Review militèr

Ing Minsk, dheweke bakal nggawe versi sasis roda kanggo sistem pertahanan udara Buk-M3

38
Ing pungkasan taun iki, sistem rudal anti-pesawat Buk-M3 sing ditingkatake bakal diadopsi dening Angkatan Bersenjata RF. Versi anyar saka misuwur gaman nduweni komposisi biasanipun kanggo kabeh kulawarga Buk: pos komando, sistem tembak poto-propelled, nguripake, deteksi lan stasiun sebutan target. Unsur anyar saka kompleks kasebut yaiku radar iluminasi lan panuntun dhumateng. "Buk-M3" saged ngengingi sembarang jenis pesawat, kalebu target lumahing. Basis unsur anyar saka sistem pertahanan udara ngidini sampeyan murub kanggo mateni ing kahanan countermeasures elektronik sing kuat.

Ing salah sawijining versi, sasis roda Buk-M3 bakal diprodhuksi ing Belarus. Produksi sasis kompleks kasebut bakal ditindakake dening Pabrik Traktor Roda Minsk (Volat). Iki dilaporake dening portal Belarusian Naviny.dening.

Ing Minsk, dheweke bakal nggawe versi sasis roda kanggo sistem pertahanan udara Buk-M3


Kita ngomong babagan sasis kulawarga MZKT-6922, sing nggunakake suspensi hidropneumatik independen sing dikembangake dening perancang Minsk. Suspensi bisa diatur saka kabin. Iki ngidini sampeyan ngganti nilai reresik kanthi gampang kanggo ngatasi bagean sing angel ing rute kasebut.

Sasis dilengkapi transmisi GMP-400, sing ngilangi gangguan aliran daya sing ditularake menyang roda sasis nalika ngalih, sing nambah kemampuan lintas negara lan ngilangi kegagalan amarga faktor manungsa. Sumber daya saka sasis kuwi (sadurunge mrikso pisanan) mundhak nganti 10 kaping!

Susunan antena bertahap dilebokake ing kompleks kasebut, sing ngidini sistem pertahanan udara Buk-M3 nambah jumlah saluran target aktif kompleks dadi 4. Miturut pabrikan, kompleks Buk-M3 sing dimodernisasi minangka sing paling apik ing antarane sistem pertahanan udara domestik lan manca ing babagan rasio efisiensi / rega.
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Athenogen
    Athenogen 21. mars 2015 08:21
    +4
    Ing Minsk, dheweke bakal nggawe versi sasis roda kanggo sistem pertahanan udara Buk-M3



    Ide apik, pilihan iki bakal luwih mobile.
    1. gjv
      gjv 21. mars 2015 09:13
      + 11
      Kutipan: Afinogen
      Ing Minsk, dheweke bakal nggawe sasis versi roda kanggo sistem pertahanan udara Buk-M3.

      Iku wis digawe kanggo Buk-M2, supaya iku apik ora kanggo nggawe maneh kanggo Buk-M3, mesthi.
      Artikel MZKT-6922 - salah siji saka sasis paling apik ing donya
      http://topwar.ru/20721-mzkt-6922-odno-iz-luchshih-shassi-v-mire.html
      lan foto saka MAKS-2009
      1. dmi.pris
        dmi.pris 21. mars 2015 13:44
        +3
        Ing foto, Tor.Buk ana ing latar mburi lan ora katon apa-apa.
        Kutipan saka gjv
        Kutipan: Afinogen
        Ing Minsk, dheweke bakal nggawe sasis versi roda kanggo sistem pertahanan udara Buk-M3.

        Iku wis digawe kanggo Buk-M2, supaya iku apik ora kanggo nggawe maneh kanggo Buk-M3, mesthi.
        Artikel MZKT-6922 - salah siji saka sasis paling apik ing donya
        http://topwar.ru/20721-mzkt-6922-odno-iz-luchshih-shassi-v-mire.html
        lan foto saka MAKS-2009
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 21. mars 2015 09:34
      +1
      Iku apik yen ngarsane sasis beda wis diwilang ing advance, iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo printah duwe maneuver tambahan karo Komplek iki, gumantung ing wilayah saka nggunakake dimaksudaké saka Buks.
    4. Serge Mikhas
      Serge Mikhas 21. mars 2015 12:09
      +1
      Terusake wong Belarusia! Iki dudu Lithuania karo Estonia, ara ngliwati tapel wates, kanthi tenang corak prajurit
    5. Favorite
      Favorite 21. mars 2015 17:23
      +1
      Kutipan: Afinogen
      Ide apik, pilihan iki bakal luwih mobile.

      Lan misale jek kula idea aneh. Beeches lan tori minangka unsur pertahanan udara militer, mula kudu nutupi unit ing medan perang, ngetutake peralatan SV (tank, kendaraan tempur infanteri), lan cocog karo kemampuan lintas negara. Kanggo iki, padha asline ing platform sing dilacak. Aku percaya yen beeches mung ora perlu luwih mobile tinimbang tank.
      1. Petrix
        Petrix 21. mars 2015 18:09
        +2
        Kutipan saka Favorit
        Aku percaya yen beeches mung ora perlu luwih mobile tinimbang tank.

        Ya, tangki roda ora bakal ngliwati tangki. Lan yen sampeyan kudu nutupi non-tank? Utamane ing wilayah kanthi jaringan dalan sing apik? Lan sumber daya kendaraan rodha luwih dhuwur, lan ing wektu kita, malah ing tentara, padha ngetang dhuwit kanggo dangu. Kanggo Belarus, iku.
        1. Kovlad
          Kovlad 21. mars 2015 18:31
          0
          Ya, tangki roda ora bakal ngliwati tangki. Lan yen sampeyan kudu nutupi non-tank? Utamane ing wilayah kanthi jaringan dalan sing apik? Lan sumber daya kendaraan rodha luwih dhuwur, lan ing wektu kita, malah ing tentara, padha ngetang dhuwit kanggo dangu.

          Apa sampeyan ngintip soko?
      2. Komentar wis dibusak.
    6. Mairos
      Mairos 23. mars 2015 09:52
      0
      Aku ora ngerti, kenapa terus "download" topik karo BUK, yen produksi S-350 Vityaz lagi diwiwiti? Banjur lan banjur - kisaran rata-rata. "Potong" maneh?
  3. Sakmagon
    Sakmagon 21. mars 2015 08:22
    + 18
    Kerjasama kudu didhukung TAPI!
    Ingkang utama yaiku, saliyane sasis, dheweke ora nindakake apa-apa kanggo "BUK" ing luar negeri! Para ilmuwan!
    Yen ana apa-apa - kita bakal cepet nindakake traktor dhewe ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. serega.fedotov
      serega.fedotov 21. mars 2015 08:39
      +3
      Quote: Sakmagon
      Ingkang utama yaiku, saliyane sasis, dheweke ora nindakake apa-apa kanggo "BUK" ing luar negeri! Para ilmuwan!

      Menapa malih, Lukashenka misale jek dadi kanca kanggo kita, nanging dheweke, supaya bisa ngomong, rada ora bisa dipercaya, ora, ora, lan dheweke mbuwang!
      1. ruslan207
        ruslan207 21. mars 2015 09:11
        +4
        serega.fedotov-Yen ora bisa dipercaya, aku mesthi lunga menyang kulon, aku ora kudu ngrungokake omong kosong Modest Kolerov saka regnum lan NTV.
        1. serega.fedotov
          serega.fedotov 21. mars 2015 10:50
          +1
          Kapethik saka: ruslan207
          serega.fedotov-Yen ora bisa dipercaya, aku mesthi lunga menyang kulon, aku ora kudu ngrungokake omong kosong Modest Kolerov saka regnum lan NTV.

          Aku ora ngrungokake, aku nonton!
          Contone, ing pungkasan / awal taun (nalika silihan liyane dibutuhake), Minsk langsung keluhan marang kita: kadhangkala gas / bensin larang, banjur kita mbayar sethitik kanggo transit, utawa ing umum padha miwiti ngomong bab Rusia-byaka. Ya, utawa masalah karo transit liwat Rusia- Tapel wates Belarusia (sing bener mbukak) diwiwiti. Lan aku malah ora pengin ngomong babagan prilaku Lukashenka sawise Maidan!
          Lan yen sesuk wong Yusovites nyebut Lukashenka minangka "wong sing apik" lan ngobahake kulit kodok.....?!
          1. alexy bukin
            alexy bukin 21. mars 2015 11:42
            +4
            Alexander Grigoryevich peduli karo negara lan wong-wong mau, supaya ana sawetara disagreements. Nanging anggere dheweke ana ing kepala Belarus, kita bisa tenang. Ing pamrentahane, dheweke ora bakal ngidini Minsk Maidan.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Viktor Kudinov
              Viktor Kudinov 21. mars 2015 12:02
              +2
              Kerjasama sing luwih cedhak karo Belarus minangka jaminan kanggo nguatake negara serikat kita! hi
          2. ruslan207
            ruslan207 21. mars 2015 13:57
            0
            serega.fedotov EN  Dina iki, 10:50 ↑



            Kapethik saka: ruslan207

            serega.fedotov-Yen ora bisa dipercaya, aku mesthi lunga menyang kulon, aku ora kudu ngrungokake omong kosong Modest Kolerov saka regnum lan NTV.


            Aku ora ngrungokake, aku nonton!
            Contone, ing pungkasan / awal taun (nalika silihan liyane dibutuhake), Minsk langsung keluhan marang kita: kadhangkala gas / bensin larang, banjur kita mbayar sethitik kanggo transit, utawa ing umum padha miwiti ngomong bab Rusia-byaka. Ya, utawa masalah karo transit liwat Rusia- Tapel wates Belarusia (sing bener mbukak) diwiwiti. Lan aku malah ora pengin ngomong babagan prilaku Lukashenka sawise Maidan!
            Lan yen sesuk wong Yusovites nyebut Lukashenka minangka "wong sing apik" lan ngobahake kulit kodok.....?!
            Aku bakal pitutur marang kowe ing ngisor iki: Belarus wis ora ono kanggo pindhah saka Rusia ing cilik saka Maidan, kang ora kamungkinan ing sawetara jam ing Minsk kanggo nampa pasukan khusus Rusia mung bakal ngomong yen sampeyan pengin njupuk Belarus adoh saka kita, miwiti perang karo kita kanggo Rusia, iki arah strategis Lukashenka ora ngelingke minangka Gaddafi
          3. ruslan207
            ruslan207 21. mars 2015 13:57
            0
            serega.fedotov EN  Dina iki, 10:50 ↑



            Kapethik saka: ruslan207

            serega.fedotov-Yen ora bisa dipercaya, aku mesthi lunga menyang kulon, aku ora kudu ngrungokake omong kosong Modest Kolerov saka regnum lan NTV.


            Aku ora ngrungokake, aku nonton!
            Contone, ing pungkasan / awal taun (nalika silihan liyane dibutuhake), Minsk langsung keluhan marang kita: kadhangkala gas / bensin larang, banjur kita mbayar sethitik kanggo transit, utawa ing umum padha miwiti ngomong bab Rusia-byaka. Ya, utawa masalah karo transit liwat Rusia- Tapel wates Belarusia (sing bener mbukak) diwiwiti. Lan aku malah ora pengin ngomong babagan prilaku Lukashenka sawise Maidan!
            Lan yen sesuk wong Yusovites nyebut Lukashenka minangka "wong sing apik" lan ngobahake kulit kodok.....?!
            Aku bakal pitutur marang kowe ing ngisor iki: Belarus wis ora ono kanggo pindhah saka Rusia ing cilik saka Maidan, kang ora kamungkinan ing sawetara jam ing Minsk kanggo nampa pasukan khusus Rusia mung bakal ngomong yen sampeyan pengin njupuk Belarus adoh saka kita, miwiti perang karo kita kanggo Rusia, iki arah strategis Lukashenka ora ngelingke minangka Gaddafi
      2. Komentar wis dibusak.
  4. bolat19640303
    bolat19640303 21. mars 2015 08:23
    +1
    Sumber daya sasis bakal nambah kaping 10!? Gusti Allah paring kayekten.
    1. ruslan207
      ruslan207 21. mars 2015 09:08
      0
      bolat19640303-Ya, nanging sampeyan mangu-mangu?
      iki MZKT lan motto sing kargo kudu dikirim
      1. zadorin1974
        zadorin1974 21. mars 2015 09:26
        +3
        "Kargo kudu dikirim" sampeyan ngomong babagan "Volad"? belay Nalika sing pungkasan ditulis mati ing kantor kita, mekanik thumped kanggo minggu kanggo bungah (senadyan kasunyatan sing padha mung LIMA taun ing operasi) Omong kosong iki godhong karo negorite-Sabanjure, hostess (Ural) karo mesin cadangan lan kothak plus tim juru kunci ing shift
        1. ruslan207
          ruslan207 21. mars 2015 14:45
          0
          Padha nggawa poplars tanpa sambat, lan mesin ing Rusia, iki masalah ora kanggo MZKT, supaya karo mesin Mercedes lan kothak.
        2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. gjv
      gjv 21. mars 2015 09:22
      +5
      Kutipan saka: bolat19640303
      Sumber daya sasis bakal nambah kaping 10!

      Quote: Sakmagon
      Yen ana apa-apa - kita bakal cepet nindakake traktor dhewe ...

      Sami tumungkul ing garasi? Mesin kuwi ora cepet riveted. ora

      Kajaba iku, prestasi elektronik modern uga akeh digunakake ing sasis kulawarga MZKT-6922. Kanggo bantuan driver ing sawetara detik kanggo ngenali masalah sing wis njedhul, wis diinstal ing Papan informasi lan sistem kontrol (CICS), kang klebu ing paket standar kabeh mobil. Kabeh sasis sing dilengkapi kamera sesanti external saged operasi ing sawetara spektral, kang nemen simplifies reversing, lan uga ndadekake iku bisa kanggo drive mobil ing kahanan bledug abot, pedhut lan ing wayah wengi. Gambar saka kamera, uga maca sistem kendaraan liyane, ditampilake ing monitor kristal cair sing ngganti panel instrumen analog tradisional ing kabin pengemudi.
      Mangkono, sasis rodha JSC "Minsk Wheel Tractor Plant" minangka solusi sing paling apik kanggo nyebarake sistem pertahanan udara saka tentara modern sing efektif banget, lan ora ana kebetulan sing dipilih dening pangembang sistem rudal anti-pesawat domestik paling apik. saka cendhak lan medium sawetara "Tor" lan "Buk" kanggo versi rodha saka produk nganyari.
      Saka Art. "MZKT-6922 minangka basis transportasi sing efisien banget kanggo sistem pertahanan udara Tor lan Buk" http://vpk.name/news/122834_mzkt6922__vyisokoeffektivnaya_transportnaya_baza_dly

      a_zrk_tor_i_buk.html
    4. Komentar wis dibusak.
  5. tchoni
    tchoni 21. mars 2015 08:25
    +1
    Miturut pabrikan, kompleks Buk-M3 sing dimodernisasi minangka sing paling apik ing antarane sistem pertahanan udara domestik lan manca ing babagan rasio efisiensi / rega.
    Lan aku mung pengin sing paling apik ...
    1. SAM 5
      SAM 5 21. mars 2015 08:30
      0
      Lan aku mung pengin sing paling apik ...


      ... ing kabeh babagan.
      1. tchoni
        tchoni 21. mars 2015 10:53
        0
        Ya, yen ora ukara rega-kualitas piye wae ..... muni kaya alesan ....
        1. ARS56
          ARS56 22. mars 2015 10:29
          0
          tshoni
          Lan sampeyan ora bisa mangan, ora ngombe, kerja 12 jam dina lan urip nganti satus taun? ora? Nanging dheweke bakal dadi "paling apik"!
          Rega rasio - kualitas lan nuduhake efektifitas produk.
          Biaya operasi uga penting banget, sing sajrone urip produk bisa kaping pirang-pirang tinimbang rega tuku.
        2. Komentar wis dibusak.
  6. RUS96
    RUS96 21. mars 2015 08:29
    + 27
    Sergey Lavrov umur 65 dina iki. ombenan
    1. angkasa84
      angkasa84 21. mars 2015 08:51
      +2
      supaya bocah-bocah digawa metu saka luar negeri kanggo pakurmatan mengeti
      1. Pertahanan udara
        Pertahanan udara 21. mars 2015 11:23
        +4
        Kutipan saka cosmos84
        supaya bocah-bocah digawa metu saka luar negeri kanggo pakurmatan mengeti

        Dheweke njupuk metu ing 2014.
    2. mirag2
      mirag2 21. mars 2015 09:10
      0
      Sugeng saka dhasaring ati! hi
      Wong kerja kanthi dedikasi lengkap. Kanggo negara. Eh, yen strata liberal-ekonomi lan budaya liberal kita ngganti nada ... Federasi Rusia bakal luwih kuwat tinimbang kabeh mungsuh sing digabung.
      1. mirag2
        mirag2 21. mars 2015 09:11
        +1
        ps Aku nganggep dheweke minangka patriot sing padha karo Primakov.
  7. butch
    butch 21. mars 2015 08:34
    0
    Ora preduli kepiye kedadeyan karo Belarus persaudaraan kaya karo Ukraina "persaudaraan". belay iki mung ing kasus.
  8. pengawasan
    pengawasan 21. mars 2015 08:37
    +1
    Lan carane gembong bakal sesambungan karo dalan militèr?
    Ya, ana pecahan landhep lan logam apa wae sing ambruk ing dalan.
    Sapa sing bakal ngresiki trek?
    Utawa iku produk nganggo?
    1. SAM 5
      SAM 5 21. mars 2015 08:42
      +1
      Siji, bakal padha pindhah menyang serangan frontal? mandheg
    2. Smikhalych
      Smikhalych 21. mars 2015 09:18
      +6
      Quote: Verifikasi
      Lan carane gembong bakal sesambungan karo dalan militèr?

      Lan kaya ing operator personel lapis baja. Sampeyan ora ngerti, kajaba padha mlumpat liwat potholes, lan nalika nyabrang pecahan, kang ditemtokake dening sensor khusus, rodha munggah miturut asas saka sikil mburi asu ing wayahe nindakake ... ngguyu
  9. oleg gr
    oleg gr 21. mars 2015 08:45
    +2
    Kabar apik. Pilihan wheel uga dibutuhake. Negara iki gedhe lan zona iklim beda-beda.
    1. spanduk
      spanduk 21. mars 2015 11:08
      +1
      Ya, lan ing dalan Eropah ing rodha luwih apik.
  10. Zhentyi
    Zhentyi 21. mars 2015 10:00
    0
    Kabar apik
  11. westland
    westland 21. mars 2015 10:51
    +1
    Masalah iku tanpa nyopir satus meter padha tiba loro BUK-M3 kanggo ekspor nganti padha dikirim kanggo kita, padha ora perlu, Gusti Allah ngalang-alangi saka gembong iki.
  12. Migor102
    Migor102 21. mars 2015 12:31
    0
    lan ing Rusia, ora bisa ditindakake dening Ural utawa KAMAZ, lan yen wong Belarus mundur ...
    1. Petrix
      Petrix 21. mars 2015 18:18
      +1
      Kutipan: Migor102
      lan yen Belarusians muter maneh ...

      Lan yen Ural lan Kamaz muter maneh? Iku perlu kanggo dadi kanca supaya padha ora muter maneh lan ora mangu. Sing tugas saiki, carane nyawiji bangsa ambruk, lan ora ngenteni Maidan sabanjuré ing mburi.
  13. Prager
    Prager 21. mars 2015 12:51
    0
    kabar apik, seneng. mung kene sing aneh - iku pancene mokal kanggo nggawe traktor kuwi ing Rusia?
  14. Nitarius
    Nitarius 21. mars 2015 15:20
    0
    Sedulur kanggo Belarusians))) good luck .. salam saka Siberia))
    1. Wong tuwa, priyayi sepuh
      Wong tuwa, priyayi sepuh 21. mars 2015 19:58
      0
      Duwe sing apik sampeyan uga!
  15. DesToeR
    DesToeR 21. mars 2015 21:49
    0
    Kutipan saka Prager.
    kabar apik, seneng. mung kene sing aneh - iku pancene mokal kanggo nggawe traktor kuwi ing Rusia?

    Lan sing Belarus ora Rusia maneh? Ora perlu maneh? Kanthi kawruh kasebut babagan sejarah negarane ing 70 ... 100 taun lan babagan wilayah Smolensk utawa Leningrad, kiriman sing padha bakal ditulis, nanging wis dadi keturunan sampeyan. Wilayah Belarus modern dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia ing taun 1772 ... 1795. Babagan sasis rodha - kabeh ana ing framework saka pembangunan "utama" saka angkatan bersenjata Republik Belarus. Wong Tua pengin angkatan bersenjata seluler sing bisa nutupi jarak negara (300 ... 600 km) kurang saka sedina, siyap-siyap lan melu perang.
  16. uri
    uri 22. mars 2015 16:05
    0
    Pemilik nyata MZKT wis dadi wong Rusia sajrone setaun saiki. Mulane MZKT ing macem-macem variasi ditampa maneh kanggo pasokan menyang Angkatan Bersenjata RF. Opsi paling anyar kanggo resimen telung divisi S-400 set maneh menyang MZKT, lan ora kanggo BAZ. Lan Iskanders, lan Bastions, lan Ball, lan Shore, lan Tornado-U. Lan sing anyar, kanthi roket TT, PGRK, lenggah ing sasis MZKT enem poros paling anyar.
    MZKT-6922 punika sasis apik. Utamane babagan kenyamanan l / s. Lan universal. Ora saben wong bisa jongkok ing dhukungan nalika diluncurake. Uler ora relevan nang endi wae. Ekspor uler wegah tuku. Lan Buk-M3 ing MZKT-6922 paling kamungkinan versi ekspor. Nalika padha spank lan njupuk, nalika padha nyisir - mung wektu kanggo ngedol iku pas. Ing kene, Pantsyr-SM wis munggah menyang ceruk Buka tanpa sabun, mula wong tani kudu muter-muter, piye wae slamet. Lan uga pamisahan Vityaz, lan padha kanggo S-400. Nanging kompetisi kuwi ora bisa nanging bungah. Iku mung tegese penguin mabur kurang lan kurang kasempatan ditembak mudhun ing landasan pacu lapangan udara saben dina.
  17. cdrt
    cdrt 22. mars 2015 22:35
    0
    Kayane sadurunge ing endi wae dheweke janji 6 saluran target ing SDA