Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Argentina: Pernyataan Washington manawa Venezuela minangka ancaman kanggo Amerika Serikat pancen nggumunake

48
Argentina kaget karo statement Washington yen kahanan ing Venezuela ngancam keamanan AS, laporan RIA News kanthi referensi kanggo pesen saka Kamentrian Luar Negeri Argentina.

Kamentrian Luar Negeri Argentina: Pernyataan Washington manawa Venezuela minangka ancaman kanggo Amerika Serikat pancen nggumunake
Buenos Aires

Sadurungé, Barack Obama nandatangani dekrit sing nemtokaké sanksi marang sawetara pejabat dhuwur Venezuela sing ana hubungane karo penganiayaan lawan politik. Kajaba iku, negara darurat dienalake ing hubungane karo negara kasebut kanthi pretext yen kahanan sing berkembang ing kana nyebabake bebaya kanggo Amerika Serikat.

"Pamrentah Argentina njupuk pratelan saka panguwasa AS kanthi prihatin. Serius tuduhan lan tembung sing ora biasa, cedhak karo ancaman, kaget lan nggumunake, "ujare Menteri Luar Negeri Argentina.

"Klaim yen Venezuela, utawa negara Amerika Kidul utawa Amerika Latin liyane, bisa dadi ancaman kanggo keamanan nasional AS bakal katon ora bisa dipercaya sanajan wong sing ngerti banget," ujare agensi kasebut.

"Malah wong-wong sing ora nuduhake kabijakan AS ora bisa ndeleng manawa negara iki paling kuat ing donya kanthi politik, ekonomi, militer, ilmiah lan kanthi cara liya," ujare laporan kasebut. "Mulane absurditas lan ketidakadilan saka tuduhan kasebut pancen apik tenan."

"Argentina, kaya negara liya ing wilayah kasebut, percaya yen dialog lan negosiasi konstruktif minangka cara mung kanggo ngatasi kontradiksi, lan nolak campur tangan ing urusan internal negara liya," ujare dokumen kasebut.

Buenos Aires uga ndesek Washington "kanggo ngempet saka nggunakake vocabulary sing ora karakteristik saka negara karo tanggung jawab saka kakuwasan global" lan saka ngleksanakake sanksi sing "mung mimpin kanggo Gagal lan padudon antarane wong-wong mau lan pemerintah."
Foto sing digunakake:
Flickr
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rata-rata
    rata-rata 12. mars 2015 16:10
    + 15
    Yen Venezuela ora nyedhiyakake kapentingan Amerika, mula dadi ancaman kanggo Amerika, yen Departemen Luar Negeri ora ngerteni.
    1. bort4145
      bort4145 12. mars 2015 16:11
      + 15
      Pernyataan Washington manawa Venezuela dadi ancaman kanggo Amerika Serikat

      Yankees sing miskin, wedi ...
      1. Korvin1000
        Korvin1000 12. mars 2015 16:27
        +4
        Yen dheweke nulis yen Venezuela minangka ancaman. Dadi ora suwe ing negara iki nggulingake pamarentah utawa bakal ana perang. Lan kita ora bakal bisa nulungi ana ... iku adoh.
        1. sannych
          sannych 12. mars 2015 16:38
          + 31
          Kampanye ing Venezuela bakal nyiapake Maidan, lemah kanggo iki ana, kahanan ekonomi ora apik banget. Ora ana Chavez, dheweke pancen wong sing pantes.
        2. alexy bukin
          alexy bukin 12. mars 2015 18:10
          +1
          Carane akeh mungsuh Amerika duwe?! Ya, mesthine ora bisa turu kanthi tentrem, terus-terusan ngarep-arep yen ana sing bakal nyinggung dheweke. Nang endi wae sampeyan ndeleng, bebaya ing endi wae!
          Utawa mungkin ambune lenga dijupuk saka Venezuela, mula muncul "wedi"?
          1. Karabanov
            Karabanov 12. mars 2015 18:57
            +1
            Venezuela nyebabake ancaman kanggo AS
            presents kursus eseman Sawise kabeh, ana akeh lenga.
      2. Talgat
        Talgat 12. mars 2015 20:05
        +3
        Presiden Argentina Cristina Kirchner lan tim dheweke pancen pejuang tanpa pamrih kanggo kebebasan nglawan dominasi Saxon sing sombong - sanajan dheweke isih ora duwe kekuatan sing cukup kanggo mbukak konflik militer karo penjajah - nanging dheweke nemokake cara liya - nguatake koalisi. marang para aggressor

        Cristina Kirchner minangka kanca cedhak Hugo Chavez lan kanthi warisan ndhukung Venezuela lan Kuba lan Nikaragua lan negara-negara Uni Bolivarian liyane - nyatane, Argentina minangka negara kesepuluh serikat pekerja. 11 lan 12, kaya sing dakkandhakake, iki Suriah lan Iran.
    2. Boos
      Boos 12. mars 2015 16:14
      + 27
      Sapa wae sing ndeleng kasur ing gendéra Amerika dadi ancaman langsung kanggo kepentingan AS.
      1. Arh
        Arh 12. mars 2015 16:24
        +4
        Gemeter NATO! Rauh saben detik saka sudhut bakal pengin mateni sampeyan utawa mangan sampeyan urip !!!)))
        1. enot73
          enot73 12. mars 2015 16:35
          +1
          Nalika nerangake kapentingan geopolitik , Yankees ora isin babagan sarana . Cukup kanggo ngelingi kedadeyan 30 taun kepungkur ing sekitar pulo Grenada. Banjur negara pulo cilik iki uga "ancam" kanggo "kekaisaran sing apik", lan banjur administrasi Ronald Reagan ngrebut pulo cilik ing Karibia. Perang cilik sing menang, sing pisanan sawise sawetara kekalahan ing Vietnam, Libanon, gagal karo pembebasan sandera ing Iran, mesthine dadi obat kanggo Amerika sing kena infeksi pasifisme.
          1. PSih2097
            PSih2097 12. mars 2015 22:52
            0
            Kutipan saka: enot73
            Perang cilik sing menang, sing pisanan sawise sawetara kekalahan ing Vietnam, Libanon, gagal karo pembebasan sandera ing Iran, mesthine dadi obat kanggo Amerika sing kena infeksi pasifisme.

            Banjur ana Somalia ...
    3. subbtin.725
      subbtin.725 12. mars 2015 16:36
      +2
      negara iki paling kuat ing donya ing politik, ekonomi, militer, ngelmu lan cara liyane,

      Ya, mung sawetara jinis Amerika sing apik banget, kaya ing kartun: PALING PALING
      Minangka Abamych ngandika:"EKSEPSITIONAL".., iki sawetara omong kosong.
    4. Alexander 2
      Alexander 2 12. mars 2015 16:38
      +9
      Ngomong luwih tepat: "Negara apa wae sing ora ngidini dirampok dening amers minangka ancaman kanggo Amerika Serikat."
      1. sannych
        sannych 12. mars 2015 16:50
        +8
        Kepiye carane ora ngelingi lelucon lawas babagan rezim penguin getih ...
    5. Vladislav
      Vladislav 12. mars 2015 19:22
      +1
      Nalika Yellowstone iki bakal tangi, malah kanggo sawetara menit? Kanggo muntahake metu, nanging mung supaya Amerika Serikat wis rampung dijamin, lan Meksiko malah ora aran apa iku! Sanajan, Kanada uga bisa.
      1. Talgat
        Talgat 14. mars 2015 21:43
        0
        Ya, sampeyan bener babagan Kanada. Sayange england lan australia luwih adoh saka yellowstone - bakal dadi hadiah kanggo kabeh wong sing tentrem
  2. portoss
    portoss 12. mars 2015 16:10
    +8
    Pernyataan Washington manawa Venezuela dadi ancaman kanggo Amerika Serikat pancen lucu banget! Ditunjuk dadi mungsuh kanggo njupuk minyak?
    1. P-38
      P-38 12. mars 2015 16:12
      +3
      Kutipan saka Portos
      Pernyataan Washington manawa Venezuela dadi ancaman kanggo Amerika Serikat pancen lucu banget!

      bener. Aku arep nangis. Aku maca lan nangis.
      1. Djubal
        Djubal 12. mars 2015 16:15
        +4
        Bebaya Venezuela dudu mitos ... sanalika pangkalan kanggo operator rudal kita disiyapake, ancaman maut langsung
        1. Alexander 2
          Alexander 2 12. mars 2015 16:42
          0
          Lan sanalika bisa. Banjur Departemen Luar Negeri bakal ngganggu Maidan liyane.
    2. Simon
      Simon 12. mars 2015 16:19
      +6
      Aku wonder kok Washington ora ngumumake yen China iku bebaya kanggo Amerika opo Kayane Venezuela luwih medeni tinimbang China. ngguyu
      1. kula 1970
        kula 1970 12. mars 2015 19:23
        +1
        China ora duwe minyak ...
    3. sannych
      sannych 12. mars 2015 16:53
      + 13
      Kawicaksanan iki (ngrebut negara sing duwe lapangan minyak) wis umure kaya donya.
      1. lanang landhep
        lanang landhep 13. mars 2015 00:10
        +1
        Ing jagad iki, mung wong Amerika sing ora owah! Apa jenis bandit sing dibuwang menyang Amerika, dheweke tetep!
    4. Komentar wis dibusak.
  3. jawata volot
    jawata volot 12. mars 2015 16:11
    +4
    Venezuela ngancam Amerika Serikat, lan ana minyak lan kekurangan demokrasi. Apa ora wektu kanggo Federasi Rusia kanggo nyelehake Iskanders ing kana? Bakal ana jawaban asimetris.
  4. SeregaBoss
    SeregaBoss 12. mars 2015 16:12
    +6
    Aku ora sabar ngenteni kesatuan negara ambruk, bangsa sing lara!
    1. Krasmash
      Krasmash 12. mars 2015 16:23
      0
      Quote: SeregaBoss
      Aku ora sabar ngenteni kesatuan negara ambruk, bangsa sing lara!

      Aku nggawe statement resmi. Persatuan negara-negara Amerika bakal ambruk nalika balapan liberal diresiki / dirusak / dikirim menyang institusi koreksi rezim utamane ketat saka pimpinan militer-politik negara, sing dibandhingake karo bear.
      1. leshiy076
        leshiy076 12. mars 2015 17:41
        0
        Ora, iku mung bakal kelakon nalika kabeh donya nilar dollar.
  5. Viktor Kudinov
    Viktor Kudinov 12. mars 2015 16:13
    +1
    Amerika maneh looking for ngulandara ing bokong. Dheweke maneh pengin terjun menyang atmosfer Vietnam, Irak, Afghanistan. Nanging wektu iki dheweke pengin ngatur luwih cedhak karo awake dhewe. duka
  6. Skif83
    Skif83 12. mars 2015 16:13
    +3
    Kanggo keamanan nasional AS, jagad liyane minangka ancaman.
    Dadi ora ana sing kudu kaget.
    Lan supaya ora ana pernyataan bodho saka Amerika Serikat, kabeh wong kudu mbatalake modal saka bank lan organisasi sing dikontrol dening dheweke (AS) lan nuntut utang!
    Utang nasional AS luwih saka 63 triliun, padha utang menyang wong ...?!
  7. fomkin
    fomkin 12. mars 2015 16:16
    +1
    AS nempelake irung ing saben bolongan. Ing Vietnam, padha pinched iku, iku wis lali. Iki wektu kanggo Amerika Latin kanggo nggabungake Caudle.
  8. mlaku
    mlaku 12. mars 2015 16:16
    0
    Betapa nggegirisi Venezuela iki, yen Amerika Serikat wedi. Ing Washington, lan sampeyan lagi lungguh, pratelan kasebut mung bisa diterangake kanthi cara iki.
  9. roketnik
    roketnik 12. mars 2015 16:20
    +2
    Parlemen Eropa ngadopsi resolusi ing sidang paripurna ing Strasbourg, Kamis, njaluk penyelidikan internasional independen babagan pembunuhan politisi Boris Nemtsov.
    "(Parlemen Eropa) njaluk penyelidikan internasional independen babagan pembunuhan iki, mratelakake panemume manawa alat sing kasedhiya ing OSCE, Dewan Eropa lan PBB bisa mbantu njamin investigasi sing ora adil lan adil," teks resolusi kasebut dikirim. dening limang fraksi EP maca, RIA Novosti laporan. ".
  10. RUSIA
    RUSIA 12. mars 2015 16:20
    +6
    Kabeh negara liyane ing planet bumi ngaku yen Amerika Serikat minangka ancaman kanggo kabeh pedunung planet iki ... lan mungkin jagad angkasa yen ana lenga ing kana.
  11. kikuk
    kikuk 12. mars 2015 16:21
    +7
    tanah kelairan ing bebaya
    1. 3axp82
      3axp82 12. mars 2015 16:23
      +3
      Kita uga kudu nyelehake Shenderovich ing ndhuwur)))))
  12. akula
    akula 12. mars 2015 16:24
    +3
    Amerika Serikat kudu dirusak, yen ora kabeh wong bakal dirusak.
  13. EvgNik
    EvgNik 12. mars 2015 16:26
    +4
    "Malah wong-wong sing ora nuduhake kabijakan AS ora bisa gagal ndeleng manawa negara iki sacara politik, ekonomi, militer, ilmiah lan kanthi cara liya sing paling kuat ing donya"

    Saben uwong ngerti kekuwatan lan kelemahane. Ketoke, Amerika Serikat wedi marang Rusia nganti balung, yen mung siji perjalanan dening Shoigu menyang negara-negara ing Amerika Selatan sing ndadekake dheweke dadi negara sing bingung. Ketoke, negara iki ora patiya kuwat, sanajan ana tandha-tandha pujian ing banding Argentina marang Amerika Serikat.
  14. sinar utama
    sinar utama 12. mars 2015 16:27
    +4
    Standar. Iku wis lucu saka lamis iki.
    Saben uwong sing duwe minyak dadi ancaman kanggo AS



    Senadyan ... Yen sampeyan nandhang kapal penjelajah rudal ing kana ...



    ... lan ngisi bahan bakar operator rudal ...



    Yankees gatel ing groin
    ngguyu
  15. Tribun
    Tribun 12. mars 2015 16:28
    +3
    Pitakonan kanggo Washington:
    "Yen Venezuela sing kurang berkembang kanthi ekonomi nyebabake ancaman marang Amerika Serikat sing kuat ekonomi, mula ancaman apa sing ditindakake dening Ukraina Russophobic, sing dikontrol dening Departemen Luar Negeri AS, menyang Rusia?"...
  16. gozmos
    gozmos 12. mars 2015 16:29
    +3
    Ayo bajingan malah wedi karo Honduras))))
  17. Vladimir57
    Vladimir57 12. mars 2015 16:31
    +9
    Iku nerangake kabeh ...
  18. vadsonen
    vadsonen 12. mars 2015 16:33
    +3
    Sedhela, bayangake kahanan ing Matraztan yen kabeh eksportir minyak mandheg nyedhiyakake lenga ing kana. Inggih, utawa padha arep nindakake iku ora kanggo dolar.

    Kasur gumantung ing pasokan minyak, amarga produksi dhewe ora cukup.

    Ing pangertèn iki, negara apa wae sing wis ngrampungake perjanjian minyak karo kasur (utawa ora pengin nyimpulake) nyebabake ancaman tartamtu kanggo dheweke.
  19. Ivan Ivanovich
    Ivan Ivanovich 12. mars 2015 16:33
    0
    Wektu kanggo ngirim pembela menyang Amerika Serikat ... supaya ora medeni ..
  20. pemikir
    pemikir 12. mars 2015 16:35
    +7
    Negara cilik nanging bangga banget!
    Seminggu kepungkur, Presiden Venezuela Nicolas Maduro menehi AS 15 dina kanggo ngethok staf kedutaan saka 100 dadi 17. Kedutaan Besar Venezuela ing Washington makaryakke 17 wong lan, miturut Maduro, sisih liya saka konflik uga kudu netepi nomer kasebut.
    Maduro nglarang mantan Presiden AS George W. Bush, mantan Wakil Presiden Dick Cheney lan mantan direktur CIA George Tenet saka mlebu negara kasebut, amarga padha nglanggar hak asasi manungsa lan dadi teroris.

    http://inosmi.ru/world/20150311/226782328.html
  21. agis
    agis 12. mars 2015 16:37
    +1
    Zadolbal kabeh rampung "arbiter global"! am
  22. GEV67
    GEV67 12. mars 2015 16:39
    +2
    VSA ing repertoire, sapa sing ora karo kita nglawan kita ... Dheweke njupuk akeh ing awake dhewe, ora suwe dheweke bakal nyuwek cangkeme.
    1. neobranet
      neobranet 12. mars 2015 16:48
      +1
      Kutipan: GEV67
      VSHA ing repertoire, sapa wae sing ora melu kita nglawan kita ...

      Luwih tepate, sapa ora ing ngisor kita... Kasur ora ngidini partner witjaksono. Luar biasa, sampeyan ngerti.
  23. weksha50
    weksha50 12. mars 2015 16:41
    +1
    Umumé, buron penyihir wiwit, sanajan ora mandheg ... Saben uwong sing duwe hubungan sing luwih utawa kurang normal karo Rusia kena rot ... Nanging, kenapa ora ngumumake yen China uga dadi ancaman kanggo Amerika Serikat amarga nyatane yen dolar AS ing ngarepe gedhe banget, lan dheweke uga kanca karo Rusia ??? Medeni???
  24. ivan bogomolov
    ivan bogomolov 12. mars 2015 16:47
    0
    Kaya sing diomongake Shvonder, IKI IKI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ora ana tembung, negara sing kita hina yaiku VENEZUELA. mati.
  25. ivan bogomolov
    ivan bogomolov 12. mars 2015 16:48
    0
    Kaya sing dikandhakake Shvonder, IKI IKI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ora ana tembung, yen negara sabanjure sing diremehake yaiku VENEZUELA. Kita siyap nesu dheweke.
  26. Vlad5307
    Vlad5307 12. mars 2015 16:50
    0
    Kutipan: GEV67
    VSA ing repertoire, sapa sing ora karo kita nglawan kita ... Dheweke njupuk akeh ing awake dhewe, ora suwe dheweke bakal nyuwek cangkeme.

    Aku setuju, lagi mlaku amba banget - wis celonone wis retak ing crotch! VelikoUkry njaluk $ 40 milyar, nanging bakal diwenehi mung $ 17,5 milyar, banjur kanggo 4 taun! Ayo padha nandur modal luwih akeh dhuwit ing Global Impact, sampeyan ndeleng, dheweke bakal ditinggal tanpa kathok! Lan dheweke diancam dening kabeh negara sing nyoba metu saka zona spekulasi lan rampokan liwat ancaman nggunakake kekuwatan kanggo mulihake "demokrasi"! ngguyu
  27. neobranet
    neobranet 12. mars 2015 16:52
    0
    Nalika wong mandheg nari karo lagu Matsyukov sing kondhang, dheweke langsung dadi mungsuh. Apa iku, megalomania, utawa mung wedi dhasar? Wedi yen negara-negara sing wis metu saka pengaruhe bakal ngatur lan ngrusak sing "luar biasa" nganti rusak.
  28. pimpinan
    pimpinan 12. mars 2015 17:00
    +2
    Ya, kabeh luwih gampang: dolar mung bungkus warna.
    Kanggo saben wong nganggep minangka dhuwit sing nyata lan mung, perang kudu terus-terusan murub ing saindenging jagad.
    Ora ana sing luwih elek tinimbang imperialisme Amerika!
    Carthage kudu dirusak!
  29. tolmachiev51
    tolmachiev51 12. mars 2015 17:00
    0
    Kapan Eropa bakal ngerti !!! Kabeh perniciousness saka kawicaksanane???
  30. cerbuk6155
    cerbuk6155 12. mars 2015 17:04
    0
    WORLD kabèh gumeter. Venezuela pengin ngrebut AS, Lan Haiti Inggris, Lan Nepal ngancam Jerman karo operator pesawat. Blimey. prajurit ngguyu ngguyu wong bodho
  31. Jovanni
    Jovanni 12. mars 2015 17:48
    0
    Monyet pancen edan. Dheweke percaya yen wis bisa nggawa badai salju, mbenerake arrogance, srakah lan deformitas moral ...
  32. poplar 7
    poplar 7 12. mars 2015 22:46
    0
    kabeh negara ngancam tutup kasur, sing nari ora kanggo tune!
  33. SPB 1221
    SPB 1221 12. mars 2015 22:51
    0
    Mbokmenawa ora ana negara sing ora "ngancam" negara kasebut. Bisa uga ngumpulake kabeh wong lan ngrusak wong-wong bodho iki
  34. lanang landhep
    lanang landhep 13. mars 2015 00:15
    0
    Apa ora wektu kanggo mbalekake utang menyang Amerika kanthi mata uang sing padha dijupuk (padha dileksanakake)!
  35. Horn
    Horn 13. mars 2015 06:22
    0
    Apa, kanggo Ben, "tanggung jawab saka kekuwatan global"?! negara Gopnik! Ideologi saka gopnik, ekspresi leksikal saka gopnik, prilaku gopnik. Sing paling nggumunake yaiku malah wanita ing geng politik negara iki dadi gopnik!
    1. venga-pur
      venga-pur 14. mars 2015 02:07
      +1
      dadi, sawise kabeh, minangka negara, negara iki digawe saka, sacoro prakteke, gopniks. Sing lunga ana: disinherited (kanthi pangarep-arep dadi sugih, utamané ing nilai-nilai sing dijupuk saka populasi pribumi. Eldorado disebut lan beckoned), petualang saka macem-macem loreng lan, kanggo sisih paling, ngungsi saka paukuman miturut hukum (perampok). , rudo pekso, pembunuh, narapidana buronan, lan, mesthi, penggelapan) Sing bisa ngrampog pepadhamu, ora ngidini dheweke dirampok lan dipateni - dadi dihormati banget.
  36. Komentar wis dibusak.
  37. venga-pur
    venga-pur 14. mars 2015 01:50
    0
    Apa dheweke ngarep-arep bisa ngatur Maidan kanthi sanksi ing Venezuela? Hugo Chavez nuduhake dalan lan menehi saran kanggo pindhah menyang kana kanthi langkah-langkah cilik, Nicolas Maduro banget menehi saran supaya ora ngobong irung menyang urusan internal negarane.
    Saiki wis jelas kenapa negara-negara dumadakan wiwit ngomong babagan ngangkat sanksi marang Kuba. Secara total, sawetara setengah abad wis liwati kanthi buntut ...
    Bener, Castro kanthi sopan mesem lan ngelingake yen dheweke ora bakal ngganti hubungan karo Rusia ...

    Kepiye aku entuk gendera bintang sianotik iki!
    Simpen-bantuan! Aku asline nampilake sing lair ing USSR, nanging sakperangan alesan dheweke nggantung biru iki kanggo aku ...
    Carane njaluk nyisihaken saka iku? Aku bakal matur nuwun banget kanggo saran.