Review militèr

Sergei Gurkin. Lima jinis senjata abot sing panguwasa Kyiv ora mundur

40
Ing dina Selasa, Petro Poroshenko ujar manawa angkatan bersenjata Ukraina wis narik "bagian singa" saka senjata abot lan "militan sing didhukung Rusia" uga nindakake perkara sing padha. Mangkono, persetujuan Minsk creakingly, nanging isih ketoke kanggo dipun ginakaken, lan siji bisa ngarep-arep sing konflik bakal ditanggulangi tanpa nggunakake pasukan luwih.

Mesthine, tembung "pameran singa" narik kawigaten. Présidhèn Ukraina ora ndhelikake kasunyatan manawa senjata abot durung ditarik dening Kyiv. Iki nerangake terus (sanajan suda) shelling lan korban. Nanging masalah utama yaiku sistem geni salvo lan artileri abot dudu jinis utama. gaman, kang kudu njupuk panguwasa Kyiv. Paling ora ana limang luwih mbebayani.

1. Jinis senjata: instalasi salvo propaganda massa. Milisi kasebut diarani "militan", lan didhukung ora dening warga lokal, nanging "Rusia". Perlawanan milisi kasebut diduga digawa menyang Ukraina saka njaba lan dudu ekspresi saka kekarepane warga lokal.

Jumlah unit ing layanan: ora kaetung; pisanan kabeh, statements saka wong pisanan saka negara, uga media mainstream.

Panggonan: Kyiv, Lviv, banjur ing endi wae.

Cara aplikasi: mantra saben dina sing resistensi diilhami saka njaba; total disregard kanggo kasunyatan sing expression saka karsané warga lokal.

Akibat saka aplikasi: yakin tulus saka penutur dhewe, uga minangka bagéan saka pemilih Western, sing masalah njaba; kapercayan ora kurang tulus saka pedunung ing sisih wétan negara, sing ngerti kahanan nyata, sing statements iki goroh lan Kyiv ora siap kanggo pirembagan karo populasi dhewe.

Cara retraction: mungkasi nggunakake retorika kuwi; pangenalan kasunyatan sing tuntutan sah warga lokal wis ajeg dilanggar lan terus dilanggar.

2. Jinis senjata: operator waja personel saka goroh pancet. Wiwit awal aksi protes ing Maidan, saben tumindak mantan oposisi lan pamrentah saiki wis dikomentari kanthi salah ("unjuk rasa tentrem" - nggulingake pamrentah kanthi gaman ing tangane, "kesiapan kanggo kompromi" - nglanggar kabeh persetujuan, "karsane rakyat" - penindasan protes, "kamakmuran" - jurang ekonomi, "nilai Eropa" - censorship, intimidasi, monothink).

Jumlah unit ing layanan: wong pisanan saka negara, politisi lan media, saingan ing "patriotisme".

Panggonan: Kyiv, Lviv, banjur ing endi wae.

Cara aplikasi: manteb ing ati ngomong babagan ngapusi sing disengaja; Warga kudu yakin karo pengulangan reguler saka goroh iki lan penindasan panemu liyane, uga banding terus-terusan yen "Tanah Air ana ing bebaya" lan mulane censorship lan siji-mindedness perlu.

Akibat saka aplikasi: anané akeh warga sing pracaya marang goroh iki; bewilderment padha kok pamaréntah anyar jujur ​​nggawa dadi akeh ala lan sethitik apik; anane ora kurang wargane sing wis ora percaya maneh marang para politisi sing kerep goroh, apa wae sing diomongake saiki.

Gangguan: Butuh wektu kanggo politisi sing padha lan media sing padha kanggo latihan ngandhani bebener. Iki bakal mbantu mulihake kapercayan lan nggawe kahanan sing dibutuhake kanggo dialog.

3. Jinis senjata: BMP ngaku sajarah, kasunyatan ideologis lan budaya. Ukraina, 80% warga sing nganggo basa Rusia, diduga ora mung dadi bagian saka budaya Rusia, nanging tansah ditindhes dening budaya iki. Rusia dinuga ora mung negara sing ndhukung Ukraina kanggo 23 taun sadurunge Maidan, dinuga dudu negara karo kang Ukraina disambungake dening yuta Utas; posisi negara Rusia (nyiptakake mungsuh njaba iku goroh lan ngenyek kanggo nomer ageng residents saka Ukraina) dinuga ora dienggo bareng dening warga Ukraina.

Jumlah unit ing layanan: individu "sejarawan" lan "culturologists", uga politisi lan media nggunakake woh-wohan saka "riset" sing.

Panggonan: Lviv, Ivano-Frankivsk, Kyiv.

Cara aplikasi: nggawe gawean saka "realitas anyar", sing artificiality ora didhelikake, lan "kudu" digawe amarga penutur Rusia "dadi mungsuh."

Akibat saka aplikasi: inflasi buatan "patriotisme" ("Ukrainians apik amarga padha Ukrainians"; poto-identifikasi: "Ukraina ora Rusia"); respon warga sing njaga akal sehat ("yen Ukrainians mungsuh Rusia, kita ora Ukrainians").

Cara retraction: bali menyang kasunyatan atos; ngrampungake masalah politik ora adhedhasar konsep fiktif "Ukraina dudu Rusia, nanging kabeh warga Ukraina sing ora setuju karo iki salah", nanging kanthi ngurmati posisine.

4. Jinis senjata: thimbles nyerang. Pamrentah anyar nandhatangani makalah demokratis kanthi tangan siji, lan mbiayai geng nasionalis sing melu teror agresif marang sing ora setuju karo liyane. Jumlah unit ing layanan: sawetara oligarki kanthi jeneng sing kondhang, sawetara anggota pamaréntahan, jumlah media tartamtu, sawetara "politisi" sing entuk rating kanggo nggedhekake nasionalisme, lan akeh wong enom sing wis diapusi lan nemokake "makna" eksistensi dheweke kanggo mbela ideologi iki.

Panggonan: Lviv, Ivano-Frankivsk, Ternopil, lsp.

Cara aplikasi: digawa menyang eling eling, warga enom sing dinuga "demokrat enom" sing "bebas" nyatakake "aspirasi negara"; dinuga sing "mbela bebener lan kamardikan karo tangan ing tangan"; ing kasunyatan, padha nindakake teror marang politik ora bener, lan ing wektu sing padha marang wong-wong saka kang, ing sawetara pretext, soko bisa dijupuk adoh.

Akibat saka aplikasi: lembaga penegak hukum lan angkatan bersenjata ora ngontrol kahanan ing negara kasebut; warga sipil luwih seneng ora melu preman sing ora sehat, nanging yakin manawa preman kasebut minangka penjahat sing butuh perawatan; mungsuh saka panguwasa ora weruh alesan kanggo rembugan karo politikus, amarga iki kelompok bersenjata ora manut panguwasa; iku ndadekake dialog ora ana gunane.

Metode penarikan: mungkasi pendanaan kanggo organisasi kasebut; bebaya Cina pungkasan, sing kudu diterusake kanthi dipeksa dipenjara (gumantung saka diagnosis - ing resort, ing pusat tahanan pra-trial utawa ing rumah sakit).

5. Jinis senjata: garu tempur. Arah ing ngendi pamrentah pasca-Maidan mimpin negarane jelas kanggo kabeh wong tanpa pangecualian. Februari kepungkur, Ukraina ngadeg ing pinggir jurang lan wiwit maju.

Jumlah unit ing layanan: oligarki kuat politik, Ukrainia lan Western; menteri lan wakil sing dikontrol dening dheweke.

Panggonan: Kiev.

Cara aplikasi: rudo pekso tanpa isin ing negarane kanggo ngompa kabeh sing ana regane, sing diiringi retorika babagan nylametake Tanah Air. Kasunyatane saiki yaiku mata uang sing disusut, rega mundhak, rega omah lan layanan komunal mundhak, lan nyuda program sosial. Kasunyatan sesuk iku bolongan utang gigantic, kanggo metu saka kang bakal perlu kanggo ngedol kabeh, tanpa istiméwa, sing terkenal ing Ukraina. Sing padha, sejatine sifate finansial, alasan minangka salah sawijining motif utama kanggo perang (pengembangan dana anggaran kanthi jumlah sawetara puluhan yuta dolar saben dina, ditambah perjuangan kanggo celengan Donbas).

Akibat saka aplikasi: jumlah warga sing terus percaya yen alasan kemiskinan Ukraina yaiku "agresi eksternal" kanthi cepet mudhun; jumlah warga sing nyatakake yen alesan kanggo impoverishment saka Ukraina punika rakus unprecedented lan tingkat unthinkable saka nyolong akeh kanthi cepet. Warga saka kategori pisanan perlu liyane lan liyane "informasi feed" - pirembagan bab mungsuh external; efektifitas replenishment iki cepet mudhun. Warga saka kategori kapindho duwe keraguan gedhe babagan apa dheweke pengin manggon ing Ukraina, utawa paling ora ing Ukraina ing pamaréntahan iki.

Cara pangalihan: mandap saka sukarela tiba menyang utang; kesadaran saka kahanan ekonomi nyata lan nimbulaké sawijining; owah-owahan kardinal ing kabijakan ekonomi (lan, minangka asil, politik umume).

Mungsuh utama sing dilawan panguwasa Kyiv ora pasukan milisi, nanging kasunyatan. Konflik kasebut digawe sacara artifisial lan digawe dening Kyiv, alasan kanggo nggawe yaiku kepinginan kanggo entuk lan nahan kekuwatan, sing menehi akses kanggo entuk lan nahan sumber daya finansial. Kabijakan sing saiki mimpin negara menyang jurang, warga ngerti iki, lan posisi milisi (utawa paling ora oposisi) dituduhake dening bagean gedhe saka populasi.

Mungsuh sing diarani "realita" ora bisa dikalahake, mung bisa pasrah. Nyerah menyang akal sehat bakal ngasilake panguwasa post-Maidan saka kabut lilac menyang lemah sing padhet. Banjur malah sadurunge gencatan senjata gampang tekan.
Sumber asli:
http://www.regnum.ru/news/polit/1904153.html
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bort4145
    bort4145 13. mars 2015 14:53
    +9
    Ing dina Selasa, Petro Poroshenko ujar manawa angkatan bersenjata Ukraina mundur "bagean singa"

    Ora, Poroshenko, bagean sampeyan dudu singa nanging karo..sapa ngguyu
    1. GUS
      GUS 13. mars 2015 15:02
      +3
      Kutipan saka: bort4145
      Ing dina Selasa, Petro Poroshenko ujar manawa angkatan bersenjata Ukraina mundur "bagean singa"

      Ora, Poroshenko, bagean sampeyan dudu singa nanging karo..sapa ngguyu

      Pitik jagone akeh.
      1. sirocco
        sirocco 13. mars 2015 15:14
        +9
        Kutipan: WSO
        Pitik jagone akeh.

        Bagean kasebut ora nyenengake, kaya kentang, yen ora nandur ing musim semi, dheweke bakal mangan ing musim gugur.
        Kanggo aku, kabeh kahanan iki minangka skizofrenia klasik, kanthi khayalan keagungan.
        1. alexy bukin
          alexy bukin 13. mars 2015 20:01
          +1
          Apa sing apik kanggo wong Ukraina yaiku pati kanggo "babi"
          1. bort4145
            bort4145 13. mars 2015 21:52
            0
            Lan babagan "penarikan" senjata saka Angkatan Bersenjata Ukraina
            Ing 13.02.2015 Serangan Donbass dening kelompok bersenjata ilegal saka Ukraina wiwit njupuk karakter sistemik. Sajrone dina kepungkur, Kementerian Pertahanan DPR wis nyathet 62 fakta pelanggaran gencatan senjata.

            "Pasukan keamanan Ukraina ora ngganggu maneh, nanging koordinasi babagan target, papan lan wektu, ngarahake geni ing posisi lan pemukiman kita nggunakake sistem abot kanthi kaliber 120 mm, 122 mm lan 152 mm, sing, miturut jaminan Kyiv, wis ditarik saka keamanan zona 50 kilometer saka garis kontak, "ujare Eduard Basurin, wakil komandan korps Kementerian Pertahanan DPR, ing briefing sore.

            Dheweke uga nyathet yen sisih Ukraina nggunakake kendaraan tempur infanteri, tank, bedhil anti-pesawat lan peluncur granat otomatis sajrone penembakan. Lan tumindak kasebut ora bisa maneh "disebabake ora bisa dikendhaleni unit batalyon punitive," ujare wakil departemen pertahanan.
            1. gulung1
              gulung1 15. mars 2015 06:06
              0
              Kutipan saka: bort4145
              Lan babagan "penarikan" senjata saka Angkatan Bersenjata Ukraina
              Wiwit tanggal 13.02.2015 Februari 62, penembakan Donbass dening kelompok bersenjata ilegal saka Ukraina wiwit njupuk karakter sistemik. Sajrone dina kepungkur, Kementerian Pertahanan DPR wis nyathet XNUMX fakta pelanggaran gencatan senjata.


              Jakal Kiev ora pengin mungkasi perang. Lan mbokmenawa ora bakal mandheg.
          2. ksv1973
            ksv1973 13. mars 2015 22:53
            +1
            Kutipan: Alexey Bukin
            Apa sing apik kanggo wong Ukraina yaiku pati kanggo "babi"

            - Mykola, apa sampeyan duwe anak babi sing mlaku-mlaku ngubengi pekarangan nganggo prostesis?
            - Lan apa? Yen aku pengin sele, aku kudu Cut kabeh babi utawa soko?
          3. Komentar wis dibusak.
      2. Kosyar
        Kosyar 13. mars 2015 15:15
        +1
        Pitik jagone akeh.

        IBU anak ayam kuning......
      3. tol 100w
        tol 100w 13. mars 2015 18:56
        0
        Kutipan: WSO
        Pitik jagone akeh.

        Malah pitik jago wis ora meri maneh!
    2. leshiy076
      leshiy076 13. mars 2015 15:02
      0
      Ora, sing urip lan nyawane.
      1. Stalker
        Stalker 13. mars 2015 15:44
        +8
        Ora, sing urip lan nyawane.

        Ora ana pangarep-arep lengkap ... Malah lingkungan "Smoked" ngakoni yen dheweke kalah maneh ing game iki .... am negatif
      2. Komentar wis dibusak.
    3. milan
      milan 13. mars 2015 15:13
      0
      Nyerah menyang akal sehat bakal ngasilake panguwasa post-Maidan saka kabut lilac menyang lemah sing padhet.
      Ora, iki ora bakal bali. Delengen, ora ing wayah wengi bakal kasebut, pasuryan, nuwun, pasuryan Yatsenyuk lan Turchinov. Goebels lan Hitler gugup ngrokok ing pojok.
      1. sirocco
        sirocco 13. mars 2015 15:40
        0
        Kutipan saka Milan
        Ora, iki ora bakal bali.

        Mesthi, ora bakal bali, mung alesan sing beda, mung perang sing bisa ngganggu populasi Ukraina saka masalah sing mendesak. Yen padha ora sculpt mungsuh njaba, banjur populasi, sing panguwasa digawe seneng karo pajak anyar, prices, lan kahanan liyane saka EU, bakal nyapu pamaréntahan iki, lan terbats ora bakal bantuan. Muga-muga kabeh iki dadi wektu, lan sabare rakyat biasa.
      2. Boos
        Boos 13. mars 2015 16:06
        +1
        Ing pasuryan terwelu Yatsenyuk, asal saka Galician Kolomyia, diaspora Yahudi, cetha diwaca, kuwat karo gagasan Zionisme.
  2. Klapa Tima
    Klapa Tima 13. mars 2015 15:00
    + 13
    Pangembangan anyar kompleks industri militer Ukraina teka ing Angkatan Bersenjata Ukraina - bedhil mesin anti-boiler!
    1. GUS
      GUS 13. mars 2015 15:15
      +6
      Iki wektu kanggo lengen prajurit iki nganggo senapan mesin. Aku duwe perasaan yen dheweke bakal ngalahake dheweke. Ora mung wong liya.
      1. KBR109
        KBR109 13. mars 2015 15:48
        +5
        Nyoba kanggo njawab pitakonan Panjenengan, aku mlebu karo gumun ing helplessness. Tali pundhak kuwi ora kalebu ing daftar pangkat. Pranyata kaya perhiasan utawa perhiasan liyane. wassat
        1. tol 100w
          tol 100w 13. mars 2015 19:01
          0
          Kutipan: KBR109
          Pranyata kaya perhiasan utawa perhiasan liyane.

          A impostor confectionery ing tingkat minus katelu saka pangkat kapten kapal selam saka Ukro-Fashi-pasukan!
      2. 60
        60 13. mars 2015 16:56
        +2
        Ukromarshal? Nezalizhnoglavkom? Umum confectioner? recourse
      3. Kazanian
        Kazanian 13. mars 2015 18:38
        +1
        Parashalissimus? :)
    2. attuda
      attuda 14. mars 2015 00:24
      0
      Kalah kipas ... Sampah sing kompeten kanggo pengintaian ... Mung tong minyak sing kudu dipasang ing helm, lan beban amunisi kudu diseret menyang tas ransel ...
      Sanajan helm kipas iki meneng, akhire ...
      Menehi!
  3. oleg gr
    oleg gr 13. mars 2015 15:02
    0
    Piglet dudu wong sing bisa dipercaya ing tembunge. Tanpa tim inspektur sing jujur ​​- ora ana apa-apa. Luwih saka Rusia.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. alexdn
    alexdn 13. mars 2015 15:05
    0
    Iki wangsulan kita marang pasukan croaked!?
  7. Linkor9s21
    Linkor9s21 13. mars 2015 15:07
    + 12
    Ya, sampeyan ora bisa dipercaya para fasis iki, dheweke ora nindakake apa-apa sing dijanjekake

  8. kucing bayangan
    kucing bayangan 13. mars 2015 15:14
    +1
    Gelsamino ing tanah goroh.
    1. tanit
      tanit 13. mars 2015 15:43
      +2
      Kutipan saka ShadowCat
      Gelsamino ing tanah goroh.
      (Gelsomino nel paese dei bugiardi, 1959)
      Yen Gianni Rodari bisa slamet nganti saiki, ora mungkin dongeng-dongenge bisa manungsa. Lan mesthi ora kanggo bocah-bocah.
  9. Mixalich
    Mixalich 13. mars 2015 15:26
    +1
    Petro Poroshenko ngandika
    Ing asas, iku wis lucu amarga. Didhawuhi NEGARA mung sing disensor dening "mitra" PROSKULIL luwih cocog.
    1. tol 100w
      tol 100w 13. mars 2015 19:06
      0
      Kutipan saka Mixalich
      "PROSKULIL luwih cocok.

      Lan nalika dheweke merengek, dheweke malah luwih akeh! Saka iku, efek sing luwih gedhe kanggo man.downs!
  10. Anconsha
    Anconsha 13. mars 2015 15:28
    +1
    Potroshenko saka wong, elinga yen sampeyan presiden anggere sampeyan katahan dening pipis mati kasur. Saiki dheweke nyurung sampeyan perang, sing kudu nambah kahanan konflik antarane EU lan Rusia. Sampeyan bakal ilang perang maneh lan geyropa stinking bakal maneh njerit bab gencatan senjata mung nalika Donbass wis rampung mardika. Nanging milisi ora prelu ngendheg perang maneh nganti tanah NOVOROSSIYA mardika. Banjur bakal tentrem lan ayem, geyropa bakal tenang.
  11. ora cesar
    ora cesar 13. mars 2015 15:28
    +1
    ora ngrungokake media, lan iku mokal kanggo nonton! iki omong kosong!
  12. agis
    agis 13. mars 2015 15:32
    0
    Chernozem garing, tranche saka IMF wiwit teka, kita kudu nyana, susah, provokasi bersenjata anyar saka dill.
  13. kikuk
    kikuk 13. mars 2015 15:34
    +5
    tumindak nyata saka Ukraina minangka entitas sawijining
  14. Viktor Kudinov
    Viktor Kudinov 13. mars 2015 15:51
    +2
    Nggawe Rusia minangka mungsuh, panguwasa Ukraina ora ngetung akibat saka kebijakan iki, sing bisa nyebabake ambruk negara, degradasi populasi lan kemiskinan. Dianggep kanggo wong-wong mau ing Washington lan mutusake yen bakal apik. Nanging apa sing apik kanggo Washington ora apik kanggo Ukraina utawa Rusia. ora
  15. O. Bender
    O. Bender 13. mars 2015 15:51
    0
    Nalika maca komentar, aku lali babagan warta apa. Ayo dadi topik ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. gjv
      gjv 13. mars 2015 16:31
      +2
      Topik: Jackal "dijupuk" "pameran singa" senjata abot.
      Pitakonan ing topik: - Apa sing dadi bagian saka serigala?
      OSCErs nglaporake yen dheweke ora bisa ngontrol ... (Inggih, paling ora ngapusi)
      Lan sampeyan ora kudu ngarep-arep apa-apa liyane saka jackal. Dheweke bakal terus nyusup lan nggigit, mula dheweke dadi jakal - buntut bobo ireng.
      1. tol 100w
        tol 100w 13. mars 2015 19:20
        0
        Kutipan saka gjv
        siji ngirim ora samesthine apa-apa liya saka asu ajag. Dheweke bakal terus nyusup lan nggigit, mula dheweke dadi jakal - buntut bobo ireng.

        Black mung perlu iki kanggo unleash Perang Agung! Ora ana siji lan liya-liyane nanging perang bisa ngrebut maneh dana sing nandur modal ing kompleks industri militer AS! Nanging kanggo perang kanthi proxy, kaya sadurunge, bocah-bocah coyote iki ora bakal sukses! Akeh vassal saka SGA, sanajan pungkasan, nanging mesthi wiwit ngerti carane padha duwe lan apa sing bakal kelakon sabanjuré!
      2. skifd
        skifd 13. mars 2015 22:25
        +2
        Kutipan saka gjv
        OSCErs nglaporake manawa ora bisa ngontrol…


        Carane kuwi bisa dikontrol?? Piye???????
        Ya, sampeyan paling ora ndeleng "ARMY" iki !!! Rabil, s.tsuka...

    3. tanit
      tanit 13. mars 2015 16:33
      0
      [quote=Oh. Bender] Nalika maca komentar, aku lali babagan warta apa. Ayo menyang topik ...

      Apa ing topik? Transfusi saka kosong dadi kosong? eseman
  16. 511
    511 13. mars 2015 16:03
    0
    Nanging sing lucu, yen anak babi iki ora digoreng dhewe, mula dheweke bakal lunga menyang Amerika lan urip kanthi seneng, kaya akeh Nazi ing Jerman.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. gjv
      gjv 13. mars 2015 16:37
      0
      Kutipan: 511
      Nanging sing lucu, yen babi iki ora digoreng dhewe, mesthi bakal luntur

      Aja merengek. Telusuri lan ngukum khokhlokost. Umum lan sopan (yaiku lantai ing bale gantungan kudu resik). Inggih, utawa (yen sampeyan ora bisa njupuk menyang pengadilan) peralatan climbing isih kelakon ... (Kapak es disebut).
  17. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 13. mars 2015 16:29
    +3
    Jarene karo Waltzman, apa sing dikarepake..? Breshet lan bengkong.. alam koyo ngono.. keprungu
    https://pp.vk.me/c624326/v624326008/227bf/uU1_tz9TYgI..
    Pimpinan Republik Rakyat DPR lan LPR, Alexander Zakharchenko lan Igor Plotnitsky, nyuwun marang Présidhèn Prancis Francois Hollande lan Kanselir Jerman Angela Merkel, ujar manawa Ukraina nyabotase kewajibane ing Minsk.
    1. tanit
      tanit 13. mars 2015 16:38
      0
      Kutipan: 511
      .Kaya akeh Nazi ing Jerman.

      Kaya sing dikandhakake karo Waltzman, apa sing dikarepake ..

      Sedulur-sedulur etnis Valtsman isih dikarepake saka para leluhur fasis. Nalika padha ketemu, padha duwe. hi
  18. Sergey Krymsky
    Sergey Krymsky 13. mars 2015 16:47
    0
    Gayane apik, ditulis kanthi apik. Nanging ing kene, wis bola-bali ngandika sing iki bakal terus nganti Svidomo mabuk ing kabeh telek sing "zdobuly" lan "mlumpat metu." Aku kerep ngomong: Musim semi bakal teka, bakal nuduhake sapa sing lega ing ngendi, Acara taun kepungkur wis mbuwang akeh "topeng". Musim semi bakal teka: "njagong kanthi nyaman, nyedhiyakake wiji lan nonton kelanjutan saka tragicomedy "Vilna Ukraine" ......
  19. konvalval
    konvalval 13. mars 2015 17:43
    0
    Bagéan singa saka gaman sing durung rampung, lan macan sing siap tempur, kanthi apik, ditinggal.
  20. EvgNik
    EvgNik 13. mars 2015 17:59
    +3
    "Mungsuh utama sing dilawan panguwasa Kyiv dudu pasukan milisi, nanging kasunyatane"

    "" Kanggo ngomong yen aku, sing tuwuh ing Ukraina, tresna marang Ukraina? Rave. Aku sengit dheweke. Utamane Barat. Sanalika aku ngelingi nangis bungah saka presiden "oranye" kita bab pahlawan saka SS "Galicia", kebecikan kanggo wong tangi langsung. Sing diétung cacahé mayit. Rivne ora kutha, iku ora malah wilayah Rivne, iku paling ora Volyn. Lan cedhak Galicia. Lan kabeh - Ukraina Kulon. Zapadenschina. Wong-wong sing padha bakal teka ing Kyiv lan njaluk karya, omah, larangan basa Rusia, sing kudu diwenehi, diwenehi, lan diwenehi. Nanging dheweke ora duwe utang marang sapa wae. Padha dadi warna bangsa! Kang siji teka karo kanggo nindakake ing 1918 tumindak ala saka UNR lan ZUNR? Utawa Stalin, sing mutusake yen dheweke kudu nggabungake wilayah kasebut menyang USSR nganti dheweke duwe colic ing ati. Ayo padha milih kamardikan saka Polandia lan Austria. Wong-wong mau disimpen nganti pirang-pirang abad, lan bakal terus. Lan kene, sampeyan ndeleng, padha diijini aran kaya wong! wong Ukrainia, lan ora appendages saka Kakaisaran Austria utawa Rzhechi Polandia. Mulané wong-wong mau padha ngangkat sirahé. Padha kudu nuduhake bangga, arrogance. Yagene padha meneng ing gombal sadurunge? Utawa Polandia banget angel kanggo wong-wong mau, padha mutusaké kanggo nyoba untu iki ing Rusia saiki? Padha bakal break mati. Aku njamin dheweke saiki."

    Sisipan kapindho saka "Third Front kn-3, Fedor Vikhrev", aku njaluk ngapura marang penulis, nanging aku ora bisa njaluk ijin kanggo ngutip dina iki.
    1. tanit
      tanit 13. mars 2015 19:26
      0
      Kutipan saka EvgNik
      Sisipan kapindho saka "The Third Front kn-3, Fedor Vikhrev"

      Ora kejawab, ketoke, sisipan pisanan. Nanging,
      Kutipan saka EvgNik
      "" Kanggo ngomong yen aku, sing tuwuh ing Ukraina, tresna marang Ukraina? Rave. Aku sengit dheweke. Utamane Barat. Sanalika aku ngelingi nangis bungah saka presiden "oranye" kita bab pahlawan saka SS "Galicia", kebecikan kanggo wong tangi langsung. Sing diétung cacahé mayit. Rivne ora kutha, iku ora malah wilayah Rivne, iku paling ora Volyn. Lan cedhak Galicia. Lan kabeh - Ukraina Kulon. Zapadenschina. Wong-wong sing bakal teka ing Kyiv lan njaluk kerja, omah, larangan basa Rusia,

      Ora kejawab, ketoke, insert pisanan sampeyan.
      Nanging, sampeyan bener. hi Ikhlas. hi
  21. Manungsa Kucing Null
    Manungsa Kucing Null 13. mars 2015 21:57
    +1
    Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing ora ana daya ing Kyiv saiki.

    Salajengipun - iku bisa kanggo ora ngomong maneh. Topik ditutup.

    PS: aneh.. kok lara aku? Aku asline wong Rusia...
  22. Jahat 55
    Jahat 55 14. mars 2015 14:28
    0
    Ya wis wayahe ngucapake Pidato Menehi Hadiah Nobel Donya ..... mung pacare sing rambute ireng kethek darling-me-lopular ...
  23. Shuev
    Shuev 14. mars 2015 18:48
    0
    Cara aplikasi: nggawe gawean saka "kasunyatan anyar"

    Sampeyan wiwit ngerti kenapa sanksi wis dileksanakake ing gerakan iki