Review militèr

Mobil komandan batalyon punitive "Slobozhanshchina" mbledhos ing Kharkov

65
Ana bledosan ing Kharkov, minangka asil kang paling ora loro wong tatu. Saluran TV Ukrainia Hromadske TV nglaporake manawa ana mobil njeblug ing kutha kasebut Volkswagen Transporter Kab, diduweni dening komandan batalion nasionalis Ukraina "Slobozhanschina" Andriy Yangolenko.

Mobil komandan batalyon punitive "Slobozhanshchina" mbledhos ing Kharkov


RIA News ngutip pesen saka layanan pers Balai Kota Kharkiv:

Layanan darurat regional kita ujar manawa ana bledosan nalika mobil Volkswagen-Transporter obah, sawise ana geni. Iki kedadeyan ing salah sawijining distrik Kharkov, loro wong sing tatu, saiki lagi digawa menyang rumah sakit darurat.


Cuplikan saka adegan bledosan mobil komandan batalyon punitive diterbitake ing YouTube:



Yangolenko nandhang tatu tangan amargi bledosan. edisi Ukrainia"News"nulis yen, miturut saksi mata, silinder gas mobil bisa njeblug. Tim investigasi sing kerja ing situs bledosan ora ngilangi serangan teroris.
65 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. WAN
    WAN 6. mars 2015 14:54
    + 10
    Muga-muga komandan iki ana ...
    1. lor.56
      lor.56 6. mars 2015 14:58
      +8
      Kutipan saka wan
      Muga-muga komandan iki ana ...

      Ayo Sashko Bilom ing neraka ngirim salam saka Yarosh. Muga-muga dheweke bakal teka ing kana!
      1. vadson
        vadson 6. mars 2015 15:08
        + 26
        ngisin-isini ora dipenggal sirahe
        1. lelikas
          lelikas 6. mars 2015 15:41
          +7
          Ghouls malah mbales gas!
          1. massad1
            massad1 6. mars 2015 15:46
            +8
            persis!!! ing wayah sore, dheweke bakal metu karo berita utama babagan "gas teroris Moskow, sing Putin lan Shoigu dhewe dipompa menyang balon ing wayah wengi" ngguyu
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Platonych
            Platonych 6. mars 2015 17:02
            0
            Heeh heeh!!! Lan gas iku Rusia, Moscow!!
      2. portoss
        portoss 6. mars 2015 15:16
        +4
        Ayo Sashko Bilom ing neraka ngirim salam saka Yarosh. Muga-muga dheweke bakal teka maneh !!![/quote]
        Ana kanyatan nyata yen bajingan iki dipoyoki ora mung warga sipil, nanging uga bawahane. residents Kharkiv gedhe - njupuk nyisihaken saka roh-roh ala. Cukup aja dikubur ing lemah Kharkov ...
      3. alexy bukin
        alexy bukin 6. mars 2015 16:28
        +4
        Para partisan ora turu. Kabar apik saka Odessa, banjur saka Kharkov.
    2. subbtin.725
      subbtin.725 6. mars 2015 14:58
      + 15
      Kudu dibaleni.
      1. EvgNik
        EvgNik 6. mars 2015 15:24
        +5
        Kabar apik cenderung bola-bali. Ing kawitan Monumen mbantu, saiki gas Rusia nesu - Nanging sing aku njupuk!
    3. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 6. mars 2015 15:00
      +9
      Kabar apik yaiku kabeh Nazi bakal pindhah menyang Neraka kanthi cara utawa liyane.
      Muga-muga pati ora teka saka tuwa ...
    4. Bort Radist
      Bort Radist 6. mars 2015 15:03
      +2
      Kutipan saka wan
      Muga-muga komandan iki ana ...

      Ing saluran 24 padha laporan - "dheweke ana karo bojoné, Loro-lorone ing rumah sakit. Urip. Mobil mbledhos nalika nyopir."
    5. denis fj
      denis fj 6. mars 2015 15:03
      +4
      Kayane dheweke nyelehake granat ing antarane kursi ngarep, mburi, mburi mburi kursi ngarep. Lan ora kasil narik cincin kasebut ... tatu serpihan ing tangan tengen, lan mburi bojone pecah.
    6. Yohanes_f
      Yohanes_f 6. mars 2015 15:09
      +2
      Dheweke, dheweke mung slamet ... apa sampeyan ora maca nganti rampung?
      1. Wend
        Wend 6. mars 2015 15:19
        +3
        Ora preduli sapa sing nyebul, partisan utawa SBU, tegese salah sawijining paukuman wiwit rusak.
      2. Anatolich
        Anatolich 6. mars 2015 15:22
        +2
        Nah, sampeyan mesthi ora maca, miturut saksi mata, tabung gas njeblug, ... Utawa AC. ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Sergei Medvedev
          Sergei Medvedev 6. mars 2015 23:46
          0
          Kutipan: Anatolich
          miturut saksi mata, tabung gas njeblug, ... Utawa AC.


          Aku njlentrehake. A takeoff vertikal lan kebangkrutan mandhiri vertikal njeblug silinder gas!
    7. kush62
      kush62 6. mars 2015 16:05
      +1
      WAN (1) dina iki, 14:54 anyar
      Muga-muga komandan iki ana..

      Yangolenko nandhang tatu tangan amargi bledosan.

      Apa sampeyan maca babagan?
    8. GRAy
      GRAy 6. mars 2015 18:21
      +1
      Kutipan saka wan
      Muga-muga komandan iki ana ...

      Iki minangka AC.
    9. Paragraf 4
      Paragraf 4 11. mars 2015 03:36
      0
      Kutipan saka wan
      Muga-muga komandan iki ana ...

      ... Yangolenko nampa tatu tangan lacerated minangka asil saka bledosan
      maca ora mung judhul, nanging uga awak pesen
  2. kaban0072
    kaban0072 6. mars 2015 14:55
    +3
    Kentut meledak, ta?
    1. gans_sp
      gans_sp 6. mars 2015 16:10
      +2
      Ora, AC kurang ajar, aku ora bisa nyimpen saka wong-wong mau.
  3. Zhaman-Urus
    Zhaman-Urus 6. mars 2015 14:55
    +2
    "Dheweke ngerti banget"
  4. neobranet
    neobranet 6. mars 2015 14:56
    0
    Lan apa, ghoul iki ora ana ing njero? Cacat. Sepisan maneh, lan ayu.
  5. sannych
    sannych 6. mars 2015 14:56
    +2
    Putin maneh?
    1. hidroks
      hidroks 6. mars 2015 15:21
      +2
      Ora, tren apik lagi digambar ing ngelawan ends Novorossia: liwat 2-3 minggu kepungkur, sukarelawan Bandera wis diunekake kaping pindho ing Odessa, lan nasionalis iki wis diunekake kaping pindho ing Kharkov. Ing Odessa, mung ing tumindak pungkasan padha tatu, lan Kharkov ora tumindak maneh amarga wedi, nanging kanggo asor ing loro kasus. Iki tegese sanalika federalisasi (desentralisasi) wiwit beroperasi, kanthi syarat-syarat sing disepakati LDNR, Kharkov lan Odessa bakal langsung melu proses iki, lan iki tegese pungkasane junta Ukrofascist.
      1. Alfer
        Alfer 6. mars 2015 15:40
        +8
        Lan kok padha mutusaké sing? Ing Odessa sing, mung-wingers tengen wanted kanggo remet bisnis saka cah lokal. Maksudku, saka bandit. Umumé, sawetara bandit mutusaké kanggo remet casino saka bandit liyane. Sampeyan bisa remet, nanging apa sampeyan ora bisa, lan apa bakal luwih dingerteni kanggo wong-wong mau, padha nyebul munggah kantor. Biasane gelaran banal. Kaya ing Kharkov. Inggih, iku ateges kang entuk insolent. Lan wiwit clamp mudhun ing lads lokal. Lan ora ana partisan ing kana, para pejuang karo panguwasa Kiev-Galicia ora ana apa-apa. ngumumake yen iki minangka perang nglawan rezim Yeltsin sing mabuk lan para reformis Gaidar, Chubais, Nemtsov lan liya-liyane ...
  6. Klapa Tima
    Klapa Tima 6. mars 2015 14:56
    +3
    AC mung njeblug!
    1. denis fj
      denis fj 6. mars 2015 15:00
      +4
      Quote: coco tim
      Ing Kharkov, mobil komandan batalyon punitive "Slobozhanshchina" diunekake.



      Apa sampeyan pindhah gas? Kelakon..
  7. DDR
    DDR 6. mars 2015 14:57
    +1
    Alon-alon gerakan gerilya murub ngguyu
    1. SteelRatTV
      SteelRatTV 6. mars 2015 15:01
      +2
      Kajaba, mesthine, iki dudu pertunjukan "laba-laba ing jar".
    2. Alfer
      Alfer 6. mars 2015 15:41
      +1
      Lan apa bab partisans?
  8. KBR109
    KBR109 6. mars 2015 14:58
    +2
    Nanging isin. Penghargaan kasebut meh nemokake pahlawan. Revolusi, minangka klasik ngandika, wiwit mangan "pahlawan" sawijining. Pembongkaran internal "pahlawan" ing antarane awake dhewe bisa uga ana gandhengane karo redistribusi properti.
  9. Alexander 178
    Alexander 178 6. mars 2015 14:58
    +5
    Pati asu kanggo asu! Ayo padha aran apa padha felt, kobong urip, Odessans ing 2 Mei!
  10. rus-5819
    rus-5819 6. mars 2015 14:59
    +1
    Quote: Zhaman-Urus
    "Dheweke ngerti banget"

    Dheweke mangan akeh banget!
  11. Hubun
    Hubun 6. mars 2015 14:59
    +2
    bakal dadi wektu kanggo nindakake tumindak kanthi asil, ing Odessa, pira kantor sayap tengen sing wis diangkat ing udara, paling ora siji bakal dadi 300th.
  12. Sanya Tersky
    Sanya Tersky 6. mars 2015 15:02
    +1
    Kutipan saka: subbtin.725
    Kudu dibaleni.

    Lan ora mung sapisan.
  13. brassist
    brassist 6. mars 2015 15:03
    +2
    Soko padha Piye wae rapi undermined ana tanpa mundhut, Mungkin iku PR kuwi kanggo Svidomo?
  14. agen 008
    agen 008 6. mars 2015 15:04
    +5
    Warta liyane, lan luwih becik yen kuldi para penghukum kasebut dicelupake ing salib Jerman sing ditresnani ...
  15. kursus87
    kursus87 6. mars 2015 15:10
    +3
    Bajingan main!
  16. wilayah
    wilayah 6. mars 2015 15:12
    +4
    Gas iku Rusia ... saiki bakal cepet-cepet.
  17. Kelabu 43
    Kelabu 43 6. mars 2015 15:15
    +1
    Sasha mbatalake aplikasi kasebut))))))
  18. vektor
    vektor 6. mars 2015 15:16
    +1
    Kutipan saka wan
    Muga-muga komandan iki ana ...

    Mbokmenawa ora kasunyatan sing dipromosikan.
    We would like to Bang, iku ora bakal dadi ayu IMHO.
  19. Optimis waja
    Optimis waja 6. mars 2015 15:17
    +2
    Dheweke ora duwe kualifikasi sedulur. Minangka manungsa, dheweke ora bisa njeblug saingan.
  20. atamankko
    atamankko 6. mars 2015 15:18
    +2
    Gusti nandhani nakal. luwih cepet
    makhluk mati.
  21. Kelevra
    Kelevra 6. mars 2015 15:19
    +3
    Dheweke ngira bakal miwiti ATO dhewe, lan kabeh wong bakal sepi, nanging dheweke ora ngerti lan ora nyiapake apa sing saiki kedadeyan ing kutha-kutha dill!
  22. Komentar wis dibusak.
  23. bobruin
    bobruin 6. mars 2015 15:19
    +1
    SDD - mangan saben liyane!
  24. Goldmitro
    Goldmitro 6. mars 2015 15:25
    +1
    Saluran TV Ukrainia Hromadske TV nglaporake manawa mobil Volkswagen-Transporter duweke komandan batalion nasionalis Ukraina Slobozhanshchyna Andriy Yangolenko njeblug ing kutha kasebut.

    Sayange yen Svidomo Natsik iki ora ana ing kono! Tanah saka freaks iki kudu diobong ing saindhenging Ukraina, lan misale jek sing proses wis diwiwiti!
  25. Ham
    Ham 6. mars 2015 15:25
    +2
    Ing bisnis, AC maneh unbelted, wis ing mangsa lagi njeblug!
  26. qwas1966
    qwas1966 6. mars 2015 15:28
    +2
    Iku mung wiwitan!!! Asu fasis, asu mati!
  27. Makarov
    Makarov 6. mars 2015 15:30
    +3
    dagang granat...
  28. 020205
    020205 6. mars 2015 15:38
    +2
    Yen ana gerakan partisan ing Kharkov, Odessa, mula banget awal kanggo mungkasi wong Ukrainia.
    1. Alfer
      Alfer 6. mars 2015 16:17
      +1
      Ya, ora ana partisan ing kene. Ing kene padha ngomong. Partisan Kharkiv. Partisan! Kenapa nggiling omong kosong? Partisan apa? Yen Donetsk lan Luhansk, ora kanggo sebutno Rusia, disengiti kanthi sengit sengit. Yen ora nganggep kita lan Donbass dadi wong.
      1. Tankmaster
        Tankmaster 6. mars 2015 18:03
        0
        Yen sampeyan ndeleng partisan ing ngarep sampeyan, sampeyan wis ateges mayit ... Sawise kabeh, padha partisan ing ngendi wae ... mung ora ana sing ngerti.
        1. Alfer
          Alfer 6. mars 2015 19:10
          -1
          Hmm! sabotase larang. Nalika mung tali karo sabun bakal cukup. Lan ana akeh cabang ing Kharkov. Lan murah lan nyenengake.
      2. 020205
        020205 6. mars 2015 18:21
        0
        Intine bener, aku uga ora percaya karo kabeh lemah iki! Nanging HZ ngerti dheweke!
  29. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 6. mars 2015 15:41
    +1
    Pangisian daya positif kanggo akhir minggu - sanajan dheweke "ngeculake" granat nalika ngombe!
  30. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 6. mars 2015 15:47
    +1
    Quote: lelikas
    Ghouls malah mbales gas!


    Damn, Aku ora ngerti sing dadi puffy saka Yankes jatah garing! wassat
  31. saber
    saber 6. mars 2015 16:30
    0
    wah iki AC...
    1. Vadim237
      Vadim237 6. mars 2015 16:35
      0
      Wektu iki, pemanas interior mobil sing disalahake.
  32. DEZINTO
    DEZINTO 6. mars 2015 16:51
    0
    Iku mung kerusuhan AC ...

    Ing Kharkov, mobil kaloro kejiret geni lan mbledhos ing dina. Ing Kharkov, kira-kira jam 14:00 cedhak asrama KhDAK ing dalan. Shironintsev, 39 taun kejiret geni lan mbledhos mobil.
    1. Alfer
      Alfer 6. mars 2015 22:35
      0
      Menarik. Ing Rusia, mobil uga kobong, lan ing Amerika, lan kedadeyan ing endi wae.
  33. VezhChel
    VezhChel 6. mars 2015 16:59
    0
    Inggih, apik.
  34. Des10
    Des10 6. mars 2015 17:02
    0
    Saka kabeh kiriman sadurunge, meh ora ana sing krungu babagan batalyon iki lan, luwih-luwih, komandhane.
    Nanging saben wong, kaya sensor, bungah bebarengan. Iku misale jek.
    Lan ora ana sing ngerti (amarga ora masalah - utawa ora trep kanggo penulis nulis bebener) babagan tatu nomer loro. Iku katon uga.
  35. inf
    inf 6. mars 2015 18:49
    0
    Nanging, ternyata V.V. Putin dhewe melu ing bom mobil.
  36. Mindaugas
    Mindaugas 6. mars 2015 18:53
    0
    Kara nyusul pahlawane. Lan iku pleases!
  37. ladan-ran-1974
    ladan-ran-1974 6. mars 2015 19:56
    0
    Nanging pasaran, Sedulur!!!! Nyerah bajingan fasis! Partisan Belarusia menehi salam marang sedulur Kharkov !!! Patah sikil!
    1. Alfer
      Alfer 6. mars 2015 22:32
      0
      Lan partisan apa sing ana ing Belarus? Sapa sing sampeyan perang? Nglawan bapak, utawa apa?
  38. pvv113
    pvv113 6. mars 2015 20:39
    0
    Kamulyan kanggo partisan Kharkov !!!
    1. Alfer
      Alfer 6. mars 2015 22:31
      0
      Kanthi sukses sing padha, sampeyan bisa nguwuh kamulyan marang partisan Kolombia. Amarga ora ana hubungane karo kedadeyan kasebut. Nanging, ora kaya Kharkov, partisan Kolombia isih ana. Lan Kharkov, Odessa, lan malah kaget, malah Lvov. ditemokaké ing Internet, iku mung palsu. Ora ana partisans.
  39. kalajengking
    kalajengking 6. mars 2015 23:56
    0
    Mung ora Volkswagen-Transporter, nanging sawetara jenis twoTeleTelePorter!
  40. wong nomad74
    wong nomad74 7. mars 2015 00:17
    0
    Ya, lagi ndamu dhewe munggah, minangka Ludwig Aristarkhovich ngandika: lan iki poto-promosi!
  41. chelovektapok
    chelovektapok 7. mars 2015 05:57
    0
    Iku tegese ora tundhuk karo safety geni, dadi ing punishers! Lan uga nggunakake 30 taun minangka amunisi kadaluwarsa. Lan Amerika nyedhiyakake senjata kanggo babon kasebut. Dheweke ngrusak awake dhewe tanpa "partisan"!