Review militèr

Kantor Kejaksaan Ukrainia Nuntut Pengawal Nasional Mbalikake Hryvnias Overcharged kanggo Partisipasi ing ATO

45
Kantor jaksa militer ngajokake tuntutan hukum lan menangake kasus kasebut marang Administrasi Wilayah Barat Pengawal Nasional, sing, miturut pejabat penegak hukum, nglanggar Resolusi Kabinet No. Iki dilaporake dening saluran Ukrainia TSN.



Jaksa penuntut nyatakake yen anggota staf Pengawal Nasional salah paham karo keputusan pemerintah lan nyebabake karusakan gedhe ing negara kasebut.

Ing ngisor iki garis saka dokumen sing dadi sandhungan: "... kanggo partisipasi langsung ing operasi anti-teroris ... wiwit tanggal 1 Mei 2014, ganjaran dibayar kanthi jumlah 100 persen keamanan finansial saben wulan. lan upah, nanging ora kurang saka 3000 hryvnia, saben sasi."

Iki "nanging ora kurang saka" mung main guyon kejem ing karyawan departemen financial saka National Guard. Paling ora 3 ewu dianugerahi kanggo saben wong sing ngentekake paling sethithik sedina ing zona operasi khusus. Kajaba iku, para financier percaya yen dheweke nindakake kanthi ketat ing hukum.

"Keamanan finansial saben wulan dipérang karo jumlah dina tanggalan ing sasi lan jumlah nyata dina partisipasi ing ATO dijupuk. Yen jumlah kurang saka telung ewu hryvnia, jumlah minimal telung ewu hryvnia. Yen jumlah sing ditampa luwih saka telung ewu hryvnias, jumlah sing ditampa bakal dikenani biaya, "ujare Vladimir Shatenko, kepala departemen keuangan Administrasi Wilayah Barat Pengawal Nasional, sing yakin babagan kabeneran.

Saluran TSN ngasilake mekanisme carane para financier menehi dhuwit marang prajurit: "Gaji prajurit biasa yaiku 1850 UAH. Ing wulan Juni, dheweke nginep limang dina ing zona ATO. We nimbang remunerasi kang kanggo algoritma kuwi: gaji (1850 UAH) dibagi dening nomer dina ing Juni (30). Asil (UAH 61,5) dikalikan karo limang dina nalika pribadi ing perjalanan bisnis. Pranyata 308 hryvnia. Nanging, miturut resolusi Kabinet Menteri, wong biasa dibayar ora kurang saka 3 ewu hryvnias.

Lan prosedur akrual kasebut, miturut Shatenko, "ana ing saindhenging Pengawal Nasional, ing kabeh divisi Angkatan Bersenjata, ing kabeh bagean saka layanan tapel wates."

Dheweke nyoba njlentrehake kabeh iki ing pengadilan, nanging pengadilan ora nampa panjelasan kasebut - kantor jaksa militer menangake kasus kasebut. Dheweke menang kabeh, ngalahake Pengawal Nasional sing "ora bisa dikalahake".

Shatenko sing kapitunan ilang atine lan ora ngerti carane mbalekake dhuwit overpaid kanggo prajurit. “Carane menehi ganti rugi? Kirimake tuntutan balik marang kita, nuntut prajurit supaya bisa mbalekake?

Kamentrian Pertahanan ndhukung keputusan pengadilan lan njupuk sisih kantor jaksa.

Saiki wektune wedi karo para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga ing tentara padha dianugerahi "bonus" kanggo melu operasi khusus, kaya ing Garda Nasional.

Sauntara kuwi, Kabinet Menteri Ukraina ngilangi frase ambigu saka resolusi kasebut lan kanthi jelas nyatakake: "jumlah remunerasi ditemtokake dening jumlah dina sing ditindakake ing ATO."
45 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. herruvim
    herruvim 18. mars 2015 09:15
    + 15
    Sapa sing ngomong yen tentara Ukraina perang banget? Dheweke berjuang kanthi apik - rejeki Poroshenko wis tambah kaping pirang-pirang.
    1. Veteran Tentara Abang
      Veteran Tentara Abang 18. mars 2015 09:20
      + 17
      Kirimake tuntutan balik marang kita, nuntut prajurit supaya padha bali?


      Padha bakal bali owah-owahan saka kabeh jinis senjata, lan bisa uga ing 152 tagihan mm.
      1. dobrjak
        dobrjak 18. mars 2015 09:33
        + 18
        Padha ngremuk, ngrusak rakyate, lan saiki uga duwe utang marang Yatsenyuk.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 18. mars 2015 09:56
          +2
          Foto sing keren kanggo artikel kasebut, kayane wong lanang iku ora arep menyang prajurit, nanging ngrampok bank.
          Lan kanggo dhuwit, uga, padha nyekeli ing tangan sethitik lan iku cukup ngguyu
          1. bort4145
            bort4145 18. mars 2015 11:27
            0
            Iki "nanging ora kurang saka" mung main guyon kejem ing karyawan departemen financial saka National Guard. Paling ora 3 ewu dianugerahi kanggo saben wong sing ngentekake paling sethithik sedina ing zona operasi khusus.

            Iku wis accrued, wis accrued, nanging sing nampa iku pitakonan liyane ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Pertahanan udara
          Pertahanan udara 18. mars 2015 17:21
          0
          Kantor jaksa Ukraina mbutuhake Pengawal Nasional kanggo ngasilake hryvnia sing overcharged kanggo partisipasi ing ATO ...

          Ayo padha bungah-bungah yen jumlahe ora akeh. Lan yen padha mbayar, minangka Poroshenko janji, 1000 hryvnia saben dina? Dadi nganti pungkasan urip ora bakal mbayar.
          Umumé, kanthi cepet, dheweke bakal miwiti nyekel dhuwit kanggo peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina sing rusak ....
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Skif83
        Skif83 18. mars 2015 11:21
        0
        Aku bakal ngomong iki:
        Kantor Kejaksaan Ukrainia Nuntut Pengawal Nasional Mbalikake Hryvnias Overcharged kanggo Partisipasi ing ATO
        , kanthi mangkono menehi tandha putusan dhewe ...
      4. Boos
        Boos 18. mars 2015 11:42
        0
        Rusia Anyar mbutuhake tumindak - "prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina, nyerahake senjata lan peralatan menyang milisi, ganjaran dijamin" ... Kanthi dhuwit iki, dheweke bakal ngasilake dhuwit sing dibutuhake kanggo bali lan bakal tetep kanggo awake dhewe.
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 18. mars 2015 09:35
      +5
      Dhuwit anggaran Ukrainia nangis, para prajurit ora bakal mbalekake dhuwit iki.
    3. finch
      finch 18. mars 2015 09:48
      +4
      Penjahat saka kantor jaksa wis mbuwang penjarah lan pembunuh saka Pengawal Nasional lan ngrancang mbuwang wong mabuk saka Angkatan Bersenjata Ukraina!
      Ing wayah sore kabeh ing arena ndhuwur gedhe, sirkus getih karo badut ceria "Ukraina"! We applaud, comrades! ngguyu
  2. atk44849
    atk44849 18. mars 2015 09:15
    +9
    supaya padha bedhil mesin, granat, lan. lsp! disewakake? nanging ora bisa! Ha-ha_ha!!! nanging sing nampa lemah ora njaluk meneng!
    1. SteelRatTV
      SteelRatTV 18. mars 2015 09:21
      +3
      Kaya ing lelucon babagan Petka lan Vasily Ivanych: "... saiki sijine granat ing panggonane." ngguyu Persis: sirkus lunga, nanging badut tetep.
    2. Pemanah Sihir
      Pemanah Sihir 18. mars 2015 09:23
      +3
      Lha ya, kabeh kaya jaman Nestor Makhno! Butuh dhuwit? Jupuk senapan mesin lan entuk dhuwit! Lha wong sing wis dikubur ora ana sing ngetung. Kurang satus luwih siji, wong bodho saiki wis cukup. wong bodho
    3. Deniska_
      Deniska_ 18. mars 2015 10:29
      +2
      sampeyan ngomong babagan tanah apa? Yen babagan iki, mesthine ora mbutuhake ...
      Lan yen ora bab iki, banjur padha nuntut - "Ing tengah Kyiv, bab limang atus pasukan keamanan Ukraina diblokir lalu lintas bebarengan Khreshchatyk Street, nuntut panentu saka plot tanah prajanji kanggo wong-wong mau." 17 Maret taun iki
  3. wong ispaniard
    wong ispaniard 18. mars 2015 09:16
    + 11
    AJA la-la kabeh iku legal! Pan Valtsman umume janji 1000 Gryvan saben dina kanggo peserta TO, mula dheweke uga kurang dibayar ...
    Lan sapa sing mbantah presiden kanthi otomatis dadi Shpigun lan Zradnik!
    1. Horst78
      Horst78 18. mars 2015 10:10
      +1
      Kutipan saka ispaniard
      Lan sapa sing mbantah presiden kanthi otomatis dadi Shpigun lan Zradnik!

      Ora, mung mungsuh wong. Sawise kabeh, wong-wong iku Valtsman, Yatsenyuk lan co., lan liyane minangka abdi.
  4. svetruss
    svetruss 18. mars 2015 09:17
    +4
    Kanggo pengawal nasional mung "kuburan" gratis - mung hardcore ngguyu
  5. Canecat
    Canecat 18. mars 2015 09:18
    +5
    Gee ... Ukrainians ora nyerah ...)))
    Iki kerusuhan ... Kabinet sing dipimpin Yatsenyuk kudu mlumpat ing trenches. )))
    Py Sy ... pangareping pejabat keuangan kudu mbangun tembung Poroshenko ... sepotong hryvnia saben dina kanggo melu ing ATO ..
    Py Sy Sy kanthi petungan gaji kasebut, Kabinet Menteri uga bakal gagal kampanye musim panas.
  6. Decathlon
    Decathlon 18. mars 2015 09:18
    +5
    "ngalahake Garda Nasional" sing ora bisa dikalahake "
    Lho, kok dadi bungah banget?! Durung sore. Apa alamat kantor jaksa militer?! Nyopot overpayment saka puncak?! ora wong bodho
    1. sso-250659
      sso-250659 18. mars 2015 09:48
      +1
      Kutipan saka Decathlon
      Nyuwek overpayment saka crest?!

      Aha! Shaaaazzzzzz!!! Minggat!!!! Kita wis kesandhung, nggawa hryvnia bali menyang kasir!!!!
  7. vdovinab
    vdovinab 18. mars 2015 09:19
    +8
    Ing puncak! Dhuwit! BALI! basa Acara iki kudu ditonton! ya
  8. ImperialColorad
    ImperialColorad 18. mars 2015 09:20
    +2
    Ya, shchazz Ukrainians bakal mbalekake dhuwit.
    1. avt
      avt 18. mars 2015 09:54
      +1
      Kutipan saka ImperialColorad
      Ya, shchazz Ukrainians bakal mbalekake dhuwit.

      ya wis! Sampeyan kudu ngedol karcis kanggo pertunjukan kasebut - dhuwit bali dening karyawan kantor kejaksaan saka pengawal nasional! ngguyu
  9. basa Turki
    basa Turki 18. mars 2015 09:20
    +1
    Apa sampeyan kudu bali jatah garing? Lan umume, "Dhuwite ing ngendi, Zin?" Anggaran Ukraina ora karet, para pengawal nasional bakal ngrusak.
  10. Michael m
    Michael m 18. mars 2015 09:22
    +4
    Maidan ing studio !!!
    1. Sergey Krymsky
      Sergey Krymsky 18. mars 2015 13:37
      0
      Dene Maidan (pisanan), banjur akeh kr. Tatar tindak ndhukung Pimply (padha isih bakal menehi 50 hryvnias dina). Lan sawise telung utawa patang sasi, kabeh "Penolong Demokrasi" wiwit digoleki dening panguwasa pajak kanggo ngumpulake pajak saka "penghasilan sing ora ditampa", amarga "mung bisnis lan ora ana pribadi" sing digawe panas. Senajan yen padha wis tagihan kanggo cartridges, iku bakal luwih miturut "Ukraino-Valtsmanovsky". Sanajan isih ana, kita ngenteni "mutiara" sabanjure
  11. victorsh
    victorsh 18. mars 2015 09:22
    +1
    Kelangan, dheweke mbengkongake "prajurit" lan nuduhake papan panggonane!
  12. mivmim
    mivmim 18. mars 2015 09:23
    +2
    ngguyu Lucu, sing tiba wis ilang. ngguyu
  13. Svetlana
    Svetlana 18. mars 2015 09:24
    +7
    Bodho paling gedhe sing mung bisa ditindakake yaiku mbayar para pejuang sing ngliwati neraka, banjur njupuk dhuwit iki saka wong-wong mau, sing wis suwe dipangan lan diombe. Saiki dheweke bakal nesu marang wong-wong sing miwiti iki. Lan sarèhne tansah mêngkono, têgêsipun, para pejuang botên badhe damêl adu-adu ing kejaksaan tuwin kamentrian nimbali, lajêng sami nepsunipun, bokmanawi damêl dhatêng panglimanipun. Lan ora cukup kanggo wong-wong mau, kajaba, mesthine, kabeh iki ora bebek.
  14. pensiunan
    pensiunan 18. mars 2015 09:25
    0
    Kenapa getih diwutahake? am Zrada!!!!!!!!!!!
  15. Corsair0304
    Corsair0304 18. mars 2015 09:27
    +1
    Ing ngisor iki lonceng pisanan babagan sapa sing dadi bos ing omah lan sapa sing duwe hak njaluk. Mesthine, dheweke ora bakal ngasilake dhuwit, nanging tren kasebut nyemangati banget. Luwih akeh pamisah antarane Parashenko lan Nazi, luwih gampang DNR/LNR urip. Lan yen Kabinet Menteri resmi nyatakake formasi bersenjata ilegal Pravoseks, mula umume bisa diturunake tanpa ndeleng maneh perjanjian Minsk.
  16. ded100
    ded100 18. mars 2015 09:28
    +3
    Shatenko sing kapitunan ilang atine lan ora ngerti carane mbalekake dhuwit overpaid kanggo prajurit. “Carane menehi ganti rugi?
    Nindakake operasi khusus ing Kyiv, ngalahake kabeh lan isih las! wassat
  17. attuda
    attuda 18. mars 2015 09:28
    +9
    Biskuit Nuland teka
    uga bakal njaluk mbalekaken ...
  18. landing_doktor
    landing_doktor 18. mars 2015 09:32
    +1
    Sapa sing dibutuhake? Para pengawal Nazi? Mbokmenawa kantor jaksa Ukraina wis suwe ora dikirim menyang [disensor]!
  19. take-off
    take-off 18. mars 2015 09:40
    +2
    Ya, kabeh wis jelas ing kene minangka dinane Gusti Allah: dheweke dikenani biaya sing berlebihan, lan para pengawal nasional ora numpes (padha ora netepi rencana para separatis). Iki ngendi kantor kejaksaan kuwatir.
  20. imax3000
    imax3000 18. mars 2015 09:43
    -3
    Kanca-kanca, aku wani ujar manawa Kamentrian Pertahanan RF ora luwih apik! Iku digawa metu Optimization saka universitas militèr, suda mau menyang nul, diusir guru militèr lan ilmuwan ing pembuangan, ngganti Federal Hukum "Ing status personel militèr" lan sangsoro saka keuntungan kanggo nggayuh papan urip tambahan! Apa??? Lan ora ana hegemon saka konstitusi!

    Kanggo sing kasengsem, sampeyan bisa nemokake ing kene: http://voensud.ru/obshchie-problemi-po-jilu-f69/pravo-na-dopolnitelnuu-jiluu-plo

    shchad-t606-3780.html

    ps Lha sopo sing minus postinganku :) sing tak omongke bener! Media ora bakal ngomong iki, Kementerian Pertahanan RF ora bisa disentuh!
    1. manguest
      manguest 18. mars 2015 10:01
      0
      Inggih, minusanul :) Sing jelas gilingan sing sampeyan tuangake banyu, kanca.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. peter-tank
      peter-tank 18. mars 2015 14:38
      0
      Sampeyan, dear, kanthi kasempatan ora nggawe kesalahan ing taun? Minangka guru universitas militer sijine minus.
  21. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 18. mars 2015 09:45
    0
    Carane bali dhuwit ... Badan! keprungu (Aku duwe pengalaman..)
  22. bender8282
    bender8282 18. mars 2015 09:45
    0
    EPIDEMIK Skizofrenia
  23. kaik
    kaik 18. mars 2015 09:51
    +1
    Sing tiba saka grobag wis ilang!
  24. Sergey Sanych
    Sergey Sanych 18. mars 2015 09:58
    +1
    Iku misale jek kula ing ngleboke menyang negara iki sampeyan kudu sijine tandha gedhe "WELCOME TO THE CIRCUS".
  25. bocsman
    bocsman 18. mars 2015 09:59
    +1
    Iku mung tengkorak bali saka ATO lan, uga, mlaku-mlaku kanggo ngombe dhuwit negara sing dicolong, nuwun sewu. Dadi - kabeh ana ing bokong ing tong sampah!
  26. Batia
    Batia 18. mars 2015 10:04
    0
    Saiki slogan bakal ing APU-dhuwit ing wayah sore ing serangan ing esuk (plagiarism ing Ilf lan Petrov)
  27. O. Bender
    O. Bender 18. mars 2015 10:07
    +1
    Ana 200s sing padha mbuwang malah cedhak Ilovaisk, miturut statements, lagi liveliest saka kabeh wong urip.Gypsy lan Ukrainia nyerah nem!
  28. oleg gr
    oleg gr 18. mars 2015 10:16
    0
    Ya, dheweke bakal mbalekake, supaya kanthong sampeyan luwih amba. Iku bakal luwih gampang kanggo nindakake kudeta ing Kyiv.
  29. Egoza
    Egoza 18. mars 2015 10:27
    +1
    Saiki bakal ngomong perang gratis, amarga dhuwit ora dibalekake. Kene, ing sesuai karo jumlah overpayment, lan menang maneh. Oh, ora bakal ana blitzkrieg anyar karo pesenan kuwi. Sapa sing bakal lunga kanthi gratis, lan ora menehi tanah. ALL TO Kyiv!!! TINDAK!!! ngguyu
  30. olf
    olf 18. mars 2015 10:39
    0
    Padha lucu.
  31. evge malyshev
    evge malyshev 18. mars 2015 10:46
    0
    Sauntara kuwi, Kabinet Menteri Ukraina ngilangi frase ambigu saka resolusi kasebut lan kanthi jelas nyatakake: "jumlah remunerasi ditemtokake dening jumlah dina sing ditindakake ing ATO."

    Iki kabeh bakal rampung, kajaba Pan Shatenko dikunjara. Isih ora dhuwit bali.
  32. Alget87
    Alget87 18. mars 2015 11:01
    0
    Ya, banderlogs minangka scammer lengkap. Dheweke ngapusi aku ing Ilovaisk, dheweke ngapusi aku ing Debaltseve, lan saiki dheweke ngapusi aku kanggo dhuwit.
  33. Vadim237
    Vadim237 18. mars 2015 11:06
    0
    Ukraina saiki minangka tatanan negara paling bodho ing kabeh sajarah eksistensi masyarakat manungsa.
  34. Fun
    Fun 18. mars 2015 11:21
    +2
    Saka, ho.khly lemak $opye! Cetha, ngandika: "nanging ora kurang saka 3000 hryvnia, saben sasi." Saben sasi! Iku cetha carane ngetung. Lan ing Pengawal Nasional dadi metu sing ngginakaken siji dina lan sing ngginakaken limang - padha 3000gr. padha njaluk ... Dohitro $ nesu yen kantor kejaksaan ngajokake tuntutan hukum! ))) Nanging ora sayang! Njupuk sawetara brondong lan nonton!
  35. vovan089
    vovan089 18. mars 2015 11:32
    0
    Mulane padha crests, kanggo golek keuntungan. Macan tutul ngganti titik !!! Kanthonge jembar, dill!!!
  36. Azog
    Azog 18. mars 2015 12:07
    +1
    Jaksa penuntut nyatakake yen anggota staf Pengawal Nasional salah paham karo keputusan pemerintah lan nyebabake karusakan gedhe ing negara kasebut.
    Apa sampeyan nyebabake karusakan gedhe? negara? wassat Ya, ora bisa!
  37. DV Republika
    DV Republika 18. mars 2015 12:35
    +1
    Kene iku cetha katresnan Eropah Kulon kanggo motherland. Sing liyane padha mbayar, luwih kita tresna lan kosok balene. Inam uga divaksinasi.
  38. atamankko
    atamankko 18. mars 2015 12:51
    0
    Makhluk iki nggawe dhuwit nalika mati
    lan sedhih marang sesama warga.