Review militèr

Arsen Levonyan: Asil saka "Kyiv Maidan" minangka bencana sosial lan kriminalitas sing nyebar

51
Arsen Levonyan: Asil saka "Kyiv Maidan" minangka bencana sosial lan kriminalitas sing nyebar


Ora ana siji bisa nguripake mripat wuta kanggo kasunyatan sing asil utama "Kyiv Maidan" ana eliminasi lengkap saka lingkungan sosial Ukraina. Saiki patemon Minsk liyane wis dumadi antarane rezim Kyiv lan utusan saka Donetsk lan Republik Rakyat Luhansk (DPR, LPR), nalika Kyiv wis wiwit "muter" ngethok saka sumber daya Republik Crimea sing ora diumumake ing advance, ora ana siji ngirim ngimpi padhang saka "makmur » Ukraina "ing kulawarga bangsa Eropah". Intine ora mung "bangsa Ukrainia" sing ora dibentuk, sing wong Krimea, Rusia lan Cossack saka Novorossia, Rusyns, Hungaria lan wong liya ing Transcarpathia, lan liya-liyane, kanthi jelas mbuktekake lan terus mbuktekake. Warga Ukraina ngetutake "pemimpin revolusi" ing taun-taun sing beda-beda menyang barikade kanggo tujuane dhewe-dhewe, lan para pemimpin mimpin dheweke menyang kono. Lan gol asring ngelawan. Kesalahpahaman warga babagan para elit lan sinisisme sing terakhir ngidini dheweke pindhah bebarengan ing siji arah.

Warga Ukrainia tansah rentan marang paternalisme. Ing dekade pungkasan, kecenderungan paternalistik dheweke entuk fitur sing rada aneh, nalika "kepinginan sosialis" kanggo nampa kabeh jinis keuntungan sosial saka negara sing paling kaget digabungake karo kapitalisme sing ora gelem nuduhake "dhuwit sing digayuh kanthi susah" karo negara. . Ing wektu sing padha, menarik yen "kesempatan sosialis" bertahap saka negara Ukrainia diiringi pengawetan "kabutuhan sosialis" warga. Sentimen paternalistik massa tetep ana, nanging ngganti obyek aspirasi.

Ing kasunyatan, kabeh sing disebut "integrasi Eropa" kanggo wong Ukraina biasa wis dadi kepinginan semaput ing USSR karo sosial "freebie", nanging wis ing guise saka EU. Nalika wong Ukrainia ngomong babagan Uni Eropa, dheweke, tanpa curiga, tegese Uni Soviet sing wis lalen. Nanging kanggo elit Ukraina sing ngatur, ninggalake warisan "kabutuhan sosialis" massa wis dadi tugas nomer siji. Kanggo pamimpin "Ukrainianisme" transisi menyang standar Eropah Kulon tegese penolakan lengkap paternalisme negara lan sosial, sosialis rudiments saka sasi. Sajrone kabeh taun "kamardikan", elit Ukrainia sing ngatur wis mbangun negara ing ngendi negara kasebut minangka instrumen kanggo ekspropriasi massa kanggo milih para elit sing ngatur. Tahap pungkasan saka "penciptaan kekuwatan" iki kudu dadi kahanan nalika negara ngilangi kabeh kewajiban sosial marang rakyat, pungkasane dadi aparat kanggo "meremet" dhuwit saka massa sing ora duwe hak, ditinggalake ing nasibe.

Kajaba iku, wiwit taun 1992, ide-ide sing ragu-ragu kaya "kita luwih apik tinimbang Katsaps" (yaiku Rusia) lan "Rusia wajib kanggo kita ... dilat lan ndhukung kita" wis didorong kanthi intensif menyang kesadaran massa. Kanggo cocog karo gagasan kasebut, "pembantaian wong Ukraina" diciptakake - Holodomor, sanajan pimpinan Ukrainia ngerti lan luwih ngerti tinimbang wong liya yen paceklik ing USSR ing 1920-30. ana ing endi-endi, lan paling kabeh mlaku ing sadawane wilayah Volga Rusia, lan dudu SSR Ukrainia - ngelingi kaping pirang-pirang pribumi Ukraina mrentah USSR, wektune kanggo ngomong babagan "paceklik sing disengaja" kanggo Rusia, sing diatur dening " Ukrainians", lan ora kosok balene ...

Ing Kulon dhewe, loro aspirasi sing nentang iki digabungake amarga ekspropriasi aktif wong non-Kulon dening Amerika Serikat lan Eropa (amarga kapitalisme liberal mbuwang balung sosial ing warga biasa), lan saiki - lan upaya kanggo nglukis. Rusia minangka "ala donya". Supaya ngomong, "ngadopsi pengalaman Ukrainia." Ora ana maneh podho antarane Kulon lan Ukraina - Kyiv ora duwe lan ora duwe sumber daya kanggo ngrampog wong utawa nyolong saka wong, kajaba kanggo warga dhewe lan ... Rusia. Kalebu ing wangun penarikan gas sing ora sah, ora mbayar pasokan gas, lsp. Nanging saiki, ing bagean republik sing isih bisa diarani Ukraina (minus "potongan" Krimea, DPR lan LPR), ora mung krisis, nanging standar sosial.

Sing, sembarang pro-Kulon, pro-Eropah "Maidan", lan iki ditrapake ora mung kanggo remnants Ukraina, wis pinasthi kanggo nggawa mung disappointments kanggo massa. "Maidan" ora bakal menehi wong Ukrainia apa padha teka iki "Maidan" kanggo. Menapa malih, kanthi bantuan "Maidans", pungkasanipun bakal njupuk crumbs sosial pungkasan sing isih tetep saka jaman USSR.

Bubar, kaya sing kacathet dening media ing Ukraina, "Doruchennya" Perdana Menteri Arseniy Yatsenyuk miturut nomer 44762/0/1-14 tanggal 04.12.2014/XNUMX/XNUMX dadi sumber terbuka. babagan owah-owahan sing dibutuhake ing tumindak legislatif Ukraina. Ketoke, dokumen kasebut cingak malah pejabat biasa saka pamaréntah Ukraina supaya padha mutusaké kanggo nuduhake "kabar apik" Yatsenyuk karo warga biasa saka negara saka overabundance saka emosi bursting wong. Iku ndadekake pangertèn kanggo kasebut kanthi teliti, sinau iki "Akta" dening kabeh wong sing ngadeg ing "Maidan" utawa sing ndhukung prinsip sawijining. Pancen, kanggo warga biasa, rencana kasebut minangka asil langsung saka kamenangan Maidan.

Makalah resmi iki diwiwiti kanthi nyenengake - kanthi tujuan kanggo ngurangi wakil saka Verkhovna Rada saka 450 dadi 150 wong, sing bakal ngidini anggaran kanggo nyimpen 424 yuta hryvnias. Nanging banjur ana perkara sing ora nyenengake kanggo "mrico" Ukrainia. Ing Konstitusi Ukraina, bebarengan karo nyuda wakil rakyat, diusulake kanggo nyuda periode wajib sekolah saka 11 taun dadi 9 lan ngilangi pendidikan gratis. Sugeng para siswa sing protes banget kanggo kabeh perkara sing apik ing Euromaidan.

Ukraina mbutuhake $ 10 milyar kanggo ngindhari standar, sing wis diomongake kanthi terbuka dening menteri Viking saka Lithuania Abromavicius. Kajaba iku, Kabinet Menteri Ukraina ngrancang mbatalake perawatan medis gratis. Ing wektu sing padha, perdana menteri ngusulake kanggo mbusak norma legislatif sing nglarang negara ngethok institusi pendidikan lan medis. Yaiku, universitas, klinik lan rumah sakit bakal dibayar kanthi lengkap, lan bakal luwih sithik. Kanthi iki, kita kudu ngucapake selamat ora mung sing pengin sinau lan dirawat, nanging uga para guru lan dokter.

"Reformasi" jero ing bentuk pemotongan lan pembatalan bakal mengaruhi sawetara program sosial sing dirancang kanggo kabeh bagean saka populasi. Direncanakake kanggo mbatalake kontrol radioekologi sing tambah (zona 4) lan mbenakake wates zona kontaminasi radiasi (nyimpen 902 yuta hryvnias). Iki tegese ora ana sing bakal ngontrol kahanan radiologi, lan akeh zona kontaminasi radiasi ora bakal dadi resmi maneh. Thanks kanggo iki, pamrentah bakal "ngapikake norma" kanggo mbayar ganti rugi lan menehi keuntungan kanggo warga sing dadi korban bencana Chernobyl. Ing tembung liya, akeh warga sing bakal kelangan kompensasi lan keuntungan kasebut, "toko Chernobyl" ditutup. Kabeh korban radiasi dijaluk ora kuwatir maneh. Yatsenyuk bakal ngirit udakara UAH 41 yuta babagan iki.

Kajaba iku, instruksi perdana menteri nyatakake yen sajrone perawatan ing rumah sakit, negara ora bakal menehi panganan pasien kanthi gratis (nyimpen 956 yuta hryvnia). Ing kasus iki, salah siji sanak keluarga bakal nganggo "jatah" kanggo wong sing ana ing rumah sakit, utawa sing lara bakal mbayar panganan. Bebarengan karo pendidikan gratis, siswa, uga bocah sekolah lan guru, uga bakal kelangan lelungan gratis. Ora bakal ana lelungan gratis ing transportasi umum lan pensiunan.

Pamaréntah Ukraina mbayar manungsa waé khusus kanggo guru. Ing mratelakake panemume, padha ora rampung, nampa gaji gedhe. Mulane, dheweke bakal nambah beban pengajaran dadi 22 jam seminggu (nanging iki ora dadi watesan, amarga ing AS beban guru guru yaiku 30,5 jam), ngirit 853,5 yuta hryvnia. Umumé, pranata babagan pendanaan anggaran wajib industri iki ing tingkat 10% saka pendapatan nasional bakal dibusak saka Hukum Ukraina "On Education". Sing padha bakal ditrapake kanggo pendanaan ilmu (kanthi wajib 1,7% saka PDB) lan perawatan kesehatan (kanthi 10% penghasilan nasional). Ing Ukraina, pendidikan, ilmu pengetahuan lan kesehatan kudu dilalekake. Iki sing dikarepake para pemimpin "Maidan", lan mulane "Maidan" dhewe.

Kajaba iku, ambang indeksasi bakal diunggahake, ganjaran dhuwit kanggo atlit lan pelatih bakal dikurangi 50%, volume dhukungan finansial anggaran kanggo perusahaan bakal dikurangi, program sing ditargetake negara bakal dibatalake, peraturan negara babagan rega obat kanggo hipertensi. pasien bakal mandheg, jumlah karyawan sektor publik bakal suda, lsp.

Kamenangan "cara urip Kulon"? ya wis. Nanging amarga ... pembantaian bangsa Ukraina, sing ora siap (lan ora ana apa-apa - Barat ora butuh perusahaan Ukraina "ing kahanan kerja", ora ana sing bisa ngedol produk remanufactured) nyatane pamrentahane dhewe bakal mati kaliren. Elinga yen disetujoni, kaya Presiden Poroshenko, dening panguwasa AS.

Dadi saiki ing Kyiv lan ngluwihi - pilihan antarane standar lan "therapy kejut", nanging mung kanggo populasi - ora oligarki lan "Westerners". Ing bidang panentu pensiun, direncanakake kanggo nambah umur pensiun (kanggo wanita nganti 10 taun, kanggo pria nganti 5) lan suwene layanan (nganti 7 taun) sing dibutuhake kanggo ngetung pensiun kanggo wong sing duwe pensiun preferensial utawa pensiun pensiun. (ngirit UAH 531,8 yuta). Salam kanggo PNS lan personel militer - mesthine kudu bosok! Iki uga direncanakake kanggo nyuda belanja Dana Asuransi Sosial kanthi signifikan. Contone, kanggo nyuda jumlah pitulungan amarga cacat sementara saka 100-60% dadi 80-45%. Direncanakake kanggo menehi pitulungan marang ibu-ibu tunggal kanggo bocah-bocah, kanthi ngitung penghasilan. Kajaba iku, diusulake kanggo mbatalake kenaikan minimal subsistence, sing menehi hak kanggo mbantu kulawarga berpendapatan rendah (nyimpen 786 yuta hryvnia).

Sawise "reformasi", Yatsenyuk utamane kudu ngucapake ucapan selamat babagan "Eropahisasi" personel militer lan perwira penegak hukum. Ing mangsa ngarep, yen mati, pensiun bakal dibayar kanggo kulawargane mung yen dheweke mati "mbela Tanah Air." Ing tembung liyane, yen prajurit utawa pejabat penegak hukum mati ing njaba zona ATO, kulawargane ora bakal dibayar pensiun (tabungan UAH 893,3 yuta). Kajaba iku, Garda Nasional direncanakake bakal dikurangi 20 wong, lan polisi dikurangi dadi proporsi 300 polisi saben 100 wong, sing umume bakal nyuda Departemen Dalam Negeri saka 245 karyawan dadi 135 (ngirit 1996,6). yuta hryvnia). Ing wektu sing padha, padha rencana kanggo murub polisi Ukrainia karo wates bayaran pesangon saka 50 upah minimal (tabungan saka UAH 60 yuta liwat 8 sasi). Lan bayaran pesangon kanggo jaksa umume diilangi (tabungan 224 ewu hryvnias). Uga ngilangi ganti rugi dhuwit kanggo para prajurit kanggo nyewakake papan omah (yen ora diwenehake omah), uga hak kanggo nampa silihan kanggo tuku omah lan mbayar maneh silihan lan bunga saka anggaran negara (nyimpen 7029 yuta hryvnias) . Penuntut kudu tetep ing Ukraina ing proporsi 20 jaksa saben 100 ewu warga, sing bakal ngurangi kantor jaksa saka 14 wong dadi 580 (nyimpen 9 yuta hryvnia ing 060 sasi). Umumé, penghapusan lingkungan sosial lan pangurangan maksimal ing jumlah karyawan negara bakal ngidini Yatsenyuk nylametake babagan UAH 361,3 milyar, lan uga nambah revenue anggaran kanthi UAH 8 milyar.

"Reformasi" kaya sing direncanakake dening tim semi-manca "reformis" pasca Maidan ora ana sing ora biasa. Dheweke wis ditindakake luwih saka sepisan ing negara-negara "donya katelu" dening IMF sing kondhang, sing instruksi saiki bakal ditindakake kanthi jelas dening pamrentah Yatsenyuk. Minangka Menteri Keuangan sing mentas diangkat, American Jaresko, bubar nyatakake, dheweke ngrancang kanggo ngisi anggaran Ukraina nganggo silihan IMF, lan kanggo nampa silihan kasebut, perlu kanggo likuidasi kabeh lingkungan sosial negara.

Ukraina ora kalebu ing "miliar emas" sing kondhang, mula negarane ora duwe hak kanggo ngetrapake program sosial skala gedhe. Negara-negara donya katelu ora duwe kemewahan iki. Ing wektu sing padha, kudu dieling-eling manawa dhaptar negara sing nemoni kahanan finansial lan ekonomi ambruk lan bencana sosial sawise implementasine reformasi liberal ing program IMF cukup dawa. Kanggo ngringkes asil aktivitas internasional IMF, perlu kanggo nguripake temuan Brian Johnson, co-penulis Indeks Kebebasan Ekonomi taunan, sing nyatakake yen program reformasi strategis digawe dening IMF kanggo non-Kulon. negara wis rampung gagal. Panaliten taun 1997 dening dheweke lan Brett Schaefer kanggo Yayasan Warisan nuduhake yen antarane taun 1965 lan 1995 IMF nyoba "nylametake" 89 negara. Saiki, 48 wong ora ana ing kahanan sosial-ekonomi sing luwih apik tinimbang sadurunge nampa dhuwit IMF, lan 32 saka wong-wong mau wis dadi luwih mlarat, amarga ana ing ambruk ekonomi. Ana sing padha nunggu sisa-sisa SSR Ukrainia ...

Ngendi arahe? Wangsulan pertama yaiku mundhake kriminalisasi urip saben dina ing Ukraina. Wis, tingkat angkara wis thukul dadi luwih sing malah pejabat (Stanislav Rechinsky, penasehat kanggo kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina) ngakoni yen sawise "Maidan" angkara ing negara tambah dening 40-50%. Ahli Kamentrian Dalam Negeri wis kanthi terang-terangan ujar manawa ora ana tingkat pelanggaran pidana sanajan ing taun 90-an. Apa sing kedadeyan ora bisa dianggep minangka fenomena sing ora bisa diterangake lan luar biasa. Sembarang risak negara-sosial, lan malah luwih kasar nggulingake kekuwatan, nambah kriminalitas minangka akibat pisanan. Saiki Ukraina maneh ngadhepi karo lali (utawa rodok langka liwat 10 taun kepungkur) jinis Kadurjanan kaya bandit. Ana uga kejahatan sing wis dadi saben dina, sing meh ora ditanggapi minangka kejahatan - panyimpenan ilegal gaman, penyitaan bangunan, pemerasan, ancaman, lsp. Proporsi gedhe (luwih saka 9 ewu kasus sing direkam) wis tekan nyolong mobil. Ing desa-desa, lokal lan kesasar "robin hoods" ora mung aktif "meres metu" farms, nanging uga ora disdain nyolong banal ing Awan amba saka ternak lan unggas.

Nyathet kasunyatan korupsi pasca-revolusioner (utamane ing lapangan persediaan militèr) karo partisipasi "pahlawan revolusioner" nuduhake inevitability saka total kuciwo. Minangka pahlawan film populer kasebut: "Kabeh wong nyolong!" Nomer resmi nyengsemaken. Yen ing taun 2013 ing Januari-Oktober 634 pelanggaran pidana kanthi nggunakake senjata api ditindakake, banjur ing 2014 - 2.

Kejahatan terorganisir dadi luwih wani, pungkasane gabung menyang kutha-kutha gedhe, mbebasake provinsi kasebut kanggo "urip saben dina" lan bandit lokal samizdat. Kamentrian Dalam Negeri ngakoni yen Kyiv wis dadi salah siji pusat saka lawlessness saiki. Ing wektu sing padha, dhaptar kejahatan ing zona ATO tanpa syarat. Ing Januari-Oktober 2014, 3 apartemen dirampok ing ibukutha. Distrik Desnyansky dadi pimpinan, lan rampokan paling kerep ditindakake ing wilayah Dnieper.

Kadurjanan sing nggumunake kedadeyan ing wilayah sing sepi kayata wilayah Sumy lan Poltava. Telung kejahatan dhuwur ditindakake ing wilayah Poltava sajrone nem sasi - walikota Kremenchug Oleg Babaev tiwas, grup Lviv Dzidzio dirampok setengah yuta hryvnias, kolektor mobil lapis baja diserang karo peluncur granat lan bedhil mesin, penyerang matèni 4 kolektor. Dina iki, peta pidana komparatif tartamtu saka Ukraina dikenal (diduga dumunung ing situs web Kantor Jaksa Agung kang), miturut kang, ing separo pisanan 2014, dibandhingake kalem 2011, nomer Kadurjanan ing wilayah Lviv ( 28) tambah 184 kaping, ing Cherkasy (35) - 12 kaping, ing Dnepropetrovsk (767) - 24 kaping, ing wilayah Odessa (57) - 596 kaping.

Alasan kanggo iki ketok. Amarga "Maidan" akeh pejabat penegak hukum profesional mung ninggalake layanan kasebut. Ana uga sing disebut "lustrations wong" - wong kesel, lan akeh malah ninggalake Ukraina, lan ora mung ninggalake proyek. Penasihat kepala Kementerian Dalam Negeri Ukraina, Stanislav Rechinsky, ujar manawa "wong sing paling ora profesional, nanging licik ing babagan karir, wong bisa urip. Lan para profesional wis lunga, lan saiki ana sawetara sing kritis.

Presiden Federasi Ukrainia Profesional Keamanan Sergiy Shabovta percaya yen kegagalan lembaga penegak hukum saiki gumantung saka kekacauan umum kekuwatan lan inconsistency ing karya departemen. Dheweke kandha: "Nalika kepala Kementerian Dalam Negeri nyediakake wektu akeh kanggo jaringan sosial, para bawahane nggawe pernyataan sing bodho lan ora kompeten ... Kanggo aku, iki pancen nggegirisi."

Masalah serius yaiku macem-macem "batalyon" lan substitusi fungsi penegak hukum saka badan negara. Miturut Anatoly Boreyko, analis Kyiv, "mayoritas anggota saka formasi kasebut buta huruf kanthi sah, dheweke wis bola-bali bertentangan karo hukum, nggawe keputusan ing papan kasebut ora adhedhasar undang-undang saiki, nanging asring manut. emosi lan gagasan keadilan dhewe.

Alesan liya kanggo nambah jumlah kejahatan yaiku nyolong senjata api lan senjata ringan saka gudang militer, uga departemen regional Kementerian Dalam Negeri lan SBU. Miturut data kira-kira, ing tangan (sanajan sawise legalization saka macem-macem unit pertahanan diri) dina iki ana bab 10-12 ewu senjata api. Wigati dimangerteni manawa kejahatan nggunakake peso luwih sithik tinimbang karo senjata api. Aliran senjata teka saka "zona ATO", lan kanggo mungkasi aliran iki, miturut panguwasa, iku arang banget angel. Penjualan pistol, bedhil mesin, granat ilegal wis dadi salah sawijining penghasilan utama ing jagad kriminal modern ing Ukraina. Rega AKSU ing pasar ireng kisaran saka 13 kanggo 20 hryvnias.

Antarane alasan kanggo nambah angkara, siji uga bisa nimbang wutah dhuwur saka aggressiveness masyarakat sakabèhé, ngendi mayoritas nganggep piyambak "pejuang nglawan piala." Iki nyebabake ambiguitas ing motif kejahatan. Profesor Akademi Advokasi Ukraina Viktor Boyarov prédhiksi "tambah kejahatan sengit, adhedhasar warna kulit, basa, kelompok sosial, lan liya-liyane. Pungkasane, kabeh bakal rampung karo pembunuhan, kerusuhan lan malah pembantaian." Ketegangan sosial lan kemiskinan masyarakat kanthi cepet uga bakal dadi kayu bakar ing geni saka kejahatan Ukrainia.

Wartawan TV Kyiv sing kondhang, Kolonel Kementerian Dalam Negeri Konstantin Stogniy, ing antarane alasan kriminalitas sing akeh banget, nyebutake "pembebasan saka tanggung jawab wong sing wis nglakoni lan nindakake tumindak ilegal sing mbukak", uga " amnesti revolusioner", sawise kang ora mung "revolusioner tatu, nanging biasane kriminal" dirilis. narapidana, kalebu nglanggar mbaleni. Sawetara wong-wong mau melu ATO, sawetara wis suwe "seneng-seneng ing kamardikan" ing dalan dhuwur.

Kita ora kudu lali babagan keluwesan sing luar biasa ing jagad kriminal, sing tansah efektif lan efisien nanggapi owah-owahan. Entri Krimea menyang Federasi Rusia, perang lan kabijakan keras para pemberontak DPR lan LPR marang para penjahat (nganti eksekusi) meksa para penjahat lokal (bagean penting) pindhah menyang wilayah sing luwih tenang ing Tengah lan Ukraina Kulon. Iki utamané katon ing hubungan kanggo traffickers tamba sing wis cetha pindhah menyang kulon. Dikarepake yen owah-owahan iki bakal mbutuhake ora mung tuwuhe kecanduan narkoba, nanging uga tuwuhe jinis kejahatan sing ana gandhengane karo pecandu narkoba - nyolong, rampokan, hooliganisme.

Kekacauan kriminalitas wis nutupi Ukraina. Ing wektu sing padha, kabeh veteran saka Kementerian Dalam Negeri njamin yen mundhak nyata kejahatan durung teka. Ana kahanan ing ngendi kejahatan bisa ditutupi dening kabutuhan politik lan "prihatin patriotik kanggo negara." Ora ana prospek sing cerah, mung ana saran - waspada lan ati-ati. Menapa malih, kahanan ing Vinnitsa, Kharkov, Odessa, uga nalika "Maidan" ing Kyiv, nuduhake yen perwira penegak hukum "bisa diantemi lan dipateni" kanthi impunity. Nanging, yen sampeyan pracaya "tandha revolusioner", katelu utawa papat "Maidan" wis brewing ing Kyiv, ing kutha-kutha ana energi terus-terusan lan krisis sosial.
Pengarang:
Sumber asli:
http://www.regnum.ru/news/polit/1899726.html
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gans1234
    Gans1234 1. mars 2015 06:37
    + 21
    Dheweke bakal ngrasakake "asil" sajrone 10-15 taun maneh.
    Padha ngatur kanggo awake dhewe oasis kamardikan lan demokrasi ing gendero Bandera, tanpa mecahaken masalah sosial lan umum saka wong, matèni ekonomi ing sadawane dalan, uga, wis ngetung ing prakara iki, padha munggah menyang Eropah kanggo reformasi lan luwih apik. urip
    Pertengkaran ora diilangi, kabeh ngambang, kerugian lan tanggane kebanjiran, lan ubin Finlandia ambruk, lan sikile dadi teles, lan ambune ora enak banget ...
    1. gilarom
      gilarom 1. mars 2015 06:54
      +8
      Wangsulan: Bab ingkang utama, sawise kabeh, padha weruh lan ngerti carane iku bakal, kabeh iki wis ana ing republik liyane, mung sanalika sawise ambruk Uni. Ing Ukraina, iki kedadeyan kanthi wektu tundha 20 taun. Lan padha ora sinau apa-apa sak iki wektu.
      1. Tanah kelairan Rusia
        Tanah kelairan Rusia 1. mars 2015 08:00
        +1
        Babagan apa sing kedadeyan bisa dicritakake, kaya ing paribasan - Percaya marang wong bodho karo kaca .uy.

        Otak nggodhok. Dadi akeh sing mati wong sing ora salah.
        Dadi akeh humiliation, apa crita tawanan milisi worth.
        Wong-wong sing bisa nindakake iki ora pantes kanggo pengadilan - kudu digawa menyang alun-alun lan ditinggal.
        Lan banjur, minangka Gusti Allah bakal ngadili.
      2. Petrik66
        Petrik66 2. mars 2015 16:34
        +1
        Dheweke duwe kabeh iki - kejahatan, apa ana penurunan standar urip ing taun 1991? Nanging mlaku ing rake padha olahraga nasional Ukrainia. Mung liwat upaya saka USSR, akeh perkara sing dipompa menyang Ukraina sing kekacoan iki kurang kuwat tinimbang Moldova, utawa kita, utawa Asia Tengah.
    2. mambu
      mambu 1. mars 2015 07:42
      + 10
      Kutipan saka Gans1234
      Dheweke bakal ngrasakake "asil" sajrone 10-15 taun maneh.

      Ora setuju babagan 10 taun. Tragedi iki bakal tansah dirasakake - lan 10, lan 20, lan 30 taun sabanjure, lan luwih saka wektu iki. Iki masalah akeh generasi. Tragedi iki kanggo wong normal. Ora mung ing Ukraina, nanging uga ing luar negeri. Pira anak sing ora bakal dilairake, pira pincang. Carane akeh sing trauma mental. Ya, lan mung ngrusak omah, tambang, industri. Lan nalika kabeh iki bakal dibalèkaké ora dingerteni. Kabeh lawlessness iki diatur dening paling redneck saka populasi kanggo dhuwit lan ing instigation saka jalmo jaban rangkah. Sampeyan kudu diakoni manawa kita uga duwe tokoh kasebut. Wingi ing kene ana sing ditembak ing sirah lan ing jantung, sing nduweni, ketoke, nindakake sing paling apik. Akurat ing ngisor Maret. Ayo ndeleng kepiye pungkasane dina iki. Muga-muga kita ora bakal ngetutake dalan Ukraina.
      1. smith7
        smith7 1. mars 2015 09:00
        +2
        Ing akun kasunyatan sing b.y.dlo diatur Maidan, aku ora setuju. Paling kamungkinan diatur dening pengkhianat nyata, wong-wong sing "ing payroll" ing kedutaan Amerika. Dheweke kanthi cekap "memanasake" para intelektual sing dihormati lan populer lan "ngeculake" sayap-tengen, sing wis suwe dilatih kanthi gething marang Rusia. Kabeh. Iki kabeh sing dibutuhake. papan informasi ing kontrol. Sabanjure bab teknologi. Komandan Maidan Parubiy, kanthi kolaborasi karo Nalyvaychenko, ngatur "swarga satus" lan "impotensi" Yanukovych. Cookies Nuland iku wis meh liwat arch triumphal. Aku ora bakal kaget yen Nemtsov apes uga "diatur" saka Departemen Luar Negeri ... Kita ora bakal ngerti iki ing umur kita. Lan resmi bakal dadi pemenang ing Perang Donya 3rd pengin.
    3. uri
      uri 1. mars 2015 08:54
      +4
      su banding
      1. Vadim237
        Vadim237 1. mars 2015 10:55
        +1
        Lan titik kasebut bakal pindhah menyang Kyiv, uga, dheweke bakal teka, banjur apa? - anarki lengkap lan perang sipil, akeh partai bakal wiwit mbagi kekuwatan ing antarane awake dhewe; ing kahanan iki, IMF bakal mandheg ngetokake dhuwit, lan minangka asil, mbuwang Hohloreikha menyang jurang sing ora bisa bali, lan ana pati alon lan banget nglarani.
      2. Lelek
        Lelek 1. mars 2015 13:12
        +1
        Siji tembung sing bener saka dill iki: "Pak Presiden - SINGULER INI".
        Anarki lan kerusuhan bersenjata minangka faktor sing ngrusak. Dheweke ora ngasilake apa-apa, mung ngrusak. Ya, prajurit apes iki bakal mbuwang junta Kyiv, lan sapa sing bakal teka ing panggonane? Malah luwih radikal, nesu, luwe, fasis langsung, luwe kanggo mbales dendam lan kekuwatan, lan kantong dhuwit wayang sing padha sing bakal tuku para fasis kasebut bakal teka. Negara sing lara terminal yaiku mantan Ukraina. negatif
      3. setan1978
        setan1978 1. mars 2015 13:59
        +2
        Skizofrenia langgeng! sedulur
        Kabeh video-We nganti kuping ing guano nangis , Parasha-SUCH A Parasha wong bodho , kita dirudopekso wassat , kita lintang belay , lan ing pungkasan - Sala kanggo Pahlawan, Sala kanggo Pahlawan !!!! sedulur Nyuwun wong bodho Ngeri arep mangan opo???!!! opo Nyuwun
      4. ZORKA76
        ZORKA76 1. mars 2015 19:36
        0
        Tembung suci ing pungkasan ... Arah tengen
    4. denis fj
      denis fj 1. mars 2015 10:08
      +2
      Sing paling penting kanggo dheweke yaiku mlumpat lan dheweke seneng! Bangsa Ukrainia bangsa batur, pan tansah manut!
    5. waterdolaz
      waterdolaz 1. mars 2015 10:41
      0
      Sapa sing pungkasan tetep ing Ukraina kudu mbayar utange.
    6. stalkerwalker
      stalkerwalker 1. mars 2015 12:24
      +2
      Kutipan saka Gans1234
      Dheweke bakal ngrasakake "asil" sajrone 10-15 taun maneh.

      Sing paling awon yaiku yen "demokratisasi" iki ngubungake kegagalane ing kabeh arah karo perang sing "Rusia nglawan Ukraina" lan "periode reformasi sing cendhak banget."
      "Ide" Qiu iki di-push dina liyane ing TVC R. Babayan dening ilmuwan dill-politik Karasev lan dill-wakil Kovtun (sing terakhir dadi "kadhaftar" ing saluran TV Rusia) lan pemberontak Rusia sing gabung.
    7. Starover_Z
      Starover_Z 1. mars 2015 12:28
      +1
      Ngendi arahe? Wangsulan pisanan yaiku

      Ganti jeneng Ukraina: Was UKRAING - Dadi: EURO-SOMALIA !
  2. vglazunov
    vglazunov 1. mars 2015 06:41
    +6
    Buang Maidan menyang AS lan Inggris, supaya dermocracy hawk dhewe.
  3. slizhov
    slizhov 1. mars 2015 06:44
    +4
    MATI TO FASIS!
  4. Kovlad
    Kovlad 1. mars 2015 06:51
    +4
    Presiden Federasi Ukrainia Keamanan Profesional Sergiy Shabovta percaya yen kegagalan lembaga penegak hukum saiki gumantung saka kekacauan umum kekuwatan lan inconsistency ing karya departemen.


    "Gagal" iki diwiwiti nalika "Berkut" diremehake lan dilebokake ing dhengkul.
  5. dhasar
    dhasar 1. mars 2015 06:54
    + 12
    Sabanjure "Maidan" bakal bobbing ing pengering rambut ...
  6. Putinets
    Putinets 1. mars 2015 06:55
    +4
    Iki mung wiwitan. Sing paling menarik yaiku nalika fasisme ditutupi cekungan, pamrentah anyar uga kudu melu "lustrasi" - setengah saka perwira polisi lan birokrat dilumuri getih. Tinimbang Reruntuhan, sampeyan kudu nggali segara utawa mbangun situs anyar.
    1. pasifik
      pasifik 1. mars 2015 22:40
      +1
      Iki maydauns lustred sing bakal digali lan dibangun. Utawa, kanggo mbangun maneh kabeh sing wis rusak. Lan sampeyan kudu miwiti karo Donbass.
      Sejarah mbaleni dhewe: ing Jerman, kabeh uga diwiwiti kanthi prosesi obor, lan dipungkasi kanthi pemugaran kutha lan perusahaan sing dirusak dening obor.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 1. mars 2015 07:00
    +1
    ing Kyiv, katelu utawa papat "Maidan" wis brewing


    Minangka ngandika: "Kanggo apa padha perang kanggo, padha mlayu menyang iku." Lan malah padha wis wiwit mangan (politik) saben liyane.
    1. Vadim237
      Vadim237 1. mars 2015 11:00
      0
      Mung iki Maidans anyar ora bakal bantuan saka luwih mbuwang negara menyang bolongan ekonomi.
    2. Lelek
      Lelek 1. mars 2015 20:29
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Lan malah padha wis wiwit mangan (politik) saben liyane.


      Rauh mikir. Sponsor wiwit gabung:
  8. Pitbull59
    Pitbull59 1. mars 2015 07:11
    + 14
    Aku maca artikel kasebut kanthi teliti. Lan siji pitakonan crept menyang pikiranku: "Kepiye carane Ukraina bakal nggawe dhuwit?" Kanggo ngisi treasury, sampeyan kudu entuk dhuwit, lan ora ngethok barang mbuwang kanthi lengkap ... Iki minangka langkah sementara. Saiki "panguwasa" Ukraina ora pengin entuk dhuwit (mung pengin nglampahi), utawa mungkin ora ngerti carane, padha pengin, pisanan kabeh, kanggo ngisi kanthong lan mbucal ing luar negeri. Lan ing kana, aja nganti Ukraina ambruk kaya Yugoslavia! Ana ing Ukraina Donbass. Iki nggawa 70% saka pendapatan reged kabeh negara. Saiki ora ana Donbass. Mulane, perlu dipotong, nyuda, lsp. Ana sing bakal mbuwang otak menyang Endhog, Pendeta Getih lan Tukang Gula Getih. Senajan wis kasep babagan otak ... Kuburan bongkok bakal ndandani!
    1. alien50
      alien50 1. mars 2015 07:27
      +1
      "Lan kepiye Ukraina bakal entuk dhuwit?"

      Prostitusi bakal ...
      Senajan, kok dadi?
      Dheweke entuk dheweke lan entuk.
      Ana ing Rada, kabeh pelacur iku Merikosian, nanging Yahudi-Inggris.
      Ya, pirang-pirang wanita Ukraina sing mlarat ing ATO? Lan ana sing bakal nggunakake. Sampeyan kudu menehi panganan!
    2. smith7
      smith7 1. mars 2015 09:08
      +1
      Yaytsenyukh, Bloody Pastor lan Bloody Confectioner ora butuh otak kanggo ngunggahake ekonomi Ukrainia. Dheweke ora butuh proyek iki. Padha ora ana kanggo sing. Ing guise mulihake negara, dheweke bakal ngedol aset Ukrainia cair. Dheweke bakal kerja kaya manajer anti-krisis klasik. Padha bakal nggabung, soko sing tansah duwe rega, ing "rega murah motivasi." Contone http://topwar.ru/70015-50-akciy-konteynernogo-terminala-ilichevskogo-porta-ukrai
      na-pereshli-v-ruki-amerikanskoy-kompanii.html. Iki bakal kedadeyan sajrone 2 ... 3 taun sabanjure.
    3. APASUS
      APASUS 1. mars 2015 10:17
      +1
      Kutipan: Pitbull59
      : "Lan carane Ukraina bakal nggawe dhuwit?". Kanggo ngisi treasury -

      Dadi cetha meh langsung yen kapribaden iki ora bakal entuk apa-apa. Titik balik yaiku proyek-proyek dhuwit gedhe saka Poroshenko lan Co. - ATO, Yaytsenyukh - pambangunan tembok. Sawise wektu iki, bisa langsung kanggo prédhiksi ambruk negara ing kabeh wujud.
      Ukraina entuk sumber daya finansial kanthi ngrusak lingkungan sosial, ngrusak negarane bakal tiba ing jurang.Saiki ora ana pitakonan babagan ambruk negara, saiki wis ora ana maneh, saiki pitakonan anane etnis kaya ngono. wis dadi luwih. Garis Svidomo. Para nasionalis bakal miwiti daur ulang, ngrusak lan nyalahake saben liyane.
      1. Lelek
        Lelek 1. mars 2015 20:31
        0
        Kutipan saka APAS
        Saiki pitakonan babagan eksistensi etnis sing kaya ngono saya tambah akeh.


        Nyedhot wis diluncurake suwe lan ora lara:
    4. michael3
      michael3 1. mars 2015 11:56
      0
      Kepiye carane Ukraina bakal entuk dhuwit?

      Lan iku banget prasaja. Ana sawetara mineral ing kono. Dadi bakal padha ditambang, lan kanggo crust roti. Lan saben wong sing ora seneng karo kahanan iki bisa milih alternatif - mlayu utawa mati.
  9. alien50
    alien50 1. mars 2015 07:16
    0
    Bosen karo babi-404 sing ora ana negara iki ....
    Rusia anyar bakal misahake, ngubengi 5 larik eri karo ladang ranjau, lan supaya padha mangan mungsuh!
    Mungkasi nyedhiyakake kabeh! Transit uga.
  10. aszz888
    aszz888 1. mars 2015 07:19
    +1
    Lan kembang-kembang Nazi durung teka!
    Lan iku ora adoh!
  11. Pilot
    Pilot 1. mars 2015 07:23
    +4
    Ing Ukraina, Sharikov wungu kanggo kuwasa. Apa sing metu saka iku katon kanggo kabeh wong. Iki minangka conto sing paling apik babagan apa sing ora kudu ditindakake. Liyane iku tembung.
  12. 11111mail.ru
    11111mail.ru 1. mars 2015 07:24
    +4
    Ora ana negara siji wae sing sukses nglawan populasine dhewe. Shitcrats kita ngirim ora lali bebener prasaja iki uga.
  13. Kitrouve
    Kitrouve 1. mars 2015 08:08
    +3
    Ngapura wong-wong mau Gusti! padha ora ngerti apa sing lagi dilakoni. mratobat. rusak TV. nyuwek belang. ngedol senjata -tuku shovels -go gali kebon -musim semi wis teka! sampeyan luwih apik kanggo tuwuh lard lan kentang tinimbang ing perang lan politiking!
    1. avt
      avt 1. mars 2015 10:23
      +2
      Kutipan saka kitrouve
      Ngapura wong-wong mau Gusti! padha ora ngerti apa sing lagi dilakoni.

      ora Iku mung sing padha ngerti! Kabeh iki diwiwiti kanthi sadar lan ditampa dening mayoritas populasi proyek "Ukraina 1991" sanajan sadurunge Konspirasi Belovezhskaya. Nanging sampeyan bener babagan liya - luwih adoh menyang alas, luwih akeh kayu bakar. kabeh pihak mimpin kanggo kasil fatal ... Ing tentrem menowo kali antarane Timur lan Kulon, liwat kang "sial Muscovites" sing WAJIB "kanggo mbangun jembatan" - tansah mbayar eurovibor, ambruk Lan wong umum Western tinimbang a tawaran susu nursing ... dilat, gabung, supaya ngomong, asal saka peradaban kanggo panggonan kanggo mangan. ngguyu Nanging lelucon iku guyonan, nanging durung ndharat ing pesisir, "beoeg" isih ana ing ngarep, lan ngarep minangka jalur ombak ing karang. ngguyu
      1. 11111mail.ru
        11111mail.ru 1. mars 2015 10:41
        +1
        Kutipan saka avt
        durung ndharat ing gisik, "beoeg" isih ana ing ngarep, lan ngarep ana jalur ombak ing karang.

        Oh, lan ing mripatku ana gambar banjir sing kebanjiran cesspool, lan iki ... kakly, werna kuning ing banyu biru, katon saka langit biru ... Ora, aku dudu pelukis laut. .
  14. Wong Neraka
    Wong Neraka 1. mars 2015 08:09
    + 17
    Kene ora tega kaklov luwih. Ora ngapura babar pisan.
    Nalika tragedi 2 Mei kedaden, aku yakin saiki kabeh publik Ukraina bakal nglakoake, ngadeg, protes lan nduduhake .... sawetara kewan lan pembunuh, liyane pengecut lan pengkhianat.
    Ukrainia saiki mangan dhewe Ora ana rasa welas lan pangapura Iki kejem, aku setuju Anak lan wong tuwa lagi nandhang sangsara. Nanging iki urip, alam.
    Kita kudu prihatin babagan kesejahteraan rakyat, negara kita. Bosen karo spekulasi sing terus-terusan babagan wong "sadulur". Padha vilify minangka padha arep, padha matèni wong, lan soko sethitik - "Apa bab kita?", wong sedulur langsung.
    Awake dhewe ora apik-apik ing negara, ayo padha nguri-uri bangsane.

    Dene para kaklov, wong-wong sing grundel "...yak to gilyak" akeh banget (mung gedhe) wis ndhelik ing Rusia saka perang, saka tentara, lsp. Lan pira maneh sing bakal teka ... Lan nalika teka ing kene, dheweke langsung dadi "apik", katon ing mripate, eseman, ngukum junta ... lan dheweke duwe anjir ing kanthong.
    Kok aku duwe tetangga kaya ngono? Aku ora ngomong babagan buruh migran sing ngedhunake rega tukang bangunan. Lan iki, sapisan, minangka kesejahteraan ewonan kulawarga Rusia kita, sing bapak-bapak, putra-putrane, sadulur-sadulure entuk dhuwit ing konstruksi. pundhak. Utawa apa sampeyan mikir yen kabeh sing ana ing sakubenge dhewe ana, dibangun, lsp. Pajak minangka komponen penting banget ing negara apa wae, lan sampeyan kudu mbayar.
    Kajaba iku, tambahake kejahatan saben dina ing latar mburi pemukiman (pengungsi) lan ketegangan sosial.

    metu? Nutup tapel wates. Ketik rezim visa. Sapa sing butuh (sing duwe sedulur ing kene - bakal nampa visa tanpa masalah). Liyane, sing teka ing kene kanggo "urip sing apik" - mung liwat komisi: sampeyan duwe gelar akademik, kualifikasi lan spesialisasi sing dibutuhake dening negara - sambutan. Makarya kanggo kabecikan negara, ngunggahake, mbayar pajeg. Liyane, nuwun, Rusia dudu karet.

    P.S.
    Aku lair lan gedhe ing USSR. Aku ora nate mbagi wong Rusia dadi warga negara. Kanggo kula, sing Ukrainia, sing Uzbek - kabeh padha "Rusia", kita "Soviet". 2 Mei 2014 Odessa nuduhake yen aku ora pengin ana hubungane karo kakla.NOH.

    "Kita ora bakal lali, kita ora bakal ngapura!" (karo)
    1. 11111mail.ru
      11111mail.ru 1. mars 2015 10:47
      0
      Quote: Infernal Man
      Aku ora pengin ana apa-apa karo kakla.

      Iki "bocah garne" duwe kurator, aja lali babagan dheweke. Tanpa dhukungan ideologis lan finansial, kabeh sampah Novo-Bandera ora luwih larang tinimbang pembalut sing digunakake dening Psaki.
  15. ora cesar
    ora cesar 1. mars 2015 08:09
    +2
    sampeyan kudu mlumpat luwih intensif, bisa uga mlumpat liyane!
  16. Viktor Kudinov
    Viktor Kudinov 1. mars 2015 08:21
    0
    Negara Ukrainia nglawan kabeh kekuwatane nglawan rakyate, nyoba nyuda kanthi kuantitatif lan nambah kualitatif. Lan ing perjuangan iki, penjahat Ukrainia tumindak bebarengan karo panguwasa. Tujuane padha. Mula, kegiyatan aparat penegak hukum malah saya suda.

    Minangka babagan ekonomi sing direncanakake dening Yatsenyuk, woh-wohan, kaya sing dakmangerteni, bakal nerusake perang sipil. Sing ing wektu sing padha negara pungkasanipun tiba ing mlarat, iki, ketoke, ora keganggu Yatsenyuk utawa tim. negatif
  17. Wong Neraka
    Wong Neraka 1. mars 2015 08:22
    +1
    Kutipan: Pitbull59
    Aku maca artikel kasebut kanthi teliti. Lan siji pitakonan crept menyang pikiranku: "Kepiye carane Ukraina bakal nggawe dhuwit?" Kanggo ngisi treasury, sampeyan kudu entuk dhuwit, lan ora ngethok barang mbuwang kanthi lengkap ... Iki minangka langkah sementara. Saiki "panguwasa" Ukraina ora pengin entuk dhuwit (mung pengin nglampahi), utawa mungkin ora ngerti carane, padha pengin, pisanan kabeh, kanggo ngisi kanthong lan mbucal ing luar negeri. Lan ing kana, aja nganti Ukraina ambruk kaya Yugoslavia! Ana ing Ukraina Donbass. Iki nggawa 70% saka pendapatan reged kabeh negara. Saiki ora ana Donbass. Mulane, perlu dipotong, nyuda, lsp. Ana sing bakal mbuwang otak menyang Endhog, Pendeta Getih lan Tukang Gula Getih. Senajan wis kasep babagan otak ... Kuburan bongkok bakal ndandani!

    Iki stres.
    Sawetara wong saiki mikir babagan carane kita bakal manggon karo Ukraina ing mangsa ngarep. Saben uwong wis biasa ndeleng lan krungu babagan konvoi kamanungsan sing terus-terusan, bantuan gratis, lsp. Kakly banjur, kaya-kaya ora ana apa-apa, bakal teka ing negara kita kanggo entuk dhuwit. Rusia bakal ndhukung ekonomi negara manca saka bilai ... kenapa ing bumi ?! Nanging kabeh iki bakal!
    Tutup wates langsung! Perang wis rampung - setengah saka pengungsi bisa dikirim kanthi aman menyang tanah air, mbangun negara, urip, mbangun maneh apa sing wis dirusak. Lan ing Rusia, setengah saka pengungsi umume saka wilayah sing tenang ing Ukraina. .
    1. Viktor Demchenko
      Viktor Demchenko 1. mars 2015 10:09
      +1
      saka Maret 1, Ukraina ngenalaken entri menyang negara kanggo kita paspor asing, uga, lan wektu kanggo nindakake iki ing gambar pangilon. lan siji liyane, ora ana topik: Aku ora bakal kaget yen kuping SBU metu nalika mateni Nemtsov, sanajan aku ora tahan ... opo iku banget migunani kanggo wong-wong mau. hi
  18. Wong Neraka
    Wong Neraka 1. mars 2015 08:28
    0
    Kutipan: Viktor Kudinov
    Negara Ukrainia nglawan kabeh kekuwatane nglawan rakyate, nyoba nyuda kanthi kuantitatif lan nambah kualitatif. Lan ing perjuangan iki, penjahat Ukrainia tumindak bebarengan karo panguwasa. Tujuane padha. Mula, kegiyatan aparat penegak hukum malah saya suda.

    Minangka babagan ekonomi sing direncanakake dening Yatsenyuk, woh-wohan, kaya sing dakmangerteni, bakal nerusake perang sipil. Sing ing wektu sing padha negara pungkasanipun tiba ing mlarat, iki, ketoke, ora keganggu Yatsenyuk utawa tim. negatif

    dheweke pancen ora peduli. Nalika ambruk, kabeh peserta ing pagelaran iki mung mlayu karo barang sing dicolong ing luar negeri. Iki dudu wahyu, nanging saiki, saiki lan bakal ana. Sampeyan kudu dadi bodho naif ora ngerti iki, sanadyan padha pisanan lan ora pungkasan.
    Lan kaklov, kaya sing wis daktulis - ora sayang. Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu.
    Penting kepiye negara kita bisa nglindhungi kepentingan nasional lan warga negara. Warga Ukraina, sanajan "sedulur" (ugh) kita, dudu warga Federasi Rusia. Lan nylametake wong-wong sing ngobong rambute dhewe. ora tugas matur nuwun.
  19. penembake gunung
    penembake gunung 1. mars 2015 08:36
    0
    Ngurangi - nyuda. Rada, expenses, hukum nglaksaknano, pendidikan, ilmu. Sapi saka freebies. Mung apa sabanjuré? Pecah negara? Apa kabeh wong bakal nyebar ing wilayah lan kabupaten lan bakal nguri-uri ekonomi dhewe?
  20. Lyton
    Lyton 1. mars 2015 08:43
    +1
    Ingkang utama, gumantung saka apa sing kedadeyan ing Ukraina, yaiku kanggo nyegah kedadeyan kasebut ing Rusia, amarga sanalika kekuwatan dicekel ing Moskow (Allah pareng) dening jinis kayata Navalny utawa Hodor (Hayt), kabeh pimpinan regional liyane bakal saluted lan bakal ana edan padha, instruksi sembarang, mung kanggo tetep ing feeder lan kita kabeh, banget, bisa maneh tiba ing maelstrom perang sipil. (Gusti mboten sare)
  21. aksara swara
    aksara swara 1. mars 2015 08:49
    0
    "..Warga Ukraina ngetutake "pemimpin revolusi" ing taun-taun sing beda-beda menyang barricades kanggo tujuane dhewe, lan para pemimpin mimpin dheweke ana ing kono. Kita kudu nyelehake "pemimpin" kita karo wong-wong mau, lan ngajari "roh kita."
  22. Vladimir 70
    Vladimir 70 1. mars 2015 09:14
    +2
    Kutipan saka urii
    su banding

    iki dadi-disebut "atlit" tindak menyang tentara kanggo matèni kanggo 1000 UAH. ing dina! ora ana pitakonan babagan pertahanan Ukraina ing kene. Lan nalika ora entuk apa sing dijanjekake - 1000 hryvnia sedina, hryvnia uga nyusut - kulawargane ora duwe apa-apa - wong-wong iki nguwuh-uwuh ....
  23. 1-ST Engineer
    1-ST Engineer 1. mars 2015 09:16
    +4
    Kanthi biaya pengungsi Ukrainia, aku mikir yen sapa wae sing ditampa kanthi lengkap, dheweke bakal urip, mateni lan dadi luwih pinter, lan anak-anake wis dadi kemerahan. Nanging karo buruh sauntara, sampeyan kudu strictly teka minangka turis kanggo siji sasi lan ora luwih, yen, minangka buruh tamu, mung liwat distributor khusus, contone, kanggo nggawe kutha Rostov kaya iki, lan saka ing kono kabeh. liwat Rusia, ngendi apa jenis spesialis dibutuhake ... Yen ora, saiki padha bakal teka ing jumlah gedhe lan padha karo saben dina bakal ana liyane lan liyane yuta, nanging ora ana karya ing wilayah iki, lan gaji. kurang, lan ing ngendi kasusahan iki Ato-vtsy bakal lunga, mesthi, kanthi cepet ngethok rampokan dadi angkara ...
    1. Vladimir 70
      Vladimir 70 1. mars 2015 09:21
      +1
      Kanthi biaya pengungsi Ukrainia, aku mikir yen sapa wae sing ditampa kanthi lengkap, dheweke bakal urip, mateni lan dadi luwih pinter, lan anak-anake wis dadi kemerahan. Nanging karo buruh sauntara, sampeyan kudu strictly teka minangka turis kanggo siji sasi lan ora luwih, yen, minangka buruh tamu, mung liwat distributor khusus, contone, kanggo nggawe kutha Rostov kaya iki, lan saka ing kono kabeh. liwat Rusia, ngendi apa jenis spesialis dibutuhake ... Yen ora, saiki padha bakal teka ing jumlah gedhe lan padha karo saben dina bakal ana liyane lan liyane yuta, nanging ora ana karya ing wilayah iki, lan gaji. kurang, lan ing ngendi kasusahan iki Ato-vtsy bakal lunga, mesthi, kanthi cepet ngethok rampokan dadi angkara ...
      dadi manawa kanggo mriksa - nitih, ing bokong wuda lan bali menyang tanah air. Svidomo ora diobati.
      1. 11111mail.ru
        11111mail.ru 1. mars 2015 10:52
        0
        Kutipan: Vladimir 70
        kanggo mriksa - kang nitih, ing bokong wuda lan bali menyang tanah air. Svidomo ora diobati.

        Inggih, yen kuping, Cut off saka Yaytsenyukh albo babi, presents, banjur kita bisa menehi indulgence.
  24. Kelabu 43
    Kelabu 43 1. mars 2015 09:46
    +2
    Aku wis nulis babagan crita sing diwaca ing Internet ing minibus nang endi wae ing jembar Ukraina wiwit wiwitan bacchanalia sing diarani Maidan. Wong lanang nyopir lan wong umur pensiun lungguh ing jejere, salah sijine sing kudu ngobrol karo wong liya, bareng. Wong iku banget sedhih yen umure ora padha, yen ora, dheweke bakal "menyang Kyiv, menyang Maidan", wong kasebut saka "kita", yaiku, waras, dheweke takon, kanggo apa. Maidan wae??? Wong iki "nandhang sangsara" - supaya proyek bakal dibayar gaji apik, karo kang bakal bisa kanggo mundhakaken lan ngajari anak, pensiun prayoga, etc. Wong marang wong - "Dadi ing Uni lan b. wong Hung kanggo menit, lan banjur takon, kok padha ora ngomong iki ing TV? wong lanang
  25. provinsi
    provinsi 1. mars 2015 11:49
    0
    "Asil saka "Kyiv Maidan" minangka bencana sosial lan kriminalitas sing nyebar." Apa sing bener bener.
  26. T-73
    T-73 1. mars 2015 12:21
    +3
    Ing bab iku Ukrainians isih pracaya sing pinggiran - tse Europa. Iku babras liyane. "Ana wong, kaya wong, lan dumadakan kabeh padha langsung dadi cretins ... Paradoks ..." (c) Kita ngliwati titik balik kasebut ing kesadaran, nanging sanajan ing pinggir, kita mandheg. Ana tetep langkah menyang jurang, nanging uga para penyihir ora digoleki. Piye wae dheweke urip, kerja, percaya. Nanging ora frantic, ora bodho, kita padha ora zombified - sawise kabeh, kamardikan. Nanging wong-wong mau ora klelep ing sembarang. Lan iku nyenyet apa ngomong, nanging ora ana gelut kanggo pangan. Aku digunakake kanggo pindhah kanggo vodka malah karo hunchback, nanging aku tau weruh iku kanggo lenga kembang srengenge utawa mergo. Ing advance ing 1997, aku elinga, aku tuku 11 kaleng Nestozhen kanggo anak. Lan dheweke dhewe ... Ngeduk kebon, ing alas, mancing ... Wintering dhewe lan sawetara gaji (cathetan kanggo wektu tundha 8 wulan). Lan ora gas. Dadi kita duwe Arktik, lan wong-wong ing pinggiran ana alangan ing endi wae. Amarga ora pantes mlumpat - sampeyan kudu kerja, nanging sampeyan ora pengin. Nyashki dibutuhake kaya ngono, amarga wong Eropa homo banget. Siesta langgeng. Sawise kabeh, cookie wis tiba. Insting komplotan tanpa syarat. Academician Pavlov lagi ngaso, lan ana soko saka iku, kanggo "Ajar (kang) iku omnipotent, amarga iku bener." Boten, yen ekonomi subsistence ora sijine padha ing par karo Pshekhs lan Balts (ora ana maneh pirembagan bab industri), banjur padha bakal wisuh otak luwih resik saka Kamentrian Bebener. Lan Nazi bakal nulungi. Lan apa crests bakal pracaya ing 1 taun - Gusti Allah pirsa. Mungkin ing GDP?
  27. timothy61
    timothy61 1. mars 2015 12:23
    +1
    Dheweke urip suwene 23 taun kanthi ngrugekake Rusia, mula saiki dheweke uga cokot tangan sing menehi panganan /
  28. Zomanus
    Zomanus 1. mars 2015 12:59
    0
    Ya, umume kabeh apik lan kabeh mlaku miturut naskah sing ditulis Barat. Kaya sing diwarisake Hitler ing jamane, para Slavia bakal disirnakake ing bumi. Lan ora peduli, miturut pretexts apa. Bener apa sing kita deleng saiki. Cadangan emas ing Ruin ing tingkat biaya kanthong saka oligarki rata-rata. Dheweke lagi nyiapake kanggo ngetrapake tagihan babagan pelanggaran pidana amarga ngritik pamrentah. Iki tegese hello kanggo Maidans lan ing pagelaran umum karo penutupan dalan. Apa maneh ... 80% produk minyak negara diimpor lan kabeh kanggo mata uang asing. Kita bakal weruh apa sing bakal kelakon karo musim nyebar ing taun iki. Bab impor obat-obatan lan panganan apa wae, aku mung meneng wae. Cekakipun, saiki kita nyekseni apa sing kedadeyan karo Slavia sing wis masrahake uripe menyang Kulon.
    1. 11111mail.ru
      11111mail.ru 1. mars 2015 13:15
      0
      Kutipan saka Zomanus
      Saiki kita nyekseni apa sing kedadeyan karo wong Slavia sing wis masrahake uripe menyang Kulon.

      Nonton film dening M. Zadornov "Rurik" lan, yen sampeyan ora kesed, banjur download lan maca bukune kanthi jeneng sing padha. Luwih saka sewu taun kepungkur, Eropa saka Teluk Kiel menyang Dniester lan kabeh ing sisih Wétan didunungi dening Slav. Wong Serb Lusatian sing ekstrem wis dadi Jerman ing sangisoré Adolf Aloizovich, sanajan mbah buyut Bismarck minangka "Srbkin" Lusatian lan ora nganggo basa Jerman.
  29. evge malyshev
    evge malyshev 1. mars 2015 15:43
    +1
    Apa padha perang kanggo (Maidan), padha mlayu menyang soko hi
  30. Tribun
    Tribun 1. mars 2015 19:53
    0
    "Maidanovskoye misuwur" mlaku ing alun-alun ... utawa "Omah Kalabukhovsky ilang"
    "Sailed" utawa piwulang Kyiv Maidan:
    - "Aja tangi mlayu nalika sepi!"
    - "Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu!"
    - "Aku pengin sing paling apik, nanging ternyata, kaya biasane, liwat ..."
    Lan, mulane, penulis bener ing statement: "Nanging, yen sampeyan pracaya" pratandha revolusioner ", ing Kyiv, katelu utawa papat "Maidan" wis brewing, ing kutha-kutha terus-terusan energi lan krisis sosial "
  31. nggabung23
    nggabung23 1. mars 2015 23:56
    0
    Negara Limonia, negara tanpa kuwatir ...
    1. vvu-globus
      vvu-globus 2. mars 2015 15:56
      0
      Paling kamungkinan: Pulo saka luck ala, bab kang A. Mironov sang
  32. vex
    vex 2. mars 2015 00:40
    0
    Sajrone kabeh taun kamardikan, standar urip sing relatif dhuwur dibayar dening gas lan pasar Rusia. Sing nggumunake, yen kita wiwit nyuplai gas kanthi rega Eropa, apa Svidomo iki bakal diobati ing jaman saiki utawa saya tambah parah?
  33. atamankko
    atamankko 2. mars 2015 01:04
    +1
    Penyakit Maidan ora bisa ditambani ...
  34. nstarinsky
    nstarinsky 2. mars 2015 02:52
    0
    Aku kaya ngakeni bilih iki artikel pisanan sing tenan mambu saka dampness saka mburi Ukrainia. Ora ngemot kepinginan, nanging kasunyatan sing bisa lan malah gampang mbayangno ing mangsa cedhak. Kabeh sing langsung ngelingi ora ana artikel sing ngisi anggaran holey uga bener. Kulon ora bakal menehi panganan nganti suwe - wektu ora padha. Wigati kasepen lengkap babagan Boeing sing mudhun - iki wektu kanggo menehi perhatian marang masalah kasebut. Katon yen dheweke bakal nyerah marang Ukraina ora mung nganggo tangan, nanging kanthi luwih jujur.
  35. antikiller55
    antikiller55 2. mars 2015 11:36
    0
    Apa sing padha perang lan entuk, tse Eropa ahaha ...
  36. IAlex
    IAlex 2. mars 2015 12:00
    0
    Crap, kita kabeh ngalami iki ing 90s lan nganti pertengahan 2000s. Kajaba iku, dheweke "Ora Rusia", nanging "Tse Erop", supaya ora manggon ing Eropa, nanging ing Erop ...
  37. Kapralwdw
    Kapralwdw 2. mars 2015 12:13
    0
    Kutipan saka urii
    su banding

    wis ana akeh banding kaya ngono, nanging aku ora ngerti artine! mung tembung! ing siji tembung PI .... LY !!
  38. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 2. mars 2015 16:36
    0
    lan aku ora kaget?????