 14:08
          +4
          Zoo ing Tallinn. Minggu sing cerah.
          Dumadakan sawetara bocah kesandhung lan tiba ing blumbang karo
          baya.
          Wong lanang liwat mbuwang sari kaleng setengah rampung,
          Rushes menyang blumbang lan narik metu anak. pahlawan
          wong akeh bungah ngubengi, liwat kang squeezes
          wartawan saka koran "SL Paevaleht".
          Wartawan (ing basa Estonia): "Apa tumindak heroik! On
          Mung wong Estonia sejati sing bisa nindakake iki!"
          Wong enom (ing basa Rusia): Shit. Iki kuwajibane manungsa wae!
          Lan aku bener Rusia saka Kohtla-Jarve, kita kene kaya ing dolan
          teka karo kanca-kanca ...
          Esuke ana koran metu kanthi judhul dawane meter
          kaca ngarep: "Wong Rusia sing mabuk nyolong sarapan saka baya!
      2. Bykov.
        Bykov. 25 Februari 2015 10:22
        + 44
        Aku ora ngerti! Apa sebabe sing lanang ora nyopir sikile wong wadon menyang "rebana"? Supaya sundel bocah enom iki langsung bengok-bengok ing basa Rusia: aja ngalahake aku lanang !!!
        1. ksv1973
          ksv1973 25 Februari 2015 10:31
          + 53
          Kutipan: Bykov.
          Aku ora ngerti! Apa sebabe sing lanang ora nyopir sikile wong wadon menyang "rebana"?

          Ya, amarga kita wong sing sopan. keprungu
          1. Bykov.
            Bykov. 25 Februari 2015 10:38
            + 24
            Kutipan saka: ksv1973
            Kutipan: Bykov.
            Aku ora ngerti! Apa sebabe sing lanang ora nyopir sikile wong wadon menyang "rebana"?

            Ya, amarga kita wong sing sopan. keprungu

            Inggih, sampeyan kudu ngiringi tembung tendangan: ing sampeyan, PLEASE!
            Interesting: nanging yen lagi ono ing Inggris, banjur padha uga bakal miwiti, dawa lan tediously nesu ing basa ridiculous sing?
            1. WOT
              WOT 25 Februari 2015 11:17
              +2
              Interesting: nanging yen lagi ono ing Inggris, banjur padha uga bakal miwiti, dawa lan tediously nesu ing basa ridiculous sing? ing dhengkul
              1. Bykov.
                Bykov. 25 Februari 2015 11:21
                +4
                Kutipan saka wot
                Interesting: nanging yen lagi ono ing Inggris, banjur padha uga bakal miwiti, dawa lan tediously nesu ing basa ridiculous sing? ing dhengkul

                Isih bakal! Opo maneh iki bahasane para master!!!
          2. WOT
            WOT 25 Februari 2015 11:16
            +1
            persis-dhewe bakal tiba ing irung saka balapan sing cara lima utawa enem
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Alexanya
          Alexanya 25 Februari 2015 10:51
          -19
          Lan mbayangno yen ing Negara Baltik, Transcaucasia, Asia Tengah, dheweke ora sinau basa Rusia. Iki miturut plot video "bener dheweke ngerti." Nanging ing ngendi? Ing jaman Soviet, wong-wong Asia sinau basa Rusia mung ing tentara, kanthi bimbingan sersan sing ketat. Kaping pisanan, awake dhewe kudu sinau paling ora siji basa asing supaya bisa duwe hak moral kanggo nuntut wong liya. Lan sampeyan: "ing rebana" ... lan cah wadon! Muga-muga profesi sampeyan adoh saka pedagogi?
          1. Bykov.
            Bykov. 25 Februari 2015 11:02
            + 33
            Kutipan: Alexanya
            ... Ing jaman Soviet, wong Asia sinau basa Rusia mung ing tentara, miturut tuntunan ketat saka sersan ...

            Carane ngerti sampeyan?! Apa sampeyan mikir yen ing jaman Soviet, imigran saka Wed. Asia lan Kaukasus, apa padha ora sinau ing sekolah?!
            Aku dhewe ora ngerti basa Tionghoa utawa Jerman, lan yen wong-wong sing ngucapake dheweke teka, aku ora bakal miwiti nyekel "dodo" lan bengok-bengok sinau basa Rusia, sial, utawa liya. dibuwang saka Rusia. Aku ora bakal nindakake dhewe, lan mesthi ora bakal mulang anak-anakku.
            1. basa Rusia063
              basa Rusia063 25 Februari 2015 11:37
              +4
              Aku uga mikir ... carane bocah iki bisa menyang Estonia, yen ora kanggo pariwisata? Video kasebut adoh banget saka wiwitan nganti pungkasan. Ing tembung liyane, padha siyap nganggo basa Rusia mung karo turis saka Rusia. Aku kepengin weruh yen dheweke uga bakal nyekel dada Prancis lan melu sinau basa Estonia? iku mung wong Rusia padha apes?
              1. Nick Nick
                Nick Nick 25 Februari 2015 11:56
                + 12
                Sawise video kasebut lan politik Estonia umume, apa jenis turis saka Rusia sing sopan sing bisa diomongake ??? Bocah lanang iki kanthi sopan ngomong karo bocah wadon kasebut, lan kanthi histeria sing ora nyukupi, dheweke tumindak maneh kanthi sopan ... Umumé, video kasebut nuduhake sapa sing ... bocah cilik sing ora sopan ora demokratis lan bocah lanang Rusia sing sopan :))) Lan sing nyukupi wong bakal weruh persis THIS ngguyu
                Lan jajak pendapat televisi langsung babagan topik iki bakal nuduhake yen 82% pamirso cukup nglirik
              2. K-50
                K-50 25 Februari 2015 13:00
                +3
                Kutipan: Russian063
                Aku uga mikir ... carane bocah iki bisa menyang Estonia, yen ora kanggo pariwisata?

                Agen KGB nyamar, lan takon - kanggo nggawe kontak karo populasi lokal ngguyu
            2. lan j61
              lan j61 25 Februari 2015 11:42
              +1
              Kutipan: Bykov.
              Carane ngerti sampeyan?! Apa sampeyan mikir yen ing jaman Soviet, imigran saka Wed. Asia lan Kaukasus, apa padha ora sinau ing sekolah?!

              Dheweke sinau ing sekolah, nanging padha ngerti basa ing tingkat sing padha karo basa Inggris.
              Ing taun 1978, aku mlebu ing Moscow Higher Technical School, lan Azerbaijan saka desa ing wilayah Agdam manggon karo kula ing kamar sabanjuré ing asrama. Ing wiwitan, dheweke ngerti basa Inggris lan Rusia kanthi cara sing padha, yaiku, ora ana cara. Dheweke mlebu asil ujian ing Baku - mlebu metu saka kompetisi ing universitas minangka bagéan saka latihan personel nasional, iki "out-of-kompetisi" ing Baku ana - 20 wong saben panggonan.
              Sewulan mengko dheweke wiwit sumpah, sawise nem sasi dheweke ngomong kanthi sampurna. Wong iku pinter, dheweke lulus saka Institut, nanging tetep ing Moscow.
              Lan conscripts saka Asia Tengah ing Rusia tengah ... Sabangsane ngandika - padha ora ngerti carane nganggo Russian, padha mudhun saka gunung - lan padha langsung dikirim menyang tentara, sawetara diwenehi passport ing basis saka akte lair sing ora , lan referensi saka desa (desa-?) Dewan. Ing wektu sing padha, wong-wong ing kutha-kutha ngerti banget Rusia.
              Lan bali ing 94-95, aku sengaja ketemu loro Romania saka Ukraina (Bukovina), sing prakteke ora nganggo Russian, nanging padha cukup diwasa, padha uga sekolah ing USSR.
              Dadi ing USSR, sawetara ora ngerti basa Rusia.
              1. sergey32
                sergey32 25 Februari 2015 12:28
                +1
                Nalika isih cilik, dheweke manggon ing sawijining desa ing Mari El. Ing desa kasebut ana zona. VVshniki njaga dheweke. Meh kabeh pejuang saka Asia Tengah, Rusia mung sersan. Sanalika telpon anyar teka ing kabeh desa, padha krungu carane sinau basa Rusia ing lapangan arakan. Kabeh wengi lan ora siji "Mugi sampeyan sehat, kanca utama."
            3. Alexanya
              Alexanya 25 Februari 2015 14:22
              0
              Ing sekolah, dheweke mulang kanthi resmi! Nganti kekuwatan urip - ora ana sing nguwasani basa. Nalika aku kudu kerja, aku sinau basa Inggris lan Spanyol. Kabeh wis diganti ing komentar! Yen wong diwasa nulis yen bocah lanang Rusia kudu ngalahake bocah wadon "saka sikil", mula iki boor lan bajingan! Dheweke ora mbela pakurmatan lan kamulyan saka Rusia, nanging dishonors! Lan aku ndeleng akeh bajingan "plus" kaya ngono!
          2. Serg65
            Serg65 25 Februari 2015 11:09
            +8
            Kutipan: Alexanya
            Ing jaman Soviet, wong Asia sinau basa Rusia mung ing tentara

            Kanggo sijine iku entheng, Alexander, ngapusi sampeyan! ing jaman Soviet, basa Rusia ora mung basa negara, nanging uga basa komunikasi antaretnis, mula sinau basa Rusia ing republik Uni minangka tugas negara. Nganti saiki, ing Asia Tengah, wong Turki, Korea, Jerman, Polandia, lan malah sebagian wong Tionghoa nganggep awake dhewe minangka bangsa sing nganggo basa Rusia.
            1. Bykov.
              Bykov. 25 Februari 2015 11:13
              0
              Kutipan: Serg65
              Kutipan: Alexanya
              Ing jaman Soviet, wong Asia sinau basa Rusia mung ing tentara

              Kanggo sijine iku entheng, Alexander, ngapusi sampeyan! ing jaman Soviet, basa Rusia ora mung basa negara, nanging uga basa komunikasi antaretnis, mula sinau basa Rusia ing republik Uni minangka tugas negara. Nganti saiki, ing Asia Tengah, wong Turki, Korea, Jerman, Polandia, lan malah sebagian wong Tionghoa nganggep awake dhewe minangka bangsa sing nganggo basa Rusia.

              Kanggo eksprimen langsung, kita bisa nawakake komunikasi karo lulusan SMA Soviet, lan karo bocah-bocah sekolah saiki saka Sr. Asia.
              1. Serg65
                Serg65 25 Februari 2015 11:24
                +6
                Kutipan: Bykov.
                Kanggo eksprimen langsung, kita bisa nawakake komunikasi karo lulusan SMA Soviet, lan karo bocah-bocah sekolah saiki saka Sr. Asia.

                ngguyu Alexey, iki dudu eksperimen, iki uripku saben dina !!! Lan sing pengin nggawe manawa WELCOME TO BISHKEK!! keprungu
                1. lan j61
                  lan j61 25 Februari 2015 11:47
                  +2
                  Kutipan: Serg65
                  WELCOME TO BISHKEK!!

                  Mung ing Kyrgyzstan, akeh wong Kyrgyz sing ora ngerti basa Kyrgyz ing jaman Soviet. Padha ditrapake kanggo Kazakhs. Lan tingkat pendidikan umume luwih dhuwur. Nanging Uzbekistan-Tajikistan, wilayah deso, utamané wilayah pegunungan - iki prakara temen beda.
                  1. Serg65
                    Serg65 25 Februari 2015 11:55
                    +2
                    Kutipan saka andj61
                    saka mung ing Kyrgyzstan, akeh wong Kyrgyz sing ora ngerti basa Kyrgyz ing jaman Soviet. Padha ditrapake kanggo Kazakhs. Lan tingkat pendidikan umume luwih dhuwur. Nanging Uzbekistan-Tajikistan, wilayah deso, utamané wilayah pegunungan - iki prakara temen beda.

                    Andrei, sampeyan pancen bener, akeh warga Kyrgyz ing kutha Frunze meh ora bisa ngomongake basa asline, aku ora bisa ngomong babagan kabeh Uzbekistan, nanging wong-wong Uzbek sing manggon ing Lembah Ferghana nganggo basa Rusia kanthi apik.
                    1. lan j61
                      lan j61 25 Februari 2015 12:16
                      0
                      Kutipan: Serg65
                      Wong Uzbek sing manggon ing Lembah Ferghana nganggo basa Rusia kanthi apik.

                      Lembah Ferghana umume minangka barang dhewe: ana akeh bangsa, lan dibagi antarane Uzbekistan, Kyrgyzstan lan Tajikistan. Sampeyan ketoke tegese "Kyrgyz" Uzbek?
                      Dadi ing Tashkent, lan ing Samarkand, meh kabeh wong ngomong Rusia, nanging desa gunung iku prakara temen beda.
              2. basa Rusia063
                basa Rusia063 25 Februari 2015 11:38
                +1
                siap kanggo eksperimen kanggo pendanaan sampeyan .... kita malah bisa numpak keliling donya kanthi tujuan sing padha.
                1. Serg65
                  Serg65 25 Februari 2015 11:48
                  +3
                  Kutipan: Russian063
                  siap kanggo eksperimen kanggo pendanaan sampeyan .... kita malah bisa numpak keliling donya kanthi tujuan sing padha.

                  Alexander, kanthi panjaluk kasebut, hubungi Kedutaan Besar AS, dheweke seneng mbiayai kabeh eksperimen lol . Kemurnian eksperimen mbutuhake ora ana pandhuan sing dilengkapi nglirik
            2. sergeybulkin
              sergeybulkin 25 Februari 2015 12:15
              +1
              ing Asia Tengah, Turki, Korea, Jerman, Polandia, lan malah bagéan saka wong Tionghoa nganggep awake dhewe wong sing nganggo basa Rusia.

              Aku kepingin weruh apa jenis angin gila sing nggawa dheweke menyang Asia Tengah ??? ngguyu wassat ngguyu
              Ing 80s aku weruh cukup Kyrgyz-Uzbeks-Tajiks-Turkmen, banjur paling saka desa budheg, ora mung ing Rusian, ora bisa nyambung rong tembung ing dhewe. Apa sing bakal ditulis lan diwaca umume omong kosong. Ing Asia Tengah, kanthi tradhisional, bocah-bocah wiwit isih bayi dipeksa mung ngapalake Al-Qur'an, dianggep cukup kanggo urip sing seneng.
              Lan saiki 99% wong Tajik-Uzbeks-Kyrgyz teka ing Rusia ora ngerti tembung Rusia.
              1. Serg65
                Serg65 25 Februari 2015 12:33
                +3
                Kutipan: sergeybulkin
                Ing 80s aku weruh cukup Kyrgyz-Uzbeks-Tajiks-Turkmen, banjur paling saka desa budheg, ora mung ing Rusian, ora bisa nyambung rong tembung ing dhewe. Apa sing bakal ditulis lan diwaca umume omong kosong

                Apa sampeyan ngladeni batalyon konstruksi kanthi kasempatan?
                Kutipan: sergeybulkin
                Aku kepingin weruh apa jenis angin gila sing nggawa dheweke menyang Asia Tengah ???

                Ing wiwitan taun 90-an, ana 70 warga negara ing KirSSR, angin beda!
            3. Alexanya
              Alexanya 25 Februari 2015 14:54
              0
              Sampeyan malah ora ngadili kanthi buku, nanging miturut ide sampeyan dhewe. Aku kudu mulang Tajik, Uzbek, Dagestani. Ora ana masalah karo wong Kazakh, Kyrgyz utawa warga kutha. Dheweke mlebu tentara utamane saka desa sing adoh, lan wong Tajik, sanajan saka Dushanbe, ora dilatih! Mulane, pengalaman uripku nglawan fantasi cilikmu!
          3. kucing mart
            kucing mart 25 Februari 2015 11:36
            0
            Apa dheweke ora mulang sampeyan basa Inggris ing sekolah? Ora ana sing mbutuhake kawruh babagan basa Rusia. Inggih, cah wadon bisa njawab nganggo basa Inggris sing rusak yen basa Rusia dheweke ora cocog karo dheweke. Liyane bab iku tuwane mbokmenawa ngerti Russian. Kaya sing saiki ngerti Jerman utawa Inggris. Kajaba iku, pira wong sing ngerti basa Estonia? Miturut cara, miturut prinsip iki, basa sing salah diwulangake ing sekolah, Cina kudu diwulang sawetara milyar wong.
          4. Rusia
            Rusia 25 Februari 2015 13:55
            +1
            Aku tuwuh ing Kazakhstan. Kanggo informasi sampeyan, ing wektu iku, akeh banget wong Kazakh lan Uzbek sing ngerti basa Rusia luwih apik tinimbang sawetara wong Rusia. Lan padha mulang dheweke ing sekolah!
            Minus kowe...
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Supir taksi sing apik
        Supir taksi sing apik 25 Februari 2015 10:47
        0
        Sing nduweni wis teka!
      5. Kapitan Oleg
        Kapitan Oleg 25 Februari 2015 11:20
        +3
        Lha kok kapet? Ing asas, iki video banget samesthine, karo mripat ing generasi enom. Lan apa sing dikarepake, yen kabijakan Rusia kita ora nuduhake pangayoman saka populasi sing nganggo basa Rusia ing negara liya, kajaba pernyataan "cathetan protes." Saka cathetan kasebut, ora ana sing panas utawa adhem. Sampeyan bisa ngirim paling sethithik kaping sepuluh dina.
        Anggere padha ora menehi peduli bab kita lan kita ngilangke dhewe mati, iku bakal terus luwih lan Samsaya Awon. Saiki, nyatane, pemisahan ras wis ditetepake kanggo penutur basa Rusia.
    2. a52333
      a52333 25 Februari 2015 10:13
      + 17
      Sing. pesen iki: Russian-speaking warga Estonia sing Samsaya Awon saka mung Russian-speaking Russian.
      ya wis. Kolom kalima ing Baltik lagi disiapake dening pemerintah dhewe.
      1. Karawan
        Karawan 25 Februari 2015 10:17
        + 52
        Kutipan: a52333
        Sing. pesen iki:


        Pesen kasebut yaiku: bocah wadon Chukhon siap lali babagan bangga, kamardikan lan basa Chukhon sing gedhe lan kuat, yen dheweke weruh yen iki bakal nggawa bathi kanggo dheweke utawa perbendaharaan Chukhon lokal. Kaya, iki logika pelacur. Nanging, cah wadon iku ora nuwun. Dadi, aku mbaleni maneh, luwih akeh empedu ing Chukhon, luwih cepet bakal larut ing sejarah.

        Umumé, iku menarik yen wong ireng ana ing panggonan lanang, bakal cah wadon njaluk iku langsung utawa ora?
        1. boa constrictor19
          boa constrictor19 25 Februari 2015 10:29
          + 15
          Yen iku Niger, banjur video bakal dadi +18 !! Minangka piwulang - "apa sing kudu ditindakake dening bocah wadon gratis Estonia - bocah Amerika sing gratis !!" Tanpa undressing lan ing dhengkul!!
          1. U-47
            U-47 25 Februari 2015 10:43
            +6
            Kutipan: boa constrictor19
            "Apa sing kudu ditindakake kanggo bocah wadon Estonia sing gratis - bocah Amerika sing apik banget!!" Tanpa undressing lan ing dhengkul!!

            Sejatine bab bocah-bocah, sayangku. Kowe goblok.
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 25 Februari 2015 10:52
              +7
              Kutipan: U-47
              Sejatine bab bocah-bocah, sayangku. Kowe goblok.

              Lelucon apa sing dicritakake bocah-bocah ing umur iki babagan kebebasan orientasi seksual. Lan ing sekolah.
              1. U-47
                U-47 25 Februari 2015 10:55
                +4
                Kutipan: Ingvar 72
                Lelucon apa sing dicritakake bocah-bocah ing umur iki babagan kebebasan orientasi seksual.

                iki, Nanging, ora alesan kanggo rereget ing komentar.
                1. Ingvar 72
                  Ingvar 72 25 Februari 2015 11:23
                  +2
                  Kutipan: U-47
                  ora ana alesan kanggo dadi reged ing komentar.

                  Aku setuju. Nanging, roller dhewe minangka rereget. Wong tuwane bocah-bocah syuting ing kana ora duwe otak. Aku weruh bocah-bocah Lviv bengok-bengok ing kamera - "mos.kalyak kanggo gilyak." Dheweke bakal tuwuh, bakal duwe anak dhewe, nanging kepiye carane bisa nggedhekake?
                  1. basa Rusia063
                    basa Rusia063 25 Februari 2015 11:41
                    +1
                    Roller iku dhasar rereget. TAPI ayo dadi manungsa.
              2. basa Rusia063
                basa Rusia063 25 Februari 2015 11:40
                0
                Kita ora ana .. lan kita duwe upbringing temen beda ing negara. Apa sing sampeyan cetak bisa dirasakake kanthi ambigu. dadi ati-ati karo bocah-bocah.
              3. Alexanya
                Alexanya 25 Februari 2015 15:00
                0
                Nalika duwe bathi - Russian. nalika kejiret ing rudeness - iku kula "ing cara Eropah"! Sampeyan kudu dadi wong lanang! Wong lanang!!
        2. Karasik
          Karasik 25 Februari 2015 10:38
          +9
          Kutipan saka Karawan
          Pesen kasebut yaiku: bocah wadon Chukhon siap lali babagan bangga, kamardikan lan basa Chukhon sing gedhe lan kuat, yen dheweke weruh yen iki bakal nggawa bathi kanggo dheweke utawa perbendaharaan Chukhon lokal.

          Sabenere, ing toko apa wae, nalika ndeleng sampeyan minangka panuku, dheweke langsung ngelingi basa Rusia lan malah ngomong meh tanpa aksen. Kanthi eseman lan fawning jenis.
        3. pahom54
          pahom54 25 Februari 2015 10:48
          +2
          Kutipan saka Karawan
          Kaya, iki logika pelacur


          Takon pitakonan iki marang para pendidik bocah wadon iki ... Mungkin ing setahun dheweke bakal ngerti (bakal tekan wong-wong mau) sapa sing dibesarkan kanthi cara kaya ngono ... Supaya bisa turu ing sangisore wong ireng, sampeyan ora perlu. pikiran lan pendidikan khusus ...
        4. Beruang ireng
          Beruang ireng 25 Februari 2015 11:07
          +1
          Chukhna, Chukhonians - julukan lawas kanggo wong Finno-Ugric ing tanah Novgorod. Lan wong Estonia iku bajingan Jerman. Aja nyinggung wong cilik nanging sombong. Aku ngomong babagan Chukhon.
    3. waterdolaz
      waterdolaz 25 Februari 2015 10:19
      +3
      Balts wis edan ing basis saka kabeh pendhudhukan iki.
      1. Alexanya
        Alexanya 25 Februari 2015 10:58
        +2
        Iki mesthi kedadeyan ing Estonia. Ing taun 1983, tanggal 9 Mei, kita lunga karo rombongan wisata menyang alas cedhak Tartu, kita nindakake kabeh kanthi ati-ati, kita ora malah ngremuk suket, nanging kita wani nyanyi lagu-lagu jaman perang nganggo gitar. Mripate lan rahang Estonia sing mlaku-mlaku gumeter amarga gething, nanging turis sing kuwat saka Simferopol yakin yen lagu kasebut ora kena diselani ...
    4. wong ispaniard
      wong ispaniard 25 Februari 2015 10:22
      + 25
      Nalika aku ngerti, "Priyebalts" ngadeg kaya mesin nyisakke lan ngenteni Amerika Serikat kanggo sijine saben pungkasan "Drevneukrov" ing kothak New Russia kanggo njupuk Panggonan ing confrontation karo Rusia elek?
      Banjur pitakonan kanggo mantan warga USSR Estonians, Latvians, Lithuanians - Apa sampeyan mikir yen sampeyan kejiret dening milisi, sampeyan bakal dianggep minangka condescendingly minangka "Lost Brothers" ??? Aja diapusi...
      1. Wend
        Wend 25 Februari 2015 10:32
        + 14
        Ing sawetara taun, dheweke bakal nggawe video liyane, Estonia lan Rusia dadi sedulur suwene siji abad. ngguyu Kuwi hakekate babu, kabeh wis siyap, yen mung sing duwe kathok cendhak belang lan kaos lintang biru marem. ngguyu
        1. sergeybulkin
          sergeybulkin 25 Februari 2015 10:47
          +5
          Apa sing paling lucu Balts dhewe kurang ajar ... ngguyu ing propaganda bodho iki kanggo wong retarded mental, lan pamrentahane sing korup, sing nglebokake pemilih sing gedhe lan lemu, ora dianggep mung diremehake ...
          Paling ana wis nguntal kamardikan-kamardikan nganti paling ora ana.
          Aja mikir sing padha kabeh wisuh-up paranoids ana.
          eseman
      2. Homo
        Homo 25 Februari 2015 10:52
        +3
        Utawa aku wis tau teka tengen video (utawa padha ora ana) kang turunane bangga saka "ukrov gedhe" defend dhewe kanggo pungkasan!
        Komisaris sing ditawan ing taun 41 tilar donya kanthi sirahe dhuwur (tanpa ngilangi lencana), para partisan nembak bali menyang peluru pungkasan lan njeblug ing granat pungkasan (njupuk mungsuh-mungsuhe), anggota Komsomol remaja tiwas kanthi tembung "sebab kita." mung, kita bakal menang ", pasukan terjun payung ing Afghanistan lan Chechnya perang nganti mati (yen mung kanggo nepaki tugas).
        Ing Afghanistan, Mujahidin sing dicekel ngancam bakal mateni kabeh wong.
        Maling, urks, gopnik ngancam "polisi" kanggo mbales dendam (sawise porsi).
        Ora kabeh lan ora mesthi, nanging ana akeh, lan aku durung weruh turunane "ukrov gedhe", padha ngunyah snot, mumble, nangis, goleki alesan. Mungkin dheweke wis siyap njupuk ing cangkeme lan ngganti titik? Sampah wong!
        1. U-47
          U-47 25 Februari 2015 11:11
          -2
          Kutipan saka Homo
          Komisaris sing ditangkep ing tanggal 41 mati kanthi sirahe dhuwur ... Maling, urks, gopnik ngancam "polisi" kanggo mbales dendam.

          pantheon apik, padhang.
          Kutipan saka Homo
          Lan aku durung weruh keturunan "ukrov gedhe" kaya ngono.

          iku rodo plus xoxlam.
          Kutipan saka Homo
          mamah ingus, mumet, nangis, golek alesan

          Apa sampeyan mikir yen ing antarane rong setengah yuta tahanan ing tanggal 41 ora ana prilaku sing padha?
          1. Homo
            Homo 25 Februari 2015 12:29
            +2
            Kutipan: U-47
            Kutipan saka Homo
            Komisaris sing ditangkep ing tanggal 41 mati kanthi sirahe dhuwur ... Maling, urks, gopnik ngancam "polisi" kanggo mbales dendam.
            pantheon apik, padhang.

            Padhang, dingerteni! Loro-lorone pahlawan lan kriminal duwe konsep pakurmatan (dhewe, nanging padha nindakake), nanging "ukrov gedhe" ora!

            Kutipan: U-47
            Kutipan saka Homo
            Lan aku durung weruh keturunan "ukrov gedhe" kaya ngono.
            iku rodo plus xoxlam.

            Kenapa plus? Kanggo meanness lan cowardice?

            Kutipan: U-47
            Kutipan saka Homo
            mamah ingus, mumet, nangis, golek alesan
            Apa sampeyan mikir yen ing antarane rong setengah yuta tahanan ing tanggal 41 ora ana prilaku sing padha?

            Waca kabeh sing wis daktulis (lan ora liwat baris)! "... Ora kabeh lan ora tansah, nanging ana akeh ...." Lan aku wis ora ndeleng video karo heroik (karo huruf kapital) prilaku turunane saka "ukrov gedhe".
            1. U-47
              U-47 25 Februari 2015 13:01
              +6
              Kutipan saka Homo
              dimangerteni!

              ya, luwih bisa dingerteni - kanggo numpuk kode kehormatan gopota, pejabat politik lan sakperangan alesan para Mujahidin ngguyu Kontras kasebut narik kawigaten
              Kutipan saka Homo
              Lan aku wis ora ndeleng video karo heroik (karo huruf kapital) prilaku keturunan "ukrov gedhe".

              uga, nyatane, ana repes rolas video ramboid saka ponsel, nanging aku ora bakal ngirim conto sampah iki, mesthi)) Nanging tombol akordion misuwur karo "psikis" ing Crimea ing tutup saka Majalah AS ya ...))
        2. revnagan
          revnagan 25 Februari 2015 14:07
          +1
          Kutipan saka Homo
          .Lan aku durung nate weruh keturunan "ukrovs gedhe", dheweke ngunyah snot, mumble, nangis, goleki alesan.

          Punisher ora bakal tahan nganti mati.
          1. U-47
            U-47 25 Februari 2015 17:32
            +1
            Kutipan saka revnagan
            Punisher ora bakal tahan nganti mati.

            Kanggo apa? Kenapa sih tukang ledeng mobilisasi utawa mahasiswa "mati nganti mati"? Ayo "sukarelawan" ngadeg.
      3. sanyavolhv
        sanyavolhv 25 Februari 2015 16:34
        0
        kesehatan.
        ing baris pisanan, aku cepet-cepet ngandhani yen ora akeh wong ing Baltik kanggo perang. dheweke ora bakal nglawan Rusia, ing baris kapindho, aku cepet-cepet nglaporake 90% wong Lithuania (dudu Rusia), 50% wong Latvia (dudu Rusia), lan aku ora ngerti carane akeh wong Estonia bakal nglawan tuanne. mung diparingi kalodhangan merdika bola-bali milih pemimpin sing ora nyolong....
      4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Max111
      Max111 25 Februari 2015 11:13
      +1
      Mung rampung (penulis video). Ora ana maneh sing kudu diomongake.
      1. Max111
        Max111 25 Februari 2015 12:47
        0
        Lan apa kekurangane?
    7. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 25 Februari 2015 11:23
      +6
      Panguwasa Estonia drive menyang kepala anak-anake sing Rusia iku ala, meh saka Bandulan, nalika padha nganggep piyambak demokrat pinter, sanajan ing kasunyatan padha crap.mo lengkap.
    8. Komentar wis dibusak.
  2. dr.Bo
    dr.Bo 25 Februari 2015 10:10
    0
    Dalia mbengkongaken ing ngisor asap!
    dot (
    1. Telakh
      Telakh 25 Februari 2015 10:17
      +1
      Sampeyan ora ngerti varieties saka sprats, dear!
    2. U-47
      U-47 25 Februari 2015 10:47
      -5
      Kutipan saka dr.Bo
      Dalia mbengkongaken ing ngisor asap!

      Napa Dalia ana ing kene? Kanthi geografi ing "sampeyan"?
    3. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 25 Februari 2015 12:49
      +1
      lan apa iku? video iki mung ora ngomong sing ing sawetara taun, bocah Russian bakal manggon sumber iki liwat kabeh bolongan, amarga keluwen ora lik.
      1. U-47
        U-47 25 Februari 2015 13:46
        +1
        Quote: mung eksploitasi
        lan apa iku? video iki mung ora ngomong sing ing sawetara taun, bocah Russian bakal manggon sumber iki liwat kabeh bolongan, amarga keluwen ora lik.

        debiloization saka situs punika depressing, ya, Pak.
        1. KuzNik
          KuzNik 26 Februari 2015 06:08
          +1
          Kutipan: U-47
          Quote: mung eksploitasi
          lan apa iku? video iki mung ora ngomong sing ing sawetara taun, bocah Russian bakal manggon sumber iki liwat kabeh bolongan, amarga keluwen ora lik.

          debiloization saka situs punika depressing, ya, Pak.
          wassat ngguyu ya
  3. vdtomsk
    vdtomsk 25 Februari 2015 10:10
    + 64
    Estonia. A panuku Russian lumebu ing toko. Ana saleswoman Estonia ngadeg konco counter. Sing tuku wiwit nerangake ing Estonia rusak apa kepengin. Saleswoman: - Mangga, ngomong ing Rusia, aku ngerti kabeh. Pembeli: - Kita ngrungokake basa Rusia sampeyan suwene seket taun, saiki sampeyan ngrungokake basa Estonia. basa
    1. anodomain
      anodomain 25 Februari 2015 10:13
      +5
      Offline!!!!!
    2. Kucing
      Kucing 25 Februari 2015 10:15
      +2
      kelas! Dadi dadi!
    3. dobrjak
      dobrjak 25 Februari 2015 10:31
      +1
      Otpad! Kelas! Off!!!
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Spitfire
      Spitfire 25 Februari 2015 11:06
      + 11
      Kira-kira sepuluh taun kepungkur, kanca-kancaku lunga menyang Estonia. We menyang restoran, nggawe pesenan ing Russian, waiter pura-pura ora ngerti. Oke, ngalih menyang Inggris murni. Pelayan ngalih menyang Rusia murni.
      1. U-47
        U-47 25 Februari 2015 12:09
        -1
        Kutipan saka Spitfire
        Oke, ngalih menyang Inggris murni. Pelayan ngalih menyang Rusia murni.

        ya omong kosong kabeh. Ora ana masalah ing babagan komunikasi. Lan malah luwih - karo Inggris. Lan ing restoran kaya Tallinn "Tchaikovsky" dilatih staf multibahasa.
  4. 2 sila
    2 sila 25 Februari 2015 10:10
    +4
    Malah bocah-bocah digawe homofobik, ki.
    1. Alex_Popovson
      Alex_Popovson 25 Februari 2015 10:13
      +6
      Homophobes? Ing pangertèn sing pejuang marang gay?
      1. U-47
        U-47 25 Februari 2015 10:53
        +4
        Kutipan: Alex_Popovson
        Homophobes? Ing pangertèn sing pejuang marang gay?

        ngguyu ya, wong lanang wis sawetara jenis fad Freudian
      2. 2 sila
        2 sila 25 Februari 2015 10:54
        +2
        Miturut Kamus Inggris Oxford, tembung homophobia wiwitane digunakake kanggo tegese "wedi marang wong lanang, utawa ora seneng karo jinis lanang."
        1. U-47
          U-47 25 Februari 2015 11:28
          0
          Kutipan saka 2sila
          Miturut Kamus Oxford a

          Ya, ya, istilah "gay" uga ngalami metamorfosis definisi wiwit abad kaping 14)))) Aku mung mangu-mangu, yen wis nglebokake makna asline, sampeyan bakal ngerti kanthi bener. ngguyu
  5. Arh
    Arh 25 Februari 2015 10:11
    +1
    Bayangake apa sing bakal diwulangake marang bocah-bocah? sedhih!!!
  6. ratfly
    ratfly 25 Februari 2015 10:11
    +5
    Yen sampeyan ora ngerti basa Rusia, pindhah menyang Finlandia.
  7. Loner_53
    Loner_53 25 Februari 2015 10:11
    +9
    Aku bakal prédhiksi mangsa cah wadon iki tanpa nandhang sangsara saka ngetik pesawat astral utawa nang endi wae liya, sawise sawetara wektu panel ing geyropa utawa Moscow Tverskaya.
  8. Dejavu
    Dejavu 25 Februari 2015 10:12
    +2
    Luwih abu-abu. Apa padha tenan iki?
  9. yurich
    yurich 25 Februari 2015 10:12
    +6
    Bocah-bocah miskin, bakal dadi apa?
  10. tihon4uk
    tihon4uk 25 Februari 2015 10:12
    +1
    Apa kabeh utawa isih ana pangarep-arep?
  11. Shurale
    Shurale 25 Februari 2015 10:12
    + 10
    Dideleng saka video kasebut, dudu fasis nanging wong bodho manggon ing Estonia ...
    Lan aku ora ngerti sing luwih elek ...
    1. Ingvar 72
      Ingvar 72 25 Februari 2015 10:56
      +2
      Quote: Shurale
      Dideleng saka video kasebut, dudu fasis nanging wong bodho manggon ing Estonia ...

      Padha ora manggon, padha mrentah. Ana Rusia katelu saka populasi. hi
      1. Shurale
        Shurale 25 Februari 2015 11:48
        +2
        Apa sampeyan krungu paribasan babagan persetujuan tacit?
        Sanajan ana ing kono dheweke cepet-cepet ngatasi wong-wong sing blather ...
        Kancaku njabat ing Tallinn mung nalika kudeta, minangka pribadi. Dheweke kelingan banget carane wong Estonia bisa ngatasi wong-wong sing ngganggu. Dheweke karo wong-wong sing dibusak perwira saka spire, elinga uga apa wis rampung kanggo wong, lan carane mengko padha ndhelik ing ruang paling ngisor siji Estonia wadon nalika padha rajin looking for wong-wong mau (ora kabeh Estonia "censored").
  12. BastionAmur
    BastionAmur 25 Februari 2015 10:12
    +3
    Hmm... Wong lara...
  13. miasoman
    miasoman 25 Februari 2015 10:15
    +3
    Ora ana apa-apa kajaba kaget lan nesu sing nyebabake kabijakan nasional. Saling gawe cilaka jelas. Sayange, nyoba kuwi ora glimmers alesan, minangka dihormati Fibrizio disaranake ndhuwur, nanging banter banal utawa, ing paling awon, "tambang apik ing game ala."
    PS apik yen ana sawetara (Estonians) lan alon-alon entek :)
  14. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 25 Februari 2015 10:15
    +2
    Nanging banjur, sinau sing cah lanang iku dudu warga lokal, nanging turis saka Murmansk, dheweke ngganti nesu kanggo welas asih lan nerangake marang ing rusak Russian carane njaluk menyang toko. Ing perpisahan, nasionalis enom salaman tangan lanang lan menehi saran supaya ora ngrungokake propaganda Rusia bab Estonia ala.
    Bocah lanang bakal tuwuh lan teka maneh - oops! Muga-muga nyesel yen Eropa salah ....
  15. anodomain
    anodomain 25 Februari 2015 10:16
    +3
    Kayane padha kenceng banget. Minangka wong sing lair lan gedhe ing Latvia, aku ngerti manawa paling ora frasa umum kudu dingerteni. Ing basa negara sing sampeyan kunjungi WISATA. Nanging kanggo nggawa kabeh menyang titik absurdity, matur nuwun. ngguyu
    1. Aku maca warta
      Aku maca warta 25 Februari 2015 11:03
      +2
      Kutipan saka anodomene
      Minangka wong sing lair lan gedhe ing Latvia, aku ngerti manawa paling ora frasa umum kudu dingerteni.


      Kanggo layaran segara ing Eropah, iku bakal apik kanggo ngerti: Romania, Bulgaria, Turki, Yunani, Albanian, Montenegro, Bosnia, Serbia, Kroasia, Slovenia, Friulian, Sardinia, Italia, Prancis, Spanyol, Mirandese, Portugis, Irlandia, Skotlandia (), Islandia, Faroe, Denmark, Walanda, Frisian, Kashubian, Polandia, Belarusia, Rusia, Bokmål, Nynorsk, Swedia, Finlandia.
      Lan aku mikir ora bakal angel kanggo turis sinau sawetara frasa ing basa kasebut.

      Nanging kenapa sampeyan kudu ngerti basa wong Baltik sing pisanan bakal ngejar sampeyan, lan banjur takon, ing basa Rusia, yen sampeyan turis?
      1. basa Rusia063
        basa Rusia063 25 Februari 2015 11:51
        0
        lan kanggo turis maju 4-5 frase ing 32 basa sing sampeyan dhaptar.
  16. Kucing
    Kucing 25 Februari 2015 10:16
    +5
    Reel iku elek. Sing lanang rem, sing wedok ora cukup. Apa wong Estonia ndeleng kaya ngono?
    1. tata basa
      tata basa 25 Februari 2015 11:36
      +1
      Sing mesthi. Video kasebut digawe dening sawetara mediocrity lengkap. Plot iku alam bébas. Frasa Rusia (sayange, aku mung ngerti) ora umum kanggo bocah, utamane bocah lanang. Wong wedok iku nyurung. Ora ana eseman utawa patrap sing tulus.
      Lan aku malah ora pengin ngrembug pesen sing ana ing video kasebut. Wong-wong sing mulang kanggo dibagi anak dadi apik lan ala, pantes omah sedhih, kaya penyihir Farion.
  17. Decathlon
    Decathlon 25 Februari 2015 10:17
    +6
    "Aja ngrungokake propaganda Rusia babagan wong Estonia sing ala"
    Lan ngendi kanggo njaluk wong, Estonia apik?! Sing apik bakal katon, propaganda bakal ilang ... Gawe dhewe!
  18. mpzss
    mpzss 25 Februari 2015 10:20
    +1
    ora wonder, Amerika mbayar saben wong sing nindakake ing paling soko marang Rusia utawa dadi liyane marang kita!
  19. asadov
    asadov 25 Februari 2015 10:22
    +3
    Lan sawise iku dheweke isih "njaluk" supaya kita nyerang dheweke? Ya, kita ora duwe rumah sakit jiwa sing cukup kanggo nambani.
  20. Gorbtk
    Gorbtk 25 Februari 2015 10:22
    +1
    Ya mung ngerti basa kuwasa. Cekakipun, sadurunge takon ngendi toko paling cedhak, dianjurake kanggo pancing tengen utawa ngiwa. Kondisi iki njamin pemahaman lengkap ... Diuji ... bisa digunakake kanthi sampurna ... nglirik
  21. smith7
    smith7 25 Februari 2015 10:22
    +6
    Ayo padha urip tentrem! Lan banjur festival ing Jurmala bakal mandheg nguntungake lan susu ing Belarus kanthi objektif luwih apik. Sprats, Nanging, luwih apik ana. Nanging aku dhewe sinau carane masak saka sprats. Ora gedhe kawicaksanan. Bocah wadon iki ora ngerti carane akeh sing bisa ditindakake ing Rusia. Lan ing Baltik, dheweke mung ngerti carane bisa ngomongake basa pribumi lan bangga karo identitas nasional. Sayange, iki ora cukup kanggo njaga standar urip sing bisa ditampa. Sapa sing bakal nerangake marang wong-wong mau? Sampeyan kudu nggunakake non-warga lokal, kanggo baris munggah kolom kaping lima ing urutan perang. Amerika mesthi wis suwe banget ... Jebule iki dudu cara kita.
    1. darkmore
      darkmore 25 Februari 2015 10:38
      +2
      Kutipan: smith7
      Lan banjur festival ing Jurmala bakal mandheg dadi bathi

      Lan wis dipindhah.
      Kutipan: smith7
      lan susu ing Belarus luwih objektif.

      Dadi Estonia ana ing embargo panganan.

      Apa sampeyan mikir yen dheweke nesu? Dheweke mung ngerti yen penjajah Rusia ora butuh apa-apa liyane saka dheweke.
  22. Zomanus
    Zomanus 25 Februari 2015 10:22
    +4
    ya. Tegese, ing kawitan padha diwutahake lendhut ing sampeyan, banjur padha welas asih mudhun lan nerangake. Kita nransfer video sing padha menyang TV Rusia. Uzbek teka lan takon carane njaluk menyang toko padha. Wong-wong mau nyeluk dheweke kanthi cara iki lan kasebut, banjur nerangake carane tekan kono. Lan dheweke uga bakal nyritakake babagan keagungan lan keramahan wong Rusia. Aku kepengin weruh yen kabeh saluran bakal dilebokake ing 282nd, utawa mung penulis video lan sing ora kejawab ing udhara?
    1. basa Rusia063
      basa Rusia063 25 Februari 2015 11:55
      +1
      imperfection saka aturan kita, ketoke. Kita kudu tekan Eropa ..)) kaya ing klipak Estonia. ndhisiki ... muga-muga sampeyan .. ninggalake wilayah negara sing ngunjungi ... banjur nuduhake stasiun ing ngendi wae. ing kesimpulan, waving a handkerchief, ngomong sing ngirim ora ngrungokake propaganda lan kita ora duwe fasis lan kita kabeh banget grapyak .... teka menyang kita maneh, tuku gajah kita.
  23. Gennady.L
    Gennady.L 25 Februari 2015 10:24
    +2
    Ana kedadeyan sing padha ing Jerman ing awal 40-an
    1. U-47
      U-47 25 Februari 2015 10:44
      -1
      Kutipan: Gennady.L
      Ana kedadeyan sing padha ing Jerman ing awal 40-an

      apa persis?
    2. Vladimirets
      Vladimirets 25 Februari 2015 10:49
      +2
      Kutipan: Gennady.L
      Ana kedadeyan sing padha ing Jerman ing awal 40-an

      Banjur: Ibu! Kurka, susu, endhog, ayo!
  24. burmundia
    burmundia 25 Februari 2015 10:24
    +1
    padha kudu remuk dening ekonomi.
    1. U-47
      U-47 25 Februari 2015 15:58
      0
      Kutipan saka burmundia
      padha kudu remuk dening ekonomi.

      Panginten, bener, nyoto, aku plus. Mung crusher saka EBP ora menehi inspirasi ...
  25. mamont5
    mamont5 25 Februari 2015 10:24
    + 17
    Ya, bocah-bocah miskin. Dheweke nggawe wong lumpuh spiritual.

    Lan iki sing dakkarepake:
    "Ing wektu iki, ing pos papriksan ing tapel wates Federasi Rusia karo Ukraina, obrolan ing ngisor iki saka pengawal tapel wates Federasi Rusia karo pengunjung umur militer saka Ukraina ditindakake.
    Dheweke ngadeg ing formasi mudhun saka sepur (bis), lan kepala pos tapel wates mlaku ing formasi lan ujar:
    - Inggih, apa bab sedulur Ukrainia, Ukraina - tse Eropah? Nduwe rezim bebas visa? Napa sampeyan ora mlayu menyang Eropa sing ditresnani? Ya, Eropa sampeyan wis mbuwang sampeyan, dheweke ora butuh sampeyan ... ren. Lan sapa sing butuh sampeyan, sing nggawe sampeyan anget ing wektu sing angel? Ibu Rusia. Dadi apa Ukraina?
    Lan swara metu saka urutan krungu:
    - Ukraina - tse Rusia.
    - Sepisan maneh lan kabeh bebarengan.
    - Ukraina - tse Rusia.
    - Inggih, mung pesta kanggo mripat, sepisan maneh.
    - Ukraina - tse Rusia.
    - Aku seneng, awal Recovery perlu. Lan saiki, sing jancok ... lo, uga, kabeh rukun.
    Lan gawe banter:
    - Poroshenko x ... lo, la-la-la-laaaa.
    - Maneh.
    - Poroshenko x ... lo, la-la-la-laaaa.
    - Uga rampung, kita ora bakal meksa sampeyan mlumpat, kita ngerti yen sampeyan sedulur kita, sing ambruk ing perawatan saka Departemen Negara TV lan digunakake dening junta lan layanan Intelligence Western. Kajaba iku, aku ngandhani yen salah siji saka sampeyan ditahan ing kabeh jinis Maidan liberal ana, sampeyan bakal digawa menyang tapel wates, lan aku bakal nelpon komisaris militer lokal kanggo nampa sampeyan. Dadi aku ora nyaranake menyang Moskow lan St. Menehi prangko entri. Sugeng rawuh ing Rusia kanggo nambani!"
    http://politobzor.net/show-45714-otvet-mne-ukrainec-mne-russkomu.html
    1. Wong Neraka
      Wong Neraka 25 Februari 2015 11:00
      0
      Kutipan saka: mamont5
      Ya, bocah-bocah miskin. Dheweke nggawe wong lumpuh spiritual.

      Lan iki sing dakkarepake:
      "Ing wektu iki, ing pos papriksan ing tapel wates Federasi Rusia karo Ukraina, obrolan ing ngisor iki saka pengawal tapel wates Federasi Rusia karo pengunjung umur militer saka Ukraina ditindakake.
      Dheweke ngadeg ing formasi mudhun saka sepur (bis), lan kepala pos tapel wates mlaku ing formasi lan ujar:
      - Inggih, apa bab sedulur Ukrainia, Ukraina - tse Eropah? Nduwe rezim bebas visa? Napa sampeyan ora mlayu menyang Eropa sing ditresnani? Ya, Eropa sampeyan wis mbuwang sampeyan, dheweke ora butuh sampeyan ... ren. Lan sapa sing butuh sampeyan, sing nggawe sampeyan anget ing wektu sing angel? Ibu Rusia. Dadi apa Ukraina?
      Lan swara metu saka urutan krungu:
      - Ukraina - tse Rusia.
      - Sepisan maneh lan kabeh bebarengan.
      - Ukraina - tse Rusia.
      - Inggih, mung pesta kanggo mripat, sepisan maneh.
      - Ukraina - tse Rusia.
      - Aku seneng, awal Recovery perlu. Lan saiki, sing jancok ... lo, uga, kabeh rukun.
      Lan gawe banter:
      - Poroshenko x ... lo, la-la-la-laaaa.
      - Maneh.
      - Poroshenko x ... lo, la-la-la-laaaa.
      - Uga rampung, kita ora bakal meksa sampeyan mlumpat, kita ngerti yen sampeyan sedulur kita, sing ambruk ing perawatan saka Departemen Negara TV lan digunakake dening junta lan layanan Intelligence Western. Kajaba iku, aku ngandhani yen salah siji saka sampeyan ditahan ing kabeh jinis Maidan liberal ana, sampeyan bakal digawa menyang tapel wates, lan aku bakal nelpon komisaris militer lokal kanggo nampa sampeyan. Dadi aku ora nyaranake menyang Moskow lan St. Menehi prangko entri. Sugeng rawuh ing Rusia kanggo nambani!"
      http://politobzor.net/show-45714-otvet-mne-ukrainec-mne-russkomu.html

      Liberal vyser. Saiki padha bakal kaklov "whitewash" ing saben cara bisa. “Lha awake dhewe piye?”....Kabeh apes, diapusi Dinas Negara...Wong durung umur 15 tahun. Bathuk sehat, wong, lan saiki padha mow mudhun ing korban propaganda? Lan artikel kasebut njaluk wong Rusia supaya ngapura pembunuh lan pengkhianat? Padha apes banget, padha ngerti kabeh ... Iki minangka inti saka carane ngiyanati. Lan kita sepisan maneh kudu anget, "nambani", feed lan anget? Apa sampeyan bakal ngiyanati maneh? Apa luwih lara?
      Ora! Kabeh wong milih dhewe-dhewe. Ora cilik....
      2 Mei. Aku ora bakal lali, aku ora bakal ngapura.
  26. ded100
    ded100 25 Februari 2015 10:26
    +6
    Apa sing kudu ditindakake turis Rusia ing Festival Lagu Estonia? Dheweke duwe pendapat sing dhuwur banget babagan awake dhewe! wassat
    1. U-47
      U-47 25 Februari 2015 12:01
      0
      Kutipan saka: ded100
      Apa sing kudu ditindakake turis Rusia ing Festival Lagu Estonia?

      lucu. Ngapa ora? Contone, aku luwih seneng wisata folklor tinimbang wisata resort. Lan ora mung. Minangka mahasiswa ing 80s adoh, aku khusus tindak kanggo ngrungokake legenda rockabilly urip Pete Anderson. Lan apa salah karo?
  27. flSergius
    flSergius 25 Februari 2015 10:30
    +2
    Wretchedly, Nurgle muntah. Kayane ngisin-isini dhewe. Kita nunggu video ing ngendi Estonia "bener" ngalahake counterintelligence ing "salah", sing ora cukup melu politik.
  28. AlexDARK
    AlexDARK 25 Februari 2015 10:33
    +4
    "Bocah lanang - wong Rusia sing rampung ing Tallinn - nggoleki toko sing paling cedhak"
    ana apa? Bakal nambah "toko vodka paling cedhak" wassat
    Wah, omong kosong mesthi ... njijiki.
  29. Tra-ta-ta
    Tra-ta-ta 25 Februari 2015 10:33
    +2
    Minangka sampeyan bisa ndeleng saka klip: ing Estonia isih ana bocah lanang sing nganggo basa Rusia murni, lan bocah-bocah wadon sing nganggo basa Rusia, sanajan rusak, nanging ..! Lan mulane rega klip iki zilch ..
  30. kvampaku
    kvampaku 25 Februari 2015 10:34
    +3
    Video iki kanthi jelas nuduhake carane Balts wis mudhun (Eropah)
  31. Leonidich
    Leonidich 25 Februari 2015 10:35
    +9
    aja meksa bocah-bocah sinau basa manca, nanging supaya padha sinau piranti saka senapan serbu Kalashnikov banjur kabeh donya bakal sinau basa Rusia .... Nah, supaya kanggo kreatifitas 2, kanggo debilism 5!
  32. Vladimir RnD
    Vladimir RnD 25 Februari 2015 10:36
    +1
    Bocahe kudune mung takon "Taaallekko li ki Taaalllinna?"
  33. AleBors
    AleBors 25 Februari 2015 10:37
    + 11
    10 taun wis liwati ... Ing Amsterdam, ing distrik lampu abang, tank Rusia obah ngubengi reruntuhan. Piye kabare?
    1. AlexDARK
      AlexDARK 25 Februari 2015 10:42
      +1
      Kuat, aja ngomong apa-apa! apik
    2. basa Rusia063
      basa Rusia063 25 Februari 2015 12:00
      0
      Aku bakal nambah sawetara rincian ... Ayo komandan mangan godhok karo bayonet-piso lan ngombe vodka saka tenggorokan ... lan perek (nanging ora anak).
  34. arctidian
    arctidian 25 Februari 2015 10:38
    +1
    Ora ana obat, mung lobotomi sing bakal mbantu.
  35. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 25 Februari 2015 10:39
    +7
    Priiiibaaaalty, tekan Belarus, padha miwiti nganggo basa Rusia - lan tanpa logat! menyang neraka - supaya padha mulang Bulbashky)))))) ora ngerti ing FIG)))))
  36. avshashok
    avshashok 25 Februari 2015 10:40
    +1
    P ..... hadiah Nazi, bajingan, sprei fasis.
  37. valken
    valken 25 Februari 2015 10:41
    +2
    Lan aku tansah seneng karo karyane wong cilik. padha lucu. semono uga bocah-bocah iki. aja didukani
  38. Komentar wis dibusak.
  39. boa constrictor19
    boa constrictor19 25 Februari 2015 10:43
    +9
    Awal video - mbayar manungsa waé kanggo gait cah wadon kang! ngguyu .... wis sugestif!! Ing obrolan - dheweke pokes lanang Murmansk ing dodo karo driji !! Aku sing cah lanang saka Murmansk bakal bejat wong jancok!! Clip - ora kabeh ing kawicaksanan "spratniks" !! Bocah Rusia iku sopan kanggo disgrace!! Lan iki nglawan mitos kebiadaban Rusia !! Lan fitur !! Sing cah wadon perked munggah ing tembung "hotel"!!! TANPA KOMENTAR!!! keprungu
  40. Megavolt
    Megavolt 25 Februari 2015 10:43
    +2
    Ya... Pisanan
    Ing wiwitan pacelathon, interlocutor nesu amarga dheweke ngomong nganggo basa Rusia lan menehi saran supaya wong kasebut sinau basa Estonia utawa menyang Rusia.

    Banjur...
    nasionalis enom salaman tangan cah lanang lan menehi saran supaya ora ngrungokake propaganda Rusia bab wong Estonia ala.

    Inggih, banget "Estonia apik."
  41. darkmore
    darkmore 25 Februari 2015 10:50
    +2
    Ana topi karo earflaps, kertu Staff banget - ora cukup balalaika lan bruwang jinak. Dheweke asal saka Murmansk.
    Lan cah wadon ing umur sing, ketoke, isih PMS.
    Iki sing dakkarepake saka video iki ngguyu
    Nanging, sakperangan alesan, aku krungu swara sarcasm undisguised ing cah lanang nalika ngandika bab wong Estonia apik, lan sarujuk sing fascism mung propaganda Kremlin.
    1. basa Rusia063
      basa Rusia063 25 Februari 2015 12:02
      0
      adhedhasar fisiologi, karo bocah-bocah wadon, acara bisa kedadeyan mung ing umur sing dibayangke ing klip kasebut, mula ora ana bedane ing kene. lan balalaika kembung bocah iku tetep ana ing kanthonge. dheweke nuduhake ing seri liyane saka klip. ngguyu
  42. Wong Neraka
    Wong Neraka 25 Februari 2015 10:53
    +1
    Estonia dudu Ukraina. Ana nasionalisme liyane lan wis suwe manggon ing kono. Miturut cara, Estonia ora ngganti kawicaksanan lan konsisten ing Russophobia, nanging kita ora wedi karo wong-wong mau. Amarga wong Estonia.
    Kakly banget assimilated menyang gesang kita. Kadhangkala sampeyan ora bisa ngomong kakla saka Rusia. Ngendi wae sampeyan ngidoni, sampeyan bakal mungkasi ing kakla, pindhah Khokhlushka. Aku weruh iki minangka ancaman luwih saka sawetara Estonia cilik karo Estonia cilik sawijining.Malah saiki, dill quietly teka kanggo negara kita bisa, ndhelikake saka tentara utawa mergo, malih, normal ora ditulis ing bathuk iki Ukrainia. utawa Svidomo shonevmerlik, sing matèni wong wingi. Tanpa visa, tanpa passport manca, etc. , 90 dina bisa uga ora kadhaptar ing kabeh. Padha eseman ing mripat kene, lan konco mripat padha bengok-bengok "... yak ing Gilyak."

    Negara kudu kuwat. Lan konsisten. Nduweni martabat lan ngajeni rakyatmu. Lan kita duwe toleransi sing kuat kanggo kabeh wong miskin, kanggo ngrusak populasi kita dhewe.
  43. Mareman Vasilich
    Mareman Vasilich 25 Februari 2015 10:54
    +3
    Iki carane pamaréntah dhewe numpes populasi dhewe, liwat agresi, lan ora luwih saka gething unjustified. Nanging mung kanggo wayang Baltik, bendarane ora ngandhani bab utama, sing diwutahake karo slop ngerti carane mbaleni.
  44. Abbra
    Abbra 25 Februari 2015 10:56
    +2
    Iki diarani - metu kabeh. Dadi bocah-bocah ketarik propaganda ...
  45. 3 asep
    3 asep 25 Februari 2015 10:58
    +2
    mamont5 RU Dina iki, 10:24 ..... Matur nuwun, hormat. Ing Izvarino checkpoint kita, mesthi, ora ana, nanging aku pengin, nanging padha takon pitakonan sing ora nyaman kanggo wong-wong mau. pitakon kaya mangkene: Apa dheweke melu pertempuran ing Novorossia? Yen ana sing ana ing wilayah kita, sampeyan bakal mangsuli miturut undang-undang, dudu departemen apa wae. Yen sampeyan Maidan utawa ngecet bangku, kita bakal nandur. hi
  46. bamoves
    bamoves 25 Februari 2015 11:01
    +2
    pikun
  47. s30461
    s30461 25 Februari 2015 11:07
    +2
    Ya ... Ora mung wong fasis, nanging uga degenerates karo retardasi mental.
  48. Vladimir1960
    Vladimir1960 25 Februari 2015 11:09
    +1
    Wektune uga bakal teka. Paling ora, kita kudu duwe pamrentah sing setia ing kana.
    Kutipan: smith7
    Ayo padha urip tentrem! Lan banjur festival ing Jurmala bakal mandheg nguntungake lan susu ing Belarus kanthi objektif luwih apik. Sprats, Nanging, luwih apik ana. Nanging aku dhewe sinau carane masak saka sprats. Ora gedhe kawicaksanan. Bocah wadon iki ora ngerti carane akeh sing bisa ditindakake ing Rusia. Lan ing Baltik, dheweke mung ngerti carane bisa ngomongake basa pribumi lan bangga karo identitas nasional. Sayange, iki ora cukup kanggo njaga standar urip sing bisa ditampa. Sapa sing bakal nerangake marang wong-wong mau? Sampeyan kudu nggunakake non-warga lokal, kanggo baris munggah kolom kaping lima ing urutan perang. Amerika mesthi wis suwe banget ... Jebule iki dudu cara kita.
  49. Vladimir1960
    Vladimir1960 25 Februari 2015 11:24
    +1
    Napa wong Estonia dadi alon ing urip?
    Ya, amarga ora ana tegang ing basa Estonia.
    Dheweke ora duwe papan kanggo cepet-cepet!
  50. Mama_Cholli
    Mama_Cholli 25 Februari 2015 11:25
    +2
    Iku misale jek kula ing pungkasan cah wadon nanging ngirim bocah ora menyang toko, nanging menyang stasiun ...
    Gen isih ... gen ...