Review militèr

"Triumph" kebebasan wicara Barat: wartawan Babitsky dipecat saka Radio Liberty sing ana hubungane karo publikasi bukti video saka kekejaman batalyon punitive Ukrainia ing Donbass

107
Apa jenis "kebebasan" sing diwartakake stasiun radio "Radio Liberty" bisa dideleng saka laporan saiki ing koran Ceko Lidove anyar. Materi kasebut nuduhake pemecatan wartawan Andrei Babitsky saka Radio Liberty, sing nerbitake materi sing ngonfirmasi kejahatan perang pasukan keamanan Ukraina ing Donbass.

"Triumph" kebebasan wicara Barat: wartawan Babitsky dipecat saka Radio Liberty sing ana hubungane karo publikasi bukti video saka kekejaman batalyon punitive Ukrainia ing Donbass


Wartawan nyathet yen bahan kasebut tanggal September taun kepungkur. Babitsky, sing ing siji wektu mutusaké sing tenan dianggo ing media sawijining, kuotasi TASS:

Aku nggawe film exhumation saka papat mayit - loro sipil lan loro pemberontak. Miturut warga, iki dudu milisi, nanging warga biasa ing desa Novosvetlovka. Dheweke dipateni dening sukarelawan Ukraina saka batalyon Aidar.

Video kasebut dikirim ing situs web (kita ngomong babagan cabang Moldova Radio Liberty - cathetan VO). Sanalika, para nasionalis sing lungguh ing kantor Ukrainia Radio Liberty ngalami histeria. Ana skandal elek. Ing wektu sing padha, aku mung ngirim video, sing pancene aku weruh. Ora ana komentar saka aku.


Kanggo referensi: Andrei Babitsky makarya ing stasiun radio kanggo waktu seprapat abad. Wis pirang-pirang taun, Babitsky dadi kritikus vokal babagan kabijakan pamrentah Rusia, lan iki dipuji dening para pemegang Radio Liberty Barat. Penganiayaan Babitsky dening para pamilik majikan diwiwiti sawise dheweke ngidini dheweke nyatakake dhukungan kanggo kekarepane rakyat ing Crimea ing Maret taun kepungkur. Publikasi materi sing mbuktekaken kekejeman batalyon Nazi Ukrainia ing Ukraina nyebabake kasunyatan sing Babitsky dipecat saka stasiun radio. Iki luwih saka bukti terus terang yen konsep "kebebasan wicara" ing media Kulon lan pro-Kulon ora liya mung mitos.
107 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tanah kelairan Rusia
    Tanah kelairan Rusia 15. mars 2015 12:53
    + 73
    Kebebasan wicara ing tumindak.
    Lan padha nyoba kanggo mulang kita bab liyane.
    1. rata-rata
      rata-rata 15. mars 2015 12:54
      + 65
      Ing kana, Sensor, lan "Kuping" Moskow ora bakal ngrembug informasi kasebut ing program "Pendapat Khusus". Kanggo wong-wong mau, Barat minangka standar kebebasan ngomong.
      1. AVG
        AVG 15. mars 2015 13:02
        + 34
        Kutipan saka avvg
        Ing kono ana censorship

        Dadi dheweke nglanggar tata krama lan solidaritas perusahaan. Aku kelalen ngomong sing padha ora matèni painfully lan cukup demokratis. Ora ana siji kewan sing cilaka.
        1. zanoza
          zanoza 15. mars 2015 13:08
          + 31
          Punika dongeng(babagan kebebasan wicara ing Kulon) pungkasan!
          Kaya dene para setan iku wedi marang menyan, mulane padha wedi marang KANYATAN ing Kulon!
          1. bort4145
            bort4145 15. mars 2015 13:59
            + 13
            "Radio Liberty" - minangka cangkeme propaganda Washington, lan tetep - ora ana sing owah ing jagad iki. nangis
            1. bort4145
              bort4145 15. mars 2015 15:52
              + 32
              Nanging carane terus "nggawe" warta ing Ukraina
              1. gundul
                gundul 15. mars 2015 19:39
                +5
                Nalika tembung ilang maknane, wong bakal ilang kamardikane
                1. Mahmut
                  Mahmut 15. mars 2015 20:03
                  +9
                  Butuh Babitsky iki minangka akeh minangka 25 taun kanggo bisa ing organisasi supaya pungkasanipun ngerti apa jenis kantor lan apa padha mbayar dhuwit kanggo. Lha wonge bodho.
                  1. jj
                    jj 15. mars 2015 21:05
                    +7
                    Babitsky dhewe isih kumbang. Kita wis ora lali tembung seni marang Rusia. Apa sampeyan mikir dheweke lunga menyang Eropa nalika iku. Iku wektu kanggo dheweke kanggo ngumpulake watu
                2. AGG024
                  AGG024 15. mars 2015 22:41
                  +4
                  Kaping pirang-pirang sampeyan wis nonton film iki lan ora ngira yen film kasebut bakal cocog karo kasunyatan modern? Malah banjur, bocah-bocah dicritakake babagan teknologi politik "modern"? Utawa mung saiki miturut naskah film iku kabeh wis rampung? Aku ngomong babagan film "Magic Voice of Gelsomino". Crita sing apik banget kanggo wektune.
          2. matRoss
            matRoss 15. mars 2015 14:21
            +6
            Kulon mateni salah sawijining institusi sing nggawe inti modele jagad iki. Sing, iki West temen beda - wis mandhek dadi atraktif, lagi disdained. Lan wong kang njalari nistha iku ora bisa nguwasani.
            1. turis langit soviet
              turis langit soviet 15. mars 2015 17:55
              +2
              Lan wong kang njalari nistha iku ora bisa nguwasani.
              saka 2.50 kanggo 5 min sampeyan bisa ndeleng ngendi sampeyan bisa geser, Aku ora mikir sing wong bisa tenggelam dadi kurang, media demokratis ora bakal nuduhake iki
            2. Komentar wis dibusak.
          3. ioann1
            ioann1 16. mars 2015 16:28
            0
            Padha ora nate seneng bebener ana: conjuncture gedhine. Nanging ing umur tuwa, Babitsky wiwit ndeleng kanthi cetha, ketoke, kalbu bisik-bisik, yen numpes wong iku dosa gedhe, nanging nglirwakake rajapati, ngrembug lan ora ngukum, nanging entuk manfaat, iku dosa sing padha.
        2. ilmuwan
          ilmuwan 15. mars 2015 14:29
          +6
          Pungkasan, dheweke wiwit mbukak kasus pidana lan nuntut wong-wong sing njaluk pembunuhan, terorisme, lan nggulingake pamrentah sing sah. Iki mesthi bener, nanging jelas ora cukup.
          Saiki ana akeh goroh ing media sing sanajan tanpa telpon kasebut, wong mlayu mateni lan nulungi para pembunuh, tanpa propaganda sing mbukak. Mulane, masalah kasebut kudu ditangani kanthi radikal. Sembarang goroh sing disengaja ing media kudu diukum kanthi abot gumantung saka keruwetan akibat, lan sampeyan kudu miwiti karo politisi lan program pemilihan, amarga penipuan massal saka rakyat sadurunge pemilu sing nyebabake impunitas, kesewenang-wenangan lan korupsi. .
        3. Pilot
          Pilot 17. mars 2015 15:45
          0
          Aku elinga ing Chechnya, gentleman iki, ngrusak negara kita ora kaya bocah. Lan kesimpulan iku telek ing sisih wétan lan ing sisih kulon, lan pracaya kula, iku ora bakal sink. Iku bakal ditempelake ing sawetara jinis koran Western utawa Venediktov, contone,.
      2. anfil
        anfil 15. mars 2015 13:29
        + 62
        Tindakan sing ora dingerteni 13.03.15 ing Kherson cedhak Pasar Sentral



        Pejuang sing ora dikawruhi karo panguwasa Kyiv saiki nyewa apartemen ing tengah Kherson, nyelehake speaker musik ing jendhela lan nguripake lagu-lagu perang patriotik Soviet, lan uga nyatakake pesen marang warga Kherson supaya bisa nglawan panguwasa Kyiv.

        Sawetara wong sing liwat "Svidomo" wiwit nelpon polisi, nanging ora mangsuli, banjur menyang SBU. Sauntara iku, ing sawijining papan pemukiman, unen-unen tembang Perang Suci muni:

        "Ngadega, negara gedhe,

        Bangun kanggo perang pati

        Kanthi kekuwatan fasis peteng,

        Karo gerombolan sialan"

        Sawise rawuh saka wakil saka lembaga penegak hukum, apartemen dibukak dening pemilik. Ana speaker karo kertu lampu kilat mp-3 ing windows.

        Piranti musik dicekel. Wigati dimangerteni yen bangunan omah dumunung ing jejere salah sawijining departemen polisi distrik kutha. Priksa ing proses. Dilaporake manawa polisi lan SBU "nyinaoni rekaman kasebut kanthi teliti."


        Mungkin sawise sinau kanthi ati-ati, ana sing bakal ana ing sirahe.
        1. zhihaar
          zhihaar 15. mars 2015 18:50
          +1
          maneh wong "gedhe" Ukrainia
          kesel
      3. turis langit soviet
        turis langit soviet 15. mars 2015 18:33
        +1
        Langsung ing nasionalislungguh ing edition Ukrainia "Radio Liberty", ana pas saka histeria. Ana skandal sing nggegirisi ...
        Batalyon pasukan khusus saka Kementerian Dalam Negeri Ukraina "Angrif" http://tomsk.fm/watch/299447
        Siapke matzah lan gosok pesas.

        "Kita, para pejuang saka batalyon pasukan khusus saka Kementerian Dalam Negeri Ukraina" Angrif ", ngucapake salam marang kabeh sing sengit lan sengit, va..kam lan col..., uga owah-owahan liyane sing nyerang wilayah kasebut. integritas teritorial negara kita. Kita wong biasa sing isih wingi padha battards (xs sing padha), lan dina iki padha dadi pembela Batkivshchyna. Mung kanthi nggabungake moralitas Kristen-Yahudi kita bakal bisa nolak invasi saka Horde Eurasian."
        karo kamardikan wicara lan bebener ing donya punika kenceng
      4. Baemaley99
        Baemaley99 16. mars 2015 20:11
        0
        Zaapd ora mung "STANDARD", nanging uga minangka AXIOM saka pendekatan demokratis kanggo kebebasan ngomong. Tegese, mung nyebutake kebebasan ngomong ing Kulon wis cukup lan ora mbutuhake bukti.
    2. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 15. mars 2015 12:57
      + 17
      Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?
      1. Albert1988
        Albert1988 15. mars 2015 13:01
        + 18
        Quote: MIKHAN
        Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

        Iku dheweke)))) Kaya sing dikandhakake, dheweke diganjar ...
        1. Vitaly Anisimov
          Vitaly Anisimov 15. mars 2015 13:05
          +6
          Kutipan saka Albert1988
          Quote: MIKHAN
          Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

          Iku dheweke)))) Kaya sing dikandhakake, dheweke diganjar ...

          Tembak dheweke su..y! keprungu
          1. Albert1988
            Albert1988 15. mars 2015 13:19
            + 12
            Quote: MIKHAN
            Tembak dheweke su..u!

            Ora kowe! Iki bakal dadi "gampang" kanggo dheweke - supaya dheweke urip, wisuh awake dhewe, nandhang sangsara "kanggo bebener", bisa uga ana sing bakal owah ing sirahe, umpamane, dolar bakal metu saka mripate lan tiba saka kupinge)) ))
          2. 34 wilayah
            34 wilayah 15. mars 2015 20:36
            +2
            Wasserman pisanan uga ambruk kanggo umpan Western. Kaya akeh. Nanging minangka wong sing pinter banget, dheweke cepet-cepet ngetung ing endi angin.
        2. zanoza
          zanoza 15. mars 2015 13:14
          +6
          Nabrak....
          Sistem Western saka palsu "bebener" mangan wong banget ... Dheweke ninggalake "bener lan bias pro-Western mesthi" lan dadi mungsuh.
        3. Nick
          Nick 15. mars 2015 13:45
          +4
          Kutipan saka Albert1988
          Quote: MIKHAN
          Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

          Iku dheweke)))) Kaya sing dikandhakake, dheweke diganjar ...

          Kita bakal nganggep manawa dheweke sebagian mbayar utang lawas
      2. Altona
        Altona 15. mars 2015 13:02
        + 13
        Quote: MIKHAN
        Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

        -----------------
        Paling kamungkinan, dheweke ... Nanging, dheweke bisa disalahake, nanging dheweke uga bisa dihormati amarga obyektif ing acara ing Donbass ...
        1. Vitaly Anisimov
          Vitaly Anisimov 15. mars 2015 13:19
          +3
          Kutipan saka Altona
          Quote: MIKHAN
          Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

          -----------------
          Paling kamungkinan, dheweke ... Nanging, dheweke bisa disalahake, nanging dheweke uga bisa dihormati amarga obyektif ing acara ing Donbass ...

          PR...! Ora ana jiwane ... Ing wayah esuk, minangka ritual, aku ngrungokake "Echo", "Radio Liberty" .. Aku nyoba ngerti yen aku ora ngerti babagan politik lan urip .. . Alas, nesu, bla bla bla .. Lan Babitsky aku kelingan laporan..! Lan saiki scum kepengin nyekel ombak ... (Aku panginten dheweke ditembak .._) Dheweke wiwit mlumpat saka trench menyang trench!
          1. lelikas
            lelikas 15. mars 2015 13:49
            +5
            Quote: MIKHAN
            Wiwit esuk aku wis ngrungokake "Echo", "Radio Liberty" kaya ritual

            Sadurunge nedha bengi, koran Soviet, lan ing wayah sore ing "Censor" ??? ngguyu
          2. Altona
            Altona 15. mars 2015 14:31
            +5
            Quote: MIKHAN
            ..aku rungokno "Echo", "Radio Liberty" kawit esuk koyok ritual..aku nyoba paham mbok menawa aku ora ngerti babagan politik lan urip...

            -----------------
            Aja ngurus awak dhewe, Yuri Venediktovich, sampeyan kudu ngaso ... ngguyu

            PS Kene dina liyane, Zhanna Nemtsova nglairaké Interview ekstensif karo media Jerman ing topik "Evil Puten koked bapak nalisir norma manungsa." Lan minangka kanggo dipatèni saka kasunyatan saka regime junta Ukraina, ing cara iki West nuduhake operasi ing Donbass minangka brainchild sawijining, operasi khusus dhewe marang Rusia, stupidly menehi tutup informasi ... politisi Normal resmi kadohan saka. sing ora manusiawi kuwi...
      3. avt
        avt 15. mars 2015 13:05
        +6
        Quote: MIKHAN
        Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

        Dheweke sing paling durung rampung lan diijolke, ing ngendi dheweke muncul.
      4. Zoldat_A
        Zoldat_A 15. mars 2015 13:10
        + 33
        Quote: MIKHAN
        Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

        Paling ora ana wong sing ngakoni "penderita apes kanggo kebebasan ngomong."

        Sing padha. Lan pemilik anyar nggabungake. Mangkono nasibe kabeh wong sing liberal-korupsi. Padha bakal nggunakake kaya cah wadon saka panel, lan uncalan metu minangka rasah.

        Lan sampeyan ora kudu melas marang dheweke. awake dhewe mlebu ukara dhewe, milih nasibe dhewe, mesakake awake dhewe nalika nembak prajurit kita ing Chechnya.
        1. SteelRatTV
          SteelRatTV 15. mars 2015 13:37
          +8
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Quote: MIKHAN
          Babitsky .. Apa iki sing "nyiarake" ing Chechnya?

          Paling ora ana wong sing ngakoni "penderita apes kanggo kebebasan ngomong."

          Sing padha. Lan pemilik anyar nggabungake. Mangkono nasibe kabeh wong sing liberal-korupsi. Padha bakal nggunakake kaya cah wadon saka panel, lan uncalan metu minangka rasah.

          Lan sampeyan ora kudu melas marang dheweke. awake dhewe mlebu ukara dhewe, milih nasibe dhewe, mesakake awake dhewe nalika nembak prajurit kita ing Chechnya.

          Iki minangka kasus nalika sampeyan pengin ngomong: "Gusti Allah ora fraer - dheweke ndeleng bebener!" hi
        2. anatomi73
          anatomi73 15. mars 2015 16:16
          +1
          Iku pancene babagan sapa sampeyan bisa ngomong - "ora tekan liwat sirah - bakal tekan liwat ... nuwun - liwat otot gluteal"! keprungu
        3. Viy
          Viy 16. mars 2015 17:05
          0
          Ora monggo..ora menehi..ora dilat.
      5. Gbanderlog
        Gbanderlog 15. mars 2015 15:39
        +3
        ya padha Russophobia
      6. Akuzenka
        Akuzenka 15. mars 2015 18:58
        +1
        Iya dheweke. Sing, kanthi tendhangan ing bokong, dibuwang metu saka pusat tahanan pra-sidang supaya ora dadi "korban rezim Putin." Sawisé iku, dheweke ora ditampa maneh ing sisih kulon. Banjur teka. Minangka putri ibu tiri ngandika ing "Rolas Sasi" - Sampeyan ngapusi, sampeyan ngapusi lan sampeyan ora sengaja "ngapusi" bebener. Ing kene dheweke percaya banget nganti ilang pesisir. Apa dheweke bakal urip saiki? Dheweke ora ngerti apa-apa kajaba ngapusi lan ngiyanati!
    3. Petugas cadangan
      Petugas cadangan 15. mars 2015 13:02
      + 13
      "Kebebasan ngomong" ing cara Amerika yaiku nalika kabeh bebarengan, nyekeli tangan, unanimously mbuwang lendhut ing negara kita. Banjur ana kamardikan lengkap, ora ana sing mbatesi pilihan tembung.
      1. Suhow
        Suhow 15. mars 2015 13:20
        +1
        Aku ora weruh apa-apa sing nggumunake, praktis ora ana media sing mandiri, kabeh wong nari miturut pimpinane (pemilik) utawa ora bisa kerja, umume kaya ngono ing endi wae. standar nalika ngomong babagan kejujuran lan ora adil. .
    4. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 15. mars 2015 13:14
      +3
      Punika, grin bestial saka demokrasi Kulon.
    5. Horst78
      Horst78 15. mars 2015 13:17
      -2
      Quote: Tanah Air Rusia
      Lan padha nyoba kanggo mulang kita bab liyane.

      Awake dhewe sing dadi guru ngguyu
    6. sasha 19871987
      sasha 19871987 15. mars 2015 13:27
      0
      Ya padha tersinggung banget karo bebener ... ora ana tembung ... ora ana tembung, mula dibuwang..
    7. sub307
      sub307 15. mars 2015 13:27
      +1
      "...'kebebasan wicara' ing media Kulon lan pro-Kulon ora liya mung mitos."
      Apa sampeyan isih duwe mamang?
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 15. mars 2015 14:18
        +4
        Malah scribbler paling dipercaya gampang ilang kapercayan saka purun Amérika yen mandheg nindakake apa kang mbayar kanggo 30 salaka. Lan Radio Liberty tansah milih wong-wong sing bisa brazenly lan skillfully ngapusi, lan ora wong-wong sing ngomong bebener. ora
    8. Komentar wis dibusak.
    9. dmi.pris
      dmi.pris 15. mars 2015 14:10
      0
      Apa sing diperjuangake, dheweke nemoni apa wae ...... Ora ana rasa welas asih kanggo jinis iki, dheweke sengit marang Rusia kabeh urip.
      Quote: Tanah Air Rusia
      Kebebasan wicara ing tumindak.
      Lan padha nyoba kanggo mulang kita bab liyane.
      1. SRC P-15
        SRC P-15 15. mars 2015 14:27
        +2
        Apa sampeyan pengin kebebasan ngomong? - Gratis!
    10. sanja.grw
      sanja.grw 15. mars 2015 14:34
      0
      Lan padha nyoba kanggo mulang kita bab liyane.

      Kaya ing lelucon kasebut - "Lan wong-wong iki nglarang aku milih irung"
    11. Rusian Uzbek
      Rusian Uzbek 15. mars 2015 14:35
      +6
      iku ora malah bab "kebebasan wicara"! pribadine Babitsky banget luar biasa - ing Chechnya, dheweke lan Politkovskaya dicurigai kanthi serius babagan spionase lan nransfer informasi menyang tentara Ichkeria, minangka asil, dheweke meh ditendhang metu saka kono, kerja minangka koresponden kanggo Radio Liberty nalika Chechen. kampanye Babitsky entuk ketenaran amarga laporan saka kemah "pejuang kebebasan" kanthi aktif melu romantisisasi lan ngluhurake "perjuangan para pemberontak Chechen kanggo kebebasan saka kuk Moscow" dheweke 100% dikirim menyang Ukraina kanggo iki, umume, Russophobe isih padha, lan yen asu sing setya diusir ... apa iki wis gupuh?
    12. Alekseir162
      Alekseir162 15. mars 2015 14:36
      +2
      Kebebasan wicara ing tumindak.
      Lan padha nyoba kanggo mulang kita bab liyane.

      Lan kok kaget yen kasunyatan ora cocog karo konsep, dadi luwih elek kanggo kasunyatan. Lan wong sing nyuarakake kasunyatan iki umume luwih apik kanggo ilang, supaya Babitsky isih begja. Bye.
    13. Sergei S.
      Sergei S. 15. mars 2015 14:49
      +1
      Quote: Tanah Air Rusia
      Kebebasan wicara ing tumindak.
      Lan padha nyoba kanggo mulang kita bab liyane.


      Aku ora duwe raos apik kanggo mantan wartawan kita iki.
      Nanging apa mungsuh?

      Padha kenek kothak - padha kenek dhewe!

      Iki mujudake nistha khusus saka peradaban Kulon.
    14. twviewer
      twviewer 15. mars 2015 15:17
      +2
      Kebebasan Russophobic. lan tansah wis, nanging kita wiwit mangertos kasep.
      nalika Babitsky galloped liwat gunung Kaukasus, iku dhewe kanggo Russophobes.
      Bareng ngilangi kekejamane Aidar, dheweke langsung metu.
      kuwi pluralisme. :) inget kata?!
    15. YUBORG
      YUBORG 15. mars 2015 16:35
      0
      Ing kene sampeyan langsung duwe indikator "demokrasi", "kebebasan wicara lan pers" lan nilai-nilai Euro-Amérika liyane. Ketoke, ing Stalin ana luwih demokrasi lan kebebasan wicara, miturut publikasi, penundaan lan mung buron kanggo dissent Iki wis ditrapake ora mung kanggo wartawan, nanging uga aktor, panulis, mung warga, loro ing Eropah lan Amerika Serikat.
    16. alexdol
      alexdol 15. mars 2015 17:02
      +1
      Tanah kelairan Rusia SU "Kebebasan wicara ing tumindak...."
      -------------------------------------------------- -
      Ya, ora ana tembung "KEBEBASAN" lan ora ana! Ing kene aku duwe kanca Jerman ing situs sastra basa Rusia ing Jerman. Dadi dheweke wis dibusak saka situs iki kanggo mung siji sebutno "MOESES" - iki sapi suci Yahudi ing ayat!
    17. yushh
      yushh 15. mars 2015 19:51
      0
      Sapa maneh sing gumun karo kelakuan elf cahya iki ??? Ing mratelakake panemume, wong-wong sing duwe akal wis suwe ngerti garis tumindake, wong Prusia iku wong barbar lan wong galak, mulane a priori tansah salah. Umumé, kabeh kaya biasane.
  2. den3080
    den3080 15. mars 2015 12:57
    +5
    Babitsky tansah nglawan. eseman mungkin jujur ​​tenan?
    1. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 15. mars 2015 13:01
      +4
      Kutipan saka: den3080
      Babitsky tansah nglawan. eseman mungkin jujur ​​tenan?

      Ora angel ... Rusia saiki wis dadi modis! Saiki kabeh wong bakal miwiti nglukis maneh.
    2. tol 100w
      tol 100w 15. mars 2015 13:09
      +1
      Kutipan saka: den3080
      Babitsky tansah nglawan. mungkin jujur ​​tenan?

      Yen wong-wong sing "Jujur" kuwi wis didorong, mula ing Kulon, Mesin Infernal Lies lan Hypocrisy, sing dipimpin dening Departemen Luar Negeri, pancen bisa digunakake!
    3. Sergei S.
      Sergei S. 15. mars 2015 14:56
      0
      Kutipan saka: den3080
      Babitsky tansah nglawan. eseman mungkin jujur ​​tenan?

      Wong kaya ngono biasane nganggep awake dhewe jujur, nanging sejatine dheweke bodho ... utawa luwih elek ...
    4. ORA MILIH
      ORA MILIH 15. mars 2015 21:17
      0
      Kutipan saka: den3080
      Babitsky tansah nglawan. eseman mungkin jujur ​​tenan?

      Ya, jujur ​​banget, nalika dheweke dijupuk ing 2000, kanggo pisanan aku getun yen Rusia ora Estonia (prevalensi, ing wektu iku, komunikasi seluler lan Internet ing Angkatan Bersenjata Estonia duwe masalah pancet karo nggunakake dening conscripts. ing njaga lan ing pakaryan) amarga iki nyata disimpen urip, amarga sawetara jinis wartawan muddy nemu menyang lokasi Motorola lan Motorola, ing wektu luang, climbs menyang Internet, uga, mriksa "wartawan bener", lan ketemu, jujur. , jujur, tulus: "Pejuang Chechen ngethok kepala prajurit Rusia kanggo nambah padhang informasi kanggo perang iki" sadurunge ninggalake "Grozny cauldron" dheweke nulis iki (aku ngasilake saka memori). Nanging ing taun 2000, kita adoh saka Estonia (saiki kita uga ketinggalan, nanging kita ambegan ing mburi sirah kita) lan Babitsky slamet. Lan dheweke malah "imortalized" awake lan loro perwira FSB Pisyukin lan Trepashkin sing ngiringi dheweke menyang Moskow lan mlebu program Zadornov babagan jeneng kulawarga Rusia. ngguyu
  3. Federal
    Federal 15. mars 2015 13:00
    + 55
    Kebebasan ngomong dianggep beda dening saben wong. Sapa sing kepenak.
  4. Valery T.
    Valery T. 15. mars 2015 13:00
    + 10
    Pers minangka senjata. Lan iku senjata pemusnah massal. Ora ana sing butuh "geni sing ramah".
    Lan "kabebasan media" iku dongeng sing padha kanggo sapi minangka raja-bapa, kaadilan utawa Kratoning Swarga. Mung alat kanggo nggawe luwih gampang kanggo mlengkung ing ngisor rakit.
  5. edeligor
    edeligor 15. mars 2015 13:00
    +6
    Lan saiki Babitsky bakal menyang ngendi? Mungkin bakal mbukak mata kita menyang media paling demokratis ing donya? Kita apikan, kita ora murub sapa wae kanggo sudut pandang kita lan kita ngapura kabeh wong ...
  6. Yohan Palych
    Yohan Palych 15. mars 2015 13:00
    +7
    Lha, sing liyane ngerti yen "Merdika Bersuara" ing sisih kulon yaiku nalika sampeyan nyuwarakake kekarepane sing duwe. Langkah nengen, langkah ngiwa padha karo penerbangan. Lompat ing panggonan minangka upaya kanggo mabur. .
  7. Altona
    Altona 15. mars 2015 13:04
    +1
    Kamentrian Kebenaran Absolute pancen global ...
  8. nord62
    nord62 15. mars 2015 13:05
    +3
    Carane dadi - sawise kabeh, Babitsky iku salah siji sing paling manut bokong-lickers saka omong kosong Amérika! Nyuwun wah! Saiki kita kudu ngenteni bahan mbabarake omong kosong iki ngguyu
  9. KIL
    KIL 15. mars 2015 13:08
    +6
    Aku ora ngerti carane wartawan uga-pantes sing tansah wrote sing Kremlin punika .... nanging, ana pembantaian ing Chechnya. Tuan rumah "diskusi gratis" ing saindenging jagad dipecat dheweke. Departemen Negara wiwit aneh. wassat
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Andrea
    Andrea 15. mars 2015 13:10
    +1
    Merdeka! Demokrasi!


    Razvodilovo!
    Ana wektu, kanthi naif, aku ngira yen ing USSR ora ana kebebasan, bisa uga, nanging sing dakdeleng saiki ing Kulon ora beda, kajaba dheweke ora dikunjara, utawa bisa uga dipenjara kanthi licik.
    1. taram taramych
      taram taramych 15. mars 2015 17:32
      +1
      Padha pipis tanpa mangu-mangu, "occupy wall street" aktivis, sing padha intimidated, sing ilang, sing tiwas. Lan kabeh, sewn-ditutupi, lan disarèkaké ing lemah!
  12. iku-ai00
    iku-ai00 15. mars 2015 13:11
    +4
    "Kebebasan ngomong" iku konsep saka R-A-S-T-I-F-I-I-I-M-O-E, lan saben "OWNER" iki "kabebasan wicara", watesan tensile utawa kosok balene,- INDIVIDU sad
    Sembarang sprout saka bebener - ROLL IN aspal
  13. muginov2015
    muginov2015 15. mars 2015 13:13
    +3
    Inggih, yen malah sing wangkal kaya Babitsky wiwit tekan ngendi sing bener, banjur garing dayung!
  14. diracik
    diracik 15. mars 2015 13:14
    +3
    Senadyan kabeh kaluwihan vulgar ... Ya, sampeyan ora bisa mbantah demokrasi sejati, iki ora kanggo sampeyan ing "Rusia sing ora demokratis"
  15. nord62
    nord62 15. mars 2015 13:15
    +3
    Kutipan saka: muginov2015
    Inggih, yen malah sing wangkal kaya Babitsky wiwit tekan ngendi sing bener, banjur garing dayung!

    Lan diwenehi kewarganegaraan, dheweke cepet nanggepi yen Junta Ukrainia nyekel kekuwatane luwih suwe, mula dheweke kudu ngemas tas maneh, amarga Eropa bakal mungkasi - lan ing ngendi arep mlayu yen ora ana papan sing cukup ing endi wae! opo
  16. barclay
    barclay 15. mars 2015 13:16
    +3
    Mungkin dheweke saiki bakal gelo karo mantan, lan bakal miwiti "ngukum" dheweke? Bakal ana sirkus!
  17. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 15. mars 2015 13:16
    +4
    Pak Babitsky, kepiye carane sampeyan bisa nindakake? Saka sistem umum, lan menyang sisih. Apa sing dikandhakake pemilik sampeyan? Rusia minangka mungsuh, ana tolitarisme, Putin minangka kriminal getih, ana paceklik ing Crimea, Divisi Airborne Pskov dirusak kaping telu. botol, Ukraina ngrembaka. Apa sampeyan ora setuju? Banjur - OUT! Iku kabeh demokrasi Barat, kaya sing dikandhakake - ing pasuryan.
  18. Kitrouve
    Kitrouve 15. mars 2015 13:19
    +3
    kamardikan lan tembung iku rong perkara sing beda.. senajan ing wiwitan ana tembung lan tembung kasebut ana ing ngarsane Gusti lan tembung kasebut yaiku Gusti! crap-clurut wis sijine piyambak ndhuwur Gusti Allah - paukuman mung bound kanggo dadi !!!
  19. fiksi ilmiah
    fiksi ilmiah 15. mars 2015 13:21
    +3
    Babitsky kudu ngerti nalika Kulon netepake demokrasi ing wilayah anyar. Oposisi ora ana lan mung sawise "Kebebasan Ngomong".
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 15. mars 2015 13:25
      +8
      Demokrasi ing tumindak, lan yen sampeyan ora setuju ....
    2. poquello
      poquello 15. mars 2015 13:40
      0
      Quote: fantastis
      Babitsky kudu ngerti nalika Kulon netepake demokrasi ing wilayah anyar. Oposisi ora ana lan mung sawise "Kebebasan Ngomong".

      Ing tengah Kherson, panyengkuyung Novorossiya nyelehake speaker metu saka jendhela lan nguripake musik militer, uga weker.

      Miturut Khersonskaya Pravda, sinyal babagan kedadeyan kasebut ora langsung ditampa dening polisi, nanging SBU menehi perhatian.

      Tim investigasi teka ing alamat sing dituduhake. Ora ana sing mbukak lawang. Sajrone mriksa, ternyata apartemen disewakake dina ...

      http://www.politnavigator.net/v-khersone-storonniki-novorossii-ustroili-psikholo
      gicheskuyu-diversiyu-foto.html
      uga, nang endi wae kaya ing Dill karo oposisi lan kamardikan saka wicara
  20. penembake gunung
    penembake gunung 15. mars 2015 13:22
    +2
    Kebebasan wicara ing tumindak. Apa sing diperjuangake wartawan, amarga dheweke mesthi percaya karo apa sing disiyarake. Lan banjur bummer kuwi - padha murub kanggo bebener! Dadi ngomong sing bener, nanging mung sing dikarepake para pemilik.
    1. U-47
      U-47 15. mars 2015 13:57
      0
      Quote: penembak gunung
      Kebebasan wicara ing tumindak. Apa sing diperjuangake wartawan, amarga dheweke mesthi percaya karo apa sing disiyarake. Lan banjur bummer kuwi - padha murub kanggo bebener! Dadi ngomong sing bener, nanging mung sing dikarepake para pemilik.

      Kebebasan ngomong, kanca, iku palsu. Kita lagi dimanipulasi, lan kita ngucapake mantra babagan sawetara kabebasan. Kocak. Babitsky? Wis maca kontrak karo RS? ora? Nah, aja ngomong babagan despotisme majikan, bebener lan liya-liyane. Bisnis media padha karo dodolan shawarma ing cedhak metro. Ora luwih apik lan ora luwih elek. Hukum marketing padha nang endi wae.
      1. poquello
        poquello 15. mars 2015 21:40
        0
        Kutipan: U-47
        Quote: penembak gunung
        Kebebasan wicara ing tumindak. Apa sing diperjuangake wartawan, amarga dheweke mesthi percaya karo apa sing disiyarake. Lan banjur bummer kuwi - padha murub kanggo bebener! Dadi ngomong sing bener, nanging mung sing dikarepake para pemilik.

        Kebebasan ngomong, kanca, iku palsu. ...

        saiki aku bakal menet tombol "nambah" lan komentar ing thread, kebebasan wicara iku konsep tartamtu lan carane free ngendi wong lan media, iki uga katon
      2. Komentar wis dibusak.
        1. U-47
          U-47 15. mars 2015 21:45
          0
          Kutipan saka poquello
          Aku bakal mencet tombol saiki

          kaping pindho? Kebebasan wicara - nomer "pencet tombol"? kaping lima maneh
          Kutipan saka poquello
          Aku bakal menet tombol "nambah" lan komentar ing cabang

          cukup kanggo fiksi dadi wujud? Aku iri karo kowe...
          Kutipan saka poquello
          lan carane free ngendi wong lan media, iki uga katon

          iku katon? Oh tenan? Wenehi alamat dokter mata. Wizard, ayo..
          1. poquello
            poquello 15. mars 2015 21:57
            0
            Kutipan: U-47
            Kutipan saka poquello
            Aku bakal mencet tombol saiki

            kaping pindho? Kebebasan wicara - nomer "pencet tombol"? kaping lima maneh.

            glitch situs lawas, iku aneh sing ora ngerti
  21. oleg gr
    oleg gr 15. mars 2015 13:26
    0
    Judhul artikel kasebut akurat banget kanggo kasus iki.
  22. poquello
    poquello 15. mars 2015 13:34
    0
    Babitsky, sing ing siji wektu mutusaké sing tenan makarya ing media sawijining

    apa jancok bebas lan independen karo komentar pra-moderat, kanggo nelpon kantor iki media wis flattering wong
  23. kiparis
    kiparis 15. mars 2015 13:38
    +1
    Iku mung kanggo Advertisement

    wartawan borjuis.

    Kepiye carane ora kelingan maneh

    Segel kuning iki

    Kanggo Kebebasan Ngomong:

    Utawa ngapusi utawa meneng!

    S. Mikhalkov
  24. weksha50
    weksha50 15. mars 2015 13:40
    +2
    "Suwene pirang-pirang taun, Babitsky tumindak minangka kritikus sing kuat babagan kabijakan panguwasa Rusia" ...

    Coba pikirake - dudu bocah maneh ... lan saiki dheweke barked, barked, pracaya ing bener saka barking lan bendarane, lan banjur klats - dheweke nyoba kanggo ngomong, nuduhake bebener - lan ora ana sing mbutuhake dheweke .. .lan padha bisa mangan ...

    Kanggo jujur? Nanging aku ora melas marang dheweke ... saiki ngerti sapa sing dilayani ...
  25. U-47
    U-47 15. mars 2015 13:44
    +1
    Ya dipecat lan xep karo dheweke. Ing negara kita, saka sawetara saluran pisanan utawa kanggo nganakake FM sawetara thread, wartawan sing nyurung "kang" bebener babagan titik tembak milisi ing wilayah omah uga bakal dipecat yen dheweke nglawan ideologi perusahaan.
    Yagene padha nggawe rame "oh, kebebasan ngomong, oh, Babitsky!"? Beacon saka obyektivitas, utawa apa?
  26. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 15. mars 2015 13:45
    -3
    Otak wiwit resik... Nanging wis kasep! Boiler motly dill shredder.. Advertisement saka negara.. nulis nomer Babitsky! keprungu
    1. provinsi
      provinsi 15. mars 2015 13:58
      + 10
      Ora ana pasukan payung ing Hohland nganti suwe, ana sing ngukum.
      1. Vitaly Anisimov
        Vitaly Anisimov 15. mars 2015 14:08
        +4
        Quote: provinsi
        Ora ana pasukan payung ing Hohland nganti suwe, ana sing ngukum.

        A rompi ing dill tansah jars kula ...! Ana uga US ARMi chevron ing video.
    2. Siberia 9444
      Siberia 9444 15. mars 2015 14:36
      +1
      Lha, endi pencerahan - ora siji sinar Nyuwun Lan apa jenis disiksa Khokloamerikatsets iki?
    3. muginov2015
      muginov2015 15. mars 2015 15:38
      +3
      A crest sing dabbles ing basa Rusia murni!? Ya, dheweke duwe bubur sing rumit banget ing sirahe!
    4. muginov2015
      muginov2015 15. mars 2015 15:38
      0
      A crest sing dabbles ing basa Rusia murni!? Ya, dheweke duwe bubur sing rumit banget ing sirahe!
    5. rzstas
      rzstas 15. mars 2015 16:33
      +1
      Iluminasi ora katon ...
      sajujure, Aku ora ngerti ing ara saka pengadilan iku perlu kanggo nyumerepi metu iki "liris pratelan" kanggo Motorola saka sawetara badut ..
      Napa, kanggo tujuan apa sampeyan ngirim iki?
    6. Ultra
      Ultra 15. mars 2015 16:41
      +2
      "Prajurit saka pasukan udhara" saka Ukraina lenggah karo patch ARMY AS !!!!! ngguyu
    7. Victor-M
      Victor-M 15. mars 2015 17:14
      +5
      Bandhing ora diarahake marang dheweke, dheweke bakal ketemu karo paratrooper Rusia lan njawab rompi sing dilebokake scum iki ing sangisore chevron Amerika.
      1. Viy
        Viy 16. mars 2015 17:10
        0
        pelana dill gatal ...
    8. Bangga.
      Bangga. 15. mars 2015 19:03
      +3
      Quote: MIKHAN
      tulisen nomere simbah!

      Kaya "pahlawan" ... Nanging ngancam wong wadon iku ora apik banget. Ora, ora pahlawan. Mungkin dibenturi watu.
      1. saka Nikolaev
        saka Nikolaev 15. mars 2015 21:25
        +2
        koyok jago!!! makhluk!!! maidan! iku kudu kastrasi *jancok*ka!!!
      2. poquello
        poquello 15. mars 2015 21:52
        0
        Quote: Bangga.
        Quote: MIKHAN
        tulisen nomere simbah!

        Kaya pahlawan ...

        super, +
      3. Komentar wis dibusak.
    9. ROD VDVshny
      ROD VDVshny 15. mars 2015 19:09
      0
      Quote: MIKHAN
      Otak wiwit resik... Nanging wis kasep! Boiler motly dill shredder.. Advertisement saka negara.. nulis nomer Babitsky!

      Lan kenapa niru ember iki? mandheg am . MINUS. Aku bisa nggambar rolas liyane.
  27. givigor71
    givigor71 15. mars 2015 13:49
    +3
    "Demokrasi", "kebebasan ngomong", "proteksi hak asasi manungsa" iku salah siji sing gedhe BLUFF, iki salah siji kinerja gedhe karo aktor utama AS kanggo ningkataké kapentingan ing tataran donya...
    1. U-47
      U-47 15. mars 2015 14:02
      +1
      Kutipan saka: givigor71
      "Demokrasi", "kabebasan ngomong", "perlindhungan hak asasi manungsa" minangka salah sawijining bluff gedhe

      mrico bening.
      Kutipan saka: givigor71
      iki salah siji kinerja gedhe karo aktor utama saka USA

      apa jenis pagelaran ana .... Luwih, prasmanan teater karo pai gratis lan barmen boorish ing apron reged -
      Kutipan saka: givigor71
      Amerika Serikat
  28. provinsi
    provinsi 15. mars 2015 13:54
    +1
    Wong ala iki, bebarengan karo S. Kovalev, ngrusak saraf Angkatan Bersenjata RF nalika acara Chechen.
    1. Prager
      Prager 15. mars 2015 14:26
      0
      babar blas setuju karo sampeyan.
  29. Tribun
    Tribun 15. mars 2015 14:12
    +1
    Bukti liyane saka palsu "Demokrasi Barat lan kebebasan ngomong" ...

    Ora kabeh apik karo kebebasan wicara ing Kulon "demokratis" lan pimpinane, Amerika Serikat. Mangkene apa sing dikandhakake Posner babagan iki: "Dina iki ing Amerika sampeyan ora bisa mbantah apa sing diomongake Gedung Putih tanpa kelangan, utamane, proyek sampeyan ing televisi. Lan aku bakal ngomong soko sing bisa surprise akeh. Nanging aku pancen yakin manawa ana luwih akeh kebebasan wicara ing Rusia saiki, kita bisa ngritik Presiden, lan perang ing Chechnya, lan ing, luwih akeh tinimbang ing Amerika kaya host televisi misuwur minangka Donahue bisa ngritik Gedung Putih lan perang mbesuk ing Irak.
  30. Prager
    Prager 15. mars 2015 14:28
    +1
    ing sisih kulon bosok ora ana kamardikan ngomong, ing kono, ora kaya ing Rusia, iki nggetak lan fiksi.
  31. Krupuk
    Krupuk 15. mars 2015 14:29
    0
    Apa sing kudu kaget? Sing mbayar dhuwit lan pesen musik hi Nalika dheweke nyanyi bebarengan karo koor anti-Rusia, dheweke dibutuhake, dheweke wiwit metu saka tune, nendhang dheweke ing bokong. Saiki padha ora butuh bebener, nanging goroh. Lan bab sing luwih ala babagan Rusia ing kebohongan iki, karir sing luwih sukses lan sirkulasi luwih akeh, kaya Charlie. Charlatans luwih cendhek.
    1. U-47
      U-47 15. mars 2015 14:42
      0
      Quote: Krupuk
      Apa sing kudu kaget? Sing mbayar dhuwit lan pesen musik Nalika nyanyi bebarengan karo paduan suara anti-Rusia, dheweke dibutuhake,

      ya kabeh iku bisa dingerteni. Pesen artikel kasebut kaya sengsara - "ahhh, ing endi kebebasan wicara sing diagung-agungake, para penjahat ???? Ora ana sing kudu disalahake ing Kiselyov, pasuryane bengkok !!!"
      Jenis bocah ...
  32. leshiy076
    leshiy076 15. mars 2015 15:08
    0
    Padha ngaco lan mbuwang iku adoh. Iku kabeh inti saka donya Kulon. Nalika bakal wong éling sing keju free mung mengkono ing mousetrap a.
  33. Mantan tanker
    Mantan tanker 15. mars 2015 15:11
    +2
    Quote: MIKHAN
    Kepiye Wasserman bakal miwiti siaran?

    Aja ndemek Wasserman! Sanadyan wong Yahudi, Onotole iku wong kita!
  34. s.melioxin
    s.melioxin 15. mars 2015 15:23
    +3
    Paling ora, dheweke bakal nembak aku. Aku ora bakal getun. "Krovushki" ngrusak akeh. Nanging kanggo apa? Dadi duka lan nuwun sewu. Ayo ndeleng sapa maneh sing bakal dipecat sawise nonton.
  35. spanduk
    spanduk 15. mars 2015 15:43
    0
    Konfirmasi liyane saka kasunyatan sing "sapa sing mangan cah wadon, TARIAN dheweke", lan yen "cah wadon" ora seneng musik, banjur dheweke bakal tetep luwe. Aku sing mayoritas wartawan, malah ing Radio Liberty, ngerti lan mangertos sampurna uga apa sing tenan kedados, nanging aku pancene pengin duwe " DINNER ".
  36. tetrako
    tetrako 15. mars 2015 15:45
    0
    Babitsky, ketoke, naively pitados bilih kamardikan lan kabebasan wicara minangka konsep ROOT padha. Nanging nyatane yen saka sudut pandang kebebasan ngomong Amerika, wong Chechen padha perang kanggo kamardikan lan kamardikan, lan Donbass mung teroris. Lan saka sudut pandang politisi kita, kabeh pancen kosok balene. Kesimpulan: ora ana kamardikan ing negara kita utawa ing negara Kulon, mung propaganda lan kebebasan mikir nganggo sirah dhewe.
  37. valokordin
    valokordin 15. mars 2015 15:47
    +3
    Babagan Babitsky, dheweke terus-terusan ngrusak negarane lan dumadakan mutusake kanggo ngelingi sethithik babagan keadilan lan entuk tendhangan ing bokong. Aku rada kaget kenapa para diplomat kita ora nyebut spade spade. Apa ora padha nelpon panguwasa Ukraina Nazi lan ora miwiti kampanye nglawan Nazi lan accomplices ing Kulon. Kuwajiban kita tansah ngucap "Pati kanggo penjajah Nazi."
    1. cerber
      cerber 15. mars 2015 16:22
      0
      Nganti saiki, bisnis lan kekuwatan ana ing kandhang banyu. ora bakal kelakon
  38. Yuri Nikolaevich
    Yuri Nikolaevich 15. mars 2015 16:30
    +9
    Foto dina!))))
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. fktrcfylhn61
      fktrcfylhn61 17. mars 2015 10:48
      0
      Kaendahan kuwi mung ana ing KOLA!
  39. Leonidich
    Leonidich 15. mars 2015 17:16
    +2
    Aku wonder yen padha bakal nesu ing Echemosques?
    1. Uhalus
      Uhalus 15. mars 2015 17:33
      0
      temtunipun. Dheweke duwe visi dhewe babagan lingkungan ... Siji pengin diobati karo neuroleptik.
  40. atamankko
    atamankko 15. mars 2015 17:31
    0
    Dhiskusi bab kamardikan wicara lan
    tindakake pandhuan US
    dosa gedhe.
  41. wong mati
    wong mati 15. mars 2015 17:43
    0
    Wartawan kasebut ora ngerti manawa papan kerjane minangka organisasi penyiaran nirlaba internasional sing didanai dening Kongres AS.
  42. Mindaugas
    Mindaugas 15. mars 2015 17:44
    +6
    Aku bakal ngutip Comrade. J.V. Stalin "Ora ana lan ora bisa dadi "kabebasan" nyata kanggo sing dieksploitasi ing kapitalisme, yen mung amarga papan, omah percetakan, gudang kertas, lan liya-liyane, sing perlu kanggo nggunakake "kabebasan", minangka hak istimewa para eksploitasi. Ora Ing kapitalisme, bisa ana lan ora bisa dadi partisipasi nyata saka massa eksploitasi ing pamaréntahan negara, yen mung amarga, ing kahanan paling demokratis ing kapitalisme, pamaréntahan diatur ora dening rakyat, nanging dening Rothschilds lan Stinneses, Rockefellers lan Morgans.Demokrasi miturut kapitalisme yaiku demokrasi kapitalis, demokrasi eksploitatif.minoritas, adhedhasar watesan hak-hak mayoritas sing dieksploitasi lan diarahake marang mayoritas iki.
    1. spanduk
      spanduk 16. mars 2015 00:23
      0
      Tembung sing bener banget, nanging pitakonan langsung muncul: apa sistem sosial-ekonomi ing Rusia saiki? Secara pribadi, aku ora nemokake definisi sing jelas ing endi wae, aku mung bisa ngira.
  43. USSR-2.0
    USSR-2.0 15. mars 2015 17:52
    +7
    Quote: MIKHAN
    Otak wiwit resik... Nanging wis kasep! Boiler motly dill shredder.. Advertisement saka negara.. nulis nomer Babitsky! keprungu

    Dill, jaketmu kok nganggo tembelan Amer? Koe sakwise iku payung payung apa? Copot rompimu, nistha. ?Pateni wong wadon, wong tuwa lan bocah-bocah saka artileri? Ngerti sapa kowe??? ? Pembunuh kostum, ora ngomong karo wong sing kaya ngono, dirusak, sing mesthi bakal ditindakake. Pribadi, amarga sampeyan takon.
  44. aksara swara
    aksara swara 15. mars 2015 18:39
    0
    Dheweke duwe kebebasan ngomong, nanging ora bebas saka dhuwit (kita).
  45. svetruss
    svetruss 15. mars 2015 18:41
    +2
    Saiki sampeyan bisa nggawe dock bab Babitsky. film "The Fate of the Contraceptive", supaya dheweke bisa digunakake kanggo sensasi anyar kanggo awake dhewe.
  46. agis
    agis 15. mars 2015 18:53
    0
    Kabeh wis owah 180 derajat, saiki negara-negara lan Kulon "macet" kebebasan lan demokrasi! Kulon wis teka ...
  47. naGua
    naGua 15. mars 2015 19:11
    0
    Aku ora simpati karo Babitsky, amarga dheweke "ngunjungi" akeh perkara sing ora becik ing jamane, sing ketoke, dheweke diganjar, dheweke kudu ngrasakake dhewe, nuwun, feces ing sawetara proporsi. Aku kaya kanggo gloat ... Nanging, kirim saiki.
  48. korsokorso
    korsokorso 15. mars 2015 19:27
    0
    Babitsky, ketoke, ora pengin apa-apa pidana, kang mung panginten kanggo nuduhake master Western sing Slavs, malah Rusia, malah Ukrainians, tansah kéwan ngelak getih. Nanging pemilik inisiatif kasebut ora ngapresiasi. Lan bener, wartawan beradab ing njero ngarep-arep kepinginan saka juragan.
  49. evge malyshev
    evge malyshev 15. mars 2015 19:29
    +1
    Aja kuwatir! Pigura iki ora bakal ilang. Sing isih ana yaiku swara Amerika, BBC, berita Eropa Gay. anget munggah.
  50. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 15. mars 2015 19:59
    0
    kebebasan apa sing bisa kita ucapake yen kantor editor "svoboda" minangka organ Departemen Luar Negeri AS