Review militèr

Ing wilayah sing dikuwasani Kyiv, jembatan sepur diunekake, sing bisa ngirim batu bara saka LPR.

169
8 kilometer saka stasiun sepur Shipilovo, jembatan iki diunekake, sing mung siji sing nyambungake LPR karo Ukraina kanthi rel.
Punika nyatet sing undermining saka jembatan wis digawa metu ing wilayah kontrol dening pasukan keamanan Kyiv. Kepala Kamentrian Situasi Darurat Republik Rakyat Luhansk ujar manawa jembatan sepur tetep dadi fasilitas infrastruktur sepur pungkasan sing bisa diangkut batu bara menyang Ukraina. Iki dilaporake "Rusia 24".

Ing wilayah sing dikuwasani Kyiv, jembatan sepur diunekake, sing bisa ngirim batu bara saka LPR.


Kepala Kamentrian Situasi Darurat LPR Sergey Ivanushkin:
Minangka asil saka bledosan, komunikasi antarane Rodakovo lan Krasny Lyman iki mungkasi. Iki minangka jalur sepur sing isih bisa dikirim menyang Ukraina saiki.


Kasunyatan bilih jembatan cedhak desa Shipilovo rusak dilapurake dening sopir sepur barang sing pindhah menyang Ukraina.

Dina iki, pejabat Lugansk ngumumake yen batalyon Nazi Ukrainia murub ing tambang Pervomaiskaya. Serangan kasebut kacathet kira-kira jam 9:30 wektu lokal. Iki dipecat saka mortir 120 mm, sing nandheske kegagalan Kyiv kanggo tundhuk karo perjanjian Minsk, amarga kabeh bedhil kanthi kaliber luwih saka 100 mm kudu ditarik saka garis kontak. Serangan kasebut ditindakake saka tlatah kutha Zolote, sing dikuwasani dening Pengawal Nasional Ukraina.
169 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Barboskin
    Barboskin 9. mars 2015 13:21
    + 16
    Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.
    1. Sith Gusti
      Sith Gusti 9. mars 2015 13:23
      + 13
      Paling kamungkinan, batalyon bledosan munggah kanggo nentang Poroshenko.

      Nanging Akhedzhakova direndhem
      1. herruvim
        herruvim 9. mars 2015 13:26
        + 68
        Lan Putin mesthi bakal disalahake ngguyu ngguyu ngguyu


        Putin ditakoni ing konferensi pers: Marang kula, kenapa Presiden Prancis nampa sampeyan kanthi anget, ngomong akeh lan seneng ndeleng sampeyan, nanging Perdana Menteri Inggris malah ora salaman?

        - Ya, mbokmenawa amarga pasukan Rusia durung tau mlebu London
        1. bort4145
          bort4145 9. mars 2015 13:34
          + 47
          Relatif
          Nanging Akhedzhakova direndhem
          Sawetara jinis "bubur" ing sirah Leah. Sing iku "ing kuping" supaya ndamel? Mung bledosan otak.

          Aku mikir kanggo nemokake gambar ing topik "A kreteg sepur diunekake ing wilayah kontrol Kyiv, kang ndadekake iku bisa kanggo ngirim batu bara saka LPR," Aku ngetik ing search engine: "Aja ngethok cabang sing sampeyan lungguhi". Lan ops- malah werna "ing tema"
          1. vsoltan
            vsoltan 9. mars 2015 15:32
            +9
            1. BANYAK kabeh wong "demokratis" warga negara sing banget negatif dibuwang marang kawicaksanan Rusia ing taun pungkasan. ... Aku ora ateges sembarang liberal gedhe, wong Yahudi prasaja paling biasa. .... Aidno, padha lali WHO lan WHERE diatur pogroms kanggo wong-wong mau. ...dadi, ah-ah ngurmati sejarahe. ..kabeh wong whines lan whines. ... kaya biasane, nanging. ... ngendi bakal padha yen ora kanggo Rusia?
            2. Aku iku ora worth njupuk serius mbah-pikun karo bias seni lan tragis. ... Sabaoth bakal ngapura dheweke. ..inggih dheweke. ...
            1. Vasilenko Vladimir
              Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 16:00
              +5
              nyatane, dheweke ora ana hubungane karo wong Yahudi, nanging uga karo wong sing sopan
              1. Darek
                Darek 9. mars 2015 18:26
                +2
                Kutipan: Vladimir Vasilenko
                nyatane, dheweke ora ana hubungane karo wong Yahudi, nanging uga karo wong sing sopan

                Liyachka iki ora ana hubungane karo wong Yahudi ???? Opo salahmu?? Taki-has, lan paling langsung. Kang wis ngandika bab kaping pirang-pirang.
                1. Vasilenko Vladimir
                  Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 20:48
                  +1
                  Kutipan saka Darek
                  Kang wis ngandika bab kaping pirang-pirang.

                  Sapa sing ngalangi sampeyan ngomong, bisa uga dheweke pengin mlebu ing Israel, nanging Mossad ora ngantuk
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Baitly
                Baitly 9. mars 2015 20:51
                +4
                Carane ora?
                "Yahudi dudu warga negara, nanging negara pikiran"
                1. Mich
                  Mich 9. mars 2015 21:05
                  +3
                  ora ana bangsa ala, ana wong ala
            2. POMAH
              POMAH 10. mars 2015 09:16
              +1
              1. Dadi aku uga ora ngerti ... posisi demokratis sing prasaja ... sing sugih bisa dimangerteni - duwe bisnis, nanging bakal mateni wong sing luwih prasaja, ora bakal duwe wektu kanggo uwal. Utawa apa padha ngarep-arep yen dheweke tansah paling pinter lan paling cepet lan iki ora bakal mengaruhi wong-wong mau? aneh.

              2. Eyang edan. Lan liyane nonton sing bisa ngomong omong kosong lengkap lan ing wektu sing padha njaluk gingerbread lan urip sweetly.
          2. Mugerets
            Mugerets 9. mars 2015 19:11
            +5
            Ora mungkin dheweke kenek ing kuping, kemungkinan wanita kasebut njupuk posisi Ukraina saka seri kasebut (aku kanggo wong sing ringkih), garis bali ora bisa diuripake lan umure ora padha, lan dheweke ora bakal bisa. mangertos. Bohemia bgg. Aku tansah ngormati aktris iki. Nanging...
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 9. mars 2015 19:43
              +5
              Quote: Mugerets
              Aku tansah ngormati aktris iki. Nanging...

              Duc lan Makarevich biasa ngrungokake. Nanging, kabeh kali mili, wong ganti. Iku utamané sedhih nalika padha ngganti marga saka fashion politik utawa kanggo dhuwit.
        2. ksv1973
          ksv1973 9. mars 2015 14:26
          + 24
          Kutipan saka herruvim
          Lan Putin mesthi bakal disalahake ngguyu ngguyu ngguyu


          Putin ditakoni ing konferensi pers: Marang kula, kenapa Presiden Prancis nampa sampeyan kanthi anget, ngomong akeh lan seneng ndeleng sampeyan, nanging Perdana Menteri Inggris malah ora salaman?

          - Ya, mbokmenawa amarga pasukan Rusia durung tau mlebu London

          Apa sing kudu ditindakake ing London kasebut? Apa sampeyan ndeleng wanita Inggris urip? Ya, mung wanita Amerika sing luwih medeni tinimbang dheweke!
          1. boa constrictor19
            boa constrictor19 9. mars 2015 20:51
            +5
            Lan kene sampeyan, Pak, salah !! Sampeyan, misale jek, durung weruh wanita Jerman !! Aku wis digunakake kanggo taun! Dadi aku ora biasa! wassat
            1. a52333
              a52333 9. mars 2015 21:15
              +2
              Kutipan: boa constrictor19
              Lan kene sampeyan, Pak, salah !! Sampeyan, misale jek, durung weruh wanita Jerman !!

              Persis persis! Sawise aku manggon ing Jerman suwene setengah wulan, nalika aku ndeleng wong wadon Polandia, mmmmmm .....
              Stunned, ing umum.
              1. stalkerwalker
                stalkerwalker 9. mars 2015 21:28
                +4
                Kutipan: a52333
                Persis persis! Sawise aku manggon ing Jerman kanggo setengah sasi, nalika aku banjur weruh wong wadon Polandia

                Alexei...
                Kanggo setengah sasi sampeyan bisa mlaku menyang Polyandia. Lan ana - loro Polandia lan Ukrainia ... wassat
            2. Paragraf 4
              Paragraf 4 11. mars 2015 03:47
              0
              Kutipan: boa constrictor19
              Lan kene sampeyan, Pak, salah !! Sampeyan, misale jek, durung weruh wanita Jerman !! Aku wis digunakake kanggo taun! Dadi aku ora biasa!

              dadi bali...
        3. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. pakar2008
        pakar2008 9. mars 2015 13:40
        + 51
        Wah, koyo ngene iki!!! hack lengkap otak.
        1. ksv1973
          ksv1973 9. mars 2015 14:17
          + 26
          Kutipan saka: axpert2008
          Wah, koyo ngene iki!!! hack lengkap otak.

          kancaku! Aku ora ngerti sepira cedhake sampeyan karo obat, nanging sampeyan bisa kanthi akurat nggolongake penyakit mental anyar lan malah menehi jeneng sing jembar lan tepat. Bravo!!! hi
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Erg
          Erg 9. mars 2015 14:19
          + 23
          Sadawane dalan, psaking duwe saingan. Akhedzhaking
          1. jj
            jj 9. mars 2015 14:37
            +8
            Psaking lagi kerja, lan Akhedzhaking lagi santai
        4. ,thlzycr
          ,thlzycr 9. mars 2015 18:49
          0
          Ya, dheweke wis suwe "ahedzhak" ing sirahe .....
        5. kergudu natural
          kergudu natural 9. mars 2015 20:08
          0
          Kutipan saka: axpert2008
          Wah, koyo ngene iki!!! hack lengkap otak.

          Luwih, menopause liwat coccyx, nindakake akhidzhakovism kuwi
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 20:52
            +1
            Quote: kergudu natural
            Luwih klimaks liwat coccyx

            mergo wis telat, wong wadon tuwa kuwi wis ora nganggo alas 77 enggal
      4. ksv1973
        ksv1973 9. mars 2015 13:41
        + 36
        Akhedzhakova wis kabeh dicampur ing sirahe, dheweke dhewe ora ngerti apa sing diomongake. Umur tuwa dudu bungahe, edan dudu orgasme.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Vasilenko Vladimir
        Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 13:49
        + 14
        Bubar, malah film karo partisipasi dheweke njijiki kanggo nonton.
        kabeh padha, Ilyich ana satus kaping tengen
        1. stalkerwalker
          stalkerwalker 9. mars 2015 13:50
          +8
          Kutipan: Vladimir Vasilenko
          kabeh padha, Ilyich ana satus kaping tengen

          belay
          Yagene aku nyerahake kothak mrico lawas iki? Nyuwun
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 13:54
            0
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Yagene aku nyerahake kothak mrico lawas iki?

            ing pangertèn apa?
            1. stalkerwalker
              stalkerwalker 9. mars 2015 13:56
              +5
              Kutipan: Vladimir Vasilenko
              ing pangertèn apa?

              Aku ora tau mbahas kegilaan dheweke kaya ngono ...
              1. Vasilenko Vladimir
                Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 14:00
                +5
                mung wae hack iki wis kesel, aku malah ngucapake fryaku kaping pindho ing situs web dheweke, kabeh sing arep ngomong ditakoni ing kene
                http://mod-site.net/gb/u/tanndimm-2.html
                1. stalkerwalker
                  stalkerwalker 9. mars 2015 14:03
                  + 22
                  Kutipan: Vladimir Vasilenko
                  mung mete wis kesel

                  Aja ndemek dheweke .... Banjur tangan sampeyan bakal mambu ... Kakehan perhatian kanggo wong sing kaya ngono. Lan sing carane padha seneng iku. Vaughn Makarka, mung ngisi Internet - lan wong-wong dipimpin, nesu.
                  Spit-nggiling-lan-idak-idak.
                  Lan lali selawase.
                  1. perepilka
                    perepilka 9. mars 2015 16:36
                    +1
                    Kutipan saka: stalkerwalker
                    Ya, aja ndemek dheweke .... Banjur tangan sampeyan bakal mambu ... Kakehan perhatian kanggo wong kaya ngono

                    Ilyich, ing dina iki, misale jek, ing beyo saka kulkas, pesenan saka putu, eyang 80 taun, wis ing Lor setengah abad, Jerman lan Bandera banged kabeh sanak, bebarengan. kalawan garwane kang rayi, den seret mrene ing perang, kang rayi wus seda, garwane ugi, nging eyang, katitik ing rembug, bakal nggegirisi ing gorokane Bandera, saka ing sangisore Vinnitsa. Lan aksen Yugorussian tetep opo
                    1. stalkerwalker
                      stalkerwalker 9. mars 2015 16:44
                      +3
                      Kutipan saka: perepilka
                      Lan aksen Yugorussian tetep

                      Kenangan, Vladimir... Kenangan...
                      Memori getih, sing dadi aksen film asli.
                      1. perepilka
                        perepilka 9. mars 2015 17:27
                        +1
                        Kutipan saka: stalkerwalker
                        Memori...

                        Duc, Wilhelmych, metu, kang Weber, ora logat Nyuwun Sialan, juru kunci, saka Gusti Allah
                      2. stalkerwalker
                        stalkerwalker 9. mars 2015 17:29
                        +5
                        Kutipan saka: perepilka
                        Duc, Wilhelmych, metu, kang Weber, ora logat

                        Lan Catherine II, kanthi usaha sing dawa, pungkasane nyingkirake logat dheweke ... sedulur
                  2. Makosha
                    Makosha 9. mars 2015 20:43
                    +1
                    Kutipan saka: stalkerwalker
                    Vaughn Makarka, mung ngisi Internet - lan wong-wong dipimpin, nesu.
                    Spit-nggiling-lan-idak-idak.
                    Lan lali selawase.

                    Sing mesthi. Sing paling awon wong Yahudi wedi yaiku lalen. Yen dheweke ora ngomong kanthi becik, mula paling ora ala, nanging dheweke percaya yen luwih becik tinimbang apa-apa.
                    Lalen - wong Yahudi lan Israel!
              2. Lelek
                Lelek 9. mars 2015 17:35
                +3
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Aku ora tau mbahas kegilaan dheweke kaya ngono ...


                Lan aku bakal ...
                1. stalkerwalker
                  stalkerwalker 9. mars 2015 17:37
                  +4
                  Quote: Lelek
                  Lan aku bakal ...

                  Kenging punapa?
                  Macaron kaya Akhedzhak ORA Krungu ...
                  1. Vasilenko Vladimir
                    Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 20:53
                    +1
                    Kutipan saka: stalkerwalker
                    Macaron kaya Akhedzhak ORA Krungu ...

                    lan padha krungu lan ngerti apa kita mikir bab wong-wong mau lan carane kita nambani wong, lan mulane padha nesu
                    1. stalkerwalker
                      stalkerwalker 9. mars 2015 20:55
                      +2
                      Kutipan: Vladimir Vasilenko
                      lan padha krungu lan ngerti apa kita mikir bab wong-wong mau lan carane kita nambani wong, lan mulane padha nesu

                      Ya, lan xr ... n karo wong-wong mau.
                      Piye wae, sing paling ora aku peduli yaiku nasib lan pendapat para pemberontak budaya kasebut.
                      1. Vasilenko Vladimir
                        Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 21:01
                        +1
                        Kutipan saka: stalkerwalker
                        Ya, lan xr ... n karo wong-wong mau.

                        luwih becik dipisah-pisah supaya ora thukul
                2. perepilka
                  perepilka 9. mars 2015 17:43
                  +1
                  Quote: Lelek
                  Lan aku bakal ...

                  Oh uga, sumpah ing dheweke isih nglampahi. Mung lungguh, meneng, ora clinking kaca tingal, konco bumi kaca, sanajan dheweke opo ngaso ing tentrem, cho, edan karo wong bodho
                  1. Vasilenko Vladimir
                    Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 20:55
                    +1
                    Kutipan saka: perepilka
                    meneng, tanpa murmur

                    Ing panguburan, ana sing ngguyu, Sing liyane ngguyu gila, aku mung nangis: Aku ngimpi ndeleng dheweke digantung!
        2. gelembung5
          gelembung5 9. mars 2015 15:34
          +6
          Intelligentsia ora tau nindakake apa-apa sing apik kanggo Rusia ing babagan politik, mung campur tangan ngrusak awake dhewe lan negara.
          1. perepilka
            perepilka 9. mars 2015 18:51
            +2
            Kutipan saka bubla5
            Ing intelligentsia wis tau nindakake soko apik kanggo Rusia ing syarat-syarat politik, t

            Aku ora ngerti babagan rencana lan kabijakan, nanging ing sawijining dina, nalika aku teka, lan nalika iku aku lagi nyopot jeroan saka A-01, dheweke ngomong yen ora apik kanggo wong sing duwe pendidikan sing luwih dhuwur. delve menyang njero TT-4. Aku kudu nerangake, ing sisih tengen, yen aku, hektar intelijen, duwe profesi, sipil, insinyur mesin, lan spesialisasi, sipil, mesin lan mekanisme industri kayu. Bejo, dheweke bisa ngomong babagan teknik lan sapper, nanging dheweke ngerti opo Dhuh Yehuwah, kawula nyuwun dhumateng Paduka, mugi karsaa ngluwari kawula saking kala-jiret, lan opo , utawa ngluwihi kekuwatanmu? Ora, paling ora, lana, piye wae aku ngerti yen cangkemku kebak dhewe, nanging aku ora meksa. Nyuwun
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Komentar wis dibusak.
      7. tvgpvo
        tvgpvo 9. mars 2015 13:51
        + 30
        Kegilaan tansaya kuwat!Intelligentsia, kaya biasane, ing perane. Andrey Konchalovsky
        Saka artikel "Ide Liberal Ora Bisa Dipukul ing Kepala" (2006):

        "Sapa sing bisa ngladeni Tanah Air ing kene, ing Rusia? Intelligentsia? Ora. Wiwit dikembangake ing masyarakat kanthi rong kelas antagonis sing jelas - petani lan bangsawan (maca - aristokrasi), banjur, kaya sing dikandhakake Peter Struve, inti saka inteligensia dadi detasemen. Sing, iku kapekso kanggo nentang dhewe kanggo negara, lan ANY daya.
        Wong sing ngabdi marang panguwasa dadi pengkhianat ing mripate wong pinter.
        Ayo kita kelingan Chekhov: "Aku ngremehake intelijensia Rusia sanajan padha sambat yen ditindhes. Amarga wong kang nindhes iku asale saka golongane dhewe.”
        Ing negara kita, intelligentsia ing kabeh tahapan pembangunan negara minangka ngrusak dhasar negara, nglayani Tanah Air dening mayoritas inteligensia sing dianggep lan dianggep minangka rakit utawa kolaborasi.
        Ilyich bener nalika ujar "... wong cerdas dudu otak - iki omong kosong bangsa"
        1. denis fj
          denis fj 9. mars 2015 14:00
          + 26
          Aku ora ngerti apa-apa. Yagene mbah putri mbujuk bocah wadon kanggo "urip sayang"? Apa dheweke bakal mati? Muga-muga dheweke bungah yen dheweke ngemas kanthi tepat ... yen ora, dheweke bakal ana ing cedhak Uglegorsk ing jugangan bebarengan karo cyborg. Lan ing kene, sanajan ing diet ing sangisoré pengawasan dokter, ternyata lungguh.
          Kabeh padha, "intelligentsia liberal" iku scum lengkap ... Malah kewan galak ora cokotan tangan karo kang feed.
        2. jj
          jj 9. mars 2015 14:39
          +6
          Kutipan saka tvgpvo
          intelligentsia ora otak - iki telek bangsa

          Lan tipis
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 14:54
            + 43
            Kutipan saka jjj
            runny
            nanging mambu

            1. Komentar wis dibusak.
      8. denis fj
        denis fj 9. mars 2015 13:58
        + 14
        Quote: Gusti saka Sith
        Paling kamungkinan, batalyon bledosan munggah kanggo nentang Poroshenko.

        Nanging Akhedzhakova direndhem



        Dheweke ora nggawe anak utawa bojo ing umur dawa - nalika isih enom dheweke mburu dhuwit - ora ana wektu kanggo ngurus kulawargane - kepiye wong wadon tuwa bisa urip saiki? Dadi dheweke kudu kerja ing AS - dhuwit ora mambu
        1. leshiy076
          leshiy076 9. mars 2015 14:37
          +6
          Aku uga ora bakal ngrungokake utawa nganggep serius marang wong sing ora duwe omah, kulawarga, lan tanah air.
        2. Alexander 2
          Alexander 2 9. mars 2015 18:15
          +3
          Iku apik yen dheweke ora duwe anak. Wiji bosok ora bakal terus.
      9. SSR
        SSR 9. mars 2015 14:03
        +6
        Quote: Gusti saka Sith
        Paling kamungkinan, batalyon bledosan munggah kanggo nentang Poroshenko.

        Nanging Akhedzhakova direndhem

        Ing kana dheweke direndhem Akhedzhakova, banjur pangguna forum direndhem lan nyerang sith. Comrades, tindakake link, pindhah menyang YouTube lan ana mbatalake Akhedzhakova dhéwé, lan pour metu negatif ing statement ing Sitka iku bodho.
        1. Sith Gusti
          Sith Gusti 9. mars 2015 14:14
          + 15
          Kutipan saka S.S.R.
          Ing kana dheweke direndhem Akhedzhakova, banjur pangguna forum direndhem lan nyerang sith. Comrades, tindakake link, pindhah menyang YouTube lan ana mbatalake Akhedzhakova dhéwé, lan pour metu negatif ing statement ing Sitka iku bodho.

          Lha, wong-wong rada panas lan ora ngerti. ngguyu
          1. AleksUkr
            AleksUkr 9. mars 2015 16:45
            +1
            Quote: Gusti saka Sith
            Lha, wong-wong rada panas lan ora ngerti.


            Apa sing bisa dakkandhakake babagan dheweke. Ora ana sing peduli karo pendapate. Ayo dheweke seneng-seneng ing umur tuwa - yen dheweke ngomong akeh babagan dheweke. Nanging apik utawa ala - ora penting banget kanggo dheweke. Ora suwe, malah sanak-sedulure ninggal dheweke ... Dheweke dadi luwih apik ...
        2. Vasek
          Vasek 9. mars 2015 17:02
          +4
          Kutipan saka S.S.R.
          Comrades, tindakake link, pindhah menyang YouTube lan ana mbatalake Akhedzhakova dhéwé, lan pour metu negatif ing statement ing Sitka iku bodho.

          tenan.
          Artikel kasebut babagan jembatan sing diunekake.
      10. Felix-A
        Felix-A 9. mars 2015 14:05
        +4
        Aku pengin menehi komentar babagan divisi sampeyan, nanging aku ora bisa nemokake tembung ... Iku mung soko karo soko ...
        1. ksv1973
          ksv1973 9. mars 2015 14:22
          +1
          Kutipan: Felix-A
          Aku pengin menehi komentar babagan divisi sampeyan, nanging aku ora bisa nemokake tembung ... Iku mung soko karo soko ...

          Persis. Sawetara interjections, lan sing saru!
        2. ksv1973
          ksv1973 9. mars 2015 14:22
          0
          Kutipan: Felix-A
          Aku pengin menehi komentar babagan divisi sampeyan, nanging aku ora bisa nemokake tembung ... Iku mung soko karo soko ...

          Persis. Sawetara interjections, lan sing saru!
        3. Alexander 2
          Alexander 2 9. mars 2015 14:38
          +1
          Felix-A, sampeyan ora bisa nggunakake basa gawe salah ing situs iki, sampeyan bisa njaluk begalan. Nanging aku ora bisa nemokake tembung liyane kaya sampeyan. Mulane, "luwih ala tinimbang ibu".
      11. GRAy
        GRAy 9. mars 2015 14:09
        +9
        Quote: Gusti saka Sith
        Nanging Akhedzhakova direndhem

        Muter peran sing padha sajrone uripku ...
        Lan dheweke wis freaking metu kanggo dangu. Aku elinga babagan komunis ing 93rd dheweke ngobong:
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 14:15
          +5
          ketoke ora kabeh wong dilebokake ing rumah sakit jiwa, sing sayang banget
        2. lidy
          lidy 9. mars 2015 16:59
          +3
          Aku ora ngerti, kenapa komunis njaluk dheweke?
          1. perepilka
            perepilka 9. mars 2015 17:08
            +5
            Kutipan saka lidy
            Aku ora ngerti, kenapa komunis njaluk dheweke?

            Ya, dheweke nempelake stigma RSFSR sing diajeni, meksa dheweke entuk dhuwit kanggo judhul, monsters. am
          2. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 9. mars 2015 20:50
            0
            Kutipan saka lidy
            Aku ora ngerti, kenapa komunis njaluk dheweke?

            nanging sing bakal ngerti liberalisme
      12. SAXA.SHURA
        SAXA.SHURA 9. mars 2015 14:12
        +7
        Kanggo iku, saiki sampeyan, sing biyen dadi aktris sing ditresnani, wis dadi mungsuh kanggo umume negara kita.
        1. Erg
          Erg 9. mars 2015 14:25
          +5
          Aku ora bakal stamp sandi kaki ing dheweke. Kekecewaan liyane ...
          1. Kos_kalinki9
            Kos_kalinki9 9. mars 2015 14:57
            +1
            Mudhun lan lali. Kanggo seniman, lalen minangka perkara paling ala sing bisa kedadeyan. Lan dheweke meh ora duwe peran akhir-akhir iki, lan dheweke promosi awake dhewe minangka penyelam sing ora bisa dilalekake, supaya dheweke ora dilalekake.
        2. ksv1973
          ksv1973 9. mars 2015 14:39
          + 21
          Kutipan saka SAXA.SHURA
          Kanggo iku, saiki sampeyan, sing biyen dadi aktris sing ditresnani, wis dadi mungsuh kanggo umume negara kita.

          Iki lahiriah banget, kanggo sijine iku mildly, wadon elek persis ing komunis dadi aktris, PERSIS ing komunis dheweke mbintangi film-film sing dheweke eling. Aku ora mikir sing peran dheweke wis diputer sawise 1991 piye wae tenan dicemplungke ing nyawa wong. Lan saiki kalah iki nyoba kanggo pour ing negara sing digawe wong metu saka dheweke. Nah, yen sampeyan ora seneng negara sampeyan, pindhah menyang liyane, banjur sampeyan duwe cukup dhuwit - Dadi ora ana: dheweke shits kene, bau lan melu masturbasi lisan.
          1. lidy
            lidy 9. mars 2015 17:01
            +1
            Aku categorically ora nonton serial sing dipun damel film sawise 90s. Aku ngerti Akhedzhakova mung saka film Soviet.
        3. Komentar wis dibusak.
      13. weksha50
        weksha50 9. mars 2015 14:17
        +9
        Quote: Gusti saka Sith
        Nanging Akhedzhakova direndhem


        Apa tega nalika wong sing dihormati dening sampeyan dumadakan nemokake piyambak ing sisih liya saka barricades ... Aku tansah ngormati dheweke (Akhedzhakova) lan Basilashvili, nanging sawise statements sing ... Inggih, Gusti Allah dadi hakim sing ... Nanging, wong-wong iki cepet-cepet lali ngendi dheweke lair, ing masyarakat apa padha tansaya munggah, seniman wong saka negara kang padha ... Ya, padha WIS ...
      14. _ pendapatku
        _ pendapatku 9. mars 2015 14:25
        +3
        Nanging Akhedzhakova direndhem

        ... Artis Rakyat Rusia??? artis, ya, nanging ora Rusia lan ora rakyat!!!
      15. msm
        msm 9. mars 2015 14:28
        +8
        Aku elinga carane ing TV, ing saindhenging negara, s.u.ch.k.a iki disebut kanggo hanging pemberontak ing lampposts, nalika Yeltsin dijupuk House of Soviet karo Rudsky lan Khazbulatov saka tank ... Punika moncong liberalisme.
      16. Siberia 9444
        Siberia 9444 9. mars 2015 14:40
        +3
        Dheweke wis edan utawa ora loropaken karo sirahe ing kabeh, nanging wong lanang sing Savchenko iki matèni lan sipil! am
      17. mbiyen
        mbiyen 9. mars 2015 14:55
        +5
        Iki minangka conto sing padhang saka kolom kaping lima. Aku elinga ngrungokake kanthi kaget lan jijik kanggo moaning Akhedzhakova ing taun 1991 nalika Komite Darurat Negara, nalika dheweke nesu nyenyamah junta getih. Saiki, sakperangan alesan, dheweke ora nyalahake junta nyata lan getih ing Kyiv.
      18. kr33sania
        kr33sania 9. mars 2015 14:58
        +4
        Kanggo Akhedzhakova: -Wong miskin, dheweke kuwatir banget babagan Savchenko ... Nanging kanggo warga sipil sing tiwas lan cacat ing Donbass, Liya Medzhidovna piye wae ora tekan tangane ...
        PS Dypoy nelpon dheweke piye wae ora sopan. Cukup THIRT.
        1. ksv1973
          ksv1973 15. mars 2015 01:14
          0
          Kutipan saka: kr33sania
          Dypoy nelpon dheweke kaya ora sopan ...

          Kok ora sopan? Napa ora jeneng? Barang-barang kasebut kudu diarani kanthi jeneng sing tepat. Dadi: Akhedzhakova - DURA !!!
      19. Saratoga833
        Saratoga833 9. mars 2015 14:58
        +5
        Gusti Allah ngluwari kita saka Akhedzhakovs kuwi! Akhedzhakova iki ora duwe pikiran, ora duwe pakurmatan, ora duwe ati nurani!
        1. Komentar wis dibusak.
        2. ksv1973
          ksv1973 15. mars 2015 01:32
          0
          Kutipan saka Saratoga833
          Gusti Allah ngluwari kita saka Akhedzhakovs kuwi! Akhedzhakova iki ora duwe pikiran, ora duwe pakurmatan, ora duwe ati nurani!

          Akhedzhakova ora duwe pikiran. Lan ora duwe pakurmatan lan kalbu mung minangka akibat saka kurang kapinteran. Sawise kabeh, kita ora nyalahake, contone, babi amarga kekurangan kalbu, babi mung kewan, kewan sing migunani lan enak. Lan kepiye sampeyan bisa nyalahke sapi amarga ora ngerti konsep "kehormatan", "menambang" panggonan-panggonan sing mlaku nganggo kue?
          Punika Akhedzhakova - iku brute prasaja, kang prestasi paling mung loro peran semi-episode: sekretaris ing umur premenopausal lan guru setengah tahap. Iku kabeh jejak dheweke, sing dheweke "diwarisake" sajrone urip sing ora ana gunane!
      20. sabakina
        sabakina 9. mars 2015 15:13
        +7
        [quote = Sith Lord] Paling kamungkinan, batalyon njeblug kanggo mbantah Poroshenko.

        Nanging Akhedzhakova direndhem
        "Kuda tua" dudu peran film, nanging ukara ...
      21. kubanec
        kubanec 9. mars 2015 15:17
        0
        tembak!!!!
      22. gelembung5
        gelembung5 9. mars 2015 15:30
        0
        C-ah, wong akeh kuwi kudu dikirim menyang Ukrainians
      23. anfil
        anfil 9. mars 2015 15:32
        +1
        Bener sing bener! Akhedzhakova iku wong Yahudi Kaukasia, lan kabeh padha sengit banget karo Rusia lan Rusia. Lan dheweke ora bakal bisa ngalahake rasa sengit iki. Mulane, sembarang muntahake ing arah Rusia kanggo wong-wong mau kaya sip banyu ing dina panas. Dheweke uga diundang menyang bioskop mung kanggo peran komedi. Lan saiki dheweke tuku dhewe sawetara gigolo enom, supaya wong bakal pengin dheweke kanggo dhuwit. Lan kaya kabeh wanita lawas sing wungu piyambak ing cara iki ing mripate dhewe, padha munggah menyang politik karo pendapat. Dene asal-usul bangsawan, aja nganti ana sing ngguyu kanthi genetika ing raine, lan saliyane genetika, ana uga dokumen arsip. Paling anyar, "aristokrat" Novodvorskaya mambu kanthi cara sing padha.
      24. YuGV-97219
        YuGV-97219 9. mars 2015 15:33
        +3
        Akhedzhakov wis gerah banget kanggo dangu! Kabeh urip dheweke main sawetara jinis lumpuh, saiki, ternyata, dheweke ora perlu kanggo muter apa-apa utamané, dheweke kaya ing urip!
      25. flSergius
        flSergius 9. mars 2015 15:46
        +5
        Nanging Akhedzhakova direndhem


        Iki maneh njedhul pitakonan "Merdika saka Speech": kok, nalika ngumumake slogan mulya lahiriah iki, ora ana sing keganggu kanggo menehi definisi cetha "kabebasan" lan "wicara". Saiki kita ndeleng manawa ana wanita tuwa, bisa uga wis ngalami Alzheimer, sing ngerti babagan politik lan hubungan internasional kaya babi ing jeruk, nindakake propaganda politik. Iku wis anjog kanggo dangu lan kadhangkala, misale jek, mung ing prinsip nolak sembarang tumindak panguwasa (babagan "hukum Dima Yakovlev"). Khaila komunis, sanajan ana ing sangisore dheweke bisa entuk pendhidhikan lan ketenaran. Nalika taun 1970 piyambakipun pikantuk "Artis Terhormat" piyambakipun ugi pitados bilih wonten ing sangisore komunis "barang-barang ingkang nggegirisi" (babagan pambubaran Angkatan Bersenjata RF ing taun 1993).
        Kita ana ing bebaya bab-bab sing nggegirisi. Apa komunis bakal teka maneh?
        negatif
        Apa masyarakat sing pengin tetep wutuh lan waras bisa menehi kebebasan kanggo nyebarake gagasan? Aku ora.
        Saiki babagan "tembung". Ing Institut Logam Nonferrous, i.e. ing beluk sing mbutuhake tingkat tartamtu saka Intelligence lan pola pikir analitis, dheweke ora rampung sinau, dheweke lunga menyang téater, ngendi sampeyan mung kudu bisa kanggo nggawe emosi ing panampil. Ing video iki, iki sing ditindakake: dheweke nggambarake Savchenko kanthi frasa emosional sing sombong, nyatakake fakta sing durung dibuktekake kanthi sah, sing uga nglalekake tumindak pasukan keamanan Rusia. Nanging ayu, ngetokke luh. Sak ngertiku, aku wis sedina ora melu urusan administrasi. Ora ketompo carane aktris kualitas dhuwur, iki ora nggawe pengalaman urip lan views ing masyarakat ngédap lan pantes ditiru massa. Apa kita butuh tembung dheweke babagan Donbass lan Ukraina? Aku ora.
      26. Komentar wis dibusak.
      27. valokordin
        valokordin 9. mars 2015 16:15
        +9
        Quote: Gusti saka Sith
        Paling kamungkinan, batalyon bledosan munggah kanggo nentang Poroshenko.

        Nanging Akhedzhakova direndhem

        Inggih, bajingan, nanging wartawan kita sing dipateni ora ngrasakake dheweke, dheweke ora ngrasakake ewonan warga sipil sing dipateni. Ula Podkolnaya
      28. Sergei S.
        Sergei S. 9. mars 2015 16:27
        +5
        Quote: Gusti saka Sith
        Nanging Akhedzhakova direndhem

        Aku ora ngerti, malah ora ana kabar ing kene.
        Brad saka pikiran inferior.

        Tinimbang ngukum warga Akhedzhakova, aku propose kanggo ngrembug sikap menyang aktor ing umum.
        Miturut pendapatku, ora ana musisi, aktor, penyanyi sing duwe pendidikan sing cukup kanggo ngrembug masalah politik Tanah Air.

        Kanggo nanggepi pernyataan kasebut dening sawetara seniman, aku nganggep perlu kanggo ngirim ide menyang Duma Negara babagan hukum sing ngganti status lulusan universitas "kreatif" - wiwit saiki, nimbang pendidikan saka institusi negara kasebut ora luwih dhuwur tinimbang a buruh profesional, nanging ora luwih dhuwur.
        Mulane, kanthi pendhidhikan kasebut, aja milih panguwasa.
        Lan kaya ing bungkus rokok, nalika subyek kasebut katon ing layar, dheweke nulis "obrolan sing ora profesional mbebayani kanggo Tanah Air kita."
      29. bistrov.
        bistrov. 9. mars 2015 16:53
        +4
        Mymra lawas iki wis ilang "payon". Lan kenapa, omong-omong, dheweke nganggep saboteur nasionalis iki nganti suwe? Dheweke kudune wis suwe ngethok cabang ing wit cemara utawa larches ing wilayah Magadan. Maneh, luwih cepet dheweke "lungguh", luwih cepet dheweke bakal dilalekake. Apa kesan yen ana wong sing sengaja nyeret proses iki. Kita kudu nangani hakim kasebut, lan karo jaksa ing wektu sing padha. Lan "Gusti Allah" dhewe mrentahake para pengacara supaya dikunjara.
      30. 78 ing 1973
        78 ing 1973 9. mars 2015 17:17
        +3
        Wong wadon lawas sing wis ilang atine, ngandika tembung bobot - sawetara umpluk ing lumahing!
      31. Aibolit64
        Aibolit64 9. mars 2015 17:18
        +5
        Dheweke dudu Lea, dheweke asu wadon, dheweke ngidoni menyang sumur sing wis diombe selawase urip. Ketoke, umur saya mundhak lan otak wis nyusut lan dadi kaya Winnie the Pooh, yaiku serbuk gergaji. . belay
      32. Lelek
        Lelek 9. mars 2015 17:23
        +3
        Quote: Gusti saka Sith
        Nanging Akhedzhakova direndhem


        Aku ora ngerti "goreng". Kanggo kula, dheweke mati tanpa getun sanalika dheweke mbukak cangkeme kanggo mbela Banderlogs lan kulit Savchenko iki (uga accomplice Makarevich). negatif
      33. ArhipenkoAndrey
        ArhipenkoAndrey 9. mars 2015 17:33
        +3
        Gantungan lawas, dheweke mesthi lunga lan ndeleng mripate bocah-bocah, utawa edan utawa mung wong bodho.
      34. Homo
        Homo 9. mars 2015 18:12
        +2
        Mbah wis pikun edan!!! Dompet lawas kudu digawa menyang kuburan Donetsk, kanggo ndeleng kuburan bocah-bocah.
      35. Pétrus 1
        Pétrus 1 9. mars 2015 18:16
        +3
        Dadi padha njahit kasus, ora kanggo ilegal nyabrang tapel wates, nanging kanggo complicity ing Rajapati, Aku ora ngerti apa wong wadon tuwa ngandika, siji bab sing cetha Russian vile. Nyuwun
      36. kroso
        kroso 9. mars 2015 18:18
        +2
        mbah wis rampung metu saka ril!
      37. Gorinich
        Gorinich 9. mars 2015 18:36
        +2
        Akhedzhakov, sayangé, ora nyukupi ... Iki wis suwe dikenal lan sayangé.
      38. Komentar wis dibusak.
      39. igor1981
        igor1981 9. mars 2015 19:06
        +1
        Lord of the Sith, ing sadawane dalan, anggota forum misunderstood sampeyan (downvoted). Aku mikir yen wong kudu ngerti "pahlawan" kasebut kanthi ndeleng lan pernyataane. Aku ora pengin nulis suwene apa sing dakkarepake babagan dheweke, dheweke ora pantes, nanging jujur, aku ora ngarep-arep iki saka dheweke ...
        PS Lan uga, kok padha meneng nalika bocah-bocah ing Donbass mati ing shelling ...
      40. pilot8878
        pilot8878 9. mars 2015 19:23
        +1
        Fu, sial, wong bodho tuwa ... Sanajan ora apik kanggo ngomong babagan wong tuwa, tembung liya ora diucapake ing masyarakat sing sopan.
      41. yo-mine
        yo-mine 9. mars 2015 19:58
        0
        Budal edan!!!
      42. spanduk
        spanduk 9. mars 2015 21:08
        0
        Apa dheweke ora duwe kepinginan kanggo nguripake anak-anak Donbass, lumpuh, tangan lan sikil sing ambruk, sing wis pirang-pirang wulan ora weruh awan? Dheweke ujar, urip, ora ketompo apa wae, lan kanca-kanca Savchenko bakal nembak sampeyan, bakal ngebom sampeyan, bakal mateni lan mateni sampeyan, nanging sampeyan isih nyoba, urip.
      43. Kamchatka
        Kamchatka 10. mars 2015 09:42
        0
        Kutipan saka: ksv1973
        Kutipan: Felix-A
        Aku pengin menehi komentar babagan divisi sampeyan, nanging aku ora bisa nemokake tembung ... Iku mung soko karo soko ...
        Persis. Sawetara interjections, lan sing saru!

        Sing paling prayoga: "ing" lan "ing"
    2. denis fj
      denis fj 9. mars 2015 13:24
      +3
      Senadyan kabeh retorika sing menang, dill aran sing padha ora bakal terus Donbas lan cepet-cepet kanggo spoil okehe. Ing tembung, monyet fasis mindless.
      1. jj
        jj 9. mars 2015 14:41
        +2
        Tumindak kaya kertas tracing karo Nazi saka patang puluhan
    3. denis fj
      denis fj 9. mars 2015 13:25
      +1
      Kutipan: Barboskin
      Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.



      Kok kudu nyuplai batu bara, tho, bakal ngombe utawa ilang.
      1. Alexander 2
        Alexander 2 9. mars 2015 18:29
        0
        Paling kamungkinan dicolong lan didol.
    4. waterdolaz
      waterdolaz 9. mars 2015 13:25
      +2
      Iki ypods, terus ngrusak infrastruktur!
      1. hidroks
        hidroks 9. mars 2015 13:35
        +4
        Dheweke ngerti, sampeyan ngerti, yen sampeyan isih kudu ninggalake Donbass - sing pungkasan.
        Lan bubuk kasebut bisa ngowahi iki amarga ora gelem LDNR kerja sama karo Ukrokhunta ...
      2. vadsonen
        vadsonen 9. mars 2015 16:05
        +4
        Ora suwe bakal ana kabar: "Teroris mbalekake jembatan sepur ing Shipilovo sajrone 12 dina"
    5. Viktor Kudinov
      Viktor Kudinov 9. mars 2015 13:31
      +2
      Pitakonan iku, kok Ukrainians jotosan munggah jembatan kanggo awake dhewe!? Iku kaya ngethok cabang sing sampeyan lungguhi! Nyuwun Iki mung bisa diterangake dening kasunyatan sing padha dhewe pracaya iki wong liya, sing bakal pindhah menyang wong liya, lan mulane padha jotosan munggah. Sampeyan bisa mbayangno carane bakal katon nalika lagi tagihan sing kabeh iki sing padha numpes kudu dibalèkaké karo dhuwit sing! belay
      1. denis fj
        denis fj 9. mars 2015 13:36
        +1
        Kutipan: Viktor Kudinov
        Pitakonan iku, kok Ukrainians jotosan munggah jembatan kanggo awake dhewe!? Iku kaya ngethok cabang sing sampeyan lungguhi! Nyuwun Iki mung bisa diterangake dening kasunyatan sing padha dhewe pracaya iki wong liya, sing bakal pindhah menyang wong liya, lan mulane padha jotosan munggah. Sampeyan bisa mbayangno carane bakal katon nalika lagi tagihan sing kabeh iki sing padha numpes kudu dibalèkaké karo dhuwit sing! belay


        Dak kira gampang njlentrehake I.D.I.O.T.S iki lali ngetokke bahan peledak sing ditandur. ngguyu
    6. Genych
      Genych 9. mars 2015 13:45
      +1
      Apa dheweke butuh batu bara?

      Dheweke bakal diangkut saka Afrika Kidul, bisa uga mikir yen luwih cedhak lan luwih murah, dheweke ora kanca karo matématika lan geografi ing sadawane dalan, lan umume masalah karo kepala. belay
    7. Kucing Jahat
      Kucing Jahat 9. mars 2015 13:51
      +2
      Dheweke ora nindakake apa-apa sing bodho. Luwih menarik kanggo tuku batu bara ing Afrika Kidul lan ngumpulake dhuwit.
    8. Karawan
      Karawan 9. mars 2015 13:55
      +1
      Kutipan: Barboskin
      Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.


      lan apa njijiki kanggo dhewe nalika ora ana dhuwit malah kanggo gaji, lan banjur ana Penyetor batu bara saka wilayah karo sing koyone perang.
    9. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 9. mars 2015 14:08
      +1
      Jancok, dudu batu bara, supaya padha panas karo kayu bakar.
    10. Komentar wis dibusak.
    11. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 9. mars 2015 15:46
      0
      Wong normal ngrembug keuntungan bebarengan, lan U.R.O.D.s "nyelehake ngandika ing rodha."
    12. AleksUkr
      AleksUkr 9. mars 2015 16:37
      +1
      Kutipan: Barboskin
      Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.


      Yen wong (lan padha ora malah narik wong), banjur iku kanggo dangu, utawa rodo ing salawas-lawase. Kanggo generasi saiki ora wong kita. Boten - "akeh" dhuwit - padha bakal diimpor saka Afrika. .Sanajan kaya apa ... Lan babagan senjata - ora ana sing percaya, amarga. Dheweke ora duwe kalbu, ora sopan, dheweke tansah nglanggar janji sadurunge wektu, kaya Amerika Serikat, mesthi ngerti sadurunge sapa sing nindakake, sapa sing kudu disalahake ... mung dheweke resik lan ditutupi coklat ...
      1. Stanislav
        Stanislav 9. mars 2015 17:57
        +1
        Kutipan: AleksUkr
        Dheweke kaya Amerika Serikat - mesthi ngerti sadurunge - sapa sing nindakake apa, sapa sing kudu disalahake ... mung dheweke resik lan ditutupi coklat.
        Dheweke ora kaya Amerika Serikat, amarga, nmv, Amerika Serikat saiki nguwasani dheweke kanthi kuat lan utama lan nggunakake teknologi politik sing disenengi: kanggo ngrusak udhara ing transportasi umum lan langsung nemokake sing "sing nindakake." Boeing Malaysia minangka salinan miniatur saka kacilakan menara 11/XNUMX lan liya-liyane. Kaya sing diucapake, "tulisan tangan".
    13. Aibolit64
      Aibolit64 9. mars 2015 17:15
      +1
      Kakly padha ing Afrika kakly. wassat
    14. Lelek
      Lelek 9. mars 2015 17:18
      +1
      Kutipan: Barboskin
      Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.



      Ora, Kyiv menehi sinyal kanthi sekuat tenaga yen LPR lan DPR dudu wilayah bekas Ukraina. Tambah ing wegah kanggo ngganti konstitusi, legitimize federalization lan kamardikan kanggo milih basa komunikasi. Lan tanpa LPR lan DPR, meh kabeh tuwuh bebarengan ing Kyiv. ya
      1. Alexander 2
        Alexander 2 9. mars 2015 18:38
        0
        klarifikasi cilik; LPR lan DPR bakal meh kanggo Kyiv. Ya, lan wilayah kulon bakal kasebar ing kabeh arah. kabeh liyane bener.
    15. kuda nil
      kuda nil 9. mars 2015 17:54
      0
      Wis musim semi lan musim panas wis teka ...
    16. EvgNik
      EvgNik 9. mars 2015 19:00
      +1
      1. Lan ing éwadéné Donbass.
      2. Ya, mangsa panas bakal teka!
      3. Oalah, ora suwe sampeyan kudu mlayu adoh, DLNR bakal mulihake.
    17. Zoldat_A
      Zoldat_A 9. mars 2015 19:39
      +2
      Kutipan: Barboskin
      Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.

      Kanggo ngreksa mbahku, aku bakal beku kuping!

      Yen padha duwe utek, mesthine bakal nggawe Maidan kanthi ideologi sing beda-beda, DIAMETERALLY. Kanggo Rusia, sedulur ing salawas-lawase, etc. Lan batu bara, lan silihan, lan gas - kabeh bakal. Lan kabeh tanpa bali, kaya sadurunge. Ora, sial, dheweke terus menyang Kulon - Bandera-Shukhevychs, Rusia ala ... Saiki ayo padha beku kupinge sanajan Rusia ...
    18. Bakal
      Bakal 9. mars 2015 19:56
      +1
      “Sanadyan kondektur, tak jupuk karcis, mlaku-mlaku” ing tangan siji, lan ing sisih liya ana “sebab” ora bisa nyuplai bensin lan listrik.
    19. Komentar wis dibusak.
    20. siberalt
      siberalt 10. mars 2015 03:43
      0
      Junta makarya miturut metode perang total, kayadene Nazi Jerman nalika mundur. Nanging dheweke ora ngrusak kutha lan perusahaan dhewe. Gething sing disebabake dening wedi kewan mung muter liwat.
  2. atk44849
    atk44849 9. mars 2015 13:22
    +5
    padha ngobong kreteg... dadi ngakoni DPR lan LPR dudu wilayahe. iku kudu dingerteni?
    1. vadsonen
      vadsonen 9. mars 2015 13:25
      +3
      Tahap sabanjure pamisahan LDNR saka Ukraina?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. bort4145
      bort4145 9. mars 2015 13:43
      +5
      Supaya padha ditambang jembatan menyang Crimea, sampeyan ndeleng nalika Poroshenko dheweke dadi kuwasa metu saka bodho.ki patients dirilis lan diundang sawetara kanggo Rada, lan mbagekke liyane kanggo SBU lan batalyon volunteer.
  3. ChaffinchOFF
    ChaffinchOFF 9. mars 2015 13:23
    +6
    Iki diarani - sanajan mbah putri, aku bakal beku kuping
    1. Gorinich
      Gorinich 9. mars 2015 18:41
      +1
      Sampeyan salah, tumindak kasebut logis banget. Dheweke nyoba nyedhot Novorossia ing genggeman ekonomi. Ora ana sing peduli babagan carane akeh Ukrainians bakal ilang ing kasus iki, padha kudu mati ing setengah ing Donbas. Kabeh iku logis ...
  4. yuriy55
    yuriy55 9. mars 2015 13:27
    +1
    "Kabeh jembatan wis diobong, Rubicon kudu nyabrang ..."
    Ya, Kyiv mutusake ora ninggalake alternatif LPR lan DPR. Iki kudu diarep-arep saka serigala sing cidra lan pengecut. Saiki, ketoke, kita kudu ngenteni langkah lan provokasi sabanjure. Apa sing kudu diwedeni, musim dingin wis rampung ...
    1. hidroks
      hidroks 9. mars 2015 13:37
      +1
      Sanajan musim dingin wis rampung, tenaga listrik Rusia ditinggal rong minggu kepungkur.
      Apa sing padha ngetung?
  5. denis fj
    denis fj 9. mars 2015 13:28
    +3
    Ukrov duwe perang aneh karo Rusia - dheweke ngidini kargo ngliwati zona tawuran ing wilayah sing diduga mungsuh. carane birokrat saka Kiev nerangake kasunyatan iki kanggo wong-wong mau? minangka? Lan kenapa wong-wong lokal percaya omong kosong iki?
    1. vsoltan
      vsoltan 9. mars 2015 15:39
      +2
      Dhuwit. ... mung dhuwit. .. yen sampeyan ora ngerti, nganti Juni 1944, kasur isine padha mimpin kanggo Jerman dening macem-macem produk, kalebu, lan pisanan kabeh, produk militèr. ... Marx bakal bener. ... babagan kapitalis. ..lan kita ora bakal weruh apa-apa kaget anyar kene. ..
  6. warga
    warga 9. mars 2015 13:29
    +2
    Serangan teroris iki temenan ditindakake kanggo kepentingan oligarki lan pejabat Ukrainia, sing ora kasengsem tuku batu bara ing Donbass. Serangan teroris kasebut kanthi jelas nuduhake yen Kyiv resmi ora bisa ngontrol kahanan kasebut. Bener, kita ngenteni luwih aggravation lan disintegrasi bertahap saka Ukraina. Siji bab sing ala - apa wae sing kedadeyan, Barat kolektif isih bakal nyalahake Rusia kanggo kabeh lan ngenalake sanksi anyar.
    1. hidroks
      hidroks 9. mars 2015 13:40
      +1
      Iku misale jek sing anyar ora bakal ngenalaken maneh, lan lawas, paling kamungkinan, yen padha ditambahi, banjur ora kabeh.
      Ora ana unanimity maneh ing kerajaan EU
      1. planetil18
        planetil18 9. mars 2015 22:31
        0
        Kutipan saka: hydrox
        Iku misale jek sing anyar ora bakal ngenalaken maneh, lan lawas, paling kamungkinan, yen padha ditambahi, banjur ora kabeh.
        Ora ana unanimity maneh ing kerajaan EU

        Sanksi anti-Rusia ora ana hubungane. Iki Kolomoisky karo Firtash Akhmetov omong kosong. Sawise ambruk pungkasan Ukraina, redistribusi properti bakal metu. Lan oligarki Ukrainia wis duwe militer dhewe, lan bakal duwe hirarki lan pengalaman pertempuran. ATO isih bakal dikenang minangka pertarungan cilik. Lan Novorossia duwe kesempatan kanggo nyegah pembantaian sing bakal teka.
    2. Alexander 2
      Alexander 2 9. mars 2015 18:45
      0
      Sing Kulon bakal nyalahake Rusia kanggo kabeh, mesthi, ala, nanging kita wis biasa. Sing paling awon yaiku wong mati.
  7. Hubun
    Hubun 9. mars 2015 13:29
    +3
    padha bakal tumpukan menyang borscht dhewe yen mung éwadéné Rusia
  8. ALABAY45
    ALABAY45 9. mars 2015 13:33
    +6
    "batu bara bisa diangkut menyang Ukraina"
    Kanggo opo?! Spring wis teka, industri wis ngadeg, kaya biasane karo crests - "poot lan ora perlu bokong"! Kita isih kudu urip nganti musim panas sabanjure ...
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 9. mars 2015 21:38
      0
      Ya, persis. Ora suwe sorrel bakal tuwuh ing srengenge.
  9. Tribun
    Tribun 9. mars 2015 13:34
    +7
    "Svidomo" diundang kanggo mangerteni, ing hubungan karo awake dhewe, kutipan saka buku Omar Khayyam "Kawicaksanan Urip":

    "Aja tumindak ala, bakal bali kaya bumerang,
    Aja ngidoni ing sumur, sampeyan bakal ngombe banyu,
    Aja ngremehake wong sing luwih murah pangkate,
    Lan dumadakan sampeyan kudu njaluk soko,
    Aja ngiyanati kanca, sampeyan ora bisa ngganti
    Lan aja kelangan wong sing dikasihi - sampeyan ora bakal bali,
    Aja ngapusi dhewe, sampeyan bakal mriksa wektu
    Yen sampeyan ngiyanati awak dhewe karo ngapusi iki"
  10. INFOLegioner
    INFOLegioner 9. mars 2015 13:40
    +2
    sing, padha ora malah ngarep-arep sing ing mangsa cedhak padha bakal bisa kanggo ngontrol malah kreteg lan rel sepur. lan numpes wong-wong mau minangka sengaja ilang (mungsuh). Secara logis, iki cara kerjane. prajurit
  11. Klapa Tima
    Klapa Tima 9. mars 2015 13:42
    + 13
    Ukraina kanthi cara apa wae ndadekke negara ekonomi, lan negara kanthi sakabehe, menyang tingkat sing bisa ditondoi kanthi hieroglif Rusia sing prasaja!
    1. Wezen
      Wezen 9. mars 2015 22:01
      0
      34 aksara jawa! Ing Ukraina, ora diwulang !!!
  12. Komentar wis dibusak.
  13. Yuri Nikolaevich
    Yuri Nikolaevich 9. mars 2015 13:50
    +1
    Dheweke nindakake iki kanggo njaluk dhuwit kanggo pasokan energi saka IMF.
    Kaya, milisi nyebul pesen pungkasan babagan pasokan batu bara.
    Mangga wenehi adonan, yen ora, kita bakal pi ... c lan kita bakal teka menyang sampeyan.))))
  14. Brummbar
    Brummbar 9. mars 2015 13:52
    +2
    Akhedzhakova iku asu..ka lawas. Deport dheweke menyang tanah air sajarah ing Georgia utawa kanggo dheweke kinasih Ukraina ..
    1. KBR109
      KBR109 9. mars 2015 15:13
      +1
      Alas, tanah kelairane yaiku Adygea Rusia. Kawasan Otomotif 01.
  15. Alexander 1959
    Alexander 1959 9. mars 2015 13:55
    0
    Lukisan Repin "Sailed" wassat
  16. Kapralwdw
    Kapralwdw 9. mars 2015 13:59
    +1
    Quote: Gusti saka Sith
    Paling kamungkinan, batalyon bledosan munggah kanggo nentang Poroshenko.

    Nanging Akhedzhakova direndhem

    kanggo pidato kasebut, dheweke kudu dikirim menyang Ukraina sing dikasihi!
  17. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 9. mars 2015 14:00
    +8
    Musim panas bakal teka .. lan kasur nutupi ing Segara Ireng .. wah ..
  18. staryivoin
    staryivoin 9. mars 2015 14:00
    +1
    Quote: coco tim
    Ukraina kanthi cara apa wae ndadekke negara ekonomi, lan negara kanthi sakabehe, menyang tingkat sing bisa ditondoi kanthi hieroglif Rusia sing prasaja!


    Huruf iki kudu ngenalaken ing basa Ukrainia, amarga iku bakal perlu kanggo piye wae ndudohke final nyedhak saka "reruntuhan" rauh.
    Inggih, kanggo kita "perwakilan Rusia saka elit budaya" (Akhedzhakova, Makarevich, Basilashvili, etc.), ninggalake wong-wong mau hak kanggo nggawe kesalahane, wektu bakal liwati lan padha ngerti iki, lan sawise mangertos, padha ngganti posisi. ...
  19. akmalinin
    akmalinin 9. mars 2015 14:00
    +2
    Iku duwe bathi kanggo oligarki tuku batu bara ing Afrika Kidul, perantara entuk bathi saka pangiriman lan unloading.
  20. Komentar wis dibusak.
  21. agis
    agis 9. mars 2015 14:04
    +2
    Kyiv junta, kaya biasane, bakal tanggung jawab kanggo serangan ing layanan khusus Rusia.
  22. barik92090
    barik92090 9. mars 2015 14:06
    +2
    Kutipan: Barboskin
    Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.

    Wis suwe jelas yen dheweke ora butuh kabeh Ukraina, lan kabeh perusahaan iki mung bisnis lan ora ana apa-apa nanging bisnis sing dikontrol dening Amerika Serikat!
  23. Jahat 55
    Jahat 55 9. mars 2015 14:09
    +1
    Pitakonan India aja kuwatir karo sheriff Rusia ... ANA babi kanthong ing UKRALINE .. supaya dheweke rembugan karo kethek sing ngomong babagan kemungkinan nyedhiyakake batu bara ...
  24. Zomanus
    Zomanus 9. mars 2015 14:17
    +4
    Inggih, padha nyebul jembatan, ngethok dalan kanggo ngirim batu bara menyang Ruin. Apa sampeyan mikir yen karusakan iki disenengi wong-wong mau? Lan maneh, enggal April, wis dadi anget, mula ora perlu ngobong batu bara. Ya, lan dheweke uga katon bakal nutupi tambang ing zapukre. Iku mung kanggo dangu aku wis looking ing kekacoan iki ing Ukraina minangka karya purposeful ing reresik umum saka wilayah saka pribumi. Apa sampeyan ora weruh? Lan ora malah babagan Donbass lan New Russia. Kita ngomong babagan kabeh wilayah ing negara iki. Nanging Akhidzhakova, ya, dheweke tansah bodho, lan ing kene sampeyan ora bisa nulis umure. Aku isih ngelingi pidato dheweke ing 93, nalika Gedung Putih ditembak.
    1. spanduk
      spanduk 9. mars 2015 21:33
      0
      Ya ora, mbok menawa dheweke butuh batu bara kanggo pembangkit listrik - akeh sing isih nggarap batu bara. Nanging kreteg, aku, kesusu dening wong-wong sing nggawe GESHEFT cilik ing sudhut saka Australia lan Polandia.
  25. vitaliy.rnd
    vitaliy.rnd 9. mars 2015 14:17
    +1
    Pitakonan sapa sing nindakake iki mung retorika.
  26. brassist
    brassist 9. mars 2015 14:18
    +5
    [quote] [quote = Sith Lord] Paling kamungkinan, batalyon njeblug kanggo mbantah Poroshenko.

    Nanging Akhedzhakova direndhem [/ kutipan]


    Lan sing savchenko pikun iki ora ngomong apa-apa bab koresponden matèni liwat fault saka bangga dheweke.
  27. barik92090
    barik92090 9. mars 2015 14:18
    +4
    Quote: Gusti saka Sith
    Paling kamungkinan, batalyon bledosan munggah kanggo nentang Poroshenko.

    Nanging Akhedzhakova direndhem

    Ing kene dheweke, inteligensia bosok, sing wis ilang rasa kasunyatan lan main peran sanajan ing amben, sing ditetepake kanthi jelas dening V.I. Lenin, apa iki - "GAV GAV-NO".
    1. SRC P-15
      SRC P-15 9. mars 2015 14:32
      +5
      Pira sampeyan bisa ngirim pasuryan iki?
  28. Alkohol
    Alkohol 9. mars 2015 14:39
    0
    Prelude kembang.
    Ora ana wektu babar pisan.
  29. msm
    msm 9. mars 2015 14:40
    +1
    Kutipan saka atk44849
    padha ngobong kreteg... dadi ngakoni DPR lan LPR dudu wilayahe. iku kudu dingerteni?

    Elinga yen kita ora nawakake iki ... nglirik
  30. Wong lanang1
    Wong lanang1 9. mars 2015 14:41
    +1
    Kutipan: Barboskin
    Apa dheweke pancen ora butuh batu bara, dheweke wis nindakake tumindak nistha marang awake dhewe.

    Perlu, nanging ngleksanakake dhawuhe para priyayi saka Amerika Serikat luwih penting kanggo Maidan tinimbang kapentingan lan kabutuhane dhewe. Ingkang utama yaiku yen pemilik wis wareg.
  31. Serega78
    Serega78 9. mars 2015 14:44
    +3
    Utawa, kanggo senajan ibu, aku bakal beku kuping
  32. attuda
    attuda 9. mars 2015 14:52
    +1
    Ing wilayah sing dikuwasani Kyiv, jembatan sepur diunekake, sing bisa ngirim batu bara saka LPR.


    Militan machoisme ...
  33. dvg79
    dvg79 9. mars 2015 14:53
    +3
    Aku ndeleng kreteg sing diunekake lan nyawaku lara - pira akeh karya sing ilang.
  34. panggang
    panggang 9. mars 2015 14:54
    +3
    uga, id.ioty, apa aku bisa ngomong!
    Kanggo Leah ...
    Dheweke mung dadi tuwa, ora diklaim kanggo syuting, nanging cah wadon panas urip uga!
    Dadi dheweke pamer, mungkin dheweke bakal weruh! Lan kanthi cara sing prasaja, dheweke mung D.URA!
    Lan perang ing, wong, mesthi, ora padha sadurunge Minsk 2, nanging iku ing! Mine disebut maneh, ing sisih liyane - goblin prakteke ora mbatalake peralatan, digali, nguatake awake dhewe! OSCErs lumaku lan ora weruh!
  35. ole_ga
    ole_ga 9. mars 2015 14:55
    +1
    Dheweke malah bakal mikir njaluk menyang pipa gas (gedhe), kita uga mungsuh. Lan ora peduli geyrop yen kasur menehi pesenan.
  36. Siberia 9444
    Siberia 9444 9. mars 2015 15:03
    +2
    Iku tegese siji bab lan padha wis ilang Donbass! Mung ana siji bab kanggo ngenali minangka sawijining hi
  37. ZORKA76
    ZORKA76 9. mars 2015 15:28
    +2
    Wong tuwa lan sing lara kudu diapura...
  38. Vyacheslav73
    Vyacheslav73 9. mars 2015 15:57
    +3
    Kutipan saka: stalkerwalker
    Kutipan: Vladimir Vasilenko
    mung mete wis kesel

    Aja ndemek dheweke .... Banjur tangan sampeyan bakal mambu ... Kakehan perhatian kanggo wong sing kaya ngono. Lan sing carane padha seneng iku. Vaughn Makarka, mung ngisi Internet - lan wong-wong dipimpin, nesu.
    Spit-nggiling-lan-idak-idak.
    Lan lali selawase.


    Sampeyan kudu nyatet - "Aja ndemek dheweke, banjur tangan sampeyan bakal mambu ..." Aku uga pengin ngomong babagan ndemek Makarevich lan liya-liyane kaya dheweke ... Eh - ngusir menyang pemilik (tanpa ndemek karo tanganmu...) duka
  39. Tukang kebon91
    Tukang kebon91 9. mars 2015 16:11
    +1
    Lan apa setan apa leitmotif saka artis katon ing kabeh? Favorite wong? Saiki wis ana. Sapa sing umume nandhang sinis ing media? Monolog kaya skenario sing diapalake ing lakon.
  40. ovod84
    ovod84 9. mars 2015 16:18
    0
    tinimbang nyekel agen Gru, Aku bakal numpes komandan batalyon uncontrolled nalika tentrem rampung. banjur wiwit mulihake tatanan antarane aligarhs, nyetel siji marang liyane lan ing wektu sing padha ora lali kanggo memuji Amerika Serikat lan scotch Rusia. lan alon-alon digunakake kanggo normalake hubungan karo Rusia.
    1. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 9. mars 2015 16:39
      +3
      Kutipan saka: ovod84
      ing panggonan SBU tinimbang nyekel agen saka GRU, aku bakal .....

      Aja dadi naif. ana, SBU wis dawa dadi divisi saka CIA lan padha ora bisa categorically apa liyane saka apa padha nindakake.
  41. tukang sinyal
    tukang sinyal 9. mars 2015 16:57
    0
    Tenan-Donetsk, Debaltseve- gunung mayit sipil- Lan jembatan diunekake lan ......... Apa??? Mung kepingin weruh. Iki kaya apa ???? Hitler nelukake Moskow, lan kita nyedhiyakake gandum ing gerbong lan sepur ?? Nah, omong kosong saka sudut pandang kita. Lan ing kene, kanthi serius, THE BRIDGE mbledhos ???? Dadi aku mikir - perang ana palsu. Ora kabeh kita ngerti babagan iki. Oh, ora kabeh aku aran ing sak panggonan. . Ora perang ana, nanging siji peraga. Yen diomongake, kreteg kasebut diunekake, batu bara ora bisa dipasang. Where - Ing Kyiv??? Sing ngebom lan mateni??? Dope-dope drive-siji tembung.
  42. Komentar wis dibusak.
  43. tukang sinyal
    tukang sinyal 9. mars 2015 17:04
    -4
    Ya, ing umum, iku perlu kanggo menehi hasil karo perang iki. Kene ing Rusia. Apa kita kudu Ukraina iki, yen penambang sing arep Feed daya ing Kyiv kanggo hryvnias sing. Yagene awake dhewe arep mrana? Penambang ngetokake batu bara ing tambang, sing ora ana ing tambang. Kaya industri Donetsk lan Luhansk, Angkatan Bersenjata Ukraina nyuda, dadi ing endi sing bener????? Sapa sing dadi mungsuh lan sapa sing dadi mungsuh. Miners, kaya aku ngerti kanggo Kyiv. Dheweke ora peduli babagan kekuwatan apa. loot utama kanggo batu bara, kang ing gunung. Kabeh liya-kaadilan, basa lan demokrasi-ing drum-gedhe.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. tukang sinyal
      tukang sinyal 9. mars 2015 17:48
      +1
      Sing minus - sampeyan mbokmenawa kanggo Sechinov utawa oligarki liyane ??? Dadi "mbukak pasuryan-Gyulchatai." Nah iki perang oligarki, iki dudu perang kita, wis bisa dideleng kanthi mripat. Nasionalisasi ing DPR tegese ora ana papan kanggo oligarki, padha teles. Kepeksa rukun karo wong-wong mau. LNR ora jelas. Akhmetov isih lungguh ing kono, dheweke durung nggawa dheweke, kepiye wae. Saiki kabeh wis tenang. Dadi gawe kesimpulan dhewe Pak.
  44. tukang sinyal
    tukang sinyal 9. mars 2015 17:11
    -1
    Sampeyan bisa obmirusovat kula kaping sewu, Aku nggusah mung siji bab-THINK. Kasus iki minangka salah sawijining - sing nggawe sampeyan mikir babagan korban kasebut - kanggo tujuane. Dheweke dadi penambang ing drum. Sing utama kanggo wong-wong mau yaiku adol batu bara lan entuk dhuwit kanggo urip. Sing utama. Perang???? Aku dheweke nyerah marang dheweke. Saka kene kita nari.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. tukang sinyal
      tukang sinyal 9. mars 2015 17:36
      0
      Lan sing sijine minus - pikiraken ????
  45. KIL
    KIL 9. mars 2015 17:24
    +2
    Padha mung bengok-bengok ing kabeh sumber daya, carane teroris bisa mulihake railway ing Debaltseve ing sawetara dina lan luh munggah ing ngarep. Mungkin dheweke pengin ngatur kompetisi kanggo sing kerjane luwih cepet, utawa menehi wilayah iki menyang milisi (Ayo padha mulihake), mesthine mutusake mundur kanthi menang. wassat
    1. tukang sinyal
      tukang sinyal 9. mars 2015 17:31
      +2
      Dhuwit minangka barang utama ing urip kita. Kulawarga kudu diwenehi panganan. Rusia ora butuh batu bara iki. Kyiv mbayar. Mulane, kabeh cendhak. Iki perang oligarki. Sapa sing bakal menang. Sapa sing bakal njupuk sumber daya saka sapa, ora luwih. Aku dhewe saiki wiwit mikir. Lan sipil - (minangka chip tawar-menawar, ora luwih). Aku melas kanggo wong-wong mau - Kaya sing dikandhakake, dheweke mati amarga snuff. Sing penting iku. Padha sumpah ing bar - forelocks saka serfs retak - dadi metu dadi Ora ana maneh.
  46. ovod84
    ovod84 9. mars 2015 17:30
    +2
    kita ora bakal menek ana yen mung Ukraina ora duwe posisi strategis, kita kudu nggawe wilayah ing tapel wates free saka NATO. Lan sareh, Rusia manggon ing kono, lan padha suda ana kanggo wong tanpa hak lan basa, budaya lan sajarah. Ana 5 yuta, supaya sampeyan ora bisa ninggalake ing tangan Nazi. Rusia kudu nglindhungi wong-wong mau ing luar negeri lan nuduhake ing saindenging jagad yen kita ora nyerah. yen Ukraina ana ing Eropah lan ana udakara 1000 wong Rusia ing kana, mula ora perlu pas. Nanging ana 5 yuta wong. yen kita pasrahake saiki bakal dadi salah sawijining sejarah isin negara kita
    1. tukang sinyal
      tukang sinyal 9. mars 2015 17:33
      -3
      Lan penambang ora Rusia????? Lan padha bisa kanggo Dill.???? Iki kaya apa??? Saka panggonan iki lan luwih rinci, mangga.
  47. den3080
    den3080 9. mars 2015 17:37
    +1
    Quote: Sinyalman
    Sampeyan bisa obmirusovat kula kaping sewu, Aku nggusah mung siji bab-THINK. Kasus iki minangka salah sawijining - sing nggawe sampeyan mikir babagan korban kasebut - kanggo tujuane. Dheweke dadi penambang ing drum. Sing utama kanggo wong-wong mau yaiku adol batu bara lan entuk dhuwit kanggo urip. Sing utama. Perang???? Aku dheweke nyerah marang dheweke. Saka kene kita nari.

    Lan sapa sing nyerah perang? Mung pembunuh patologis kaya Obama, McCain, Brzezinski lan minions. Poroshenko lan tim duwe tujuan tartamtu (tugas): kanggo mbebasake wilayah Donbass saka populasi, sing, kanggo remet metu utawa matèni kabeh wong, supaya iku nepaki.
    Gas dipateni, saiki ora bisa adol batu bara, ora mbayar pensiun, kaliren, nembak puluhan ewu. Prakara iki regejegan ing umum.
    Menawi mboten m... Kali, kula badhe nglapurake bab karya ingkang sampun katindakaken wonten ing ngarsanipun gusti ingkang murka.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  48. tukang sinyal
    tukang sinyal 9. mars 2015 17:41
    -6
    Pancen kahanan sing padha digawe ing Rusia saiki. Ora ana perang. Lan penghasilan wis mudhun. Lan carane mbayar silihan, hipotek, mobil silihan, kita wong padha sudo ora Samsaya Awon saka Bank Ukrainia dening Bank Central sing. . Ing kana, wong-wong malah metu menyang dalan, kena ing pasuryan, lan kita njagong lan ngenteni juru tulis putih teka.
  49. Alexander 2
    Alexander 2 9. mars 2015 17:58
    +2
    Aku ngrungokake Akhedzhakova, mikir babagan, lan ngerti, ora kanggo scold dheweke, nanging melas kanggo dheweke, dheweke sengsara. Wong sing waras kuwi ora bisa ngomong. Aku serius. Senajan aku dudu psikiater, ana pratandha saka penyakit mental supaya ketok sing padha katon malah kanggo non-spesialis. Nanging, iki bisa dikandhakake babagan akeh wakil panguwasa ing Ukraina. Apa sing ditindakake kanggo ngrugekake negara, wis suwe kita wis biasa, nanging mung wong sing ora sehat mental sing bisa ngrusak awake dhewe.
  50. Fedor Andreevich
    Fedor Andreevich 9. mars 2015 18:27
    +2
    Iku aneh yen sensor ora duwe warta iki.