Review militèr

Presiden United Shipbuilding Corporation: Kita siyap mbangun analog Mistral ing Baltzavod

77
Presiden United Shipbuilding Corporation (USC) Alexei Rakhmanov ujar manawa dheweke siap miwiti mbangun analog Rusia saka operator helikopter Mistral.

Presiden United Shipbuilding Corporation: Kita siyap mbangun analog Mistral ing Baltzavod


"Yen Kamentrian Pertahanan percaya manawa kapal kasebut dibutuhake ing desain khusus, kanthi nganggep zona iklim kita lan nganggep doktrin sing nggawe kita mikir babagan pertahanan negara, mula, mesthi, kita bakal mbangun, ana ing kana. ana apa-apa super rumit ana. (...) (Perlu) rumusan sing jelas babagan tujuan lan tujuan, saka sudut pandang situs konstruksi, kita mbayangake kepiye carane bisa ditindakake, "ujare. TASS.

Rakhmanov nandheske manawa Galangan Kapal Baltik, sing spesialis nggawe bagean mburi Mistral, bisa ngatasi tugas iki sawise modernisasi galangan kapal: saiki bisa nggawe kapal nganti dawane 250 m, yaiku udakara 50 meter luwih saka kapal. dawa saka Mistral Prancis.

Nanging, Rakhmanov negesake manawa nganti saiki dheweke "ora ana informasi" manawa Kementerian Pertahanan ngrancang mbangun operator helikopter amfibi domestik.

Ing kesimpulan, dheweke nyathet yen kapal sing dibangun ing Rusia bakal luwih murah.

"Yen kita mbandhingake langsung, kita kira-kira 2,5 kaping luwih murah kanggo kapal selam, beda kanggo kapal permukaan, gumantung saka kelas," ujare Rakhmanov.
Foto sing digunakake:
http://tass.ru/
77 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. koksalek
    koksalek 25. mars 2015 07:26
    + 30
    Kanthi dhuwit sing ditampa saka Prancis
    1. Dembel77
      Dembel77 25. mars 2015 07:38
      +3
      Presiden United Shipbuilding Corporation (USC) Alexei Rakhmanov ujar manawa dheweke siap miwiti mbangun analog Rusia saka operator helikopter Mistral.
      Dheweke ngomong kanthi bener! Yen Rusia butuh kapal kelas kaya Mistral, mula bakal dibangun. Tanpa mangu, pengalaman konstruksi luwih akeh wis ana! Kita bakal nindakake luwih apik yen kita duwe dhuwit!
      1. fif21
        fif21 25. mars 2015 08:04
        +6
        Kutipan: Dembel77
        Dheweke ngomong kanthi bener! Yen Rusia butuh kapal kelas iki
        Sampeyan takon marang para pelaut apa jenis kapal "Mistral" iki! Seaworthiness njijiki, windage gedhe, payload kurang .... Kanggo pertahanan, iku mbebayani 1 hit lan 5 turntables ing ngisor. Kanggo ndharat ing Jepang utawa ing pulo, 50 pejuang ing peralatan kimikaze lengkap uga mangu. BDK kudu dibangun, dudu operator helikopter iki.
        1. Mbebayani
          Mbebayani 25. mars 2015 08:43
          +7
          Padha bisa ngandika bab operator pesawat - 1 hit lan 60 pesawat ing ngisor, iku uga kapal ora ana guna? Lan kita mbangun BDK sing diarani Ivan Gren, kapal pendaratan gedhe Rusia proyek 11711. Lan wis dibangun wiwit taun 2004. Lan Prancis mbangun Mistral kanggo kita sajrone 3 taun lan diluncurake menyang banyu. Dadi, amarga kecepatan pambangunan kapal perang Rusia, medeni mikir kepiye jumlah mitra Mistral sing bakal dirancang lan dibangun.
          1. Byshido_dis
            Byshido_dis 25. mars 2015 09:28
            +1
            Miturut cara, miturut persetujuan karo Prancis, padha nyerahke dokumentasi lengkap kanggo kita, i.e. saiki kita bisa kanthi gampang mbangun Mistral dhewe ing Rusia (kaya sing direncanakake). Dadi bisa uga ora kabeh ala.
            1. Mishut37rf
              Mishut37rf 25. mars 2015 10:14
              0
              Lan sing ngerti thread, Prancis mbayar kita thread kanggo mistrals?
              1. Sukhov
                Sukhov 25. mars 2015 12:50
                +1
                Kutipan: Mishut37rf
                Lan sing ngerti thread, Prancis mbayar kita thread kanggo mistrals?

                Durung, nanging yen teka, iku bakal dadi "scam abad":
                Sepisanan, rega Mistrals rada overpriced, sing nuduhake yen Rusia mbayar Prancis kanggo sawetara layanan sing diwenehake marang kita.
                Nanging yen ana denda lan denda, mula iki bakal dadi pegatan khusus saka pihak Prancis:
                - dheweke bakal entuk "mbah-mbah", dheweke bakal bali ora mung apa sing ditampa, nanging kanthi kapentingan,
                - plus pengalaman lan dokumentasi gratis ing "muat",
                - ya, dheweke bakal mbantu produsen pesawat (iki babagan India),
                - mindhah pesaing serius saka pasar uga ora ala.
            2. Xocelolprox
              Xocelolprox 25. mars 2015 11:27
              0
              Kutipan saka Byshido_dis
              Miturut cara, miturut persetujuan karo Prancis, padha nyerahke dokumentasi lengkap kanggo kita, i.e. saiki kita bisa kanthi gampang mbangun Mistral dhewe ing Rusia (kaya sing direncanakake). Dadi bisa uga ora kabeh ala.

              Inggih, iku ora gampang. Gambar apik, nanging organisasi proses produksi minangka masalah liyane. Iku uga ketok yen mistral minangka proyek politik, dudu proyek militer, mula kegunaan praktise bisa dipertanyakan.
          2. Vadim237
            Vadim237 25. mars 2015 09:58
            +1
            Analog saka Mistral kita bakal dibangun paling ora sepuluh taun, lan kanthi biaya bakal larang kaping pindho.
            1. PSih2097
              PSih2097 25. mars 2015 21:26
              0
              Kutipan: Vadim237
              Analog saka Mistral kita bakal dibangun paling ora sepuluh taun, lan kanthi biaya bakal kaping pindho minangka larang.

              XNUMX iku minimal ...
          3. Saka PDB
            Saka PDB 25. mars 2015 11:25
            0
            Bagian mburi mistral uga dibangun kanthi cepet. Bakal ana dhuwit lan kekarepan kanggo mbangun apa wae, nanging Prancis njupuk dhuwit akeh. Ing sawijining wektu, kapal kita keling ing kabeh galangan kapal kaya kue panas ...

            Lan apa gunane yen wong Prancis mbangun ing ngendi dheweke dadi mistral?

            Lan jujur, kenapa kita butuh wong-wong mau? Saiki kita kudu mikir babagan kapal selam lan perlindungan pesisir, lan dudu babagan ndharat pasukan ing wilayah mungsuh ...
        2. PSih2097
          PSih2097 25. mars 2015 21:25
          +1
          Kutipan saka fif21
          Kutipan: Dembel77
          Dheweke ngomong kanthi bener! Yen Rusia butuh kapal kelas iki
          Sampeyan takon marang para pelaut apa jenis kapal "Mistral" iki! Seaworthiness njijiki, windage gedhe, payload kurang .... Kanggo pertahanan, iku mbebayani 1 hit lan 5 turntables ing ngisor. Kanggo ndharat ing Jepang utawa ing pulo, 50 pejuang ing peralatan kimikaze lengkap uga mangu. BDK kudu dibangun, dudu operator helikopter iki.

          Apa sampeyan nggawe dhewe utawa sampeyan repost? Apa sampeyan takon? yen ya - menehi info saka wong, nalika lan masang video ... lan yen ora, banjur njagong lan mangan lollipops ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 4 rodha
        4 rodha 25. mars 2015 08:35
        +1
        Inggih, punika!
        Ana industrialis ing Rusia, dheweke ora lunga menyang endi wae!
        Lan apa sing digawa menyang Eropa?
        Stroganovs, Kuznetsovs, Mamontovs, Demidovs... ayo, apike menyang luar negeri, akeh sing kudu ditindakake ing omah.
        Pounce kabeh bebarengan lan nuduhake Rusia karo pasuryan!
      4. Samarin
        Samarin 25. mars 2015 10:15
        +1
        Kutipan: Dembel77
        Dheweke ngomong kanthi bener! Yen Rusia butuh kapal kelas kaya Mistral, mula bakal dibangun. Tanpa mangu, pengalaman konstruksi luwih akeh wis ana! Kita bakal nindakake luwih apik yen kita duwe dhuwit!

        Ya, bakal gampang dibangun, tanpa mangu .... ing 12-15 taun, lan kabeh bakal siap!
      5. kapten
        kapten 25. mars 2015 10:20
        0
        Lan kita bakal mbangun 10 taun kaya pangrusak.
      6. kapten
        kapten 25. mars 2015 10:20
        0
        Lan kita bakal mbangun 10 taun kaya pangrusak.
    2. wong Samaria
      wong Samaria 25. mars 2015 07:43
      +6
      Dheweke dibutuhake minangka transportasi kanggo ngirim senjata sing didol, lan bantuan kanggo kanca !!!
      1. bort4145
        bort4145 25. mars 2015 07:57
        0
        Ayo, Oland, mutusake kanthi cepet. Banjur kursi sampeyan kanggo loro mistral jelas ora cukup ngguyu
      2. Blondy
        Blondy 25. mars 2015 08:11
        +1
        Kutipan: Samaria
        Dheweke dibutuhake minangka transportasi kanggo ngirim senjata sing didol, lan bantuan kanggo kanca !!!

        Wong lanang, ayo padha ngelingi carane pesenan kanggo Mistral digawe - miturut pendapatku, nalika kunjungan Putin menyang Sarkozy, i.e. kabutuhan kanggo wong-wong mau luwih politik lan, mbokmenawa, cukup. Nanging kabeh mili, kabeh owah.
        1. fif21
          fif21 25. mars 2015 10:20
          +2
          Kutipan saka Blonde
          carane pesenan kanggo Mistral digawe - ing mratelakake panemume, nalika kunjungan Putin menyang Sarkozy,

          Utawa mungkin ing rapat antarane Medvedev lan Sarkozy? Iku perlu kanggo bantuan partner, iku ing galangan kapal banget ala - ora ana pesenan lan sethitik liyane bangkrut.
        2. Komentar wis dibusak.
    3. Arh
      Arh 25. mars 2015 07:53
      -2
      Aku Mikir Dadi Lan Aku Yakin Kita Bakal Luwih Apik !!! apik
      1. barclay
        barclay 25. mars 2015 12:37
        +3
        Lan maneh!!!
    4. Ivan Ivanovich
      Ivan Ivanovich 25. mars 2015 08:24
      0
      Tanpa pilihan, lan aja lali babagan kelangan ...
      1. msm
        msm 25. mars 2015 11:39
        0
        Kita ora duwe mesin sing apik
    5. sub307
      sub307 25. mars 2015 08:45
      0
      Mesthi, yen ora dikirim, kabeh usaha kudu ditindakake kanggo mbalekake dhuwit sing cocog karo kontrak. Mbangun dhewe mesthi luwih apik.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. anip
      anip 25. mars 2015 09:01
      0
      Kutipan saka: koksalek
      Kanthi dhuwit sing ditampa saka Prancis

      Inggih, wonten pundi?
    8. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 25. mars 2015 09:37
      0
      Kekarepan para pembuat kapal kanggo mbangun kapal teknologi dhuwur kanggo Angkatan Laut kita patut diapresiasi.
    9. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 25. mars 2015 10:47
      0
      Alamiah!
      Lan pisanan sampeyan kudu nindakake dhewe - kenapa ngunggahake ekonomi Prancis?
  2. rata-rata
    rata-rata 25. mars 2015 07:27
    + 11
    Kabeh sing perlu kanggo njamin keamanan negara kudu diprodhuksi dening kita, kanggo iki kita duwe kabeh potensi negara.
    1. bylec
      bylec 25. mars 2015 08:12
      +2
      sampeyan kudu mbangun kabeh tengen kanggo dhewe

      1) produksi berkembang
      2) lowongan
      3) sampeyan ora perlu takon sapa wae - aku bakal mbangun apa sing dakkarepake
  3. Moore
    Moore 25. mars 2015 07:28
    +2
    Bisa dibangun lan bakal dibangun. Yaiku, dheweke bakal nglumpukake awak, mesin kelet lan mekanisme licik liyane ing kana.
    Sapa sing bakal nggawe diesel lan isi liyane?
    1. rata-rata
      rata-rata 25. mars 2015 07:36
      +5
      Kita bisa mabur menyang Space (kita isih nggawa Amerika), nanging kita ora bisa mbangun "Barge-Mistral" utawa apa?
    2. sergn
      sergn 25. mars 2015 07:47
      0
      Iki
      Kutipan: Moore
      mesin lan mekanisme licik liyane macet ana.

      lan iki
      Kutipan: Moore
      Sapa sing bakal nggawe diesel lan isi liyane?

      carane cocok karo madu? Utawa, paling nulis soko? Yen macet, banjur ana sing bakal nindakake kaya iki.
      1. Moore
        Moore 25. mars 2015 08:11
        +4
        Kutipan saka ssergn
        Iki
        Utawa, paling nulis soko? Yen macet, banjur ana sing bakal nindakake kaya iki.

        Coba pikirake sethithik. Nalika sampeyan mikir babagan iki, pikirake pitakonan ing ngisor iki:
        1. Sapa sing saiki nggawe mesin diesel laut ing Rusia.
        2. Carane USC bisa pengaruhe subkontraktor lan apa, miturut, laporan ing siyap kanggo ngumpul Mistrals ora mengaruhi panrimo saka produk rampung ing sembarang cara.
        Sampeyan katon, soko wicaksana lan nulis tinimbang aku, sing celaka.
        1. chunga-changa
          chunga-changa 25. mars 2015 13:43
          +2
          Iku ora bab diesel, padha bisa Pick munggah diesel utawa ngganti saka apa. Ing kana, nyatane, ana propulsi listrik lengkap, yaiku, generator sing nguripake azipods didhukung dening mesin diesel lan kabeh iki dikontrol dening elektronik lan otomatisasi sing serius. Dadi, kabeh ing mburi generator ora diprodhuksi ing kene, lan generator, yen mung saka kapal selam, lan ora bakal bisa kanggo nempel ngawut-awut ing shafts saka mesin diesel, ana kamar docking, lan yen mbusak kamar docking. , sampeyan njaluk "Ivan Gren".
    3. bylec
      bylec 25. mars 2015 08:15
      +1
      lan yen kita ora berkembang industri kita, banjur kita ora bakal bisa nggawe rake
    4. Predator
      Predator 25. mars 2015 09:04
      +1
      Kutipan: Moore
      Bisa dibangun lan bakal dibangun. Yaiku, dheweke bakal nglumpukake awak, mesin kelet lan mekanisme licik liyane ing kana.
      Sapa sing bakal nggawe diesel lan isi liyane?

      Lan TAKR kita mlaku ing mesin sawijining .... lan TRKR lan prau banget .... Intine kabeh iki supaya wong-wong mau saka paddling pools karo kuat "hadiah" kanggo Taburetkin lan K. Galangan kapal kita mesthi wis dibiayai, supaya. dawa ago padha bakal dibangun lan dites lan ditampa menyang Angkatan Laut.
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 25. mars 2015 09:37
        +1
        Ya, iki bisa dicritakake babagan frigat kita sing dibangun nganggo ukrodvigator lan korvet karo MTU Jerman.
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 25. mars 2015 10:53
        +1
        Quote: Predator
        Lan TAKR kita mlaku nganggo mesin .... lan TRKR lan kapal uga ....

        TAVKR lan TARKR kita mlaku ing mesin Soviet.
        Iki minangka paradoks, nanging siji-sijine pembangkit listrik domestik sing kasedhiya yaiku nuklir kanggo kapal selam. Ora bakal ana GTE sadurunge 2017. Diesel ... Angkatan Laut terus-terusan ngetutake Kolomna babagan kualitas produke.
        Quote: Predator
        Bakal mbiayai galangan kapal kita, nganti suwe dheweke bakal dibangun lan diuji lan ditampa ing Angkatan Laut

        Ya ... kaya Grena. Utawa kaya 11356M.
        Direktur Biro Desain Nevsky ujar kanthi blaka - nalika, sajrone pesenan kanggo Mistral, dheweke ngusulake mbangun DVKD domestik "rada cilik tinimbang Mistral", ujare industri kasebut. ora ana panggonan - kabeh wis dikuwasani.
  4. Komentar wis dibusak.
    1. Mbebayani
      Mbebayani 25. mars 2015 08:45
      +3
      Dadi ayo, sapa sing ngalangi sampeyan? Lan sampeyan bakal perang ing "badhak" lawas lan BDK "Ivan Gren" durung rampung kanggo 12 taun ??
    2. planetil18
      planetil18 25. mars 2015 08:54
      +1
      Gampang kanggo nggawe statement babagan kesiapan kanggo nggawe luwih cepet, luwih apik, luwih kuwat. Utamane yen ana kapercayan sing kuat manawa piranti kasebut ora dibutuhake dening armada kasebut.
    3. Altona
      Altona 25. mars 2015 09:35
      +2
      Kutipan saka: holod19
      We are reaping woh saka serdyuk! Nanging kita bisa mbangun, lan luwih apik, luwih murah, utawa bisa uga ngirim wong Prancis menyang pengering rambut elektronik?!

      ----------------------------
      Serdyukov mung pemain, utawa luwih customer nominal ... Kaputusan ing kontrak ana politik, antarane Medvedev lan Sarkozy, lan ing umum, ing long term, kaputusan tengen, kanggo njaluk nyedhaki Prancis supaya luh iku adoh saka Inggris lan Amerika ... Dadi ana luwih saka mulliard , ana kurang mulliard, nalika totoan dhuwur, ora perlu ngomong, utamané amarga dhuwit bakal bali kanggo non-kapenuhan ... Mulane, padha tetep ngaso ing nampa Mistrals, kaya jangkar ing hubungan ... Gagal kanggo bali Mistrals bener perang sepi ...
  5. roman72-452
    roman72-452 25. mars 2015 07:31
    0
    Ing wulan April, dheweke kudu mutusake babagan Mistral, mung minus yaiku wektu sing ilang.
    1. podpolkovnik
      podpolkovnik 25. mars 2015 08:39
      +2
      Kutipan saka: roman72-452
      Ing wulan April, dheweke kudu mutusake babagan Mistral, mung minus yaiku wektu sing boroske.

      mutusake... lol
      1. Samarin
        Samarin 25. mars 2015 10:14
        +2
        Kutipan: podpolkovnik
        Kutipan saka: roman72-452
        Ing wulan April, dheweke kudu mutusake babagan Mistral, mung minus yaiku wektu sing boroske.

        mutusake... lol

        Mesthi bakal mutusake maneh, ya. Ing wulan Februari, dheweke ujar - ya, iku, dheweke bakal mutusake ing wulan Maret, ing wulan Maret - saiki, saiki bakal mutusake ing wulan April, kita bakal ngenteni udan ing Kamis ...
        1. msm
          msm 25. mars 2015 11:44
          +1
          Ya, kita ora duwe mekanisme pengaruh kanggo mengaruhi para wali! Ora... ora
  6. Felix-A
    Felix-A 25. mars 2015 07:32
    0
    Sing mesthi wae - Ora ana nabi ing Tanah Air
  7. corong
    corong 25. mars 2015 07:33
    +3
    Saiki kita kudu mutusake khusus apa kita butuh kapal kasebut? Lan pitakonan kapindho yaiku wektu konstruksi?
  8. Decathlon
    Decathlon 25. mars 2015 07:34
    +2
    Tukang kapal situs! Mangga mangsuli, apa Angkatan Laut Rusia butuh kapal kasebut ?! Taun kepungkur, ketoke, lan konsep mbangun armada kudu diganti?! hi
    1. Mbebayani
      Mbebayani 25. mars 2015 08:48
      +3
      Bodho yen kita nolak kapal perang loro sing wis siap lan dibayar kanthi pangarep-arep supaya awake dhewe bisa ngrancang lan mbangun sing padha ing 10 taun sabanjure. Kabeh galangan kapal saiki dimuat menyang eyeballs, lan sampeyan ora bakal entuk akeh ing siji chatter kosong
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Stirbjorn
      Stirbjorn 25. mars 2015 09:39
      +2
      Inggih, menehi kritik dening kasunyatan sing kabeh angkatan laut anjog ing donya duwe kapal kuwi ing layanan, ora kaya BDK, padha mbokmenawa perlu. hi
  9. ayuric
    ayuric 25. mars 2015 07:42
    +1
    "Pikiran apik teka mengko", iku perlu kanggo langsung pesenan ing galangan kapal Russian, lan modernisasi wis digawa metu kanggo bisnis iki, lan padha wis rampung ora Samsaya Awon.
  10. Ragnarek
    Ragnarek 25. mars 2015 07:48
    +3
    Prancis wis nyerahke gambar lan dokumentasi teknis, kok ora
  11. peter-tank
    peter-tank 25. mars 2015 07:49
    +3
    Cetha yen kita bisa mbangun kabeh. Sampeyan perlu kanggo bali dhuwit mbayar saka pools paddling.
    1. ArMax
      ArMax 25. mars 2015 08:04
      +1
      Kutipan saka: peter-tank
      Cetha yen kita bisa mbangun kabeh. Sampeyan perlu kanggo bali dhuwit mbayar saka pools paddling.

      Nanging sampeyan ora bisa takon sapa kanggo wektu ilang, sampeyan ora bakal bali.
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 25. mars 2015 09:40
        0
        Dibandhingake karo Gren apes, iki ora wektu, nanging break kumelun
  12. cerey51046
    cerey51046 25. mars 2015 07:49
    +2
    Napa kita butuh analog? Kita kudu duwe kabeh.
  13. corong
    corong 25. mars 2015 07:50
    +6
    Yen padha mbangun kaya Grena, banjur iki dudu obrolan serius.
    1. tandha_V
      tandha_V 25. mars 2015 08:59
      0
      Iku kabeh babagan dhuwit. Yen bakal, dheweke bakal mbangun lan ora luwih elek, nanging luwih apik.
  14. tchoni
    tchoni 25. mars 2015 07:52
    +7
    Nilai utama mistral yaiku BIUS (ing arti sistem kontrol otomatis lan organisasi karya markas) ....
    Sayange, tukang kapal kita ora bakal mbaleni iki kanthi cepet ..... Kakehan R&D lan operasi uji coba bakal dibutuhake ...
    1. wong biasa
      wong biasa 25. mars 2015 09:26
      +2
      Kanggo sawetara alasan, aku tansah isin karo lokasi markas formasi ing "pelvis" iki. Amarga kerentanan lan kudu tumindak ing garis ngarep (lan 30 km saka pesisir isih dadi garis ngarep), kemungkinan ngrusak markas cedhak 100%. Miturut pendapatku, minangka amatir, kapal komando kudu khusus, dudu sing paling gedhe, lan duwe sistem pertahanan misil pertahanan udara sing apik kanggo pertahanan diri. Semono uga ing rumah sakit. Kapal rumah sakit dilindhungi dening konvensi Den Haag, nanging ing kene ana ing kapal perang. Aku kabeh iki kanggo kasunyatan sing Mistral, apa bisa ngomong, iku kapal kolonial, dudu kapal perang. Aku setuju sing kapal kolonial apik. Lan kanggo tumindak permusuhan, operator helikopter amfibi dhewe, kapal komando lan kapal rumah sakit dhewe dibutuhake.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 25. mars 2015 11:07
        +2
        Quote: wong awam
        Miturut pendapatku, minangka amatir, kapal komando kudu khusus, dudu sing paling gedhe, duwe sistem pertahanan misil pertahanan udara sing apik kanggo pertahanan diri.

        Iku bab kaya cepet, kualitas dhuwur, murah. eseman
        Yen sampeyan sijine sistem pertahanan udara-rudal sing apik, banjur dudu kapal paling gedhe ora nampa. Amarga kabeh sistem iki mbutuhake tonase lan volume kanggo nampung sistem pertahanan udara, antena, pusat kontrol lan pitungan. Lan kita wis duwe ing Papan potensial markas, sing uga butuh kabin, pusat kontrol lan macem-macem komunikasi. Lan nalika nerangake kompatibilitas EM kabeh transceiver kapal printah karo saben liyane lan karo radar nimbali-rudal nimbali udhara udhara ... Aku langsung eling soko "Sheffield". eseman
        Contone: Amérika "Gunung Whitney" wis 18400 ton saka lengkap. Lan saka pertahanan udara waras - loro "Phalaxes".
        1. wong biasa
          wong biasa 25. mars 2015 12:59
          0
          Kutipan: Alexey R.A.
          Yen sampeyan nginstal sistem pertahanan rudal pertahanan udara sing apik, mula sampeyan ora bakal entuk kapal paling gedhe.

          Iki nuduhake pertahanan udara-rudal pertahanan jarak cendhak. Sing. pertahanan diri. Kita ora ngomong babagan "Benteng" lan S-400.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 25. mars 2015 17:04
            0
            Quote: wong awam
            Iki nuduhake pertahanan udara-rudal pertahanan jarak cendhak. Sing. pertahanan diri. Kita ora ngomong babagan "Fort" lan S-400.

            4 set "Daggers" (4 AP + 24-32 peluncur) lan 6-8 ZRAK utawa ZAK? Uga akeh ...
        2. wong biasa
          wong biasa 25. mars 2015 13:37
          0
          Miturut cara, Whitney kapindho, "Blue Ridge" wis - "2 x 8-peluncur kontainer kanggo sistem pertahanan udara Sea Sparrow, 2 x bedhil 76-mm kembar, 2 x 20-mm 6-barrel Vulcan-Phalanx bedhil anti-pesawat."
          Lan iku markas landing kapal. Kapal kasebut bisa nampung nganti 700 personel landing lan 5 kapal pendarat (3 - LCPL lan 2 - CVP). Nanging, Amerika, sing duwe armada pendaratan sing gedhe, bisa tuku rong kapal pendarat markas. Lan kene, mbayangno Mistral karo markas armada ing Papan ing peran saka "Syrian Express". Laksamana ora bakal mumet?
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 25. mars 2015 17:17
            0
            Quote: wong awam
            Miturut cara, Whitney kapindho, Blue Ridge, wis - "2 x 8-peluncur kontainer kanggo sistem pertahanan udara Sea Sparrow, 2 x bedhil 76-mm kembar, 2 x 20-mm 6-laras sistem pertahanan udara Vulcan-Phalanx. "

            Wis ora ana maneh. Loro-lorone kembar 76-mm lan peluncur Sea Sparrow dicopot ing awal taun 90-an - papan dibutuhake kanggo antena anyar.
            Mung loro Phalanxes lan loro Bushmasters kembar tetep.
            Quote: wong awam
            Lan iku markas landing kapal. Kapal kasebut bisa nampung nganti 700 personel landing lan 5 kapal pendarat (3 - LCPL lan 2 - CVP).

            Miturut foto paling anyar, mung kapal kru sing isih ana ing ShK.
            Quote: wong awam
            Lan kene, mbayangno Mistral karo markas armada ing Papan ing peran saka "Syrian Express". Laksamana ora bakal mumet?

            Salah siji "ekspres" utawa SC. Kanggo ngontrol pasukan armada ing Middle-earth saka kapal sing dangling kaya anter jemput antarane Novorossiysk lan Tartus minangka ilmu sihir sing kuat.

            "Mistral" ing peran ShK cocok kanggo sambungan karo pangkat ora luwih murah tinimbang OPESK. Amarga KRU saka proyek 68th wis dibubarake saka kita, lan penyebaran markas ing kapal biasa yaiku pain lan asor kanggo perwira kapal. Ing "Bigler", elinga, ana crita bab peculiarities saka panggonan markas ing Segara Ireng "parket cruiser".
  15. The Art of War
    The Art of War 25. mars 2015 07:58
    +1
    FSB dadi kasengsem ing "gagal bisa dingerteni" sing muncul ing operasi peralatan manca ing perusahaan pertahanan ing wilayah Sverdlovsk. http://www.vestifinance.ru/articles/54951
    1. Corsair5912
      Corsair5912 25. mars 2015 08:19
      +1
      Quote: Seni Perang
      FSB dadi kasengsem ing "gagal bisa dingerteni" sing muncul ing operasi peralatan manca ing perusahaan pertahanan ing wilayah Sverdlovsk. http://www.vestifinance.ru/articles/54951


      Dadi idiocy saka setengah-educated wong saka PB saka Komite Pusat CPSU, sown ing 1968 dening partocrats bodho sing mandheg pendanaan pembangunan piranti lunak Soviet, nimbulake sprouts.
      Komputer Soviet ing taun 50-60-an ora kalah karo komputer Amerika ing sembarang paramèter, lan ing sawetara luwih unggul.
  16. sandrmur76
    sandrmur76 25. mars 2015 08:05
    0
    Ing sawijining wektu padha mbangun (Kuzya) lan aku bakal nguwasani iki. Bener, iki kesenengan sing larang. Nanging safety ora murah. Good luck ing kabeh perkara kanggo tukang kapal kita apik
    1. tlahuicol
      tlahuicol 25. mars 2015 09:03
      0
      kanggo mbangun Kuzya, sampeyan kudu mbangun Nikolaev
  17. Corsair5912
    Corsair5912 25. mars 2015 08:06
    +3
    Wis wektune kanggo Rusia nguripake saka "negara emas", tuku kabeh ing luar negeri, dadi "negara wesi", bisa ngasilake peralatan sipil lan militer.
    Mungkasi dipakani wong-wong galak Eropa sing ora ngucapke matur nuwun kanthi biaya anggaran Rusia, kita duwe cukup masalah kita dhewe karo lapangan kerja.
  18. Bodho
    Bodho 25. mars 2015 08:07
    +4
    Prancis kudu, kanthi tegas, - kanggo ngukum ... Nanging kanggo ngukum ora ateges -
    njupuk adoh mistrals sing, lan nolak lan njupuk dhuwit saka wong-wong mau, bebarengan karo
    kelangan. Mbangun kapal dhewe, lan ing sadawane dalan nyatakake ora bisa dipercaya
    Pemasok senjata Prancis ...
    1. yermolai
      yermolai 25. mars 2015 09:01
      0
      Quote: Mute
      . Paukuman ora ateges
      njupuk adoh mistrals sing, lan nolak lan njupuk dhuwit saka wong-wong mau, bebarengan karo
      kelangan.

      lan ngethok buritan, iki sejatine duweke kita, liyane bakal kita nggiling, utawa adol kanthi rega spekulatif, sing didol ing wektu menstruasi marang kita.
  19. darksoul
    darksoul 25. mars 2015 08:09
    0
    uga rampung, mesthi, nanging bisa mbangun saperangan saka kapal selam nuklir utawa frigates karo dhuwit iki .... katon kaya soko ..... uga, kaya coffin ing gembong, ora estetika lan sawetara jenis desain boten stabil.
  20. POMAH
    POMAH 25. mars 2015 08:13
    0
    Nalika lagi mbangun, sampeyan katon lan bangunan mesin bakal nyekel.
  21. NSerzh
    NSerzh 25. mars 2015 08:22
    +1
    Mistral mung butuh teknologi
  22. xoma58
    xoma58 25. mars 2015 08:24
    +1
    Persenjataan kanggo Rusia kudu diprodhuksi ing Rusia. Lan sampeyan kudu Feed dhewe, wong manca bakal Feed piyambak. Kajaba iku, dheweke dudu kanca kita. Lan kita bisa nindakake luwih apik.
  23. Juli
    Juli 25. mars 2015 08:29
    0
    ... nalika dheweke "ora duwe informasi" yen Kementerian Pertahanan ngrancang mbangun operator helikopter amfibi domestik.

    Ing kesimpulan, dheweke nyathet yen kapal sing dibangun ing Rusia bakal luwih murah.

    Ya, saiki, militer wis mlayu pesen kanthi murah ... Apa mungsuhe dhewe? Lan apa sing bakal "potong"? Lan kita ora ngomong babagan "kayu", nanging babagan dolar lan euro ... nglirik
    Lan industrialis kita ora bakal kantun duweke - dheweke bakal nyuwek telung kulit saka anggaran, lan dibandhingake karo Kulon, mesthine bakal luwih murah ... ing "tugriks".
    Produksi senjata pancen nguntungake lan ora ana sing murah ing kene. Aksioma. Iki dudu kanggo sampeyan ing USSR, nanging kapitalisme sing berkembang ... ngguyu
  24. Dwarfik
    Dwarfik 25. mars 2015 08:40
    0
    Inggih, tukang kapal kita, nanging pitakonane beda! Nalika Prancis bakal bali dhuwit kanggo kapal?
  25. awg75
    awg75 25. mars 2015 08:48
    +1
    Apa kita pancene butuh dheweke ??!!
  26. kolobok59
    kolobok59 25. mars 2015 08:49
    +1
    sadulur, kok padha butuh mistral iki lan liya-liyane kanggo dhuwit iki, luwih becik nggawe kapal selam kanggo nyuwek dhuwit saka kolam dayung.
  27. ma_shlomha
    ma_shlomha 25. mars 2015 08:54
    0
    Liyane pengin "nyekel mbah putri." LADIES krungu.
  28. tonggak sejarah
    tonggak sejarah 25. mars 2015 08:58
    -1
    Siap dipotong
  29. prabis
    prabis 25. mars 2015 09:01
    0
    Iku wektu kanggo nyuwek dhuwit lan biaya dhewe!
  30. da vinci
    da vinci 25. mars 2015 09:04
    0
    Sing nggumunake aku yaiku sepira cepet wong Prancis nggawe kapal. Lan kaya pesawat Amerika. Lan kita duwe - kira-kira 15-20 taun saka iklan, nalika project wis insanely outdated.
  31. n0 iki
    n0 iki 25. mars 2015 09:18
    +1
    Kaping pisanan, perlu kanggo mulihake industri abot paling ora menyang tingkat USSR. Banjur loro dviglos kanggo corvettes ing saindhenging negara ora bisa ditemokake. isin.
  32. Vadim237
    Vadim237 25. mars 2015 09:59
    0
    Sampeyan perlu kanggo nyolong loro Mistral iki ing wengi peteng.
  33. RUSICH liyane
    RUSICH liyane 25. mars 2015 10:08
    0
    yen Kementerian Pertahanan percaya yen kapal kasebut dibutuhake ... banjur, mesthi, kita bakal mbangun, ora ana sing super rumit ing kana.

    Pitakonan mung sepira suwene wektu lan dhuwit sing bakal ditindakake, yen ora bakal katon kaya pambangunan stadion Zenit ...
  34. ahli ekologi
    ahli ekologi 25. mars 2015 10:11
    0
    Ing Crimea, ana galangan kapal sing apik, kalebu. tanduran Zaliv ing Kerch lan tanduran More ing Feodosia. Malah njupuk menyang akun karusakan saka 20 taun pungkasan ing Komplek militèr-industri Ukrainia, spesialis apik tetep ing tanduran iki, bali maneh - assemblers kapal (pembangun lambung), ana Staff engineering. Yen ana kemungkinan teknis (dokumentasi teknis) kanggo mbangun Mistral ing Rusia, mula perlu kanggo ngatur produksi ing Crimea ing fasilitas sing ana. Kaping pisanan, pesenan kasebut minangka militèr (sanksi ora ana), lan nomer loro, pendanaan galangan kapal bakal nggawe proyek anyar, njamin aliran pajak menyang badan pamrentahan lokal ing Crimea Wétan, minangka asil sing bisa ditindakake kanthi signifikan. nyuda subsidi kanggo wilayah kita saka APBN kanggo program sosial. Tegese prasaja - pendanaan saka Crimea kudu ditindakake ora kanggo tujuan mangan subsidi, nanging kanggo pemugaran lan pangembangan industri, sing bakal ngidini ora "ngubur" dhuwit, nanging, ing nalisir, kanggo nyimpen lan entuk bathi saka investasi negara.
  35. kuda nil
    kuda nil 25. mars 2015 10:12
    0
    Kapal induk pesawat, kaya operator helikopter, minangka senjata kanggo nyerang mungsuh sing sengaja luwih lemah (Yugoslavia, Irak, Libya ...). Sing. kanggo perang karo negara sing ora ana Bastion, kompleks S-300. Apa data pengadilan cocog karo doktrin militer kita? Lan padha dhawuh dening stools kanggo rollback amba.
  36. w3554152
    w3554152 25. mars 2015 11:49
    0
    Prancis ora tau dadi mitra sing bisa dipercaya. Pushkin kanthi akurat ngandika bab wong-wong mau sing "Monsieur Labe iku wong Prancis celaka, supaya bocah ora kesel, dheweke mulang kabeh guyonan, etc.
  37. Yuri saka Volgograd
    Yuri saka Volgograd 25. mars 2015 11:59
    0
    Aku rumangsa mistral kita kudu dirampungake kanthi file)
    Nanging ora bakal ana omong kosong kaya TO ing kamp NATO lan biaya pangopènan bakal luwih murah.
  38. Lelek
    Lelek 25. mars 2015 12:14
    0
    ("Yen Kamentrian Pertahanan percaya manawa kapal kasebut dibutuhake ing desain khusus, kanthi nganggep zona iklim kita lan nganggep doktrin sing nggawe kita mikir babagan pertahanan negara, mula, mesthi, kita bakal mbangun. , ora ana sing super rumit ing kana.)

    Lan apa kita butuh? Yen mung minangka target ing latihan. "Bandura", mejet dening rudal mungsuh banget pisanan, lan karo (pira ana?) Helikopter. mandheg
  39. kotev19
    kotev19 25. mars 2015 12:27
    0
    ... (Perlu) rumusan sing jelas babagan tujuan lan tujuan, saka sudut pandang situs konstruksi, kita mbayangno kepiye carane iki bisa ditindakake ”...
    GOAL? Tujuane kanggo nglindhungi kepentingan negara!
    Dadi ayo miwiti mbangun? MULAI, MULAI... sedulur
  40. klasik46
    klasik46 25. mars 2015 18:42
    0
    Nerangake, miturut rencana, ana 2 + 2, loro Prancis lan loro ing galangan kapal? Cukup aja ngomong babagan pesenan sing diisi nganti ndhuwur, ana kesempatan kanggo mbangun, uga bakal digunakake, kenapa ora diwiwiti. mbangun saiki.Utawa bakal nyelehake maneh ing program 2050, nalika ora ana pangertèn saka wong-wong mau.
  41. sazhka4
    sazhka4 26. mars 2015 04:58
    0
    Yen diputusake yen kita ora butuh. Banjur apa jenis "analog" kita ngomong bab ???
  42. Migor102
    Migor102 26. mars 2015 14:34
    0
    ing taun-taun USSR ana proyek operator helikopter, banjur kanthi karakteristik kinerja sing ora kalah karo mistral, ya, Serdyukov ngumbah rampokan.