Review militèr

John McCain: Senjata bisa dikirim menyang Ukraina malah sesuk

46
Senator AS John McCain ujar manawa tembung kepala intelijen militer AS manawa Washington ora bakal bisa ngirim senjata mateni ing Kyiv kanthi cara sing pas wektune mung ora masuk akal.

John McCain: Senjata bisa dikirim menyang Ukraina malah sesuk


Ing dina Kamis, pangareping intelijen Pentagon Vincent Stewart ujar manawa Amerika Serikat ora bakal bisa menehi bantuan militer sing bisa nyebabake Ukraina kanthi cepet supaya bisa mengaruhi keseimbangan kekuwatan ing konflik bersenjata ing Donbass.

“Iku lucu. Senjata Ukraina bisa dikirim malah sesuk. Kanggo iki kita duwe kargo penerbangan", - ngutip tembung saka senator RIA "Kabar".

Sadurungé, sawetara anggota administrasi lan ahli AS ndhukung pasokan senjata menyang Ukraina, nanging uga ana sing nglawan. Washington wis diwiwiti kanggo nyedhiyani Kyiv karo support militèr, nanging claims sing wis "non-mati" alam. Sabanjure, Presiden Rusia Vladimir Putin nyatakake yen dheweke duwe informasi yen Ukraina wiwit nampa senjata Amerika, sanajan iki ditolak ing Washington.

Sadurungé, Rusia njaluk supaya AS nolak rencana nyedhiyakake senjata menyang Kyiv, ujar manawa iki bakal nyebabake konflik kasebut. Sawetara politisi Eropa uga ngomong babagan pasokan senjata. Khususé, Menteri Luar Negeri Jerman Frank-Walter Steinmeier ujar manawa iki minangka cara sing beresiko lan kontraproduktif saka krisis kasebut.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rata-rata
    rata-rata 27 Februari 2015 06:34
    +3
    Ora ana sing mangu-mangu yen Amerika, sanajan tanpa panjaluk saka Senator Makein, bakal nyedhiyakake (saiki ana pasokan senjata ilegal) menyang Ukraina liwat "sekutu." Tentrem ing Ukraina Sampeyan ora perlu dalang.
    1. domokl
      domokl 27 Februari 2015 06:38
      +3
      Lan kenapa ana senjata ing kana?
      1. Wayahe
        Wayahe 27 Februari 2015 06:46
        + 15
        Dheweke ragu-ragu karo senjatane. Tentara Novorossiya isih kudu ngerti apa sing dipikolehi ing Debaltseve, sinau, nyoba, nyiapake senjata kanggo ketel sabanjure. McCain lagi cepet-cepet, kejut cangkang ngasilake woh.
        1. domokl
          domokl 27 Februari 2015 06:51
          0
          Quote: wayahe
          Tentara Novorossiya isih kudu ngerti apa sing dituku ing Debaltseve, sinau, tes.

          apik Lan sampeyan ora bisa ngomong apa-apa, Pancen, miturut video kasebut, para pejuang milisi ndeleng argali ing gapura anyar kanggo sawetara senjata lan peralatan sing wis dicekel. ngguyu
          1. WOT
            WOT 27 Februari 2015 10:19
            0
            lan Aku katon ing cara sing padha amarga ing paket, nanging kok mung loro mau, ngendi katelu
            1. kuda nil
              kuda nil 27 Februari 2015 10:57
              0
              Wis didol!
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Aleksander
                Aleksander 27 Februari 2015 12:05
                -1
                Kutipan saka Hippopotut
                Wis didol!

                Miturut cara, ana artikel ing pers Amerika sing ISIS wis dienggoni ing Ukraina, lagi tuku massively lan banget profitably senjata saka militer, mbayar panguwasa adat lan nyediakke dhewe ing Irak. Iki, mesthine, mungkasi amers sebagian.
                Lan bisnis saiki ing Urine paling disenengi-kabeh ana ing mata uang asing lan bisa diilangi kanggo ATO ....
        2. Kosyar
          Kosyar 27 Februari 2015 07:04
          +4
          Oh, McCain lawas, kapan sampeyan bakal mati ...?!
          1. Ratmir
            Ratmir 27 Februari 2015 08:37
            +1
            McCain, cukup aneh, duwe siji plus. Dheweke dadi mungsuh kita lan ora nate ndhelikake, ora kaya akeh "mitra" sing njamin persahabatan sing langgeng.

            P.S. kabeh ora bakal tenang, Yudas ... am
            1. kuda nil
              kuda nil 27 Februari 2015 10:58
              0
              "Elek yen dheweke ngidoni ing pasuryan sampeyan. Nanging luwih elek yen dheweke ngidoni ing mburi sampeyan ... "
              dokter THT lawas.
          2. rosomaha
            rosomaha 27 Februari 2015 14:11
            0
            pit iku...lan lali ngendi iku
        3. Altona
          Altona 27 Februari 2015 09:20
          0
          Quote: wayahe
          kita isih kudu ngerti apa kita entuk ing Debaltseve, sinau, test, nyiapake senjata kanggo ketel sabanjuré McCain cepet-cepet, kejut cangkang menehi asil.

          -------------------------
          Apa sing ana kanggo sinau? Dheweke bisa uga nemokake perkara sing padha ing bandara Donetsk: karbin M-4, bedhil mesin M60 lan radar anti-artileri ... Saiki kita ngomong babagan pasokan rudal sing dipandu anti-tank saka macem-macem modifikasi lan sistem artileri .. . Mungkin puluhan Bradley utawa M113 bisa disesuaikan ... Iku mung sing napsu McCain mundak akeh, wong melu wutah dodolan ... ngguyu
      2. INVESTOR
        INVESTOR 27 Februari 2015 06:51
        +1
        “Iku lucu. Senjata bisa dikirim menyang Ukraina malah sesuk. Kanggo iki, kita duwe penerbangan kargo.

        Tembak mudhun ing kebangkrutan. Tugas kasebut bisa ditindakake dening pasukan DRG. Banjur supaya para ahli ngerti apa sing digawa ing kana.
      3. Nicholas
        Nicholas 27 Februari 2015 07:51
        +1
        saka telung radar sing dikirim menyang Ukraina, siji rusak nalika transportasi, siji ilang nalika shelling lan siji ditinggal tanpa mbongkar. Napa nyediakake senjata kanggo wong sing ora bisa nggunakake (untung)?
        1. Altona
          Altona 27 Februari 2015 09:22
          0
          Kutipan saka Nicholas
          saka telung radar sing dikirim menyang Ukraina, siji rusak nalika transportasi, siji ilang nalika shelling lan siji ditinggal tanpa mbongkar. Napa nyediakake senjata kanggo wong sing ora bisa nggunakake (untung)?

          -------------------------
          Sing utama yaiku njaluk kontol kristal saka master jagad ... Lan apa dheweke bakal kerja ing tangan crests utawa ora, iku sing kaping sepuluh ... ngguyu
      4. dobrjak
        dobrjak 27 Februari 2015 09:13
        0
        Sepisan maneh, milisi bakal ngisi maneh arsenal.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Geisenberg
        Geisenberg 27 Februari 2015 13:06
        0
        Kutipan saka domokl
        Lan kenapa ana senjata ing kana?


        Ayo padha ngirim, akeh macem-macem. Milisi uga butuh ngguyu
    2. Kosyar
      Kosyar 27 Februari 2015 06:40
      + 11
      Kaya-kaya ing pasuryan setan iki, aku pengin nyopir kanthi bat kanthi kuat, supaya ora ana untu siji !!!!!
      1. insafufa
        insafufa 27 Februari 2015 06:50
        +5
        Sayange wong Vietnam ora nglilani dheweke dadi boros
        1. Corsair
          Corsair 27 Februari 2015 07:02
          +2
          Ing dina Kamis, pangareping intelijen Pentagon Vincent Stewart ujar manawa Amerika Serikat ora bakal bisa menehi bantuan militer sing bisa nyebabake Ukraina kanthi cepet supaya bisa mengaruhi keseimbangan kekuwatan ing konflik bersenjata ing Donbass.

          “Iku lucu. Senjata bisa dikirim menyang Ukraina malah sesuk. Kanggo iki, kita duwe penerbangan kargo, "RIA Novosti ngutip senator kasebut.

          Ketoke, pragmatis saka Langley isih ragu manawa pasokan bisa "mbayar" kanggo Amerika Serikat, kanthi cara siji utawa liyane ...

          Lan McCain, banjur apa? Togog ilat, ora nggawa bata ... Cukup sethithik, lan banyu kaya banyu ing mburi bebek ...

          Lan ing kene sampeyan kudu ngetung kabeh ... Dhuwit bakal dilebokake ing baris ... Apa yen, apa salah?
          Sapa sing bakal takon?


          Amerika curiga yen ing Ukraina, kabeh bakal salah ... dudu kanggo wong-wong mau ...
          1. Ambek FERTHER
            Ambek FERTHER 27 Februari 2015 07:09
            +2
            Kutipan: Corsair
            Lan McCain, apa, goyangake ilat, aja nggawa bata ...

            Populis lan instigator. Begjanipun, pancasan tartamtu ing Fashington ora gumantung ing Serat. Ing kana, dhuwit ngatur pertunjukan, lan McCain minangka parsley pengemis.
      2. cidr777
        cidr777 27 Februari 2015 06:51
        +1
        Kirzach Russian ing tinsel, dadi luwih nganti setengah saka pasuryan padha diunekake.
        1. baterei
          baterei 27 Februari 2015 07:30
          +2
          Apa aku bisa paraphrase komentar sampeyan ing ayat hi :
          boots ing e..lu
          amarga iki ora bakal cukup (s)
  2. Yohan Palych
    Yohan Palych 27 Februari 2015 06:34
    +4
    “Iku lucu. Senjata bisa dikirim menyang Ukraina malah sesuk. Kanggo iki kita duwe penerbangan kargo "... (((

    Lan KITA duwe RUSAK ... am
    1. domokl
      domokl 27 Februari 2015 06:40
      +5
      Quote: Yohan Palych
      Lan KITA duwe RUSAK ...

      Ya ... Lan kita perang karo Ukraina lan AS? Sampeyan nulis omong kosong. Dheweke bakal ngirim lan ora bakal nindakake apa-apa.
      Liyane iku iki bakal uculake tangan kita uga ... Ana bokong licik .. ngerti apa .. aran
      1. Michael m
        Michael m 27 Februari 2015 07:00
        0
        Apa padha raket karo kita? Voentorg mandheg kerja?
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 27 Februari 2015 06:41
      0
      Quote: Yohan Palych
      Lan KITA duwe RUSAK ...

      Apa pesawat Amerika bakal ditembak?
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 27 Februari 2015 07:01
        +1
        Yagene ditembak - dheweke bakal tiba. Kanggo alasan teknis. recourse recourse
        1. Corsair
          Corsair 27 Februari 2015 08:35
          0
          Kutipan: Viktor Kudinov
          Yagene ditembak - dheweke bakal tiba. Kanggo alasan teknis.

          Prestasi diplomasi Rusia sing paling dhuwur yaiku buruh transportasi Amerika ora bakal mangkat saka lapangan udara, "amarga alasan teknis ing Gedung Putih" ...

          Iki bakal dadi HEBAT ... Kita kudu ngupayakake iki ...
          1. STOP VOINE 2014
            STOP VOINE 2014 28 Februari 2015 01:24
            0
            Ing wayah wengi saka Jum'at nganti Setu ing tengah Moscow ing Vasilyevsky Spusk, politisi kondhang Boris Nemtsov tiwas.

            Miturut data awal, pembunuh kasebut nembak politisi umur 55 taun kaping papat lan mlayu saka lokasi kejahatan. Oposisi tiwas ing papan kasebut amarga tatu.

            Dheweke wis wiwit ngorbanake panyengkuyunge, tegese sinyal wis diwenehake, ing kene dheweke minangka woh-wohan saka karya sepi Tefft, iki sing diwiwiti ing Ukraina ...
            1. Biasa
              Biasa 28 Februari 2015 01:40
              0
              Kutipan saka STOP VOINE 2014
              kene padha woh-wohan saka karya sepi Tefft

              Elinga sapa sing menehi Tefft agriman?

              Kutipan saka STOP VOINE 2014
              pembunuh dijupuk politisi 55 taun-lawas kaping papat lan mlayu pemandangan.

              Sapa sing duwe spesialisasi ing promosi kasebut? Garis bawahe sapa iki? Apa sampeyan nyoba mikir?
  3. siberalt
    siberalt 27 Februari 2015 06:35
    +3
    Nanging ing ngendi dheweke kesusu karo senjata? Bakal ana wektu kanggo kapitalisasi kuitansi Debaltsevo ngguyu
  4. non-pejuang
    non-pejuang 27 Februari 2015 06:36
    +2
    John McCain - senjata bisa dikirim menyang Ukraina malah sesuk - sawise nambah - lan dina sawise sesuk bakal dijupuk dening milisi.
  5. Neophyte
    Neophyte 27 Februari 2015 06:37
    +6
    Nalika dheweke ditembak ing Hanoi, para pacifis nyegah para petani nyembelih dheweke.
    pacul. Sorry!
  6. Teberii
    Teberii 27 Februari 2015 06:40
    +2
    McCain ora bakal ngapura kita Vietnam, ing ngendi dheweke ditembak kanthi bantuan pertahanan udara kita. Saiki, anggere dheweke isih urip, dheweke bakal nindakake kabeh kanggo nggawe publik Amerika nglawan kita. Lan kanggo nyedhiyakake senjata menyang Ukraina, yen mung wong Rusia padha ala.
    1. inkass_98
      inkass_98 27 Februari 2015 07:40
      +1
      Kutipan saka Teberii
      Vietnam ora bakal ngapura kita, ing ngendi dheweke ditembak kanthi bantuan pertahanan udara.

      Luwih becik yen dheweke ngelingi kapal induke, sing dadi sampah kanthi rudal siji, lan uga ngrusak udakara 20 pesawat. Meh mungsuh mulya saka wong. Piye wae katon kaya iki saka njaba:
  7. non-pejuang
    non-pejuang 27 Februari 2015 06:49
    +2
    Kutipan: Neophyte
    Nalika dheweke ditembak ing Hanoi, para pacifis nyegah para petani nyembelih dheweke.
    pacul. Sorry!

    Nanging aku mikir sing tokoh iki kasebut kanthi teliti, bisu babagan sawetara kanyatan saka biografi mabur kang. Ing episode gerah-fated kanggo wong, petani bisa uga ora blizzarded wong karo hoes, kang aku getun karo getun (iku perlu kanggo dadi bodho .. kanggo nggawe getih mili saka kuping), nanging padha moyoki cantik akeh.
  8. nstarinsky
    nstarinsky 27 Februari 2015 06:50
    +1
    Eka sepira angel ditandur ing Vietnam!
  9. cidr777
    cidr777 27 Februari 2015 06:53
    +1
    Apa menyang Ukraina? Njupuk langsung menyang Donbass, iku bakal luwih murah.
  10. f,hfrjlf,hf
    f,hfrjlf,hf 27 Februari 2015 06:58
    +1
    Iki pesenan-bearer saka wong suci, kang aku ora ngerti rampung metu saka atine, slamet ana ing umum, ana nyukupi utawa kok kita bakal perang kabeh supaya goleki kanggo sirahe bakal miwiti, kang ora ngerti ing. kabeh ngelingaken kula Doberman saka YouTube
    1. Tatar 174
      Tatar 174 27 Februari 2015 07:44
      0
      Sampeyan nulis kabeh kanthi bener, nanging titik lan koma uga nduweni hak kanggo ana ing ukara, ing panggonane ...
  11. pvv113
    pvv113 27 Februari 2015 06:58
    +1
    iki cara banget beboyo lan counterproductive metu saka krisis.

    Kayane Amerika ora butuh dalan metu saka krisis kasebut. Keledai kaya McCain, ing nalisir, kasengsem ing terus konflik militèr. Lan ing Senat AS ana kabeh kuldi kuwi wassat
    1. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 27 Februari 2015 07:07
      +1
      Kanthi nyuplai senjata menyang Ukraina, Amerika mung nyebabake konflik kasebut. Keuntungan saka Amerika temenan ora dumunung ing kesimpulan saka tentrem, nanging ing kasunyatan sing akeh wong mati ing konflik. negatif
  12. SveTok
    SveTok 27 Februari 2015 07:03
    +1
    McCain, kaya-kaya, ora kudu nangis sawise senjata Amerika tiba ing tangan Novorossia.
  13. elenagromova
    elenagromova 27 Februari 2015 07:12
    0
    Bolongan anyar bisa digali nganti saiki
  14. kostyan77708
    kostyan77708 27 Februari 2015 07:18
    0
    Kutipan saka SveTok
    McCain, kaya-kaya, ora kudu nangis sawise senjata Amerika tiba ing tangan Novorossia.

    lan bakal miwiti nembak pesawat transportasi AS! Iku bakal menarik kanggo krungu apa McCain bakal ngomong!
  15. ZKVR
    ZKVR 27 Februari 2015 07:19
    0
    Napa pawai musim semi diiklanake ing situs kasebut?
  16. sgr291158
    sgr291158 27 Februari 2015 07:35
    0
    Nalika wong-wong Amerika iki bakal mapan
    1. YuGV-97219
      YuGV-97219 27 Februari 2015 09:10
      0
      Dhewe, ora tau!
  17. Leonidich
    Leonidich 27 Februari 2015 07:45
    0
    setir mburi lawas pikun ora bakal tenang ing sembarang cara ....
  18. aszz888
    aszz888 27 Februari 2015 07:48
    0
    Underdog lawas cepet-cepet kanthi ide nyedhiyakake senjata kanggo wong sing merdika, kaya wong psiko sing dijanjekake sedina saka rumah sakit.
  19. Siberian
    Siberian 27 Februari 2015 07:54
    0
    Hawk McCain mung ngandika apa Amerika Serikat wis dilakoni kanggo dangu lan tanpa publisitas: lagi arming Ukraina, saiki tetep kanggo ngganti senjata entheng karo abot, mateni ... lan pesawat NATO mabur menyang Ukraina, lan armada AS. terus-terusan metu ing Segara Ireng ... .Dadi, apa sing McCain ing basane, Amerika Serikat wis ing implementasine ...... padha ora perlu stabilitas ing wates kita ... oh, carane padha ' ora butuh.......
  20. valentina makanalina
    valentina makanalina 27 Februari 2015 08:17
    0
    Sayange McCain ora dipateni ing Vietnam.
  21. dchegrinec
    dchegrinec 27 Februari 2015 08:17
    0
    Dwarf jahat ora bakal tenang? Njaluk ing pasuryan kurang ajar..
  22. Iskandar 090
    Iskandar 090 27 Februari 2015 08:35
    0
    everyone raves bab gagasan saka kamenangan, nanging malah ing Vietnam kang crap celonone
  23. ion
    ion 27 Februari 2015 08:42
    +1
    Ngenteni, aja kesusu karo persediaan, kita isih kudu ngurutake kabeh sawise Debaltseve - lan sampeyan wis ngomong babagan pasokan anyar
  24. GAndr
    GAndr 27 Februari 2015 08:44
    0
    Apa aku ora ngerti apa kabeh omong kosong iki, ing edan, badut piye wae ngeweruhi ing kabeh? Lha, pira sing setengah pinter? Dadi, mbayar manungsa waé kanggo kabeh statements? Umumé, misale jek kula akhir-akhir iki, utamané, kakehan manungsa waé wis mbayar kanggo politisi saka S.Sh.P., kabeh jinis ireng, lan wong tuwa edan ... Apa kita ora duwe warta liyane?
  25. lwxx
    lwxx 27 Februari 2015 09:13
    0
    Iku seng di pengeni sing instruktur diwenehake karo senjata. Nalika peti mati lintang-lintang mabur mulih, negara-negara bakal lungguh, ing salawas-lawase, wong Slavia padha mateni wong Slavia, sanajan susah.
  26. Xenos
    Xenos 27 Februari 2015 09:50
    +2
    Senjata wis dikirim menyang Ukraina.
  27. POMAH
    POMAH 27 Februari 2015 10:30
    0
    Wis ing Ukraina ...
  28. Komentar wis dibusak.
  29. Thompson
    Thompson 28 Februari 2015 09:40
    0
    Kutipan saka domokl
    Lan kenapa ana senjata ing kana?

    menehi kethek kelet, kang bakal njupuk saka iku!
    Adoh saka dosa - mesthine ora ana persediaan lan mung!
    Dheweke wis nangis yen diapusi, dheweke ora ninggalake tombol nuklir!