Review militèr

Amerika Serikat aktif menehi komentar babagan pernyataan Panglima Angkatan Laut Rusia babagan rencana Rusia nggawe kapal induk anyar.

205
Dina sadurunge, Panglima Angkatan Laut Rusia Viktor Chirkov ngumumake yen armada Ing Rusia, miturut rencana Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, operator pesawat generasi anyar bakal katon. Pernyataan kasebut dening Viktor Chirkov wiwit aktif dikomentari ing Amerika Serikat - ing negara sing armada minangka pimpinan jagad ing jumlah operator pesawat. Sawetara ahli senjata Amerika langsung nyimpulake yen Rusia "ngomong-ngomong" lan "ninggalake proyek kasebut ing kertas," amarga "Rusia ora duwe sarana utawa teknologi kanggo nggawe cruiser mawa pesawat generasi anyar."

Amerika Serikat aktif menehi komentar babagan pernyataan Panglima Angkatan Laut Rusia babagan rencana Rusia nggawe kapal induk anyar.


Kangge, ing majalah Amérika Kepentingan Nasional artikel diterbitake sing nyatakake sawetara taun kepungkur ing Amerika Serikat, pernyataan pimpinan Rusia babagan modernisasi Angkatan Bersenjata RF dirasakake kanthi skeptis. Kepentingan Nasional nyerat manawa saiki ora ana ahli normal ing Kulon sing bakal ngomong yen rencana Rusia mung ana ing kertas. Kanthi iki, penulis artikel kasebut kanthi jelas nerangake manawa ora perlu nglirwakake pernyataan Rusia ing bidang pertahanan.
205 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SS68SS
    SS68SS 3. mars 2015 14:35
    + 155
    ...sing Rusia "nggertak"...

    Wedi Yankees. Sampeyan sawise kabeh mung meksa ngormati. Dadi, kanggo wong miskin, kita mbaleni maneh:
    "RUSIA KUWAT KUWAT".
    Lan ora kuwat banget karo bedhil lan tank, sanajan uga, nanging kanthi kekuatan semangat wong RUSIA, preduli saka warga negara.
    1. Tersky
      Tersky 3. mars 2015 14:37
      + 21
      Kanthi iki, penulis artikel kasebut kanthi jelas nerangake manawa ora perlu nglirwakake pernyataan Rusia ing bidang pertahanan.
      Lan luwih akeh ing Rusia ...
      1. alex-s
        alex-s 3. mars 2015 14:41
        + 70
        Sawetara ahli senjata Amerika langsung nyimpulake yen Rusia "ngomong-ngomong" lan "ninggalake proyek kasebut ing kertas," amarga "Rusia ora duwe sarana utawa teknologi kanggo nggawe cruiser mawa pesawat generasi anyar."

        Iki "ahli" padha yapped bab sing padha babagan Olimpiade!
        1. tol 100w
          tol 100w 3. mars 2015 15:00
          + 79
          Kutipan saka: alex
          Iki "ahli" padha yapped bab sing padha babagan Olimpiade!

          Mung Rusia duwe kapal induk paling gedhe lan paling kuat, sing ora bisa dicekel ing donya - "KRYM"! Modernisasi ditindakake saben wulan, tanpa mandheg kursus!
          1. maksimal 1987
            maksimal 1987 3. mars 2015 15:04
            + 42
            Kutipan: tol100v
            Sing paling gedhe lan paling kuat, operator pesawat sing ora bisa dicelupake ing donya - "KRYM"!


            uga operator pesawat "Sakhalin", "Novaya Zemlya", "Kaliningrad". Apa jenis kapal larang sing kita butuhake?
            1. actanir
              actanir 3. mars 2015 15:13
              + 67
              Maskapai pesawat, mesthi, minangka pasukan gedhe, nanging uga mbuwang gedhe, sing bakal nyebabake kabeh ekonomi Rusia. Apa kita butuh banget? Sampeyan ora bisa njaluk dening siji utawa loro, sampeyan kudu papat utawa luwih. Dheweke bakal mbutuhake kapal pengiring gedhe. Mungkin luwih apik kanggo nggawe kapal universal? Utawa cruisers kaya "Petrus Agung"? Where lan carane kita bakal nggunakake operator pesawat? Kita kudu nglindhungi wilayah kita sing jembar, lan ora mikir babagan perang ing mangsa ngarep sing adoh saka wates kita. Kajawi punika, manawi wontên paprangan, kalêbêtipun kapal induk badhe kapitunan ingkang ageng.
              1. NordUral
                NordUral 3. mars 2015 15:37
                +2
                Persis.
              2. rom14
                rom14 3. mars 2015 16:22
                + 20
                Luwih akeh kapal selam nuklir, lan luwih apik muatan atom nalika pecah ing kerak cedhak Amerika ...
                1. SAXA.SHURA
                  SAXA.SHURA 4. mars 2015 15:36
                  +3
                  Sakharov uga ngusulake supaya Khrushchev ngirim Amerika menyang dhasar samodra, ngobahake piring tektonik kanthi muatan nuklir sing kuat. Dadi kabeh bisa ditindakake.
                  1. devastator
                    devastator 4. mars 2015 21:46
                    +4
                    Kutipan saka SAXA.SHURA
                    Sakharov uga ngusulake supaya Khrushchev ngirim Amerika menyang dhasar samodra, ngobahake piring tektonik kanthi muatan nuklir sing kuat. Dadi kabeh bisa ditindakake.

                    Sajauh aku ngerti, Sakharov mung siji-sijine wong sing kanthi yakin nyatakake kesiapane kanggo mbangun gigaton hulu ledak. Lan ana kemungkinan dhuwur yen dheweke ngerti apa sing diomongake (pangembangan jero desain telung tahap). Bener, miturut legenda kanonik, kanggo transportasi hulu ledak kasebut, Sakharov mbutuhake kapal selam kanthi desain khusus - ora ana pesawat siji, miturut pendapate, bisa nggawa IT.
                    Nanging saiki, sayangé (utawa untunge?), Nyatane, ora ana ilmuwan nuklir siji (ing negara kita lan, luwih-luwih ing negara liya) malah ngerti carane nyedhaki pambangunan hulu ledak 100 megaton, ora kanggo sebutno gigaton. - regresi donya Ing tumindak!

                    Aku kudu ngomong, akeh elinga Sakharov minangka pacifist (ing verge saka edan). Lan pancen, kanggo umur tuwa, "gambar" iki cocog karo kasunyatan.
                    Nanging wong-wong sing kerja karo Sakharov enom nganggep dheweke minangka "hawk", "maniac" lan "scumbag" sing mung bisa digoleki!
                    Возможно именно глубокое осмысление того, что он мог бы натворить (действительно bisa, lan ora mung "panginten kang bisa"!) Nimbulaké risak ing psyche lan nguripake "hawk" menyang staunch (malah banget) pacifist.

                    Mbok menawa, sawise kabeh, ora perlu numpes kabeh bawana, lan kanthi resiko yen kita ora bisa ndhelikake saka asil serangan kita ing samodra?
                    Utamane ngelingi manawa mayoritas wong ing bawana iki minangka wong normal biasa, ora dadi guilty yen sawetara "sinode wong wicaksana" utawa oligarki internasional wis ngontrol lan nggunakake ing peteng ing penipuan? Lan uga nyathet kasunyatan manawa bagean sing adil saka reptil nyata sing pantes dirusak isih bakal bisa lolos (kanthi pesawat, kapal selam, lan liya-liyane)!
                    1. Aleks Antonov
                      Aleks Antonov 15. mars 2015 20:15
                      0
                      Sampeyan exaggerating sethitik. Akademisi Sakharov nyaranake bab liyane. Usulane prasaja: Instal stasiun jero banyu ing sadawane pesisir Pasifik lan Atlantik ing Amerika Serikat. Kanthi biaya cilik 300 - 500 Mt. Lan, yen perlu, sijine menyang tumindak. Inggih, aku ora bakal ngomong babagan efek. Lan sapa sing maca ora bakal bisa turu.
                      Lan akademisi duwe impen liyane. Nggawe bom "sregep" kanthi kapasitas 800 Mt. Ora ana operator kanggo bom kuwi ing Uni. Mulane, kita mutusake yen muatan kasebut dipasang ing kapal. Tugas kapal kasebut yaiku nglangi menyang pantai mungsuh lan njeblug. Inggih, ana maneh miturut skenario: ora ana kapal, ora ana negara mungsuh, lan, bisa uga, ora tentrem. Utawa Bumi. Saben uwong milih miturut rasa. Siji titik: bal plasma ing bledosan bom kuwi bakal tekan diameteripun watara 800 km. Nanging - Vesch!
                      Nanging, dheweke ora nggawe bom :( Dheweke ngerti yen iki minangka juru tulis lengkap! Sakharov wiwit nebus dosa ing ngarsane Gusti Allah. efek.
                      Iki crita sadurunge turu.
                    2. Aleks Antonov
                      Aleks Antonov 15. mars 2015 20:30
                      0
                      Ya, aku lali siji maneh. Kanggo nggawe bom "sregep" saka kekuwatan apa wae minangka masalah teknis. Paling ora 50, paling ora 100, paling ora 1000 Mt. Pracayaa, "Yankees dikutuk" lan kita bisa nindakake. Nanging kenapa?
                      Nalika Amerika nggawe bom "reged" (kobalt) ing taun 50-an, Presiden AS Jenderal Eisenhower mung takon siji pitakonan: Suwene sawise nggunakake bom iki, prajurit Amerika bisa mlebu ing wilayah sing kena pengaruh. Sawise pirang-pirang petungan, para ilmuwan Amerika ujar: ing 500 taun. Eisenhower mangsuli: kenapa aku butuh bom kaya ngono?
                      Nalika Amerika nguji bom "resik" (neutron) rong taun sabanjure, Eisenhower mbaleni pitakonane, lan nampa jawaban yen sawise nggunakake bom "resik", prajurit Amerika bakal bisa mlebu ing wilayah sing kena pengaruh sajrone setengah jam. Jendral Eisenhower mangsuli: Muga-muga ing Perang Donya III sabanjure Rusia mung nggunakake bom "Resik" marang kita.
                      1. Kassandra
                        Kassandra 16. mars 2015 09:06
                        0
                        Damn Yankees bisa uga, nanging sawetara wong sing manggon ing pesisir Arktik, mula luwih rawan babagan iki.
                    3. provlad1
                      provlad1 18. mars 2015 12:33
                      0
                      "Utamane amarga mayoritas wong ing bawana iki minangka wong normal."
                      Aku ora kelingan sing ngomong saka kuna "Saben bangsa iku pantes pamrentahane dhewe-dhewe"
                  2. horisontal05
                    horisontal05 5. mars 2015 02:26
                    +1
                    Sapa ngerti? Mungkin biaya wis ana.
                  3. horisontal05
                    horisontal05 5. mars 2015 02:33
                    0
                    Sapa ngerti? Mungkin biaya wis ana.
                  4. Dart2027
                    Dart2027 5. mars 2015 19:00
                    0
                    Apa sampeyan mikir yen iki mung bakal mengaruhi bawana Amerika Utara? Yen iki dileksanakake, iku ora bakal katon sethitik kanggo wong.
              3. kaping
                kaping 3. mars 2015 18:25
                + 14
                Kutipan saka aktanir
                Apa kita butuh banget?

                Bener! Aku mikir sing operator pesawat larang banget kanggo mbangun lan operate. Mungkin worth mbangun liyane pluru lan generasi anyar anti-rudal? Luwih efisien ing pendapatku!
              4. nyenengi
                nyenengi 3. mars 2015 19:07
                +9
                Kita ora butuh operator pesawat, nanging pembunuh operator pesawat, lan cara sing paling apik kanggo tujuan kasebut yaiku ekranoplanes, nanging iki IMHO.
                1. Perse.
                  Perse. 3. mars 2015 19:41
                  + 27
                  Kutipan saka indulf
                  Kita ora butuh operator pesawat, nanging pembunuh kapal induk
                  Inggih, uga, ing tembung liyane, figuratively ngandika, kita ora perlu mobil, nanging anyelir kanggo tindikan gembong wong liya. Murah lan nesu ... Ya, dadi lengkap, atusan milyar mili metu saka Rusia, telung "lards" gampang dibuwang menyang Mistral lan dilalekake, amarga para ekonom ngapura Serdyukov ... Kita butuh operator pesawat, kaya kita butuh penerbangan ing segara, pesawat armada. Sampeyan bakal nemokake cara kanggo nggawe "payung" aviation kanggo kapal ngendi wae ing segara donya, ngatur atraksi pesawat tanpa operator pesawat, banjur padha ora perlu. Anggere iki ora ana, lan anggere aviation muter salah siji saka peran tombol ing perang lan armaments, ana ora perlu kanggo nindakake omong kosong. Ing kapal induk, sing utama yaiku pesawat, kapal induk dhewe, lapangan udara segara seluler, yen sampeyan seneng, pangkalan angkatan udara seluler, sing ora kudu mbayar sewa, lan sampeyan ora. kudu takon sapa wae kanggo nemokake. Lan bisnis operator pesawat ora dadi luwih kanggo miwiti perang kanggo nyegah, katon ing wektu sing tepat, ing panggonan sing bener. Ing pangertèn iki, operator pesawat minangka pencegah sing padha karo rudal nuklir, sing durung ditembakake, nanging sing kudu ditindakake.
                2. Gsh-18
                  Gsh-18 3. mars 2015 23:52
                  +2
                  Kutipan saka indulf
                  Kita ora butuh operator pesawat, nanging pembunuh operator pesawat, lan cara sing paling apik kanggo tujuan kasebut yaiku ekranoplanes, nanging iki IMHO.

                  statement Cithakan. Ora ana hubungane karo Angkatan Laut Rusia modern lan tugas sing diadhepi. Kita nguripake sirah, lali flare Soviet.
                  1. litus
                    litus 4. mars 2015 13:36
                    +2
                    ayo dakbenerake. Federasi Rusia ora duwe Angkatan Laut, nanging Angkatan Laut!
                    Angkatan Laut - ing Ukraina lan Amerika Serikat.
                    1. Kassandra
                      Kassandra 5. mars 2015 02:12
                      +2
                      ya, mulane dheweke butuh operator pesawat, nanging Rusia - ora, dheweke ora butuh ...

                      Apa AS duwe akeh pangkalan sing ora bisa dicelupake ing saindenging jagad? apa jenis operator pesawat iku? keprungu
                3. litus
                  litus 4. mars 2015 13:35
                  +1
                  Ya, kenapa ekranoplan luwih apik tinimbang rudal jelajah strategis sing padha?
                  Ekranoplanes mung migunani kanggo operasi nylametake. Panggunaan pertempuran ekranoplan ing kasunyatan saiki wis ora efektif.
                  1. Kassandra
                    Kassandra 5. mars 2015 02:17
                    0
                    kabeh wis jelas - lan ekranoplanes ora dibutuhake ...

                    ora Utas komentar, nanging sawetara jenis serangan saka turunan.

                    sing mbutuhake kita nglangi mung ing kapal selam sing bisa dicelupake kanthi aman saka udhara, sanajan saka kapal udara ...

                    PS. Aku pengin ndeleng apa komentar Amerika utawa paling ora pranala menyang sumber.
                4. vtnsk
                  vtnsk 6. mars 2015 12:54
                  0
                  Kutipan saka indulf
                  Kita ora butuh operator pesawat, nanging pembunuh kapal induk

                  Napa kapal selam nuklir Severodvinsk ora cocog? Utawa samubarang TARK proyek Orlan? ... eseman
              5. Tungus
                Tungus 3. mars 2015 19:51
                +1
                nggih. Operator pesawat kanggo ndhukung operasi darat adoh saka daratan. Apa kita butuh? Ana respon universal kanggo serangan lan invasi - misil. Nanging kolonisasi luwih dudu kita. Sanadyan Alaska, utawa Fort Ross, utawa Port Arthur, etc. Ya, lan ora perlu.
                1. ibnvladimir
                  ibnvladimir 4. mars 2015 02:11
                  +2
                  Lan babagan Nicaragua - uga ora?
                2. wong lor
                  wong lor 4. mars 2015 09:18
                  +6
                  Comrade Tungus, sampeyan banget ngelingake Khrushchev kanthi pikirane - dheweke uga percaya yen roket minangka panacea kanggo kabeh! Akibaté, armada sawed cantik uga, lan "rusak" kayu bakar liyane ... Armada kudu imbang, pisanan kabeh! Lan kanggo menehi stabilitas pertempuran kanggo formasi NK, sampeyan ora bisa nindakake tanpa operator pesawat! Kajaba iku, operator pesawat ora mung demonstrasi visual saka kekuatan, nanging uga makutha saka gagasan desain, struktur paling Komplek, nuduhake ing saindhenging donya prestasi negara ing ilmu lan teknologi, lan, ing pungkasan, solidly nambah pamor negara ing tataran donya!
                3. Kassandra
                  Kassandra 5. mars 2015 02:19
                  +1
                  operator pesawat supaya duwe fighter taktis lan anti-kapal selam aviation adoh saka pesisir.

                  perang tanpa dheweke - iku bakal padha ing 1941
              6. mervino2007
                mervino2007 3. mars 2015 20:53
                +3
                Kutipan saka aktanir
                Apa kita butuh banget?

                Dina iki, dheweke ora dibutuhake. Ora duwe duwit. Malah apa sing direncanakake ing mangsa ngarep minangka pitakonan gedhe. Dina iki kita butuh, ing jumlah gedhe, prau rudal sing bersenjata kanthi cepet, rudal jarak jauh kanthi daya lan akurasi normal. Kaya sing wis dikirim menyang Kaspia. Kanggo kabeh armada liyane.
                1. saturnus.mmm
                  saturnus.mmm 5. mars 2015 10:55
                  0
                  Kutipan saka: mervino2007
                  Dina iki, dheweke ora dibutuhake. Ora duwe duwit.

                  Apa sampeyan karyawan Departemen Keuangan?
              7. olegst
                olegst 3. mars 2015 21:35
                +7
                ... operator pesawat minangka proyeksi kekuwatan, lan Rusia kudu ngetrapake kekuwatan ing sadawane wates sisih lor ing rak Arktik. Kapal induk pesawat kelas pemecah es bakal luwih murah lan nyedhiyakake mobilitas sing luwih gedhe tinimbang mbangun pirang-pirang pangkalan militer ing pesisir Arktik ...
                1. svp67
                  svp67 3. mars 2015 21:44
                  +6
                  Kutipan saka olegst
                  Kekuwatan Rusia kudu digambarake ing sadawane wates sisih lor ing beting Arktik.

                  Kanthi kekuwatan lan kabisan sing paling apik, nanging kanthi luwih cepet, kita nindakake iki.
                  Kutipan saka olegst
                  Kapal induk kelas Icebreaker

                  Ana keraguan BIG babagan implementasine proyek kasebut, amarga karya klompok udara mbutuhake kecepatan sing cocog, sing mung bisa ditindakake ing banyu resik, lan ana MASALAH.
                  Kutipan saka olegst
                  Kapal induk pesawat kelas pemecah es bakal luwih murah lan nyedhiyakake mobilitas sing luwih gedhe tinimbang mbangun pirang-pirang pangkalan militer ing pesisir Arktik ...

                  Luwih murah? Inggih, meh ora. Maskapai pesawat ora lunga dhewe, kudu duwe pangiring, yen biaya kapal kabeh ditambahake, regane ora sithik.
                  Rusia duwe pengalaman sugih ing mbangun lapangan udara es. Ing bagean kasebut, iki minangka salah sawijining pilihan sing paling disenengi. Ya, lan siji lapangan udara darat, ing babagan efektifitas pertempuran, regane telung operator pesawat. Amarga duwe sawetara jalur, pulih luwih cepet yen ana karusakan, luwih akeh pilihan kanggo nampung pesawat, lan luwih akeh pilihan kanggo logistik kanthi pasokan bahan bakar lan amunisi, uga kanggo nampung sistem pertahanan udara ...
                  1. Kassandra
                    Kassandra 5. mars 2015 02:22
                    0
                    dadi wis ana pengiring - ora ana operator pesawat (luwih tepat, mung siji) ...
                2. ibnvladimir
                  ibnvladimir 4. mars 2015 02:17
                  +3
                  Lan operator pesawat dhewe bakal mbutuhake basis ing salah siji cara utawa liyane, ora kanggo sebutno kasunyatan sing ora bisa nang endi wae ing wektu sing padha. Tugas sing beda mbutuhake solusi sing beda. Kanggo nyekel posisi dhasar luwih janjeni. Dheweke uga dibutuhake minangka dhukungan kanggo ekspansi sing bakal ditindakake ANG. Bakal kabeh iki bisa? Nanging ... Yen sampeyan pengin tentrem, siap kanggo perang. Lan luwih dhuwur kesiapan kita, luwih murah kemungkinan kita kudu tumindak, i.e. Punapa kita purun ngginakaken arta amrih mboten ngremenaken gesang kita.
                3. Komentar wis dibusak.
                4. Stas157
                  Stas157 4. mars 2015 10:08
                  +4
                  Kutipan saka olegst
                  Kapal induk pesawat kelas pemecah es bakal luwih murah lan nyedhiyakake mobilitas luwih gedhe tinimbang mbangun akeh pangkalan militer

                  Akeh pangkalan militer ing sisih lor ora dibutuhake, sawetara lapangan udara mlumpat cukup (yaiku sing ditindakake)! Aku siyap kanggo mbantah karo sampeyan sing mung ngelawan, pangopènan sawetara airfields ing kaping !!! luwih murah tinimbang kapal induk, sing ing 25 taun (conditionally) kudu dibusak!
                5. Kassandra
                  Kassandra 5. mars 2015 02:21
                  0
                  Prajanjian Antartika (Perjanjian Antartika) uga mung prajanjen ... lan sanajan ana, akeh negara sing wis nggawe dhewe ing kana tanpa persetujuan /
              8. leshiy076
                leshiy076 3. mars 2015 23:52
                +3
                Kapal induk minangka senjata serangan. Lan Rusia ing kabeh sejarahe ora nate nyerang sapa wae. Ya, kadhangkala dheweke lunga menyang tanggane, nanging sapa sing bakal nggawa sapi sing ilang kajaba wong Rusia. Kita ora butuh wong-wong mau. Mesthi, aku ora ahli strategi, nanging aku apik karo matematika. Kita kudu ngiyataken pertahanan aerospace, uga, karo 500, contone, cepet lan nindakake liyane, Ash-wit saka tumit ekstra ora babras. Iku panemuku.
                1. ibnvladimir
                  ibnvladimir 4. mars 2015 02:20
                  0
                  S-500 dibangun ing sawetara perusahaan, lan kapal liyane. armada Rusia dadi. Pitakonan mung yaiku kapal sing bakal manggoni saham kasebut ing wiwitan. Kanggo negara sing duwe tentara ... wah, sampeyan elinga.
                2. Boatswain_Palych
                  Boatswain_Palych 5. mars 2015 13:34
                  0
                  Bomber lan tank uga minangka sarana serangan, miturut logika sampeyan. Apa sampeyan menehi saran kanggo nolak?
                  1. Kassandra
                    Kassandra 6. mars 2015 18:15
                    0
                    "kekuwatan kita ing tanah, kekuatan kita ing tanah, kekuatan kita ing tanah"

                    saka pengebom - ya, uga, kajaba padha dibom ing lapangan udara ing dina pisanan perang.
              9. twviewer
                twviewer 4. mars 2015 05:10
                +4
                ekonomi sampeyan mine! ya, karo dhuwit sing Bank Central boroske ing taun (utawa mbagekke maneh kanggo kanthong pribadi, sing kaya), lan aku bakal ngelingake sampeyan luwih saka $ 100 milyar, iku bakal bisa kanggo lay 5 Über-pesawat operator lan 5 liyane super-galangan kapal kanggo wong-wong mau mbangun, mbukak mata.
                Penangkapan kutu pseudo-patriotik iki wis ngganggu Gusti Allahe.
                1. devastator
                  devastator 4. mars 2015 22:16
                  -2
                  Kutipan saka twviewer
                  ekonomi sampeyan mine! ya, karo dhuwit sing Bank Central boroske ing taun (utawa mbagekke maneh kanggo kanthong pribadi, sing kaya), lan aku bakal ngelingake sampeyan luwih saka $ 100 milyar, iku bakal bisa kanggo lay 5 Über-pesawat operator lan 5 liyane super-galangan kapal kanggo wong-wong mau mbangun, mbukak mata.
                  Penangkapan kutu pseudo-patriotik iki wis ngganggu Gusti Allahe.

                  Iku angel kanggo aku ngetung pira kapal selam rudal balistik sing bisa dibangun kanthi dana sing dibutuhake kanggo ngrancang lan mbangun siji kapal induk (tanpa kelompok udara lan tanpa pengawal).
                  Murni khayalan - paling ora 5 (ing babagan bahan lan tenaga kerja).
                  Mungkin sampeyan duwe sawetara gagasan babagan iki?

                  Ing perang nyata full-ukuran, kabeh operator pesawat bakal numpes ing 1-4 jam - ngiringan ing destroyers ora bakal nglindhungi Granite karo "khusus" Aegis warhead. Ing saperangan jam, kelompok udhara (wong-wong sing cukup begja ana ing udhara) bakal tiba ing samodra, kajaba yen dheweke cedhak karo lapangan udara sing ramah lan ora rusak - sing ora mungkin diwenehi sifat nyerang saka panggunaan formasi kapal induk.

                  Sanadyan B-52, utawa B-2, utawa TU-160, utawa TU-95 ora bakal lepas landas saka kapal induk. Kajaba iku, dheweke ora lungguh.
                  Aku curiga yen sanajan kanggo TU-22, malah Amerika ora bakal bisa mbangun kapal induk sing nyukupi, kanthi njupuk pengalaman lan perkembangane.
                  Aku yakin manawa kanggo PAK-DA, apa wae, adhedhasar operator ora samesthine.
                  Dadi mung pejuang lan pengebom saka "kelas garis ngarep" (diadaptasi kanggo basis operator pesawat) - uga, ora "strategist" kabeh.

                  Nanging ing palsu, perang non-full-ukuran, sampeyan bisa kasil ngalahake sawetara Bushmen menyang Paleolitik. Sawise kabeh, dheweke duwe pertahanan udara - maksimal saperangan KPVT saben desa! Lan padha ora bisa menyang operator pesawat ing rakit karo Kalash!
                  Dadi sing siji! Iki sing dibutuhake operator pesawat (dina iki)!
                  Nanging apa kita ngrencanakake perang kaya ngono? Iki piye wae ora ing tradisi kita, utawa apa!
                2. Komentar wis dibusak.
              10. Slavik TT
                Slavik TT 4. mars 2015 11:19
                0
                Iku mung saiki padha muter rame.. bakal nyebar tembung.. lan ngowahi iku ... embellish iku.. lan ing agenda kanggo Kongres .... bab alokasi tartamtu (utamane gedhe) jumlah MO .. lan dheweke wis nggawe pesenan pemerintah .. mesthine .. ing jawaban asimetris ... sing bakal macet nganti pirang-pirang taun ... . bakal teka munggah karo swoop lan bakal ana segel) embezzlement ana ing wangun iki ora Samsaya Awon saka Serdyukov kita .. .
              11. sergi-i
                sergi-i 5. mars 2015 08:23
                0
                Ya, lan kita duwe anggaran militer udakara 60 milyar saben taun, dudu 600 milyar setahun, kaya ing Amerika.
                1. Kassandra
                  Kassandra 6. mars 2015 17:48
                  0
                  karo dhuwit iki sampeyan bisa tuku 180 operator pesawat Thai (336 yuta), apa pancene ora ana dhuwit kanggo paling siji? prajurit
              12. saturnus.mmm
                saturnus.mmm 5. mars 2015 10:50
                0
                Kutipan saka aktanir
                Apa kita butuh banget? Sampeyan ora bisa njaluk dening siji utawa loro, sampeyan kudu papat utawa luwih.

                Sampeyan kudu paling telung maksimum limang, limang iku nomer optimal kanggo Rusia, loro saben kanggo Armada Lor lan TF lan siji kanggo sulih kanggo pangopènan pas wektune.
                Ing 90s, padha nyoba kanggo nyimpen dhuwit ing tentara, kang mimpin kanggo standar, paradoks kuwi.
              13. Boatswain_Palych
                Boatswain_Palych 5. mars 2015 13:31
                0
                Kanggo ngalahake Tanu, perlu kanggo ngluncurake prau serangan menyang jembar Atlantik lan Samudra Pasifik. Ing USSR, kanggo iki, ana skuadron kuat saka kapal lumahing panutup, ing siji, dijamin dening operator pesawat nimbali udhara - padha uga TAVKR pr.1143 utawa jinis Kyiv. Apa - ndeleng peta.
                Ora ana cukup, lan mulane padha rampung: "Baku" lan "Tbilisi", langkah sabanjure yaiku proyek nuklir. ONE cruiser nuklir "Peter Agung" ora bakal ngatasi masalah, yen mung amarga saka mbukak pluru winates amunisi. Lan kapal universal ing segara mung operator pesawat, mbuktekaken iki dening perang wiwit 1940. SAMBUNGAN adhedhasar operator bakal ndominasi segara nganti padha ngadhepi dening ASSIGNMENTS saka kapal selam, aviation angkatan laut lan lumahing kapal armada kita. SINGLE kapal, ora ketompo carane kuat, pinasthi karusakan ing JAM sawise miwiti perang kuat. "Kirov" ngeculake kabeh amunisi ing 45 menit non-stop tembak.
              14. vtnsk
                vtnsk 6. mars 2015 12:50
                0
                Kutipan saka aktanir
                Apa kita butuh banget?

                Sing penting ora dadi "pesawat pesawat" dhewe (minangka unit tempur kapisah saka Angkatan Laut Rusia), minangka teknologi desain lan konstruksi. Lan iki "loro beda gedhe" (kaya sing diomongake ing Odessa)! Kasunyatane, dina iki kita kudu sinau kanggo nindakake apa sing kudu ditindakake sesuk. Kajaba iku, pangembangan desain lan dokumentasi kerja kanggo jinis kapal perang sing anyar bakal ngidini kanggo mbukak industri sing gegandhengan karo R&D (produksi bahan komposit, elektronik radio, lan sapiturute) kanthi asil teknologi sing janjeni lan pangembangan ilmiah anyar. ... hi
            2. NordUral
              NordUral 3. mars 2015 15:36
              +5
              ora ana! Kita butuh counteraction menyang sistem pertahanan rudal AS ing sadawane perimeter negara nganti ambane sing dibutuhake. Kita isih butuh akeh perkara, nanging mesthi dudu operator pesawat.
              1. Altona
                Altona 3. mars 2015 16:12
                +3
                Kutipan: NordUral
                ora ana! Kita butuh counteraction menyang sistem pertahanan rudal AS ing sadawane perimeter negara nganti ambane sing dibutuhake. Kita isih butuh akeh perkara, nanging mesthi dudu operator pesawat.

                ---------------------------
                Kapal induk pesawat minangka sarana proyeksi pasukan, nyatane, kapal penggedhe armada serangan, armada ekspedisi ... Pertahanan anti-rudal bisa digawe dening penghancur universal sing bersenjata anti-rudal sing padha ... Miturut cara, China mbangun kapal kasebut kanthi jumlah akeh lan terus-terusan nganyarke.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. Komentar wis dibusak.
            5. evge malyshev
              evge malyshev 3. mars 2015 19:22
              +2
              Kutipan: maxim 1987
              uga operator pesawat "Sakhalin", "Novaya Zemlya", "Kaliningrad". Apa jenis kapal larang sing kita butuhake?


              Aku iki perlu. Lan, luwih becik, ora siji: miturut kabisan kita.
            6. evge malyshev
              evge malyshev 3. mars 2015 19:22
              +1
              Kutipan: maxim 1987
              uga operator pesawat "Sakhalin", "Novaya Zemlya", "Kaliningrad". Apa jenis kapal larang sing kita butuhake?


              Aku iki perlu. Lan, luwih becik, ora siji: miturut kabisan kita.
            7. Angela
              Angela 4. mars 2015 15:33
              0
              Amerika bisa uga ora butuh Rusia kanggo nglindhungi wilayahe, nanging kita butuh
            8. Alexey M
              Alexey M 4. mars 2015 15:39
              +1
              uga operator pesawat "Sakhalin", "Novaya Zemlya", "Kaliningrad". Apa jenis kapal larang sing kita butuhake?
              Dear Kuba, aku kelalen. Lan uga Mesir, Angola, Vietnam, Suriah. Sampeyan bisa setuju karo India. Lan isih bakal luwih murah tinimbang kapal induk.
            9. shvn
              shvn 5. mars 2015 20:54
              0
              BIndian yan ora dijamin...
            10. ddd1975
              ddd1975 6. mars 2015 04:05
              0
              ... sanajan tanpa operator pesawat, kita bakal nyusup liwat Alaska - yen perlu. Dadi ora santai ...
          2. RBLip
            RBLip 3. mars 2015 15:12
            + 16
            Kutipan: tol100v
            Mung Rusia duwe kapal induk paling gedhe lan paling kuat, sing ora bisa dicekel ing donya - "KRYM"! Modernisasi ditindakake saben wulan, tanpa mandheg kursus!

            Dadi, minangka pangeling ...
          3. Shishiga
            Shishiga 3. mars 2015 21:56
            +3
            hi Paling gedhé, supaya - mung ing kasus, ing Timur Jauh - Sakhalin disebut, lan Crimea - iku kaya awl ing sak panggonan. aran , uga, iku worth banget - kabeh Segara Ireng lan saubengé ana ing gunpoint. ngguyu am
          4. Azat babai
            Azat babai 4. mars 2015 13:49
            +1
            Bisa uga Kuba uga dadi operator pesawat sing ora bisa dicelupake ing weteng. keprungu
        2. mitrich
          mitrich 3. mars 2015 22:14
          0
          Olimpiade dibangun, nanging operator pesawat mesthi ora bakal ngluwihi kertas. Apa kita duwe dhuwit cukup? Krisis wis ana, lan ora jelas kepiye dina Sabat iki bakal rampung. Ya, lan ana prekara liyane sing ora kaetung. Pira "rencana gedhe" iki wis ana? Deleng, dheweke wis ngoptimalake "Armata" ...
          1. Angela
            Angela 4. mars 2015 15:45
            +2
            lan apa, apa krisis? Yen Amerika ngalami krisis, mula saiki lungguh ing krisis? Perlu kanggo mbangun kapal induk supaya ora ana krisis.
        3. mitrich
          mitrich 3. mars 2015 22:14
          0
          Olimpiade dibangun, nanging operator pesawat mesthi ora bakal ngluwihi kertas. Apa kita duwe dhuwit cukup? Krisis wis ana, lan ora jelas kepiye dina Sabat iki bakal rampung. Ya, lan ana prekara liyane sing ora kaetung. Pira "rencana gedhe" iki wis ana? Deleng, dheweke wis ngoptimalake "Armata" ...
        4. Muxomor
          Muxomor 4. mars 2015 14:10
          0
          Ya, Angkatan Laut Rusia ora butuh operator pesawat iki, kita ora duwe tugas kanggo Angkatan Laut kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo ewonan pasukan pendaratan ing ujung liyane ing jagad iki, nanging wis wingi-dina iki Angkatan Laut Rusia luwih dhisik butuh kapal skuadron. sing nggawe pesenan, fregat, korvet, kapal cilik. Kapal induk tanpa pesenan normal mung dadi target sing larang.
          Опять же сама концепция как мне кажется НЕПРАВИЛЬНА-догнать и обогнать американцев?Зачем?Может проще придумать что своё новое,после чего все эти АУГи превратятся в кучу ненужного хлама?
        5. yra_yra
          yra_yra 5. mars 2015 13:18
          0
          Lan iki yapping FEDOR-Amerika, ngendi saben warga utang 54 ewu dolar kanggo donya kabèh. Iki B.Y.D.L.O.-FAD-America.
      2. insafufa
        insafufa 3. mars 2015 14:43
        0
        Ayo wong-wong mau neighed Pauls uga neighed mung nalika padha dijupuk mudhun iku ora prakara ngguyu ing Butyrka ngguyu lol
        1. Varyag_1973
          Varyag_1973 3. mars 2015 14:59
          + 17
          Kanggo insafufa. Ngapunten, nanging sapa Pauls?! Mungkin sing dimaksud Gary Powers, sing ditembak ing taun 1962 ing cedhak Sverdlovsk ?!
          1. Sid.74
            Sid.74 3. mars 2015 15:08
            + 11
            Iku mung ora pas ing sirahe! Kepiye carane sampeyan ngerti ekonomine "kanggo shreds" lan dheweke "dikutuk" Rusia ngimpi operator pesawat anyar !?
            Akibaté, disonansi kognitif ing pikiran para ahli Amérika. wassat
            1. Tersky
              Tersky 3. mars 2015 15:18
              +6
              Kutipan: Sid.74
              Dheweke mung ora ngerti!

              Iku wektu kanggo njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing kita padha ora digawe karo driji .... lan wiwit taun 1957, padha ora pracaya padha, nanging satelit bumi Ponggawa pisanan njupuk mati ing saran kita, lan malah banjur USSR, kaya-kaya, ngandhani yen kita duwe barang sing kudu dikirim lan cara ngirim menyang titik sing bener ing belahan bumi sisih kulon. Evgeniy, hi !
              1. pensiunan
                pensiunan 3. mars 2015 16:36
                +6
                Kutipan: Tersky
                lan wiwit 1957.

                Wiwit taun 1949. ya Kabar yen USSR nguji bom atom ing AS nyebabake kejutan ing antarane para ilmuwan, pimpinan politik AS lan, utamane, pedunung, ing skala, sing durung bisa diatasi. Sanadyan Sputnik, utawa Gagarin, utawa a / x Lenin lan bom termonuklir, lan akeh lan akeh acara liyane kurang massive saka kejut pisanan, ora bisa ngalahake, sanajan padha nyebabake seri negara kejut cukup aneh ing Amerika ... saka tembung kita Abram Konstantinovich Kikoin. Anggota Proyek Atom kita, sedulur Issaak Konstantinovich Kikon, Akademisi, salah sawijining peserta paling aktif ing Proyek Atom kita...
          2. 60
            60 3. mars 2015 15:43
            +5
            Bener babagan Raymond Pauls??? belay
          3. sandrmur76
            sandrmur76 3. mars 2015 18:27
            +1
            Maksudé Pauls saka cedhak Stalingrad, sanadyan ora ditembak mudhun nanging diantemi ombenan
        2. holgert
          holgert 3. mars 2015 15:03
          +3
          Apik banget kanggo ngelingi Paulus !!!! Sadurunge, malah Charles Napoleon-Louis-Boanaparte, Karl - Friedrich - 12 Agustus ------ luwih mudhun ing daftar ,,,,,, kanthi cara, wong-wong iki luwih pinter sing saiki saka negara manca !!!! Napoleon mung duwe kabeh marshals ((by the way, ALL saka wong)) apa padha biaya.
        3. asenisator
          asenisator 3. mars 2015 17:46
          0
          Ngapunten, maksud sampeyan Pilot Powers?
      3. Kosyar
        Kosyar 3. mars 2015 15:23
        +8
        Aja ngremehake mungsuh, amerikos! Iki ngandhani sampeyan, nggumunake, wong Rusia multinasional !!!!
      4. Gsh-18
        Gsh-18 3. mars 2015 23:48
        0
        Dina sadurunge, Panglima Angkatan Laut Rusia Viktor Chirkov ngumumake yen armada Rusia, miturut rencana Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, bakal duwe operator pesawat generasi anyar.

        Aku ngerti bakal. Matur nuwun Gusti, saiki RUSIA bakal ngadeg kanthi mantep ing segara lan samodra donya kanthi njaga KEBENARAN lan KEADILAN! HURUH!!! apik
        Looking nerusake kanggo release ya
    2. subbtin.725
      subbtin.725 3. mars 2015 14:46
      +5
      Iki statements Viktor Chirkov wiwit aktif komentar ing Amerika Serikat Amerika

      Sanalika sawetara ahli Amérika ing bidang armaments teka menyang kesimpulan sing Rusia "bluffing"


      Lan supaya "ahli" iki luwih apik menehi komentar babagan masalah sing diiklanake "dipuji", kaya sing wis dingerteni. gagal, F-35.Ing ngendi padha diwutahake jumlah wis exorbitant malah kanggo budget US.Lan karo planning militèr kita, kita bakal ngurutake dhewe piye wae.
    3. Oberon812
      Oberon812 3. mars 2015 14:51
      +4
      Ing kana, kahanan saya tambah parah amarga Amerika Serikat nganggep operator pesawat minangka simbol kekuwatane. Sebagean, bisa dibandhingake karo reaksi kita marang pengumuman AS hipotetis yen dheweke bakal nggawe pemecah es nuklir.

      Nanging, ayo padha histeria keprungu
      1. sergn
        sergn 3. mars 2015 16:49
        -2
        Yen memoriku bener, mula dheweke duwe pemecah es nuklir.
        1. alexy bukin
          alexy bukin 3. mars 2015 17:45
          +2
          Kutipan saka ssergn
          Yen memoriku bener, mula dheweke duwe pemecah es nuklir.

          Dadi, kita kudu nggawe "pemecah es nuklir sing nggawa pesawat." Ing Arktik, oh, carane migunani. Amerika bakal iri ... ngeruk turnips ...
          1. bulatovvvas
            bulatovvvas 3. mars 2015 22:36
            0
            Kutipan: Alexey Bukin

            Dadi, kita kudu nggawe "pemecah es nuklir sing nggawa pesawat." Ing Arktik, oh, carane migunani. Amerika bakal iri ... ngeruk turnips ...

            Iku mung "pemecah es atom sing nggawa pesawat" ing bantalan udara, dheweke bakal luwih gatel! lol
        2. sergn
          sergn 4. mars 2015 06:11
          +2
          Nuwun sewu, mboten. Wedhus metu. recourse
        3. yra_yra
          yra_yra 4. mars 2015 13:11
          0
          Dheweke mung duwe fagot purulent. lan MONYET Ireng karo gedhang. -FEDOR-Amerika mung pinter nggawe truk telek. lan revolusi ing negara gedhang kaya (Ukraina)
    4. dobrjak
      dobrjak 3. mars 2015 14:53
      +2
      Wedi, belang lintang!
      1. Wend
        Wend 3. mars 2015 15:15
        +2
        Pernyataan Rusia ing babagan kegiatan pertahanan ora kudu digatekake.

        Sembarang statement lan kapentingan Rusia ora kudu digatèkaké. Luwih becik minggir lan ora ngalang-alangi.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. YUBORG
      YUBORG 3. mars 2015 15:17
      +5
      Pitakonan ing kene dudu teknologi lan kemampuan negara, nanging keprigelan kanggo mbangun monster kasebut. Sawise kabeh, ora rahasia manawa operator pesawat ora dadi senjata global, nanging minangka senjata regional, kanggo nindakake konflik lokal. Pitakonan yaiku karo sapa Rusia bakal nglawan sacara lokal sajrone 20 taun sabanjure? Kanthi Amerika Serikat, ora bakal bisa perang sacara lokal, karo Eropa sing padha, mbok menawa karo Antartika? Kasunyatan bilih Amerika nggetak punika kasunyatan padha. Mbok menawa operator pesawat anyar ora perlu ngiringan sing padha karo Amerika, mbok menawa bakal digawe miturut skema, aku nggawa kabeh sing perlu.
      1. Simbah 70-72
        Simbah 70-72 3. mars 2015 15:36
        +1
        Kayane aku ing topik iki, dheweke bisa ndhelikake sing anyar lan intelijen bakal mbukak ..... wassat
      2. bulatovvvas
        bulatovvvas 3. mars 2015 23:07
        0
        Quote: YUBORG
        nanging expedency mbangun monster kuwi.

        Expediency saka segi rega lan efektifitas, target larang kuwi ing segara mbukak hadiah terkenal kanggo macem-macem jinis senjata mungsuh, saka torpedo kanggo projectile hipersonik saka papan. Biaya kanggo njamin keamanan kasebut nyebabake pitakonan babagan kelayakan lan efektifitas panggunaan.
    7. milan
      milan 3. mars 2015 15:31
      +1
      Iku apik sing padha ora.
      Iku luwih gampang kanggo bend kuwi poto-marem.
      Nanging, yen sampeyan mikir babagan - kita butuh - pancen gedhe banget lan rawan. nglirik
    8. NordUral
      NordUral 3. mars 2015 15:33
      +1
      Aku setuju yen mung kekuwatan lan pikirane rakyat sing kudu digunakake kanthi bener kanggo kepentingan negara, rakyat. Kita ora butuh operator pesawat, sanajan aku ora mangu-mangu yen kita bisa mbangun, nanging iki ora perlu. Negara kasebut duwe masalah sing luwih penting ing bidang PERTAHANAN.
    9. Kent0001
      Kent0001 3. mars 2015 15:52
      +1
      Kanthi kakuwatane semangate RAKYAT KITA, mung sawetara wong sing bisa mbantah, yen kabeh. Ing prakara apa wae sing nglanggar hegemoni utawa upaya Yankee (sanajan ing jangka panjang) nyebabake serangan diare verbal sing nggegirisi. Malah saiki, sanajan tanpa kapal induk, kita bisa mangsuli, Bu, aja kuwatir. Ayo padha cipratan karo idu


      ana program ing Ren TV dina iki mbuktekaken sing mung "yars" kita bisa break liwat kudung saka "umur", utamané njupuk menyang akun sistem pertahanan rudal ing wilayah Eurovasals. Ninggalake aftertaste sing ora nyenengake. Nanging aku ora mikir kabeh sing kritis.
      1. Setra
        Setra 3. mars 2015 16:51
        0
        Kutipan: Kent0001
        kudung saka "Idges" sing

        Hu saka "kudhung umur"?
      2. NordUral
        NordUral 3. mars 2015 20:47
        +2
        Sedhih banget kedadeyane. Telusuri net babagan sistem iki, bakal dadi sedih. Lan yen sampeyan ndeleng peta ing ngendi para pemusnah iki bisa nyedhaki tanpa mlebu ing perairan teritorial kita, cukup sedhih, amarga jumlah kapal kasebut. Lan iku mung versi marine. Ing kene, contone: http://www.militaryparitet.com/html/data/ic_news/45/ artikel wis lawas, saiki malah luwih elek, lan anti-misil dhewe saiki luwih bisa.
        Lan kapal kasebut kudu dirusak ing wektu lan, yen bisa, ing endi wae. Lan operator pesawat larang banget kanggo iki.
        Yen ora, negara bakal praktis ora bersenjata.
    10. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 3. mars 2015 16:04
      0
      Ayo kasur ngremehake Rusia, luwih ora nyenengake kejutan kanggo dheweke.
      1. Barsik
        Barsik 3. mars 2015 18:11
        +1
        Ayo kasur ngremehake Rusia, luwih ora nyenengake kejutan kanggo dheweke.

        http://youtu.be/Lis7dRLtLiU
        Iki minangka salah sawijining kejutan sing bakal katon apik
    11. Komentar wis dibusak.
    12. sergn
      sergn 3. mars 2015 16:40
      0
      Ya wis. Bluffing. Ayo saben wong mikir kaya ngono, lan saya suwe saya apik. Lan kejutan sing luwih nyenengake. ngguyu
    13. Fleksibel
      Fleksibel 3. mars 2015 17:11
      0
      Inggih, kanggo sapa sampeyan nulis kabeh iki - obamka ora ngerti Rusia ing Rusia --- sampeyan ngeculake uap, luwih gampang kanggo nindakake ing tiang lampu .. Aku
    14. lintang78
      lintang78 3. mars 2015 20:39
      0
      Maneh, wong Amerika iki nganggep awake dhewe ing ndhuwur kabeh lan kabeh! Padha kesel banget ing arrogance lan impudence! Kita bisa nindakake kabeh, nanging ora bisa! Tanpa kita, dheweke ora bisa nggawe stasiun orbit lan lagi ngoyak liyane! Asu ora duwe omah!
    15. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 3. mars 2015 22:54
      +2
      Ya, Rusia nyedhiyakake 700 milyar dolar kanggo tuku senjata anyar, kanggo mbangun kapal induk sampeyan butuh 10 milyar (kanthi sayap udara). Lan Rusia ora bisa nindakake iki kanthi finansial, ora masuk akal. Iku malah luwih ridiculous sing padha ngomong teknis Rusia ora bakal bisa kanggo mbangun. Ya, kita mabur menyang angkasa, kita mbangun roket, pejuang generasi kaping lima, kapal selam generasi kaping papat, lan Rusia sacara teknis ora bisa nindakake iki, kayane padha moyoki ...
    16. Gsh-18
      Gsh-18 3. mars 2015 23:57
      0
      Sawetara ahli senjata Amerika langsung nyimpulake yen Rusia "ngomong-ngomong" lan "ninggalake proyek kasebut ing kertas," amarga "Rusia ora duwe sarana utawa teknologi kanggo nggawe cruiser mawa pesawat generasi anyar."

      Oalah.. lol Siapke lapangan terbang kanggo penerbangan basis operator Rusia, tuan-tuan, Amerika. WE bakal nggawa sampeyan demokrasi REAL ing swiwi karo lintang!
      Lan yen ora, ayo ngenalake sampeyan versi dek saka T-50. Ing tumindak. prajurit
    17. waterdolaz
      waterdolaz 4. mars 2015 00:24
      0
      Sing gawe kasur repot.
    18. kitakaze
      kitakaze 4. mars 2015 18:09
      0
      Rusia arep ing dalan kanggo dangu, kanggo sing cepet nyunting - Otto von Bismarck
  2. lor.56
    lor.56 3. mars 2015 14:35
    +7
    Inggih, mesthi Rusia "bluffing"! Lan karo "Yars", lan karo "T-50", lan karo "Armata" ...! Ayo padha mikir apa wae sing dikarepake, nanging kita bakal nglengkapi tentara lan angkatan laut kanthi peralatan sing anyar lan canggih !!!
    1. MBA78
      MBA78 3. mars 2015 15:39
      +2
      menyang Parade Kemenangan...
  3. Kamchatka
    Kamchatka 3. mars 2015 14:37
    +1
    Inggih, apa tetep ing kertas utawa ora, wektu bakal ngomong. Dheweke uga ora percaya babagan tentara lan penerbangan kita. Off topik: misale jek sing gangguan wis liwat Mistral maneh?
  4. ratfly
    ratfly 3. mars 2015 14:38
    +2
    Aku ora seneng karo ide operator pesawat sing larang, nanging nglawan mungsuh Nada!
    1. NordUral
      NordUral 3. mars 2015 15:39
      -7
      Ora ono..........
    2. bulatovvvas
      bulatovvvas 3. mars 2015 23:52
      0
      Kutipan saka ratfly
      Aku ora seneng karo ide operator pesawat sing larang, nanging nglawan mungsuh Nada!

      "Aku bakal frostbite kuping ibuku kanggo ala," nanging bakal luwih murah. Masalah karo operator pesawat iku abad pungkasan, ing syarat-syarat technical ana sethitik anyar kanggo desain kanggo mangsa. Saiki mungsuh "potensial" duwe akeh senjata anyar - UAV, kinetik, hipersonik, Aegis lan liya-liyane. Tantangan kasebut kudu dijawab.
  5. starhina01
    starhina01 3. mars 2015 14:40
    +4
    ya, Rusia nggetak, tinimbang operator pesawat, nyatane, iku nggawe bagean pisanan kanggo star pati keprungu
    1. Basarev
      Basarev 3. mars 2015 15:01
      +1
      Lan kanggo nguji sistem bedhil, kapal perang eksperimen dibangun.
    2. NordUral
      NordUral 3. mars 2015 15:39
      0
      Ide sing apik banget.
  6. Alex 62
    Alex 62 3. mars 2015 14:40
    +7
    iku ora worth nglirwakake statements Rusia ing lapangan aktivitas pertahanan.


    ..... Leres !!!!..... Kok kudu gawe kapal induk ..... Wis ya wis ... padahal Bungkuk karo "perestroika" ngrusak kabeh .... hi
  7. suket
    suket 3. mars 2015 14:40
    +4
    Ora - ora nggetak. Padha ngandika padha nindakake iku. Mulane padha ngumpulake senjata ing saindhenging Rusia. Wedi tegese! Rusia wis ngowahi saka pengamat pasif dadi pemain sing aktif lan kuwat.
  8. SALLAK
    SALLAK 3. mars 2015 14:40
    +1
    Sawise ing USSR, yen memoriku bener, ana 6 wong ing wektu karusakan saka Uni ... Lan saiki siji lan mung siji wis ngrancang ... Apa padha bakal dibangun utawa ora, pitakonan ora, nanging ing mratelakake panemume sing padha kudu rolas nggawe podo karo "saratipun" mungsuh.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 3. mars 2015 15:08
      +4
      Kutipan saka SALLAK
      Sawise ing USSR, yen memoriku bener, ing wektu karusakan Uni ana 6 ...

      5. Saka jumlah kasebut, 4 minangka hibrida saka "landak karo ula": TAVKR karo pesawat VTOL subsonik (tanpa radar, mung karo pandeleng optik, saka RVV - mung R-60).
      USSR wis siji liyane utawa kurang normal AB - "Kuzya".
  9. Boos
    Boos 3. mars 2015 14:40
    +8
    Pira regane kapal induk lan pira regane nglelebke? Apa sing luwih murah lan luwih efisien?
    1. Dauria
      Dauria 3. mars 2015 15:29
      +4
      pira regane nglelebke


      Не совсем верный подход. Противотанковые средства дешевле танка. Танк без поддержки пехоты слаб. Так что, откажемся от танков? Для сбалансированности и устойчивости сил флота АУГ нужна , вопрос только в цене- потянем, или срочно нужно что-то более необходимое, без чего просто кранты.
      1. Setra
        Setra 3. mars 2015 16:56
        +1
        Kutipan saka dauria
        Ora persis pendekatan sing bener. Senjata anti-tank luwih murah tinimbang tank.

        Ing kene, pitakonan kasebut yaiku efektifitas tempur dana sing nandur modal. Siji operator pesawat kanggo rega 15 fregat anyar 22350 utawa 30 korvet 20380. Lan iki tanpa ngiringan lan tanpa biaya klompok udara.
        Apa sampeyan yakin manawa klompok udhara 50 pesawat bakal bisa nglawan kabeh armada kapal rudal saka pirang-pirang rolas pennants?
    2. jupuk
      jupuk 3. mars 2015 17:23
      +2
      Kutipan saka Boos
      Pira regane kapal induk lan pira regane nglelebke?

      Lan pinten biaya tank lan pinten biaya kanggo ngobong? Pira regane pejuang sing dilatih lan pira regane kartrid ???Adhedhasar logika sampeyan, kok repot-repot ??? Ya, Yankees bakal teka, nanging kepiye yen ora mateni ...
  10. yur58
    yur58 3. mars 2015 14:40
    +6
    Lan sanajan iku nggetak. Mungkin iku gangguan? Lan ing guise pangembangan jinis senjata liyane sing relatif murah bisa ngirim monsters ngambang iki menyang ngisor. Wong Iran nganakake latihan (lan sukses !!!) ing arah iki, nambah lan ngembangake armada "nyamuk" lan liya-liyane.
    1. Corsair
      Corsair 3. mars 2015 15:23
      +1
      Pelayaran pluru karo dibangun ing Granite?)) Supaya nalika nyedhaki roket dadi torpedo? utawa kapal selam tanpa awak pasif kanthi senjata nuklir taktis?
  11. Tanah kelairan Rusia
    Tanah kelairan Rusia 3. mars 2015 14:41
    +6
    Yen mungsuh ora seneng, mula kita tumindak ing arah sing bener.
    Saiki sing utama yaiku kabeh mekanisme ing Rusia sesambungan kanthi apik.
    Kanggo cepet mbusak sing "masang teken" nang negara. duka
    Lan padha nyopot kanthi cara sing angel, supaya wong liya ora duwe kepinginan maneh kanggo mlebu ing dalane.
  12. DEDEDE
    DEDEDE 3. mars 2015 14:42
    +2
    Sampeyan kudu ngrancang lan mbangun kapal induk, yen ora Amerika bakal nggunakake statement iki minangka alesan kanggo ngalahake dhuwit kanggo operator pesawat US anyar, sanajan medeni mungsuh uga cilik kamenangan . nglirik
  13. mitya24
    mitya24 3. mars 2015 14:43
    +3
    Ya, kapal induk larang regane, ya, Angkatan Laut Rusia ora duwe strategi sing jelas kanggo panggunaane, nanging iki, sial, minangka prestise negara lan, sing luwih penting, lokomotif ing pangembangan teknologi. pambangunan kapal-kapal berkapasitas gedhe ing zona samudra .... Dadi maju, VPK, maju Rogozin.
  14. Strezhevskaya
    Strezhevskaya 3. mars 2015 14:44
    +2
    Iku aneh carane Rusia nggetak lan Amerika pissing tho!?
  15. falikreutov
    falikreutov 3. mars 2015 14:45
    +1
    Rusia "nggetak" akeh! Ya, iku wis! Saiki ayo "kanca" NATO garing kathok dowo!!!
  16. RusDV
    RusDV 3. mars 2015 14:46
    +3
    Kapal selam nuklir kita "Vladimir Monomakh" kanthi 18 "pin" ing papan kasebut mabur menyang Samudra Pasifik ing sadawane rute segara lor ... Armada Rusia nampa bala bantuan. Butuh 8 taun kanggo mbangun ... Ora suwe Pindocs bakal nguwuh-uwuh ... Iki serius banget (prau siji iki bakal nutupi setengah negara ...), lan kapal induk kanggo 100 pesawat ana ing adoh, sayangé, perspektif ...
  17. IAlex
    IAlex 3. mars 2015 14:46
    +8
    Pernyataan kasebut mbedakake pejabat Rusia saka wong Tionghoa utawa Amerika, amarga dheweke nindakake kanthi tenang, lan banjur menehi informasi marang kita, lan kita mung tren babagan apa sing ora ana ...
  18. agis
    agis 3. mars 2015 14:47
    +1
    Rusia, luwih saka sadurunge, wis ngrasakake ancaman saka negara-negara lan bakal nindakake kabeh sing perlu kanggo kemampuan pertahanan, uga bakal nggawe armada lan Angkatan Bersenjata bisa nindakake operasi tempur ing macem-macem wilayah ing donya. Wedi Yankees!
  19. KBR109
    KBR109 3. mars 2015 14:47
    +6
    Ora ana operator pesawat ing program angkatan laut nganti pungkasan taun 2020. Ing program nganti 2025 - ya. Apa sing kita langgar tombak, kanca-kanca? sedulur
    1. SSSRKZ
      SSSRKZ 6. mars 2015 06:50
      0
      Ingkang utama yaiku nyekel rasa wedi, lan ing taun apa ing 2015 utawa 2025 ora penting maneh!
  20. Stirbjorn
    Stirbjorn 3. mars 2015 14:47
    +1
    Kanggo sedina, topik kaping 3 yaiku babagan operator pesawat sing malang iki, ayo ngaso - apa pancene ora ana kabar babagan kapal liyane, metu kanggo penyapu ranjau kapindho, proyek 12700, awak kebanjiran dina liyane)))
  21. sv68
    sv68 3. mars 2015 14:49
    +4
    Yen Rusia bluffing, banjur kok neraka sampeyan dumadakan melolong massal, utawa sinau paribasan sing apik show-off iku worth kathah?
  22. senior
    senior 3. mars 2015 14:50
    +5
    Aku ora ngerti babagan bluffing, uga, ana wong sing bzdit kanthi kekuwatan sing nggegirisi !!!!!
  23. Val_Y
    Val_Y 3. mars 2015 14:51
    +4
    Ing kasus apa wae, iki minangka prakara limang taun sabanjure, nanging kabeh padha, kapal saka segara adoh lan zona samudra isih kurang diwakili ing Angkatan Laut, mula becike aja lali marang Pemimpin. lan TAKR, utamané wiwit saiki kabeh slipways dikuwasani dening frigates lan TFRs apik . Dadi... hi
  24. BAV
    BAV 3. mars 2015 14:57
    +2
    Bener, sampeyan kudu njaga mungsuh kanthi apik!
  25. holgert
    holgert 3. mars 2015 14:58
    +1
    Becik yen padha nganggep awake dhewe *bajingan* !!!!!Ayo ----- sing penting kabeh iki ora ditinggal ing kertas ..... GUSTI !!!!!
  26. sopir
    sopir 3. mars 2015 14:59
    0
    Ora naval. Aku njaluk ngapura ing advance kanggo incompetence, nanging "kita kudu iku"? Nerangke.
  27. Canecat
    Canecat 3. mars 2015 15:00
    +1
    Ya, kita ora bakal ... kita ora bakal bisa ... apa ana ... kita bakal njupuk Cina kanggo drive ... kaya kanggo mikir? Kepiye carane bisa ngyakinake wong-wong mau? Sawise Khibiny, sawetara rolas tindak menyang dharat, lan sawise kapal induk anyar, kabeh armada bakal dibuwang ing dharatan. ))))
  28. Volgarr
    Volgarr 3. mars 2015 15:05
    +1
    Lan kita bakal jiwitake buntut sapi sampeyan !!!
  29. PALACH
    PALACH 3. mars 2015 15:05
    +1
    Apa bangunan ing kono?
    Deleng, kita wis tuku tata letak
  30. sersan1.1
    sersan1.1 3. mars 2015 15:05
    +1
    Nanging apa dheweke butuh operator pesawat kanthi rudal lan penerbangan jarak jauh?
  31. Vladimir57
    Vladimir57 3. mars 2015 15:05
    + 14
    Iki mung wiwitan ...
    1. kitakaze
      kitakaze 3. mars 2015 18:39
      0
      mung ing kene geyropa ora maca kanca lawas, Kanselir Jerman Otto von Bismarck. mulane padha ngidak garu. Kanselir sing wicaksana ora ngritik Rusia, nanging dielingake turunane supaya ora tangi bear.
  32. Don Rumata
    Don Rumata 3. mars 2015 15:08
    +1
    Sampeyan ora bakal ngerti apa sing bisa ditindakake nganti sampeyan nyoba)))
  33. Nahum
    Nahum 3. mars 2015 15:09
    +3
    Kapal induk gedhe, nanging pisanan, triad nuklir kudu dikuatake lan dimodernisasi. Saora-orane mbenerake kaluputan (utawa kadurjanan) para panguwasa biyen. Mulihake sistem rudal adhedhasar rel sing padha!
  34. FACKtoREAL
    FACKtoREAL 3. mars 2015 15:11
    +2
    kok kita luwih elek tinimbang wong Cina, adits? ...
    Mbangun kapal induk uga! (Kenapa dheweke nyerah marang kita?)
    lan malah- es kelas! nglirik
    (pYngvynof ing Antartika kanggo medeni!) wassat
  35. Mixalich
    Mixalich 3. mars 2015 15:11
    +1
    Senjata operator Avano saka p.i.n-sy nyerang bener. Mung larang, bisa uga, kita ora bakal narik finansial. Lan kanggo nylametake kapal induk ing segara, pira dhuwit sing kudu ditindakake! Nanging yen sampeyan pengin tentrem, siap kanggo perang.
    1. Setra
      Setra 3. mars 2015 16:59
      +2
      Kutipan saka Mixalich
      Senjata operator Avano saka p.i.n-sy nyerang bener.

      Rudal nuklir minangka senjata nyerang, lan kapal induk minangka senjata dominasi ing segara, lan adoh saka pesisir, amarga padha kalah karo pasukan pesisir.
  36. Lyton
    Lyton 3. mars 2015 15:12
    +3
    Oh, tembung Viktor Chirkov, ya, ing kupinge Gusti Allah, sing utama yaiku rencana kasebut dadi kenyataan, lan kita butuh kapal sing anyar banget kanggo meri kabeh jagad.
  37. Prusia
    Prusia 3. mars 2015 15:12
    +1
    Dadi, kita bakal ngetrapake kekuwatan, ora kabeh Yankees nindakake latihan iki.
  38. Corsair0304
    Corsair0304 3. mars 2015 15:12
    +3
    Kabeh bener. statements kuwi bisa lan kudu digawe supaya potensial (Aku bakal ngomong potensial) mungsuh ing wangun apik. Sampeyan uga perlu kanggo ngembangake proyek supaya bisa ngetutake, ngetutake jaman lan nduweni perkembangan sing dibutuhake ing pawulangan.
    Dene gedhonge... aku ora ngerti. Pancen, supaya akeh salinan wis bejat ing kesempatan iki .. Iku misale jek sing siji kepengin dadi, supaya ngandika, "ing tingkat", kanggo nuduhake yen kita ora lair karo bast. Ing tangan liyane - kok iku kanggo kita? Ya, siji maneh - kita ora bisa narik luwih akeh. + pangopènan + sarana dhukungan ...
  39. rasputin17
    rasputin17 3. mars 2015 15:17
    +1
    Rusia "ngapusi" lan "ninggalake proyek kasebut ing kertas" amarga "Rusia ora duwe sarana utawa teknologi kanggo nggawe cruiser mawa pesawat generasi anyar."


    Apa stereotip lawas sing ana babagan Ibu Rusia !!! Iki dudu ngimpi biru Gorbachev utawa Yeltsin, nanging kasunyatan saka kekuwatan modern!
  40. xbhxbr-777
    xbhxbr-777 3. mars 2015 15:20
    0
    Iku wektu kanggo lengen dhewe kanggo untu! Lan dheweke ora nglirwakake kabeh janji babagan pelucutan senjata. Amerika ngapusi lan ngapusi kabeh urip, dheweke dhewe bingung ing ngapusi. Dadi lengen, lengen lan lengen! Lan ora mung operator pesawat, nanging uga sepur nuklir.
  41. shimus
    shimus 3. mars 2015 15:24
    +1
    Ya, bruwang ing taiga uga nggetak, banjur wong-wong ilang!
  42. Valkh
    Valkh 3. mars 2015 15:28
    +1
    Kutipan: maxim 1987
    Kutipan: tol100v
    Sing paling gedhe lan paling kuat, operator pesawat sing ora bisa dicelupake ing donya - "KRYM"!


    uga operator pesawat "Sakhalin", "Novaya Zemlya", "Kaliningrad". Apa jenis kapal larang sing kita butuhake?

    Wau, Wau!!! Saiki sing anyar lagi dipasang - Alaska diarani !!!! ngguyu
  43. morpogr
    morpogr 3. mars 2015 15:31
    +8
    Ayo padha nandhang sangsara lan guess, lan kita bakal nindakake bisnis. Lan Armada Rusia dadi, kalebu operator pesawat!
  44. AIR ZNAK
    AIR ZNAK 3. mars 2015 15:31
    +6
    ** Kuzin ** umur ora telas. Lan gampang ilang penerbangan adhedhasar operator. Mung miwiti kabeh maneh luwih nglarani tinimbang nylametake lan nggedhekake apa sing wis ditindakake kanthi kringet lan getih.
  45. ma_shlomha
    ma_shlomha 3. mars 2015 15:32
    -2
    Sawetara ahli senjata Amerika langsung nyimpulake yen Rusia "ngomong-ngomong" lan "ninggalake proyek kasebut ing kertas," amarga "Rusia ora duwe sarana utawa teknologi kanggo nggawe cruiser mawa pesawat generasi anyar."


    Ing sawijining wektu, ing taun 80-an abad pungkasan, Amerika uga nyatakake yen "Rusia ora duwe sarana utawa teknologi kanggo nggawe"sistem kanggo nglawan dheweke SDI (Strategic Defense Initiative).
    USSR ambruk kanggo wiring iki. A akèh dana wis ngginakaken, kang nggawa ambruk saka USSR nyedhaki.
    Lan saiki, Amerika ngguyu nglaporake manawa SDI mung dikembangake kanthi apik operasi khusus kanggo undress mungsuh strategis - USSR.

    Iku misale jek sing saiki padha breeding ambisi Rusia.
    Teknologi galangan kapal saiki ora dadi masalah. GRU - dianggo. Mung Rusia ora duwe teknologi kanggo nggunakake formasi kapal induk. Ora ana teater sing bisa dadi efektif ing perang ing mangsa ngarep.
  46. Pate
    Pate 3. mars 2015 15:35
    0
    Inggih, ayo para Yankees ngrembug, lan kita bakal dijupuk lan dibangun.
  47. St25310
    St25310 3. mars 2015 15:36
    +4
    Aku weruh foto: Aku padha tenan sijine Chubais ing printah saka armada. Banjur aku nyawang luwih cedhak, dudu Chubais.
    1. rasputin17
      rasputin17 3. mars 2015 15:52
      +4
      Stop gawe guyon kaya ngono!!! Armada bakal mati lan bakal urip mung ing kertas minangka Rusnano !!!
  48. Igor 069
    Igor 069 3. mars 2015 15:44
    0
    Desa aku mikir. kita ora perlu operator pesawat, sawise kabeh, iki pasukan tutup lan basa, etc., iku luwih bisa nambah senjata. Kaya sing dakngerteni, dina iki kita kesusu karo iki, utawa aku salah?
    1. Serega78
      Serega78 3. mars 2015 18:31
      0
      Kapal selam Project 955 Borey (miturut kodifikasi NATO SSBN Borei utawa Dolgorukiy sawise diluncurake kapal utama) [8] minangka seri kapal selam nuklir Rusia saka kelas kapal selam rudal strategis (SSBN) generasi kaping papat. Kapal utama, Yuri Dolgoruky, minangka bagéan saka Armada Lor, sing kapindho, Alexander Nevsky, lan sing katelu, Vladimir Monomakh, minangka bagéan saka Armada Pasifik. Papat - "Pangeran Vladimir" lan kaping lima - "Pangeran Oleg" lagi dibangun[9][10]. Sing nomer enem - "Generalissimo Suvorov" dilebokake ing 26 Desember 2014[11].

      Ing 2011, rencana diumumake kanggo mbangun 8 kapal ing 2018. Karakteristik utama
      Tipe kapal SSBN
      Penetapan proyek 955 "Borey"
      Pangembang proyek saka Biro Desain Pusat MT "Rubin"
      Kepala Desainer V. A. Zdornov
      Kodifikasi NATO kelas Borei (kelas Dolgorukiy)
      Kacepetan (lumahing) 15 knot
      Kacepetan (ing jero banyu) 29 knot
      ambane operasi 400 m
      Ambane kecemplung maksimal 480 m
      Ketahanan pandhu arah 90 dina
      Awak 107 wong, kalebu 55 perwira[1]
      Biaya $713 yuta (kapal pisanan)[2], 23 milyar rubel[3]
      Ukuran
      Pamindahan lumahing 14 ton
      Pamindahan ing jero banyu 24 ton
      Dawane maksimal (ing garis banyu desain) 170 m[4]
      Jembaré awak maks. 13,5 m
      Draf rata-rata (DWL) 10 m
      Powerplant
      OK-650V 190 MW
      PTU karo GTZA
      poros baling-baling
      propulsi jet
      Armament
      Torpedo-e
      senjata tambang 6TAx533mm + 6SGAPDx324mm [5], torpedo, roket torpedo, rudal jelajah.
      Persenjataan rudal 16 peluncur kompleks D-30 [6], R-30 (SS-NX-30) Bulava SLBM
      Jumlah misil: 16 (proyek 955), 16 (proyek 955A)
      Kanthi gaman, kabeh apik, nanging butuh kapal induk, luwih apik pasangan!
  49. navara399
    navara399 3. mars 2015 15:46
    +3
    Jerman, uga, ing 41 mikir yen Rusia ora bisa nggawe senjata modern lan wedi karo tank kita ... Inggih, uga.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 3. mars 2015 16:10
      +1
      Kutipan saka: navara399
      Jerman, uga, ing 41 mikir yen Rusia ora bisa nggawe senjata modern lan wedi karo tank kita ... Inggih, uga.

      Padha nggegirisi, utamane ing memoar pasca perang - nalika nyoba mbenerake kesalahane kanthi "Ubertanks Rusia".
      Sajrone perang, panemune babagan teknologi kita, kanthi gampang, dudu sing paling apik:
      ... tank Soviet T-34 minangka conto khas teknologi Bolshevik sing mundur. Tank iki ora bisa dibandhingake karo conto paling apik saka tank kita, digawe dening putra-putra Reich sing setya lan bola-bali mbuktekake kaunggulane.
      (c) Guderian

      Sing paling menarik yaiku penguji kita ing Kubinka, sawise nyoba T-34 lan tank sing dijupuk ing taun 1941, uga ora antusias babagan T-34 lan nuntut kanggo ngganti desain T-34, kanthi njupuk solusi sing digunakake. ing piala. Kita tradisional scolded piranti pengamatan T-34 lan lokasi, nanging ana masalah sing luwih penting, kayata impossibility saka horisontal akurat ngarahke gun nggunakake drive listrik turret lan gaweyan ing manual ngarahake nangani 25-30 kg. Masalah paling gedhe yaiku mokal kanggo mirsani ing ruang lingkup lan ngarahake menara kasebut. Keluhan babagan gearbox, transmisi, filter udara, mesin sing ora menehi daya paspor, tank ing sisih pinggir BO lan kemasan cangkang sing ora trep uga tradisional.
    2. tvgpvo
      tvgpvo 3. mars 2015 22:09
      +1
      Mbuwang topi lan ngremehake mungsuh nyebabake kekalahan. Pembangun tank Jerman sajrone perang nggawe peralatan. "Tes ing lapangan latihan Kubinka ing April 1943 nuduhake yen siji-sijine bedhil domestik sing bisa nembus waja frontal Pz.Kpfw.VI ing wektu iku yaiku bedhil anti-pesawat 85 mm. kanggo nindakake iki saka jarak 1000 meter "Macan" nyerang minangka masalah serius kanggo pertahanan anti-tank saka pasukan Soviet. T 34 nabrak Macan saka jarak 350-500m, dene Macan yakin saka 1500, kanthi target tetep nganti 2500m.
  50. qwas1966
    qwas1966 3. mars 2015 15:53
    +3
    Poroshenko anumerta dianugerahi Boris Nemtsov Ordo Merdika
    Kene !!! (kaya warta) Mesthi wae kapal induk apik, mung kudu waspada. Lan akeh kapal lan kapal selam kudu njaga grup sing nggawa pesawat. Yen ora, operator pesawat apa wae dadi tumpukan wesi. Nanging wis nyenengake yen radius pendekatan menyang Amerika bakal dikurangi dadi minimal.